Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 690 | 691 | (Page 692) | 693 | 694 | .... | 763 | newer

  0 0

  Aan het eind van deze maand, op 25 mei 2018, gaat de AVG van kracht. De AVG staat voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming en is een nieuwe wet rondom privacy. De AVG is hetzelfde als de GDPR (General Data Protection Regulation). In deze wet krijgen personen juist meer privacyrechten en bedrijven en instellingen meer verantwoordelijkheden. Bedrijven en instellingen die in bezit zijn van persoonlijke gegevens van Europese burgers, moeten deze op een bepaalde manier verzamelen en beveiligen. De toezichthouder op naleving van deze privacywet is de Autoriteit Persoonsgegevens. Bij het niet naleven van de AVG kan de Autoriteit Persoonsgegevens hoge geldboetes uitdelen.

  Met name in de afgelopen periode zijn er regelmatig artikelen verschenen over wat bedrijven wel en niet moeten doen en hoe zij kunnen voldoen aan de gestelde wettelijke eisen met betrekking tot de AVG. Dit heeft bij Conclusr de vraag aangewakkerd in hoeverre bedrijven bekend zijn met de AVG. Om dit te onderzoeken heeft in februari en maart 2018 een grootschalig telefonisch marktonderzoek plaatsgevonden onder netto 350 bedrijven en instellingen in Nederland. Bij dit onderzoek is gesproken met IT management en algemeen management.

  Merendeel van de bedrijven en instellingen heeft geen weet van de nieuwe privacywet
  Op de vraag in hoeverre men bekend is met de AVG, geeft 17% van de respondenten aan ‘goed’ met de AVG bekend te zijn en 23% zegt er ‘meer over gehoord of gelezen te hebben’. Maar voor het overgrote deel van de bedrijven en instellingen geldt dit niet. Zo zegt maar liefst 33% nog nooit van de AVG gehoord te hebben. En nog eens 27% zegt er wel van gehoord te hebben, maar kan niet aangeven wat het is of waar het over gaat. Dat betekent dat in totaal 60% van alle bedrijven en instellingen dus niet bekend is met de AVG.

  Tevens is gevraagd in hoeverre de respondent persoonlijk op de hoogte is van het feit dat per 25>>

  Lees verder..

  0 0

  • Gecertificeerde integratie met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op SAP HANA
  • Gebruikers profiteren van volledige SAP ondersteuning
  T-Systems, de Deutsche Telekom-divisie voor zakelijke klanten, kondigt vandaag aan dat zijn Open Telekom Cloud oplossing door SAP is gecertificeerd voor integratie met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op het SAP HANA platform. Deze certificering borgt een naadloos samengaan van deze publieke cloudinfrastructuur van T-Systems met SAP Business Suite en SAP S/4HANA op SAP HANA. Daarmee zijn gebruikers ook verzekerd van uitstekende prestaties van SAP HANA op de publieke cloud van Deutsche Telekom.

  Klanten kunnen vanaf nu SAP HANA- en SAP-producten op basis van ABAP en Java gebruiken op de Open Telekom Cloud. Het aanbod in de publieke cloud stelt organisaties in staat zélf SAP-applicaties flexibel en eenvoudig toe te voegen aan hun IT-landschap, zonder eventueel benodigde ondersteuning.

  Het SAP-integratie- en certificatiecentrum (SAP ICC) heeft verklaard dat de Open Telekom Cloud met behulp van standaard integratietechnologieën volledig kan worden geïntegreerd met SAP Business Suite en SAP S / 4HANA op SAP HANA.

  T-Systems en SAP werken al vele jaren nauw samen. Zo biedt T-Systems een van de grootste private cloudomgevingen voor SAP-applicaties met meer dan vier miljoen gebruikers. Op basis van jarenlange ervaring ondersteunt T-Systems organisaties eveneens bij het transformeren van hun SAP-omgeving naar de cloud of op SAP S/4HANA, door middel van het ‘Cloudifier-programma’ van T-Systems. T-Systems en SAP werken bovendien intensief samen op het gebied van Internet of Things (IoT).

  SAP, SAP S/4HANA, SAP HANA en andere hierin genoemde SAP-producten en -diensten, evenals hun respectieve logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE (of een aan SAP gelieerde onderneming) in Duitsland en in andere landen.>>

  Lees verder..

