Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 729 | 730 | (Page 731) | 732 | 733 | .... | 763 | newer

  0 0

  In de strijd om personeel wordt het belang van een goede locatie nog vaak over het hoofd gezien. Terwijl de juiste locatie en het daarbij opzoeken van mede-creatievelingen een grote aantrekkingskracht kan uitoefenen op (creatief) talent. Het delen van een ruimte met startups die dezelfde ideeën en cultuur nastreven speelt hierin een belangrijke rol. Zo wordt locatie een onderscheidende factor in de strijd om talent in dit digitale tijdperk.

  Uit een recent onderzoek van Cognizant blijkt dat het samenspel van bedrijven, gemeentes en ondernemers een grote rol speelt in de ontwikkeling van de vierde industriële revolutie; oftewel het kantoor van de toekomst. Bij het aantrekken van de juiste mensen en het stimuleren van innovatie zijn er drie elementen van belang: co-locatie, integratie in (slimme) steden en cultuur.

  1. Co-locatie
  De traditionele kantooropzet, waarbij iedereen aan het werk is op een vaste werkplek op het centrale hoofdkantoor, is inmiddels echt achterhaald. Waar vroeger het werk redelijk eenzijdig was, wordt er nu meer creativiteit en diversiteit verwacht van een medewerker. Dat vraagt ook om de bijbehorende faciliteiten. Een bedrijf dat zich vestigt in een creatieve hub, of een andere vorm waarin kruisbestuiving mogelijk is tussen bedrijven, is een succesrecept voor innovatie. Aan inspiratie immers geen gebrek.De nabijheid van startups en de zichtbaarheid als bedrijf voor creatief personeel geeft een positieve impuls aan innovatie.

  2. Integratie (in slimme steden)
  Simpelweg verhuizen om dichter bij klanten, partners, medewerkers en andere startups te zijn is niet voldoende.Zonder geschikte interactiemogelijkheden zal er niet veel gebeuren. Op de ideale locatie is er gelegenheid om samen te werken, te sparren en elkaar tegen >>

  Lees verder..

  0 0

  SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland en F5 Networks werken samen om onderwijsinstellingen veilig toegang te geven tot applicaties en IT-diensten. De SURFsecureID en F5 BIG-IP platformen kunnen op elkaar worden aangesloten voor een meervoudige authenticatie van gebruikers.

  SURF voorziet studenten, docenten en onderzoekers in Nederland over de best mogelijke ICT-voorzieningen voor toponderzoek en talentontwikkeling. SURFsecureID zorgt voor veilige toegang tot de online diensten via meervoudige authenticatie met bijvoorbeeld SMS, mobiele app of USB hardware sleutel. Dit is vooral van belang bij applicaties die gevoelige data verwerken. F5 BIG-IP biedt een flexibele Application Delivery Controller (ADC) die gebruikt kan worden voor betere beveiliging, prestaties en beschikbaarheid van applicaties. BIG-IP werkt ook als authenticatie- en autorisatieplatform, en vormt in die hoedanigheid een goede aanvulling op SURFsecureID om de veilige toegang tot diensten en/of applicaties te verlenen.

  Programmeerbaarheid
  SURFsecureID gebruikt voor authenticatie het SAML 2.0 protocol. SAML (Security Assertion Markup Language) is een open standaard en biedt een op XML gebaseerd framework dat gebruikt wordt voor het uitwisselen van authenticatie- en autorisatiegegevens tussen verschillende domeinen. Hierbij zijn er twee rollen: SAML Identity Provider voor de authenticatie en SAML Service Provider voor de ontsluiting van een dienst. Er heeft inmiddels een succesvolle pilot plaats gevonden bij een Universitair Medisch Centrum, waarbij F5 BIG-IP werd ingezet voor de validatie van de user-id en het wachtwoord van een gebruiker (de eerste authenticatiefactor), om vervolgens na verificatie te worden doorgestuurd naar SURFsecureID om de tweede factor voor zijn rekening te nemen. Na een correcte authenticatie daar>>

  Lees verder..

  0 0

  Telematica-specialist ABAX verstevigt zijn management team met Paul Walsh. Hij neemt de functie van CTO op zich en wordt verantwoordelijk voor de Technology Section bij ABAX. Met Walsh aan boord wil het bedrijf een volgende stap zetten om van een Europese hoofdrolspeler een wereldspeler te worden in telematica. Walsh komt van Fleetmatics dat hij van de start begeleidde tot de beursgang in 2012 met een opbrengst van 132 miljoen dollar en de uiteindelijke verkoop aan Verizon in 2016 voor 2,4 miljard dollar. In de afgelopen periode werkte hij al als adviseur van ABAX voordat hij de rol van CTO kreeg aangeboden.

  “Ik zie in ABAX potentie om producten van wereldklasse te maken die echte problemen van echte mensen oplossen. We hebben een zeer sterk Product Development team, en hoewel er nog wat uitdagingen zijn, heb ik er vertrouwen in dat we grote stappen kunnen maken de komende tijd”, aldus Walsh. “Ik verwacht dat we een leidende rol kunnen pakken in de B2B tech-industrie en ons belangrijkste product zal worden opgebouwd rond de ‘connected workspace.”

