Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 680 | 681 | (Page 682) | 683 | 684 | .... | 763 | newer

  0 0

  Hoofddorp Riverbed Technology, The Digital Performance Company™, heeft Paul Mountford benoemd tot nieuwe CEO. Hij volgt Jerry M. Kennelly op, die met pensioen gaat. Kennelly was in 2002 een van de oprichters van Riverbed. Mountford werkt bijna vier jaar bij Riverbed. Hij startte als senior vicepresident en Chief Sales Officer. In die functie leidde hij de transformatie van de wereldwijde salesorganisatie en het partnerprogramma tegen de achtergrond van Riverbeds evolutie naar een multiproduct platformbedrijf dat voorziet in moderne IT-architectuuroplossingen voor de digitale onderneming. Mountford heeft een cruciale rol gespeeld in de uitvoering van Riverbeds meerjarenstrategie die wordt gekenmerkt door enkele strategische overnames, een organische ontwikkeling van features op het gebied van ‘digital performance’ en cloud, en integratie van verschillende oplossingen. Op dit moment is Riverbed actief in een markt waarin meer dan 30 miljard dollar omgaat.

  “Ik ben erg trots op alles wat ons team in de afgelopen zestien jaar heeft opgebouwd. We groeiden van een start-up naar een miljardenbedrijf met meer dan dertigduizend klanten. Elk Forbes Global 100-bedrijf is klant”, zegt Kennelly. “Riverbed ervaart een enorm momentum in de digitale wereld van nu en ik heb nog nooit zoveel vertrouwen gehad in de toekomst van ons bedrijf, en in de bijbehorende kansen. Na meer dan veertig jaar actief te zijn geweest in de technologiesector en gezien de sterke positie van Riverbed, is het nu tijd om terug te treden en de leiding over te dragen aan Paul Mountford. Paul beschikt over de ervaring, de leiderschapskwaliteiten, de klantfocus en de passie om Riverbed door de volgende groeifase heen te leiden, waarbij de verwachtingen van klanten voortdurend worden overtroffen.”

  “Namens de raad van bestuur bedank ik Jerry voor zijn leiderschap, de vele bereikte mijlpalen en zijn toew>>

  Lees verder..

  0 0

  De Meern, 5 april 2018 – PQR beschikt sinds kort over het eerste kant-en-klare platform voor deep learning, het DGX-development platform. Door deep learning zijn algoritmes in staat om complexe taken die voorheen enkel door mensen uitgevoerd werden zelfstandig uit te voeren. Dit nieuwe platform is een grote stap vooruit in de technologie en biedt organisaties een breed scala aan nieuwe mogelijkheden om met deep learning en artificial intelligence aan de slag te gaan. 

  In één dag klaar voor actie
  Het DGX-development platform is ontwikkeld door NVIDIA, waarvan PQR onlangs de titel ‘Deep Learning Preferred Partner’ en ‘GPU Virtualization Elite Partner’ heeft ontvangen. Het platform stelt organisaties in staat om in zeer korte tijd een complete oplossing tot de beschikking te hebben waarmee verschillende deep learning modellen op zeer flexibele wijze te trainen zijn. Jits Langedijk, technology officer bij PQR, ziet ook dat de aanlooptijd naar het trainen van algoritmes met het DGX-platform fors korter is waardoor organisaties veel sneller aan de slag kunnen. “De time-to-deliver van een ‘do it yourself’ loopt al snel op van meerdere dagen tot weken. Het platform is in maximaal één dag klaar voor actie.”

  Mark Olij, alliance en business development manager bij PQR, is razend enthousiast over de mogelijkheden. “Ik zie zoveel nieuwe kansen voor bijvoorbeeld researchcentra en universitair medische centra.” Zo ziet hij dat onderzoeksdata veel sneller verwerkt kan worden met de DGX. “De tijd van onderzoek tot publicatie kan zo sterk verkort worden.”

  Test opzetten
  Organisaties die de mogelijkheden van deep learning voor hun organisatie willen onderzoeken, kunnen met de DGX-1 van PQR een test opzetten. Ook kunnen organisaties de mogelijkheden m>>

  Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 5 april 2018Ictivity heeft een IT- Adoptie- en Productiviteit Programma opgesteld voor Spring Kinderopvang om de overstap naar Office 365 soepel te laten verlopen. Office 365 maakt gebruikers mobieler, maar vergt daarentegen een nieuwe manier van werken. Daarnaast moet er kennis over de software worden vergaard. Dit was reden voor Spring Kinderopvang om een adoptieprogramma af te nemen bij Ictivity om zo de medewerkers vertrouwd te maken met de nieuwe software. Binnen het IT-Adoptie- en Productiviteitsprogramma is de nieuwe werkwijze verbeterd, het ICT-kennisniveau toegenomen en de gebruikersefficiency sterk verhoogd.

