Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 694 | 695 | (Page 696) | 697 | 698 | .... | 763 | newer

  0 0

  CNBB Venture Partners heeft samen met een groep private investeerders een belang genomen in de logistieke e-commerce startup Homerr. Homerr biedt een onafhankelijk netwerk aan van BuurtPunten (particulieren) en ServicePunten (retail) om daarmee een einde te maken aan de last-mile problematiek in de logistieke sector. Gemiste pakketjes en niet-thuis briefjes behoren hierdoor tot verleden tijd. Homerr biedt nu al meer dan 600  locaties aan in de 30 grootste steden van Nederland.

  Online shoppen kan makkelijker en milieuvriendelijker. Dit doet Homerr door het creëren en faciliteren van een fijnmazig sociaal logistiek netwerk van Service- en BuurtPunten die dienst doen als (hyper) lokale BuurtHubs. Daarmee worden pakketten afgeleverd op het tijdstip en plaats die voor de consument het beste uitkomen.

  Gemak, controle, efficiëntie en verminderde CO2 uitstoot zijn belangrijke drijfveren geweest voor de oprichting. “Daarnaast maakt Homerr een einde aan het ongevraagd en vaak ongewenst bezorgen bij buren, wat nu nog de standaard is in de markt” aldus Juriaan Matthijssen.

  “Pakketten markt staat nog aan het begin van een revolutie”
  Volgens Arco van Nieuwland, managing partner van CNBB, gaat de pakkettenmarkt de komende jaren sterk veranderen. ‘De industrie snakt naar slimme, nieuwe oplossingen voor last mile delivery. Homerr biedt een oplossing voor zowel carriers, webshops als consumenten. We willen Homerr vooral laten profiteren van onze kennis en ervaring in het schalen van netwerken.’  

  Groei e-commerce vraagt om slimme oplossingen
  Volgens Thuiswinkel markt monitor 2017 is de e-commerce markt in 2017 met tenminste 13% gegroeid. De toenemende groei van de e-commerce markt zorgt voor druk op de huidige bezorgdiensten om all>>

  Lees verder..

  0 0

  BT sluit een memorandum van overeenstemming met Europol, het agentschap van de Europese Unie voor samenwerking op het gebied van rechtshandhaving, om kennis over grote cyberdreigingen en -aanvallen te delen. De twee organisaties creëren daarmee veiligere cyberomgevingen voor burgers, bedrijven en overheden. De overeenkomst, die door beide partijen ondertekend werd op het hoofdkantoor van Europol in Den Haag, biedt een framework voor BT en Europol om dreigingsinformatie en informatie over trends in cyberveiligheid, technische kennis en best practices uit de sector met elkaar te delen.


  Kevin Brown, VP, BT Security Threat Intelligence (links) en Steven Wilson, Head of Business, European Cybercrime Centre (EC3).

  Steven Wilson, Head of Business, European Cybercrime Centre (EC3), zegt: “De ondertekening van dit Memorandum of Understanding tussen Europol en BT zal onze capaciteiten verbeteren en onze effectiviteit verhogen bij het voorkomen, vervolgen en verstoren van cybercriminaliteit. Een dergelijke samenwerking tussen Europol en de industrie is de meest effectieve manier om cyberspace voor Europese burgers en bedrijven te waarborgen. Ik heb er vertrouwen in dat de hoge mate van expertise van BT een aanzienlijk voordeel is voor ons Europese onderzoek.”

  Kevin Brown, VP, BT Security Threat Intelligence, zegt: "Als een van de grootste cyberveiligheidsbedrijven ter wereld, zijn wij bij BT al lang van mening dat gecoördineerde, grensoverschrijdende samenwerking van groot belang is om cybercriminaliteit te bestrijden.”

  “We werken op dezelfde manier samen met andere rechtshandhavingsinstanties om cyberveiligheidsinformatie, kennis en best practices beter te delen om>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 mei 2018 Ondersteund door de Mastercard Foundation, gaat Dodore, het bedrijf achter de innovatieve Agri-wallet,  een samenwerking aan met SNV, de Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking op basis van projectfinanciering. Doel is om de Agri-wallet te introduceren bij boeren die deel uitmaken van het HortIMPACT-project van SNV, dat gefinancierd wordt door de Nederlandse Ambassade in Kenia. Door middel van de Agri-wallet, een op blockchain gebaseerd financieel middel dat boeren helpt inkomsten te sparen, hun financieringskosten te verlagen en financiële inclusie te bereiken, helpen Dodore en SNV de duurzaamheid van de landbouwsector in Oost-Afrika te vergroten.  De Agri-wallet is een innovatief mobiel-spaarsysteem gebaseerd op blockchaintechnologie. Agri-wallet is uniek doordat fondsen in de wallet uitsluitend te gebruiken zijn voor landbouwactiviteiten die inkomsten genereren – zogenaamde geoormerkte financiering. Met het gebruik van blockchaintechnologie kan de Agri-wallet transparantie en controleerbaarheid geven in liquiditeit en uitgavenpatroon van de boeren. SNV’s HortIMPACT-project, ofwel het Kenya Market-led Horticulture Project, legt een link tussen de expertise van het bedrijfsleven en sociale impactoplossingen om duurzame, inclusieve, klimaatbestendige tuinbouw te realiseren.

