Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 732 | 733 | (Page 734) | 735 | 736 | .... | 763 | newer

  0 0

  Houten, 25 september 2018 - Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten met Quest Software. Dit betekent een verdere uitbreiding van het portfolio van Arrow in deze regio. De producten van Quest Software stellen bedrijven in staat complexe IT-systemen op een eenvoudige manier te managen. De oplossingen van Quest zijn veelomvattend en specifiek gericht op de portfolio’s gegevensbescherming, databasemanagement, endpoint systems management, Hybrid Active Directory Security, Microsoft migraties en consolidaties, en platform monitoring. Wereldwijd werken 130 duizend bedrijven met oplossingen van Quest Software, waaronder 95% van de Fortune 500-bedrijven.

  Bart van Rheenen, Managing Director van Arrow’s enterprise computing solutions business in de Benelux: “Met de toevoeging van Quest Software aan ons portfolio kunnen onze resellers hun klanten helpen ingewikkelde IT-systemen op een eenvoudige manier te optimaliseren en zo kosten- en tijdbesparingen realiseren. We werken met een groeiend aantal technologieën en reiken onze klanten steeds nieuwe tools aan. Fabrikanten introduceren vaak hun eigen tools voor systeemoptimalisatie. Quest levert een overkoepelende tool die echt bijdraagt aan vereenvoudiging van IT-management.”

  Kerry Wright, Distribution Manager EMEA bij Quest Software: “We zijn erg blij Arrow aan ons te verbinden als distributeur in de Benelux. Bedrijven zien hun IT-omgevingen continu veranderen, met onze tools krijgen ze eenvoudig grip en inzicht hierop. Daarbij sluiten onze producten uitstekend aan bij het portfolio van Arrow.”

  Over Arrow
  Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan>>

  Lees verder..

  0 0

  Egham, 25 september 2018 - OKI Europe lanceert twee nieuwe labelprinters: de Pro Serie 1040 en 1050. Deze printers worden toegevoegd aan het steeds groeiende productaanbod van OKI Europe.

  De Pro1040 en Pro1050 richten zich op nieuwe markten en vormen OKI's nieuwe innovatie op het gebied van labelafdruktechnologie. Daarnaast helpen deze printers bedrijven meer aandacht op hun producten te vestigen via snelle, eenvoudige en voordelige productie van opvallende labels.

  Beide labelprinters uit de Pro Serie zullen naar verwachting de sterke positie van OKI in de afdruk- en verpakkingsindustrie in EMEA ondersteunen. De Pro1040 en Pro1050 printers voor smalle formaten, zijn speciaal ontwikkeld voor de groeiende markt van gebruikers die behoefte hebben aan een on-demand labelprinter die eenvoudig te installeren is en minimale training vereist.

  De Pro1040 en Pro1050 zijn bedoeld voor intern gebruik en bieden klanten grotere vrijheid en volledige controle bij het afdrukken van labels. Een proces dat nog vaak wordt uitbesteed. Gebruikers profiteren van een ruimere keuze aan labelontwerpen met een lager printvolume/hoge SKU-mix, kleinere voorraden van voorgedrukte labels en minder verspilling. De mogelijkheid om in-house labels af te drukken, maakt ook een einde aan het wachten op zendingen van extern gedrukte labels.

  Gebruikers van beide printers kunnen nu hun eigen labels ontwerpen met ongekende creativiteit en flexibiliteit. Er is een breed scala aan materialen waarop afgedrukt kan worden en  de professionele afwerking is mogelijk in vier of vijf kleuren.

  De Pro1040 drukt af in CMYK, en de Pro1050 drukt af in CMYK plus wit (CMYK+W). Met de witte toner hebben gebruikers het extra voordeel dat zij kunnen afdrukken op trans>>

  Lees verder..

  0 0

  Geldermalsen, 24 september 2018 – De wereldwijde materiaalalliantie, geïnitieerd door 3D-printerfabrikant Ultimaker, resulteert in nieuwe geoptimaliseerde industriële materiaalprofielen voor professioneel Fused Filament Fabrication (FFF) 3D-printen. Zowel DSM (wereldwijd chemiebedrijf op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid) als Owens Corning (NYSE: OC, ontwikkelaar en fabrikant van isolatiemateriaal, dakbedekking en glasvezel composieten) introduceren geoptimaliseerde materialen voor de Ultimaker S5. Ultimaker lanceert daarnaast tijdens de TCT Show in Birmingham de nieuwe print core CC Red 0.6, die betrouwbaar 3D-printen met composietmaterialen mogelijk maakt.

  Naar aanleiding van de vraag van klanten zijn deze fabrikanten toegetreden tot het Ultimaker Alliances Program. Door deze samenwerking kan een breder scala aan materialen voor 3D-printen in korte tijd naar de professionele markt gebracht worden.

