Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 730 | 731 | (Page 732) | 733 | 734 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 18 september 2018 – Een nieuwe studie laat zien dat zakelijk leiders stappen ondernemen om artificial intelligence (AI) binnen hun organisaties op een verantwoordelijke manier te gebruiken. De meeste organisaties die zijn begonnen met AI – dat is op dit moment 72 procent van de organisaties wereldwijd – bieden hun technologiespecialisten ethiektrainingen aan (70 procent) en hebben ethische commissies ingesteld (63 procent) om het gebruik van AI te evalueren.


  © SAS, Accenture, Intel 2018
   

  AI-leiders – organisaties die de inzet van AI ‘succesvol’ of ‘zeer succesvol’ noemen – lopen ook voorop als het gaat om verantwoord gebruik van AI. Bijna alle organisaties (92 procent) trainen medewerkers in ethiek, in vergelijking met 48 procent van andere organisaties die AI toepassen.

  Deze uitkomsten zijn gebaseerd op een wereldwijde studie onder 305 zakelijk leiders. Meer dan de helft van de respondenten is Chief Information Officer, Chief Technology Officer of Chief Analytics Officer. De studie ‘AI Momentum, Maturity and Models for Success’, vond plaats in opdracht van SAS, Accenture en Intel, en werd in juli 2018 uitgevoerd door Forbes Insights.

  Ethisch raamwerk rondom AI-gebruik
  AI heeft nu een concrete impact op het leven van mensen. Dat onderstreept volgens het rapport de noodzaak van een robuust ethisch raamwerk rond het gebruik van deze technologie.

  “Organisaties zijn zich meer gaan bezighouden met de zorgen die leven rondom AI, zoa>>

  Lees verder..

  0 0

  Juniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, introduceert een nieuwe softwareoplossing die internetproviders vrijwel onbeperkte mogelijkheden biedt voor een kostenefficiënte implementatie van nieuwe omzetgenererende diensten aan de netwerkrand. Contrail Edge Cloud verenigt het grootste aanbod van netwerkmogelijkheden binnen één ruimtebesparende oplossing. Operators kunnen hiermee een complete en veilige cloud-ervaring naar het edge-netwerk brengen om een einde te maken aan traditionele beperkingen op het gebied van energie- en ruimteverbruik. De oplossing omspant basisstations, hubs en switchlocaties.

  De onstilbare honger naar connectiviteit en noodzaak om voortdurend nieuwe omzetmogelijkheden te vinden zetten operators ertoe aan om over te stappen op een decentrale netwerkarchitectuur. Daarbij verplaatsen ze latency-gevoelige applicaties en netwerkservices voor connected cars, augmented/virtual reality en nieuwe 5G-diensten van de core naar de edge. De rand van het netwerk stelt operators in staat om simpele connectiviteitsdiensten aan te vullen met onderscheidende netwerkservices, maar gaat gebukt onder beperkingen qua ruimte, kosten, stroomvoorziening en beheermogelijkheden. Operators zijn daardoor genoopt om hun bestaande cloud-architecturen te herzien om op kostenefficiënte wijze netwerkservices te kunnen ontwikkelen en implementeren. Het gebruik van dezelfde hoeveelheid hardware en software op elke edge-locatie in gecentraliseerde datacenters zou vanuit zowel capex- als opex-perspectief een kostbare aangelegenheid zijn.

  Contrail Edge Cloud is de enige voor productieomgevingen geschikte oplossing binnen de branche die een complete reeks van mogelijkheden voor automatisering, orchestration, beveiliging en gegevensanalyse naar de edge brengt. Operators kunnen daarmee op kost>>

  Lees verder..

  0 0

  Nederlandse consumenten hebben in het eerste half jaar van 2018 11% meer online besteed dan in de eerste helft van 2017. Dat resulteert in € 11,83 miljard aan online bestedingen, verdeeld over 105,60 miljoen online aankopen. In heel 2018 worden naar verwachting 230 miljoen online aankopen (+14%) gedaan voor een totaalbedrag van circa € 25 miljard (+11%). Dit blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, hét onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland. De Thuiswinkel Markt Monitor wordt uitgevoerd door GfK, in opdracht van Thuiswinkel.org en in samenwerking met PostNL.

  Van alle bestedingen aan producten en diensten (binnen de definitie van de Thuiswinkel Markt Monitor) wordt in het eerste half jaar van 2018 25% online gedaan, tegenover 23% in HY1 2017. Van de € 11,83 miljard aan online consumentenbestedingen is € 6,75 miljard uitgegeven aan de aankoop van producten, zoals elektronica, kleding en speelgoed. Deze bestedingen zijn met 14% gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De overige € 5,08 miljard is besteed aan de online aankoop van diensten, zoals pakketreizen, vliegtickets en verzekeringen. Dit is een stijging van 7% ten opzichte van het eerste half jaar van 2017.

  Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org: “Net als vorig jaar kent de Nederlandse detailhandel ook in 2018 weer een sterk eerste half jaar; het CBS meldt een groei van 3,8% in de eerste zes maanden van dit jaar. Als we de bestedingen aan online gekochte producten afzetten tegen de totale consumptieve bestedingen aan detailhandelsgoederen van € 66,2 miljard in de eerste zes maanden van 2018 (bron: CBS), dan bedraagt het online aandeel van € 6,75 miljard aan productverkopen inmiddels 10,2%, tegenover 9,2% in HY1 2017.”

  In de eerste zes maanden van 2018 laat de categorie Food/Nearfood met 39% de grootste groei zien qua online bestedingen. Danny van den Burg, GfK: &l>>

  Lees verder..

  0 0

  • Omzet tweede kwartaal $823 miljoen, 14% meer dan het voorgaande jaar, of 14% in constante valuta
  • Omzet uit abonnementen voor applicatieontwikkeling gerelateerde technologieën en andere nieuwe technologieën tweede kwartaal $196 miljoen, 31% meer dan het voorgaande jaar of 31% in constante valuta
  • Quarter-end deferred revenue balance $2,4 miljard, 17% meer dan het voorgaande jaar of 19% in constante valuta
  Amsterdam, 20 september 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, maakt de resultaten bekend van het tweede kwartaal van boekjaar 2019 dat afliep op 31 augustus 2018.

  “Klanten blijven prioriteit geven aan hun initiatieven voor digitale transformatie en zij gebruiken de hybride cloudtechnologieën van Red Hat om hun applicaties te moderniseren en hun efficiëntie te vergroten,” aldus Jim Whitehurst, President en Chief Executive Officer van Red Hat. “De uitbreiding van ons technologieportfolio heeft ons strategisch belang voor klanten vergroot, zo blijkt ook uit het aantal contracten in het tweede kwartaal met een waarde van meer dan vijf miljoen dollar. Dat is meer dan het dubbele in vergelijking met het voorgaande jaar.”

  “Onze resultaten over het tweede kwartaal komen overeen met onze verwachtingen en we stimuleerden 20 procent groei in de total backlog tot $3,3 miljard,” aldus Eric Shander, Executive Vice President en Chief Financial Officer bij Red Hat. “We bevestigen opnieuw groei voor het volledige jaar in constante valuta van 16 tot 17 procent in vergelijking met het voorgaande jaar, maar passen onze verwachtingen voor de omzet over het volledige boekjaar in dollars aan met circa $15 miljoen. Dit is uitsluitend om rekening te houden met de veranderingen in de valutakoersen.”

  Omzet>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – 20 september 2018 – Box (NYSE: BOX) breidt zijn integratie met Oracle NetSuite (NYSE: ORCL) uit. Deze integratie maakt het nog eenvoudiger voor organisaties om sneller en veiliger samen te werken. De verbeterde integratie, die vanaf vandaag beschikbaar is, maakt de naadloze en beveiligde contentsamenwerking van Box direct beschikbaar op het NetSuite-platform. Bovendien biedt de verbeterede integratie een hogere productiviteit en geeft het bedrijven nog meer controle over al hun content.

  Lees het volledige Engelse persbericht hieronder.  Box and NetSuite Power Seamless and Secure Collaboration

  Enhanced Built for NetSuite Integration Enables Customers to Increase Productivity and Enhance Control of Content

  REDWOOD CITY -- (BUSINESS WIRE) -- Box (NYSE: BOX) and Oracle NetSuite (NYSE: ORCL) today announced that Box has extended its integration with NetSuite to make it even easier for organizations to work faster, more collaboratively and securely with their connected content across both systems.The enhanced integration brings seamless and secured content collaboration powered by Box, directly into the NetSuite platform. The new integration, available today, provides greater productivity and delivers even more control of content throughout the entire business.

  “The best way to drive productivity and create more efficient business processes is to deeply integrate the critical information and content you need across the applications you use every day. Leveraging NetSuite’s powerful >>

  Lees verder..

  0 0

  Fit for the Future - Handvatten voor toekomstbestendig HRM-beleid bevat recente voorbeelden uit de praktijk aangevuld met wetenschappelijke inzichten die als inspiratiebron kunnen dienen om organisaties en werknemers toekomstbestendig te laten werken.

  Hoe houden we organisaties en werknemers toekomstbestendig? In dit handboek wordt op macro-, meso– en microniveau ingegaan op trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt die van invloed zijn op de vitaliteit van organisaties en werkenden. Het beschrijft welke HRD-interventies nodig zijn om met deze uitdagingen om te kunnen gaan. Zowel organisaties als het onderwijs dienen een bredere arbeidsmarktgerichte visie te ontwikkelen om trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt te kunnen onderscheiden en hierop beleid te kunnen ontwikkelen voor een sector, organisatie en werkenden. Werkenden hebben zelf ook een eigen verantwoordelijkheid om te werken aan hun duurzame inzetbaarheid door zich een leven lang te ontwikkelen en gezond en vitaal te blijven.

