Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 686 | 687 | (Page 688) | 689 | 690 | .... | 763 | newer

  0 0

  ’s-Hertogenbosch, 10 april 2017 – CLOUDOE BV, Zelfstandig telecomoperator en leverancier van bereikbaarheidsoplossingen voor de zakelijke markt en OrcaGroup, leverancier van oplossingen voor kritische communicatie hebben een overnameovereenkomst gesloten.
  De overeenkomst houdt in dat Cloudoe per direct alle VoIP activiteiten met betrekking tot verkoop, implementatie en support voor alle betreffende klanten overneemt.

  Met deze overeenkomst versnelt Cloudoe de realisatie van haar ambitie om tot de top van Telecomoperators in Nederland te behoren.

  Martien Verhoeven, Algemeen Directeur van Cloudoe, “De VoIP installed base van Orca Group is een perfecte aanvulling voor ons bedrijf. Met deze overname op Hosted Telefonie gebied verstevigen wij onze positie als zelfstandige Telecom Operator in de markt. De betrouwbaarheid en volledigheid van ons portfolio gecombineerd met meer dan 25 jaar ervaring met het implementeren en onderhouden van telefonische bereikbaarheidsoplossingen maken dat wij kunnen excelleren in het begeleiden en ontzorgen van onze partners en eindklanten”.

  Huib Korsten, Algemeen Directeur van Orca Group: “OrcaGroup is een van de leidende spelers in Nederland op het gebied van software om mensen te informeren en activeren bij een incident of calamiteit. Met de overdracht van de VoIP activiteiten aan Cloudoe kunnen wij onze focus verder versterken en zijn onze voormalige klanten verzekerd van continuïteit van dienstverlening door een deskundige partij met een duidelijk focus op Hosted Voice en Unified Communications.

  Over Cloudoe
  Cloudoe, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, is zelfstandig Telco provider en levert via een uitgebreid partnernetwerk onder andere SIP-trunks, Hosted Voice en Unified Communications oplossingen voor de zakelijke markt.
  Cloudoe levert moderne, innovatieve>>

  Lees verder..

  0 0

  Qonnections 2018, Orlando, Florida – 23 april 2018 – Qlik®, marktleider op het gebied van data-analyse, heeft een verbeterd Qlik Partner Programma (QPP) aangekondigd op de jaarlijkse Qonnections conferentie voor klanten en partners. Daarnaast bracht het bedrijf meer naar buiten over zijn nieuwe, unieke BI-partnerprogramma voor Managed Service Providers (MSP). Het QPP is op meerdere vlakken verbeterd om de samenwerking met Qlik te vereenvoudigen en sluit nu naadloos aan op de go-to-market strategie van Qlik. Ook kunnen partners hun inkomsten verhogen door de invoering van een nieuwe prijsstructuur, die de groei van partner ecosystemen stimuleert.

  Het Qlik Partner Programma, wereldwijd gebaseerd op een structuur in drie lagen (Elite, Select en Authorized), ontwikkelt zich tot een value-based model, waarbij iedere laag duidelijke voordelen en voorwaarden omvat. De voordelen van zo’n laag zijn eenvoudig beschikbaar voor de partners. Daarnaast beloont Qlik de partners zodra zij via dealregistratie nieuwe mogelijkheden voor deals aandragen en helpen bij het sluiten van deze deals.

  Van de aankondigingen over het QPP is vooral de lancering van het MSP-programma opvallend, omdat dit het eerste MSP-partnerprogramma voor de BI-markt is. Strategisch gebruik van data wordt bepalend voor marktleiders in onze data-economie. MSP’s kunnen hun klanten helpen bij de digitale transformatie door data efficiënter te verzamelen, verwerken en beheren en daarnaast aan de hand van data-analyse nieuwe diensten en verdienmodellen aan te dragen. Het MSP-aanbod van Qlik stelt partners in staat hun klanten te helpen bij het nemen van betere zakelijke beslissingen. Zo kunnen deze klanten innoveren en daarmee een versterkte concurrentiepositie innemen op hun markt, terwijl ook de klantrelatie met de MSP verbetert en de daaruit voortvloeiende winst toeneemt.

  “Deloitte is er trots op deel uit te mogen maken van h>>

  Lees verder..

  0 0

  HEERENVEEN, Nederland – 24 April 2018 - Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real time zichtbaarheid binnen bedrijven mogelijk te maken, heeft aangekondigd dat Spar Nederland de Zebra ZXP Series 3 card printers gaat gebruiken om real-time prijskaarten voor etenswaren af te drukken. Deze nieuwe oplossing zorgt ervoor dat zelfstandige Spar winkels sneller kunnen reageren op instore promoties en zo hun klanten beter kunnen bedienen.