  0 0

  Op 24 mei aanstaande worden de IoT Awards uitgereikt in het Congrescentrum 1931 te Den Bosch. In het eerste jaar dat deze verkiezing plaatsvindt, heeft het aantal van ruim 45 inzendingen de verwachtingen van de organisatie overtroffen. Onder de inzendingen bevinden zich projecten van onder andere Undagrid (categorie ‘Smart Industry’), ANWB/Unigarant (‘Smart Mobility’), digitalAngel (‘Smart Healthcare’), Waterschap Limburg (‘IoT en Big Data Transportstelsel’) en NationaleNederlanden (‘Smart Mobility’). De uitreiking is een initiatief van IoTJournaal.nl, het grootste onafhankelijke kennisplatform over Internet of Things, samen met vooraanstaande organisaties die actief zijn in de IoT-markt.

  “We volgen de ontwikkelingen op de voet en hebben het afgelopen jaar een enorme stap voorwaarts gezien in de adoptie van IoT in het bedrijfsleven, maar vooral ook bij de overheid”, zegt Fred Schuit, medeoprichter van IoTJournaal en initiatiefnemer van de IoT Awards. “Het is geweldig om te zien hoe slimme technologie het dagelijkse leven verrijkt. De organisaties die voorop lopen in deze ontwikkeling, verdienen hiervoor de erkenning. Dat is de reden dat IoTJournaal deze Awards in het leven heeft geroepen.” De uitreiking van de IoT Awards 2018 vindt plaats op 24 mei als afsluiting van het IoT Congres in het Bossche congrescentrum 1931, georganiseerd door Heliview. Aan de uitreiking is een intensief selectieproces door een onafhankelijke jury vooraf gegaan.

  Vooraanstaande bedrijven als partners 

  De IoT Awards 2018 worden breed gedragen door belangrijke partijen in de IoT-markt. Zo zijn het ICT-concern Dell EMC en de operator Vodafone Principal Partners. Daarnaast worden de Awards ondersteund door Award Partners IBM, KPN en Tele2 en Award Endorsers Aerea en branchevereniging DHPA. Het evenement wordt door Heliview gedragen als Venue Partner. 

  Noot voor de redactie: 

  Meer informatie over de IoT Awards en/of de Awards uitreiking bijwonen? Mail of bel Fred Schuit, IoTJournaal: fred@iotjournaal.nl, +31(0)6-217 05 077.  

  Relevante links: 

  IoTJournaal: www.iotjournaal.nl

  IoT Awards 2018: https://www.iotjournaal.nl/category/iot-awards/ 

  IoT Congres 2018: https://iot.heliview.nl/ 

  Congrescentrum 1931: https://www.1931.nl/bereikbaarheid/ 

  0 0

  Reflex Booking is het leidende online boeking- en reserveringssysteem voor vakantie- en bungalowparken en verhuurders van huizen, vakantievilla’s en appartementen. Door meer dan 100.000 boekingen te analyseren biedt Reflex Booking meer inzicht in het reserveringsgedrag van de gasten van haar klanten. Met de Big Data Analyse komt u erachter hoe lang voor vertrek, hoe laat op de dag, via welk kanaal en in welke maand er wordt geboekt.

  “Inmiddels boekt meer dan 50% van de bezoekers van accommodaties van onze klanten online”, zegt Bob van der Plas, manager van Reflex Booking. “Met een nieuwe online boekingmodule in aantocht spelen onze klanten in de toekomst nog beter op deze trend in.”

  De Reflex Booking Big Data Analyse 2017 is hier te downloaden.

  0 0

  Hoofddorp – Riverbed Technology, The Digital Performance Company, heeft Andy Elder benoemd als Chief Sales Officer. Hij volgt Paul Mountford op, de nieuwe CEO van Riverbed. Elder begon in maart 2017 bij Riverbed als senior vicepresident van EMEA Sales. Het afgelopen jaar transformeerde hij de EMEA-organisatie door sterk leiderschap. Ook zorgde Elder voor aanzienlijke groei in de regio terwijl Riverbed zich profileerde als een multi-productplatformbedrijf dat een moderne IT-architectuur levert aan digitale ondernemingen. Tegenwoordig heeft Riverbed een potentiële afzetmarkt van meer dan 24 miljard euro en meer dan 30.000 klanten.

  image
  Het volledige Engelstalige bericht vindt u hieronder.  Riverbed Announces Andy Elder as New Chief Sales Officer to Lead Global Sales Organization Through Riverbed’s Next Phase of Growth

  SAN FRANCISCO – Riverbed Technology, The Digital Performance Company, announced the appointment of Andy Elder to Chief Sales Officer, succeeding Paul Mountford, who was recently named Riverbed’s new CEO. Elder joined Riverbed in March 2017 as SVP EMEA Sales and during the last year he transformed the EMEA organization providing strong leadership and achieving significant growth in the region as Riverbed continued its evolution into a multi-product platform company that delivers a modern IT architecture for today’s digital enterprise. Today, Riverbed has a total addressable market surpassing $30 billion and more than 30,000 customers.

