Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 725 | 726 | (Page 727) | 728 | 729 | .... | 763 | newer

  0 0

  Cloud Service Partner RAM Infotechnology (RAM-IT) neemt per 6 september 2018 branchegenoot NetSourcing te Waardenburg over. Met de overname bouwt RAM-IT haar positie in de zorgbranche verder uit. De RAM Groep groeit hiermee naar 190 medewerkers en een omzet van ruim 30 miljoen euro. Op donderdag 6 september hebben Joachim Kaarsgaren en Dirk Fabels, directieleden van RAM-IT, en Yvo Hoeke, directeur van NetSourcing, hun handtekening gezet onder het contract, waarmee de overname een feit is.

  Joachim Kaarsgaren: “Met de overname van NetSourcing halen wij een zeer gewaardeerde branchegenoot binnen. Deze stap past naadloos binnen onze strategie om een leidende speler te worden binnen de ICT-dienstverlening voor de Zorg. NetSourcing is al ruim 17 jaar actief in de marktsegmenten Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio’s”. Dirk Fabels: “Dat is ook ons werkterrein. We zijn ervan overtuigd dat schaalgrootte in onze branche essentieel is om innovatief en competitief te blijven en de kosten van ICT voor onze klanten verder te verlagen.”

  Yvo Hoeke: “Samengaan met RAM-IT betekent dat we onze gezamenlijke klanten nog beter kunnen bedienen. De schaalgrootte van RAM-IT en NetSourcing samen levert voordelen op voor de diensten die we leveren, de services die we bieden, de vele technologische innovaties die eraan komen en de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. We kunnen gerust spreken van een win-win-win-situatie voor onze klanten, onze medewerkers en onze leveranciers.”

  OVER RAM INFOTECHNOLOGY
  RAM Infotechnology is Cloud Service Partner voor de gezondheidszorg en overheid. De filosofie van het bedrijf is modulair uitbesteden: Maatwerk-ICT op basis van standaardcomponenten. RAM-IT heeft ruim 200 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM-IT een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten. Recent heeft onder andere zorgorganisatie Zonnehuisgroep Vlaardingen RAM-IT geselecteerd als ICT-dienstverlener voor haar 900 medewerkers. RAM-IT is met RAM Mobile Data en RAM track-and-trace onderdeel van de RAM Groep. Samen hebben zij ruim 190 medewerkers in de Benelux.

  OVER NETSOURCING
  NetSourcing is een gespecialiseerde serviceprovider voor de branches Zorg, Welzijn en Veiligheidsregio's. NetSourcing levert flexibele en schaalbare ICT-oplossingen. In 17 jaar tijd heeft NetSourcing een diepgaande marktkennis en een breed netwerk van leveranciers van applicaties en andere ICT-gerelateerde diensten opgebouwd.  Voor de redactie – niet voor publicatie - Voor de redactie – niet voor publicatie

  Neem voor meer informatie contact op met Niels van Peer, commercieel directeur RAM Infotechnology: nvanpeer@ram-it.nl,  030 2 390 390.
  RAM Infotechnology. Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht.


  Van links naar rechts: Joachim Kaarsgaren (Managing Director RAM Infotechnology), Yvo Hoeke (Directeur NetSourcing) en Dirk Fabels (Managing Director RAM Infotechnology).

  0 0  Breda, 7 september 2018
   - Ondanks de opkomst van de digitale flexwerkplek heeft slechts 31 procent van de Nederlandse bedrijven beleid om werknemers te stimuleren minder kilometers te maken. Dit blijkt uit het 
  Digitale Mobiliteit onderzoek dat 

  0 0

  ICT Group N.V. (ICT) announces that it has acquired the remaining 49% of the shares of ICT Mobile B.V. (ICT Mobile) from management. The software solutions of ICT Mobile together with software solutions of other business units within ICT Netherlands will be consolidated into a new entity, OrangeNXT (www.orangenxt.com), to distinct software offerings from the traditional time hire and project activities within ICT.

  OrangeNXT focuses on ready to use software solutions, offered as Software as a Service. The plug-and-play cloud platform that connects people, devices and data consists of three solutions. ConNXT provides asset management and predictive maintenance solutions. MobileNXT delivers real-time tracking and tracing support for field service engineers, logistics staff, parcel delivery services and auditors. DigitalNXT helps companies to accelerate their digital transformation. The solutions of OrangeNXT are aimed at the smarter cities and smarter industries segments and cover many industries, from water management to logistics and transportation.

  ICT Mobile was established as a start-up in 2016 together with the current management, Huub van der Linden and Jeroen Donkers. Both have a long track record in the Enterprise Mobility market, and will stay on board to lead OrangeNXT, together with director Alliances John Koot. The purchase consideration will be paid in cash. Further financial details will not be disclosed.