  Deze oplossing, ondersteund door Zebra’s partner

  0 0

  Amsterdam, 24 april 2018  – De ruime meerderheid van de ondernemers (58%) voorziet dat merknaambescherming in de komende vijf jaar ingewikkelder wordt. De impact van namaakgoederen is nu al groot; bijna één op de drie merken ziet haar omzetverlies oplopen tot 25 procent. Om deze reden gaat één op de vijf bedrijven de komende jaren meer investeren in merknaambescherming. Dit blijkt uit cijfers van de jaarlijkse B2B Barometer van MarkMonitor, marktleider op het gebied van online merkbescherming, onder 924 nationale en internationale marketingbeslissers.

  Uitdagingen
  Merkbescherming wordt bij de meeste organisaties (54%) nog onderschat. Ook vinden respondenten (57%) dat de huidige merkbeschermingsstrategie onvoldoende is om effectief om te gaan met online criminele activiteiten. De grootste uitdagingen vloeien voort uit big data en social media. Het is met deze technologieën makkelijker om snel de doelgroep te bereiken. Maar ook de ontwikkelingen van kunstmatige intelligentie, het dark web en augmented reality brengen volgens de respondenten risico’s met zich mee. Daarnaast heeft 41 procent van de merken een toename van merkinbreuken ervaren, terwijl 38 procent denkt dat ze de komende vijf jaar waarschijnlijk meer last zullen hebben van verloren omzet als gevolg van namaakgoederen.

  Toekomstige bedreigingen
  De meeste bedreigingen zijn momenteel afkomstig uit China, het land waar de meeste namaakproducten worden geproduceerd. Marketingbeslissers verwachten echter dat dit zich verder gaat verspreiden over Europa of Azië. Daarnaast verwachten ze dat het aantal aanbiedingen van namaakproducten via social media (42%) en zoekmachine-advertenties (42%) zal groeien.

  Chrissie Jamieson, VP Marketing bij MarkMonitor: "Volgens het onderzoek >>

  Lees verder..

  0 0

  Baarn, 24 april 2018Altares Dun & Bradstreet, wereldwijd leverancier van bedrijfsdata, heeft PR- en contentmarketingbureau Marcommit gekozen voor de verdere professionalisering van haar PR- en marketingactiviteiten in Nederland en België. Het doel is om middels een geïntegreerde aanpak, waarin earned, owned, shared en paid media gecombineerd worden, de naamsbekendheid verder te verhogen en de marktleiderspositie van Altares Dun & Bradstreet te verstevigen.

  Wieke Jong, Content & Campaign Marketing Officer bij Altares Dun & Bradstreet: “Sinds december 2016 is Dun & Bradstreet Benelux onderdeel van de Altares Group. Hiermee heeft de organisatie haar aanwezigheid op het Europese continent versterkt en hebben we ons dienst- en productportfolio verder uitgebreid. Dit is dan ook het perfecte moment om onze PR en marketing verder te professionaliseren en onze visie op master data breed uit te dragen. In Marcommit hebben we een proactieve en gespecialiseerde partner gevonden om dit te realiseren.”

  Eline Visser, managing director bij Marcommit, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Altares Dun & Bradstreet heeft een duidelijk doel voor ogen, namelijk het helpen van organisaties om waarheid en betekenis te vinden in de snel groeiende hoeveelheid data die op ze afkomt. Het is een mooie uitdaging om samen met Altares Dun & Bradstreet middels strategische PR- en marketingcampagnes de markt te laten zien hoe kwalitatieve marktinformatie bedrijven helpt bij hun groeidoelstellingen en om de concurrent voor te blijven.”

  ---------

  Over Marcommit
  Marcommit gelooft in de kracht van engagement. Het Marcommit team zoekt altijd proactief naar opvallende campagne-onderwerpen, slimme oplossingen en spot zoveel mogelijk kansen om de doelstellingen van >>

  Lees verder..

  0 0

  Geldermalsen, 24 april 2018Ultimaker, wereldleider op het gebied van desktop 3D-printen, kondigt vandaag op  Rapid + TCT in Fort Worth, Texas aan samen te gaan werken met een aantal toonaangevende internationale materiaalbedrijven. De partijen slaan de handen ineen om te voldoen aan de groeiende vraag van professionele eindgebruikers, die de hoogwaardige technische materialen van deze materiaalbedrijven ook willen gebruiken op Ultimaker 3D-printers. Ultimaker is een samenwerking aangegaan met DSM, BASF, Dupont, Owens Corning, Mitsubishi, Henkel, Kuraray, Solvay en Clariant als onderdeel van een allianceprogramma om printen met hoogwaardige kunststoffen en composieten op Ultimaker-machines mogelijk te maken.

