Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 681 | 682 | (Page 683) | 684 | 685 | .... | 763 | newer

  0 0

  Den Haag, 9 april 2018 – WatchGuard Technologies heeft een nieuw trainingscentrum voor het partnerkanaal opgezet: het WatchGuard Learning Center. Dit is een geavanceerde online leeromgeving voor de 9.000 value-added resellers (VAR’s) en managed security service providers (MSSP’s) van WatchGuard wereldwijd. Het WatchGuard Learning Center biedt gepersonaliseerde trainingen op het gebied van sales, channel enablement en techniek. De leeromgeving is altijd en overal beschikbaar. Toegang verloopt via het WatchGuard Partner Portal.

  Het WatchGuard Learning Center hangt samen met het ‘value-based’ partnerprogramma WatchGuardONE. Dit incentiveprogramma is niet gericht op de behaalde omzet, maar beloont channelpartners die investeren in trainingen over WatchGuard-producten. WatchGuardONE kent drie niveaus: zilver, goud en platina. Sinds de start van het partnerprogramma hebben de betrokken partners een omzetgroei van bijna 40 procent gerealiseerd. Via het nieuwe WatchGuard Learning Center kunnen partners – zowel live als on-demand – gepersonaliseerde trainingstrajecten en complete cursussen volgen om hun WatchGuard-partnerstatus te behouden of te verbeteren. Hun voortgang wordt automatisch bijgehouden.

  WatchGuard heeft fors geïnvesteerd in zijn Partner Portal om hiermee een onestopshop voor tools en resources te bieden. Het Partner Portal is een gecentraliseerd platform waarmee partners eenvoudig al hun zaken met WatchGuard kunnen regelen zoals het beheer van marketingbudget, geïntegreerde marketingcampagnes, verlengingen en dealregistratie, geautomatiseerde leadafhandeling en kansenmanagement. Met de nieuwe geavanceerde leeromgeving biedt WatchGuard nu hetzelfde gebruiksgemak voor het volgen van trainingen.

  Adviesfunctie van partnerkanaal
  In Nederland is de nieuwe channel account manager Umit Cinkiz operationeel verantwoordelijk voor het WatchGuard Learning Center. “Trainingen vor>>

  Lees verder..

  0 0

  Eind 2017 hebben Marc de Hond en thyssenkrupp Home Solutions een actie opgezet om de toegankelijkheid van gebouwen te verbeteren voor mensen met een beperking. De Hond, bekend als tv-presentator, theatermaker, schrijver en zelf rolstoelgebruiker, riep mensen ter gelegenheid van de Week van de Toegankelijkheid op de meest ontoegankelijke situatie van Nederland kenbaar te maken. De twijfelachtige eer viel de Lawn Tennisvereniging Best ten deel, waar een steile trap zorgde dat het clubhuis niet voor iedereen toegankelijk is. De titel is de tennisclub sinds 7 april officieel kwijt, want sindsdien beschikt ze over een Sigma-plateaulift, die thyssenkrupp Home Solutions gratis heeft geplaatst.

  Wettelijke toegankelijkheidseisen
  In het kader van de zogeheten ‘inclusieve samenleving’ is wettelijk bepaald dat openbare gebouwen voor iedereen toegankelijk moeten zijn, en dat van ondernemers verwacht wordt dat zij kleine aanpassingen doorvoeren. Maar helaas blijken nog lang niet alle gebouwen aan de wet te voldoen.

  De Hond, die zelf in een rolstoel zit, constateert haast dagelijks dat veel gebouwen nog lastig toegankelijk zijn. Hij is dan ook heel tevreden met het feit dat hij samen met liftfabrikant thyssenkrupp de meest ontoegankelijke situatie van Nederland heeft kunnen oplossen. De Hond: “Bij de Lawn Tennisvereniging Best kunnen mensen die niet kunnen traplopen nu zonder probleem naar binnen, maar ik hoop natuurlijk dat deze actie een vervolg krijgt. Ik weet als geen ander dat er nog een wereld te winnen is op het gebied van toegankelijkheid in Nederland”.

  “Ontoegankelijke mag geen optie zijn”
  Om de toegankelijkheid van gebouwen weer een stap dichterbij te brengen, riep de Hond eind 2017 in een

  0 0

  BrandDeli introduceert een nieuwe propositie waarbij videobereik wordt gerealiseerd over meerdere platformen: Multimediale Video Bereikspakketten. De inzet op de BrandDeli TV-zenders wordt in deze pakketten gecombineerd met Online Video-uitingen binnen het online netwerk van BrandDeli en op het social nieuwsplatform Twitter.

  De campagne start met inzet op de TV-zenders en een Twitter First view: dit is een 24-uurs video take-over en de ideale bereiksboost voor een campagne. Voor aanvullend bereik en een optimalisatie van de contacten wordt de campagne uitgebreid met de inzet van Online Video en de kleinere TV-zenders in onze Light-pakketten.

