Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 697 | 698 | (Page 699) | 700 | 701 | .... | 763 | newer

  0 0

  Rijen, 29 mei 2018 – Verzekeraar Hiscox en SecureMe2 zijn een exclusieve samenwerking aangegaan die gericht is op MKB-bedrijven die een Hiscox Cyber Verzekering (CyberClear) hebben. De samenwerking maakt het voor klanten mogelijk hun cybersecurityrisico’s en daarmee de kans op schade sterk te verminderen.

  Aad van Boven, CEO en medeoprichter van SecureMe2: “We hebben gekozen voor Hiscox vanwege de ervaring die deze verzekeraar heeft met cyberverzekeringen en de meest uitgebreide polis aanbiedt die bovendien een wereldwijde dekking heeft. SecureMe2 zal zich met Hiscox in eerste instantie richten op de Benelux. Daarnaast starten we deze zomer projecten in Frankrijk en Spanje. Daarna zullen projecten in Engeland en Duitsland volgen. Op termijn willen we actief worden in alle landen waar Hiscox cyberpolissen verkoopt.”

  Yasin Chalabi, Manager Professional Insurance en Cyber & Data Risks van Hiscox, wijst erop dat veel security-oplossingen voornamelijk gericht zijn op het controleren van inkomend internetverkeer. “Dat is van groot belang, maar niet meer voldoende in een tijd waarin nieuwe vormen van malware zich razendsnel ontwikkelen en zich al in netwerken bevinden.” Onderdeel van de Hiscox-cyberverzekering is daarom een gratis securityscan van twee weken, uitgevoerd door SecureMe2 met behulp van het SAM Cyber Alarm, de eerste eenvoudige, effectieve, betaalbare en betrouwbare oplossing om real-time inbraken op het bedrijfsnetwerk te ontdekken.

  Het SAM (Scan, Analyse, Manage) Cyber Alarm bewaakt het netwerkverkeer continu en slaat direct alarm bij een digitale inbraak.

  Deze scan resulteert in een rapportage met aanbevelingen. Deze geeft aan wat ve>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 29 May 2018 - The costs of a mobile SIM-only plan have generally come down in most countries in Western Europe in the past year, according to the latest research by Telecompaper. The annual comparison of mobile prices across 16 countries also shows that in most countries operators are including more and more data in postpaid Sim-only plans, without a major increase in prices. In the survey of more than 1,400 plans available on the market, the Telecompaper Q1 2018 EU Benchmark report found that Denmark remains the cheapest place for a mobile plan in all comparisons with Greece and Portugal the most expensive.

  The study looks at the total cost of mobile plans (TCO), both with and without a high-end smartphone, and compares the lowest and median prices on offer, after correcting for purchasing power parity (PPP). Denmark was the only country with cheap prices in all comparisons, while France, Finland, Italy, the Netherlands and the UK fall into the range of mostly cheap countries, as their median TCOs fall below the median of the 16 countries in most categories. In contrast, Greece and Portugal remain the two most expensive countries.

  Sim-only cheaper in most EU-countries
  Looking at one of the most common plans across the 16 countries, of 1,000+ minutes and more than 10GB+ per month on Sim-only, the research showed a drop to a median total cost per month of EUR 36 in Q1 2018, compared to EUR 43 in Q1 2017. Denmark was the cheapest country in this range, with a median TCO of EUR 15, taking the top position from Italy last year. Italy remained one of the cheaper countries for this combination (EUR 23) as did France, the UK and Finland. The Netherlands also showed an annual drop (-14%), reaching a TCO of EUR 31, well below the TP16 median.

  More large data plans
  “There are m>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 29 meiNuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN), heeft vandaag aangekondigd dat het nieuwe, revolutionaire multimediasysteem van Daimler AG, de Mercedes-Benz User Experience (MBUX), wordt aangestuurd door Dragon Drive, het AI-gestuurde connected car platform van Nuance. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het volledige aanbod van Dragon Drive-diensten, zoals geïntegreerde en cloud-based spraakherkenning, natural language understanding, tekst-naar-spraak, audiosignaalverbetering en handschriftherkenning. Daimler AG heeft hiermee voor de nieuwe A-klasse een eigen, op maat gemaakte auto-assistent ontwikkeld die zorgt voor een nieuwe ervaring in de cockpit.

  De autoassistent van Dragon Drive zorgt voor een natuurlijker conversatie met bestuurders, waardoor de intelligente connected car voor autofabrikanten als Daimler AG een realiteit wordt. Dragon Drive wordt aangestuurd door AI en begrijpt al lerend steeds meer van de behoeften en voorkeuren van de bestuurder en passagiers. Zo biedt Dragon Drive een steeds persoonlijker ervaring die ervoor zorgt dat functies met spraak kunnen worden bestuurd, van het entertainmentsysteem, navigatie, nieuwsberichten, kantoorfuncties als mail, berichten, agenda en notities tot functies van de auto zelf, zoals de airconditioning of stoelbediening. Bestuurders en passagiers kunnen tegen het systeem praten alsof ze er een gesprek mee voeren en vragen stellen en commando’s geven als “Hoe hard mag ik hier?”, “Wie belde me zojuist?”, “Mail Lisa: Ik wil naar het strand, ga je mee?”, “Het is hier te warm” en “Geef me een massage”.

