Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 706 | 707 | (Page 708) | 709 | 710 | .... | 763 | newer

  0 0

  Utrecht, 20 juni 2018 – Onderzoekers van Kaspersky Lab constateren dat de hackersgroep verantwoordelijk voor de zogeheten netwerkworm Olympic Destroyer terug van weggeweest is. Olympic Destroyer lijkt zich nu te richten op Russische financiële instellingen en laboratoria actief in de bescherming tegen chemische en biologische wapens in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oekraïne en Rusland. Begin dit jaar heeft de destructieve netwerkworm Olympic Destroyer stevig huisgehouden tijdens de opening van de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Kaspersky Lab-onderzoekers adviseren vergelijkbare organisaties alert te blijven en waar mogelijk extra beveiligingsmaatregelen te nemen.

  Tijdens de afgelopen Olympische Winterspelen in Pyeongchang werden organisatoren, leveranciers en partners getroffen door Olympic Destroyer, een allesvernietigende netwerkworm. Er waren februari dit jaar veel tegenstrijdige aanwijzingen over de oorsprong van deze malware. Dat zorgde voor verwarring in de securitybranche. Zo wees Kaspersky Lab aanvankelijk in de richting van de Noord-Koreaanse Lazarus-groep. In maart bevestigde het cybersecuritybedrijf echter dat er sprake was van een omvangrijke en overtuigende false flag-operatie en dat betrokkenheid van Lazarus onwaarschijnlijk was. Nu ontdekken Kaspersky Lab-onderzoekers dat Olympic Destroyer weer actief is met een aantal van de eerder toegepaste infiltratie- en verkenningstools. De doelwitten bevinden zich deze keer in Europa.

  De malware wordt verspreid via spear-phishing-documenten die ook ter voorbereiding op de Olympische Winterspelen zijn gebruikt. Een van de documenten verwijst naar de 'Spiez Convergence', een conferentie over biochemische dreigingen in Zwitserland georganisee>>

  Lees verder..

  0 0

  De in IT security gespecialiseerde distributeur Hermitage Solutions gaat vanaf heden de complete productportfolio van G DATA aan zijn klanten in België en Luxemburg aanbieden. Het bedrijf, dat in de hele Benelux opereert, levert oplossingen die in algemene zin bijdragen aan de beveiliging van netwerken, endpoints en data. Hermitage wilde zijn portfolio op het gebied van malwarebescherming uitbreiden met software die gemakkelijk te installeren is, gebruiksvriendelijk is in het dagelijkse beheer en die de best mogelijke bescherming biedt voor zakelijke omgevingen. De keuze viel op de oplossingen van G DATA.

  Hermitage hanteerde bij de selectie van de nieuwe leverancier een aantal strenge criteria. Belangrijke factoren waren een hoge detectiegraad, de betrouwbaarheid van de leverancier ten aanzien van de privacy van de gebruikers, gebruiksgemak en de flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossingen. G DATA kwam hierbij als beste partij uit de bus.

  Yves Kervyn, directeur van Hermitage Solutions vertelt:  "We zijn heel blij met deze samenwerking. G DATA is een heel betrouwbaar Duits bedrijf met een sterke focus op privacy dankzij de strenge Duitse dataprotectiewetgeving. Door de DoubleScan-technologie die de software gebruikt, is de software zeer sterk in het tegenhouden van zowel bekende als compleet onbekende malware. Bovendien is er een toegewijd team in de Benelux dat kan helpen met pre-sales en met technische support. Wij geloven dat G DATA alles in huis heeft om de marktleider van de toekomst te zijn op het gebied van security."

  "Hermitage Solutions is een vaste waarde in België op het gebied van IT security. Door de specialisering van Hermitage, is er veel diepe kennis aanwezig waar onze resellers veel baat bij kunnen hebben. Bovendien zet Hermitage zich volledig in om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen op het gebied van kwaliteit en service. Wat dat betreft zitten He>>

  Lees verder..

  0 0

  RTB House, wereldwijd leverancier van state-of-the-art retargeting-technologie voor topadverteerders, heeft de AIconics Award 2018 gewonnen.

  Deze prijs is ingesteld om de drive, innovatie en de inspanningen van de internationale AI- businesscommunity te vieren. De uitreiking vond voor de derde keer plaats, in samenwerking met Microsoft en Imperial College London. RTB House kreeg erkenning als leverancier van de Best Application of AI for Sales & Marketing vanwege zijn deep learning-technologie.

  Lees het volledige Engelstalige persbericht hieronder.

  RTB House Wins The AIconics Award in Best Application of AI for Sales & Marketing

  RTB House, a global company that provides state-of-the-art retargeting technology for top brands worldwide, today announced the company won the 2018 The AIconics Award. The annual awards, celebrating the drive, innovation and hard work in the international AI business community, was held for the 3rd time in partnership with Microsoft and Imperial College London. RTB House was recognized for Best Application of AI for Sales & Marketing because of its deep learning technology.

  RTB House has won the jury's recognition, among others, for the innovative use of AI and the implementation of deep learning in its retargeting technology. In general, deep learning helps to increase the effectiveness retargeting, which results in precise determination of consumer attitudes and intentions, better product recommendations and a more precise estimation of the likelihood of users clicking on ads. In the end, advertisers receive increased effectiveness of retargeting activities and a higher return on investment (ROI).

