Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 699 | 700 | (Page 701) | 702 | 703 | .... | 763 | newer

  0 0

  Naarden, 4 juni 2018 - Genesys (www.genesys.com), wereldwijd leider in oplossingen voor omnichannel customer experience en contact centers, is opnieuw benoemd tot Leader in het Gartner 2018 Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide1. Voor de tiende achtereenvolgende keer positioneert Gartner Genesys het meest naar rechts op de as ‘Completeness of Vision’.

  Genesys was al eerder aangewezen als Leader in het Gartner 2017 Magic Quadrant for Contact Center as a Service, North America2 en daarnaast opgenomen in het Magic Quadrant for Contact Center as a Service, Western Europe3.

  “Tien jaar leiderschap in combinatie met deze positionering in drie Magic Quadrants van Gartner is een geweldige prestatie waarmee ons bedrijf voorop loopt in zowel cloud als on premise oplossingen. Onze klanten met hun wensen helpen ons bij het blijven innoveren en het motiveert ons om voorop te blijven lopen in de markt in dit tijdperk vol veranderingen,” zegt Paul Segre, CEO van Genesys. “Momenteel gaat het om het volop benutten van technologie zoals artificial intelligence, zo blijven we de meest succesvolle customer experiences ter wereld mogelijk maken.”

  In het Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide, definieert Gartner Leaders als volgt: “Leaders zijn zeer rendabele leveranciers met een breed portfolio, significant marktaandeel, ruime geografische dekking, een heldere visie op de ontwikkeling van de behoefte van contact centers en een bewezen track record in het afleveren van contact center oplossingen. Ze zijn goed gepositioneerd met hun huidige productportfolio en zullen naar alle waarschijnlijkheid leidende producten blijven leveren. Leaders hoeven niet per se een best-of-breed op>>

  Lees verder..

  0 0

  Apeldoorn, 4 juni 2018 – Agrico, een organisatie die wereldwijd aardappelen kweekt en vermarkt, heeft het low-code software development platform van Thinkwise gebruikt om zijn klant-telerportaal te realiseren en uit te breiden. Het nieuwe intuïtieve en interactieve portaal biedt de ruim 900 Nederlandse telers van Agrico inzicht in hun administratieve gegevens. Het bedrijf legt hiermee een stevige basis voor innovatie en groei in de toekomst.

  Agrico is marktleider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van pootaardappelen en wil die positie behouden. Met het Thinkwise platform versimpelt en versnelt Agrico het change-managementproces. Zij kunnen nu snel inspelen op vragen van telers en nieuwe businesskansen. Het gebruikersgemak stond bovenaan bij het realiseren van dit nieuwe Single-sign-on portaal.

  Verandermanagement
  In het vorige portaal van Agrico duurde het change-managementproces te lang volgens Christiaan Simonse, ICT-regisseur bij Agrico: “Door het gebruik van een traditionele ontwikkeltool was de softwarecode onvoldoende gestructureerd opgezet. Daarbij was er veel kennis nodig om de software te begrijpen. Het was lastig om de wijzigingsverzoeken snel te realiseren. Daarnaast was de impact van een wijzigingsverzoek meestal hoog.”
  Single-sign-on vereenvoudigt de aanmeldprocedure en beperkt het inloggen tot een eenmalige login voor alle Agrico-portalen. Het portaal is volledig geïntegreerd met het bestaande backoffice-systeem. De teler kan al zijn informatie bekijken en eenvoudig en snel emballage bestellen. Met enkele muisklikken heeft de teler realtime inzicht in de contracten, voorraadposities, facturen en de openstaande verlaad- en sorteeropdr>>

  Lees verder..

  0 0

  Informatiebeveiliger Northwave heeft per 1 juni Talitha Papelard-Agteres aangesteld als lid van het management. Ze gaat de teams aansturen die ISO27001 en GDPR implementaties doen en Security & Privacy Officer As A Service diensten leveren. Papelard-Agteres was eerder manager cyber defense services bij KPN. Ze is en blijft als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Antwerpen.  “Met deze stap kiest een zeer deskundige, gedreven en gerespecteerde vakvrouw voor Northwave. Talitha zal zich richten op het aansturen en uitbreiden van onze interdisciplinaire diensten. Daarin besteden klanten alle complexiteit van hun security management in belangrijke mate aan ons uit, terwijl ze zelf de regie houden.” Dat zegt Steven Dondorp, CEO Northwave.