  Sijmen de Hoogh, medeoprichter en directeur van Dodore: “De samenwerking met SNV biedt ons de mogelijkheid om op een duurzame manier een bijdrage te leveren aan de landbouwsector in Kenia. Door de Agri-wallet te introduceren bi>>

  Lees verder..

  0 0

  Microsoft introduceert vandaag de Surface Hub 2. Deze nieuwe Surface Hub is volledig ontworpen voor gebruik door teams: om mensen uit hun stoel te krijgen, om te verbinden en te inspireren, ongeacht hun locatie. De Surface Hub 2 heeft een strak design, is flexibel en betaalbaar voor elke werkruimte en werkstijl. Enkele specifieke features:

  • Een 4K + 50,5" multi-touchscherm dat gebruikmaakt van de kracht van Microsoft Teams, Microsoft Whiteboard, Office 365, Windows 10 en de intelligente cloud.
  • 4K-camera's die meebewegen met het apparaat, geïntegreerde luidsprekers en microfoontechnologie voor grotere ruimtes. Deze geven iedereen op afstand het gevoel in dezelfde ruimte te zijn als de rest van de groep.
  • Een beeldverhouding van 3x2.
  • Multi-user login: met deze optie kunnen meerdere personen zich aanmelden in dezelfde Surface Hub 2-omgeving, zodat ze tegelijkertijd toegang hebben tot hun documenten en ideeën, en deze kunnen combineren met die van hun teamgenoten.


  Er zijn maximaal vier Surface Hub 2-schermen aan elkaar te koppelen in portret- of landschap-oriëntatie. Dynamische rotatie stelt teams in staat om de meest optimale oriëntatie te gebruiken voor hun specifieke toepassing. Daarnaast is de Surface Hub 2 ook makkelijk te verplaatsen: we werkten samen met Steelcase om een systeem van verrijdbare stands en gebruiksvriendelijke muurbevestigingen te maken en zo de Surface Hub 2 mobiel en flexibel te maken.

  De Surface Hub 2 komt in 2019 beschikbaar. Voor meer informatie ga je naar het Surface Hub 2-blog van Panos Pana>>

  Lees verder..

  0 0

  Google Travel Monitor:

  • Valencia voor het eerst meer gezocht dan Barcelona als stedentrip
  • Meer dan ? van reisgerelateerde zoekopdrachten gaat via mobiel
  • Januari 2018 toont piek in zoekopdrachten naar skiën met Pasen
  • Nederlanders zoeken nu 10% meer op last minute reizen en 5% minder op pakketreizen
  • Sterke toename zoekopdrachten voor vakantie in Turkije
  Waar wil Nederland vakantie vieren en wat zijn de reistrends van dit moment? Google introduceert vandaag de Google Travel Monitor, waarin het zoekgedrag van Nederlanders is geanalyseerd op het gebied van reizen en vakanties. Hieruit blijkt dat Turkije als bestemming terug is van weggeweest, maar een vakantie in Spanje nog steeds het meest wordt gezocht. Vakanties in Nederland worden vooral door Duitsers veel gezocht, waarbij Amsterdam, Zandvoort en Den Haag favoriet zijn. Als stedentripbestemming zoeken Nederlanders inmiddels vaker op Valencia dan op Barcelona. Daarnaast valt op dat er in januari 2018 een piek in zoekopdrachten was te zien naar wintersportvakanties tijdens Pasen.

  Weg van de natte zomers en skiën met Pasen
  Wanneer de zomer in Nederland slecht dreigt te worden, zijn last-minutes extreem populair. Zo was in 2017 eind juli een duidelijke piek in het zoekvolume voor last-minutes te zien. De grootste pieken zien we echter na kerst en begin januari als het gaat om het zoeken naar vakanties. Ten opzichte van een jaar geleden zoeken Nederlanders overigens nu 10% meer op last minute reizen en 5% minder op pakketreizen. Ruim een derde van de zoekopdrachten wordt inmiddels gedaan via telefoon of tablet. Ook opvallend: in januari 2018 was er een piek in zoekopdrachten naar wintersportvakanties tijdens Pasen.

  Spanje het populairst, Turkije groeit het hardst>

  Lees verder..

  0 0

  TOF Group heeft een langlopend contract gesloten met Simac Electronics. Simac draagt zorg voor de levering van nieuwe optische installatie- en meetapparatuur, inclusief de uitvoering van service, onderhoud en kalibratie. TOF Group heeft bewust gekozen voor Simac vanwege de zeer specifiek aanwezige kennis en ervaring op gebied van meet- en verbindingstechniek. Daarnaast is de flexibiliteit die Simac levert, aangaande operationele lease, van doorslaggevend belang geweest.

