Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 679 | 680 | (Page 681) | 682 | 683 | .... | 763 | newer

  0 0

  Met de aanstelling van een directeur voor de Nederlandse organisatie en een CFO zet Luminis een nieuwe stap in haar ontwikkeling. Vanaf 1 april 2018, de zestiende verjaardag van Luminis, vervullen Jeroen Bouvrie en Laurens Miedema hun nieuwe functie. Luminis is een softwarebedrijf met internationale groeiambities die met haar producten en diensten de business van haar klanten innoveert.

  Jeroen Bouvrie wordt directeur van Luminis NederlandJeroen Bouvrie, voorheen directeur van Luminis in Arnhem, heeft als directeur van Luminis Nederland ambitieuze plannen. In combinatie met de opening van nieuwe vestigingen in Nederland, zoals recentelijk in Eindhoven, wil Luminis haar dienstverlening verder laten groeien. Jeroen Bouvrie: “Omdat wij geloven dat persoonlijke contacten met klanten essentieel zijn, zullen we meer vestigingen in Nederland openen. Luminis biedt daarmee ook een regionale thuisbasis voor haar medewerkers.”
  René Janssen volgt Jeroen Bouvrie op als directeur van Luminis Arnhem. René Janssen: “Door Luminis Arnhem een nieuwe groeistap te laten maken, willen we nog meer voor, door en met klanten bereiken.”

  Naast de versterking van de Nederlandse organisatie heeft Luminis haar internationale ambities kracht bijgezet met de benoeming van Laurens Miedema als CFO. Luminis wil haar producten verder internationaliseren. Laurens Miedema: “Wij zien grote mogelijkheden voor onze Cloud-technologie en ons data-platform. Om hier maximaal van te kunnen profiteren, zullen we onze financieringsstrategie mee moeten laten groeien.”

  Over Luminis
  Luminis is een netwerkorganisatie, die zich richt op klanten voor wie informatietechnologie en het Internet strategische waarde hebben. Daarom specialiseert zij zich in de toepassing van nieuwe technologie en ontwikkelt zij eigen producten op het gebied van Cloud-technologie en data-management. Deze vormen de basis voor innovatieve oplossingen voor klanten uit zowel het bedrijfsleven als de overheid.  Noot voor redactie
  Wilt u meer informatie over dit persbericht of Luminis? Neem dan contact op met Denise Neurink, 06 20 55 61 54.

  www.luminis.eu

  0 0

  Gouda, 3 april 2018 - Centric heeft het publieksverslag over 2017 gepubliceerd. Diverse relaties vertellen over hun samenwerking met Centric in het afgelopen jaar, waaronder de gemeente Amsterdam, De Goudse, Ziggo en het Zweedse NetOnNet.

  Kwaliteit omzet verbeterd
  Centric kijkt tevreden terug op 2017. De omzet bedroeg 468 miljoen euro, een stijging van vier procent ten opzichte van 2016. Het EBIT-resultaat is licht gestegen en bedraagt 27,5 miljoen euro (2016: 26,5 miljoen euro). Positief is dat het zwaartepunt hierbij verder is verschoven naar cloudproposities en langlopende contracten, dienstverlening waar Centric veel toegevoegde waarde biedt.

  Strategische focus en internationale groei
  De strategische focus op de Nederlandse publieke en financiële sector en de internationale supply chain draagt bij aan de stabiliteit en continuïteit van onze organisatie. Datzelfde geldt voor de intensieve internationale samenwerking en groei van onze Staffing Services en IT Outsourcing-activiteiten.

  Applicatiebeheer in de cloud zorgt voor meer continuïteit
  De uiteenlopende expertise van onze professionals en hun betrokkenheid bij het succes van onze klanten, geeft Centric een sterke voorsprong op andere organisaties en leidt tot de versterking van onze proposities, waaronder onze Hybrid Cloud. Hierin ontsluiten we onze eigen applicaties en de applicaties van onze klanten en hun kantooromgevingen. Door de bedrijfskritische infrastructuur en applicaties van klanten te beheren in de cloud, kunnen we de continuïteit en kwaliteit garanderen.

  Bekijk hier het publieksverslag op www.centric.eu/publieksverslag

  Voor meer informatie:
  Centric
  Marlies Aanhaanen
  Manager corporate communications
  +31 6 50 50 77 11

  Achtergrondinfo>

  Lees verder..

  0 0

  Ben jij onverslaanbaar met Super Smash Bros? Kom dan aanstaande zaterdag 7 april 2018 naar het Bonami SpelComputer Museum in Zwolle. Wij organiseren een game toernooi met Super Smash Bros op de Nintendo Wii U. Museum bezoekers mogen gratis deelnemen en maken kans op leuke prijzen.  Super Smash Bros toernooi op de Wii U
  Het game toernooi wordt gespeeld volgens 3 stocks met een 8 minuten timer. Er worden uitsluitend omega stages gespeeld. Mii characters zijn toegestaan met de standaard moveset. Alle DLC en unlockable characters zijn beschikbaar in het spelcomputer museum.

