Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 716 | 717 | (Page 718) | 719 | 720 | .... | 763 | newer

  0 0

  Barneveld, 24 juli 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, maakt bekend dat The Pavilions Hotels & Resorts Infor Hospitality Management System (HMS) inzet voor het stroomlijnen van de hotelactiviteiten. Daarnaast gebruikt de hotelketen Infor SunSystems om de financiële processen van de vestigingen in Amsterdam, Bali, Phuket en Madrid te ondersteunen. Het in Hong Kong gebaseerde bedrijf bezit en exploiteert luxe hotels en resorts, en organiseert reizen door Azië en Europa.

  The Pavilions Hotels & Resorts beschikt nu over één systeem voor alle vestigingen overal ter wereld en dat  maakt de bedrijfsvoering een stuk efficiënter. De oplossingen worden bovendien gebruikt bij alle toekomstige locaties van de hotelgroep.

  “Omdat we blijven groeien, is het belangrijk dat onze systemen dit kunnen bijbenen. Door de keuze voor Infor HMS en Infor SunSystems verwachten we aanzienlijke tijdbesparingen en foutreducties te kunnen realiseren. We wilden een echte cloud-ready applicatie met één bron, die onze systemen wereldwijd bundelt,” aldus Siobhan McHenry, Group Director van The Pavilions Hotels & Resorts. “Onze relatie met het Infor-team was tevens belangrijk voor onze selectie. Tijdens het gehele implementatieproces waren zij een uitstekende partner.”

  De Infor Hospitality Management Solution (HMS) is speciaal ontworpen om aan de behoeften van hotels te voldoen. De oplossing bevat gestandaardiseerde werkprocessen voor hotels en is hierdoor uitstekend geschikt om ketens met meerdere vestigingen te ondersteunen.

  Met Infor SunSystems kan The Pavilions Hotels & Resorts alle financiële transacties en rapportages beheren via één enkel wereldwijd platform. Dit helpt het exe>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 24 juli 2018 - NFIR, specialist in forensische IT-security en incident response, heeft branchegenoot True Access (True-xs) overgenomen. Met de overname breidt NFIR haar portfolio uit met nog completere diensten en krijgt True-xs de mogelijkheid aanvullende dienstverlening te bieden.

  Met het ingaan van de AVG, en de daarbij behorende verscherpte regelgeving voor gegevensbescherming en het melden van datalekken, stijgt de vraag naar de geavanceerde forensische IT-dienstverlening. Door de expertise van beide bedrijven te bundelen zijn specialisten van NFIR dag en nacht binnen enkele uren ter plaatse om digitale incidenten, zoals CEO-fraude of actieve hackers, onder controle te krijgen. Daarbij zijn de bedrijven in staat om na een incident of datalek direct bewijs zeker te stellen en aan te dragen in gerechtelijke procedures. True-xs heeft hiervoor de benodigde justitiële toestemming in bezit.

  Volledige keten aan securitydiensten
  “Dankzij deze overname kunnen we sneller onze gezamenlijke ambities verwezenlijken,” vertelt Arwi van der Sluijs, algemeen directeur van de nieuwe combinatie. “We groeien als bedrijf én bundelen onze kennis en ervaring. True-xs brengt onder andere de zogenaamde korpschef-goedkeuring in. Dit houdt in dat al onze medewerkers door de afdeling Korpscheftaken van de politie zijn gescreend. We hebben deze goedkeuring verkregen dankzij onze forensische expertise en de onderzoeksvergunning die we al in bezit hadden. Vertrouwen en expertise zijn cruciaal in onze branche,” licht van der Sluijs toe. Het personeel van True-xs gaat in zijn geheel over naar NFIR en binnen afzienbare tijd zal ook een gezamenlijk kantoor in Den Haag betrokken worden.

  NFIR is een joint-venture van de Intermax Group en Legian. “We kunnen dankzij deze overname door onze dochteronderneming NFIR het totale pakket op het gebi>>

  Lees verder..

  0 0

  Koramic2Engage is een samenwerking aangegaan met Frontline om hun klanten een optimale ervaring te laten beleven. Met het flexibele PureConnect klantcontact platform van Genesys is de organisatie klaar voor de toekomst.

  Koramic2Engage, waar onder andere IPG, in2com en Call-IT onder vallen, is gespecialiseerd in customer care services. Ze zijn gedreven om de beste klantervaring te leveren, zowel via menselijke als digitale kanalen. Meer dan 3.800 professionals garanderen een professionele en kennisintensieve behandeling van de contacten voor klanten op een 24/7 basis.

