Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 720 | 721 | (Page 722) | 723 | 724 | .... | 763 | newer

  0 0

  IFS, wereldwijde leverancier van enterprise-software, demonstreert tijdens de SMM 2018 – die plaatsvindt van 4 tot en met 7 september 2018 in de Hamburg Messe – hoe de maritieme industrie processen kan optimaliseren met nieuwe technologieën. Een voorbeeld dat gepresenteerd wordt is het innovatieve gebruik van mixed reality in onderhoud.

  Tijdens SMM 2018 zal IFS in stand 4, hal B7 zijn innovatieve oplossingen op het gebied van ERP, EAM en Service Management presenteren aan bedrijven binnen de maritieme industrie. De focus ligt daarbij vooral op innovatieve technologieën zoals mixed reality (MR). IFS ontwikkelde een toepassing voor Microsoft Hololens MR-brillen die servicemonteurs door complexe omgevingen navigeert. Met de toepassing zien zij data van IFS – zoals onderhoudsinstructies, servicegeschiedenis, prestatieanalyses of temperatuurmetingen – afgebeeld in een doorzichtige bril. Zo wordt de informatie direct vanuit het systeem op het voorwerp dat voor hun neus staat geprojecteerd. Dit helpt de servicemonteurs hun werk efficiënt te doen en maakt hen productiever omdat ze beide handen vrij hebben voor hun werkzaamheden.

  Naast een eigen stand is IFS ook betrokken bij de activiteiten van de Smart Holland Day van SMM 2018 op 5 september. Bas de Vos, directeur van de IFS Labs, geeft tijdens de Smart Maintenance Business Lunch een presentatie. Om 12.30 uur zal hij ingaan op de vraag hoe de levenscyclus en beschikbaarheid van on- en offshore- assets te maximaliseren zijn met behulp van innovatieve technologieën. Daarnaast is IFS ook onderdeel van de Smart Holland Hunt – een digitale speurtocht die bezoekers over de beursvloer leidt langs alle deelnemers van de hunt.

  De enterprise software van IFS is geoptimaliseerd voor asset-, project- en servicemanagement en ondersteunt kenmerkende processen in>>

  Lees verder..

  0 0

  De reactie van velen bij iets nieuws: ik ben tegen! Bij de op handen zijnde digitalisering van het ISDN-netwerk Is dat niet anders. Belcentrale, telefonie aanbieder voor het MKB hoort het dagelijks: Waarom nu? Waarom wij? Waarom? Hakken in het zand, kortom.

  Coert Coomans, directeur Belcentrale: “Bij Belcentrale reageerden we exact hetzelfde toen bleek wat er ging gebeuren met het traditionele telefonienetwerk. Als het aan Belcentrale had gelegen, had iedereen nog jaren met zijn traditionele telefoonlijn mogen bellen. Echter, we zijn alleen leverancier en niet de beheerder van het netwerk. De leverancier van het netwerk is KPN en deze heeft besloten per 1 september 2019 te stoppen met deze faciliteit. Meer en meer bedrijven maken gebruik van telefonie via internet en het onderhouden van het ISDN en PSTN netwerk is een kostbare zaak.” 

  Belcentrale maakt van dit nadeel een voordeel 

  De Rotterdamse ICT-aanbieder kiest ervoor om deze nadelige situatie voor haar klanten zo positief mogelijk te laten uitpakken. “We gaan telefonie klaarmaken voor de toekomst en het wordt voor de huidige ISDN-beller beter dan het ooit is geweest!” 

  Over op VoIP 

  Het bellen via de traditionele telefoonlijn verdwijnt. Het alternatief is bellen via VoIP bellen over het internet. Dit houdt in dat er een virtuele telefooncentrale wordt aangemaakt in de cloud, waarmee ongekend veel meer mogelijk is dan met een traditionele lijn. Een paar voorbeelden:

  • Locatie ongebonden, overal via internet inloggen op de virtuele telefooncentrale.
  • Onbeperkt intern bellen – gratis en dus ook wanneer de een in de VS is en belt met een collega in Nederland.
  • Een VoIP centrale is uitbreidbaar met een onbeperkt aantal extensies (werkplekken).
  • En is net zo makkelijk weer te ‘downsizen’ indien gew>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 augustus 2018 – Donderdag 6 september organiseert UiPath, leider in enterprise Robotic Process Automation (RPA) software, voor de eerste keer in Nederland UiPath Together. Het thema van het event is ‘Get ready for the future of work’. In één middag worden bezoekers aan de hand van diverse praktijkverhalen en inspirerende keynotes meegenomen in de reis naar RPA en Artificial Intelligence (AI). Klanten vertellen hoe je als organisatie start met RPA en hoe je hierin succesvol doorgroeit. Daarnaast gaat een Google-vertegenwoordiger dieper in op de toekomst van AI.

