Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 721 | 722 | (Page 723) | 724 | 725 | .... | 763 | newer

  0 0

  ALSO heeft vandaag de benoeming van drie nieuwe leden van het Benelux directieteam aangekondigd. Marc Nijhof is benoemd tot Senior Vice President Sales naast zijn functie als CCO bij ALSO International. Rob Lenderink zal starten als Commercial Director en Brigitte van den Boogaard is al begonnen in haar nieuwe rol als Director E-Commerce en Marketing.

  "Met diepgaande kennis van de markt en jarenlange verkoopervaring zullen deze drie collega's de expertise van ALSO in België, Nederland en Luxemburg nog verder versterken. Ik kijk ernaar uit om nauw met hen samen te werken", zegt Bas Janssen, Chief Customer Officer Benelux bij ALSO.

  Marc Nijhof begon zijn carrière bij ALSO in 2006 als Managing Director van ALSO International, Europa's grootste distributeur op het gebied van printing consumables, voorheen bekend als Alpha International. Daarvoor had hij diverse verkoop- en managementfuncties bij onder andere Ahrend Office Products, Dexxon en Despec. Rob Lenderink stuurt vanaf augustus 2018 het commerciële team van ALSO aan. Hij heeft uitgebreide ervaring in de distributiemarkt vanuit zijn eerdere functies als Sales & Marketing Director Benelux bij Lexmark en European Partner Manager bij onder anderen Canon Europa.

  In april van dit jaar is Brigitte van den Boogaard toegetreden tot de directie, in de rol van Director E-commerce en Marketing. Voordat zij in 2017 bij ALSO ging werken, werkte ze meer dan 11 jaar in verschillende functies bij Office Depot en was zij een van de experts bij Shopping Tomorrow, het onderzoeksplatform voor de e-commerce en retailbranche.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

  Contactpersoon:
  ALSO Nederland B.V.
  Brigitte van den Boogaard, Director E-commerce & Marketing
  Telefoon: +31 6 29 50 05 22
  E-mail:

  0 0

  Utrecht, 22 augustus 2018 – Voor iedereen met interesse op het gebied van accountancy, fiscaliteit, ICT en data science opent de Belastingdienst van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 september zijn deuren in Utrecht tijdens de Belastingdienst WerkWeek. Aan de hand van interactieve workshops, interviews en break-out sessies laat de Belastingdienst, inclusief FIOD en Douane, zien wat het werken bij de fiscus inhoudt. De Belastingdienst WerkWeek is voor iedereen, of je nu net een opleiding hebt afgerond, al een aantal jaar werkervaring hebt of werken en leren wilt combineren.

  “We laten potentiële medewerkers op een leuke én leerzame manier kennismaken met de Belastingdienst”, zegt Dike Sialino, Programmamanager Instroom bij de Belastingdienst. “Mensen krijgen zo beter zicht op wat het werk inhoudt en wat de uiteenlopende carrièremogelijkheden zijn.”

  Iedere avond staat een ander vakgebied centraal.

  • Dinsdag 4 september Accountancy- workshops over bijvoorbeeld belastingontwijking en –ontduiking en data-analyse.
  • Woensdag 5 september Fiscaliteit- workshops over onder andere Zeer Vermogende Personen en toezicht.
  • Donderdag 6 september ICT- workshops over mobile security, informatiebeveiliging, security-archit>>

   Lees verder..

  0 0

  Breukelen, 23 augustus 2018IGEL, een wereldleider in endpoint management oplossingen, kondigt samen met AMD de verbetering aan van de prestaties van de IGEL UD7-thin client serie. Dankzij de inzet van de zogeheten AMD Embedded Radeon E9170-serie Graphic Processing Unit (GPU) en een extra display poort kunnen gebruikers met vier 60Hz monitoren tegelijkertijd werken. Twee van de vier schermen hebben een 4k-resolutie en twee een 2k-resolutie.

  Deze uitbreiding is ideaal voor gebruikers die op meerdere schermen tegelijkertijd bezig zijn. Denk aan journalisten in redactieruimtes, beurshandelomgevingen, videoproducenten, CAD-CAM ontwerpers of zorgverleners in diagnostische ziekenhuiscentra.

