Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 705 | 706 | (Page 707) | 708 | 709 | .... | 763 | newer

  0 0

  Alkmaar, 15 juni 2018Uniserver, Nederlandse clouddistributeur, is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Cloud Distributor of the Year door Hewlett Packard Enterprise (HPE). In 2017 werd Uniserver ook verkozen tot winnaar in deze categorie, toen de award voor Cloud Distributor of the Year voor het eerst werd uitgereikt door HPE.

  Uniserver sleepte de prijs in de wacht vanwege de waarde die het bedrijf als clouddistributeur toevoegt aan haar partners, zowel op het gebied van kennis als dienstverlening. De prijs is uitgereikt tijdens Reimagine, het jaarlijkse IT-event van HPE voor partners en klanten. In de programmering van Reimagine gaat de aandacht vooral uit naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en uitdagende IT-vraagstukken. Ook de samenwerking van HPE met haar partners is een centraal thema. Met de uitreiking van de HPE Partner Awards werd het event feestelijk afgesloten.

  Martin Olij, Manager Hybrid IT, Service Providers & Cloud Nederland bij HPE: “Uniserver heeft deze award dubbel en dwars verdiend. De wereld verandert en daardoor veranderen behoeftes, ook bij ondernemers. Uniserver speelt hier verstandig op in en voorziet haar partners van de benodigde kennis en diensten waarop zij hun eigen dienstverlening kunnen blijven ontwikkelen. Zo functioneert Uniserver als betrouwbare clouddistributeur en zitten zij op één lijn met HPE als het gaat om het hanteren van de hoogste standaarden.”

  Raymond Weltens, Marketing Manager bij Uniserver: “Ik ben super trots op het prolongeren van de titel Cloud Distributor of the Year. Dit geeft ons opnieuw de bevestiging dat we met onze ontwikkeling tot value added clouddistribiteur op de juiste weg zijn. Het winnen van deze award vergt een topprestatie van het voltallige Uniserver-team. Het feit dat we dit twee jaar op rij doen, geeft aan dat wij als organisatie in staat zijn om deze top>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 18 juni 2018 – Wipro Limited (NYSE: WIT), toonaangevend leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services, gaat voor Nokia de sales- en supply chain ontwerpen en digitaliseren. Met het oog op de nieuwe 5G- en IVD-activiteiten wil Nokia zijn processen voor orderbeheer en de toeleveringsketen versneld transformeren.

  Met IVD (Integrated Voice and Data) lopen verschillende spraak- en datakanalen via één digitaal transport. Het doel hiervan is kostenreductie door separate netwerken te elimineren en de beschikbare bandbreedte optimaal te gebruiken. Wipro helpt Nokia bij het ontwerpen, digitaliseren en uitvoeren van orderbeheer – wereldwijd, vanaf verschillende locaties. Met behulp van RPA (Robotics Process Automation) wordt de supplychain ingrijpend geautomatiseerd. De processen zijn hierdoor flexibel en makkelijk aanpasbaar. Zo kan direct worden ingespeeld op nieuwe zakelijke uitdagingen van klanten, én gelijke tred worden gehouden met toekomstige behoeften. Wipro maakt gebruik van cognitieve algoritmen en bots om het beheer van de verkooporders te automatiseren, de omloopsnelheid terug te brengen, in te spelen op schommelingen in het verkoopvolume en prestaties realtime te bewaken. Deze aanpak zorgt voor meer accuratesse en compliance bij de transacties.

  Door AI aangedreven digitaal platform
  “Het partnership met Nokia onderstreept onze strategische inspanningen. Wij willen de digitalisering en transformatie van wereldwijde bedrijfsactiviteiten in supplychain en orderbeheer stimuleren. Daarbij maken we gebruik van een AI-aangedreven digitaal platform. Dat garandeert een veilige en eenvoudige informatie-uitwisseling waar iedereen in de supplychain van profiteert. Ons doel is écht verschil maken met vereenvoudigde informatiestromen via onze digitale aanpak en oplossin>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 19 juni 2018 – Plantronics (NYSE: PLT), leverancier van audio- en communicatietechnologie, introduceert de Plantronics BackBeat GO 600-serie. Deze draadloze over-het-oor headsets zijn uitermate geschikt voor muziekliefhebbers die een headset zoeken met een adviesprijs onder de 100 euro.

  Om ervoor te zorgen dat muziekliefhebbers de beste luisterervaring kunnen creëren, is de BackBeat GO 600 uitgerust met twee equalization (EQ) modi. De luisteraar kan hierdoor eenvoudig wisselen tussen ‘Bass Boost’ en ‘Balanced’ EQ, de geluidscurve die kenmerkend is voor Plantronics en bedoeld is om audio van alle muziekgenres op de meest accurate manier weer te geven. Met één druk op de knop kan tussen de verschillende modi gewisseld worden. Deze functie is meestal niet beschikbaar voor headsets in deze prijsklasse. De lichtgewicht headset heeft verder een over-het-oor-ontwerp en de oorkussens van traagschuim bieden de ideale balans van comfort en isolatie. Dit resulteert in een diep, rijk geluid met minimale afleiding.