  MBUX wordt aangedreven door Dragon Drive en activeert als het wordt aangeroepen met ‘Hey Mercedes’. Het systeem maakt gebruik van natural language understanding en AI-conversatietechnologie om slim antwoord te kunnen geven op v>>

  Lees verder..

  0 0

  Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics kondigt de uitbreiding aan van zijn samenwerking met Commvault, wereldleider op het gebied van back-up, recovery, archivering en cloud. Vanaf nu maakt ook het Commvault Data Platform deel uit van het aanbod van Arrow. Dit platform biedt verschillende datamanagement mogelijkheden, zowel as-a-service als on-premises.

  De nieuwe overeenkomst bouwt voort op de langdurige relatie tussen de twee bedrijven. Commvault en Arrow bundelen hun expertise op het gebied van datamanagementtechnologie en hun kennis van de markt door de introductie van flexibele licentiemodellen voor serviceproviders. De nieuwe samenwerking is van toepassing op België, Nederland, Luxemburg, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

  “Het Commvault Aggregator Program is ontworpen om serviceproviders de mogelijkheid te bieden hun organisatie te versterken met toonaangevende Commvault technologie en biedt een kader voor partners om op een andere manier met Commvault samen te werken”, zegt Alexis Brabant, vice president van Arrow ECS EMEA. “Door onze dienstverlening uit te breiden met extra datamanagementtechnologieën, komen we beter tegemoet aan de behoeften van onze serviceproviders en hun eindgebruikers, nu en in de toekomst.”

  “Arrow biedt managed serviceproviders gerichte, value-added services die facturering, rapportage en licentiebeheer vergemakkelijken”, vertelt Bruce Park, vice president EMEA Channels & Alliances bij Commvault. “Met zijn Europese dekking is Arrow goed gepositioneerd om Commvault’s toonaangevende datamanagementtechnologieën aan te bieden aan zijn netwerk van serviceproviders. Zij maken steeds meer gebruik van Commvault’s back-up- en recovery oplossingen om groeikansen voor hun organisatie te benutten.”
  >>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp – 29 mei 2018HubSpot, marktleider met zijn CRM, marketing, sales en supportplatform, lanceert vandaag na een korte bètaperiode Service Hub, de nieuwste toevoeging aan het groeiplatform van het bedrijf. Service Hub, eerder al aangekondigd op INBOUND 2017, is een alles-in-één supportsysteem dat de benadering en uitvoering van support volledig verandert. Aangestuurd door het gratis CRM van HubSpot, geeft Service Hub bedrijven inzicht in de complete customer journey van de klant. Dat leidt naast een sneller antwoord op vragen, ook tot blije klanten, en uiteindelijk tot het golden ticket van marketing: positieve mond-tot-mond reclame.

  “Het traditionele acquisitiemodel werd de afgelopen tien jaar gezien als de meest effectieve methode voor groei. Maar nu mensen sceptischer worden over sales en marketing, wordt dit model steeds minder effectief,” geeft JD Sherman, president en COO van HubSpot aan. “De allergrootste nog niet aangeboorde bron van groei bestaat vandaag de dag uit de klanten die je al hebt. Met de Service Hub geven we bedrijven de tools die ze nodig hebben om bij die bron te komen. Huidige supportdiensten zien klanten als een kostenpost, en richten zich op lastenverlaging. Wij zetten een systeem neer waarbij support gezien wordt als groeimogelijkheid.

  Wanneer bedrijven Service Hub combineren met Marketing Hub en Sales Hub, worden klant- lead- en dealdata op een unieke manier geïntegreerd. Dit geeft marketing-, service- en salesteams een volledig overzicht van de interactie die een klant al met het bedrijf heeft gehad. Zo kunnen ze samenwerken om beter en sneller aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

  De losse producten die samen de Service Hub vormen zijn ontwor>>

  Lees verder..

  0 0

  Zaltbommel, 29 mei 2018 - De nieuwe modulaire PLC XC300 van powermanagementbedrijf Eaton stelt machine- en systeembouwers in staat compacte modulaire, moderne automatiseringsconcepten tot leven te brengen – vooral in combinatie met het XN300 I/O-systeem en het XV300 touchpanel. Door de snelle cyclustijden en uitgebreide communicatiemogelijkheden wordt een hoge productiviteit gegarandeerd voor machines. Dankzij de verschillende interfaces is de controller geschikt als universeel en flexibel dataknooppunt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. In modulaire machines, netwerkinstallaties en productieconcepten laat de XC300, door zijn hoge flexibiliteit, zijn pluspunten zien.

  Een geïntegreerde OPC-server maakt gestandaardiseerde gegevensoverdracht in M2M-communicatie mogelijk, waardoor naadloze integratie in de automatiseringsarchitectuur mogelijk wordt en een eenvoudige weg naar Industry 4.0 wordt gecreëerd. Het Linux-gebaseerde systeem is geprogrammeerd met CODESYS 3 en ondersteunt een groot aantal en veelgebruikte interfaces en veldbus protocollen, van CANopen, easyNet en Modbus RTU via EtherCAT, Modbus TCP, Ethernet/IP tot en met OPC UA/Scada.