  Bjørn Erik Helgeland, COO van ABAX: “Met Paul halen we een tech-zwaargewicht in huis die ons zeker gaat helpen met de internationale ambities. We zijn heel blij met hem als CTO. Zijn ervaring en mindset gaan een enorme stimulans zijn voor ons team en onze klanten.”  Over ABAX
  ABAX is een leverancier van oplossingen voor de ‘Connected Workspace’. ABAX, dat in handen is van Investcorp, is een toonaangevend bedrijf in Europa op gebied van telematica en IoT. Via slimme oplossingen verbindt ABAX uw werkomgeving door verschillende producten en diensten aan te bieden. Met deze producten en diensten kunnen bedrijven de productiviteit verhogen, de kost>>

  Lees verder..

  0 0

  Antwerpen, 18 september 2018 – Singer-songwriter Jill van Vooren, bekend onder de naam Jill Shaw, opent op 5 oktober haar eerste pop-up store in hartje Antwerpen. Deze wordt mede door retail kassasysteemaanbieder Lightspeed mogelijk gemaakt, die online ondernemers helpt de stap te nemen naar offline. De 23-jarige e-commerce onderneemster begon haar succes online op ByJillShaw.be en krijgt vanaf 5 tot en met 30 oktober de unieke kans om een maand lang de SHAW pop-up te runnen.

  Pop-up: van online naar offline
  Pop-up stores zijn inmiddels geen trend meer in de mode-industrie, maar een nieuw kanaal voor online ondernemers om het bereik van hun merk te verbreden. Lightspeed biedt ondernemers daarom de kans om te ervaren hoe het is om hun online assortiment ook offline te verkopen. Na de succesvolle Lightspeed pop-up edities van onder andere Kanye West, Spinnin’ Records en Glamour, is Jill Shaw de volgende ondernemer die de deuren van haar eigen pop-up winkel opent.

  Shaw: “De samenwerking met Lightspeed is voor mij een ongelofelijk coole opportuniteit om mensen mijn merk te kunnen laten beleven. Dankzij Lightspeed kunnen mijn klanten nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken.”

  Flexibel en mobiel
  Zelfstandige ondernemingen geven variatie aan het straatbeeld, en Lightspeed is ontstaan uit de overtuiging dat juist deze ondernemers efficiënte tools nodig hebben om hun zaak te runnen. Lightspeed kan meer dan alleen afrekenen, en biedt software-oplossingen die het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voor hun klante>>

  Lees verder..

  0 0

  Delft, 18 september 2018Fox-IT kondigt vandaag aan dat het de Common Criteria Certification at Evaluation Assurance Level 7+ (EAL) heeft ontvangen voor de Fox Ruggedized 1G en 10G DataDiode’s. De DataDiode is een hardwarecomponent waarmee een gegarandeerde eenrichtingsnetwerkverbinding gecreëerd kan worden. Van buitenaf kunnen geen data – dus ook geen aanvallen - het netwerk binnenkomen, terwijl data wel het netwerk kan verlaten. Of omgekeerd: data kunnen alleen het netwerk op, maar het netwerk niet verlaten. De Fox DataDiode bevat geen software, firmware of programmeerbare chips en kan daarom niet gehackt of verkeerd geconfigureerd worden. De Common Criteria* Certification at Evaluation Assurance Level 7+ (EAL) is de zwaarste evaluatieklasse van Common Criteria. Fox-IT heeft de enige datadiodes op de markt met deze CC EAL7+-certificering.

  “Met datadiodes helpen we organisaties, met name op het gebied van defensie en kritische infrastructuren, hun netwerken optimaal te beveiligen. Wanneer zij een datadiode in hun netwerk hebben opgenomen zorgt het gegarandeerde eenrichtingsdataverkeer ervoor dat staats- en bedrijfsgeheimen op dat netwerk goed beveiligd zijn en dat kritieke systemen niet zijn te manipuleren via online aanvallen. Bij het ontwerp van onze datadiodes luisteren we goed naar onze klanten, wat onder andere heeft geresulteerd in het 10G-model, dat de hoogste verwerkingscapaciteit biedt,” zegt Peter Geijtenbeek, International Sales Director bij Fox-IT.

  Met zijn 1G en 10G Ruggedized DataDiodes richt Fox-IT zich op organisaties die de hoogst mogelijke security nodig hebben en onder extreme omstandigheden werken, zoals defensie, overheidsinstellingen en bedrijven in de nucleaire, energie-, olie- en gasindustrie en in andere kritische infrastructuuromgevingen. Deze organisaties vragen om voorzieningen die te allen tijde betrouwbaar werken, zoals bij hoge temperaturen,>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 18 september 2018 - RAM Mobile Data uit Utrecht heeft een nieuwe standalone track-and-trace oplossing aan Rijkswaterstaat geleverd. RAM vervangt in circa 400 voertuigen en motoren alle oude systemen door het nieuwe voertuigsysteem.

