Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 717 | 718 | (Page 719) | 720 | 721 | .... | 763 | newer

  0 0

  Barneveld, 27 juli 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, en OpenSesame Inc., een leverancier van e-learningcursussen voor bedrijven, gaan hun samenwerking uitbreiden. Infor-klanten en -beheerders krijgen voortaan binnen LMS toegang tot de uitgebreide catalogus met e-learningcursussen van OpenSesame. Beide bedrijven werken al sinds 2015 samen en bieden organisaties wereldwijd hoogwaardige trainingsoplossingen.

  Werknemers profiteren door de samenwerking doordat ze hun vaardigheden kunnen verbeteren, hun volledig potentieel kunnen bereiken en zo rechtstreeks bijdragen aan het succes van hun bedrijf. Er zijn meer dan 20.000 cursussen beschikbaar, waarbij de onderwerpen variëren van het trainen van zakelijke en soft skills, tot het verkrijgen van kennis op het gebied van technologie, compliance en veiligheid.

  Infor LMS is onderdeel van Infor Human Capital Management (HCM) en biedt een robuuste end-to-end-oplossing voor het maken, leveren en rapporteren van trainingsactiviteiten. Klanten van Infor LMS hebben via hun Infor LMS-oplossing toegang tot de volledige bibliotheek met e-learningcursussen van OpenSesame. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de inhoud op mobiele apparaten te bekijken zodat ze overal en altijd gemakkelijk kunnen leren.

  “OpenSesame is de afgelopen jaren enorm gegroeid door zich te focussen op de behoefte van klanten aan e-learningcursussen waarmee ze de ontwikkeling en productiviteit van medewerkers kunnen stimuleren”, aldus Tom Turnbull, Vice President Partnerships bij OpenSesame. “Door de uitbreiding van onze samenwerking met Infor kunnen we onze wederzijdse klanten helpen de talenten van hun personeel verder te ontwikkelen.”

  “Slimme organisaties weten dat het noodzakelijk is om talent van binnenuit te stimuleren om succesvol te zijn in de >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 27 juli 2018 – BlackBerry is door Gartner uitgeroepen als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Unified Endpoint Management Tools 2018. Het Magic Quadrant onderzoekt of leveranciers in de UEM-markt hun visie volledig kunnen waarmaken. BlackBerry is een van de vijf UEM-leveranciers die dit jaar in het Leaders Quadrant gepositioneerd is.

  Lees hier het volledige Engelstalige persbericht.  Over BlackBerry
  BlackBerry is leverancier van software en services gericht op het beveiligen en beheren van IoT-endpoints. Het bedrijf doet dit met BlackBerry Secure, een end-to-end Enterprise of Things-platform, dat bestaat uit BlackBerry’s enterprise communicatie- en samenwerkingssoftware en gecertificeerde beveiligingsoplossingen.

  BlackBerry is gevestigd in Waterloo, Ontario en opgericht in 1984 en is actief in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika. BlackBerry is genoteerd aan de aandelenbeurs in Toronto en New York, beide met de symbolen “BB”. Bezoek de website voor meer informatie: www.BlackBerry.com en volg het bedrijf op LinkedIn, Twitter en Facebook.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
  LEWIS
  Tel:+31 40 235 46 00
  E-mail:blackberryNL@teamlewis.com

  0 0

  Hengelo, 31 juli 2018 – Hans Lesscher, algemeen directeur van Odin Groep bevestigt zijn groeiambities en focus op duurzaamheid in een recent verschenen Duurzaam Ondernemen Jaarverslag. Hij stelt dat het hierbij niet alleen draait om energieverbruik en milieu, maar in het bijzonder om het aantrekken, behouden en opleiden van medewerkers. Lesscher: “Het is mijn rotsvaste overtuiging dat we als organisatie op de lange termijn succesvoller zijn door onze mensen centraal te stellen, en ze actief te begeleiden bij hun carrière. Zij zijn de motor achter het succes van Odin Groep.”

  Duurzaam ondernemen, in de breedste zin van het woord, is een belangrijk speerpunt van Odin Groep. Mede d>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 31 July 2018 - Er is een groeiende interesse van binnen- en buitenlandse investeringsmaatschappijen in de Nederlandse glasvezelmarkt. In het afgelopen jaar hebben meerdere van deze partijen belangen genomen in bedrijven die actief zijn op de Nederlands markt. De komende jaren zullen deze investeringen tot honderdduizenden nieuwe homes passed leiden, zo blijkt uit het Telecompaper-rapport FTTH in the Netherlands 2018. Ook kleine lokale initiatieven komen tot wasdom en overheden investeren mee, terwijl marktleider KPN zich niet roert op de glasvezelmarkt.