  “Riverbed is experiencing significant momentum, and we’re in a unique market position to lead businesses forward as they modernize their>>

  Lees verder..

  0 0

  IJsselstein, 3 mei 2018Motiv ICT Security, Gemeente Amsterdam, Stichting 1nP, Stichting Shoot en VR Storytellers gaan een samenwerking aan in de strijd tegen cyberpesten. Dit is een vorm van pesten via digitale media die verhardt door de fysieke afstand tussen de pester en het slachtoffer. Deze afstand maakt dat de pester verminderd doordrongen is van het effect op het slachtoffer. Door met Virtual Reality (VR) een levensechte ervaring te creëren worden jongeren bewust gemaakt van de gevolgen van cyberpesten om zo een gedragsverandering teweeg te brengen. VR-ervaring wordt naar verwachting in het najaar van 2018 gelanceerd en vervolgens aangeboden aan middelbare scholen.

  De deelnemende partijen hebben afgelopen week hun handtekening gezet onder de intentieverklaring die de gezamenlijke visie onderschrijft en de samenwerking inluidt. Deze samenwerking is tot stand gekomen in het kader van de Social Return van de Gemeente Amsterdam.

  Aksel Dorèl, Algemeen Directeur van Motiv: "Als cybersecurityspecialist werken wij dagelijks aan de digitale veiligheid van bedrijven en organisaties. Digitalisering heeft impact op alle onderdelen van onze samenleving vanuit verschillende invalshoeken, niet in de laatste plaats op de jeugd. Daarom willen wij ons ook voor deze kwetsbare groep inzetten.”

  Gerard van Kesteren, Bestuurder van Stichting 1nP, onderdeel van Parnassia Groep: “Bij Parnassia Groep komen we steeds vaker cliënten tegen die het slachtoffer zijn geworden van (cyber-)pesten. Dat kan onder andere leiden tot forse angstklachten, identiteits- en ontwikkelingsproblemen. Onze specialisten maken behandelprogramma’s om op effectieve wijze zorg hiervoor te kunnen >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 3 mei 2018Kaseya®, de toonaangevende leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, fuseert met Unitrends, leverancier van all-in-one back-up- en continuity-oplossingen voor bedrijven wereldwijd.

  Door de bekroonde business continuity- en disaster recovery-technologieën (BCDR) van Unitrends te combineren met de Kaseya IT Complete-suite van managementoplossingen, beschikken zowel MSP’s als middelgrote bedrijven nu over één oplossing voorhun IT-behoeften. Dit is inclusief monitoring en management op afstand, endpoint-beheer, netwerkmonitoring en -beheer, professional services automation (PSA), IT-servicedesk, beveiliging en back-up en disaster recovery.

  De fusie volgt op een succesvolle OEM-samenwer>>

  Lees verder..

  0 0

  Qonnections 2018, Orlando, Florida, 3 mei 2018 – Qlik®, marktleider op het gebied van data-analyse, heeft tijdens Qonnections, haar jaarlijkse conferentie voor klanten en partners, bekendgemaakt haar focus op developers verder te versterken. Het bedrijf doet dit onder meer door de bestaande developers community verder uit te bouwen en een nieuw op developers gericht platform te lanceren.

  Developers creëren nieuwe, innovatieve oplossingen voor de meest geavanceerde uitdagingen op het gebied van business analytics. Ze tackelen gigabytes aan datasets en omzeilen allerlei uitdagingen binnen big data en IoT. Daarbij verwachten developers van analytics-aanbieders dat ze hen voorzien van gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossingen waarmee projecten snel kunnen worden uitgevoerd.