  Materiaalprofielen in Ultimaker Cura
  Ultimaker levert software gebaseerd op uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en materiaalkennis, waarmee de partners materiaalprofielen kunnen ontwikkelen voor hun bestaande en nieuwe materialen. De materiaalprofielen, die via Ultimaker Cura beschikbaar worden gesteld, zorgen ervoor dat eindgebruikers ook met deze hoogwaardige materialen betrouwbaar kunnen printen op hun Ultimaker 3D-printers. De samenwerkingen vormen een sterke basis voor de toekomst en openen deuren voor meer geavanceerde toepassingen op basis van de behoefte van gebruikers.

  Jos Burger, CEO van Ultimaker: “3D-prints van hoge kwaliteit zijn het resultaat van een optimale afstemming tussen hardware, software en materialen. De strategische samenwerking met deze wereldwijde materiaalbedrijven maakt het gebruik van de meest geavanceerde engineering plastics op Ultimaker-printers mogelijk. Hierdoor kunnen de klanten van deze materiaalbedrijven en Ultimaker 3D-printen volledig in hun bestaande workflow integreren en krijgen zij toegang tot geavanceerde materialen voor een breed scala aan toepassingen in verschillende >>

  Lees verder..

  0 0

  €300 miljoen, dat is de totale landelijke kostenpost die jaarlijks ontstaat doordat patiënten onaangekondigd wegblijven van een afspraak. Deze kostenpost komt vaak voor rekening van de ziekenhuizen. Het is daarom niet gek dat steeds meer ziekenhuizen (aanvullende) maatregelen nemen om no-shows tegen te gaan.  Alleen al het Medisch Spectrum Twente (MST) en Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) worden jaarlijks geconfronteerd met 20.000 afspraken waarbij patiënten onaangekondigd weg blijven. Dit komt neer op een kostenpost van 1,5 tot 2 miljoen euro per jaar. “Ongeveer 6% van alle ziekenhuisafspraken bij het MST wordt gemist, terwijl het gemiddelde no-show-percentage bij Nederlandse ziekenhuizen op 4% ligt,” aldus Lars Wormgoor, woordvoerder van MST.

  Ziekenhuisafspraken worden vaak simpelweg vergeten. Dit is niet alleen vervelend voor de patiënt, maar zeker ook voor het ziekenhuis. No-shows leiden tot langere wachttijden, inefficiënte bezettingsgraad van behandelruimtes, verloren tijd van de specialist en een hoge, onnodige kostenpost.

  Sinds 2011 mogen ziekenhuizen de kosten van circa €45,- verhalen op de patiënt. Deze rekening kan de patiënt niet declareren bij de zorgverzekeraar. Voor veel ziekenhuizen is het beboeten van de patiënt echter nog een stap te ver. Het MST heeft besloten een aanvullende service in te zetten om haar patiënten extra te informeren en>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM, 24 april 2018 – XS4ALL introduceert als eerste provider in Nederland een malwarefilter in haar netwerk. Klanten zetten het filter kosteloos aan en beschermen daarmee in één keer alle apparaten die in huis verbonden zijn met het internet tegen malware, zoals ransomware en phishing mails van malafide websites. Naast hun computer, tablet en smartphone zijn dus ook digitale thermostaten, camera’s en lampen die online zijn via de vaste internetverbinding, beter beschermd.

  Met de introductie wil XS4ALL haar klanten beschermen tegen het groeiend aantal incidenten met kwaadaardige software. En loopt hiermee vooruit op de plannen van minister Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) om Nederlandse bedrijven en consumenten te doordringen van het belang zichzelf beter te beschermen tegen cyberaanvallen. “Dit filter zorgt er niet alleen voor dat malware een stuk moeilijker op je systeem komt, maar zelfs na besmetting stopt het de communicatie tussen een reeds besmet apparaat en de malwarecontroleserver. Belangrijke informatie kan in zo’n geval dus niet buitgemaakt worden”, aldus Arjan van Hattum, Security Officer XS4ALL.

  Recordaantal typen malware
  Het afgelopen jaar werden 1,1 miljard kwaadwillende online aanvallen gepleeg>>

  Lees verder..