  • Binnen- en buitenlandse investeringsmaatschappijen richten zich op Nederlandse glasvezelmarkt
  • Overheden stappen in
  • Lokale en regionale initiatieven komen tot wasdom
  • KPN investeert vooralsnog niet veel in FTTH
  De Zweedse investeerde EQT nam CIF over, dat contracten heeft liggen voor glasvezelaansluitingen in nog minimaal 100.000 huishoudens. Arcus investeerde in E-Fiber, goed voor uitrolplannen naar minimaal 90.000 huishoudens. L2Fiber Rotterdam heeft naar eigen zeggen een investeerder bereid gevonden voor de aanleg van minimaal 300.000 homes passed.

  Ook op de zakelijke glasvezelmarkt zijn er ontwikkelingen gaande die duiden op toegenomen interesse, wat startte met Eurofiber dat enkele jaren geleden werd overgenomen door Antin Infrastructure Partners.

  Overheid investeert mee
  Hoewel de markt een groeiende bereidheid toont om te investeren in glasvezelnetwerken, zijn de afgelopen jaren overheidsinvesteringen nodig gebleken om glasvezelinitiatieven in met name de rurale gebieden een vervolg te kunnen geven. Provincies en regio’s met een relatief lage glasvezelpenetratie hebben het heft in eigen handen genomen, bijvoorbeeld in Friesland, Groningen en de regio Rivierenland.

  Bij alle plannen moet worden meegenom>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 31 juli 2018 – Middels een Europees aanbestedingstraject heeft hogeschool Saxion ­­gekozen voor Enable U als leverancier van een organisatiebrede integratieoplossing. Het driejarig servicecontract, waarbij Saxion door Enable U volledig ontzorgd wordt op het gebied van het veilig koppelen van ICT-systemen, stelt Saxion in staat om een nog betere leer- en werkomgeving te bieden.

  Als een van de grootste hogescholen van het land wil Saxion met haar informatievoorziening de student voorzien van alle randvoorwaarden om optimaal te kunnen studeren. De juiste informatie moet daarom op elk moment in digitale vorm beschikbaar gesteld kunnen worden. Hiertoe is een integratievisie ontwikkeld die zal zorgen voor een 24/7 online dienstverlening voor studenten, medewerkers en overige klantgroepen.

  Met de keuze voor Enable U in the Cloud worden middels het Integration Platform As A Service (IPaaS) backoffice systemen beter geïntegreerd en wordt informatie-uitwisseling tussen front- en backoffice op vlak van roostering, studievoortgang en financiën vergroot. Ook kunnen externe cloudsystemen makkelijk geïntegreerd worden door dit op grafische wijze vanuit de webbrowser te configureren. Op korte termijn zal Saxion dus in staat zijn zélf nieuwe en veilige koppelingen te maken.

  Frank Arts, CEO van Enable U: “Enable U wordt steeds meer dé integratiespecialist van heel Nederland. We zijn heel blij met het vertrouwen dat een grote onderwijsorganisatie als Saxion in ons stelt. We willen Saxion ‘enablen’ om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan studenten en leerkrachten. Agenda’s van leerkrachten, boekingen van ruimtes, opdrachten en resultaten: alles is straks real time inzichtelijk. Zo stellen we iedereen in staat om beter samen te werken.”

  Jaques Heeren, senior inkoper van Sa>>

  Lees verder..

  0 0

  Sittard, 31 juli 2018 – De inputmanagementsoftware van BCT, specialist in Enterprise Information Management, wordt uitgebreid met een AVG-functionaliteit, die versleutelen van persoonsgegevens mogelijk maakt. De uitbreiding herkent alle persoonsgegevens in documenten en versleutelt deze voor niet-geautoriseerde werknemers. De functionaliteit zal worden toegevoegd op de inputmanagementsoftware van BCT: Server Based Factuurverwerking en Server Based Capture. Deze software herkent, classificeert en extraheert alle informatie die een organisatie binnenkrijgt en zet het direct door naar de juiste applicatie of persoon om de informatie te verwerken. De uitbreiding is een extra beveiligingslaag op het gebied van persoonsgegevens.