  Een eigen controller meenemen is niet nodig. Het museum stelt verschillende Gamecube en Wii U Pro controllers beschikbaar voor het toernooi. Het is overigens wel toegestaan je eigen controller (inclusief 3DS) mee te nemen, mits deze gelabeld is. Voor de gelegenheid heeft het game museum een 65-inch scherm opgesteld, zodat deelnemers en toeschouwers volledig kunnen opgaan in het spel.

  T
  ijdstip en prijsuitreiking
  De  wedstrijd vind plaats in de ruim opgezette kantine van het museum. Bezoekers zijn welkom vanaf 10:00. Het Super Smash Bros toernooi gaat om 12:00 van start.

  Deelnemers wordt gevraagd dit minimaal een half uur van te voren kenbaar te maken. Om zeker te zijn van een plaats stuur je een email met je inschrijving naar naomi@spelcomputermuseum.nl of laat je een bericht achter op de Facebook pagina.

  Om 16:00 is het toernooi afgelopen, aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Deelnemers onder de 17 jaar zijn van harte welkom, maar moeten vergezeld worden door een volwassene (in navolging van PEGI wetgeving).

  Een ent>>

  Lees verder..

  0 0

  Almere, 4 april 2018 – 10 procent van de werkgevers in de grootzakelijke markt ziet het verzuim van medewerkers als falen. Voor de werkgevers in het mkb is dit percentage lager, 6 procent. Van de Nederlandse werknemers zegt 15 procent dat ziek zijn wordt afgekeurd door hun werkgever. Deze cijfers blijken uit de Hr Marktmonitor, voorheen de MKB Marktmonitor, waaraan respondenten uit het mkb, grootbedrijf en werknemers meewerkten. De Hr Marktmonitor is hét arbeidsmarktonderzoek van hr-dienstverlener Unique en Motivaction.

  Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  Er blijken nog meer redenen te zijn die ziekmelden bemoeilijken. Meer dan de helft van de medewerkers (57%) geeft aan zich te verantwoordelijk te voelen om een dag thuis te blijven als zij zich niet lekker voelen. Ook werkgevers vinden dat hun personeel teveel verantwoordelijkheidsgevoel heeft. 51 procent van het grootbedrijf en zelfs 65 procent van het mkb bevestigt dat dit de reden is dat medewerkers ondanks ziekte toch komen werken.

  Streng in verzuim
  Tegelijkertijd zijn werkgevers streng, als het gaat om verzuim. Een makkelijk verzuimbeleid zou kunnen leiden tot meer ziekte, verwacht 51% van het mkb en 61% van het grootbedrijf.

  Werkstress is reden tot verzuim
  De oorzaken van verzuim lopen uiteen. Voor bijna een kwart van de werknemers (21%) geldt dat zij zich ziekmelden als gevolg van werkstress. 11 procent geeft privéstress als reden voor ziekte, gevolgd door ontevredenheid over werk (9%) en een ongezond leven (5%). De overige 54 procent van de deelnemers gaf geen reden voor het verzuim.

  Marion van Happen, algemeen directeur bij Unique: “Het is pijnlijk om te zien dat werknemers zich niet ziek durven te melden. Natuurlijk >>

  Lees verder..

  0 0

  Almere, 4 april 2018 – Werkgevers binnen het mkb en de grootzakelijke markt zien 2018 positief in en verwachten een stijging in zowel het aantal medewerkers als de omzet. Het optimisme blijkt uit de Hr Marktmonitor, voorheen de MKB Marktmonitor, waaraan werkgevers uit het mkb en grootbedrijf (totaal 2.195) en werknemers (2.336) meewerkten. Van de werkgevers in het mkb verwacht 67 procent een groei in omzet. Het grootbedrijf is qua omzetverwachtingen voorzichtiger, maar ook daar voorspelt meer dan de helft (53%) dat de omzet groeit. Uiteraard zijn er ook werkgevers die hun omzet zien stijgen noch dalen. 25 procent van het mkb denkt dat de omzet stabiel blijft, voor het grootbedrijf is dit 23 procent. De Hr Marktmonitor wordt uitgevoerd door hr-dienstverlener Unique, in samenwerking met Motivaction.

  Meer met minder
  Hoewel er een flinke economische groei wordt voorspeld, blijft de te verwachten personele groei achter. Minder dan de helft (48%) van het mkb denkt dat het aantal werknemers toeneemt. Het grootbedrijf verwacht een groei van 37 procent in het aantal fte. Organisaties denken dus de omzetgroei te behalen met relatief minder mensen.