  DSM Novamid® ID1030 CF10: eigenschappen vergelijkbaar met spuitgieten
  DSM Novamid® ID1030 CF10, een nieuw met koolstofvezel gevuld PA6/66-filament, maakt het mogelijk om 3D-geprinte onderdelen eigenschappen mee te geven die normaliter alleen met spuitgieten kunnen worden verkregen. Het materiaal is met 10 procent glasvezel versterkt en draagt bij aan krachtige, taaie en stijve 3D-geprinte onderdelen. Dit maakt het filament geschikt voor de ontwikkeling van functionele prototypes en eindgebruikers toepassingen. Bovendien kan dit materiaal met dezelfde snelheden worden geprint als niet versterkte typen kunststof. Hugo da Silva, vice president Additive Manufacturing bij DSM: “We kunnen samen bijdragen aan een simpele en probleemloze oplossing, om>>

  Lees verder..

  0 0

  BREDA, 25 september 2018 – INTO heeft van Microsoft de hoogste status verkregen die je als strategisch businesspartner kunt ontvangen. Sinds 21 september mag INTO zich officieel Gold Certified Partner noemen. Deze status is een erkenning voor de uitstekende kennis en expertise die INTO in huis heeft omtrent cloudoplossingen voor de digitale werkomgeving.

  Door ook de juiste strategie te volgen en interessante proposities te ontwikkelen voor Ondernemend Nederland, heeft INTO de status Gold Certified Partner van Microsoft mogen ontvangen. Daarnaast speelt ook haar unieke salesforce een belangrijke rol. Met 40 franchisenemers verspreid over heel Nederland is er altijd een ondernemer in de buurt om organisaties te adviseren over thema’s als digitale transformatie, bereikbaarheid en verbeteren van de productiviteit.

  De Microsoft Gold certificering is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk en de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt. Als partner van Microsoft heeft INTO toegang tot de nieuwste Microsoft technologie en producten, zelfs nog voordat deze op de markt worden gebracht. Daardoor kan INTO goed inspelen op veranderingen vanuit de markt en de vraagstukken van klanten.

  Michiel Janssen, Commercieel Directeur INTO: “Uiteraard zijn we enorm trots dat Microsoft ons deze status heeft toegekend. Het is een teken dat we als INTO de juiste weg zijn ingeslagen om niet alleen connectiviteitsoplossingen te bieden, maar juist de verbreding opzoeken door te kijken naar de hele digitale werkomgeving. Onze samenwerking met Microsoft is daarin een belangrijke factor om diensten als Microsoft 365 en Skype for Business inclusief ondersteuning en adoptie te kunnen bieden. Het Microsoft portfolio is voor ons de basis om mooie proposities te bouwen voor Ondernemend Nederland, waardoor zij hun eigen ideale werkomgeving kunnen creëren. We kijken uit naar de intensievere samenwerking met Microsoft om onszelf nog verder te ontwikkelen op IT gebied.”

  Op www.into.nu is meer informatie te vinden over de (cloud)oplossingen die INTO biedt voor de digitale werkomgeving.

  Einde persbericht

  Over INTO
  INTO is de grootste leverancier op het gebied van telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor Ondernemend Nederland. Wij begeleiden organisaties in het digitale transformatieproces van de huidige werkomgeving, en die van de toekomst. Dat doen we door zorgvuldig samengestelde diensten en oplossingen aan te bieden, inclusief optimale beveiliging en support. INTO baseert deze oplossingen altijd op bewezen technologie van onder andere Microsoft en de bekendste telecomproviders.

  Samen selecteren we welke oplossingen bij jouw organisatie passen, gebaseerd op de fase van je digitale transformatie. Hierbij staan transparantie en toegankelijkheid centraal. INTO laat Ondernemend Nederland slimmer samenwerken dankzij onze partners en 40 krachtige franchiseondernemers. Zij werken verspreid door heel Nederland zodat er altijd iemand in de buurt is om jou te adviseren. Zo kun jij je blijven concentreren op waar je goed in bent: ondernemen!

  INTO laat het werken. www.into.nu

  Contactpersoon voor pers en media:
  Roy van den Hoogen
  Marketing Manager
  +31 (0)6 11043229 
  marketing@into.nu

  Meer informatie zoals hoge resolutie foto’s: http://into.nu/perscenter-into

  0 0

  Utrecht, 25 september 2018 – In het kader van een nieuw onderzoek heeft Kaspersky Lab studenten aan de tand gevoeld over hun toekomstige carrière. 40 procent van de ondervraagde studenten denkt zich voor te bereiden op een functie die op dit moment nog niet bestaat. De 1.000 respondenten zijn studenten boven de 18 jaar en studeren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië of Spanje. Het onderzoek heeft plaatsgevonden in augustus 2018.

