Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 683 | 684 | (Page 685) | 686 | 687 | .... | 763 | newer

  0 0

  Utrecht, 16 april 2018 – Kaspersky Lab heeft met ingang van april een nieuwe General Manager in de Benelux. Harco Enting (47) neemt het stokje over van Martijn van Lom die de Europese marketingorganisatie gaat leiden. Voor zijn dienstverband bij het cybersecurity bedrijf was Enting actief als Public Sector Directeur bij Microsoft in Nederland. Hij heeft 22 jaar ervaring in de ICT-sector en rapporteert nu aan Ilijana Vavan, Managing Director voor Kaspersky Lab in Europa.

  Harco EntingEnting startte zijn loopbaan in de ICT bij KPN. In 1998 stapt hij over naar Microsoft waar hij vervolgens 13 jaar diverse commerciële functies heeft bekleed in binnen- en buitenland. Daarna was hij twee jaar werkzaam als Commercieel Directeur bij Noordhoff Uitgevers. In 2014 keerde hij terug bij Microsoft als Directeur verantwoordelijk voor de marktsegmenten overheid, gezondheidszorg en educatie. Enting woont samen en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen, kickboksen en leest hij graag (auto)biografieën.

  "Harco heeft uitgebreide ervaring in onze sector. Met zijn gedrevenheid en hart voor het vak ben ik ervan overtuigd, dat hij de juiste persoon is om ons bedrijf in de Benelux verder te laten groeien. Zijn aandacht gaat uit naar het verder versterken van onze partner- en klantrelaties in zowel de consumenten- als zakelijke markt, “ zegt Ilijana Vavan, Managing Director voor Europa.

  “Kaspersky Lab heeft een geweldige missie. Voor mij een hele eer om bij te dragen aan het veiliger maken van onze digitale samenleving. Iedereen heeft het recht om te leven zonder angst voor cybercrime. Ongeacht of je burger, bedrijf of>>

  Lees verder..

  0 0

  No-shows in horecazaken vormen vandaag de dag nog steeds een probleem. Elke maand weer krijgen restauranteigenaren te maken met klanten die onaangekondigd wegblijven nadat zij een reservering hebben gemaakt. Biedt het sturen van een herinnering per SMS de oplossing om het aantal no-shows tegen te gaan?

  Resengo heeft onlangs onderzoek uitgevoerd onder Vlaamse en Brusselse horecazaken. Uit het onderzoek blijkt dat veel horecazaken maandelijks met een no-show probleem kampen. Sterker nog, bij 43% van de ondervraagden is het aantal klanten dat onaangekondigd niet komt opdagen zelfs toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor.

  No show SMS horeca Spryng

  Maatregelen
  Om het aantal no-shows in de horeca te verminderen, zijn er al verschillende maatregelen genomen. Hieronder valt het vragen van een voorschot. Deze harde aanpakt lijkt echter niet het gewenste effect te hebben. Veel klanten kiezen voor een alternatief restaurant wanneer hen wordt gevraagd een voorschot te betalen. Bovendien zijn respondenten van mening dat deze maatregel het imago van het restaurant niet ten goede komt.

  Constructieve maatregelen worden beter ontvangen door de klant. Goed communiceren met de klant lijkt de beste oplossing te zijn. Door hen hun reservering opnieuw te laten bevestigen, hun klantgegevens te laten invullen en ze een reserveringsherinnering per SMS te sturen, zijn klanten actiever bezig met de reservering. Doordat de klanten zich meer bewust worden van hun reservering zullen zij vaker op komen dagen of de reserverin>>

  Lees verder..

  0 0

  Cathy O’NeilHaarlem, 16 april 2018 – De Nederlandse Data Science Prijzen worden op dinsdag 12 juni uitgereikt door De Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) en de Big Data Alliance (BDA). De feestelijke uitreiking vindt plaats in de Aula van de Universiteit van Amsterdam. De Amerikaanse wiskundige Cathy O’Neil, auteur van de wereldwijde bestseller ‘Weapons of Math Destruction’, zal tijdens het programma spreken over de gevaren van algoritmiek en Big Data.

  Naast grote gevaren wordt ook aandacht besteed aan de grote voordelen van Big Data en algoritmiek, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg. Door algoritmiek kunnen onbekende genetische patronen bij patiënten ontdekt worden, zodat ziektes eerder kunnen worden gediagnostiseerd en beter kunnen worden behandeld. Daarnaast zijn er een groot aantal “goede” toepassingen in andere velden, zoals ontwikkelingshulp en onderwijs.

  In een paneldiscussie met de titel ‘How to encourage thegood, discourage the bad and punish the ugly’ worden beide zijden van de medaille belicht: de goede en slechte kanten van algoritmiek en Big Data. Wat zouden we moeten doen, om het goede te stimuleren en het slechte te voorkomen? Een verbod op de algoritmiek die we niet 100% doorgronden? Een verbod op bedrijven die niet transparant zijn over wat ze met onze data doen? Of moeten we alles laten zoals het nu is, omdat de problematiek te complex is? Wat kunnen we doen?