  Quote vanuit TOF Group
  Dave Eveleens, CEO bij TOF Group, is blij dat de keuze is gevallen op Simac Electronics. Eveleens geeft aan: “De telecomwereld kenmerkt zich over het algemeen door een grillig karakter. Het is fijn als je dan een leverancier hebt die dit herkent en daar vervolgens op inspeelt. Wij moeten vaak snel reageren en de beschikbaarheid van apparatuur is dan relevant. Simac Electronics verhoogt onze beschikbaarheid doordat we de mogelijkheid hebben onze apparatuur gedurende lange als korte periodes op-en-af te schalen.” Arjan Sikking, CFO bij TOF Group, voegt daaraan toe: “Door deze flexibiliteit kunnen wij onze klanten optimaal bedienen en stemmen wij onze apparatuur volledig af op de hoeveelheid werk die er op dat moment is. De beschikbaarheid van apparatuur én kosten zijn daardoor perfect in balans.”  Quote vanuit Simac Electronics
  Maarten Verbunt, director sales & marketing bij Simac Electronics, is trots op de afgesloten overeenkomst en zegt daarover: “TOF Group is een gerenommeerde partij als het gaat om het aannemen van telecomwerkzaamheden. Met deze samenwerking bieden we als leverancier de hoogst mogelijke vorm van beschikbaarheid. Wij kennen de belangen van de aannemer en de omgevingsfactoren waarin zij werken. Het werk van een aannemer moet altijd door kunnen gaan en hier houden wij rekening mee. Deze langlopende overeenkomst zorgt voor een klassieke win-win situatie!”

  Over TOF Group
  TOF Group (voorheen Tibosch Optical Fiber) is een internationaal opererende organisatie binnen de glasvezelbranche. TOF Group beheerst alle facetten van het installeren en opleveren van glasvezelverbindingen, beginnend bij het inblazen van glasvezelkabel tot het fusielassen en meten van de verbinding. Door het complete aanbod van activiteiten en het benodigde materieel zijn zij een flexibele partner en in staat om snel te reageren op de klantvraag. Met de divisies TOF FttH, TOF Services, TOF Data Centers en TOF Special Projects bedienen ze perfect de marktsegmenten met haar specialismen. Om de allerhoogste kwaliteit te waarborgen investeert de TOF Group voortdurend in trainingen en opleidingen. De medewerkers zijn hierdoor op de hoogte van de allerlaatste technische innovaties en voldoen aan alle huidige kwaliteitseisen.

  Over Simac Electronics
  Simac Electronics, gevestigd te Drunen, is een technische handelsonderneming, kenniscentrum en ingenieursbureau. Zij leveren hun klanten hoogwaardige meet- en verbindingsoplossingen, met focus op telecomnetwerken en de technologieën glasvezel, coax en draad & kabel. Hun portfolio bestaat uit passieve en actieve verbindingscomponenten, installatie- & meetapparatuur, projectondersteuning en onderhoud van apparatuur. Hun klanten bevinden zich in de Benelux; hoofdzakelijk in de telecombranche, maar ook binnen defensie, datacenters, utiliteitsbouw, industrie en in de energie- & inframarkt.

  https://www.simac.com/nl/simacelectronics/over-simac-electronics/nieuws/tof-group-…

  0 0

  Press release interim consolidated financial statements TIE Kinetix N.V.

  Financial information in this interim report is unaudited

  Breukelen, the Netherlands, May 16th, 2018

  First half year results (period Oct, 1, 2017 – March 31, 2018).

  • Total revenue amounts to € 8.803k(2017: € 9.720k)
  • SaaS and hosting revenues amounts to € 4.808k (2017: € 5.078k)
  • EBITDA amounts to €403k (2017: € 837k)
  • EBIT amounts to € -250k (2017: € 125k)
  • FLOW order intake of € 4.8 mln (2017: € 5.3 mln)
  Highlights

  Table 1: First Half Year Business Line Performance

  image

  Table 2: First Half Year Total Performance
  image

  TIE Kinetix, the leading provider of Software as a Service managed solutions for Integration, Analytics, Demand Generation and E-Commerce today released interim results for the first half year of its fiscal year 2018, covering the period October 1, 2017 – March 31, 2018.

  HY1 2018 performance includes the positive outcome of an out-of-court settlement with Plusserver AG. This settlement provide>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 16 mei 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de eerste stappen aan voor de integratie van  CoreOS Tectonic, Quay en Container Linux in Red Hat’s robuuste portfolio aan container- en Kubernetes-gebaseerde oplossingen. Container-applicatieplatformen als Red Hat OpenShift Container Platform bieden CIO’s al een krachtige, op open standaarden gebaseerde oplossing om digital transformatie te bevorderen. Dit helpt om bedrijven sneller nieuwe technologieën, zoals Linux-containers en Kubernetes, te laten gebruiken zonder bestaande applicaties of IT-investeringen op te moeten offeren. De technologie van CoreOS is een aanvulling op het omvangrijke container-infrastructuuraanbod van Red Hat door een duidelijke roadmap te bieden voor de digitale ondernemingen, waarbij hybride cloudomgevingen een uitstekende keuze zijn voor zowel moderne als traditionele applicaties.