  Verschillende fases richting efficiëntie
  Samen met Ictivity zijn een aantal fases doorlopen om tot dit resultaat te komen. De eerste fase had als startpunt een online intake om het kennisniveau te peilen en om de scholingsbehoefte in kaart te brengen. De tweede fase richtte zich op blended learning: het face-to-face delen van informatie in combinatie met digitale ondersteuning. De uiteindelijke ‘kanaalkeuze’ is volledig aan de medewerkers overgelaten aangezien er een grote diversiteit is aan leervoorkeuren. Aan het eind van de tweede fase waren alle gebruikers gemigreerd naar Office 365. Vervolgens zijn de gebruikerservaringen en -behoeftes geanalyseerd om de laatste fase vorm te geven. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit Excel, Skype of OneNote trainingen indien daar behoefte aan is. Hoe dan ook wordt nazorg vanuit de helpdesk een onderdeel van deze laatste fase die in het tweede kwartaal van 2018 van start gaat.

  Annelies Meun, opleidingsadviseur bij Spring Kinderopvang: “Onze medewerkers houden zich primair bezig met het helpen van kinderen, waarbij IT vrijwel geen interessegebied is. Hoewel alle medewerkers over de basisvaardigheden beschikken, loopt het IT-kennisnive>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp,5 april 2018 - Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING), wereldwijd marktleider op het gebied van seamless betalingen, heeft vandaag een nieuwe samenwerking met de Franse retailer GO Sport aangekondigd. Ingenico gaat voor GO Sport de betalingen voor de nieuwe marktplaats van het bedrijf, go-sport.com, verwerken.

  Door gebruik te maken van Ingenico's betaaloplossing voor marktplaatsen en een nauwe integratie met Mirakl, toonaangevend leverancier van marktplaatsplatformen, heeft GO Sport in korte tijd een toekomstbestendige marktplaats gebouwd. De marktplaats voldoet aan de nieuwe Payment Service Directive (PSD2), die in januari 2018 in werking is getreden. Om aan de ambitieuze planning van GO Sport te voldoen, heeft Ingenico nauw samengewerkt met Decade, de systeemintegrator van de sportketen. Op deze manier levert Ingenico oplossingen voor financiële rapportage die direct aansluiten op de financiële systemen die GO Sport al gebruikt.

  Online marktplaatsen zoals GO Sport zullen naar verwachting tegen 2020 goed zijn voor bijna 40% van de omzet op de wereldwijde online retailmarkt, blijkt uit onderzoek van de eCommerce Foundation en Nyenrode Business University. Met de introductie van PSD2 moeten marktplaatsen rekening houden met nieuwe wetgeving rondom online betalingen. Dankzij de samenwerking met Ingenico heeft GO Sport een toekomstbestendige oplossing. Bovendien kan GO Sport eenvoudig internationaal uitbreiden door gebruik te maken van het grote scala aan internationale betaalmethoden die Ingenico biedt.

  “Online marktplaatsen zijn een belangrijke motor voor de groei van eCommerce. Tegelijkertijd is het een complex businessmodel, omdat de marktplaats de positie van tussenpersoon inneemt en de wetgeving continu evolueert,” aldus Gilles Brabant, Head of online payment Sales Frankrijk bij Ingenico Group. “Met onze oplossing voor marktplaatsen vo>>

  Lees verder..

  0 0

  ViaCloud BV te Schiphol-Rijk biedt de oplossingen van FileCatalyst aan voor het versneld verzenden van gegevens via Internet: FileCatalyst Direct, FileCatalyst Workflow en FileCatalyst Central.

  FileCatalyst biedt FTP alternatieven waarmee gebruikers bestanden van elke grootte of formaat met de volledige lijnsnelheid kunnen verzenden, tot honderden keren sneller dan FTP, terwijl er wordt gezorgd voor een veilige en betrouwbare aflevering van bestanden - met omvang tot in de terabytes.

  FileCatalyst is onder andere gebruikt door NBC Olympics, een onderdeel van de NBC Sports Group, bij de Olympische Spelen van Rio 2016 en Olympische Winter spelen 2018 in PyeongChang voor het op een hoge snelheid versturen van opnames tussen Zuid-Korea en de USA. Verder is FileCatalyst gebruikt door de VPRO bij de opnames van Beagle (2009) voor het verzenden van opnames tussen het zeilschip en de studio.

