Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 712 | 713 | (Page 714) | 715 | 716 | .... | 763 | newer

  0 0

  Microsoft breidt de Surface-familie uit met de Surface Go, Surface Go Signature Type Cover en Surface Mobile Mouse.

  • De Surface Go is de kleinste en lichtste Surface tot nu toe. Het device heeft de stijl en performance die je van een Surface gewend bent, geleverd in een compact formaat.
  • Met het 10” hoge resolutie PixelSense display, Windows Hello, pen- en touch-functies, is het device ideaal voor in het onderwijs, op kantoor of voor mensen die veel onderweg zijn.
  • De Intel Pentium Gold-processor zorgt voor de best mogelijke kracht en prestaties in de Surface Go, die slechts 0,52 kg weegt.
  • De pre-order van de Surface Go gaat vandaag van start en het device is vanaf 28 augustus beschikbaar in Nederland voor een prijs vanaf €449. Op de Surface Go draait Windows 10 in S-mode en kan gratis worden geswitcht naar Windows 10 Home. Voor zakelijke klanten is Surface Go beschikbaar met Windows 10 Professional.
  • Daarnaast is de nieuwe Surface Go Signature Type Cover met Windows Precision Trackpad speciaal gemaakt voor de Surface Go. Ook kan het device met de nieuwe Surface Mobile Mouse worden gebruikt, dat in drie kleuren verkrijgbaar is – Burgundy, Kobaltblauw en Platinum.
  Beeldmateriaal en factsheets zijn beschikbaar via deze link en voor meer informatie bezoek je de blog van Panos>>

  Lees verder..

  0 0

  Almere, 10 juli 2018 – De arbeidsmarkt is krap en veel organisaties hebben moeite met het vinden van gekwalificeerd personeel. Toch blijken aantrekkelijk werkgeverschap en de ontwikkeling van werknemers grotere personele uitdagingen dan werving. Dit blijkt uit de Hr Marktmonitor, voorheen de Mkb Marktmonitor, waaraan ruim 2100 werkgevers uit het mkb en grootbedrijf en 2300 werknemers meewerkten. Bij het grootbedrijf is een aantrekkelijke werkgever zijn de grootste uitdaging (47%), gevolgd door groei en ontwikkeling van medewerkers (45%) en werving (44%). Binnen het mkb staat de ontwikkeling van medewerkers met 49 procent op de eerste plaats. Werving van gekwalificeerde kandidaten (46%) en aantrekkelijk werkgeverschap (38%) komen op de tweede en derde plaats. De Hr Marktmonitor is hét arbeidsmarktonderzoek van hr-dienstverlener Unique en Motivaction.

  Retentie boven werving
  Hoewel mkb-werkgevers hun aandacht richten op huidige werknemers, blijken een aantal belangrijke retentie-gerelateerde zaken een minder grote uitdaging. Zo staan het selectieproces en onboarding met respectievelijk 6 en 12 procent lager op de lijst. Ook vitaliteit (15%) en verloopbeperking (13%) staan niet hoog op de agenda. Hier liggen nog kansen voor bedrijven om te verbeteren, want juist deze twee onderdelen van de employee journey kunnen het verschil maken bij het binden van werknemers en het voorkomen van verloop.

  Marion van Happen, algemeen directeur Unique: “Gezien de krapte op de markt zou je verwachten dat werving de grootste personele uitdaging is. De aandacht voor werknemers die al in dienst zijn is echter groter. Toch blijkt uit het onderzoek ook dat 67 procent van werkend Nederland openstaat voor een nieuwe uitdaging. Ik adviseer de verloop- en verzuimbeperking hoger op de agenda te zetten. Nat>>

  Lees verder..

  0 0

  • 32 procent vindt dat voorgaande generaties het makkelijker hadden om carrière te maken
  • Volgens 67,8 procent van de respondenten moeten jongeren tegenwoordig een diploma hebben of theoretisch opgeleid zijn om succes te hebben
  Amsterdam, 10 juli 2018 – Volgens bijna vier op de tien Nederlanders (38,3 procent) hebben werknemers momenteel meer carrièrekansen dan ooit. Tegelijkertijd denkt een derde (32 procent) juist dat het vroeger makkelijker was om verder te komen in de carrière. Dat blijkt uit onderzoek van Indeed, de nummer 1-vacaturesite van de wereld, naar hoe de Nederlandse werkende bevolking aankijkt tegen de arbeidsmarkt en de eigen carrière.

  Slechts 36,2 procent van de mensen onder de dertig vindt dat het over het algemeen nu makkelijker is om een baan te vinden dan vroeger. 60-plussers zijn het meest positief over de huidige arbeidsmarkt: 45,5 procent zegt dat het vandaag de dag makkelijker is om werk te vinden.

