Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 702 | 703 | (Page 704) | 705 | 706 | .... | 763 | newer

  0 0

  Tijdens Pure Accelerate in San Francisco maakte Proficiency, een full service IT en Cloud dienstverlener uit Nederland, de annoncering bekend van een nieuw converged computing platform gebaseerd op all flash technologie van Pure Storage, IBM Power9 en NVIDA voor AI, SAP HANA en IBM Cloud Private.

  Digitale innovatie met PurePowerAI

  Ronald van Heek, CEO en oprichter van Proficiency, legt uit wat de unieke propositie inhoud: “PurePowerStack is het eerste, volledig geïntegreerde converged platform gebaseerd op markt leidende oplossingen van Pure Storage, IBM en NVIDIA. Met IBM Power9 chipsets, 100% NVMe all flash storage van Pure Storage en GPUs van NVIDIA combineren we de meest robuuste en snelste technologie in een geïntegreerd platform. Dit betekent dat al het integratie werk is gedaan, volledig via standaard blueprints en er dus een snellere tijd naar innovatie is, zeer eenvoudig beheer en support. Daarnaast zijn de verschillende platformen specifiek geconfigureerd voor AI, met gebruik van PowerAI software stack met daarin onder andere Tensorflow, Caffe en NVIDIA software voor AI toepassingen en deep learning. Deze PurePowerAI oplossing is beschikbaar met twee tot zes NVIDIA GPUS, all flash storage van Pure Storage tot wel 1 petabyte en maximaal 170 Power9 cores.”

  Digital core met PurePower 4HANA

  Van Heek vervolgt: “Een groot voordeel van deze geïntegreerde systemen is dat we complexiteit wegnemen voor onze klanten. Het systeem hoeft enkel aangesloten en opgestart te worden, en opgenomen in de netwerk omgeving van de klant en er kan begonnen worden aan creatie van innovatieve nieuw oplossingen met AI, Deep en Machine Learning. Maar met onze PurePowerStack 4HANA bieden we bovendien een volledig geïntegreerde platform op basis van IBM en Pure Storage technologie. Het IBM Power9 platform is baanbrekend snel en stabiel en ultiem geschikt voor HANA omgevingen. Dit aangevuld met Pure Storage 100% NVMe all flash FlashArray X systemen zorgt voor een ongekend snelle en eenvoudig beheerbare Data Centric Architecture voor S4/HANA en overige SAP oplossingen. Met configuraties van 1 tot en met 32TB per fysiek PurePower 4HANA systeem kunnen kleinere tot zeer grote HANA installaties worden ondersteund. Per systeem kunnen tot maximaal 8 HANA omgeving worden gecreëerd, met de optimale verhouding tussen CPU cores en memory. We durven te stellen, dat er geen sneller en eenvoudiger te beheren platform in de markt is dan het PurePower 4HANA platform. Voor HANA klanten is het de “digital core” van de organisatie en dat verdient een optimaal geïntegreerd compute en storage platform.”

  Samenwerking leidt tot innovatief nieuw converged platform

  De nieuwe integrated systems van PurePowerStack zijn ontstaan vanuit een samenwerking tussen Proficiency en haar strategische partners IBM en Pure Storage. Concurrerende fabrikanten in de markt, maar ook zeer aanvullend, zo geeft Van Heek aan: “IBM Power Systems bestaan inmiddels meer dan 30 jaar en IBM heeft een uitstekende trackrecord als het gaat om het volgen van een strikte roadmap voor ontwikkeling van de Power processors. Inmiddels is IBM met Power9 op een niveau beland, dat andere chipfabrikanten gewoonweg niet meer meekunnen met de innovatiekracht van IBM. Zie ook de ontwikkelingen van de OpenPowerFoundation.org waarin honderden partijen zich inmiddels verenigd hebben om op basis van IBM Power technologie zelf door te ontwikkelen, server platformen te maken, dan wel andere technologie te gebruiken. Bijvoorbeeld Google, NVIDIA en Rackspace zijn grote spelers die participeren.  Power9 is bezig met een enorme opmars in het datacenter. IBM zich altijd open gesteld voor koppeling van haar servers aan storage van andere fabrikanten zoals EMC, NetApp en HDS. In het ‘all flash era’ is Pure Storage echter de  marktleider (Gartner Magic Quadrant) en zij bieden met hun 100% NVMe all flash FlashArray en FlashBlade oplossingen een ideaal Shared Accelerated Storage platform voor Power Systems infrastructuren. Vanuit Proficiency hebben we beide samengevoegd en op basis van gevalideerde blueprints een nieuw Integrated en Converged Platform gemaakt, dat sneller en betrouwbaarder is dan alle overige platformen in de markt. We combineren daadwerkelijk Best of both Worlds. Geoptimaliseerd voor HANA, AI, Big Data en Cloud Private.”

  Versnelling implementatie tijd

  Met de PurePowerStack combineren de IBM, NVIDIA en Pure Storage tot een geïntegreerd converged platform. Van Heek: “We combineren niet alleen, we integreren de systemen en software ook, waardoor het platform volledig geïntegreerd in zijn eigen – industry standard – rack wordt afgeleverd, klaar voor gebruik. We bouwen op de blueprints die vanuit IBM en Pure Storage beschikbaar zijn en best practices vanuit de applicatie leverancier. Een PurePower 4HANA is dus daadwerkelijk getuned voor HANA en maakt gebruik van de IBM SAP HANA edities van de PowerSystems en de Pure Storage FlashArray X sluit hier naadloos op aan en biedt bijvoorbeeld met de Copy Automation Tool een baanbrekende integratie met HANA en traditionele SAP workloads. Doordat we een daadwerkelijk integrated systeem bieden, wordt de implementatie tijd enorm versneld en kunnen gebruiker sneller aan de slag met implementatie van HANA, of bijvoorbeeld AI initiatieven. Daarnaast worden beheerinspanningen geminimaliseerd. Op verzoek van klanten kunnen wij met onze beheerpartner ook volledige ontzorging bieden door een fully managed PurePowerStack te bieden, of middels flexibele afname modellen CAPEX naar OPEX om te buigen.”