  FileCatalyst is gevestigd in Ottawa, Canada, en is een pionier in managed file transfers en een Emmy® Award winnende leider in oplossingen voor versnelde File Transfer. Het bedrijf heeft meer dan duizend klanten in de media en entertainment, energie en mijnbouw, gaming en printing, waaronder ook veel Fortune 500 bedrijven en militaire- en overheidsorganisaties. FileCatalyst is een softwareplatform dat is ontworpen om File Transfers veilig en betrouwbaar te versnellen en beheren. FileCatalyst beperkt de effecten die latency en packet loss hebben op de traditionele methoden voor File Transfer, zoals FTP, HTTP of CIFS. Wereldwijde organisaties gebruiken FileCatalyst om problemen op te lossen met betrekking tot File Transfer, waaronder contentdistributie, het delen van bestanden en externe back-ups.

  Voor meer inlichtingen:
  ViaCloud BV
  Beech Avenue 54
  1119 PW Schiphol-Rijk
  www.viacloud.nl
  info@viacloud.nl

  Tel: +31 (0)20 658 6421

  0 0

  Amsterdam, 4 april 2018 – Accenture opent officieel de registratie voor de Accenture Innovation Awards. Het jaarlijkse programma, dat in 2018 voor de twaalfde keer wordt georganiseerd, erkent en onderscheidt impactvolle innovaties met als doel het stimuleren en versnellen van innovatie. Zowel startende ondernemers als start-up-initiatieven binnen grote bedrijven kunnen zich vanaf nu aanmelden op www.innovation-awards.nl. De inschrijving loopt tot en met 30 juni 2018.

  Innovaties die jonger zijn dan drie jaar worden door Accenture uitgenodigd om zich aan te melden. Het aantal categorieën waarin de awards worden uitgereikt, is dit jaar teruggebracht tot acht thema’s die relevant zijn voor de manier waarop we werken en leven. Innovaties die hierop van positieve invloed zijn, kunnen zich inschrijven in maximaal twee van de volgende categorieën: HealthNutritionClimateLiving & WorkingSecurityEducationMobility en Finance.

  Kirsten Spahr van der Hoek, die net bij Accenture Nederland is gestart als Innovation Lead: “De Accenture Innovation Awards zijn uitgegroeid tot het grootste start-up-ecosysteem dat disruptieve innovaties koppelt aan zowel grote bedrijven als accelerators, investeerders en innovatiepartners. Ik kijk er enorm naar uit de slagkracht ervan nog verder te mogen helpen vergroten en veelbelovende innovaties mogelijkheden voor samenwerkingen en schaalvergroting te brengen.”

  Alle initiatieven, uit binnen- en buitenland, worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Deze jury bestaat onder andere uit professionals uit het bedrijfsleven en de onderwijssector, maar omvat ook opinieleiders, experts en eerdere winnaars. Juryleden, ongeveer tien per thema, houden zich bezig met zowel het>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 5 april 2018 – Nederlandse bedrijven willen graag starten met blockchain maar weten niet hoe en waar te beginnen, zo blijkt uit onderzoek van IT-bedrijf Avanade. Een ruime meerderheid (60,2%) van de ondervraagde bedrijven geeft zichzelf een onvoldoende voor de eigen kennis van blockchain en weet nog niet welke toepassingsmogelijkheden er zijn.

  Nederlandse bedrijven associëren blockchain nog vooral met cryptovaluta zoals Bitcoin, al is blockchain meer dan de technologie die hiervoor gebruikt wordt. Slechts 1 op de 20 (4,9%) bedrijven is op dit moment al bezig met blockchain. Daarentegen denkt driekwart (76,6%) dat ze in de toekomst de technologie zullen toepassen. Opvallend is dat de helft van de bedrijven (49,6%) die in het komende jaar al met blockchain aan de slag wil, hier op dit moment nog helemaal geen tijd aan besteedt.

  Het gebrek aan technische kennis wordt gezien als de grootste belemmering voor het werken met blockchain (44,2%). Van de ondervraagden die al met blockchain werken, geeft ook bijna de helft (46,4%) de eigen kennis van blockchain een onvoldoende. Bedrijven die het komende jaar nog starten zijn opvallend genoeg optimistischer; hiervan geeft slechts 1 op de 5 (18,2%) zichzelf een onvoldoende en ruim 1 op de 3 (36,4%) geeft zichzelf een 8 of hoger.