  Waarde toevoegen aan klantcontact
  Frontline verzorgt de totale service en support dienstverlening van Genesys PureConnect. Als System Integrator voegen zij daarbij zoveel mogelijk waarde toe aan alle (digitale) klantinteracties van Koramic2Engage. Deze toegevoegde waarde wordt geleverd door kennis van klantprocessen, slimme software oplossingen en integraties waarmee zij klanten een optimale ervaring laten beleven.

  Piet Schreurs, CIO Koramic2Engage: “Wij vernieuwen en verbeteren constant onze oplossingen en processen om aan de evolutie in de verwachtingen van de beste klantenervaring te beantwoorden. Daarom zijn we dit partnership met Frontline aangegaan om ons de beste ondersteuning te geven op ons Genesys PureConnect platform en de digitale mogelijkheden ten volle te benutten, zowel via menselijke als digitale interactie.”

  Flexibel en duurzaam communicatieplatform
  Hierbij past een communicatieplatform dat flexibel met de organisatie meebeweegt en toekomstbestendig is. Naast telefoongesprekken is het voor Koramic2Engage ook mogelijk om andere communicatiemedia via het platform te routeren zoals e-mail, chat, en social media berichten. Eventuele toekomstige kanalen kunnen eenvoudig geïntegreerd worden en maken op die manier onderdeel uit van het contactcenter.
  Dat niet>>

  Lees verder..

  0 0

  ’s Hertogenbosch — 24 juli 2018 - Ivanti®, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, kondigt Ivanti Automation aan. Ivanti Automation stroomlijnt het beheer van complexe hybride IT-omgevingen door infrastructuur, cloud- en werkplekprocessen te automatiseren. In aanvulling op het Identity Management portfolio integreert Ivanti Automation nu ook met het complete Ivanti IT-product portfolio voor operational security, unified endpoint management, IT asset management, service management evenals technologieën van derden. Ivanti Automation is gratis voor bestaande en nieuwe klanten ter integratie van oplossingen binnen het Ivanti portfolio en stelt IT-beheerders en -beveiligers in staat handmatige taken uit verschillende IT-silo’s te automatiseren en verenigen, zodat organisaties sneller return on investment krijgen uit hun bestaande technologie.

  “IT-organisaties beheren toenemend complexe hybride omgevingen, maar hun middelen zijn beperkter dan ooit”, zegt Ian Aitchison, Senior Product Director bij Ivanti. “Met Ivanti Automation helpen we hen zich te ontdoen van tijdrovende, handmatige taken die de mogelijkheden beperken om te focussen op strategische projecten. Door processen uit de hele IT-organisatie te verenigen, verbeteren we de algehele IT-samenwerking en productiviteit, proces-stroomlijning en verlagen we de risico’s. Door de standaard versie van Ivanti Automation kosteloos aan al onze klanten aan te bieden, kunnen zij snel en gemakkelijk profiteren van de voordelen van automatisering.”

  Vanuit één platform versimpelt Ivanti Automation infrastructurele, cloud- en werkplekprocessen die nodig zijn om IT-diensten te ondersteunen en te leveren aan de business. De oplossing overkoepelt alle producten van Ivanti en zorgt voor geautomatiseerde workflows over meerdere IT-afdelingen voor verenigd IT-management. D>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht - Voor het derde jaar op rij komt de Next Generation Firewall (NGFW) van Forcepoint als beste uit de test van NSS Labs. De firewall-oplossing van Forcepoint onderscheidde zich in beveiligingseffectiviteit en ontving op alle zes test-onderdelen de beoordeling ‘aanbevolen’.

  NSS Labs is een betrouwbare, transparante bron voor wat betreft onafhankelijk advies op het gebied van cybersecurity. In de Next Generation Firewall (NGFW 8.0) Group Test 2018 werden dit jaar tien producten – waaronder firewalls Barracuda Networks, Cisco en Palo Alto Networks – getest op beveiligingseffectiviteit, prestaties en total cost of ownership (TCO).