  Marion van Happen, algemeen directeur bij Unique: “Organisaties voorspellen groei en daarvoor is personeel nodig. We zien in de markt dat de vraag wel groter wordt. Dat de verwachte omzetgroei verschilt van het aantal fte heeft ook te maken met de toenemende automatisering en efficiëntie binnen bedrijven. We gaan slimmer om met menselijk kapitaal en doen meer met minder. Tegelijkertijd zijn er werknemers die nog niet op hun plek zitten en zoeken naar werkgeluk. Deze talenten kunnen organisaties helpen>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 4 april 2018 – Dimension Data, technology integrator en managed services provider, helpt Xtrasource, specialist in customer experience, bij de implementatie van een omnichanneloplossing voor klantcontact. Xtrasource vervangt vanaf 1 juli 2018 zijn huidige software met een omnichanneloplossing waarmee alle medewerkers eindklanten binnen één omgeving service kunnen verlenen – ongeacht het kanaal via welk het contact plaatsvindt. Daardoor kan het bedrijf effectiever werken, krijgt het beter inzicht in klanthistorie en kan het betere service verlenen. 

  Xtrasource biedt meertalige technische ondersteuning en customer service voor verschillende organisaties. Vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk en Kopenhagen ondersteunt de dochteronderneming van Webhelp opdrachtgevers en hun klanten, bijvoorbeeld door het beantwoorden van complexe productvragen van klanten. Dankzij de implementatie van de omnichanneloplossing Avaya Oceana kan Xtrasource klantcontact via voice, e-mail, chat, social media en videochat binnen één interface afhandelen. Verder biedt de oplossing de mogelijkheid tot co-browsing, waarbij een medewerker met de eindklant meekijkt op een website. 

  De omnichanneloplossing die Dimension Data gaat implementeren, beschikt bovendien over een ontwikkelplatform waarmee Xtrasource op basis van zijn eigen wensen en die van zijn klanten zelf functionaliteiten kan toevoegen. Zo is het mogelijk om in de toekomst ook nieuwe communicatiekanalen toe te voegen. Daarnaast heeft Xtrasource de optie om een koppeling te maken met verschillende CRM-systemen van klanten, bijvoorbeeld voor het synchroniseren van databases.  

  Dimension Data begeleidde Xtrasource bij de keuze voor een omnichanneloplossing en ondersteunt de organisatie bij de implementatie van Avaya Oceana. Ook zal de technology>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 4 april 2018 - Factoringspecialist BarnStone biedt onder de naam Voldaan Public aan om facturen aan Nederlandse gemeenten over te nemen van mkb-bedrijven. De tarieven die Voldaan Public hiervoor rekent zijn significant lager dan de tarieven die worden gerekend voor het overnemen van facturen aan andere organisaties. Het bedrijf kan dit doen dankzij financiering van BNG Bank. Door hun facturen aan gemeenten te verkopen aan Voldaan Public, krijgen mkb-bedrijven een aantrekkelijke financieringsmogelijkheid. Zij kunnen op deze manier direct over werkkapitaal beschikken.

  “Voldaan Public kan met deze oplossing mkb’ers die zaken doen met gemeenten snel van liquiditeit voorzien. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat ziet het initiatief van Voldaan als een waardevolle toevoeging voor het financieringslandschap. Overheden zijn gehouden aan een wettelijke betaaltermijn van 30 dagen, dankzij dit initiatief van Voldaan kunnen ondernemers al binnen enkele dagen over liquiditeit beschikken om te kunnen ondernemen”, zegt Pieter Waasdorp, directeur Ondernemerschap, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

  Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland: “Gemeenten zijn over het algemeen belangrijke opdrachtgevers van mkb-ondernemers. In tegenstelling tot de rijksoverheid blijken met name lokale overheden nog altijd trage betalers te zijn. Daar hebben onze ondernemers echt last van, zeker omdat financiering ook een probleem is. Het is goed dat juist BNG Bank financiering beschikbaar stelt om vorderingen van bedrijven op overheden over te nemen.”

  Uitbreidingsmogelijkheden
  Pauline Bieringa, Directeur Public Finance BNG Bank: “BNG Bank heeft als doelstelling om overheidsbeleid te ondersteunen tegen zo laag mogelijke kosten. Het financieren van Voldaan Public op basis van het beleid van de Minister van Economis>>

  Lees verder..

  0 0

  Egham, 4 april 2018 - OKI Europe Ltd maakt de huidige kantooromgeving nog efficiënter door twee van haar populairste high definition A4-kleurenprinters - de C332dn en MC363dn - te voorzien van een draadloze verbinding.

