Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 727 | 728 | (Page 729) | 730 | 731 | .... | 763 | newer

  0 0

  Belcentrale, VoIP-en ICT leverancier voor het MKB, gevestigd in Rotterdam heeft vandaag bovenop het dak van de APCOA Westblaak parkeergage een spiksplinternieuwe auto weggegeven aan Paulien Diender. Met haar makelaarskantoor Woonstaat, gevestigd in het Overijsselse IJsselmuiden is zij al meer dan 10 jaar klant bij Belcentrale.

  Hoe win je een auto?

  Door het telefoniecontract met Belcentrale voor twee jaar te verlengen, of door voor minstens twee jaar een contract aan te gaan, dongen zowel vaste als nieuwe klanten van Belcentrale mee naar een Audi A1. Deelnemers ontvingen sowieso allemaal al een voucher ter waarde van €50 die inwisselbaar was bij Auto Hoogenboom of Audio Centrum Rotterdam, met wie Belcentrale deze actie op touw zette. Coert Coomans, directeur van Belcentrale en degene die de sleutels overhandigde aan Paulien Diender: “We wilden een actie doen waarbij we zowel nieuwe als bestaande klanten konden betrekken. En we wilden het eens echt serieus aanpakken. Want wees nou eerlijk zo’n auto is wel even wat anders dan een iPad of een VVV-bon.”  

  Winnares Woonstaat

  De verbazing was groot toen mevrouw Diender gebeld werd met de mededeling dat ze door notaris van der Laak notariskantoor Schaap als winnaar was getrokken uit een lijst van bijna 7000 deelnemers aan de Audi actie.

  Woonstaat bestaat al sinds 2007, Paulien Diender is zelfstandig makelaar voor aan- en verkoop en taxateur. “Telefoon is iets waar ik echt niet buiten kan. Zowel op de vaste telefoon als mobiel moet ik goed bereikbaar zijn. Een goede doorschakeling is daarom van groot belang. Belcentrale faciliteert voor mij een vast telefoonnummer. Deze staat doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon. Zo kunnen klanten mij zowel op het vaste als het 06-nummer bereiken en ben ik optimaal bereikbaar. Een dienst waar ik zeker niet buiten kan en waar ik al 10 jaar tevreden ov>>

  Lees verder..

  0 0

  BT kondigt vandaag de voltooiing aan van een innovatief, veilig en bestendig draadloos backbone-netwerk voor de Antwerp Gateway van DP World Antwerp in België, één van Europa's drukste containerterminals.

  De innovatieve oplossing is een essentieel onderdeel van de digitale transformatie van de terminal van DP World, waar jaarlijks 2,5 miljoen containers, bijna 950 schepen en dagelijks 3000 vrachtwagens worden verwerkt.

  De oplossing is ontworpen om een veilige en veerkrachtige verbinding te bieden aan niet alleen de 900 mensen die op Antwerp Gateway werken, maar ook aan de groeiende vraag naar aangesloten apparaten. Dit helpt DP World Antwerp bij het analyseren en optimaliseren van processen en operaties, zoals de bewegingen van voertuigen rond de terminal.

  DP World Antwerp heeft een reeks technologieën geëvalueerd voordat zij kozen voor BT's oplossing op basis van de mobiele, schaalbare en zeer betrouwbare Kinetic Mesh® van Rajant Corporation. De oplossing biedt de mogelijkheid tot non-stop communicatie, zodat er altijd toegang is tot belangrijke applicaties op de meest kosteneffectieve manier. BT heeft eerst tijdens een proof-of-concept trial bewezen aan DP World Antwerp dat hun technologie voldoet aan de strenge eisen van de terminaloperaties. Daarna volgde de volledige implementatie.

  De oplossing biedt DP World Antwerp een flexibel draadloos backbone-meshnetwerk dat veiligheid, bestendigheid en hoge bandbreedte biedt. Het past zich flexibel aan aan de connectiviteit van bewegende voertuigen en voorkomt obstakels binnen een steeds veranderende omgeving, waaronder de aanwezigheid van containers of grote schepen. Het voldoet ook aan de radiofrequentie en industriële voorschriften voor het gebruik van draadloze communicatie op de locatie.

  Patrick Putman, Chief Information & Innovation Officer, DP World: "De containerindustrie en de wereldwijde toeleveringsketen ondergaa>>

  Lees verder..