  Om developers te helpen bij het ontwikkelen en testen van vernieuwende datagedreven applicaties, biedt Qlik diverse oplossingen aan. Dit deed het bedrijf eerder met onder andere de Advanced Analytics Toolbox en een continu groeiende community op Qlik Branch. Deze initiatieven worden nu verder uitgebreid met de lancering van Qlik Core.

  Qlik Core - een nieuw platform voor developers

  Qlik Core is een nieuw platform voor de ontwikkeling van datagedreven applicaties. Het platform, dat nu nog in bèta is, maakt gebruik van de Associative Engine van Qlik. Met Qlik Core kunnen developers embedded analytics gebruiken om nieuwe businessmodellen aan te sturen. BI wordt hierdoor niet langer uitsluitend gedreven door eindgebruikers, maar inzetbaar voor iedere mogelijke interactie met data. Gebruikmakend van een open source distributie model (github) stelt Qlik zijn Associative Engine met de bijbehorende API’s en libraries ter beschikking voor gebruik in non-dashboard projecten. Deze projecten kunnen met de schaalbare node-architectuur van Qlik worden uitgerold om zo op grote schaal hoogstaande technologie>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 3 mei 2018 - Vandaag is het ‘World Password Day’ en er volgt ongetwijfeld nieuws over hoe we al onze wachtwoorden moeten versterken en beheren. En natuurlijk is het zinvol om te kijken hoe we het beste om kunnen gaan met onze wachtwoorden, maar de realiteit is dat veel mensen geneigd zijn om door te gaan met risicovol gedrag, zelfs terwijl ze heel goed weten dat de gevolgen dramatisch kunnen zijn. Laten we World Password Day als een moment gebruiken om veiligheidsstrategieën te evalueren en ontwikkelen, in plaats van een moment om wachtwoorden aan te passen.

  Het regelmatig aanpassen van je huidige wachtwoord is voor velen nog steeds cruciaal. Zo denkt Alex Thurber, senior vicepresident en general manager van de divisie mobiele oplossingen bij BlackBerry, er ook over. “Wachtwoorden als 123456" en "wachtwoord" worden nog steeds gebruikt en het risicovolle gedrag van mensen betekent vaak meteen dat zij de meest acute cyberveiligheidsbedreiging voor zichzelf en de werkgevers zijn.

  Wat nou als juist menselijk gedrag de oplossing is? Dat is het idee achter ‘adaptieve authenticatie’, een innovatief gebied dat BlackBerry onderzoekt en dat pas recent mogelijk is geworden door ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie en machine learning. We vergelijken het concept met de manier waarop banken activiteiten op pinpassen en creditcards volgen. Na verloop van tijd worden gegevens verzameld over transacties om een model te bouwen dat wordt gebruikt als referentie. Wanneer zich een activiteit voordoet die afwijkt van de reguliere transacties, markeert het beveiligingssysteem van de bank deze als verdacht en worden de nodige maatregelen genomen, zoals het sturen bevestigingsberichten of het blokkeren van de rekening.

  Adaptieve authenticatie werkt op dezelfde manier. Zo weet een organisatie wanneer medewerkers inloggen, met welk(e) netwerk(en) zij verbonden zijn, met welke EoT en IoT-end>>

  Lees verder..

  0 0

  De bedrijven Bexter en CoperniCare zijn al jaren toonaangevende spelers binnen de gezondheidszorg op het gebied van Track & Trace. Door de integratie van de softwareapplicaties, MediTracker en CoperniCare xVS, bieden zij dé oplossing voor alle logistieke processen en Track & Trace binnen een ziekenhuis of kliniek. Hiermee zijn zij in staat om alle benodigde gegevens en informatie in lijn met wet– en regelgeving aan te leveren. Zoals bijvoorbeeld aan het LIR. Maar ook aan alle andere landelijke registratiesystemen.  MediTracker & CoperniCare xVS
  “We zijn erg enthousiast over deze vergaande samenwerking”, aldus Toon de Jong van Bexter. “We hebben nu samen één volledige en innovatieve oplossing voor ziekenhuizen.” “Dit betreft alle Track & Trace in combinatie met geoptimaliseerd voorraadbeheer en goederenlogistiek van alle medische hulpmiddelen. Denk hierbij aan implantaten, weefsels, disposables, instrumenten en medische apparatuur. Dat maakt onze partnership uniek!” vult Ruud Vrolijk van CoperniCare aan. 

