Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 719 | 720 | (Page 721) | 722 | 723 | .... | 763 | newer

  0 0

  VodafoneZiggo introduceert een nieuw mobiliteitsbeleid voor al haar werknemers gericht op gratis reizen met het openbaar vervoer. Het bedrijf heeft hierover een principeakkoord bereikt met haar ondernemingsraden. Alle ruim 7.500 medewerkers op de kantoren en in de winkels krijgen vanaf oktober een NS-Business Card waarmee zij kunnen reizen met het openbaar vervoer. Dit nieuwe mobiliteitsbeleid komt voort uit VodafoneZiggo’s visie op modern werkgeverschap en de maatschappelijk verantwoorde ambities van het bedrijf.

  Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo: “We gaan voor méér openbaar vervoer en minder auto’s. Dat betekent minder CO2-uitstoot, maar ook dat onze collega’s niet meer in de file staan en zonder gedoe de stad in komen. Het besluit om het OV voor alle medewerkers te gaan vergoeden sluit ook aan bij onze keuze voor een nieuw centraal hoofdkantoor in Hoog Catharijne, pal naast station Utrecht Centraal. Ook op andere locaties in het land kijken wij goed naar de bereikbaarheid met het OV. Want dat is de toekomst.”

  Naast het inspelen op de toenemende behoefte van haar medewerkers voor reizen met het OV, verwacht VodafoneZiggo met de keuze voor gratis openbaar vervoer een reductie van ongeveer 35 miljoen wegkilometers, zo’n 3.500 ton CO2 per jaar te realiseren. Dat komt neer op 873 keer de aarde rond of meer dan 67.000 ritten met de auto van Amsterdam naar Parijs.

  Flexibel OV
  Dit OV-akkoord voor alle collega’s is een belangrijk stap in de gehele harmonisatie van het arbeidsvoorwaardenpakket van VodafoneZiggo. De nieuwe mobiliteitsregeling is dermate flexibel dat iedere medewerker, op kantoor of in de winkels, een NS-Business Card ontvangt en vervoerskeuzes kan maken die passen bij zijn of haar specifieke woon-werksituatie. A>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 9 augustus 2018OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling, kondigt vandaag aan dat het een recordkwartaal heeft afgerond. De organisatie noteert een toename van 63 procent in jaarlijks terugkerende omzet in het tweede kwartaal en is recent gewaardeerd op meer dan 1 miljard dollar. Deze ontwikkelingen bevestigen de positie van het bedrijf als marktleider in Low-Code applicatieontwikkeling. OutSystems ligt op koers om de cijfers van het recordjaar 2017 te verbeteren.

  Naast de omzetgroei kende OutSystems het afgelopen kwartaal hoogtepunten op de volgende gebieden:

  • Klanten: OutSystems tekende 96 nieuwe enterprise klanten op, waarmee het totaal naar 1000+ organisaties stijgt. Dit was het grootste aantal nieuwe klanten sinds de oprichting van het bedrijf.

  • Partners: Inkomsten vanuit partnergedreven nieuwe klanten namen met 75 procent toe.

  • Developers: 15.000 nieuwe ontwikkelaars gebruikten het afgelopen kwartaal het OutSystems-platform, waarmee het totaal groeide tot 140.000.

  • Employees: Om aan de vraag naar het platform te voldoen en nieuwe ontwikkelingen te bevorderen, groeide het personeelsbestand met 100 medewerkers wereldwijd. Het totaal ligt nu op meer dan 800 medewerkers.


  0 0

  Amsterdam, 30 juli 2018 – Moneyou breidt haar hypotheekaanbod verder uit met Hypotheekmaat. Klanten die graag zelf aan het roer staan als het gaat om het organiseren van hun bankzaken, konden bij Moneyou al online zelf hun Moneyou Hypotheek afsluiten. Met Hypotheekmaat zet de online financiële dienstverlener in op verdere democratisering van hypotheken en krijgen starters direct hulp bij het maken van keuzes in de samenstelling van een hypotheek.

  Hoewel klanten van Moneyou graag zelf hun financiële zaken organiseren en kennis van zaken hebben, zitten ze soms met vragen of hebben ze behoefte aan meer inzicht in hypotheekopties. Denk aan informatie over het maximale leenbedrag en de verschillende aflosvormen. De online module Hypotheekmaat geeft meer inzicht in de opbouw en haalbaarheid van de benodigde hypotheek. Door zelf te variëren met bedragen en looptijden, krijgen klanten inzicht in bijvoorbeeld de gevolgen van meer of minder lenen en de rente langer of korter vastzetten.

