Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 673 | 674 | (Page 675) | 676 | 677 | .... | 763 | newer

  0 0

  Om onze ambities waar te maken in de groeiende markt van digitale transformatie zijn wij een samenwerking aangegaan met Green Park Investment Partners.

  Hiermee zetten wij een stap vooruit in onze koers om de partner te blijven op het gebied van de Digital Workplace. In Green Park Investment Partners hebben wij de ideale partner gevonden die de kernwaarden van Portiva deelt. “Met name de ‘Cultural Fit’ was essentieel in onze zoektocht naar een partij die wil investeren in de toekomst en het management zoveel mogelijk autonoom wil laten zijn.” aldus Jeroen Mutsaers van Portiva.

  De investering valt samen met het vertrek van de grondlegger van Portiva, Yvo van Wijk. “Wij zijn gegroeid naar een volwassen organisatie met een unieke club mensen, maar na ruim 14 jaar is het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik laat Portiva in goede handen achter en heb er alle vertrouwen in dat het huidige team Portiva verder zal ontwikkelen.”

  De huidige directie, bestaande uit Daan Huttenga (COO), Maarten Eekels (CTO) en Jeroen Mutsaers (CCO), wordt door Green Park ondersteund om de strategische koers ongewijzigd voort te zetten en de verdere groeiambities waar te maken. Het doel is met name organische groei, echter worden participaties of overnames in de toekomst niet uitgesloten.

  Portiva
  Met een team van 65 specialisten adviseren wij grote zakelijke klanten in heel Europa over hun digitale transformatie door middel van een mix van high-end bedrijfsadvies en diepgaande technische Microsoft-expertise.

  Als 4x Gold Certified Microsoft partner richten wij ons volledig op Microsoft platformen als SharePoint, Office 365 en Azure.

  Green Park Investment Partners
  Green Park is een onafhankelijke investeerder en investeert sinds 2010 in kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux met focus op buyouts, groeifinanciering en/of partnerships. Voor Green Park is dit hun tweede investering in Nederland.  Noot voor de redactie:
  Neem voor meer informatie contact op met Marloes Vonk, Marketing & Communications, T. +31 6 242 32 661, mvonk@portiva.nl of Jeroen Mutsaers, Commercieel Directeur, T. +31 6 280 87 441, jmutsears@portiva.nl

  0 0

  Vanaf mei dit jaar is de GDPR (General Data Protection Regulation, in het Nederlands AVG) van kracht, een nieuwe privacywetgeving die grote impact heeft op de rechten en plichten van burgers en bedrijven. De GDPR kan verstrekkende gevolgen hebben voor juristen die van clouddiensten gebruik maken. Aan welke regels moeten zij bijvoorbeeld voldoen en wat mogen ze verwachten van cloudleveranciers? Om zulke vragen te beantwoorden organiseert The Sourcing Company op 5 april samen met

  0 0

  Utrecht, 15 maart 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat Mediacollege Amsterdam (Ma) is overgestapt op de FortiGate 1200D enterprise firewall. Hierdoor heeft de vakschool een veilig én snel netwerk.

  In de afgelopen 100 jaar ontwikkelde Mediacollege Amsterdam (Ma) zich van een grafische school tot een vakschool op het gebied van vormgeven, AV, podium- en evenemententechniek, games en mediaproductie. Ma leidt ca 2.800 studenten op voor een functie in de creatieve industrie. De technische ontwikkelingen in media gaan razendsnel en het onderwijs digitaliseert daarom in hoog tempo.

  Leerlingen van Ma genereren grote bestanden die ze via het netwerk delen en bewerken. Daarnaast heeft het netwerk te maken met streaming video en veel multicast-verkeer, waarbij bestanden verstuurd worden naar een aantal verschillende doelcomputers. Dat gebeurt tussen drie schoolvestigingen en dat vraagt om veel capaciteit. Om geen vertraging op het netwerk te krijgen, ondanks de grote uploads, downloads en multicast-verkeer van 2.800 leerlingen, koos Ma voor de Enterprise firewalls van Fortinet.

  De reden voor het in gebruik nemen van de nieuwe firewalls is drieledig. Doordat de snelheid van de netwerkverbinding in 2017 werd opgehoogd naar 10 Gbps, was het essentieel dat de firewall deze snelheid aankon. Omdat de school zo nu en dan last had van cyberaanvallen, moest de nieuwe oplossing naast IP- en URL-filtering ook andere functies hebben om het netwerk te beschermen, zoals packet inspectie en intrusion prevention. Tenslotte bleek dat de netwerkswitch van Ma het einde van zijn economische levensduur had bereikt. De FortiGate 1200D bevat ook een netwerkswitch, wederom een reden om te kiezen voor deze firewall.