  0 0

  • Rubrik's investering in Datos IO versnelt het vermogen van het platform om bedrijfskritieke, cloud-native applicaties die gebouwd zijn op NoSQL-databases te beschermen, inclusief MongoDB en Cassandra
  • De laatste release van Rubrik Datos IO biedt volledige ondersteuning voor hybride cloud en multi-cloud, waarbij Microsoft Azure en Oracle Cloud worden toegevoegd aan de bestaande ondersteuning voor AWS en Google Cloud
  • Rubrik Datos IO is nu verkrijgbaar als Docker-container en Amazon Machine Image (AMI), bedoeld voor op microservices gebaseerde applicaties en cloud-native implementaties
  Amsterdam, 13 september 2018 – Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, heeft vandaag de release aangekondigd van Rubrik Datos IO 3.0, de nieuwste versie van het gegevensbeveiligingsplatform voor 's werelds meest populaire NoSQL-databases. Toonaangevende bedrijven vertrouwen steeds vaker op 'born-in-the-cloud'-applicaties om hun onderneming te ondersteunen en hun klanten te bedienen. Datos IO 3.0 levert enterprise-kwaliteit back-up en herstel voor dit nieuwe genre van grote, cloud-gebaseerde NoSQL-applicaties, met snelle prestaties, schaalbaarheid over honderden knooppunten en clouds, voorzien van een consumentachtige eenvoud.

  NoSQL-databases zijn mainstream geworden, waardoor veel ondernemingen afhankelijk zijn van MongoDB en Cassandra / DataStax om hun meest prominente klantgerichte applicaties te kunnen draaien. IDC heeft deze overgang beschreven als een "voortdurende evolutie"1 voor NoSQL-databases, omdat zakelijke use cases schaalgrootte en nieuwe mogelijkheden vereisen. Dit onderstreept de behoefte aan bewezen, schaalbare gegevensbeveiliging die speciaal is ontwikkeld voor NoSQL-workloads.

  “De markt heeft gesproken en NoSQL-databases worden nu gebruikt door de snelst groeiende, bedrijfskritieke applicaties in ondernemingen,” zegt Ta>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht - Veeam® Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, sluit een nieuw internationaal partnership met Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY, wereldwijd marktleider op het gebied van technologie voor intelligente transformatie. De samenwerking zorgt ervoor dat klanten in één transactietransactie Veeam Intelligent Data Management-oplossingen met Lenovo Software Defined Infrastructure- (SDI) en Storage Area Network (SAN)-oplossingen rechtstreeks bij Lenovo en zijn resellers kunnen kopen.

  "Lenovo's beslissing om Veeam Intelligent Data Management en Availability-oplossingen te verkopen samen met hun aanbod weerspiegelt het momentum en het leiderschap van Veeam," aldus Peter McKay, President en Co-CEO van Veeam. "Het is een goed voorbeeld van twee technologische leiders die samenwerken om het meest naadloze en efficiënte verkoop- en implementatieproces voor partners en klanten te bieden.

  De combinatie van de SDI- en SAN-oplossingen van Lenovo met

  0 0

  • De verkoop via MSP’s van Barracuda Essentials, de alles-in-één oplossing voor e-mailbeveiliging, back-up- en archivering, is in Q1 met 232 procent toegenomen
  • De verkoop van email securityoplossingen is op jaarbasis met 36 procent gegroeid en zorgt voor een omzet van meer dan $100 miljoen per jaar
  • Dankzij voortdurende productinnovatie heeft Barracuda nu meer dan 50.000 klanten op gebied van emailbeveiliging
  Venlo, 13 september 2018 - Barracuda Networks heeft in het eerste kwartaal van boekjaar 2019, dat op 31 mei eindigde, een snelle groei gezien van de verkoop van email-beveiligingsproducten. Dankzij nieuwe producten, innovatie en een groeiende MSP-business wist Barracuda 36 procent meer emailbeveiligingsproducten op jaarbasis te verkopen, vergeleken met een groei van 9 procent in Q1 van boekjaar 2018. De emailbeveiligingsproducten van Barracuda verwerken meer dan een miljard emailberichten per dag en hebben al 90 miljard berichten gearchiveerd.

  BJ Jenkins, CEO van Barracuda, zegt: “We zien dat steeds meer bedrijven vertrouwen op MSP-partners voor het leveren van diensten op het gebied van beveiliging en gegevensbescherming. Wij richten ons op verdere uitbreiding van ons portfolio en zorgen ervoor dat klanten optimaal rendement te halen uit hun IT-investeringen in cloud- en hybride omgevingen.”