  De voortschrijdende technologie brengt met zich mee dat banen veranderen. Zelfs traditionele rollen in de geneeskunde en landbouw passen zich voortdurend aan de technologie aan waarvan ze afhankelijk zijn geworden. Een paar voorbeelden van functies waar studenten van nu naartoe werken:

  • Telechirurg: voor chirurgen is het straks niet meer noodzakelijk om zich fysiek in de operatiekamer te bevinden. In plaats daarvan kunnen ze op afstand intelligente machines bedienen, zonder hun patiënten ook maar met een vinger aan te raken.
  • Mens/robotinteractiespecialist: als van robots wordt verwacht dat ze met mensen samenwerken en samenleven, moeten ze wel van iemand leren hoe om te gaan met de complexiteit en subtiliteit van menselijke emoties. Er moeten mensen worden opgeleid om op effectieve wijze met machines te communiceren.
  • Augmented-reality-architect: augmented reality verbetert bepaalde ervaringen door virtuele beelden over echte beelden heen te leggen. Augmented-reality-architecten zullen in staat zijn om 3D-modellen van een gebouw virtueel in een bepaalde omgeving te plaatsen, om op die manier beter dan ooit inzichtelijk te maken hoe het in die omgeving past.
  • Smart-home-ontwikkelaar: een smart home vereist een ecosysteem dat volledig is toegespitst op de gewoonten,>>

   Lees verder..

  0 0

  Wibu-Systems toont op de WoTS (stand FO35, hal 11) een demonstratiemodel van een productieproces, aangestuurd door beveiligde software. Het demonstratiemodel kwam tot stand in het kader van het IUNO-project, een door de Duitse overheid gefinancierd programma voor universiteiten en bedrijfsleven voor het gezamenlijk ontwikkelen van IT-beveiligingsconcepten die passen binnen de Industrie 4.0 ontwikkelingen. Dit programma loopt al drie jaar.  In samenwerking met TRUMPF, een fabrikant van gereedschappen voor industriële productie, ontwikkelde Wibu-Systems een veilige, cloud gebaseerde data marktplaats. Een andere ontwikkelpartner is Balluf, een producent van sensoren. Met dit bedrijf ontwikkelde Wibu-Systems een beveiligde OPC UA RFID-lezer. Dankzij het gebruik van het standaard communicatieprotocol, gebaseerd op Open-SSL, zijn robuuste M2M koppelingen eenvoudig te realiseren.

  Het demonstratiemodel op de Wibu-Systems stand simuleert een aanvoerketen met aan één zijde een datamarktplaats, waarin uitvinders van gemixte drankjes hun recepten onderbrengen en aan de andere kant een cocktailmixmachine. Die is verbonden met de marktplaats en kan op licentiebasis gebruik maken van de digitaal vastgelegde receptuur.

  Het systeem werkt met cloud gebaseerd Wibu-Systems software aangeduid als CodeMeter License Central voor het afschermen van de diverse recepten met productiedata. Die data zetten het slimme productienetwerk in gang. Ze zijn volledig versleuteld, zowel op het moment dat ze naar de mixer worden gestuurd als op het moment dat een drankje in de machine wordt bereid. Ook de aansturing van dat proces is beveiligd met een CodeMeter dongle, een vertrouwd, extern token met identiteitsgegevens, vastgelegd via een Inf>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 25 september 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt vandaag aan dat de Nederlandse kaasmaker Rouveen Kaasspecialiteiten, live is met de enterprise resource planning (ERP) oplossing Infor M3 om de groeiplannen van het bedrijf te ondersteunen. Infor M3 beschikt naast uitgebreide F&B-functionaliteiten over een sterke reputatie.

  De coöperatieve zuivelfabriek Rouveen Kaasspecialiteiten bestaat uit een groep van 250 melkveehouders, met twee productielocaties in Rouveen en Molenschot en ruim 200 medewerkers. Van de melk van de melkveebedrijven worden speciaalkazen gemaakt, waarvan het overgrote deel in Rouveen, en in Molenschot blauwschimmelkazen en biologische roodschmier. Het bedrijf kent een rijke zuivelhistorie en heeft innovatie hoog in het vaandel. Zo worden er continu nieuwe kazen ontwikkeld.

  Toen het melkquotum in 2015 werd vrijgegeven, nam de hoeveelheid te verwerken melk van leden in de coöperatie sterk toe en groeide de kaasproducent met circa veertig procent. Doordat de productiebeperkingen die 31 jaar lang golden werden opgeheven, besloot Rouveen Kaasspecialiteiten mogelijkheden te onderzoeken om hier commercieel op in te spelen. Het bedrijf verdubbelde het aantal melksoorten tot twintig in totaal. Hierdoor ontstond tevens de behoefte aan een professioneel ERP-systeem dat de groei faciliteert, inzicht in de hele keten biedt, kwaliteit waarborgt en zorgt dat het bedrijf klaar is voor de volgende groeifase. Verder wilde het bedrijf kunnen vertrouwen op software die de complexiteit van het bedrijf aankan, betrouwbare track en tracing biedt, en snel betrouwbare en consistente informatie levert. Dit is mogelijk met het nieuwe systeem doordat er slechts een enkele informatiebron is, en kostbare en foutgevoelige handmatige werkzaamheden u>>

  Lees verder..