  De FortiGate 1200D co>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 maart 2018 –  Volgens de meerderheid (70 procent) van de cybersecurity-professionals die voor grote organisaties in Europa en het Midden-Oosten werken, wordt er bij een versnelde migratie naar de cloud te weinig rekening gehouden met de risico’s. Dit is één van de uitkomsten van een nieuw cloud security-onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Palo Alto Networks® (NYSE:PANW), de aanbieder van next-generation security.

  Het onderzoek is gebaseerd op bedrijven die hun data, applicaties en servicebehoeften actief migreren naar de cloud. Het toont aan dat cybersecurity-professionals weten dat zij veel meer moeten doen om de snelheid van de cloud-business bij te houden, maar dat security te vaak wordt gezien als een remmer van de business wanneer nieuwe applicaties en diensten worden aangenomen. Belangrijke uitkomsten van het onderzoek:

  • Meer dan de helft (54 procent) van de cybersecurity-professionals in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Zweden, de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Saudi-Arabië geven aan dat er gebrek aan afstemming is tussen hen en de rest van de organisatie als het gaat om cloud en security, en de rol van cyber security bij het succesvol maken van de cloud-migratie.
  • Ondanks dat de meerderheid van de cybersecurity-professionals (64 procent) aangeeft dat security een topprioriteit is bij de migratie naar de publieke cloud, is minder dan de helft van alle respondenten ervan overtuigd dat hun cybersecurity in de publieke cloud goed werkt, zelfs in gevoelige gebieden als de financiele dienstverlening.
  • Slechts één op de tien (13 procent) respondenten kon tijdens de migratie een consistente, bedrijfsgerichte cybersecurity in hun cloud(s), netwerken en endpoints behouden. Op dit moment maakt nog ongeveer de helft (49 procent) van>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 15 maart 2018 – OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, lanceert een nieuw Technology Alliances Program waarmee digitale transformatie-initiatieven een impuls krijgen. Het nieuwe Technology Alliances Program helpt klanten van OutSystems de digitale transformatie initiatieven te versnellen. Ook biedt het een verbeterslag voor de gebouwde applicaties door gecertificeerde integraties met technologieën van derden. OutSystems erkent tevens haar topkanaalmanagers en boekt continue groei in haar partnerprogramma.

  Het Technology Alliances Program komt voort uit het succes van de OutSystems Forge. Dit is de community-marktplaats die toegang biedt tot meer dan 1.500 voorgeprogrammeerde functionaliteiten voor applicaties. Het nieuwe Technology Alliances Program biedt deelnemende bedrijven toegang tot de technische resources van OutSystems’ gezamenlijke marketingmogelijkheden en marketingfunctionaliteiten. Daarnaast draagt het programma bij aan een snelle go-to-market waarmee klantadoptie en succes wordt gestimuleerd.

  Channel-programma optimalisatie
  “We willen echt waarde toevoegen voor onze klanten”, aldus Bob Wilson, VP Global Channels and Alliances bij OutSystems. “We zien deze kans om met belangrijke technologiepartners samen te werken, zodat we onze klanten verder kunnen helpen snel web- en mobiele applicaties te ontwikkelen die hun zakelijke uitdagingen op nieuwe manieren oplossen.”

  Het afgelopen jaar is het OutSystems channel-programma blijven groeien. Het aantal partners in het programma dat branchekennis en lokale leveringscapaciteiten biedt aan klanten over de hele wereld is toegenomen tot 245.

  Gedetailleerde informatie over OutSystems-partners is beschikbaar op de >

  Lees verder..

  0 0

  Leusden, 15 maart 2018 – AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data, heeft de hoogste partnerstatus van VMware behaald. Bovendien heeft AnylinQ de felbegeerde VMware Most Promising Partner of the Year award gewonnen.

  AnylinQ werkt sinds zijn oprichting in 2006 al met VMware en is sinds twee jaar Solutions Provider van de fabrikant van virtualisatieoplossingen. AnylinQ ondersteunt  VMware met licentieverkoop en de technische implementatie van VMware producten.

