Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 667 | 668 | (Page 669) | 670 | 671 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 19 februari 2018 – Datacenter.com, een internationaal opererende datacenter services provider die meer dan $500.000 betaalde voor zijn domeinnaam en recent een flexibel en maandelijks opzegbaar colocatie abonnementenmodel introduceerde, maakt bekend dat DCspine een Point-of-Presence (PoP) heeft geopend in het nieuwe AMS1 datacenter van Datacenter.com in Amsterdam.

  DCspine is een datacenter interconnectie platform dat in oktober 2017 op de Nederlandse markt werd gelanceerd. Het platform is ontwikkeld door en eigendom van Eurofiber Group, een aanbieder van digitale infrastructuur diensten in Nederland, België en Duitsland. DCspine is een on-demand, volledig geautomatiseerd hoge capaciteit netwerk met een sterk schaalbaar design. Daarmee is het datacenter interconnectie platform zeer geschikt voor eisen die gesteld worden vanuit cloud omgevingen.

  De DCspine PoP die in het nieuwe datacenter van Datacenter.com is geïmplementeerd zou Datacenter.com klanten de mogelijkheid bieden om gemakkelijk, snel en kosten-efficiënt netwerkverbindingen (tot 100G per connectie) te creëren met andere datacenters in de regio Amsterdam en daarbuiten. Via het online portal, dat gezien kan worden als een virtuele MMR, kunnen klanten van Datacenter.com on-demand connectiviteit inrichten en verbindingen maken met meer dan 30 andere datacenters in de Amsterdamse regio - ook meer richting de “edge” van het netwerk in andere Nederlandse regio’s.

  Het ‘Terabit’ interconnectie platform is een innovatie waarin Eurofiber Group miljoenen euro’s heeft geïnvesteerd. DCspine is specifiek ontwikkeld om carrier-neutrale datacenters en hun klanten flexibiliteit te bieden en hun colocatie services maximaal te optimaliseren voor eisen gesteld vanuit cloud computing en on-demand business modellen.

  Cloud service providers

  De DCspine Point-of-Pres>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 20 februari 2018 - Konica Minolta heeft tijdens de vakbeurs C’Print de eerste verkoop van de AccurioJet KM-1 contractueel vastgelegd. De B2+digitale inkjet-productieprinter, AccurioJet KM-1, is in Frankrijk verkocht aan drukkerij Realisaprint.com. Deze nieuwe overeenkomst versterkt het bestaande partnerschap met Realisaprint.com en is de eerste referentie-installatie in Zuid-Europa.

  De AccurioJet KM-1 integreert gemakkelijk in zowel offset- als digitale omgevingen en haalt productieaantallen tot 3.000 vel per uur. Eén van de pluspunten is de gepatenteerde ‘dot freeze’ LED UV-cured inkttechnologie die een perfecte kleurregistratie en kleurstabiliteit garandeert. De AccurioJet KM-1 geeft de mogelijkheid om perfecte dubbelzijdige prints te produceren die direct door kunnen gaan naar de nabewerkingseenheid. De registratienauwkeurigheid wordt gewaarborgd door gebruik te maken van dezelfde grijper-naar-grijper-technologie die ook bij offset wordt toegepast.

  Realisaprint.com heeft voor deze productieprinter gekozen onder andere door de mogelijkheid om een breed assortiment aan printmedia te kunnen verwerken, waaronder gecoat en ongecoat, offset, met textuur, canvas en pvc met dikten van 60 tot 600 micron zonder voorbehandeling. Het LED (UV)-printproces is erop gericht de vellen direct te kunnen verwerken. De colorimetrische stabiliteit bij inkjet-productie en de kostenefficiëntie bij kleine oplagen zorgde daarnaast voor de beslissing van Realisaprint.com. “Wij zijn het eerste bedrijf in Frankrijk dat de AccurioJet KM-1 koopt. Deze stap versterkt onze reputatie als pionier en vergroot onze expertise binnen de grafische sector, waardoor wij onze klanten beter kunnen ondersteunen bij post-printprocessen,” benadrukt Rémy Barelli, medeoprichter van Realisaprint.com. “Deze nieuwe investering is het resultaat van het langdurige kwalitatief goede partnerschap met Konica Minolta>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam/Arnhem, 20 februari 2018 – InWork, specialist in IT-detachering en outsourcing, heeft de InWork IT Academy opgericht. Hiermee biedt het bedrijf alle werknemers werkplekonafhankelijke faciliteiten voor continu leren via e-learning en investeert het maximaal in werknemers.

  Met de InWork IT Academy kan InWork een persoonlijk leertraject bieden aan elke werknemer, ongeacht vooropleiding en werkervaring. InWork maakt hiervoor gebruik van het IT-opleidingsplatform van MyCademy. Dit platform wordt werknemers aangeboden binnen een eigen InWork-omgeving. Er is gestart met 500 medewerkers en dit zal de komende maanden verder worden uitgebreid.