  “Bij Northwave ben ik in staat om mijn academische werk door te vertalen naar relevante security diensten. Dit bedrijf heeft nu al een unieke propositie waarin alle succesfactoren voor effectieve informatiebeveiliging zijn samengebracht. Ik kijk er naar uit om een grote bijdrage te gaan leveren aan het verder uitbouwen daarvan,“ aldus Talitha Papelard-Agteres.

  0 0

  Amsterdam, 30 mei 2018 – Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), een wereldwijde leverancier van storage en datamanagement oplossingen opgericht in 1951, heeft EvoSwitch Netherlands B.V. en EvoSwitch Global Services B.V. (“EvoSwitch NL”) overgenomen voor een bedrag van € 205 miljoen euro. De transactie betekent voor Iron Mountain een toevoeging van 11 megawatt (MW) bestaande datacentercapaciteit in de metropoolregio Amsterdam welke voor 100 procent is verhuurd, met expansiemogelijkheden van nog eens 23 MW in Amsterdam tot een totale datacentercapaciteit van 34 MW.

  EvoSwitch NL is een Nederlands bedrijf, een merk met internationale uitstraling dat is opgericht in 2007 en zijn ‘multi-tenant’ datacenterdiensten levert aan klanten wereldwijd. Het bedrijf exploiteert een van de grootste datacenters in de regio Amsterdam. De bestaande datacentercampus biedt toegang tot meer dan 50 connectiviteit- en telecommunicatie providers waaronder ook verschillende internet exchanges zoals de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX). De metropoolregio Amsterdam is een belangrijk knooppunt in de FLAP datacentermarkten (Frankfurt, Londen, Amsterdam, Parijs), welke volgens Iron Mountain eind 2017 ongeveer 1.160 MW aan datacentercapaciteit vertegenwoordigde. Daarmee zou het qua grootte de tweede datacentermarkt in Europa zijn en tot de top-5 datacentermarkten wereldwijd behoren. Deze overname betekent voor Iron Mountain een versterking van de stappen die het bedrijf eerder dit jaar al heeft gezet met de overname van een datacenter van Credit Suisse in Londen.

  De metropoolregio Amsterdam kent volgens Iron Mountain de laagste energieprijzen binnen de FLAP datacentermarkten terwijl het een van de meest betrouwbare energienetten heeft. EvoSwitch NL heeft zich sinds de oprichting gefocust op het leveren van duurzame datacenterdiensten. Het bedrijf zette in 2007 als>>

  Lees verder..

  0 0

  Scherpenzeel, 4 juni 2018 – HPS Indusrial levert de nieuwe FABS-serie van APLEX Technology. Dit is een nieuwe lijn met HMI-panels met een roestvrijstalen behuizing die zich in het bijzonder richt op de voedsel- en verpakkingsindustrie. Dankzij een ruime keuze aan I/O-aansluitingen, kan de serieook functioneren als IoT-systeem (Internet of Things).

  De FABS-serie voldoet aan de richtlijnen van het voedselindustrie EN 1672-2 certificaat en biedt veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid als belangrijkste eigenschappen. De schermen beschikken over een roestvrijstalen behuizing met IP66/IP69K-front panel, wat ervoor zorgt dat de schermen gereinigd kunnen worden voor optimale hygiëne zonder dat er schade optreedt.


  Dankzij het food-grade CFR 177.2600 siliconen afdichtingsmateriaal, is het front panel stevig aan de roestvrijstalen behuizing gemonteerd, zodat er tijdens het verwerkingsproces geen vloeistoffen in het systeem kunnen lekken. Bij deFABS-seriewordt ook een siliconen strip meegeleverd (FDA 21 en CFR 177.2600), die ervoor zorgt dat het scherm volledig afgedicht is in de machine waar hij gemonteerd wordt.