  “Onze kerncompetentie op het gebied van hoofdtelefoons, draadloze en premium-ervaringen maakt Plantronics uniek gekwalificeerd om de best mogelijke stereobeleving te bieden voor een betaalbare prijs,” zegt Greg Miller, directeur portfolio management, Personal Solutions bij Plantronics. “Bij Plantronics is het de s>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juni 2018 – IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft 2017 afgesloten met een netto omzet van ruim 66 miljoen euro. De netto winst is toegenomen met 38 procent. 2017 was voor QNH een bewogen jaar. Niet alleen is zusterbedrijf FastFlex afgelopen jaar overgenomen door Between, ook zijn er voorbereidingen getroffen om zusje Young Colfield op eigen benen te laten staan. Ondanks deze grote wijzigingen binnen de groep heeft QNH de winst zien groeien, onder andere dankzij het afbouwen van de inhuur van externen.

  De vraag naar ondersteuning bij de digitale transformatie en de inzet van innovatieve technologieën bleef in 2017 ook toenemen. QNH verwelkomde een aantal nieuwe klanten, waaronder WE Fashion en KLM. Ook de samenwerking met bestaande klanten werd in veel gevallen uitgebreid of hernieuwd, zoals de Provincie Friesland die voor een verlenging tekende. Net zoals eerdere jaren is ook het aantal vaste QNH’ers gegroeid. Op dit moment zijn in de vestigingen in Nederland en België bijna 500 medewerkers actief.

  In 2018 heeft QNH een nieuwe stap gezet en is het bedrijf overgenomen door Egeria. Hierdoor zullen QNH en de eerder door Egeria overgenomen ICT-dienstverlener ilionx hun krachten bundelen tot één grote speler.

  Erwin van den Bosch, CFO bij QNH: “Dit is het meest winstgevende jaar in de geschiedenis van QNH en daar zijn we trots op. Vernieuwing heeft ons in 2017 veel goeds gebracht. Voor ons zit vernieuwing niet in specifieke, tastbare veranderingen, maar in de combinatie van kansen, waarden en innovatie. Door onze rol als early implementer krijgen we de kans om innovatieve technologieën direct op te pakken en te implementeren bij klanten. We kijken er naar uit om dat ook de komende jaren te blijven doen.”

  ----

  Over QNH Consulting
  >

  Lees verder..

  0 0

  Gouda, 18 juni 2018 - ASML Netherlands B.V. heeft een vijfjarig contract met Centric getekend voor een servicedesk en on-site support. Per 1 juli 2018 worden de meer dan 10.000 medewerkers van ASML in Nederland voor al hun IT-vragen 24x7 ondersteund door servicedeskmedewerkers vanuit Hoogeveen en Veldhoven.

  ASML streeft naar operational excellence en stelt hoge kwaliteitseisen aan gebruikerstevredenheid. Om hier invulling aan te geven, en om voldoende capaciteit te waarborgen, is ASML op zoek gegaan naar een ervaren en betrouwbare provider.

  Hans Schrijver, CCO van Centric: “We zijn bijzonder trots dat een prachtig bedrijf als ASML via uitbesteding van hun servicedesk en on-site support vertrouwen stelt in een strategische samenwerking met Centric. We zetten vol in op 100% tevreden ASML-medewerkers. Dit is een bevestiging dat onze strategie om blijvend te investeren in end user-management een goede keuze is!”

  Centric ondersteunt de eindgebruikers in het Nederlands en Engels.

  Fotobijschrift
  Ondertekening contract met Centric voor servicedesk en on-site support voor ASML. Links Louis Luijten, CIO ASML, en rechts Hans Schrijver CCO Centric.  Voor meer informatie:
  Wilma van Oosten
  Accountmanager
  +31 6 53 37 55 57

  Achtergrondinformatie

  Over ASML
  ASML is een Nederlands hightechbedrijf en de belangrijkste leverancier van lithografiemachines voor de halfgeleiderindustrie. Klanten zoals Samsung, Intel en TSMC gebruiken ASML’s technologie om chips in massa te kun>>

  Lees verder..

  0 0

  Xtandit is door de Managed Print Services Association (MPSA) voor de derde keer op rij beloond met de internationale award voor haar aanbod in Managed Print Services (MPS). Xtandit sleept opnieuw de Regional Managed Print Services Provider-award in de wacht voor ons brede, wereldwijde MPS-aanbod. "De genomineerden waren dit jaar uitmuntend, waardoor iedereen in onze branche veel vertrouwen heeft gegeven in de toekomst van MPS”, aldus Doug Bies, President van de Managed Print Services Association. "Onze winnaars verleggen de grenzen van MPS-innovatie en mogen trots zijn op hun prestaties."

  Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit: “We zijn verheugd dat we voor de derde keer op rij deze prestigieuze titel op onze naam mogen schrijven. Deze award bevestigt dat we ons MPS-portfolio en -kennis naar een nóg hoger niveau hebben gebracht. Het zit in ons DNA om klanten te helpen bij het digitaliseren van papieren processen en daarbij een uitstekende klantbeleving te leveren. Ook komende jaren blijft dit ons uitgangspunt en willen we in samenspraak met onze klanten nog meer excelleren in onze expertise en service-dienstverlening.”

  "Onze Managed Services dienstverlening implementeren wij steeds vaker door heel Europa en ook wereldwijd. De implementatie waar we het meest trots op zijn is een wereldwijd varende print infrastructuur, die we volledig remote managen vanaf onze Service desk in Woerden. In elke haven wereldwijd kunnen wij onze klant voorzien van toners, spareparts en indien nodig on-site service. Steeds meer internationaal opererende bedrijven willen een aanspreekpunt voor het managen van de totale printinfrastructuur. De afgelopen jaren hebben we veel tijd en geld geïnvesteerd om service- en logistieke processen op de juiste wijze in te richten en een internationaal netwerk op te bouwen van samenwerkende partners. Daarom zij>>

  Lees verder..

  0 0

  Mindbreeze introduceert de Medical Cockpit. Een intelligente oplossing voor het semantisch analyseren en het in een netwerk doorzoeken van medische data.

  Met de Medical Cockpit kan informatie uit alle gestructureerde en ongestructureerde medische documenten – zoals brieven van artsen, bevindingen, laboratorium- of operatierapporten  – voor medisch personeel adequaat worden gefilterd en verwerkt.

  De medewerkers kunnen daardoor snel, vakspecifiek en op basis van individuele toegangsrechten een overzicht krijgen van de actuele patiënt. Door de extractie van diagnoses, symptomen en medicijnen uit de vele documenten besparen ze daarnaast veel tijd.

  "Een tool die in staat is de benodigde informatie te verzamelen, te analyseren en gepersonaliseerd beschikbaar te stellen, betekent in deze branche een hogere kwaliteit van de behandeling en een veel lagere werkdruk voor het medische personeel. Onze Medical Cockpit geeft snel een totaaloverzicht van alle patiëntgegevens en extraheert belangrijke informatie zoals diagnosen, symptomen en medicijnen uit teksten", verklaart dr. med. Adolf Sonnleitner, verantwoordelijk voor de afdeling Healthcare bij Mindbreeze.

  De Medical Cockpit is al met succes actief in de instellingen van Rhön Klinikum AG en 15 ziekenhuizen in Oostenrijk.

  Medical Cockpit
  Door de semantische verbinding van dienstencatalogi, diagnosecatalogi, synoniemen- en jargonlijsten kunnen de medische woordenschat en syntax worden begrepen. Zo kunnen bepaalde patronen in bevindingen, ziekten en medicatie trefzeker worden herkend. Gebruikers kunnen naar gelang hun vak en beroepsgroep (arts, verpleger, therapeut) een samenstelling opvragen van de informatie die op dat moment nodig is – bijvoorbeeld alle vakspecifieke informatie over een patiënt – en zo een snel overzicht krijgen, ook bij uitgebr>>

  Lees verder..

  0 0

  Reclamebureau Brandmake introduceert wefraze: een nieuwe online service waarmee ondernemers hun eigen teksten laten verbeteren. Op wefraze.com is het mogelijk om documenten te uploaden die vervolgens door een team van tekstschrijvers onder handen worden genomen. Binnen 24 uur komt een verbeterde versie van de tekst retour: foutloos en beter leesbaar.  Behoefte aan beter leesbare tekst
  Tekstschrijven is niet voor iedereen weggelegd. Er is vaak te weinig tijd om het goed te doen, of er is te weinig budget om het uit te besteden. Toch is de behoefte aan goed verzorgde tekst groot, zeker in de zakelijke markt waar belangrijke documenten worden uitgewisseld. Veel mensen ergeren zich aan slecht geschreven tekst en dat kan zorgen voor imagoschade. Creative director Bas van Veen ziet dagelijks bedrijven en organisaties worstelen met hun teksten: “Onze klanten schakelen niet voor elk document of presentatie een copywriter in. Ze schrijven hun eigen vacatureteksten, rapporten en zelfs webcopy. In het beste geval laten ze hun tekst nog even lezen en controleren door een collega met taalgevoel. Maar de kwaliteit van zakelijke teksten blijft onder de maat. We zagen een enorme behoefte aan een snelle en betaalbare oplossing. Daarom hebben we wefraze opgezet.”

  Team van ervaren tekstschrijvers
  De teksten worden herschreven door professionele tekstschrijvers. Managing Director Dennis Schouten legt uit wat de kracht is van wefraze: “Wefraze is mensenwerk. We hebben een eigen team van tekstschrijvers: van jonge talenten tot ervaren copywriters. Allemaal taalfana>>

  Lees verder..