  UiPath is sinds een half jaar gevestigd in hartje Amsterdam. Ondanks deze korte periode in Nederland maakte de organisatie dit jaar een ongekende groei door. Maar liefst vijfentwintig nieuwe klanten zijn toegevoegd aan het portfolio en de organisatie heeft dertig nieuwe lokale partners die UiPath helpen de adoptie van RPA mogelijk te maken.

  Maurits Houck, Country Manager Nederland bij UiPath: “Wereldwijde concurrentie, een tekort aan gekwalificeerd personeel en demografische veranderingen hebben als gevolg dat bedrijven hun talent effectiever moeten inzetten. #UiPathTogether deelt de enorme kans van RPA op dit gebied en hoe dit vandaag nog te omarmen.”

  De dag wordt voorgezeten door Marco Gianotten, oprichter van onderzoeks- en adviesbureau Giarte en expert op het gebied van omdenken over het managen van informatietechnologie. “RPA is de eerste golf van Artificial Intelligence die enterprise IT verplettert. Het is het laaghangende fruit dat CIO's niet kunnen negeren. #UiPathTogether in Amsterdam laat zien dat RPA niet allee>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 20 augustus 2018 – Trojans voor mobiel bankieren hebben in het tweede kwartaal van 2018 een prominente plek veroverd op de ranglijst van grootste cyberzorgen. Met meer dan 61.000 malwaresamples voor mobiel bankieren wisten aanvallers securitysoftware te omzeilen en hun arsenaal uit te breiden. Dit is een historisch hoogtepunt; het is in één jaar ongeveer verdubbeld en de groei is meer dan drie keer zo groot als in het eerste kwartaal van dit jaar. Het is slechts een van de belangrijke bevindingen in het IT threat evolution report over Q2 van Kaspersky Lab.

  Trojans voor mobiel bankieren behoren tot de beruchtste vormen van malware, omdat ze zijn ontwikkeld om geld van bankrekeningen van mobiele gebruikers te stelen. Cybercriminelen over de hele wereld zijn altijd op zoek naar een makkelijke buit en dit is een aantrekkelijke methode. In de meeste gevallen is de malware vermomd als legitieme app, zodat gebruikers worden verleid deze te installeren. Meteen als de app voor internetbankieren wordt gestart, legt het Trojaanse paard zijn eigen interface over die van de bank-app. Zodra de gebruiker gegevens invoert, worden deze door de malware gestolen.

  In het tweede kwartaal van 2018 is een enorme hoeveelheid van dit soort Trojaanse paarden waargenomen, namelijk 61.045; het hoogste aantal dat ooit door Kaspersky Lab is geregistreerd. De grootste bijdrage is geleverd door de Trojan Hqwar, die ongeveer de helft van de nieuw ontdekte modificaties voor zijn rekening neemt. De Trojan Agent staat met ongeveer 5.000 pakketten op de tweede plaats.  De>>

  Lees verder..

  0 0

  In het verleden kwam het onnodig vaak voor dat ontwikkelprojecten van apps mislukten. Ondanks dat er agile technieken werden toegepast, werd het aspect van design thinking over het hoofd gezien, dat voor de mislukking zorgde. Het is dan ook beter om design thinking en agile technieken met elkaar te combineren.

  Wat is design thinking?

  Met design thinking worden de wensen van de gebruikers van een app in kaart gebracht. Denk hierbij aan wensen op het gebied van werkprocessen- en patronen. De aspecten die voortvloeien uit de wensen koppelt design thinking aan de benoeming van problemen en behoeften waar de gebruikers mee zitten. Om de problemen en behoeften in beeld te brengen, wordt er onder andere gebruik gemaakt van brainstormen en mind mapping en andere tools. De combinatie van diverse tools zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de app uiteindelijk succesvol kan zijn.

  Design thinking is flexibel

  Design thinking bestaat uit een flexibele opzet. Daardoor is er tijdens het ontwikkelproces ruimte om eerdere genomen beslissingen aan te passen of voor nieuwe oplossingen te kiezen die bij aanvang van het ontwikkelproces nog niet in beeld waren.