  De IGEL UD7 maakt deel uit van IGELs familie van Universal DesktopTM softwaregedefinieerde thin clients en is ontworpen voor end-user computing (EUC) omgevingen waar hoge prestaties en toegang tot meerdere hoge-resolutie schermen vereist zijn.

  “We zijn blij dat we onze klanten nog meer multimedia power kunnen aanbieden. Daar is veel behoefte aan in een omgeving die steeds intensiever digitaliseert. Dat geldt voor de gezondheidzorg, het bankwezen tot en met zwaar beveiligde digitale werkruimtes,” vertelt Matthias Haas, Chief Technology Officer (CTO) van IGEL.

  Stephen Turnbull, directeur Product Marketing, Datacenter en Embedded Solutions Business Group bij AMD, voegt hieraan toe: “AMD heeft een sterke relatie met IGEL en door de jaren heen hebben we hen geholpen om hun thin client-producten aanzienlijk te innoveren. Met de introductie van de IGEL UD-7 bereikt het bedrijf dit jaar een nieuw niveau in high-performance en multi-monitor end-user computing.”

  Eenvoud van beheer, beveiliging en flexibiliteit >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 23 augustus 2018 - Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) is door Gartner, Inc. uitgeroepen tot Challenger in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor datacenternetwerken. In voorgaande edities stond Extreme Networks nog genoemd als Niche Player in het Gartner Magic Quadrant voor datacenternetwerken.

  Sinds de publicatie van het laatste rapport in 2017 heeft Extreme Networks de overname van de datacenter-activiteiten van Brocade Communications Systems, Inc. afgerond – de derde overname sinds oktober 2016. Ook werd het bedrijf voor het eerst uitgeroepen tot Leader in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor wired en wireless LAN-toegangsinfrastructuur.

  Quotes
  Ed Meyercord, President en CEO van Extreme Networks, Inc.: “De Agile Data Center-oplossingen van Extreme Networks leveren het inzicht, de automatisering en flexibiliteit die nodig zijn om de moderne organisatie te helpen bij de digitale transformatie. We zijn verheugd te worden erkend als Challenger in het Gartner Magic Quadrant voor datacenternetwerken. We zien deze onderscheiding als het bewijs van het concurrentievermogen van ons Agile Data Center-oplossingenportfolio en onze visie en inzet voor de markt.”

  Extra informatie

  • Ga voor een complete versie van het rapport naar

  0 0

  ’s-Hertogenbosch, 23 augustus 2018 – Business & Cloud Integrator Ctac ontvangt in korte tijd officiële SAP kwalificaties voor drie partneroplossingen, gebaseerd op SAP S/4HANA en best business practices. Het gaat om S/4HANA Cloud, Fit4Woco en SAP Analytics Cloud, ontwikkeld voor respectievelijk de maakindustrie, de woningcorporatiemarkt en de retailsector.

  De oplossingen bestaan uit SAP software, aangevuld met Ctac diensten en intellectueel eigendom. Ontwikkeld op basis van vooraf geconfigureerde, gestandaardiseerde bedrijfsprocessen, bieden ze de flexibiliteit en het vermogen om sneller te innoveren, inclusief een gepersonaliseerde gebruikerservaring met SAP Fiori. Met de oplossingen, die vooraf zijn onderworpen aan een grondig kwalificatieproces, kunnen bedrijven in deze sectoren hun klanten unieke en gerichte toegevoegde waarde bieden, op basis van een vooraf gedefinieerde reikwijdte van het werk en een vast prijsmodel.

  S/4HANA Public Cloud
  De S/4HANA Cloud-oplossing ERP voor de slimste fabriek is ontwikkeld voor organisaties in de maakindustrie, waar korte levertijden, gepersonaliseerde producten en op maat gemaakte oplossingen de nieuwe standaard zijn. Dit wordt nu nog vaak bemoeilijkt door ERP-infrastructuren die verouderd zijn of bestaan uit verschillende en aan elkaar geknoopte systemen. Het is>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 23 augustus 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, introduceert Ivanti® Asset Manager Essentials, een gestandaardiseerde IT Asset Management-oplossing (ITAM) die in de cloud draait. Asset Manager Essentials is een kosteneffectieve optie voor organisaties die een snelle route nodig hebben naar uitgebreid beheer van IT assets, in elke fase van hun levenscyclus, voor de hele onderneming.