  “Deze resultaten laten zien dat er nog veel educatie op het gebied van blockchain nodig is. Bedrijven associëren blockchain nauwelijks met zaken als veilige dataopslag of smart contracts, terwijl juist daar de waardevolle zakelijke toepassingen liggen. Pas wanneer bedrijven starten komen ze erachter wat ze nog niet weten en wat er nog meer te bereiken valt met blockchaintechnologie”, aldus Rob Bakkers, Innovation Lead digitalstudio binnen Avanade Nederland.

  Meerderheid bedrijven staat open voor samenwerking

  Samenwerking is essentieel voor het succes van blockchain. Bedrij>>

  Lees verder..

  0 0

  Leiden, 6 april 2018 – Infradata, een vooraanstaand leverancier van cloud networking en cyber security oplossingen, lanceert een vernieuwde merkidentiteit en een nieuwe website om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen. De nieuwe website Infradata.com straalt het innovatieve karakter van het bedrijf beter uit en onderstreept de toenemende internationale aanwezigheid, met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk en de VS. De groei van Infradata is het resultaat van zowel sterke organische groei als van diverse overnames. Inmiddels bestaat meer dan de helft van de omzet van het bedrijf uit cybersecurity en dit omzetaandeel blijft sterk groeien.

  Het afgelopen jaar behaalde Infradata een omzetgroei van 47 procent, dankzij nieuwe klanten en nieuwe projecten. Daarbij ging het veelal om belangrijke trajecten op het gebied van digitale transformatie en cybersecurity. De klanten zijn afkomstig uit een breed scala aan sectoren, waaronder de financiële dienstverlening, e-commerce & retail, overheid & public sector, service providers en cloud & datacenters.

  De verdere groei van de organisatie wordt ook onderstreept door een continu recruitmentprogramma. Dit jaar is het Infradata-team in Europa al met 39 procent gegroeid, vooral met technical solution specialists en professional services experts. Het bedrijf blijft mensen aannemen, een overzicht van de vacatures is hier te vinden.

  “De lancering van de nieuwe Infradata-website sluit aan op de verdere groei van het bedrijf”, zegt Leon de Keijzer, CEO van Infradata Group. “We zien dat organisaties in iedere sector momenteel een digitale transformatie doormaken, of het nu een retailer is die een veilige omnichannel beleving voor zijn klanten ontwikkelt, of een fintech-onderneming die uitbreidt naar nieuw>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 6 april 2018 – Eén maand voor de AVG ingaat, blijken nog miljoenen bestanden onbeschermd online rond te zwerven. Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, vond wereldwijd meer dan twaalf petabytes (12.000 terabyte) aan gevoelige data online. Dit is vierduizend keer meer dan de Panama Papers. De data bestaat voornamelijk uit belastingaangiften, loonstroken, intellectueel eigendom, NAW-, creditcard- en medische gegevens. Daarnaast zijn ook bedrijfsgeheimen gevonden. Digital Shadows laat niets los over de namen van bedrijven waarvan ze de data heeft gevonden.

  Leveranciers en partners slecht beveiligd
  De data werd gevonden op Amazon Simple Storage Services (S3) buckets, rsync, Server Message Block (SMB), File Transfer Protocol-servers, verkeerd geconfigureerde websites en Network Attached Storage (NAS) drives. In totaal vond het bedrijf twaalf petabyte aan data, waaronder meer dan 47 miljoen bestanden specifiek in Nederland. Slecht beveiligde leveranciers en partners van bedrijven waarvan de data nu op straat ligt, behoren tot de grootste oorzaken van de onbeveiligde informatie.

  Rick Holland, Chief Information Security Officer bij Digital Shadows reageert: “We concentreren ons vaak op kwaadwillenden die in onze omgevingen binnensluipen en stilletjes data wegsluizen. We focussen ons echter niet genoeg op de data die we onbedoeld zelf of via partners naar buiten brengen door onveilige en verkeerd gecofigureerde diensten. De hoeveelheid blootgestelde gevoelige data is voor elke security- en privacybewuste organisatie reden om zich zorgen te maken. Met de AVG om de hoek zijn er duidelijke implicaties op het gebied van regelgeving voor iedere organisatie die data van Europese burgers beheert.”

  In het onderzoeksrapport ‘

  0 0

  Gouda/ Arnhem, 6 april 2018 - IT-bedrijf Centric en de KNWU zetten de samenwerking voort. Centric blijft hoofdsponsor van het Nederlandse wegwielrennen voor ten minste een jaar. Centric is sinds 2015 sponsor van de KNWU.

  Afgelopen jaar werden respectievelijke Annemiek van Vleuten (tijdrijden vrouwen), Tom Dumoulin (tijdrijden mannen) en Chantal Blaak (wegrace vrouwen) wereldkampioen in het Centric tricot. Marianne Vos werd eerder dat jaar Europees kampioen.