  Er is in het afgelopen jaar sterk geïnvesteerd in het partnerschap met VMware, onder andere door nieuwe sales- en technische consultants aan te nemen en proactief de markt te benaderen met de VMware propositie. Door doelgericht zijn activiteiten uit te bouwen, wist AnylinQ steeds grotere deals te sluiten die in een jaar tijd uitgroeiden van kleine samenwerkingen in het MKB-segment naar een miljoenendeal aan het einde van het jaar. Dankzij deze successen mocht AnylinQ de VMware award voor Most Promising Partner of the Year in ontvangst nemen.

  Naast de commerciële successen heeft AnylinQ ook  de benodigde certificeringen behaald om de hoogst haalbare status van VMware Premier Partner te krijgen. Dit maakt AnylinQ een zeer aantrekkelijke partner voor kleine en grote organisaties die VMware willen implementeren.

  Dit jaar is AnylinQ voornemens het vertrouwen dat VMware in het bedrijf heeft uitgesproken te overtreffen, vertelt Elger Bouwman, Commercieel Directeur van AnylinQ. “We hebben ons het afgelopen jaar met veel focus en succes op VMware gericht en wisten consequent steeds grotere projecten te realiseren. We willen onze focus nu verbreden en onder andere gericht mensen aannemen met kennis van VMware. We zijn zeker van plan het ingeslagen pad voort te zetten en te blijven >>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 15 maart 2018CRM Partners Group heeft de in Zweden gevestigde Microsoft Dynamics 365 specialist Endeavor overgenomen. De groep, die vorige maand al werd uitgebreid met Pulse en AXtension, geeft hiermee invulling aan haar ambitie om niet alleen in Nederland, maar ook in Europa de leidende organisatie op het gebied van Customer Engagement te zijn. Endeavor heeft vestigingen in Göteborg, Stockholm en Jönköping. Bij de organisatie werken dertig mensen. Het zittende management heeft zich voor de komende jaren gecommitteerd aan de organisatie.

  Emiel Putman, oprichter en CEO van CRM Partners Group: “Wij hebben ervaren dat onze oplossingen voor Customer Engagement ook internationaal goed worden ontvangen. Wij zien kansen om onze kennis ook in andere landen te delen en te verbreden. Wij zoeken naar partijen die ons daarbij kunnen helpen. Al vanaf de eerste kennismaking zijn wij heel enthousiast over Endeavor. Het is een jong, succesvol bedrijf dat de potentie heeft om snel te groeien. Maar wat ons het meeste aanspreekt zijn de overeenkomsten in de cultuur van onze organisaties, zoals openheid, ambitie, plezier en het belang van samenwerken. De mensen van Endeavor zijn een waardevolle uitbreiding op de CRM Partners familie.”

  David Axelsson, oprichter en CEO van Endeavor: “De kans om deel uit te maken van één van de leidende Europese organisaties op het gebied van Customer Engagement konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel onze klanten als onze organisatie gaan profiteren van de kennis, ervaring en het netwerk van CRM Partners. We zien ernaar uit om onze positie te verstevigen en verder uit te bouwen met CRM Partners Group.”

  Endeavor is expert op het gebie>>

  Lees verder..

  0 0

  Zaventem, 15 maart 2018 Fortino Capital, de investeringsmaatschappij die onder andere investeerde in de succesvolle scale-ups Teamleader, Bloomon en BuyBay, leidt een investeringsronde van 2,8 miljoen euro voor synchronisatie platform PieSync. PieSync is een geïntegreerd SaaS-platform in de cloud voor het managen van contactinformatie. Het platform synchroniseert realtime en in twee richtingen contactgegevens tussen door bedrijven gebruikte cloudapplicaties. Een aantal bestaande investeerders van PieSync, waaronder Ark Angels Activator Fund, PMV en Dirk Vermunicht, participeert in deze ronde.

  Synchronisatie met meer dan honderd SaaS-apps
  De investering van 2,8 miljoen euro is gericht op de uitbreiding van sales, marketing en het managementteam van PieSync. Zowel multinationals als het MKB gebruiken een combinatie van verschillende cloudtoepassingen. Een van de grootste uitdagingen voor bedrijven is om deze applicaties met elkaar te integreren en de data zo eenvoudig en goedkoop mogelijk te beheren. De meeste integratietoepassingen sturen data enkel in één richting van de ene naar de andere toepassing. PieSync zorgt ervoor dat bedrijven altijd en vanuit iedere toepassing toegang hebben tot hun meest recente contactinformatie. PieSync synchroniseert inmiddels met meer dan honderd verschillende SaaS-applicaties, zoals Google Contacts, Hubspot, Marketo, Salesforce en Teamleader. Het platform detecteert automatisch mogelijke conflicten in contactgegevens en koppelt data zo aan elkaar dat gaten tussen sales, marketing en de klantenservices verdwijnen.