  “The AIconics Award shows that our technology serves the best available solution for sales and marketing in e-commerce. This is a huge>>

  Lees verder..

  0 0

  Alkmaar, 20 juni 2018 BrabantZorg, instituut voor ouderenzorg, kiest voor Infrastructure as a Service (IaaS) van clouddistributeur Uniserver, om de continuïteit van haar dienstverlening te waarborgen. BrabantZorg maakt voor haar primaire proces gebruik van een cliëntenapplicatie waarmee medewerkers vanaf iedere locatie en via ieder device cliëntgegevens, zoals medicatie en behandelingen, kunnen raadplegen. Een goed functionerende en solide netwerkarchitectuur is voor BrabantZorg van cruciaal belang voor de continuïteit van de dienstverlening. Door de overstap naar het cloudplatform van Uniserver en met de kennis van implementatiepartner ITSN, is BrabantZorg nu verzekerd van een betrouwbare infrastructuur op Nederlandse bodem met de hoogste beschikbaarheidsstandaard. BrabantZorg beheerde haar eigen datacenter voordat ze de stap zette naar de cloud. De migratie naar een professioneel datacenter is gefaseerd uitgevoerd. Eerst is de apparatuur verhuisd, vervolgens zijn migraties uitgevoerd naar een private en public cloud. De volgende stap was het migreren van een mailapplicatie naar Office 365. Door te kiezen voor IaaS van Uniserver profiteert BrabantZorg nu van de beste hardware van Hewlett Packard Enterprise (HPE) en hoeft het geen grote investeringen meer te doen in hardware en het beheer ervan. Bovendien is de infrastructuur volledig redundant uitgevoerd over verschillende tier 4-datacenters in Nederland. BrabantZorg profiteert hierdoor van maximale continuïteit, veiligheid en schaalbaarheid. Bovendien monitort Uniserver proactief de bereikbaarheid van het platform, waardoor mogelijke verstoringen worden voorkomen.

  Ellen van den Brand, Teammanager ICT bij BrabantZorg: “Een goed functionerende IT-omgeving is voor BrabantZorg van groot belang. Als onze primaire applicatie niet w>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 21 juni 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat het de Europese hotelgroep, Vienna House, helpt bij zijn digitaliseringsstrategie. Het bedrijf implementeert Infor Hospitality Management Solution (HMS) op 35 locaties om frontofficeprocessen te automatiseren en de gasten perfecte service te leveren. Infor HMS is een property-managementsysteem voor hotels dat uit een volledig geïntegreerde servicecentrale bestaat. Dit is de derde Infor-oplossing die door de hotelgroep wordt geïmplementeerd. Het bedrijf gebruikt al Infor d/EPM voor business analytics en Infor EzRMS voor het optimalisatie van de inkomsten en het rendement.

  Het aanbieden van een complete set digitale diensten is een van de unique selling propositions (USP’s) van Vienna House. Gasten hebben via hun smartphone een scala aan diensten binnen handbereik, variërend van mobiel inchecken en uitchecken tot folders en reserveringen voor restaurants. Om de operationele processen in de frontoffice verder te automatiseren, heeft Vienna House een proefproject opgezet met Infor HMS in het Duitse hotel, Vienna House Easy Limburg.

  De hotelgroep evalueerde verschillende oplossingen op de markt. Vanwege de uitgebreide taalondersteuning, de functionaliteiten van Infor HMS, en de naadloze integratie met Gustaffo.com, een Infor-partner die digitale conciërgediensten aanbiedt, kreeg Infor het contract toegewezen.

  Vienna House heeft de flexibiliteit van de Infor HMS-gebruikersinterface gebruikt om voor de uitrol zijn eigen gespecialiseerde workflowsjabloon aan te passen. Alle locaties worden daar nu m>>

  Lees verder..

  0 0

  UTRECHT - Veeam® Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, is de winnaar van de eerste Hewlett-Packard Enterprise (HPE) Momentum Technology Partner of the Year 2018 – Data and Analytics Solutions Award, die wordt uitgereikt aan de beste aanbieders van high-availability opslag en databescherming in de branche. De award markeert de erkenning van Veeam binnen het HPE-partnership en vormt een impuls voor de komende lancering van de integratie van Veeam Hyper-Availability-oplossingen in HPE’s internationale supply chainprocessen en –systemen.

  “Deze award erkent het goede jaar dat Veeam heeft gehad als het gaat om klantadoptie,” zegt Peter McKay, co-CEO en bestuursvoorzitter bij Veeam. “Ons partnerprogramma heeft een jaar-op-jaar groei van drie cijfers gerealiseerd en we verwachten dat dit succes zal doorzetten als we ons bij meer programma’s zoals dat van HPE aansluiten. Het succes van ons partnerschap met HPE en het algehele succes van Veeam als bedrijf onderstrepen de toegevoegde waarde die klanten kunnen realiseren door de combinatie van vooraanstaande technologieën voor hybride-IT-omgevingen.”

