Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 724 | 725 | (Page 726) | 727 | 728 | .... | 763 | newer

  0 0

  Freshworks, leverancier van customer engagement software, lanceert Freshconnect. Deze contextuele samenwerkingsoplossing realiseert een soepelere samenwerking tussen customer service en verkoopteams bij klantvraagstukken en verkoopgegevens. De nieuwe samenwerkingstool is per direct beschikbaar voor gebruikers van Freshdesk en Freshsales.

  Freshconnect verbindt inkomende gesprekken direct aan de tickets of verkoopgegevens van de klant, die zijn aangemaakt vanaf het eerste contact. Zodoende wordt alle communicatie automatisch opgeslagen als onderdeel van het klantdossier. Een gevolg daarvan is dat klantenserviceteams vraagstukken sneller kunnen oplossen en een exceptionele en vlekkeloze klantervaring kunnen bieden, doordat alle communicatie onderdeel wordt van het 360-graden klantenregister.

  Context is leidend in klantcontact
  “In de praktijk werken diverse afdelingen samen bij bijvoorbeeld het oplossen van een klacht of het sluiten van een deal. Toch houden de tools die de meeste bedrijven gebruiken, geen rekening met deze werkelijkheid,” aldus Girish Mathrubootham, CEO en oprichter van Freshworks. “Freshconnect lost dit probleem op door onmiddellijk historische gegevens, die realtime worden geüpdatet, weer te geven aan iedereen die is toegewezen aan een gedeelde taak. Door context het middelpunt te maken van onze tools, kunnen teams hun klanten effectiever en gestroomlijnder van dienst zijn.”

  Met Freshconnect kunnen bedrijven een effectieve en productieve samenwerking faciliteren voor hun klantenservice- en verkoopteams. Freshconnect biedt haar gebruikers de volgende voordelen:

  • Gegarandeerde afstemming tussen agenten en medewerkers. In Freshconnect is de hele geschiedenis van het ticket en de discussie beschikbaar voor zowel gebruikers van Freshdesk als andere medewerkers.
  • Nadruk ligt op context.Freshconnect organiseert>>

   Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 05 September 2018 - In Nederland waren er per eind juni 7,46 miljoen vaste internetaansluitingen. Dat betekent een groei in het tweede kwartaal van 2018 van 0,3 procent. Dat blijkt uit het kwartaalrapport van marktonderzoeksbureau Telecompaper over de breedbandmarkt. Het aantal kabel- en glasvezelaansluitingen steeg genoeg om de voortgaande daling bij DSL (koper) te compenseren. De omzet uit breedbanddiensten groeide met 0,7 procent naar EUR 497 miljoen.

  Gedurende Q2 2018 groeide het aantal breedbandaansluitingen naar een totaal van 3,45 miljoen, ofwel een toename van 0,6 procent. Ook glasvezel noteerde een groei: plus 2 procent naar 1,2 miljoen aansluitingen. Tegelijkertijd daalde breedband via DSL-lijnen met 0,5 procent naar 2,81 miljoen.

  Ziggo groeit naar bijna 44%, KPN verliest klanten en marktaandeel
  Ziggo blijft na een kwartaalgroei van 0,4 procent marktleider met 3,273 miljoen breedbandklanten, goed voor een marktaandeel van 43,9 procent. Dit is 0,1 procentpunten meer dan in Q1 2018 en 0,5 procentpunten meer dan in Q2 2017.

  Concurrent KPN verloor in het tweede kwartaal 8 duizend breedbandklanten om uit te komen op een totaal van 3,028 miljoen. Het marktaandeel van KPN daalde met 0,2 procentpunt naar 40,6 procent, maar vergeleken met 40,5 procent Q2 2017 is het marktaandeel gegroeid. Dit komt vooral door de overname van Solcon in Q3 2017.

  Naast Ziggo en KPN kent de markt een aantal kleinere spelers, waaronder Tele2 en T-Mobile. Deze twee bedrijven zijn een fusie aan het voorbereiden. Hiervan is Tele2 op de breedbandmarkt de grootste met 3,9 procent, 0,1 procentpunten minder dan in Q1 2018. T-Mobile is in Q2 juist gegroeid met 0,1 procentpunten om uit te komen op 2,8 procent. Samen hebben de twee partijen nog geen zeven procent van de breedbandmarkt in handen en blijven dus ver achter Ziggo en KPN.

  Per bre>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 5 september 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde beveiligingsoplossingen, maakt de beschikbaarheid bekend van FortiNAC. Dit is een nieuwe network access controller die netwerksegmentatie combineert met geautomatiseerde tegenmaatregelen om IoT-omgevingen te beveiligen.