  Duco Sickinghe, Managing Partner bij Fortino Capital: “PieSync vult het gat in de markt door contactgegevens realtime en in twe>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 maart 2018 - Konica Minolta’s Document Navigator Server V4 heeft een 2018 Pick Award ontvangen van Keypoint Intelligence Buyers Lab (BLI). Deze oplossing zorgt voor elektronische workflows van papieren documenten door een intelligente beeldregistratie, verwerking en aflevering. Analisten van Keypoint Intelligence’s Buyer Lab hebben Document Navigator Server V4 gekozen als een “Outstanding Document Workflow Solution” voor hun 2018 Software Picks.

  Keypoint Intelligence is een belangrijke autoriteit op het gebied van software, hardware en diensten voor imaging-toepassingen. De organisatie beschrijft de unieke Software Picks voor documentregistratie als ‘uitermate belangrijke onderscheidingen die zijn gebaseerd op zeer uitgebreide en intensieve tests, waaronder de evaluatie van belangrijke eigenschappen, zoals functionaliteit, bruikbaarheid en meerwaarde.’ In een toelichting zegt Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis bij Keypoint Intelligence: “Konica Minolta's Document Navigator Server V4 biedt een uitstekende workflow- en verwerkingsfunctionaliteit om aan de behoeften van elke organisatie te voldoen. Deze veilige oplossing is een eersteklas investering voor organisaties die hun workflows willen stroomlijnen, de efficiëntie willen verbeteren en een nauwkeurige verwerking van documenten als voorwaarde stellen. Dit alles programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke interface.”

  Document Navigator Server V4 is een eenvoudige en flexibele oplossing voor het veilig vastleggen, verwerken en distribueren van documenten. Deze oplossing maakt het mogelijk om op documenten gebaseerde processen met een absolute betrouwbaarheid uit te voeren en stelt kantoormedewerkers in staat zich volledig te concentreren op hun eigen activiteiten. In de toelichting op de onderscheiding merkt Keypoint Intelligence op dat Document Navigator Server V4 organisaties helpt om de vele uitdag>>

  Lees verder..

  0 0

  Bedrijven die investeren in digitale technologieën voor hun medewerkers worden hiervoor beloond met een verhoogde arbeidsproductiviteit. Dat is de belangrijkste uitkomst van een nieuw rapport dat vandaag is gepubliceerd door BT: People, productivity and the digital workplace — 2018.

  Het rapport is gebaseerd op een onderzoek onder 1.100 managers en 600 IT-beslissers verspreid over 11 landen wereldwijd. Hieruit komt naar voren dat het merendeel (negen van de tien) van de respondenten het ermee eens is dat mobiele tools en samenwerkingsdiensten productiviteit op de werkvloer verhogen - een stijging ten opzichte van de 60 procent in 2015.

  Het realiseren van een hogere arbeidsproductiviteit is een doel van veel digitale transformatieprogramma’s. Uit het rapport komt echter naar voren dat slechts een kwart van de managers hun huidige digitale ervaring op het werk als 'uitstekend' bestempelen. Een meerderheid (acht van de tien) zegt dat als zij CEO zouden zijn, het verhogen van de productiviteit hun prioriteit zou zijn (in 2015 was dit slechts 57 procent).

  Het rapport suggereert dat er vijf eenvoudige manieren zijn voor een hogere arbeidsproductiviteit: een meer door video ‘verbonden’ werkomgeving, eenvoudiger werken en samenwerken buiten kantoor, bedrijfsapps, instant messaging (IM) en betere apparaten.

  Op de vraag wat medewerkers zou helpen om op kantoor efficiënter te kunnen werken, noemt 63 procent van de managers "betere Wi-Fi", vergeleken met slechts 28 procent die aangeven dat "meer vergaderruimtes" zouden helpen. "Interactieve slimme samenwerkingsbeeldschermen" wordt door 39 procent genoemd en 32 procent pleit voor "videoruimtes".

  Het rapport geeft ook aan dat IT-afdelingen graag de vereiste verbeteringen realiseren, maar steeds meer hulp nodig hebben>>

  Lees verder..