  Hypotheek zelf afsluiten De online module Hypotheekmaat bestaat uit vier duidelijke stappen: het bepalen van de hypotheeksom, de hypotheekvorm, de looptijd en de rentevaste periode. Doordat de uitkomsten van Hypotheekmaat geautomatiseerd tot stand komen, kunnen klanten na het doorlopen van de vier stappen direct zelf hun Moneyou Hypotheek afsluiten, of dat nu overdag, ’s avonds, doordeweeks of in het weekend is. De gratis tool is gericht op starters op de woningmarkt onder de 37 jaar. Een belangrijke voorwaarde is namelijk dat klanten beschikken over een overzichtelijke fin>>

  Lees verder..

  0 0

  Met het verdwijnen van ISDN hebben veel MKB'ers een groot probleem. Waar kies je nu voor? Belcentrale biedt met haar cloud telefonie een kant-en-klare oplossing die compleet geleverd en geïnstalleerd wordt.

  Alleen, wat is Cloud telefonie? Die vraag beantwoordt Okke Feenstra van www.belcentrale.nl voor ons.’ Het is bellen vanuit de cloud, maar dan wel via een beveiligde verbinding op je internetaansluiting. Je hebt dan een volwaardige telefonie-oplossing gebaseerd op het bewezen Belcentrale cloud platform (reeds meer dan 15.000 MKB bedrijven aangesloten). Telefoons zijn in de all-in prijs opgenomen en worden turn-key op de buro’s geplaatst door een eigen installatie team van Belcentrale.’

  Volledig uitbesteed
  De cloud oplossing met bijbehorende service maakt dat de hele telefonie uitbesteed is. Telefoons zijn in bruikleen en worden meteen vervangen als ze kapot zijn. Een telefooncentrale is niet meer nodig. De cloud telefonie heeft alle mogelijke opties die je kan bedenken, zoals wachtrij, voicemail , doorschakelservice, etc. Allemaal via de webbrowser in te stellen. Met een servicecontract kunt u 24x7 terugvallen op een landelijk dekkend serviceteam dat altijd kan helpen bij vragen of instellingen.
  Belcentrale heeft niet alleen naar de functionaliteiten gekeken, maar ook naar manieren om de telefonie helemaal uit te besteden zodat de MKB klant zich volledig op haar core business kan richten.

  MKB specifieke vraag
  Belcentrale heeft veel onderzoek en ontwikkeling gestoken in haar cloud platform gestoken. Maar eerst hebben we onderzoek gedaan binnen de MKB doelgroep, om te zien waar het MKB op zit te wachten. Het onderzoek concludeerde dat de gemiddelde MKB'er het ontzettend druk heeft en geen tijd en zin heeft om zich met de technische infrastructuur van IT en Telecom bezig te houden. In het MKB blijken veel van dit soort zaken>>

  Lees verder..

  0 0

  Naarden, 13 augustus 2018 – Genesys, wereldwijd leverancier van omnichannel oplossingen voor customer experience en contact centers, gaat samenwerken aan de integratie met Google Cloud’s nieuwe Contact Center AI oplossing. Met deze integratie kunnen organisaties supersnel aan de slag met de slimste bots in de branche, zo problemen sneller oplossen en de klanttevredenheid, verkoop en de efficiënte inzet van personeel verbeteren.

  De klanten van Genesys, waaronder 65 merken uit de wereldtop 100*, kunnen nu de simpele, veilige en flexibele Google Cloud Contact Center AI inzetten voor het trainen en gebruiken van bots in een fractie van de tijd: van een paar maanden naar 24 tot 48 uur.

  Het implementeren van bot-technologie in IVR (keuzemenu’s) en tekstsystemen is altijd tijdsintensief geweest met langdurige finetuning. Desondanks leverde het lang niet altijd een buitengewone klantervaring op. Genesys en Google Cloud debuteerden hun integratie in een demonstratie met een wereldwijde online retailer tijdens de Google Cloud Next 2018 conferentie in San Francisco.

  Met deze integratie matchen merken sneller en voorspellend de verzoeken van klanten met de juiste bot, agent of combinatie van die twee – afhankelijk van welke methode het beste past bij de vraag en het gewenste zakelijke resultaat.

  Deze functionaliteit wordt aangestuurd door Kate, het AI-platform van Genesys, dat bestaat uit onder meer taalbegrip, orkestratie, predictive routing en automatisering en bedrijven helpt de gewenste resultaten van sales, marketing en service te realiseren. Door de integratie van Kate met de mogelijkheden van Google Cloud Contact Center AI kan het systeem niet alleen detecteren wat consumenten zeggen maar ook hun bedoeling inschatten.

  Zo kunnen bedrijven sneller en voorspellender vragen toewijzen aan de juiste bot, persoon of een combinatie van deze twee – wat ook de passendste resource i>>

  Lees verder..