  Dit handboek is nuttig voor HRD-professionals, werkgevers, ondernemers en beleidsmakers op het thema ‘Vitaliteit en Arbeidsmarkt & Onderwijs’ die geïnteresseerd zijn in het begeleiden van organisaties en werkenden richting toekomstbestendig (zelf)management en arbeid. Fit for the Future wordt daarom van harte aanbevolen voor zowel bachelor- als masterstudenten die een opleiding volgen binnen bijvoorbeeld bedrijfskunde, organisatiekunde, management, (arbeids- en organisatie)psychologie, opleidingskunde of HRM.

  Handvatten voor een toekomstbestendig HRM-beleid: wees ook Fit for the Future! Leest u mee?

  Over de redactie:
  Sarah Detaille
  Dr. Sarah Detaille is werkzaam als associate-lector Human Resource Management bij het lectoraat Human Resource Management op het thema Arbeidsmarkt en Onderwijs aan de Hogeschoo>>

  Lees verder..

  0 0

  Relined Fiber Network, de onafhankelijke Nederlandse aanbieder van onbelichte glasvezel, slaat haar vleugels verder uit en gaat in Duitsland een landelijk dekkend netwerk vermarkten. Met dit hoogwaardige netwerk biedt Relined klanten toegang tot ruim 14.500 km Duitse glasvezelinfrastructuur, waaronder netwerken in vele Duitse steden. Relined beschikt zelf al over een eigen Dark Fiber metronetwerk in Frankfurt, waarop vele datacenters redundant zijn aangesloten. Door de activiteiten in Duitsland kan Relined als enige partij landelijke dekking in beide landen bieden.

  Verhuur van onbenutte Dark Fiber
  Het besluit om uit te breiden in Duitsland wordt ingegeven door de groeiende behoefte aan connectiviteit. Om landelijke en grensoverschrijdende dekking te kunnen bieden, investeert Relined continu in de uitbreiding van haar netwerk middels nationale en internationale samenwerkingen en acquisities. Relined beperkt zich daarbij tot de verhuur van onbenutte Dark Fiber infrastructuur.

  Versnipperd glasvezellandschap
  Anders dan in Nederland ligt er in Duitsland veel glasvezel, die is aangelegd door regionale en lokale partijen. Het glasvezellandschap is daardoor versnipperd en er zijn slechts enkele spelers met landelijke dekking. Met het netwerk in Duitsland kan Relined landelijke Dark Fiber verbindingen leveren tussen de verschillende stadskernen. Voor lokale en regionale eindpunten waar geen presence is, wordt samenwerking gezocht op basis van de gevraagde businesscase. Zo levert Relined met one-stop-shopping landelijke en grensoverschrijdende dekking via betrouwbare verbindingen.

  Noordwest-Europa
  Samen met preferred suppliers beschikt Relined in Nederland en Duitsland over een landelijk dekkend Dark Fiber netwerk van ruim 28.500 km aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur. Met dit netwerk zijn vele locaties, zoals datacenters, kantoren en zorginstellingen bereikbaar. Bovendien biedt het netwerk toegang tot netwerken in de omliggende landen België, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk. Nieuwe interconnecties naar Denemarken, Polen, Tsjechië en Zwitserland zijn in aanbouw. Naast nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in diverse Nederlandse en Duitse stadskernen exploiteert Relined een zeekabel tussen Nederland en Denemarken.

  Onbelichte glasvezel
  Dark Fiber, of onbelichte glasvezel, is een term voor glasvezels waarop nog geen actieve apparatuur is aangesloten. De actieve apparatuur is nodig voor het verzenden en ontvangen van data door de glasvezel en wordt door klanten van Relined zelf aangeschaft en beheerd. Relined levert in Noordwest-Europa onbelichte glasvezel met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden.

  E I N D E   P E R S B E R I C H T

  Neem voor meer informatie contact op met Susan Middelwijk, via s.middelwijk@relined.eu of telefonisch via 06 46 34 10 90

  0 0

  Brakel, 20 september 2018 – ICT-dienstverlener Solipsis heeft onlangs het ISO-certificaat 27001 behaald. Solipsis voldoet hiermee aan de meest actuele wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. De bewustwording van informatieveiligheid is na de invoering van de AVG in mei 2018 sterk verhoogd. Het behalen van de ISO 27001 certificering toont aan dat Solipsis voldoet aan de strenge normeisen rondom informatiebeveiliging.

  Het belang van een ISO 27001 certificering is toegenomen doordat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van (persoons-) gegevens moeten worden gewaarborgd conform de AVG. In het hele certificeringstraject is eerst gekeken of de invulling van de ISO 27001 juist en compleet was bij Solipsis. Toen dat het geval bleek, is vervolgens bij de drie business units van de Solipsisgroep onderzocht of deze hier ook naar handelen. De certificering is voor drie jaar afgegeven waarbij elk jaar een nieuwe audit volgt om vast te stellen of de kwaliteit nog steeds op orde is.

