Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 714 | 715 | (Page 716) | 717 | 718 | .... | 763 | newer

  0 0

  Schiphol-Rijk, 18 juli 2018 – Cybersecuritybedrijf McAfee introduceert McAfee MVISION, een uniek portfolio met nieuwe en innovatieve producten voor de zakelijke markt. Hiermee beschikken bedrijven over een uitgebreid en flexibel systeem dat al hun securityproducten beheert. MVISION komt niet alleen tegemoet aan de behoeften van nu, maar ook aan die van de toekomst, nu bedrijven steeds meer gaan werken met nieuwe besturingssystemen en de cloud. MVISION versterkt de positie van het apparaat als een controlepunt binnen de security-architectuur dankzij vereenvoudigd beheer, betere Windows-beveiliging, analyse van gedragspatronen en bescherming van Android- en iOS-apparaten. Met behulp van de geïntegreerde beheeromgeving kunnen securityteams proactief en eenvoudig hun beveiligingsmaatregelen beheren, optimaliseren en integreren voor elke combinatie van McAfee Advanced Protection en de ingebouwde functionaliteit van Windows 10.

  "McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) is een van de eerste producten op het gebied van geïntegreerde automatisering en organisatie van security. Beveiligingstalent is schaars tegenwoordig. Er is behoefte aan de kracht van de traditionele ePO maar met een eenvoudigere gebruikerservaring, voor zowel meer efficiëntie als effectiviteit. McAfee MVISION speelt in op de vraag naar automatisering en vereenvoudiging van zowel de tools van McAfee als die van derden, zoals Microsoft Defender. MVISION wordt geleverd in een SaaS-omgeving en combineert analysefunctionaliteit met het beheer van beleidsregels en gebeurtenissen op een manier die geschikt is voor zowel grote als middelgrote bedrijven", aldus Frank Dickson, Research Vice President van Security Products bij IDC.

  "Er is te veel complexiteit ontstaan door de vele soorten apparaten, producten en consoles. Het moet weer simpeler worden en de benadering van s>>

  Lees verder..

  0 0

  Schiphol-Rijk, 18 juli 2018 – Cybersecuritybedrijf McAfee introduceert vandaag de McAfee® ePolicy Orchestrator® (ePO™) op Amazon Web Services (AWS). Deze nieuwe, razendsnelle AWS-implementatie geeft bedrijven meer tijd om zich te richten op beveiligingskwesties, doordat ze niet langer de hardware, netwerken en databases van interne serveroplossingen hoeven te onderhouden. Met Infrastructure-as-a-Service profiteren klanten van de voordelen van het Shared Responsibility Model van AWS, met behoud van de volledige controle over hun data en configuraties. De gezamenlijke aankondiging werd gedaan tijdens de AWS Summit in New York, waar de aanwezigen een demo konden bekijken op stand 539 in het Javits Center.

  "Omdat de implementatie zo snel en eenvoudig is, kunnen klanten overal gebruikmaken van ons bewezen en unieke platform voor securitymanagement", zegt Raja Patel, Vice President en General Manager van Corporate Security Products bij McAfee. "McAfee ePO op AWS betekent een echte doorbraak. Het is een volledig open en geïntegreerde console voor securitymanagement die gelijke tred houdt met de overstap naar de cloud van onze klanten. McAfee ePO garandeert dat hun securityproducten optimaal blijven samenwerken voor een sterkere algehele beveiliging."

  Een van de belangrijkste aspecten van McAfee ePO is het open framework voor het securitymanagement van de producten van zowel McAfee als andere leveranciers. Dit unieke framework is ook beschikbaar voor de AWS-implementatie. McAfee levert nu al meer dan 150 gecertificeerde integraties en blijft zijn oplossingen uitbreiden. In combinatie met McAfee MVISION Endpoint worden ook de ingebouwde securityvoorzieningen van Microsoft Defender beheerd en verbeterd. Andere voordelen van McAfee ePO op AWS zijn:


  0 0

  Utrecht, 19 juli 2018 – Veel gebruikers van mobiele apps maken zich zorgen over wat apps allemaal registreren: waar ze zich bevinden, wat ze doen, welke data ze met wie delen. Dit blijkt uit onderzoek van Kaspersky Lab. Experts van het cybersecuritybedrijf wijzen erop dat deze zorgen door een paar eenvoudige beveiligingsmaatregelen zijn weg te nemen.

  Consumenten piekeren steeds vaker over de mate waarin hun internetactiviteit wordt bekeken of in hoeverre ze traceerbaar zijn via hun online voetafdruk. Zo heeft Kaspersky Lab geconstateerd dat 50 procent zich ongemakkelijk voelt bij het delen van locatiegegevens met websites en applicaties. Twee jaar geleden bedroeg dit percentage nog maar 33 procent. Daarnaast is 49 procent bang dat anderen precies kunnen zien wat ze op hun device doen. 37 procent vreest opgespoord te worden met behulp van geolocatie-informatie.