  0 0

  Reeuwijk / Noordwijk, 24 april 2018SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, en Mavim, ontwikkelaar van het op Microsoft-technologie gebaseerde transformatieplatform Mavim, hebben een koppeling gebouwd tussen beide systemen om de volgende stap in effectief IT-portfoliomanagement te zetten.

  De integratie tussen Mavim en Gensys geeft inzicht in de volledige keten, van bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen, applicaties, rollen en functies, tot aan logische en fysieke IT-infrastructuurcomponenten. Er wordt daarnaast volledige zekerheid geboden dat de metadata van de IT-infrastructuur overeenkomen met de actuele werkelijkheid.

  Inzicht in volledige keten
  Mavim ondersteunt bedrijfs- en digitale transformaties. Het structureren en relateren van bedrijfsprocessen, organisatiebeleid, mensen en IT-infrastructuur in het Mavim-platform stelt organisaties in staat om bedrijfsprestaties continu te managen, te monitoren en te verbeteren. Daarmee biedt Mavim een praktische omgeving voor de planning en uitvoering van veranderingen. In één platform kan multidisciplinair samengewerkt worden op ieder thema dat gerelateerd is aan het verbinden van mensen, processen en systemen.

  Gensys heeft volledige functionaliteit voor het beheren van een IT-omgeving met een businessfocus. Gensys omvat een actieve CMDB, monitoring, servicemanagement (inclusief servicedesk) en CRM. De actieve CMDB bevat gedetailleerde en altijd actuele informatie van alle logische en fysieke IT-componenten, inclusief de automatisch vastgelegde relaties tussen die IT-componenten. “Met Gensys spelen wij continu in op de behoeftes in de markt, al 25 jaar”, stelt Marko de Jong, CEO en oprichter van SPS. “Binnen IT-organisaties zien wij de behoefte groeien om de relatie te kunnen legg>>

  Lees verder..

  0 0

  Descartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSX: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties, maakt bekend dat Active Nutrition International GmbH in München twee nieuwe e-commercekanalen in Duitsland en Oostenrijk heeft gelanceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Descartes pixi* warehouse management-oplossing (WMS) om de orderafhandeling voor haar sportvoedingsmerken PowerBar en Dymatize te ondersteunen.

  “De nieuwe webshops voor onze sportvoedingsproducten staan voor de manier waarop we onze aanwezigheid in de markt uitbreiden met nieuwe direct-to-consumer-kanalen”, zegt Ronald Thomas, eCommerce-manager bij Active Nutrition International. “Descartes pixi* WMS helpt ons met innovatieve mogelijkheden voor e-commercelogistiek, wat ons in staat stelt om op dezelfde dag te verzenden. Hiermee voldoen we aan de vraag van klanten, die steeds meer snelheid eisen. De oplossing biedt ons de functies en mogelijkheden die nodig zijn om warehouseprocessen te optimaliseren en onze groeiende business-to-consumer-activiteiten snel te kunnen schalen.”

  Met Descartes pixi* WMS is Active Nutrition International in staat om de e-commerceprocessen op het gebied van beheer en uitvoer van onlinebestellingen in een geïntegreerd multichannel-warehouse voor zowel B2B- als B2C-goederen te automatiseren. Wanneer consumenten een onlinebestelling plaatsen, communiceert Descartes pixi* WMS naadloos met bestaande enterprise resource planning- (ERP) en financiële systemen om de gehele supply chain te sturen, zonder dat handmatige tussenkomst nodig is – van orderontvangst tot verwerking van de verzending en retourbeheer.

  “We zijn blij dat we Active Nutrition International met onze e-commerceoplossing kunnen ondersteunen bij de uitbreiding van haar aanwezigheid in de direct-to-consumer-markt”, zegt Gregor Walter, Vice-President of Product Strategy Ecommerce van Des>>

  Lees verder..

  0 0

  's-Hertogenbosch, 24 april 2018 - Kaneka België, een dochteronderneming van het Japanse chemiebedrijf Kaneka Corporation, heeft voor het moderne MOM-platform SIMATIC IT Unified Architecture voor Process Industries (SIMATIC IT UA PI) van Siemens gekozen als nieuw Manufacturing Execution System (MES). Door het implementeren van een digitaliseringsstrategie met de Siemens MES-oplossing in drie fabrieken in België en het toevoegen van een extra productielijn, wil Kaneka de productiecapaciteit verhogen en tegelijkertijd uitstoot verminderen en fouten vermijden. Ook wordt de SIMATIC IT R&D Suite gebruikt om producten te testen, zodat ze kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit wordt volledig geïntegreerd in het MES.