  Het systeem beschikt over een ruime keuze aan I/O-aansluitingen waaronder twee COM-poorten (1 x RS-232/422/485 en 1 x RS232), twee GbE LAN poorten, twee USB 3.0-poorten, 9~36 VDC-power input en een operating temperatuur van 0°C ~50°C (wide range -20°C ~60°C optioneel). Naast deze uitgebreide keuze aan I/O- aansluitingen wordt de serie geleverd met een krachtige Intel Celeron N2930 processor, en een toegankelijk 2.5 SATA3 slot voor het snel uitwisselen van harddisks. DeFABS-seriecreëert hiermee de beste IoT en Industry 4.0-oplossing in de voedsel en verpakkingsindustrie. Door het toepassen van deze serie wordt de procesautomatisering niet>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 4 juni 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Fuse 7, de nieuwe versie van zijn distributed, cloud-native integratieoplossing. Daarnaast kondigt het een nieuwe volledige gehoste low-code iPaaS (integration Platform-as-a-Service) oplossing aan, genaamd Fuse  Online. Met Fuse 7 breidt Red Hat zijn innovatieve integratiemogelijkheden uit naar Red Hat OpenShift Container Platform, het meest uitgebreide enterprise Kubernetes-platform op de markt. Fuse biedt klanten een uniforme oplossing voor het ontwikkelen, uitbreiden en implementeren van op containers gebaseerde integratie diensten voor hybride cloudomgevingen.  

  Het snel en efficiënt kunnen integreren van op maat gemaakte en packaged applicaties in de hybride cloud kan voor organisaties van nu een onderscheidend vermogen zijn ten opzichte van de concurrentie. Door het iPaaS-aanbod stelt Fuse verschillende zakelijke gebruikers, waaronder integratie-experts, applicatieontwikkelaars en niet-technische citizen integrators, in staat om via één platform onafhankelijk van elkaar deel te nemen aan het integratieproces, terwijl de corporate governance en processen worden gehandhaafd.

  De 

  0 0

  Utrecht, 4 juni 2018 - Na het succes in Engeland wordt dit jaar voor het eerst in Nederland PA Consultings Raspberry Pi competitie georganiseerd. Teams van scholen worden uitgedaagd om met de Raspberry Pi – een goedkope, krachtige creditcard-formaat computer – innovatieve oplossingen te vinden voor problemen in onze samenleving. “Met de competitie hopen we jonge mensen enthousiast te maken voor technologie en het belang van innovatie en samenwerking naar voren te brengen”, zegt Ernst Brand, public sector expert bij PA Consulting (PA), dat deze scholenstrijd in samenwerking met House of Digital organiseert.

  Het thema voor de eerste Raspberry Pi competitie in Nederland is ‘het verbeteren van welzijn’. Leerlingen van VMBO-, MAVO-, HAVO- en MBO-scholen gaan voor deze opdracht aan de slag metuitvindingen met behulp van de Raspberry Pi. “Wie kan met de Raspberry Pi een toepassing voor in huis (of andere verblijfsruimten) ontwikkelen waar mensen met zorgbehoefte écht iets aan hebben? Dat is de uitdaging die we aan scholieren vanaf 12 jaar voorleggen”, vervolgt Brand.

  Geweldige ideeën
  Technologische oplossingen kunnen zorgbehoevenden helpen hun leven in huis beter, veiliger, gezonder of aangenamer te maken. Brand geeft enkele voorbeelden om de schoolteams op weg te helpen: “Een sensor die de luchtkwaliteit in huis meet? Of een apparaatje dat plantjes water geeft of een apparaat dat contact met een zorgverlener tot stand brengt als er problemen zijn? Wij weten van de vorige succesvolle edities in Engeland dat de teams met geweldige ideeën kunnen komen.” Voorbeelden van ‘zorgprojecten’ uit de Engelse competitie zijn: een game om kinderen met ADD en dyslexie te helpen bij het leren, een tool waarmee zorgverleners in de gaten kunnen houden of oudere m>>

  Lees verder..

  0 0

  Mijn zakenvriend Vincent Everts viert komende week op 7 juni zijn feest met zijn Blockchain congres bij Rabobank in Utrecht waar nog 20 van de 400 kaarten beschikbaar zijn. Opmerkelijk dat een grote bank dit feest huisvest waar geld wordt opgehaald voor bedrijfsinvesteringen op manier die de toets van de kritiek lang niet altijd kan door staan. Waar is het toezicht van DNB? Ik wens Vincent veel succes en ga ook verder nadenken over crypto en blockchain.