  De groei van onveilige IoT-apparaten zonder gebruikersinterface vraagt om nieuwe tools voor netwerkbeveiliging. Fortinet biedt hier een oplossing voor; de nieuwe network access controller FortiNAC van Fortinet beheert de toegang tot het netwerk om IoT-omgevingen te beschermen. De oplossing levert meer overzicht en grip en voorziet daarnaast in geautomatiseerde incidentrespons. FortiNAC analyseert elk apparaat dat met het network is verbonden. Als er sprake is van wijzigingen van de status of het gedrag van IoT-apparaten, zorgt de oplossing voor fijnmazige netwerksegmentatie en treft deze automatisch maatregelen. Dit zorgt ervoor dat elk apparaat alleen IT-bronnen binnen het netwerk kan benaderen waarvoor het toegangsrechten heeft gekregen.

  Onveilige IoT-apparaten maken organisaties kwetsbaar
  Het gebruik van IoT-apparatuur groeit met een ongekend tempo nu steeds meer organisaties digitale transformatie omarmen om hun operationele efficiëntie te verbeteren. Volgens Gartner zal het aantal “Internet of Things-endpoints tussen 2016 en 2021 met een jaarlijks gemiddelde van 32% groeien tot 25,1 miljard eenheden.”1 De overweldigende hoeveelheid apparaten die toegang tot het netwerk zoeken via vaste en draadloze verbindingen, waaronder IoT-apparatuur, mobiele apparaten van de werkgever en BYOD-devices, zorgt voor een exponentiële groei van het aanvalsoppe>>

  Lees verder..

  0 0

  Radiodocumentairemaker Maartje Duin spreekt in VPRO Radio Doc de Nederlandse Sjarrel die in Berlijn werkt als content moderator voor Facebook. Hij ziet onthoofdingen, kinderporno, bergen haat en racisme: zaken die artificial intelligence nog niet kan filteren.

  image
  Credit: William Banzai

  Sjarrel krijgt het minimumloon en nauwelijks psychologische begeleiding. Toch gaat hij niet weg. ‘Jullie doen goed werk’, hoort hij steeds. ‘Belangrijk werk. Jullie houden Facebook veilig.’

  Facebook, een nachtmerrie is een radiodocumentaire van Maartje Duin.
  Montage-advies: Gerrit Kalsbeek
  Techniek: Alfred Koster
  Eindredactie RadioDoc: Anton de Goede

  Uitzending: Zondag 16 september in Radio Doc, 21.00 uur op NPO Radio 1
  Website: vpro.nl/radiodoc

  Meer over dit onderwerp bij de VPRO:

  2Doc: The Cleaners
  Dinsdag 11 september om 22.55 uur op NPO 2
  Blijft alles wat je op internet post er ook daadwerkelijk op staan? Twee jonge Duitse filmmakers slagen er in om toegang te krijgen tot één van de beter bewaakte geheimen van Facebook. Wie bepaalt wat we te zien krijgen en dus hoe we onze gedachten vormen?

  Meer informatie: vpro.nl/thecleaners

  -Einde bericht-

  VPRO Communic>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 5 september 2018 – Zyxel Communications kondigt de WAC6552D-S aan, een weerbestendig access point (AP) dat krachtige wifi levert op drukke buitenlocaties, zoals campings of festivals. Verder verlaagt het de Total Cost of Ownership (TCO) door de mogelijkheid om meerdere access points op dezelfde paal te monteren, zonder de interferentie die dat gewoonlijk veroorzaakt.  “Het ontwerp van de WAC6552D-S is een belangrijke evolutie van AP’s voor buitengebruik,” zegt Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “In dit nieuwe access point zijn externe antennes vervangen door slimme interne antennes die problemen met hoge dichtheid oplossen, bijvoorbeeld op buitenlocaties zoals campings, campussen en festivals.”

  Het access point is gemakkelijk te installeren en beheren, door de vereenvoudigde installatie, het automatisch schakelen tussen standalone-modus en controller management, en het hulpprogramma Zyxel ONE Network, waarmee beheerders snel IP-adressen aan meerdere AP’s kunnen toewijzen.

  Slimme antennes elimineren interferentie
  Het geheime ingrediënt van het apparaat is de MIMO-smartantenne. “In tegenstelling tot de antennes van de meeste AP’s voor buiten, heeft onze slimme antenne een significante tolerantie voor zijn zendhoek en kan zich aanpassen aan veranderingen in de omgeving,” aldus Van der Putten. “Als bijvoorbeeld een caravan in de buurt van een AP wordt geparkeerd, is dat meestal fataal voor het signaal. De WAC6552D-S kan zijn signaal echter automatisch aanpassen om obstakels te omzeilen en zo de best mogelijke draadloze verbinding te blijven leveren.”

  De antenne maakt verder gebruik van innovatieve Zyxel-technologie, >>

  Lees verder..