  “De MES-oplossing van Siemens helpt ons bij het verhogen van de bestaande productiecapaciteit om onze business uit te breiden”, zegt Jean Vandael, algemeen directeur bij Kaneka Plant. “We zijn in België verheugd om te starten met het implementeren van de digitale strategie om onze productieactiviteiten echt te integreren. Ook kijken we ernaar uit om meer toegevoegde waarde aan onze klanten te kunnen leveren.”

  Siemens SIMATIC IT UA PI biedt Kaneka een geïntegreerd en open MES-platform voor de digitalisering van de bedrijfsvoering. De flexibiliteit van het MES biedt de mogelijkheid om bedrijfsprocessen eenvoudig aan te passen aan nieuwe zakelijke eisen. Deze innovatieve oplossing voor Manufacturing Operations Management (MOM) maakt deel uit van het SIMATIC IT Unified Architecture-portfolio en maakt een volledige digitalisering van de productieactiviteiten mogelijk.Het biedt een nieuwe benadering van geïntegreerde productieprocessen op basis van gedeelde diensten, een gemeenschappelijk datamodel en samengestelde toepassingen. Ook biedt het de mogelijkheid om op een schaalbare manier te evolueren van losgekoppelde toepassingen naar een geïntegreerd en c>>

  Lees verder..

  0 0

  • Nauwe samenwerking begint met aanbod voor Internet of Things
  • Gezamenlijke inspanning stimuleert digitalisering van industrieën
  T-Systems en Microsoft zijn een strategisch partnerschap aangegaan om Public Cloud-services in de markt te zetten. De bedrijven richten zich op vier pijlers: SAP-toepassingen, managed services op Microsoft Azure en Microsoft 365, digitale oplossingen aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI) en mixed reality en Internet of Things (IoT). Tijdens de eerste fase zullen de bedrijven hun samenwerking intensiveren op het gebied van IoT, aldus Adel Al-Saleh, bestuurslid van Deutsche Telekom en CEO van T-Systems, en Jean-Philippe Courtois, Executive Vice President Microsoft tijdens de aankondiging op de Hannover Messe (Hannover Fair) afgelopen maandag.

  "Een van de belangrijkste bouwstenen bij de herschikking van T-Systems is onze 'Public Cloud first' strategie," legt Al-Saleh uit. "Ik ben verheugd over het feit dat we het Cloud-aanbod van Microsoft verder kunnen combineren met onze diensten en producten. Onze sterke punten, als dienstverlener voor de Europese industrie enerzijds en wereldwijd opererende cloud-provider anderzijds, worden samengevoegd en doorontwikkeld."  Courtois vertelt: "Microsoft biedt een wereldwijd beschikbare, vertrouwde cloud-infrastructuur in combinatie met de kracht van intelligente data- en AI-services op ons Microsoft Azure Cloud Platform. Dit komt bovenop de uitmuntende dienstverlening die T-Systems operators biedt, waarbij de behoefte van de klant nauwkeurig in kaart wordt gebracht. De topkwaliteit connectiviteit is gebaseerd op het platform van Deutsche Telekom."  IoT-as-a-Service, van platforms tot end-to-end oplossingen
  Het eerste gebied waarop wordt samengewerkt is IoT: met Azure als gekozen cloud-platform ontwikkelt en exploiteert T-Systems de ‘Cloud of Things - b>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 24 april 2018 – Kaspersky Lab heeft de infrastructuur blootgelegd die wordt gebruikt door de bekende Russischtalige APT-groep Crouching Yeti, ook bekend als Energetic Bear. De infrastructuur omvat gecompromitteerde servers over de hele wereld. Volgens het onderzoek zijn sinds 2016 talloze servers in verschillende landen getroffen, soms om toegang te krijgen tot andere resources. Andere servers, waaronder hosts van Russische websites, zijn gebruikt als watering holes.

  Crouching Yeti is een Russischtalige APT (Advanced Persistent Threat)-groep die sinds 2010 door Kaspersky Lab wordt gevolgd. De groep is met name bekend van de aanvallen op industriële sectoren over de hele wereld, met een primaire focus op energiefaciliteiten. Het hoofddoel is het stelen van waardevolle data van besmette systemen. Een van de technieken die de groep op grote schaal toepast is die van de watering hole-aanval: de aanvallers plaatsen een link op websites om bezoekers om te leiden naar een kwaadwillende server.