  Volgens directeur Solipsisgroep, Goossen de Bruin is certificering geen momentopname maar onderdeel van een continu proces. “Wij zijn feitelijk permanent bezig met bewaking en kwaliteitsverbetering. Voor onze klanten en onszelf is het vooral in deze tijd van cruciaal belang dat gegevens goed zijn beschermd. Door onze processen en procedures goed te beschrijven en na te leven, vormt dit de basis waarop wij de data van onze klanten en onszelf zo goed als mogelijk is beveiligen. Dit verkleint risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en voorkomt incidenten.”

  Over Solipsis
  Al sinds 1990 is Solipsis bv actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten.  Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van infrastructuren, het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, ondertekenen, distribueren, printen, presenteren en archiveren>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 20 september 2018 - De Intermax Group heeft een strategisch belang genomen in Grace Systems. Samen starten ze een nieuw merk binnen de Intermax Group: Intermax Datascience (powered by Grace Technology).

  Intermax Datascience is gespecialiseerd in geavanceerde data analyse, data science en data mining en biedt een softwareplatform met modellen om big data uitdagingen in de zorg en de financiële sector op te lossen.

  “We zijn met Grace Systems in gesprek gegaan omdat we een significante expertise op het gebied van data science wilden aanboren. Deze samenwerking past in onze visie om van managed hoster te transformeren naar een datagedreven onderneming die hoge toegevoegde waarde biedt,” vertelt Ludo Baauw, algemeen directeur Intermax Group.

  Data analytics-as-a-service
  “De vraag naar data analyse, en vooral naar intelligente antwoorden op complexe businessvragen, explodeert. Als betrouwbare service provider bevindt de Intermax Group zich in een ideale positie om hierin fors te groeien met ‘data analytics-as-a-service’. Het voordeel van deze samenwerking is dat - doordat Grace Systems al een prachtige propositie heeft - we elkaar kunnen helpen snel te groeien in dit segment. Tegelijkertijd bieden we onze sleutelmarkten toegevoegde waarde op het gebied van data analytics. We helpen klanten enorme kostenbesparingen te realiseren, door het vinden van efficiency in de operatie, op basis van actuele en beschikbare data. We zijn al met mooie projecten bezig in de zorg, waar we spectaculaire resultaten hebben laten zien,” aldus Baauw.

  Wetenschappelijk onderzoek in hogere versnelling
  “Ons doel is om met onze zelfontwikkelde technologie en modellen een leidende positie te verwerven in personalised healthcare. We hebben de afgelopen jaren fors geïnvesteerd en een prachtig platform opgebouwd, waar we zelfs ee>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 20 september 2018 – Ruim driekwart van de retailers(77%) kampt weleens met internetstoringen in de winkel. Dit blijkt uit onderzoek van Omnia Connect, de internetprovider voor de zakelijke markt. In de meeste gevallen is deze storing opgelost binnen een uur (45%) of twee tot drie uur (33%). Negatieve gevolgen van een internetstoring zijn ontevreden klanten (39%), omzetderving (28%) en een kassa die niet werkt (27%). Een stabiele internetverbinding is onmisbaar om een optimale klantbeleving te bieden en vormt het fundament voor de beschikbaarheid van bepaalde diensten die over het internet lopen.

  Contant betalen blijft
  Daarnaast blijkt uit het retailonderzoek van Omnia Connect dat retailers het aantal pintransacties zien stijgen in de afgelopen twee jaar (67%). Toch gelooft meer dan de helft van de retailbedrijven dat contant betalen nooit verdwijnt in fysieke winkels (52%). Dit kan worden verklaard doordat retailers te vaak kampen met internetstoringen, waardoor contant geld een waardevol betaalmiddel blijft. Nieuwe betaalmanieren, zoals betalen met je mobiel en zelfs met cryptocurrency, zijn ook afhankelijk van een werkend internetsysteem.

  Tom Mulder, Managing Director bij Omnia Connect: “Ondanks de enorme ontwikkelingen in de retailbranche op het gebied van technologie en communicatie, kampen retailers nog té vaak met een internetsysteem dat ze in de steek laat. Dit mag en kan niet gebeuren. Een betrouwbaar internetsysteem behoort tot de basisvoorziening van een winkel.”

  Het hele onderzoek is te bekijken via: https://omniaconnect.nl/over-ons/it-in-de-winkelstaat/


  0 0

  Amstelveen, 20 september – Trots maken we bekend dat Aeon Plaza Hotels de overeenkomst heeft gesloten met HR2day voor het gebruik van de integrale HR & Payroll oplossing.