  “Het beheer van assets kan een complexe, kostbare en tijdrovende bezigheid zijn,” stelt Ian Aitchison, Senior Product Director bij Ivanti. “Als het echter onnauwkeurig wordt uitgevoerd, kan het bedrijven tijdens een asset vernieuwing ook veel onnodige inkoopkosten opleveren. Van het volgen van de assets die een organisatie heeft en het altijd weten waar ze zijn, tot een beter beheer van de risico's, contractuele compliance, regelgeving en een verbeterde beveiliging: Asset Manager Essentials biedt het inzicht dat bedrijven nodig hebben, zonder de complexiteit, de tijd of de kosten.”

  Asset Manager Essentials is een cloud oplossing, gebouwd voor een snelle time-to-value en biedt:

  • Out-of-the-box rapportages en dashboards om asset management te vereenvoudigen - van inkoop en inkooporder tot ontvangst, implementatie en verwijdering.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het importeren van asset data met geïntegreerde ondersteuning voor databronnen, inclusief Endpoint Manager, Ivanti Data Center Discovery en barcode scanning. Dit biedt gebruikers van Asset Manager Essentials de mogelijkheid om te profiteren van automatisch gegenereerde en geconsolideerde asset data. Vergelijk actuele data van gedetecteerde assets en genereer rapportages met uitzonderingen om discrepanties inzichtelijk te maken.
  • Barcode s>>

   Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 23 August 2018 - XS4ALL is in de eerste helft van 2018 voor de vijfde maal op rij het meest aanbevolen merk door haar klanten. Dat blijkt uit de nieuwste 'Word of Mouth score' (WoM-score) van Telecompaper over de markt voor triple-play aanbieders. Elk half jaar publiceert Telecompaper een ranking van de mate waarin alles-in-één aanbieders van vaste diensten het afgelopen half jaar zijn aanbevolen door hun klanten.

  XS4ALL is in de eerste helft van 2018 voor de vijfde maal op rij het meest aanbevolen merk door haar klanten. Dat blijkt uit de nieuwste 'Word of Mouth score' (WoM-score) van Telecompaper over de markt voor triple-play aanbieders. Elk half jaar publiceert Telecompaper een ranking van de mate waarin alles-in-één aanbieders van vaste diensten het afgelopen half jaar zijn aanbevolen door hun klanten.

  XS4ALL komt uit de ranglijst naar voren als de meest aanbevolen triple-play provider in het afgelopen half jaar (januari t/m juni 2018). Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Telecompaper. Ruim 3.400 Nederlanders met een triple-play abonnement op vaste diensten (televisie, internet en vaste telefonie) deelden hun mening over de triple-play provider waar zij klant zijn. Er zijn elf triple-play providers in het WoM-onderzoek meegenomen.

  XS4ALL wordt door 81 procent van zijn triple-play klanten aanbevolen aan onder meer familie, vrienden en/of collega's. Reden voor aanbevelen zijn de betrouwbaarheid, de kwaliteit van de verbinding en het bereik en de technische ondersteuning die XS4all biedt.

  Kliksafe op tweede plaats
  Ondanks een score die 4 procentpunten lager ligt dan de vorige meting eindigt Kliksafe wederom op de tweede plek, nu met een WoM-score van 68. Hoewel deze speler niet behoort tot de grootste tien triple play spelers wordt deze wel meegenomen in het onderzoek. De provider word>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoogtepunten:

  • Bijna driekwart (71%) van de ouders gelooft dat online foto’s in de verkeerde handen zouden kunnen vallen
  • Ondanks de risico’s gelooft 58% van de ouders dat het oké is om zonder toestemming van hun kind foto’s te posten
  • 40% van de ouders heeft wel nagedacht over of foto’s beschamend kunnen zijn voor hun kind, maar heeft ze toch gepost omdat het kind ‘er wel mee om kan gaan’ of zich er geen zorgen om maakt
  Schiphol-Rijk, 23 augustus 2018 - Maar liefst 30% van de ouders post dagelijks een foto van hun kind op social media accounts, waarvan 12% zelfs vier of meer keer per dag. Dit maakt cybersecurityspecialist McAfee vandaag bekend naar aanleiding van een groot onderzoek dat het bedrijf heeft uitgevoerd.