  ICT Group N.V. is a leading industrial technology solutions and services provider. Our specific industry knowledge of various markets, enables us to realise innovative solutions. Over 1150 passionate technical specialists are working for the ICT Group. The following subsidiaries are the main operating entities of the ICT Group: ICT Netherlands (ICT Automatisering Nederland B.V.), ICT Belgium, Strypes Bulgaria (Strypes EOOD), InTraffic B.V., Raster >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 7 september 2018 – Kaspersky Lab introduceert Kaspersky Security Cloud. Een clouddienst voor de consument waarmee beveiliging op elk willekeurig moment opgeschaald kan worden als dat nodig is. Deze zogeheten Security-as-a-Service dienst is niet gekoppeld aan de apparatuur maar aan de eigenaar van het mobieltje, tablet of andere apparatuur. De clouddienst gedraagt zich als een adviseur die vertelt wat te doen om een veilige verbinding te houden of hoe te voorkomen dat persoonlijke gegevens in gevaar zijn. Met Kaspersky Security Cloud zijn consumenten in alle omstandigheden verbonden, terwijl privacy optimaal beschermd blijft. Naast deze nieuwe dienst heeft het cybersecuritybedrijf de belangrijkste consumentenproducten voorzien van een update.

  Onderweg geconfronteerd worden met een onveilige Wifi-verbinding terwijl een belangrijke spoedbetaling nodig is. De accu van je mobiel is leeg op het moment dat je iemand moet waarschuwen dat je een half uur later bent. Of de harde schijf van je computer overlijdt wanneer je diezelfde middag een afstudeeropdracht moet inleveren die daarmee verloren is gegaan. Allemaal voorbeelden waarbij Kaspersky Security Cloud uitkomst biedt. Met deze flexibele clouddienst is de consument altijd verbonden en past zich aan als dat nodig is om gebruikers beter te beschermen tegen digitale veiligheidsproblemen.

  Kaspersky Security Cloud is gebaseerd op het principe dat iedereen uniek is en op een eigen manier online door de digitale wereld navigeert. De clouddienst combineert de beste ingrediënten uit verschillende security-oplossingen in een zogeheten adaptief scenario. Adaptiviteit houdt in dat de dienst precies op het moment dat het nodig is bescherming biedt, afhankelijk van individueel gedrag en gebruikte apparatuur. De Security-as-a-Service oplossing is niet gekoppeld aan een bepaald apparaat, maar aan de eigena>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 7 september 2018- Ondanks de opkomst van de digitale flexwerkplek heeft slechts 31 procent van de Nederlandse bedrijven beleid om werknemers te stimuleren minder kilometers te maken. Dit blijkt uit het Digitale Mobiliteit onderzoek dat Computer Profile, Fleet Profile en Dutch Connect, uitvoerden onder ruim 6000 beslissers bij Nederlandse organisaties. Daarbij is het opvallend dat nog eens bijna 40 procent van de bedrijven helemaal geen beleid heeft voor werken op afstand. Dit zogenaamde telewerken met slimme communicatie-tools als alternatief voor fysieke aanwezigheid, lijkt logisch maar wordt toch nog door weinig organisaties concreet geïmplementeerd. Een gemiste kans voor het verminderen van de filedruk op de Nederlandse wegen.

  September is traditiegetrouw een drukke maand op de weg. De initiatiefnemers van het onderzoek vroegen zich af hoe Nederlandse organisaties met meer dan 50 medewerkers tegenover de fileproblematiek staan en met name in hoeverre zij digitale mobiliteit inzetten om deze te verlichten. Zo is onderzocht of er proactief beleid is om medewerkers te stimuleren meer gebruik te maken van digitale mobiliteit. Ook is gekeken of bedrijven verwachten dat medewerkers elke werkdag naar kantoor komen en of er afspraken zijn om vaker gebruik te maken van telefonische afspraken, conference calls en videocalls om reiskosten en -tijd te besparen.

  Faciliteren van de digitale werkplek
  Uit de marktanalyse blijkt dat werke>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 07 September 2018 - De Nederlandse markt voor mobiele diensten was in het tweede kwartaal van 2018 goed voor een omzet van EUR 938 miljoen. Dat is een daling van 8,2 procent in vergelijking met dezelfde periode een jaar geleden. De omzetdaling op jaarbasis was vergelijkbaar met het eerste kwartaal. Opnieuw vertoonde de markt dit jaar markt geen groei, zo blijkt uit het meest recente kwartaalrapport Dutch Mobile Operators van Telecompaper. De mobiele netwerk operators schrijven deze daling vooral toe aan de invloed van regelgeving, prijsdruk gecombineerd met de sterke concurrentie. Tele2 en KPN zagen hun marktaandeel op jaarbasis groeien terwijl Vodafone de grootste verliezer was.