  Opleidingsniveau bepaalt optimisme
  Naast leeftijd blijkt ook opleidingsniveau van invloed op de manier waarop Nederlanders tegen de kansen op de huidige arbeidsmarkt aankijken. Hierbij geldt dat hoe hoger het opleidingsniveau van de respondenten is, hoe positiever zij zijn. Van de theoretisch (hoger) opgeleiden denkt namelijk slechts een kwart (25,3 procent) dat voorgaande generaties het beter hadden, tegenover bijna de helft (43,7 procent) van de Nederlanders met een praktische (lagere) opleiding.

  Sander Poos, Managing Director van Indeed Benelux: “Uit eerder onderzoek van Indeed kwam naar voren dat jongeren carrièrekansen een stuk be>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 9 juli 2018 – Woningcorporatie de Alliantie en Cloud dienstverlener Open Line zijn onlangs een partnerschap aangegaan. Open Line is hiermee de komende vijf jaar de Trusted Cloud Services partner van de Alliantie.

  Na een uitvoerig selectietraject, onder begeleiding van Quint Wellington Redwood, bleek Open Line de beste partner voor de Alliantie. Open Line levert vanuit haar twee datacenters (Landgraaf en Maastricht-Airport) een stabiele – volledige gemanagede – clouddienstverlening met hoge beschikbaarheid en kwaliteit en additionele diensten op basis van Azure.

  Als partners zetten de Alliantie en Open Line IT prominent in als aanjager voor zowel de digitale - als de business transformatie. Hiermee creëert de Alliantie meer ruimte om zich te focussen op haar core business: ’betaalbaar en goed wonen in prettige buurten’, én dit op innovatieve wijze te (blijven) doen. Om de aanwezige kennis van de Alliantie te borgen in de Open Line organisatie, komen de IT-medewerkers van de Alliantie in dienst bij Open Line.

  Toekomstbestendig
  In onze zoektocht naar mogelijkheden voor outsourcing, lag de nadruk op het woord partner. De Alliantie ervaarde tijdens de selectie al direct een ‘klik’ met Open Line. De open en enthousiaste houding werd in elk gesprek weer opnieuw gevoeld en bevestigd, met iedere medewerker van Open Line die langskwam. Zonder twijfel is Open Line in staat om de gevraagde dienstverlening te leveren en is in het traject door de Alliantie maximaal uitgedaagd om hierin ook innovatieve vernieuwingen door te voeren. Wij stappen vol vertrouwen in deze samenwerking en verwachten dat we samen zorgen voor uiteindelijk een optimale dienstverlening voor onze huurders.”, aldus Dannis Noom, Manager Automatisering bij de Alliantie.

  BERICHT VOOR DE REDACTIE

  Over Open Line
  Met het hoofdkantoor op Maastricht Airport, vestigingen in Landgraaf, Eindhoven, Arnhem, Amsterdam en Capelle aan den IJssel, levert Open Line met meer dan 200 medewerkers en twee eigen tier-III datacenters, volledig gemanagede hybride clouddiensten aan o.a. klanten in de zorg, de overheid en industrie.
  https://openline.nl/

  Over de Alliantie
  De Alliantie is een woningcorporatie met goede en betaalbare huizen voor mensen met een bescheiden inkomen. Huurhuizen, maar ook koopwoningen. De Alliantie verhuurt, onderhoudt, bouwt en verkoopt ruim 53.000 woningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. De Alliantie is een stichting en een toegelaten instelling in de zin van de Woningwet.
  http://www.de-alliantie.nl

  Voor meer informatie:
  Open Line
  Emile Stam, manager marketing en communicatie
  0615055290 / emile.stam@openline.nl

  De Alliantie
  Rifka Hart, Adviseur communicatie
  0615885173 / rhart@de-alliantie.nl

  0 0

  Vianen, 10 juli 2018 - Rubicon, Cloud Advisor met een innovatieve kijk op ICT, heeft van 2017 wederom een uitstekend jaar weten te maken. Het jaar werd afgesloten met een omzetgroei van ruim 22% en een sterke groei van het aantal opdrachtgevers in de Enterprise markt. Het medewerkersbestand is in gelijke mate gegroeid. De omvangrijke kennis van Microsoft Cloud-technologie in combinatie met Managed Application Services maakt het verschil bij de opdrachtgevers.

  Rubicon laat hiermee zien dat zij met een team van bijna 175 deskundigen zeer goed in staat is met geavanceerde (maatwerk)oplossingen de digitaliseringsstrategieën van haar opdrachtgevers te laten slagen en als managed service te kunnen aanbieden. De groei is voornamelijk gerealiseerd met behulp van innovatieve technologieën als Microsoft Azure, Power BI, Office 365, Dynamics CRM en Xamarin. Opdrachtgevers van Rubicon hebben vooral in deze expertises geïnvesteerd om invulling te geven aan hun digitale transformatieproces rondom klanten, (keten-)partners en medewerkers. Hierbij worden Data Analytics en digitalisering van bedrijfsprocessen als belangrijke drivers gezien. De innovatie die de cloud hieraan toevoegt, maakt veel meer mogelijk en geeft sneller resultaat. 