  De controller maakt het mogelijk om drie verschillende ethernet netwerken, op basis van verschillende netwerkadressen, te gebruiken. Zo kunnen bijvoorbeeld afzonderlijke netwerken worden ingesteld voor mobiele, M2M- en SCADA-communicatie. Op die manier kunnen de beveiligings- en prestatieaspecten optimaal op het netwerk worden afgestemd. De controller levert ook een eigen voeding via vier I/O-kanalen.

  Geïntegreerde webservers ondersteunen CODESYS 3-visualisatie en apparaatbeheer, met HTML5-mogelijkheid voor weergave op smartphones en tablets. Bestaande programma's en bibliotheken worden ondersteund voor alle XC- en XV-apparaten, waardoor herontwikkelingstijd en bijbehorende kosten worden bespaard. Ze kunnen, voor serieproductie, via een microSD-kaa>>

  Lees verder..

  0 0

  Schneider Electric, leider van digitale transformatie in energiemanagement en automatisering, kondigt de beschikbaarheid van de EcoStruxure™ Asset Advisor aan. Met deze service, onderdeel van de open IoT-architectuur EcoStruxure, helpt Schneider Electric bedrijven bij het monitoren van de energiedistributie en kritieke datacenterassets.

  EcoStruxure Asset Advisor biedt een 24/7 voorspellende en ondersteunende service voor het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit. De nieuwe dienst combineert IoT- en cloud-technologieën met de inzet van eigen experts en aanvullende diensten. Hierdoor worden risico’s gesignaleerd voordat het kritieke incidenten worden, wordt ongeplande downtime vermeden en operationeel verlies en kostbaar onderhoud verminderd.

  Verbeterde veiligheid en maximale uptime

  De EcoStruxure Asset Advisor evalueert live data van de klantomgeving en identificeert mogelijke risico’s door het toepassen van kunstmatige intelligentie en geavanceerde analyses. Op basis van deze data, ontvangen op een slimme App, kunnen klanten keuzes maken en vervolgens zelf actie ondernemen of dit overlaten aan het Schneider Electric Service Bureau.

  “EcoStructure Asset Advisor benut de mogelijkheden van IoT en innovaties in connectiviteit, sensortechnologie en analytics. Met de tool kunnen facility managers en datacenter operators proactief opereren in plaats van reactief,” volgens Jose Lorenzo, Executive Vice President, Global Field Services, tijdens de Innovation Summit in Parijs, Schneider Electric ’s belangrijkste innovatie evenement. “Als toonaangevende fabrikant van deze systemen en met meer dan 7.000 field service experts wereldwijd is Schneider Electric in de unieke positie om met en voor onze klan>>

  Lees verder..

  0 0

  Huizen, 29 mei 2018 - Thales, specialist in cybersecurity en databeveiligingsoplossingen voor kritieke informatiesystemen, publiceert vandaag de internationale resultaten van het Thales Data Threat Report 2018, dat is opgesteld in samenwerking met onderzoeksbureau 451 Research. Daaruit blijkt dat inmiddels al bijna driekwart van de Nederlandse bedrijven te maken heeft gehad met een of meerdere datalekken. Als gevolg hiervan is de angst voor datalekken in Nederland groter dan elders in de wereld.

  Uit het Data Threat Report 2018 komt duidelijk naar voren dat overal ter wereld organisaties een digitale transformatie doormaken, waarin data een cruciale rol speelt. Inmiddels maakt 94% van alle ondervraagde organisaties wereldwijd gebruik van gevoelige gegevens die verwerkt worden in de cloud, big data- en IoT-toepassingen, containers, blockchain en/of mobiele oplossingen.

  De digitale transformatie zorgt voor efficiency en schaalvergroting, maar maakt ook nieuwe businessmodellen mogelijk die groei en winst opleveren. Vrijwel alle kenmerkende nieuwe toepassingen van de digitale informatietechnologie worden in recordtempo omarmd:

  • 42% van de organisaties gebruikt inmiddels meer dan 50 SaaS-applicaties, 57% werkt met minimaal drie verschillende IaaS-leveranciers en 53% werkt in drie of meer PaaS-omgevingen
  • 99% maakt reeds gebruik van big data
  • 94% is bezig met IoT-technologie
  • 91% bereidt zich voor op of maakt gebruik van mobiele betalingen
  De acceptatie van deze nieuwe oplossingen gaat zo snel, dat tegelijkertijd meer kwetsbaarheden en grotere risico’s ontstaan, die vragen om nieuwe oplossingen voor databeveiliging. De grootte en de impact van de nieuwe dreiging komt duidelijk naar voren uit een sterk groeiend aantal datalekken en kwetsbaarheden:
  • In 2018 gaf 67% van alle respondenten aan dat ze te maken hebben gehad met een datalek, waarvan >>

   Lees verder..

  0 0

  Brussel, 30 mei 2018 Zes maanden na de investering van 20 miljoen euro door Fortino Capital, breidt het Brusselse softwarebedrijf MobileXpense sterk uit. Ze introduceren een nieuwe mobiele app SpendCatcher en een upgrade van hun weboplossing voor reis- en onkostenbeheer. Om deze duurzame groei in goede banen te leiden, stapt Pieter Geeraerts (41) aan boord als de nieuwe CEO.

