Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 695 | 696 | (Page 697) | 698 | 699 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam/Maastricht, 16 mei 2018 – Vodafone introduceert een wereldprimeur waarbij het voor het eerst mogelijk is om een raceauto op afstand te besturen met de kracht van hersenactiviteit. Hoe beter de deelnemer zich focust, hoe sneller de auto gaat. Een 4G-livestream geeft het gevoel alsof je echt achter het stuur zit van de raceauto die je op afstand bestuurt. Op 20 juni racen winnaars van regionale kwalificaties tegen elkaar op Circuit Lelystad in de Formula Brain-competitie.

  Samen met een team uit de Formula Student raceklasse heeft Vodafone deze ervaring ontwikkeld. Op het racecircuit wordt de hersenactiviteit van de coureur gemeten door een headset met speciale sensoren. Deze headset meet de hersenprikkels van de deelnemer. Die prikkels zijn beïnvloedbaar door sterk te focussen, wat ervoor zorgt dat de signalen die via het 4G-netwerk van Vodafone naar de fysieke raceauto worden gestuurd krachtiger zijn. Daardoor gaat de wagen sneller over het circuit. In een 4G-livestream op schermen raast het circuit aan de deelnemer voorbij, wat de ervaring compleet maakt.

  “Met deze innovatie laten wij de eindeloze mogelijkheden van de allernieuwste technologie zien. Van auto’s tot fietsen, steeds meer voertuigen communiceren met elkaar via Vodafone’s netwerk. Met dit project demonstreren we de kracht hiervan door hersenkracht te verbinden met het besturen van een raceauto.”, zegt Marcel de Groot, Directeur Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo.

  Regionale kwalificaties
  Iedereen kan vanaf 19 mei de kracht van zijn of haar hersenen testen. In geselecteerde Vodafone-winkels kan op een op een virtueel circuit in de Formula Brain game een rondetijd neergezet worden. Op 20 juni nemen de snelste coureurs het tegen elkaar op in de finale op Circuit Lelystad met een echte auto. De winnaar krijgt VIP-kaarten voor de Grand Prix van Oostenrijk in Spielberg. Bekijk hier waar en wanneer de kwalificati>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 17 mei 2018 - Teleperformance Benelux, marktleider in outsourced customer experience management, maakt vandaag bekend een partnership te zijn aangegaan met Building Blocks. Door het partnership met Building Blocks wordt de dienstverlening van Teleperformance aan bestaande en nieuwe klanten aanzienlijk uitgebreid doordat klantbehoeften en -gedrag nu nog beter voorspelt kan worden door de data science en machine learning algoritmes van Building Blocks.

  Paul Joustra, CX Improvement Manager Teleperformance Benelux: “Met het technologie van Building Blocks kunnen we voor onze klanten voorspellende analyses uitvoeren en op basis hiervan de belangrijkste kpi’s en de customer lifetime value optimaliseren. Op deze manier gaan wij nog meer waarde toevoegen en kunnen we samen met onze klanten strategische stappen nemen om de Customer Experience verder te verhogen en gepersonaliseerde service te bieden aan de eindklant.”

  Voorspellen klantgedrag 
  De technologie van Building Blocks bevat Blocks, analysetechnieken en algoritmes die analyses uitvoeren op de beschikbare data en deze inzetten om klantgedrag te voorspellen. De hele customer journey wordt in kaart gebracht en data van alle afdelingen en uit interne en externe bronsystemen worden daarbij in acht genomen. Het inzetten van data science leidt tot het personaliseren en optimaliseren van het aanbod naar de individuele behoefte van de consument, zoals het aanpassen van premies, voorraadoptimalisatie en gepersonaliseerde aanbiedingen. Dit leidt tot onder andere hogere conversieratio’s en verbeterde customer lifetime value.

  Gepersonaliseerde service 
  De trend is dat consumenten vooral persoonlijke en relevante service willen. Hiervoor moeten bedrijven volgens Teleperformance Benelux drie zaken goed geregeld hebben: de inzet van nieuwe communicati>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 mei 2018  -  Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, publiceert het Global Threat Landscape Report voor het eerste kwartaal van 2018. Uit dit onderzoeksrapport blijkt dat  sommige cybercriminelen er inmiddels de voorkeur aan geven om gekaapte systemen in te zetten voor cryptomining, in plaats van het opeisen van losgeld. Detecties van cryptomining-malware namen flink toe, was de groei vorig jaar nog 13%, nu is het gestegen tot 28%. De belangrijkste punten die in het Global Threat Landscape Report beschreven worden, zijn:

  Cybercriminelen veranderen van aanpak om sneller en op grotere schaal succes te boeken
  Uit de onderzoeksgegevens blijkt dat cybercriminelen slimmer gebruikmaken van malware en recent gepubliceerde zero day-kwetsbaarheden. Ze zijn daarmee in staat om snelle en grootschalige aanvallen uit te voeren. Hoewel het aantal detecties van exploits (misbruik van kwetsbaarheden) per bedrijf in het eerste kwartaal van 2018 met 13% daalde, nam het aantal detecties van unieke exploits met ruim 11% toe. 73% van alle bedrijven werd het slachtoffer van een exploit met ernstige gevolgen.