  Tijdens het congres presenteren zeven startups hun projecten en geven zij `tokens` uit waarmee investeerders mee kunnen doen in het project. Het is een vorm van crowdfunding waarbij legaal geld wordt omgezet in crypto valuta waardoor de houder mee gaat speculeren op die ongecontroleerde illegale valutamarkten.

  Deze vorm van tokenhandel bestaat pas sinds 2013 en is sindsdien geëxplodeerd. Gingen vroeger startups via een Initial Public Offering (IPO) onder toezicht van banken en effectenbeurzen naar de kapitaalmarkt, bij een Initial Coin Offering (ICO) is er geen enkele vorm van toezicht. Je moet het gewoon vertrouwen.

  Crowdfunding is wel hip. Zo financiert muziekpublicist Thea Derks, die eerder een fascinerende biografie schreef over Reinbert de Leeuw, het uitgeven van haar nieuwe boek ‘Een os op het dak: moderne muziek in vogelvlucht’ ook met crowdfunding. Ik deed voor 50 euro via iDEAL mee en krijg er een boek voor terug plus het gevoel dat ik meedeed. Zij heeft van 47 donateurs al €1912 van de vereiste €3500 binnen. Ik beveel haar werk van harte aan. Help haar os ook het dak op.

  Deze vorm van crowdfunding via www.voordekunst.nl is helder en overzichtelijk, met legaal geld. Met andere woorden, dat gedoe met bitcoins en tokens is helemaal niet nodig.
  >>

  Lees verder..

  0 0

  LAS VEGAS/AMSTERDAM – 5 juni 2018 Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, maakte vandaag tijdens Pegaworld in Las Vegas de lancering bekend van Pega Infinity™, Pega´s ‘next generation’ software voor digitale transformatie. Dankzij een aantal belangrijke verbeteringen kunnen bedrijven met Pega Infinity digitale transformatie binnen alle bedrijfsgeledingen versnellen en hiermee de verwachtingen van hun klanten overtreffen.

  Vertrouwen in digitale transformatie staat voor de ultieme test. Volgens IDC zullen bedrijven dit jaar 1.300 miljard dollar besteden aan digitale transformatie (1). Uit veel onderzoeken blijkt echter dat maar liefst 80 procent van de projecten op het gebied van digitale transformatie jammerlijk mislukt. Bij de projecten die het wel halen, zijn de geleidelijke verbeteringen meestal diep verborgen in geïsoleerde organisatorische silo´s. Dit kan innovatie vertragen en leiden tot inconsistente klantbelevingen met onvoldoende commercieel succes.

  In totaal verzorgt Pega Infinity™ de klantinteracties met 1,5 miljard consumenten van ‘s werelds meest succesvolle merken en is het in deze sector het enige geïntegreerd digitaal platform dat front-end klantbeleving  verbindt met back-end procesautomatisering. Verbeteringen in Digital Process Automation (DPA) en nieuwe mogelijkheden in customer engagement zorgen dat silo´s verdwijnen, digitale transformatieprocessen versnellen en organisaties daadwerkelijk disruptief k>>

  Lees verder..

  0 0

  • Nieuwe Barracuda PhishLine trainingen en simulaties helpen middelgrote organisaties om zich te beschermen tegen phishing-aanvallen
  • Oplossingen voor organisaties van iedere grootte om e-mailfraude, dataverlies en reputatieschade te voorkomen, door medewerkers te trainen in het herkennen van geavanceerde phishing-aanvallen
  Venlo, 5 juni 2018 Barracuda heeft zijn PhishLine-productportfolio uitgebreid met een nieuwe editie die bij uitstek geschikt is voor organisaties met minder dan 1000 medewerkers. De nieuwe training is specifiek ontworpen voor distributie door resellers. PhishLine wapent organisaties tegen e-mailfraude, dataverlies en reputatieschade door medewerkers te trainen in het herkennen van geavanceerde phishing-aanvallen. Er zijn nu meerdere versies van PhishLine beschikbaar, afgestemd op de behoeften van organisaties van verschillende grootten.  “Aanvallers gaan met phishing steeds doelgerichter en slimmer te werk. Ook hebben ze hun focus verlegd van de grootste organisaties naar kleinere doelwitten”, zegt Alain Luxembourg, territory manager Nederland bij Barracuda Networks. “Wij hebben ons PhishLine-portfolio uitgebreid met een oplossing die gebaseerd is op ons product voor grote organisaties, aangepast aan de mogelijkheden en behoeften van middelgrote organisaties.”