  Robbert Beerens, Director Marketing Strategy & Operations BrandDeli: “Dit product is ideaal voor nieuwe adverteerders, maar ook voor de introductie van nieuwe producten en proposities. De inzet van First View is een goede tool om nieuwswaarde te creëeren via Twitter.Dankzij de multimediale inzet met aantrekkelijke prijsstelling kan efficiënt een hoog campagnebereik worden gerealiseerd. Het product past ook helemaal binnen onze strategie waarin door bundeling van merken en platformen een interessante propositie kan worden neergezet.”

  0 0

  InterSystems introduceert de tweede generatie van het product HealthShare, een platform gericht op het veilig delen van data tussen uiteenlopende zorgverleners of tussen de verschillende afdelingen binnen een zorgstelling. HealthShare is het resultaat van het specifiek voor de medische sector uitbouwen van de Enterprise Service Bus (ESB) Ensemble.  Wereldwijd wordt deze softwaretechnologie toegepast bij kerntoepassingen in de financiële, de medische en de logistieke sector.

  Tijdens Zorg&ICT op woensdagmiddag 18 april zal van 16:00 uur tot 16:30 uur dr. Yossi Cohen van InterSystems UK een voordracht geven over de noodzaak van een stabiel platform voor informatie-uitwisseling in de gezondheidszorg. In Engeland en Schotland installeerden professionals van InterSystems IT-oplossingen voor informatie-uitwisseling, portals en zorginformatieverwerking bij tientallen instellingen van NHS (National Health Services). In Nederland geldt InterSystems als één van de pioniers op terrein van het delen van zorgdata vanwege de bijdrage aan het landelijk schakelpunt van VZVZ.    

  Het HealthShare platform omvat modules met verschillende functionaliteit:

  HealthShare HIE (Health Information Exchange) is bedoeld als schakeloplossing bij de uitwisseling van data volgens de gangbare communicatiestandaarden (HL7 v2, v3 en FHIR) van landelijke dan wel regionale EPD’s (Elektronische Patiëntendossiers);

  HealthShare Health Connect is specifiek ontwikkeld voor ziekenhuizen, die veilig data willen uitwisselen tussen hun veelheid aan diagnose-apparatuur en afdelingsgerichte applicaties. Deze ESB-oplossing kan overweg met alle mogelijke varianten in communicatieprotocollen voor aansluiting van medische systemen (HL7 v2 en v3, Dicom, IHE, Edifact, xDT, NCPDP, CDA, CCD, X12, ITK, DMP, CTG HP50, enzovoort). Inmiddels is daar ook een aanvulling op HL7 bijgekomen met de afkorting FHIR (Fast Health >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 10 april 2018 – Ecologische waarde is niet goed vertegenwoordigd in onze huidige economie. Als je een boom kapt en het hout verkoopt, verdien je geld. Wanneer je een boom plant, creëer je ook waarde, maar je verdient hier niets mee. Next Nature Network introduceert op 20 april de ECO Coin, ’s werelds eerste cryptomunt die mensen beloont voor duurzame handelingen. Next Nature Network presenteert de ECO Coin voor het publiek op vrijdag 20 april om 17.00 uur in het circulaire paviljoen Circl in Amsterdam.

  De ECO Coin is een cryptocurrency die wordt gedekt door bomen en die ervoor zorgt dat duurzaamheid niet langer een morele verplichting is, maar een economische beslissing. Het doel van de ECO Coin is het verbinden van economie en ecologie door ecologische waarde expliciet te maken in economische termen. Vanaf 22 april, de internationale Dag van de Aarde, zijn de eerste ECO’s verkrijgbaar.

  Hoe werkt de ECO Coin?
  Net zoals andere cryptocurrencies draait de ECO Coin op blockchain technologie. Anders dan de Bitcoin – een volledig digitale speculatieve munt die mensen kopen met het vooruitzicht er financieel van te profiteren – wordt de ECO Coin ondersteund door ecologische activa. Iedere ECO wordt gedekt door één boom.Dit zal een nieuwe gouden standaard creëren en koppelt alle kredieten direct aan de hoeveelheid bomen in circulatie.

  ECO Coins zijn op drie manieren te ontvangen: door het uitvoeren van duurzame handelingen, door bomen te doneren of door ECO’s te kopen met een reguliere valuta. De ECO’s zijn in te wisselen voor ecologische ervaringen, goederen en diensten. Zo kun je straks bijvoorbeeld een biologisch biertje betalen met je ECO-vermogen of korting krijgen op je groene energierekening. Volgens Next Nature Network, zal dit leiden tot een alternatief waardesysteem waarin economie en ecologie beter i>>

  Lees verder..

  0 0

  Ook het funshoppen in de Amsterdamse Kalverstraat en de Rotterdamse Koopgoot verplaatst zich naar online winkels. Webwinkels scoren op aantrekkelijkheid een bovengemiddeld rapportcijfer. In de top-20 van aantrekkelijkste winkels staan maar liefst vijf online retailers. Ikea en bol.com spannen de kroon. Zij bieden de Nederlandse consument de beste winkelervaring. Dit blijkt uit het Retail Merkenonderzoek 2018 van Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 1.515 ondervraagden.