  Door de flexibiliteit van design thinking wordt het mogelijk om met voorbeelden van applicaties (bijvoorbeeld prototypes) feedback op het functioneren van de applicatie te verzamelen. Die feedback kan worden meegenomen in het vervolg van het ontwikkelproces. Maar ook nadat het product is opgeleverd biedt design thinking het voordeel dat de basis van het product goed is en voldoet aan de wensen, maar onderdelen achteraf nog zijn aan te passen. Onder andere ABN Amro maakt dankbaar gebruik van de combinatie van agile en design thinking, waardoor het klantcontact via mobiele devices steeds kan worden aangepast aan de nieuwe wensen van de gebruikers.

  Een goed begin is het halve werk

  Naast de projectaanpak heeft het ontwikkelplatform waarmee de applicatie wordt gemaakt ook een grote invloed op het succes van een app. Daarbij is het aan te raden om te kiezen voor een low-code ontwikkelplatform. Hierdoor kunnen softwareontwikkelaars en gebruikers beter met elkaar communiceren. Dat komt doordat low-code ontwikkelplatformen de discussie over technische taal weghaalt, zodat de communicatie gemakkelijker wordt.

  Daarnaast is het aan te raden om een ontwikkelteam samen te stellen dat uit diverse functies bestaat zoals agile experts, business, design en een low-code developer. Een voorbeeld van een bedrijf dat uitstekend het stuk low-code app development voor uw organisatie kan verzorgen, is Gillz uit Alphen aan den Rijn. Het is dan ook zeker de moeite waard om vrijblijvend het gesprek met hen aan te gaan.

  0 0

  Utrecht, 20 augustus 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, publiceert de laatste editie van zijn Global Threat Landscape Report. Hieruit blijkt dat cybercriminelen steeds slimmer en sneller misbruik maken van kwetsbaarheden. Vooral IoT- apparaten binnen thuisnetwerken zijn nieuwe , aantrekkelijke doelwitten cryptojacking malware. Een gedetailleerd overzicht van de onderzoeksbevindingen en enkele belangrijke aanbevelingen voor CISO’s is te vinden in een speciaal blog van Fortinet. De belangrijkste punten die in het onderzoeksrapport aan bod komen, zijn:

  • Vrijwel geen enkel bedrijf is immuun voor ernstige exploits: Uit een analyse van gedetecteerde exploits (misbruik van kwetsbaarheden) die als kritiek of ernstig werden aangemerkt, komt een alarmerende trend naar voren. 96% van alle bedrijven kreeg te maken met minstens één ernstige exploit. Vrijwel geen enkel bedrijf is veilig voor de veranderende aanvalstechnieken van cybercriminelen. Dit kwartaal werd bijna een kwart van alle bedrijven slachtoffer van cryptojacking-malware. Zes malware-varianten wisten hun weg naar meer dan 10% van alle organisaties te vinden. FortiGuard Labs identificeerde daarnaast 30 nieuwe zero day (nog niet openbaar gemaakte) kwetsbaarheden.
  • Cryptojacking-malware treft nu ook IoT-apparaten binnen thuisnetwerken: Het minen van cryptomunten blijft een favoriete bezigheid van cybercriminelen. Zij hebben inmiddels>>

   Lees verder..

  0 0

  In het kader van het bevorderen van gedeelde verantwoordelijkheid voor veilige IoT-implementaties lanceert PTC (NASDAQ: PTC) het Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD)-programma. Het doel hiervan is om te assisteren bij het melden en verhelpen van beveiligingskwetsbaarheden in de omgevingen waarin de producten van PTC worden ingezet, zoals industriële omgevingen en branches waarin veiligheid van essentieel belang is.

  Het CVD-programma vormt een kerncomponent van het Shared Responsibility Model van PTC, dat een kader biedt voor samenwerking op beveiligingsgebied met klanten, partners en andere branchespelers. Jim Heppelmann, de CEO van PTC, lichtte tijdens de laatste editie van het IoT-evenement LiveWorx het initiatief al kort toe. Hij nodigde daarbij partners en klanten uit om met PTC samen te werken aan het verbeteren van de beveiliging door verantwoordelijkheid te nemen voor de beveiligingsaspecten waarop zij invloed kunnen uitoefenen en snel bij te dragen aan het verhelpen van kwetsbaarheden.

  In aanvulling op PTC’s Shared Responsibility Model nodigt het CVD Program particulieren, onderzoekers en organisaties aan om de kwetsbaarheden die zij detecteren in de beveiliging van producten die deel uitmaken van ThingWorx-aanbod van>>

  Lees verder..