  Van de vier mobiele operators met een eigen netwerk (MNO’s) liet Tele2 als enige groei van de kwartaalomzet zien. Het bedrijf noteerde een groei van 13,8 procent jaar-op-jaar. Tele2, dat nog op goedkeuring wacht om samen te gaan met T-Mobile, blijft de kleinste van de vier MNO’s, maar wist z’n marktaandeel te vergroten naar 6,7 procent in Q2 2018. Van de andere drie spelers liet KPN de minste omzetdaling zien (-5,8%) en breidde daardoor zijn marktleiderschap iets uit naar een aandeel van 41,7 procent. T-Mobile had een iets grotere omzetdaling (-7,2%) (op mobiel) op jaarbasis en wist z’n marktaandeel iets te verhogen naar 22,8 procent. Vodafone (inclusief de mobiele omzet van Ziggo) kreeg de grootste klap te verwerken en liet een omzetdaling zien van 15,9 procent. De operator verloor als enige MNO marktaandeel en kwam uit op 28,8 procent.

  Opnieuw mobiele dienstenomzet daling in Q2 2018
  De omzetdaling naar EUR 938 miljoen betekende jaar-op-jaar een daling van 8,2 procent en sequentieel -0,3 procent. Het tweede kwartaal is over het algemeen sterker dan het voorgaande eerste kwartaal, maar ook dit jaar vertoonde de markt voor de tweede jaar op rij >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 7 september 2018 – Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese aanbieder van carrier- en cloudneutrale colocatiedatacenterservices, kondigt aan dat Paperspace, leverancier van kunstmatige intelligente (KI) en machine learning uit de cloud, zijn datacentercapaciteit in Europa heeft uitgebreid bij Interxion in Amsterdam.

  Klanten die van de KI en machine learning clouddiensten van Paperspace gebruik maken, zijn in staat producten, diensten en processen intelligent te maken. De vraag naar de diensten van Paperspace is in Europa de afgelopen tijd snel toegenomen. Door uit te breiden naar Amsterdam gaat het bedrijf profiteren van de vele verbindingsmogelijkheden die de Interxion-campus rijk is. Op die manier kan Paperspace zijn Europese klantenkring optimaal van dienst zijn.

  Verbonden
  Interxion gaat Paperspace voorzien van de high-density power, connectiviteit en beveiliging die nodig is om klanten over het hele continent te bereiken. “Interxion heeft alle expertise in huis om bedrijven als Paperspace te helpen,” zo vertelt Piet Sjoukes, Sales en Marketing director van Interxion Nederland. “De Amsterdam Schiphol campus is een van de best verbonden datacentercampussen van Europa. Bedrijven als Paperspace zijn zo in staat hun wereldwijde bereik te vergroten, zonder dat er concessies gedaan hoeven te worden aan de kwaliteit van de dienstverlening”.

  Optimale ervaring
  “Ons doel is om de vraag van onze klanten te ondersteunen door hen optimale ervaringen te bieden, waar ook ter wereld”, aldus Dan Kobran, medeoprichter van Paperspace. “Om dit te kunnen doen, is het van cruciaal belang dat we samenwerken met kwalitatief hoo>>

  Lees verder..

  0 0

  Bedrijven maken gebruik van augmented reality (AR) en virtual reality (VR) om hun bedrijfsvoering te verbeteren. Zo zegt 82% van de organisaties die AR/VR implementeren dat de voordelen aan hun verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen. Dit blijkt uit het rapport “Augmented and Virtual Reality in Operations: A guide for investment” van het Capgemini Research Institute[1]. Een tekort aan interne expertise en onvoldoende back-end infrastructuren vormen echter grote belemmeringen voor groei.

  De helft van de bedrijven die AR en VR nog niet implementeren, gaat de mogelijkheden van deze technologieën onderzoeken in de komende drie jaar. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport van Capgemini. Zo is er de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot real-time hulp van deskundigen via AR op een wearable of mobiel apparaat. Een ander voorbeeld is het opleiden van werknemers via VR. Zo’n 46% van de bedrijven denkt dat AR/VR binnen drie jaar de standaard wordt, terwijl 38% van de bedrijven verwacht dat dit binnen drie tot vijf jaar gebeurt.

  Voordelen van AR/VR
  Hoewel AR lastiger is om te implementeren, zijn organisaties wel positiever over AR dan over VR. Uit het rapport blijkt dat AR voordelen wat betreft productiviteit oplevert dankzij gestroomlijnde worksflows. De technici bij Porsche gebruiken bijvoorbeeld AR-brillen die informatie stap voor stap weergeeft en schematische tekeningen laat zien in het gezichtsveld. Tegelijkertijd hebben deskundigen op afstand de mogelijkheid om mee te kijken met de monteur om hem feedback te geven. Deze oplossing kan een tijdsbesparing van 40% opleveren[2]. VR verbetert de efficiëntie en vergroot de veiligheid. Ook helpt het om complexe taken te beheren, wat weer de productiviteit verhoogt. Zo is in het rapport te lezen dat VR wordt gebruikt bij Airbus om digitale mock-ups te integreren in productie-omgevingen, waa>>

  Lees verder..