  0 0

  Naarden, 15 maart 2018 — Genesys (www.genesys.com), wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center oplossingen, laat weten dat de omnichannel routing engine nu geïntegreerd is met Salesforce Service Cloud Lightning voor geavanceerde customer routering. Gezamenlijke klanten profiteren van de omnichannelmogelijkheden van Genesys voor het beheren en automatiseren van de customer journey via telefoon, email, webchat en tekstberichten.

  Door deze integratie worden eenvoudig gegevens gedeeld tussen Genesys en Salesforce waardoor klantinteracties verrijkt worden met de inzichten uit beide omgevingen. Blinde vlekken en irritatiepunten in de ervaring van klanten en medewerkers verdwijnen terwijl de volledige context en geschiedenis van de interactie bewaard blijft. Het biedt talloze voordelen voor sales, marketing en dienstverlening, waaronder:

  • Compleet customer journey management: het Genesys Customer Experience Platform kan gegevens pushen vanuit een groot aantal kanalen – een online conversatie, binnen een messaging app, via sms, door een keuzemenu of live met een agent – naar het Salesforce platform voor een 360-graden beeld van de customer journey. Deze wederzijdse informatiestroom maakt customer lifecycle management, betere klantgegevens en gerichtere advertenties mogelijk. Het zorgt dat de routeringsengine van Genesys de juiste informatie op het juiste moment naar de juiste agent kan sturen.
  • Geavanceerde omnichannel routering: klanten kunnen de Genesys-routering inzetten voor het >>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 maart 2018 - Pure Storage blijft groeien in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Tot de nieuwe klanten behoren Reynaers Aluminium, Grant Thornton Ireland, UnternehmerTUM, Banca Popolare di Sondrio, First Abu Dhabi Bank en Picard.

  Pure Storage is onlangs door IDC als Leader opgenomen in de IDC MarketScape Worldwide All-Flash Array 2017 Vendor Assessment. De groei van het bedrijf wordt gestimuleerd door de vraag naar dynamische en toekomstgerichte datacentrische bedrijfsstrategieën en technologische vernieuwing. Dankzij de geavanceerde technologie achter Pure’s FlashBlade (specifiek gebouwd voor analyse) en zijn vlaggenschip FlashArray, kunnen klanten hun data benutten om informatie te genereren en hun business te verbeteren.

  Fundament voor innovatie
  Pure heeft organisaties in EMEA geholpen om het fundament te leggen voor ingrijpende innovaties, gebaseerd op nieuwe data-gedreven technologieën, zoals kunstmatige intelligente en machine learning. Deze disruptieve technologieën moeten ondersteund worden door een zeer solide infrastructuur. Zo’n infrastructuur is noodzakelijk voor het garanderen van data agility, snelheid, efficiency en uiteindelijk zakelijk succes. Voor veel organisaties is Pure dan een voor de hand liggende keuze.

  Meer dan $1 miljard omzet
  James Petter, Vice President EMEA van Pure Storage: “De afgelopen 12 maanden waren zeer bijzonder voor ons. Slechts acht jaar na de oprichting van het bedrijf hebben we een omzet van meer dan $1 miljard behaald! Dat is net zo snel, of sneller nog dan ieder ander groot technologiebedrijf. Ook hebben we voor het eerst een kwartaal met winst afgesloten. Dit is gelukt dankzij nieuwe klanten in uiteenlopende sectoren, van sport tot gez>>

  Lees verder..

  0 0

  ALSO Nederland en Five 4 U slaan de handen inéén en gaan verder onder één naam. Met de integratie van Five 4 U worden ook GrafiPlus en Esseko onderdeel van ALSO. De fusie met Five 4 U stelt ALSO in staat om naast marktaandeel ook het merk en portfolio te versterken. ALSO zet hiermee een nieuwe stap in het bereiken van de missie: ‘to be the leading B2B IT platform in the Benelux’.

  Samen meer mogelijk maken
  De integratie past in de MORE-strategie (Maintain, Optimize, Reinvent, Enhance) die is gericht op duurzame en winstgevende groei. Bas Janssen, Chief Customer Officer ALSO Nederland: “Enerzijds beschermen we het transactionele businessmodel en breiden we onze Supply-, Service- en Solutions-activiteiten uit die

  bijdragen aan de groei- en inkomstendoelstellingen. Anderzijds optimaliseren en perfectioneren we onze processen met de succesvolle implementatie van SAP & Business Intelligence 2.0 en de ingebruikname van een nieuw logistiek centrum in Nieuwegein dat de warehousing faciliteert voor diverse kantoren in de Benelux”.