  • Een piek in cryptojacking: Cybercriminelen blijven hun malware verbeteren. Dit maakt de preventie en detectie steeds moeilijker. Detecties van cryptomining-malware namen flink toe, was de groei vorig jaar nog 13%, nu is het gestegen tot 28%. Cryptojacking kwam vaker voor in het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika. Hoewel cryptomining-malware een relatief nieuwe bedreiging is, geeft die blijk van een ongekende diversiteit. Cybercriminelen ontwikkelen bestandsloze malware om detectie te omzeilen en kwaadaardige code in>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 mei 2018Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, breidt haar activiteiten uit naar Litouwen. Het bedrijf opent een nieuw centrum in Kaunas, de tweede stad van het land, waar software developers zich focussen op innovatie en verbetering van de producten van Hyarchis. Met deze uitbreiding zet Hyarchis een volgende stap in haar internationale groeiambitie.

  Als marktleider in de financiële dienstverlening is het volgens Andre van der Doelen, eigenaar en CEO van Hyarchis, belangrijk om continu te werken aan innovatie: “De stap naar Litouwen past uitstekend bij onze ambities om onze software verder te innoveren en met ons bedrijf internationaal te groeien.  De FinTech en LegalTech markten groeien razendsnel en we zijn dan ook altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen binnen deze markten. Als sterke internationale hub voor zowel fintech als legaltech oplossingen biedt Litouwen de kennis en het talent dat we nodig hebben om onze ambities waar te maken. Naast het juiste talent zien we in Litouwen ook interessante marktkansen. De eerste maanden focussen wij ons echter op het leggen van een goede basis. Wanneer deze basis staat, richten we ons actief op het benaderen van de Scandinavische en Baltische markt.”

  Hyarchis wordt in de opstartfase geholpen door Pakopa, een collectief van adviseurs die werkzaam zijn in onder andere het bedrijfsleven, legal en finance. Zij hebben veel lokale kennis en ervaring in huis waarmee zij bedrijven helpen om zich in Litouwen te  vestigen. Adriaan Hoogduijn, eigenaar en CEO van Pakopa: “Litouwen stond eerder bekend als een land waarin voornamelijk de kosten laag waren, maar dit verandert snel. De personeelskosten zijn in de afgelopen jaren sterk gestegen en het klassieke outsourcingsmodel wordt daarom steeds minder aantrekkelijk. Veel bedrijven in Litouwen zien zich genoodzaakt om hun bedrij>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 mei 2018 – China is hard op weg om de Verenigde Staten in 2020 te overtreffen als 's werelds grootste bron van buitenlandse handelsmerkaanvragen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van CompuMark, marktleider in onderzoeks- en beschermingsoplossingen voor handelsmerken. De analyse is gebaseerd op aanvragen in het internationale handelsregister. In de afgelopen twee jaar is het aantal Chinese aanvragen in buitenlandse registers verdubbeld, Chinese aanvragers dienden in 2017 bijna 120.000 aanvragen in.

  Chinese focusmarkt
  Het aantal merkaanvragen in Amerika ingediend door Chinese merken is sinds 2014 met 800 procent toegenomen. Van de 120.000 buitenlandse handelsmerkaanvragen die in 2017 door Chinezen werden ingediend, waren er 50.000 geadresseerd aan de Verenigde Staten. Hieruit is te concluderen dat de VS de belangrijkste markt is voor Chinese merken, voorheen waren dit de aangrenzende landen in Zuidoost-Azië. Het aantal representeert ongeveer 10 procent van alle aanvragen die in één jaar zijn ingediend bij de handelsmerkregisters van de VS.

  Aanvragen binnen de grenzen
  In eigen land blijft het Chinese merkenregister ook fenomenaal groeien. Met meer dan 1,4 miljard consumenten wordt de Chinese markt gezien als een belangrijk target voor internationale merken, dus wereldwijde merken laten hier massaal hun handelsmerken registreren. Enkele cijfers die de sterke groei onderstrepen:

  • Het merkenregister van China is de grootste ter wereld. In 2017 werden er meer dan vijf miljoen nieuwe merken toegevoegd.  
  • Wereldwijd stonden 60 procent van de merkaanvragen in 2017 in het Chinese register. In september 2017 werden meer aanvragen in één week ingediend dan dat in heel 2016 werden ingediend bij het Europese Unie-register.
  Het aandeel van wereldwijde handelsmerkaanvragen dat in China wordt ingediend, neemt n>>

  Lees verder..