  Barracuda heeft onlangs geavanceerde AI-toepassingen toegevoegd aan cloud-connected producten om organisaties te beschermen tegen spearphishing en cyberfraude. Met innovaties op het gebied van AI, gerichte aanvallen, archivering en gegevensbescherming helpt Barracuda klanten de risico’s te beperken en dreigingen te elimineren. Zo biedt de nieuwe >

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 11 september 2018 – Conclusion Implementation lanceert op 11 september het boek ‘Praktisch Lean Management’. Het gaat om de uitgave van een derde druk die volledig herzien is. De nieuwe druk heeft veel inhoudelijke aanscherpingen gekregen. Zo zijn Lean-leiderschap, gedragsverandering en diverse analysetechnieken toegevoegd. Deze aspecten worden toegelicht met nieuwe praktijkvoorbeelden en actuele cases. Conclusion Implementation reikt het eerste exemplaar van het boek uit aan de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) tijdens een klantevent op 20 september in Utrecht op het hoofdkantoor. In het boek staat een uitgebreid praktijkverhaal over de Lean-transformatie bij de IND, naast vele andere cases en praktijkvoorbeelden.

  Over de nieuwe druk
  Praktisch Lean Management geeft samenhang, betekenis en inhoud aan het onderwerp Lean en bevat een praktische aanpak om Lean succesvol te integreren in het DNA van een organisatie. Het boek is een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor (project)managers en consultants. Door de opzet, invalshoeken en diversiteit in voorbeelden is het boek daarnaast zeer geschikt als lesmateriaal voor hbo-studenten. Het boek is gebaseerd op 12 jaar ervaring van Conclusion Implementation, dat als advies- en projectmanagementbureau Lean implementeert binnen organisaties.

  Etienne Valstar, Operationeel Directeur bij Conclusion Implementation: “Veel organisaties accepteren de status quo. Het werkt, dus waarom zouden we veranderen? Het antwoord is simpel, als je jezelf niet continu verbetert als organisatie, haalt de concurrentie je in. Dat is precies de reden waarom het boek Praktisch Lean Management ook continu verbetert. De nieuwe druk biedt iedereen die in de praktijk te maken krijgt met Lean praktische en actuele informatie en inspireert lezers om het iedere dag weer een stukje beter te doen.”

  De nieuwe druk is tot stand gekomen met hoofda>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Haag, 13 september 2018 Uitelkaar.nl, het online platform dat stellen begeleidt naar een afgeronde scheiding, introduceert de module ‘Ouderschapsplan’. Met deze toevoeging is het mogelijk geworden om online afspraken te maken over minderjarige kinderen, ook als ouders niet getrouwd zijn en uit elkaar gaan. Jaarlijks krijgen 70.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Sinds 2009 is het dan voor ouders verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Wat mensen vaak niet weten, is dat dit ook geldt voor ongetrouwde stellen. De wet schrijft voor dat men afspraken maakt over de verdeling van de kosten, de verdeling van de zorg, de manier waarop beslissingen worden gemaakt en de manier waarop informatie over het kind onderling wordt gedeeld. Getrouwde stellen krijgen hier vaak hulp bij van een advocaat of mediator, die het ouderschapsplan ook indient bij de rechtbank. Ongehuwde stellen hoeven niet naar de rechtbank en schakelen meestal geen advocaat of mediator in, om zo hoge kosten te voorkomen.

  Ouderschapsplan voor ongehuwde stellen schiet tekort
  Het ouderschapsplan is van belang om de zorg voor het kind goed vast te leggen en zo de nadelige gevolgen van de scheiding zoveel mogelijk te voorkomen. Terwijl er voor ouderschapsplannen van getrouwde stellen is vastgelegd dat deze door advocaten en rechters worden gecontroleerd, bestaat er voor ongetrouwde stellen zo’n procedure niet. Kaspar Scheltema, medeoprichter van Uitelkaar.nl: “Vaak wordt er dan geen ouderschapsplan gemaakt. En als het er wel is, laat het plan en de naleving ervan vaak te wensen over. Er wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van gratis online templates, maar zonder begeleiding komt lang niet iedereen eruit of blijkt achteraf dat afspraken niet afdoende zijn. De ouders lijden daaron>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 september 2018 – Online shoppen is voor consumenten een emotionele rollercoaster, waarbij positieve en negatieve emoties elkaar in korte tijd afwisselen. In de checkout ervaren consumenten veel negatieve emoties: 45 procent zegt frustratie, ongeduld of verveling te voelen tijdens het invullen van gegevens. Tijdens het betalen voelt ruim een vijfde (21%) zich schuldig of heeft spijt. Dit blijkt uit de Emotional Shopping Index van Klarna, leverancier van betaaloplossingen voor webshops. In dit onderzoek, dat is uitgevoerd onder 1.000 Nederlandse consumenten, zijn de emoties van het online winkelend publiek in kaart gebracht tijdens alle specifieke fases van het online shoppen. Van het openen van de webshop tot het ontvangen van het pakket.  
   