  Hans Schrijver (Chief Commercial Officer Centric); “De verwachtingen van de samenwerking zijn uitgekomen. We hebben genoten van de geweldige prestaties van het Nederlandse team de afgelopen jaren en zijn er trots op dat we verbonden blijven aan de wielersport. De sponsoring brengt mensen die betrokken zijn bij onze organisatie samen in beweging. Met de verlenging van het partnership kunnen we hier ook in de toekomst invulling aan geven en positief bijdragen aan de rol van de KNWU voor de wielersport.”

  Vincent Luyendijk (Algemeen Directeur KNWU); “Wij zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking tussen Centric en de KNWU. Centric is een topspeler in hun markt, met een duidelijke visie op het vinden en binden van talenten. Een perfecte match dus”.

  Voor meer informatie:
  Centric
  Marlies Aanhaanen
  Manager corporate communicatie
  +31 6 50 50 77 11

  Achtergrondinfo

  Over Centric

  Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branche specifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze vier hoofdactiviteiten: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. De organisatie biedt gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en >>

  Lees verder..

  0 0

  Vanaf vandaag is de 15 inch-versie van de Microsoft Surface Book 2 verkrijgbaar in Nederland. De 13,5 inch-versie van de Surface Book 2 werd in december vorig jaar geïntroduceerd op de Nederlandse markt.  De Surface Book 2 15 inch-versie is krachtiger dan ooit en bevat de nieuwste 8e generatie Intel Quad-Core processor en de beste grafische prestaties met de laatste NVIDIA GeForce GPU. Hiermee kan professionele software de hele dag door gebruikt worden. De Surface Book 2 heeft een batterijduur tot wel 17 uur.  Beeldmateriaal van beide modellen is te vinden op het Microsoft News Center.  Prijsspecificaties:


  Neem bij vragen contact met ons op via onderstaande contactgegevens.  Microsoft Persdesk
  Media relations
  Office: + 31 20 500 25 55
  Mobile: + 31 6 316 916 55
  persdesk@microsoft.com

  0 0

  Vandaag maakt Microsoft in de aanloop naar Girlsday 2018 de resultaten bekend van een nieuw onderzoek naar creativiteit en rolmodellen in STEM (Science, Technology, Engineering en Mathematics; ook wel bèta genoemd in het Nederlands). Uit eerder onderzoek van Microsoft bleek dat Nederlandse meisjes weinig interesse tonen in bètaonderwerpen en vaak al op hun veertiende afhaken voor deze vakken. Redenen zijn onder andere het ontbreken van vrouwelijke rolmodellen en een negatief beeld van de sociale interactie en creativiteit in STEM-beroepen. Uit het nieuwe onderzoek van Microsoft blijkt echter dat creativiteit en onderwerpen als wetenschap en technologie nauw met elkaar verbonden zijn.

  Duidelijke link tussen creativiteit en STEM-onderwerpen
  Het nieuwe Microsoft-onderzoek laat namelijk zien dat creativiteit sterk samenhangt met de interesse van Nederlandse meisjes en vrouwen in STEM-onderwerpen. Een aantal belangrijke uitkomsten:

  • meisjes en vrouwen met een sterke interesse in STEM zijn vaak zeer tot extreem creatief (67 procent);
  • meisjes die zichzelf als extreem creatief beschouwen, zien zichzelf ook eerder in een STEM-beroep werken (vijftien procent) in verhouding tot meisjes die niet weten of ze in STEM zouden willen werken (negen procent) of die geen interesse hebben in een dergelijke baan (zeven procent);
  • ruim de helft van de vrouwen (54 procent) werkzaam in een STEM-gerelateerde baan, beschouwt zichzelf als extreem tot zeer creatief. Van de vrouwen in andere vakgebieden is dat slechts 36 procent.
  Docent belangrijker rolmodel dan celebrity
  Ook is er een duidelijke link zichtbaar tussen rolmodellen en hun impact op de interesse van Nederlandse meisjes en vrouwen in STEM-onderwerpen. E>>

  Lees verder..

  0 0

  HEERENVEEN, Nederland – 9 April 2018 – Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real time zichtbaarheid binnen bedrijven mogelijk te maken, heeft vandaag de resultaten van haar Future of Fulfillment Vision Study gepubliceerd. Een wereldwijd onderzoek waarin is geanalyseerd hoe

  0 0

  Hoofddorp, 6 april 2018 – Plantronics (NYSE: PLT), leverancier van audio- en communicatietechnologie, komt met een uitbreiding van zijn cloudsoftwareoplossing Plantronics Manager Pro. Dankzij de gebruiksvriendelijke tools, ontworpen om communicatieapparaten te beheren, kunnen IT-professionals en hun managed-services partners proactief de prestaties van elke ondersteunde Plantronics-headset in het bedrijf beheren. Daardoor is de gebruikerservaring optimaal en komen bruikbare inzichten beschikbaar.