  0 0

  Na een intensieve voorbereiding met het ministerie, Rijkswaterstaat en Be-Mobile in het kader van Talking Traffic, is de informatie van matrixborden nu landelijk beschikbaar voor de gebruikers van de app van Flitsmeister. Dit biedt een oplossing voor twee problemen.

  Gevaren op de weg
  (Dynamische) rode kruizen en maximumsnelheden boven de weg informeren automobilisten en zij horen hun rijgedrag aan te passen aan de situatie ter plekke op dat moment. Beginnende files worden vermeden en wegwerkers kunnen veilig te werk gaan. De rode kruizen boven de rijstroken worden echter tot wel 250.000 keer per jaar genegeerd door automobilisten; dat zorgt voor levensgevaarlijke situaties. Daarnaast worden de snelheden boven de weg ervaren als adviessnelheden terwijl het toch echt wettelijke maximumsnelheden zijn. En die maximumsnelheden zijn er juist ook vanwege de veiligheid.

  Onduidelijkheid bij spitsstroken
  Een spitsstrook wordt geopend wanneer het te druk is op de weg. Als automobilisten hier vroegtijdig op reageren, ontstaan er minder files. Veel weggebruikers blijven echter op de standaard rijstroken rijden als de spitsstrook open staat, bijvoorbeeld omdat zij niet over de doorgetrokken streep durven te rijden. Anderen snappen wel wat de bedoeling is, maar zien het nut niet in van het gebruiken van de spitsstrook waardoor de weg alsnog niet goed benut wordt of handelen niet naar de aangeven maximumsnelheid.

  Onderzoek onder 1000+ automobilisten
  Ondanks dat rode kruizen vaak genegeerd worden, geeft 83% in een onderzoek aan dat rode kruizen duidelijk zijn. 12,5% weet niet hoe hard je mag rijden als een spitsstrook open/dicht is en daarbij ergert 24% zich aan anderen die de verkeerde snelheid hanteren. Ook is het voor 10,8% niet duidelijk dat snelheden op matrixborden gelden als maximumsnelheid.

  Informatie van matrixborden in Flitsmeister
  Flitsmeiste>>

  Lees verder..

  0 0

  Sogeti in Nederland heeft een partnerovereenkomst gesloten met blockchainsoftwarespecialist Ponton uit Hamburg. Daarmee breiden beide partijen hun sterke positie in de energiemarkt verder uit. Sogeti vergroot hiermee de huidige blockchain expertise specifiek voor de energiemarkt. Ponton realiseert met deze samenwerking een groter afzetgebied in Europa.

  Met dit partnership krijgt Sogeti toegang tot Ponton’s blockchaintechnologie die met name ontwikkeld is voor industriële samenwerking. De IT-dienstverlener integreert de blockchain software in de dienstverlening van advies, architectuurontwikkeling en implementatie van systemen en applicaties in bestaande en nieuwe infrastructuren bij energiebedrijven. Daarmee wordt de huidige Sogeti-dienstverlening uitgebreid.

  “Ponton heeft een blockchain raamwerk ontwikkeld gebaseerd op de vereisten van de energiesector en wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het verhandelen van energie in handelssysteem Enerchain® of communicatieplatform Gridchain®. De Ponton-technologie wordt ook ingezet in het bekende Norddeutsche Energiewende (NEW) 4.0 onderzoeksproject waarbij lokaal energie wordt verhandeld. Ponton biedt de technische infrastructuur en de know-how die wij met onze uitgebreide kennis van de energiemarkt in ons land kunnen implementeren. Wij zijn blij dat we met onze technische expertise een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van energie in ons land,” zegt Marco van den Brink, Chief Operating Officer van Sogeti in Nederland.

  “Uiteraard zijn wij erg blij met de interesse van Sogeti in onze innovatieve blockchainsoftware. De IT-dienstverlener heeft een sterke positie in de Nederlandse energiemarkt waar wij ons voordeel mee kunnen doen,” vertelt Michael Merz, Managing Director en oprichter van Ponton.

  Sogeti draagt al langer bij aan de transitie van de energiemarkt naar meer flexibilisering van vraag- en aanbod in energie. Zo helpt de IT-di>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 augustus 2018Qlik®, toonaangevend op het gebied van data-analyse, kondigt een nieuwe dual-use licentie aanbieding aan voor de 30,000 gebruikers van QlikView. Met de aanbieding kunnen klanten hun analyses direct uitbreiden door additioneel gebruik te maken van Qlik Sense, tegen een stijging van slechts 30% van de jaarlijkse kosten. Zo kunnen klanten analysemogelijkheden bieden aan de gehele organisatie en de datavaardigheden van medewerkers verbeteren, en profiteren ze tegelijkertijd nog steeds van de voordelen van hun bedrijfskritische QlikView-applicaties.