  Aantrekkelijke werkgever
  InWork combineert e-learning via de InWork IT Academy met eigen klassikale opleidingen. Zowel InWork als haar klanten zullen profiteren van deze strategische keuze voor een integrale aanpak van continu leren, vertelt Remco Hobbelen, directeur Business Solutions bij InWork: “Onze mensen zijn voor ons het allerbelangrijkst. De kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten begint immers bij onze medewerkers. We zetten met de InWork IT Academy maximaal in op hun ontwikkeling. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en we willen een aantrekkelijke werkgever zijn en blijven. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt voor IT-professionals zijn dit soort secundaire arbeidsvoorwaarden erg belangrijk.”

  De managementtools van de InWork IT Academy zorgen ervoor dat managers betrokken zijn en de voortgang van werknemers gemakkelijk kunnen volgen en begeleiden. Hiermee is continu leren zorgvuldig ingebed in de gehele InWork-organisatie.

  Continue kennisontwikkeling
  MyCademy levert niet alleen de technologie voor de InWork IT Academy, maar begeleidt InWork ook doorlopend met adviezen en ondersteuning bij een leven lang leren. Patrick Kieviet, CEO van MyCademy: “InWork geeft met de InWork IT Academy concrete invulling aan het concept continu leren. Ze zijn daarmee een voorloper binnen de IT-markt. Continue kennisontwikkeling is cruciaal in een sector waarin technologie zo snel verandert en goede IT-professionals schaars zijn.”

  Over InWork
  InWork is sinds 2006 dé dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is gegroeid van het vinden en verbinden van Professionals naar het leveren van totaaloplossingen.

  Bij InWork werven wij enthousiaste (Young) Professionals en helpen wij bij het waarmaken van ambities. Dit doen wij door opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden die aansluiten op het gewenste groeipad. Daarnaast bieden wij uitdagende projecten bij toonaangevende partners.

  Met 750+ InWorkers werken wij al 11 jaar hard aan hetzelfde doel: om goede diensten en kwaliteit af te leveren. Dit doen wij bij meer dan 200 partners door het hele land.

  Over MyCademy
  MyCademy gelooft in continu leren voor IT-professionals omdat succesvolle medewerkers organisaties succesvol maken. We bieden een totaalconcept waarmee we IT-organisaties en interne IT-afdelingen helpen de stap te maken naar de continu lerende organisatie. Dit concept bestaat uit de online leeromgeving MyCademy.com, een zeer grote bibliotheek (45.000+ items) aan cursusmateriaal en continue begeleiding door ervaren consultants. Alles gericht op het continu ondersteunen van de huidige en toekomstige IT-kennisbehoefte. Klanten krijgen via het MyCademy-platform voor continu leren een eigen persoonlijke IT Academy, die op ieder device en op ieder gewenst moment beschikbaar is en waarmee de volledige leerreis van medewerkers wordt ondersteund, een leven lang.

  0 0

  Xtra heeft in samenwerking met Empower-U inmiddels al twintig locaties in en rondom Den Haag voorzien van een Ruckus Wi-Fi netwerk. De uitrol van het nieuwe netwerk is eind 2017 begonnen en inmiddels zijn er al 188 access points geïmplementeerd. Het Ruckus Wi-Fi netwerk biedt nu één centrale oplossing ter ondersteuning van het groeiende aantal apparaten en alle bedrijfsprocessen die gebruikt worden op de locaties van Xtra.

  Er is bij Xtra een duidelijke verschuiving te zien van een ‘nice to have’ Wi-Fi netwerk naar een bedrijfskritisch Wi-Fi netwerk. In de zorg- en welzijnsbranche zijn steeds meer medewerkers en bedrijfsprocessen afhankelijk geworden van Wi-Fi. Een betrouwbaar en stabiel Wi-Fi netwerk is dan ook belangrijker dan een supersnel Wi-Fi netwerk.

  Xtra vormt het bestuur van de organisaties MOOI Welzijn, VÓÓR Welzijn, Zebra Welzijn, MEE ZHN, VTV, Xtra Plus, Xtra Werk en Jongleren. Bij Xtra zijn tevens de ondersteunende diensten ondergebracht, in een gezamenlijk servicebureau. Vanuit Xtra worden welzijnsprofessionals gefaciliteerd die werkzaam zijn binnen deze werkmaatschappijen. In totaal beschikt Xtra over honderd locaties. Doordat het vorige netwerk zo verouderd was bood het geen ondersteuning meer aan alle gebruikers. Ook gebeurde het dat wanneer men zich door een locatie heen bewoog, zij al snel de verbinding verloren en door de overcapaciteit van apparaten op het netwerk kon ook niet iedereen gelijktijdig gebruikmaken van het netwerk. Met de implementatie van het nieuwe Ruckus Wi-Fi netwerk zijn al deze problemen verleden tijd.

  Eén centraal beheer voor alle locaties
  Empower-U beheert het gehele Ruckus Wi-Fi netwerk, dat over alle twintig locaties is uitgerold, door middel van één virtuele controller, de Ruckus Virtual SmartZone. Doordat het netwerk ontzettend veel gebruikt wordt, is een centraal beheer noodzakelijk. Door middel van de>>

  Lees verder..

  0 0

  Expert in cloud-datamanagement breidt het klantenbestand meer dan vier keer jaar op jaar uit en het aantal werknemers drie keer jaar op jaar, verwelkomt de voormalige financiële man van Atlassian als CFO.

  Groei wordt gedreven door snelle innovatie, waaronder de lancering van Rubrik Alta en een betere integratie met Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud, Oracle en Pure Storage.