  De compacte nieuwe C332dnw en MC363dnw zijn standaard draadloos, waardoor het hoogwaardig in-house afdrukken van een grote reeks materialen, van A6 tot banners van 1,3 m, nog eenvoudiger en sneller verloopt. De gemakkelijk in te stellen nieuwe draadloze afdrukfunctie is een verdere verbetering van de al geavanceerde aansluitmogelijkheden van deze innovatieve LED-apparaten. Kleine bedrijven kunnen hiermee hun merk een impuls geven en besparen op de kosten van uitbesteding.

  De C332dnw brengt high definition kleurenafdrukken van professionele kwaliteit binnen het bereik van desktopprinters - voor brieven, rapporten en opvallende documenten voor klanten. Net als bij de MC363dnw is mobiel afdrukken vanaf smartphones of tablets al mogelijk, omdat de printer geschikt is voor Google Cloud Print 2.0 en ook compatibel is met AirPrint van Apple Inc.

  Ondertussen is de supersnelle MC363dnw een uitstekende multifunctionele A4-kleurenprinter met tal van innovatieve functies die tijd en geld besparen, en de productiviteit optimaliseren. High definition kleurendruk voor professionele in-house documenten in combinatie met dubbelzijdig afdrukken, scan-, kopieer- en faxfuncties.

  “We willen de efficiency voor klanten verder opvoeren door de kracht van onze innovaties op afdrukgebied”, aldus Anna Emilia Dorrington, Senior Product Manager van OKI Europe Ltd. “Draadloos is inmiddels een belangrijk aspect van de kantooromgeving in dynamische bed>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 4 april 2018Unisys Corporation laat weten dathaar nieuwe Advanced Endpoint Protection-oplossing vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar is. De oplossing helpt organisaties om zich te beveiligen tegen geavanceerde cyber-dreigingen met behulp van artificiële intelligentie (AI). De nieuwe Unisys Advanced Endpoint Protection Solution wordt geleverd met Unisys consulting en managed security services en met geavanceerde preventietechnologie van Cylance, dat AI en machine learning inzet om malware-aanvallen op endpoints te voorkomen.

  Voorafgaand aan de implementatie, voeren Unisys-consultants een eerste assessment uit om te bepalen of er onopgemerkt endpoint-beveiligingsproblemen zijn in het netwerk van een organisatie en om een implementatieplan te maken op basis van die bevindingen. Na de ingebruikname, zal het Unisys managed services-team de omgeving 24x7 monitoren, waarbij potentiële problemen worden geïdentificeerd wanneer deze zich voordoen, en er eventueel samen met de klant onderzoek kan worden ingesteld.

  Door de geavanceerde Cylance-beveiligingstechnologie te integreren in het beveiligingsportfolio, kan Unisys nu AI en machine learning inzetten voor klanten, voor het voorkomen van malware-aanvallen op endpoints. De technologie van Cylance voorkomt op een proactieve manier geavanceerde en hardnekkige dreigingen op zakelijke endpoints.

  “De nieuwe oplossing is ontworpen om organisaties te helpen hun endpoint-beveiliging te operationaliseren, door te migreren van hun oude antivirus-bescherming naar een die de toenemende moderne cyberbedreigingen aanpakt waarmee ze nu worden geconfronteerd. Wanneer we beveiliging operationaliseren, helpen we onze klanten zich te richten op het maximaliseren van de waarde van hun technologie-investeringen,” zegt Jonath>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Bosch, 4 april 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt om de digitale werkplek beter te beheren en te beveiligen, introduceert een nieuwe, cloudgebaseerde artificiële intelligentie (AI) applicatie voor servicemanagement. De nieuwe Ivanti® Hub and Bot maakt een intelligente virtuele support agent (VSA) mogelijk, die met de eindgebruiker communiceert op een contextuele en intuïtieve manier, die volledig geautomatiseerd en geïntegreerd is in de servicemanagement-workflow om de inzet van de service desk te minimaliseren. De Ivantie Hub and Bot app is beschikbaar voor Ivanti Service Manager Cloud klanten, via de onlangs gepubliceerde Ivanti Service Manager: Help Desk Essentials, die een vooraf gebouwde en vereenvoudigde helpdeskoptie vanuit de cloud biedt.

  “Dankzij wijdverspreide AI-oplossingen voor consumenten zoals Siri en Alexa, hebben zakelijke gebruikers hoge verwachtingen op het gebied selfservice in IT,” zegt Ian Aitchison, Senior Product Director bij Ivanti. “Met de introductie van onze innovatieve Hub and Bot app, leveren we een revolutionaire selfservice-ervaring voor de moderne zakelijke gebruiker, die de functionaliteiten en de antwoorden direct aan de gebruikers beschikbaar stelt, precies zoals ze dat willen.”