  PhishLine helpt mensen subtiele aanwijzingen te herkennen die erop kunnen duiden dat een e-mail niet is verstuurd door de afzender die erboven staat. Dat gebeurt met een tweeledige aanpak. Om te beginnen brengt een computertraining medewerkers basiskennis bij over de nieuwste technieken die aanvallers gebruiken. Ten tweede integreert PhishLine een training in de bedrijfsprocessen, met gesimuleerde aanvallen die testen of gebruikers op de j>>

  Lees verder..

  0 0

  HEERENVEEN, 4 juni 2018Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real-time zichtbaarheid te geven, kondigt aan dat Riool Reinigings Service het beheren van noodoproepen door medewerkers en de communicatie tussen ingenieurs en het hoofdkantoor heeft verbeterd sinds het inzetten van Zebra®TC56-touch computers.

  Riool Reinigings Service (RRS), een van de grootste riool en afvoer schoonmaakbedrijven in Nederland, heeft zijn ingenieurs uitgerust met Zebra’s TC56 die zowel ingezet kan worden als mobiele telefoon, maar ook als mobiele computer tijdens locatiebezoeke>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 5 juni 2018 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat het de overname van Bradford Networks heeft afgerond. Bradford Networks levert geavanceerde oplossingen voor het beheer van de netwerktoegang die een cruciale rol spelen bij BYOD-, IoT- en endpointbeveiliging. De oplossingen van het bedrijf bieden een overzicht van alle endpoints en apparaten binnen het netwerk, dynamisch beheer van de netwerktoegang en geautomatiseerde incidentrespons.

  Door de overname maakt Fortinet Security Fabric het verenigen van toegangsbeheer en oplossingen voor IoT-beveiliging eenvoudiger. Grote ondernemingen kunnen daarmee profiteren van verbeterd overzicht op, en beveiliging van hun complexe netwerken. De voordelen zijn onder meer:

  • Integraal, continu en agentloos overzicht op endpoints, gebruikers, vertrouwde en onbekende mobiele apparaten en applicaties en ‘headless’ hardware (apparaten zonder monitor, toetsenbord of andere interactiemechanismen) die toegang tot het netwerk zoeken.
  • Verbeterde IoT-beveiliging dankzij microsegmentatie van apparaten, dynamische indeling van headless apparaten op type en profiel en automatische toepassing van beleidsregels voor het isoleren van onveilige apparaten. Al deze functionaliteit is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke web-based user interface.
  • Accurate analyses van netwerkgebeurtenissen en incidentrespons in een paar seconden tijd dankzij integratie met geautomatiseerde workflows die voorkomen dat cybercriminelen zich door het netwerk verplaatsen.
  • Een ee>>

   Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 4 juni 2018 – ORTEC, dienstverlener op het gebied van optimalisatietechnologie, data analytics en kunstmatige intelligentie, heeft Rolf Lange (44) aangesteld als Directeur Technologie voor haar data science-activiteiten. Lange richt zich onder meer op het versterken van ORTEC’s diensten- en productportfolio op het gebied van data science.

  Lange startte zijn carrière in 1996, na een studie econometrie aan de Erasmus Universiteit, als productmanager bij ORTEC. In 2005 stapte hij over naar ABN Amro. Na een carrière van dertien jaar in de financiële wereld, bij achtereenvolgens ABN Amro, Fortis, BNP Paribas en Cardano, keert hij nu terug naar zijn eerste werkgever, bij de groep die zich richt op data science.