  Dit jaar bevatte de test 39 procent meer evasion-tests – wat de moeilijkheidsgraad aanzienlijk verhoogde. De Forcepoint NGFW was echter in staat 99,7 procent van de aanvallen te stoppen en blokkeerde zelfs 100 procent van de omzeilingen. Forcepoint is de enige cybersecurity-speler die een dusdanig efficiëntieniveau weet te bereiken. Mark Bloemsma, Consulting Sales Engineer EMEA van Forcepoint: “Forcepoint-teams zetten zich voortdurend in om altijd de hoogste mate van beveiliging te kunnen bieden. We hebben de afgelopen tien jaar voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe oplossingen voor steeds geavanceerder wordende bedreigingen. De resultaten zijn dan ook de kers op de taart van die voortdurende inspanningen.”

  In de Group Test van NSS Labs werd een doorvoer gemeten van 102 procent voor niet-versleuteld verkeer en 148 procent voor SSL. Dergelijke hoge scores zijn behoorlijk zeldzaam. Vikram Phatak, CEO van NSS Labs: “De Forcepoint NGFW 2105 had de hoogste beveiligingseffectiviteit van de NSS Labs NGFW Group Test 2018. Die score is zelfs hoger dan Forcepoint zelf claimt.”  Over Forcepoint
  Forcepoint is hét internationale, mensgerichte cybersecuritybedrijf dat de digitale wereld tr>>

  Lees verder..

  0 0

  HEERENVEEN 24 juli 2018 Zebra Technologies Corporation(NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real-time zichtbaarheid te geven, heeft vandaag haar nieuwe ZQ600 series met mobiele label- en bonnen printers aangekondigd, welke zijn ontworpen om de productiviteit in winkels, magazijnen en pakhuizen te verhogen. Voortbouwend op het succes van de meest succesvolle mobiele printer van Zebra, de QLn printer series, is de ZQ600 mobiele printer uitgerust met een kleurenbeeldscherm en een aanpasbaar menu die eenvoudige bediening garandeert. Ook zijn de printers uitgerust met een geavanceerde batterij en draadloze mogelijkheden die topprestaties voor toepassingen zoals prijsbeheer en snellere kassasystemen in winkels garanderen.

  BELANGRIJKSTE BEVINDINGEN


  0 0

  Schiphol-Rijk, 25 juli 2018 - Nieuw onderzoek van Unisys laat zien dat IT-professionals in 2018 gemiddeld drie datadiefstallen meldden, met uitschieters van elf diefstallen. Daarnaast meldden zij in hetzelfde jaar gemiddeld negen zeer hevige beveiligingsproblemen per maand.

  In het onderzoek, uitgevoerd door Information Services Group (ISG), werden 404 zakelijke IT-professionals in Noord-Amerika, Europa en Azië/Oceanië gevraagd naar hun beveiligingsoperatie. De resultaten laten zien dat deelnemers weten wat hun uitdagingen zijn, maar ook snappen hoe belangrijk het is om de werkplek adequaat te beveiligen, nu bedrijven die steeds meer verplaatsen naar de cloud en mobiele platforms: tussen 2016 en 2020 zullen lokale workloads afnemen van 55 procent tot 20 procent. ISG voorspelt dat 60 procent van alle bedrijven wereldwijd daardoor te maken zal krijgen met nieuwe beveiligingsproblemen.

  Om deze uitdagingen aan te kunnen, beveelt Unisys de adoptie van een zero trust-model aan: een benadering van beveiliging die erkent dat dreigingen niet enkel van buiten komen, maar ook binnen het vertrouwde gebied kunnen ontstaan. Daarom krijgen gebruikers zo min mogelijk toegang. Deze aanpak vraagt om een combinatie van microsegmentatie en beveiligingsdiensten als security information & event management (SIEM), bescherming van endpoints en risico-assessment. Dat voorkomt dat er nieuwe aankopen moeten worden gedaan die de toch al complexe omgeving nog ingewikkelder zouden maken.

  “In dit tijdperk van digitale transformatie snappen beveiligingsprofessionals dat digitaal vertrouwen cruciaal is. Als dat niet goed geregeld is, zullen organisaties daar grote problemen door krijgen”, zegt Doug Saylors, research director bij ISG. “Bedrijven die dit als eerste adopteren en weten in te zetten, creëren competitieve voordelen als gevolg van een betere band met >>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 25 July 2018 - Het aantal mobiele klanten bij virtuele operators in Nederland groeide tussen het derde kwartaal van 2017 en het eerste kwartaal van 2018 naar 6,81 miljoen. Dat is 1,5 procentpunt meer. Het aandeel van VO's in de totale mobiele markt steeg tot 33 procent. De marktgroei kwam vooral bij onafhankelijke MVNO's vandaan, meer dan van merken die bij de operators met een eigen netwerk (MNO's) horen. Dat blijkt uit Telecompapers nieuwe Dutch Mobile Virtual Operators Market-rapport.