  “Het jaar 2017 was voor Rubicon een bijzonder jaar waarin strategische stappen voorwaarts zijn gezet om groei en innovatiestrategie te kunnen voortzetten” vertelt Arno Borger, CEO Rubicon. “We zijn de technologiepartner die diepgaande kennis, technologie en diensten rondom specifieke cloud scenario’s inbrengt.” De vooruitzichten voor 2018, het jaar waarin het bedrijf haar 20e verjaardag viert, zijn veel belovend. Het eerste half jaar is wederom een omzetgroei gerealiseerd van +20% met opvallende opdrachtgevers in de publieke en financiële sector. “Hiermee lopen we in lijn met onze strategie om dé cloud business partner te zijn voor Enterprise en MKB+. Opvallend is dat veel klanten bij Rubicon komen voor ontzorging en kiezen voor volledige ondersteuning door Rubicon’s Cloud Operations Center. Op basis van onze advies- en migratiediensten laten we onze klanten in deze nieuwe dienst ‘landen’ met hun applicatieve Workloads. Het geeft onze klanten duidelijkheid wat de cloud kan bieden en hoe applicatiebeheer moet worden georganiseerd in de cloud, nu het traditionele datacenter min of meer is verdwenen.”

  ----  Over Rubicon
  Rubicon is marktleider in Microsoft Cloud-technologie. Digitalisering vereist een gedegen expertise in IT architectuur, Software Development en Applicatie Lifecycle Management. Onze opdrachtgevers zoeken mogelijkheden om de digitale innovatie, vooral uit de Cloud, snel en veilig te implementeren. Medewerkers kunnen hierdoor succesvoller opereren, klanten worden sneller en beter bediend èn opdrachtgevers zijn verzekerd van de nieuwste technologie. Rubicon levert senioriteit, complete diensten en geavanceerde (maatwerk)oplossingen om de digitaliseringsstrategie van opdrachtgevers te laten slagen. Volledig ondersteund vanuit het Cloud Operations Center. Met meer dan 175 specialisten en een gedegen trackrecord bij toonaangevende opdrachtgevers zijn opdrachtgevers verzekerd van schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak.

  Noot voor de redactie
  Voor meer informatie: Marjolijn de Bree, communicatie Rubicon, 0347-35 88 00 en m.debree@rubicon.nl

  Rubicon Consulting & Technology
  Postbus 169
  4130 ED Vianen
  T 0347-35 88 00
  http://www.rubicon.nl

  0 0

  Utrecht, 11 juli 2018 - Veeam® Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, heeft Equinix Managed Services Nederland in een periode van groei en uitbreiding geholpen met het verbeteren van de operationele efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid van zijn datamanagement-activiteiten. Nu Equinix zijn legacy back-up-oplossing heeft vervangen door Veeam kan het bedrijf klanten voorzien van gegarandeerde hyper-availability van data en op een efficiëntere manier nieuwe diensten ontwikkelen voor klanten. Deze ontwikkeling maakt het bedrijf flexibeler en versnelt de time-to-market.

  Equinix heeft datacenters op vijf continenten en bedient meer dan 10.000 klanten in verschillende branches, waaronder de Nederlandse overheid en gezondheidszorg. De kernactiviteit van het bedrijf is het garanderen van always-on databeschikbaarheid aan klanten. Een eerdere Veeam-oplossing gaf Equinix Managed Services Nederland een zeker mate van availability, maar Equinix wilde alle klantgegevens kunnen opslaan binnen specifieke RPO’s (recovery point objectives). Om hyper-availability te bereiken en ervoor te zorgen dat iedere hoeveelheid data ondersteund kon worden, was een upgrade naar de Veaam Availability Suite nodig. Daarnaast was het belangrijk voor Equinix om, in een steeds meer data gedreven economie, te kunnen werken met een virtuele, fysieke en cloud-workload. Op die manier kan het bedrijf zijn klanten flexibiliteit bieden. Dat is dan ook de reden dat Equinix besloot over te stappen op Veeam Backup & Replication.

  Art de Blaauw, Director Technology & Innovation van Equinix: “Het was voor ons erg belangrijk om een oplossing te vinden waarmee we onze klanten kunnen voorzien van een beveiligd platform dat digitale transformatie optimaal ondersteund. In deze data gedreven economie zijn orga>>

  Lees verder..