  “Uit ieder gesprek met onze trouwe QlikView gebruikers blijkt hoe belangrijk de software is voor hun dagelijkse werkzaamheden,” geeft Qlik CEO Mike Capone aan. “Tegelijkertijd zien deze bedrijven in dat Qlik Sense hen helpt om data nog verder te gebruiken en in te zetten. Met deze aanbieding bieden we onze trouwe klanten een dual-use model dat voor hen de grootste toegevoegde waarde heeft.”

  Qlik investeert blijvend in QlikView en lanceert ieder jaar een nieuwe versie die belangrijke analytische processen van klanten ondersteunt. Met de toevoeging van Qlik Sense worden analyses binnen het gehele bedrijf beschikbaar in een op de gebruiker gerichte omgeving. Qlik Sense omvat de nieuwste technieken, waaronder augmented intelligence, multi-cloud dataverkenning en zoeken en samenwerken vanaf ieder apparaat. Zo kan iedere gebruiker data inzetten en gebruiken in elk proces en bij elk besluit.

  Zowel Qlik Sense als QlikView draaien op de associatieve engine van Qlik, die data combineert en interactieve dataverkenning ondersteunt zonder de beperkingen van traditionele tools die op zoekvragen draaien. Omdat beide producten op dezelfde engine draaien kunnen klanten bestaande datamodellen en analyses eenvoudig hergebruiken. Qlik investeert voortdurend in ontwikkelingen die de samenwerkin>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 14 augustus 2018 – Nederlandse bedrijven durven vaker dan voorgaande jaren weer na te denken over de verbinding tussen toekomstige marktontwikkelingen met de huidige personeelsbezetting. Tweederde van de directeuren acht het zelfs mogelijk om drie tot vijf jaar vooruit te kijken als het gaat om hun personeelsplanning. Vorig jaar was het volgens de helft van de directeuren nog niet mogelijk om verder te kijken dan de komende drie jaar. Het thema staat dit jaar bij zowel directeuren (44%) als HR-professionals (35%) weer in de top drie op hun prioriteitenlijst. Ondanks dat HR-professionals dit weer bovenaan hun prioriteitenlijst hebben gezet, vindt een derde van de directeuren (33%) dat HR meer expertise nodig heeft op het gebied van strategische personeelsplanning.

  Randvoorwaarde voor talentmanagement
  40 procent van de HR-professionals beaamt dat er momenteel te weinig handvatten en tools worden gegeven om strategische personeelsplanning echt aandacht te geven. 45 procent van de HR-professionals geeft aan dat er op dit moment binnen de organisatie te weinig aandacht naar dit topic uitgaat, omdat zij te druk zijn met administratieve taken. Daarnaast worstelen ze met het feit dat strategische personeelsplanning steeds kortstondiger wordt (50%) en het vooral gaat over de hoeveelheid mensen in plaats van de eigenschappen van mensen (45%). Toch is het volgens bestuurders belangrijk om door te gaan met strategische personeelsplanning. 84 procent van hen vindt namelijk dat dit topic een randvoorwaarde is voor de uitvoering van talentmanagement.

  Peter Kuijt, kennismanager Talent Management bij Raet: “Het is goed om te zien dat strategische personeelsplanning bij veel bedrijven weer bovenaan de prioriteitenlijst staat. Voor organisaties is het wel belangrijk om zich eerst af te vragen waarom zij hiermee willen beginnen. Het moet namelijk geen middel worden om mensen te ontwikkelen richting werk, maa>>

  Lees verder..

  0 0

  Waddinxveen, 14 augustus 2018 – Leidinggevenden zijn niet genoeg betrokken bij hun werknemers. Dat vindt het merendeel van werkend Nederland. 58 procent zegt dat hun leidinggevende niet op de hoogte is van hun bezigheden en prestaties. Daarnaast meent 48 procent van werkend Nederland dat werk beter uitgevoerd wordt als de manager meer feedback geeft. Managers laten dus steken vallen. Deze cijfers komen uit onderzoek onder 1.000 werknemers uitgevoerd door Protime, specialist in workforce management oplossingen.

  Manager communiceert eenzijdig
  Managers zouden meer betrokken moeten zijn met hun personeel. Bijna een derde van de werknemers (31%) wil meer gecoacht worden. Er is dan nog wel werk aan de winkel. Een groot deel van de respondenten (39%) vindt namelijk dat hun manager eenzijdig communiceert.