  Andere opvallende conclusies uit het onderzoek:

  • Decathlon stijgt het hardst in merkkracht; elektronicaketen Expert daalt het meest
  • Afwisselend assortiment, prettig winkelen en een goede webshop worden steeds belangrijker
  • Albert Heijn heeft het vriendelijkste personeel; De Echte Bakker en Primera scoren ook hoog
  • Prijs en promoties blijven de succesfactoren in retail; Lidl is op deze factoren nummer één
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen interesseert de retailconsument nauwelijks
  Bol.com voor 4e jaar op rij sterkste retailmerk én merk met de hoogste groeiverwachting
  Bol.com levert een uitzonderlijke merkprestatie. Het bedrijf staat al voor het vierde jaar achtereen op de nummer één plek als sterkste merk en is daarnaast ook nog eens de meest kansrijke groeier. Door alle lagen van de bevolking heen bestaat veruit de meeste bewondering voor de online retailer. Ook voelt men zich het meest met de webwinkel verbonden.

  Merkadviseur Hendrik Beerda over de ijzersterke positie van bol.com:
  ‘Dankzij de sterke band met het merk, spreekt het hoogste percentage consumenten de intentie uit om in de komende jaren bij bol.com te (blijven) kopen. Naast de uitzonderlijke professionaliteit van de webwi>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 10 april 2018 - Servicepunt71 verzorgt de interne bedrijfsvoering voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. De organisatie heeft na het doorlopen van een aanbestedingsprocedure het volledige beheer van de ICT-infrastructuur (met uitzondering van LAN, wifi en end point devices) aan Avit gegund. Deze omgeving is inmiddels door Avit in beheer genomen. Het betreft onder andere het beheer, onderhoud en lifecycle management van de netwerkswitches (exclusief de wireless-omgeving) en tevens de op Flexpod gebaseerde datacenteroplossing van Servicepunt71. Hierdoor krijgt de organisatie meer ruimte voor haar kerntaken: het verlenen van diensten op het gebied van HRM, ICT, Facilitaire zaken, Financiën, Inkoop en Juridische zaken.  Voor Servicepunt71 past deze uitbesteding binnen zijn doelstelling om meer een regiefunctie te gaan vervullen. Ook wordt meer specialistische kennis buiten de deur gezocht en stapt de organisatie over naar de cloud. Avit vervult hierbij een adviserende en ondersteunde rol. Maar ook op het gebied van innovatie, vervanging van verouderde systemen en security geeft Avit Servicepunt71 adviezen.  Na een aanbesteding is de keuze op Avit gevallen vanwege de expertise en de kwaliteit van de dienstverlening. Begin 2018 is gestart met het overnemen van de verschillende monitoring- en beheertaken en eind maart 2018 zullen alle beheertaken volledig zijn overgenomen door Avit.  Ronald Kraanen, algemeen directeur van Avit: “De eisen die aan de ICT en met name de onderliggende infrastructuur worden gesteld, worden in verband met digitalisering steeds veeleisender. Wij zien steeds vaker dat onze opdrachtgevers meer naar een regierol transformeren, >>

  Lees verder..

  0 0

  De mobiele netwerken van Nederland behoren nog altijd tot de beste van Europa. Het Vodafone-netwerk krijgt daarbij zelfs het predicaat ‘uitstekend’, zo blijkt uit onderzoek van het onderzoeksbureau P3 dat de afgelopen weken de kwaliteit van de Europese mobiele netwerken heeft getest. Dit jaarlijkse onderzoek bekijkt zowel stedelijk als landelijk gebied evenals tussenliggende verbindingsroutes. In het testgebied bevindt zich ruwweg 30 tot 40 procent van de Nederlandse bevolking.

  P3 concludeert dat alle mobiele operators in Nederland al sinds 2015 tot de Europese top behoren. Het Vodafone-netwerk is één van twee Nederlandse netwerken die daarbij een ‘uitstekende’ score mag noteren. Daarmee behoort het tot de top 4 van Europa.

  0 0

  Venlo, 10 april 2018 - Sentinel, Barracuda’s next generation email security oplossing, is nu in staat om phishing aanvallen in alle talen te detecteren en te blokkeren, waaronder Nederlands, Duits en Spaans. Sentinel maakt gebruik van geavanceerde AI-technieken om bedrieglijk echt lijkende phishing emails te onderscheppen. Bij dit soort aanvallen lijkt het alsof de email afkomstig is van een bekende web service, zoals Outlook Dropbox, Apple, UPS, etc.

  Daarbij maken aanvallers steeds vaker gebruik van emails die zijn opgesteld in de lokale taal van de ontvanger, bijvoorbeeld Nederlands. Zo wordt geprobeerd om het beoogde slachtoffer zo ver te krijgen dat hij op een link klikt. Deze links openen een goed nagemaakte loginpagina van de web service. Het doel is om de logingegevens van het slachtoffer te stelen en later te gebruiken voor grotere aanvallen op het bedrijf, die veel schade kunnen aanrichten. Sentinel beschermt tegen dit soort phishing aanvallen, bijvoorbeeld door te detecteren wanneer de email is verzonden vanaf een ander emaildomein dan wordt gesuggereerd in het mailbericht (bijv. dropbox.com).