  Tectonic en Container Linux, die samen met CoreOS afgelopen januari door Red Hat werden overgenomen, stimuleren automatisering in elke laag van de cloud-native stack. Dit is interessant voor het gehele ISV (Independent Software Vendor) ecosysteem, dat hierdoor gemakkelijker applicaties en diensten kan bieden en onderho>>

  Lees verder..

  0 0

  Uit ruim 8000 Microsoft-partners in Nederland is ETTU een van de 10 genomineerden voor de Microsoft Country Partner of the Year Award 2018. Met de Microsoft Partner of the Year Awards onderscheidt Microsoft wereldwijd haar partners die in het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben geleverd met de ontwikkeling en levering van op Microsoft gebaseerde klantoplossingen.

  ETTU dankt haar nominatie aan haar innovatieve projecten, gebruikmakende van de laatste Microsoft-technologie. Een goed voorbeeld daarvan is de inzet van Mixed Reality en de HoloLens bij Jumbo Maritime. Hier werkt ETTU nauw samen met innovatiepartner Friday Out Of The Box om het laadproces van schepen (Deckmarking) te verbeteren. Met de HoloLens applicatie voor Deckmarking wordt het laadproces enorm verkort en kosten bespaard doordat een schip niet onnodig stil ligt.  Daarnaast is het Debble SaaS-platform in Office 365 het afgelopen jaar exponentieel gegroeid. Inmiddels wordt Debble wereldwijd gebruikt en is het beschikbaar in 17 talen. Maar bovendien zorgt het ervoor dat het gebruik van Office 365 bij organisaties meer dan verdubbeld. Belangrijke klanten zijn onder andere Arcadis, BAM, Hero Group, PGGM en Planon. Om deze ontwikkelingen kracht bij te zetten lanceert ETTU een uniek adoptie programma om medewerkers te helpen bij het digitaal werken.

  Piet Vink, directeur van ETTU: “Als Microsoft-partner zijn wij de afgelopen jaren getransformeerd van een SharePoint partij naar een partner die organisaties ondersteunt bij de digitale transformatie >>

  Lees verder..

  0 0

  Het platform van CloudSuite is continu in beweging. We blijven ons product doorontwikkelen en breiden de mogelijkheden telkens uit. Onlangs hebben we onze promotie engine onder handen genomen om samengestelde promoties beter te kunnen ondersteunen. Hieronder volgt een korte toelichting van de beschikbare kortingsacties die toegepast kunnen worden in de webshop.

  Korting op het extra product
  Met behulp van deze bundel kan een korting gekoppeld worden aan een bepaalde hoeveelheid producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de tweede jeans met dertig procent korting of het tweede kussen met vijftig procent korting.


  Het tweede kussen met 50 procent korting bij Goossens 

  Korting op een vast aantal producten
  Deze bundel realiseert dat een vast aantal producten binnen een groep  voor een vast bedrag worden verkocht. Voorbeelden hierbij zijn 2 jeans voor 100 euro of drie t-shirts voor 70 euro. 
   
  Korting op een product of productgroep
  Voeg met deze bundel een kortingspercentage toe op één of meerdere producten binnen een groep. Hierbij valt te denken aan 15 procent korting op alle jeans of bijvoorbeeld stapelkortingen.


  15 procent korting op geselecteerde producten bij fonQ 

  Vaste prijs voor een extra product
  Deze bundel zorgt ervoor dat een bepaald extra product voor een vast bedrag wordt verkocht. Denk hierb>>

  Lees verder..

  0 0

  Veeam onthult visie op de ‘Hyper-Available’ organisatie en strategie voor het meest complete platform voor grootschalig intelligent datamanagement

  Veeam Hyper-Availability-oplossingen bieden snelle transitie naar intelligent datamanagement

  Utrecht, 16 mei 2018Veeam Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, onthult zijn visie op ‘Hyper-Available’ bedrijven en zijn strategie om zakelijke klanten te begeleiden op hun weg naar grootschalig intelligent datamanagement. Op VeeamON 2018, de vierde editie van Veeam’s conferentie voor gebruikers en partners, demonstreert het bedrijf hoe klanten over de hele wereld het Veeam Hyper-Availability Platform inzetten voor intelligent datamanagement om businesscontinuïteit te garanderen en risico’s te verkleinen. Ook helpt het innovatie te versnellen, in een tijd waarin technologieën – zoals het Internet of Things (IoT), artificial intelligence (AI), machine learning en blockchain – vragen om een platform met een enorme schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid voor wat betreft databeheer.