  Het programma wordt besloten door de uitreiking v>>

  Lees verder..

  0 0

  Een van de belangrijke economische hubs in ons land is het Chemelot-terrein nabij Geleen. Valid verzorgt daar voor Sitech Services al sinds 2014 de IT-dienstverlening. De samenwerking met Sitech is onlangs geïntensiveerd en verlengd. Waarbij Valid op een innovatieve manier invulling heeft gegeven aan de veranderde wensen en eisen van Sitech.

  Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen met unieke diensten en de nieuwste technologieën, kunnen ze het maximale uit hun fabriek halen. Of het nu gaat om optimale (brand)veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur: Sitech zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen.

  “Het is voor ons een grote eer een steentje te mogen bijdragen aan het reilen en zeilen op het Chemelot-terrein en aan het verder innoveren van de bedrijfsprocessen aldaar.” Dat zegt Patrick Nijssen, Sales Manager Outsourcing bij Valid.

  Het bestaande Managed Services contract liep in de zomer van 2017 af. Vooral met betrekking tot de Service Desk en Onsite support had Sitech veranderde wensen en eisen. Men wilde een dedicated onsite Service Desk die ook de voordelen van een grotere shared centrale Service Desk biedt.


  “Valid is ons op een slimme manier tegemoet gekomen door hun Service Desk-aanpak te innoveren”, Irma Renders B.U. Manager ICT bij Sitech Services


  Sitech heeft een Request for Proposal uitgeschreven om te kijken welke partijen daarvoor in de markt waren. “Dat is altijd een heikele zaak, je wilt een goede klant niet verliezen,” aldus Nijssen. “Het heeft ons op scherp gezet om met een innovatieve oplossing te komen. We hebben klantkennis en schaalbaarheid op optimaal gecombineerd door de inzet van onze >>

  Lees verder..

  0 0

  Den Bosch, 16 april 2018 - De nieuwe camera’s van het i-PRO Extreme-assortiment van Panasonic hebben een lager gegevensvolume bij dezelfde hoge videokwaliteit. Dankzij de hoge H.265-compressie met nieuwe Smart Coding-technologie zijn ze uitermate geschikt voor detailhandel, banken, stedelijke surveillance en logistiek. Panasonic heeft als onderdeel van de serie ook een model ontworpen dat kan worden gebruikt voor boordtoepassingen in bijvoorbeeld treinen en bussen.

  De 360-graden netwerkcamera’s zijn beschikbaar met een resolutie van 5MP of 9MP. Beide varianten produceren duidelijke videobeelden met weinig vervorming.

  De 9MP- en de 5MP-serie zijn beide leverbaar voor gebruik binnenshuis (WV-X4171 en

  0 0

  Utrecht, 16 april 2018 – Performancespecialist Ymor lanceert Ymonitor365: een monitoring-oplossing voor de Office365 keten van Microsoft. Met deze oplossing kunnen bedrijven en Managed Service Providers (MSP’s) de beschikbaarheid en prestaties van hun Office-omgeving end-to-end monitoren, eventuele verstoringen in kaart brengen en bepalen welk component in de keten de verstoring veroorzaakt. Door incidenten vroegtijdig te identificeren, kunnen beheerders en MSP’s proactief handelen en daarmee oplostijden verkorten en impact voorkomen.

  Gebrek aan eenduidig inzicht
  Het monitoren van de prestaties van Office365 is vaak een uitdaging. Traditionele monitoringtools kunnen niet buiten het eigen organisatiedomein kijken en de Office365 Service Health status geeft geen inzicht in wat buiten het Microsoft-netwerk gebeurt. Bovendien kan Microsoft enkel met vertraging rapporteren over onbeschikbaarheid. De performance van Office365 hangt af van veel verschillende componenten in de keten, waardoor ook de eindgebruikerservaring uit meerdere levels bestaat. Bij verstoringen is het dan ook bijna onmogelijk om de impact te bepalen en snel de oorzaak te achterhalen. Dit vormt voor zowel MSP’s als voor eindklanten van Office365 een probleem.

  Iman Alipour, managing director Ymor: “In de huidige markt ontstaat onder een groeiende doelgroep behoefte aan meer applicatie-specifieke monitoringoplossingen. Dit heeft met name te maken met de vele cloudmigraties die leiden tot nog complexere landschappen met nog complexere IT-ketens. In plaats van alleen maatwerk oplossingen, bieden we daarom nu ook een gestandaardiseerd en daardoor toegankelijker product dat de juiste inzichten geeft aan de Office365 verantwoordelijke, of dat nu een IT-manager of MSP is. Commercieel gezien vergroot dit voor ons de potentiële m>>

  Lees verder..