  In Plantronics Manager Pro versie 3.11 worden nu ook de Plantronics UC-headsets, die zijn verbonden met mobiele apparaten en draaien op iOS en Android, meegenomen. De uitbreiding wordt mogelijk gemaakt door de mobiele Plantronics Hub-applicatie. Daarnaast zijn de beheer- en rapportagemogelijkheden verder uitgebreid. Door Plantronics Manager Pro v3.11 en Plantronics Hub gecombineerd te gebruiken kunnen IT-managers nu waardevolle inzichten halen, beheren en verzamelen uit de gehele lijn van zakelijke apparaten van Plantronics.

  “Meer dan 53 procent van de organisaties wil oor-tot-oor-diagnostiek waarmee de IT-afdeling stemprestaties vanuit het gebruikersperspectief kan beheren,” aldus Irwin Lazar, Vice President en Research Director bij Nemertes Research. Daarnaast gebruikt meer dan 35 procent van de bedrijven mobiele UC-clients. Dit maakt het belangrijker dan ooit tevoren dat IT- en line-of-business managers worden uitgerust met oplossingen waarmee ze analyses en bruikbare inzichten uit het gehele communicatie-ecosysteem van hun bedrijf kunnen verkrijgen.”

  Nieuwe mogelijkheden in Plantronics Manager Pro v3.11 zijn:

  • Het verkrijgen en beheren van bruikbare inzichten van alle zakelijke communicatieapparaten die door Plantronics ondersteund worden, waaronder alle Plantronics UC-headsets die zijn aangesloten op Mac OS- en Windows-desktops, evenals Android en iOS mobie>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 9 april 2018 – Bij de grootste datalekken van 2017 is misbruik gemaakt van legitieme softwareproblemen, waardoor de behoefte aan geavanceerde detectietechnologieën groter is dan ooit. Om bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun onderzoek naar complexe dreigingen en de aanpak hiervan, heeft Kaspersky Lab een nieuwe dienst gelanceerd: Kaspersky Cloud Sandbox. Omdat deze dienst cloudgebaseerd is, kunnen gebruikers profiteren van sandboxes zonder extra te investeren in hardware-infrastructuur. De toepassing is beschikbaar per abonnement als onderdeel van de Kaspersky Threat Intelligence Portal. Via de dienst kunnen gebruikers verdachte bestanden activeren in een veilige virtuele testomgeving, waarna een volledig rapport over de activiteiten van het bestand wordt geproduceerd. Deze methode verhoogt de efficiëntie van incidentrespons en forensisch onderzoek op het gebied van cybersecurity, zonder enig risico voor de IT-systemen van het bedrijf.


  Met behulp van de infrastructuur van de virtuele machine stelt Kaspersky Cloud Sandbox gebruikers in staat om verdachte bestanden handmatig en automatisch te testen


  De exploitatie van legitieme softwareproblemen groeide in 2017 uit tot een efficiënte methode voor cybercriminelen, omdat de schadelijke activiteiten eenvoudig kunnen worden verstopt in vertrouwde processen. Zelfs een ervaren cybersecurityteam kan, als dergelijke verhullingstechnieken worden toegepast, niet altijd garanderen dat het alle malware heeft gedetecteerd. Om die garantie wél te kunnen geven, dienen teams te worden uitgerust met geavanceerde detectietechnologieën. Sandbox>>

  Lees verder..

  0 0

  Almere9 april 2018 - Organisaties zijn steeds vaker het slachtoffer van netwerkaanvallen van zowel binnenuit als van buitenaf. Dit heeft verstrekkende gevolgen op zowel operationeel als financieel vlak. Zelfs organisaties met netwerken waarvan gedacht wordt dat ze optimaal beveiligd zijn, kunnen kwetsbaar zijn voor kwaadwillenden. IT beheerder Ultimum en securityspecialist Guardian360 slaan de handen ineen om onder de noemer Usecure hackers voor te zijn en kwetsbaarheden in netwerken bloot te leggen en aan te pakken.