  De grootte en complexiteit van het beheer van de enorme groei en verspreiding van zakelijke data vereist vandaag de dag een nieuw soort oplossing. Een oplossing die meebeweegt van traditioneel, op policy’s gebaseerd databeheer naar een meer gedragsgedreven systeem. Zo kan data zichzelf meer autonoom beheren en in hoog tempo kritische zakelijke en operationele inzichten leveren. Samen met zijn ecosysteem van meer dan 55.000 technologische partners is het Veeam Hyper-Availability Platform de meest complete oplossing om klanten te helpen over te stappen naar intelligent datam>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – Mkb-ondernemers zijn ambitieus en hebben grootse plannen voor 2018: meer dan een derde (37,4 procent) is van plan om zijn onderneming dit jaar nog verder uit te breiden. Een deel van hen (15,7 procent) doet dat met het lanceren van een nieuw product of nieuwe dienst. Ook het werven van extra personeel (13,1 procent) en het betreden van een nieuwe geografische markt (8,6 procent) zijn belangrijke ambities voor het komende jaar. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek door softwareaanbieder Teamleader* naar wat ondernemers dit jaar van plan zijn met hun bedrijf en wat hen hierin tegenhoudt.

  Naast uitbreiding van de onderneming denken ook veel ondernemers na over het digitaliseren van hun processen (27,8 procent). Daarnaast zijn veel ondernemers van plan hun kapitaal te verhogen (12,1 procent), denken ze na over een grootschalige investering (9,1 procent) of willen ze een nieuwe merkidentiteit introduceren (8,6 procent). Slechts vijf procent van de ondervraagden geeft aan zijn bedrijf juist te willen inkrimpen.

  Drempels voor ondernemers
  Hoe ambitieus mkb-ondernemers vaak ook zijn, toch zijn er verschillende drempels die hen tegenhouden deze stappen te zetten. Denk aan het gebrek aan financiële middelen (12,8 procent), het een te groot risico vinden (11,5 procent) of er simpelweg geen tijd voor hebben (10,6 procent). Opvallend aan deze resultaten is, dat er een grote versnippering blijkt te bestaan in de belemmeringen die ondernemers ondervinden bij hun plannen voor het komende jaar. Er is dus niet één obstakel dat genoemd kan worden als grootste reden om de gewenste stappen voor 2018 niet te zetten.

  “Ondernemers hebben het al druk genoeg. Niet verwonderlijk dus, dat zij allerlei redenen hebben om hun ambitieuze plannen niet waar te maken, zoals ook uit dit onderzoek blijkt”, zegt Jeroen De Wit, CEO van Teamleader, een tool die ondernemers helpt om in>>

  Lees verder..

  0 0

  • Nieuwe web application firewall (WAF) van Barracuda in de cloud beschermt websites en web applicaties tegen geavanceerde aanvallen, bots, DDoS en zero-day dreigingen.
  • Breed scala aan beheeropties, van configuratie via ‘één druk op de knop’ tot het zelf instellen van iedere beleidsregel.
  • Applicaties zijn binnen enkele minuten beschermd, ongeacht waar ze worden gehost.
  Venlo, 16 mei 2018 Barracuda Networks introduceert een nieuwe web application firewall (WAF) die als clouddienst wordt aangeboden. De Barracuda WAF-as-a-service maakt het makkelijker om beveiliging voor web applicaties uit te rollen en te beheren. De nieuwe dienst is gebaseerd op de bewezen web applicatie beveiligingstechnologie van Barracuda en biedt bescherming tegen onder andere geavanceerde aanvallen, DDoS, SQL-injecties, zero-day dreigingen en JSON-dreigingen.

  ‘Organisaties van iedere grootte stappen over op cloudtoepassingen om de dienstverlening te verbeteren. Beveiliging moet daarbij een topprioriteit zijn. Ongeacht waar web applicaties worden gehost, organisaties hebben geavanceerde beveiliging nodig tegen tal van wereldwijde aanvallen”, zegt Alain Luxembourg, territory manager Nederland bij Barracuda Networks. “Met de nieuwe WAF-as-a-service neemt Barracuda de complexiteit weg rond het uitrollen en beheren van applicatiebeveiliging. Zonder dat daarbij de controlemogelijkheden worden beperkt.”

  Barracuda WAF-as-a-service biedt geavanceerde beveiliging voor web applicaties, zonder de overhead die gepaard gaat met het uitrollen en beheren van een aparte appliance. Klanten kunnen kiezen uit een breed scala aan configuratiemogelijkheden, van volautomatische configuratie via de gratis

  0 0

  G DATA viert zijn 33e verjaardag met zijn klanten en brengt een gelimiteerde editie van G DATA Total Security uit. Naast een licentie van 12 maanden voor het uitgebreide beveiligingspakket voor Windows-pc's, bevat de speciale editie ook twee licenties voor G DATA Mobile Internet Security voor Android. Zo biedt de verjaardagseditie maximale digitale beveiliging voor zowel thuis als onderweg. De G DATA Total Security Birthday Box is verkrijgbaar bij retailers voor de adviesprijs van €33,00 in plaats van €75,90.