  Chipsoft Accelerator

  De PurePowerStack oplossingen worden gefaseerd op de markt gebracht. Allereerst zullen de scale out en enterprise platformen voor AI en HANA geïntroduceerd worden, alsmede de scale out platformen Cloud Private, Healthcare en de Chipsoft Accelerator. Laatstgenoemde platformen zijn specifiek beschikbaar voor EPD en andere zorg specifieke applicaties. De Chipsoft Accelerator biedt een specifieke oplossing voor Chipsoft omgeving en zorgt na installatie voor versnelling van de Chipsoft applicatie tot wel 20x. Met service tijden die zo laag kunnen zijn als 250 micro secondes, en een enorme data reductie, biedt de Chipsoft Accelerator een enorme verbetering van de gebruikerservaring van dit razend populaire EPD platform. De Chipsoft Accelerator wordt door Proficiency in de markt gezet met Adfontes Software, een leidende partij op het gebied van Application Performance Management en IT Monitoring oplossingen.

  Launch event op 5 juli

  Om geïnteresseerde Nederlandse bedrijven en instellingen, maar ook integratie partners, verder kennis te maken met de PurePowerStack platformen, organiseert Proficiency in samenwerking met Pure Storage en IBM op 5 juli een launch event in Laren. Van Heek legt uit wat de agenda van de middag is en wat zijn verwachtingen zijn van het evenement: “Op 5 juli, net voordat de zomervakantie begint, zullen we in Laren een launch event organiseren samen met IBM en Pure Storage. Hier zullen we de PurePowerStack platformen verder introduceren, use cases bespreken, maar ook dieper ingaan op de technologie en de software stack die gebruikt worden. We willen echt bespreken welke voordelen het platform biedt voor onder andere HANA, AI, Chipsoft en IBM Cloud Private. Dit doen we in korte, to the point sessies van maximaal 15 minuten. We zijn pas tevreden als bezoekers naar huis gaan met op zijn minst een “Wow!” gevoel en het idee dat ze iets nieuws gehoord hebben. Want we willen echt iets extra’s brengen met het platform en innovatie mogelijk maken en versnellen!”

  Meer informatie:

  www.purepowerstack.nl en www.cloudprivate.nl

  email: info@purepowerstack.nl

  Contactpersoon voor pers en media: Ronald van Heek, CEO en oprichter Proficiency, 0657220732, info@purepowerstack.nl

  Sales: Dennis Hardenbol, Client Manager Business Development, 0650819966, info@purepowerstack.nl

  Legal & Privacy Note: Logos of IBM, Proficiency, NVIDIA are registered trademarks of those companies. Use of information on our websites is free, as long as your respect our intellectual property. If you would like to use information from these websites, you can do so for press purposes. We do not hold more information than necessary for our business, from people visiting our sites. We do not distribute, sell or in any other way abuse any information we receive from visitors.

  0 0

  Amsterdam, 8 juni 2018 Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, en Lockpath, leverancier van geïntegreerde risk management-oplossingen, gaan een samenwerking aan om bedrijven nog beter te helpen met het monitoren, managen en beperken van digitale risico’s. Om dit te realiseren, starten de kersverse partners met de integratie van het Keylight Platform van Lockpath en de dienst SearchLight™ van Digital Shadows.

  Productintegratie
  SearchLight combineert schaalbare data analytics met menselijke analisten om cyberdreigingen, datalekken en reputatierisico’s te monitoren en te managen. Daarnaast biedt Keylight een integraal overzicht van alle risico’s door interne gegevens aan te vullen met informatie die afkomstig is van evaluaties, audits, gezaghebbende bronnen en externe systemen. Dankzij de samenwerking worden al deze inzichten nu gecorreleerd en geïntegreerd aangeboden in Keylight en gedeeld met de betrokkenen. Hierdoor zijn organisaties beter in staat onderbouwde beslissingen te nemen op het gebied van security, compliance en risk management. De geïntegreerde mogelijkheden zullen in het derde kwartaal van 2018 in LockPath beschikbaar zijn.

  Chris Caldwell, CEO en oprichter van Lockpath: “Digital Shadows is een vooraanstaande partij als het gaat om digital risk management. We zijn verheugd dat we ons platform gaan integreren met SearchLight om organisaties nog relevantere inzichten te bieden. Daarnaast biedt de wereldwijde aanwezigheid van Digital Shadows ons de kans om met onze business de Europese markt te betreden.”

  “We zijn erg enthousiast over dit partnership”, aldus>>

  Lees verder..

  0 0

  Voorschoten, 9 juni 2018. Gisteren werd bekend dat het OM, om een op zich strafbaar lek over een burgemeestersbenoeming op te sporen, de digitale belgegevens van een journalist van BN gebruikte. Het doel heiligde daar kennelijk de middelen, en dat gebeurt ook bij klokkenluiders – werknemers die een misstand willen melden. De meeste autoriteiten en werkgevers houden namelijk niet van kritiek op hun functioneren en gaan ver om dat te voorkomen. Caroline Raat, expert op het gebied van veilig melden, legt uit wat de risico’s zijn.

  Oproepen om de klok te luiden
  De afgelopen tijd hebben de media en anderen die op zoek zijn naar geheime informatie mensen gevraagd om zich bij hen te melden met misstanden. Zo riep een journalist van Eén Vandaag mensen op om ongecensureerde stukken te ‘lekken’ over Schiphol via Publeaks. Advocaat Fiqc riep insiders op zich bij haar te melden met informatie over de tabaksindustrie. Zij beloven anonimiteit. Die anonimiteit kunnen zij echter niet garanderen. Ook als zij zelf veilige digitale versleuteling (Globaleaks) gebruiken, zoals Publeaks. Wat er daarvoor en daarna gebeurt, kan namelijk bijna altijd worden achterhaald.