  Deze zorgen zijn terecht. Experts van Kaspersky Lab hebben ontdekt dat apps niet alleen toegang hebben tot een enorme hoeveelheid data (zoals details over waar de gebruiker is, informatie over contactpersonen en activiteiten, enzovoorts). Apps zijn ook vaak actief op de achtergrond, zonder dat de gebruiker dit weet. Volgens het onderzoek heeft 83 procent van de Android-apps toegang tot gevoelige data en kan 96 procent zonder toestemming worden geopend. Deze zorgen zijn te voorkomen met enkele eenvoudige beveiligingsmaatregelen.

  Veel mensen nemen deze maatregelen om hun data en privacy te beschermen echter niet. 34 procent erkent bijvoorbeeld de rechten van de vooraf op hun mobiel geïnstalleerde apps niet te controleren. 22 procent verzuimt di>>

  Lees verder..

  0 0

  Deliveroo, de on-demand maaltijdbezorger, lanceert vandaag een innovatief platform in Amsterdam. Deliveroo introduceert Editions keukens, die zes restaurantconcepten aanbieden van twee bekroonde chef-koks: Ron Blaauw en Michiel van der Eerde van BAUT. De keukens staan op de eerste jeu de boules foodhal van Nederland: Mooie Boules. De gerechten van de chefs worden exclusief bezorgd bij klanten van Deliveroo en zijn verkrijgbaar voor bezoekers van de jeu de boules hal in Amsterdam-Oost.

  Deliveroo Editions is een innovatief platform voor de Nederlandse horeca. Op basis van beschikbare data identificeert Deliveroo welke gerechten of keukens in bepaalde wijken nog niet beschikbaar zijn maar waar wel vraag naar is. Deliveroo lanceert deze keukens vervolgens met de chefs van bestaande en populaire restaurants. Hierdoor beschikken deze restaurants over de infrastructuur om hun bedrijf eenvoudig uit te breiden en te laten groeien in nieuwe stadsdelen. In andere landen waar Editions gelanceerd is heeft dit geleid tot omzetstijgingen van wel 400%. Dit creëert banen voor chefs en keukenpersoneel op de locaties en hierdoor kunnen Deliveroo bezorgers extra bestellingen leveren.

  Op de locatie zijn zes restaurantconcepten beschikbaar, speciaal ontworpen voor het koken en laten bezorgen van specifieke gerechten. Dit zijn Pho Sho, Waha (proteïne bowls), Armando’s (kip) en Superbowls door BAUT en Pita Pita Pita en Indonesisch door Ron Blaauw.

  Voor de eerste lancering van Editions in Nederland werkt Deliveroo ook samen met Mooie Boules. Dit is een spin-off van Aimforthemoon, die hiermee de eerste jeu-de-bouleshal van Nederland opent. Op de locatie zijn niet alleen de keukens van Editions, maar er is ook ruimte voor bezoekers om te genieten van een jeu de boules-avond met vrienden, familie of collega’s.

  Stijn Verstijnen, Directeur Deliveroo Nederland: ‘We streven er naar dat als mensen aan eten denken ze aan D>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 19 juli 2018 – Volgens 40 procent van de bestuurders zijn bedrijven onvoldoende in staat om jong talent te binden en te behouden. Samen met de veranderende marktomstandigheden (45%) en de veroudering van het personeelsbestand (41%), vormt dit volgens bestuurders de grootste bedreiging ten aanzien van het personeelsbeleid. Dit blijkt uit het jaarlijkse Benchmarkonderzoek van HR-dienstverlener Raet. Om jong personeel te kunnen binden is het voor werkgevers belangrijk om rekening te houden met wat hen gelukkig maakt. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat generatie Y de werk-privé balans (65%) en leuke collega’s (61%) het vaakst noemt in de top drie belangrijkste factoren voor werkgeluk. Beloning en arbeidsvoorwaarden staan bij generatie Y relatief minder vaak in de top drie dan bij oudere medewerkers (56% vs. 64%).

  Aantrekkelijk werkgeverschap
  Jong personeel blijkt niet honkvast te zijn. Het onderzoek laat zien dat de ruime meerderheid van generatie Y (64%) binnen nu en twee jaar verwacht te kiezen voor een andere baan. In hun zoektocht naar een nieuwe werkgever kijken zij net zo vaak als de oudere generatie naar salaris (49%), maar letten zij meer dan gemiddeld op uitdaging in het werk (47% vs. 32%), carrièremogelijkheden (19% vs. 4%) en het aanbod van trainingen en opleidingen (10% vs. 3%). Zaken waar generatie Y in mindere mate naar kijkt, zijn de eigen verantwoordelijkheid (8%) en de maatschappelijke relevantie van het werk (7%). Dit terwijl 46 procent van de werkgevers juist de maatschappelijke relevantie van het werk en 40 procent de mate van verantwoordelijkheid aangrijpen om zich te onderscheiden als aantrekkelijk werkgever.