  0 0

  Brussel, 25 september 2018 — Samen met Lightspeed lanceert de jonge, opkomende modeontwerpster Cassandra Hocheit van het merk SÉ-ACH haar allereerste pop-upwinkel in hartje Brussel. De retail kassasysteem aanbieder ondersteunt jonge ontwerpers en online ondernemers door hen te helpen de stap te zetten naar offline retail. Dit is ook het geval voor de 25-jarige Luikse ontwerpster die online succes heeft gevonden met SÉ-ACH.com en de unieke kans heeft om haar creaties persoonlijk te verkopen van 19 tot 27 oktober tijdens de fashion month in Brussel.

  Cassandra: "Deze samenwerking met Lightspeed is een geweldige kans voor jonge ontwerpsters om hun eigen pop-upwinkel te openen. Ik vind dat het belangrijk is om jonge ontwerpers te ondersteunen en hen te helpen te lanceren met dit soort projecten. Met Lightspeed kan ik eindelijk in een echte winkel presenteren wat ik online verkoop."

  Pop-up: van online naar offline
  Pop-up stores zijn inmiddels geen trend meer in de mode-industrie maar een nieuw kanaal voor online ondernemers om het bereik van hun merk te verbreden. Lightspeed biedt ondernemers daarom de kans om te ervaren hoe het is om hun online assortiment ook offline te verkopen. Na de succesvolle Lightspeed pop-up edities van onder andere Kanye West, Spinnin’ Records en Glamour, is Cassandra van SÉ-ACH de volgende ondernemer die de deuren van haar eigen pop-up winkel opent.

  Flexibel en mobiel
  Zelfstandige ondernemingen geven variatie aan het straatbeeld, en Lightspeed is ontstaan uit de overtuiging dat juist deze ondernemers efficiënte tools nodig hebben om hun zaken te runnen. Lightspeed kan meer dan alleen afrekenen, maar biedt softwareoplossingen die het leven van zelfstandige ondernemers gemakkelijker maken en zorgen voor een betere customer experience voo>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 26 september 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Infor Coleman Digital Assistant, een oplossing om werknemers effectiever in te zetten en hun werk aangenamer en productiever te maken. Tijdens zijn jaarlijkse Inforum event introduceerde het bedrijf ook het Infor Coleman AI Platform voor ingebouwde machine learning-modellen, dat naar verwachting in het voorjaar van 2019 beschikbaar zal zijn.

  Infor Coleman AI Digital Assistant
  De Infor Coleman Digital Assistant is de eerste in een reeks nieuwe producten onder de Coleman AI-paraplu en biedt een conversationele interface voor het Infor OS, de onderliggende basis van Infor CloudSuite. Het biedt op maat gemaakte competentieopbouw, spraakgestuurde gebruikerservaring (UX) en navigatie, Natural Language Processing (NLP).

  Als digitale assistent gebruikt Coleman een conversationele gebruikerservaring en NLP, in combinatie met diepgaande domein- en marktkennis, om te chatten, luisteren en praten. In de toekomst zal de oplossing naar verwachting ook afbeeldingen kunnen analyseren om mensen te helpen efficiënter te werken. Infor Coleman Digital Assistant helpt om het potentieel van werknemers te maximaliseren met:

  • Advies. Het kan intelligente inzichten bieden die gebruikers helpen bij het nemen van beslissingen.
  • Aanvullen. Het kan als een partner dienen om diens werkzaamheden aan te vullen door op kritieke beslismomenten belangrijke informatie te verstrekken.
  • Automatisering. Het kan laagwaardige, repetitieve taken uitvoeren, zodat gebruikers zich kunnen richten op waardevoller werk.
  • Convers>>

   Lees verder..

  0 0

  Voor het eerst is er een EMEA-breed onderzoek naar de toekomst van multi-cloud toepassingen uitgevoerd. Het rapport signaleert trends en best practices voor de komende vijf jaar. De algehele tendens is dat de bedrijfsbelangen groter zijn dan ooit, en dat bedrijven die de kracht van een multi-cloud aanpak negeren, de komende jaren belangrijke kansen laten liggen.