  Vanuit vijf regionale verkeerscentrales en een landelijke, en met de inzet van 260 weginspecteurs wordt 24 uur per dag gewaakt over de veiligheid en doorstroming op de Nederlandse snelwegen. Deze mannen en vrouwen zijn onmisbaar in dat proces. Rijkswaterstaat en provincies werken hierin intensief samen. De vijf regionale verkeerscentrales hebben realtime inzicht in de positie van alle weginspecteurs. Hiermee kunnen zij voor gedegen ‘Incident Management’ direct de juiste inspecteur naar de juiste plek sturen. Het nieuwe zogenaamde ‘RWS track-and-trace’ systeem is zo ingericht dat ook provincies eenvoudig van het nieuwe systeem gebruik kunnen maken. Het nieuwe systeem verhoogt de efficiency in de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en Provincies, wat weggebruikers ten goede komt. Naast Rijkswaterstaat is een aantal provincies inmiddels overgegaan op de nieuwe oplossing.

  Voertuigdata op een veilige manier uitwisselen
  RAM heeft het RWS track-and-trace systeem en de bijbehorende data in het beveiligde en gecertificeerde datacenter van RAM ondergebracht. Dit bleek de beste manier om de privacy en veiligheid van de gegevens te borgen. Tevens voldoet RAM hiermee aan de voor Rijkswaterstaat belangrijke regelgeving rondom veiligheid en privacy, de BIR (Baseline Informatie Registratie). Via een beveiligde verbinding kunnen voertuigdata op een veilige manier worden uitgewisseld en inzichtelijk worden gemaakt.

  Welke informatie wordt ingezet? Allereerst beschikken de weginspecteurs over tablets en/of smartphones met daarop de zogenaamde ‘Weginspecteurs-app’. Deze app zorgt voor de doorgifte van onder andere de status en tekstberichten tussen verkeerscentrale en weginspecteur. Daarnaast stuurt het in het voertuig ingebouwde GPS-systeem de statusinformatie van het voertuig aan de RWS track-and-trace applicatie door, dat zichtbaar is in de verkeerscentrales.

  Naast het voertuig gebonden GPS-systeem en de Weginspecteur-app bestaat het RWS-systeem uit een persoonlijke assistentieknop. Dit separate mobiele device stelt de weginspecteur in staat om ook buiten het voertuig ondersteuning te krijgen.

  Tot slot biedt de track-and-trace toepassing de mogelijkheid om een koppeling te maken met de kilometerteller in het voertuig. Met deze optie kunnen afwijkingen in kilometerstanden in de rapportages voorkomen worden, wat aanzienlijk kan besparen op administratieve lasten.

  “De inzet van het geavanceerde RWS track-and-trace systeem leidt tot lagere beheerskosten en efficiënter Incident Management. Dit resulteert in een betere samenwerking tussen de ketenpartners en alle betrokken partijen bij RWS. Daarnaast is het nu eindelijk mogelijk om een betrouwbare assistentie/noodknop functionaliteit te implementeren. Al met al komt dit ten goede aan de verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer”, aldus Frank Bacco, Senior Applicatiemanager bij Rijkswaterstaat.

  Veth Automotive, Van den Borne en BMW hebben ook meegewerkt aan dit project, voor wat betreft de inbouw van de communicatieapparatuur.

  RAM Mobile Data
  RAM Mobile Data is met haar track-and-trace dienstverlening al sinds 1993 gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen, zoals fleetmanagement, (fiscale) rittenregistratie, materieelbeheer en diverse voertuig- en persoonsgebonden analyses. RAM is marktleider in dit domein in de Benelux. Ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van de klant, levert RAM voertuig-, persoons- en materiaal gebonden track & trace systemen. Daarbij staan innovatie, kwaliteit en goede service voorop.

  RAM ondersteunt weginspecteurs Rijkswaterstaat met eigen track-and-trace voertuigsysteem  Noot voor de redactie
  Voor vragen, neem contact op met:

  Annelies Bel
  Marketing Specialist RAM Mobile Data
  Tel. : 030 - 239 03 19
  Email: abel@ram.nl

  Samira Tatuhey
  Communicatieadviseur Rijkswaterstaat
  Tel.: 06 - 150 123 67
  E-mail: communicatie-civ@rws.nl

  Zie ook www.track-and-trace.nl.

  0 0

  Amsterdam, September 18 2018 - Software Improvement Group (SIG) releases its 2.0 version of the Application Quality Monitor (AQM), integrated with the Mendix low code platform. Mendix and SIG entered into their partnership in 2017 to enable Mendix customers to monitor the reliability and maintainability of the business-critical applications they build using the Mendix platform. New in AQM 2.0 is the instant oversight into the quality of all Mendix applications that have been built as well as workflows to improve the efficiency of quality enhancements. By selecting applications where the quality score decreased, and drilling down to application areas that need improvement, Mendix developers can effectively maintain high quality for their application estate.  
   
  Koert Hagoort, Product Manager of AQM at Mendix:

  ‘We typically see that Mendix customers working with SIG’s AQM have high quality scores for their applications. The focus and investment in quality provides a quick return on investment, as developers save themselves a factor 2-3 in time during application maintenance and when making application extensions. We highly recommend our partners and customers using AQM 2.0.’  
   
  ‘The new functionality in SIG AQM provides developers, their management, and quality management with insights on the quality for all Mendix applications. AQM allows customers to measure the quality of their applications against a companywide quality standard and to take a risk-based approach towards filtering out development weaknesses that ultimately may lead to reduced application quality. The quality measurement by SIG works according to the German TÜViT quality institute and ISO25010 standards and leverages deep knowledge from industry benchmarks that Mendix AQM users immediately will benefit from.’ 
   