  0 0

  Amstelveen, 16 april 2018 – Adviesbureau Quint mag ook in 2018 de titel ‘World’s Best Outsourcing Advisor’ voeren. IAOP, de International Association of Outsourcing Professionals, heeft Quint bovendien voor de zevende achtereenvolgende keer vermeld op de lijst van ’s werelds beste outsourcingadviseurs. Daarom is het adviesbureau tevens opgenomen in de ‘Super Stars of the Global Outsourcing 100’ met het predicaat ‘Sustained Excellence’.

  Met deze erkenningen laat Quint, een van origine Nederlands adviesbureau, vele grote internationale spelers achter zich en mag het in 2018, net als in 2014, 2015, 2016 en 2017 – de titel ‘World’s Best Outsourcing Advisor’ voeren.

  Alex van den Bergh, partner Sourcing Advisory bij Quint: “We zijn trots op de erkenning als World’s Best Outsourcing Advisor door IAOP, dé onafhankelijke branche organisatie. De afgelopen jaren hebben onze opdrachtgevers ons steeds weer de maximale score gegeven op klanttevredenheid. Dat geeft veel voldoening en daagt ons uit om te blijven innoveren en verbeteren.”

  Sustainable Sourcing
  Sinds 2016 neemt IAOP Corporate Social Responsibility (CSR) mee in de beoordeling. Hierbij ligt het zwaartepunt vooral op het aantonen op welke wijze sourcingadviseurs CSR meenemen in hun projecten. Quint is al enige jaren actief om Sustainable Sourcing een van de fundamenten te laten zijn in de uitvoering van opdrachten. De erkenning op dit onderwerp helpt Quint om duurzaamheid op de agenda van zijn opdrachtgevers, waar het de grootste impact kan hebben, te houden.

  Klanttevredenheid, focus en innovatie boven omvang
  Met de maximale score voor Programs for Innovation, ook dit jaar substantieel hoger dan het marktgemiddelde, geeft Quint blijk van de continue doorontwikkeling van haar dienstverlening. Het enige onderdeel waar Quint ge>>

  Lees verder..

  0 0

  Ridderkerk, 16 april 2018 – Liquit heeft ROVABU Software overgenomen. Liquit is gespecialiseerd in Digital Workspace en Workspace Management. ROVABU Software is gespecialiseerd in automatische distributie en packaging van Windows en macOS desktopapplicaties. Door het samengaan van beide partijen profiteren klanten direct van schaalvoordeel en gezamenlijke kennis en ervaring.


  Roel van Bueren, ROVABU Software (links) en Peter Hermeling (Liquit)

  Win-Win. De overname bundelt de krachten van beide bedrijven. De ROVABU technologie en medewerkers worden samengevoegd met die van Liquit. Hierdoor kan Liquit zijn klanten in de Liquit Workspace een complete Application Setup & Patch oplossing aanbieden. Dit stelt IT-afdelingen in staat volledig geautomatiseerd applicaties te downloaden, configureren, implementeren, installeren en updaten, rechtstreeks vanuit de Liquit ‘Setup Store’. De ontwikkelaars binnen Liquit en ROVABU Software waarborgen perfecte interoperabiliteit. ROVABU klanten krijgen eenvoudig toegang tot de Digital Workspace van Liquit, waarmee zij op een intelligente, universele manier al hun applicaties kunnen aanbieden en beheren.

  Integratie
  Meerdere partijen waren in ROVABU geïnteresseerd. Roel van Bueren, eigenaar en oprichter van ROVABU Software: “Mijn team en ik hebben heel bewust naar een partij gezocht met een duidelijke visie, met wie wij vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen zien. Voor ons is Liquit die ideale partij. Het sluit qua team spirit, personen en oplossing perfect bij elkaar aan. Dat komt bijvoorbeeld duidelijk naar voren in de snelhei>>

  Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 17 april 2018 – 60 procent van alle webshops in Nederland en België geeft aan dat zij het aantrekken van meer bezoekers naar hun website als grootste uitdaging zien. Dit blijkt uit onderzoek van SendCloud onder 1.172 webshopeigenaren. Naast een groei in het aantal bezoekers worden een efficiënte orderverwerking en het realiseren van lange termijn groei als grote uitdagingen ervaren.