  AVG-proof
  Wanneer informatie de organisatie binnenkomt – in de vorm van e-mails, formulieren, etc. – wordt het direct verwerkt door de inputmanagementsoftware. De informatie wordt vervolgens doorgezet naar de daarvoor aangewezen applicatie of werknemer voor verdere afhandeling. Sinds de AVG van kracht is, gelden er echter nieuwe regels om privacygevoelige data te beschermen. Daarom biedt de AVG-functionaliteit nu twee versies van bestanden. Eén volledige versie die enkel kan worden ingezien door werknemers die daarvoor bevoegd zijn en één versie waarbij de persoonsgegevens versleuteld zijn. Zo garandeert de tool bescherming van gevoelige data.

  Anoniem archief
  De anonimiseringsfunctionaliteit is een aanvulling op bestaande inputmanagementoplossingen en verwerkt zowel gestructureerde als ongestructureerde documenten probleemloos. Daarnaast kan het gevoelige gegevens in alle eerder gedigitaliseerde>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 31 juli 2018 – IT-dienstverlener neomax neemt per 1 augustus de sleutels in ontvangst van haar nieuwe vestiging in Amersfoort. Vanwege de groeiende vraag naar IT-professionals in deze regio en de goede bereikbaarheid, is er gekozen om uit te wijken naar de centraal gelegen stad. Neomax neemt hiermee afscheid van het oude pand in Almere. De organisatie opende eerder dit jaar al een tweede vestiging in Rotterdam.

  De vraag naar IT’ers stijgt naar recordhoogte. Er is sprake van sterke krapte op de IT-markt en de regio Midden-Utrecht wordt door het UWV zelfs aangemerkt als een regio met een zeer krappe arbeidsmarkt. Zo is in het afgelopen kwartaal de vraag naar IT’ers in de regio Utrecht met maar liefst 35,1 procent toegenomen, ondanks dat het aantal IT-professionals uit deze omgeving groeit. Door het hoofdkantoor naar Amersfoort te verplaatsen, maakt neomax het deze groep makkelijker om naar hen toe te komen.

  In 2017 realiseerde neomax een omzetgroei van 30 procent en verdubbelde het bedrijf in het aantal fte. De IT-dienstverlener verwacht dat de groei het komende jaar alleen maar verder zal toenemen. Het gros van de gedetacheerde neomax’ers werkt in support- en beheerfuncties. Naar deze beroepsgroepen is steeds meer vraag. Door voor een centraler pand te kiezen, kan het bedrijf vraag en aanbod sneller met elkaar in contact brengen.

  Patricia Smink-Sandel, COO van neomax: “We willen de komende jaren gaan verviervoudigen. Een centraal gelegen pand speelt daar een belangrijke rol in. We willen graag goed bereikbaar zijn voor nieuwe IT-talenten en het zo laagdrempelig mogelijk maken voor hen om naar ons toe te komen. Samen met deze talen>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht – Klanten van Ziggo die momenteel analoog via de kabel televisie kijken, maken de komende twee jaar gefaseerd per regio de overstap naar digitale kabel televisie. Na de regio’s Capelle aan de IJssel en Flevoland, is het nu de beurt aan Rotterdam*, Hoek van Holland en Rozenburg (ZH) om deze overstap te maken. Het omzetten vindt plaats in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 september. Ziggo starttein maart 2018 met het tv-aanbod volledig te digitaliseren. Via digitale kabel tv levert Ziggo overal tv in digitale kwaliteit aan al haar klanten, alleen niet iedereen maakt daar nog gebruik van. Verreweg het grootste deel van de klanten kijkt al wel volledig digitaal tv. In elke regio informeert Ziggo de klanten ruim van tevoren over wanneer de omschakeling in hun buurt plaatsvindt.

  Ziggo-klanten kunnen zelf controleren of ze al digitaal kijken. Dat kan door de televisie op kanaal 14 te zetten. Ziet de klant daar de zender Ziggo Sport, dan kijkt deze al digitaal. Is er op dat kanaal een andere zender te zien, dan kijkt de klant nog analoog. In dat geval kan de klant via www.ziggo.nl/schakelmee meer informatie vinden over hoe om te schakelen. Op gebied van radio verandert er voorlopig niets.