  Michel van Dorp, Global Partner Director a>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Bosch - Panasonic heeft vandaag zijn nieuwste robuuste Android tablet geïntroduceerd voor klantgerichte, mobiele werknemers die een veelzijdig en rendabel toestel nodig hebben. De Toughbook FZ-L1 tablet van Panasonic, met zijn 7-inch beeldscherm en optionele barcodescanner, is geschikt voor een groot aantal activiteiten in sectoren zoals retail, horeca, productie, transport en logistiek.
  image
  In retail en horeca is de Toughbook FZ-L1 tablet van Panasonic ideaal voor realtime bestellingen, voorraadbeheer en het traceren van goederen. In logistieke ondernemingen is het apparaat geschikt voor projectbeheer, navigatie, voorraadbeheer en bewijs van afgifte. In een warenhuis is het device perfect voor taken als bewijs van levering, beheer van activiteiten en identificatie van goederen.

  De Toughbook FZ-L1 tablet van Panasonic met geïntegreerde barcodescanner is dun en licht: het apparaat weegt slechts 480 gram, maar is robuust genoeg om aan alle zakelijke eisen te voldoen. Het apparaat is beschikbaar in een enkel Wi-Fi-versie voor werknemers die in binnenomgevingen werken, of kan optioneel worden uitgerust met spraak- en data-communicatie voor veldmedewerkers. Het krachtige en toch energiezuinige apparaat is ontworpen op het Qualcomm® Snapdragon™ mobiele platform, waardoor Android-support zelfs op lange termijn gegarandeerd is. Er zijn tal van hulpmiddelen en randapparatuur beschikbaar, om er zeker van te zijn dat het apparaat volgens de wensen en behoeften van het mobiele personeel en de IT-beheerders op maat kan worden samengesteld.

  "Deze nieuwste Toughbook tablet van Panasonic is weer een belangrijke toevoeging aan ons assortiment robuuste Android-apparaten", zegt Jan Kaempfer, General Manager Marke>>

  Lees verder..

  0 0

  • Snelle opkomst AI zorgt voor nieuwe workloads, nieuwe verkeerspatronen en nieuwe relaties binnen de business
  • AI-modellen waaraan eerder wekenlang gerekend moest worden, kunnen in enkele uren getraind worden
  Amsterdam, 18 september 2018 – Kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) bieden grote bedrijven nieuwe manieren om complexe problemen op te lossen. Tegelijk hebben deze technologieën een diepgaand effect op de onderliggende IT-processen en –infrastructuur. Volgens marktonderzoeker Gartner zegt slechts 4% van de CIO’s dat zij AI-projecten in productie hebben*. Dat percentage zal de komende jaren drastisch toenemen met als gevolg dat IT nieuwe workloads, nieuwe verkeerspatronen en nieuwe relaties binnen de business moet managen. Om grote bedrijven met deze uitdagingen te helpen introduceert Cisco nu de eerste server die van meet af aan is gebouwd voor AI en ML workloads.

  De nieuwe Cisco UCS Server zorgt voor snellere deep learning, een rekenintensieve vorm van machine learning die gebruik maakt van neurale netwerken en grote dataverzamelingen om computers te trainen voor complexe taken. Met behulp van krachtige NVIDIA Tesla V100 Tensor Core GPU’s is deze server ontworpen om veel van de huidige, meest bekende software stacks te versnellen. Met deze GPU’s kunnen AI-modellen waaraan eerder wekenlang gerekend moest worden, in enkele uren getraind worden. Datawetenschappers en ontwikkelaars kunnen op een laptop experimenteren met machine learning. Maar grootschalige deep learning vereist veel meer rekenkracht en heeft een IT-infrastructuur nodig die grote hoeveelheden data aankan. Ook zijn er tools nodig om die data te prepareren voor ML. >>

  Lees verder..

  0 0

  18 september 2018. SoftApp breid haar cloud dienst The Voice of O365 – waarmee Microsoft 365/Office 365 gebruikers en haar organisaties Skype for Business online als volwaardige telefooncentrale in de cloud kunnen inzetten – uit met een unieke ‘Direct Routing’ module voor Microsoft Teams, waardoor organisaties met Microsoft Teams kunnen bellen en gebeld kunnen worden (PSTN-toegang).  

  Microsoft Teams is een ‘Intelligente’ communicatie |collaboratie oplossing van Microsoft waarmee gebruikers eenvoudig met elkaar kunnen samenwerken gebruikmakend van 1 uniforme oplossing (interface).

  De ‘Direct Routing’ module van The Voice of O365 is een SIP trunk leverancier onafhankelijke cloud applicatie die Microsoft 365 | Office 365 Business Premium, E3 en E5 plan gebruikers en haar organisaties de mogelijkheid biedt om Teams in te zetten als telefonieoplossing in de ‘cloud’. De ‘Direct Routing’ module voegt PSTN-toegang (gebruik van het openbare telefonienet) toe aan Teams met behoud van de ‘telco-overeenkomst’ en telefoonnummers.