  Hier is een voorbeeld van een dergelijke phishing mail in het Nederlands, ogenschijnlijk verzonden door PayPal:


  Een andere techniek die wordt ingezet door Sentinel, is het analyseren van de tekst van de email. Sentinel is nu in staat om emails te checken die zijn opgesteld in iedere taal, waaronder Nederlands.

  Meer informatie over Barracuda Sentinel is te vinden op https://www.barracudasentinel.com/.

  0 0

  Oude Wetering, 10 april 2018 – Hogeschool Windesheim uit Zwolle heeft IT-dienstverlener CoolProfs benoemd tot Senior Partner HBO-ICT vanwege de structurele bijdrage die het bedrijf levert voor het verrijken en verbeteren van het onderwijs van Windesheim. CoolProfs kreeg hiervoor een partnership-tegeltje uitgereikt.

  Binnen het vakgebied HBO-ICT onderhoudt Hogeschool Windesheim een samenwerking met honderden organisaties uit het werkveld. CoolProfs is één van deze bedrijven en levert als zodanig sinds 2016 op structurele basis bijdrages in de vorm van het geven van gastcolleges over onder andere low-code applicatieontwikkeling.

  Sikke Visser, docent Business IT&Management bij Windesheim: “We zijn erg te spreken over de manier waarop CoolProfs structureel en op aanstekelijke wijze een bijdrage levert aan praktijkgericht onderwijs in het semester Business Process Management.”

  Eric ten Harkel, directeur en oprichter van CoolProfs: “We zijn vanzelfsprekend erg blij met deze erkenning van Windesheim. Het is inspirerend om op deze manier bij te kunnen dragen aan het beroepsonderwijs en leuk om met jonge mensen in contact te zijn.”

  Als dank voor de bijzondere en doorlopende inzet mag CoolProfs zich Windesheim Senior Partner HBO-ICT noemen. Het bedrijf kreeg naast het tegeltje een vermelding op de Windesheim ‘Wall of Fame’ die een prominente plaats heeft in het hogeschoolgebouw in Zwolle.

  CoolProfs zet zich op uiteenlopende manieren in voor kennisoverdracht. Zo vindt deze week ook zijn event CoolUp plaats waar verschillende partijen hun licht laten schijnen over het thema ‘Digital Experience’, waaronder CoolProfs-klanten RijkZwaan en Stedin, low-code leverancier OutSystems, en futuroloog en key-note speaker Kristian Esser. >

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp – Riverbed Technology, The Digital Performance Company™, heeft Bas Bremmer benoemd tot Regional Sales Director Nederland. Zijn belangrijkste activiteiten worden het uitbreiden van contacten met bestaande klanten, het verder doordringen in belangrijke sectoren en het genereren van nieuwe businesskansen met strategische partners voor het voortzetten van het succes en de groei van alle oplossingen binnen het Riverbed Digital Performance Platform™. Bremmer rapporteert aan Teppo Halonen, Regional Vice-President North East EMEA (Nordics, Benelux, Oost-Europa en Rusland) van Riverbed.

  Bremmer brengt ruim twintig jaar ervaring in de IT-sector met zich mee. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Riverbed was hij werkzaam bij Ivanti als Enterprise Accountmanager voor de Benelux. Daaraan voorafgaand werkte hij tien jaar als PreSales Manager bij AppSense, waar hij uitgebreide ervaring opdeed met software. Aan het begin van zijn carrière vervulde Bremmer verschillende technische en consultancyposities bij SITA News en Batavier Software Support. Zijn voorganger bij Riverbed, Thomas Verhaeghe, zal aanblijven als Regional Sales Director voor België en Luxemburg.

  Teppo Halonen, Regional Vice-President North East EMEA van Riverbed: “Vrijwel elk bedrijf werkt aan zijn digitale-transformatiestrategie. CIO’s en IT-beleidsmakers zien steeds meer in hoe belangrijk moderne architecturen en platformen zijn bij het ondersteunen van hun digitale strategieën. Bij Riverbed hebben we ons productportfolio uitgebreid om te voldoen aan de vraag naar digitale prestaties. Ik ben verheugd dat Bas ons komt versterken bij het leiden van ons salesteam in Nederland om ons regionale succes voort te zetten. Zijn ervaring binnen de branche en zijn technologische achtergrond gecombineerd met zijn bewezen staat van dienst, maken hem de ideale kandidaat voor deze functie.”

  Bas Bremmer, Regional Sales D>>

  Lees verder..

  0 0

  Eneco Groep sluit een vier-en-een-halfjarig contract, ter waarde van €30 miljoen, met de Nederlandse vestigingen van Capgemini en Sogeti. Zij zullen in samenwerking met Eneco de IT-diensten transformeren om hiermee invulling te geven aan de innovatieagenda van Eneco Groep en haar visie op het realiseren van een meer duurzame wereld via continuïteit, vernieuwing en agile services.