  Een sterker en persoonlijker merk
  De integratie van ALSO en Five 4 U heeft ALSO in staat gesteld om het merk te versterken. In korte tijd zijn de culturen en merkwaarden van beide bedrijven succesvol samengevoegd. Bas Janssen: “Geheel volgens verwachting hebben we nu de beschikking over een completer, flexibeler en dynamischer team. ALSO is vernieuwd en onze ambitieuze en persoonlijke merkwaarden brengen we iedere dag in praktijk. Door goed naar de markt en individuele wensen te luisteren, extern én intern, weten we wat iemand wil bereiken en kunnen we tailor-made oplossingen leveren. ALSO is voor iedere klant een persoonlijke partner”.

  Grotere slagvaardigheid en portfolio
  Met de integratie van de d>>

  Lees verder..

  0 0

  MKB-Nederland en VNO-NCW zijn tevreden over de wijzigingen en toevoegingen van de Tweede Kamer aan de nieuwe privacywet. De ondernemersorganisaties hadden hierop aangedrongen in de aanloop naar de stemming door de Tweede Kamer deze week over deze zogenoemde Uitvoeringswet AVG (UAVG). Dit is de nationale uitwerking van de Europese privacywet AVG die op 25 mei ingaat.

  Derde collegelid AP
  Zo heeft de Kamer via een amendement de top van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) uitgebreid van twee naar drie personen. Nu bestaat dat college uit een oud-rechter en een oud-officier van justitie. 'Het is goed dat dit college wordt aangevuld met iemand met ruime ervaring in de bedrijfspraktijk, bijvoorbeeld uit een relevante onderneming of zorginstelling', aldus MKB-Nederland en VNO-NCW. De organisaties bepleiten dat het derde collegelid gedegen kennis moet hebben van innovatie. 'De AP gaat immers over data, dé brandstof van nieuwe bedrijvigheid, vernieuwing, welvaart en welzijn.'

  Aandacht voor het mkb 
  Ook heeft de Kamer met een amendement geborgd dat de Autoriteit Persoonsgegevens bij het toezicht rekening moet houden met de specifieke behoeften van het mkb en bijkomende administratieve lasten. 'Dit is van belang omdat veel normen in de AVG onduidelijk en open zijn, en bovendien de wetgeving complex en uitvoerig is.' MKB-Nederland en VNO-NCW vragen de minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker om in het kader van de uitvoeringslasten de registerplicht voor het midden- en kleinbedrijf in Brussel aan de kaak te stellen.

  Geen boetes maar hulp
  Via een motie heeft de Kamer ‘hulpvaardig toezicht’ bepleit: de normen uit de wet zijn vaag en bedrijven worstelen nog met de implementatie van de complexe wet. Dan moet niet beboeten, maar hulp vanuit de AP voorop staan. Een aantal zorgen vanuit de Kamer bleef bij de behandeli>>

  Lees verder..

  0 0

  De vestiging van ons in de Eemshaven heeft sinds 2014 een positieve bijdrage opgeleverd van EUR 800 miljoen aan de Nederlandse economie. Dit blijkt uit onderzoek door adviesbureau Copenhagen Economics dat vandaag is gepubliceerd. We hebben de afgelopen jaren in de regio voor 950 miljoen euro geïnvesteerd en gemiddeld heeft de komst van ons datacentrum 2.200 banen opgeleverd in de periode 2014-2017, voornamelijk gerelateerd aan de bouw. We hebben besloten om ons datacentrum de komende jaren uit te breiden en hiervoor 500 miljoen euro te investeren. Daarmee komt onze totale investering uit op bijna 1,5 miljard euro.

  Ons datacentrum maakt diensten zoals Gmail, Maps en YouTube mogelijk. Elke dag neemt de vraag naar Google-diensten nog toe en onze infrastructuur van datacenters volgt datzelfde ritme. Om aan deze snel groeiende vraag van consumenten en bedrijven te voldoen wordt het datacentrum in de Eemshaven de komende jaren uitgebreid.