  HPE laat met deze award zien dat Veeam vooroploopt in opslag- en databeveiligingsoplossingen en dat het zich al lange tijd inzet voor het HPE Partner Ready Program”, zegt Milan Shetti, General Manager Storage and Big Data bij HPE. “Samen richting we ons op het aanbieden van vooraanstaande IT-oplossingen en zo hebben we al meerdere successen mogen delen.”

  De award werd aangekondigd tijdens de HPE Global Partner Summit in Las Vegas en is een voorbeeld van één van de mijlpalen in de uitbreiding en het succes van het partnerschap tussen Veeam en HPE. Om deze trend voort te zetten en aan de hoge verwachtingen van de klant te blijven voldoen, zijn er>>

  Lees verder..

  0 0

  Redwood City, Californië en New York, 21 juni 2018Talend (NASDAQ: TLND), leider in cloudintegratieoplossingen, kondigt aan dat Office Depot Europe gebruik maakt van Talend Data Fabric. De leverancier van kantoorartikelen en -diensten kan met het platform data verzamelen uit diverse operationele systemen, waarbij de geïsoleerde opslagplaatsen worden vervangen door een gecentraliseerde data-hub. Met Data Integration en Data Quality van Talend kan Office Depot Europe de efficiëntie binnen e-commerce verbeteren, terwijl de customer experience wordt versterkt met behulp van predictive analytics.  

  Office Depot Europe verkoopt allerlei kantoorbenodigdheden aan consumenten in veertien Europese landen: van pen en papier tot kantoormeubelen en computers. Traditioneel gezien werden de producten en diensten vooral offline verkocht, met name via telemarketing. De organisatie is sindsdien overgestapt op een hybride retailmodel, dat offline en online shoppen combineert. Hiervoor was een dataconsolidatie-strategie nodig om alle kanalen te optimaliseren en een 360-graden klantenbeeld aan te leggen. De supplychain data uit diverse backend-systemen was moeilijk te analyseren. Met Talend Data Fabric heeft Office Depot weer vertrouwen in de kwaliteit van hun data en kunnen zij direct inspelen op de snel veranderende markt.   

  Matt Steell, director of Information & Architecture bij Office Depot vertelt over de verbeteringen dankzij de samenwerking met Talend: “Talend heeft ons geholpen om datagedreven te worden, in plaats van applicatiegedreven. Met het platform kan ons team data gebruiken om de wensen van de kl>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 20 juni 2018, NEG-ITSolutions, onafhankelijke leverancier van IT-oplossingen, IT-diensten en IT-hardware, introduceert de Premium Selection Refurbished hardware. De meest voordelige en betrouwbare refurbished hardware voor de zakelijke markt.
  Premium Selection Refurbished hardware
  Vertrouwen en betrouwbaarheid
  Leendert van Houwelingen, commercieel directeur bij NEG-ITSolutions “Al ruim 25 jaar levert en ondersteunt NEG-ITSolutions refurbished hardware van A-merken Apple, HP, Dell en Lenovo. De NEG Premium Selection Refurbished hardware is het kwaliteitslabel van NEG-ITSolutions voor de beste kwaliteit en betrouwbare refurbished hardware. Deze hardware is altijd 100% technisch in orde en in de beste conditie”.

  100% technisch in orde
  Alle apparatuur wordt door NEG-ITSolutions op twintig punten grondig getest, gereinigd en, waar nodig, voorzien van nieuwe onderdelen. Alle Premium Selection Refurbished hardware wordt voorzien van een nieuwe en officiële systeemsoftware-installatie en nogmaals getest, waardoor de afnemer altijd verzekerd is van betrouwbare IT-apparatuur die 100% technisch in orde is.

  24 maanden standaard garantie voor nog meer zekerheid
  Wie voor de Premium Selection Refurbished hardware van NEG kiest, krijgt maar liefst 24 maanden Carry-in garantie op de hardware! 24 maanden de zekerheid van optimaal werkende IT-apparatuur. NEG heeft zelfs zoveel vertrouwen in de kwaliteit van de hardware dat zij bij afname van 25 stuks of meer zelfs gratis 48 maanden garantie geeft.

  Direct via Webshop bestellen
  De Premium Selection Refurbished hardware is eenvoudig via de nieuwe NEG-webshop te bestellen. Op deze webshop wordt naast de refurbished hardware ook de beste deals van nieuwe hardware van Apple en HP aangeboden.

  Kostenbesparing tot wel 70% mogelijk
  De Premium Selection Refurbished hardware kan een kostenbesparing tot wel 70% opleveren t.o.v. nieuwe hardware. Ook kan deze refurbished hardware worden aangeboden in een Device as a Service concept (DaaS) voor een vast bedrag per maand inclusief alle dienstverlening. Voor tijdelijk gebruik is refurbished hardware een heel interessante optie voor zowel onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt.

  Circulaire inzet: Don’t waste IT!
  Door de inzet van Refurbished IT-apparatuur wordt de levensduur van hardware optimaal benut en wordt het milieu aanzienlijk minder belast.