  “Met deze ongeëvenaarde module stellen we ons ICT reseller kanaal (wederom) in staat om haar Modern Workplace propositie te verrijken” zegt Jeroen André de la Porte – CEO SoftApp-distribution “omdat elk type SIP-trunk aanbieder bij ons bekend is kan de ICT reseller zich met een gerust hart in ‘de telefoniewereld’ begeven zonder vergaande telecomkennis of kan zij haar eigen telecom aanbod met die van The Voice of O365 combineren”.

  Over SoftApp
  SoftApp-distribution gevestigd in Amersfoort – Nederland, is een toonaangevende cloud serviceprovider van geavanceerde Unified Communications oplossingen. Haar product portfolio bestaat uit UC-softwareapplicaties en maatwerk | klant specifieke toepassingen voor gebruik: op locatie of in de cloud. Haar productaanbod verrijkt; Microsoft Lync 2010 | 2013, Microsoft Skype for Business, Teams, Microsoft 365 en Office 365.

  Website: www.TheVoiceofO365.nl
  E-mail: sales@softapp-distribution.com
  Phone: +31 85 7735300

  0 0

  Dynamic Telecom vorderde schadevergoeding uit onrechtmatige daad omdat Belcentrale de portering van nummers zou hebben vertraagd. Dynamic Telecom wilde een nummer van een Belcentrale klant porteren terwijl de klant nog in contract was. Volgens de telecomregels is een provider niet gehouden mee te werken aan een portering als er tussen haar en de eindgebruiker nog een lopend contract is.

  Saillant detail was dat niet de eindgebruiker een schadevergoeding eiste maar de overnemende telecompartij. Dat was op zich een nieuwe wending in de soms scherpe verhoudingen in telecomland. De rechter kwam echter niet aan de beoordeling van dit aspect van de vordering van Dynamic Telecom toe, omdat de handelswijze van Belcentrale sowieso niet onrechtmatig was.

  Belcentrale had de klant overigens uit coulance toch toegestaan haar nummer te porteren.

  De rechter wees alle vorderingen van Dynamic Telecom af en veroordeelde haar in de kosten van het geding.


  Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

  Heeft u vragen over het bovenstaande? Gelieve dan per mail contact op te nemen met Titia Olieman via titia@belcentrale.nl

  0 0

  Bijna ieder draadloos netwerk presteert onder de maat. Het aanleggen van een wifi-netwerk wordt door velen onderschat, terwijl wifi voor vrijwel alle bedrijven levensbehoefte nummer één is. Reden voor twee Certified Wireless Networks Experts (CWNE), Peter Paul Engelen en Raymond Hendrix, om WiFi Wise op te richten dat ieder wifi-probleem kan oplossen.

  Veel organisaties kampen met een slecht draadloos netwerk. Dat leidt tot irritatie onder werknemers. Bij bedrijfskritische applicaties is slecht wifi al helemaal onaanvaardbaar. Oorzaken van een slecht werkend draadloos netwerk zijn legio. Zo worden er meestal geen metingen uitgevoerd voor de aanleg van wifi. Ook worden bronnen van interferentie niet opgespoord en bij groei van het bedrijf wordt vergeten dat het netwerk moet meegroeien.

  Hoe het wel moet, weten de partners van WiFi Wise, Peter Paul en Raymond, twee door de wol geverfde experts in draadloze netwerktechnologie. Zij helpen organisaties bij het ontwerpen, inrichten en verbeteren van hun wifi-netwerk. De twee beschikken over diepgaande technologische kennis, onder andere opgedaan tijdens de lange, intensieve opleiding tot Certified Wireless Network Expert (CWNE). Dit certificaat wordt uitgereikt door het internationale opleidingsinstituut Certified Wireless Network Professional (CWNP). Deze organisatie wordt algemeen erkend als dé standaard voor onafhankelijke training en certificering rond draadloze netwerken. Slechts een enkeling bereikt de hoogste CWNE-status: wereldwijd zijn het er 290.

  Unieke expertise: Engelen en Hendrix zijn twee van de drie Nederlandse CWNE’s.

  De twee toonaangevende wifi-experts hebben sinds kort hun krachten gebundeld. WiFi Wise wil organisaties helpen met alle wifi-vraagstukken, ongeacht merk en type apparatuur dat wordt gebruikt of in welke vertical een bedrijf actief is. “We kunnen op elk moment binnen een wifi-traject helpen, of het nu >>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 18 september 2018 – Het netto maandloon van een modaal inkomen stijgt in 2019 met 98 euro. Dat is een stijging van 4,51 procent. Dit betekent dat deze groep het meest profiteert van de nieuwe maatregelen. Dit blijkt uit de doorrekeningen van HR-dienstverlener Raet, die gelijk na het bekendmaken van de Rijksbegroting zijn uitgevoerd. De belangrijkste overige conclusies luiden als volgt:

  • Werknemers met een twee keer modaal inkomen zien hun nettoloon stijgen met 119 euro per maand. Dit is een stijging van 3,28 procent.

  • Nederlanders die in 2018 het minimumloon verdienen, krijgen in 2019 per maand 16 euro meer; een stijging van 1 procent. Het is nog niet bekend wat het minimumloon wordt in 2019. Als het bedrag niet wordt aangepast, is dit de groep die het minst profiteert.
  In de berekeningen is geen rekening gehouden met eventuele wijzigingen in de pensioenpremies.