  Top 5 uitdagingen grote en kleine webshops
  Wat opvalt is dat er, afhankelijk van de grootte van de webshop, een verschil te zien is in de top vijf uitdagingen. Bij webshops met gemiddeld 5.000 orders per maand staat een efficiënte orderverwerking op de tweede plaats, terwijl dit overall niet verder komt dan plaats vier. De gehele top vijf wordt hieronder geïllustreerd:  Automatiseren verzendproces
  De online retailmarkt is aan een sterke opmars bezig, blijkt uit recente cijfers van het CBS, waarin een groei van maar liefst 19,5 procent in online verkopen zichtbaar is. Webshops worden steeds groter, waardoor de concurrentie ook flink toeneemt. Voor kleinere webshops wordt het hierdoor steeds moeilijker om te overleven. Gezien de groei in online verkopen en de toename van concurrentie, is het niet verwonderlijk dat het onderzoek aantoont dat er een efficiëntieslag gemaakt dient te worden in het logistieke proces, vindt Rob van den Heuvel, CEO van SendCloud: “De resultaten uit dit onderzoek zijn geheel in lijn met de trend die wij zien in de snelgroeiende online retailmarkt. Hoe groter de webshop, hoe meer er wordt gevraagd naar een effici>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 17 april 2018 – Hypotheekverstrekker Florius, onderdeel van ABN AMRO, stelt zijn klanten in staat om alle aspecten van het hypotheekproces snel zelf af te handelen dankzij nieuwe, uitgebreide zelfservicemogelijkheden via de website. Daarbij kan de klant wanneer nodig naadloos assistentie krijgen van een medewerker. Florius heeft nauw samengewerkt met Dimension Data als technologie-integrator en managed services provider, en met Avaya om een online omnichannel klantervaring te bieden, waardoor Florius een voordeel creëert ten opzichte van zijn concurrentie.

  Bekijk hoe Florius de klantervaring optimaliseert in de video

  Florius, dat al zeventig jaar actief is in de hypotheekmarkt, zoekt continu naar manieren om de klantervaring te verbeteren en om de 185 medewerkers in staat te stellen de klantinteractie te vergroten. Om de beoordeling van hypotheekaanvragen te versnellen, was het nodig om de contactcenteractiviteiten te optimaliseren om zo de flexibiliteit te vergroten, de ondersteuning van multichannel interacties mogelijk te maken, en een holistischer beeld van de klant te creëren. Digitalisering stond daarbij bovenaan de agenda, maar Florius wilde meer dan alleen de nieuwste technologie. Het businessdoel was een betere klantervaring op basis van personalisatie en omnichannel, ondersteund door digitale mogelijkheden.

  “De klantervaring is erg belangrijk voor ons”, zegt Seif Alhamrany, teammanager Advies bij Florius. “We hechten aan een snelle verwerking van hypotheekaanvragen en daarom moeten we de klant in het middelpunt plaatsen. Verder hebben we snelle toegang tot zoveel mogelijk informatie nodig en moeten we processen zoveel mogelijk automatiseren.”

  Het project omvatte het integreren van de contactcentertechnologie van Avaya met het CRM-systeem>>

  Lees verder..

  0 0

  IaaS-specialist Interconnect is in het onderzoek Cloud Survey 2018: Dutch Skies van vakblad Computable en ICT-dienstverlener Binx.io opgenomen in de top van IaaS-leveranciers in Nederland Het bedrijf is na Microsoft Azure en AWS de populairste IaaS-aanbieder in ons land en is in de top tien de enige puur Nederlandse speler.

  “Deze notering in de top van IaaS-leveranciers in Nederland kon eigenlijk niet op een beter moment komen”, zegt een enthousiaste Rob Stevens, algemeen directeur van Interconnect. “Wij hebben een heel sterke focus op private IaaS, inclusief alle security en connectiviteit die daarbij hoort. We lanceerden vorige week ons nieuwe beeldmerk, mede in het kader van de introductie van een compleet nieuw private IaaS-platform, dat ontwikkeld is om de snelle groei van de laatste jaren optimaal te ondersteunen. Dit nieuwe platform is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van automatisering, waarmee we het groeiend aantal VM's en de sterke vraag naar onze storage nog weer beter kunnen opvangen.”

  Nederlandse speler
  Stevens is vooral blij dat Interconnect als enige Nederlandse speler is doorgedrongen tot de top tien van IaaS-partijen. “Het feit dat wij een honderd procent Nederlandse organisatie zijn, zorgt voor onderscheidend vermogen. Onze klanten hoeven zich op geen enkele manier zorgen te maken over compliance en governance als het gaat om hun data. Verder kunnen ze rekenen op 24x7 support door Nederlandse engineers en op gegarandeerde continuïteit dankzij de Stichting Continuïteit Interconnect, die over de middelen beschikt om – mocht dat ooit nodig zijn – de dienstverlening voor een halfjaar volledig over te nemen. Dit is absoluut uniek in onze markt. Wij zijn zeer vereerd met deze notering. Het is een kroon op ons werk.”

  Resultaten
  Uit het onderzoek van Computable en Binx.io komt onder meer >>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 17 april 2018 NEXUS Nederland, de toonaangevende solution provider van IT-oplossingen voor de zorg, introduceert zijn nieuwe web-based applicatieportfolio START! voor de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Met de applicaties krijgen zorgaanbieders en hun onderaannemers geïntegreerde toegang tot de zorginformatie en functionaliteiten die passen bij hun werkproces – aangeboden vanuit de zorgaanbieder of de cloud. Hiermee komt NEXUS tegemoet aan de behoefte van betrokken stakeholders in de zorg aan toegang tot, en uitwisseling van gegevens.