  0 0

  Bunnik, 17 mei 2018 – Met de nieuwe devolo dLAN 1000 mini heb je overal in huis goed en snel internet via elk gewenst stopcontact. De compacte Powerline-adapter maakt gebruik van het elektriciteitsnetwerk om data over te brengen. Het principe is simpel: sluit de dLAN-adapter op de router aan en steek de adapter in een nabijgelegen stopcontact. Je kunt nu snel streamen, surfen, gamen en zelfs je pc integreren in je home office-netwerk.  Compact en bliksemsnel
  Het installeren van de devolo-adapter is kinderlijk eenvoudig: je hoeft hem alleen in het stopcontact te steken en je bent klaar om te surfen. Nu elk stopcontact kan dienen als wifipunt, is stabiel internet niet langer beperkt tot één kamer in huis, maar kun je ook op zolder, in de kinderkamer en zelfs in de kelder genieten van dezelfde goede verbinding. In vergelijking met traditionele Powerline-adapters biedt de nieuwe dLAN 1000 mini een groter bereik, betere stabiliteit en een internetsnelheid tot 1000 Mbps.  Alles wat je nodig hebt
  Maximaal gebruik van het internet in de meest compacte vorm: dat is de nieuwe dLAN 1000 mini. De Ethernet-poort van de adapter wordt gebruikt als een stabiele aansluiting. Dankzij de devolo ‘range+’-technologie kan de adapter over extra lange afstanden worden gebruikt. De dLAN 1000 mini Starter Kit bevat twee adapters om een nieuw Powerline-netwerk op te zetten. Met een losse adapter is het ook >>

  Lees verder..

  0 0

  Düsseldorf, 17 mei 2018 -Om de samenwerking tussen Sales en Marketing nog verder te versterken, heeft OKI zijn Central Region Team opnieuw samengesteld en de afzonderlijke verantwoordelijkheden van de landen samengevoegd onder de naam ‘One Central Region’. Nieuw daarbij is onder andere de Value- en Volume-Sales-splitsing van de verkoopafdelingen en ook de splitsing van de regionale verkoop in noord en zuid in de gehele Central Region evenals een verdere uitbreiding van de Salesteams voor verticale markten. Daarnaast zal Ibrahim Ahmet terugkeren in de Central Region als Volume Sales and Marketing Director van de Europese centrale.

  OKI is een van de weinige fabrikanten in de markt, die met zijn portfolio vrijwel alle print-toepassingsgebieden kan aanbieden: van naaldprinters via mono-, kleuren-, tot wide format en narrow format printers. Naast het traditioneel belangrijke officesegment richt de onderneming zich met dit flexibele pakket op nog een andere markt in verticale branches. OKI onderstreept dit doel met de opbouw en ontwikkeling van een nieuw, verticaal verkoopteam voor de Central Region onder leiding van Key Account Manager Bastian Dach. Naast Maik Fassbender, Senior Manager Regional Sales South, leidt de nieuwe kracht Tijs Wezenaar het verkoopteam noord.

  Een ander kernpunt van de nieuwe structuur van de Central Region is de terugkeer van Ibrahim Ahmet op de nieuwe post van Volume Sales & Marketing Director. Ibrahim Ahmet was in zijn vorige functie als General Manager Volume Sales EMEA in de Europese centrale van OKI verantwoordelijk voor de afdelingen e-commerce en Dealer Telesales en heeft daar een belangrijke bijdrage geleverd aan het opnieuw Europabreed opbouwen van deze afdelingen. Daarvoor heeft hij ook nog leidinggegeven aan de Channel Marketing. Deze gecombineerde expertise brengt hij nu mee in de Central Region en hij rapporteert samen met de Value Sales Director Olaf Sepold rechtstreeks aan>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 17 mei 2018 — NETGEAR introduceert vier nieuwe Gigabit-switches met Power-over-Ethernet (PoE+) en SFP-poorten voor fiber uplinks. De switches zijn een aanvulling op de tweede generatie Smart Managed Pro Switches, specifiek ontworpen voor geconvergeerde netwerken waarin stem, video, data en IoT allemaal via één platform lopen, met maximale beveiliging.

  Binnen kleine en middelgrote organisaties in bijvoorbeeld horeca, catering, educatie en retail, wordt steeds meer gebruik gemaakt van VoIP-telefoons, IP-beveiligingscamera’s, video-over-IP-endpoints, bewegingssensoren, LED-verlichting, beveiligde deursloten en andere IoT-apparaten. Zo’n drukbevolkt netwerk vraagt om netwerkswitches die PoE ondersteunen, zodat een netwerkmanager apparaten op het netwerk kan aansluiten met een kabel die voor zowel verbinding als energie zorgt. Daarnaast vragen draadloze 802.11ac Wave 2 access points en HD-beveiligingscamera’s om PoE+ (802.3at).

  De vier nieuwe Smart Managed Pro Switches zijn bovendien uitgerust met verbeterde beveiligingsmogelijkheden:

  • Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Snooping zorgt ervoor dat enkel DHCP-servers reageren op DHCP-verzoeken en netwerkdata doorsturen naar cliënten. Daarnaast biedt het de mogelijkheid te bepalen hoe vaak er verkeer wordt verstuurd in reactie op DHCP-verzoeken op clientpoorten, wat de impact van DHCP Denial of Service (DoS)-aanvallen van een individuele client of toegangspoort vermindert.
  • Dynamic Address Resolution Protocol(ARP) Inspection (DAI)– >>

   Lees verder..