  0 0

  Stamboomonderzoekers kennen meerdere computerprogramma’s om de door hen gevonden gegevens op te slaan. De ontwikkelaars van die programma’s worden regelmatig uitgenodigd om te komen vertellen over de nieuwigheden die in updates van de programmatuur zijn aangebracht.

  Dit keer is het de beurt aan Femke Nijveldt en Fred van Deelen. Zij komen op zaterdag 29 september a.s. in Zalencentrum Het Brandpunt aan de Oude Utrechtseweg 4a in Baarn aanvang 11 uur vertellen over het programma Brother's Keeper versie 7 dat in het Nederlands beschikbaar is. Op de site (www.bkwin.com) staat een zogenaamde shareware versie hetgeen betekent dat een probeerversie kan worden gedownload en geïnstalleerd. Het betreft een stand alone draaiend programma, dat op een Windows PC/laptop draait. Na registratie op de website van Brother’s Keeper krijgt de gebruiker de beschikking over aanvullende functionaliteit, technische ondersteuning en een (Engelstalige) handleiding. Kosten € 38. De structuur van het programma is zo dat alle gekoppelde documenten, foto's, enz., zijn te kopiëren en op een andere PC terug te zetten zijn. Ook handig voor het maken van een reserve kopie.
  Als uitvoermogelijkheden zijn een webversie, Word en PDF of een tekstbestand mogelijk.
  Kenmerkend aan het programma is zijn intuïtieve werking, overzichtelijkheid en daardoor duidelijkheid en de bronvermelding.
  Meerdere keren per jaar wordt het programma voorzien van nieuwe functies en worden eventuele foutjes opgelost. Maar ook aan bij gebruikers levende wensen wordt indien mogelijk aandacht besteed. Zo zijn de velden voor locaties, namen en het interne tekstbestand langer gemaakt en de rapportages uitgebreid.
  De Nederlandse vertaling wordt dan gelijk bijgewerkt.

  Indische achtergrond
  Voor mensen met een indische achtergrond, o>>

  Lees verder..

  0 0

  Haarlem, 5 september 2018 - Snow Software, wereldwijde aanbieder van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, heeft nieuwe en verbeterde functies toegevoegd aan zijn Snow Optimizer for SAP®-software. Deze verbeteringen zijn doorgevoerd met oog op de nieuwe SAP-licentiemodellen. SAP introduceerde eerder dit jaar een nieuw prijsmodel voor het verlenen van licenties voor ‘Digital Access’. SAP verleende voorheen licenties op basis van het aantal gebruikers, nu worden licenties verleend op basis van het aantal digitale documenten dat door het systeem wordt gecreëerd.

  Snow Software’s nieuwe Digital Access Estimator for SAP® berekent de kosten voor het nieuwe licentiemodel voor Digital Access. De vernieuwde door SAP-gecertificeerde applicatie is de eerste in de markt die SAP-klanten volledig inzicht geeft in toekomstige kosten en daarmee ondersteunt in het maken van de beste keuze voor een SAP-licentiemodel. Snow Optimizer for SAP voegt hierdoor meer waarde en automatisering toe dan SAP’s eigen Indirect Access-meetinstrument.

  "Het grootste gedeelte van het softwarebudget wordt vaak besteed aan SAP. Dit nieuwe concept van 'resultaatgerichte' licentieverlening is een goede ontwikkeling. Wel is het hierdoor extra belangrijk dat klanten inzicht hebben in de hoeveelheid documenten die ze creëren om te begrijpen hoeveel het nieuwe pay-for-value model zal kosten," zegt Peter Björkman, CTO bij Snow Software. “Onze Snow Optimizer for SAP-software geeft daarom zowel een berekening van kosten op gebruikersniveau als een totale weergave van de documenten die in het SAP-systeem worden geproduceerd. Door een voorspelling van de kosten kunnen boetes en daarmee onnodige kosten worden vermeden.&rdq>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp. Als Wireshark University Partner organiseert SCOS Software bv te Amsterdam-Hoofddorp van 8 tot en met 12 October 2018 een nieuwe Wireshark Training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 500.000 downloads per maand. Deze training is gebaseerd op de nieuwste Wireshark versie V2.

  SCOS Software is de enige officiële  Wireshark Authorized Training Center welke in Europa deze training verzorgt samen met de Wireshark University van Laura Chappell. De training  zal worden gegeven in Hoofddorp door een Certified Trainer van de Wireshark University USA. In deze training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

  SCOS-trainers zijn Certified Wireshark University Trainers, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

  Voor meer inlichtingen:
  SCOS Software bv
  www.scos.training
  info@scos.nl
  tel. 023 5689227

  0 0

  • Omzet van 1.319 miljoen euro, een stijging van 12,8%, waarvan 3,8% onder dezelfde grondslagen
  • Alle activiteiten registreerden een organische groei
  • Het courante bedrijfsresultaat[1] bedraagt € 34 miljoen
  • Netto schuld onder controle op € 395 miljoen
  • Courante bedrijfsresultaat over 2018 bevestigt op € 120 miljoen
  Eerste half jaarresultaten 2018
  Zoals eerder aangekondigd, rapporteerde Econocom Group over H1 een omzet van € 1.319 miljoen, een stijging van 12,8%, waarvan 3,8% op een like-for-like basis. Alle activiteiten van de groep registreerden organische groei in H1.