  Ouders zijn zich bewust van de mogelijke risico’s van het delen van online afbeeldingen van hun kind, zoals pedofilie (49%), stalken (48%), ontvoering (45%) en online pesten (31%), maar de meerderheid van de ouders (58%) overweegt niet of hun kind instemt met het delen van de foto’s. Daarbij gelooft 22% van de ouders dat hun kind te jong is om zelf af te kunnen wegen of hun foto’s online gedeeld mogen worden, en nog eens 19% vindt dat ouders die beslissing altijd zelf moeten kunnen nemen, ongeacht wat het kind vindt.

  Ouders zijn zich bewust van de risico’s van het delen van beeldmateriaal van kinderen, maar zetten dit bewustzijn niet door in hun daden. Zo geven veel van de ondervraagde ouders toe dat persoonlijke informatie en privacygevoelige details over het kind vaak bij een foto worden gedeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s van het kind op de eerste schooldag, waarbij duidelijk wordt vermeld naar welke school het kind gaat. Lichtpuntje hierbij is dat de meerderheid van de ouders (70%) dit >>

  Lees verder..

  0 0

  Telefoongesprekken vanuit Nederland naar mogelijk frauduleuze buitenlandse nummers gaat Vodafone voortaan voorzien van de melding: ''Let op, u belt naar een buitenlands nummer. Hier kunnen hoge kosten aan verbonden zijn. Wilt u dit niet, verbreek dan de verbinding''. De telecomprovider hoopt dat hierdoor minder klanten onnodig kosten maken en het aantal klachten over deze vorm van fraude daalt.

  Vaak is hier sprake van zogenaamde Wangiri-fraude, waarbij oplichters willen dat klanten een duur buitenlands nummer terugbellen. Sinds juli 2018 alleen al heeft Vodafone enkele honderden buitenlandse nummers/nummerreeksen geblokkeerd naar aanleiding van Wangiri-klachten. Het betreft hier vele duizenden gedupeerde klanten. Providers kunnen helaas niet voorkomen dat klanten Wangiri-oproepen ontvangen, omdat fraudeurs steeds nieuwe nummers gebruiken.

  Wangiri-fraude
  ''Wangiri'' is een Japans term en betekent ''één keer overgaan en stoppen''. Bij Wangiri-fraude belt een oplichter met een buitenlands nummer naar een Nederlandse klant. De oplichter verbreekt de verbinding voordat de klant het gesprek heeft beantwoord. De klant ziet een gemiste oproep en belt vaak terug naar het dure buitenlandse nummer van de oplichter. De oplichter is gebruiker van dit buitenlandse nummer en iedere keer als er naar dit nummer wordt gebeld, ontvangt de oplichter een deel van de belkosten. De kosten kunnen hierbij voor de klant fors oplopen.

  0 0

  AMSTERDAM, 23 augustus 2018 – Citrix kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de Citrix IT Service Management Connector, bedoeld om organisaties te helpen bij de overstap naar een mensgerichte werkervaring. De Citrix IT Service Management Connector is gecertificeerd door ServiceNow en direct beschikbaar in de ServiceNow Store.

  Citrix en ServiceNow hebben nauw samengewerkt om deze oplossing te realiseren. De Citrix ITSM Connector zorgt ervoor dat gebruikers van ServiceNow ITSM aanzienlijk minder tijd nodig hebben om werknemers te voorzien van desktops en toepassingen.

  De certificering van ServiceNow wordt uitsluitend toegekend aan apps die in de store beschikbaar zijn en geeft aan dat de ITSM Connector met succes getest is op veiligheid, compatibiliteit, prestaties, integratie en informatieuitwisseling. De certificering garandeert ook dat best practices zijn toegepast bij het ontwerp en de implementatie van de Citrix IT Service Management Connector voor ServiceNow.

  Door veelvoorkomende Citrix-workflows te automatiseren kunnen afnemers vanuit ServiceNow ITSM nieuwe werknemers sneller on- en off-boarden, sneller virtuele desktops en applicaties aanbieden, en veelvoorkomende helpdeskaanvragen automatisch verwerken. Dat scheelt niet alleen tijd, maar verhoogt ook de productiviteit bij zowel de IT-afdeling als werknemers. De integratie met ServiceNow zorgt dat klanten, service providers en werknemers veelvoorkomende taken efficiënter kunnen uitvoeren, waardoor de productiviteit toeneemt en IT de handen vrij krijgt om zich op meer strategische projecten te richten.