  0 0

  Breda, 17 mei 2018 – Het besluit van de Nederlandse overheid om te stoppen met de securitysoftware van Kaspersky, doet het bedrijf uiteraard geen goed. Een marktanalyse van databasemarketingspecialist Computer Profile, waarbij bijna 7.400 beslissers van Nederlandse organisaties met meer dan 50 medewerkers zijn ondervraagd, laat echter zien dat Kaspersky de laatste jaren ook een dusdanig sterke marktpositie heeft opgebouwd bij lokale overheidsorganisaties en in andere sectoren, dat ze deze gevoelige klap te boven zullen komen.

  Waar McAfee en Symantec ten opzichte van negen jaar geleden marktaandeel hebben verloren als het gaat om antivirussoftware, hebben de overige spelers die ertoe doen, zoals Trend Micro, Sophos, Eset, Microsoft, F-secure en dus ook Kaspersky, juist terrein gewonnen.  Spreiding

  Het gevolg is dat de verschillende spelers qua penetratiegraad dichter bij elkaar komen te liggen. Als gekeken wordt naar werkplekbeveiliging, dat wil zeggen de combinatie End Point-beveiliging en antivirus, laat de markt sowieso een diffuus beeld zien met de verschillende spelers die in alle sectoren een substantieel marktaandeel hebben.  Overheidsorganisaties

  Wanneer wordt ingezoomd op de security bij overheidsorganisaties, is te zien dat Kaspersky de partij is die hier over de afgelopen jaren de sterkste groei heeft doorgemaakt. Het gaat dan met name om End Point security bij gemeentes en rechterlijke instanties.


  0 0

  Amsterdam, 17 mei 2018 – Zendesk, Inc. (NYSE: ZEN), leverancier van een platform voor customer service en engagement introduceert The Zendesk Suite. Dit nieuwe omnichannel-aanbod brengt de meest populaire communicatiekanalen samen in een oplossing zodat organisaties hun klanten een consistente en geïntegreerde customer experience kunnen bieden. Naast The Zendesk Suite wordt ook Connect geïntroduceerd, een nieuw product voor proactieve klantcommunicatie. Met Zendesk Connect kunnen customer service teams snel en geautomatiseerd berichten sturen, gebaseerd op de meest recente acties en voorkeuren van klanten. Bedrijven kunnen Connect ook gebruiken om klanten te helpen voordat ze een vraag stellen en om klantinteracties te beheren op verschillende kanalen. Met de introductie van The Zendesk Guide en Connect biedt Zendesk een volledig pakket geïntegreerde diensten voor customer service en engagement.

  “De beste klantervaringen zijn snel, eenvoudig en laten de klant zelf beslissen via welk kanaal zij met een organisatie communiceren. Deze ervaringen worden nog beter wanneer het bedrijf je goed genoeg kent om je problemen op te lossen voordat deze zich voordoen”, zegt Mikkel Svane, CEO van Zendesk. “The Zendesk Suite en Connect zijn ontwikkeld om bedrijven de mogelijkheid te geven hun klanten precies die ervaringen te bezorgen.”

  The Zendesk Suite
  The Zendesk Suite is een oplossing voor meerdere customer support-kanalen en ontworpen voor bedrijven die hun klanten een consistente en naadloze ervaring willen bieden. Ongeacht op welke manier klanten kiezen met hen te communiceren. The Suite integreert e-mail, live chat, telefoon, self-service helpcenters, en elk ander kanaal dat wordt verbonden aan het platform, inclusief social media. Het biedt alles wat bedrijven nodig hebben om een gesprek met een klant op verschillende kanalen te voeren zonder dat de klant daa>>

  Lees verder..

  0 0

  Microsoft introduceert de Xbox Adaptive Controller, de eerste betaalbare en eenvoudig configureerbare Xbox draadloze controller die speciaal is ontwikkeld voor gamers met een lichamelijke beperking. Deze aankondiging staat in het teken van Global Accessibility Awareness Day (GAAD), dat vandaag plaatsvindt.  De nieuwe controller is ontwikkeld op basis van uitgebreid gebruikersonderzoek in samenwerking met organisaties als The AbleGamers Charity, The Cerebral Palsy Foundation, SpecialEffect, Warfighter Engaged, Craig Hospital, en talloze leden uit de community. Het gezamenlijke doel was om gamen toegankelijk te maken voor iedereen die als gevolg van een lichamelijke beperking moeite heeft met het gebruik van traditionele controllers.