  Onlangs heeft Kaspersky Lab een aantal door de groep gecompromitteerde servers ontdekt, van verschillende organisaties in Rusland, de Verenigde Staten, Turkije en Europa. De groep heeft zich hierbij niet beperkt tot industriële bedrijven. Volgens onderzoekers zijn de servers in 2016 en 2017 met verschillende bedoelingen getroffen. Zo werden ze in sommige gevallen niet alleen als watering hole gebruikt, maar ook als tussenstation voor aanvallen op andere resources.

  Gedurende de analyse van geïnfecteerde servers hebben onderzoekers talloze websites en servers van organisaties uit Rusland, de VS, Europa, Azië en Latijns-Amerika geïdentificeerd die door de aanvallers met verschillende tools zijn gescand. Mogelijk om een server te vinden die kon worden ingezet om tools te ho>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 24 april 2018 – Ruim de helft van de Nederlandse organisaties (52%) is al ver met het ontplooien van initiatieven op het gebied van blockchain of zelfs de inzet hiervan. Ondanks dat veel bedrijven zich focussen op de nieuwe technologie – die ervoor zorgt dat trusted third parties niet meer nodig zijn – is bijna driekwart van de Nederlandse finance professionals (73%) ervan overtuigd dat zijn baan over tien jaar nog bestaat. Opvallend is dat met name de respondenten in de transport en logistieke branche (92%) verwachten dat zij de komende tien jaar nog blijven zitten waar zij zitten. Dit terwijl de meeste finance professionals (23%) denken dat blockchain, naast de financiële sector, juist het meest gaat losmaken binnen de logistieke branche. Dit blijkt uit de FinTech Barometer 2018 van order to cash-specialist Onguard onder ruim 300 finance professionals en CFO’s in Nederland.

  Kansen blockchain
  Vier op de vijf finance professionals (83%) ziet kansen in de opkomst van blockchain en smart contracts. De top drie kansen volgens hen zijn efficiency (20%), nauwkeurigheid (17%) en een grote afname in kosten (15%). Ook verwacht driekwart van de ondervraagden dat zijn organisatie op den duur gaat werken met smart contracts. Dit zijn slimme contracten vastgelegd in een blockchain die reguliere contracten die we gebruiken voor bijvoorbeeld hypotheken, verzekeringen of erfenissen, kunnen vervangen. Deze contracten kunnen zichzelf handhaven. Ruim een op de drie (37%) verwacht zelfs al binnen een jaar te gaan werken met deze smart contracts.

  Marieke Saeij, CTO bij Onguard: “De blockchain-technologie is veelbelovend en is er een waar bedrijven op voorbereid moeten zijn. Wat de gevolgen van deze technologie zijn voor de financiële functies binnen bedrijven is echter nog abstract. De technologie is er en bedrijven zijn ermee aan het experimente>>

  Lees verder..

  0 0

  Waalre, 24 april 2018Rsult-IT, de IT-dienstverlener met roots in de financiële wereld, sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma. Door de samenwerking met Oracle NetSuite, marktleider in cloudsoftware voor finance, Enterprise Resource Planning (ERP), HR en omnichannel-commerce, kan Rsult-IT zijn klanten, die zich binnen diverse sectoren bevinden, een grotere schaalbaarheid bieden en snelgroeiende, (internationale) ondernemingen van passende en flexibele IT-oplossingen voorzien.

  Optimaliseren financiële processen in het MKB
  Rsult-IT legt zich toe op de optimalisatie van de financiële processen in het MKB. Doordat de organisatie een groot netwerk binnen de accountancywereld heeft, zijn zij sterk in het adviseren van accountants van snelgroeiende organisaties met internationale expansie. “Onze klanten zitten in verschillende groeistadia,” vertelt John Schrijvers, algemeen directeur van Rsult. “De wat grotere, snelgroeiende ondernemingen met uitdagingen op het gebied van multichannel en multi-currency, hebben meer nodig dan wat Nederlandse producten te bieden hebben. Wij zijn dan ook blij dat wij Oracle Netsuite aan ons portfolio hebben kunnen toevoegen. Door de schaalbaarheid van Oracle Netsuite zien wij een grote markt voor hen.”