  In december 2017 investeerde Fortino Capital 20 miljoen euro in MobileXpense, expert in het verwerken van onkostennota’s, om hun producten en diensten verder te ontwikkelen en het bedrijf te begeleiden in haar groeitraject. Met deze investering heeft MobileXpense de nieuwe mobiele app SpendCatcher gelanceerd, die betalingsbewijzen leest en automatisch declaraties aanmaakt in MobileXpense. Hierdoor kunnen gebruikers hun onkosten in enkele klikken beheren. MobileXpense introduceert ook een volledig vernieuwde webversie van deze oplossing, die de gebruikerservaring en het comfort verder verbetert.

  Nieuwe CEO focust op groei
  De groei van MobileXpense brengt ook een verandering in het management met zich mee. Pieter Geeraerts wordt de nieuwe CEO en vervangt medeoprichter Xavier Deleval als hoofd van het bedrijf. Deleval blijft betrokken als productspecialist en als lid van de raad van bestuur. Matthias Vandepitte, Partner bij Fortino Capital, kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe CEO: "Wij zijn ervan overtuigd dat MobileXpense de capaciteiten heeft om een nog grotere speler te worden, aangezien veel grote bedrijven nog steeds vertrouwen op pen en papier of Excel documenten om personeelskosten te verwerken. Pieter Geeraerts’ sectorkennis en commerciële vaardigheden zijn essentieel om de groei te realiseren."

  Pieter Geeraerts heeft een solide track r>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 30 mei 2018 – Performancespecialist Ymor is door Dynatrace uitgeroepen tot EMEA Partner of the Year 2018. Het Utrechtse bedrijf prolongeert hiermee de prestigieuze titel. De award werd op 24 mei uitgereikt in Barcelona tijdens Perform Europe 2018, het jaarlijkse klant- en partnerevenement van Dynatrace. Ymor won deze award vanwege haar uitzonderlijke bedrijfsprestaties, omzetgroei en innovatieve inzet van Dynatrace.

  Ymor is inmiddels ruim vijf jaar partner van Dynatrace. In die periode heeft Ymor met behulp van Dynatrace organisaties zoals Rabobank, CZ, Ahold, Eneco, PVH, UWV, Jumbo, Gemeente Utrecht en Sligro geholpen met een succesvolle digitale transformatie. De softwareoplossing is onderdeel van een uitgebalanceerd productportfolio dat Ymor gebruikt om IT-omgevingen continu optimaal te laten presteren. Hierdoor kunnen de klanten van Ymor snel nieuwe functionaliteiten lanceren met minimale performance impact op de productieomgeving.

  Iman Alipour, Managing Director bij Ymor, is ontzettend trots dat Ymor voor de tweede keer op rij is uitgeroepen tot beste EMEA partner van Dynatrace: “Alles wat wij doen is erop gericht om onze klanten te helpen grip op en controle te krijgen over hun IT-omgeving. De oplossing van Dynatrace helpt ons om dat doel te bereiken. Het is dan ook een eer om deze prestigieuze award weer in ontvangst te mogen nemen, waarmee we een aantal grote internationale spelers achter ons weten te houden. Het bevestigt dat wij de juiste koers varen. Ik ben enorm trots op het hele team van Ymor, dat met veel energie, kennis en vastberadenheid bedrijven helpt om een slechte performance, downtime en incidenten te voorkomen. Ook komend jaar willen we weer het verschil maken en toewerken naar nog meer tevreden eindgebruikers.”

  Patrick Barnert, Vice President Global Partners bij Dynatrace: “We zijn erg blij>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 30 mei 2018 – Prokom, Konica Minolta’s gebruikersgemeenschap voor commerciële printproducenten, organiseert haar tweede internationale conferentie op 6 en 7 juni in Boedapest, Hongarije. Hiervoor hebben al meer dan 260 deelnemers hun aanwezigheid bevestigd.

  “De planning was om 200 klanten te verwelkomen,” zegt Michael Kelly, die leiding geeft aan de marketing voor Prokom. “We hebben echter al meer dan 260 bevestigde deelnemers. De ongekend hoge belangstelling en de jaarlijkse groei laten zien dat het evenement een uiterst waardevolle toevoeging is aan de kalender van Konica Minolta-gebruikers.”

  Andy Barber, managing director UK Mail Ltd en voorzitter van de adviesraad die Prokom leidt, voegt hieraan toe: “Het is interessant om te zien dat klanten uit Azië en de Stille Oceaan zich voor het eerst bij ons aansluiten en dat Oost-Europa meer belangstelling toont. Dit geeft aan dat Prokom echt een wereldwijde gemeenschap aan het worden is.”

  Tijdens de conferentie van dit jaar vindt op de eerste avond ook een informeel ontvangst van de KM-1 gebruikersgroep plaats. De Konica Minolta AccurioJet KM-1, die het "Zwitserse zakmes" van de drukkerswereld wordt genoemd omdat dit productiesysteem zo veel toepassingen heeft, kan eenvoudig worden geïntegreerd in offset- en digitale omgevingen met een productiviteit van maximaal 3.000 vel per uur - enkelzijdig en op een reeks aan media.