  Aeon Plaza Hotels gaat gebruik maken van de geïntegreerde HR- en Payroll oplossing. De software zal, voor de korte termijn, met name ingericht worden voor het contracting proces, een efficiënte en effectieve inrichting van het instroomproces van nieuwe medewerkers. Daarnaast wordt ESS/MSS in deze fase ingezet voor het verzuim- en declaratie proces. Vanaf 1 januari 2019 zal ook de salarisadministratie in HR2day gevoerd gaan worden. Geertje Duquesnoy, HR Manager vertelt: “begin 2019 openen wij de deuren van ons derde hotel op Amsterdam IJburg, en wat is er mooier dan de medewerkers die daar aan de slag gaan, vanuit HR te faciliteren met moderne en gebruikersvriendelijke HR-tools.” Ze vervolgt: “Met HR2day zijn onze medewerkers zelf ‘in control’ over de voor hun relevante gegevens en informatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we met HR2day de betrokkenheid van onze medewerkers verder vergroten. Bovendien gaan we bij HR een flinke efficiency slag maken,” zo is de overtuiging.

  Corné Suikerbuik, Business Development Manager: de hospitality sector is een belangrijk doelmarkt voor HR2day. Wij zien dat ondernemers in deze branche, met passie voor klantbeleving, ook het thema ‘gastvrijheid naar personeel’ steeds vaker op de strategische HR-agenda plaatsen. Onderzoek laat zien dat bedrijven die aandacht hebben voor de Employee Journey, vaak gezien worden als interessante werkgever voor nieuwe mensen. En, met HR2day kunnen wij in iedere ‘levensfase’ van de medewerker de juiste ondersteuning bieden, dus ook voor medewerkers die al wat langer in dienst zijn, waarbij duurzame inzetbaarheid een thema is. Belangrijk in deze sector waar mensen lange dagen maken en fysiek soms zwaar werk verrich>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 20 september 2018 - Trifork, aanbieder van maatwerk open source software en Machine Learning, lanceert specialistische toekomst voorspellende dienst op basis van Axon.

  Trifork zet de nieuwste Machine Learning-technologie in om modellen te ontwikkelen die patronen in het historische gedrag van mensen en trends in kaart brengen. Deze data worden verder aangevuld en gecombineerd met andere (externe) data. Daarna wordt deze data gebruikt om toekomstig gedrag voor o.a. de energiesector te voorspellen.

  Doordat alle data nauwkeurig geregisteerd staan in de Axon Event Store stelt dit de gebruiker in staat exact terug te kijken in de geschiedenis. Daarnaast worden alle factoren die mogelijk van invloed zijn, opgenomen in het Machine Learning-model en heeft de gebruiker ook de mogelijkheid om toekomstig gedrag nauwkeurig te voorspellen, afwijkend gedrag te herkennen en gedrag te kwalificeren. De waarde hiervan blijkt o.a. uit een samenwerking met energie handelsplatform ETPA.

  Vanuit de toenemende eis tot auditing en GDPR-compliance wordt er door steeds meer organisaties gebruikt gemaakt van databases waarin alle ‘Events’ (gebeurtenissen die leiden tot een verandering) stuk voor stuk worden vastgelegd. Deze data is geschikt voor audits maar is ook te gebruiken voor het bouwen van Machine Learning-modellen.

  ETPA, energie handelsplatform
  ETPA maakt al jaren gebruik van de software development diensten van Trifork middels het Axon Framework. Het energie handelsplatform verkreeg, door de recente toevoeging van de Machine Learning-diensten van Trifork, het inzicht dat de verzamelde data veel meer mogelijkheden en niet-ontdekte inzichten had, dan de menselijke analyses eerder naar voren brachten.

  De gedetailleerde ETPA-data uit Axon Framework bleek zeer geschikt te zijn om Machine Learning-technieken op toe te pasen en om tot nauwkeurige Machine Lea>>

  Lees verder..

  0 0

  Relined Fiber Network, the independent Dutch provider of unlit glass fibre, is now spreading its wings further by offering its clients access to a network in Germany that provides nationwide coverage there. This high-quality network means that Relined can now offer its clients access to over 14,500 km of fibre optic infrastructure in Germany that includes networks in many German cities. Relined already has its own Dark Fiber metropolitan network in the financial and business centre that is Frankfurt am Main, which also provides redundant connections with a large number of data centres. Relined’s activities in Germany mean that it is the sole party to offer nationwide coverage in both countries.

  Leasing the unused Dark Fiber capacity
  The decision to expand into Germany was triggered by the growing need for connectivity. In order to be able to offer both nationwide and cross-border coverage, Relined is continually investing in the expansion of its network by means of national and international partnerships and acquisitions. In doing so, Relined restricts itself to solely leasing unused Dark Fiber infrastructure.

  Fragmented fibre optic market
  Unlike in the Netherlands, much fibre optic network has already been laid in Germany by both regional and local players. This has fragmented the fibre optic market there, with just a few players offering nationwide coverage as a result. Relined’s partnership with the network in Germany means it can provide nationwide Dark Fiber connections between the various city centres. In those cases where Relined has no presence in respect of local and regional terminal points, a partnership that suits the desired business case is sought. In this way, the one-stop shopping that Relined offers provides nationwide, cross-border coverage via reliable connections.