  Peter Kuijt, kennismanager Talent Management bij Raet: “Om jong talent aan te trekken, is het belangrijk om je als werkgever direct goed te profileren. Het is zonde als een werkgever de focus legt>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 19 juli 2018 – Uit de resultaten van een onderzoek naar het rijgedrag van bestelbusbestuurders, uitgevoerd door Verizon Connect en onderzoeksbureau Panelwizard, blijkt dat bijna de helft van alle bestuurders (46 procent) zich niet bewust bezighoudt met CO2-uitstoot. Daarnaast houdt drie op de tien (29 procent) zich niet bewust bezig met het brandstofverbruik. Volgens werknemers houden vier op de tien werkgevers (39 procent) zich niet bewust bezig met de CO2-uitstoot van hun bedrijf. Voor dit onderzoek heeft Verizon Connect, leverancier van oplossingen voor telematica en wagenparkbeheer, 816 Nederlandse bestuurders van bedrijfsvoertuigen ondervraagd in 2018.

  image

  Stationair draaien
  Slechts een op de vijf ondervraagden (22 procent) geeft aan energiezuinig om te gaan met zijn bedrijfswagen door de motor uit te zetten bij kort stilstaan. Een op de zeven (15 procent) heeft geen keuze, omdat de bedrijfswagen een start-stopsysteem heeft. Van de ondervraagden die hun motor bij kort stilstaan stationair laten draaien, doen drie op de tien (31 procent) dat zonder erbij na te denken. Andere rede>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juli 2018Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, heeft vandaag zijn nieuwe Cloud-Ready specialisatieprogramma geïntroduceerd voor channel partners. Met dit programma kunnen partners van Ruckus sneller nieuwe en snelgroeiende marktsegmenten betreden en duurzame inkomsten genereren. Het programma bestaat uit diverse tools, training, technische ondersteuning en incentives om de verkoop van Ruckus Cloud WiFi te stimuleren.

  Oplossingen voor het beheer van wifi-netwerken in de cloud winnen razendsnel aan populariteit en vormen het snelst groeiende segment binnen de markt voor WiFi infrastructuur. Een gebruiksvriendelijke cloudoplossing voor centraal beheer van WiFi netwerken is ideaal voor bedrijven met meerdere locaties, dankzij de schaalbare capaciteit, het eenvoudige beheer en het ‘pay-as-you-grow’ abonnementsmodel. Het nieuwe Ruckus Cloud-Ready specialisatieprogramma geeft partners de kennis en middelen in handen om aan deze behoeften te voldoen en nieuwe klanten van Ruckus Cloud WiFi binnen te halen.

  "Dankzij onze specialisatieprogramma's kunnen partners zich onderscheiden van de concurrentie", zegt Bart Giordano, Vice President van Business Development and Cloud Services. "Dit nieuwe programma biedt onze partners de beste hulpmiddelen, ondersteuning en incentives waarmee ze verticale markten zoals retail, het mkb, hospitality en onderwijs optimaal van dienst kunnen zijn."

  Voordelen van specialisatie
  Het specialisatieprogramma voor partners is beschikbaar op twee niveaus: Select en Elite. Het biedt waardevolle incentives en marketingondersteuning waarmee gemakkelijker nieuwe klanten kunnen worden binnengehaald. Enkele exclusieve voordelen:


  0 0

  Amsterdam, 19 juli 2018Avi Networks, leverancier van Intent-Based applicatiediensten, kondigt vandaag versie 18.1 van het Avi Vantage Platform aan. Deze versie levert verbeterde automatisering, applicatie-intelligentie en schaalbaarheid om te voldoen aan de snelgroeiende eisen van applicatielevering. Na de recente investering door Cisco Investments en na de opname in het wereldwijde productportfolio van Cisco, onthulde Avi een reeks verbeterde integraties met Cisco-producten, waaronder Cisco ACI, AppDynamics en Tetration. Dit resulteert in flexibele, programmeerbare en sterk geautomatiseerde diensten voor toepassingsnetwerken.

  Versie 18.1
  De belangrijkste functies en verbeteringen in Avi Vantage - versie 18.1 zijn een volledige L2-L7-automatisering door de integratie van Avi Vantage met Cisco ACI en verbeterde applicatie-inzichten. Hierdoor worden de prestaties en automatisering verbeterd die vereist zijn voor apps op moderne programmeerbare netwerken. Daarnaast levert deze versie verbeterde applicatie-inzichten door de integratie met Cisco AppDynamics en Tetration Platform. Zo is het mogelijk om de prestaties van de apps te bewaken en verbeteren met Avi. 

  Versterkte intent-based netwerkbenadering
  De software-architectuur van Avi, die het gecentraliseerde besturingsvlak (Avi Controller) van het gedistribueerde gegevensvlak (Avi Services Engines) scheidt, maakt implementatie mogelijk in een heterogene infrastructuur, waaronder openbare clouds, privé clouds en on-premise datacenters. Avi Vantage - versie 18.1 omvat  een 'service-modus'-integratie met Cisco ACI, de software-defined networking (SDN-)oplossing van Cisco. Met behulp van een nieuwe en unieke aanpak, is de Avi Controller direct geïntegreerd met de Cisco APIC-controller door REST API's, zonder dat device-pakketten nodig zijn om >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juli 2018 - Pure Storage presenteert FlashStack met FlashBlade, voor het versnellen van data warehouses. Ook zijn AIRI en AIRI Mini, de AI-infrastructuuroplossingen van Pure Storage en NVIDIA, nu leverbaar met Cisco Nexus ethernet switches. Klanten van Cisco en Pure Storage kunnen zo een breed scala aan data analytics inrichten waarmee ze hun data kunnen inzetten voor innovatie, ongeacht in welk stadium deze data zich bevinden.