  Geen enkel netwerk in onhackbaar. Hackers gebruiken bovendien steeds nieuwere technieken om binnen te dringen. Een manier om te voorkomen dat anderen een netwerk binnendringen is zelf het eigen netwerk te laten hacken. Door middel van deze hacks en zogenaamde penetratietests worden zwakke plekken in kaart gebracht. Door deze direct aan te pakken is het netwerk weer optimaal beveiligd. Hierdoor wordt de kans op een incident verlaagd. Het is wel zaak deze stappen in zo kort mogelijke tijd uit te voeren omdat kwaadwillenden ook op zoek zijn naar dezelfde kwetsbare plekken. De hands-on mentaliteit en van Ultimum en het geavanceerde platform van Guardian360 maken dit mogelijk. Met Usecure wordt niet alleen gekeken naar het netwerk op locatie, maar naar het hele IT-landschap van bedrijven dus inclusief desktops, telefooncentrales, webapplicaties, mobiele apparaten en externe netwerken.

  Het Guardian360 securityplatform bestaat uit een grote hoeveelheid scanners en probes, die constant in en om netwerken zoeken naar zwakke plekken of kwetsbaarheden. Zodra er een indringer worden gevonden of verwacht wordt er een stil alarm geslagen. Het 24/7 opererende Security Operation Center indentificeert de eventuele indringer en staat klaar om deze direct uit te schakelen. Maar binnen het platform wordt verder gekeken dan naar technologie alleen. Ook het >>

  Lees verder..

  0 0

  De voormalige suikerfabriek in Groningen was gastheer tussen 5 en 8 april 2018 voor de grootste fysieke Blockchain Hackathon ter wereld. Vier dagen en nachten gingen 700 tech pioniers van over de hele wereld verdeeld in 63 teams aan de slag met innovatieve en toekomstbestendige toepassingen met behulp van blockchaintechnologie op basis van diverse thema’s. Zo ook het team van Fontys Hogeschool ICT Eindhoven, De FHICTchaingers. Zij gingen met de eerste prijs naar huis in de categorie “Future of Pensions!”

  Jongeren bewust maken over pensioen
  De FHICTChaingers bestaande uit studenten, alumni en een docent van Fontys Hogeschool ICT Eindhoven (Steve Thijssen, Eveline Druncks, Sebastiaan Verdonk, Toon van Strijp, Jordy Vonk, Tim van Iersel en Erdinc Sacan) maken jongeren bewust over hun pensioen met behulp van micro transacties. Eveline Druncks, woordvoerster van FHICTchaingers legt uit: “Jongeren zijn helemaal niet bezig met hun pensioenen, het is een ver van mijn bed show voor ze. Bewustwording onder jongeren is een issue voor pensioenfondsen. Dit willen wij als team tackelen door jongeren (in principe iedereen) na te laten denken over zijn/ haar pensioen met micro transacties. Bij ieder touchpoint, bijvoorbeeld bij het ontvangen van statiegeld, inleveren van oude mobieltjes, verschil in daltarieven van stroom kan je beslissen om het statiegeld nu te ontvangen of dit te laten storten in je pensioenfonds. Dit voeren we uit doormiddel van Blockchain technologie.”

  De juryleden waren erg enthousiast over het idee. Dit waren o.a. staatssecretaris van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops, Mattereum oprichter en CEO Vinay Gupta en Special Envoy voor Startup Delta ZKHPrins Constantijn van Oranje-Nassau.

  0 0

  Amsterdam/Hoofddorp, 9 april 2018Stichting Leergeld Haarlemmermeer heeft onlangs uit handen van Allshare een cheque ontvangen van maar liefst 5.000 euro. Met dit geld zorgt Leergeld ervoor dat kinderen tussen 4 en 18 jaar uit gezinnen rond de armoedegrens mee kunnen doen aan sportieve, culturele en schoolse activiteiten in de Haarlemmermeer.

  Namens Stichting Leergeld Haarlemmermeer namen Wim Christe en Karin van Geelen de cheque in ontvangst. Zij kregen deze uitgereikt door Martine Abbenhuis van Allshare.

  Allshare is een softwareontwikkelaar en ontwikkelt sinds 1983 bancaire software voor Private Wealth Managers, Retail Banking en Secure Online Banking. Begin dit jaar verhuisde het bedrijf van Hoofddorp naar Amsterdam. Tijdens deze verhuizing organiseerde Martine Abbenhuis een veiling waarbij een groot deel van de inboedel geveild en verkocht werdvia Marktplaats. De opbrengst van de veiling resulteerde in een mooie cheque voor Stichting Leergeld.

  Abbenhuis: “We vinden softwareontwikkeling natuurlijk heel belangrijk, maar daarnaast richten we ons ook op de ontwikkeling van onze medewerkers én op maatschappelijke initiatieven, zoals bijvoorbeeld Warchild. Stichting Leergeld sluit heel goed aan op onze wens om bij te kunnen dragen aan maatschappelijke initiatief in de regio. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen in Nederland voldoende ondersteuning krijgen om zich goed te ontwikkelen.”