  Hoogtepunten tijdens de conferentie dit jaar zijn onder meer Kevin Gaskell, die zijn visie geeft op ‘Het pad naar buitengewone prestaties’. Kevin, die gewerkt heeft met iconische merken als Porsche, BMW en Lamborghini, is van mening dat gewone mensen buitengewone resultaten kunnen behalen. Francois Martin, een senior graphic industry consultant en digitale print evangelist die 12 jaar bij HP heeft gewerkt, zal uitleggen hoe de aanwezigen ervoor kunnen zorgen >>

  Lees verder..

  0 0

  ALD Automotive introduceert vandaag de My ALD app. Met deze app kunnen leaserijders zelf zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij. De app heeft een uitgebreide feed-functie met serviceberichten en levert leaserijders van ALD Automotive meer gebruiksgemak op. Fleetmanagers die aanwezig zijn op Fleet Mobility Live hebben de primeur.

  De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online omgeving. Het voordeel van de applicatie is dat alle relevante gegevens nu op één toegankelijke plek te vinden zijn. Zo kunnen leaserijders eenvoudig hun kilometerstand bijhouden, direct een schadeformulier opvragen en hebben ze toegang tot al hun documenten in het virtuele dashboardkastje. Daarnaast bevat de app alle informatie die gebruikers onderweg nodig kunnen hebben: hulp bij het vinden van de dichtstbijzijnde en best beoordeelde servicepartners, het invullen en uploaden van een schadeformulier maar ook (nood)hulp voor onderweg.

  Lonneke van der Horst, Marketing en Strategy director van ALD Automotive over de nieuwe My ALD app: “Mobiele services zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in onze dienstverlening wordt dit steeds belangrijker. Zo maakt ons Driver Care team al veel gebruik van WhatsApp. De My ALD applicatie is een extra toegevoegde waarde voor leaserijders. Zij kunnen makkelijker – en daarmee sneller – zaken onderweg regelen of inzien. Daarnaast heeft de app een compleet vernieuwde ‘user experience’ die wereldwijd toegepast wordt. De introductie past goed binnen ons ‘Vrijheid in Mobiliteit’-beleid dat streeft naar zo zorgeloos mogelijk leasen. De app is feitelijk een persoonlijke mobiliteitsassistent.”

  De My ALD app is voor ALD leaserijders gratis te downloaden in zowel de Apple Store als 

  0 0

  Amsterdam, 30 mei 2018UvA Talen, het zelfstandige talencentrum van de Universiteit van Amsterdam, lanceert een breed platform voor e-learning. The Language Academy biedt cursisten een dynamische, levendige leeromgeving met gevarieerde oefeningen rond levensechte personages. Het platform wordt gefaseerd uitgerold en zal uiteindelijk ten minste 8 talen en 50 verschillende trainingen omvatten.

  ‘Een nieuwe taal leer je bij voorkeur in groepsverband van een docent.’ Dit was lang de consensus onder cursisten. ‘Online taalcursussen bieden te weinig mogelijkheden en een beperkte gebruikerservaring. Ze hebben daarom hooguit nut als extra ondersteuning.’ 

  Op basis van dit marktsentiment hebben de ontwikkelaars en linguïsten van UvA Talen de handen ineengeslagen en een blauwdruk gemaakt van een online leeromgeving die een klassikale setting ten minste benadert en waar mogelijk zelfs overtreft. Het resultaat – na meerdere jaren van ontwikkelen, testen en fine-tunen – is een aantrekkelijke uitgebreide leeromgeving waarin cursisten de levens van verschillende personages volgen en zo spelenderwijs de taal van hun keuze leren. 

  The Language Academy betekent zo een nieuwe stap in online taalonderwijs. De hoogwaardige lesomgeving en levendige sfeer sluiten perfect aan bij de lessen die UvA Talen in zijn Amsterdamse lescentrum biedt. Hierdoor wordt het aanbod van de hoofdstedelijke marktleider ontsloten voor cursisten die om wat voor reden ook niet de mogelijkheid hebben om fysiek bij een van de vele trainingen uit het aanbod aanwezig te zijn. 

  “The Language Academy biedt gebruikers wereldwijd de mogelijkheid om een volwaardige, complete taaltraining te volgen zonder dat zij daarvoor de deur uit hoeven”, zegt Marcus Hilbers, directeur van UvA Talen. “De geografische beperking van ons academische talencentrum in Amsterdam is daarmee opgeheven. Ook cursisten die niet de mogelijkheid of wens hebben naar ons toe te komen, kunnen voortaan een taaltraining van academische kwaliteit volgen. Wij zijn blij dat wij deze doorbraak op verzoek van talloze gebruikers nu hebben gerealiseerd.” 

  De leeromgeving is bijzonder uitgebreid. Niet alleen zijn er aantrekkelijke filmpjes waarin de levens van de personages worden gevolgd tegen het prachtige decor van de stad Amsterdam, ook zijn er oefeningen in alle soorten en maten. Zelfs klankvorming en de juiste bewegingen van de mond kunnen worden aangeleerd. Ook dit gebeurt aan de hand van filmpjes, aangezien het platform alles biedt zonder tussenkomst van een docent. In het overzichtelijke dashboard kunnen cursisten hun voortgang zelf uitgebreid en gedetailleerd monitoren. Bij goed resultaat kan een certificaat worden gedownload en direct aan een LinkedIn-profiel worden gekoppeld.