  Het courante bedrijfsresultaat[1]bedroeg € 34,2 miljoen in de eerste helft van 2018, vergeleken met € 58,2 miljoen in de eerste helft van 2017. De resultaten van Technology Management & Financing (TMF) werden beïnvloed door genomen voorzieningen van ongeveer € 9 miljoen, in verband met het uitstel van verschillende belangrijke deals naar de tweede helft van het jaar en het aflopende effect op de korte termijnmarge bij nieuwe klanten.

  De transformatie-inspanningen van de groep en met name die van Services hebben ertoe geleid dat eenmalige kosten ten bedrage van € 20,4 miljoen voor het eerste semester verantwoord zijn. De bedrijfswinst bedraagt daarmee € 11,8 miljoen.

  De nettowinst over H1 bedraagt € 0,4 miljoen, terwijl de terugkerende nettowinst die toewijsbaar is aan de eigenaars van de moedermaatschappij € 10,9 miljoen bedroeg.

  [1] Vóór amortisatie van immateriële activa van overnames

  Geconsolideerde, niet-gecontroleerde gegevens

  Voor het volledige persbericht verwijzen we naar de Engelstalige versie hieronder.


  0 0

  Amsterdam, 6 september 2018 – Air France-KLM heeft met ondersteuning van IT-dienstverlener en kennispartner QNH Consulting verschillende belangrijke datawarehouses gemigreerd naar een nieuwe technologie. Dit was noodzakelijk omdat Air France-KLM van plan is de mainframes te verhuizen naar België. De verhuizing realiseert belangrijke besparingen voor de Air France-KLM-groep. "De migratie van de datawarehouses was een succes dankzij een uitstekende teaminspanning. Dit resulteerde in een foutloze implementatie zonder downtime en verlies van functionaliteit", zegt programmaleider Patrick Montalbano.

  Om vertragingen in de uitwisseling van vitale gegevens te voorkomen als gevolg van de grote afstand tussen de applicaties en de geplande database in België, werden de datawarehouses gemigreerd naar Amsterdam. Zo bevinden deze zich in de buurt van de applicaties. Zorgvuldigheid was van groot belang bij het migreren van deze enorme hoeveelheid belangrijke gegevens voor het bedrijf. In niet meer dan een jaar tijd zijn de datawarehouses met bedrijfkritische managementinformatie gemigreerd.

  Kees Schipper, projectmanager bij Air France-KLM: "QNH is in een vroeg stadium bij het traject betrokken, waardoor we gebruik konden maken van hun specialisme bij het inzetten van deze technologieën. Er waren zeker uitdagingen, vooral door de complexiteit van de bestaande verbindingen, waardoor de migratie meer tijd kostte dan verwacht. Dankzij de gezamenlijke toewijding en het doorzettingsvermogen van de teams hebben we de migratie weten te realiseren."

  Ernst-Jan van Hattum, commercieel manager bij QNH Consulting: "We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Air France-KLM. Het was een technisch uitdagende klus vanwege de complexiteit en de omvang van de omgeving. Vanaf het begin merkten we dat Air France-KLM onze kennis en expertise zeer waardeerde en dat de samenwerking prettig verliep. Wederz>>

  Lees verder..

  0 0

  Bruil Beton & Mix, de marktleider in transportbeton en droge mortels in Midden-Nederland, implementeert Microsoft Dynamics 355 Finance & Operations in de Cloud met Microsoft Gold Partner Pylades. Na een selectietraject voor zowel het platform als de implementatiepartner is Pylades verkozen tot partner en het Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations platform als IT oplossing voor Bruil.

  De pragmatische aanpak, open communicatie en diepgaande expertise van Microsoft Dynamics 365 van Pylades hebben bijgedragen aan de keuze van Bruil. Bruil en Pylades gaan met dit project een strategisch partnership aan met als uitgangspunt een samenwerking voor lange termijn met de intentie om de technologie verder te implementeren in andere werkmaatschappijen van Bruil.

  Er is gekozen voor Microsoft Dynamics vanwege de geschiktheid voor het inrichten van de primaire administratie, financiële processen en (grootboek)modules, maar ook interfaces met andere (financiële) en operationele systemen. Daarnaast integreert Dynamics 365 zeer goed met de bestaande IT technologie-stack van Bruil.