  Regio-overzicht
  image
  * Rotterdam, Hoogvliet, Rozenburg ZH, Hoek van Holland en Pernis

  "Er is door de jaren heen veel veranderd op tv-gebied. Het beeld ging van zwart-wit naar kleur, de antenne verdween van de daken. Nu kijken we behalve op het televisiescherm ook tv op mobiel en tablet. We gaan dóór met >>

  Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 26 juli 2018 – Computest, specialist op het gebied van performance, security en geautomatiseerd functioneel testen, heeft een partnership gesloten met het Nationaal Videogame Museum. Met de samenwerking willen beide partijen het museum verder ontwikkelen en naar de mensen toebrengen. Verder zijn er ambities om op langere termijn gezamenlijk educatieprogramma’s te ontwikkelen. Stichting Nationaal Videogame Museum is vorig jaar geopend in Zoetermeer en mocht al meer dan 20.000 bezoekers ontvangen. Het museum heeft meer dan 200 spelcomputers, homecomputers en arcadekasten speelklaar staan. Het doel van de stichting is echter meer dan alleen bezoekers een spelletje te laten spelen, het wil de gamecultuur en -geschiedenis laten zien en het belang van gaming voor educatie inzichtelijk maken.

  Nieuwe initiatieven
  “De samenwerking met Computest is voor ons niet alleen goed om meer bekendheid te krijgen voor het museum. Het is ook heel interessant samen te kijken naar wat je nog meer zou kunnen met oude en/of nieuwe gamingtechnologie”, vertelt Hasan Tasdemir, oprichter en directeur van het museum. “Zo willen we op langere termijn nieuwe initiatieven ontplooien voor educatieprogramma’s voor het basis en voortgezet onderwijs. Verder sluit Computest qua bedrijfscultuur en mindset goed aan bij ons museum. Ik verheug me dan ook op een prettige samenwerking.”

  Het museum heeft de ambitie om uit te groeien tot een nationaal kenniscentrum voor games en een nationaal videogame-archief. Verder zijn er plannen om een hackerspace voor jong en oud te creëren. Hiervoor wil de stichting zoveel mogelijk samenwerken met bedrijven uit de regio. Het partnership met Computest is daarbij een belangrijke stap.

  >

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 1 augustus 2018: Icecat N.V., de aan NPEX genoteerde uitgever van productdata voor de mondiale ecommercemarkt, zag haar omzetgroei versnellen tot 24,4% over de eerste zes maanden van 2018 (van 21,5% een jaar terug), wat leidde tot een omzet van 4,2 miljoen euro gedurende deze periode. Zonder de overname eerder dit jaar van  Syndy, specialist in supermarktdata, zou de autonome en vergelijkbare groei 15,6% zijn. De EBT van Icecat is stabiel gebleven op 444K euro (-8K euro), ondanks de circa -400K euro eenmalige integratiekosten met betrekking tot Syndy. De kasreserves van Icecat zijn in het eerste halfjaar 2018 ondanks de overname slechts zeer beperkt afgenomen (-100K euro) tot 3,4 miljoen euro dankzij de goede winstgevendheid en effectief debiteurenbeheer.
  De focus gedurende 2018 zal liggen op het volledig integreren van de Syndy Product Information Management (PIM)-omgeving in Icecats ecosysteem en sturing richting winstgevendheid van deze nieuwe dochter. De eerste gezamenlijke klanten worden inmiddels bediend.

  AI voor opschalen datasheetproductie
  Dankzij de toepassing van artificiële intelligentie (AI)-technieken is de productiecapaciteit van Icecat in termen van nieuwe productdatasheets (PDS) ruwweg verdubbeld tot 100K per maand. Mede hierdoor nam het aantal beschreven producten met 33% toe tot 5,0 miljoen en werd de CPD (cost per datasheet) significant verlaagd. De toegenomen productie met behulp van AI is kritisch voor de diversificatie van Icecat naar nieuwe branches zoals Doe Het Zelf en Media & Entertainment, en het verbeteren van de catalogusdekking van retailers in de VS.

  Diversificatie naar Food en Fashion
  In de eerste zes maanden van 2018 zijn belangrijke stappen in de Nederlands thuismarkt genomen om het data-aanbod te diversifiëren naar food en fashion:

  1. Makro Nederland, een toonaangevende groothandel nodigt haar leveranciers uit om hun pro>>

   Lees verder..

  0 0

  Komende zaterdag start het nieuwe voetbalseizoen. Ajax heeft nu al een streepje voor dankzij de warmste steun onder de Nederlandse bevolking. Het verschil in populariteit met aartsrivaal Feyenoord is echter klein, blijkt uit de 5e editie van het Sportsector Merkenonderzoek onder 2.200 Nederlanders. Opvallend is ook de sterke populariteitsstijging van ADO Den Haag. Het jarenlange charmeoffensief van de club betaalt zich eindelijk uit naar een sympathieker imago.