   “Onze testcursisten zijn heel enthousiast”, zegt Marcus Hilbers. “Dit is waar we op hebben gewacht”, vertelden zij. “Eindelijk kunnen we waar en wanneer we maar willen een taal leren op basis van volledige functionaliteit.” 

  “Zij waren ook enthousiast over de personages”, gaat Hilbers verder. “Ze leerden ze echt kennen en raakten betrokken bij hun Amsterdamse levens. Het maakt ons trots dat wij dit nu iedereen kunnen bieden, en dat voor een aantrekkelijke prijs.” 

  De cursussen van The Language Academy zijn verkrijgbaar vanaf € 158,- voor drie maanden. Ook langere cursustermijnen zijn mogelijk, net als tussentijdse verlengingen als de cursist om wat voor reden ook iets meer tijd nodig heeft. Het aanschafproces is even gemakkelijk als gebruiksvriendelijk: wie dat wil, kan binnen twee minuten de eerste woordjes leren. 
   
  Over The Language Academy
  The Language Academy is een platform voor online taaltrainingen van UvA Talen. The Language Academy biedt levendige trainingen in verscheiden talen en op meerdere niveaus. De online trainingen van The Language Academy onderscheiden zich door hun dynamische, energieke en frisse karakter. 
   
  Over UvA Talen
  UvA Talen is het zelfstandige academische talencentrum van de Universiteit van Amsterdam. Het tekst- en vertaalbureau van UvA Talen behoort tot de toonaangevende spelers in de branche, het centrum voor taaltrainingen is marktleider in de grootstedelijke regio Amsterdam. Met een vast trainingsaanbod in 12 verschillende talen op tientallen niveaus biedt UvA Talen taalonderwijs aan vele duizenden cursisten per jaar.  NOOT VOOR DE REDACTIE
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van UvA Talen: 020-525 4637/communicatie@uvatalen.nl

  0 0

  Naarden, 31 mei 2018 – Genesys, wereldwijd marktleider in omnichannel-oplossingen voor customer experience en contact centers, heeft tijdens G-Summit Amsterdam een aantal klanten en partners beloond. Dimension Data België, Mercedes-Benz, Eneco, DealerDirect en Achmea mochten ieder een Award in ontvangst nemen tijdens het grootste Customer Experience Event voor klanten, partners en ander relaties in de Beurs van Berlage. De uitreiking van de awards vormde de finale van een informatief en inspirerend programma met onder andere keynotes van Merijn te Booij, CMO van Genesys, Martine Ferment van de Stichting Klantinteractie Research Nederland en zeezeiler Gerd Jan Poortman.

  Kim de Boer, Senior Director Sales Benelux: “Onze klanten en natuurlijk ook onze partners maken dat we als Genesys zo succesvol kunnen zijn. Het is een goede gewoonte geworden om ieder jaar onze waardering en bewondering laten blijken voor hun inzet, expertise en innovatief vermogen door het uitreiken van een aantal awards. Het is een eer en het genoegen om met zulke organisaties samen te mogen werken.”

  Genesys Partner Award 2018
  De Partner Award gaat dit jaar naar Dimension Data België. Zij scoren niet alleen hoog op klanttevredenheid maar weten ook steeds meer organisaties te overtuigen van de kwaliteiten van PureEngage. Daarnaast hebben zij ook de PureConnect oplossing succesvol toegevoegd aan hun portfolio.

  Genesys PureEngage Award 2018
  Het Mercedes-Benz Customer Assistance Center (MBCAC) in Maastricht levert roadside assistance en customer service voor bestuurders van personenauto’s, vrachtwagens en Mercedes-Benz dealers in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Enkele jaren geleden is de samenwerking met Genesys gestart met een oplossing voor Workforce Management. Momenteel wordt Genesys binnen het MBCAC ook ingezet voor de optimalisatie van alle klantinteractie en ontvangen zij >>

  Lees verder..

  0 0

  Apeldoorn, 31 mei 2018 – Het vervangen van de verouderde ERP-maatwerksoftware door de low-code modelgedreven software van Thinkwise heeft een maritieme transportorganisatie een Return On Investment (ROI) van 80 procent opgeleverd. Dit blijkt uit een rapport van het marktonderzoeksbureau Forrester dat een Total Economic Impact (TEI) onderzoek deed naar de potentiële ROI voor bedrijven die software realiseren met Thinkwise.

  Volgens het rapport van Forrester heeft de bevraagde maritieme transportorganisatie zijn financiële en boekhoudfuncties effectiever en efficiënter gemaakt door de Thinkwise ERP-oplossing te implementeren. Met de keuze voor de low-code ERP-oplossing legt het transportbedrijf de basis voor de toekomst. Zij kunnen nu probleemloos inspelen op veranderingen in de markt, onder andere door het gebruik van portals, en verder groeien als organisatie. Het bedrijf is hierdoor goed voorbereid op zijn digitale transformatie.