  Over NEG-ITSolutions
  NEG-IT Solutions (sinds 1993), onderdeel van de NEG Group, richt zich op de complete levenscyclus van eindgebruikers hardware voor het onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt. De focus ligt hierbij op kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten zoals het leveren, plaatsen, verhuizen, afvoeren en verwerken van IT-apparatuur. NEG levert ook een Device as a Service (DaaS) concept. Een werkplek inclusief alle service voor een vast bedrag per maand. Vanuit haar Service Center in Nieuwegein levert en ondersteunt NEG-ITSolutions nieuwe en refurbished hard- en software van de A-merken: Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft.

  De NEG Group is kennismarktleider op het gebied van circulaire IT.De NEG-groep bestaat uit meerdere labels, waaronder value added reseller en logistiek serviceprovider NEG-ITSolutions, Stichting ITdonations, logistiek dienstverlener ICTlifecycle, consumentenwebshops iUsed en tweedehandsnotebook.nl en IT-consultancy & service-managementorganisatie IT Group.

  Meer informatie
  www.neg-itsolutions.nl

  Leendert van Houwelingen
  030-69 30 466
  leendert.vanhouwelingen@neg-itsolutions.nl

  Perscontact NEG-ITSolutions

  John van Engelenburg
  030-69 30 466
  John.vanengelenburg@neg-itsolutions.nl

  0 0

  BREDA, 21 juni 2018 – INTO maakt vandaag in een live webinar de top 10 frustraties bekend die je met een digitale werkomgeving kunt voorkomen. Deze top 10 is samengesteld op basis van klantcases in combinatie met de analyse van vragen die INTO’s helpdesk bijna dagelijks ontvangt. Clarinda Dobbelaar, CMO INTO, is moderator van het webinar met gastsprekers Tim Kieft, auteur van het boek ‘Cloudsource je ICT’ en Michiel Swaans, cloud consultant bij INTO.

  Edwin Hageman, CEO INTO: ”Vandaag is het derde webinar dat INTO host rond het thema ‘waarom het nu van belang is voor Ondernemend Nederland om over te stappen op een digitale werkomgeving’. Dit keer gaan we meer in op de eindgebruikers en waar zij in de praktijk tegen aanlopen, en hoe zij met een digitale werkomgeving deze frustraties kunnen voorkomen om productiever te werken. De vorige twee webinars waren gericht op informatiebeveiliging en de succesfactoren waarmee je rekening moet houden bij iedere cloud migratie.”

  Tim Kieft: “INTO ziet het als haar missie om MKB Nederland te ondersteunen in de digitale transformatie. Dat doen we door complexe technologie - die vaak alleen is weggelegd voor grotere organisaties - te simplificeren en geschikt te maken voor Ondernemend Nederland. Wij hebben de kennis, oplossingen en middelen om MKB Nederland te begeleiden in hun transformatie naar de digitale werkomgeving. Dankzij ons specifieke stappenplan, het INTO Digitale Expeditieplan©, begeleiden we ondernemers stap voor stap om hun roadmap te realiseren en op tijd klaar te zijn voor de eisen die klanten en nieuwe medewerkers aan hen stellen.“

  Aanmelden of toegang vragen tot het webinar van vanmiddag en de overige recorded webinars: www.into.nu/webinars/

  Einde persbericht

  Over INTO
  INTO is de grootste B2B leverancier van Nederland voor cloud based werkomgevingen inclusief (tele)communicatie. Als Cloud Service Enabler laat INTO Ondernemend Nederland profiteren van de digitale werkomgevingsmogelijkheden van vandaag én morgen. INTO biedt alle bouwblokken voor een digitale werkomgeving: van telecom tot infrastructuur, van digitale werkplek tot hardware.

  Door nauwe samenwerking met onze Triple A partners en krachtige franchiseondernemers, komen we tot innovatieve oplossingen waardoor organisaties nóg slimmer kunnen samenwerken. Een complexe wereld transparant en toegankelijk maken staat daarbij centraal. Wij noemen dit: ‘Simplicity as a Service’. De 40 franchiseondernemers zorgen voor een landelijke dekking en zijn altijd dichtbij de klant. Samen zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn: ondernemen.

  INTO laat het werken. www.into.nu

  Contactpersoon voor pers en media:

  Corina Kuijlen
  Marketing Manager
  +31 (0)88-7777094
  marketing@into.nu

  Meer informatie zoals hoge resolutie foto’s: http://into.nu/perscenter-into

  0 0

  • Omzet eerste kwartaal $814 miljoen, 20% meer dan het voorgaande jaar of 17% in constante valuta
  • Omzet uit abonnementen voor applicatieontwikkeling-gerelateerde technologieën en andere nieuwe technologieën eerste kwartaal $189 miljoen, 37% meer dan het voorgaande jaar of 32% in constante valuta
  • Operating cashflow eerste kwartaal $346 miljoen, 34% meer dan het voorgaande jaar
  • Quarter-end deferred revenue balance $2,4 miljard, 19% meer dan het voorgaande jaar
  Amsterdam, 22 juni 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, heeft de resultaten bekend gemaakt van het eerste kwartaal van boekjaar 2019 dat afliep op 31 mei 2018.