  0 0

  's-Hertogenbosch, 21 augustus 2018- Alrijne Zorggroep gaat de Ivanti Identity Director selfservice portal gebruiken voor de geautomatiseerde levering van IT-diensten en het in- en uitdiensttreden van werknemers. Ivanti Identity Director (powered by RES Software) biedt een attribuutgebaseerde benadering voor identiteitsbeheer en toegang met geautomatiseerde provisioning, workflows en zelfservice.

  Bij Alrijne Zorggroep werken ruim 3.800 medewerkers. Alrijne Ziekenhuis heeft 770 bedden, verdeeld over de drie ziekenhuislocaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn en er zijn 240 medisch specialisten werkzaam. Alrijne Zorggroep heeft zich ten doel gesteld de beste zorg voor patiënten en cliënten in de regio te leveren, nu en in de toekomst. Daarvoor is een moderne IT-infrastructuur nodig, die het zorgpersoneel ontlast, zodat medewerkers zich bezig kunnen houden met wat echt belangrijk is: de zorg voor de patiënt.

  Voorbereid op de toekomst
  Vanuit de fusie tot de Alrijne Zorggroep was er de behoefte om de versnipperde IT te vernieuwen en harmoniseren. Er werden hiertoe meerdere kernpilaren gedefinieerd. Het faciliteren van een moderne werkomgeving, het verhogen van de ‘klanttevredenheid’ onder het zorgverlenend personeel, het minimaliseren van de beheerlasten en het reduceren van de complexiteit voor de IT-organisatie waren de belangrijkste doelen waaraan de identity en access management oplossing moest voldoen. IT-partner Cegeka heeft, mede door de hoge kwaliteit en de prestaties die de oplossing biedt, de keus gemaakt om Ivanti Identity Director aan te bieden in haar oplossing voor Alrijne.

  Betere zorg en een servicegerichte IT
  Het ziekenhuis gaat Ivanti Identity Director onder meer gebruiken om het i>>

  Lees verder..

  0 0

  • Product revenue grew 20% year-over-year
  • All-flash array annualized net revenue run rate of $2.2 billion increased 50% year-over-year
  • Free cash flow was 18% of revenue and increased 22% year-over-year
  • $605 million returned to shareholders in share repurchases and cash dividends
  Sunnyvale, Calif. — August 15, 2018 — NetApp (NASDAQ: NTAP) today reported financial results for the first quarter of fiscal year 2019, which ended July 27, 2018.

  “We delivered a very strong first quarter with revenue, gross margin, operating margin, and earnings per share all above our guidance. In Q1, we introduced substantial innovation across our portfolio, expanding our industry-leading cloud data services and introducing new partnerships, products and solutions to help data-driven organizations thrive,” said George Kurian, chief executive officer. “Enterprises are signaling strong confidence in NetApp by making long-term investments to enable the NetAppTM Data Fabric across their entire enterprise.”

  First Quarter Fiscal Year 2019 Financial Results
  • Net Revenues: $1.47 billion, increased 12% year-over-year from $1.32 billion* in the first quarter of fiscal 2018
  • Net Income: GAAP net income of $283 million, compared to GAAP net income of $131 million* in the first quarter of fiscal 2018; non-GAAP net income

  0 0

  Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf,heeft vandaag aangekondigd dat het door het Museum of London is geselecteerd om gegevens te beschermen en beheren in zijn fysieke en virtuele omgevingen. Rubrik levert een alles-in-één oplossing voor gegevensbeheer voor back-up, disaster recovery en archivering. Dit heeft al geleid tot lagere kosten en betere prestaties.HetCloud Data Management-platform heeft 90% tijdsbesparingen opgeleverd, waardoor het IT-team van het Museum of London zijn focus kan verleggen naar het bevorderen van de cloudstrategie van de organisatie en andere waardevolle initiatieven.

  Benieuwd welke voordelen het nog meer heeft opgeleverd en de ervaring van Museum of London? Lees het volledige persbericht in de bijlage.  Bijlagen
  15 KB docx Rubrik Customer Approved Press Release - Museum of London.docx
  8 KB jpeg MOL.jpeg  Voor meer informatie (niet voor publicatie):
  Pride PR
  Paulien Otter en Ivette van der Elst
  (t) +31 71 568 00 28
  rubrik@pridepr.nl>>

  Lees verder..

  0 0

  image
  Keulen / Amsterdam - De mooiste innovaties van Gamescom zijn dit jaar te zien in Hal 8 in de Windows Gaming Area. Dell en Alienware laten game-fanaten zien hoe ze als een professionele esports-kampioen kunnen spelen met de nieuwste hardware, software en andere tools. Gamescom in Keulen viert dit jaar zijn 10e verjaardag en vormt van 22 tot 25 augustus de ultieme digital playground.