  START! omvat een reeks applicaties, te gebruiken vanaf elk device. Zorgaanbieders kunnen het applicatieportfolio aanbieden aan door hen gecontracteerde partijen – zoals wijkbegeleiders, jeugdhulpverleners, sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en kinderartsen – voor toegang tot het zorgsysteem, op afstand en vanaf elke locatie. Zo krijgen deze zogenaamde ‘onderaannemers’ inzicht in alle relevante zorginformatie, medicatie en de verantwoordingsconcepten die de zorgaanbieder bijvoorbeeld met gemeenten heeft gecontracteerd.

  Losse applicaties
  De verschillende varianten van de oplossing zijn ook los te gebruiken door interne medewerkers van zorgorganisaties. Zo ontvangen kinderartsen met START! de benodigde cliëntinformatie, schrijven zij medicatie voor en plannen zij afspraken in. Daarnaast maken wijkbegeleiders in het sociale domein met START! gebruik van beschikkingsinformatie, hulpverleningsplannen, agendaplanning, rapportage en een signaleringsplan. De variant voor de basis-ggz richt zich volledig op de medewerkers, die met de applicatie eenvoudig cliënten inschrijven, intakes en afspraken inplannen en verantwoording afleggen, maar ook toegang krijgen tot informatie over de cursus en medicatie.

  Beveiliging en integratie
  Alle START!-app>>

  Lees verder..

  0 0

  Zaltbommel, 17 april 2018 – Powermanagementbedrijf Eaton zal van 23 tot en met 27 april aanwezig zijn op de Hannover Messe (stand C71, hal 11). Op de stand worden onder meer een reeks praktische toepassingen gedemonstreerd die het voor machinebouwers, eigenaren van industriële gebouwen en netbeheerders mogelijk maken om te profiteren van de kansen gecreëerd door IoT-toepassingen.

  Hoogtepunten op de stand zijn onder andere:
  Een virtuele ruimte met HoloLens-technologie zodat bezoekers zelf de integratie kunnen ervaren van elektrische en hydraulische systemen;

  • Een elektro-hydraulische precisiecontrole machine laat zien hoe hydraulica zijn voorzien van een netwerkaansluiting via een intelligente SmartWire-DT module;
  • Verschillende IoT-geschikte hydraulische slimme componenten voor gedistribueerde intelligentie en energie-efficiëntie. Eatons AxisPro-serie van intelligente industriële kleppen biedt mogelijkheden voor configuratie via software, geïntegreerde diagnosetools en gedistribueerde intelligente besturing. Bovendien zal Eaton de nieuwe generatie Pro-FX 2.0-software demonstreren voor gebruik met de AxisPro-serie;
  • Eatons uitgebreide assortiment digitale aandrijvingen en schakelapparatuur voor veilige en efficiënte machinebouwtoepassingen, waaronder de nieuwe digitale NZM-stroomonderbrekers, die zijn ingesteld voor praktisch levenscyclusbeheer;
  • Intelligente automatiseringstechnologieën voor besturing en bediening van kleine en middelgrote machines, die zijn ontwikkeld met Industrie 4.0-toepassingen in gedachten. In het hart van de technologie ligt de nieuwe XC300 PLC die een geavanceerde IT-beveiliging omvat, met een mogelijkheid om verbinding te maken met de Predictive Maintenance Portal. Samen met T-Systems heeft Eaton een geïntegreerd systeem ontwikkeld voor veilige en eenvoudige IoT-invoer.
  En verder&hellip>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 april 2018 – It2grow, specialist op het gebied van cloud computing en Software-as-a-Service oplossingen, neemt de oplossingen van Avi Networks op in haar aanbod. Hiermee biedt It2grow haar klanten flexibele, schaalbare en beheersbare netwerken. Zo biedt It2grow een software-defined application delivery-oplossing die inzicht verschaft in de status van het netwerk in elke omgeving. Door deze samenwerking is It2grow in staat moderne infrastructuren aan te leggen middels software-defined networking. Avi Networks biedt flexibele applicatiediensten tegen redelijke kosten. Vooral de diepgaande analyses, automatische scaling en beveiliging van applicaties zijn belangrijk voor de klanten van It2grow.