  0 0

  Door de nieuwe privacywetgeving in Europa (AVG) en de grote hoeveelheid mails van organisaties die consumenten hier over ontvingen, staat privacy in de spotlight. Dit is gedreven door achterliggende trends. Consumenten maken zich niet alleen zorgen om de kwetsbaarheid van hun persoonlijke informatie, maar ook over hoe bedrijven omgaan met hun persoonlijke data.

  Vertrouwenscrisis tussen consument en organisatie
  Volgens het recent uitgevoerde Trends in Customer Trust-rapport van Salesforce Research, blijkt dat 59% van de consumenten gelooft dat hun persoonlijke informatie mogelijk op straat komt door een datalek. Sterker nog, 54% van de respondenten denkt niet dat organisaties het beste met ze voor hebben.

  Organisaties hebben te maken met een ware vertrouwenscrisis. Dat is problematisch voor organisaties, aangezien vertrouwen zeer belangrijk is als het gaat om loyaliteit. Het onderzoek dat is uitgevoerd onder 6723 consumenten wereldwijd (inclusief Nederlandse consumenten), wijst uit dat 95% van de consumenten geneigd is om loyaal te zijn aan een organisatie die ze vertrouwen en 92% van hen zou eerder aanvullende producten kopen of diensten afnemen. Bovendien beveelt 93% van de respondenten een organisatie aan die ze vertrouwen. 

  Paradox van personalisatie
  Ondanks dat consumenten steeds sceptischer worden rond het gebruik van hun persoonlijke data door organisaties, verwacht meer dan de helft van de consumenten (53%) wel dat commerciële aanbiedingen die ze >>

  Lees verder..

  0 0

  Brussel, 7 september 2018mobco kondigt de lancering aan van haar Mobile Monitoring Service. Met deze nieuwe aanpak in IT-monitoring slaagt mobco erin een volledige mobiele IT-infrastructuur – van mobiel toestel, app, netwerk, tot en met de backend bedrijfsservers – op een permanente manier in de gaten te houden en dus de beschikbaarheid ervan te maximaliseren. De toonaangevende aanbieder van mobiele technologie en diensten, gevestigd in België en Luxemburg, ontwikkelde deze dienst in samenwerking met Quamotion en met de steun van Agentschap Innoveren & Ondernemen VLAIO.

  Volledig beeld van beschikbaarheid

  “Traditionele monitoring systemen bieden nooit een volledig beeld van de beschikbaarheid van de door het bedrijf aangeboden mobiele diensten. Met onze aanpak wordt nu elke component in de ketting gemeten”, zegt Ulrik Van Schepdael, oprichter en CEO van mobco. “Onze klanten beheren vaak grote aantallen mobiele toestellen van hun personeel. Zij hebben nood aan een systeem dat aangeeft of alles operationeel is. En dat is precies wat we hebben ontwikkeld. We nemen in deze dienst de plaats van de medewerker in en bootsen elke actie na, van de registratie van een nieuw toestel en installatie van apps, tot en met het uitvoeren van een transactie in een bedrijfseigen applicatie.”

  Lees hier de volledige versie en download de documenten


  0 0

  Bent u liefhebber van oude spelconsoles? Kom dan op 23 september 2018 naar de retro game beurs in Apeldoorn. Elk kwartaal organiseert het Bonami SpelComputer Museum een gamebeurs, waar honderden retro liefhebbers en verzamelaars op af komen, op zoek naar interessante spelcomputers, controllers, joysticks en natuurlijk ook retro spelletjes.

  Circa 40 standhouders, variërend van verzamelaars tot kleine zelfstandigen, verkopen de meest uiteenlopende retro gaming artikelen tegen schappelijke prijzen. Je vindt er tweedehands retro spellen, maar ook spullen die nog nieuw in de doos zitten.

  Bezoekers kunnen eindeloos rondsnuffelen op zoek naar die ene speciale game of dat geliefde collectors item. Er hangt een gemoedelijke sfeer, gamers maken graag onderling een praatje en bespreken hun passie.

  Bonami Test Team

  Op de beursvloer is ook het Bonami Test Team aanwezig. Het team van enthousiaste medewerkers helpt bij het testen van producten, in geval er twijfel is of een product wel naar behoren werkt. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Deze service is geheel gratis. Mocht er onverhoopt een reparatie moeten plaatsvinden, ook daar kan het Bonami Test Team in ondersteunen.  Sportcentrum Matenpark in Apeldoorn
  Liefhebbers zijn van harte welkom op zondag 23 september 2018 in Sportcentrum Matenpark aan de Heemradenlaan 130 in Apeldoorn. De retro game beurs start om 10:30 en eindigt om 15:30. De beurs is ruim opgezet en daarmee ook rolstoelvriendelijk. De entreeprijs bedraagt slechts €5,00 per persoon. Bezoekers tot en met 5 jaar krijgen gra>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 11 september 2018 – 41 procent van de Nederlanders verwacht dat de huidige regering aankomend jaar het meeste geld vrijmaakt voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid volgen deze met respectievelijk 36 procent en 23 procent op de voet. Dit blijkt uit een enquête van HR-dienstverlener Raet onder ruim achthonderd Nederlanders. Over een week presenteert de Nederlandse regering haar plannen voor het komende jaar. Aanleiding om de Nederlandse bevolking een aantal stellingen voor te leggen over de Miljoenennota en hen voorspellingen te laten doen over de verwachte Rijksbegroting.  
   