  De top-3 van populairste voetbalclubs wordt al jaren gevormd door Ajax en Feyenoord, die wisselend op nummer één en twee staan. PSV staat sinds 2012 stabiel op plaats drie. Opvallend is de enorme imagogroei van ADO Den Haag. Sinds 2010 klom de Haagse club van de 17e naar de 5e positie op de ranglijst van populairste voetbalclubs. Merkadviseur Hendrik Beerda benadrukt dat de groeiende waardering voor ADO extra bijzonder is omdat de reputatie van de meeste voetbalclubs daalt.

  Beerda over de verbeterde reputatie van de Haagse voetbalclub: ‘ADO heeft de reputatie van probleemclub met supportersrellen eindelijk van zich af geschud. Het stoere imago is er nog steeds, maar nu met een sympathieker en opgewekter randje. Het jarenlange charmeoffensief, waaronder een actie in 2016 waarbij ADO-supporters zieke kinderen in de Rotterdamse Kuip onder de knuffeldieren bedolven, heeft duidelijk gewerkt.’

  Top-10 populairste Nederlandse voetbalclubs in 2018 (+ positie in 2016, 2014, 2012 en 2010)

  1. (2,1,2,1) Ajax
  2. (1,2,1,3) Feyenoord
  3. (3,3,3,2) PSV
  4. (4,4,5,6) AZ
  5. (11,9,11,17) ADO Den Haag
  6. (5,7,3,4) FC Twente
  7. (9,8,7,8) FC Utrecht
  8. (6,5,8,7) FC Groningen
  9. (7,6,9,9) Vitesse
  10. (8,13,-,-) PEC Zwolle
  Ranglijst op basis van merkkracht (= gemidde>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 1 augustus 2018 - Stripe heeft een partnerprogramma gelanceerd, de eerste in zijn soort in de online betaalindustrie. Op dit moment telt het Stripe-ecosysteem al duizenden informele partners. Zij kiezen voor het Stripe-platform vanwege de hoogwaardige technologie en API’s, en vanwege het snel groeiende aantal gebruikers. Op dit moment kunnen partners rekenen op een omzet van €1,38 voor iedere euro die Stripe verdient. Het nieuwe Stripe Partner Programma is een formalisatie van dit ecosysteem, waarbij partners toegang krijgen tot allerlei voordelen, zoals:

  • een nieuw partnerportal met educatieve materialen en best practices voor een veilige en betrouwbare integratie met Stripe;
  • een Stripe Verified Partner badge en logo, wanneer de beveiligingsreview en het verificatieproces met succes zijn doorlopen;
  • toegang tot miljoenen Stripe-gebruikers door LISTING op Stripe’s ‘Works With Stripe’-gallery op http://stripe.com/workswith.
  • prioriteit bij support, zodat supportvragen sneller worden afgehandeld;
  • exclusieve uitnodigingen voor toegang tot bètaversies en toekomstige roadmaps.
  Het partnerprogramma kent twee typen partners (Platform Partners en Extensions) en twee partnerniveaus (Stripe Partners en Stripe Verified Partners).

  Het aantal gebruikers van Stripe is snel toegenomen, mede dankzij het feit dat de helft van de ondernemingen die gebruikmaken van Stripe hun maandvolumes binnen twee jaar zien verdubbelen. Het partnerprogramma biedt partners betere toegang tot deze snel groeiende bedrijven.

  “Vóór de samenwerking met Stripe ontbrak er nog iets aan DocuSign. Het was weliswaar mogelijk om gezamenlijk een contract op te stellen en daarover tot overeenstemming te komen, maar dan kon het gebeuren dat de diensten wel w>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 1 augustus 2018 – Het voortdurende nieuws over datalekken in combinatie met het bezit van meerdere online accounts, zorgt voor stress bij de helft van onze bevolking. Dat blijkt uit onderzoek van Kaspersky Lab onder meer dan 500 Nederlanders in mei 2018.

  De meest opvallende onderzoeksresultaten:

  • 44 procent erkent gestrest te raken door voortdurend nieuws over datalekken
  • Het onthouden van wachtwoorden zorgt voor stress bij 57 procent van de Nederlanders
  • 51 procent van de respondenten maakt zich zorgen over de beveiliging van apparatuur
  • De grote hoeveelheid persoonlijke online informatie geeft druk bij 57 procent van de respondenten
  Toch verwacht slechts 22 procent van de Nederlanders dat ze het komende jaar te maken krijgen met een cyberbeveiligingsprobleem. Dat terwijl het onderzoek ook leert dat 39 procent van de respondenten afgelopen vijf jaar slachtoffer was van een of andere illegale digitale actie.