  Een aantal klanten van Rubrik: het Amerikaanse Ministerie van Defensie, Mercedes AMG Petronas Motorsport, Jones Lang LaSalle, France Télévisions Publicite, JE Dunn, de Amerikaanse marine en Willis Towers Watson.

  Amsterdam, 21 februari 2018 — Rubrik, expert in cloud-datamanagement, heeft een wereldwijde booking run rate van bijna 300 miljoen dollar bereikt, mede dankzij ingebruikname door grote bedrijven over de hele wereld. Rubrik is daardoor één van de snelst groeiende IT-infrastructuur software bedrijven ooit.

  Het bedrijf voegt John Thompson, de huidige chairman van Microsoft, toe aan de Raad van Bestuur. Thompson, de huidige Chairman bij Microsoft, zal zijn ruim 40 jaar ervaring gebruiken om Rubrik in de huidige groeifase van advies te voorzien.

  “Ik ben bij Rubrik aan boord gestapt vanwege de transformationele visie van het bedrijf op het gehele datamanagementmodel – een gebied waarin al 20 jaar niet meer significant geïnnoveerd is”, zegt Thompson. “Er zijn maar weinig bedrijven die beter geïnnoveerd en uitgerold hebben dan Rubrik de afgelopen vier jaar. Ik ben blij dat ik me op dit moment bij de board van Rubrik kan voegen.”

  Daarnaast verwelkomt het bedrijf Murray Demo als Chief Financial Officer. Voor zijn aanstelling bij Rubrik was hij CFO bij Atlassian, dat onder zijn leiding een zeer succesvolle beursgang en daaropvolgende kwartaalcijfers kende. Demo neemt eveneens decennia aan ervaring >>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, 21 februari 2018 – Arrow Electronics kondigt de beschikbaarheid aan van een cloudgebaseerde netwerk- en visibility-oplossing gebaseerd op de toonaangevende technologieën van Microsoft en Riverbed Technology. De nieuwe oplossing is gericht op het eenvoudig en veilig verbinden van de infrastructuur van een bedrijf en zijn vestigingen met Microsoft Azure. De oplossing is als eerste beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

  Met de nieuwste cloud-innovatie van Arrow kunnen value-added resellers en cloud solution providers eindklanten een eenvoudig te beheren en geoptimaliseerde verbinding bieden met het Microsoft Azure cloudplatform. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Riverbed SteelConnect, een software-defined wide area networking (SD-WAN) oplossing, Riverbed SteelHead voor hybride WAN-optimalisatie en Riverbed SteelCentral Aternity voor het monitoren van eindgebruikerservaringen.

  Clouddiensten worden steeds populairder voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe applicaties en voor het hosten van gemigreerde applicaties. In dat licht biedt Arrow het IT-kanaal deze krachtige hybride cloudarchitectuur voor modulaire, gedistribueerde applicaties vanuit een enkele bron.

  Microsoft Azure is een van de meest gebruikte wereldwijde cloud computing-platforms voor applicatiehosting. De cloudnetwerkoplossingen van Riverbed zijn bedoeld voor het optimaliseren van de prestaties van applicaties in wide area network (WAN) en cloud-omgevingen, en bieden de flexibiliteit die nodig is bij een moderne bedrijfsvoering. De slimme combinatie van oplossingen van beide leveranciers biedt een nieuw niveau van zichtbaarheid, netwerkcontrole en geoptimaliseerde prestaties voor gehoste applicaties. Eindklanten profiteren van eenvoudige toegang via een automatische vpn-verbinding, een snelle en veilige appli>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, 21 februari 2018 – Arrow Electronics kondigt de beschikbaarheid aan van een cloudgebaseerde netwerk- en visibility-oplossing gebaseerd op de toonaangevende technologieën van Microsoft en Riverbed Technology. De nieuwe oplossing is gericht op het eenvoudig en veilig verbinden van de infrastructuur van een bedrijf en zijn vestigingen met Microsoft Azure. De oplossing is als eerste beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

  Met de nieuwste cloud-innovatie van Arrow kunnen value-added resellers en cloud solution providers eindklanten een eenvoudig te beheren en geoptimaliseerde verbinding bieden met het Microsoft Azure cloudplatform. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Riverbed SteelConnect, een software-defined wide area networking (SD-WAN) oplossing, Riverbed SteelHead voor hybride WAN-optimalisatie en Riverbed SteelCentral Aternity voor het monitoren van eindgebruikerservaringen.

  Clouddiensten worden steeds populairder voor het ontwikkelen en implementeren van nieuwe applicaties en voor het hosten van gemigreerde applicaties. In dat licht biedt Arrow het IT-kanaal deze krachtige hybride cloudarchitectuur voor modulaire, gedistribueerde applicaties vanuit een enkele bron.