  Werknemer mag niet lekken
  De huidige Wet Huis voor klokkenluiders beschermt alleen werknemers die de interne regels volgen en die naar het Huis gaan. Als je naar de pers gaat met een misstand, is dat doorgaans niet strafbaar, maar vaak wel reden voor ontslag. Hetzelfde geldt voor het melden van de misstand bij de Expertgroep Klokkenluiders. Je kunt wel denken dat je geen sporen achterlaat of dat je veilig kunt bellen met een journalist, advocaat of belangenbehartiger, maar dat is niet waar. Het OM is nog aan rechtsstatelijke regels gebonden, maar werkgevers en bedrijfsrecherchebureaus niet. Dat er privacyregels zijn, stoort hen lang niet altijd. Een digitaal spoor is vrijwel niet te wissen: weggegooide mails zitten in back-ups. Printers, beveiligingscamera’s en toegangssystemen houden alles bij. Belgegevens zitten bij providers. Maar ook als je geen digitaal spoort achterlaat, is in een organisatie bekend wie er van de mogelijke misstand kan weten. Wie het lek is geweest, is dan een kwestie van afvinken. Ook als een lek niet bewezen kan worden, zal een werkgever het de ‘verdachte’ nadragen of soms zelfs de betrokken gaan beschuldigen van niet-integer gedrag.

  Melden doe je niet alleen
  Zelfs als je wel de wettelijke procedure volgt, is het erg moeilijk om je te beschermen tegen maatregelen, zoals overplaatsing, boetes wegens schending van een geheimhoudingscontract, pesterijen en ‘ontslag op andere gronden’. Maar dan heb je in principe de wet aan je kant. Je moet de rechter dan wel kunnen bewijzen dat er een verband is tussen je melding en die maatregelen. Dat valt in de praktijk niet mee. Vandaar dat het raadzaam is om advies in te winnen. Bijvoorbeeld bij het Huis voor Klokkenluiders. Ook al heeft dit huis nog geen onderzoeken afgerond, de afdeling advies functioneert wel. Daar kun je vertrouwelijk vragen of het verstandig is een melding te doen en je laten verwijzen. Lang niet alles is namelijk ‘erg genoeg’ om een misstand te zijn. Het helpt als je niet in je eentje de melding doet, maar samen met een of meer collega’s. Je staat dan moreel en juridisch sterker.

  Raadsleden en zelfstandigen zijn niet beschermd
  Veel mensen noemen zich klokkenluider. Burgers die tegen de overheid vechten, particulieren die zelf een website over misstanden maken, politici. Volgens de wet zijn zij dat niet. ZZP-ers zijn dat volgens de wet wel, maar zij zijn niet beschermd. Kortom: als zelfstandige, raadslid of bestuurders ben je volgens de Wet Huis voor klokkenluiders niet beschermd tegen ‘benadeling’. Andere vormen van juridische bescherming of genoegdoening zijn er soms wel, maar pas nadat er al acties tegen de melder zijn genomen. Om zo’n situatie te voorkomen of snel te herstellen, is advies vooraf al helemaal noodzakelijk.

  Ratio Recht adviseert klokkenluiders
  mr. dr. Caroline Raat is erkend specialist op het gebied van melden van misstanden. Zij heeft diverse wetenschappelijke en populaire publicaties op haar naam hierover en is diverse malen als deskundige op de radio en in de krant geïnterviewd. Bij diverse overheidsorganisaties heeft zij integriteitsonderzoek gedaan.

  Caroline Raat staat regelmatig melders van misstanden bij in procedures. Vandaar dat zij als geen ander weet hoe belangrijk het is om meteen goed advies te vragen en je te laten bijstaan. Een procedurele fout is zo gemaakt en bijna niet meer te herstellen.

  Melders van misstanden kunnen mailen met Ratio Recht voor een vrijblijvend en vertrouwelijk adviesgesprek: contact@ratio-recht.nl.

  0 0

  Houten, 11 juni 2018Arrow Electronics heeft een overeenkomst gesloten met WEM voor de distributie van het gelijknamige no-code application platform.

  Wereldwijde technologie provider Arrow distribueert het innovatieve no-code platform WEM in Nederland. Met dit platform kunnen eindgebruikers zonder programmeer expertise en tegen lage kosten zelf schaalbare applicatiesoftware ontwikkelen. WEM stelt hen in staat intuïtief, business-driven en realtime software te ‘modelleren’ op basis van een flowchart. De enige vaardigheid die zij daarbij nodig hebben, is begrip van de organisatieprocessen.

  Bart van Rheenen, managing director Benelux Arrow ECS: “De technologie van WEM stelt organisaties in staat een functionaliteit op hun bestaande applicaties te bouwen in een kwestie van dagen in plaats van weken en voor een fractie van de conventionele prijs. Ik ben verheugd dat onze resellers en partners deze vorm van empowerment naar de eindgebruikers kunnen brengen.”

  Rob Schilperoort, CEO van WEM: “Onze samenwerking met Arrow maakt een snelle en bredere distributie van WEM mogelijk. De technische expertise en toonaangevende services van Arrow zullen het marktbereik van ons no-code applicatieplatform aanzienlijk vergroten. We zijn trots dat we deze value-added distributeur aan ons kunnen verbinden.”


  Bart van Rheenen, Arrow ECS en Rob Schilperoort, WEM.

  +++

  Over Arrow
  Arrow Electronics is een wereldwijde leveranci>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 11 juni 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, introduceert vandaag zijn WRE6602-repeater, een compacte oplossing die blinde vlekken in het thuisnetwerk oplost. De installatie is in een handomdraai gedaan: sluit het apparaat aan, volg de instructies op de Easy Link app en geniet binnen enkele minuten van een verbeterde wifi-dekking.

  Met zijn levendige animatie verbindt Easy Link in slechts een paar kliks de AC1200 dual-band repeater met een router of access point. De app laat ook zien waar in huis gebruikers de repeater moeten plaatsen om de snelheid en het bereik te maximaliseren. Easy Link werkt uitsluitend met de WRE6602 en is nu beschikbaar voor zowel Android als iOS.

  “Wifi Protected Setup (WPS) is de standaardverbindingsmethode voor repeaters en kan dankzij de Smart Push Button ook voor de WRE6602 worden gebruikt”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “Maar we wilden onze gebruikers een andere keuze bieden – een die snel, gemakkelijk en leuk is. Easy Link is die keuze.”

  “Het is meer dan een gebruikelijke dual-band repeater, die alleen kan worden ingesteld om uit te zenden op 2,4 of 5 GHz. Met Easy Link werkt de WRE6602 nog beter door automatisch de band die de beste prestaties levert te identificeren en te gebruiken.”