  Met het Inclusive Design-programma zet Microsoft zich voortdurend in om producten en diensten toegankelijk te maken voor iedereen. De Xbox Adaptive Controller is hiervan een voorbeeld en sluit naadloos aan bij de missie van Microsoft om "elke persoon en organisatie op onze planeet in staat te stellen meer te bereiken". Tijdens Microsoft Build 2018 werd ook AI for Accessibility aangekondigd, een vijfjarig programma waarbij 25 miljoen dollar wordt geïnvesteerd in AI ter ondersteuning van mensen met een beperking. Microsoft bouwt hiermee verder aan het idee dat AI een grote impact kan hebben op toegankelijkheid. Zo helpt Microsoft Translator mensen met een gehoorbeperking door middel van real-time ondertiteling van >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 mei 2018 - PA Consulting Group (PA) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Sparkler heeft overgenomen, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van digitaal inzicht en strategie. Het klantinzicht van Sparkler, de merkstrategie en expertise op het gebied van bedrijfsvoering vormen een aanvulling op de bestaande innovatieve, digitale en strategische expertise van PA.

  In een wereld waarin strategieën, technologieën en innovatie met elkaar verbonden moeten worden, biedt de combinatie van PA en Sparklers hun klanten een grote meerwaarde. Onder meer om ze te helpen veranderingen in hun klant- en concurrentielandschappen te begrijpen, erop te reageren en in te kunnen spelen op de kansen die disruptieve veranderingen bieden.

  Sparkler werkt met 's werelds meest geavanceerde digitale merken en blue-chip-bedrijven. Daaronder bevinden zich bedrijven als Microsoft, eBay, Diageo, Electrolux, Sainsbury's, Sky en Uber. Met expertise in consumentenonderzoek, waaronder digitale communities, heeft het adviesbureau als marktleider inzicht in hoe consumenten denken en zich gedragen in de digitale wereld. Het bedrijf heeft een lange staat van dienst in het helpen van klanten bij het innoveren van hun diensten en het succesvol positioneren van hun merken. In 2017 won Sparkler een Best Agency-award bij de awards van de Market Research Society.

  Andy Katz, hoofd van PA's strategieteam, is blij met de overname: "De behoeften, het gedrag en de verwachtingen van klanten veranderen in een ongekend tempo. Tegelijkertijd vervaagt het traditionele onderscheid tussen producten en diensten en zien we nieuwe manieren om waarde te creëren.”

  Mark Griep, Country Head voor PA in Nederland, voegt toe: “Veel markten worden nu zowel binnen de sector zelf als door nieuwkomers verstoord. Het is daarom van groot belang dat organisaties nog dichter op hun klant zitten e>>

  Lees verder..

  0 0

  SAN FRANCISCO – MAY 17, 2018 – Riverbed®, The Digital Performance Company™, today announced that IDC positioned Riverbed Xirrus as a Major Player in its “IDC MarketScape: Worldwide Enterprise WLAN 2018 Vendor Assessment.” Complimentary access to the report can be viewed here.

  IDC’s placement of Riverbed Xirrus as a major player is representative of the enhanced value combining the cloud networking solutions of the two companies following Riverbed’s acquisition of Xirrus in 2017. The IDC report indicates that distributed organizations, especially those at large or global scale, seeking a robust cloud-managed enterprise WLAN solution, should consider Riverbed Xirrus.

  The report also notes Riverbed’s end-to-end cloud networking solution and digital performance strategy.

  “Riverbed and Xirrus have come together to create something much bigger – delivering a powerful cloud networking and digital experience management solution that provides more agility and better performance for today’s digital enterprise,” said Bruce Miller, Vice President of Product Marketing. “In addition to enterprise Wi-Fi, Riverbed Xirrus customers can leverage a broad cloud networking and digital experience management portfolio, includi>>

  Lees verder..

  0 0

  VeeamON, Chicago, Il.: May 17, 2018:  Veeam® Software, the leader in Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, today announced the winners of its inaugural Veeam Innovation Awards at VeeamON, the company’s fourth annual user and partner conference. The awards celebrate enterprise organizations, partners, and Veeam Cloud & Service Providers (VCSPs) who have leveraged the power of Veeam Hyper-Availability Platform - most often utilizing open APIs and orchestration - to deliver innovative solutions at scale, that drive business outcomes for enterprises across the globe.

  Hyper-Availability is the new expectation for data in today’s enterprise. In the Hyper-Available Enterprise, data must move to a new state of intelligence, able to anticipate need and satisfy demand, and meet the expectations of the mobile, always-on world. Ensuring the Hyper-Availability of data requires an evolution in how data is managed from policy-driven to behavior-driven, and the open nature of Veeam’s vision for Intelligent Data Management enables partners to offer fully customizable, innovative solutions.

  “The Veeam Innovation Awards celebrate organizations that are using the Veeam Hyper-Availability Platform in new and unique ways to drive significant business outcomes,” said Danny Allan, Vice President of Product Strategy at Veeam. “These organizations have unlocked incremental business value and agility by accelerating innovation, improving operational efficiencies, and helping them manage the hyper-criticality, sprawl and growth of data at massive scale.  We’re excited to see such innovation and creative thinking and can’t wait to see what they and other innovators do next as our platform continues to expand and evolve.”