  Kijk voor meer informatie opwww.ivanti.com/solutions/it-service-management.

  Lees het volledige Engelstalige persbericht hieronder:

  Ivanti Announces New Cloud AI-Powered Hub and Bot App for Service Management

  Innovative AI Solutions Redefine User Self-Service and Deliver aFast Path to Service Management Success

  SALT LAKE CITY — April 4, 2018Ivanti, the compa>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoals iedereen ondertussen wel weet heeft KPN officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige- en meervoudige ISDN verbindingen. Verbazingwekkend genoeg hebben ontzettend veel bedrijven de overstap nog niet of niet geheel gemaakt naar IP diensten (Diensten zoals bellen- of beveiliging over een internetverbinding). De reden? Veelal toch de kosten. De kosten van apparatuur vervangen. Nieuwe telecom apparatuur, nieuwe beveiligingsapparatuur of dure ombouw van die apparatuur van ISDN naar IP. Dit kan honderden tot duizenden Euro’s gaan kosten.

  bintec All IP box (Be.IP plus World edition)

  In Duitsland hebben ze deze stappen noodgedwongen al wel gemaakt. De grootste aanbieder daar, Deutsche Telekom heeft voor iedere ISDN-klant die overging (moest gaan!) op IP een “toverdoos” ingezet. Deze toverdoos of te wel zeer slimme router is van IP en Telecom fabrikant bintec en wordt in Duitsland met honderdduizenden stuks per jaar nu ingezet door Deutsche Telekom. De prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid van de bintec All IP box (Be.IP plus World edition) in combinatie met de veelzijdigheid hebben voor Deutsche Telekom de doorslag gegeven om niet voor merken als Cisco, Draytek of Fritzbox te kiezen.

  In Nederland is bintec nu ook verkrijgbaar. Exclusieve distributeur ervan is Westcomm, onderdeel van Internet- & Telecom provider NXTcom. “De bintec apparatuur is al iets langer verkrijgbaar in Nederland, maar werd tot voor kort alleen via installatie specialisten verkocht, aldus Ed de Wilde, productmanager NXTcom. Door de overname van exclusieve ICT distributeur Westcomm door NXTcom kwamen ook de exclusieve rechten van bintec mee naar NXTcom en is de bintec apparatuur nu dus ook beschikbaar voor alle resellers van de services en diensten van NXTcom&rdq>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoals iedereen ondertussen wel weet heeft KPN officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige- en meervoudige ISDN verbindingen. Verbazingwekkend genoeg hebben ontzettend veel bedrijven de overstap nog niet of niet geheel gemaakt naar IP diensten (Diensten zoals bellen- of beveiliging over een internetverbinding). De reden? Veelal toch de kosten. De kosten van apparatuur vervangen. Nieuwe telecom apparatuur, nieuwe beveiligingsapparatuur of dure ombouw van die apparatuur van ISDN naar IP. Dit kan honderden tot duizenden Euro’s gaan kosten.

  bintec All IP box (Be.IP plus World edition)

  In Duitsland hebben ze deze stappen noodgedwongen al wel gemaakt. De grootste aanbieder daar, Deutsche Telekom heeft voor iedere ISDN-klant die overging (moest gaan!) op IP een “toverdoos” ingezet. Deze toverdoos of te wel zeer slimme router is van IP en Telecom fabrikant bintec en wordt in Duitsland met honderdduizenden stuks per jaar nu ingezet door Deutsche Telekom. De prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid van de bintec All IP box (Be.IP plus World edition) in combinatie met de veelzijdigheid hebben voor Deutsche Telekom de doorslag gegeven om niet voor merken als Cisco, Draytek of Fritzbox te kiezen.

  In Nederland is bintec nu ook verkrijgbaar. Exclusieve distributeur ervan is Westcomm, onderdeel van Internet- & Telecom provider NXTcom. “De bintec apparatuur is al iets langer verkrijgbaar in Nederland, maar werd tot voor kort alleen via installatie specialisten verkocht, aldus Ed de Wilde, productmanager NXTcom. Door de overname van exclusieve ICT distributeur Westcomm door NXTcom kwamen ook de exclusieve rechten van bintec mee naar NXTcom en is de bintec apparatuur nu dus ook beschikbaar voor alle resellers van de services en diensten van NXTcom&rdq>>

  Lees verder..