  0 0

  Nederlandse opleidingscentra in ICT krijgen gemiddeld een 8,10 van hun deelnemers. Dit blijkt uit onderzoek onder 964 Nederlandse ICT'ers door Enigma Research in opdracht van ICT-vakblad Computable. Pink Elephant is de populairste ICT-opleider en krijgt gemiddeld een 9,33 van zijn eigen cursisten en trainees. In het ICT-opleidersonderzoek voor onze nieuwe jaargids hebben wij studenten, cursisten en trainees van zoveel mogelijk ICT-opleidingsinstellingen gevraagd om een oordeel te vellen over het eigen opleidingsinstituut. Specifiek werd er gevraagd naar het lesaanbod, de prijs/kwaliteit-verhouding, het niveau van de docent(en)/trainer(s), de actualiteit van de lesstof, de opgedane vaardigheden, de kwaliteit van toetsing, de toepasbaarheid van lesstof, het inspelen op actuele ontwikkelingen, de waarde van diploma of certificaat en de overall tevredenheid.

  • ICT-opleiders scoren gemiddeld een 8,10
  • Kwaliteit van docenten wordt het hoogst beoordeeld
  • Pink Elephant is populairste ICT-opleider
  Wat in de resultaten vooral opvalt is dat de kwaliteit van de docenten en trainers het best wordt beoordeeld. Dit cijfer komt namelijk gemiddeld op een 8,28. Overigens wordt dit deelgebied met een 8,26 op de voet gevolgd door de actualiteit van de lesstof. Andere deelgebieden die boven gemiddeld scoren zijn met een 8,17 het lesaanbod en met een 8,14 de waarde van het diploma over certificaat. Precies gemiddeld scoren met een 8,10 zowel de toepasbaarheid van lesstof als het inspelen op actuele ontwikkelingen. De deelgebieden de overall tevredenheid, de opgedane vaardigheden, de prijs/kwaliteit-verhouding en de kwaliteit van toetsing scoren onder gemiddeld met respectievelijk een 8,09, 8,05, 7,95 en een 7,83.

  Deellijsten
  Binnen de tien verschillende deelgebieden voert Pink Elephant ook nog eens vier top 10’s aan. Het bedrijf scoort het hoogst op de gebieden nivea>>

  Lees verder..

  0 0

  Nederlandse ICT'ers werken liever voor een ICT-bedrijf dan voor niet-ICT-instellingen als de oveheid of ziekenhuizen. Dit blijkt uit onderzoek onder 4.987 Nederlandse ICT'ers door Enigma Research in opdracht van ICT-vakblad Computable. ICT'ers werkzaam voor een ICT-bedrijf waarderen hun werkgever gemiddeld met een 7,96, niet-ICT-instellingen moeten het doen met een 7,54. Sinds Computable en Enigma Research hun werkgeversonderzoek doen werken ICT’ers liever bij een ICT-bedrijf dan bij een niet-ICT-organisatie. Dat is dit jaar niet anders. ICT’ers die voor een ICT-bedrijf werken waarderen hun werkgever dus met gemiddeld een 7,96. Dat is beduidend hoger dan de 7,54 die niet-ICT-organisaties van hun ict’ers kregen. Toch wordt het ICT-bedrijf als ICT-werkgever wel steeds minder populair. Waar in 2016 dit type organisatie nog een 8,28 van zijn ICT’ers kreeg, daalde dit eind 2017 naar een 8,26. Daar gaan nu dus nog eens nog drie tienden van af. De niet-ICT-organisaties weten in de drie onderzoeken met een 7,46 in 2016 en een 7,56 in 2017 redelijk gelijkwaardige resultaten te noteren.

  • ICT-bedrijven scoren gemiddeld een 7,96
  • Niet-ICT-organisaties scoren gemiddeld een 7,54
  • ICT Spirit is populairste ICT-werkgever onder ICT-bedrijven
  • Martini Ziekenhuis is populairste ICT-werkgever onder niet-ICT-organisaties
  Resultaten ICT-bedrijven
  Als we kijken waarin Nederlandse ICT-bedrijven het als werkgever goed doen, dan blijkt uit de cijfers dat dit op basis van de werkzaamheden en verantwoordelijkheden is. Dit onderdeel scoort met een 8,38 het hoogst van alle deelgebieden. Er zijn nog drie deelgebieden die ook hoger dan een acht scoren. Dit zijn achtereenvolgens de uitdaging in het werk met een 8,23, de betrokkenheid bij de werkgever met een 8,21 en de ruimte en kansen om optimaal te presteren met een 8,20.

  Opvallend in >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juni 2018 – Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, lanceert vandaag de SmartZone™ netwerk controllers - de recent verbeterde versies van de SmartZone WLAN controllers - op basis van de laatste release van de SmartZoneOS software. Dankzij SmartZoneOS 5 zijn de meest schaalbare WLAN controllers op de markt nu een compleet en zelfstandig netwerkonderdeel geworden, waarmee zowel Ruckus access points (AP’s) als switches beheerd en aangestuurd kunnen worden. De nieuwe SmartZone netwerk controller serie bestaat uit fysieke en virtuele apparaten en is specifiek ontwikkeld voor managed service providers (MSP’s), operators en middelgrote tot grote organisaties.