  Na een aanbesteding zijn Capgemini en Sogeti gezamenlijk geselecteerd vanwege hun vaardigheden op gebied van cloudmanagement, applicatiediensten,

  0 0

  Amsterdam, 10 april 2018 – Bijna de helft (47%) van de merken verliest omzet door namaakgoederen en piraterij. Maar liefst één op de drie geeft aan dat het gaat om een verlies van meer dan 10 procent. Dit blijkt uit cijfers van de jaarlijkse B2B Barometer van MarkMonitor, marktleider op het gebied van online merkbescherming, onder 924 nationale en internationale marketingbeslissers.

  Doelstellingen
  Om inbreuk op een merk te voorkomen, heeft 64 procent van de bedrijven een merkbeschermingsstrategie geformuleerd. Merkbescherming moet bedrijfsbreed worden uitgevoerd, want voor een succesvolle uitwerking is een samenwerking nodig tussen de afdelingen juridische zaken, marketing en IT. Deze samenwerking is beperkt bij Nederlandse bedrijven, slechts 25 procent pakt de strategie als team aan. Toch zit Nederland hier nog ruim boven het internationaal gemiddelde (19%) als het gaat om een uniforme aanpak. De meeste merken (81%) geven aan dat er geen team te pas komt aan het implementeren en beheren van het online merkbeschermingsprogramma. 

  Tools en kennis
  Zonder de juiste tools, software of samenwerking met externe deskundigen op het gebied van merkbescherming, is het identificeren en op waarde schatten van inbreuken moeilijk. 29 procent van de merken heeft onvoldoende kennis en tools in huis om prioriteit te geven aan inbreuken. Als gevolg daarvan geeft de helft van de Nederlandse merken (50%) aan dat het op waarde schatten de grootste uitdaging is met de huidige interne middelen. Gemiddeld 16 procent van de bedrijven verwijdert actief online namaakadvertenties en -producten. Nederlandse merken doen dit veel vaker dan het gemiddelde, 25 procent geeft aan actie te ondernemen op nepproducten.

  Chrissie Jamieson, VP Marketing bij MarkMonitor: "Volgens het >>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM/APELDOORN – Citrix, de software (cloud) leverancier die bedrijfscontinuïteit hoog in het vaandel heeft middels het leveren van complete, geïntegreerde workspaces om mensen veilig overal vandaan toegang te bieden tot apps, desktops en gegevens, erkent ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloud integratietrajecten, tot Citrix Platinum Partner.

  Het Citrix Platinum Partnership is de hoogst haalbare partnerstatus bij Citrix en is toegekend aan ICT-Partners vanwege haar jarenlange ervaring met succesvolle Citrix implementaties en migraties. “De toekenning van de Platinum status is de ultieme bekroning op onze inzet en strategische samenwerking met Citrix om hogere productiviteit te realiseren met een volledig geïntegreerde oplossing voor digitale werkplekken enerzijds, maar tevens het waarborgen van continuïteit van de bedrijfsvoering, waarbij maximale beschikbaarheid gegarandeerd wordt van systemen bij onderbrekingen of cyberaanvallen anderzijds”, vertelt Pascal Verberkt, algemeen directeur van ICT-Partners. “Belangrijk is dat we ook met de security oplossingen vanuit Citrix het voor de klanten eenvoudiger maken om gegevens te beschermen, zodat onze klanten een goed risicobeheersingsbeleid kunnen voeren om compliant te zijn in de markt.

  Dat we nu deze erkenning krijgen, nadat we ook eerder dit jaar Nutanix Elite Partner zijn geworden, geeft de volgende bekroning op kwalitatief goed advies- en implementatiewerk!

  “Het Citrix Platinum Partnership geeft aan dat ICT-Partners, naast het begeleiden van organisaties naar een Multi Cloud gedachte, meer dan voldoende kennis heeft om ook Citrix klanten te begeleiden naar de Wokspace Suite van Citrix en daarbij altijd een goed advies kan geven over de complete productsuite van Citrix”, aldus Andre Lodewijks, Channel Director Western en Southern Europe van Citrix. “Citrix is dan ook verheugd en blij om ICT-Partners op te tekenen als Citrix Platinum Partner”.

  Harry Beekman, Directeur Sales voor Zuidoost Nederland is trots dat ICT-Partners deze status heeft gehaald. “Erkenning na het goed begeleiden van een aantal klanten hebben ertoe geleid dat we deze status hebben behaald. Hiermee kunnen we nog meer waarde toevoegen in de keten voor onze klanten. Niet alleen in advies, maar ook in de aankoop en renewals van licenties van Citrix”, aldus Harry Beekman.