  Met dit project bouwt Bruil verder aan zijn missie om in 2025 door middel van digitalisering en innovatie voorop te lopen in de bouw en een forse reductie van primair grondstoffengebruik te realiseren. De realisatie van deze missie zorgt voor een duurzamere toekomst en een efficiëntere, moderne en toekomstgerichte bedrijfsvoering met Microsoft Dynamics 365.

  Bruil 

  In elke bouwfase, van ontwerp tot afbouw, is Bruil een innovatieve en ervaren partner. Of het nu gaat om woningen of utiliteitsbouw. Bruil levert een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton. Bovendien is Bruil onder de merknaam Coba succesvol als leverancier in de afbouwmarkt.

  Bruil heeft een heldere missie voor de toekomst. De bouwsector staat bekend als complex én als grootverbruiker van primaire grondstoffen. Bruil gelooft dat dit anders moet én kan. Door digitalisering ontstaan nieuwe mogelijkheden om de klant sneller, eenvoudiger en op maat te bedienen. Daarnaast wil Bruil dit bereiken met zo min mogelijk gebruik van primaire grondstoffen.

  Kortom: Slimme bouwproducten maken met minder materiaal.

  LAB25 is het innovatieprogramma van Bruil waar innovaties in beton & bouw samenkomen en elkaar versterken. Een innovatieprogramma als LAB25 vraagt om een innovatief IT platform. Met Dynamics 365 van Microsoft heeft Bruil dit in huis.

  www.bruil.nl


  Pylades | Microsoft Gold Partner 

  Pylades maakt haar klanten succesvol met Microsoft. Pylades is gecertificeerd Microsoft CSP: Cloud Solution Provider (Tier 1) en Microsoft Gold Partner. Pylades onderscheidt zich door de sterke branchefocus en branche-specifieke oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365.

  www.pylades.com

  Perscontact: 
  Bruil: Christie van Lohuizen, c.vanlohuizen@bruil.nl
  Pylades: Eppo Heemstra, e.heemstra@pylades.com

  0 0

  Den Haag / Atlanta (USA) - 6 september 2018 Kaseya®, leverancier van complete IT-infrastructuur beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en IT-afdelingen, neemt RapidFire Tools over. RapidFire Tools biedt een volledige suite van producten voor IT assessment, interne cyber dreigingsdetectie en compliance. Vanuit het hoofdkantoor in Atlanta (Georgia), USA opereert RapidFire Tools als zelfstandige business unit onder Kaseya.

  Door de producten van RapidFire Tools toe te voegen aan de IT Complete suite met beheeroplossingen van Kaseya beschikken MSP’s en IT-afdelingen voortaan over een totaaloplossing voor security, compliance en assessment. Bekende producten van RapidFire Tools zijn onder meer Audit Guru, waarmee gebruikers compliance kunnen automatiseren, documenteren en behalen, Network Detective, de netwerk en security assessment tool waar wereldwijd meer dan 6.000 MSP’s op vertrouwen en de tool voor cyber security dreigingsdetectie en alarmering Cyber Hawk.

  “In de eerste helft van 2018 hielpen we onze Managed Service Provider-klanten twee keer zo snel te groeien ten opzichte van de rest van de markt”, aldus Fred Voccola, CEO van Kaseya. “De overname van RapidFire Tools is een belangrijke stap voorwaarts voor ons en onze klanten. Hiermee onderstrepen we onze focus om MSP-klanten succesvol te laten worden.die we dit jaar reeds hebben gezet in ons continue streven om onze MSP-klanten te helpen nog succesvoller te worden.”

  Voccola vervolgt: "De afgelopen jar>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM – 6 september 2018 – Pegasystems Inc. breidt het Benelux-team uit met zes nieuwe collega’s voor verdere versteviging van marktpositie in de verschillende sectoren.  Jessie Augustijn is als account executive binnen het team financial services commercieel verantwoordelijk voor Pega’s strategische applicaties voor target account ING. Leo Bras is als account executive aangesteld voor de strategische relatie tussen Pegasystems en de global manufacturing accounts. Alphons Huisser richt zich als account executive op het opbouwen en uitbreiden van relaties in de telecom, media en utilities markt. Daniel Meier richt zich als account executive op new business binnen healthcare & life science. Marten Poutsma is als account executive public sector verantwoordelijk om bij te dragen aan het succes van de digitaliseringsstrategie van de Nederlandse overheid. Roderick Uitdehaag gaat als customer success manager zorgdragen voor het maximaliseren van Pega’s toegevoegde waarde bij klanten binnen financial services en insurance.