  Lange: “Het is geweldig om terug te zijn op het oude nest. ORTEC is echt een voorloper op het gebied van data analytics en kunstmatige intelligentie en de organisatie heeft in haar 37-jarige bestaan enorm veel expertise opgebouwd. Aan mij de eer om hier nog meer focus in aan te brengen en deze kennisvoorsprong verder uit te bouwen. Het omzetten van deze kennis in maximale strategische waarde voor het bedrijfsleven is daarbij een belangrijke doelstelling, net als het versterken van partnerships met technologie-aanbieders zoals Microsoft en IBM. Ook zal ik onze banden met universiteiten aanhalen en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van data science stimuleren.”

  Impact van data science
  Het nieuwe technologiehoofd van ORTEC kijkt er vooral naar uit om zich dagelijks met de waarde-creërende mogelijkheden van data science bezig te houden. “Als ik zie hoe ver veel technieken nu al gevorderd zijn en welke impact deze hebben op organisaties, word ik daar heel enthousiast van. Voor een bedrijf in de voedselindustrie heeft ORT>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 5 juni 2018 –  Zyxel, Your Networking Ally, heeft vandaag een overeenkomst gesloten met Bitdefender, een wereldwijde onderneming op het gebied van beveiligingstechnologie. Het bedrijf biedt innovatieve end-to-end cybersecurityoplossingen en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen aan meer dan 500 miljoen gebruikers wereldwijd. Bitdefender levert zijn toonaangevende anti-malwarediensten voor de volledige lijn van ZyWALL beveiligingsapparatuur.

  De technologie van Bitdefender, die vanaf heden beschikbaar is op abonnementsbasis, is beschikbaar voor het Zyxel securityportfolio. Met scansnelheden die kunnen oplopen tot meer dan 40 Gb per seconde maximaliseert de technologie van Bitdefender de netwerkbeveiliging van Zyxel-gebruikers tegen online bedreigingen zonder dat dit ten koste gaat van de netwerkprestaties; en dus met behoud van een ultra-lage impact op systeembronnen.

  “We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking tussen Zyxel en Bitdefender,” aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “Deze alliantie versterkt ons vermogen om onze klanten de beste bescherming te bieden en biedt een andere onverslaanbare optie als het gaat om het selecteren van anti-malwarediensten.”

  “Bitdefender is blij met deze kans om zijn kwalitatieve bescherming uit te breiden naar Zyxel’s beveiligingsapparatuur,” zei Jose Lopez, Vice President, Technology Licensing en Service Providers bij Bitdefender. “Met deze samenwerking zullen de Zyxel-klanten profiteren van de onderzoekscapaciteiten van Bitdefender op het gebied van cyberbeveiliging. Samen blijven we voorop lopen in de beveiligingsindustrie.”>>

  Lees verder..

  0 0

  Bynder organiseert een tweede editie van de OnBrand Video Awards. In deze ode aan creativiteit worden videomakers van over de hele wereld uitgenodigd om hun beste werk in te zenden. De winnaar wordt overgevlogen naar Amsterdam, om tijdens OnBrand ’18 de award in ontvangst te nemen. Wie treedt er in de voetsporen van de Londense animatiestudio Feed Me Light, dat vorig jaar de show stal met A Husky Story?

  “We hadden niet durven hopen dat de eerste editie zo’n succes zou worden,” stelt Nicolas Deskos, organisator van OnBrand. “Bij het kiezen van de winnaar had de jury echt een luxeprobleem – het niveau ligt internationaal enorm hoog. Zowel onder de deelnemers als bij het publiek was de reactie erg positief. Met name kandidaten die het tot de top 10 hebben geschopt kregen enorm veel respons. Het zou mooi zijn als het bij deze editie ook weer lastig wordt om een winnaar te kiezen. Laat de jury maar worstelen.”

  Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder, draagt de OnBrand Video Awards een warm hart toe. “Met Bynder zijn we vooral bekend om ons vernieuwende personeelsbeleid. Terwijl ons product er juist is om creatieve marketeers te ondersteunen bij het opzetten van internationale topcampagnes. Deze awards sluiten daar goed bij aan – het kan een mooie stimulans zijn voor startende talenten en brengt tegelijk genoeg prestige met zich mee om ook de topbureaus te interesseren. Dat bleek vorig jaar al uit het hoge niveau van de inzendingen. We hopen dan ook dat het dit jaar opnieuw een lastige keuze >>

  Lees verder..