  Microsoft Azure is een van de meest gebruikte wereldwijde cloud computing-platforms voor applicatiehosting. De cloudnetwerkoplossingen van Riverbed zijn bedoeld voor het optimaliseren van de prestaties van applicaties in wide area network (WAN) en cloud-omgevingen, en bieden de flexibiliteit die nodig is bij een moderne bedrijfsvoering. De slimme combinatie van oplossingen van beide leveranciers biedt een nieuw niveau van zichtbaarheid, netwerkcontrole en geoptimaliseerde prestaties voor gehoste applicaties. Eindklanten profiteren van eenvoudige toegang via een automatische vpn-verbinding, een snelle en veilige appli>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 21 februari 2018 - Veenman en het Nederlandse softwarebedrijf FileLinx zijn kennis- en implementatiepartners geworden. FileLinx biedt een softwareplatform voor oplossingen die een specifiek probleem aanpakken door informatie te structureren en werkprocessen te robotiseren. Veenman speelt met softwareoplossingen in op digitaliseringsvraagstukken en het partnership sluit geheel op deze combinatie aan. De functionaliteit van het platform kan snel en precies op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld om te kunnen voldoen aan de AVG die in mei 2018 van kracht wordt.

  Paul van Wingerde, Commercieel Directeur van FileLinx (links op de foto): “Organisaties willen graag oplossingen die optimaal aansluiten bij wat zij nodig hebben. Tegelijk willen zij duur en ingewikkeld programmeerwerk voorkomen en dat kan met onze software. Daarnaast is kennis nodig van de specifieke processen van de klant om die goed te kunnen implementeren op ons platform. Samen met Veenman bieden we onze klanten de juiste combinatie om tot de beste oplossing te komen. Dit partnership zorgt voor een groei in ons indirecte verkoopkanaal, zodat we het MKB/MKB+ nog beter kunnen bedienen.”

  Gerard Roos, Business Manager ICM van Veenman (rechts op de foto): “De samenwerking met FileLinx stelt ons nog beter in staat om te anticiperen op de digitale transformatie door met elkaar mee te denken en elkaar te versterken om tot precies op maat gesneden oplossingen te kom>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam / Berlijn, 22 februari 2018 – 3 van de 4 grote bedrijven voelen zich niet voorbereid op de EU GDPR. Dit is een van de resultaten van een onderzoek door de SER-groep als onderdeel van de ECM Insights marktonderzoeken. Alarmerend is hier, dat meer dan 45 procent nog een plan moet ontwikkelen om aan de nieuwe vereisten te voldoen.

  De tijd dringt: de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU GDPR) treedt in werking op 25 mei 2018. Als bedrijven niet aan de nieuwe vereisten kunnen voldoen, kan dit tot 20 miljoen euro of 4 procent (welke het hoogste is) kosten van de totale inkomsten van een bedrijf. Gelet op deze hoge financiële straffen is het verrassend dat 75 procent van de ondervraagde bedrijven uit Duitstalige landen nog steeds niet voorbereid is op de EU GDPR. Bovendien weet 45 procent niet hoe te voldoen aan vereisten zoals het recht om te wissen, wat bepaalt dat persoonlijke gegevens op verzoek volledig moeten worden verwijderd.  Het probleem: verspreide informatie
  Het is makkelijk te zien waar het probleem ligt: de IT-landschappen van veel bedrijven zitten vol met decentrale informatiesilo's. Persoonlijke informatie wordt vaak opgeslagen in verschillende verouderde archieven en andere verouderde systemen, in bestandssystemen of zelfs in e-mailpostvakken. Volgens 77 procent van de 1.826 reagerende CIO's, procesmanagers en IT-managers, veroorzaakt dit verschillende problemen. Een daarvan is dat het de toegang tot informatie bemoeilijkt, waardoor het nog moeilijker wordt om aan de EU GDPR te voldoen.
  "Veel bedrijven moeten eerst een cruciale vraag beantwoorden: weten ze zelfs waar persoonsgegevens worden opgeslagen? Als ze deze vraag niet kunnen beantwoorden, k>>

  Lees verder..

  0 0

  Waddinxveen, 22 februari 2018 – Het is slecht gesteld met de kennisborging binnen organisaties. 39 procent van de Nederlandse werknemers geeft aan dat kennis onvoldoende geborgd en geadministreerd wordt. De informatie die wel gedocumenteerd is, staat versnipperd opgeslagen, zegt 59 procent. Bijna de helft (49%) van werkend Nederland heeft geen idee van waar informatie opgeslagen staat. Deze cijfers blijken uit onderzoek van Protime, specialist in workforce management oplossingen, onder 1.000 werknemers in uiteenlopende sectoren.

  Tijdverspilling
  Omdat werknemers niet goed weten waar informatie opgeslagen staat, zijn zij veel tijd kwijt aan het zoeken van informatie. Ruim een kwart van de werknemers (27%) zoekt één tot twee uur per dag naar bedrijfsinformatie. 12 procent van de respondenten is zelfs twee tot drie uur per dag kwijt.

  Braindrain
   
  De slechte kennisborging leidt ook tot problemen bij de uitstroom van werknemers. Meer dan de helft van de respondenten (56%) vindt dat waardevolle kennis niet goed wordt gedocumenteerd wanneer werknemers de organisatie verlaten. Dit gaat ten koste van het collectieve bedrijfsgeheugen. Dit kennislek, ook wel braindrain genoemd, zorgt voor irritatie bij werknemers. Zij vinden dat er losse eindjes achterblijven als medewerkers weg gaan (39%).

  Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Kennis is misschien wel het meest waardevolle kapitaal waar een organisatie over beschikt. Het niet borgen van deze kennis kan een groot bedrijfsrisico vormen. Reden genoeg dus om goed na te denken over een bedrijfsbrede strategie waarmee kennis binnen boord gehouden kan worden. Onderdelen van zo’n strategie zijn bijvoorbeeld een helder in-, door- en uitstroombeleid, een samenwerkingsbeleid en het inrichten van sociale technologie. Voor iedereen die de risico’s wil voorko>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 22 februari 2018 -  Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, publiceert zijn Global Threat Landscape Report. Hieruit blijkt dat het aantal cyberaanvallen per bedrijf het afgelopen kwartaal weer is toegenomen. Ook geautomatiseerde en geavanceerde zwermaanvallen zijn in opmars. Dit maakt het steeds moeilijker voor organisaties om gebruikers, applicaties en apparaten te beschermen. De belangrijkste punten van het rapport zijn:

  De snelheid, diversiteit en het volume van zwermaanvallen nemen toe
  Aanvallen op bedrijven worden met de dag vernuftiger. Digitale transformatie zorgt niet alleen voor verandering binnen bedrijven, maar breidt ook hun aanvalsoppervlak uit. Cybercriminelen profiteren daarvan. Ze passen nieuwe zwermachtige technieken toe om gelijktijdig verschillende kwetsbaarheden, apparaten en access points aan te vallen. De combinatie van de snelle ontwikkeling van cyberbedreigingen en de introductie van steeds meer malware-varianten maakt het moeilijker voor organisaties om zich te verdedigen.

  • Ongekende grote aanvalsvolumes: Per bedrijf werden gemiddeld 274 exploits gedetecteerd. Dit vertegenwoordigde een toename met maar liefst 82% ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Het aantal malware-families steeg met 25%, terwijl het aantal unieke varianten met 19% toenam. De onderzoeksgegevens wijzen niet alleen op een groei van het aantal aanvallen, maar ook een evolutie van malware. Het percentage met https en SSL versleuteld verkeer ten opzichte van het totale netwerkverkeer nam eveneens toe, tot gemiddeld bijna 60%. Hoewel encryptie zonder meer helpt om gegevens veilig te houden tijdens de overdracht tussen het core-netw>>

   Lees verder..

  0 0

  's Hertogenbosch, 22 februari 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, breidt het Ivanti Partner Programma uit met uiteenlopende hulpmiddelen voor sales en marketing en technische ondersteuning. Met dit nieuwe programma biedt Ivanti meer mogelijkheden aan Managed Service Providers (MSPs), Expert Consultancy Partners en Expert Solution Providers (ESPs).

  Het Ivanti Partner Programma, dat vorig jaar werd uitgebreid, verenigt al onze technologieën in één overzichtelijk programma. Daardoor kunnen voormalige partners van RES, AppSense, LANDESK, Concorde, Shavlik, HEAT Software, Lumension en Xtraction gemakkelijker met ons samenwerken in ons gehele portfolio.

  James Anderson, Area VP of Channel in EMEA: "Ivanti partners blijven een centrale rol in onze gezamenlijke toekomst spelen, daarom investeren we fors in ons partnerkanaal. Ons nieuwe Technical Rewards-concept stelt partners in staat beloond te worden over gesloten contracten, gebaseerd op de waarde die ze tijdens de sales cyclus toevoegen. We bieden partners belangrijke technische sales kennis, om ervoor te zorgen dat klanten de waarde van onze oplossingen via demonstraties en Proof of Concept kunnen ervaren."

  Het Ivanti Partner Programma in EMEA is een two-tier model dat gebruik maakt van de bestaande waardevolle regionale distributienetwerken. Met de snelle groei van het partnernetwerk, neemt de organisatie nu de volgende stap in de samenwerking met distributeurs om optimaal gebruik te maken van Ivanti's positie in de markt. Ontworpen om aan hedendaagse IT-uitdagingen te voldoen, stellen Ivanti's unified endpoint management (UEM), security, service management en cloud service management (CSM)-oplossingen partners in staat om belangrijke waarde toe te voegen aan de IT-omgeving van klanten.

  Eric Segers, Vice Pre>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s Hertogenbosch, 22 februari 2018 Bomgar, leider in enterprise-oplossingen voor secure access, lanceert de nieuwste versie van haar Remote Support-oplossing. De 18.1 versie van Bomgar Remote Support stelt IT-servicedesks en customer support centers in staat om bijna elk device, op elk platform, waar dan ook in de wereld te beheren en te repareren. Technici zetten Bomgar in om te verbinden met systemen en devices op afstand. Zo kunnen ze de apparaten beheren, met de eindgebruiker of met andere technici chatten, samenwerken en tegelijkertijd de remote access veiligheid verbeteren.

  Bomgar Remote Support 18.1 biedt nieuwe opties voor gebruik en security en verhoogt zo de algehele user en customer experience. Het nieuwe uiterlijk van de Customer Client bezorgt de gebruiker een natuurlijke ervaring voor ondersteuning op afstand. De moderne chat-interface voelt vertrouwder aan, heeft een eenvoudigere lay-out en is gemakkelijk te bedienen. Tijdens chatgesprekken met een supportmedewerker wordt een profielfoto (of initialen) getoond en wordt de nadruk gelegd op het creëren van vertrouwen tussen de supportmedewerker en de eindgebruiker.