  Beveiliging van gegevens
  Het dagelijkse digitale leven zit vol valkuilen als het gaat om de veiligheid van persoonlijke gegevens, of u nu online winkelt of bankiert. G DATA’s beveiligingsoplossingen zetten de standaard op het gebied van beveiliging. De Duitse IT-beveiligingsexpert maakt gebruik van proactieve technologieën om eindgebruikers uitgebreide bescherming te bieden tegen zelfs de allernieuwste ransomware, banktrojanen en andere malware. G DATA is als Duits bedrijf onderworpen aan de zeer strenge Duitse wetten op het gebied van gegevensbescherming en het garandeert zijn klanten dat alle gegevens en informatie uitsluitend op Duitse servers worden opgeslagen.

  Eenvoudige maximale veiligheid
  G DATA Total Security biedt maximale bescherming voor pc's en gegevens, tegen virussen, ransomware, spyware en hackers. De geïntegreerde back-upfunctie beschermt persoonsgegevens automatisch tegen verlies en diefstal. Op die manier kunnen gebruikers belangrijke bestanden beschermen: foto's en documenten worden veilig in de cloud bewaard, zelfs in het geval van afpersing of een hackeraanval.

  Belangrijkste kenmerken van G DATA Total Security

  • Bescherming tegen ransomware en cybercriminaliteit
  • BankGuard voor veilig online bankieren en winkelen
  • Exploit Protection om veiligheidslekken in soft>>

   Lees verder..

  0 0

  Hengelo, 16 mei 2018 - Eaton, wereldwijd marktleider in powermanagementoplossingen, heeft zich aangesloten bij het Low-Voltage (LV) Consortium van de FEN Research Campus van de RWTH Universiteit Aken. Als nieuwe industrial partner legt Eaton zich toe op innovatieve energieprojecten. Eaton gaat bijdragen aan de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van het LV Consortium. In het consortium werken 13 partners uit de industrie en 15 instituten van RWTH Universiteit Aken samen aan de energienetwerken van de toekomst.

  Eaton produceert elektrische componenten en systemen voor energiedistributie en automatisering in industriële en infrastructurele omgevingen en residentiële gebouwen. Door de aansluiting bij het consortium verenigt Eaton mensen binnen diverse takken van het bedrijf, waaronder het Eaton European Innovation Center, energy storage, M-OEM, eMobility en power quality, om één van de belangrijkste energieonderwerpen van dit moment aan te pakken.

  De FEN Research Campus is een internationaal initiatief dat de grootste bedrijven in de industrie samenbrengt met professoren van de grootste technische universiteit van Duitsland. Samen houden zij zich bezig met onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe laagspanningssystemen. Naarmate hernieuwbare energie en nieuwe technologieën zoals energieopslagsystemen een steeds belangrijker onderdeel uitmaken van de energiemix, wordt een verschuiving naar een systeem op lagere spanning essentieel. Met de samenwerking wordt een belangrijke stap richting deze verschuiving gezet. Eatons deelname maakt bovendien deel uit van een bredere reeks projecten op het gebied van energie-innovatie waar Eaton aan werkt.

  Engelbert Hetzmannseder, directeur van het Eaton European Innovation Center, geeft aan: “Nu de microgrid- en energieopslag markt zich blijft ontwikkelen om aan de toenemende vraag naar energie te voldoen, duiken er nieuwe mode>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 16 mei 2018, NEG-ITSolutions, onafhankelijke leverancier van IT-oplossingen, IT-diensten en IT-hardware, behoort tot de snelst groeiende HP Gold partners in Nederland.

  Fikse groei in omzet HP-hardware en HP-diensten
  Dit concludeert HP op basis van de resultaten over het eerste halfjaar van 2018.
  “Het is fantastisch om te zien hoe NEG-ITSolutions in korte tijd haar HP omzet fiks weet te verhogen. Daarnaast pakt NEG de trend rondom Device as a Service (DaaS) snel en succesvol op.” zegt Nico de Goede, Partner Business Manager bij HP Nederland.

  Nauwe samenwerking met HP en NEG-ITSolutions
  HP Nederland en NEG-ITSolutions werken nauw samen in tal van projecten om de klant de allerbeste oplossing te bieden en zo volledig mogelijk te ontzorgen. NEG is daarnaast zowel HP Gold Personal System Partner als HP Services Specialist Computing. Met deze specialisaties en haar focus op de totale ontzorging met Device as a Service onderscheidt NEG zich qua kennis en aanbod t.o.v. andere aanbieders. NEG-ITSolutions verwacht binnenkort ook de HP Platina Partner status te behalen.

  Professionaliserings-slag is succesvol
  Leendert van Houwelingen, commercieel directeur bij NEG-ITSolutions “Afgelopen maanden heeft NEG-ITSolutions een forse sprong vooruit gemaakt in het verbeteren en uitbreiden van haar IT-diensten, kennis en processen. Steeds meer organisaties laten zich volledig door ons ontzorgen”.