  “Tijdens Citrix Synergy kondigden we al aan dat we een integratie met ServiceNow wilden ontwikkelen, zodat we de gebruikservaring en de productiviteit van onze klanten verder konden verbeteren. Onze klanten gaven bij >>

  Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 23 augustus 2018 – Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, kondigt vandaag haar partnership met business software bedrijf Simplicate aan. Het Hyarchis Accountancy Platform integreert naadloos met de cloud-based software voor accountancy bedrijfsvoering van Simplicate en dat is goed nieuws voor accountants. Deze integratie zorgt ervoor dat alle communicatie met klanten online kan plaatsvinden en automatisch kan worden gearchiveerd. Daarnaast is het voor accountants, die werken met de software van Simplicate, vanaf nu mogelijk om documenten online te bekijken, bewerken en beheren. Hiermee gaat de langgekoesterde wens van accountants om de overstap te maken naar het volledig werken in de cloud in vervulling.

  Digitalisering accountancy branche
  Mark ter Steege, Business Development Manager Accountancy binnen Hyarchis is trots op de samenwerking met Simplicate: “Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes, zowel in de samenwerking met klanten, als met partners. Dankzij het integratiepartnership met het bedrijf Simplicate hebben we een oplossing weten te creëren om accountants naar de cloud te begeleiden. In Hyarchis Accountancy kunnen documenten worden beheerd in de cloud en is er directe, encrypted communicatie tussen de accountant en klant mogelijk. Deze integratie is een stap in de richting om een digitale totaaloplossing aan te bieden die de accountant helpt in alle processen.”

  Gerard Loode, directeur van Simplicate: “We kregen van accountants vaak de vraag of we een integratie van Simplicate met de software van Hyarchis mogelijk konden maken. Met de lancering van Hyarchis Accountancy en de gerealiseerde koppeling gaat deze wens in vervulling. Daardoor wordt voor accountants de overstap naar geïntegreerde cloud-based bedrijfsvoering en processen mogelijk en vanzelfsprekend>>

  Lees verder..

  0 0

  image

  • Dell EMC PowerEdge MX is een krachtige serverinfrastructuur waarin rekenkracht, opslag en netwerk modulair is.
  • Kinetische infrastructuur zorgt voor flexibele modulaire aanpasbaarheid tot op het niveau van individuele opslagtoestellen, met een ingebouwde toekomstbestendigheid dankzij de voorziene ondersteuning van aanpasbare geheugenconfiguraties.
  • Ontwikkeld om op een flexibele manier zowel traditionele als nieuwe workloads te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld IoT, kunstmatige intelligentie en machine learning, met een managementsysteem dat eenvoudiger is dan ooit.
  • Maakt optimaal gebruik van de beschikbare IT-middelen en voorziet dynamische aanpasbaarheid wanneer de vraagt verandert. Zo wordt het IT-budget optimaal gebruikt en daalt de tijd die nodig is voor onderhoud.
  • Dell EMC’s OpenManage Enterprise - Modular Edition is een uitgebreid managementsysteem dat de uitrol, het updaten en het monitoren van alle PowerEdge MX-infrastructuurcomponenten beheert.
  Amsterdam - Dell EMC introduceert met de Dell EMC PowerEdge MX een nieuwe, krachtige en modulaire infrastructuur die is ontwikkeld om een grote variëteit aan traditionele en nieuwe datacenterworkloads te ondersteunen. De PowerEdge MX biedt de eerste modulaire architectuur voor zowel toekomstige technologieën als de trend waarbij servers steeds meer opgesplitst worden op basis van componenten.

  Dankzij de unieke, kinetische infrastructuur kunnen klanten loskomen van de beperkingen van technologie-silo’s en tijdrovend routinemanagement. Ze kunnen IT-middelen voortaan dynamisch toewijzen om zo optimaal tegemoet te komen aan de vereisten van verschillende applicat>>

  Lees verder..

  0 0  Amsterdam, 23 augustus 2018 Voormalig CEO en voorzitter van Cisco, John Chambers, heeft zich bij Rubrik aangesloten als raadadviseur en investeerder. Tijdens zijn 25-jarig mandaat bij Cisco, liet John Chamber het bedrijf groeien van $ 70 miljoen naar $ 47 miljard. Hij is een adviseur voor Fortune 100 CEO's en wereldleiders.Chambers lanceerde JC2 Ventures om te investeren in bedrijven uit alle categorieën en regio's die leidende markttransities zijn.Als CEO van JC2 richt hij zich op het helpen opbouwen en opschalen van disruptieve startups uit de hele wereld.