  Corné van Ginkel, Architect ‘Workspace’ vult aan: “Al jaren nemen de oplossingen van Citrix een prominente positie aan in onze Continously Adaptive Workspace Architecture (CAWA). Een architectuur die zich continue aan kan passen aan de dan geldende situatie, waarbij de aandacht ligt op onder meer eenvoud, stabiliteit en veiligheid. CAWA is inmiddels een complete referentiearchitectuur voor onze klanten. De benoeming tot Citrix Platinum Partner is hierin een fantastische erkenning”, aldus Corné van Ginkel.

  Zie ook www.ict-partners.nl/citrix

  Citrix erkent ICT-Partners als Citrix Platinum Partner
  V.l.n.r. Harry Beekman (ICT-Partners), Peter van Lingen (Citrix), Peter van Leest (Citrix), Andre Lodewijks (Citrix) en Pascal Verberkt (ICT-Partners)

  Over ICT-Partners
  ICT-Partners helpt organisaties met meer dan 100 experts succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, implementeren, optimaliseren en beheren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing.

  Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.
  It’s all connected.

  Over Citrix
  Citrix (NASDAQ:CTXS) wil een wereld mogelijk maken waarin mensen, organisaties en ‘dingen’ veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Wij zorgen ervoor dat klanten invulling kunnen geven aan het toekomstige werken met de meest complete, veilige digitale workspaces, waarin alle apps, data en services aanwezig zijn die mensen nodig hebben om productief te zijn, en waarmee IT-afdelingen beter in staat zijn om complexe cloud omgevingen te gebruiken en te beheren. Citrix boekte in 2016 een jaaromzet van 3,42 miljard dollar. De oplossingen van Citrix worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500.

  Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met:

  ICT-Partners
  P. Verberkt, Algemeen Directeur
  Prins Willem-Alexanderlaan 210
  7311 SZ Apeldoorn
  T 055 528 22 22
  E p.verberkt@ict-partners.nl

  Citrix
  Andre Lodewijks
  Barbara Strozzilaan 201
  1083 HN Amsterdam
  T 020 301 34 00
  E andre.lodewijks@citrix.com

  0 0

  ’s-Hertogenbosch, 10 april 2018 – Vandaag heeft SAP een nieuw licentiemodel aangekondigd voor ‘digital access’, beter bekend als indirect gebruik. Het model heeft als doel om het gebruik en de aankoop van SAP-software licenties makkelijker en transparanter te maken voor klanten. Dit is mede het resultaat van het werk van SUGEN (SAP User Group Executive Network), die vandaag een update geeft over het werk dat het Licensing en Auditing Charter-team heeft verzet in de afgelopen twee jaar. Het team heeft feedback aan SAP gegeven op het gebied van indirect gebruik en heeft discussies en workshops gehouden om hiervoor oplossingen te vinden. Focusgebieden waren voorspelbaarheid, transparantie, consistentie en redelijkheid.

  “Dit model belooft de regels voor indirect gebruik te verduidelijken en brengt transparantie en eenvoud van SAP-licenties naar een volgend niveau”, zegt Rob van der Marck, directeur van de VNSG en projectleider van het SUGEN Charter. “Voorspelbaarheid en transparantie zijn sleutelfactoren voor klanten die nieuwe technologie van SAP willen implementeren. SUGEN en SAP mogen trots zijn op de ontwikkeling van het nieuwe model, dat hopelijk licentie-transparantie verder vergroot in de toekomst.”

  Het SUGEN Charter-team en SAP hebben ook gewerkt aan de gang van zaken rondom audit en sales. Naar aanleiding hiervan heeft SAP organisatorische en governance veranderingen doorgevoerd, waardoor licentieverkoopafdelingen en –procedures strikt gescheiden blijven van auditing-afdelingen en –procedures. Dit betekent dat sales niet langer gemachtigd is om licentie-audits goed te keuren of te weigeren. Ook voorkomt het dat audits worden gebruikt als een onderhandelingstool bij salesgesprekken.

  “De tijd zal leren hoe bestaande klanten gaan reageren op het nieuwe licentiemodel. Ze hebben de keuze om bij hun>>

  Lees verder..

  0 0

  BREDA, 10 april 2018 – INTO lanceert vandaag een nieuwe oplossing: INTO Cloud Communications powered by T-Mobile (INTO CC | T-Mobile). Hiermee geeft INTO antwoord op de stijgende vraag naar slimme, standaard cloud communicatieplatformen die integreren in de digitale werkomgeving van MKB Nederland. Deze dienstverlening is een combinatie van enerzijds ‘state of the art’ cloud communicatietechnologie van T-Mobile, en anderzijds specialistische implementatie- en supportexpertise van INTO. Klanten krijgen hierdoor een compleet opgeleverde totaaloplossing waarbij vaste en mobiele telefonie, in combinatie met handige IT-functionaliteiten, zijn geïntegreerd. Ondernemers kunnen vertrouwen op een stabiel werkend digitaal communicatieplatform dat zorgt voor optimale bereikbaarheid van de organisatie en beschikbaarheid van medewerkers.