  Over het onderzoek  De Emotional Shopping Index is een onafhankelijk onderzoek naar shopgedrag onder 1.000 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar, uitgevoerd in 2018. De resultaten uit het onderzoek bieden uitgebreide handvatten voor webwinkeliers om hun conversie te boosten. Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn onder andere aanleidingen om te shoppen, spontane aankopen doen en hoe de consument zich gedraagt tijdens de uitverkoop. De onderwerpen komen aan bod in een serie artikelen op de website van Klarna.  
   
  Van vreugde tot ongeduld en opluchting De eerste fases van het shopproces, waarin consumenten het aanbod bekijken en items selecteren, roepen met name positieve gevoelens op. Zo voelt meer dan de helft (60%) inspiratie, vermaak of verlangen tijdens het bekijken van het aanbod van een webwinkel. Daarna kelderen de emoties wanneer er daadwerkelijk besteld en betaald wordt. Webwinkeleigenaren moeten dan rekening houden met ongeduldige en verveelde klanten. >>

  Lees verder..

  0 0

  image

  Hoofddorp, 13 september 2018 - Zyxel, Your Networking Ally, onthult de nieuwe NWA1302-AC accesspoint. Met dit model wordt het praktischer dan ooit voor hotels, scholen en kantoren om betrouwbaar, snel en draadloos internet te leveren aan elke gebruiker in elke kamer. Systeemintegrators kunnen de AP in enkele minuten installeren en er is vaak geen extra switch nodig.

  De NWA1302-AC biedt geavanceerde AP-technologie met een geïntegreerde Gigabit-switch met PoE. De insteek van dit model is om er één per kamer te installeren. Door de accesspoint is er geen extra netwerkswitch meer nodig, waardoor er minder producten aangeschaft en geïnstalleerd hoeven te worden, en meer tijd overblijft om zaken te doen.

  "Kleine en middelgrote organisaties met veel kamers, zoals hotels, scholen en kantoren, hebben vaak strakke planningen en begrotingen," aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. "Alles wat de aanschafkosten of onderbrekingen door de installatie van nieuwe apparatuur kan verminderen, helpt organisaties aanzienlijk. De NWA1302-AC zorgt hiervoor.”

  NebulaFlex biedt standalone modus of cloud-gebaseerde controle
  Door het flexibele beheer van de NWA1302-AC is er geen risico om de verkeerde keuze te maken vanuit beheeroogpunt.

  “Veel mkb’ers weten niet in welke AP's ze moeten investeren. Kiezen ze apparaten die autonoom werken of die behee>>

  Lees verder..

  0 0

  Amstelveen, 13 september 2018 – HR2day levert geïntegreerde HR & payrolloplossingen aan meer dan 200 klanten door heel Nederland. De software is gebaseerd op het Lightning ontwikkelplatform van SalesForce, het meest innovatieve platform ter wereld. Focus op de Onderwijssector heeft ervoor gezorgd dat HR2day daar een gevestigde naam is. Vanaf vandaag komt daar een nieuw focusgebied bij, de hospitality branche.

  CEO van HR2day, Andy Verstelle, vertelt over deze stap: “Onze groei is niet onopgemerkt gebleven. Wij hebben de afgelopen jaren voor onze groei, ons product en visie op de markt diverse awards in ontvangst mogen nemen. Ook binnen de profit sector, die veel omvattend is, hebben we een aantal mooie successen mogen optekenen, met name binnen hospitality. We merken nu dat specialisatie nodig is, om de verdere groei van HR2day mogelijk te maken.”

  HR2day mocht al diverse mooie ondernemingen uit de hospitality sector verwelkomen zoals: Inntel, Event Hotels, Golfclub the Dutch, gastheer van de KLM Open in 2018 en recentelijk ook Aeon Plaza Hotels. “Daar zijn we trots op,” zegt Andy hierover. “Deze klanten vragen van ons ook om samen met hen de volgende stap te zetten in het gebruik van HR2day. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een verregaande integratie van personeelsplanning met onze oplossing of HR Analytics, waarbij informatie meer een voorspellend karakter gaat krijgen.”

  De ‘employee journey’ is voor de hospitality sector erg belangrijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat aandacht voor dit proces bijdraagt aan het vinden en behouden van goede werknemers, iets dat in de hospitality niet vanzelfsprekend is. HR2day levert een belangrijke bijdrage aan de employee journey, in iedere loopbaanfase biedt HR2day de juiste ondersteuning

  Corné Suikerbuik, Business Development Manager van HR2day: “Wij zien dat ondernemers in deze branche,>>

  Lees verder..