  Daarnaast heeft Rubrik zich ook versterkt met Avon Puri als CIO. Avon Puri is afkomstig van VMware, een toonaangevend bedrijf voor virtualisatiesoftware, waar hij de transformatie van IT dreef naar People, Process en Technology voor behendige en agile delivery naast andere strategische initiatieven. Puri heeft meer dan 20jaar ervaring en heeft eerder gediend in IT-leiderschapsposities bij Franklin Templeton Investments en Deloitte.

  In de bijlage is het gehele persbericht te lezen.  Bijlagen
  277 KB docx Avon Puri Bio _Aug 2018 (1).docx

  0 0

  HR Impact, de kracht van vakmanschap is een vakboek voor HR-professionals en -studenten. Het beschrijft niet alleen klassieke HR-thema’s zoals performancemanagement, talentmanagement en leiderschapsontwikkeling, maar ook de thema’s van de 21ste eeuw, zoals robotisering, digitalisering en employee experience. Auteur en HR-directeur Maarten van Beek duikt in elk van deze thema’s aan de hand van een visie, een theoretische beschouwing en een case die beschrijft waarop HR in de praktijk echt impact kan hebben.

  Van Beek laat vele HR-collega’s, onder wie Anne Jaakke (Hunkemöller), Hein Knaapen (ING) Thomas Mulder (Vodafone) en Nick van Dam (McKinsey), aan het woord, die allemaal hun eigen geluid hebben. Daarnaast beschrijft hij wat agile werken voor HR kan betekenen. De talrijke inzichten en voorbeelden bieden een breed perspectief en geven HR-professionals handvatten om richting te geven aan de toekomst. HR Impact kan een inspiratiebron zijn voor zowel HR-professionals als HR-studenten.

  Aanbevelingen

  HR Impact is een energiek geschreven boek voor HR-professionals en HR-studenten. Maarten van Beek beschrijft aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe een goede HR-businesspartner impact kan hebben. Visie, kennis, kunde en durf zijn hiervoor belangrijke elementen. Het beste uit je mensen halen, is een van de moeilijkste en belangrijkste uitdagingen voor iedere organisatie – en natuurlijk voor onze HR-functie. HR Impact geeft je tips, nodigt je uit en inspireert.”

  - Ronald Schellekens, CHRO Vodafone

  “Maarten van Beek was een van mijn studenten toen ik aan Cornell University doceerde. We delen een passie voor het HR-vak en een ambitie om ons vak te blijven ontwikkelen. In dit boek combineert Maarten op inspirerende wijze wetenschap en praktijk. Het staat vol goed onderbouwde best practices en hij laat >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht/Brussel 22 augustus 2018 – Het Nederlandse marketingtechnologiebedrijf Basedriver is een samenwerking aangegaan met Cronos, het grootste IT-bedrijf van België. Gezamenlijk gaan de bedrijven Belgische marketeers helpen het optimale uit hun klantenbestand te halen met efficiënte omnichannel-campagnes.

  Peter van der Schaar, directeur van Basedriver: “Het is onze gezamenlijke missie om ongewenste marketinguitingen de wereld uit te helpen en marketeers weer te laten doen waar ze goed in zijn en plezier in hebben: het uitwerken van creatieve campagnes. Om dat te realiseren brengen we vanuit Nederland de kennis en expertise van Basedriver in. Cronos heeft de relaties en de mensen om Basedriver onder de aandacht te brengen en te implementeren in België.”

  Bouk de Ruijter, managing partner van Ditra Group (by Cronos): “Wij zien dat ook in België marketingteams de uitdaging hebben om de juiste campagnes en de juiste content bij de juiste persoon te krijgen. Basedriver gaat dat probleem oplossen. Het bedrijf heeft in relatief korte tijd furore gemaakt bij Nederlandse marketingafdelingen. Bedrijven als NS, New Skool Media, VIP Media en SNS Bank behoren tot de tevreden gebruikers van deze revolutionaire tool.”