  Upgrades voor de Jump Client worden nu sneller uitgevoerd dan voorheen, waardoor het beheren van grote aantallen onbemande systemen wordt vereenvoudigd. Zodra een volgende versie van Bomgar wordt geïnstalleerd, zien technici welke Jump Clients al zijn geüpgraded, waarna ze meteen toegang hebben. Indien een Jump Client wacht op een upgrade kunnen technici eigenschappen wijzigen zonder te moeten wachten op het voltooien van de upgrade.

  AVG compliant
  Naast het verbeteren van de enterprise support experience bevat de 18.1 versie van Bomgar Remote Sup>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 22 februari 2018 - Avit Group heeft een overeenkomst getekend met de horecagroep GR8 Nederland voor de volledige digitalisering van de zeven hotels in Nederland. Avit gaat in deze hotels een geïntegreerde ICT-infrastructuur inrichten die digitale innovaties mogelijk maakt. Met deze vernieuwing wil GR8 Nederland zijn gasten een ‘Wow!’-effect en een bijzondere beleving bieden.

  Hotelgroep GR8 Nederland gaat de komende maanden al zijn hotels verbouwen en grondig moderniseren. De inzet van de nieuwste digitale technologie staat daarbij centraal. Zo worden de voorkeursinstellingen van hotelgasten – waaronder klimaat, verlichting, etc. – bewaard, zodat bij een volgend bezoek het een en ander automatisch al is ingesteld volgens hun persoonlijke voorkeuren. Dit gebeurt ook bij overnachting bij een andere GR8-vestiging. Zo kan de gast in alle GR8 Hotels rekenen op een bijzondere, gepersonaliseerde beleving, die de klantloyaliteit versterkt.

  Naast ondersteuning van hospitality-innovaties zorgt de nieuwe infrastructuur voor optimale gegevensbeveiliging, voor lagere operationele kosten en voor een hogere productiviteit. Inmiddels is gestart met de werkzaamheden in het GR8 Hotel in Oosterhout, dat begin mei zal worden opgeleverd.

  In nauw overleg met GR8 bouwt het R&D ontwikkelteam van Avit een op Cisco-technologie gebaseerde ICT-architectuur (bestaande uit LAN, WAN, WiFi, collaboration, IoT, digitale gebouwoplossingen en security), gecombineerd met systemen van LG (waaronder IPTV en klimaatbeheersing) en systemen voor verlichting, bewaking, meldkamer, aanbieden van tv-content, werkplekken, etc.. Alles wordt door Avit geïntegreerd tot één platform dat de aansturing van alle systemen en de onderlinge koppelingen regelt. Dit platform vervangt de traditionele hotel domotica- en KNX-systemen volledig.>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 februari 2018 – Rob W.A. Vissers (48) is gestart als Chief Commercial Officer (CCO) bij integratiespecialist Enable U. De aanstelling van Vissers sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om de vraag vanuit de markt nog beter te kunnen bedienen en de eigen groeidoelstellingen te realiseren.

  Jarenlange ervaring
  Vissers brengt 23 jaar ervaring mee, opgedaan binnen verschillende commerciële managementfuncties in de IT-branche. De afgelopen vier jaar was hij als algemeen directeur actief voor system integrator i³ groep uit Vianen. Met de komst van Vissers wordt het managementteam van Enable U uitgebreid om extra aandacht te kunnen geven aan marketing en verkoop om de verdere groei van het bedrijf te faciliteren. 
   
  Rob W.A. Vissers kijkt ernaar uit aan de slag te gaan bij Enable U: “Het productenportfolio van Enable U sluit perfect aan bij de ontwikkelingen in de markt waarbij data een centrale rol speelt in het aansturen van bedrijfsprocessen. Enable U heeft bewezen dat het in staat is om deze data op een veilige manier te ontsluiten en zijn echte specialisten in het integratie vraagstuk. Aan alles merk je dat Enable U een kennishuis is met mooie gerealiseerde projecten en referenties. Ik kijk ernaar uit om de indrukwekkende lijst aan klanten nog verder uit te breiden en ons in nieuwe segmenten verder te ontwikkelen, zoals de gezondheidszorg en energiemarkt. Verder ga ik mij bezighouden met het opzetten van een ‘Enable U as a Service’-model waarbij we de huidige oplossingen als een dienst gaan aanbieden. Samen met alle Enablers ga ik aan de slag om samen werken en samen leven beter te maken.”

  Frank Arts, directeur en oprichter van Enable U: “Rob is een enorme aanwinst voor Enable U. De kennis en ervaring die Rob meebrengt stelt ons in staat nieuwe markten op te gaan en is geheel in lijn me>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 februari 2018 - Ruckus Networks, een ARRIS-onderneming, introduceert de Ruckus IoT Suite. Daarmee kunnen organisaties meerdere IoT-netwerken eenvoudig samenvoegen tot één beveiligd IoT-toegangsnetwerk. De Ruckus IoT Suite versnelt daarnaast de return-on-investment (ROI) tijd en verlaagt de implementatiekosten door gebruik te maken van een gemeenschappelijke infrastructuur tussen het draadloze lokale netwerk (WLAN) en het IoT-toegangsnetwerk.