  “Zorgen over voor de burger veelal onbegrijpelijke digitale problemen zoals datalekken leiden uiteindelijk tot stress”, vertelt Prof. Dr. Frank Schwab, media psychologist op de Julius-Maximilians-Universiteit van Würzburg en Project Prompt @NET. “Deze stress gaat meestal gepaard met woede, minachting of schaamte en leidt tot gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid. Uiteraard is een bepaald stressniveau in dit digitale tijdperk onvermijdelijk, maar het is belangrijk dat mensen regie houden ofwel terugkrijgen over hun digitale leven."

  Burgers hebben steeds minder vertrouwen in technologie en het vermogen van organisaties om hun data goed te beschermen. Kaspersky Lab heeft de onderzoeksrespondenten gevraagd welke apps ze het minst vertrouwen omtrent de bescherming tegen datalekken en cyberaanvallen. 41 procent noemt hier sociale net>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM – 2 augustus, 2018 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, introduceert Pega Community, een open online community waar Pega-gebruikers van alle niveaus betere software kunnen ontwikkelen zonder codering. In deze nieuwe community heeft iedereen – van beginneling tot expert - toegang tot de meest recente bronnen en tutorials van Pega’s nieuwste softwaresuite: Pega Infinity™.

  Omdat organisaties haast hebben met de digitale transformatie van hun bedrijf, is er een grote vraag naar ervaren mensen die snel de gevraagde oplossingen kunnen realiseren. Pega Community herdefinieert de manier van software bouwen en door wie via educatieve informatie binnen Pega’s no-code ontwikkelomgeving.

  Van zakelijke gebruiker tot doorgewinterde ontwikkelaars, de community biedt waardevolle informatie om snel en succesvol digitale transformatieprojecten te realiseren. Deelnemers blijven up-to-date met de Pega-technologie, kunnen bestaande vaardigheden perfectioneren en hun werkzaamheden naar een hoger plan tillen. Ontwikkelaars kunnen binnen de Pega Community netwerken, ideeën uitwisselen en projecten bespreken. Voor Pega klanten biedt het een belangrijke hulpbron om de juiste mensen met de vereiste ervaring te kunnen vinden voor hun volgende project.

  Pega Community is per direct beschikbaar en biedt onder meer:


  0 0

  Utrecht, 2 augustus 2018 – Het aantal wereldwijde internetgebruikers dat is geïnfecteerd met schadelijke cryptominingsoftware is in één jaar gestegen van 1,9 miljoen naar 2,7 miljoen. Statistieken over de afgelopen twee jaar tonen aan dat zogeheten miners steeds vaker hun pijlen richten op digitaal snelgroeiende regio’s zoals China en India. Dit is een van de belangrijkste bevindingen uit het jaarlijkse rapport van Kaspersky Lab over ransomware en cryptomining. Dit onderzoek heeft plaatsgevonden in twee vergelijkbare periodes van april 2016 tot maart 2017 en dezelfde termijn een jaar later. Verder laat het rapport ook zien dat de buit van een ransomware-aanval groot, maar veelal eenmalig is. In tegenstelling tot de winst van cryptominers. Deze cybercriminelen verdienen minder geld met hun slachtoffers maar opereren volgens een duurzaam langetermijnmodel. Hierdoor wordt cryptomining steeds populairder onder cybercriminelen.

  Kaspersky Lab experts stellen een aanzienlijke verschuiving in het cyberdreigingslandschap vast. Het afgelopen jaar is het aantal ransomware-aanvallen op gebruikers van pc’s en mobieltjes met respectievelijk 30 en 22,5 procent afgenomen. In plaats hiervan zoeken cybercriminelen steeds vaker hun heil in cryptominingsoftware: gespecialiseerde software die de rekenkracht van consumentenapparatuur gebruikt om nieuwe cryptovaluta te creëren. Kwaadwillende miners doen dit ten koste van slachtoffers door zonder hun medeweten de rekenkracht van hun privécomputers in te zetten.

  Mobiele crypominers zijn ook in opkomst met 9,5 procent meer aanvallen. Het afgelopen jaar waren bijna 5.000 gebruikers hier het slachtoffer van, tegenover zo’n 4.500 het jaar daarvoor. Onder de getroffenen bevinden zich vooral bewoners van China en India.