  0 0

  Terminalleverancier opent Experience Center in Amsterdam

  ‘Met onze snelheid van nieuwe ontwikkelingen gaan we nog verder op de concurrentie uitlopen’  myPOS, het innovatieve Britse betaalbedrijf, opent een Experience Center in Amsterdam. Naast de online shop en verkoop via resellers is deze fysieke shop een derde verkoopkanaal. Hiermee speelt myPOS in op de behoefte van ondernemers die betalingssystemen willen zien, voelen en ervaren. Na de oprichting in 2014 en de introductie in Nederland in 2015 groeide myPOS razendsnel uit tot de vijfde aanbieder van pinterminals in de Nederlandse betaalmarkt. Het doel is om volgend jaar door te groeien naar de derde plek. De vestiging in Amsterdam is een van de onderdelen van de strategie om dit doel te behalen.

  Technologie
  Het systeem van myPOS werkt op basis van variabele kosten, waarbij ondernemers een prijs per transactie betalen. Er zijn geen abonnementskosten, servicecontracten of activatiekosten – ook is er geen onderscheid in het accepteren van betalingen in een winkel of online. Alle pinterminals zijn mobiel, standaard voorzien van een simkaart en bovendien goedkoper dan de traditionele betaalautomaten. De technologie van myPOS berust bo>>

  Lees verder..

  0 0

  De toekomst voorspellen is altijd al lastig geweest en in de huidige volatiele, complexe en onzekere wereld is het vrijwel onmogelijk voor ondernemingen. Gelukkig is er wel de mogelijkheid om snel te kunnen inspelen op veranderingen. Dankzij een dynamische besturingsmodel en predictive analysis. In het boek Aan de slag met Dynamic Control beschrijft Fred Conijn – business design expert bij PA Consulting Group – de bouwstenen die nodig zijn voor het inrichten van een systeem waarmee bedrijven snel en slagvaardig kunnen acteren. Dat vereist visie en daadkracht, stelt de auteur.

  Als business design expert bij PA Consulting implementeert Fred Conijn in grote organisaties – zowel in de private als publieke sector – dynamische besturingsmodellen. Dankzij zijn ervaring met en praktijkkennis over het ontwikkelen van deze besturingsmodellen helpt hij bedrijven om beter voorbereid te zijn op veranderingen en om hier daadkrachtig op in te spelen. Die kennis en ervaring heeft Fred Conijn nu gebundeld in het boek Aan de slag met Dynamic Control.

  Vooraf nadenken en daadkrachtig aan de slag
  “Bedrijven hadden gemiddeld anderhalf jaar nodig om te reageren op de kredietcrisis. Op zo’n verandering kun je veel sneller inspelen. Dit vereist een dynamische besturing die snel, slagvaardig, flexibel en goed doordacht is”, stelt Conijn. “Een systeem voor dynamische besturing geeft niet alleen duidelijkheid over doelen, definities en werkwijzen. Met predictive analysis worden voorspellingen gedaan. De responsscenario’s tonen hoe wordt geacteerd als omstandigheden veranderen. Het vergt een kwestie van vooraf goed nadenken en daadkrachtig te werk gaan.”

  Dynamisch besturen verlangt empowerment
  Fred Conijn benadrukt dat er geen standaardmethode bestaat voor het ontwikkelen van een systeem voor dynamis>>

  Lees verder..

  0 0

  Rubrik Polaris biedt één system of record voor alle zakelijke applicaties en data voor naadloze beveiliging, compliance en governance

  Rubrik Polaris vult Rubrik’s cloudgebaseerde datamanagement-producten aan met een SaaS-platform voor een nieuw soort datamanagement-applicaties dat centraal beheer, een zoekfunctie, orchestration en data intelligence voor alle zakelijke informatie biedt

  Amsterdam, 4 april 2018Rubrik, expert in cloud-datamanagement, lanceert Rubrik Polaris, het eerste SaaS-platform voor datamanagement-applicaties. Rubrik Polaris zet de datamanagement-markt op zijn kop met opties voor backup/recovery, archivering en DR en biedt een wereldwijd policy-framework, workflow-orchestration en diepgaande data-intelligence aan via de cloud.

  De digitale transformatie van het bedrijfsleven zorgt bij veel bedrijven voor aanzienlijke data- en applicatie-uitdagingen. Dan gaat het nog niet eens over de toenemende decentralisatie van data op verschillende locaties en in verschillende diensten als gevolg van cloud-first beleid en multicloud-benaderingen. Om die controle te kunnen behouden, governance te implementeren en compliance-doelstellingen te behalen, is er een nieuw soort applicaties voor datamanagement nodig, op basis van één system of record, om data en applicaties in datacentra en de cloud te beveiligen en te beheren.