  De SmartZoneOS controllers zijn sinds 2015 op de markt en brengen schaalbaarheid, gelaagde multitenancy, flexibiliteit in architectuur en een veelheid aan API’s samen in één centraal beheerd element. Door die combinatie van functionaliteiten kunnen MSP’s de complexe, meervoudige, as-a-service businessmodellen met hun eigen beheerapplicaties uitrollen. Operators hebben nu ook de mogelijkheid om de enorme hoeveelheden data van gebruikers te beheren en tegelijk de data traffic en netwerkdata in de bestaande netwerkarchitectuur te integreren. Dankzij de SmartZone netwerk controllers kunnen organisaties bovendien netwerkbeheer vereenvoudigen door onderdelen samen te voegen en gebruik te maken van standaardtoepassingen voor probleemoplossing en analytics. Inmiddels zijn SmartZone producten al ingezet door duizenden organisaties en ruim 200 serviceprovidernetwerken in heel de wereld.

  IT-afdelingen waren tot nog toe haast verplicht om voor lokale beheerscenario’s een afzonderlijk netwerkbeheerelement aan te schaffen, om via een apparaat zowel draadloze als bedrade netwerken te beheren. Dat is nu voor veel netwerksoorten niet meer nodig. De SmartZone netwerk controllers maken netwerkbeheer simpeler en kostenefficiënt>>

  Lees verder..

  0 0

  Gouda 19-06-2018 - De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) heeft haar contract met Centric Financial Solutions & Services verlengd tot 2026.

  Centric verricht al meer dan 10 jaar de betalingsverkeerprocessen voor NWB Bank, inclusief het beheer van de onderliggende infrastructuur. De komende periode gaat Centric haar betalingsverkeerplatform upgraden en het daarmee klaarmaken voor Instant Payments en invoering van de PSD2-wetgeving. Volgens planning gaat het volledig vernieuwde platform begin 2019 live.

  Lidwin van Velden, directievoorzitter van de NWB Bank: “Uit de contractverlenging blijkt dat wij tevreden zijn over de dienstverlening door Centric en dat wij vertrouwen hebben in een voortzetting van de goede samenwerking. Door de samenwerking met Centric blijven we aangehaakt op alle ontwikkelingen in het betalingsverkeer en zijn wij klaar voor de toekomst.”

  Robert Jan Prins, directeur Centric Financial Solutions & Services: “Wij zijn bijzonder trots dat NWB Bank wederom voor Centric heeft gekozen. De langdurige samenwerking tussen onze organisaties krijgt met dit getoonde vertrouwen weer een nieuwe impuls – samen werken we verder aan Instant Payments en andere ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer en IT.”

  Voor meer informatie:

  Centric
  Manon Corbet
  Marketing Adviseur
  Phone: +31 6 21583563

  Achtergrondinfo

  Over de NWB Bank: een bank voor en door de overheid
  De Nederlandse Waterschapsbank N.V. (NWB Bank) richt zich exclusief op de Nederlandse publieke sector. De bank bedient met name decentrale overheden (waterschappen, gemeenten en provincies) en instellingen onder garantie van (decentrale) overheden, zoals woningbouwcorporaties en zorginstellingen. De aandeelhoud>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 19 juni 2018 – Het samenkomen van technologie, gebruikers en apparaten aan de rand van het netwerk, gecombineerd met een continue vraag naar veilige en betrouwbare connectiviteit, maakt het werk van IT-teams in bedrijven die alles moeten beheren erg complex. Om de eenvoud en ondersteuning te bieden die bedrijven nu nodig hebben, kondigt Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) Smart OmniEdge aan. Dit is een krachtige edge-oplossing met artificial intelligence (AI) die bedrijven de mogelijkheid biedt om een uitzonderlijke klantgerichte ervaring te leveren met vergaande intelligentie, aanpassingsvermogen en intrinsieke veiligheid om hun digitale transformatie te versnellen.

  Smart OmniEdge solution bestaat uit een veilige en uniforme vaste en draadloze infrastructuur en AI-gestuurde beheereigenschappen, allemaal toegankelijk via een single pane of glass. De oplossing biedt algemene zichtbaarheids-, beleids- en authenticatiediensten voor de gehele infrastructuur. Smart OmniEdge is speciaal gebouwd om de groei van gebruikers en Internet of Things-apparaten (IoT) bij te houden en biedt een consistente klantgestuurde ervaring in verschillende netwerkomgevingen, via de flexibiliteit van on-premise-implementatie of as-a-service. Het uiteindelijke netwerk en de inzichten geven klanten de flexibiliteit om snel te groeien en zich aan te passen naarmate hun bedrijfsbehoeften >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juni 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt Red Hat Process Automation Manager 7 aan, een compleet cloud-native platform voor het ontwikkelen van bedrijfsautomatiseringsdiensten en procesgerichte applicaties voor hybride cloudomgevingen. Process Automation Manager is de nieuwe generatie van Red Hat's business process management (BPM) aanbod, Red Hat JBoss BPM Suite. Organisaties kunnen hiermee hun bedrijfsprocessen stroomlijnen, automatiseren, meten en continu verbeteren.