  Patrick Louwe, directeur bij It2grow: “Avi Networks biedt oplossingen die voorheen niet verkrijgbaar waren. Onze klanten hebben behoefte aan inzicht in de status van het netwerk en applicatieperformance. Met deze oplossing bieden wij onze klanten overzicht en inzicht en weten wij altijd de vinger op de zere plek te leggen. Daardoor kan je heel snel schakelen en presteert het netwerk optimaal. Wij merken bovendien dat veel grote klanten hun fysieke omgeving inruilen voor een omgeving waarin software een grotere rol gaat spelen. Avi Networks speelt in op deze ontwikkelingen en biedt een software-defined platform dat kosten-efficiënt en schaalbaar is.”
  Dirk Marichal, Vice President EMEA & India bij Avi Networks: “It2grow is een hands-on partij met oog voor innovatie in de netwerkomgeving. Organisaties hebben behoefte aan een stabiele netwerkomgeving, of dat nu on-premise, hybride of volledig in de cloud is. It2grow is vroeg betrokken bij het proces van het ontwerpen en implementeren van een netwerkomgeving. Ze zorgen samen met de klant voor een stabiele infrastructuur. Ook organiseren ze evenementen voor de eindklant waarbij nieuwe technologieën aan de tand worden gevoeld. Net als >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 april 2018 – Maandag 25 juni komen horecaondernemers op Data Meets Hospitality samen om op de hoogte te worden gebracht van de laatste trends in de horecatechnologie. Aan de lijst van sprekers zijn nu Floris van der Sman van Rabobank, Pieter Munten van Frites Atelier en een expert van Deliveroo toegevoegd. Op het evenement, georganiseerd door Lightspeed, POS-leverancier voor horeca en retail en ontwikkelaar van webwinkelsoftware, wordt er dieper ingegaan op de vraag hoe het slimme gebruik van data het reilen en zeilen van een horecaonderneming optimaliseert.

  Data en horeca zijn een gouden combinatie: de service krijgt een boost, de winst wordt verhoogd en de gasten krijgen een betere ervaring. Aan de hand van leerzame keynotes en praktische sessies komen tijdens het event vier pijlers aan bod: klantdata, service, omzet en marketing. Vragen als: ‘Wat kan en mag je doen met de data van gasten?’, ‘Hoe perfectioneer je de service?’ en ‘Hoe gebruik je data om de omzet te laten groeien?’ worden beantwoord.

  Bekende namen
  Het programma van bekende sprekers wordt steeds completer. Naast Michiel van der Eerde (BAUT), Wim Ballieu (Balls & Glory), Dries Tack (Gault&Millau) en David Kijlstra (Zoku) zijn nu ook de volgende namen aan het programma toegevoegd:

  • Deliveroo
   Financial Times maakte onlangs bekend dat deze populaire maaltijdbezorgservice het snelst groeiende bedrijf van Europa is. Een expert van Deliveroo spreekt over de impact die de delivery services-trend heeft op de omzet van restaurants en wat er mogelijk is met de data die delivery services opleveren. Deliveroo zal ook aanwezig zijn met een stand.
  • Floris van der Sman - Rabobank
   Floris van der Sman is afgestudeerd gedragsbioloo>>

   Lees verder..

  0 0

  Gegevens in overvloed. Bij een verzekeringsmaatschappij staan de lijnen altijd roodgloeiend. Massa's brieven, e-mails of aanvragen via social media zijn hier aan de orde van de dag. Hoe kan deze stortvloed aan berichten adequaat worden afgehandeld om de klant tevreden te stellen?

  Bij een rechtstreekse vergelijking tussen bedrijven die klanten willen werven, geven de klantenservice en de manier waarop deze de vragen van klanten afhandelt meestal de doorslag. Deskundigheid, knowhow en een gestructureerde, snelle en doelgerichte werkwijze bepalen doorgaans wie vooraan loopt in de race om de aandacht van de klant.

  Een overvloed aan informatie
  Bij verzekeringsmaatschappijen zijn vooral de medewerkers van de buitendienst voortdurend bezig om grote klanten, zoals bedrijven, service te verlenen, de zakelijke relaties te onderhouden en alle feiten over bepaalde klanten te kennen. Naast de grote aantallen gegevens die door de aanvragen per brief, telefoon of via social media aan de verzekeringsmaatschappijen worden voorgelegd, komen er juist hier nog meer gegevens bij. Grote hoeveelheden klanteninformatie worden in CRM-systemen opgeslagen. Het wordt al duidelijk met welke moeilijkheden verzekeringsbedrijven worstelen. Het gaat om een immense hoeveelheid gegevens, die de verzekeringsmaatschappij via verschillende kanalen bereikt en nodig is voor het afhandelen van en voldoen aan de vraag van de klant. Voor de medewerkers wordt het door de berg gegevens uit verschillende applicaties en programma's steeds moeilijker om verzoeken van de klant correct en doelgericht te behandelen.

  Succesvol met het totaaloverzicht
  De oplossing om deze gegevensstroom adequaat te kunnen verwerken en tegelijkertijd ook een doorslaggevende verbetering van de klantenservice te kunnen bereiken, wordt geboden door Insight Engines.

  Insight Engine producten zoals InSpire, een oplossing van de Oostenrijkse aanbieder M>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 17 april 2018 - Ortec Finance, de global technology en solutions provider voor investeringsbeslissingen, komt met een primeur: de eerste Factor-based Asset Liability Management (ALM) oplossing, die vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar is. De oplossing is ontworpen in samenwerking met de professoren Jules van Binsbergen (Wharton School University of Pennsylvania) en Ralph Koijen (NYU Stern School of Business) en is gebaseerd op academische bevindingen die hebben aangetoond dat een strategische benadering van factor-based investing kan helpen om een beter risico- en rendementsprofiel te creëren, wat de kansen vergroot dat investeerders hun doelen zullen behalen.