  Manager stelt doelen voorop
  Kijkend naar de manier waarop managers momenteel hun team aansturen, valt op dat dit voornamelijk gebeurt op basis van doelstellingen (35%). Vooral in de logistieke en financiële sector zijn doelstellingen belangrijk (respectievelijk 45% en 47%). Daarnaast noemt 22 procent van alle respondenten dat zij juist worden aangestuurd op prestaties, gevolgd door persoonlijke ontwikkeling (18%), vaardigheden (15%) en gedrag (10%). Deze resultaten komen niet overeen met de wensen van werknemers. Meer dan de helft van alle respondenten (51%) ziet graag een grotere investering in persoonlijke ontwikkeling.

  Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Iedereen heeft talent en het is aan de organisatie om medewerkers te helpen om dit talent naar boven te halen en te ontwikkelen. Voor managers betekent dit dat ze het directieve leiderschap moeten inruilen voor een meer dienende vorm. Dit werkt alleen wanneer de doelstellingen, persoonlijke ontwikkeling en prestaties b>>

  Lees verder..

  0 0

  Kunstmatige intelligentie (KI) is overal en we hebben er, vaak onbewust, al een relatie mee. We vinden het bijvoorbeeld doodnormaal dat we vragen kunnen stellen aan de spraakassisent in onze telefoon. Wat betekent het als kunstmatige intelligentie zich verder ontwikkelt? Zal KI de mensheid overbodig maken?

  image
  Robotbouwer Will Jackson met Reginald the RoboThespian

  2Doc: More Human Than Human onderzoekt wat het betekent om te leven in het tijdperk van intelligente machines.Zullen liefdesrelaties met een algoritme normaal worden? Omdat het een betere partner is, meer invoelend dan een mens ooit kan zijn? Of is het juist potentieel de grootste bedreigingvoor de mens, waar onder andere Stephen Hawking en Nick Bostrom voor waarschuwen? Zal KI, zo oneindig veel slimmer, beter connected en mogelijk ook zelfbewust, uiteindelijk de mensheid overbodig maken?

  Regie Tommy Pallotta en Femke Wolting, geproduceerd door Submarine, in coproductie met SubLA, Savage Film en VPRO. Met steun van o.a. het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Mediafonds, CoBO en het programma Creatief Europa van de Europese Unie.

  Uitzending: Maandag 17 september om 21.00 uur op NPO 2

  0 0

  Amsterdam, 14 augustus 2018 – Box (NYSE: BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, kondigt vandaag aan dat Chris Baker is toegetreden tot het executive team van Box als SVP en General Manager van EMEA. De benoeming is tekenend voor de voortdurende toewijding van Box voor internationale groei, en verdere uitbreiding in Europa en het Midden-Oosten.   

  Baker gaat bij Box aan de slag na bijna vier jaar bij SAP Concur in de rol van Managing Director, waar hij verantwoordelijk was voor het aansturen en laten groeien van teams in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Afrika, het Midden-Oosten, Scandinavië en de Benelux. In die rol verdrievoudigde hij de omzet binnen twee jaar, en gaf hij leiding aan een multifunctionele organisatie van honderden werknemers als gevolg van de overname door SAP.  

  "Groei in internationale markten is van fundamenteel belang voor onze lange termijn-strategie", aldus Stephanie Carullo, COO. "Wij zijn erg verheugd dat Chris ons komt ondersteunen bij het uitbreiden van onze Europese werkzaamheden. Zijn geleverde resultaten, bij meest recentelijk SAP Concur, en zijn ervaring in het opbouwen van snelgroeiende bedrijven in EMEA, zullen hem helpen met onze doelstelling om de aanwezigheid van Box in deze belangrijke regio uit te breiden."?? 

  De benoeming van Baker is in lijn met de investeringen die Box doet in de internationale markt. Box levert veilige, conforme oplossingen voor elke branche en regio, en heeft onlangs een aantal producten op de markt gebracht die zeer relevant zijn voor EMEA-organisaties, zoals Box Zones met multizone-ondersteuning

  0 0

  Deze zomer heeft Detron de Europese aanbesteding van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gegund gekregen. De opdracht gaat per 1 augustus 2018 in en betreft het beheer van het communicatieplatform van de VU voor een periode van twee jaar met een optie tot twee jaarlijkse verlengingen. Het platform van de VU bestaat uit een gecombineerde oplossing van Skype for Business, Anywhere 365 en Mitel en heeft ca. 8.000 gebruikers. 