  0 0

  NetApp kondigt drie belangrijke veranderingen aan binnen het management. Allereerst wordt Oscar Wijnants de nieuwe Country Director Nederland. Wijnants is sinds 2010 werkzaam voor de salesorganisatie van NetApp en heeft sindsdien verschillende rollen gehad. Zijn NetApp-carrière begon als Sales Representative, waarna hij de functie van Global Enterprise Manager vervulde. Vervolgens werd hij District Manager Sales voor de grootzakelijke markt. In zijn nieuwe rol als Country Director rapporteert Wijnants aan de Director Noord-Oost Europa.

  Wijnants: “NetApp bevindt zich in een unieke positie. Ons klantenbestand en de markt groeien hard, onze aandeelkoers staat op het hoogste punt sinds 2001 en onze klanten reageren erg positief op de positie die we hebben ingenomen in de hybrid cloud. Dit nieuwe avontuur geeft mij de kans om een rol te spelen in het voortzetten van deze gunstige trend en het bedrijf te helpen meer successen te behalen.”

  De tweede en derde verandering in het management behelzen de vervanging van Gos Hein van de Wouw als Director Noord-Oost Europa door Chris Greenwood. Van de Wouw zelf stapt over naar de Global-tak van NetApp, waar hij de rol van VP Sales op zich neemt voor de NetApp Global-accounts in EMEA.

  Van de Wouw: “Na twee sterke jaren van marktgroei en het behalen van drie belangrijke doelstellingen draag ik mijn verantwoordelijkheden met het volste vertrouwen over aan Chris. We hebben de modernisering van het datacenter met behulp van cloud-connected Flash voor elkaar gekregen, klanten geholpen om nieuwe services te creëren door een private cloud te faciliteren, en om te innoveren met behulp van de cloud. Ik verheug me erop om onderdeel te worden van de internationale organisatie en onze grootste internationale klanten te mogen bedienen.”

  Greenwood, die net als Wijnants als sinds 2010 werkzaam is bij NetApp, kan niet wachten om zijn plannen voor het bedrijf ten uitvo>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 juli 2018 – XebiaLabs, een leider in DevOps- en Continuous Delivery-software voor ondernemingen, heeft vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd met Quint Wellington Redwood, een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf dat zich primair richt op de digitalisering, automatisering en besturing van business- en IT-gerelateerde processen en platformen.

  De samenwerking resulteert in een krachtige combinatie van technologie en expertise op het gebied van DevOps en IT Service Management. Door de koppeling van platformen als ServiceNow, Micro Focus en XebiaLabs kunnen organisaties hun ontwikkel-, beheer- en supportprocessen verder automatiseren. Hierdoor wordt een brug geslagen tussen de agile en op ITIL gebaseerde werkwijzen.

  Alles draait om de gebruiker
  De ontwikkeling van applicaties gaat steeds sneller en transformeert naar agile met behulp van opensourceplatformen en -software. Tegelijkertijd zien we dat ook IT-beheer steeds meer automatiseert en selfservices introduceert. De kernvraag is: hoe kunnen we het beste van beide werelden combineren, zodat de gebruiker de snelheid, kwaliteit en beschikbaarheid krijgt waar hij om vraagt? Dit vraagt om een integrale aanpak en DevOps biedt hierbij uitkomst.

  Sneller opschalen
  “Softwareontwikkeling ontwikkelt zich razendsnel. Eindgebruikers eisen steeds meer functionaliteit. Operations heeft moeite om bij te blijven en te versnellen. Ze moeten de kloof overbruggen, niet omdat ze dat graag willen, maar omdat ze moeten”, zegt Danny Hemminga, Vice President Channels & Alliances bij XebiaLabs. “Omdat de markt zo snel verandert, moeten bedrijven om hun doelen te bereiken processen en technologie samenbrengen, de snelheid verhogen en de schaal vergroten. We helpen opdrachtgevers bij het versnellen en automatiser>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 12 juli, 2018Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekent dat SMT Benelux, een full service distribiteur van Volvo en Sennebogen bouwmachines, heeft gekozen voor de beveiligingsoplossingen van Fortinet. De Security Fabric van Fortinet bevat meerdere beveiligingsoplossingen die met elkaar kunnen communiceren en van elkaar kunnen leren. Hierdoor zijn alle componenten en lagen van het IT-netwerk van SMT altijd en overal optimaal beschermt tegen cyberaanvallen en andere vormen van cybercriminaliteit.

  SMT importeert, verkoopt, verhuurt en onderhoudt zowel nieuwe als gebruikte bouw-, transport- en recyclingmachines van Volvo Construction Equipment en Sennebogen. De 120 medewerkers van SMT in Nederland ondersteunen klanten met een 24/7 service. De dienstverlening is afhankelijk van een IT-systeem, dat zorgt voor zowel snelle als veilige communicatie met klanten en de buitendienst en de optimalisering van interne processen. De IT-systemen van het bedrijf zijn in toenemende mate verbonden met draadloze netwerken, en apparaten in het veld. Om sterk te staan in de verdediging tegen cybercriminaliteit én om te voldoen aan de privacywet GDPR, koos SMT op advies van IT-dienstverlener DearBytes voor Security Fabric van Fortinet. Deze oplossing dekt alle componenten en lagen van het IT-netwerk als één veilige deken af. Het netwerk van SMT wordt nu beveiligd door FortiGate-enterprise firewalls,  FortiClient endpoint security, FortiSandbox,, FortiMail, FortiAnalyzer, FortiWeb en FortiClient.