  0 0

  Dordrecht, 13 september 2018 – Door het tekort aan veilige parkeerplaatsen voor vrachtwagens, zijn truckers genoodzaakt hun vrachtwagen ’s nachts te parkeren op plekken die hier eigenlijk niet geschikt voor zijn. Deze parkeerplekken zijn niet voorzien van camera’s of hekwerk, waardoor de truckers een gemakkelijk doelwit zijn voor dieven.

  Truckers voelen zich onveilig en tegelijkertijd heeft ladingdiefstal een ernstig rimpeleffect op de supply chain. Slachtoffers verliezen hun goederen en krijgen een financiële klap als ze onderverzekerd zijn. Daarnaast kan het ertoe leiden dat ze niet in staat zijn om orders op tijd uit te voeren. Vooral in het geval van just-in-time delivery kunnen hoge contractuele boetes worden opgelegd. Een verstoring van de relatie met handelspartners is een reëel gevolg en dit kan weer leiden tot een verlies aan omzet voor de slachtoffers en hun klanten.

  Geen enkel bedrijf is veilig tegen ladingdiefstal, maar de risico’s kunnen aanzienlijk worden beperkt. BluJay Solutions geeft verladers tips om te voorkomen dat goederen verdwijnen:

  • Kies een betrouwbare vervoerder: wie zijn goederen veilig wil laten vervoeren, moet ten eerste kiezen voor een betrouwbare partner. Kies geen vervoerder enkel gebaseerd op prijs. Vermijd ook de partijen die pas een paar maanden actief zijn in de markt. Ga alleen de samenwerking aan met betrouwbare partners met een bewezen staat van dienst.
  • Fysieke veiligheid: fysieke veiligheid is cruciaal voor het afschrikken van dieven. Investeer in sterke sloten die de trailers goed beveiligen. Snelheid is van het grootste belang voor dieven, dus ze zullen waarschijnlijk verder zoeken naar gema>>

   Lees verder..

  0 0

  Haarlem, 13 september 2018 Snow Software, aanbieder op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, gaat een wereldwijde samenwerking aan met COMPAREX, een IT-dienstverlener en een van de grootste SAM-specialisten ter wereld. Voorheen hadden de 200 gezamenlijke klanten aparte lokale overeenkomsten; deze worden nu vervangen door één wereldwijde overeenkomst van de twee bedrijven.

  COMPAREX werkt momenteel aan de vernieuwing van zijn managed service SAM, die in het najaar van 2018 beschikbaar wordt. In het kader van de nieuwe samenwerking integreert COMPAREX de technologie van Snow Software in deze managed service-dienst.

  Thomas Reich, CEO bij COMPAREX: "In een wereld van snel ontwikkelende technologie en toegenomen cloud-adoptie hebben organisaties meer dan ooit de behoefte aan een eenvoudige manier om de controle over hun softwaremiddelen terug te krijgen. COMPAREX SAM Managed Services zal alle elementen van Software Asset Management leveren aan organisaties die deze behoefte hebben. We zijn blij dat Snow Software samen met ons de SAM Managed Service naar een hoger niveau brengt.”

  Axel Kling, CEO van Snow Software voegt hieraan toe: "We zijn verheugd dat COMPAREX een Global Strategic Partner is geworden. Dit toont aan dat COMPAREX zich inzet voor het leveren van klantsucces. Samen kunnen we nog beter klanten helpen hun technologie-uitgaven te optimaliseren en de controle over hun IT-omgeving terug te winnen door zichtbaar te maken wie wat gebruikt, wanneer en op welk apparaat.”

  0 0

  IJsselstein, 13 september 2018 Motiv ICT Security opent een vernieuwd hightech Security Operations Center (SOC). Dit modernste SOC van Nederland is gevestigd op een historische locatie in IJsselstein, op de plek waar 20 jaar geleden de geschiedenis van Motiv begon. Dit SOC monitort niet alleen dreiging, er wordt ook actief gezocht naar dreigingen en ingegrepen voordat een incident plaatsvindt. De groei van Motiv en de toenemende behoefte van klanten aan 24/7 managed security zijn de redenen voor het verhuizen en verder professionaliseren van het center. Met het vernieuwde hightech SOC kan Motiv nog meer organisaties op het allerhoogste niveau beveiligen tegen kwetsbaarheden, cyberaanvallen en datalekken.  Motiv SOC meet zich met de besten van de wereld
  Het Motiv SOC kan zich meten met de besten van de wereld. Dit blijkt uit een assesment door het SIOC van HP Enterprise. In deze onafhankelijke beoordeling behaalde Motiv de hoogste score ooit toegekend tijdens een eerste assessment dat is afgenomen onder ruim 300 SOC’s over de hele wereld. De scores weerspiegelen de mate waarin het SOC in staat is beveiligingsrisico’s te reduceren en komen tot stand door middel van het HPE Security Operations Maturity Model (SOMM). Hierin worden de onderdelen mensen, processen, technologie en bedrijfsmogelijkheden geëvalueerd.