  Edwin Hageman, CEO van INTO: “INTO ziet het als haar missie om MKB Nederland te ondersteunen in de digitale transformatie. Dat doen we door complexe technologie - die vaak alleen is weggelegd voor grotere organisaties - te simplificeren en geschikt te maken voor Ondernemend Nederland. Een schaalbaar cloud communicatieplatform is vaak één van de eerste stappen naar een digitale werkomgeving. Met de introductie van INTO CC | T-Mobile combineren we het beste van twee werelden. We maken enerzijds gebruik van de T-Mobile’s nieuwste platform (T-Inside) en combineren dit anderzijds met INTO’s jarenlange ervaring op het gebied van het implementeren en onderhouden van hosted voice oplossingen en het trainen en ondersteunen van eindgebruikers.“

  Martijn Teekens, Directeur Sales B2B van T-Mobile: ”INTO heeft een bewezen track record in de Nederlandse MKB markt voor cloud based werkplekoplossingen gecombineerd met een lange historie in telecommunicatie. Wij geloven dat deze kennis en ervaring gecombineerd met ons cloud communicatieplatform een ideale totaaloplossing vormt voor ondernemers met 5 tot 300 werkplekken. INTO functioneert als het primaire aanspreekpunt en is betrokken bij elke fase uit de customer journey, waardoor alle kennis over de klantspecifieke inrichting bijvoorbeeld ook bij het support team bekend is. Dat gaat de snelheid en kwaliteit van het beantwoorden van vragen zeker ten goede komen.”

  Voor meer informatie: www.into.nu/icc

  Einde persbericht

  Over INTO
  INTO is de grootste B2B leverancier van Nederland voor cloud based werkomgevingen inclusief (tele)communicatie. Als Cloud Service Enabler laat INTO Ondernemend Nederland profiteren van de digitale werkomgevingsmogelijkheden van vandaag én morgen. INTO biedt alle bouwblokken voor een digitale werkomgeving: van telecom tot infrastructuur, van digitale werkplek tot hardware.

  Door nauwe samenwerking met onze Triple A partners en krachtige franchiseondernemers, komen we tot innovatieve oplossingen waardoor organisaties nóg slimmer kunnen samenwerken. Een complexe wereld transparant en toegankelijk maken staat daarbij centraal. Wij noemen dit: ‘Simplicity as a Service’. De 40 franchiseondernemers zorgen voor een landelijke dekking en zijn altijd dichtbij de klant. Samen zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn: ondernemen.

  INTO laat het werken. www.into.nu

  Contactpersoon voor pers en media:

  Johan Rombouts
  Marketing Manager
  +31 (0)88-7774820
  marketing@into.nu

  Meer informatie zoals hoge resolutie foto’s: http://into.nu/perscenter-into

  0 0

  Tegelijkertijd het milieu sparen en de bedrijfskosten verlagen, met behulp van technologie die voor optimaal rijgedrag zorgt. Dat kan dankzij de nieuwe innovatie DriveTag, ontwikkeld door SycadaVodafoneZiggo zet als eerste telecomprovider ter wereld de toon door deze technologie te omarmen binnen de bedrijfsvloot.  Het werkt eenvoudig: via een IoT chip en bijbehorende smartphone app, met real-time feedback, wordt medewerkers een optimale rijstijl aangeleerd. De voordelen op gebied van brandstof- en CO2 reductie, verkeersveiligheid en voertuigonderhoud zijn aanzienlijk. VodafoneZiggo hoopt hierdoor haar chauffeurs bewuster te maken van hun rijgedrag en de impact daarvan op het milieu en verkeer.   Mindful Driving
  Sycada gebruikt de term ‘Mindful Driving’ als beschrijving van deze optimalisatie van rijgedrag. “Het is heel simpel”, vertelt Jesse Stuiver. “Als je bedachtzamer omgaat met het gaspedaal, en je minder laat leiden door de neiging om constant gas te geven of te remmen, kun je tot 30% besparen op je energieverbruik en vergroot je ook nog eens de verkeersveiligheid. DriveTag leert je precies dat.” 

  De beweging naar reductie van CO2 uitstoot past binnen de MVO filosofie van VodafoneZiggo om de wereld een stukje schoner achter te laten. Eerder werd al het jaarlijkse aantal door monteurs gereden kilometers succesvol verlaagd. Met de inzet van Sycada’s DriveTag wordt nu getracht de hoeveelheid CO2 uitstoot per gereden kilometer en het aantal schades te verlagen.   Daarnaast hope>>

  Lees verder..

  0 0

  De in augustus 2017 van kracht geworden Wet Beroep Leraar en Lerarenregister heeft nog altijd weinig voorstanders. Dat blijkt uit onderzoek van AFAS Software onder 158 onderwijsprofessionals. 75% van de ondervraagden zegt de meerwaarde van het lerarenregister niet of vrijwel niet te zien. Opmerkelijk is dat bijna de helft (44%) van de ondervraagde onderwijsinstellingen de meerwaarde echter wel ziet.