  Modale inkomens gaan er het meest op vooruit
  Nederlanders met modale inkomens gaan er volgens de respondenten het meest op vooruit. Daarentegen wordt verwacht dat gepensioneerden er het minst op vooruit gaan. Wanneer er gevraagd wordt of men denkt dat het gemiddelde netto salaris daalt of stijgt in 2019 naar aanleiding van de nieuwe belastingregels, antwoordt 84 procent dat men een stijging verwacht. Het eigen risico zal logischerwijs in 2019 gaan stijgen. Van de ondervraagden verwacht 85 procent dat het eigen risico met maximaal honderd euro stijgt.  
   
  Uitlekken van de Miljoenennota: Ratrace tussen RTL en De Telegraaf
  Het uitlekken van de inhoud van het koffertje lijkt haast traditie te zijn. Zo voorspelt de meerderheid van de Nederlanders dat de plannen maar liefst vier tot zes dagen van tevoren uit gaan lekken. Dat gebeurde ook al in 2017. Toen lekten de plannen vier dagen van tevoren uit. Slechts drie procent van de Nederlanders denkt dat de plannen dit jaar niet gaan uitlekken. Als er gevraagd wordt naar welk medium als eerste met de informatie naar buiten komt, wordt RTL het meest genoemd. De Telegraaf st>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 11 september 2018 - De Hypothekers Associatie (DHA) heeft CGI geselecteerd als strategisch partner voor de uitbesteding en modernisering van de volledige IT infrastructuur en werkplekomgeving van 178 vestigingen in Nederland, inclusief het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Hiervoor hebben beide partijen een 5-jarig contract getekend. Een deel van het IT-personeel gaat hierbij over van DHA naar CGI.

  De dienstverlening van CGI zal worden geleverd in een hybride Cloud-oplossing. De medewerkers in de winkels krijgen de beschikking over een volledig Web Enabled Werkplek, inclusief hoogwaardige security diensten. De Hypothekers Associatie zal voor de security diensten gebruik maken van het Security Operations Centre (SOC) van CGI, dat wereldwijd diensten levert aan tal van klanten. CGI vervult tevens de rol van service integrator voor het totale IT landschap. De sourcing strategie, leverancierselectie en contractering is in opdracht van DHA begeleid door Quint Wellington Redwood.

  Wytzejan de Jong, CEO van De Hypothekers Associatie: ‘Met CGI kiezen wij voor een stabiele partner die heeft bewezen deze dienstverlening ook bij andere klanten binnen en buiten de financiële sector te kunnen leveren. CGI gaat ons helpen bij het optimaliseren van de prestaties en de waarde van ons IT landschap en om onze wendbaarheid als organisatie te vergroten. We zijn trots op de samenwerking met de beste partijen op het gebied van IT en adviessoftware, waardoor we als DHA een enorme sprong gaan maken in technologie’.

  Arno IJmker, managing partner van Quint Wellington Redwood: “De weloverwogen en strategische keuze voor CGI, als integraal beheerder van het complete en vernieuwde IT landschap van DHA, biedt DHA de mogelijkheid zich maximaal op de verde>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 11 september 2018 – Plantronics (NYSE: PLT) introduceert maar liefst vijf nieuwe producten, waaronder headsets uit de BackBeat FIT- en BackBeat GO-productlijn. Ze bieden consumenten een meeslepende, draadloze audio-ervaring en zorgen ervoor dat zij kunnen horen wat belangrijk is: muziek en telefoongesprekken.

  BackBeat FIT

  De draadloze Plantronics BackBeat FIT-productlijn wordt uitgebreid met drie nieuwe modellen:

  • BackBeat FIT 3100: Deze draadloze headset zal op menig verlanglijstje verschijnen. De nieuwe in-ear BackBeat FIT 3100 heeft zachte, flexibele oorhaakjes die comfort en stabiliteit bieden – ongeacht de activiteit van de drager – en een simpele en intuïtieve bediening. Deze headset levert de vertrouwde Plantronics audiokwaliteit, inclusief het unieke Always Aware-ontwerp. Gebruikers kunnen hierdoor tijdens hun work-out van hun favoriete muziek genieten, terwijl ze zich bewust blijven van omgevingsgeluiden zoals een fietsbel of naderende auto. De vijf uur luisterplezier kan met maximaal tien uur worden uitgebreid dankzij het oplaadetui. De BackBeat FIT 3100 is beschikbaar in de kleuren zwart en grijs en heeft een adviesprijs van €149,99.
  • BackBeat FIT 2100: Dit is de nieuwste versie van de BackBeat FIT, een favoriet onder consumenten. Hardlopers en andere sporters over de hele wereld vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van deze draadloze headset. Ook dit model beschikt over het Always Aware-ontwerp, de My Tap-functie en intuïtieve bediening. Dit model is beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw enlava black, en de adviesprijs is €99,99.
  • BackBeat FIT 350: Deze sportheadset levert een alternatieve draadloze draagstijloptie en is uit>>

   Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 11 September 2018 - Het aantal aansluitingen op de Nederlandse televisiemarkt is in het tweede kwartaal van 2018 met 0,2 procent gedaald naar 7,45 miljoen. De trend waarin het aantal traditionele tv-lijnen (kabel, satelliet en Digitenne) daalt, zette ook deze periode door, terwijl IPTV via DSL en glasvezel een groei noteerde. Dit blijkt uit het recente kwartaalrapport van Telecompaper over de Nederlandse televisiemarkt. De omzet uit televisiediensten groeide licht naar EUR 464 miljoen in Q2 2018.

  Ondanks een daling van 0,4 procent in het eerste kwartaal is kabel is nog steeds de grootste televisietechnologie met 55,9 procent van de aansluitingen. DSL (koper) volgt met 21 procent aandeel, na 0,6 procent groei in aansluitingen, en glasvezel is nummer drie met 15,8 procent. Zowel satelliet als Digitenne (KPN) hebben een marktaandeel van minder dan vijf procent in het tweede kwartaal, waarbij satelliet iets groter is dan Digitenne.

  Omzet groeit nog wel, krimp verwacht vanaf 2020
  De omzet* uit tv-diensten groeide met EUR 1 miljoen in Q1 2018 naar EUR 464 miljoen. Voor heel 2018 verwacht Telecompaper dat de omzet met 0,7 procent gaat groeien naar EUR 1,85 miljard, waarbij de aangekondigde prijsverhogingen van KPN, XS4ALL, Telfort, en Ziggo voor een groeispurt zullen zorgen in de tweede helft van het jaar.

  Vanaf 2020 gaat de omzet dalen, zo is de verwachting voor de langere termijn. Uiteindelijk komt de verwachte gemiddelde daling uit op 0,4 procent in de jaren tot en met 2022.

  Voor 2018 verwacht Telecompaper dat de tv-aansluitingen zullen dalen met 0,6 procent. De versnelling van de daling wordt mede veroorzaakt door het uitzetten van analoge kabeltelevisie waarmee Ziggo en Delta zijn begonnen. Daarnaast wordt de invloed van de zogenaamde cord-nevers en cord cutters, die tv en video via internet kijken, groter. Voor de periode >>

  Lees verder..

  0 0

  Scherpenzeel, 11 september 2018ARBOR Technology, een leverancier van geïntegreerde industriële computing-oplossingen, biedt via HPS Industrial zijn nieuwe FPC-9002-P6 Box PC aan. Dit is een nieuw robuust modulair model, speciaal ontworpen voor machine vision toepassingen. De nieuwe Box PC is verkrijgbaar met de Intel® 7e generatie “Kaby Lake” processors en met een optie voor de 6e generatie “Xeon” processoren.  Modulair, aanpasbaar design
  Het nieuwe ARBOR-product is voorzien van een aanpasbaar ontwerp met de mogelijkheid tot meerdere PCIe uitbreidingskaarten. De FPC-9002-P6 heeft I/O aansluitingen, zes 802.3af PoE Gbe netwerkpoorten voor GigE cameras en ondersteunt RAID 0/1.

  Intel processors voor hoge prestaties
  Dankzij de 7e generatie Intel® Core™ i7/i5/i3 processor en de tot 32 GB DDR4 RAM is deze Box PC vooral geschikt voor industrie 4.0 automatiseringstoepassingen met name voor Machine Vision. Binnen deze industrie is het namelijk van groot belang om veel gegevens vast te leggen, te verwerken en te analyseren.

  Betrouwbaar en veilig
  Veiligheid is heel belangrijk in een industriële omgeving met name waar alles met elkaar verbonden is. Dankzij een Smart Fan-ondersteuning kan deze de Box PC CPU’s aan met een TDP (Thermal Design Power) van 65W voor maximale prestatie op piekmomenten. Ook is de Box PC bestendig tegen trillingen, schokken en tegen hoge omgevingstemperaturen.

  Extra veiligheid is ingebouwd dankzij het beheren van de vertraging voor het aan- en uit>>

  Lees verder..

  0 0

  Cordaid start binnenkort met het toepassen van artificial intelligence t.b.v. hun communicatie met (potentiele) donateurs. Dit doen zij door de telefoongesprekken die plaatsvinden, real-time en volautomatisch te analyseren middels spraakherkenning en het Artificial Intelligence platform ontwikkeld door Mangl.