  The winners of the inaugural Veeam Innovation Awards are:


  0 0

  Amsterdam, 17 mei 2018 – De Amsterdamse startup Barqo neemt concurrent Botentenhuur.nl over. Hiermee stevent het botenplatform af op marktleiderschap in de online botenverhuur. Met de overname van Botentehuur.nl werkt Barqo niet alleen meer samen met particuliere bootbezitters, maar ook met 50 toonaangevende, commerciële bootverhuurders. Hierdoor breidt Barqo het Nederlandse aanbod uit met zo’n 1.700 boten.

  “Het online platform van Botentehuur.nl is in feite vergelijkbaar met Barqo, alleen koppelt zij uitsluitend commerciële bootverhuurders aan huurders. Met deze overname realiseren we een forse toename in het aantal binnenlandse boten en kunnen we nog sneller opschalen. We nemen niet alleen het platform en de relaties met booteigenaren van Botentehuur.nl over, maar ook het boekingssysteem dat Botentehuur.nl heeft ontwikkeld. Deze ‘Sofware as a Service’-oplossing gaan wij verder perfectioneren, zodat nog meer commerciële partijen via dit systeem hun boten kunnen verhuren. Zo wordt botendelen ook voor hen aantrekkelijk en rendabel”, aldus Floris van Hoogenhuyze, medeoprichter van Barqo.

  Mijlpaal na mijlpaal
  Van Hoogenhuyze: “Als Barqo, de marktleider van het botendelen, zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze business te versterken. Twee jaar geleden kondigden wij het partnership aan met Centraal Beheer, vorig jaar realiseerden we 500 procent groei en nu nemen we Botentehuur.nl over. Dit is weer een belangrijke mijlpaal voor ons. Wij kunnen hierdoor een nog grotere groep bootbezitters bereiken en daardoor nog meer bootliefhebbers bedienen.” Barqo neemt met de samenwerking vijftig commerciële bootverhuurders, de boekingssoftware en de goede vindbaarheid over van Botentehuur.nl over. “Door deze ‘dubbele bezetting’ komen onze potentiele klanten nog sneller met ons in aanraking.”

  >>

  Lees verder..

  0 0

  DEN HAAG, 20180511 - De bezoekers van evenementen ontvangen via steeds meer kanalen dagelijks berichten. WhatsApp is een favoriet laagdrempelig kanaal dat ook zakelijk steeds vaker wordt gebruikt. Het Haagse bedrijf evisit biedt de mogelijkheid om de toegangskaart voor een event te ontvangen via WhatsApp (het w-ticket). Het is daarmee het eerste eventregistratie- en communicatiebedrijf dat deze mogelijkheid van afleveren van evenementtoegangskaarten biedt.

  “evisit gelooft in de kracht van evenementen, maar erkent ook de steeds groter wordende uitdaging om mensen/doelgroepen bij elkaar te brengen en efficiënt te bereiken,’ aldus Bart Grol, de trotse directeur van evisit. ‘Wij denken continu na over nieuwe oplossingen die het registreren voor evenementen nog gemakkelijker maakt. Daarom hebben we iets nieuws geïntroduceerd. Ieder evenementtoegangskaartje dat door een bezoeker via evisit wordt besteld, kan eenvoudig worden afgeleverd op WhatsApp.”  
   
  Bart Grol: “Maar al te vaak zien we dat, ondanks al onze maatregelen, e-mailberichten met bijgesloten e-tickets niet goed aankomen bij evenementbezoekers. De berichten ‘verdwijnen’ in de grote stroom van e-mailberichten die we dagelijks ontvangen. Op de dag van het evenement moet het e-mailbericht er weer bij gezocht worden om zo het eticket te kunnen tonen. Met onze nieuwe oplossing wordt dit een stuk eenvoudiger. Op het moment dat de toegangskaart is besteld, wordt de bezoekers standaard de mogelijkheid geboden om deze toegangskaart te versturen via WhatsApp. Nooit meer zoeken in e-mails op je telefoon, direct beschikbaar en laagdrempelig.”

  Eventregistratie en communicatie is een heel belangrijk onderdeel voor het succes van het evenement. Met het w-ticket zorgt evisit ervoor dat het registreren nog laagdrempeliger en eenvoudiger wordt. De functionaliteit is in alle versies van evisit per direct beschikbaar. 
   
  Over evisit
  evisit werd opgericht in 1997 en is gevestigd in Den Haag. Met haar twintig medewerkers levert zij high quality software en diensten en biedt zij alle facetten voor de registratie van een evenement. Door de combinatie van deze software en diensten zijn zij ervan overtuigd dat zij het leven van eventmanagers vele malen makkelijk kunnen maken. Met persoonlijke aandacht, gaaf design, customer care voor zowel de eventmanager als voor genodigden en full-servicediensten onsite. evisit is als eerste eventregistratietool op 14 juli 2017 ISO27001 gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle AVG/GDPR eisen.
   