  “De overstap naar een hybride cloudarchitectuur blijft een strategische prioriteit voor onze klanten. We hebben wederom een sterke omzetgroei in het eerste kwartaal gerealiseerd, omdat klanten onze cloud-enabling technologieën voor hun applicaties blijven gebruiken,” aldus Jim Whitehurst, President en Chief Executive Officer van Red Hat. "We realiseren bijvoorbeeld een sterke groei in inkomsten uit abonnementen en diensten voor onze OpenShift-technologieën, omdat meer klanten hun applicaties in Linux-containers moderniseren voor hun hybride cloud- en digitale transformatie-initiatieven.”

  “Het eerste kwartaal was een sterke start van het nieuwe boekjaar met een groei met dubbele cijfers in een aantal gebieden, waaronder 19 procent groei qua totale omzet in Amerikaanse dollars of 20 procent gemeten in constante valuta en meer dan 40 procent groei in omzet uit abonnementen voor applicatieontwikkeling gerelateerde technologieën en andere nieuwe technologieën,” aldus Jim Whitehurst, President en Chief Executive Officer bij Red Hat. “Wij blijven profiteren van ons vermo>>

  Lees verder..

  0 0

  Tijdens de Awards Night op 21 juni 2018 van de jaarlijkse ProjectB Challenge in Utrecht heeft het studententeam van Hogeschool Rotterdam de prijs in de wacht gesleept voor het meest innovatieve product voor mensen met een beperking. De vijf Rotterdamse studenten hebben de zogeheten Sense Shift ontwikkeld. Deze slimme helm voor blinde mensen scant ruimtes die omgezet worden naar geluid voor meer ruimtelijk inzicht. De jury sprak over een ruwe diamant met veel potentie. ProjectB is een initiatief van IT-dienstverlener Sogeti in samenwerking met de hogescholen van Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Het doel van dit inmiddels vierjarige project is een IT-innovatie te ontwikkelen voor mensen met een beperking om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Daarnaast leren studenten hoe ze hun IT-kennis op een nuttige manier in de praktijk kunnen toepassen.

  Sense Shift kwam als winnaar uit de bus geselecteerd uit een arsenaal van zeven innovatieve digitale producten. Apps voor autistische kinderen, een webapplicatie die helpt bij het revalideren, een slimme speaker die mensen zelfredzamer maakt of apps die gesprekken omzetten in tekst. Een paar voorbeelden uit de greep van de studenteninnovaties.

  Inspiratie voor zorginstellingen
  De jury over het winnende digitale product Sense Shift: “Mensen met een visuele beperking zijn extra gevoelig voor geluid. Deze innovatie maakt daar optimaal gebruik van. Het omzetten van ruimte naar geluid en trillingen via sensoren en een camera is een geweldig slimme toepassing. Het prototype helm is wellicht nog niet ideaal, maar deze innovatie laat wel goed zien hoe blinde mensen hiermee hun leven kunnen verrijken.”

  “Met de ProjectB Challenge geeft Sogeti derde en vierdejaars IT-studenten de gelegenheid hun IT-kennis in te zetten voor een goed doel. De studenten werken aan een zelfbedachte innovatie die het leven van mensen met een beperking ondersteunt. Het team doet zelf onder>>

  Lees verder..

  0 0

  Nijmegen, 22 juni 2018LCG, consultancy- en trainingsbureau gespecialiseerd in Lean en Agile, lanceert het online leerplatform LCG Connector. Dit is een online leerplatform waarmee organisaties hun Lean en Agile vaardigheden kunnen vergroten. In de leeromgeving kunnen enerzijds medewerkers hun eigen Lean en Agile kennis bijspijkeren met behulp van theorie, coaching en oefeningen. Anderzijds kunnen bedrijven hun verbeteringen en vooruitgang inzichtelijk maken. De lancering van de leeromgeving is een belangrijke stap in de 50-jarendoelstelling van LCG: het levensgeluk in Nederland vergroten.

  Modules
  De LCG Connector is opgebouwd uit vier onderdelen en iedere organisatie kan de omgeving op maat inzetten.

  • Learning Bites: in deze 10 tot 15 minuten durende modules leren medewerkers meer over onder andere Lean en Agile.
  • Lean Lab: een database met Lean-experimenten waarin medewerkers worden meegenomen in het toepassen van een tool of techniek. 
  • Sociale Tijdlijn: een social feed ingericht om successen, geleerde lessen en hulpvragen te delen met collega’s. 
  • Impact Hub: de plaats waar alle afgeronde en lopende verbeterinitiatieven van de organisatie bij elkaar staan. 
  Bekijk deze video om de LCG connector in werking te zien: https://vimeo.com/274836568


  0 0

  Helmond 21 juni 2018 - Een project gebaseerd op blockchain technology, ontwikkeld door wownity bv, heeft fida geïntroduceerd waarvan de waarde gevoed en opgestuwd wordt door onderliggend vastgoed. Maar wownity is geen traditioneel vastgoed bedrijf!

  Met de gefaseerde uitgifte van fida worden huizen door wownity op aanvraag van de bewoner aangekocht. Met wownity “own” je niet meteen een huis maar “bewown” je het wel. En op termijn komt het wel degelijk in eigen bezit van de “wowner”, dankzij een koopoptie. Een nieuwe manier van huizenbezit, zonder hypotheek en risico.