  In de zes maanden tot en met maart 2018 kregen MVNO-aanbieders er 76.000 simkaarten bij, versus slechts 22.000 voor de MNO-merken (Let op: in de vorige versie stond '200.000 voor de MNO-merken). Dit verschil werd voornamelijk veroorzaakt door een sterke groei bij MVNO Simpel. Telfort, een merk van KPN, liet juist een daling zien. De andere MNO- merken wisten slechts kleine stijgingen in hun klanten aantallen te realiseren. De virtuele markt is nu gelijk verdeeld tussen de MVNO’s en de MNO-merken, met elk 50 procent van de markt.

  Dankzij een groei in het aantal klanten wisten de virtuele spelers ook hun omzet te verhogen. De totale omzet in het eerste kwartaal bedroeg EUR 212 miljoen, waarvan 40 procent bij de MVNO’s. Dit was een lichte groei ten opzichte van zes maanden geleden.

  41 actieve spelers in Q1 2018
  Het aantal actieve spelers op de Nederlandse VO-markt is met 41 gelijk gebleven sinds Q3 2017. het merendeel is een onafhankelijke MVNO zijn. In vergelijking met het derde kwartaal van 2017 was er één nieuwkomer en stopte één MVNO.

  • De nieuwkomer was PrioCom, dat zich richt op een nieuw segment binnen de zakelijke markt: bedrijven voor wie bedrijf-kritische communicatie van groot belang is.
  • Stipte is in Q1 2018 gestopt met het aanbieden van >>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 25 juli 2018 – Recruitmentspecialist PageGroup adviseert bedrijven om juist tijdens de zomer personeel te werven. Veel Nederlandse bedrijven stoppen dan juist met werven, terwijl het aanbod aan kandidaten min of meer gelijk blijft. “De mythe dat het zakelijk leven in juli en augustus stil komt te liggen is hardnekkig, maar onjuist,” stelt Joost Fortuin, Managing Director van recruitmentspecialist PageGroup. “De tendens is: we gaan nu niet werven, want er gebeurt toch niets. Ons advies: als je wil werven, doe het dan vooral nu!”

  Vergeleken met de ons omringende landen, is de vakantiespreiding in Nederland groter. Waar in landen als België vrijwel niets gebeurt in de zomermaanden, omdat iedereen op vakantie is, constateert PageGroup (bestaande uit Michael Page, Page Personnel en Page Executive) dat in Nederland het aantal plaatsingen in de zomermaanden ongeveer gelijk blijft. Fortuin: “Sommige zaken duren weliswaar wat langer, omdat mensen moeilijker te bereiken zijn, maar het aantal beschikbare kandidaten blijft min of meer gelijk. Dat geldt zeker voor de jongere kandidaten, die helemaal niet in juli en augustus op vakantie gaan. Wij zien juist vanuit de werkgeverskant de procedures stagneren. Onterecht: alleen met kerst en oud en nieuw komt alles echt tot stilstand in Nederland.”

  Accelereren om te concurreren
  Deze vermeende zomerstop creëert kansen voor bedrijven die juist nu gaan werven: zij kunnen immers het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt, omdat er even wat minder concurrentie van andere bedrijven is. Het talent ligt bij wijze van spreken voor het oprapen. “Als je toch>>

  Lees verder..

  0 0

  HOUTEN, 25 juli 2018 – Arrow Electronics is vanaf vandaag een Nederlandse distributiepartner van datamanagementbedrijf Rubrik. Met het Rubrik-platform zijn gebruikers verzekerd van geautomatiseerd en veilig databeheer. Het flexibele en uiterst gebruiksvriendelijke systeem verzorgt geautomatiseerd back-up en herstel van gegevens, alsmede replicatie en archivering van data in zowel hybride als multi-cloud-omgevingen.

  Rubrik vereenvoudigt gegevensbeheer voor ondernemingen met een gebruikerservaring van consumentenkwaliteit en op beleid gebaseerde automatisering. Rubrik is gebouwd voor oneindige schaalgrootte en eenvoudige cloud-integratie. Met Arrow als distributiepartner zijn Nederlandse bedrijven nu in staat om hun gegevens gemakkelijk en veilig van on-premises naar de cloud te transporteren.