  Oracle Netsuite faciliteert innovatie & nieuwe businessmodellen
  Een ander significant voordeel dat Schrijvers ziet, is dat Oracle NetSuite native cloud-oplossingen bouwt, waar andere aanbieders voor de bovenkant van de markt vaak alleen hosted oplossingen bieden. “Oracle NetSuite is echt geboren en getogen in de cloud,” stelt hij. “Onze klanten die met Oracle Netsuite gaan werken hoeven zich dus niet langer bezig te houden met verschillende softwareversies en updates.De flexibiliteit, wendbaarheid en de eenvoud van Oracle NetSuite maakt voo>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 24 april 2018 – Bijna driekwart van de HR-professionals (71%) en bestuurders (73%) heeft de HR-processen binnen de organisatie gedigitaliseerd en medewerkers toegang gegeven tot e-HRM. Dit is een stijging van 456 procent ten opzichte van 2008. De laatste jaren stijgt het aantal medewerkers dat gebruikmaakt van digitale HR-systemen steeds sterker. In 2015 was het nog voor slechts minder dan de helft van de medewerkers (46%) mogelijk om bijvoorbeeld salarisstroken online te raadplegen of digitaal verlof aan te vragen. Dit blijkt uit het jaarlijkse Benchmarkonderzoek van HR-dienstverlener Raet, dat dit jaar voor de tiende keer is uitgevoerd.

  Efficiëntie, tijdwinst en snellere processen
  Uit het onderzoek blijkt tevens dat e-HRM voor organisaties veel oplevert. Zo merkt meer dan de helft van de organisaties dat zij efficiënter werkt (55%), geen papier meer gebruikt (53%) en tijd wint doordat taken bij de medewerkers zelf komen te liggen (53%). Ook ervaren medewerkers een snellere doorlooptijd van hun aanvragen (51%) en zien organisaties dat de tevredenheid van medewerkers stijgt dankzij de komst van e-HRM (29%). Toch zien medewerkers nog voldoende verbeterpunten ten aanzien van de HR-afdeling. De zaken waar het volgens medewerkers momenteel aan schort, zijn het betrekken van hen in besluiten (42%), het luisteren naar hun ideeën (38%) en het adviseren over hun verdere loopbaan (34%). “We zien hier duidelijk dat het aandeel millennials binnen organisaties groot is. De drie genoemde factoren vindt deze doelgroep erg belangrijk”, vertelt Ester Koot van Motivaction. Daarnaast vinden medewerkers ook dat persoonlijke aandacht (31%) en het geven van het goede voorbeeld (26%) zaken zijn die meer opgepakt mogen worden door HR.

  Martijn Messemaker, CHRO bij Raet: “Dat het aantal bedrijven dat gebruikmaakt van e-HRM zo ontzettend is gestegen, vind>>

  Lees verder..

  0 0

  Europese producenten vertrouwen op digitale transformatie in onzekere politieke wereld De industriële bedrijvigheid in het Verenigd Koninkrijk heeft allerminst te lijden onder de aanstaande Brexit. De Britse industrie heeft 2017 afgesloten met de sterkste kwartaalgroei in bijna vier jaar. Ook in Nederland is het producentenvertrouwen hoog. Weliswaar was er in maart 2018 een lichte daling, maar het vertrouwen staat nog steeds ruim boven het gemiddelde van de afgelopen 20 jaar. Ook de IT-managers van Europa’s grote bedrijven voorzien sterke groei in de komende periode, zo blijkt uit onderzoek onder 820 Europese IT-verantwoordelijken door Interoute, de wereldwijde cloud- en netwerkprovider. Ondanks de onzekere politieke ontwikkelingen in de wereld, zoals de Brexit, vertrouwen IT-managers op de digitale transformatie om de veranderingen aan te kunnen en verder te groeien. Nederland gaat volgens het onderzoek in Europa aan kop bij de inzet op digitale transformatie.

  Er zijn weinig zorgen meer bij de Europese producenten over het feit dat het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt. Het onderzoek van Interoute laat zien dat het zakelijk vertrouwen rondom de Brexit groot is. Behalve bij Zweedse producenten ziet een meerderheid van de IT-managers in de andere landen Brexit als een kans voor hun organisatie. In Nederland geldt dat voor 63 procent.

  Dat vertrouwen wordt voor een belangrijk deel gevoed door het vertrouwen in de digitale transformatie van hun organisatie. Die transformatie richt zich voornamelijk op modernisering van de IT (gemiddeld 46 procent geeft dit topprioriteit) om operationele processen te verbeteren en kosten te drukken, op het beter faciliteren en ondersteunen van medewerkers (44 procent) in mobiel en sociaal werken, en op het verbeteren van de klantgerichtheid (41 procent) door de betrok>>

  Lees verder..

  0 0

  Qonnections 2018, Orlando, Florida - 24 april 2018 - Qlik®, marktleider op het gebied van data-analyse, presenteert vandaag haar visie om de digitale transformatie voor de data-economie te versnellen. Het bedrijf introduceert daarnaast meerdere productinnovaties om dit mogelijk te maken. De aankondigingen worden gedaan tijdens Qonnections, het jaarlijkse klant- en partnerevenement van Qlik.