  Servaas van de Voort, manager IT & Process bij SMT, legt uit waarom het bedrijf op zoek ging naar een leverancier die alle benodigde beveiligingscomponenten kon leveren : “In de voormalige opstelling hadden we oplossingen v>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 juli 2018 - Qlik, marktleider in data-analyse, gaf vandaag het startschot voor het Trusted Extension Developer (TED)-programma van het bedrijf. Met het TED-programma kunnen developers eenvoudiger innovatieve, visuele extensies maken en opleveren in commerciële productieomgevingen. Het TED-programma is één van de nieuwste toevoegingen aan en bewijs van de toewijding aan developers waar het bedrijf zich op toelegt. Dat is onder meer zichtbaar in de Qlik Branch, een forum met meer dan 30.000 leden waar developers uit de hele wereld samenkomen om te werken aan open source projecten en kennis te delen.

  Voor meer informatie over het TED-programma voor developers, zie het volledige (Engelstalige) persbericht online.  Over Qlik
  Qlik® is het toonaangevende platform voor data-analyse en de pionier van toegepaste business intelligence. Het portfolio van cloudgebaseerde en on-premises oplossingen voorziet in een groeiende klantbehoefte, van rapportages en zelf samen te stellen visuele analyses tot begeleide, embedded en op maat gemaakte analyse, ongeacht waar de data zich bevindt.

  Klanten die Qlik Sense®, QlikView® en Qlik® Cloud gebruiken, verzamelen betekenisvolle informatie uit meerdere bronnen en onderzoeken de onderliggende verbanden tussen deze data. Dit leidt tot nieuwe inzichten die goede businessideeën doen opborrelen. Qlik is actief in meer dan 100 landen met meer dan 45.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor staat in Radnor, Pennsylvania.

  >

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 12 juli 2018 – Uit onderzoek van vitaliteitsspecialist SmartVitaal blijkt dat medewerkers met een gezonde levensstijl 30 procent productiever zijn. Daarnaast zorgen vitale medewerkers voor 20 procent reductie van het ziekteverzuim. Dit betekent dat fitte medewerkers voor organisaties van onschatbare waarde zijn. Het terugdringen van verzuim staat dan ook hoog op de agenda van HR-professionals. Het jaarlijkse HR Benchmarkonderzoek van HR-dienstverlener Raet laat zien dat verzuim (52%) na het behouden van talent (55%) de belangrijkste indicator is die het succes van een afdeling bepaalt.

  Terugdringen verzuim
  Suzanne van Pelt, directeur en oprichter van SmartVitaal, vertelt hoe belangrijk het is dat werkgevers investeren in de vitaliteit van hun medewerkers: “Vitale medewerkers leveren winst op voor bedrijven. Ze zijn gemotiveerder, productiever en meer betrokken. Dit betekent automatisch minder verzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Daarnaast draagt het investeren in vitaliteit bij aan een positief imago en het bevordert het  algehele welzijn van de samenleving.”

  Sander Odijk, directeur Partnerships & Alliances bij Raet: “Verzuim binnen organisaties heeft vele oorzaken en een daarvan is een minder gezonde levensstijl. Het reduceren van verzuim is voor ons een van de belangrijkste redenen om een partnership met SmartVitaal aan te gaan. We willen ervoor zorgen dat werkgevers meer aandacht besteden aan de vitaliteit van hun medewerkers om hiermee de gezondheid te bevorderen.”

  Obesitas tegengaan
  Onlangs bleek uit de cijfers van het CBS dat morbide obesitas een groot probleem is in Nederland. Maar liefst 100.000 mensen lijden aan deze ernstige vorm van zwaarlijvigheid en volgens het CBS is de helft van de twintigplussers te zwaar. “Het zijn allemaal med>>

  Lees verder..

  0 0

  Drabbe, groothandel in machine- en bedieningsonderdelen, kiest voor het CloudSuite platform voor het faciliteren van de volledige customer journey, waarbij de corporate site en de klanten shop samenkomen in één omgeving. CloudSuite werkt in dit project nauw samen met haar kersverse partner Wholesale Consulting Group, voor de integratie met het huidige ERP-systeem Unit4 Agresso Wholesale.