  Eenmaal verbonden met een router of access point, houdt de repeater het eenvoudig met automatische kanaalselectie. Hierbij wordt wifi >>

  Lees verder..

  0 0

  Na de succesvolle introductie van WePrintSmarter in twaalf andere Europese landen, rolt ALSO deze service nu ook uit in Nederland. Vanaf vandaag kunnen resellers in Nederland een vaste inkomstenstroom genereren met een volledig geautomatiseerde bestelservice voor printbenodigdheden.

  “We bieden resellers nieuwe mogelijkheden via onze platforms. Met dit initiatief breidt ALSO de uitgebreide servicesportfolio verder uit. De innovatieve WePrintSmarter-services kennen een modulaire opbouw, waardoor steeds meer resellers en verkopers steeds beter tegemoet kunnen komen aan de printbehoeften van hun klanten,” aldus Bas Janssen, Chief Customer Officer, ALSO Nederland B.V. De eerste service op WePrintSmarter is SmartSupplies, een end-to-end weboplossing waarmee de bestelling en levering van toner- en inktcartridges volledig wordt geautomatiseerd voor alle merken printers en multifunctionele apparaten. Dat levert resellers een constante stroom aan bestellingen op, zonder dat klanten handmatig bestellingen hoeven te doen via de webshop van de reseller of de benodigde artikelnummers hoeft te kennen.

  De aanmelding voor en het gebruik van SmartSupplies is gratis. Na hun registratie hebben klanten 24/7 toegang tot de SmartSupplies-portal, waarop ze een overzicht hebben van alle printers in hun netwerk. Het gedetailleerde overzicht voor elke printer geeft aan hoeveel toner en inkt er per printer nog beschikbaar is. Het platform biedt resellers nieuwe zakelijke kansen, omdat ze verouderde printoplossingen op het netwerk van hun klanten kunnen herkennen, en ter vervanging daarvan nieuwe oplossingen kunnen aanbieden.

  Het belangrijkste voordeel van SmartSupplies is dat resellers en hun klanten daardoor printers zo kunnen instellen dat er automatisch nieuwe voorraden worden besteld. Wanneer de printvoorraad van aangesloten printers opraakt, wordt een automatische bestelling gedaan en wordt die door ALSO namens de reseller dire>>

  Lees verder..

  0 0

  De E3-presentatie van Xbox was de grootste ooit in de geschiedenis van Microsoft Corp. De presentatie in het Microsoft Theater werd bijgewoond door maar liefst 6000 mensen, waaronder meer dan 1000 fans. Microsoft kondigde een verdubbeling van het aantal game-studio's aan en presenteerde op het podium een recordaantal van 52 games, waaronder 18 exclusieve console-releases en 15 wereldpremières. De lijst bevat games voor liefhebbers van alle genres, van exclusieve games zoals Forza Horizon 4, Halo Infinite en Gears 5, tot onafhankelijke titels als Session, Below, Ashen en Tunic. Ook de blockbuster-games die we voor het komende jaar verwachten, ontbreken niet: Fallout 76, Tom Clancy’s The Division 2, Kingdom Hearts 3, Devil May Cry 5, Battlefield V, Metro Exodus en Shadow of the Tomb Raider. Veel van deze games zijn speciaal gemaakt om optimaal gebruik te maken van de kracht van Xbox One X.

  Phil Spencer, hoofd van de Gaming-divisie bij Microsoft stelt: "Het is werkelijk fantastisch om in dit tijdperk een rol te mogen spelen in de game-industrie. Zowel grote als kleinere studio's ontwikkelen geweldige nieuwe games en wereldwijd zijn er tegenwoordig meer dan 2 miljard gamers. Bij Microsoft doen we er alles aan om die spelers de games te bieden die ze willen. En we zorgen ervoor dat ze kunnen spelen met wie ze maar willen en waar ze maar willen".

  INVESTEREN IN HET ONTWIKKELEN VAN ORIGINELE CONTENT
  Microsoft heeft een verdubbeling aangekondigd van het aantal game-studio's. De Microsoft Studios-familie wordt uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe, creatieve teams. Er wordt een compleet nieuwe studio opgericht met de naam The Initiative en Microsoft neemt de gerenommeerde studio Playground Games over. Daarnaast worden de studio's Ninja Theory, Undead Labs en Compulsion Games toegevoegd aan Micro>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam Teamleader stelt aan softwareontwikkelaars een investeringsbudget beschikbaar van 1 miljoen euro. Dat budget mogen zij gezamenlijk gebruiken om integraties te ontwikkelen tussen hun eigen software en die van Teamleader. Op die manier krijgt niet alleen de SaaS-applicatie van Teamleader een boost, maar helpt het tegelijkertijd ook de circa tienduizend gebruikers van Teamleader dankzij de extra mogelijkheden die de extra integraties zullen opleveren. Interesse in het investeringsbudget? Softwareontwikkelaars kunnen zich aanmelden om hun eigen software te koppelen aan die van Teamleader.

  Efficiënter en beter
  Door zoveel mogelijk cloudapplicaties te integreren, wil Teamleader zijn ecosysteem Marketplace verder uitbouwen. Veel mkb’s gebruiken Teamleader in combinatie met bekende applicaties als Dropbox, Mailchimp, Gmail, LinkedIn, Office365 en een boekhoudpakket. De integraties die via het fonds worden gebouwd, zullen gratis worden aangeboden aan hen als eindgebruiker. Zo hebben zij dus toegang tot meer software, bijvoorbeeld voor hun boekhouding of time tracking. Op die manier werken zij efficiënter en bereiken ze hun doelstellingen sneller.

  Jeroen De Wit, CEO van Teamleader: “Mkb’s gebruiken steeds meer applicaties. De softwaremarkt voor mkb’s is al aa>>

  Lees verder..