  Hens Steehouwer, Head of Research bij Ortec Finance, zegt er het volgende over: "Factor-based investing is vaak onderdeel van een beleggingsbeleid, maar wordt over het algemeen toegepast op operationeel niveau en beschouwd als onderdeel van de tactische implementatie. De strategische focus is traditioneel gericht op belangrijke investeringsbeslissingen, zoals de aandelen-obligatie afweging of het afdekken van rente- en valutarisico's. Maar onderzoek heeft nu aangetoond dat een strategische focus op factor-based investing een pensioenfonds, of andere institutionele beleggers, ook kan helpen om een efficiënter risico- en rendementsprofiel te creëren."

  "In onderzoek en praktijkstudies die de afgelopen jaren zijn uitgevoerd, zien wij duidelijk bewijs dat het analyseren en verbeteren van factor exposures van invloed is op het strategische risico- en rendementsprofiel van een institutionele belegger. Onze factor-based ALM oplossing maakt deze theorie nu beschikbaar voor de praktijk."

  Steehouwer vervolgt: "Met behulp van geavanceerde technologie verkrijgen we eerst een duidelijk beeld van de strategische factoren waaraan een fonds gewild of ongewild is blootgesteld. Op basis hiervan variëren we vervolgens de strategische factor exposures van het fonds en beoordelen we de invloed ervan op het risico- en rendementsprofiel. Op deze manier zijn we in staat om een realistisch beeld te construeren van hoe factor-based investing het fonds kan beïnvloeden, wat het in staat stelt om beter gefundeerde beslissingen te nemen."

  ------------einde persbericht-------

  Noot voor de redactie, niet voor publicatie

  Over Ortec Finance
  Ortec Finance is een global technology en solutions provider op het gebied van financieel risico- en rendementsbeheer en helpt investeerders bij het maken van complexe investeringsbeslissingen. Ortec Finance is in 1981 opgericht in Rotterdam en heeft ca. 250 medewerkers die wiskundig inzicht, marktkennis en praktische uitvoering combineren om tot innovatieve en pragmatische oplossingen te komen. Het bedrijf ondersteunt bij de financiële besluitvorming van institutionele en private beleggers.

  Ortec Finance ontwerpt en maakt oplossingen voor asset-liability management, ex-ante en ex-post risicomanagement, performance-attributie, risico-attributie en doelgerichte financiële planning, en past die oplossingen ook toe. Het wereldwijde klantenbestand met in totaal tweeëneenhalf biljoen dollar aan beheerd vermogen bestaat uit grote pensioenfondsen, verzekeraars, woningcorporaties, investment management en private wealth management.

  Links:
  Meer over Ortec Finance
  Meer over Factor-based ALM

  Media contacten:

  Contactpersoon:
  Ortec Finance
  Anja Deelen
  Head of Marketing
  E-mail: anja.deelen@ortec-finance.com
  Telefoon: 010-7005448
  Mobiel: 06-15120524

  0 0

  Maassluis, 17 april 2018 – PeterConnects, leverancier van communicatiesoftwareoplossingen voor Cisco en Microsoft en MIND CTI, provider van unified communications analytics en oplossingen voor gespreksboekhouding, kondigen vandaag hun partnership aan. Door de samenwerking is het mogelijk om data van de PeterConnects producten direct in de PhonEX ONE UC analytics en reporting software van MIND CTI te integreren. Door gedetailleerde rapportages en gebruiksvriendelijke dashboards krijgen contactcenter supervisors eenvoudig zicht op hun KPI’s. De succesvolle integratie stelt PhonEX ONE-gebruikers nu in staat om PeterConnects als databron te selecteren in het product om gelijk te starten met de analyse.

  Geoptimaliseerde rapportages
  De data van de PeterConnects Attendant, de intelligente bedienpost van het bedrijf voor het snel en efficiënt beantwoorden en doorverbinden van telefoongesprekken, kan automatisch in de PhonEX ONE software worden geladen. De uitgebreide rapportages maken het voor organisaties mogelijk om diepgaande inzichten in hun telecom- en mediagebruik te verkrijgen. Deze gaan verder dan een algemeen rapport gebaseerd op timing en responsdata. Dit maakt het gemakkelijker om de effectiviteit en de efficiëntie van een contactcenter te bepalen. Die inzichten bieden waardevolle informatie om managementbeslissingen op te baseren om zo de servicelevels te verhogen.

  Lucas de Clercq, CEO van PeterConnects: “We zijn erg trots op onze samenwerking met MIND CTI. Onze producten complementeren elkaar erg goed. We zetten deze lijn door met het verbreden van de rapportage integraties om zowel onze partners als onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

  Monia Iancu, CEO van MIND CTI voegt toe: “We zijn erg verheug>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 april 2018 –  XINNO is per direct ‘’Premium Reseller’’ van DocsCorp in Nederland.  De Premium Reseller status is het hoogst haalbare partnerstatus bij DocsCorp en is toegekend aan de Nederlandse IT leverancier. 
   