  Dell is ook dit jaar aanwezig op het grootste PC gaming event voor interactieve games en entertainment. Van de nieuwe esports online training van de Alienware Academy tot updates aan de Alienware-desktops en -laptops en het debuut van Dell gaming-monitors die zijn ontworpen voor hardcore en casual spelers.

  “Gamescom biedt ons de mogelijkheid elk jaar onze mooiste innovaties te laten zien aan 350.000 enthousiaste bezoekers in Europa”, zegt Frank Azor, vice president en general manager van Alienware, G Series en XPS. “We zullen dit jaar meerdere aankondigingen doen, inclusief nieuwe technologie op al onze Alienware-systemen waarmee spelers optimaal competitief kunnen zijn.”

  Alienware Academy esports training-platform
  Dell en Alienware zijn al meer dan een decennium actief in esports, waar onder andere het partnership met Alienware en de NBA plus de NBA 2K League uit zijn ontstaan, inclusief het Team Liquid voor de Alienware Training Facility in Los Angeles. Bezoekers van Gamescom kunnen de Alienware Academy, een gratis online training-platform dat atleten helpt om als een pro te kunnen gamen, daadwerkelijk ervaren. De Pro’s van Team Liquid laten mechanics en strategieën zien voor Counter-Strike: Global Offensive en hoe de gameplay verbeterd kan worden met>>

  Lees verder..

  0 0

  De Braziliaanse kunstenaar/fotograaf Vik Muniz komt eind augustus 2018 naar Zundert voor de realisatie van een reusachtig kunstwerk geïnspireerd op Van Gogh’s laatste schilderij van een paar schoenen. Van dit schilderij maakt zijn team in de tuin van het Van GoghHuis een tableau met dahlia’s van ruim 100 m². Ze worden daarbij ondersteund door vrijwilligers van het Van GoghHuis en het bloemencorso. Het publiek kan het resultaat van 1 t/m 16 september 2018 bewonderen.

  Het team van Muniz gaat vanaf 20 augustus aan de slag met de voorbereidingen. Speciaal voor dit project wordt in de Van Gogh tuin een dertien meter hoge projectietoren opgericht. Met een projector wordt het beeld van het schilderij van Van Gogh in de tuin geprojecteerd.Voor deze ondergrond is een zeer krachtige projector met een speciale lens nodig om duidelijk de kleurnuances optimaal te kunnen weergeven. Hoe duidelijker de kleuren worden geprojecteerd des te levensechter wordt het schilderij met bloemen afgebeeld. Panasonic stelt hiervoor de PT-RZ31K projector (30.000 Lumen) met de ET-D75LE6 lens ter beschikking.

  Ron Dirven, directeur-conservator Vincent van GoghHuis: “Panasonic is wereldwijd een van de grootste producenten van elektronica en de top op het gebied van projectoren. Vincent van Gogh was een meester van de schilderkunst. Voor dit project wilden we dan ook graag samenwerken met de beste mensen en apparatuur. Vandaar dat de Braziliaanse kunstenaar Vik Muniz is aangetrokken en dat we gebruik maken van een topprojector van Panasonic. Enkel op deze manier kunnen we de bezoekers van de tentoonstelling een kwalitatieve ervaring bieden die past bij Vincent van Gogh.”

  “Panasonic is trots om het Van GoghHuis bij dit project te mogen ondersteunen”, aldus Ben Moors, Senior Project Sales Manager bij Panasonic Business. “Wij vinden het een eer dat een Panasonic-projector wordt gebruikt om een schilderij>>

  Lees verder..

  0 0

  F5 Networks heeft David Helfer benoemd tot Senior Vice President of Sales voor het VK, Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hij werkt al 25 jaar in de technologiesector en heeft veel ervaring met het aansturen van internationale teams. In 2016 kwam hij bij F5 als verantwoordelijke voor de wereldwijde partners en cloud sales. In zijn nieuwe rol gaat hij zich richten op het verder versterken van de security en cloud business.  Voordat Helfer bij F5 kwam, werkte hij als Vice President of Worldwide Channels bij het mobiele security bedrijf Lookout. Verder had hij bijna 15 jaar lang senior functies bij Juniper, onder andere als leidinggevende voor Worldwide Channels, Vice President of Commercial and Inside Sales en Vice President of EMEA Partners and Alliances. Helfer heeft een BA-diploma in Political Science, behaald aan de Kalamazoo College in Michigan en hij volgde het internationale studieprogramma aan de Universidad de Extremadura, Cáceres, Spanje. Hij is een veelgevraagd spreker voor events, deelnemer aan rondetafels en expert voor media.