  Stichting Leergeld Haarlemmermeer
  Stichting Leergeld Haarlemmermeer verleent lokaal steun aan kinderen van 4 tot 18 jaar die, door een beperkte inkomenssituatie van hun ouders en/of verzorgers, onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse- en buitenschoolse activiteiten. Ouders en/of verzorgers kunnen bij Leergeld een verzoek indienen voor (gedeeltelijke) vergoeding >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 9 april 2018 - Bestuursvoorzitter Marcus Agius (71) van PA Consulting Group heeft aangekondigd als onderdeel van een gepland opvolgingsproces terug te treden naar de rol van vicevoorzitter. John Alexander (56), bestuursvoorzitter bij ERM, het toonaangevende wereldwijde milieu- en duurzaamheidsadviesbureau, heeft ermee ingestemd als voorzitter toe te treden tot het bestuur van PA. John heeft meer dan 35 jaar ervaring in de sector, waaronder uitgebreide betrokkenheid bij private equity-investeringen. Hij was negen jaar lang CEO van ERM en leidde het proces om nieuwe private equity-investeerders aan te trekken, via twee afzonderlijke investeringscycli, ter ondersteuning van de verdere organische en acquisitiegedreven groei van het bedrijf. Hij begeleidde ERM van een ondernemingswaarde van US $ 525 miljoen naar meer dan US $ 1,75 miljard. John heeft uitgebreide internationale werkervaring in Azië, de VS, Australië, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk en Europa.

  John Alexander: "Ik ben verheugd in deze spannende tijd lid te worden van het bestuur van PA Consulting. PA is een uitstekend bedrijf dat zich kenmerkt door de kwaliteit van zijn mensen, klanten en prestaties door de jaren heen. Het is uitstekend dat Marcus zich blijft inzetten voor PA en ik kijk uit naar de mogelijkheid om met hem, Alan Middleton (CEO bij PA) en de rest van het leiderschapsteam samen te werken om de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf te ondersteunen."

  Marcus Agius vult aan: "John Alexander is de perfecte persoon om het voorzitterschap bij PA op zich te nemen. Zijn brede zakelijke ervaring zal van groot nut zijn voor het bedrijf en, net zo belangrijk, ik geloof dat zijn waarden en stijl bij PA goed zullen werken."

  Op het moment van de Carlyle-investering in december 2015 was de intentie van Marcus om af te treden als bestuursvoorzitter vóór de volgende investeringsperiode, naar verwachting vi>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 9 april 2018 – Nuance Communications, Inc. kondigt OmniPage Server 2 aan, de nieuwste versie van Nuance® OmniPage Server. Deze nieuwe versie is gebruiksvriendelijker dankzij flexibele configuratiemogelijkheden, API-enabled documentclassificatie en toepassingen in de cloud via Amazon Web Services en Microsoft Azure. Nuance OmniPage Server 2 bouwt verder op pluspunten van eerdere versies en vormt zo een betrouwbare, snelle en accurate oplossing om grote hoeveelheden documenten en beelden te converteren.

  De belangrijkste verbetering aan OmniPage Server 2 is de bijgewerkte gebruikersinterface met een nieuwe, eenvoudigere set-up. Hierdoor is de oplossing al na enkele minuten beschikbaar en geschikt voor een nieuw type gebruiker. Organisaties zonder enige kennis van netwerk- of serverconfiguratie kunnen de software installeren en vrijwel onmiddellijk beginnen met grootschalige documentconversie. Direct na de installatie merken gebruikers die documentconversies configureren en uitvoeren hoeveel voordeel ze halen uit de verbeterde Web Conversion Client met zijn intuïtieve interface.

  De conversie- en classificatiecapaciteiten van OmniPage Server 2 zijn onmisbaar voor documentautomatisering. Informatie die in documenten zit “opgesloten”, moet worden ontsloten - dat wil zeggen geconverteerd naar een leesbaar formaat voor een computer - en daarna getypeerd worden voor verdere, geavanceerde analyse. Met OmniPage Server kunnen organisaties analyses opstellen, op documenten gebaseerde bedrijfsprocessen stroomlijnen en informatie accuraat opslaan in een onbeperkt aantal mappen en submappen. Functies als “mapbewaking” detecteren PDF’s en beeldbestanden en zetten deze automatisch klaar voor conversie. Dit maakt de volledige workflow v>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 680 | 681 | (Page 682) | 683 | 684 | .... | 763 | newer