  0 0

  • De oplossing biedt bedrijven de mogelijkheid om een betere klantrelatie te creëren doordat ze in staat zijn elke transactie en applicatie te beheren en zo een eind kunnen maken aan het beperkte inzicht op het gebied van digitale ervaring
  • Krachtige businessanalytics op basis van AI zorgt voor waardevol inzicht uit APM ‘big data’
  • Biedt mogelijkheid om miljarden transacties per dag te beheren voor ongeëvenaarde schaalbaarheid voor digitale bedrijven
  Hoofddorp – Riverbed®, The Digital Performance Company™, introduceert de nieuwste versie van Riverbed SteelCentral. Deze update geeft de application performance management-markt (APM) een nieuwe dimensie met de eerste geïntegreerde oplossing voor APM en monitoring van de eindgebruikerservaring in de branche. Met deze unieke aanpak kunnen organisaties de digitale ervaring voor alle applicaties monitoren en elke applicatietransactie vastleggen om het kwaliteitsniveau te bereiken dat nodig is voor hedendaagse digitale bedrijfsvoering. Met deze versie van SteelCentral introduceert Riverbed tevens krachtige businessanalytics op basis van AI die waardevol inzicht biedt, en een nieuwe integratie tussen SteelCentral en Riverbed Xirrus-wifi-accesspoints. Riverbed SteelCentral is de enige end-to-endoplossing die eindgebruikerservaringen op basis van device, infrastructuur, applicatie en netwerkmonitoring combineert, zodat klanten de digitale ervaring van gebruikers op een allesomvattende manier kunnen beheren.

  “Bedrijven in vrijwel alle sectoren zijn bezig met digitale initiatieven voor het leveren van een betere eindgebruikerservaring. Dit zijn strategische investeringen in aanzienlijke verbeteringen in productiviteit van werknemers, klantloyaliteit en financiële prestaties. Maar bij het uitrollen van deze digitale initiatieven hebben veel bedrijven beperkt inzicht: tradi>>

  Lees verder..

  0 0

  Zaandam/Den Bosch, 8 juni 2018 - Oaktree Group, eigenaar van een complementaire groep bedrijven die Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communciations-oplossingen leveren als Managed Services, heeft ProDyne Telecom en ICT overgenomen.

  ProDyne levert ICT- en Unfied Communications-oplossingen bij MKB-organisaties en in de Enterprise markt. De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid qua omzet en nieuwe klanten. Om de next step te kunnen zetten en diensten te blijven leveren waar de klanten om vragen, en om de hoge kwaliteit van de huidige dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, was deze overname een logische stap. Voor de Oaktree Group betekent de overname van ProDyne concreet een aanvulling van kennis en kunde, in het bijzonder op het gebied van Mitel-technologie. Naast ProDyne zijn ook de bedrijven Oaktree ICT Services, Sencit, MDRX en WireItUp onderdeel van de Oaktree Group.

  Roland van der Hoek, Oaktree Group: “Wij zijn trots dat we ProDyne Telecom en ICT aan ons hebben weten te verbinden om op deze manier juist binnen de wereld van Mitel meer kennis en kunde aan boord te krijgen. ProDyne beschikt over een interessant klantenbestand waar ook aanvullende Cloud-diensten en Managed Services kunnen worden geleverd die we binnen de Oaktree Group hebben. Hierdoor zullen de klanten nog beter bediend en ontzorgd gaan worden.”

  Van der Hoek vervolgt: “Onze ambities om verder te groeien, om zo klanten totaal te kunnen  blijven ontzorgen op het gebied van Cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen zijn groot. Dit zal niet onze laatste overname zijn, we zullen binnen drie tot vijf jaar groeien naar een ICT-organisatie met een omzet van minimaal 30 miljoen euro. Gesprekken met andere potentiële overnamekandidaten die zich willen aansluiten bij de Oaktree Group zijn reeds gaande.”

  Roland Durkstra wordt Technisch Manager binnen de Oaktree Group. Over de overname zegt hij: “>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 juni 2018Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, heeft Larry Birnbaum benoemd tot vice-president van Global Hospitality en Multi-Dwelling Units (MDU). Dat heeft Ruckus Networks vandaag bekendgemaakt. Birnbaum is gepokt en gemazeld in de wereld van hospitality en treedt toe tot het managementteam, waarbij hij zal rapporteren aan CCO Ian Whiting. Hospitality/MDU is de grootste verticale markt voor Ruckus. Birnbaum zal de business naar een volgende groeifase leiden.

  Larry Birnbaum komt over van VT Group en verheugt zich erop om bij Ruckus Networks aan de slag te gaan. “Ik ben onder de indruk van het portfolio aan producten en oplossingen, die inspelen op de behoeften van hospitality en MDU-markten. "Ik kijk er naar uit onze hospitalitypartners te helpen het potentieel van Ruckus’ gedifferentieerde portfolio optimaal in te zetten en te gebruiken - van de IoT Suite en CBRS-band LTE-producten, tot de bewezen oplossingen voor WiFi, switching en cloud. Met de Ruckus-producten kunnen klanten uiteindelijk meer doen met hun netwerken.”

  Volgend op de aanstelling van Juan Aguirre als directeur EMEA voor hospitality en MDU-oplossingen, toont de aanstelling van Birnbaum de voortdurende toewijding van Ruckus om haar hospitality partners wereldwijd te ondersteunen. Aguirre: "Ons EMEA-hospitalityteam blijft zich versterken met extra middelen op regionaal niveau, waardoor we de expertise en branchekennis kunnen bieden die alleen een team van wereldklasse kan bereiken. We werken nauw samen met onze EMEA-partners en -klanten en zetten ons in voor het mogelijk maken en leveren van netwerkoplossingen die tegemoetkomen aan de uiteenlopende behoeften in de EMEA-regio. Gebruikmakend van de ervaring van de hele Ruckus-organisatie, is het Hospitality- en MDU-team uniek gepositioneerd om de groei van de sector te begeleiden en veel van de uitdagingen aan te pakken waarmee h>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 juni 2018: vandaag brengt Siteimprove zijn achtste Corporate Social Responsibility (CSR)-rapport uit. Daarmee toont Siteimprove zijn vastbeslotenheid om alle mensen wereldwijd toegang tot websites te bieden. In het rapport zijn alle acties te zien die in 2017 werden ondernomen om digitale toegankelijkheid wereldwijd te verbeteren. Het rapport volgt de richtlijnen van Global Compact van de Verenigde Naties, ’s werelds grootste CSR-initiatief. Siteimprove is daar sinds 2010 lid van. In 2017 zette Siteimprove een extra stap door zich aan te sluiten bij de duurzame ontwikkelingsdoelen die de VN voor 2030 heeft geformuleerd. In Nederland werkt Siteimprove bovendien sinds kort samen met Stichting Accessibility.