  Volgens marktonderzoeksbureau IDC is IoT edge infrastructuur in opkomst als belangrijk groeidomein en is het een prioriteit voor bedrijven om de snelgroeiende IoT-toepassingsruimte te ondersteunen. Binnen deze edge infrastructuur – die naar verwachting in 2021 bijna $ 3,4 miljard zal bereiken – is netwerkapparatuur het snelst groeiende segment, met een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van meer dan 30 procent. Deze groei wordt gedreven door de behoefte aan continuïteit van de toepassing en hoge prestaties in combinatie met betrouwbare en veilige connectiviteit.

  "Beveiligde IoT-netwerkimplementaties bij bedrijven zijn nog niet goed van de grond gekomen vanwege een gefragmenteerde markt met specifieke oplossingen voor eenmalige toepassingen van use cases”, stelt Rohit Mehra, vice president netwerkinfrastructuur bij IDC. "Een multi-standaard IoT-toegangsnetwerk dat gebruikmaakt van bestaande hardware, software en beveiligingsmogelijkheden aan de rand van netwerken, is een must voor de meeste organisaties om IoT te implementeren. De Ruckus IoT Suite adresseert deze specifieke kenmerken en is een goede eerste stap om een bredere multi-mode IoT-netwerkimplementatie mogelijk te maken.”

  "Organisaties onderzoeken hoe IoT hen kan helpen de operationele efficiëntie te verbeteren, de omzet te verhogen en de klantervaring te verbeteren. De mogelijkheid om dat te doen wordt echter be>>

  Lees verder..

  0 0

  Egham, 22 februari 2018 – OKI (TOKIO: 6703) heeft aangekondigd dat het door Thomson Reuters is erkend als een Top 100 Global Technology Leader 2018. OKI werd geprezen voor zijn inzet op het gebied van innovatie, milieubeheer en personeelsdiversiteit.

  Het onderzoek was de eerste allesomvattende evaluatie van de ruim 5.000 toonaangevende technologiebedrijven die de wereld momenteel rijk is. De prestaties werden beoordeeld aan de hand van een gegevensgestuurd algoritme op basis van 28 punten. Deze methode is door Thomson Reuters ontwikkeld en is gebaseerd op de acht belangrijkste pijlers voor prestaties: financiële prestaties, vertrouwen van management en investeerders, risico's en veerkracht, juridische naleving, innovatie, mensen en sociale verantwoordelijkheid, milieu-impact en reputatie. OKI ontving bijzonder goede scores voor de pijlers innovatie, milieu-impact en mensen en sociale verantwoordelijkheid.

  "We zijn er trots op door Thomson Reuters te worden erkend als een Top 100 Global Technology Leader. We hebben deze lof te danken aan onze aanhoudende inspanningen om octrooiaanvragen voor het IoT te bevorderen, onze milieu-uitstoot te verminderen, medewerkers tevreden te houden en diversiteit op de werkplek te stimuleren", aldus Shinya Kamagami, directeur van OKI. "OKI is marktleider voor de levering van geavanceerde technologische producten, zoals geldautomaten waarbij klanten geld kunnen storten én opnemen, VoIP-telefonie en callcentersystemen. Al deze inspanningen worden ondersteund door onze bedrijfsfilosofie, die erop is gericht superieure netwerkoplossingen te ontwikkelen en wereldwijd uitstekende informatie- en communicatieservices te leveren om in dit informatietijdperk te kunnen voldoen aan de gevarieerde behoeften van gemeenschappen over de hele wereld. We streven ernaar de sociale infrastructuur te ondersteunen, onder andere in de sectoren verkeer, bouw, rampenbestrijding, medisch, financieel, ver>>

  Lees verder..

  0 0

  Op 25 mei 2018 treedt de GDPR, General Data Protection Regulation, in werking. De EU heeft op 27 april 2016 de definitieve versie gepubliceerd van deze wetgeving, die er in de eerste plaats is gekomen voor de bescherming van privégegevens. Onder privégegevens wordt verstaan alle data die kan worden gelinkt aan een individu, zoals bijvoorbeeld bankkaartgegevens, paswoorden, financiële gegevens, medische en sociale gegevens. Met deze nieuwe wetgeving wil de EU in de eerste plaats de burgers meer controle geven over hun persoonlijke data. Een tweede belangrijk doel is de verdere ondersteuning van de digitale economie.

  Voor wie geldt de GDPR?
  Een veel gehoorde misvatting is dat de wetgeving enkel zou gelden voor grote ondernemingen, maar de GDPR geldt voor alle bedrijven die, onafhankelijk van hun grootte gevestigd zijn in de EU, gevestigd zijn buiten de EU, maar goederen en/of diensten leveren aan EU burgers of persoonlijke gegevens verzamelen en/of het gedrag monitoren van EU burgers.