  Het Future of Multi-Cloud (FOMC) onderzoek is uitgevoerd door Foresight Factory, in opdracht van F5, en bestond uit database research van meer dan 100 trends in 25 landen en kwalitatieve interviews met experts in allerlei gebieden zoals ondernemerschap, cloud-architectuur, bedrijfsstrategie, industrie-analyse en technologie-advies. Uit het rapport blijkt de sterke aanwezigheid van multi-cloud in het dagelijkse bedrijfsleven: van de bedrijven die wereldwijd actief zijn, heeft 81 procent een multi-cloud strategie uitgestippeld. In 20121 wordt volgens de Cisco Global Index al 94 procent van de workload en rekenhandelingen in cloud-datacenters verwerkt. Video-streaming en social networks zijn drijvende krachten hierbij; alleen Netflix-gebruikers gebruikten al meer dan een miljard uur aan video-content per week in 2017.

  Het Future of Multi-Cloud onderzoek is opgedeeld in vijf delen: bedrijfsinnovatie, kostenbesparing, kennis en kunde, veiligheid en wetgeving.

  Bedrijfsinnovatie
  Hoewel er discussie bestaat over losse onderdelen van cloud-ontwikkeling, is er consensus over de kracht ervan. 'Bedrijven die uitstellen, raken achterop' is de overkoepelende visie. De investeringen worden steeds minder een belemmering, en technologieën als kunstmatige intelligentie en machine learning krijgen een fundamentele rol in het verder automatiseren van processen en het weghalen van huidige obstakels die een stap naar de cloud in de weg staan.

  “Multi-cloud is een game-changer voor zowel bedrijven als consumenten. Het maakt innoveren makkelijker door cl>>

  Lees verder..

  0 0

  Deliveroo biedt per vandaag gratis telefoonhouders voor de fiets aan alle bezorgers. Gisteren kondigde minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat aan dat handheld telefoongebruik tijdens het fietsen vanaf juli 2019 per wet verboden wordt. Per vandaag kunnen bezorgers die met Deliveroo werken deze telefoonhouders kosteloos bestellen.Hiermee kunnen bezorgers nu al aan de aankomende wetgeving voldoen.

  Extra noodzaak
  Deliveroo juicht initiatieven toe die de veiligheid van zowel fietsers als andere weggebruikers waarborgen. Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland: “Bezorgers die met ons werken zijn beroepshalve veel met hun smartphone in de weer. Naast het ontvangen van de bestelling op hun smartphone gebruiken zij tijdens het bezorgen hun telefoon vaak om de route naar een klant of restaurant te vinden. Wij vinden het belangrijk om hun veiligheid en die van medeweggebruikers te waarborgen. Nu, met de recent gestarte MONO-campagne van de overheid en nieuwe wetgeving op komst, zien wij extra noodzaak om dit proces te versnellen.”

  Onboarding en veiligheid
  Bezorgers die met Deliveroo werken doorlopen bij het aangaan van hun overeenkomst van opdracht het zogeheten onboarding proces. Daarbij kijken ze onder meer enkele filmpjes, gericht op voedsel- en verkeersveiligheid. De kleding en bezorgtas die Deliveroo beschikbaar maakt voor bezorgers is voorzien van reflecterende delen en daardoor goed zichtbaar, ook met weinig licht. Het bedrijf voegt daar nu telefoonhouders aan toe om de bezorgers in staat te stellen nog veiliger deel te nemen aan het verkeer en bezorgers te ondersteunen zodat ze nu al kunnen voldoen aan toekomstige wetgeving.

  - Einde bericht-

  Over Deliveroo
  Deliveroo is een prijswinnende bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt wereldwijd samen met meer dan 50.000 geliefd>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoals vele overheidsdiensten en gemeenten kiest ook de RDW voor TIE Kinetix. TIE Kinetix ondersteunt de RDW door alle leveranciers te onboarden op het FLOW platform van TIE Kinetix, hierdoor wordt de organisatie volledig ontzorgd op het gebied van e-facturatie.

  Uiterlijk 18 april 2019 dienen alle aanbestedende overheidsdiensten e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Het FLOW Partner Automation platform van TIE Kinetix biedt e-facturatie oplossingen tussen bedrijven onderling en e-facturatie oplossingen naar de overheid in diverse modules voor geautomatiseerde uitwisseling van facturen via EDI/XML, PDF of handmatig via een factuurportaal.

  TIE Kinetix is een pionier in de e-facturatie markt met meer dan 30 jaar ervaring in e-facturatie voor overheid en bedrijfsleven.

  Over TIE Kinetix
  TIE Kinetix hervormt de digitale handelsketen door het aanbieden van “Total Integrated E-Commerce” oplossingen. Deze oplossingen maximaliseren de omzet kansen door het minimaliseren van de energie en middelen die nodig zijn in het proces van online marketing, verkoop, levering en optimalisatie. Klanten en partners van TIE Kinetix profiteren constant van innovatieve, bewezen, hoogstaande technologieën, die worden ondersteund door 30 jaar ervaring en prestigieuze onderscheidingen. TIE Kinetix verzorgt de technologie, zodat onze klanten en partners zich kunnen blijven richten op hun kernactiviteiten.