  Het opleiden van SOC analisten
  Te vaak sluiten de vaardigheden van HBO en universitair opgeleide specialisten in ICT-security nog niet volledig aan op het werken in een SOC. De inzet van mensen met uiteenlopende expertisegebieden is vereist. Deze specialisten moeten niet alleen analytisch onderlegd zijn maar ook risicobewust en communicatief vaardig.>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam 13 september - Het Nederlandse Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier van carrier- en cloud-neutrale colocatie datacenterdiensten, gaat vrijdag 21 september van start met de bouw van zijn nieuwe datacenter in Amsterdam (AMS10). Geïnteresseerden en relaties zijn vanaf 15:30 van harte welkom om bij het slaan van de eerst paal aanwezig te zijn, en aansluitend te proosten op dit heugelijke moment.

  AMS10 wordt het tiende datacenter van Interxion in Amsterdam. Het gebouw zal worden gerealiseerd op het terrein op de Amsterdam Schiphol campus, één van de drie grote datacentercampussen in de directe omgeving van internetknooppunt AMS-IX. AMS-IX is het grootste internetknooppunt ter wereld. De investering in de eerste twee fasen van AMS10 zal naar verwachting €128 miljoen bedragen.

  Voorafgaand aan het slaan van de eerste paal zullen achtereenvolgens Michael van den Assem (Managing Director van Interxion Nederland), Lotte de Bruijn (directrice Nederland ICT) en Adam Elzakalai (wethouder bij de gemeente Haarlemmermeer) kort het belang van de bouw van AMS10 en de digitale infrastructuur van Nederland duiden.

  Programma voor vrijdag 21 september

  • 15:30-16:00 Ontvangst op de bouwplaats van AMS10
  • 16:00-16:30 Toespraken van Michael van den Assem, Lotte de Bruijn en Adam Elzakalai,gevolgd door het slaan van de eerste paal
  • 16:30-18:00Netwerkborrel met hapjes en drankjes
  Locatie
  Pudongweg 37, Roze>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 september 2018Qlik® blijft enterprise-klanten helpen bij hun end-to-end datamanagement en analytics oplossingen en heeft daarom deze maand zijn big data aanbod uitgebreid met een nieuwe versie van Podium Data® en de Qlik Associative Big Data Index gelanceerd. Met dit vernieuwde aanbod optimaliseert Qlik op ambitieuze wijze de gegevensstroom voor enterprises, van ruwe databron tot inzichten voor eindgebruikers.

  De laatste versie van Podium Data bevat veel nieuwe functies om gebruikers te helpen meer inzicht te krijgen en te profiteren van de slimme datacatalogus van Podium. Twee belangrijke aspecten, de nieuwe catalogusmodule en de intelligente rules engine, versnellen de responsetijden voor alle gebruikers die van data afhankelijk zijn.

  De Qlik Associative Big Data Index levert de associatieve ervaring van Qlik voor extreem grote databronnen. Hierdoor zijn gebruikers in staat grote datalakes eenvoudig verkennen en doorzoeken, inclusief volledige toegang tot alle onderliggende details, terwijl de data op één plek blijft. Hiermee voorkom je dat data verplaatst en voorbereid moet worden voordat deze geanalyseerd kan worden.

  Dit is een samenvatting van een Engelstalig persbericht. Voor het volledige bericht, klik hier  Over Qlik

  Qlik® is het toonaangevende platform voor data-analyse en de pionier van toegepaste business intelligence. Het portfolio van cloudgebaseerde en on-premises oplossingen voorziet in een groeiende klantbehoefte, van rapportages en zelf samen te stellen visuele analyses tot begeleide, embedded en op maat gemaakte analyse, ongeacht waar de data zich bevindt.

  Klanten di>>

  Lees verder..

  0 0

  Manon van Beek, bestuursvoorzitter van TenneT is de ICT Personality van 2018. Deze titel werd uitgereikt door brancheorganisatie Nederland ICT en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving, tijdens de Avond van de Digitale Economie in de Westerliefde in Amsterdam. Volgens de jury combineert Van Beek maatschappelijke betrokkenheid met grote aandacht voor de kansen van digitalisering.