  Misvattingen
  Enkele voorbeelden van misvattingen die er leven omtrent de GDPR:

  • Wij verwerken geen gegevens van consumenten
   • Iedere organisatie heeft te maken met persoonsgegevens
  • Onze organisatie heeft minder dan 250 medewerkers
   • Hier was ooit sprake van, echter is dit niet meer van toepassing
  • Wij zijn ‘GDPR-proof’ met een ISO-27001 certificering
   • Een ISO certificering bevat een aantal punten van de GDPR, echter niet alles
  • De GDPR draait alleen om digitale gegevens
   • Ook niet digitale documenten kunnen persoonsgegevens bevatten.
  Compello GDRP Quickscan
  Om te bepalen hoe uw organisatie ervoor staat in het kader van de GDPR heeft Compello de GDPR Quickscan ontworpen. Middels deze Quickscan lichten onze consultants uw organisatie door op de GDPR eisen. Hierbij beginnen zij met het bepalen van welke data binnen uw organisatie wordt gebruikt (assess fase). Vervolgens bepalen zij op welke wijze deze gegevens worden beheerd (control fase). De laatste fase onderzoekt op welke wijze over deze gegevens wordt gerapporteerd (report fase). De uitkomsten van de GDPR Quickscan worden in rapportagevorm opgesteld die vervolgens gezamenlijk met u wordt besproken. Aan de hand van de bespreking van deze worden de mogelijke vervolgstappen met u besproken.

  http://compello.nl/nl/nieuws/157/compello-gdpr-quickscan

  Wilt u dat wij uw organisatie helpen middels de Compello GDPR Quickscan, neemt u dan contact met ons op via info@compello.nl.

  0 0

  Delft, 22 februari 2018 - Wat betekent ‘onderzoeksopdrachtgerichte interceptie’? Kan de AIVD straks al ons internetverkeer inzien? De nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv 2017) is op sommige punten technisch zeer complex. Hoe onderscheid je feiten van fictie en ga je goed geïnformeerd het referendum van 21 maart in? Fox-IT lanceert vandaag de website OverdeWiv.nl. Het doel van deze factchecker is om kiezers aan te moedigen zichzelf goed te informeren zodat zij weloverwogen hun stem kunnen uitbrengen.

  Over de factchecker
  Met de factchecker Overdewiv.nl leert de bezoeker aan de hand van 6 stellingen meer over het meest besproken onderdeel van de nieuwe wet: de onderzoeksopdrachtgerichte interceptie (OOG). Dit is de naam voor een bijzondere bevoegdheid van inlichtingen- en veiligheidsdiensten die met ingang van de nieuwe wet verandert ten opzichte van de oude wet uit 2002. Deze bevoegdheid wordt ook wel aangeduid als sleepnet.

  In de factchecker leggen de cyber security experts van Fox-IT de focus op de technische aspecten van deze bijzondere bevoegdheid. Bezoekers kunnen aangeven of de stellingen waar of niet waar zijn. De factchecker geeft geen stemadvies, maar verklaart de technische complexiteit van de wet. Fox-IT doet dat op basis van eigen expertise en maakt zo de technische mogelijkheden en onmogelijkheden inzichtelijk. Natuurlijk is inzicht in de techniek niet de enige factor in een keuze om voor of tegen te stemmen, maar de informatie op deze site kan de bezoeker wel helpen bij het maken van een eigen afweging.

  For a more secure society
  Bij Fox werken 350 specialisten met een grote passie voor techniek en security. De Wiv is ook bij Fox-IT onderwerp van gesprek: enkele maanden geleden hebben we om die reden een intern debat gehouden over de Wiv. Daaruit bleek dat ook onder de medewerkers de meningen>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 februari 2018 - Ruckus Networks, een ARRIS-onderneming, is een nieuw portfolio overeengekomen met het Amerikaanse Citizens Broadband Radio Service (CBRS). Het gaat daarbij om 3,5 GHz LTE access points (AP's) en bijbehorende cloud-gebaseerde abonnementsdiensten voor gebruik in bedrijfsnetwerken en netwerken van service providers. De Ruckus LTE-portfolio stelt ondernemingen in staat om private LTE-netwerken in te zetten en zo een hoge kwaliteit (QoS) voor kritieke bedrijfsapplicaties te garanderen. Voor service providers biedt de portfolio een kosteneffectieve LTE voor interne en externe dekking met meer capaciteit voor gebieden met intensief dataverkeer.

  Het Amerikaanse CBRS-spectrum wordt toegewezen volgens een gedeeld spectrumschema. Dankzij een historische verschuiving in deze toewijzing, wordt het spectrum beschikbaar gesteld aan een groot aantal entiteiten. De verwachting is dat de efficiëntie van de CBRS technologie nieuwe use cases van organisaties mogelijk maakt, terwijl op unieke wijze de behoefte aan extra mobiele netwerkcapaciteit en bandbreedte wordt aangepakt.

  "We verwachten dat de CBRS-markt voor radio-toegangsnetwerken (RAN) tussen 2018 en 2022 tien keer zo groot wordt, met totale RAN-investeringen van zo’n $ 1 miljard," zegt Stefan Pongratz, senior director van carrier economics en mobile RAN bij Dell'Oro Group. "De CBRS-band verlaagt de toetredingsdrempel en biedt kansen voor een breed scala aan deelnemers om een publiek of privaat LTE-netwerk te exploiteren, gebruikmakend van een gedeeld spectrum. We verwachten een aanzienlijk momentum voor service providers en private LTE ondernemingen na FCC (Federal Communications Commission) certificering voor CBRS.”

  De Ruckus CBRS-band LTE-portfolio bestaat uit:


older | 1 | .... | 667 | 668 | (Page 669) | 670 | 671 | .... | 763 | newer