  De eind 2017 uitgezette aanbesteding betrof een Europese aanbesteding volgens de Openbare Procedure, conform de Aanbestedingswet 2012. De VU was op zoek naar één leverancier voor het in partnership onderhouden en beheren van het omvangrijke communicatieplatform. Naast het beheer was de VU op zoek naar een partij met een proactieve en coöperatieve houding. Een partner, die fungeert als kritische sparringpartner en oog heeft voor de organisatie en ideeën levert voor verbetering. “Een rol die Detron op het lijf geschreven,” aldus Peter Bakker van Detron. “Het draait om partnerships. Ook met de VU zullen we als één team opereren bij het op toekomstbestendige wijze beheren en verbeteren van het communicatieplatform tegen de juiste kosten. Een mooie uitdaging die past bij de groeiende marktvraag voor persoonlijke en hoogwaardige ondersteuning in de samensmelting van IT en telecom.”

  Bob van Graft, CIO van de Vrije Universiteit Amsterdam: “Voor de VU zijn beschikbaarheid, flexibiliteit, continuïteit, integriteit van informatie en professionaliteit zeer belangrijk. Wij denken deze businessdoelen te kunnen bereiken door een partnership aan te gaan met Detron. Naast de solide dienstverlening die Detron biedt, onderscheiden zij zich ook door een persoonlijke aanpak. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking”. 

  Over Vrije Universiteit Amsterdam
  De Vrije Universiteit Amsterdam is een innovatieve >>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch – 15 augustus 2018 – In online shops verlaten consumenten regelmatig hun winkelwagen zonder tot aankoop over te gaan. Slechts 22 procent van de consumenten laat nooit een online winkelwagen vol kleding staan. Dit blijkt uit onderzoek van SAP. De belangrijkste reden hiervoor? De verzendkosten vallen toch hoger uit dan verwacht. Wanneer deze te hoog zijn, besluit 55 procent van de Nederlanders niet tot een aankoop over te gaan.

  Nederlanders shoppen online het liefst voor kleding (80%), gevolgd door vliegtickets, hotels, tours (68%) en tickets voor concerten (53%). Meubelstukken bekijken we toch liever in het echt, slechts een derde van de respondenten koopt dit online. Opvallend genoeg geeft geen enkele respondent aan nooit online aankopen te doen.

  De helft van de Nederlanders geeft aan regelmatig online aankopen achter te laten. Maar niet bij alle producten is de drop-out rate even hoog. Vooral de aankoop van meubelen (40%) en kledingitems (45%) wordt regelmatig afgebroken. Bij entertainment zijn we zekerder van onze zaak, want hier verlaat maar 29 procent regelmatig de winkelwagen.

  Naast te hoge verzendkosten, kan een prijsvergelijking met een andere site het aankoopproces ook onderbreken. 32 procent van de respondenten shopt een item alleen om de prijs te vergelijken met een andere site. Als het item bij een tweede website goedkoper blijkt, dan laten ze de aankoop achter. Het zoeken naar de beste deal zit nu eenmaal in ons Nederlandse bloed. Een andere reden om een item niet te kopen, is omdat het uitverkocht is bij afrekenen. 38 procent verlaat dan de winkelwagen en koopt het item later ook niet meer. Een gemiste kans voor het bedrijf. Speelt vergeetachtigheid ook een rol in het aankoopproces? Dat valt mee, slechts 11 procent laat items in een winkelwagen staan omdat ze vergeten zijn dat ze de wagen gevuld hebben.

  Mark>>

  Lees verder..

  0 0  Amsterdam, 15 augustus 2018
  Lightspeed, leverancier van kassa- en webwinkelsoftware, kondigt de vierde editie van haar retail omnichannel evenement Lightspeed Connect aan. Ambitieuze zelfstandige retailers vanuit heel Europa ontmoeten elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen onder het motto Do Retail Better. Experts uit de branche delen hun best practices en er vinden interactieve (partner)sessies plaats. Het programma wordt continu aangevuld met grote namen. The Avocado Show, Rabobank, ISM eCompany en Tenue de Nîmes zijn al bevestigd.

  Het programma beslaat dit jaar vier thema’s:

  • Omnichannel succes: hoe zorg je dat diverse verkoopkanalen, online en offline, met elkaar integreren?
  • Return of the human experience: hoe creëer je een betere, persoonlijke shopervaring?
  • Verkoopstrategieën: hoe presenteer je jouw merk op de beste manier? Dit strekt van productfotografie tot design, marketing en conversieoptimalisatie.
  • Navigating technology: welke technologische mogelijkheden heeft de toekomst te bieden?
  Dax Dasilva, oprichter en CEO van Lightspeed: “Vier jaar geleden hebben we Lightspeed Connect opgezet om zelfstandige retailers en e-commerce ondernemers samen te brengen. Het doel is om retailers te ondersteunen bij hun groei door ze de juiste informatie en tools aan te reiken. Zo kunnen zij optimaal meeliften op de meest recente ontwikkelingen in de markt. Inmiddels is Lightspeed Connect uitgegroeid tot het grootste retail omnichannel evenement van Europa, waar we jaarlijks ruim 800 retailers inspireren.”