  Digitale toegankelijkheid voor iedereen, zeker voor mensen met verschillende soorten beperkingen, wordt breed gezien als de sleutel tot digitale inclusiviteit. Ondanks een reeks beleidsmaatregelen, richtlijnen en initiatieven vanuit landen en regionale of internationale coalities blijft de wereldwijde score als het gaat om online toegankelijkheid matig op zijn best, en op zijn slechts ernstig tekortkomend. Deze stagnatie vraagt om actie, aangezien het aantal mensen met beperkingen wereldwijd naar verwachting de één miljard gaat overstijgen, zo becijferde de World Health Organization (WHO). Daarnaast hebben andere groepen, zoals oudere gebruikers, moeite met het navigeren van en interactie met slecht ontworpen websites.

  De toegankelijkheidsstatus van de wereld
  Als onderdeel van het CSR-rapport 2017 voerde Siteimprove een wereldwijd onderzoek uit met de naam “De toegankelijkheidsstatus van de wereld”. Het biedt het allereerste inzicht in het toegankelijkheidsniveau van zowel de publieke als de private sector in landen waar Siteimprove aanwezig is. Het onderzoek biedt een gemiddelde toegankelijkheidsscore voor de private sector door te kijken naar de honderd mees>>

  Lees verder..

  0 0

  ’s-Hertogenbosch – Ctac gaat de IT-infrastructuur en de virtuele werkplekken van de Raad voor Rechtsbijstand (Raad) verzorgen. De Business & Cloud Integrator won de openbare Europese aanbesteding die hiervoor werd uitgeschreven vanwege het aflopen van het lopende contract. Ctac zal onder andere zorg dragen voor eindgebruikersondersteuning, Mobile Device Management (MDM), Desktop-as-a-Service (DaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS), en fungeert daarbij als Single Point of Contact voor de IT-partners van de Raad.

  De Raad is verantwoordelijk voor de organisatie van gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland en de BES-eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba. De organisatie was onder andere op zoek naar een IT-partner die proactief meedenkt over het belangrijke onderwerp: een meer ketengerichte samenwerking.

  Hans Gerritsen, algemeen directeur van de Raad: “Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een nauwere samenwerking met de vreemdelingenketen of andere justitiële onderdelen. Dit heeft tot gevolg dat de verschillende IT-structuren in de toekomst beter op elkaar aangesloten moeten worden. Ctac heeft laten zien dat het uitgebreide ervaring heeft met deze zogenaamde ketenbenadering. Het weet hiermee om te gaan, biedt begeleiding en kan deze benadering samenbrengen in een governance-model. Bovendien biedt Ctac de kennis en e>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 12 juni 2018 – In de huidige digitaliseringsslag is er nog veel winst te behalen in de relatie tussen de directie en de IT-afdeling. Dit blijkt uit onderzoek van Telindus onder 266 Nederlandse IT-beslissers. Op de vraag of de doelstellingen van de IT-afdeling worden afgestemd op de algehele organisatiedoelen antwoordt slechts 31 procent bevestigend. 40 procent geeft daarnaast aan dat deze wel op elkaar worden afgestemd, maar dat niet inzichtelijk is wat de bijdrage van IT daadwerkelijk is. Bovendien denkt 21 procent van de IT-beslissers dat de directie de CIO vooral ziet als de persoon die de IT-infrastructuur in de lucht houdt. 22 procent betwijfelt of de directie überhaupt weet wie de CIO is of wat hij/zij doet. Slechts 22 procent meent dat de CIO gezien wordt als een belangrijke sparringpartner voor de verdere bedrijfsontwikkeling.  Zonder afstemming geen toekomstbestendige IT-afdeling
  Door een gebrek aan afstemming en onduidelijkheid over de bedrijfsdoelstellingen, is het voor IT-beslissers moeilijk om een toekomstvaste IT-afdeling te realiseren. Bijna de helft van de respondenten (45%) geeft dan ook aan geen duidelijke visie te hebben op welke vaardigheden er de komende jaren nodig zijn. Desondanks verwacht de meerderheid van de IT-beslissers dat als zij geen nieuwe vaardigheden ontwikkelen, zij hun functie over vijf jaar niet meer kunnen uitvoeren. Ook wil 52 procent van de IT-afdelingen nieuwe vaardigheden in huis halen en werft daarom nieuwe medewerkers. Hierbij staan security- en cloudspecialisten bovenaan het verlanglijstje.

  Joris Leupen, Director Strategy and Solutions bij Telindus: &ldquo>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 12 juni 2018 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de beschikbaarheid bekend van versie 6.0 van zijn FortiWeb Web Application Firewall (WAF) (6.0). Met deze introductie is het de enige grote leverancier van web application firewalls (waf’s) die machine learning inzet voor gedragsgebaseerde bedreigingsdetectie om internetapplicaties veilig te houden.

  De nieuwe innovaties in FortiWeb zorgen voor een drastische verbetering van de detectie van cyberbedreigingen die het op internetapplicaties hebben gemunt. De detectienauwkeurigheid komt daarmee uit op bijna 100 procent. Het voordeel is dat FortiWeb snellere responstijden mogelijk maakt, en geautomatiseerde blokkering van bedreigingen biest volgens het principe van ‘set and forget’. Dit houdt in dat IT-afdelingen geen meldingen hoeven te beoordelen alvorens in actie te komen.

  Daarnaast zorgt de integratie met de Fortinet Security Fabric bescherming tegen geavanceerde bedreigingen door bijlagen binnen applicaties te scannen en bedreigingsinformatie uit te wisselen. FortiWeb biedt ook integratie met beveiligingsdiensten van externe partijen om uitgebreide bescherming tegen kwetsbaarheden te bieden.

  Onbeschermde internetapplicaties vormen aantrekkelijke doelwitten voor cybercriminelen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om netwerken binnen te dringen. Kwetsbaarheden in internetapplicaties kunnen resulteren in datalekken of hackers de >>

  Lees verder..