  Het familiebedrijf Drabbe is een groothandel in machine- en bedieningsonderdelen. De  onderneming kent een rijke geschiedenis en is nog altijd dé specialist als het aankomt  op kwalitatief hoogwaardige producten voor machinebouwers en ingenieurs. Onlangs  is Drabbe onderdeel geworden van de Elesa+Ganter familie (E+G) die via distributeurs  meerdere landen bedient. Met een breed assortiment, kwalitatief duurzame  producten, jarenlange technische expertise en advies biedt Drabbe altijd de meest  optimale oplossing voor de klant.

  HET CLOUDSUITE PLATFORM VOOR EEN VOLLEDIGE  CUSTOMER JOURNEY
  100% bekendheid, 100% digitaal en 100% tevredenheid: het zijn de drie pijlers waar  Drabbe voor gaat. Zo wil Drabbe onder andere de vindbaarheid, de productinformatie  en de customer journey verbeteren. Om dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren in  de toekomst, is verandering nodig. CloudSuite gaat Drabbe voorzien van een optimaal  werkende webshop, inclusief CMS, DAM en PIM module. Deze is toekomstbestendig en  biedt de mogelijkheid om de website en en shop samen te voegen.

  SAMENWERKING MET WHOLESALE CONSULTING GROUP
  CloudSuite werkt in dit project nauw samen met kersverse partner Wholesale  Consulting Group die haar ESB oplossing inzet om een generieke ESB integratie op te  zetten met de onlangs gelanceerde CloudSuite REST API en het door Drabbe gebruikte  ERP systeem Unit4 Agresso Wholesale. WCG is speciali>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 13 juli 2018 – NETGEAR lanceert nieuwe 16-port and 8-port Gigabit Ethernet Unmanaged Switches, voor het eerst uitgerust met geïntegreerde Power over Ethernet (PoE) technologie. Bedrijven of zelfs thuiskantoren die behoefte hebben aan betaalbare oplossingen met een redelijk PoE-vermogen kunnen makkelijker PoE+-apparaten verbinden aan één enkele switch. Dat scheelt energie, ruimte en kosten.

  Voor kleine bedrijven en een groeiend aantal smart homes is het steeds gebruikelijker het netwerk te belasten met VoIP-telefoons, IP-beveiligingscameras, video-over-IP endpoints, sensoren, LED-verlichting, beveiligde deursloten, en andere IoT-apparaten. Dat vraagt om netwerkswitches die PoE ondersteunen: zo kunt u apparaten met één draad voor energie en verbinding op het netwerk aansluiten. Wave 2 802.11ac draadloze access points en pan-tilt-zoom HD- beveiligingscameras met functionaliteiten als nachtvisie en ingebouwde bewegingstracking vragen ook om meer PoE+-power, wat voor grotere belasting op PoE-switches zorgt.

  Met deze nieuwe toevoegingen aan de onbeheerde switch-lijn van NETGEAR kunt u PoE+-poorten in elke omgeving installeren, en precies waar u ze nodig hebt. Ze zijn geruisloos en klein van formaat, wat er – gecombineerd met de rack-mount- en ophangaccessoires – voor zorgt dat de switch in kleine kastjes >>

  Lees verder..

  0 0

  In aanloop naar Inspire 2018, de jaarlijkse partnerconferentie van Microsoft, zijn enkele aankondigingen gedaan. Hieronder vind je de samenvatting van het belangrijkste nieuws, voor meer informatie bezoek je de Microsoft Inspire Microsite.

  • Nieuwe gratis versie van Microsoft Teams – Vanaf vandaag is de gratis versie van Microsoft Teams wereldwijd verkrijgbaar in 40 talen. De dienst bevat chat- en zoekfuncties, audio- en videogesprekfuncties en mogelijkheden tot real-time content creatie via Office Online met Word, Excel, Power Point en OneNote.
  • Innovaties op het gebied van Azure SQL Warehouse - Instant Data Movement is een geoptimaliseerde functie die direct integreert in SQL Server Engine, waardoor het ‘s werelds snelste data warehouse in de cloud is. Azure SQL Database Managed Instance is vanaf nu algemeen beschikbaar.
  • Intelligente events-opties in Microsoft 365 – In Microsoft 365 wordt het mogelijk om live en on-demand events te creëren, met high-definition (HD) video, interactieve discussies, en diensten die draaien op AI om de ervaring verder te verbeteren.
  • Whiteboard is nu algemeen beschikbaar - De nieuwe Whiteboard app is algemeen beschikbaar voor Windows 10. Daarnaast is het als preview beschikbaar op het web en komt het binnenkort naar iOS. Met de app kunnen gebruikers samen idee>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht , 13 juli 2018 : De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) heeft Dataplace geselecteerd en gecontracteerd als leverancier voor haar twin datacenter oplossing. De VRU organiseerde in het voorjaar van 2018 een openbare Europese aanbesteding om een nieuwe leverancier te selecteren en heeft de inschrijving van Dataplace als beste beoordeeld. De dienstverlening die de VRU bij Dataplace zal afnemen bestaat uit het afnemen van een aantal 19” racks verdeeld over de locaties Dataplace Utrecht en Dataplace Rotterdam.  
   