  “Het is van groot belang dat docenten op niveau blijven en hun kennis blijven bijschaven, maar dat mag niet ten koste gaan van de tijd die ze aan hun leerlingen besteden”, verklaart Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software. “Een geautomatiseerd systeem waar een kwaliteitswaarborg aan vasthangt en waaruit blijkt wat de kwaliteiten van de docent zijn. Niet alleen voor de onderwijsinstellingen, maar ook voor de ouders.”

  De werkdruk in het onderwijs is nog nooit zo hoog geweest. Dat betekent dat zaken als de administratie of het registreren van kwaliteit sneller moeten gaan, zodat docenten tijd over houden om te doen wat ze eigenlijk behoren te doen: lesgeven. Daar zijn snelle en simpele systemen voor nodig, om mee te kunnen bewegen met de snelheid van tegenwoordig. Een registratie in het register kost tijd, maar uiteindelijk zorgt het wel voor een overzichtelijk systeem, waar alle partijen baat bij hebben.

  Lerarenregister
  Het lerarenregister is vergelijkbaar met

  0 0

  Amsterdam, 10 april 2018 - Box Inc. (NYSE:BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, kondigt vandaag aan dat Dubai Airports volledig overgaat op Box. Dubai Airports bedient twee luchthavens in Dubai, waaronder Dubai International, 's werelds grootste internationale luchthaven. In 2016 koos het bedrijf de oplossingen van Box voor contentmanagement in de cloud, en wordt nu al voor bijna tweeduizend werknemers ingezet.

  "In 2017 reisden bijna 88,2 miljoen passagiers via Dubai Airports. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe technologie om juist die klanten een soepelere ervaring te bieden", aldus Abdulrahman Al Hosani, Vice President van Dubai Airport's - BT Infrastructure and Operations. "Door het gebruik van Box besteden we minder tijd aan het onderhouden van bestandsservers en het afhandelen van tickets van de supportdesk. Zo kunnen we ons volledig focussen op de zaken waarin we gespecialiseerd zijn: het bieden van eerste klas reiservaringen, bagageafhandeling en vliegveldbeheer."

  "Dubai Airports is een toonaangevende luchthaven, die de lat voor luchtvaartinfrastructuur en technologie steeds hoger legt", aldus Tom Addis, Senior Vice President en General Manager van Global Operations bij Box. "We kijken ernaar uit om Dubai Airports met onze integrale, digitale oplossingen voor haar werknemers en partners in de toekomst te ondersteunen."

  Dubai Airports implementeerde in 2016 Box voor het eerst en gebruikt de oplossingen momenteel voor het volgende:

  • Classificeren en beveiligen van alle soorten content met Box Governance en Box KeySafe
  • Samenwerken met externe servicepartners en consultants, zoals Emirates Airlines en dnata (een van 's werelds grootste aanbieders van gecombineerde luchtvaartdiensten)
  • Beheren en opslaan van content in Europese datacentra met Box Zones
  • Een integratie met Microsoft O365 en Okta voor een flexibele, digital>>

   Lees verder..

  0 0

  Driekwart van de Nederlanders (73%) weet dat Cambridge Analytica data van Facebook heeft gebruikt om psychologische profielen te maken. Met deze profielen werden gerichte advertenties geplaatst om onder andere de verkiezingsuitkomsten ten gunste van Trump te beïnvloeden. Dat dit niet zonder gevolgen blijft, blijkt ook uit recente onderzoeksresultaten van Ruigrok NetPanel.

  Meer zorgen
  Twee op de vijf Nederlanders die bekend zijn met het schandaal (44%) maken zich door de berichtgeving rond Facebook de laatste tijd meer zorgen over de data die Facebook opslaat. Maar gaan deze zorgen zo ver dat gebruikers hun account verwijderen?

  #deletefacebook
  Als het aan Arjen Lubach ligt wel. De populaire presentator kondigde in Zondag met Lubach het ‘byebyefacebook’-event aan. Met als doel om Nederlanders hun Facebookaccount te laten verwijderen. WhatsApp oprichter Brian Acton deed eind maart dezelfde oproep. De helft van de Nederlanders (53%) was voor de uitzending van ‘Zondag met Lubach’ op de hoogte van de actie om als Facebooker je account te verwijderen.

  #deletefacebook leeft ook op social media. De oproep van Brian Action leidt tot een groot aantal berichten over dit onderwerp. Ook de aandacht van de Volkskrant en Nieuwsuur zorgen voor een stijging van het aantal berichten. De uitzending van Lubach zorgt voor een nieuwe piek met #deletefacebook.

  Gaan we echt weg?
  Voor de uitzending van Lubach gaf één op de tien Nederlandse Facebookers (10%) aan hun Facebook te hebben verwijderd of te gaan verwijderen door de situatie rondom Cambridge Analytica. Voor driekwart (77%) is de berichtgeving echter geen aanleiding is om hun profiel te verwijderen. Redenen om te blijven zijn vooral het ‘niets te verbergen hebben’ en het feit dat ‘ze mijn data toch al bezitten’. Bij het byebye>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 681 | 682 | (Page 683) | 684 | 685 | .... | 763 | newer