  0 0

  Schiphol-Rijk, 5 juni 2018 – Het papiervrij digitaal ondertekenen van documenten kan voortaan snel, veilig en gemakkelijk met Krabbl. Via het Krabbl-aanbiedportaal –  een nieuwe dienst van IntraData (onderdeel van de Solipsisgroep) – zijn documenten eenvoudig digitaal te uploaden en te verzenden. Zodra alle handtekeningen zijn gezet, ontvangen de afzender en de ondertekenaar(s) de getekende documenten digitaal retour.

  De Krabbl-dienst is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf waarmee ook dit segment eenvoudig gebruik kan maken van de voordelen van het digitaal ondertekenen van documenten”, stelt Simon Kornblum, commercieel manager bij IntraData. Na het uploaden van de documenten via het Krabbl aanbiedportaal wordt het e-mailadres en het 06-nummer van de begunstigde ingevoerd. Door vervolgens op verzenden te drukken, regelt Krabbl de rest. Zodra alle handtekeningen zijn gezet, ontvangt de afzender de getekende document(en) retour. Voordeel: snel, papiervrij, veilig en plaats- en tijdonafhankelijkheid. Ook hierin speelt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, verplicht per 25 mei 2018) een belangrijke rol. “Er moet nauwlettender dan ooit worden omgegaan met gevoelige persoonsgegevens. Krabbl biedt een snelle en veilige afhandeling, die goedkoper, rechtsgeldig en papiervrij verloopt”, aldus Jacco van den Berg, marketing- en salesmanager bij de Solipsisgroep.

  Geschikt voor alle branches
  Krabbl is geschikt voor iedereen die documenten verstuurt, die voorzien dienen te worden van een handtekening. Branches waarin dit al veelvuldig wordt toegepast zijn onder andere de HR-, flex- en uitzendbranche en de woningmarkt.

  - HR-professionals: alle documenten die behoren bij een arbeidsrelatie, zoals arbeidscontracten, studieovereenkomsten en alle overige arbeid gerelateerde documenten die rechtsgeldige ondertekeni>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht PQR heeft tijdens de VMware Partner Leadership Summit 2018 in de Verenigde Staten twee prestigieuze prijzen gewonnen. PQR won zowel de EMEA Solution Provider of the Year-award als de wereldwijde award in deze categorie (Global Solution Provider of the Year-award), dankzij uitmuntende prestaties en kennis. “Ik ben enorm trots op deze prijzen, die laten zien dat we samen het verschil kunnen maken voor onze klanten en partners”, zegt Algemeen Directeur van PQR, Ronald Schaap.

  image

  Innovatieve projecten

  &ldqu>>

  Lees verder..

  0 0

  Om de risico’s op cyberaanvallen te verminderen en de basisprestaties te verbeteren, doen bedrijven er goed aan illegale software in hun netwerk te verwijderen en software asset management in te voeren. Dat meldt de BSA | The Software Alliance in zijn 2018 Global Software Survey.

  Het onderzoek dat vandaag is gepubliceerd, toont aan dat in Nederland 22 procent van de software op computers niet de juiste licenties heeft. Dat is twee punten minder dan de vorige studie over 2016. De commerciële waarde van de illegale software in Nederland komt uit op 448 miljoen dollar.

  De Nederlandse cijfers worden onder meer beïnvloed door meer aandacht voor Software Asset Management (SAM), meer abonnementen op software en meer oog voor veiligheid. Ook de bewustwordingscampagnes van de BSA zorgden voor meer aandacht voor het belang van legale software.

  Bedrijven over de hele wereld gebruiken software om hun bedrijfsvoering te optimaliseren, winst te maken, nieuwe markten te ontginnen en concurrentievoordeel te behalen. Maar zowel CIO’s als het BSA-onderzoek geven aan dat illegaal gebruik van software kan leiden tot ernstige consequenties voor organisaties op het gebied van veiligheid. CIO’s geven aan dat diefstal van persoonlijke en bedrijfsgegevens hun belangrijkste zorg is als het gaat om malware dat vaak onderdeel is van illegale software. Meer dan >>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 5 juni 2018 - Sneeboer Manufacturing is een leverancier van handgemaakt tuingereedschap van de hoogste kwaliteit. Het familiebedrijf werd in 1913 opgezet. Inmiddels verkoopt Sneeboer haar producten met behulp van Ingenico in maar liefst 179 landen over de hele wereld.