  Dataplace is trots op het feit dat deze aanbesteding, van een gerenommeerde partij als de Veiligheidsregio Utrecht, hun is gegund. Gerben van der Veen, algemeen directeur, van Dataplace vertelt hierover: "De Veiligheidsregio Utrecht houdt zich bezig met een essentiële en zeer belangrijke taak. Dataplace is verheugd dat zij als winnende partij uit de bus is gekomen en op deze wijze de basis van de ICT infrastructuur kan invullen voor de Veiligheidsregio Utrecht".

  Ook vanuit Veiligheidsregio Utrecht is men uiterst content met de uitkomst van de aanbesteding: “Dataplace heeft zich geprofileerd als een flexibele, laagdrempelige organisatie die het hoogste kwaliteitsniveau nastreeft. Daarbij is voor ons de fysieke nabijheid van één van de datacenters een zeer prettige bijkomstigheid”, aldus Michael Blaas, Hoofd Informatiemanagement en ICT van de Veiligheidsregio.

  Michael Blaas (Veiligheidsregio Utrecht) en Dave Dekkers (Dataplace) tijdens het ondertekenen van de overeenkomst.
  Bijschrift foto: Michael Blaas (Veiligheidsregio Utrecht) en Dave Dekkers (Dataplace) tijdens het ondertekenen van de overeenkomst. 

  >

  Lees verder..

  0 0

  Het Bonami SpelComputer Museum is verheugd te kunnen melden dat de tijdslijn met computers en spelcomputers is uitgebreid met ruim 200 nieuwe museumstukken, variërend van grote en indrukwekkende analoge computers tot kleine computer onderdelen en collector items.

  Het museum in Zwolle herbergt Nederlands grootste collectie computers en spelcomputers. Deze staan in een grote expositieruimte opgesteld en zijn gerangschikt op jaartal. Bezoekers lopen langs een interactieve tijdslijn en maken kennis met de alleroudste computers en rekenmachines uit de jaren ’30 tot aan alle hedendaagse krachtpatsers.  Het overgrote deel van de nieuwe museumstukken stammen uit de jaren ´30 tot ´80. Onderdeel van de uitbreiding zijn onder andere diverse ponsbanden en ponskaarten, oftewel papieren banden en kaarten waarop middels een gaatjes patroon informatie werd opgeslagen. Ook de bijbehorende ponsmachines en ponskaartlezers zijn in de vernieuwde collectie terug te vinden.  Verder is het computermuseum verrijkt met verschillende items van het Koninklijke Philips, denk aan de bekende Mini-Cassette. Deze compacte cassettebandjes waren een uitvinding van het Nederlandse Philips. Of de Philips ADM-3A, één van de eerste video display terminals, welke gebruikt werd om een computer zonder display aan te sturen. Deze is eigenlijk ontwikkeld door Lear Spiegler, maar werd in Nederland verkocht onder licentie van Philips.


  >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 juli 2018 – Deze week kondigde het College voor de Rechten van de Mens de resultaten aan van onderzoek naar leeftijdsdiscriminatie in vacatureteksten. De uitkomsten waren zorgwekkend; in 2017 stonden 40.000 tot 60.000 vacatures online met leeftijdsonderscheid, merendeel ten nadele van oudere werkzoekenden. Page Personnel is niet verrast door de resultaten van het onderzoek en stelt dat niet alleen kandidaten hierdoor geen eerlijke kans krijgen, maar dat werkgevers zichzelf hierdoor ook onbewust op achterstand zetten bij het aantrekken van talent. Het bedrijf ervaart dat een sollicitatieprocedure met open vizier ingaan uiteindelijk zorgt voor een veel betere match tussen wat het bedrijf nodig heeft en het beschikbare talent. Page Personnel ontving het College voor Rechten van de Mens tijdens het onderzoek en heeft constructief meegedacht over het bestrijden van leeftijdsdiscriminatie in vacatureteksten.

  Vooroordelen overboord
  Page Personnel juicht samen met Michael Page en Page Executive, allen onderdeel van PageGroup, de strijd van het CRM toe en onderschrijft de visie dat iedereen een gelijke kans verdient. “Ons doel is om te zorgen voor de beste match tussen kandidaten en werkgevers. Op een eerlijke manier en in het belang van beiden”, vertelt Martijn Goudswaard, Managing Director van Page Personnel. Martijn heeft ervaren dat bedrijven vaak bij de zoektocht een té duidelijke profielschets van de kandidaat in gedachten hebben, terwijl er met name een gekeken moet worden naar de geschiktheid voor de uiteindelijke werkzaamheden. “Wij hebben ervaren dat wanneer je de geschiktheid voor de baan als uitgangspunt neemt, dit voor de werkgever vaak een verrassende maar veel betere match oplevert. Ervaring in een jong team kan zo>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM – George van Brugge, oprichter en eigenaar van Portland,  is genomineerd in de categorie Channel Personality of the Year door Channelweb, de website die als nieuwsbron dient voor het Nederlandse IT reseller- en distributiekanaal.