  Betrokkenheid bij de regio
  Google heeft de Eemshaven locatie destijds gekozen om verschillende redenen, waaronder de uitstekende infrastructuur, snelle glasvezelverbindingen en de beschikbaarheid van duurzame energiebronnen. Maar evenzo belangrijk is voor ons de steun van de lokale gemeenschap. We zijn blij dat we een bijdrage aan de gemeenschap kunnen leveren, niet alleen met de creatie van banen maar ook door te investeren in lokale projecten. Met de aangekondigde uitbreiding van ons datacentrum en de investering die daarmee samengaat bevestigen we nogmaals onze betrokkenheid bij de regio.

  >

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 16 maart 2018 – Destiny, de Belgische aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen, heeft het Nederlandse Motto Communications met het clouddistributieplatform FLUX overgenomen. De overname past bij de ambities van Destiny om op korte termijn te groeien naar een omzet van vijftig miljoen euro en om aanwezig te zijn in meerdere Europese landen.

  Destiny is in België al jaren de toonaangevende aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen. Met het Destiny cloudinteractieplatform communiceren bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect aangepast zijn aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.

  Motto Communications ontwikkelde met FLUX een zeer efficiënt portaal voor clouddiensten, waarbij partners en resellers supersnel en eenvoudig de juiste oplossingen kunnen aanbieden aan eindklanten. Dit geïntegreerde clouddistributieplatform verfijnt nog meer de schaalbaarheid van het Destiny-aanbod en is een uitzonderlijke tool voor Destiny en zijn partners om voor klanten de gepaste cloudomgeving te creëren en te beheren.

  Destiny stak zijn internationale ambities nooit onder stoelen of banken. De recente overname van het Nederlandse Motto Communications draagt niet alleen bij aan deze Europese expansie, maar geeft Destiny ook toegang tot een zeer competent team van ingenieurs en ontwikkelaars, en versterkt bovendien het dienstenaanbod van beide partijen.

  “We groeien niet óm te groeien”, licht Daan De Wever, oprichter en CEO van Destiny, de overname toe. “Deze overname versterkt ons clouddienstenaanbod en daar worden vooral onze klanten en partners beter van. Zowel Destiny als Motto Communications ri>>

  Lees verder..

  0 0

  Palo Alto Networks, de aanbieder van next-generation security, kondigt vandaag aan dat Unit42, het onderzoeksteam van het bedrijf, een aanval heeft waargenomen die is uitgevoerd op een Europese overheidsorganisatie met een geüpdatete variant van DealersChoice. Dit exploit platform gebruikt Microsoft Word-documenten om Adobe Flash exploits te kunnen verspreiden. Deze zitten verweven in het bestand of worden direct geleverd door een command and control server.

  De geüpdatete DealersChoice-variant gebruikt een soortgelijk proces om kwaadaardige objecten te verspreiden, maar heeft ook een techniek toegevoegd die nog niet eerder waargenomen is; waar normaal gesproken het kwaadaardige Flash-object direct geladen wordt bij het openen van het bestand, laadt deze zich nu alleen wanneer de gebruiker door het bestand scrolt en op de pagina terecht komt waarop het kwaadaardige Flash-object geplaatst is.

  Meer informatie over deze dreiging en hoe deze de Europese overheidsorganisatie heeft kunnen bereiken is te vinden via de volgende link: https://researchcenter.paloaltonetworks.com/2018/03/unit42-sofacy-uses-dealerschoice-target-european-government-agency/

  Bij vragen kunt u contact opnemen met:
  Text100 Global Communications
  Marcel van der Geld
  E. marcel.vandergeld@text100.nl
  T. +31 (0)6 41 55 33 80

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 20 maart 2018 – Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de SAP partner awards is Acorel uitgeroepen tot SAP Hybris Partner of the Year 2017. Met deze award toont SAP Nederland haar waardering voor het feit dat Acorel in 2017 verantwoordelijk was voor het hoogste aantal SAP Hybris implementaties.

  De feestelijke uitreiking van de SAP Partner Awards vond plaats op donderdag 15 maart 2018 in Kaatsheuvel bij De Efteling. Gastvrouw die avond was Monic van Aarle, Directeur General Business & Partner Ecosysteem van SAP Nederland. Acorel kreeg de award uit handen van Peter-Hendrik van de Poppe, Directeur SAP Hybris Nederland. In totaal werden er elf awards toegekend.

  “Acorel is een belangrijke partner voor SAP”, aldus Van de Poppe. “Ze hebben het afgelopen jaar laten zien een groot aantal klanten succesvol te kunnen maken met ons complete portfolio van SAP Hybris. De kracht van onze oplossing zit in de combinatie van Sales, Service, Marketing en eCommerce. Acorel laat zien al deze specialisaties te bezitten. SAP Hybris Partner of the Year 2017 is een terechte erkenning voor onze gewaardeerde partner.”