  Inzichten vanuit artificial intelligence
  Dankzij deze samenwerking kan Cordaid straks als eerste charitatieve instelling in Nederland beschikken over inzichten welke worden gegenereerd uit duizenden (real-time) gespreksanalyses. De samenwerking houdt niet op bij het analyseren van de gesprekken. De technieken en het platform bieden namelijk nog meer mogelijkheden. Cordaid gaat inzichten delen met haar partners zodat ook zij precies weten waar het goed gaat in het contact met de donateur en waar er nog verbetering denkbaar is.

  Artificial intelligence binnen MANGL
  Mangl combineert spraakherkenning en AI om zonder tussenkomst van menselijk handelen gesprekken te analyseren op commercieel en compliance niveau. De gesprekken welke gevoerd worden voor en door Cordaid worden zo in een hoog tempo en met een betrouwbaarheid welke hoger is dan een mens geanalyseerd. De feedback wordt teruggekoppeld naar het platform waar middels dashboards de inzichten duidelijk worden voor de betrokkenen. “Wij vinden het super om te zien dat dankzij Cordaid nu ook de charitatieve markt in Nederland gebruik gaan maken van ons platform.” Aldus Mark Riepma, Mede-oprichter van Mangl.

  Communicatie met de achterban
  Goede communicatie met de achterban is essentieel voor Cordaid. “Cordaid hecht veel waarde aan haar donateurs die het mogelijk maken om wereldwijd armoede te bestrijden. Goede communicatie met deze achterban is daarom essentieel”. Aldus Hanneke Warrink. Sr. Fundraiser bij Cordaid. Hanneke vervolgt: “Wij vinden het belangrijk om in he>>

  Lees verder..

  0 0

  CCV, een van de grootste payment service providers en leveranciers van betaaloplossingen in Europa, en PAX Technology Limited, onderdeel van PAX Global Technology Limited (PAX Global), een van de toonaangevende leveranciers van elektronische betaalterminals, hebben een overeenkomst gesloten voor het opzetten van een joint venture, C2P Convenient to Payments GmbH, dat in Berlijn gevestigd wordt. Het nieuwe bedrijf zal zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe betaaltechnologie en richt zich in het begin vooral op de ontwikkeling van selfservice-oplossingen voor openbaar vervoer, tankstations, parkeergarages en vendingautomaten. CCV brengt haar kennis in van hardwarespecificatie, hardware-ontwikkeling en software-integratie met oplossingen van derden, terwijl PAX zijn wereldwijde verkoopnetwerk en de kennis van de ontwikkeling en productie van POS-betaalterminals inbrengt.

  “Wij zien in PAX een ideale partner voor het realiseren van onze internationale ambities, waarbij we nadrukkelijk ook over de grenzen van Europa heenkijken”, zegt Enny van de Velden, Chief Commercial Officer en bestuursvoorzitter van CCV. “Een internationale partner, die wereldwijd actief is en continu innoveert is cruciaal voor CCV. De samenwerking met PAX geeft ons toegang tot internationale markten en maakt het daarnaast mogelijk om nieuwe innovatieve oplossingen snel op de markt te brengen. Behalve de zakelijke voordelen die de samenwerking oplevert, delen CCV en PAX een gezamenlijke visie die uitgaat van het bieden van een prettige ervaring bij het betalen, waarbij veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit centraal staan”.

  “Op basis van CCV’s expertise op het gebied van betaaloplossingen enerzijds en de productkwaliteit en wereldwijde aanwezigheid van PAX anderzijds, hebben we er alle vertrouwen in dat de joint venture toegang krijgt tot de enorme, wereldwijde markt voor betaaloplossingen,“ zei Andrew Wu, vice-preside>>

  Lees verder..

  0 0

  Humanwave B.V. kondigt aan dat de Koninklijke Nederlandse KorfbalBond (KNKV) heeft gekozen om humanwave in te zetten voor alle HR zaken en de verwerking van de maandelijkse salarisadministratie. Een intensief selectietraject is hieraan voorafgegaan. Circa 60 medewerkers profiteren dagelijks van de vele voordelen en het directe inzicht dat humanwave biedt. Het management en de directie werken zo optimaal samen met de medewerkers.

  Henry van Meerten, directeur KNKV, is blij met de samenwerking: “Humanwave is een organisatie die de mens in een onderneming centraal stelt. Dat sluit één op één aan op onze visie; het centraal stellen van onze korfbalverenigingen, vrijwilligers en personeel in ons werk. Door de administratie zoals declaraties, taken, uren en verlof van het personeel gebruiksvriendelijk en eenvoudig op één plek aan te bieden, creëren we ruimte om aan onze visie te voldoen en versterkt het de organisatie”.