  In de wetgeving is vastgelegd waaraan ziekenhuizen moeten voldoen om de patiëntveiligheid te kunnen waarborgen. Het registreren en traceren van medische hulpmiddelen en weefsel is hier een voorbeeld van. Om te voorkomen dat ziekenhuizen het overzicht verliezen en veel handmatig werk moeten verrichten, hebben Bexter en CoperniCare processen geautomatiseerd. Het gezamenlijke systeem ondersteunt de afspraken die in het ADC staan. Zoals bijvoorbeeld het verwerken van alle GS1 en HIBC coderingen.

  Door het automatiseren van processen worden fouten geminimaliseerd. Hierbij staat de patiëntveiligheid altijd op de eerste plaats. Het integrale systeem sluit naadloos aan op ieder EPD, ERP of ZIS.  Voorraadbeheer en Track & Trace
  In de praktijk betekent dit dat u als gebruiker realtime inzicht heeft in al uw (voorraden van) instrumentarium en disposables en hierdoor grip op de goederenstromen. Zo kunt u, zonder risico op misgrijpen bij het voorbereiden van ingrepen, voorraden verlagen en kosten besparen. Door bij elke ingreep alles op patiëntniveau te registreren hoort ook het onbedoeld, in de patiënt, achterblijven van medische hulpmiddelen tot het verleden. Met registratie van alle gebruikte middelen waarborgen wij een belangrijk aspect in de patiëntveiligheid.

  Professionele samenwerking
  Naast deze unieke, volledig geïntegreerde en innovatieve oplossing van CoperniCare/ MediTracker, slaan ze ook de handen ineen op het gebied van sales, marketing en research & development. “Wij verwachten dat de synergie van deze samenwerking sterker is dan de kracht van iedere partij afzonderlijk”.  0 0

  Heerenveen – 4 mei 2018 - Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), de marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en printers uitgerust met software en services met real-time bedrijfszichtbaarheid, heeft vandaag een nieuwe generatie intelligente kaartprinters en software voor kaartontwerp aangekondigd. Deze kaartprinters zijn ontworpen om hoge kwaliteit kaartprintoplossingen te leveren aan de veiligheids-, retail en horecasectoren, maar ook aan financiële en

  0 0

  Amsterdam, 4 mei 2018 - Lubbers De Jong, het pr-bureau voor de nationale en internationale technologiesector, heeft Maite Wetters (38) aangesteld als online marketeer. Met de aanstelling breidt het Amsterdamse bureau tevens zijn aanbod online marketingdiensten verder uit.

  Wetters heeft ruime ervaring in online marketing en communicatie, en wordt verantwoordelijk voor de integratie van pr en online marketing met seo en inbound marketing. De nadruk zal liggen op het inrichten vanonline sales funnelsvoor klanten, door de inzet van een online strategie, online advertentiecampagnes en marketing automation.

  Na haar studie marketing en sales specialiseerde Wetters zich in online marketing aan de Beeckestijn Business School in Leusden. Naast haar werk bij Lubbers de Jong ontwikkelt en creëert zij sinds 2009, samen met haar broer,marketing-ready Wordpress-websites, inclusief seo-geoptimaliseerde content. Maite woont met haar man en twee jonge kinderen in het centrum van Amsterdam.

  Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “Met de aanstelling van Maite spelen wij in opde toenemende vraag naar digitale marketing. Onze communicatiespecialisten creëren aandachtmet hoogwaardige content en aansprekende verhalenvoor klanten, die onze marketeers vervolgens inzettenvoor online en offline campagnes. Doorde betrokkenheid met het publiek te vergrotendoor middel van onze online marketingdiensten, kunnen wij onze klanten een meerwaarde bieden.”

  ###

  Over Lubbers De Jong
  Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunt het bedrijf nationale en internationale technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterk>>

  Lees verder..

  0 0

  Redwood City, Californië – 4 mei 2018 - Talend (NASDAQ: TLND), leider in cloud- en big data-integratiesoftware, heeft grote updates doorgevoerd in Talend Data Fabric. De updates maken het mogelijk om data die in SAP-systemen opgeslagen staat te gebruiken voor analyses waardoor investeringen in SAP gemaximaliseerd worden. Als uitbreiding op Talend’s huidige ondersteuning van SAP, helpen de nieuwe mogelijkheden om bestaande SAP-data snel en eenvoudig te combineren met andere bedrijfsapplicaties en externe big data-bronnen. Hierna kan de data worden ingeladen naar data lakes of datawarehouses ten behoeve van big data-scenarios. Dit kan zowel in de cloud als op eigen locatie. 
   