  Volledige ontzorging rondom de totale lifecycle van eindgebruikers-hardware
  NEG-ITSolutions is gespecialiseerd in alle IT-dienstverlening rondom de gehele lifecycle van eindgebruikers-hardware. (laptops, desktops, tablets en smartphones)

  “Bedrijven willen zich geen zorgen meer maken over de totale lifecycle van hun IT-devices. Van aankoop tot afvoer. Wij nemen hun alle zorg uit handen, zodat hun eindgebruikers zorgeloos en veilig kunnen werken.” zegt van Houwelingen. “De HP-producten sluiten, door hun betrouwbaarheid en innovatie, perfect aan bij deze trend”.

  Over NEG-ITSolutions
  NEG-IT Solutions (sinds 1993), onderdeel van de NEG Group, richt zich op de complete levenscyclus van eindgebruikers hardware voor het onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt. De focus ligt hierbij op kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten zoals het leveren, plaatsen, verhuizen, afvoeren en verwerken van IT-apparatuur. NEG levert ook een Device as a Service (DaaS) concept. Een werkplek inclusief alle service voor een vast bedrag per maand. Vanuit haar Service Center in Nieuwegein levert en ondersteunt NEG-ITSolutions nieuwe en refurbished hard- en software van de A-merken: Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft.

  De NEG Group is kennismarktleider op het gebied van circulaire IT.De NEG groep bestaat uit meerdere labels, waaronder value added reseller en logistiek serviceprovider NEG-ITSolutions, Stichting ITdonations, logistiek dienstverlener ICTlifecycle, consumentenwebshops iUsed en tweedehandsnotebook.nl en IT-consultancy & service-management organisatie IT Group.

  Meer informatie
  www.neg-itsolutions.nl

  Leendert van Houwelingen
  030-69 30 466
  leendert.vanhouwelingen@neg-itsolutions.nl

  Perscontact NEG-ITSolutions

  John van Engelenburg
  030-69 30 466
  John.vanengelenburg@neg-itsolutions.nl

  0 0

  Geertruidenberg, 16 mei 2018 – Euro Shoe Group heeft myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor een IT-upgrade. Het gaat hierbij om een migratie naar nieuwe SAP-oplossingen. Hierdoor is de organisatie beter in staat om de wensen vanuit de business te realiseren, zoals het verbeteren van het e-commerceplatform of logistieke optimalisatie. Euro Shoe Group maakte reeds gebruik van SAP, maar door een verouderd systeem werden nieuwe functionaliteiten niet ondersteund en kwam er veel maatwerk aan te pas. De huidige oplossingen ondersteunen innovaties vanuit SAP.

  De samenwerking omvat de herimplementatie van BW 3.x naar BW 7.5 on HANA, de implementatie van SAP Business Objects (BO) en de migratie van SAP R/3 naar SAP ERP Central Component (ECC). Vanaf november 2017 zijn BW 7.5 on HANA en BO in gebruik. Afgelopen februari vond de livegang van SAP ECC plaats. Deze upgrade is gedaan met oog op de toekomst, zodat Euro Shoe Group nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten van SAP direct op kan nemen in haar bedrijfsvoering. myBrand en Euro Shoe Group startten de samenwerking in 2016.

  Dennis Bruijns, vestigingsdirecteur bij myBrand: “Wat de samenwerking kenmerkt is het optimisme en het vertrouwen in elkaars kunnen. Euro Shoe Group heeft zeer capabele SAP-specialisten in huis, waardoor goede discussies plaatsvinden en er pragmatische oplossingen op tafel komen. Het is een uniek project. Soms leken wensen onmogelijk waar te maken, maar we hebben ze toch gerealiseerd. We dragen samen verantwoordelijkheid voor het succes van dit project. Op dit moment zijn we de roadmap aan het bepalen voor het vervolg van de samenwerking. Aan de hand van workshops maken we een selectie van relevante, nieuwe functionaliteiten. Ook gaan we stap voor stap maatwerk overbrengen naar standaard SAP-processen. Dit alles om innovatie en flexibiliteit te realiseren en stimul>>

  Lees verder..

  0 0

  Apeldoorn, 16 mei 2018 – Van den Bosch Transporten, specialist in intermodaal transport, gaat na een succesvolle Proof of Concept de samenwerking aan met Thinkwise, leverancier van low-code modelgedreven software. Van den Bosch Transporten vervangt met behulp van de Thinkwise Suite verouderde bedrijfssoftware en zet zijn automatiseringsbehoeften snel om in nieuwe oplossingen.

  Met de flexibele ontwikkelplatform van Thinkwise kan Van den Bosch Transporten beter inspelen op ontwikkelingen in de organisatie en de steeds veranderende vraag vanuit de markt. Gerard Alders, CIO bij Van den Bosch Transporten: “Je moet het vermogen hebben om je snel aan te passen aan ontwikkelingen, zodat je steeds weer je klant optimaal kunt bedienen. Dat betekent dat je meer bewegingsvrijheid moet hebben, die bij traditionele pakketsoftware vaak ontbreekt. Het Thinkwise-platform geeft ons deze vrijheid.”