  Tijdens de avond werden nog twee awards uitgereikt. De Digital Impact Award ging naar Pacmed met machine learning op de intensive care. De winnaar van de ICT Milieu Award is CFP Green Buildings geworden met de Energierobot.

  ICT Personality
  De ICT Personality Award wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die een grote persoonlijke bijdrage heeft geleverd aan het stimuleren van de digitale economie. Manon van Beek was de afgelopen jaren actief als directeur bij Accenture Nederland. Ze was betrokken bij de liberalisering van de energiesector en de introductie van groene stroom en elektrisch vervoer. In haar nieuwe rol als bestuursvoorzitter van TenneT kan ze de duurzame energietransitie verder mogelijk maken en versnellen.Van Beek ontving de award uit handen van Lotte de Bruijn, directeur van Nederland ICT.


  ICT Personality 2018: Manon van Beek (TenneT)

  Digital Impact Award
  De Digital Impact Award 2018 is gewonnen door Pacmed met machine learning op de intensive care. Volgens de jury een innovatieve technologische oplossing die laat zien hoe AI kan worden ingezet bij de aanpak van maatschappelijke problemen en die de wereld van de zorg op zijn kop gaat zetten.Het optimaliseert beslissingsprocessen van zorgverleners en vormt daardoor een belangrijke schakel voor het ver>>

  Lees verder..

  0 0

  • ‘5 Minute Park Clean Up’ actie in het kader van World Clean Up Day
  • Eerste samenwerking met partners Plastic Soup Foundation en Nudge
  • Het bezorgbedrijf is vastberaden om bij te dragen aan de vermindering van het gebruik van plastic in de samenleving en willen tastbare veranderingen teweegbrengen
  • Deliveroo roept haar 2000 bezorgers op om de Literatti app te gebruiken, om vervuiling in de stad vast te leggen
  Maaltijdbezorger Deliveroo houdt op 15 september tussen 12 en 2 uur in het Kronenburgerpark in Nijmegen een ‘5 Minute Park Clean Up’ in het kader van World Clean Up Day. Bezoekers van het park die in die 5 minuten een emmer vullen met zwerfvuil krijgen een voucher van 10 euro om te gebruiken bij een volgende bestelling bij Deliveroo. Een team van Deliveroo stelt emmers en grijpers beschikbaar. Naast deze actie zal Deliveroo het komende jaar ook opruimacties houden in o.a. Amsterdam en Den Haag. World Cleanup Day is de de grootste wereldwijde opruimactie ooit. In Nederland wordt de actie gecoördineerd door Plastic Soup Foundation en Nudge.
  image
  Directeur Deliveroo Nederland Stijn Verstijnen (midden) neemt deel aan een ‘5 Minute Park Clean Up' in Amsterdam

  Plasticsoep begint op je stoep
  “Op World Clean Up Day gaan we met zoveel mogelijk mensen en partijen aan de slag en vragen we met deze leuke en heel zichtbare actie aandacht voor het zwerfvuil probleem,” aldus Jeroen Dagevos, Hoofd Programma’s van de Plastic Soup Foundation. “H>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 14 September 2018 - In het tweede kwartaal groeide de omzet uit multiplay diensten in Nederland met 0,5 procent naar EUR 1,154 miljard, ondanks een vertraging in de groei van multiplay huishoudens. Dat blijkt uit het multiplay-rapport van marktonderzoeksbureau Telecompaper. Het totaal van huishoudens met breedbandabonnement plus minimaal één andere dienst, zijnde vaste telefonie, tv en/of mobiele telefonie, bij dezelfde aanbieder groeide met 0,1 procent naar 6,7 miljoen op 30 juni 2018.

  Voor de komende twee kwartalen wordt verwacht dat de groei van de multiplay omzet zal stijgen vanwege de prijsverhogingen die Ziggo, KPN (en haar merken Telfort, XS4ALL) hebben doorgevoerd per 1 juli 2018. Tegelijkertijd zal de groei van multiplay huishoudens op hetzelfde niveau als in het afgelopen kwartaal blijven.

  Vast-mobiele huishoudens groeien naar 2,3 miljoen
  De deelmarkt vast-mobiel groeide met 2,5 procent naar 2,3 miljoen huishoudens waar in ieder geval breedband en mobiel bij dezelfde aanbieder wordt afgenomen. De omzet van dit onderdeel groeide naar EUR 521 miljoen. Quad play is de grootste dienstencombinatie op deze deelmarkt met bijna drie kwart van de aansluitingen, maar breedband, televisie en mobiel is de snelst groeiende combinatie en heeft 17,5 procent van alle vast-mobiele combinaties aan het einde van Q2 2018. De verhoudingen tussen de aanbieders op de vast mobiel markt zijn duidelijk met KPN als grootste (56,1%) gevolgd door VodafoneZiggo met 41,5 procent en T-Mobile als kleinste met zo’n 2 procent van alle vast-mobiele huishoudens.