  Tijdens LEXPO 2018, de IT innovatieconferentie voor de advocatuur, welke gisteren van start is gegaan in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre - kondigde DocsCorp aan dat XINNO de status van Premium Reseller krijgt toegewezen. Als onderdeel van het docsCorp portfolio dat XINNO de Nederlandse advocatuur biedt, zijn software tools aanwezig om de klanten te helpen in productiviteit, zoals compareDocs, cleanDocs en pdfDocs. 
   
  ‘’DocsCorp is verheugd om met XINNO als nieuwe partner en als Premium Reseller te werken.  Steeds meer bedrijven zoeken een manier waarop zij efficiënte IT oplossingen kunnen bieden, waardoor werken vanaf elk apparaat, overal en altijd toegankelijk en betrouwbaar is.  De strategische samenwerking met XINNO als Nederlandse partner die dit de facto als waarde propositie heeft, is voor ons een logische stap. Door het verbreden van de portfolio in markt leidende IT oplossingen, met de software van DocsCorp, is XINNO in staat om haar klanten een volledig geïntegreerde document productie workflow te bieden, waardoor de klanten slim en efficiënt werken.’’ Samantha Jefferies, VP EMEA, DocsCorp.
   
  “De toekenning van de premium status is een bekroning op onze inzet en strategische samenwerking met DocsCorp om productiviteit aan de advocatuur te bieden. Dit doen wij door een geïntegreerde oplossing voor een online werkplek in combinatie met specifiek geselecteerde software en diensten die het werkproces van de advocaat zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteunt’’, vertelt Michiel van Delden, directeur van XINNO. 
   
  Over DocsCorp
  DocsCorp ontwerpt gebruikersvriendelijke software en diensten voor documentprofessionals die gebruik maken van enterprise content management systemen. DocsCop biedt oplossingen voor metadata verwijdering, documentverwerking, PDF-manipulatie en documentvergelijking. DocsCorp is een wereldwijd merk met klanten gevestigd in Amerika, Europa, Azië/Pacific en daarbuiten. 
   
  Over XINNO
  XINNO adviseert en levert IT oplossingen voor de advocatuur. XINNO levert aan meer dan 1600 gebruikers makkelijk te gebruiken online werkplekken in de cloud. Het biedt een efficiënte basis die de advocatuur helpt om eenvoudig overal, altijd en vanaf ieder apparaat bereikbaar te zijn. Vanuit de rechtbank, kantoor of vanaf een lunchafspraak. Professionals werken overal precies zoals ze op kantoor gewend zijn. Overal. Altijd. Zorgeloos.

  0 0

  Düsseldorf, 17 april 2018 –Toshiba Electronics Europe GmbH (TEE) heeft het aanbod van interne harde schijven (HDD's) voor 2018 onthuld, met twee nieuwe 3,5-inch[1] HDD-series: de S300 en de V300. De S300 Surveillance Hard Drive is ontwikkeld voor de videobewakingsmarkt en de V300 Video Streaming Hard Drive is gericht op betrouwbare video-opname, -bewerking en -streaming. De lancering valt samen met die van het merkconcept 'Write your story' voor de harde schijven van Toshiba, waarbij de interne harde schijven zijn voorzien van een kleurcode die correspondeert met bepaalde toepassingen.

  De nieuwe S300 Surveillance Hard Drive (S300) is een HDD-reeks voor het beheer van data van maximaal 64 beveiligingscamera’s[2] die 24 uur per dag actief zijn. De drives zijn ontworpen voor hoge prestaties, grote capaciteit en een hoge mate van betrouwbaarheid, zodat er continu bewakingsbeelden kunnen worden opgeslagen. De S300-harddrives zijn er in varianten van 4, 6, 8 en 10 TB[3], hebben een MTTF (mean time to failure, gemiddelde tijd tot falen) van 1 miljoen uur en een gegevensbuffer van maximaal 256 MB[4]. Ook is bij de S300-harddrives Toshiba's Stable Platter technologie geïmplementeerd en worden er grootschalige serversystemen ondersteund, met een backupcapaciteit van maximaal 64 hoge-resolutie videostreams[2].

  Daarnaast ondersteunt de S300 8+ drive bays en een workload van 180 TB per jaar[5]. De S300 draait op 7200 rpm bij een maximale gegevensoverdrachtsnelheid[6] van 248 MB/s[7]. De harddrives komen met drie jaar garantie. De S300 is voorzien van ingebouwde RV-sensoren om trillingen op multi-HDD-platforms te meten en ondersteunt surveillance network video recorders (sNVR), surveillance digital video recorders (sDVR), hybrid sDVR (analoog en IP) en RAID-opslagarrays voor videobewaking.

  De twee>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 683 | 684 | (Page 685) | 686 | 687 | .... | 763 | newer