  Innovatief platform
  Rubrik biedt via Arrow een innovatief platform waarop een strategische meerwaarde kan worden geleverd aan klanten. Door gebruik te maken van Rubrik’s technologie kan Arrow de databeheer-functionaliteiten leveren in on-premises en cloudomgevingen via één softwareplatform. Daardoor kunnen ondernemingen hun apps overal veilig kunnen mobiliseren.

  “Bedrijven moeten altijd en overal toegang hebben tot hun gegevens. Met Rubrik’s Cloud Data Management platform kunnen klanten al hun gegevens beheren binnen één platform”, aldus Marcel Griffioen, Regional Director Noord-Europa bij Rubrik. “Ik ben blij Arrow te mogen verwelkomen als het nieuwste lid van onze distributie-familie in EMEA. We zijn verheugd over de grote kans die we samen zien om onze unieke oplossing bij de partners van Arrow Electronics aan te bieden.”

  “Ik ben erg blij met deze toevoeging aan onze datamanagementportefeuille”, zegt Bart van Rheenen, Managing Director van de Enterprise Solutions tak va>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwste versie bouwt voort op marktsucces van Veeam Backup for Microsoft Office 365 door toevoegen van meer dan vijftig nieuwe features die investeringen in Office 365 beschermen; zorgt voor snelle, efficiënte dataprotectie en -herstel; helpt bij het voldoen aan wet- en regelgeving

  Veeam® Software, leider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, lanceert versie 2 van Veeam Backup for Microsoft Office 365®. Deze nieuwe versie beschermt naast Exchange Online- en Exchange on-premises-data nu ook Microsoft OneDrive for Business-, SharePoint Online- en SharePoint on-premises-installaties.

  De nieuwste versie van Veeam Backup for Microsoft Office 365 sluit aan op de succesvolle productlanceringen van Veeam: Veeam Backup for Microsoft Office v1 en v1.5. Tot nu hebben meer dan 35.000 organisaties, die goed zijn voor 4,1 miljoen Microsoft Office 365-mailboxen, Veeam Backup for Microsoft Office 365 gedownload. In het eerste haljaar van 2018 nam het aantal downloads met 151 procent toe, in vergelijking met de tweede helft van 2017. Boekingen stegen met 135 procent.

  Dankzij meer dan vijftig nieuwe features is het eenvoudiger om Office 365-data te beschermen, te beheren en inzichtelijk te maken. Tegelijkertijd is de hyper-availability van Microsoft Office 365-applicaties door organisaties van iedere omvang te waarborgen.

  Veeam Backup for Microsoft Office 365 v2 beschermt data in de Office 365-infrastructuur en breidt de automatische datareplicatie uit die Microsoft in zijn datacenters biedt. De combinatie van Veeam- en Microsoft-oplossingen stelt bedrijven in staat om volledige controle uit te oefenen over hun data en helpt ze bij het waarborgen van de beschikbaarheid van Exchange>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam / Berlijn, 25 juli 2018 – Geprolongeerd: voor de elfde keer op rij heeft SER de felbegeerde Microsoft Gold Partner status verworven. Wereldwijd bereikt slechts een procent van alle Microsoft-partners deze status. Daarmee is opnieuw de uitstekende implementatie van de Doxis4 ECM-suite in Microsoft-producten bewezen, evenals de meerwaarde voor SER-klanten.

  Met de vernieuwde gouden status voor Applicatie Ontwikkeling heeft de Europese marktleider van Enterprise Content Management (ECM)* opnieuw zijn competentie bevestigd voor een vlekkeloze integratie van Doxis4 met Microsoft-producten. Klanten profiteren van SER´s lange termijn strategie en voortdurende inzet voor gekwalificeerde medewerkers.

  “Slimme integraties zoals die van Doxis4 in Microsoft-producten zijn onontbeerlijk bij de ontwikkeling van efficiënte werkmethoden in dagelijkse omgevingen. Onze gebruikers beschikken over maximaal presterende zoek- en opbergfuncties, zonder dat zij hun vertrouwde Microsoft-omgeving hoeven te verlaten”, verklaart Klaus Eulenbach, Hoofd Technologie bij SER.

  Het hoogste competentieniveau sinds 2017
  Sinds 2007 heeft SER consequent de Microsoft Gold Partner status verworven en daarmee voldaan aan alle eisen die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt bijvoorbeeld ook een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in; SER overschrijdt dat aantal ruimschoots. Daarnaast dient een softwareleverancier te kunnen aantonen dat de klantinstallaties succesvol samenwerken met de producten van zowel de leverancier als met die van Microsoft.