  Joke van der Velpen, Kennismanager bij Raet: “De troonrede van dit jaar is positief. Mooi, maar wat voor de Nederlander veel belangrijker is, zijn de gevolgen van de voorgenomen maatregelen op de persoonlijke situatie. Uiteindelijk wil iedereen weten welk salaris er in 2019 op zijn of haar bankrekening wordt bijgeschreven. Daarom hebben wij de maatregelen direct na de bekendmaking van de Rijksbegroting doorgerekend naar een concreet salaris. Hiermee kunnen we werkgevers en medewerkers helpen om inzicht te krijgen in de juiste cijfers. Zo dragen we bij aan minder speculatie en grove schattingen en nauwkeurige berekeningen en inzicht.”

  Salaris- en uitkeringsspecificatie 2019
  Met behulp van de >

  Lees verder..

  0 0

  FlexAnalytics, specialist op het gebied van Business Intelligence en Analytics, is begin augustus een strategisch partnership aangegaan met ThoughtSpot, leverancier van op Search & AI gebaseerde Business Intelligence tooling. Binnen de BeNeLux regio zal FlexAnalytics zorgdragen voor verkoop en implementatie van de innovatieve software van ThoughtSpot.

  FlexAnalytics verwacht met ThoughtSpot in een grote behoefte te voorzien, met name op het gebied van self-service BI en het automatisch en razendsnel analyseren van grote hoeveelheden data. Hierdoor worden inzichten verkregen die anders onzichtbaar zouden blijven. Dit helpt organisaties om zich snel aan te passen aan continue veranderende marktomstandigheden.

  Robert Riedstra, partner bij FlexAnalytics: “FlexAnalytics helpt organisaties bij het realiseren van hun ambitie om optimaal gebruik te maken van de kracht van data. ThoughtSpot past hier als modern en innovatief product uitstekend bij. Het principe achter ThoughtSpot, een Google voor je bedrijfsdata, maakt dit product uniek en voor elke branche toepasbaar. In tegenstelling tot de huidige generatie BI tooling, die door eindgebruikers toch vaak als complex wordt ervaren, is ThoughtSpot uitermate geschikt voor self-service BI.”

  “We leven in een compleet nieuwe wereld, die gekenmerkt wordt door algehele digitalisering. Hedendaagse organisaties moeten innoveren en hebben fundamenteel nieuwe oplossingen nodig om succesvol te zijn,” aldus Mark Mason, ThoughtSpot EMEA Director of Channels & Alliances. “We zijn blij met het partnership met FlexAnalytics, om gezamenlijk de kracht van Search & AI-driven Analytics naar elke organisatie in de BeNeLux regio te brengen.”

  De eerste gelegenheid waar kennis gemaakt kan worden met ThoughtSpot en FlexAnalytics is donderdag 27 september tijdens het jaarcongres Innovatie en Transformatie, waar beide partijen gezamenlijk een breakout sessie verzorgen.

  Over ThoughtSpot:
  Het Search & AI-driven Analytics platform van ThoughtSpot brengt de kracht van 1000 data-analisten naar niet-technische eindgebruikers, zonder dat ze hier een speciale training voor nodig hebben. ThoughtSpot maakt het makkelijk voor iedereen om binnen enkele seconden antwoorden te krijgen op vraagstukken waarvan het antwoord verborgen zit in de bedrijfsdata. Door simpelweg zoektermen in te voeren wordt de data razendsnel geanalyseerd en automatisch omgezet in duidelijke visualisaties en gepersonaliseerde dashboards.

  Neem voor meer informatie over ThoughtSpot contact op met ryan.mattison@thoughtspot.com

  Over FlexAnalytics:
  FlexAnalytics helpt organisaties de kracht van data te gebruiken met behulp van Search & AI-driven Analytics. Dit realiseren wij, als eerste Business Intelligence leverancier in Nederland, primair met de innovatieve software van ThoughtSpot. De kracht van data kan alleen optimaal worden benut wanneer de onderliggende infrastructuur, of dit nu on-premise of een cloudoplossing betreft, in orde is. Samen met onze zusterorganisatie FlexVirtual, specialist op het gebied van infrastructuur en virtualisatie, ontzorgen wij onze klanten volledig en zorgen wij voor een optimale en schaalbare Business Intelligence omgeving. Hierdoor kan jouw organisatie daadwerkelijk als data gestuurde organisatie enorme voordelen gaan behalen!

  Neem voor meer informatie over FlexAnalytics contact op met robert.riedstra@flexanalytics.nl

  0 0

  AMSTERDAM, 19 september 2018 - Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Dogfather Technical Community in EMEA. Dit programma helpt partners vooruit met educatieve initiatieven die een competitieve draai geven aan het Ruckus partner ecosysteem. De Dogfather Technical Community biedt partners innovatieve oplossingen voor de opkomende wensen en steeds groeiende behoeften van klanten.

  Het versterken van partners staat centraal in het channel-ethos van Ruckus. Door betekenisvolle relaties met de partnercommunity aan te gaan, wil Ruckus voortdurende technische ondersteuning leveren op lokaal niveau. Het Dogfather-programma omvat verschillende elementen, elk met eigen specifieke middelen, zoals eenvoudig toegankelijke technische training via maandelijkse webinars, seminars, workshops, events en social media. Al deze onderdelen zijn beschikbaar in 15 verschillende talen.