  Digitale transformatie stelt nieuwe eisen aan zowel de business als IT om gedurende de hele levenscyclus van een applicatie meer efficiëntie en flexibiliteit te bieden. Process Automation Manager is ontworpen om de samenwerking tussen beide groepen te verbeteren door zakelijke gebruikers in staat te stellen direct deel te nemen aan het creëren van nieuwe bedrijfsapplicaties, gebruikmakend van herkenbare business-concepten en met behoud van de vereiste governance en IT-toezicht voor schaalbaarheid en beveiliging van applicaties.

  Process Automation Manager biedt zowel zakelijke als IT-gebruikers een low-code oplossing die de tijd kan verkorten voor het bouwen van applicaties voor het automatiseren van bedrijfsprocessen, het afdwingen van bedrijfsbeleid en het nemen van zakelijke beslissingen.

  Een aantal nieuwe functies van het platform zijn:


  0 0

  ROTTERDAM - 19 juni 2018 - Mendix, het snelste en eenvoudigste platform voor het ontwikkelen en continu verbeteren van mobiele en webapplicaties, heeft vandaag Mendix Assist aangekondigd, de eerste AI-geassisteerde ontwikkeling ingebouwd in een low-code applicatie ontwikkelingsplatform. Op basis van ML-analyse van meer dan 5 miljoen geanonimiseerde applicatiestromen, gebouwd met Mendix in 15 industrietakken, biedt Mendix Assist een nauwkeurigheid van 90% bij next-step suggesties en expertkwaliteit, prestaties en onderhoudsaanbevelingen. Ondernemingen kunnen Mendix Assist gebruiken om de productiviteit van ontwikkelaars te vergroten, nieuwe ontwikkelaars te begeleiden en de kosten en tijdsimpact van defecten met 100x te verminderen.

  Volgens Gartner: "Om te blijven voldoen aan de eisen van digitale transformatie-initiatieven, zullen applicatie-ontwikkelteams hun inspanningen met AI ‘co-ontwikkelaars’ vergroten om de programmeerinspanningen te stroomlijnen." Gartner voorspelt dat "tegen 2022 minstens 40% van de nieuwe applicatie ontwikkelingsprojecten virtuele AI-co-ontwikkelaars in hun team zal hebben"1).

  Ondernemingen profiteren op drie manieren van Mendix Assist:

  • Hands-on mentoring voor nieuwe ontwikkelaars met AI-geassisteerde next-step-suggesties om hen te leren hoe ze in real-time apps kunnen bouwen. Mendix Assist is het equivalent van een coach van wereldklasse die over de schouder meekijkt om de leercurve drastisch te versnellen zonder de extra kosten van additionele trainingsbronnen.

  • Verhoogde productiviteit en capaciteit van ontwikkelaars met AI-geassisteerde ontwikkeling inclusief 'complete the thought'-slimme suggesties voor applicatielogica-flows. Deze ontwikkelingsondersteuning biedt de voordelen van ‘pair programming’ zonder dat er twee dure resources voor nodig zijn.

  • Vermindering van de tijd- en kostenimpact van functionele en niet-functionele defecten door ze te voorkomen voordat ze zich voordoen. Door consistentiecontroles en kwaliteitstoezicht te bieden, inclusief consistentie van de beveiligingsconfiguratie, onderhoudbaarheid van de software en schaalbaarheid van applicaties, signaleert Mendix Assist problemen, die normale analyses niet zouden vinden en geeft de ontwikkelaar direct bruikbare feedback op het moment van creatie.
  Mendix Assist wordt in de loop van de tijd steeds slimmer door middel van leeralgoritmen die de kennisbasis van de AI uitbreiden, het integreren van inzichten van alle op Mendix gebaseerde applicaties en het afstemmen van de ondersteuning op de bedrijfsprocessen en ontwikkelstijl van een organisatie.

  "Met een werkloosheidspercentage van één procent voor softwareontwikkelaars zal het tekort aan talent naar verwachting niet verbeteren en ontwikkelmanagers hebben niet de middelen om de teamproductiviteit drastisch te verbeteren. Er zijn tien keer zoveel niet-technische ontwikkelaars beschikbaar. Daarom is het leren en mogelijk maken van applicaties om applicaties te bouwen de sleutel tot het springen in de digitale transformatietrein," aldus Johan den Haan, CTO, Mendix. "Mendix Assist is als trainingswielen voor beginnende ontwikkelaars en drive-assist voor meer ervaren ontwikkelaars."

  Mendix Assist zal algemeen verkrijgbaar zijn in het derde kwartaal van dit jaar.