  De genomineerden in de Personal Achievement Awards zijn bekend gemaakt op de website van Channelweb. Naast de genomineerden voor Channel Personality of the Year zijn ook de genomineerden voor Channel Manager of the Year en Sales Personality of the Year bekend gemaakt.

  De nominaties zijn verzorgd door een vakjury van 20 vertegenwoordigers van fabrikanten, distributeurs, resellers en eindgebruikers. Gelijk met de aankondiging van de genomineerden zijn de stembussen geopend, dus kan het publiek de komende maanden bepalen wie één van de 20 Channel Awards mee naar huis mag nemen. De stembus op de website van Channelweb sluit op 11 november. De uiteindelijke winnaars worden op 11 december 2018 tijdens de Channel Awards geannonceerd.

  George van Brugge: "Wat een eer en erkenning. Zeker gezien de lijst van industrie zwaargewichten waar ik tussen sta. Gezien de omvang van de competitie zal het ons disruptieve denken zijn wat hier beloond wordt. Laten we wel zijn, de tijd is nog nooit zo rijp geweest om het starre traditionele kanaaldenken te verstoren. Mét het kanaal zoeken naar vernieuwende frisse modellen. Ook in 2018 en 2019 ga je veel van ons horen. We zullen ons tenslotte allemaal moeten aanpassen aan het continue veranderende ICT landschap'."

  0 0

  Amsterdam - Dell introduceert ‘s werelds krachtigste 1U rack workstation en verschillende nieuwe tower workstations. Hierdoor krijgen bedrijven van elk formaat en met elk budget toegang tot krachtige, betaalbare en compacte workstations.

  Dell Precision 3930 Rack
  Het Dell Precision 3930 Rack biedt krachtige prestaties in een compacte, industriële vormgeving. De kleine afmeting is mogelijk door een verbeterde dichtheid in het rack. Het heeft stoffilters en legacy-poorten die de integratie met complexe medische imaging- en industriële automatisering vereenvoudigen.

  Dankzij het gebruik van de nieuwe Intel Xeon E-processors en de recent geïntroduceerde 8e generatie Intel Core-processors, biedt het rack tot 64GB aan DDR4 geheugen met ECC-ondersteuning voor meer stabiliteit.

  Het rack is flexibel op te bouwen tot 250W voor double wide NVIDIA Quadro of

  0 0

  Parijs, 17 juli 2018 - Orange heeft vandaag een contract getekend waarmee het via haar dochtermaatschappij Orange Business Services voor honderd procent eigenaar wordt van cloudprovider Basefarm. Met de overname is een overnamebedrag van 350 miljoen euro gemoeid. Dit overnamenieuws volgt na een uitgebreide aanbestedingsprocedure, uitgezet door Abry Partners, voor haar aandeel in Basefarm.
   
  Basefarm is een belangrijk Europees speler in cloudinfrastructuur en -diensten, het beheer van belangrijke applicaties en data-analyse. Het bedrijf, met meer dan 100 miljoen euro omzet in 2017, is sinds 2015 sterk gegroeid. Basefarm is operationeel sterk vertegenwoordigd in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Duitsland. Het zakelijke aanbod van Basefarm behoort tot de meest innovatieve diensten op het gebied van cloud computing, Big Data en kunstmatige intelligentie, dankzij de expertise van 550 medewerkers.
   
  Eerder nam Orange al het bedrijf Business & Decision over en de koop van Basefarm is een belangrijke volgende stap in de ontwikkelingsstrategie van Orange Business Services. Het bedrijf telt 1.600 cloud computing experts wereldwijd en groeit jaarlijks met 15 tot 20 procent in deze sector. De acquisitie van Basefarm zal het bestaande aanbod verder aanvullen en de strategische positie van Orange Business Services versterken dankzij nieuwe expertise, innovatieve technologieën (voornamelijk in datamanagement), applicatiemanagement, Big Data en multi-clouddiensten. De overname zorgt daarnaast voor een compleet geografisch bereik, waardoor Orange Business Services kan uitgroeien tot een toonaangevende Europese speler.
   
  Door zijn krachten te bundelen met Orange Business Services krijgt Basefarm een unieke kans om (nog) sneller te groeien op het gebied van publieke en private clouddiensten, terwijl ze profiteren van Orange zijn wereldwijd>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 712 | 713 | (Page 714) | 715 | 716 | .... | 763 | newer