  0 0

  Vianen, 12 juni 2018 Frontline Services heeft er, na een zorgvuldige strategische heroriëntatie, uiteindelijk voor gekozen om volledig autonoom door te groeien. Uit de afgeronde analyse is gebleken dat juist de kracht van de onafhankelijkheid en zelfstandigheid enorm gewaardeerd wordt. Ook is nadrukkelijk gekeken naar de continuïteit voor klanten en medewerkers. Deze wordt dan ook gewaarborgd door het feit dat de onderneming voor een groot deel in handen komt van de directie en medewerkers. Marcel Reuvers en GertJan Coolen blijven betrokken als aandeelhouder en directie, echter zij doen ook een stapje terug om zich meer richten op CC4Skype, de contact center oplossing voor Skype for Business en Microsoft Teams.

  Voor klanten van Frontline blijft de goede service die zij gewend zijn ongewijzigd: het is en blijft de organisatie waar klanten terecht kunnen voor innovatieve klantcontact oplossingen.
  Frontline houdt zich bezig met het ontwerpen, implementeren en beheren van contact center oplossingen. De sterk groeiende onderneming geeft hier samen met partners zoals Genesys en Verint succesvol invulling aan en wordt door hun jarenlange ervaring inmiddels ook breed in de markt herkend.

  Marcel Reuvers, Algemeen Directeur: “Afgelopen jaar is er door verschillende partijen interesse getoond in Frontline. Voor ons stond en staat centraal dat de service die klanten van ons gewend zijn gecontinueerd zou worden. Wij zijn erg trots op hetgeen wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. De focus op klanttevredenheid, klanten geven ons gemiddeld een 8,4, heeft de basis gelegd voor een gezond en groeiend bedrijf. Wij wilden dat de continuïteit voor een langere termijn goed gewaarborgd werd. Wij zijn dan ook blij en trots dat ongeveer de helft van de medewerkers heeft geïnvesteerd in de aandelen van Frontline. Dit is een zeer goede basis >>

  Lees verder..

  0 0

  ROTTERDAM - 12 juni 2018 - Mendix, het snelste en eenvoudigste platform voor het ontwikkelen en continu verbeteren van mobiele en webapplicaties, kondigde vandaag de opening aan van een nieuw kantoor in Frankfurt, Duitsland. Naast Europese kantoren in Rotterdam en Londen, zal het nieuwe kantoor van Mendix in Frankfurt de groei van het bedrijf in de DACH-regio ondersteunen.

  Terwijl ondernemingen investeren in het digitaliseren van hun activiteiten, groeit de vraag naar bedrijfsapplicaties aanzienlijk sneller dan de capaciteit van IT-organisaties om deze te leveren. High productivity aPaaS (hpaPaaS)-oplossingen bieden Rapid Application Development (RAD) functies voor ontwikkeling, implementatie en uitvoering in de cloud. Ook voorspelt Gartner dat tegen 2020 ten minste 50% van alle nieuwe bedrijfsapplicaties ontwikkeld zullen worden met high productivity toolsets. 1

  "De ongekende vraag naar het bouwen en beheren van apps in organisaties heeft ons een geweldige kans geboden om onze wereldwijde aanwezigheid uit te breiden", zegt Derek Roos, co-founder en CEO van Mendix. "We helpen bedrijven over de hele wereld met het transformeren van hun activiteiten met apps en ik ben erg verheugd om uit te breiden naar de DACH-markt, zodat we nog meer IT-leiders kunnen helpen met het uitvoeren van initiatieven voor digitale transformatie."

  Marktleider biedt ongekende cloud-native implementatieopties, partner-ecosysteem

  Mendix werd benoemd als leider in Gartner's Magic Quadrants voor High-Productivity Application Platform as a Service (2018) en Mobile App Development Platforms (2017), en is nog steeds het enige low-code platform dat containerisatie gebruikt als kerntechnologie, zodat bedrijven de flexibiliteit hebben om hun apps uit te voeren in elke Cloud Foundry- of Docker-omgeving, inclusief Kubernetes, IBM Cloud, SAP Cloud Platform en Pivotal.

  Mendix heeft onlangs ook strategische partnerships met SAP en IBM aangekondigd, waardoor beide bedrijven het Mendix-platform zullen verkopen, zodat bedrijven op Mendix gebouwde apps naadloos op het SAP Cloud Platform en IBM Cloud kunnen implementeren.

  1Gartner, Inc., “Market Guide for Application Platforms,” November 23, 2016, Anne Thomas and Aashish Gupta

  Over Mendix
  Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Erkend als marktleider door vooraanstaande analisten, helpen we onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder Analogic, KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Universiteit van Pennsylvania, gebruiken ons platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten enthousiast maken en de operationele efficiency verbeteren.

  Word lid van de Mendix community door Mendix op LinkedIn en Twitter te volgen. Start gratis met het bouwen van apps op www.mendix.com/try-now/.

  0 0

  BURLINGTON, Mass.--(BUSINESS WIRE)-- Dimensional Insight, de maker van Diver Platform, een datamanagement- en analytics-oplossing, heeft vandaag in Dresner Advisory Services’ Wisdom of Crowds® Business Intelligence Market Study voor het 9e achtereenvolgende jaar haar sterke resultaten bekendgemaakt. Dimensional Insight verbeterde niet alleen zijn hoge scores van vorig jaar, maar kwam ook in de rechterbovenhoek van de twee marktmodellen die in het rapport zijn opgenomen.

  Elk jaar ondervraagt the Wisdom of Crowds Business Intelligence Study een grote groep Business Intelligence gebruikers wereldwijd. Gebruikers worden gevraagd naar het Business Intellignece gebruik binnen hun organisatie en naar hun ervaring met BI oplossingen. Leveranciers worden beoordeeld op 33 verschillende criteria, waaronder sales/acquisitie beleving, prijs/kwaliteit, technische ondersteuning en aanbevelingswaardigheid.