  Naadloze integratie met Doxis4
  Doxis4 is volledig geïntegreerd met Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX.

  >>

  Lees verder..

  0 0

  Redwood City, Californië, 25 juli 2018Talend (NASDAQ: TLND), wereldleider in cloudintegratieoplossingen, kondigt aan dat het wederom door Gartner, Inc. is erkend als leider op het gebied van data-integratie, zoals benoemd in het Magic Quadrant for Data Integration Tools. Dit is de derde plaatsing van Talend in het leiderskwadrant, waarmee de complete visie van Talend en het uitvoerend vermogen van het bedrijf worden erkend. Voor een gratis exemplaar van het volledige rapport van Gartner, klik hier.

  Het volledige Engelstalige persbericht is hier te lezen.

  -----

  Noot aan de redactie: Bijgevoegd het volledige Engelstalige persbericht.

  Over Talend
  Talend (NASDAQ: TLND) is marktleider in cloudintegratieoplossingen en bevrijdt data uit legacy-infrastructuren. Hierdoor kunnen bedrijven data sneller voor zich laten werken. Talend Cloud levert één platform voor data-integratie tussen publieke, private of hybride cloudomgevingen en on premise-omgevingen. Dit resulteert in een betere samenwerking tussen de business en IT-teams. De open, gedegen en elastische architectuur stelt bedrijven in staat om snel marktinnovaties te omarmen. Talend stelt be>>

  Lees verder..

  0 0

  Bezorgrestaurants hebben al een tijd veel kritiek op de grote online eten-bestelsites vanwege hoge tarieven, iets wat de oprichters van de tweede grootste eten-bestelsite Sneleten.nl in 2011 al zagen aan komen. “Wij vonden 6% al hoog toendertijd, nu wordt er meer dan het dubbele gerekend en gaat het nog meer omhoog. Daarentegen zijn wij meer dan de helft goedkoper dan onze grote concurrenten” aldus de website.

  “Restaurants zijn gedwongen hoge tarieven te betalen aan de diensten die de mensen gebruiken terwijl dit heel vaak vaste klanten betreft, wij geloven nog steeds dat we hier de oplossing voor zijn, daarom geven wij ook vaste hoge kortingen aan gebruikers die gemiddeld minimaal 1x per maand bestellen” voegt de website toe.

  De oprichters komen zelf uit de bezorgwereld en vertellen veel steun te hebben van de lokale restaurants, het investeert daarom na 7 jaar nog steeds de meerderheid van hun winst in de promotie van hun dienst en verwerkt daardoor maandelijks duizenden orders door heel Nederland.

  0 0

  Het Amsterdamse techbedrijf Bynder laat van woensdag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus geen personeel toe op kantoor. De deuren van de zeven kantoren wereldwijd blijven gesloten om de productiviteit en creativiteit van medewerkers te bevorderen. De ruim 350 medewerkers wordt gevraagd elders te werken. Bynder roept andere bedrijven op om het voorbeeld te volgen, en op vrijdag 3 augustus de deuren te sluiten. Het is dan Global Work Remote Day.

  Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “Het idee voor de Global Work Remote Day is ontstaan nu we voor de tweede keer een week de deuren sluiten van onze kantoren. Na het succes, de vele inzichten en enthousiaste reacties van vorig jaar vragen we nu andere bedrijven om zich aan te sluiten. Tot nu zijn er meer dan 12 bedrijven die mee doen.”

  Werken vanaf het strand
  Hall: “Tijdens deze warme zomermaanden wil niemand voortdurend op kantoor zitten. Dat komt de creativiteit en productiviteit niet ten goede. Bovendien scheelt het enorm veel tijd, mensen hoeven namelijk niet naar kantoor te reizen. Maar voor veel mensen is het toch een grote stap om thuis of op een andere locatie te werken - terwijl je met de juiste tools eigenlijk overal aan de slag kan. Daarom willen we onze medewerkers stimuleren om nieuwe werkplekken te ontdekken. Dat hoeft echt niet perse thuis te zijn: ik reis de hele wereld over en red me prima vanuit hotelkamers, koffiebarretjes en strandtenten. Er is bijna overal wifi - dan kom je een heel eind. Ik klok zelf van de 30ste in vanaf het strand. Kan ik de tussen de werkzaamheden door soms even surfen!’’