  >

  Lees verder..

  0 0

  Graag informeren we je – namens NetApp – over onderstaande evenementaankondiging. Het belooft een interessant evenement te worden, waar we tegen die tijd meer aankondigingen over zullen delen. Heb je interesse in een interview met een van de executives of meer informatie over het evenement? Laat het dan weten aan NetApp@lvtpr.com.

  Bedankt en een fijne dag!

  Vriendelijke groet,
  Team NetApp-LVTPR  Save the Date - NetApp Announces Its 2018 SAP on NetApp Summit

  Annual event for customers, global alliances and NetApp executives to take place in Paris from 18 to 19 September

  Schiphol, the Netherlands, 15 August 2018 – Today, NetApp announces its annual SAP on NetApp Summit, which takes place in Paris, France from 18 to 19 September 2018. Under the tagline “unite your data and build an intelligent enterprise,” the event brings together NetApp executives, top customers and global alliances in EMEA.

  Hosted by Roland Wartenberg, NetApp Senior Director Global Alliances, this year’s summit takes place at the SAP Experience Center & Leonardo Enterprise in Paris and features speakers from leading organizations such as SAP, Microsoft, Cisco, Fraunhofer, Red Hat and more.

  Whether companies plan for an Intelligent Enterprise using SAP Leonardo, want to better run business insights or use SAP HANA in a hybrid cloud scenario, at the SAP on NetApp Summit use-cases and real-world implementations shows how NetApp’s unified data management from edge to core to cloud can help unlock the power of data.

  Roland Wartenberg, NetApp Senior Director Global Alliances, says: “There has been a fundamental shift from using data to run the business to recognizing that data is the business. The summit features a range of sessions >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 15 augustus 2018 – Conclusion is voornemens SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand over te nemen om daarmee haar positie in de SAP-markt te verstevigen en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij de transformatie en continuïteit van hun SAP-omgevingen. Vandaag heeft de organisatie hiervoor een aanvraag ingediend bij de Autoriteit Consument en Markt. De voorgenomen overname wordt definitief na goedkeuring van de mededingingsautoriteit. Door samenvoeging van myBrand en Conclusion Xtensional ontstaat een sterke SAP-dienstverlener in de Nederlandse markt met brede expertise in de nieuwe SAP-wereld die wordt getypeerd door zaken als S/4HANA, zowel on premise als in de public cloud. Met deze strategische zet versterkt Conclusion haar ecosysteem. Hiermee kan zij haar klanten nog beter ondersteunen op het gebied van operationele continuïteit, digitale transformatie, IT-outsourcing en het inrichten van het applicatielandschap. Conclusion heeft de ambitie de sterke positie in de SAP-markt richting 2021 verder uit te bouwen naar een leidende positie.

  Een volgende fase
  myBrand is nu nog in handen van De Hoge Dennen Capital, dat in 2015 een meerderheidsbelang nam in het bedrijf. Vanwege de sterke groei en ontwikkeling die myBrand de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, besloten beide partijen dat het tijd was voor een volgende stap. Conclusion is sinds 2016 in handen van de Nederlandse investeringsmaatschappij NPM Capital (onderdeel van het familiebedrijf SHV). De details van de voorgenomen overname worden niet bekendgemaakt.

  De nieuwe organisatie
  Na voltooiing van de voorgenomen overname beschikt myBrand als onderdeel van het ecosysteem v>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 15 augustus 2018 – Volgens Kaspersky Labs onderzoek "State of Industrial Cybersecurity (ICS) 2018" zijn onderbezetting, gebrek aan investeringen en menselijke fouten de belangrijkste bedreigingen voor de digitale veiligheid van vitale netwerken in de energie, logistieke en industriële sector. Tegelijkertijd geven de respondenten in dit jaarlijkse Kaspersky Lab onderzoek naar de veiligheid van vitale infrastructuren aan dat 40% van hun kritische netwerken in zes maanden tijd geconfronteerd zijn met cyberaanvallen. Dit onderzoek heeft plaatsgevonden in mei 2018 bij organisaties in West-Europa (25%), Midden-Oosten, APAC, China, India, Noord-Amerika, Rusland, Latijns-Amerika en Afrika. Dit onderzoek is namens Kaspersky uitgevoerd door PAC met een survey bij 320 besluitvormers in ICS security wereldwijd, en daarnaast 12 expert interviews.