  Steeds meer data worden bewaard in zogenaamde ‘hot’ of ‘warm’ tiers, waar er makkelijker waarde aan kan worden ontleend. Deze verandering vraagt om nieuwe tools voor data-extractie. Ook hebben organisaties nieuwe storagemodellen nodig waarmee deze tools zo effectief en efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden.

  “Data zijn het hart van onze huidige economie en zijn de brandstof voor innovatie. Nieuwe oplossingen, nieuwe industrieën en nieuwe kansen dienen zich aan – allemaal dankzij data. Dit tijdperk vraagt dan ook om een nieuwe manier van denken en een nieuwe strategie ten aanzien van data”, zegt Theo van Teylingen, Regional Director Benelux and Nordics bij Pure Storage. “Organisaties die op de lange termijn willen overleven, moeten weten hoe ze met behulp van data kunnen blijven innoveren en differentiëren.”

  AI-Ready-Infrastructure
  Data zijn drijvende kracht achter de AI-revolutie. Hoewel pioniers voor hun eigen industrie de grenzen van AI al hebben verlegd, was het voor de grote >>

  Lees verder..

  0 0


  Dutch IT-channel start per 1 september 2018 ‘Job of The Day’: een wervingsmogelijkheid op de website waarmee bedrijven uit de Nederlandse ICT-branche via een opvallende banner op de homepage een vacature kenbaar kunnen maken met doorlink naar de volledige vacature.


  De arbeidsmarkt is op dit moment krap. Er worden door producenten, distributeurs, cloud providers en IT-resellers veel nieuwe mensen gezocht.

  Vacatures

  Of u nou op zoek bent naar sales, marketing, technische en/of service specialisten... Dutch IT-channel (www.dutchitchannel.nl) bereikt deze doelgroep en is daarom hét platform om vacatures te laten landen in de IT business community!

  Hoe werkt het?

  In de opvallende banner ‘Job of The Day’ die prominent aanwezig is op de homepage van onze website, komt het logo van uw bedrijf en de functie van de vacature te staan en via een hyperlink landt de bezoeker direct op de volledige vacature op uw eigen website. De banner wordt niet alleen op de site van Dutch IT- channel geplaatst maar gaat ook mee in de dagelijkse nieuwsbrief. Daarnaast wordt de vacature gedeeld via het krachtige social media netwerk van Dutch IT-channel.

  Tarief

  1 dag € 295,-
  2 dagen € 375,-
  3 dagen € 425,
  -

  Voor meer informatie over plaatsingen van vacatures:

  Yvonne Bansagi Telefoon: 06-23530399

  Email: y.bansagi@dutchitchannel.nl

  0 0

  Ede, 19 juli 2018 – Untangle®, Inc., leverancier van uitgebreide netwerkbeveiliging voor MKB’s, heeft datacenter BIT aangesteld als strategisch distributeur. Hiermee breidt Untangle verder uit op de Europese beveiligingsmarkt. De kennis en ervaring van BIT op het gebied van netwerken en beveiliging gaven de doorslag voor deze samenwerking. Untangle levert complete netwerkbeveiligingsoplossingen die providers en resellers van managed services in staat stellen om hun eigen productportfolio’s te creëren. Ook helpt het hen om in te spelen op de snel groeiende markt voor netwerkbeveiliging. De Unified Threat Management (UTM) oplossing van Untangle, NG Firewall, biedt klanten een waterdichte beveiliging tegen ransomware, malware, hackpogingen, phishing programma’s, spam en ongepaste of gevaarlijke websites en apps. NG Firewall is naadloos geïntegreerd met de cloud services van Untangle, waaronder ScoutIQ™ threat intelligence en Command Center gecentraliseerd beheer.

  “De ervaring van BIT als datacenter en netwerkbeveiligingsexpert biedt kansen voor ongeëvenaarde klantervaringen”, zegt Scott Devens, hoofd uitvoerende dienst bij Untangle. “De klantenservice van BIT, maar ook de zakelijke diensten, scheppen duidelijkheid in de complexiteit van de informatietechnologie. Door de technologieën op een coherente manier te implementeren wordt voorzien in de behoefte van de klant. We kijken uit naar de samenwerking en om het portfolio van netwerkbeveiligingsproducten van Untangle verder uit te breiden.”

  De dienstverlening van BIT is ingericht rondom de centrale behoefte van de>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juli 2018Rubrik heeft de AWS Storage Competency van Amazon Web Services behaald. Dat betekent dat Rubrik heeft bewezen technologie te leveren waarmee klanten succesvol hun opslagdoelen op AWS kunnen behalen. Rubrik is martkleider op de opkomende markt voor Cloud Data Management, en biedt een oplossing waarmee bedrijven hun gegevens kunnen herstellen, beheren en beveiligen op zowel cloud- als lokale omgevingen.