  Jessie Augustijn (24) is afkomstig van House of Engagement, een Microsoft Dynamics 365 partner, gericht op de markten finance, legal en education. “Financial services is een snel groeiende en veranderende markt die gericht is op de toekomst. Pega heeft een sterke positie in deze markt, waar ik graag onderdeel van wil uitmaken. Ik ben trots om ING, als een van de meest innovatieve organisaties ter wereld, al>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 6 september 2018 – Nederlandse transportbedrijven blijven achter bij Europese collega’s als het gaat om de digitale registratie van de rij- en rusttijden: 19% registreert de rij- en rusttijden nog altijd niet digitaal. Alleen Spanje en Polen doen het Europees gezien nog slechter, blijkt uit recent onderzoek van TomTom Telematics. Een van de gevolgen is dat Nederlandse transportbedrijven bij ad-hoc klussen en veranderingen in de planning in 43% van de gevallen met de chauffeurs moeten bellen voor overleg. Duitse collega’s daarentegen kunnen in ruim 60% van de gevallen direct zien, op basis van realtime inzicht in resterende rijtijden, hoeveel capaciteit er nog beschikbaar is.14% van de Nederlandse transporteurs heeft in de afgelopen 12 maanden meer dan 31 keer een klus moeten weigeren omdat ze onvoldoende inzicht hadden in de resterende capaciteit. Gemiddeld in Europa lag dat percentage op slechts 3%.

  Een mogelijke oorzaak voor het achterblijven van investeringen in digitaal tachograaf management zou kunnen liggen in het relatief lage aantal controles op de Nederlandse wegen: 22% van de respondenten geeft aan dat ze in het afgelopen jaar niet éénmaal onderweg zijn gecontroleerd op de rij- en rusttijden (tegen 15% gemiddeld in Europa). 52% maakt zich daar dan ook weinig tot geen zorgen over, tegen 28% van de Europese collega’s.

  Volgens René de Jong, Sales Director Benelux bij TomTom Telematics, kan het niet investeren in digitale verwerking van de tachograafgegevens op termijn grote gevolgen hebben voor de concurrentiepositie van transportbedrijven. “We hebben gesproken met meer dan duizend transportbedrijven in heel Europa. Daaruit blijkt duidelijk dat bedrijven met een slimme digitale strategie nu al een voorsprong hebben.” De steeds strengere wet- en regelgeving, zoals de AVG, stelt steeds hogere eisen aan de administratie van transporteurs, stelt De Jong. &ld>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 6 September 2018 – Meer dan de helft van de Europese transportbedrijven heeft afgelopen jaar een inspectie gehad op naleving van de rij- en rusttijden, blijkt uit recent onderzoek van TomTom Telematics. Het onderzoek toont bovendien aan dat 43% van de bedrijven in dezelfde periode één tot vijf keer te maken heeft gehad met inspecties onderweg. Opmerkelijk, aangezien in België juist bekend werd dat er in de afgelopen jaren steeds minder controles worden uitgevoerd.

  Ondertussen zegt 41% van de Europese transportbedrijven dat ze de afgelopen 12 maanden tussen de 1 en 10 keer een klus hebben moeten weigeren omdat ze onvoldoende inzicht hadden in de resterende rijtijden van hun chauffeurs.

  “We hebben gesproken met meer dan duizend transportbedrijven in heel Europa,” zegt René de Jong, Sales Director Benelux bij TomTom Telematics, “en daaruit blijkt duidelijk dat bedrijven met een slimme digitale strategie nu al een voorsprong hebben.”

  "De meeste Europese transportbedrijven (meer dan 60%) gebruiken nu downloads op afstand om de tachograafgegevens te beheren. Dit is niet verrassend, want deze methode is eenvoudiger en minder tijdrovend. Een belangrijke minderheid is echter nog steeds afhankelijk van handmatig downloaden om aan de wet- en regelgeving te blijven voldoen. Dat betekent dat hun zware bedrijfsvoertuigen van de weg af moeten zijn wanneer het tijd is om de vereiste gegevens te verzamelen. Van de bedrijven die handmatig downloaden, is 40% iedere maand 30 tot 60 minuten per voertuig kwijt aan het ophalen van de tachograafgegevens."

  Respondenten van het onderzoek deelden eveneens hun mening over brandstofverbruik, productiviteit en veiligheid.

  Bijna de helft (49%) van de transportbedrijven monitort kilometerregis>>

  Lees verder..

  0 0

  • HubSpot lanceert Sales Hub Enterprise en Service Hub Enterprise
  • Uitbreiding Enterprise aanbod grootste in de geschiedenis van HubSpot
  • Sales Hub Enterprise pakt nieuwe uitdagingen van sales teams aan
  Hoofddorp, 6 september 2018 - HubSpot maakt vandaag de details bekend van de langverwachte Sales Hub Enterprise en Service Hub Enterprise producten. Daarnaast kondigt het bedrijf diverse belangrijke updates voor de Marketing Hub Enterprise aan.

  De lancering van deze nieuwe producten maakt onderdeel uit van de grootste uitbreiding van het Enterprise aanbod in de geschiedenis van HubSpot.