  TIE Kinetix is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext Amsterdam: TIE) met kantoren in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Australië.

  Voor meer informatie:

  TIE Kinetix N.V.
  Michiel Wolfswinkel
  De Corridor 5d
  3621 ZA Breukelen

  T: +31-88-369-8000
  E: info@TIEKinetix.com
  W: www.TIEKine>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 27 september 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, introduceert Control Center, een supply chain visibility- en intelligence-oplossing waarmee supply chains datagedreven, zelflerend en consistent betrouwbaar worden.  

  Control Center combineert gegevens van het Infor GT Nexus Commerce Network - 's werelds grootste cloudgebaseerde multi-enterprise handelsnetwerk voor wereldwijde handel en supply chain management - met de Coleman Artificial Intelligence (AI) mogelijkheden van Infor. Supplychainleiders kunnen hiermee een einde maken aan organisatorische silo's en handelen volgens de ‘speed of business’.

  De oplossing biedt end-to-end zichtbaarheid, met geavanceerde data science, zodat supplychainleiders de juiste informatie in een context kunnen plaatsen, en sneller beslissingen kunnen nemen en uitvoeren dankzij voorspellende en voorschrijvende intelligentie. Dankzij de end-to-end zichtbaarheid van het Control Center in combinatie met de machine learning mogelijkheden is het mogelijk om toekomstige supplychainproblemen te voorspellen en eerder te reageren.

  Uiteindelijk stelt Control Center bedrijven in staat een grote stap te zetten naar zelf-orkestratie van hun supply chains doordat gebruikers doorsnee taken kunnen automatiseren en netwerkintelligentie kunnen leveren.

  Rod Johnson, executive vice-president Manufacturing and Supply Chain bij Infor: “Supplychainleiders dringen aan op meer intelligentie en inzichten, die eerder en sneller geleverd moeten worden om risico's te beperken en betrouwbaarheid voor klanten te garanderen. Control Center biedt die betrouwbaarheid en zekerheid in een wereld die van oudsher volatiel en risicovol is. Voor het eerst kunnen supplychainorganisaties consistentie op serviceniveau leveren, wat een onderscheidende factor is ten opzichte van de concurrentie.&>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 27 september 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat het zijn aanbod van Fortinet Security Fabric-oplossingen voor Microsoft Azure heeft uitgebreid. Daarmee biedt het organisaties verbeterde bescherming voor het steeds grotere aanvalsoppervlak van hun hybride cloud-omgevingen. Azure is onderdeel van het Fortinet Fabric-Ready Partner-programma, een technologische samenwerking dat de pijler van de Fortinet Security Fabric vormt. Dit programma draagt bij aan een optimale integratie van de oplossingen van Fortinet met de beveiligingsproducten van partners. Dit resulteert in consistente, effectieve en integrale beveiliging.

  Fortinet biedt een breed scala aan beveiligingsoplossingen voor Azure aan, waaronder de FortiGate Next-Generation FirewallFortiWeb,

  0 0

  • Riverbed introduceert tijdens Ignite 2018 naadloze integratie tussen Riverbed SteelConnect en Microsoft Azure Virtual WAN met ‘local branch path steering’ voor Microsoft Office 365
  • Riverbed SteelFusion breidt cloud-edge-aanbod uit naar klanten van Microsoft Hyper-V
  Hoofddorp – 27 september 2018 Riverbed®, The Digital Performance Company™, lanceert vandaag tijdens de Microsoft Ignite Conference een serie krachtige Microsoft-productintegraties die gezamenlijke klanten de mogelijkheid bieden meer te profiteren van hun investeringen in Riverbed en Microsoft. Zij kunnen dankzij de integraties hun resultaten verbeteren en hun digitale prestaties optimaliseren. Met deze integraties onderstreept Riverbed zijn sterke en blijvende commitment om klanten de wendbaarheid, flexibiliteit en aanpasbaarheid te bieden die zij nu nodig hebben.

  LinkedIn: Riverbed introduces powerful Microsoft product integrations to accelerate cloud strategies and maximize digital performance at Microsoft Ignite 2018: https://rvbd.ly/2pyzfWP

  “Riverbed heeft al jaren een relatie met Microsoft en we blijven eraan hechten om onze gezamenlijke klanten in de zakelijke en overheidsmarkt te helpen om hun mogelijkheden in het digitale tijdperk te heroverwegen”, zegt Paul O’Farrell, Senior Vice President en General Manager, Cloud Infrastructure Business Unit van Riverbed. “Met de productuitbreidingen van vandaag beschikken onze klanten over meer mogelijkheden om direct te profitere>>

  Lees verder..