  Het innovatieve concept van wownity vormt het stevige fundament voor de investeerders in fida. Op basis van een blockchain contractuele overeenkomst (smart contract) met de fida-investeerders worden de huuropbrengsten gebruikt om fida terug te kopen en van de markt te halen (buy-back and burn principe). Daardoor wordt de waarde van fida steeds verder opgestuwd. Het hele systeem van fida en wownity zit in de blockchain en maakt de vastgoed- en geldketen volledig transparant voor deelnemers.

  Wownity start eind 2018 met het aankopen van huizen, te beginnen in Nederland. Het bedrijf voorspelt voor 2022 een portefeuille met 2500 woningen. Vanaf 2022 wil het bedrijf ook de internationale markt gaan bedienen.

  Het gedachtengoed achter fida en wownity is vooral ingegeven door de stagnerende huizenmarkt die grote delen van de bevolking niets meer te bieden heeft: de huren zijn torenhoog en worden alleen maar hoger. De hypotheekregels zijn ongemeen streng en bieden ook mensen met een redelijk stabiel inkomen nauwelijks perspectief. Wownity in combinatie met fida gaat daar verandering in brengen: een revolutie op de woningmarkt.

  Fida & wownity, built on bricks and blockchain

  Voor meer informatie zie www.fida.io

  Einde persbericht


  Over wownity

  Je “ownt” nog niet maar je “wownt” al wel!

  Terwijl de wereld om ons heen in hoog tempo verandert, blijft de huizenmarkt oerconservatief. Zowel qua verwerving als qua financiering. Geen wonder dat de doorstroom stokt. Wownity wil daarin verandering aanbrengen. Dankzij een volstrekt nieuw en disruptief concept dat het midden houdt tussen huur en koop. En door slim gebruik te maken van nieuwe financieringsbronnen en transparante blockchaintechnologie.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Joosten (06 51 49 33 42). Zie de website https://www.fida.io voor het downloaden van een uitgebreid whitepaper.

  0 0

  Jumbo Maritime heeft samen met ETTU en Friday Out Of The Box gewerkt aan een innovatieve oplossing om de maritieme industrie verder te digitaliseren. Samen is de Deckmarking-oplossing ontwikkeld, waarmee gebruik wordt gemaakt van de Microsoft HoloLens. 

  De uitdaging
  Voorafgaand aan het laden van zware liftladingen voert het Schiedamse maritime bedrijf een complex proces uit. Een ingenieur zorgt er met de hand voor dat juiste verankeringspunten op het dek worden gelast. Minstens twee personen markeren de juiste plekken op het dek met een blauwdruk en meetlint (Deckmarking). Dit handmatige proces kost veel tijd en het risico op meetfouten is groot.

  Jumbo was op zoek naar een efficiëntere manier om dit proces uit te voeren. Hierbij is er gekeken om informatie op het dek te projecteren voor het plaatsen van grote en zware voorwerpen. Samen met Friday Out Of The Box en ETTU is het project gestart om aan deze vraag te kunnen voldoen. Om dit concept te realiseren is Mixed Reality en de Microsoft HoloLens ingezet om ons Deckmarking-proces te versnellen en te verbeteren", aldus Wout Janssens, Director Operations & Engineering bij Jumbo.

  Hoe het werkt
  Met behulp van de Microsoft HoloLens kan de ingenieur de blauwdruk als hologram geprojecteerd op het schip zien. Dit maakt het eenvoudiger om de ankerpunten te markeren en ladingen correct te plaatsen. 

  Nauwkeurigheid is extreem belangrijk
  Naast veiligheid en bruikbaarheid was het belangrijk om een stabiele en zeer nauwkeurige projectie te creëren op het immense oppervlak van de Jumbo-schepen. Deze gespecialiseerde omgeving vereist een nauwkeurigheid van 1 centimeter binnen oppervlakke>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTELVEEN/AMSTERDAM, 25 juni 2018 – Quint Wellington Redwood en Paphos Group kondigen hun fusie aan. Met deze fusie ontstaat een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf met meer dan 300 consultants. Een bedrijf dat zich primair richt op de digitalisering, automatisering en besturing van business- en IT-gerelateerde processen en platformen.

  Digitalisering van organisaties is aan de orde van de dag, cloud is niet meer weg te denken en data wordt inmiddels breed gezien als core asset. Tal van platformen doen hun intrede in markten, organisaties en businessprocessen. En ook de levering van onderliggende IT-diensten wordt geautomatiseerd in de vorm van DevOps en ITforIT. Een softwareplatform als ServiceNow, dat zich oorspronkelijk vooral richtte op IT Service Management, ondersteunt inmiddels ook DevOps en een breed palet aan businessprocessen zoals Customer Services, Project & Portfolio Management en Governance, Risk & Compliance Management.

  Platformen en cloud steeds crucialer bij digitalisering
  “Wij zien veel organisaties de stap naar ‘digital’ maken via platformen, automatisering, DevOps en cloud. Deze stap vraagt wel om de juiste integratie met de bestaande technologieën en IT-diensten en die integratie is complex”, aldus Maurice Boon, CEO van Quint Wellington Redwood. “Zonder een heldere digitale strategie en verregaande automatisering van de IT-voortbrengingsketen zelf, is het vrijwel onhaalbaar om ‘in control’ te blijven. Dit is precies waarop Quint en Paphos Group hun gezamenlijke portfolio gaan richten.”