  Marktaandeel 3P (breedband, vaste telefonie en tv) daalt onder 45 procent
  Het grootste gedeelte van de multiplay huishoudens heeft nog altijd een traditionele triple play bundel (breedband, vaste telefonie en tv), hoewel d>>

  Lees verder..

  0 0

  • Nieuwe business-unit richt zich op een evenwichtige insiderbedreigingsdetectie en gegevensbeveiliging met de focus op beschikbaarheid voor industriële besturingssystemen en industriële IoT-verbonden apparaten.
  • Forcepoint wijst David Hatchell aan als Vice President van de Critical Infrastructure business-unit
  Utrecht, 14 september 2018 Forcepoint, een toonaangevend cybersecuritybedrijf, richt een nieuwe business-unit op om de beveiligingsuitdagingen aan te gaan waarmee aanbieders van kritieke infrastructuur te maken krijgen. De Forcepoint Critical Infrastructure-activiteiten zullen gebruikmaken van alle mogelijkheden van de Global Governments- en Enterprise Security-activiteiten van Forcepoint. Hiermee kan de nieuwe business-unit een cybersecurity-aanbod met zeer hoogwaardige bescherming bieden. Zo zijn er oplossingen voor de detectie van insiderbedreigingen en om gegevensbeveiliging te verbeteren. En tot slot geavanceerde bescherming tegen bedreigingen, speciaal ontworpen voor kritieke infrastructuren. Het bedrijf richt zich in eerste instantie op organisaties die industriële controlesystemen (ICS) gebruiken, zoals de energie-, olie- en gassector.

  Sean Berg, senior vice president en general manager van Global Governments en Critical Infrastructure bij Forcepoint: “De relatieve eenvoud en lage kosten van cyberaanvallen in het buitenland leidt tegenwoordig tot een crisis in kritieke infrastructuren, vooral waar de IT en de operationele kant samenkomen. Deze sectoren bieden essentiële diensten aan, die de samenleving ondersteunen. Om hun gebruikers en kritieke gegevens te beschermen, moeten ze de toegang tot de fabriek of het elektriciteitsnet beveiligen. De meest effectieve, holistische aanpak vereist inzicht in gebruikersgedrag om automatisch beveiligingsmaatregelen te treffen zonder d>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 14 september 2018 – Oranje? Geel? Grijs? Nee, blauw! Nederland denkt massaal dat onze koningin op Prinsjesdag in het blauw gekleed gaat. Op een tweede plek staat de kleur rood, gevolgd door groen, wat de lievelingskleur is van koningin Máxima. De derde dinsdag van september nadert met rasse schreden en zoals vanouds speculeert iedereen weer volop over de jurken, de hoedjes en accessoires die op deze dag gedragen worden. Genoeg aanleiding voor HR-dienstverlener Raet om de Nederlandse bevolking eens aan de tand te voelen over Prinsjesdag. Inmiddels hebben al meer dan 1100 Nederlanders de zogeheten Raetsels ingevuld.

  Jan Taminiau mag Máxima kleden
  Wie zal de grootste hoed op hebben en welke designer heeft de jurk van Máxima ontworpen? Als het aan ons ligt, gaat de koningin in een jurk van Jan Taminiau gekleed. Hij ontwierp ook al de twee jurken die ze droeg bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander. In 2013 en 2015 ging de koningin tijdens Prinsjesdag ook al gekleed in één van zijn ontwerpen. Daarnaast denken we eveneens dat koningin Máxima de grootste hoed op zal hebben met Prinsjesdag. Zij stijgt (letterlijk) hoog boven de rest uit met 32 procent. Als tweede wordt de naam van Marianne Thieme (Partij voor de Dieren) veel genoemd, gevolgd door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Kajsa Ollongren. Thieme staat bekend om de opvallende hoeden die ze draagt. Zij droeg al eerder koksmutsen, een admiraalspet en had in 2013 zelfs een compleet jagerstenue aan.

  Uitlekken van de Miljoenennota
  Letten we überhaupt nog op de inhoud van het koffertje? Ja, zeker wel! Eergisteren, zeven dagen voor Prinsjesdag, lekten de eerste plannen rondom de zorgtoeslag al uit. Deze stijgt naar verwachting met gemiddeld 124 euro. Dit komt neer op tien euro per maand. Het uitlekken van de inhoud van het koffertje lijkt hiermee een trad>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 727 | 728 | (Page 729) | 730 | 731 | .... | 763 | newer