  Polaris SaaS-platform: een verenigd system of record
  Polaris betekent de volgende grote sprong voorwaarts in de evolutie van Rubrik naar hét datamanagement-bedrijf in de cloud. Het Polaris SaaS-platform zorgt voor een verenigd system of record voor zakelijke informatie uit alle bedrijfsapplicaties in datacentra en de cloud. Daaronder vallen native search, workflow-orchestration en een wereldwijde content-catalogu>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 4 april 2018 - TESM, dienstverlener voor oplossingen, processen en technologieën op basis van het ServiceNow-platform, maakt bekend dat het op 4 april jongstleden een Nederlandse vestiging heeft geopend. TESM/NL is gevestigd in Rotterdam.  De Nederlandse vestiging staat onder leiding van ServiceNow-veteraan Maarten le Noble, afkomstig van KPN. TESM/NL richt zijn dienstverlening vooral op het hogere segment van het bedrijfsleven, waarbij het bedrijven helpt meer uit het ServiceNow-platform te halen, zoals snellere implementaties, een hogere return on investment en een kortere time-to-market van nieuwe producten of diensten.

  Twee proposities
  Twee proposities staan bij TESM/NL de komende tijd centraal. In de eerste plaats GRC (wat staat voor governance, risk and compliance), een oplossing op basis van ServiceNow. Deze oplossing helpt bedrijven om met automatisering eenvoudig, snel en overzichtelijk te kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende wet- en regelgeving, zoals het actuele GDPR.

  De tweede oplossing is een servicecatalogus voor ServiceNow. Zelf ontwikkelen van zo’n catalogus kost in de regel meer dan een jaar; TESM/NL garandeert een implementatietijd van twaalf weken. Geautoriseerde medewerkers kunnen zelf snel nieuwe diensten aan de catalogus van ServiceNow toevoegen, zonder daarvoor bij de eigen IT-afdeling te hoeven aankloppen en daarna vaak lang te moeten wachten. De nieuwe servicecatalogus maakt het een producteigenaar mogelijk binnen 48 uur een nieuwe dienst voor werknemers beschikbaar te stellen. Zo kan een facility manager snel een autowasservice ontwikkelen of een telecommanager een nieuwe telefoon distribueren.

  Met deze oplossingen helpt TESM/NL bedrijven en instellingen meer waarde uit ServiceNow te hal>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 april 2018 – Datacenter.com, een carrier- en cloud-neutrale leverancier van colocatie services die meer dan 500.000 dollar voor zijn domeinnaam betaalde en een snelle uitrol gepland heeft van grootschalige, on-demand datacenters in een select aantal markten wereldwijd, heeft Cogent Communications toegevoegd aan het portfolio van carrier netwerken die beschikbaar zijn in het Datacenter.com AMS1 datacenter in Amsterdam.

  Cogent heeft een Point-of-Presence (PoP) in Datacenter.com AMS1 gecreëerd, een datacenter met een uiterst energiezuinig ontwerp en een gecalculeerde pPUE van 1,04. De Cogent PoP stelt Datacenter.com in staat om het eigen netwerk ecosysteem op deze locatie uit te breiden en tegemoet te komen aan de eisen van cloud providers en andere klanten met hoge eisen ten aanzien van redundantie en hoge volumes bandbreedte.

  Cogent Communications is een multinationale ‘Tier 1’ Internet Service Provider (ISP) met een datacenter gebaseerd carrier netwerk. Dit netwerk heeft een volledige dekking in Noord Amerika, en via de Atlantische Oceaan in heel Europa, alsook via de Stille Oceaan in geheel Azië. Cogent heeft in totaal meer dan 92.300 kilometer aan beschikbare fiberverbindingen tussen steden, en meer dan 50.200 kilometer aan fiberverbindingen in grootstedelijke gebieden. De netwerk carrier biedt zijn services aan in meer dan 199 markten wereldwijd. Ook biedt het bedrijf interconnectiviteit met meer dan 6.150 andere netwerken.

  Datacenter.com AMS1 heeft een energiezuinige pPUE waarde van 1,04
  Datacenter.com AMS1 heeft >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 april 2018 - Zendesk (NYSE: ZEN) kondigt aan dat het de verwachte jaaromzet (run rate) van 500 miljoen USD heeft overtroffen*. Hiermee is Zendesk het snelst groeiende klantenservice- en engagement-platform. Daarnaast introduceert het bedrijf Guide Enterprise, een nieuw self service-product gericht op grotere bedrijven en gebaseerd op AI-technologie. Verder kondigt de Benelux-vestiging aan dat Answer Bot nu ook beschikbaar is in het Nederlands.

  Sinds de beursgang van Zendesk in 2014, met een jaarlijkse run rate van 100 miljoen euro, koos een groeiend aantal grotere bedrijven de software van Zendesk om betere klantervaringen te creëren. In slechts vier jaar is de verwachte jaaromzet gegroeid naar 500 miljoen USD, waarbij bijna 40 procent van de omzet komt van deze grote klanten.