  Traditionele BI-stacks worden gekenmerkt door complexiteit, gebrek aan flexibiliteit en een focus op vraaggestuurde oplossingen. Dat heeft tot gevolg dat de data lastig te verkennen is. Met de Associative Difference levert Qlik een schaalbare oplossing die iedere werknemer in staat stelt alle beschikbare data te benutten. Qlik heeft drie nieuwe innovaties aangekondigd: Multi-Cloud, Augmented Intelligence en Big Data Index. Deze oplossingen zorgen ervoor dat iedere afdeling van een bedrijf aan de slag kan met data-analyse. Ook vergroten ze de kennis van iedere gebruiker door verbeterde inzichten uit alle data, zowel op locatie als in de cloud. Op die manier worden bedrijfsbrede transformaties mogelijk.

  “Bedrijven die de kracht van data-analyse omarmen en verder uitbreiden binnen hun organisatie worden de marktleiders in de data-economie,” aldus Mike Capone, CEO van Qlik. “Qlik is het platform waar data en analyse samenkomen en de inzichten levert die bedrijven in staat stellen om te transformeren.”

  Multi-Cloud – flexibele Cloud en keuzes

  Ondernemingen zijn afhankelijk van analytics leveranciers om optimaal gebruik te kunnen maken van de cloud voor een breed pakket aan diensten, van bedrijfskritische applicaties tot dev-ops en mobility, en dat met de toenemende hoeveelheid data die steeds complexer wordt. Veel BI-leveranciers adviseren een specifieke cloudstrategie, zonder rekening te houden met de doelstellingen van de klant. De Multi-Clou>>

  Lees verder..

  0 0

  Gouda, 24 april 2018 – Om de groei van de pensioenuitvoeringsactiviteiten verder vorm te geven versterkt Centric haar team per 1 juni 2018 met Marianne de Boer, voormalig directievoorzitter van pensioenuitvoerder BeFrank.  
   
  Marianne de Boer is aangetrokken om mede sturing te geven aan de doorontwikkeling van Pension and Insurance Solutions. Marianne brengt bovendien veel ervaring mee op het gebied van Defined Contribution, een terrein waar Centric nadrukkelijk wil groeien.  
   
  Hans Schrijver, CCO van Centric: “Marianne de Boer past met haar hands-on mentaliteit bij onze organisatie. Zij combineert deze met diepgaande kennis en ervaring in de financiële sector, en is hiermee een waardevolle aanvulling op ons team. Marianne de Boer werkt samen met Wouter Berris aan de verdere uitbouw van onze activiteiten voor de pensioensector waarbij we ons als IT-organisatie onderscheiden in de markt. Marianne heeft als primaire aandachtsgebied de portefeuille operations en IT.”  
   
  Na de overname van de pensioenuitvoering voor vijf bedrijfstakpensioenfondsen (190.000 deelnemers) van Syntrus Achmea Pensioenbeheer investeerde Centric in de inrichting van één platform in het eigen datacenter van Centric. De nieuwe klanten zijn in korte tijd gemigreerd naar deze nieuwe omgeving. De organisatie is nu klaar voor verdere groei. De ambitie past binnen de strategie van Centric, die haar positie in de financiële sector wil uitbouwen en naast pensioenfondsen ook verzekeraars, banken en vermogensbeheerders bedient.  
   
  Voor meer informatie:
  Centric
  Marlies Aanhaanen
  Manager corporate communications 
  +31 6 50 50 77 11

  0 0

  Hengelo, 24 april 2018 – Om haar groeiambities waar te maken en haar rol als toonaangevende Microsoft-partner verder uit te bouwen, sluit Winvision zich aan bij Odin Groep. De directie en bedrijfsvoering van Winvision blijven ongewijzigd. Winvision heeft 140 medewerkers en krijgt, net als de andere bedrijven binnen Odin Groep, volwaardige toegang tot de faciliteiten en kennis van de groep. Odin Groep groeit naar een IT-organisatie met 470 medewerkers.

  Volgens Hans Lesscher, Algemeen Directeur van Odin Groep, past deze stap in beider groeistrategieën. Odin Groep stelt IT-bedrijven – tot vóór de overname Previder, Heutink ICT en Web2work - in staat te excelleren in hun marktsegment. Om relevant te blijven, is gro>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 686 | 687 | (Page 688) | 689 | 690 | .... | 763 | newer