  Om klanten te helpen met het analyseren van SAP-data, bevat Talend Data Fabric nu meer geavanceerde SAP connectoren en componenten om ook use cases te ondersteunen binnen enterprise-omgevingen. Talend’s nieuwe SAPondersteuningsmogelijkheden bevatten:

  • SAP Bulk Extraction, die gebruikers toestaat om grote hoeveelheden data uit SAP Business Suite en SAP S/4HANA te halen en dit naar andere systemen of applicaties te migreren voor gebruik in big data-scenario’s.
  • Een native ELT push down functie die gebruikers de in-memory rekenkracht van SAP HANA laat benutten, wat de applicatieperformance significant versnelt zonder dat iemand een ABAP-expert hoeft te zijn.
  • Een Business Content Extractor (in tech preview), die een semantische blik geeft bovenop SAP-databronnen, waardoor informatie eenvoudiger toegankelijk is. Ook kunnen gebruikers met SAP Business Warehouses integreren zonder externe logica nodig te hebben.>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 mei 2018 - Konica Minolta kondigt de overname van het Belgische IT-bedrijf, Aurelium, aan. Met deze acquisitie wil Konica Minolta zijn positie op de IT-markt versterken en een uitgebreider portfolio aan diensten en expertise aanbieden om op die manier een volwaardige IT-dienstverlener te worden en een antwoord te bieden op de steeds veeleisender vraag van klanten.

  Deze overeenkomst is in lijn met de ambitie van Konica Minolta om zich te ontwikkelen als volwaardige IT-dienstverlener met complete digitale oplossingen. De overname van Aurelium moet dat proces nu verder bewerkstelligen. Door de bundeling van de krachten van beide bedrijven zal Konica Minolta zijn klanten nog beter tegemoet kunnen komen met een vollediger servicepakket en de expertise van IT-professionals met onderbouwde expertise en uitstekende referenties.

  Konica Minolta zal onder meer het vorig jaar geïntroduceerde concept ‘Workplace Hub’ samen met Aurelium op de Belgische markt gaan brengen. Workplace Hub is een nieuwe en innovatieve IT-oplossing voor bedrijven die alle technologie van een organisatie samenbrengt in één centraal platform om de toekomst van business IT-management veilig te stellen. De Workplace Hub ondersteunt kleine, middelgrote en grote ondernemingen bij hun digitale transformatie door een oplossing te bieden voor de groeiende complexiteit van IT. De lancering staat gepland voor later dit jaar.

  Aurelium telt vandaag een 50-tal personen en kan teren op meer dan 30 jaar expertise als expert in ICT-oplossingen. Het bedrijf zal zijn naam en eigenheid behouden en blijven werken vanuit Kontich, België. Het huidige operationele management Philippe Reinardts COO en Gert Lambers CC&TO zullen hun Teams blijven aansturen.

  “Voor ons is dit uitstekend nieuws”, bevestigt Xavier Biermez, Managing Director Konica Minolta België en Nederland. “Door hun kennis en ex>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 mei 2018 – Nadat Evoswitch afgelopen jaar de prijs voor ‘Best Energy Solution’ in de wacht sleepte tijdens de Datacloud Europe Awards (georganiseerd door BroadGroup), heeft de Datacloud Award jury EvoSwitch dit jaar wederom genomineerd – nu in drie award categorieën. Kern binnen deze drie nominaties is het duurzaamheid en operational excellence optimalisatiemodel van de internationaal opererende colocatie provider. De Datacloud Award juryleden waren tevens lovend over de hoge klanttevredenheidscijfers die EvoSwitch al jaren achtereen realiseert, alsook de value-added services die EvoSwitch voor klanten ontwikkelt.

  Toen EvoSwitch zijn eerste colocatie datacenter in 2007 in de regio Amsterdam opende, was het bedrijf een van de eerste carrier neutrale datacenter operators in Europa met een ‘volledig groene’ bedrijfsvoering. De colocatie leverancier die inmiddels grootschalige datacenters in zowel Amsterdam als de Verenigde Staten exploiteert, wist dit te realiseren door ‘innovatieve’ koelingssystemen en andere energie-efficiënte technologieën te implementeren en duurzame energiebronnen te gebruiken.