  “Het verkoopkanaal is continu aan verandering onderhevig, waarbij technologische innovatie voor partners en natuurlijk klanten altijd de hoofdrol speelt”, zegt Matthew Bell, Principal Analyst bij Canalys. “Partners de kans geven zich te onderscheiden is cruciaal om als vendor in zo’n competitieve markt het verschil te kunnen maken en om loyaliteit te stimuleren. Het getuigt van grote toewijding aan de branche om partners te voorzien van de skills en kennis die ze nodig hebben om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

  Groei van het kanaal is prioriteit, zeker na de lancering van het nieuwe two-tier partner programme eind 2017. Ruckus zet het verkoopkanaal op de eerste plaats en onderkent het belang van een partner community door hen te voorzien van de juiste tools om winstgevend, competitief en leidend te zijn, met behulp van de technologie van Ruckus.>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 september 2018 - McAfee, het device-to-cloud cybersecuritybedrijf, lanceert vandaag zijn nieuwste consumentenproducten. Deze richten zich op verbeterde systeemprestaties, verhoogde effectiviteit en uitgebreide bescherming van de digitale leefomgeving van de gebruiker. De nieuwe toevoegingen passen bij een wereld die steeds verder verbonden wordt en zijn geschikt voor gebruikers van jong tot oud. McAfee Safe Family is toegevoegd aan McAfee Total Protection en McAfee LiveSafe, en alle producten (waaronder McAfee AntiVirus, McAfee AntiVirusPlus en McAfee Internet Security) zijn uitgebreid met PC Boost. Zo gaat McAfee verder dan traditionele antivirussoftware, om te beschermen wat voor gebruikers echt belangrijk is.

  “Security is heel persoonlijk en bescherming tegen traditionele bedreigingen op computer en mobiele telefoons is niet langer afdoende. Mensen verwachten een securityproduct dat hen beschermt tegen het continu veranderende landschap van cyberdreigingen, maar dat tegelijkertijd ook hun identiteit en familie beschermt”, aldus Gary Davis, chief consumer evangelist bij McAfee. “Onze productlijn van dit jaar laat een uitgebreid portfolio zien, dat gebruikers in staat stelt te beschermen wat écht belangrijk voor hen is, terwijl het product verbeterde prestaties en de beste security biedt.”

  “Consumenten verwachten niet langer dat endpoint security alleen malware tegenhoudt: het gaat over een gevoel van veiligheid en optimale prestaties van de verschillende endpoints. Zeker wanneer ze de levensduur van oudere computers willen verlengen. De focus die McAfee legt op het beschermen van de digitale activiteiten van de hele familie, zonder daarbij in te leveren op systeemprestaties, is precies goed”, meent Frank Dickson, research vice president security products bij IDC.

  Betere prestaties
  De nieuwe McAfee-producten maken gebruik>>

  Lees verder..

  0 0

  De kabinetsambitie om van Nederland dé digitale koploper van Europa maken, vindt zijn weerslag niet in de Miljoenennota. Dat zegt Nederland ICT, branchevereniging van de ICT-sector. “Er wordt wel geld uitgetrokken voor makkelijke maatregelen, zoals voorlichting, maar niet voor grote structurele aanpassingen om Nederland toekomstbestendig te maken.” zegt Lotte de Bruijn, directeur van Nederland ICT. “Juist nu we als land economisch sterk staan, moeten we werken aan het fundament voor de toekomst.”

  Moderne arbeidsmarkt
  In de troonrede wordt gesproken over de noodzaak van een moderne arbeidsmarkt. Maar de enorme impact die de digitale transformatie heeft op banen wordt niet genoemd. De komende jaren moet een groot deel van de beroepsbevolking omgeschoold worden om te kunnen voldoen aan de banen van de toekomst. De ICT-sector wordt wel genoemd als voorbeeld van een sector waar nu al grote krapte heerst, maar hoe die krapte aan ICT’ers in alle sectoren wordt aangepakt blijft onduidelijk.

  Er wordt geen geld uitgetrokken om het opnemen van digitale geletterdheid in het curriculum te versnellen. Ook het probleem van de dreigende numerus fixus voor ICT-opleidingen wordt niet geadresseerd.

  Het aantrekken van talenten uit het buitenland wordt juist moeilijker gemaakt, door het afschaffen van de fiscale 30%-regeling. Uit de Miljoenennota blijkt dat dit doorgaat, zonder overgangsregeling. Dit heeft grote effecten op bedrijven en hun huidige werknemers. Het is daarmee een grote smet op ons imago als vestigingsplaats voor het innovatieve bedrijfsleven.

  Veiligheid
  De enige referentie aan digitalisering in de troonrede gaat over digitale veiligheid. Er komt 30 miljoen om de veiligheid van de digitale infrastructuur te versterken. Waar dit geld aan wordt uitgegeven is nog onduidelijk.

  Wel wordt er een half miljoen gereserveerd om de >>

  Lees verder..

  0 0

  Freshworks, leverancier van customer engagement software, benoemt David Thompson tot Chief Marketing Officer (CMO) van de organisatie. Thompson staat bekend als een pionier in marketing en sales van SaaS-oplossingen en heeft uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van succesvolle merken.