  Verschillende angsten
  Afhankelijk van de sector maken organisaties verschillende inschattingen van de bij hun bedrijf aangerichte schade door cyberdreigingen. Voor transport- en logistiekbedrijven geldt dat cyberschade de meeste impact heeft op klantvertrouwen (75%). In productiebedrijven (66%) en energiebedrijven (73%) is de grootste zorg het in gevaar brengen van het productieproces.

  ...dezelfde tranen
  52% van de ondervraagde industriële organisaties heeft voorzorgsmaatregelen genomen om zich adequaat te beschermen tegen cyberaanvallen op de vitale infrastructuur. Dat is aanzienlijk minder dan de securitymaatregelen die genomen zijn ter bescherming van hun IT-huishouding. 77% van de respondenten zegt dat hun IT-landschap wel voldoende beveiligd wordt, zo blijkt uit het jaarlijkse Kaspersky Lab onderzoek.

  Niet gekwalificeerd personeel en tekort aan resources
  De bescherming van industriële netwerken is vaak een taak van de aanbieders van bedrijfsinformatiebeveiliging. In 40% van de productieo>>

  Lees verder..

  0 0

  Dordrecht, 15 augustus 2018 – Bedrijven die hun supply chain willen optimaliseren en klaarmaken voor de toekomst, moeten meer aandacht besteden aan het verbeteren van de klantervaring. Dit is de belangrijkste conclusie van het onderzoek van Adelante SCM, dat is uitgevoerd in opdracht van BluJay Solutions: "Klantervaring als concurrentievoordeel: de drijvende kracht achter innovatie in de supply chain”.

  Met het onderzoek bekijkt BluJay Solutions het verband tussen innovatie binnen de supply chain, klantervaringen, de acceptatie van nieuwe technologieën en bedrijfssucces. De bevindingen uit het onderzoek bieden bedrijfsmanagers en besluitvormers binnen de supply chain inzichten om goede strategieën te ontwikkelen en de ervaringen van klanten te verbeteren. Het onderzoek laat ook zien hoe de invoering van supply chain-technologieën en -innovatie kan worden gestimuleerd en hoe obstakels kunnen worden weggenomen. Supply chain-managers uit verschillende sectoren wereldwijd, zoals industrie, handel en logistiek zijn ondervraagd. De belangrijkste bevindingen van het onderzoek:

  1. Toonaangevende bedrijven stellen klantervaringen centraal in hun supply chain-strategie
  Het onderzoek laat zien dat er een nauw verband bestaat tussen bedrijfssucces, innovatie en klantgerichtheid. 37 procent van de succesvolle bedrijven legt uit dat het bieden van een betere klantervaring hun belangrijkste drijfveer is voor het stimuleren van innovatie in de toeleveringsketen. Volgens het rapport hechten minder succesvolle bedrijven minder belang aan klantervaringen; zij noemen kostenbesparingen als de drijvende factor voor innovatie in de supply chain (46 procent).

  Volgens het onderzoek zijn logistiek dienstverleners pioniers op het gebied van >>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 16 augustus 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, en Huawei, een toonaangevend informatie- en communicatiebedrijf, hebben een ‘memorandum van overeenstemming’ ondertekend voor een partnerschap dat een antwoord moet bieden op de toenemende veiligheids- en servicevereisten van multinationale klanten. Deze overeenkomst is een belangrijke mijlpaal voor Ivanti, waarmee Huawei een belangrijke partner wordt voor grootschalige, transnationale integratieprojecten ter ondersteuning van wereldwijde IT-bedrijven en hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie.

  Dankzij het partnerschap kan Huawei Ivanti® Unified Endpoint Manager en Endpoint Security voor Endpoint Manager gebruiken om het beheer en de controle van het Huawei CloudCampus-toegangscontrolesysteem, dat een fijnmazig beheerbeleid voor gebruikersgroepen biedt, te verbeteren. Door gebruik te maken van Ivanti Unified Endpoint Management (UEM) en de Ivanti beveiligingsproducten, werken Ivanti en Huawei samen aan een naadloze gebruikerservaring door technologische integratie en implementatie.

  Het partnerschap stelt Ivanti ook in staat om via Huawei Enterprise Service brede, efficiënte diensten te leveren aan multinationale ondernemingen, bij het uitvoeren van hun strategieën voor digitale transformatie.

  “Net als Ivanti heeft Huawei een wereldwijde visie om de digitale transformatiedoelen van multinationale klanten te versterken met ongekende beveiliging en efficiëntie,” stelt Steve Daly, CEO en bestuursvoorzitter van Ivanti. “We zijn vereerd om met Huawei samen te kunnen werken in deze win-winovereenkomst, die zal resulteren in een verbeterde beveiliging en beschikbaarheid van diensten voor onze wederzijdse klanten.”

  &>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 719 | 720 | (Page 721) | 722 | 723 | .... | 763 | newer