  “Ik ben erg enthousiast om leiding te gaan geven aan EMEA Sales en F5’s leidende positie in applicatiebeveiliging en cloud verder te versterken”, aldus David Helfer. “F5 is in staat om bedrijven te helpen in het snel veranderende landschap van bedreigingen, onder druk staande databescherming en opkomende cloud-modellen. Het team van technische experts en sales professionals waarmee ik mag werken is ongekend gemotiveerd om onze klanten en partners uitstekend te bedienen. Samen nemen we de volgende stappen om de apps van onze klanten verder te verbeteren en te beschermen.”

  0 0

  Highlights H1 2018

  • Revenue increased 20% to € 60.9 million, 5% organic growth
  • Underlying EBITDA up 9% to € 5.8 million (H1 2017: € 5.3 million). Including one-off costs related to the contract termination fees at InTraffic (€ 0.8 million), EBITDA was € 5.1 million
  • Net profit came in at € 5.7 million (H1 2017: € 2.6 million), including one-off accounting gains of€ 4.1 million related to the acquisition of InTraffic and the revaluation of ICT’s stake in GreenFlux
  • Acquisitions of InTraffic and NedMobiel completed
  • Outlook 2018: ICT expects further growth in revenue and EBITDA in the second half of 2018 compared to the first half of 2018
  Key figures
  image
  Jos Blejie, CEO of ICT Group N.V.:
  “ICT Group continues its growth momentum and achieved revenue and EBITDA growth. This growth is supported by favourable market conditions and driven by the right strategic actions, positioning the company higher in the value chain. Our recent acquisitions NedMobiel and InTraffic further strengthened our offering in Smarter Cities, allowing us to serve any client in the field of mobility and infrastructure. Having achieved leading positions in Smarter Cities and Smarter Industries, our focus will now shift to strengthening our position in Smarter Health in the coming periods. Moreover, we cautiously look for international expansion in our traditional Industrial activities. Our key challenge remains attracting and retaining professionals, while keeping salary increases in balance with tariffs.”


  0 0

  VodafoneZiggo heeft de ambitie om vanaf 2020 Nederland over te schakelen op een vernieuwd netwerk dat klaar is voor Gigabit-snelheden van meer dan 1.000 Mbit/s. Met deze investering in haar mobiele, glasvezel- en coaxnetwerken kan VodafoneZiggo de explosieve groei in bandbreedte en snelheid in de komende jaren ruim opvangen. De Utrechtse wijk Oog in Al krijgt de primeur: 20 huishoudens en bedrijven proberen het supersnelle internet via de kabel de komende maanden uit.

  “Wij bouwen vandaag al aan het netwerk van de toekomst”, zegt Eben Albertyn, Technisch Directeur van VodafoneZiggo. “Want de technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en bieden talloze nieuwe, slimme mogelijkheden die ons leven gaan verrijken. Dat vraagt veel van onze netwerken op gebied van capaciteit, snelheid en betrouwbaarheid. En dat is precies wat wij laten zien in deze pilot in Utrecht waar we de snelheid verhogen tot wel 1 Gbit/s.”

  Giga-snelheden door Docsis 3.1
  De pilot met het nieuwe kabelnetwerk is gebaseerd op Docsis 3.1, een technologie die verloopt via de bestaande tv-kabel en véél meer netwerkcapaciteit kan bieden dan de huidige standaard. Uiteindelijk kunnen de internetsnelheden hierdoor oplopen tot 5 Gigabit per seconde voor downloaden en 1 Gbit/s voor uploaden. De verbinding is daarnaast nóg stabieler, veiliger en de latency (de tijd die het netwerk nodig heeft om te reageren wanneer data wordt opgevraagd) korter.

  Netwerk van de toekomst
  VodafoneZiggo wil haar mobiele en vaste verbindingen nog dichter op elkaar laten aansluiten. Klanten zullen dan nauwelijks meer merken dat hun apparaten schakelen tussen vast, wifi of mobiel internet. Daarvoor is een stabiel, slim en hoogwaardig netwerk verreist met véél meer netwerkcapaciteit en snellere internetverbindingen. Voor dit netwerk van de toekomst ontwikkelt het bedrijf diverse pilots >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 augustus 2018- De SystemsAccountants Group heeft een nieuw bedrijf opgericht: SANSA Solutions. SANSA focust zich, als onderdeel van de de SystemsAccountants Group, volledig op consultancy, implementatie en ondersteuning op het gebied van Oracle NetSuite in de EMEA-regio.