  Forrester heeft een onafhankelijke kosten-batenanalyse gemaakt met de volgende uitkomsten.

  Gekwantificeerde opbrengst

  Administratieve efficiëntie: Met de oude ERP-oplossing moesten vertegenwoordigers handmatig containers voor het vervoeren van ladingen voor klanten reserveren via het online systeem Odyssey. Vervolgens werd een formulier genereerd met alle informatie over de ladingMet Thinkwise integreerde de organisatie zijn ERP-systeem direct met dit boekingssysteem, waardoor het proces van uploaden, verrijken en berekenen van kosten werd geautomatiseerd. Mede hierdoor hoefde het administratieve personeel niet uitgebreid te worden, ondanks de groei van de organisatie en het leveren van nieuwe diensten in nieuwe havens. Deze efficiënt>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 31 mei 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat het zijn Global Managed Security Service Provider Program (MSSP) heeft uitgebreid met het Silver-niveau, technische ondersteuningsmogelijkheden en hulp bij de ontwikkeling van nieuwe diensten. Dit nieuwe programmaniveau biedt MSSP’s en VAR’s die willen overstappen op een dienstgericht model toegang tot content voor het opzetten van diensten, best practices, exclusieve webinars en promotiebundels om hen te helpen om de Gold- en Platinum-status te bereiken. Het nieuwe programma voor MSSP-partners bestaat uit:

  • Fabric-Enabler Program: Het nieuwe Fabric-Enabler Program biedt speciale ondersteuning voor MSSP-partners die zijn gecertificeerd voor de technologieën van Fabric Ready-partners en beschikken over aantoonbare expertise met het ontwerp, de integratie en het beheer van op maat toegesneden Security Fabric-oplossingen. Deelnemers aan het Fabric-Enabler Program profiteren van specialistische hulp bij het integreren van beveiligingsoplossingen op basis van API’s, methodieken voor het uitwisselen van bedreigingsinformatie, automatiseringstools, draaiboeken en ondersteuning bij de ontwikkeling van diensten. Daarmee kunnen ze nieuwe omzetkansen creëren met onderscheidende en resultaatgerichte professional services en managed services. MSSP-partners kunnen daarnaast deelnemen aan co-marketingprogramma’s en IT-bronnen aanbieden onder hun eigen merk.
  • Starter kits: Nieuwe starter kits voor multi-cloudomgevingen, SD-WAN, automatisering en veilige toegang tot IoT- en operationele technologie (OT)-omgevingen helpen MSSP’s met het ontwikkelen van nieuwe beveiligingsdiensten die voldoen aan de technologische eisen die gepaard gaan met strategie&eu>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 31 mei 2018 – Ouders zijn bezorgd dat hun kinderen online niet veilig zijn, maar een vijfde geeft toe dat ze geen actie ondernemen om hen te beschermen. Dat blijkt uit recent onderzoek van Norton by Symantec. Van cyberpesten tot bedreigingen, het onderzoek wijst uit dat 80 procent van de ouders denkt dat het riskant is om een kind een computer of smartphone te laten gebruiken zonder toezicht. Ook is twee op de vijf ouders bezorgd hoeveel informatie kinderen online delen. Deze zorgen worden echter niet vertaald in acties.

  52 procent van de Nederlandse ouders zegt dat het belangrijk is voorzichtig te zijn met de informatie die het gezin online zet, maar slechts een kwart onderneemt daadwerkelijk acties. 75 procent stelt zelfs helemaal geen grenzen aan de informatie die zij zelf delen over hun kinderen op social media.

  “We betreden onbekend gebied wat betreft hedendaags ouderschap”, zegt Robert den Drijver, Regional Director Benelux & Nordics bij Norton. “Technologie heeft de manier waarop onze kinderen opgroeien getransformeerd en het handboek voor ouders herschreven. In gezinnen wordt de discussie over schermtijd net zo vaak gevoerd als die om bedtijd. Sommige ouders verbieden social media of gaming terwijl andere ouders hun kinderen vluchtige internationale vriendschappen zien sluiten online. In de hedendaagse digitale wereld worstelen ouders met het voorbereiden van hun kinderen op het veilig gebruiken van technologie.”

  Als onderdeel van het Norton Cyber Security Insights Report 2017, een onderzoek waar meer dan 1000 Nederlandse volwassenen aan deelnamen, hebben ouders ervaringen gedeeld over het managen van de online activiteiten van kinderen. Ook is gevraagd in hoeverre men denkt hun kinderen online te kunnen bes>>

  Lees verder..

  0 0

  Alkmaar, 31 mei 2018Uniserver, Nederlandse clouddistributeur, is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Cloud Distributor of the Year Award van Hewlett Packard Enterprise (HPE). In 2017 werd Uniserver uitgeroepen tot winnaar van de Cloud Distributor of the Year award. Ieder jaar reikt HPE de Partner Awards uit tijdens Reimagine, het jaarcongres voor partners van HPE. Tijdens Reimagine staan de nieuwste technologische ontwikkelingen en uitdagende IT-vraagstukken centraal. De manier waarop HPE-partners met deze ontwikkelingen omgaan en hun aanpak van de vraagstukken wegen zwaar in de toekenning van de awards.