  Naast de beoordeling van de leveranciers wordt er gevraagd naar het gebruik van Business Intelligence binnen de eigen organisatie. Enkele conclusies van het rapport:

  • Slechts 31% van de organisaties vindt dat hun Business Intelligence initiatieven “volledig succesvol” zijn. Dit is een daling ten opzichte van 2016 toen dit percentage op 37% stond.
  • De overgrote meerderheid van organisaties meten het succes van hun BI door gebruikerstevredenheid (78%) of klanttevredenheid (52%). Slechts 41% van de ondervraagden meet het succes van BI door Return on Investment.
  Het rapport zegt: “Dimensional Insight scoort ruim boven het gemiddelde en blijft een leider in zowel de Customer Experience als Vendor Credibility modellen. Ze zijn best-in-class op de meeste punten binnen alle categorien waaronder sales, product en waarde en ze behouden hun perfecte score op aanbevelingswaardigheid.

  Dimensional Insight kwam in de rechterbovenhoek van zowel het Customer Experience als het Vendor Credibility model. Het Customer Experience model zet “sales and service” af tegen “customer sentiment”. Het Vendor Credibility model zet “value for price paid” af tegen “confidence”.

  “Wij feliciteren Dimensional Insight haar hoge scores voor het 9e jaar op rij.” zegt Howard Dresner, oprichter en Chief Research Officer van Dresner Advisory Services. “Jaar na jaar laat Dimensional Insight het hoogste niveau zien op het gebied van gebruikers feedback.”

  “Het Wisdom of Crowds rapport van dit jaar laat de uitdagingen maar ook de successen zien die organisaties hebben gehad op het gebied van Business Intelligence.” zegt Fred Powers, CEO van Dimensional Insight. “Gelukkig is uit de gebruikers-feedback op te maken dat Dimensional Insight haar klanten helpt deze uitdagingen succesvol aan te gaan en dat de BI-implementatie hen positieve resultaten brengt.”  

  Voor meer informatie, download het 2018 Wisdom of Crowds Business Intelligence Markt Onderzoek hier: https://www.dimins.com/awards/2018-dresner-bi-market-study/

  Over Dimensional Insight

  Dimensional Insight biedt al meer dan 25 jaar software-oplossingen voor Business Intelligence en Performance Management. Met een klantgerichte aanpak en innovatieve producten ondersteunt Dimensional Inight wereldwijd meer dan 2600 klanten in hun informatiebehoefte. Dimensional Insight’s Diver PlatformTM wordt consequent geplaatst als een van de best presterende analytics platforms door klanten en analysten in de doelgroepmarkten gezondheidszorg, distributie en industrie. Voor meer informatie www.dimins.nl

  0 0

  Sittard, 12 juni 2018BCT, specialist in Enterprise Information Management, introduceert met informatieplatform Liber gepersonaliseerde werkomgevingen met één centraal organisatiebrein. Hiermee speelt BCT in op de vraag om grip te krijgen en te houden op cruciale informatiestromen. Door de opkomende platformeconomie wordt het namelijk steeds belangrijker dat systemen op de juiste manier met elkaar interacteren en informatie uitwisselen. Verschillende netwerken moeten met elkaar kunnen samenwerken, wat zorgt voor diverse informatiestromen die door elkaar lopen. Dit is een uitdaging waar onder andere veel gemeentes nu voor staan. Met Liber biedt BCT uitkomst.

  Eén centraal organisatiebrein
  De oplossing biedt informatiebeheer en -technologie rondom de volgende componenten: processen, documenten, objecten en collaboratie. Deze zijn cruciaal bij het realiseren van een centraal organisatiebrein in één omgeving. Door de informatiestromen van al deze componenten met elkaar te combineren ontstaat er één versie van de waarheid voor iedere gebruiker. Hiermee is Liber veel meer dan slechts een zaaksysteem. Uiteraard is het platform compliant met de AVG door inzichtelijke informatiestromen en autorisaties.

  Gepersonaliseerde werkomgeving
  Het platform heeft een open infrastructuur met API’s, waardoor andere applicaties en systemen naadloos aansluiten op het platform. Dit is van belang om een gepersonaliseerde werkomgeving aan te bieden met de juiste informatie op het juiste moment – oftewel contextgevoelig ontsluiten van informatie. Door deze flexibele werkwijze kan de invulling van Liber naar wens afgestemd worden op organisatieniveau, maar ook op een specifieke afdeling of zelfs individu. Iedere medewerker heeft immers andere infor>>

  Lees verder..

  0 0

  Unit 42, en andere bedrijven, hebben in de afgelopen maanden reeds laten zien hoe de Sofacy cyberspionage-groep meerdere organisaties over de hele wereld aanvalt. Hun focus ligt op overheids-, diplomatieke en andere strategische organisaties, voornamelijk in Noord-Amerika en Europa.

  Nieuwe dreiging

  In navolging van Unit 42’s meest recente Sofacy-onderzoek in februari en maart 2018, hebben we een nieuwe dreiging gevonden die gelinkt is aan Sofacy maar een minder bekende tool met de naam Zebrocy gebruikt. Zebrocy komt voornamelijk binnen via phishing-e-mails die schadelijke Microsoft Office-documenten met macro's bevatten, evenals simpele bestandsbijlagen. Deze nieuwe campagne lijkt op twee eerder gerapporteerde aanvallen die zich ook focusten op overheidsorganisaties die zich bezig houden met buitenlandse zaken. In dit geval lagen de doelen echter in verschillende geopolitieke regio's.

  Verschil met eerdere aanvallen

  Een interessant verschil met de eerdere aanvallen, is dat de Sofacy-groep met Zebrocy een veel groter netwerk binnen de doelorganisatie aanviel: de aanvallers stuurden phishing-e-mails naar een exponentieel groter aantal individuen. De beoogde personen volgden geen significant patroon en de e-mailadressen werden gemakkelijk gevonden met behulp van online zoekmachines. Dit staat in schril contrast met andere Sofacy-groep aanvallen, waarbij over het algemeen niet meer dan een handvol slachtoffers binnen een enkele organisatie doelwit wordt van een aanval.

  Naast het grote aantal Zebrocy-aanvallen dat we ontdekten, hebben we ook uitgevonden dat de Sofacy-groep gebruik maakte van de exploitatiemethode voor dynamische gegevensuitwisseling (DDE) die eerder door McAfee was gedocumenteerd. De instanties die Unit42 heeft geobserveerd, hebben echter de DDE-exploit gebruikt om verschillende payloads te lever>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 702 | 703 | (Page 704) | 705 | 706 | .... | 763 | newer