  0 0

  Met de oplevering van dit eerste operationele OCP Experience Center in Europa onderstrepen de drie bedrijven hun leidende rol op de Nederlandse en Europese markt voor OCP promotie en deployment.

  Rittal, Circle B en Switch Datacenters maken vandaag bekend in Amsterdam een eerste OCP Experience Center te hebben gebouwd. De bedrijven realiseren daarmee de in de markt lang gekoesterde wens OCP concreet en tastbaar te maken. Door het gezamenlijk optreden is in enkele maanden tijd een volledige operationele OCP omgeving neergezet. Het systeem bestaat uit racks ingericht met IT hardware inzetbaar voor Telecom als colocatie en dedicated datacenters.

  Het is de eerste keer dat  Rittal, Circle B en Switch Datacenters op een dergelijke schaal samenwerken aan een niet commercieel project. De racks zijn afkomstig van Rittal en de hardware is afkomstig van Circle B. Switch Datacenters stelt ruimte in het Amsterdamse datacenter en de benodigde aansluitingen beschikbaar.


  De initiatiefnemers, vlnr, Menno Kortekaas (Circle B), André Hiddink (Rittal B.V.) en Edgar van Essen (Switch Datacenters)

  Aanleiding
  Aanleiding voor de samenwerking is dat de zowel Rittal, Circle B als Switch Datacenters constateren dat binnen de IT sector de IT verantwoordelijken bij enterprises en overheden opvallend weinig aandacht besteden aan OCP. OCP is opgericht door Facebook, RackSpace en Microsoft. Het vormt de basis waarop hyperscalers, de grote datacenters die de cloud diensten van een partij aanbieden, opereren. In de VS en elders is het een onderwerp dat hoger op de agenda staat en>>

  Lees verder..

  0 0

  Naarden, 28 september 2018 - Genesys, wereldwijd leider in omnichannel oplossingen voor experience en contact centers, hoort bij de top vijf leveranciers op basis van omzet in het recente rapport van Gartner ‘Market Share Analysis: Customer Experience and Relationship Management (CERM) Software, Worldwide, 2017’. Genesys ziet dit als erkenning van hun positie als topspeler in deze markt en benadrukt het dat zij de enige pure-play leverancier zijn in de top vijf van customer experience leveranciers.

  De oplossing van Genesys brengt de afdelingen service, sales en marketing samen zodat bedrijven de volledige customer journey kunnen managen.

  Paul Segre, CEO van Genesys: “Het is lastig voor bedrijven om de customer journey in zijn geheel te begrijpen. Daarom zijn we in het bijzonder trots dat we al meer dan 11.000 merken over de hele wereld helpen bij het slechten van de muren tussen de verschillende klantgerichte afdelingen die daarmee de holistische, consistente ervaringen kunnen realiseren waar klanten om vragen.”

  Hij voegt daar aan toe: “Voor ons is het feit dat Gartner een Market Share Analysis introduceert gefocust op CERM een signaal van de groeiende versmelting van CRM en customer experience. Onze positionering zien wij als het resultaat van de focus op onze klanten én op innovatie. We hebben een lang trackrecord in het identificeren en implementeren van opkomende technologieën. Die maken het makkelijker voor consumenten en organisaties om op ieder moment in hun relatie met elkaar te communiceren. Dat zorgt ervoor dat we verwachten te blijven groeien.”

  Het rapport ‘Gartner Market Share Analysis: Customer Experience and Relationship Management Software, Worldwide, 2017’ constateert: “De CERM-markt groeide 15,5% naar $42,14 miljard en is daarmee de grootste softwaremarkt die Gartner volgt, waarbij de agility en flexibiliteit van SaaS de grootste d>>

  Lees verder..

  0 0

  T-Systems tekent een 10-jarige overeenkomst met het beursgenoteerde Atento, wereldwijd top 5 speler op het vlak van Customer Relationship Management (CRM) en Business Process Outsourcing (BPO) diensten en marktleider in Latijns-Amerika. Met deze strategische overeenkomst neemt T-Systems het volledige beheer over van het datacenter van Atento. Onderdeel van de overeenkomst is de transitie van alle BPO en CRM-activiteiten naar een cloudomgeving. Daarmee is Atento straks in staat sneller en makkelijker nieuwe diensten in de markt te zetten.

  Bij de overname van het datacenterbeheer gaat T-Systems gebruikmaken van de nieuwste technologie. Met het doel om optimale veiligheid te bieden ter bescherming van de grote hoeveelheden gegevens die Atento heeft opgeslagen in het datacenter. De volledige transitie naar een cloudomgeving wordt onderdeel van de meerjarenaanpak. Verder gaat T-Systems drie verschillende datacenterlocaties consolideren op één T-Systems platform. Alle Atento medewerkers die werkzaam zijn in deze datacenters komen in dienst van T-Systems.
   