  Northwest Europe
  Working in partnership with its preferred suppliers, Relined can provide a nationwide Dark Fiber network in the Netherlands and Germany that is more than 28,500 kilometres in length and that boasts a high-quality fibre optic infrastructure. This network can also be used to access many locations required by clients such as data centres, offices and healthcare institutions. In addition, the network provides access to networks in the neighbouring countries of Belgium, France, Luxembourg and Austria. What’s more, new interconnections to and from Denmark, Poland, the Czech Republic and Switzerland are currently under construction. In addition to national connections and a fine-mesh Dark Fiber network in a whole host of Dutch and German city centres, Relined operates an undersea data transmission cable that connects the Netherlands and Denmark.

  Unlit glass fibre
  Dark Fiber, i.e. unlit glass fibre, is a term for glass fibres that no activating equipment has been connected to yet. This activating equipment is needed to send and receive data through the glass fibre (fibre optics) and is purchased and managed by Relined’s clients themselves. In short, Relined supplies unused fibre optic capacity through northwest Europe that offers almost endless possibilities.

  E N D  O F  P R E S S  R E L E A S E

  For more information, please contact Susan Middelwijk by e-mail at s.middelwijk@relined.eu or by mobile phone at +31-(0)6-46341090.

  0 0

  PALO ALTO, Californië, 21 september 2018— Rubrik, het Cloud Data Management bedrijf, introduceert het Rubrik Velocity Partnerprogramma, een wereldwijd programma voor resellers. Het Velocity Partnerprogramma, vernoemd naar een kernwaarde van het bedrijf, biedt nieuwe en uitgebreide mogelijkheden voor de channelpartners van Rubrik om te profiteren van het momentum van het bedrijf en de kansen op de $48 miljard markt voor databeheer. Het gelaagde programma geeft partners een kader voor differentiatie en verkoop en biedt technische ondersteuning voor het opbouwen en herkennen van expertise.

  “De ongekende groei van Rubrik is voor een groot deel te danken aan ons fenomenale partnerecosysteem en onze 100% channel go-to-market benadering,” zegt Bertrand Yansouni, VP of Worldwide Channel bij Rubrik. “Ons nieuwe Velocity Partnerprogramma stelt partners in staat hun belangrijkste zakelijke initiatieven met Rubrik aan te jagen, zoals het opbouwen van hun cloudbedrijf of het leveren van meer geavanceerde diensten. We geloven dat dit nieuwe programma onze partners sneller succes zal brengen.”

  Rubrik voert sinds de oprichting een 100% channel-bedrijfsmodel. Het Rubrik Velocity Partnerprogramma werd ontworpen op basis van partnerinput en omvat zinvolle investeringen om toegewijde partners te ondersteunen en belonen. Het programma introduceert een reeks nieuwe voordelen en kansen voor Rubrik-resellers, waaronder:

  • Een nieuwe partnerprogrammastructuur met een kader voor differentiatie:Het nieuwe programma bevat drie niveaus (Authorized, Select en Elite). Classificatie is gebaseerd op competentie en prestaties. De vereisten zijn afhankelijk van het land en de partneromvang, zodat elke partner toegang en een duidelijk pad naar de hoogste niveaus heeft. Het programma introduceert ook nieuwe specialisaties om unieke vaardigheden te herkennen.
  • Verbeterde onder>>

   Lees verder..

  0 0

  Deze week berichtte DGN Retail haar franchisenemers over de positieve uitkomst van gesprekken met Belcentrale met betrekking tot digitalisering van telefonie en alarm. Per 1 september 2019 worden ISDN1/2 lijnen niet meer ondersteund door netwerkbeheerder KPN. Voor alle winkels die nu nog gebruik maken van ISDN voor telefonie, pin en alarm moet er dus op relatief korte termijn een oplossing worden gezocht. 

  De basis van ieder aanbod is een op maat gemaakt voorstel na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van de huidige stand van zaken op locatie. De nieuwe aanbieder biedt bovendien mogelijkheden voor installatie en service van internet, alarmsystemen en pin. Tenslotte biedt Belcentrale deze totaaloplossing tegen aantrekkelijke tarieven en een kortingsstaffel wanneer meerdere ondernemers zich bij Belcentrale aansluiten.

  Tot voorkort richtte Belcentrale zich op onafhankelijke retailers en waren al de nodige Hubo’s en Multimates klant. Met de komst van Channel Manager Mike de Ruiter is Belcentrale zich meer gaan richten op gehele formules volgens het ‘united consumers’ principe. Hoe meer franchisers zich aansluiten, hoe meer korting voor de formule. Zoals dus ook in deze situatie met Hubo en Multimate.