  Met het behalen van de AWS Storage Competency onderscheidt Rubrik zich als AWS Partner Network (APN) lid met uitgebreide ervaring in backup, recovery en archivering, na jaren innovatieve technologie en oplossingen te hebben ontwikkeld die gebruik maken van AWS-diensten. Om de AWS Storage Competency te behalen, moeten APN Technology Partners hun oplossingen naadloos aanleveren op AWS.

  “Rubrik is gebouwd voor een cloud-wereld, dus we zijn erg blij dat we de AWS Storage Competency hebben bereikt. Het onderstreept onze technische kennis van AWS en bewijst onze klantsuccessen”, zegt Ranajit Nevatia, Vice President, Business Development, Rubrik. “Ons doel is om bedrijven te voorzien van een simpelere, snellere en toekomstbestendige oplossing voor cloud-datamanagement.”

  “De krachtige combinatie van Rubrik en AWS stelt ons in staat over te stappen van kostbare, verouderde infrastructuur naar de krachtige publieke cloud. We kunnen data tegenwoordig eenvoudig archiveren en benaderen, wat resulteert in aanzienlijke kosten- en tijdbesparing”, zegt Jake Warren, Senior Systems Administrator bij Red Hawk Casino. “Dankzij Rubrik en AWS kan ik mijn tijd besteden aan het ontwerp en de implementatie van nieuwe technologie in plaats van aan beheer van verouderde tapes en opslag. Voor ons is het geen verrassing dat Rubrik de AWS Storage Competency heeft weten te behalen.”

  Het platform van Rubrik ondersteunt meerdere AWS-opslagklassen >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 juli 2018 - Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, kondigt vandaag de Ruckus R730 aan, het eerste draadloze 802.11ax acces point (AP) in de branche dat geschikt is voor IoT en LTE. De R730 heeft een hoge capaciteit en werkt nauw samen met de nieuwe Ruckus Ultra-High Density Technology Suite. Zo levert de R730 probleemloos video met hoge resolutie in drukke omgevingen zoals stadions, treinstations en scholen. Bovendien werkt de R730 met zowel het nieuwe WPA3™ beveiligingsprotocol als WiFi™ Enhanced Open voor veiligere verbindingen op openbare netwerken.

  Het wereldwijde data- en videoverkeer groeit enorm door de snelle toename van het aantal mobiele apparaten. ABI Research voorspelt dat in 2022 het aantal geleverde WiFi apparaten gegroeid zal zijn tot bijna 35 miljard. Bovendien neemt het data- en videoverkeer verder toe, doordat ook het datagebruik per apparaat toeneemt, bijvoorbeeld door videostreaming, VR, AR en livestream gaming.

  “Ruckus’ klanten en partners vragen steeds meer van hun netwerken”, aldus Ian Whiting, president van Ruckus Networks. “Bij Ruckus leveren we al jarenlang vernieuwende producten en technologieën die voldoen aan de meest vergaande netwerkeisen, terwijl we de kosten-per-verbinding laag houden. De Ruckus R730 en Ruckus Ultra-High Density Technology zijn daar een goed voorbeeld van.”

  Lees het volledige Engelstalig persbericht voor meer technische details.  Bijlagen

  0 0

  Advion, een vooruitstrevende en vernieuwende groothandel in de fast moving consumer goods(FMCG)-sector in onder andere food en personal care producten, kiest voor het CloudSuite platform voor het faciliteren van een volledig nieuwe webshop.

  Als ‘schakel in sterke merken’ biedt Advion een breed assortiment van meer dan 70 A-merk fabrikanten aan, in household care, personal care en food. Hierbij richten zij zich zowel op leveranciers als afnemers. Advion wordt gewaardeerd om haar hoge service en persoonlijk contact. Die positie als ondersteunende en servicegerichte groothandel wil zij verder uitbouwen, zeker ook aan de leverancierskant. Advion is de schakel tussen groothandels en fabrikanten in zowel het logistieke proces als het versturen en verkrijgen van commerciële informatie en productinformatie.

  Alle gemakken voorzien in vernieuwend ‘support portaal’
  Om beide klantsoorten van meer gemakken en ondersteuning te voorzien, wil Advion het ‘Advion support portaal’ opzetten. Deze volledig nieuwe webshop maakt bestellen heel eenvoudig en dient als een support platform voor leveranciers en afnemers. Productinformatie, inzicht in leveringen en bestelgemak zijn kernwoorden voor de afnemer. Voor de leverancier zijn marketingsupport, promotionele samenwerking en inzicht in performance kernwoorden. Ook moet het gemakkelijk worden om (product)data uit te wisselen: voor de klant om productgegevens te downloaden en voor de leverancier om in een eigen portal productgegevens te uploaden. Alles met het doel om leveranciers en afnemers dichter bij elkaar te brengen.

  Oplossing voor nu en in de toekomst
  CloudSuite gaat dit voor Advion verwezenlijken door een optimaal werkende webshop te implementeren inclusief CMS, DAM en PIM module. Deze is toekomstbestendig en biedt de mogeli>>

  Lees verder..