  “Dit nieuwe bedrijf biedt groeiende bedrijven een alternatieve en flexibele benadering van traditionele resourcing-methodes. Die kunnen duur, beperkend en tijdrovend zijn. Door zowel procesautomatisering als analyse te verbeteren, biedt Oracle NetSuite het MKB een schaalbaar platform waarmee bedrijven zich meer op hun klanten, prestaties en expertise kunnen focussen en minder tijd kwijt zijn aan beheer van IT-resources”, zegt Fidler.

  Michiel Ramakers, Sales Director Benelux bij Netsuite: “De gekwalificeerde en ervaren finance & IT-consultants van SANSA gaan hun klanten als geen ander kunnen helpen bij een effectievere implementatie, ondersteuning en verbetering van hun huidige gebruik van Oracle NetSuite, daar ben ik van overtuigd.”  Over Sansa Solutions
  Als onderdeel van de SystemsAccountants Group biedt SANSA consultancy oplossingen binnen de NetSuite markt. Met inzet van eigen gecertificeerde consultants gecombineerd met toegang tot het wereldwijde netwerk van NetSuite-professionals kan SANSA op maat gemaakte projectteams sneller inzetten dan wie dan ook. SANSA biedt een breed scala aan management-, advies-, ondersteunings- en trainingsdiensten voor het oplossen van elke zakelijke NetSuite-uitdaging. SANSA streeft naar innovatie met de nieuwste producten en diensten en biedt flexibiliteit en maximale waarde voor haar klanten. www.sansasolutions.com

  Over SystemsAccountants Group>

  Lees verder..

  0 0

  Een onthullende tv-uitzending van Rambam over circuspraktijken en voortdurende protesten van dierenorganisaties om het park te mijden. Dolfinarium zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Uit de 5e editie van het Dagattracties Merkenonderzoek onder 1.600 Nederlanders blijkt dat het imago van het dierenattractiepark uit Harderwijk sinds 2010 voor de vierde keer op rij keldert. Voor Corpus, de attractie over het menselijk lichaam, is de toekomst rooskleurig door de sterkst stijgende populariteit. De Efteling is voor de vijfde keer de favoriete dagattractie.

  Andere opvallende conclusies uit de 5e editie van het Dagattracties Merkenonderzoek:

  • Hoogste groeiverwachting voor Wildlands, maar de vraag is of dit wordt waargemaakt
  • All inclusive entree van Friese Duinen Zathe levert eerste plaats op wat betreft prijs/kwaliteit
  • Duinen Zathe scoort ook het best op vriendelijk personeel, samen met de Efteling
  • Gemoedelijkste attractie is Sprookjeswonderland, de gewaagdste is Bodyworlds
  Dolfinarium heeft alle schijn tegen; Beekse Bergen sterk in de lift
  ‘Op de ranglijst van populairste dierentuinen is het Dolfinarium sinds 2010 gedaald van de eerste naar de derde plek. Vooral in de afgelopen vier jaar is de waardering voor het Dolfinarium onderuitgegaan’, aldus merkadviseur Hendrik Beerda. ‘Negatieve publiciteit over het dierenwelzijn heeft ervoor gezorgd dat mensen veel minder geneigd zijn om de zeedierenshows te bezoeken. De toekomst van het Dolfinarium ziet er weinig rooskleurig uit nu de sympathie zo laag is en ouders de attractie veel minder geschikt vinden voor kinderen. Een rigoureuze koerswijziging lijkt onvermijdelijk om het tij te keren. Het recent geopende waterpark en de samenwerking met de Plastic Soup Foundation li>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 augustus 2018 – De noodzaak om aan een onlinewereld te bouwen die voor iedereen toegankelijk is, is doorgedrongen tot het Nederlandse bedrijfsleven. Dat ook mensen met een beperking onverminderd toegang moeten hebben bleek vorig jaar al tijdens het drukbezochte Web Accessibility Live 2017. Ook dit jaar steekt de industrie de koppen weer bij elkaar om websites toegankelijker te maken: op 25 september aanstaande organiseren Siteimprove en Stichting Accessibility in het Westergas Theater in Amsterdam de 2018-editie van Web Accessibility Live waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat.

  Van inspiratie naar toepassing

  Vorig jaar stond het evenement in het teken van inspireren en bewustwording, dit jaar zullen 'best practice sharing' en de toepasbaarheid van webtoegankelijkheid centraal staan. Gedurende deze dag zullen bezoekers onder meer inzicht krijgen in hoe andere organisaties werken aan webtoegankelijkheid. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan hoe je een organisatie meekrijgt in dit proces en hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan.