  Alle bedrijven een Global Work Remote Day
  Bynder roept andere bedrijven op om vrijdag 3 augustus ook voor é&eac>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 26 juli 2018 – De beste aanbiedingen bij MediaMarkt zijn vanaf vandaag te vinden met behulp van je stem. Vraag de Google Assistent op je telefoon naar de aanbieding van de dag en MediaMarkt toont de beste aanbieding, waarna je het product direct kunt bestellen. MediaMarkt behoort hiermee tot de eerste winkels in Nederland die aanbiedingen vindbaar maken in een spraakgestuurde app.

  Deze functionaliteit in de Google Assistent-app is een voorbeeld van de strategische keuze van MediaMarkt om in te zetten op zogeheten Smart Home-oplossingen.

  De Google Assistent is al enige tijd in het Engels beschikbaar en wordt nu ook gefaseerd in het Nederlands gelanceerd. De vernieuwde Google Assistent mét aanbiedingen van MediaMarkt is vanaf vandaag standaard beschikbaar op Androidapparaten en ook te downloaden in de Apple store. Niet alleen de beste aanbiedingen, ook de openingstijden en route naar elke vestiging van MediaMarkt zijn met de Google Assistent in een handomdraai gevonden.

  Spraakgestuurd zoeken bespaart mensen tijd en wint snel aan populariteit. Dat uitgerekend MediaMarkt een van de eerste is met deze functionaliteit binnen de Nederlandse Google voice-app voor consumenten, is niet toevallig. De elektronicaketen is marktleider op het gebied van Smart Home.

  Alle apparaten aansturen met één spraakopdracht
  De spraakgestuurde functionaliteit van MediaMarkt benut nog maar het topje van de ijsberg van wat Google Assistent allemaal kan. MediaMarkt ziet kansen in het uitbreiden van deze functionaliteit, maar wil de consument vooral meenemen in de nieuwe wereld van Smart Home. In die wereld zijn alle apparaten in huis met elkaar verbonden en onder meer te bedienen met spraakopdrachten. Consumenten kunnen bij MediaMarkt inspiratie opdoen en medewerkers advies vragen om met Smart Home vertrouwd te raken.

  “Het brede gebruik van televisie, intern>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 26 juli 2018 - Steeds meer bedrijven kiezen voor een geïntegreerde oplossing, van werkplekdienst tot telefonie en van applicatie-hosting tot managed cloud. Denk bijvoorbeeld aan een lokale netwerkomgeving in combinatie met een volledige beheerde cloud-infrastructuur voor bedrijfstoepassingen, inclusief security en back-up. Axians en Solvinity bieden daarvoor een geïntegreerde oplossing die klanten als één dienst afnemen.

  Axians en Solvinity hebben in de praktijk ervaren dat klanten gecombineerde dienstverlening willen zien als één dienst. De afgelopen jaren hebben de twee bedrijven verschillende projecten en diensten samen opgezet. Axians ontwikkelde bijvoorbeeld diverse communicatieservices zoals de Flexibele Cloud Werkplek, diverse Unified Communications (UC) diensten en Network-as-a-Service, waar Solvinity met name haar dienstverlening rondom cloud, datacenter en het beheren van applicaties heeft uitgebouwd.

  Hans van den Broek, Commercieel Directeur bij Solvinity: “De services die Axians en Solvinity samen leveren, vormen één dienst, die vraagt om één aanspreekpunt. Dat Axians bijvoorbeeld werkplekdiensten levert en dat Solvinity de bedrijfsapplicaties centraal en veilig beheert in een public, private of hybride cloud, is de eindgebruiker om het even – die wil een gebruiksvriendelijke toepassing zonder zorgen over support of beheer. We komen hiermee tegemoet aan de wens van bedrijven en instellingen om service-integratie, waarbij één partij het ecosysteem beheert.”

  Axians en Solvinity hebben vanuit die gedachte en de ervaring uit meerdere gezamenlijke projecten een samenwerking opgezet om bedrijven met 200 tot 3.000 werkplekken goed begeleid en gefaseerd naar de cloud te helpen.

  Tom Greeve, directeur bij Axians: “Samenwerken is een kernwaarde van Axians en cruciaal voor behoud van succes in>>

  Lees verder..

  0 0

  G DATA, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, kondigt vandaag aan dat er een nieuw negatief record is gevestigd in het aantal geregistreerde nieuwe Android malware samples. In de eerste helft van 2018 zijn er in totaal 2.040.293 nieuwe Android malware samples geregistreerd, vergeleken met de eerste helft van 2017 is dit een stijging van maar liefst 40 procent.  De security experts van G DATA SecurityLab verwachten dat de stijging gedurende het jaar zal toenemen naar 3.500.000 nieuwe Android malware apps. Daarnaast verwachten de experts nieuwe creatieve tactieken van cybercriminelen om Android apparaten aan te vallen.