  "De verschuiving van ransomware naar cryptomining>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 1 augustus 2018 - Datacenter.com, een channel gefocuste aanbieder van on-demand colocatie diensten met een 'high-profile' merknaam en een geplande uitrol van colocatie datacenters in strategische markten wereldwijd, heeft AFIBER toegevoegd aan zijn connectivity portfolio in Datacenter.com Amsterdam AMS1. AFIBER heeft hiervoor een netwerk Point of Presence (PoP) geïnstalleeerd in het Datacenter.com Amsterdam AMS1 datacenter. De geautomatiseerde netwerkpropositie van AFIBER past goed bij Datacenter.com's eigen on-demand colocatie propositie met maandelijks opzegbare contracten.

  AFIBER is een internationale aanbieder van ‘software defined optical networking’ diensten (retail en wholesale) gevestigd in Heemstede. De sterk geautomatiseerde en flexibele workflows van AFIBER voor het leveren van dark fiber en wavelength services worden ondersteund door een optisch netwerk met hoge capaciteit en lage latency verbindingen met: wereldwijde carriers en netwerkdienstverleners; meer dan 50 datacenters in de Randstad en regionale gebieden in Nederland; en meer dan 1.000 bedrijfsverzamelgebouwen.

  "Verscheidene AFIBER klanten en prospects vragen al enige tijd om onze netwerkdiensten beschikbaar te hebben in Datacenter.com Amsterdam AMS1," zegt Jochem de Gruyter, CEO van AFIBER. "Als je de datacentermarkt in de metropool Amsterdam echt volledig wilt afdekken, dan moet je als netwerkdienstverlener een volledig onafhankelijke en klantgerichte benadering erop na houden. Het toevoegen van AMS1 aan ons optische netwerk biedt meer diversiteit aan onze klanten en serviceproviders en onderstreept onze connectiviteitsstrategie voor high>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 2 augustus 2018 — NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), wereldleider in thuisnetwerken en slimme huisbeveiligingsproducten, introduceert de nieuwe dienst NETGEAR Armor™ powered by Bitdefender®, die een uitgebreide netwerkbeveiliging biedt voor elk apparaat dat is verbonden via een NETGEAR-router.  NETGEAR Armor is nu beschikbaar voor de Nighthawk AC2300 Smart WiFi router (R7000P) en de Nighthawk AC1900 Smart WiFi Dual Band Gigabit Router (R6900P) via een firmware update en abonnement.

  Ieder huishouden en ieder individu zou zich vandaag de dag zorgen moeten maken over cyberveiligheid, zoals blijkt uit de bijna dagelijkse meldingen van beveiligingsinbreuken. Alleen al in 2016 vonden er dagelijks meer dan 4000 ransomware-aanvallen plaats, een stijging van 300% ten opzichte van het jaar daarvoor, zo rapporteerde de FBI in de "How to Protect Your Networks from Ransomware Guide". Deze gegevens laten zien dat we voor een nieuw tijdperk staan, waarin zowel consumenten, kleine bedrijven als ondernemingen op dezelfde manier adequate voorzorgsmaatregelen moeten nemen om hun netwerken, gegevens en financiën te beschermen. In een recent gepubliceerd rapport over cybercriminaliteit, samengesteld door Cybersecurity Ventures, staat dat er elke maand gemiddeld 1,4 miljoen phishing-websites worden gemaakt, me>>

  Lees verder..

  0 0

  SCHIPHOL-RIJK - NetApp (NASDAQ: NTAP), toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag de beproefde architectuur van NetApp® ONTAP® AI gelanceerd. Deze wordt aangedreven door DGX™-supercomputers van NVIDIA en via de cloud verbonden NetApp AFF A800 all-flash storage om de datapipeline door edge, core en cloud heen te vereenvoudigen, versnellen en te schalen om zo deep learning te implementeren en klanten te helpen echte impact met AI te realiseren.

  Hoewel veel organisaties nieuwe AI-platformen, -tools en -praktijken aannemen, hebben de meeste niet genoeg controle over hun gedistribueerde dataopslag om te zorgen dat ze volledige, actuele en toegankelijke data voor hun AI-projecten hebben. Succes met AI hangt af van hoe een bedrijf data benadert. Organisaties moeten inzicht in en controle over hun data hebben, van edge en core tot cloud, om effectief te zijn in de AI-gebruiksvormen van tegenwoordig en een bedrijf toekomstbestendig te maken voor nieuwe AI-applicaties.