  Proof of Concept 
  Tijdens een Proof of Concept met Thinkwise is een oplossing gerealiseerd om het facturatieproces voor een van de overslagterminals van het bedrijf te automatiseren. Doordat Van den Bosch Transporten het proces heeft geoptimaliseerd naar de wensen van zijn klanten, sloot deze niet meer aan op de werkwijze van het gebruikte terminal- managementsysteem. Hierdoor moesten maandelijks handmatig tientallen Excel- bestanden gecombineerd worden om op de gewenste manier te kunnen factureren. De nieuwe oplossing genereert door middel van geregistreerde activiteiten automatisch de juiste facturen op basis van door de klant gespecificeerde kostensoorten en -plaatsen.

  Sneller en efficiënter
  Het systeem bespaart verder>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 16 mei 2018 – MarkLogic Corporation, leverancier van een operationele en transactionele NoSQL-database, lanceert MarkLogic 9.0-5 van het toonaangevende multi-model databaseplatform voor het beveiligen, delen en integreren van gegevens. Dit is een belangrijke stap voorwaarts in geautomatiseerd, veilig workloadbeheer voor data-integratieprojecten in de cloud en in het datacenter. De nieuwe versie van MarkLogic biedt grote organisaties meer out-of-the-box beveiliging, verbeterde mogelijkheden voor bedrijfskritische operaties en workload-management, en belangrijke verbeteringen aan het volledig ondersteunde open source Data Hub Framework (DHF) van MarkLogic.

  “Ondernemingen moeten innoveren en daarvoor hebben zij goede gegevens nodig. MarkLogic maakt gegevens toegankelijker, waardevoller en veiliger,” aldus Joe Pasqua, EVP en Head of Products bij MarkLogic. “Deze nieuwe functies en tools bieden ontwikkelaars, cloudarchitecten en IT-operators nog meer mogelijkheden om hun gegevens te integreren, nieuwe toepassingen te bouwen en een 360-graden weergave van hun gegevens te creëren. Met MarkLogic 9.0-5 hebben we de rol van zowel de database als de onderliggende gegevens verder versterkt, omdat die de ruggengraat zijn van elke succesvolle moderne organisatie die zich richt op snelheid, flexibiliteit en beveiliging in de cloud, op locatie of in een hybride omgeving.”

  “Deze nieuwste versie van MarkLogic is ontworpen om een echt enterprise-waardig platform te leveren dat voorop loopt op het gebied van data-integratie, beveiliging en mogelijkheden voor workloadbeheer,” aldus Carl Olofson, research vice president Application Development and Deployment bij IDC. “De belangrijkste vernieuwingen in MarkLogic 9.0-5 beloven verbeteringen op gebieden waar MarkLogic al uitblinkt – waardoor DBA’s en cloudarchitecten grote en co>>

  Lees verder..

  0 0

  BREDA [16 mei 2018] Extrema, organisator van festivals als Solar Weekend, Extrema Outdoor en Mandala, kiest voor CM.com voor het uitrollen van de mobiele strategie om beter op de wensen en behoeften in te kunnen spelen van festivalbezoekers. Dat zijn beide partijen overeengekomen. CM.com verzorgt in deze samenwerking mobiele totaaloplossingen in ticketing, data, communicatie en transacties.

  ‘Personalized experience’ is de toekomst van conversie
  De gemiddelde festivalbezoeker is dagelijks actief op zijn of haar mobiele telefoon. Door de hoeveelheid aan informatie en nieuwe communicatiekanalen missen e-nieuwsbrieven en Facebook posts het gewenste effect. “Om nog meer in te spelen op de wensen en behoeften van de festivalbezoekers, werken we sinds kort samen met CM.com. Dankzij de combinatie van mobiele communicatie-, data- en betalingsoplossingen binnen één platform, kunnen we nu veel sterker inzetten op relatiemarketing en de klant een product- en aankoopbeleving op maat aanbieden”, stelt Dennis Behlau, projectmanager bij Extrema.

  Compleet platform voor mobiele beleving
  De samenwerking stelt Extrema in staat om de komende jaren beslissingen te nemen op basis van historische data. Met de technologie van CM.com wordt bezoekersdata verzameld, geanalyseerd en gesegmenteerd. Aansluitend kan de organisator in het platform van CM.com naar de juiste doelgroep het juiste bericht sturen via SMS, Facebook Messenger, chatbots en later ook RCS. “Een betaallink in een gepersonaliseerd SMS-bericht geeft directe toegang tot het bestellen en afrekenen van festivaltickets met een mobiel. Ook spraakberichten van artiesten kunnen deel uit gaan maken van de nieuwe opzet. Innovatieve ticketverkoop is het vertrekpunt van de samenwerking en onderdeel van de mobiele strategie.” aldus Behlau.

  Betalen in termijnen
  CM.com maakt het mogelijk voor fe>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 694 | 695 | (Page 696) | 697 | 698 | .... | 763 | newer