  0 0

  De media schetst niet altijd een even rooskleurig beeld van de detailhandelsector, de cijfers doen dit gelukkig wel. Met de e-commercecijfers die jaar na jaar stijgen en winkeliers die een meer toegewijd, interactief klantenbestand melden, is de sector misschien gewoon in transitie, in plaats van in een neerwaartse spiraal. Naarmate het verkoopmodel zich evolueert zal de consument hier ook in mee gaan.

  Winkeliers blijven zich innoveren; detailhandelaren gaan uitdagingen aan, die ontstaan door veranderende consumentenbehoeften en een wisselend industrielandschap. Of het nu gaat om een complete vernieuwing wat betreft technologie of het aanpassen van de verkoopstrategie, er zijn een paar universele waarheden die gelden voor alle winkeliers. Met investeringen in twee belangrijke pijlers van de moderne detailhandel kunnen verkopers zeer winstgevend worden.

  Nauwkeurigheid van de voorraad
  Online of in de winkel, voorraadbeheer is zeer belangrijk voor elke verkoper. Efficiëntie in de magazijnen vermindert problemen in de gehele supply chain en heeft een meetbare impact op de winstcijfers. Dat geldt voor zowel zelfstandige winkels als grote winkelketens met geavanceerde distributienetwerken. Technologie kan een grote rol spelen om ervoor te zorgen dat de efficiëntie niet wordt onderschat.

  Om competitief te zijn, moeten winkeliers hun klanten een superieure winkelervaring, betrouwbare service en realtime zichtbaarheid bieden in voorraad en prijzen. Volgens de winkeliers die werden ondervraagd in de Zebra 2017 Retail Vision Study, waren de belangrijkste bronnen van klantontevredenheid uitverkochte producten en het feit dat hetzelfde product beschikbaar blijkt te zijn voor minder geld bij een andere winkel. Voor de huidige generatie van shoppers zal >>

  Lees verder..

  0 0

  Almere 19 juli 2018, GPS-Buddy, trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking introduceert tijdens Transport Compleet in Gorinchem haar nieuwe voertuigvolgsysteem. Dit low-end voertuigvolgsysteem is snel, eenvoudig en uit het zicht te installeren in elk type voertuig. Het systeem is met haar afmetingen van 7,6 cm bij 4,2 cm bovendien uitermate geschikt voor motoren. Ondanks de bescheiden afmetingen biedt de GPS-Buddy Basic alle noodzakelijke functionaliteit om snel en efficiënt de realtime positie van een voertuig vast te stellen. Fleetmanagers die naast voertuigen ook de keuze voor andere vervoersmiddelen bieden, hebben met de GPS-Buddy Basic de mogelijkheid om de gegevens van deze vervoersmiddelen in een beheeromgeving te registreren en beheren.

  Desmond van Kooten, sales director bij GPS-Buddy legt uit: “Wij hebben een breed portfolio met oplossingen om onder andere materieel en voertuigen te volgen. De OBD-connector, die eerder dit jaar is geïntroduceerd, is de meest eenvoudige manier om snel een voertuig te kunnen volgen. Het GPS-Buddy XL-systeem biedt klanten de mogelijkheid om de ritregistratie-functionaliteit naar wens en behoefte van de klant uit te breiden met specifieke oplossingen. De GPS-Buddy Basic biedt als low-end inbouwsysteem een meer permanente oplossing vergeleken bij de OBD-connector. Bovendien biedt de Basic ook voor motoren een volwaardige oplossing. Op deze manier willen wij mobiliteitsmanagers en fleetmanagers de gelegenheid geven om allerlei soorten vervoersmiddelen te monitoren en beheren binnen een omgeving.”

  De realtime ritinformatie is zichtbaar via de GPS-Buddy web-portal, de Studio-omgeving en de GPS-Buddy apps.

  De GPS-Buddy Basic is te zien tijdens Transport Compleet in Gorinchem 4, 5 en 6 september op de stand van GPS-Buddy.  Niet voor publicatie

  Afbeelding op hoge resolutie vindt u in de bijlage>>

  Lees verder..

  0 0

  ROTTERDAM - 23 juli 2018 - Mendix, het toonaangevende cloudplatform voor low-code en AI-ondersteunde app-levering, heeft vandaag aangekondigd dat het voor het tweede opeenvolgende jaar is benoemd als leider in het ‘Gartner Magic Quadrant for Mobile App Development Platforms’ (Jason Wong, Van L. Baker, Adrian Leow en Marty Resnick, 17 juli 2018).

  Mobile Application Development Platforms (MADP) bieden Rapid Application Development (RAD)-functies voor ontwerp, ontwikkeling en cross-platform inzet van mobiele applicaties. Met deze oplossingen kan het bedrijf een volledige reeks mobiele services gebruiken, van multi-experience front-ends, native apparaat-functies, offline gebruik en back-end services. Use cases omvatten het volledige spectrum van business-to-employee, business-to-business en consumenten-apps.