  De Enterprise Growth Suite
  De nieuwe producten van HubSpot, ook wel bekend als de ‘Enterprise Growth Suite’, zijn ontworpen om teams meer controle, flexibiliteit en een betere integratie te bieden in één gebruiksvriendelijk en overzichtelijk pakket.

  Het pakket omvat onder andere:
  • Een Slack-integratie die teams verbindt, waar ze zich ook bevinden
  • ‘Goals’ - een tool die salesmedewerkers helpt bij de rapportage van quota, service level agreements en andere belangrijke meetpunten
  • ‘Playbooks’ - een tool die klanten de mogelijkheid geeft een eigen database met bronnen en best practices aan te leggen voor sales- en serviceteams
  • Machine Learning mogelijkheden, die voorspellingen over bijvoorbeeld leads mogelijk maken
  De Conversations tool die HubSpot recent lanceerde is geïntegreerd in alle drie de nieuwe producten. Hiermee worden e-mail, chat en social media berichten verzameld in één inbox en wordt de bouw van custom chatbots mogelijk gemaakt.

  Wanneer>>

  Lees verder..

  0 0

  Tien start-ups zijn uitgeroepen tot de winnaars van de IoT Challenge. Vodafone en The Next Web schreven deze wedstrijd uit met als doel innovatieve technologische oplossingen te vinden voor vraagstukken van tien grote bedrijven. Er meldden zich wereldwijd 267 start- en scale-ups aan, vanuit 27 landen. Op basis van de inzendingen hebben de partners in totaal 30 start-ups uitgenodigd te pitchen in Amsterdam. Het winnende tiental gaat de komende maanden aan de slag met de projecten en deelt de uitgewerkte oplossingen eind dit jaar.

  Door middel van een pitch van één minuut en een gesprek van 30 minuten presenteerden de jonge bedrijven hun idee aan de tien partners. De winnende bedrijven zijn: Counterest, Flicq, Motion 10, Netop Technology, Semiotic Labs, Sodaq, Solder Creative, Tanktastic, Undagrid en Zio Health.De komende maanden ontfermt Solder Creative zich over het vraagstuk van Heineken. Zij zoeken een oplossing voor het volgen van kratten, waarmee zij de bevoorrading kunnen controleren.

  De partners die een 'challenge' hebben uitgeschreven zijn: Damen, de Efteling, Facilicom Group, Health Hub Utrecht, Heineken, Jaarbeurs, Politie Nederland, SHV Energy, Stedin en Vitens. De niet selecteerde start-ups kregen de mogelijkheid om na de verkiezing investeerders te ontmoeten tijdens een boottocht door de Amsterdamse grachten.

  image
  Winnaars IoT Challenge

  John van Vianen, Directeur Zakelijke Markt VodafoneZiggo: "Als wereldwijde IoT-marktleider zien wij dat er een toenemende behoefte is aan IoT-oplossingen. Wij faciliteren hier graag in. Met onze IoT expertise streven we dan ook naar de beste innovaties voor onze klanten. Da>>

  Lees verder..

  0 0

  Deventer, 6 september 2018 -- Cleerdin & Hamer Advocaten heeft gekozen voor de digitale handtekening oplossing van ValidSign. In eerste instantie wordt ValidSign ingezet om opdrachtbevestigingen binnen het dossierproces te voorzien van een digitaal rechtsgeldige elektronische handtekening. Die eSignatures moeten – ook in het kader van de AVG – voldoen aan zowel Nederlandse als Europese wetgeving.

  Mr. Robbert Jonk, Partner Cleerdin & Hamer: “Een van de ‘uitdagingen’ binnen de invoering van de AVG is dat aantoonbaar getekende opdrachtbevestigingen deel uit moeten maken van het dossier. Daarvoor zochten wij een snelle en vooral praktische oplossing. Met name de min of meer geautomatiseerde controle is voor ons van belang. ”

  Om voor de digitale handtekeningen AVG-compliant te zijn is – na een selectie - gekozen voor de ValidSign-oplossing. Daarbij heeft Cleerdin & Hamer vooral gelet op de eenvoud van inzenden van ‘een stuk’ maar ook op de eenvoud van controle.
  "Naast het uitstralen van professionaliteit naar klanten”, stelt Robbert Jonk, “is het ook belangrijk dat de beveiliging is geborgd. Door de toevoeging van de elektronische handtekeningen van ValidSign binnen het dossierproces is in ieder geval de elektronische opdrachtbevestiging onderdeel van het digitale dossier. Daardoor ook controleerbaar en de status te volgen.”

  “De digitale handtekening oplossing zorgt ervoor dat Cleerdin & Hamer binnenkort niet meer afhankelijk is van he>>

  Lees verder..