  Noot voor redactie:
  evisit is een product van Amgate B.V.
  Contactpersoon: Bart Grol (Directeur Amgate B.V.)
  Email: bart.grol@amgate.com Tel: 0703065420 
   
  Meer informatie: www.evisit.nl/whatsapp-ticket 

  0 0

  Geertruidenberg, 23 mei 2018 – Slokker Bouwgroep slaat de handen ineen met myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, om haar inkoopproces te optimaliseren. De organisatie kampte met een gebrek aan uniformiteit bij de inkoop van goederen en diensten. Haar vier locaties fungeerden allen apart, waardoor de organisatie veel contractvarianten kende. Samen met Slokker heeft myBrand een applicatie ontwikkeld die het inkoopproces standaardiseert. In de applicatie wordt gebruik gemaakt van de classificatiemethode NL/SfB, bedoeld voor gebruik tijdens het ontwerpen, realiseren en beheren van bouwprojecten.

  In de applicatie doorloopt de inkoper een standaard proces waarbij gegevens zoals producttype en hoeveelheid worden ingevoerd. Vervolgens wordt binnen de applicatie een contract gegenereerd in een standaard formaat. De applicatie maakt gebruik van brondata uit SAP en is ontwikkeld middels de Fiori/SAPui5-techniek. Om de brondata uit SAP te ontsluiten dient de SAP Gateway als tussenlaag, waarop verschillende OData services zijn ontwikkeld. Slokker Bouwgroep maakte al gebruik van SAP, maar door de integratie van deze applicatie ontstaat een naadloze aansluiting tussen de inkoper en de verwerking van de inkoopgegevens in SAP.

  Op dit moment is de bewaking van verzonden contracten ondergebracht in een externe applicatie. Het traject om dit naar SAP te verplaatsen is in volle gang. Verder wordt gekeken naar de inrichting van extra functionaliteiten om het inkoopproces verder te versnellen en vereenvoudigen, zoals de invoer van digitaal ondertekenen.

  Marco Deckers, relatiemanager bij myBrand: “Voor een succesvolle samenwerking is een goede match belangrijk, en dat is bij ons het geval. We sluiten op elkaar aan qua omvang, organisatiecultuur en manier van communiceren; de lijnen zijn kort. Tijdens het traject hebben we voor een aantal grote uitdagingen ge>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwe functie: Sr. Manager Regional Sales Central Region North (Northern Germany, BeNeLux)

  Voormalige functie: Business Account Manager, Epson Nederland

  Vanaf: 1 mei

  OKI EUROPE, specialist in documentoplossingen, heeft Tijs Wezenaar benoemd tot Sr. Manager Regional Sales Central Region North. Hij zal in deze rol verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en verder professionaliseren van het resellerkanaal binnen de regio Duitsland Noord en de BeNeLux.

  Wezenaar (54) heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan binnen de printing & imaging markt in diverse nationale en internationale sales- en business developmentfuncties. Zo is hij onder meer werkzaam geweest bij HP, Xerox en meest recent bij Epson. Deze ervaring gaat Wezenaar inzetten om de groeiambities van OKI EUROPE in het officekanaal samen met zijn team aan ervaren Regional Sales Managers te realiseren. De focus ligt daarbij op het ontwikkelen van duurzame samenwerkingsverbanden waarbij groei in verticale markten en het rendement voor de reseller en voor OKI voorop staan.

  0 0

  Breda, 23 mei 2018 – Benelux-bedrijven maken nauwelijks gebruik van de slimme werkbril waarmee heftruckchauffeurs, zorgverleners of machinewerkers hun handen vrij hebben en tegelijkertijd informatie op het vizier hebben. Dat blijkt uit Toshiba-onderzoek naar het gebruik van zogeheten smart glasses in zakelijk Europa. 73% van de IT-beslissers in de Benelux is bekend met de oplossing maar meldt dat het gebruik van de slimme werkbril nog in de onderzoeksfase zit. Verdere ontwikkeling van Augmented Reality, beschikbaarheid van het snelle 5G netwerk en druk op meer arbeidsproductiviteit vergroten de kans op inzet van smart glasses in een zakelijke omgeving volgens dit Toshiba-onderzoek onder meer dan 1000 IT-beslissers in Europa waaronder zo’n 200 in de Benelux.  Waar de virtuele bril in de consumentenmarkt al enige tijd populair is, worden smart glasses nog nauwelijks gebruikt op de werkvloer. Zo blijkt uit het Toshiba-onderzoek. 52% van de IT-beslissers geeft aan dat dataverwerking de grootste zorg wordt bij de inzet van de slimme werkbril. Tegelijkertijd is 38% van de respondenten ervan overtuigd, dat dit compleet nieuwe apparaat binnen drie jaar volop ingezet gaat worden op de werkvloer. Zeker waar mensen hun handen vrij moeten houden voor bijvoorbeeld hulp aan bed, een machine of een heftruck, leert dit onderzoek.

  51% van de IT-beleidsmakers is van mening dat handenvrij werken en het vergroten van arbeidsproductiviteit de belangrijkste katalysatoren worden voor de afname van slimme werkbrillen. Behoefte aan meer mobiliteit is voor 47% van de respondenten doorslaggevend voor het gebruik van smart glasses.