  Uit verschillende analyses van G DATA blijkt dat cybercriminelen met name hun aandacht vestigen op mobile gaming. Game developers passen hun populaire PC en console games steeds vaker aan voor smartphones of tablets. Cybercriminelen kunnen hierdoor nieuwe creatieve benaderingen op loslaten, zoals de valse Android Fortnite app die in circulatie is.

  Het is daarom belangrijk dat gebruikers tenminste proberen om de herkomst van apps controleren voordat ze het aanschaffen, alleen downloaden van erkende appstores, ervoor zorgen dat hun apparaat geüpdatet is en alle mobiele apparaten voorzien van web protectie.

  Meer informatie en cijfers over de toename van Android malware kunt u vinden op het G DATA blog: https://www.gdatasoftware.com/blog/2018/07/30937-malware-figures-for-android-rise-rapidly

  ###

  Over G DATA Software AG
  IT->>

  Lees verder..

  0 0

  Google introduceert vandaag de Nederlandse Google Assistent voor Android- en iOS-toestellen. De Google Assistent staat altijd voor je klaar om te helpen in alledaagse situaties, simpelweg door een opdracht te geven of een vraag te stellen - of je nou je agenda wilt beheren, een wekker voor morgenochtend wilt zetten of wil weten of het druk is op de weg.

  De Google Assistent is oproepbaar op geschikte Android-apparaten door de Home-knop ingedrukt te houden of “Oké Google” te zeggen. Je kunt zo snel en eenvoudig een appje verzenden, een liedje opzetten, navigatie-instructies ontvangen en het nieuws beluisteren.

  Kunstmatige intelligentie
  Al sinds de jaren 50 is natuurlijke spraakinteractie met computers één van de grote uitdagingen in de informatica. Om spraakherkenning van hoge kwaliteit aan te bieden en de Nederlandse taal goed te begrijpen, heeft Google jarenlang geïnvesteerd in kunstmatige intelligentie en Natural Language Processing, die twee belangrijke fundamenten van de Google Assistent zijn.

  Gecombineerd met de informatie uit de populairste zoekmachine ter wereld, heeft de Google Assistent een grote hoeveelheid kennis en een goed gevoel voor context in gesprekken. Bovendien blijft de Assistent leren van zijn gebruikers, waardoor het systeem continu beter wordt.  Nederlandse merken, Nederlands nieuws
  De Google Assistent spreekt niet alleen Nederlands, maar is Nederlands. De functionaliteit en persoonlijkheid zijn aangepast aan ons land - de Assistent zingt Nederlandstalige liedjes, volgt het Nederlandse voetbal en begrijpt dat het weer heel belangrijk is voor ons.

  Bovendien hebben bekende Nederlandse bedrijven bijgedragen aan de>>

  Lees verder..

  0 0

  MKB-Nederland en VNO-NCW vinden het een goed teken dat de Amerikaanse president Donald Trump en Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, de onderhandelingen over lagere importtarieven en minder handelsbarrières hebben voortgezet. Volgens de ondernemersorganisaties vermindert dit de dreiging van verdere escalatie die op de loer lag.

  Handelsoorlog
  Juist de EU en de VS hebben elkaar als grote handelsblokken en partners als geen ander nodig. Samen kunnen ze een sterk front vormen in de wereld en zo zorgen voor eerlijke en vrije handel. Daar profiteren alle burgers, bedrijven en landen uiteindelijk van. MKB-Nederland en VNO-NCW hebben continu voor een (slimme) deal gepleit na het stranden van de eerdere handelsafspraken en de recente dreiging van een handelsoorlog.

  Details
  De exacte details van de ontmoeting van Juncker en Trump moeten nog bestudeerd worden, ook omdat er ten opzichte van de auto-industrie - waarvoor Nederland veel toelevanciers heeft - nog geen duidelijke afspraken zijn gemaakt. Er is ieder geval weer duidelijke toenadering die bijdraagt aan het herstel van vertrouwen en groei van de handel, aldus MKB-Nederland en VNO-NCW.

  Meer info is te vinden in de verklaring van de Europese Commissie.

older | 1 | .... | 716 | 717 | (Page 718) | 719 | 720 | .... | 763 | newer