  “Deze strategische overeenkomst met T-Systems is voor ons bedrijf een belangrijke stap vooruit in onze evolutie naar een ware digitale BPO dienstverlener. Het uitbesteden van het beheer van ons datacenter geeft de gelegenheid ons nog meer en beter te richten op onze kernactiviteiten; klanten de beste oplossingen bieden op het vlak van klantervaringen in ons huidige digitale en zeer concurrerende landschap,” vertelt Dimitrius de Oliveira, Managing Director van Atento in Brazilië.
   
  “Dit partnership met Atento is voor ons een flinke versterking van onze marktpositie in Latijns Amerika. We laten hiermee zien dat we in staat zijn hele bedrijfskritische operaties te beheren van grote organisaties in verschillende sectoren,” concludeert Ideval Munhoz, CEO van T-Systems in Brazilië.

  Over Atento>

  Lees verder..

  0 0

  Zoals jullie misschien wel weten gaat Microsoft vanaf maandag 1 oktober zijn prijzen met 10 procent verhogen en zullen de volumekortingen verdwijnen. Dit zorgt voor grote zorgen bij de klanten van Microsoft. Matt Fisher, SVP Product Strategy bij Snow Software begrijpt deze zorgen en geeft tips om Microsoft-klanten te helpen:

  “De software van Microsoft wordt door bijna iedere onderneming actief gebruikt. Daarom zullen veel klanten de pijn voelen van de prijsstijgingen die op 1 oktober van kracht gaan. De prijsstijgingen van Microsoft Office 2019 zullen leiden tot hogere uitgaven voor organisaties, met name voor organisaties die hun softwaregebruik niet zelf meten en daarmee niet goed bijhouden wat ze zouden moeten betalen.

  We zien al langer dat Microsoft met Office 2019 zijn klanten voortdurend probeert te stimuleren om hun gegevens naar de cloud te verplaatsen. Microsoft geeft ook nu aan dat de nieuwe prijsstijgingen de prijzen voor cloudoplossingen alleen maar aantrekkelijker zullen maken. Waarmee Microsoft dus eigenlijk bedoelt dat de prijzen voor Office 365 niet worden verhoogd, maar alleen die van Office-producten die ‘on-premise’ draaien. De prijsverhoging geldt dus voor alle onderdelen van Office 2019, waaronder Visio, Project, Enterprise CAL, Core CAL en serverproducten zoals Exchange Server, Skype for Business server, Sharepoint server en Project server.

  De overstap naar cloudgebaseerde producten van Microsoft brengt voordelen met zich mee, maar als een organisatie nog niet is ingericht om hier gebruik van te maken, zorgt dit er juist voor dat de infrastructuur niet verbetert. Daarnaast wordt het alleen maar moeilijker om zicht te houden op alle licenties die worden gebruikt en om deze te optimaliseren en consolideren.”

  Met dit in >>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 28 september 2018Altares Dun & Bradstreet, internationale leverancier van bedrijfsdata, maakt vandaag de overname van Invoxis bekend. Deze Franse startup specialiseert zich in de optimalisatie en visualisatie van data ten behoeve van ‘know your customer’ (KYC)-processen. Het in Parijs gevestigde Invoxis werd in 2013 opgericht en heeft 12 medewerkers in dienst. Het maakt gebruik van de laatste techniek op het gebied van text mining en datavisualisatie om klanten te helpen met het automatiseren van hun KYC-processen. De technologie voor Natural Language Processing (NLP) van Invoxis maakt het mogelijk om gestructureerde en ongestructureerde data uit diverse bronnen te verzamelen en analyseren, zoals informatie uit kranten, internetpublicaties, social media, websites en bedrijfsdatabases. Dit draagt bij aan efficiëntere KYC- en AML (Anti-Money Laundering)-processen.

  “We leven in een tijd waarin big data uitgroeit tot een operationele realiteit. Deze overname sluit perfect aan op onze strategie om onze leiderschapspositie in de markt voor data-intelligence te bestendigen”, zegt Patrice Ceccaldi, de bestuursvoorzitter van Altares. “In deze wereld van voortdurend veranderende technologie, verzamelen, analyseren en structureren we data om die om te vormen tot business intelligence die op flexibele wijze kan worden ingezet als input voor de besluitvorming van senior en operationele managers. We helpen onze klanten daarmee om hun data te transformeren tot een pijler van groei.”

  Ceccaldi vervolgt: “Door onze krachten met Invoxis te bundelen geven we ons innovatievermogen een boost. Met de verwerving van hun unieke en uiterst geavanceerde technologieën kunnen we snel nieuwe oplossingen voor informatievoorziening afleveren die bedrijven krachtige meerwaarde bieden. We zullen ons team daarnaast ui>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 732 | 733 | (Page 734) | 735 | 736 | .... | 763 | newer