  "Grote en kleine bedrijven in verschillende branches hebben belangrijke vooruitgang geboekt bij het gebruik van AI om echte problemen op te lossen, vooral problemen binnen de bedrijven.Hoewel AI-modellen en -workloads zeer interessant zijn, zijn ze echter niet makkelijk te implementeren en veel organisaties worstelen ermee", zegt RituJyoti, Program Vice President van IDC. "De beproefde architectuur van NetApp ONTAP AIis een krachtige oplossing die gebruikers helpt om door AI aangedreven bedrijfsresultaten te versnellen en belemmeringen bij de implementatie te overwinnen."

  "Het ontwikkelen van revolutionaire AI-technologie en deze omzetten in baanbrekende producten en services voor onze klanten is van cruciaal belang in veel markten waarin we werken", aldus Monty Barlow, hoofd artificial intelligence bij Cambridge Consultants. "NetApp ONTAP AI, aangedreven door DGX-supercomputers van NVIDIA en all-flash storage van NetApp, vereen>>

  Lees verder..

  0 0

  Heerenveen – 02 augustus 2018 – De groeiende verwachtingen van consumenten voeden de on demand-economie en de behoefte naar aantrekkelijke ervaringen. Als reactie op deze trend staat het innovatieve bedrijf Zebra Technologie Corporation (NASDAQ: ZBRA), via oplossingen en partners, bedrijven bij in het verkrijgen van een prestatievoordeel. Zebra helpt bedrijven in verschillende industrieën hun operaties te digitaliseren en hun prestaties te verbeteren zodat ze relevant blijven en kunnen concurreren in de huidige markt.

  Hoewel innovatie begint in de kern van de onderneming, is de frontlinie waar medewerkers real-time beslissingen maken en waar directe interactie met klanten plaatsvindt, eveneens van belang. Door het beschikbaar stellen van technologie die de werkwijze kan transformeren, stelt Zebra klanten in staat beter, sneller en slimmer te worden.

  ‘’Zebra heeft al veel ondernemingen door digitale transformaties geleid en hen daarbij voorzien van de juiste hulpmiddelen die nodig zijn om succesvol te zijn,’’ zegt Jeff Schmitz, Chief Marketing Officer bij Zebra Technologies. ‘’In de huidige on demand-economie betekent dit dat personeel moet kunnen beschikken over technologie die hun vaardigheden versterkt, hun productiviteit verbeterd en hun fouten reduceert. Of het nu gaat om het verbeteren van de efficiëntie in het magazijn of het sneller leveren van een pakket, onze oplossingen stellen bedrijven in staat hun identiteit vast te leggen en te verbeteren en op digitaal vlak te innoveren. Dit zal uiteindelijk leiden tot betere bedrijfsresultaten.’’

  In samenwerking met onze wereldwijde partners, worden Zebra’s producten, software, service, analytics en oploss>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 2 augustus 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de financiële resultaten bekend voor het tweede kwartaal, die eindigde op 30 juni 2018. De totale omzet van Fortinet bedraagt $441,3 miljoen voor het tweede kwartaal, dit is een stijging van 21% vergeleken met $ 363,5 miljoen in hetzelfde kwartaal van 2017. Ook de productomzet is flink gegroeid. Deze was het afgelopen kwartaal $ 166,3 miljoen, een stijging van 17% vergeleken met $ 142,7 miljoen in Q2 van 2017. De service-inkomsten bedragen $ 275,0 miljoen voor het tweede kwartaal van dit jaar, en zijn dus met 25% toegenomen.

  "We hebben een sterke omzet- en facturatiegroei in het tweede kwartaal gerealiseerd. Onze marktaandeelwinsten komen voort uit de concurrentievoordelen van onze Security Fabric-architectuur, "zegt Ken Xie, oprichter, voorzitter en Chief Executive Officer bij Fortinet. "We blijven ons richten op het oplossen van de dringende beveiligingsbehoeften van klanten, en helpen hen bij hun digitale transformatie. We bieden onze klanten de nieuwste evolutie in netwerkbeveiliging en we zijn dan ook  erg enthousiast over de grote kansen die voor ons in het verschiet liggen."

  Het volledige, Engelstalige persbericht vindt u hieronder.

  Noot voor de redactie, [niet voor publicatie]:
  Voor vragen kunt u terecht bij:
  Karianne Hoekstra
  Zeekhoe Communicatie
  M. +31 (0)6-460 80656
  E. karianne@zeekhoe.nl  Fortinet Reports Second Quarter 2018 Financial Results

  Fortinet Reports Revenue Growth of 21%, Billings Growth of 20% and Deferred Revenue Growth of 27% Year over Year>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 717 | 718 | (Page 719) | 720 | 721 | .... | 763 | newer