  Een noodzakelijke investering voor de toekomst
  “Dat webtoegankelijkheid bij Nederlandse organisaties op de agenda staat is een stap in de goede richting. Voor een duurzame en constructieve aanpak is het echter belangrijk dat organisaties het niet alleen oppakken omdat het móet, maar omdat ze ook snappen waar ze het voor doen,” stelt Auke Grondsma, Managing Director Benelux bij Siteimprove. “Webtoegankelijkheid raakt een op de vijf mensen en dat zijn alleen nog maar de mensen met een permanente beperking. Een toegankelijke website is bovendien beter indexeerbaar voor Google en wordt daarmee makkelijker vindbaar. Toegankelijkheid is daarom een noodzakelijke investering in de toekomst voor organisaties, zowel vanuit sociaal als vanuit economisch oogpunt. Ik hoop dat Web Accessibility Live 2018 zal zorgen voor nog meer ke>>

  Lees verder..

  0 0

  FRITZ! introduceert FRITZ!OS 7: de nieuwste update van het besturingssysteem voor FRITZ!-producten. Deze update bevat meer dan 77 nieuwe functies en verbeteringen voor Wifi, Mesh, smarthome, telefonie en internet. De nieuwe versie van FRITZ!OS is al te downloaden voor gebruikers van de FRITZ!BOX 7590 en is binnenkort beschikbaar voor andere FRITZ!-producten. Gebruikers kunnen vanaf nu een extra FRITZ!Box in hun Mesh-netwerk integreren, inclusief WiFi- , telefonie- en smarthome-interfaces. Zo is er in elke hoek van het huis WiFi. Dankzij de update bereiken gebruikers hogere snelheden en beter WiFi-bereik en -beveiliging, waardoor hun FRITZ!-thuisnetwerk nog efficiënter wordt. Daarnaast kunnen gebruikers smarthomeapparatuur van andere fabrikanten installeren, zolang ze compatibel zijn met de FRITZ!Box. Andere nieuwe functionaliteiten zijn de open FRITZ!-hotspot, regelmatige MyFRITZ!-rapporten via e-mail, verbeterde FRITZ!NAS-prestaties en meer gebruiksgemak voor FRITZ!Fon.

  De belangrijkste updates op een rij.

  1. Verbeterde WiFi-prestaties
  FRITZ!OS 7 ondersteunt WiFi-standaarden 802.11v en k voor Band Steering (Idle Steering). Zo kunnen moderne WiFi-devices, zoals smartphones, sneller van frequentieband wisselen – ook bij bestaande verbindingen. Daarnaast toont de grafische Mesh-weergave op de FRITZ!Box-gebruikersinterface nu informatie over de verbindingskwaliteit voor draadloze telefoons. Ook wordt hier weergegeven of er updates voor FRITZ!-producten in het thuisnetwerk beschikbaar zijn. Als automatische updates zijn ingeschakeld, worden FRITZ!WLAN Repeater- en FRITZ!Powerline-producten automatisch geüpdatet.

  2. Extra gebruiksgemak en snelheid voor WiFi
  De nieuwe ‘Zero Wait DFS’-functie verkort de wachttijd in de 5 GHz-band bij weer- en vliegtuigradar aanzienlijk en zorgt bovendien voor een perfecte verbinding. Met de update verg>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM – 22 augustus 2018Workday, Inc.(NASDAQ: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner, Inc. is gepositioneerd als Leader in het “ Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties1. Workday werd voor het derde jaar op rij erkend als Leader en behaalde de hoogst mogelijke positie op het gebied van uitvoerend vermogen.

  Organisaties vertrouwen steeds meer op Workday Human Capital Management (HCM) om de betrokkenheid en productiviteit van werknemers te vergroten en de continu veranderende bedrijfsbehoeften bij te houden. Met meer dan 70% van de 2.200+ Workday-klanten live en een klanttevredenheidsscore van 98%, levert Workday de visie en innovatie die organisaties wereldwijd nodig hebben om concurrerend te blijven, met onder meer nieuwe ontwikkelingen die het volgende mogelijk maken:

  • Meer openheid en uitbreidingsmogelijkheden voor een unieke bedrijfsvoering: Workday creëert meer openheid voor klanten, door uit te breiden naar andere omgevingen en applicaties. Early adopters bouwen en implementeren applicaties met het Workday Cloud Platform, waarmee ze de weg openen voor andere klanten en partners zodat ook zij in >>

   Lees verder..

older | 1 | .... | 720 | 721 | (Page 722) | 723 | 724 | .... | 763 | newer