  Door het internationale karakter van het bedrijf is het van groot belang dat de juiste betaalmogelijkheden op de juiste manier ingezet kunnen worden. In ieder land hebben consumenten een andere voorkeur voor betaalmethoden. Dankzij Ingenico’s kennis op het gebied van internationale betalingen, kan Sneeboer in iedere markt de gewenste methode inzetten. Bovendien is de oplossing van Ingenico eenvoudig te integreren met Lightspeed, de e-commerce software die door Sneeboer gebruikt wordt voor de webwinkel.

  In 2016 benaderde Sneeboer Ingenico met de vraag of ze hen konden helpen bij het afhandelen van internationale betalingen. Op dat moment werkte Sneeboer samen met een partij waar de internationale gedachte ontbrak. Met Ingenico heeft het bedrijf de mogelijkheid om te kunnen factureren in de valuta van het land van aankoop. Sneeboer levert een kwalitatief hoogstaand product in een nichebranche, dus de verwachtingen van de klant liggen hoog. De mogelijkheid om te kunnen betalen in de eigen munteenheid valt daar ook onder.

  Wilma Peelen, eigenaar van Sneeboer, legt uit: “Voor Sneeboer is Ingenico meer dan een Payment Service Provider. Bij vragen over betaalmethoden of de voorbereidingen voor uitbreiding naar een nieuw land, kan ik altijd bij Ingenico terecht. Ingenico informeert ons over de voorkeursbetaalmethode in een bepaald land en denkt met ons mee op het moment dat we verder uit willen breiden. Ze weten eigenlijk altijd direct waar het over gaat en komen snel met een antwoord.”

  Anouk Arendt, Regional Director Sales Northern Europe Small &>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 5 juni 2018 – Computer Profile, specialist in data driven marketing, heeft Jurgen Verheijen aangesteld als marketing- en communicatieprofessional voor Nederland en België.

  Verheijen gaat zich richten op het verder versterken van de marktpositie van Computer Profile in de Benelux alsmede het uitbouwen van de positie in Europa. Hetzelfde gaat hij doen voor Fleet Profile, een zusterorganisatie van Computer Profile die zich richt op de zakelijke mobiliteitsmarkt. Een belangrijk aandachtspunt voor Verheijen wordt de communicatie rondom de uitbreiding naar nieuwe markten buiten de ICT enzakelijke mobiliteitsmarkt.

  Computer Profile helpt bedrijven om, met kwalitatief hoogwaardige data intelligence als basis, het marketing- en salesproces te optimaliseren. Dit wordt gedaan vanuit diverse data driven oplossingen, zoals email-, tele- en account based marketing. Hier zullen de komende tijd marketing intelligence-diensten aan worden toegevoegd, zoals data science, waardoor Computer Profile zijn klanten bij de volledige marketing lifecycle nog beter kan ondersteunen.

  Verheijen werkte voor zijn overstap naar Computer Profile als marketeer bij Trust International, eerst als brand manager KlikAanKlikUit en de laatste jaren in de functie van international marketing manager.

  Verheijen vertelt waarom hij blij is met zijn overstap: “Computer Profile is een organisatie met een enorme staat van dienst, maar vooral een organisatie die zich mee ontwikkelt met waar bedrijven in de markt behoefte aan hebben. Door in te zetten op nieuwe marketingproducten en -diensten, behouden we onze voorsprong ten opzichte van onze concurrenten en zorgen we dat we maximale toegevoegde waarde blijven bieden voor onze klanten. Ik kijk ernaar uit om in zo’n dynamische organisatie een onderscheidend en duidelijk marketing- en communicatiebeleid te voeren.


older | 1 | .... | 699 | 700 | (Page 701) | 702 | 703 | .... | 763 | newer