  DGN retail is de grootste serviceorganisatie voor zelfstandig doe-het-zelf-ondernemers in Nederland. Per 1 januari 2015 omvat DGN retail de formules Multimate en Hubo, met ca. 280 aangesloten ondernemers door heel Nederland. De serviceorganisatie DGN Retail is onderdeel van Euretco, gevestigd in Hoevelaken en telt ca. 45 medewerkers.

  Belcentrale is dé vertrouwde MKB-leverancier voor alle niet-bedrijfsspecifieke telecom- en IT-diensten. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware.


  0 0

  Haarlem, 21 september 2018 - Snow Software, aanbieder op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, heeft honderd miljoen dollar aan wereldwijde omzet overschreden. Deze groei werd aangedreven door duizenden merken die Snow Software inzetten om hun software- en cloudinvesteringen beter te beheren en te optimaliseren. Snow Software ziet dat dit momentum wordt erkend door zowel de klant als industrie-analisten. Zo is Snow Software onlangs door klanten verkozen als 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Software Asset Management Tools en is het bedrijf door analisten gepositioneerd als leider in Gartner's Magic Quadrant voor Software Asset Management Tools*.

  De totale uitgaven aan publieke clouddiensten, waaronder software as a service (SaaS) en infrastructuur as a service (IaaS), groeien volgens Gartner's Public Cloud Services Forecast 2016-2022** naar verwachting met 17 procent per jaar tot 2022. In tegenstelling tot on-premise software worden de meeste aankoop- en gebruiksbeslissingen voor de cloud genomen binnen de business teams, terwijl IT verantwoordelijk blijft voor risico's en governance en de totale uitgaven voor de business. Hierdoor bevindt de IT-afdeling zich in een lastige positie. De afdeling moet verantwoording afleggen, zonder dat het de nodige tools en controlemogelijkheden heeft om te leveren wat de business nodig heeft.

  Snow Software helpt bedrijven bij het managen van deze verschuiving. Het biedt inzicht in welke clouddiensten binnen het bedrijf in gebruik zijn, maar gaat nog een stap verder door aan te geven waar deze diensten worden gebruikt. Dit stelt IT in staat om een hoger serviceniveau te leveren aan zakelijke partners, zodat bedrijven de flexibiliteit van de cloud behouden zonder h>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 september 2018 - Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, heeft Kevin M. Murai benoemd tot lid van de raad van bestuur.

  Murai is sinds maart 2008 in dienst van Synnex Corporation (Synnex), een bedrijf dat distributie-, logistieke en integratiediensten levert voor de technologie-industrie als outsourced diensten gericht op klantenbinding. Van december 2008 tot 1 maart 2018 was hij actief als president en CEO, en van maart 2008 tot december 2008 als president en co-CEO. Murai is sinds maart 2008 bestuurder van Synnex en voorzitter van diens raad van bestuur. Voor zijn komst naar Synnex bekleedde hij in 19 jaar tijd verschillende leidinggevende functies bij Ingram Micro Inc., een leverancier van wereldwijde technologie- en supply chain-diensten, waaronder president, chief operating officer en lid van de raad van bestuur.

  Hij is momenteel ook lid van de raad van bestuur van StanCorp Financial Group, Inc., een dochteronderneming van Meiji Yasuda Life Insurance Company.

  Quotes

  Naren Gupta, voorzitter van de raad van bestuur van Red Hat
  “We zijn verheugd om Kevin Murai bij de raad van bestuur van Red Hat te kunnen verwelkomen. Zijn expertise van distributiekanalen in de technologiesector, in combinatie met zijn ervaring bij het leiden van een wereldwijd bedrijf als Synnex, versterken onze raad nog verder. Red Hat verstevigt zijn positie in de voorhoede van de hedendaagse technologie-industrie door oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan toekomstige technologie-eisen. Kevin helpt ons om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten om hen te helpen om te gaan met dynamische zakelijke omgevingen.”

  Kevin Murai, voorzitter van de raad van bestuur van Synnex Corporation en lid van Red Hat’s raad van bestuur
  “Opensourcesoftwareoplossingen zijn de kern van veel van de meest opwindende innovaties in >>

  Lees verder..

  0 0

  • ICT-vaktitel Computable viert vijftigste verjaardag op 21 september 2018
  • Computable kondigt Computable NEXT aan: een nieuw startup-platform dat innovatie in Nederland een boost gaat geven
  • Computable NEXT is voor en over Nederlandse tech-startups
  • 50-jarig jubileumfeest Computable vindt plaats op 31 oktober 2018
  ICT-vaktitel Computable kondigt op zijn vijftigste verjaardag een nieuw platform aan: Computable NEXT. Dit platform gaat op 31 oktober 2018 officieel van start en geeft een inkijkje in de wereld van Nederlandse tech-startups. Met het platform wil Computable de verbindende schakel zijn tussen deze jonge ondernemingen en de gevestigde ICT-orde in de Nederlandse markt, zodat ze gezamenlijk innovatie verder kunnen stimuleren.