  “Met onze ervaring in het automatiseren en integreren van deze complexe vraagstukken slaan we de brug naar de ervaring van Quint op het gebied van sourcing, regievoering en digitale transformatie. We spelen zo in op innovatie van businessmodellen en -processen en de eerdergenoemde noodzaak om ‘in contr>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam/Brussel, 25 juni 2018 – Dilip Timal (42) is per 1 juni 2018 aangesteld als Regional Director Benelux bij Avi Networks. Zijn aanstelling staat in het teken van het uitbreiden van de activiteiten van Avi Networks in de Benelux. Avi Networks biedt een intent-based oplossing voor applicatiediensten waarmee organisaties de adoptie van de cloud eenvoudig kunnen voltooien. Het Avi Vantage Platform biedt naast software-defined load balancing een intelligente Web Application Firewall en een elastische service mesh. Timal gaat in zijn nieuwe rol het momentum van Avi Networks aangrijpen om het huidige klantenbestand, dat bestaat uit grote enterprises en klanten uit de Forbes 2000-lijst, uit te breiden. Timal heeft daarnaast als doel het partnernetwerk van Avi Networks te vergroten en bovendien het Benelux-team uit te breiden door nieuw IT-talent te werven.

  Timal heeft in zijn carrière meerdere senior posities bekleed. Zo heeft hij onder andere de rol van Sales Director Noord-Europa bij LogRhythm en Country Manager Netherlands bij Palo Alto Networks met succes vervuld. Hij heeft ruim achttien jaar ervaring in de IT-sector en volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet.

  Timal over zijn nieuwe functie: “Avi Networks schudt de technologiemarkt op door continu te innoveren. Traditionele leveranciers proberen een inhaalslag in te zetten en voelen de hete adem in hun nek. De investering van Cisco Investments onderstreept dat we op het juiste pad zitten. Bovendien wordt het bestuur van Avi ingevuld door gerenommeerde namen in de markt, zoals de directeur van Palo Alto Networks en de oprichters van Cisco en VMware. We grijpen het momentum aan om het team in de Benelux uit te breiden met nieuwe werknemers. Ik heb erg veel zin om van Avi Networks de gevestigde naam te maken die het verdient.”

  Dirk Marichal, Vice President EMEA en India bij Avi Networks, over de aanstel>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 25 juni 2018 - Maaltijdbezorger Deliveroo en kassasysteem-leverancier Lightspeed maken vandaag, tijdens het horeca event Data Meets Hospitality, de directe integratie tussen Deliveroo en Lightspeed bekend. Bestellingen via Deliveroo worden nu direct in het kassasysteem van Lightspeed verwerkt. De integratie helpt ondernemers om maaltijdbezorging beter in hun businessplannen te integreren. Hiermee gaan zij op efficiëntie en daarmee ook winst vooruit. Een primeur voor Lightspeed: het is de eerste integratie tussen de software van Deliveroo met een kassasysteem in Europa. Op dit moment is deze koppeling exclusief voor Lightspeed-klanten beschikbaar.

  Einde aan chaos, fouten en extra kosten
  Voor horeca uitbaters is deze koppeling de innovatie waar zij met smart op hebben gewacht. Horecaondernemers die maaltijdbezorging aanbieden, kampen met teveel iPads achter de bar en het vele extra werk wat het manuele en foutgevoelige overzetten van de bezorgorders in de kassa oplevert. Om omzet en voorraad correct en legaal bij te kunnen houden, moet elke order die op een bezorgtablet binnenkomt worden overgezet naar het kassasysteem. Dit kost niet alleen veel tijd maar hiervoor moeten de meeste ondernemers een extra fulltime werknemer in dienst nemen die verantwoordelijk is voor de bezorgorders. De integratie lost beide problemen op. Er zijn naast de iPad kassa geen aparte tablets meer nodig en de voorraad wordt automatisch bijgewerkt. Hierdoor wordt er nooit meer een order gemist en worden er minder fouten gemaakt.

  Jerome Laredo, VP EMEA van Lightspeed: “Wij hadden altijd al een sterke visie voor connected horeca en streven er naar het werk van horecaondernemers makkelijker te maken en hen de tools te geven om te groeien. Wij willen dat Lightspeed dé management >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 25 juni 2018 – IT-professionals hebben in 2018 te maken met een grote vraag naar applicaties. Desalniettemin kunnen ze dit niet waarmaken. 42 procent van de IT-professionals wereldwijd geeft aan 10 of meer applicaties te ontwikkelen. 21 procent wil zelfs 25 of meer applicaties afleveren en 10 procent geeft aan 100 of meer applicaties te willen ontwikkelen. Als oorzaken voor het te lange ontwikkelproces van applicaties noemden de respondenten de integratie van legacy-systemen (60%), gebrek aan ontwikkelaars (32%) en veranderende requirements (59%). Dat blijkt uit het State of Application Development onderzoek van OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling, onder 3.500 IT-professionals wereldwijd.