  Joan Bassa - directeur Humanwave, licht toe: “In onze samenleving is sporten populair en belangrijk. We sporten om in beweging te blijven, omdat we kampioen willen worden of gewoon voor ons plezier. We geven ons voor 110% in de wedstrijd, we staan zaterdag langs de lijn, moeten rijden naar uitwedstrijden, hebben kantinedienst of coachen het beste team van de wereld. Sport verbroedert en verbindt. Humanwave draagt sportorganisaties, sportbonden en sportverenigingen een warm hart toe. Wij laten dat blijken door deze organisaties en verenigingen tegen een aantrekkelijke prijs te laten werken met humanwave. Wij zien veel ambitie, maar niet altijd de financiële middelen.”  Over KNKV
  Korfbal is voor er mannen en vrouwen, met vrienden en vriendinnen, voor jong en oud. Iedereen doet mee! Korfbal is een veelzijdige, spannende sport die je met anderen beoefent: in een team! Binnen een samenleving waar veel gebeurt maakt korfbal het verschil. Daarom wil het KNKV zoveel mogelijk mensen – beoefenaars, supporters, vrijwilligers, sponsors – in Nederland laten genieten van korfbal en zowel innoveren als uitbouwen tot één van de tien grootste sporten in Nederland, die in sterke, ondernemende en maatschappelijk betrokken verenigingen met een informele, gezellige en levendige sfeer wordt beoefend en een toenemende nationale en internationale weerklank vindt als top- en mediasport.  Over Humanwave
  Humanwave stelt de mens centraal in een onderneming. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste online HR software veel beter kan inspelen op wie wanneer wat doet, het functioneren van medewerkers en de verbetering van de onderlinge samenwerking om zo aanzienlijke efficiency voordelen te behalen. Vanuit die visie heeft humanwave een HR-pakket ontwikkeld waarin alle gegevens rondom uw mensen samen komen. Met nu alles op één plek heeft u de beschikking over alles wat uw mensen aangaat en eventueel andere betrokkenen die u mee helpen met het runnen van uw bedrijf.

  Hiermee is humanwave het eerste totale HR-pakket voor MKB-ondernemers op de Nederlandse markt waar naast HR ook de salariszaken, personeelsplanning, taken en uren online op één plek bij elkaar komen. Wij geloven in online, wij geloven in mobiele devices en wij vinden dat software simpel moet zijn. Simpel betekent volgens ons dat u er direct mee aan de slag moet kunnen om zo snel volledig up and running te zijn.

  Wij komen graag met u in contact om u meer te vertellen over humanwave en onze aantrekkelijke sponsor voorwaarden wanneer u een sportbond of vereniging vertegenwoordigt. Voor meer informatie en vragen kunt u terecht op de website humanwave.nl. Telefonisch kunt u contact opnemen met Joan Bassa, Directeur Humanwave via 085 401 5150.

  0 0

  Utrecht, 11 september 2018 – Het Franse Smile, toonaangevend in Europa op het gebied van digitale en open-sourcediensten, heeft Adyax overgenomen. Adyax is Europees marktleider in het open source CMS Drupal en doet grootschalige projecten. De overname markeert de tweede belangrijke uitbreiding van Smile sinds de investeringsmaatschappij Eurazeo PME in mei 2017 is binnengehaald.

  Het gerenommeerde bureau Adyax wordt gedragen door bijna 350 experts die zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van digitale projecten. De expertise van Adyax is gericht op de meest ambitieuze projecten met open-sourcetechnologieën. De afgelopen tien jaar heeft Adyax projecten gedaan voor gevestigde merken als LVMH, Disney, Ipsos, Saint-Gobain, Le Monde, Carrefour en Valeo.

  Adyax ontwikkelt innovatieve digitale devices, waarbij gedurende het hele proces – van strategie en design tot levering en ondersteuning – maatwerk wordt geleverd. Op die manier zorgt Adyax ervoor dat zijn klanten, grote Franse en internationale ondernemingen, zich optimaal op hun bedrijfsactiviteiten kunnen richten.

  De nieuwe combinatie van Smile en Adyax die uit deze fusie ontstaat, wil binnen drie jaar digitaal marktleider zijn in Europa, met een omzet van 200 miljoen euro. De gezamenlijke expertise biedt klanten bredere ondersteuning in elke fase van hun digitale transformatie (consulting, digital agency, ontwikkeling en integratie, onderhoud, training en outsourcing). De synergiën zullen geleidelijk worden geïmplementeerd in alle bedrijfsonderdelen van de groep: Digital/E-business, Business Apps, Infrastructure en Embedded/IoT.

  Deze acquisitie past perfect in de ontwikkelingsstrategie van Smile. De fusie zal enerzijds de internationale aanwezigheid en cultuur van het bedrijf – 600 medewerkers buiten Frankrijk – versterken en anderzijds de capaciteit vergroten om de meest ambitie>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 725 | 726 | (Page 727) | 728 | 729 | .... | 763 | newer