  David ThompsonThompson lanceerde als CMO het merk WebEx en was betrokken bij het bouwen van WebEx als het eerste wereldwijde SaaS-merk. Zo werd het merk gepositioneerd voor een IPO en de daaropvolgende overname door Cisco. Thompson was CEO en oprichter van genius.com/LeadRocket en onder zijn leiding positioneerde dit bedrijf zich succesvol voor een overname door CallidusCloud. Recent werkte Thompson als CMO bij auction.com/Ten-X en als Chief Strategy Officer/waarnemend CMO bij Domo.

  David Thompson zet deze uitgebreide ervaring graag in voor Freshworks. Thompson: “Meer dan 150.000 organisaties over de hele wereld maken nu gebruik van het Freshworks-platform. Dit bedrijf bevindt zich in een goede positie om een SaaS-leider te worden en de kracht van excellente customer engagement te bieden aan de ‘Global 10 Milion’.”

  De benoeming van Thompson komt minder dan twee maanden nadat Freshworks een investering van $100 miljoen, geleid door Accel en Sequoia, binnenhaalde.

  “Dit is een buitengewoon interessante tijd voor iedereen in het Freshworks-team,” zei Girish Mathrubootham, CEO van Freshworks. “>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 19 september 2018 - TomTom Telematics kondigt vandaag de vernieuwde WEBFLEET-oplossing voor de transportsector aan. Tijdens IAA Commercial Vehicles 2018 in Hannover lanceert het bedrijf TachoShare, een module voor het op afstand downloaden en archiveren van tachograafgegevens van vrachtwagens. TachoShare maakt het tevens mogelijk om deze gegevens direct met bestaande analysesoftware te delen.

  De oplossing is ontworpen om transportbedrijven te helpen bij veelvoorkomende problemen omtrent het managen van tachograafgegevens. Bij de traditionele wijze van handmatig downloaden, moeten vrachtwagens naar een specifieke plek rijden waar de downloadapparatuur beschikbaar is. Hierdoor zijn ze tijd kwijt die ze anders op de weg door hadden kunnen brengen. Met TachoShare is dit niet langer nodig. Zo blijft de productiviteit gehandhaafd en wordt administratieve rompslomp voorkomen, terwijl gebruikers wél de juiste hulpmiddelen hebben om aan wet- en regelgeving te voldoen.

  TachoShare kan worden geïntegreerd met tachograaf data-analyse software die een bedrijf zelf kiest óf al heeft. Hierdoor gaat TachoShare eenvoudig samen met de bestaande IT-omgeving.

  “Met onze jarenlange ervaring in de wereld van connected vrachtwagens, willen we de vrachtwagen nog meer onderdeel laten uitmaken van de totale bedrijfsomgeving”, zegt Taco van der Leij, VP Marketing bij TomTom Telematics. “Hierdoor helpen we bedrijven de tijd die ze aan administratie besteden te verlagen, zorgen we ervoor dat wagenparkbeheerders slimmere en snellere besluiten kunnen nemen en helpen we de productiviteit te verhogen. TachoShare borduurt hierop voort. De oplossing biedt een meer efficiënte manier om aan wet- en regelgeving te voldoen en geeft sneller toegang tot cruciale cha>>

  Lees verder..

  0 0

  Almere, 19 september 2018 – Voor het tiende achtereenvolgende jaar is Roche uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf in de index voor farmaceutische bedrijven van de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI). De erkenning is gebaseerd op een uitgebreide analyse van de economische, sociale en milieutechnische prestaties van Roche. De verschillende indexen van DJSI zijn een graadmeter voor beleggingsinstellingen die duurzaamheid laten meewegen bij de samenstelling van hun portefeuille.

  Roche heeft haar continue nummer-één positie te danken aan de succesvolle duurzaamheidsstrategie die integraal onderdeel is van de activiteiten en cultuur van de organisatie. “We zijn er trots op dat onze duurzaamheidsinspanningen opnieuw herkend en gewaardeerd worden”, zegt Klaas Gutschoven, General Manager van Roche Diabetes Care Nederland dat onderdeel is van Roche. “Onze belangrijkste bijdrage aan de wereld om ons heen is de ontwikkeling van medicijnen, diagnostica en hulpmiddelen die aantoonbaar een bijdrage leveren aan het verbeteren van de levens van mensen. Daarbij speelt onze open en constructieve dialoog met andere organisaties, universiteiten, doctoren en patiënten een cruciale rol in het begrijpen van de behoeften van onze partners in de zorgsector. Zo werken we effectief samen om sneller specifiekere medische oplossingen op maat te ontwikkelen.”

  Duurzaamheid bij Roche
  Duurzaamheid is al meer dan 120 jaar een integraal onderdeel van de activiteiten van Roche. Bij het omgaan met duurzaamheid heeft Roche een holistische aanpak. Enerzijds zijn de inspanningen gericht op het verbeteren van de beschikbaarheid van producten, anderzijds is de strategie van de organisatie gefocust op voortdurende verbetering op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid, bescherming van het milieu, duurzaamheid in de hele productieketen en bij het werven en binden van mensen. Roche levert>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 729 | 730 | (Page 731) | 732 | 733 | .... | 763 | newer