  Het afgelopen decennium hebben de engineering teams van EvoSwitch continue verbeteringen doorgevoerd om de Power Usage Effectiveness (PUE) waarde te verlagen en daarmee de energie-efficiëntie te verbeteren. Dat heeft voor de grootschalige datacenters van EvoSwitch inmiddels geresulteerd in een Power Usage Effectiveness (PUE) waarde van 1,1 tot 1,15. De Datacloud Europe Award jury heeft EvoSwitch dit jaar opnieuw genomineerd, dit maal voor de onaflatende toewijding van het bedrijf aan het realiseren van een zeer hoge standaard als het gaat om duurzaamheid binnen de datacenter omgeving. Ook de bedrijfscultuur van EvoSwitch met een focus op continue operationele verbete>>

  Lees verder..

  0 0

  Stap over naar Belcentrale en bespaar dan niet zoals eerder 15%, maar nu dus tot 24% op ISDN2 zakelijke belbasis abonnementen.
  Bij Belcentrale bespaart u tot nu toe tot 15% op uw abonnement en tot 50% op gesprekskosten vergeleken met de tarieven van een KPN zakelijk belbasis abonnement. Nu de tarieven van het zakelijke belbasisabonnement, de starttarieven en bovendien ook nog eens de gesprekskosten naar vast en mobiel bij KPN per 1 juni stijgen kunt u bij Belcentrale nóg MEER besparen. Belcentrale verhoogt namelijk NIETS!

  U bent vrij om te gaan
  Wanneer een aanbieder de prijzen verhoogt tijdens de looptijd van het contract, bent u als contractpartij gerechtigd om het contract kosteloos te ontbinden. We zeggen natuurlijk niet dat u dit moet doen, maar we kunnen u er op z’n minst attent op maken! U kunt tot 1 juni kosteloos opzeggen bij de KPN als u een belbasis zakelijk abonnement heeft.

  Overstappen? Wat moet u doen?
  Neemt u direct contact op met Belcentrale via 088 – 333 444 6 en we maken het meteen voor u in orde. Omdat het bij de belbasislijnen gaat om traditionele telefonie is het overnemen van een abonnement een relatief makkelijke, puur administratieve handeling.  U behoudt uw eigen telefoonnummer(s). U blijft vanzelfsprekend de hele tijd bereikbaar. En we zorgen ervoor dat u geen dubbele facturen ontvangt. Technisch verandert er helemaal niets. Wilt u meer weten over hoe dit zit, we hebben eerder op ons blog een artikel geplaatst over traditionele telefonie.

  Tip: Zorg ervoor dat u tijdens het gesprek drie facturen van KPN bij de hand heeft. Zo kunnen we makkelijk uw nieuwe tarief bepalen. En zoals we al eerder aangeven: dat wordt gegarandeerd besparen.

  Tarieven zakelijk abonnement ISDN KPN

  0 0

  SAN FRANCISCO – RED HAT SUMMIT 2018 – 8 mei 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, maakt bekend dat Lufthansa Technik, een leverancier van onderhouds-, reparatie en revisiediensten voor vliegtuigen, is overgestapt op een hybride cloudinfrastructuur gebaseerd op Red Hat’s opensourcetechnologieën die draaien op Microsoft Azure. Samen met Red Hat creëerde Lufthansa Technik een open platform, genaamd AVIATAR. Dit platform helpt klanten in de luchtvaartindustrie om beter samen te werken door middel van een digitaal dienstenaanbod om de algehele klantervaring te verbeteren. Met de Linux container en 

  0 0

  Hoofddorp, 8 mei 2018 – Plantronics (NYSE: PLT), leverancier van audio- en communicatietechnologie, kondigt zijn vernieuwde Plantronics partnerprogramma aan. Dit channelprogramma helpt partners om groei en winst te verhogen, klanttevredenheid te verbeteren en het rendement van hun investering te versnellen.

  Doordat Plantronics nu een essentieel onderdeel is van het unified communications & collaboration-ecosysteem zien distributeurs en resellers van Plantronics een verschuiving plaatsvinden. Naast headsets en randapparatuur zijn communicatie- en samenwerkingstechnologieën die on premises en in de cloud worden ingezet een kernelement. Het nieuwe programma erkent en beloont partners die samen met Plantronics investeren in de toekomst.