  1)Gartner, ‘Voorspellingen 2018: applicatie-ontwikkeling’, Mark Driver, Van L. Baker, 21 november 2017, ID: G00344042.

  Over Mendix
  Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Erkend als marktleider door vooraanstaande analisten, helpen we onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder Analogic, KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Universiteit van Pennsylvania, gebruiken ons platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten enthousiast maken en de operationele efficiency verbeteren.

  Word lid van de Mendix community door Mendix op LinkedIn en Twitter te volgen. Start gratis met het bouwen van apps op www.mendix.com/try-now/.

  Neem voor meer informatie contact op met:
  Cristina Samaniri
  Content & Communications Manager
  (+31)6 12 606 278
  cristina.samaniri@mendix.com

  0 0

  Amsterdam, 20 juni 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Linux 6.10. Deze nieuwste update van het Red Hat Enterprise Linux 6 platform bevat onder andere oplossingen voor de recentelijk ontdekte Spectre en Meltdown beveiligingslekken. Klanten kunnen de migratie naar Red Hat Enterprise Linux verder makkelijker plannen dankzij de geüpdatete Pre-upgrade Assistant, Red Hat Upgrade Tool en de bijbehorende documentatie.

  Deze versie bevat ook een Red Hat Enterprise Linux 6.10 basis-image om bedrijven te helpen hun Red Hat Enterprise Linux 6-workloads gemakkelijker te migreren naar op containers gebaseerde applicaties. Deze cloud-native workloads kunnen vervolgens op een moderner platform geïmplementeerd en onderhouden worden, waaronder Red Hat Enterprise Linux 7, Red Hat Enterprise Linux Atomic Host en Red Hat OpenShift Container Platform.

  Red Hat Enterprise Linux 6.10 markeert de overgang van de levenscyclusfase Maintenance Support 1 naar Maintenance Support 2. Om ervoor te zorgen dat klanten kunnen vertrouwen op een stabiele omgeving voor de rest van de Red Hat Enterprise Linux 6-levenscyclus, zijn alleen kritieke beveiligingsupdates en dringende problemen die de bedrijfsvoering kunnen verstoren,  aangepakt. Voorbeelden hiervan zijn de toevoeging van op retpoline gebaseerde mitigaties voor de Spectre/Meltdown-kwetsbaarheden, een bijgewerkte GNU Compiler Collection (GCC) en rebased gcc-libraries-pakketten.

  Beschikbaarheid
  Red Hat Enterprise Linux 6.10 is per direct beschikbaar voor alle Red Hat-klanten met een actief Red>>

  Lees verder..

  0 0

  Redwood Shores, Calif.— Jun 19, 2018

  Oracle Corporation (NYSE: ORCL) today announced fiscal 2018 Q4 results and fiscal 2018 full year results. In Q4, Total Revenues were up 3% to $11.3 billion compared to Q4 last year. Q4 Cloud Services and License Support revenues were up 8% to $6.8 billion. Q4 Cloud License and On-Premise License revenues were down 5% to $2.5 billion.

  Q4 GAAP Operating Income was up 8% to $4.4 billion, and GAAP Operating Margin was 39%. Q4 Non-GAAP Operating Income was up 6% to $5.3 billion, and non-GAAP Operating Margin was 47%. Q4 GAAP Net Income was $3.4 billion, and non-GAAP Net Income was $4.1 billion. Q4 GAAP Earnings Per Share was up 8% to $0.82, while non-GAAP Earnings Per Share was up 11% to $0.99.

  At the end of Q4, short-term deferred revenues were up 2% to $8.4 billion, while Operating Cash Flow on a trailing twelve-month basis was up 9%, or $1.3 billion, to a record $15.4 billion.

  For the full fiscal year 2018, Total Revenues were up 6% to $39.8 billion compared to fiscal 2017. FY18 Cloud Services and License Support revenues were up 10% to $26.3 billion. FY18 Cloud License and On-Premise License revenues were down 4% to $6.2 billion.

  FY18 GAAP Operating Income was up 8% to $13.7 billion, and GAAP Operating Margin was 34%. FY18 Non-GAAP Operating Income was up 9% to $17.6 billion, and non-GAAP Operating Margin was 44%. FY18 GAAP Net Income was $3.8 billion, and non-GAAP Net Income was $13.2 billion. FY18 GAAP Earnings Per Share was $0.90, while Non-GAAP Earnings Per Share was $3.12.

  “Last year, I forecast double-digit non-GAAP earnings per share growth for FY18 and we delivered 14% growth this year, largely driven by strong growth in our cloud businesses,” said Oracle CEO, Safra Catz. “Looking ahead to FY19, I expect revenue growth will enable us to deliver double-digit non-GAAP earnings per share growth once again.”

  “We had>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 20 juni 2018 - TomTom (TOM2) Telematics is door Frost & Sullivan benoemd tot 2018 European Fleet Telematics Company of the Year. De recente innovaties op het gebied van connected car en fleet management speelden beiden een cruciale rol in de benoeming.