  Computable kondigt de nieuwe strategie op zijn eigen verjaardag aan. Op 21 september 1968 werd namelijk de eerste uitgave van Computable verspreid en sindsdien informeert de vaktitel over de Nederlandse ICT-markt en helpt het ICT’ers in hun carrière. In al die jaren stond innovatie centraal en dat zal met Computable NEXT ook de komende vijftig jaar zo blijven. Er wordt daarbij vooral gekeken naar al die mooie tech-startups die Nederland rijk is; naar welke innovatieve technologieën zij naar de markt brengen en hou zij zich als organisatie ontwikkelen.

  Onder de noemer ‘Accelerating startup innovation’ gaat Computable Nederlandse tech-startups helpen met hun ontwikkeling. De ICT-vaktitel doet dit vooral met exposure. Tech-startups kunnen namelijk gratis een bedrijfspagina op Computable NEXT krijgen, maar kunnen ook aan de Nederlandse ICT-markt laten zien wat zij inhoudelijk allemaal in huis hebben en hoe zij als organisaties zich ontwikkelen.

  De content die gecreëerd wordt rondom de Nederlandse startups kunnen zij via hun eigen kanalen verder uitdragen. Voor>>

  Lees verder..

  0 0

  Meer dan 120 medewerkers van Colt Technology van over de hele wereld starten met een fietstocht van 685 kilometer, van Milaan naar Rome, om geld in te zamelen voor een goed doel in eigen land. Het Nederlandse team wordt vertegenwoordigd door zes medewerkers van het kantoor in Amsterdam, waaronder Peter Veenman,  VP Countrymanagement en Managing Director van Nederland. Het Nederlandse team zamelt voor het tweede jaar op rij geld in voor het Friendship Sports Centre in Amsterdam, het enige sportcentrum in Europa dat volledig is uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking.

  Bij Only Friends, de sportvereniging van het Friendship Sports Centre, sporten ruim 600 kinderen en jongeren met een beperking. Met keuze uit 24 verschillende sporten gegeven door specifiek opgeleide trainers veranderen beperkingen in mogelijkheden. Daarnaast fungeert het Friendship Sports Centre als leerwerkbedrijf en werken zij samen met verschillende stichtingen om activiteiten te organiseren voor volwassenen met een beperking en ouderen die vechten tegen eenzaamheid.

  “Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van Colt”, zegt Carl Grivner, CEO van Colt. “De Colt Charity Bike Ride draagt niet alleen bij aan sterke en duurzame banden tussen collega’s, leveranciers en klanten, maar maakt ook een belangrijk verschil voor de meest kwetsbare personen in onze samenleving. Ik ben er trots op om dit jaar mee te fietsen. En ik ben ervan overtuigd dat we met de editie van 2018 een nog grotere impact zullen maken dan met voorgaande edities.”

  Met de 

  0 0

  Amsterdam, 21 september 2018 - DigiCert Inc., expert op het gebied van schaalbare Public Key Infrastructure (PKI)-oplossingen, Gemalto, marktleider digitale beveiliging en ISARA Corp., expert in quantum-safe beveiligingsoplossingen, bundelen hun kennis om het probleem van onveilige IoT-devices op te lossen. Samen ontwikkelen zij geavanceerde digitale certificaten en veilig sleutelbeheer voor Internet of Things (IoT) devices om te voorkomen dat deze met behulp van quantum computing misbruikt kunnen worden. Het partnership biedt aanzienlijke voordelen voor bedrijven die devices met een lange levensduur willen beveiligen, zonder daarvoor dure beveiligingsupdates uit te hoeven voeren. Gezien quantum computing steeds meer wordt gebruikt, is dit partnership meer dan welkom.

  DigiCert werkt al met veel bedrijven die PKI gebruiken om de IoT-devices te authenticeren, versleutelen en te voorzien van integriteit. Gemalto biedt beveiligde sleutelopslag en -beheer via de SafeNet-hardwarebeveiligingsmodules (HSM’s) die kunnen worden geïntegreerd met DigiCert API's om op grote schaal geautomatiseerde referentie-uitgifte mogelijk te maken voor aangesloten apparaten. Dit gebeurt via een internet-ingeschakelde gateway zodat identiteiten via de cloud verspreid kunnen worden. Hierdoor vormt quantum computing geen bedreiging meer. 

  Organisaties kunnen deze oplossingen op elke schaal inzetten, aangezien DigiCert miljarden digitale certificaten uit kan geven en deze op betrouwbare wijze host voor publieke en private PKI-systemen. Het werk van DigiCert met ISARA en Gemalto maakt quantum bestendige certificaten mogelijk met de volledige capaciteit van gehoste, on-premise en hybride inzetbaarheid.

  Deepika Chauhan, Executive VP Emergi>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 730 | 731 | (Page 732) | 733 | 734 | .... | 763 | newer