  Belangrijke elementen uit het programma zijn:

  • Tracks op basis van expertise: de reseller- en integrator-tracks bieden tools en programma’s die de rol weergeven die ze in het UCC-ecosysteem willen vervullen:
  • Reseller track: partners die communicatieapparaten aan klanten verkopen en vaak aanvullende diensten leveren om ze te helpen bij de implementatie en het gebruik ervan.
  • Integrator track: partners die een verscheidenheid aan IT-, communicatie- en samenwerkingstechnologieën verkopen. Deze partners zijn gecertificeerd als zowel Plantronics Alliance Partners als voor de Plantronics Manager Pro-oplossing.
  • Beloning evenredig aan investering: het nieuwe programma biedt toegang tot producttrainingen en certificering, sales- en marketingtools, dealregistratie, marketingontwikkelfondsen en beloningsprogramma’s en is afhankelijk van het engagement-niveau van een partner met Plantronics. Er zijn drie niveaus:

  0 0

  Hoofddorp, 8 mei 2018 – Zyxel, Your Networking Allybiedt een nieuwe alles-in-één connectiviteitsoplossing voor het mkb en startups met nieuwe VPN-routers, de SBG5500/SBG3310-serie. Hiermee draagt Zyxel bij aan betrouwbare en veilige internetverbindingen zodat bedrijven zorgeloos succesvol kunnen zijn.  Altijd online zijn is essentieel geworden in het bedrijfsleven, waardoor het beschermen van onlinecommunicatie tegen nieuwsgierige ogen belangrijker is dan ooit. De Zyxel SBG5500/SBG3310-serie is speciaal ontworpen voor internet- en veiligheidsbewuste mkb’ers en combineert meervoudige WAN-interface ondersteuning en beveiligingsfuncties in één doos.

  Betrouwbare internetverbinding zonder downtime
  De SBG5500/SBG3310-serie werkt met meerdere WAN-interface-ondersteuningssystemen en werkt met diverse netwerkinterfaces aangeboden door Internet Service Providers, waaronder ADSL2, VDSL2, gigabit Ethernet, glasvezel- en 3G/4G-cellulaire netwerken. Nul downtime kan worden bereikt doordat gebruikers flexibel meerdere WAN-interfaces tegelijkertijd kunnen gebruiken voor loadbalancing en failover – zodat als een verbinding overbelast raakt of uitvalt, een andere WAN- interface het overneemt om elke bedrijfsonderbreking te voorkomen.

  Connectiviteit met de focus op veiligheid
  Voor bedrijv>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 8 mei 2018 - Na 24 uur lang analyseren, modelleren en programmeren presenteerden 16 teams bestaande uit bètastudenten afgelopen vrijdag de resultaten van hun datacase. Tijdens de 24 Hour Data Challenge - het evenement dat NEWCRAFT voor de vierde keer organiseerde - kregen de Master studenten de kans om te ervaren hoe het is om als data scientist te werken. Het team dat aan de case voor Albert Heijn werkte ging er met de winst vandoor.

  Uit meer dan 160 aanmeldingen werden de beste studenten van studies als Econometrie, Informatica en Computer Science van universiteiten uit hele land geselecteerd om mee te doen aan de challenge. De deelnemende bedrijven NS, Albert Heijn en LeasePlan leverden ieder een uitdagende data case aan waar de teams zich 24 uur lang in vast konden bijten.

  Voor Albert Heijn zochten de studenten uit welke klantgroepen in meer of mindere mate gevoelig zijn voor aanbiedingen, de NS was op zoek naar voorspellingen over welke treinen meer kans hebben op vertragingen. Voor LeasePlan kregen de teams als doelstelling meer efficiëntie in het beantwoorden van servicevragen van de klanten te behalen.

  Winnaars
  Het Albert Heijn team bestond uit David de Jong, Sjoerd van Rooijen, Rosalie van Casteren, Geart van Dam en Jesse Hagenaars van de faculteit Luchtvaart- & Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft. Dit team viel op door hun gestructureerde aanpak; ze hadden goed nagedacht over welk model het meest toepasbaar was op deze case en kwamen met nieuwe inzichten die Albert Heijn direct in hun business kan gebruiken. Ze presenteerden niet alleen verschillende klantsegmenten, maar ook de meest interessante productcategorieën per segment en de potentiële extra omzet die gegenereerd kan worden. Al deze resultaten werden samengevat in een heldere presentatie die volgens de jury ook direct bij het Management Team van Albert Heijn gegeven zou kunnen w>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 690 | 691 | (Page 692) | 693 | 694 | .... | 763 | newer