  Het internationale adviesbureau voor zakelijke groei prijst TomTom Telematics voor het ontwikkelen van diverse oplossingen die zowel bijdragen aan optimale efficiëntie voor bestuurders, alsmede helpen om operationele kostenbesparingen voor klanten te maximaliseren.

  TomTom Telematics kreeg speciale erkenning voor twee baanbrekende oplossingen: de connected car-diensten voor lease- en autoverhuurbedrijven én de recent vernieuwde fleet management-oplossing, genaamd WEBFLEET.

  “Het succes van TomTom Telematics is een direct gevolg van de inspanningen om producten en bijbehorende diensten te koppelen aan een uitzonderlijke eindklantervaring,” zegt Sailesh Mohan, Senior Research Analist bij Frost & Sullivan.

  “Het open, cloudgebaseerde TomTom Telematics Platform ondersteunt een breed aanbod van slimme mobiliteitsoplossingen en biedt aanzienlijke mogelijkheden voor schaalbaarheid en maatwerk. Met een voortdurende toewijding aan innovatie en betrouwbaarheid, ervaart het bedrijf een indrukwekkend groeitraject in de Europese voertuigtelematica-industrie.”

  TomTom Telematics connected car diensten leveren een centraal overzicht van voertuigdata voor eigenaren van wagenparken met meerdere merken. Dit biedt voordelen voor de meest uiteenlopende sectoren, waaronder lease- en autoverhuurbedrijven en het levert tegelijkertijd applicaties die het leven van bestuurders net wat makkelijker maken.

  De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing,

  0 0

  Hoofddorp Riverbed Technology, The Digital Performance Company, presenteert de resultaten van de Riverbed Digital Performance Global Survey 2018. Daaruit blijkt dat bijna alle beslissingsbevoegden binnen bedrijven vinden dat digitale performance essentieel is voor de businessperformance. Nog eens 98 procent van hen is het eens (van wie 55 procent zeer eens) met de stelling dat digitaal – waaronder het leveren van digitale diensten en applicaties – essentieel is voor de toekomst van hun bedrijf. Echter, 95 procent van dezelfde beslissingsbevoegden geeft aan dat grote drempels – zoals budgetbeperkingen, legacy-netwerken en gebrek aan inzicht – hen belemmeren in het doorontwikkelen van digitale strategieën en het bieden van de performance en customer experience die tegenwoordig nodig zijn.

  Aan het wereldwijde onderzoek deden duizend beslissingsbevoegden mee van bedrijven in negen landen met een omzet van 500 miljoen dollar of meer. Daaruit blijkt ook dat, hoewel digitale diensten en applicaties essentieel zijn voor toekomstig bedrijfssucces, tachtig procent van de respondenten toch ten minste een aantal keer per maand te maken heeft met storingen in digitale diensten en applicaties.

  Het bewustzijn is groot, de nood is hoog
  Dat bedrijven klanten, partners en werknemers een succesvolle digitale ervaring moeten bieden, wordt breed erkend. Dit blijft ook in belang toenemen. Ongeveer 91 procent van de beslissingsbevoegden vindt dat een succesvolle digitale ervaring nu nog belangrijker voor de bedrijfsresultaten is dan het nog maar drie jaar geleden was.

  Bovendien denkt 99 procent van de beslissingsbevoegden dat hun bedrijf profiteert van het verbeteren van de performance van de digitale diensten en applicaties binnen hun bedrijf. Dit zien ze vooral terug in:


  0 0

  Praag, 20 juni 2018Veeam® Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, vergroot zijn aanwezigheid in Centraal-Europa met de opening van een nieuw research & development-center in Praag. Engineers zullen in dit center werken met innovatieve datamanagement-, automation- en Hyper Availability-technologieën. Daarnaast vergroot Veeam zijn investering in lokaal talent door in Praag nieuwe banen te creëren op het gebied van marketing, softwareontwikkeling en -engineering, sales en human resources.

  Het nieuwe kantoor is gevestigd in Holešovice, de hippe designwijk van Praag. Het ligt op steenworpafstand van het oude Veeam-kantoor in Karlin, en is twee keer zo groot. Die oppervlakte is hard nodig: de afgelopen 39 kwartalen boekte het bedrijf een groei van dubbele cijfers. Dankzij de ruim opzet biedt het kantoor plaats voor meer dan 500 getalenteerde Tsjechische medewerkers, verdeeld over drie modern ingerichte verdiepingen. Binnenkort maakt het bedrijf bekend naar welke rollen het op zoek gaat.

  Lees hieronder het volledige Engelstalige persbericht:

  Veeam Expands R&D Centre, Creating New Jobs for Top Czech Talent

  Expanding Prague operations increases footprint in Central Europe with new engineering and product development roles added


  Prague, 19th June, 2018 :

older | 1 | .... | 705 | 706 | (Page 707) | 708 | 709 | .... | 763 | newer