  Trots
  Acorel is trots op de SAP Hybris Partner of the Year Award 2017. “Wij zijn enorm blij met deze erkenning door SAP. Ik ben trots op alles wat we bereikt hebben in 2017. En ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen”, aldus Taco Schallenberg, directeur van Acorel. In 2017 realiseerde Acorel SAP Hybris projecten bij onder meer bij Philips Lighting (Signify), itsme, Bavaria en RollDock Shipping.

  Meerwaarde
  Schallenberg: “De afgelopen jaren hebben we de ontwikkelingen op het gebied van SAP Hybris nauwgezet gevolgd. Wij zagen de meerwaarde van dit portfolio voor onze klanten direct in en hebben ons hier de afgelopen jaren diepgaand in gespecialiseerd. Het is gew>>

  Lees verder..

  0 0

  Om de groeiambities uit het strategisch plan ‘e for excellence’ te realiseren en de game changer positie die Econocom in de markt heeft verder uit te bouwen, is het bestuur van Econocom Nederland uitgebreid met twee leden; Jean Pierre Overbeek (CDO) en Rajesh Bainathsah (CFO). Overbeek en Bainathsah vormen samen met Yann Toutant (CEO) de nieuwe Board of Directors.

  Beide functionarissen breiden hun bestaande taken bij het vorig jaar door Econocom overgenomen BIS Group uit als respectievelijk CDO en CFO van Econocom Nederland.

  Mede dankzij de overname is Econocom Nederland een toonaangevende as-a-service speler voor verschillende digitale toepassingen, met een sterke aanwezigheid in AV (indoor en outdoor digital signage, video-conference ruimtes, smart offices etc.). Overbeek en Bainathsah slaan met de toetreding tot de Board of Directors een brug tussen de bestaande activiteiten.

  Overbeek: “Als Chief Business Development Officer ben ik verantwoordelijk voor de uitbreiding van het commerciële portfolio, met innovatieve en disruptive oplossingen die flexibel aansluiten bij de continu veranderende marktbehoefte. In onze nieuwe vorm hebben we een zeer solide fundament waarbij we de kennis en expertise van alle activiteiten (financiering, technologie en services) maximaal combineren.

  Hierdoor kunnen organisaties sneller groeien en profit>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 20 maart 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cybersecurity, maakt de resultaten bekend van het jaarlijkse testrapport Data Center Intrusion Prevention System van NSS Labs. Hieruit bleek dat de intrusion prevention systems FortiGate IPS 3000D en FortiGate IPS 7060E van Fortinet uitblonken qua prestatievermogen, totale eigendomskosten en beveiligingseffectiviteit. NSS Labs kende ze daarom de waardering ‘Recommended’ toe.

  • De FortiGate IPS 3000D behaalde volgens de NSS Labs Security Value Map (SVM) voor Data Center Intrusion Prevention Systems (DCIPS) de hoogste score qua beveiligingseffectiviteit en waarde per beschermde megabit per seconde (Mbps)
  • De FortiGate IPS 3000D bleek tijdens de tests nog hogere doorvoersnelheden te bieden dan in zijn gegevensblad werd gegarandeerd.
  • De FortiGate IPS 3000D blokkeerde 98,73% van alle exploits en 100% van alle pogingen tot het omzeilen van de beveiliging.
  • Het Data Center IPS-rapport van NSS Labs biedt de meest uitgebreide testresultaten binnen de branche voor beveiliging-appliances die bedoeld zijn om bescherming te bieden voor complexe moderne datacenter-omgevingen. Het testrapport biedt organisaties een cruciaal richtsnoer voor de evaluatie en selectie van de beste oplossingen voor hun datacenter-omgevingen.
  Schaalbare beveiliging voor moderne datacenters
  Moderne businessmodellen draaien om de verzameling, verwerking en uitwisseling van data. De groeiende vraag naar real-time informatie wordt aangewakkerd door de toenemende populariteit van het Internet of Things, consumentenapplicaties en big data. Al deze zaken hebben een impact op het datacenter. Om effectief te kunnen concurreren combineren bedrijven een krachtige datacenterarchitectu>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 673 | 674 | (Page 675) | 676 | 677 | .... | 763 | newer