  "De dagen van traditionele mobiele applicatieontwikkeling zijn voorbij. Bedrijven hebben platforms nodig die een snelle ontwikkeling van persoonlijke en omgevingservaringen ondersteunen, die zich uitstrekken over meerdere digitale aanraakpunten, "aldus Derek Roos, mede-oprichter en CEO van Mendix. "Onze klanten bereiken betere bedrijfsresultaten door sterke mobiele back-end mogelijkheden te benutten met flexibele front-end technologieën. Mendix is het enige platform dat een continuüm van ontwikkelaars in staat stelt om het volledige scala van fit-for-purpose-apps en ervaringen te leveren. Het is geweldig om te zien dat onze strategie opnieuw resulteert in een sterke leiderschapspositie bij Gartner. "

  Het enige ontwikkelplatform voor mobiele apps voor business en professionele ontwikkelaars

  Door de combinatie van full-stack visuele ontwikkelingsmogelijkheden, een cloud-native architectuur en een geïntegreerde set tools voor de volledige levenscyclus van applicaties, is Mendix uitermate geschikt om hogesnelheid-applicatieontwikkeling mogelijk te maken, zodat bedrijven in staat zijn tot het volgende:

  • Ondersteunen van business en professionele ontwikkelaars: Mendix biedt een webgebaseerde WYSIWYG-omgeving zodat Business Developers snel prototypen kunnen maken en full-stack applicaties visueel kunnen modelleren zonder code te hoeven gebruiken. Professionele ontwikkelaars kunnen deze prototypen vervolgens omzetten naar productierijpe apps door complexe logicafunctionaliteit en aangepaste code-uitbreidingen toe te voegen met behulp van een rich-client IDE.
  • Eén keer bouwen, overal draaien: Mendix ondersteunt de ontwikkeling van responsieve cross-platform apps, zonder inzet van meerdere tools en code bases. Ontwikkelaars kunnen snel attractieve gebruikersinterfaces en -ervaringen ontwerpen door gebruik te maken van herbruikbare design-elementen, native apparaat-functies en volledige offline functionaliteit.
  • Smart experiences creëren: ontwerp slimme, aansprekende gebruikerservaringen die gebruik maken van IoT en cognitieve services, evenals nieuwe gebruikersinteractiemethoden, zoals gespreksinterfaces, chat-bots en virtual personal assistants (VPA's). Met behulp van Mendix kunnen ontwikkelaars pre-built connectors slepen en neerzetten om deze mogelijkheden aan hun apps te koppelen, zonder code te hoeven schrijven.
  • Agile ontwikkeling bevorderen: met agile projectmanagementmogelijkheden en een ingebouwde feedback-loop, bevordert Mendix snelle, iteratieve ontwikkeling na een Biz DevOps-benadering, die real-time samenwerking tussen business stakeholders, ontwikkelaars en operationele engineers ondersteunt. Teams kunnen snel MVP's leveren die een aantal belangrijke functies hebben, en vervolgens gebruikersfeedback gebruiken om applicaties in de loop van de tijd stapsgewijs te verbeteren.
  Mendix biedt de allereerste AI-geassisteerde applicatieontwikkeling met cloud-native deployment-opties

  Mendix introduceerde de eerste AI-geassisteerde ontwikkelingscapaciteit van de industrie. Op basis van machine learning (ML) analyse van meer dan 5 miljoen geanonimiseerde applicatiestromen, gebouwd met Mendix in 15 industrietakken, biedt Mendix Assist een nauwkeurigheid van 90% bij next-step suggesties en expertkwaliteit, performance en onderhoudsaanbevelingen.

  Mendix is ook het enige low-code platform dat gebruik maakt van containerisatie als kerntechnologie voor mobiele backend services, zodat bedrijven de flexibiliteit hebben om hun apps uit te voeren in elke Cloud Foundry of Docker-gebaseerde omgeving, inclusief Kubernetes. Het Mendix-platform ondersteunt hybride computermodellen met verticale en horizontale autoscaling en biedt krachtige hoge beschikbaarheid, met een zeer lage latency, voor failovers in meerdere beschikbaarheidszones.

  Mendix onderscheidt zich van de beste in zijn soort leveranciers voor mobiele applicatieontwikkeling op Gartner Peer Insights. Een klantrecensie van Mendix voor platformontwikkelingen voor mobiele applicaties vermeldt: "Het gebruik van het platform en de multi-channel mogelijkheden is geweldig en supereenvoudig. Mendix maakt offline-apps steeds krachtiger en biedt in elke release een aantal nieuwe functies. "

  Download het Gartner Magic Quadrant for Mobile App Development Platforms

  Een gratis exemplaar van het volledige rapport is hier beschikbaar.

  Disclaimer
  Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst aan die is vermeld in zijn onderzoekspublicaties en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en moeten niet worden gezien als feitelijke verklaringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

  Gartner Peer Insights-recensies vormen de subjectieve meningen van individuele klanten op basis van hun eigen ervaringen en vertegenwoordigen niet de mening van Gartner of aan haar gelieerde ondernemingen.