  Campagnemanagement
  Basedriver biedt marketeers een platform voor het plannen en uitvoeren van campagnes en het realiseren van gepersonaliseerde 1-op-1-communicatie. Het complete marketingteam kan dankzij de software samenwerken, collega’s briefen, selectiebestanden en actiepunten uitwisselen, de planning raadplegen en content invoeren voor ieder communicatiekanaal. Basedriver is daarnaast in staat om per klant de meest optimale contentmix samen te stellen, op >>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 27 augustus 2018Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, heeft Kees van den Houten benoemd als Regional Director Benelux. Van den Houten volgt Jan van Dellen op, die onlangs aantrad als wethouder Economische Zaken en Sport in het college van B&W van de gemeente Arnhem. Van den Houten rapporteert aan Simon Niesler, senior vice president en general manager voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux.

  In zijn nieuwe rol wordt Van den Houten (56) verantwoordelijk voor het behoud en het uitbreiden van het klantenbestand, en alle activiteiten en strategie in de Benelux. Hij komt bij Infor in een periode waarin het bedrijf een sterke vraag ziet naar zijn uitgebreide aanbod aan branchespecifieke cloudoplossingen, wat een enorm groeipotentieel biedt in de regio. Nederland was in de begindagen wereldwijd koploper binnen Infor, toen de eerste missiekritieke workloads naar de cloud werden verplaatst. Bedrijven als Fetim en Boskalis kozen al in een vroeg stadium voor Infor CloudSuite. Om de overstap van on-premises naar de cloud te vergemakkelijken, riep Infor het UpgradeX-programma in het leven. Met Van den Houten aan het roer gaat Infor in de Benelux, waar het veel bedrijven uit de maakindustrie tot zijn klantenportfolio mag rekenen, zich nog verder toeleggen om bedrijven hierbij te helpen.

  Van den Houten trad in augustus 2017 in dienst bij Infor als senior account executive. Voor zijn komst naar Infor was Van den Houten sales director digital finance & supply chain solutions bij Oracle, waar hij ruim 20 jaar werkzaam was in diverse consulting-, sales- en sales management-rollen. Hij ging hier werken na een overstap van Bull, waar hij binnen de systeemintegratiedivisie projectmanager was. Zijn carrière startte hij als consultant bij de Belastingdienst, waarna hij dezelfde positie vervulde bij Rendeck.

  Van den Houten>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 28 augustus 2018 – In 86% van de geanalyseerde bedrijven zijn onderzoekers van Kaspersky Lab erin geslaagd de hoogste privileges in het interne netwerk te krijgen. Bijna driekwart (73%) van de geslaagde penetratietesten op bedrijfsnetwerken werden veroorzaakt door kwetsbare webapplicaties. Dat blijkt uit de bevindingen van het onderzoeksrapport ‘Security assessment van bedrijfsinformatiesystemen in 2017'. Een onderzoek dat Kaspersky Lab jaarlijks publiceert om organisaties wereldwijd inzicht te geven in mogelijke kwetsbaarheden in hun netwerken om financiële, operationele en reputatieschade te voorkomen. De afdeling Security Services van Kaspersky Lab voegt daar alle mogelijke aanvalsscenario’s aan toe. Het onderzoek is uitgevoerd bij organisaties in Europa (22%), APAC (4%), META (57%) en CIS (17%). 35% van de organisaties kwam uit de financiële sector, 31% uit de overheidssector, 9% uit de Telecomsector, 4% zowel uit de e-commerce sector en de productiesector en 17% uit overige sectoren.  Wat verder opvalt uit de onderzoeksresultaten is dat het algemene beschermingsniveau tegen cyberaanvallen bij 43% van de geanalyseerde bedrijven als laag of extreem laag wordt gekwalificeerd. Een veel voorkomende manier van ongewenst binnendringen in het bedrijfsnetwerk was een aanval op publiek beschikbare managementinterfaces met zwakke of standaard inloggegevens. In 29% van de externe penetratietestprojecten slaagden Kaspersky Lab-experts erin, om de hoogste toegangsrechten te verkrijgen binnen de gehele IT-infrastructuur, inclusief toegang op beheerdersniveau tot de belangrijkste bedrijfssystemen, servers, netwerkapparatuur en werkstati>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 augustus 2018 – e-Spirit, leverancier van het FirstSpirit Digital Experience Platform (DXP), gaat zijn nieuwste technische innovaties presenteren tijdens de DMEXCO 2018. De DMEXCO is de grootste marketingtechnologiebeurs van Europa en vindt dit jaar plaats tussen 12 en 13 september in Keulen.

  image

  De afgelopen twaalf maanden zijn er een groot aantal vernieuwingen doorgevoerd in het FirstSpirit platform. FirstSpirit is uitgerust met een uitgebreide personalisatie engine (de >

  Lees verder..