  0 0

  Code24 B.V. en haar SaaS partner DC24 B.V. zijn beiden sinds 2 augustus 2018 officieel gecertificeerd voor de ISO/IEC 27001 internationale eisen voor informatiebeveiliging en de NEN 7510 Nederlandse eisen voor informatiebeveiliging in de zorg.

  Martin van der Meer, directeur Code24 : "Het behalen van de certificering is een bevestiging van de professionalisering van Code24. We zijn ruim 8 jaar geleden gestart met als doel een significante verbetering in de zorg IT te bewerkstelligen en staan nu aan de vooravond van de realisatie hiervan. Door de certificering hebben we onze processen op informatiebeveiliging aantoonbaar op orde. Klanten en partners kunnen erop vertrouwen dat ze samenwerken met een professionele organisatie die de informatiebeveiliging serieus neemt."

  DC24 verzorgt SaaS oplossingen van de door Code24 ontwikkelde producten, maar levert daarnaast ook diensten als beheer op afstand voor de productsuites van Code24 die bij klanten zelf zijn ondergebracht.

  Vincent de Niet, directeur DC24: "Binnen de gezondheidszorg is naast de continuïteit ook vertrouwelijkheid van essentieel belang, vertrouwen dat medische data veilig is opgeslagen, maar ook dusdanig dat onbevoegde personen hier geen toegang toe hebben. Dit bewerkstelligen wij onder andere doordat DC24 gebruik maakt van eigen apparatuur welke zijn ondergebracht in Nederlandse datacenters. Daarnaast zijn onze informatiebeveiliging processen samengesmolten met onze bedrijfsprocessen, op deze manier kunnen klanten de diensten en producten met een gerust hart van ons afnemen en aan ons overlaten."

  "Het toepassen van standaarden zit in onze genen en het gebruik ervan is vanzelfsprekend binnen Code24. Het bespaart ons kosten terwijl de kwaliteit van onze producten toeneemt", vertelt Martin. "Een goed voorbeeld hiervan is de door ons ontwikkelde medische database Base24 die volledig gebaseerd is op de openEHR standaard voor de opslag en verwerking van medische data en de ISO 18308 internationale 'Requirements for an electronic health record architecture' standaard.  We zijn blij en trots dat we voor Code24 en DC24 nu ook aantoonbaar voldoen aan de ISO 27001 en NEN 710 standaard."  <<Einde bericht >>

  Noot voor de redactie:

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  Martin van der Meer, directeur Code24 B.V.
  E-mail: martin@code24.nl

  Over Code24
  Code24 is een software leverancier die actief is bij een groot aantal GGZ organisaties. Hierbij levert Code24 een compleet op moderne technologie gebaseerd GGZ-dossier bestaande uit slimme toepassingen die ook los af te nemen zijn en perfect integreren in het bestaande EPD landschap van een organisatie. Met de technologie van Code24 beschikt een organisatie over één overzichtelijk en compleet beeld van alle medische gegevens van patiënten, zélfs als deze informatie uit verschillende systemen komt.

  Voor meer informatie: www.code24.nl

  0 0

  Amsterdam, 6 september 2018Affectiva, marktleider op het gebied van kunstmatige emotionele intelligentie (Emotion AI), en Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN), marktleider in conversationele AI-innovaties, kondigen vandaag aan samen te gaan werken om de autoassistent en rijervaring nog verder te ‘vermenselijken’. Affectiva Automotive AI wordt geïntegreerd met het Dragon Drive-platform van Nuance. Deze geïntegreerde oplossing vormt de eerste autoassistent die de complexe cognitieve en emotionele staat van zowel bestuurders als passagiers begrijpt en zijn gedrag daarop aanpast.

  Op korte termijn zal de geïntegreerde oplossing van Affectiva en Nuance ervoor zorgen dat de autoassistent het gedrag en de emoties van zowel bestuurder als passagier nog beter begrijpt, onder meer door interpretatie van stemgebruik en gezichtsuitdrukkingen. In de toekomst kunnen deze oplossingen ook worden ingezet om gevaarlijke situaties te herkennen, bijvoorbeeld wanneer een bestuurder slaperig wordt of is afgeleid.

  Dit bericht is een samenvatting van het uitgebreide, Engelstalige persbericht.  Over Nuance:
  Nuance Communications, Inc. (NASDAQ: NUAN) is pionier en marktleider op het gebied van innovatieve AI-spraakoplossingen die intelligentie toevoegen aan het dagelijks leven. Het bedrijf levert oplossingen die menselijke spraak kunnen begrijpen, analyseren en daarop kunnen reageren om de productiviteit te verhogen en de menselijke intelligentie te versterken. Nuance heeft tientallen jaren ervaring op het gebied van domain en artificial intelli>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 724 | 725 | (Page 726) | 727 | 728 | .... | 763 | newer