  Uniserver onderscheidt zich in cloudhosting door de samenwerking met ruim 100 partners in het mkb. Door samen te werken met specialisten, stelt Uniserver iedere schakel in de digitale dienstverlening in staat om te focussen op de eigen dienstverlening en op het toevoegen van waarde voor de eindklant. Voor partners en hun klanten betekent dit toegang tot de hoogwaardige cloudoplossingen en kennis van Uniserver.

  Raymond Weltens, Marketing Manager bij Uniserver: “Na het winnen van de titel Cloud Distributor of the Year 2017, hebben we het afgelopen jaar weer keihard gewerkt om de nominatie voor 2018 in de wacht te slepen. We zijn super trots dat dat weer gelukt is. Uiteraard hopen we ook dit jaar de officiële titel te mogen dragen. Dat weten we 12 juni tijdens Reimagine, spannend!”

  Het Reimagine congres vindt plaats op 12 juni in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

  ----

  Over Uniserver
  Als Nederlandse clouddistributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. De beste infrastructuur in Nederlandse datacenters, 99,98% up-time, ons partner-only model en de >>

  Lees verder..

  0 0

  Baarn, 31 mei 2018 – Om haar autoriteitspositie in de markt verder te verstevigen en continu kennis te delen, gaat RedSocks Security, specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit, de samenwerking aan met PR- en contentmarketingbureau Marcommit. Security is een hot topic, dus het is cruciaal dat je als leverancier onderscheidend bent, snel kunt reageren op de actualiteit en de doelgroep blijft voorzien van relevante informatie. Om de continuïteit op dit gebied te blijven garanderen, heeft RedSocks Security gekozen voor een strategische PR-aanpak. 

  Floris van den Broek, CEO van RedSocks Security: “RedSocks Security is opgericht in 2012 en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een autoriteit op securitygebied. Wij detecteren verdacht netwerkgedrag, door uitgaand netwerkverkeer continu te monitoren en analyseren. Hiervoor maken we onder andere gebruik van Machine Learning, Artificial Intelligence en Cyber Threat Intelligence. De kennis en expertise die we hiermee vergaren om cybercriminaliteit te bestrijden, delen wij ook graag met de markt. Cyberdreigingen zijn een steeds groter risico voor het Nederlandse bedrijfsleven en ook de GDPR vraagt het nodige van organisaties. Samen met Marcommit gaan wij ons inzetten om de markt te informeren en te voorzien van concrete oplossingen.”

  Eline Visser, managing director bij Marcommit: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met RedSocks Security. Het is een Nederlands bedrijf met een unieke propositie. Het is echt een kennishuis en ze schromen niet om deze kennis proactief te delen. Zo werkten zij mee aan het onderzoek naar de 18-jarige hacker die begin dit jaar verantwoordelijk was voor meerdere DDoS-aanvallen. Door voortdurend op de actualiteiten in te spelen, onderzoek te delen en trends te signaleren, gaan wij ervoor >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam / Berlijn, 31 mei 2018 – Omzetstijging van circa 10 procent: De SER groep heeft zijn toppositie als Europa´s grootste softwareleverancier van enterprise content management* (ECM) verder uitgebreid. In het boekjaar 2017 groeide de SER groep twee keer zoveel vergeleken met de gehele ECM-markt1. De groeiende orderstroom ten gunste van SER zet zich ook in 2018 voort.

  ECM is een van de top 10 onderwerpen op dit moment volgens de Bitkom industrie-barometer van 2018 en SER heeft hiervan aanzienlijk geprofiteerd. De SER Group, een internationale ECM leverancier, realiseerde een algemene omzet van een solide 67 miljoen euro. Afnemers van de ‘Made in Germany’ software zijn voornamelijk middelgrote bedrijven, ondernemingen, organisaties en instellingen. Het sterke omzetcijfer is 9,4 procent hoger in vergelijking met  2016. Ook het bedrijfsresultaat (EBITDA) nam toe met een vergelijkbaar winstpercentage van 9 procent. Deze positieve ontwikkeling bij SER is te danken aan de licentieactiviteiten die 25 procent toenamen ten opzichte van het voorgaande jaar. Ter versteviging van het marktleiderschap wist SER het klantenbestand uit te breiden met 50 nieuwe gebruikers van voornamelijk grotere systemen. Deze nieuwe klanten komen uit alle geledingen van het bedrijfsleven.

  Nieuwe internationale klanten van naam
  Veel bedrijven voegden zich in 2017 bij het klantenbestand van SER waaronder: LILIXIL en SAF Holland in de VS, EDP in Portugal (cloud), TDK EPCOS in Hongarije, de Vienna Insurance Group (VIG) en BGZ BNP Paribas in Polen, R+V Allgemeine Versicherung in Luxemburg, de Trelleborg Group (Europa), Ferrari Financial Services en Landesbank Baden-Wuerttemberg in Duitsland evenals een belangrijke internationale vliegtuigbouwer met 60.000 gebruikers.

  “Als premium leverancier focussen we ons voortdurend op innovatie en kwaliteit. Dit betaalt zich op de lange term>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 697 | 698 | (Page 699) | 700 | 701 | .... | 763 | newer