  0 0

  Delft, 28 augustus 2018 -Infopact uit Rotterdam heeft een volledig geautomatiseerd bestel- en leverproces ontwikkeld waarmee haar reselling en wholesale partners vanuit één portal access, porteringen, trunks en Xelion hosted telefonie kunnen bestellen en beheren. Daarmee is Xelion de eerste provider in Nederland die het bestelsysteem via de API integreert met de Xelion hosted VoIP oplossing.

  Xelion heeft als eerste en enige Europese hosted VoIP platform zowel de back-end als front-end middels een API toegankelijk gemaakt. Dit betekent dat ontwikkelaars zelf front-end apps of integraties kunnen maken die met Xelion werken. Zo zijn er inmiddels specifieke apps voor thuiszorg of contact centers en worden talloze CRM applicaties met de API gekoppeld. Infopact is de eerste die haar online portal heeft geïntegreerd met de back-end van Xelion. Daardoor is het mogelijk om het bestellen en beheren van virtuele PBX oplossingen door partners sterk te vereenvoudigen en volledig te automatiseren.

  Arthur van den Ende, commercieel directeur van Xelion, is enthousiast: “Infopact begrijpt dat het activeren van services zoals cloud telefonie veel eenvoudiger kan. Door de mogelijkheden van de API volledig te benutten kan Infopact haar partners nu één van de meest gemakkelijke bestelportals in Nederland bieden. Dit bespaart vooral veel tijd, zowel voor de partners en eindgebruikers als voor Infopact.”

  Ook Robin de Weert, Manager Marketing en Product bij Infopact, kan niet wachten tot de nieuwe dienst geïntroduceerd wordt: “Met onze partnerportal Prime wil Infopact een nieuwe standaard zetten in de digitalisering van IP-communicatiediensten. Tijdens ons partner event in september lanceren we realtime ordering van ons telefonieportfolio via Prime. Daardoor zullen onze partners aanzienlijk meer gebruiksgemak ervaren. Zo is het opleveren van een Xelion PBX voorzien van een configurati>>

  Lees verder..

  0 0

  Enschede, 28 augustus 2018Hillstone Networks, vooraanstaand leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, introduceert StoneOS 5.5 release 6 . Deze gelaagde beveiliging beschermt het netwerk tijdens de volledige levenscyclus van cyberbedreigingen, oftewel tijdens het voorkomen,  detecteren, identificeren van en het alarmeren bij online aanvallen. Gebruikers profiteren met de nieuwe release van uitgebreide mogelijkheden voor de detectie en preventie van cyberbedreigingen. 

  Het doel is om de lus van cyberaanvallen te sluiten, zodat alle onderdelen van het bedrijfsnetwerk beschermd blijven, van het datacenter tot de netwerkrand en de cloud. StoneOS 5.5 release 6 biedt daarnaast volledige compatibiliteit met, en uitgebreidere ondersteuning voor de nieuwste netwerktechnieken die werken met IPv6. Ook de mogelijkheden van de virtuele next generation firewall CloudEdge van Hillstone zijn sterk uitgebreid om ondersteuning te bieden voor multi-cloudomgevingen: meer toepassingsscenario’s, krachtigere bescherming en high availability.

  StoneOS 5.5 release 6 biedt nieuwe technologieën en verbeterde mogelijkheden voor de detectie en preventie van beveiligingsincidenten. De update van het StoneOS levert bescherming op verschillende niveaus tijdens cruciale fases: voorkomen,  detecteren, identificeren en alarmeren bij cyberbedreigingen. Organisaties krijgen daarmee grip op de volledige levenscyclus van bedreigingen zonder de noodzaak om extra oplossingen aan te schaffen.

  Bert Janssen, IT security consultant bij Contec, distributeur van Hillstone Networks in de Benelux, zegt:>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 721 | 722 | (Page 723) | 724 | 725 | .... | 763 | newer