  Over Mendix
  Mendix is het snelste en gemakkelijkste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Als het enige low-code platform dat beschikbaar is via SAP en IBM helpen we onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder Analogic, KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Universiteit van Pennsylvania, gebruiken ons platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten enthousiast maken en de operationele efficiency verbeteren.

  Word lid van de Mendix-community door Mendix op LinkedIn en Twitter te volgen. Begin gratis met het bouwen van apps op www.mendix.com/try-now/

  0 0

  Zoals zovele andere gemeenten kiest ook de gemeente Tilburg voor TIE Kinetix. TIE Kinetix ondersteunt de gemeente Tilburg door alle leveranciers te onboarden op het FLOW platform van TIE Kinetix voor volledige ontzorging op e-facturatie.

  Uiterlijk 18 april 2019 dienen alle aanbestedende overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt e-facturatie oplossingen tussen bedrijven onderling en e-facturatie oplossingen naar de overheid in diverse modules voor geautomatiseerde uitwisseling van facturen via EDI/XML, PDF of handmatig via een factuurportaal.

  TIE Kinetix is een pionier in de e-facturatie markt met meer dan 30 jaar ervaring in e-facturatie voor overheid en bedrijfsleven.

  Over TIE Kinetix
  TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie.

  Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

  TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

  Voor meer informatie:
  TIE Kinetix N.V.
  Michiel Wolfswinkel
  De Corridor 5d
  3621 ZA Breukelen
  T: +31-88-369-8000
  E: info@TIEKinetix.com
  W:

  0 0

  Amsterdam, 20 juli 2018 - De Nederlandse scale-up Instant Magazine haalt een investering op van 4,6 miljoen euro, met als lead investeerder Connected Capital en deelname van bestaande investeerder Newion. De investeerders zijn enthousiast over de ambitie van Instant Magazine om door te groeien tot de nieuwe internationale standaard voor interactieve content.

  Instant Magazine, opgericht in 2013, is de vervanger van statische documenten zoals de pdf. Het platform stelt marketing- en communicatieprofessionals in staat om prachtige, digitale sales- en marketingmiddelen te creëren. De gebruikers maken onder andere nieuwsbrieven, whitepapers, jaarverslagen, sales proposals en online magazines. Het bedrijf is uitgegroeid tot internationale scale-up, met meer dan 1200 klanten verdeeld over 40 landen. De ruim 50 werknemers werken verspreid over de kantoren in Amsterdam, Londen en New York.

  De internationale standaard voor interactieve content
  “Deze investering stelt ons in staat ons platform verder te ontwikkelen en onze wereldwijde groeiambities te realiseren”, stelt Daan Reijnders, CEO en oprichter van Instant Magazine. “De ontwikkeling van features als een template builder en content personalisatie worden hierdoor versneld. Wij willen ook verdere integraties mogelijk maken met andere systemen, zoals CRM, DAM en andere contentplatformen.

  Daarnaast gaan we uitbreiden naar verschillende Europese landen en laten we het Amerikaanse team verder doorgroeien. De eerdere investeringen van Newion hebben ons geholpen om het platform te transformeren naar een Drag & Drop-editor en de eerste internationale stappen te zetten. Wij zijn trots dat Newion wederom investeert >>

  Lees verder..

  0 0

  Morgen activeren Vodafone, KPN, T-Mobile en Tele2 het mobiele netwerk op de Amsterdamse Noord/Zuidlijn. Dankzij 194 antenne-installaties en een 11,5 kilometer lang ringleidingsysteem met signaal verspreidende coaxkabels, is er op het gehele metrotraject (incl. stations) 2G-, 3G- én 4G-dekking. In de afgelopen weken is het mobiele netwerk uitvoerig getest om storingen op andere netwerken, zoals het C2000 netwerk van hulpdiensten, te voorkomen.

  Het netwerk op de Noord/Zuidlijn is een goed voorbeeld van de intensieve samenwerking tussen de verschillende mobiele providers om klanten ook onder de grond in het openbaar vervoer een goede mobiele gebruikerservaring te bieden. Daarom hebben ze het afgelopen jaar hard samengewerkt aan de realisatie van mobiele dekking op de verschillende stations en in de metrotunnel. Vodafone heeft daarbij de leiding genomen over het ontwerp en de bouw van de infrastructuur.

  Het bereik op de stations wordt gerealiseerd met behulp van kleine (richt)antennes. In de tunnels wordt de dekking verzorgd door coaxkabels die, dankzij kleine gaatjes in de kabelmantel, mobiel signalen kunnen verspreiden en ontvangen. Alle mobiele operators maken op het traject gebruik van hetzelfde netwerk met dezelfde zendmasten en antennes.

  De afgelopen maanden is het mobiele netwerk op de Noord/Zuidlijn uitgebreid getest, maar vanaf zondag gaan er naar schatting ruim 120.000 reizigers per dag gebruik van maken. Het netwerk wordt daarom de komende tijd nog intensief gemonitord en verder geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijke gebruikerservaring.

  image

older | 1 | .... | 714 | 715 | (Page 716) | 717 | 718 | .... | 763 | newer