  Guide Enterprise
  Volgend op Chat Enterprise en Talk Enterprise, is Guide Enterprise het derde product dat Zendesk het afgelopen jaar ontwikkelde voor grotere bedrijven. Guide maakt gebruik van Artificial Intelligence om organisaties te helpen analyseren of er zaken ontbreken in de beschikbare content voor klantenservice. Daarnaast biedt het functies waardoor teams eenvoudiger kunnen samenwerken. Met Guide Enterprise kunnen klanten gebruikmaken van fora, community-artikelen en veelgestelde vragen om direct een antwoord op hun vraag te vinden, in plaats van te wachten op een servicemedewerker.

  "Het feit dat we nu al op de helft zijn van ons omzetdoel van 1 miljard dollar in 2020, is een belangrijke mijlpaal. Het bevestigt hoe we grote organisaties helpen een vertrouwensband op te bouwen met hun klanten met behulp van slimme en krachtige software”, zegt Mikkel Svane, CEO en >>

  Lees verder..

  0 0

  Enschede/Eindhoven, 5 april 2018 – Brandweer Twente legde een uitdagende streefdatum neer voor het realiseren van het integrale samenwerkings- en informatieplatform SinglePoint-for-All. Het betreft de borging van taken op het gebied van advisering en toezicht ten behoeve van brandveiligheid (VTH). In minder dan drie maanden heeft Brandweer Twente, als onderdeel van de Veiligheidsregio Twente (VRT), haar doelstelling gerealiseerd en hebben zij het platform in gebruik genomen.

  Eind 2017 is Brandweer Twente op zoek gegaan naar een partner die aan de verwachtingen van een nieuw gebruiksvriendelijk systeem voor de processen binnen brandveiligheid kon voldoen. De overstap naar een dergelijk systeem is weloverwogen gemaakt en Split~Vision heeft deze mooie uitdaging, een integrale oplossing voor onder andere objectinformatie, workflows, planning van vergunning advies, toezicht en controles, met beide handen aangegrepen.

  Al tijdens de aanbesteding is gebleken dat zowel qua visie áls de geboden oplossing Brandweer Twente en Split~Vision dezelfde uitgangspunten en ideeën hebben. Split~Vision heeft tijdens het voortraject aan kunnen tonen zich te kunnen verplaatsen in de behoeften van de brandweer, het werkveld en de daarbij behorende functionele oplossingen. Tijdens de realisatie van het project bleek dit eens te meer.

  Klaas van der Heijden, informatie architect en directeur van Split~Vision is letterlijk ‘met zijn voeten in de klei gaan staan’ en ging mee op pad tijdens toezicht controles.
  “Alleen door te zien wat een inspecteur daadwerkelijk invoert en hoe hij zijn handelingen uitvoert tijdens een controle kun je begrijpen wat hij écht nodig heeft. Dat kan vanaf een bureau op kantoor niet. Voor mij een logische stap dus om met de mensen mee te gaan en te ervaren wat zij doen.”

  Deze aanpak heeft onder andere geleid tot het maken van een geheel nieuwe a>>

  Lees verder..

  0 0

  • Bijna de helft (46%) van respondenten denkt dat het moeilijker of zelfs onmogelijk wordt om de toename en de complexiteit van dreigingen bij te houden
  • Aantal securityspecialisten moet met een kwart groeien om adequaat te kunnen optreden tegen cyberdreigingen
  • Volgens vier van de vijf respondenten kan cybersecurity verbeterd worden door meer automatisering
  Schiphol-Rijk, 5 april 2018 - McAfee heeft het rapport ‘Winning the Game’ uitgebracht. Daarin wordt gekeken wat de grootste uitdagingen van organisaties zijn op het gebied van cyberdreigingen, investeringen in technologie en de skills die nodig zijn om het gevecht tegen cyberdreigingen te winnen. Belangrijkste conclusies zijn dat meer werknemerstevredenheid, meer automatisering in het Security Operations Center (SOC) en ‘gamification’ belangrijke factoren zijn om cybercriminelen te verslaan. Jonge professionals die veel computergames hebben gespeeld, zijn goede kandidaten voor cybersecurity functies.

  Volgens het rapport denkt bijna de helft (46%) van respondenten dat het moeilijker of zelfs onmogelijk wordt om de komende 12 maanden de toename en de complexiteit van dreigingen bij te houden. Een belangrijke uitdaging is het groeiende tekort aan cybersecurity specialisten. Het aantal securityspecialisten bij bedrijven moet met een kwart (24%) groeien om adequaat te kunnen optreden tegen cyberdreigingen.

  Meer automatisering
  Door meer securitytaken te automatiseren krijgen specialisten meer ruimte om proactief op te treden tegen onbekende dreigingen.

older | 1 | .... | 679 | 680 | (Page 681) | 682 | 683 | .... | 763 | newer