  0 0

  Zoetermeer, 23 mei 2018 -  Het nieuwe platform Dutch Connect (www.dutchconnect.nl) is gelanceerd. Dutch Connect is een platform dat als missie heeft Nederland slimmer te laten werken door meer en beter gebruik te maken van de digitale werkplek en digitale mobiliteit. Het nieuwe platform informeert en inspireert zowel mensen die werkzaam zijn in het domein van Universal Communications als gebruikers daarvan met nieuws, interviews, reportages, video’s, usercases, onderzoeken, blogs en vlogs. Dutch Connect presenteert deze op een heldere en overzichtelijke manier met als hoger doel Nederland slimmer te laten werken en communiceren.

  Formule
  De hoofdredactie staat onder leiding van HP (Hans-Peter) van Tilburg, een expert in de telecommarkt en fervent voorvechter van ‘Digitale Mobiliteit’. De bezoekers worden vanaf heden geïnformeerd via de responsive website, een wekelijkse nieuwsbrief en de social mediakanalen Linkedin en Twitter. In de loop van dit jaar zal het platform verder worden uitgebreid met Dutch Connect Magazine en een duidelijk link naar live-events, waaronder Het Dutch Society event, de ICT Summerfair/Winterfair en De Filevrije Dag. Met het oog op de verregaande convergentie tussen  de telecom- en IT wereld  en zal er nauw worden samengewerkt met het platform Dutch IT-channel onder leiding van hoofdredacteur Witold Kepinski.

  Doelgroep
  Het platform Dutch Connect is er voor mensen die werkzaam zijn in het domein Universal Communications en  The Digital Workspace te informeren en te inspireren. Binnen Universal Communications worden alle communicatievormen bij elkaar gebracht, zoals Mobile, VoIP-telefonie, e-mail, AR/VR, chat en audio- en video-webconferenties. Daarnaast spelen Business Intelligence, Social, CRM en ook nieuwe technologische ontwikkelingen op het gebied van  Internet of Things, Drones, Smart Cities, Cars en Buildings een grote rol. De focus in het bereik van Dutch Connect ligt op verantwoordelijken bij zowel zakelijke eindgebruikers als operators, distributeurs, vendors, ICT (value-added) resellers, retailers en belangenorganisaties. In nauwe samenwerking met diverse branche- en vakverenigingen is Dutch Connect op vrijwel alle relevante nationale en internationale evenementen, zoals de IFA in Berlijn, het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona en Integrated Systems Europe (ISE) in Amsterdam, aanwezig om haar lezers van relevante content te voorzien. Hierin zullen succesvolle usercases, interviews en relevante onderzoeken een centrale rol gaan spelen.

  Achtergrond redactie
  Dutch Connect is een uitgave van Dutch IT-Channel BV en staat onder redactionele leiding van Hans Peter (HP) van Tilburg. Na zes jaar als Marketing Manager te hebben gewerkt binnen de ICT-distributie was HP van 2007 tot 2016 mede-eigenaar van Channel BV, onder andere uitgever van Connexie, Telecommagazine en ChannelConnect. Vanaf 2016 is hij als initiator betrokken bij de succesvolle ICT Winter- en Summerfair en de ICT College reeks op Business University Nyenrode. Daarnaast is hij mede-initiatiefnemer van het lobbyplatform www.uitdefileaanhetwerk.nl, dat als doel heeft de files aan te pakken door het promoten van digitale mobiliteit. De online redactie van Dutch Connect wordt mede gedragen door ICT-journalist Wouter Hoeffnagel.

  Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en geef je nu op voor de Dutch Connect nieuwsbief!

  Gegevens
  Redactie: redactie@dutchconnect.nl (HP van Tilburg)
  Hoofdredactie: hp@dutchconnect.nl
  Sales: sales@dutchconnect.n (Marc Jongbloed)
  Website: www.dutchconnect.nl
  LinkedIn: LinkedIn.com/dutchconnect
  Twitter: @DutchConnectNL
  Facebook: www.facebook.com/dutchconnect

  Events
  Dutch Connect is dit jaar en begin volgend jaar aanwezig op de volgende events:
  Wo. 4 juli: ICT Summerfair, Fokker Terminal Den Haag. www.ictfair.nl
  Ma. 3 september: IFA Dutch Connect Stube, Berlijn
  Do. 6 september : Dutch IT Society Event, Fort Voordorp: www.dutchitevent.nl
  Do. 18 september: Dutch IT Golf Cup, Nunspeet
  Wo. 12 december 2018: ICT Winterfair, Defabrique Utrecht, www.ictfair.nl
  Do. 17 januari 2019: Dutch IT-channel Awards, Studio 21 Hilversum, www.dutchitawards.nl

  www.dutchconnect.nl

older | 1 | .... | 695 | 696 | (Page 697) | 698 | 699 | .... | 763 | newer