  De uitdagingen van applicatieontwikkeling
  De vraag naar applicaties wordt aangejaagd door digitale innovatie en differentiatie-initiatieven. IT-professionals zijn echter niet in staat te voldoen aan de grote vraag door meerdere hindernissen. Zo geeft 59 procent van de bedrijven aan niet tevreden te zijn met de snelheid van applicatieontwikkeling. 47 procent geeft aan dat de gemiddelde ontwikkeltijd voor een mobiele- of webapplicatie vijf maanden of langer is. Dit zorgt ervoor dat de backlogs groot blijven en nauwelijks afnemen. 65 procent van de respondenten geeft aan een backlog van applicaties te hebben en slechts 32 procent geeft aan dit te hebben verbeterd in het afgelopen jaar. Dit hangt samen met het nijpende tekort aan ontwikkeltalent. Vier op de vijf respondenten geeft aan moeite te hebben met het vinden van ontwikkeltalent. Bovendien wordt het recruitmentproces gezien als te lang en te duur.

  Ambitieuze plannen, tekort aan resources
  “Uit ons onderzoek wordt duidelijk dat IT-afdelingen een kr>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld – Dimension Data, global systems integrator en managed services provider, kondigt in Nederland de beschikbaarheid aan van zijn Managed Cloud Services for Microsoft (MCSfM). De schaalbare wereldwijde managed service van Dimension Data levert bedrijven een hybride managed service voor Microsoft Exchange, SharePoint, Teams, Skype for Business en Office 365.

  In combinatie met planning en deployment services biedt Dimension Data zijn klanten een volledige end-to-end, veilige managed service die voldoet aan regionale wet en regelgeving. MCSfM is een dienst die gebruikmaakt van geautomatiseerd management voor Microsoft messaging en collaboration-applicaties. Dimension Data's administratieve platform en portal, Cloud Control™, helpt key-users en helpdeskmedewerkers controle te houden op het uitvoeren van veel voorkomende standaard wijzigingen op de infrastructuur. Hiermee helpt Dimension Data’s MCSfM zijn klanten in het realiseren en doorvoeren van efficiëntie, flexibiliteit, kostenreductie en het behalen van een maximale klanttevredenheid.

  MCSfM bouwt voort op Dimension Data's wereldwijde Microsoft-partnership en expertise van Microsofts productivity solutions. Waar het bedrijf meer dan een miljoen seats Office 365 heeft uitgerold, meer dan 1,5 miljoen seats Exchange on-premise beheert, vierhonderd SharePoint-projecten en vijfhonderd Skype for Business-projecten heeft uitgevoerd, wordt nu alle kennis gebundeld in één wereldwijde hybride dienst.

  "We hebben onze kennis en 25 jaar ervaring met Microsoft solutions samengebracht in MCSfM. Samen met onze eigen intellectual property en management tools, zoals Cloud Control en Manage Centre, bieden we onze klanten een consistente, kostenefficiënte dienst met een maximale klanttevredenheid", zegt Wouter Bakker, Director Digital Workplace bij Dimension Data. "MCSfM biedt onze klanten het beste van twee werelden door het leveren van >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 25 juni 2018 Qualys (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, introduceert nieuwe functionaliteit in zijn SAQ-cloudapp (Security Assessment Questionnaire). Hiermee krijgen klanten beter inzicht in de data in hun eigen netwerk en supply chain, wat nodig is voor naleving van de GDPR. Nieuwe GDPR-specifieke SAQ-templates en een speciaal daarvoor ontwikkeld dashboard stellen klanten in staat de kosten en moeite van risicoassessments te verminderen. Zo kunnen ze bepalen in hoeverre ze procedureel klaar zijn voor de GDPR – niet alleen voor hun eigen bedrijf, maar ook voor dat van vendoren in hun supply chain.

  Procedurele controles onderzoeken kan duur en tijdrovend zijn. Met de nieuwe cloud-based SAQ-vragenlijsttemplates hebben auditteams minder budget en tijd nodig om zowel high-level als specifieke elementen van GDPR-paraatheid te onderzoeken. In plaats van vragenlijsten from scratch te hoeven opstellen, kunnen teams de bestaande vragenlijsten gebruiken of waar nodig licht aanpassen. Vervolgens kunnen ze de reacties op die vragenlijsten gebruiken om met gedetailleerde rapportages bewijs van GDPR-compliancy te genereren.

  Volgens Gartner heeft de GDPR drie dimensies: juridisch, procedureel en technisch. Voor wat betreft het implementeren van de GDPR-principes van databescherming, is technologie de voornaamste enabler: ze biedt oplossingen, herhaalbaarheid en schaalbaarheid.1

  SAQ biedt klanten één dashboard vanwaaruit GDPR-campagnes te lanceren zijn, nieuwe GDPR-templates te beheren zijn en risicovolle derde partijen in kaart te brengen zijn. Deze nieuwe tool vereenvoudigt de uitvoering en het beheer van GDPR-risicoassessments bij vendoren door tijd en moeite te besparen. Met een single pane of glass voor alle GDPR-gerelateerde assessments ku>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 706 | 707 | (Page 708) | 709 | 710 | .... | 763 | newer