Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 733 | 734 | (Page 735) | 736 | 737 | .... | 763 | newer

  0 0

  Begin 2017 kondigde KPN aan dat het de ISDN-netwerken in 2019 zou uitschakelen. Maar omdat er iets is aangekondigd, betekent dat niet dat het zal gebeuren, toch? Aanbieders proberen al geruime tijd analoge TV uit te zetten en om verschillende redenen wordt het keer op keer uitgesteld en lijkt het waarschijnlijk nog een tijdje door te gaan.


  ISDN stopt echt

  Maar volgens KPN, de netwerkbeheerder, gaat dat met ISDN zeker niet gebeuren. Alhoewel er misschien een aantal wijkcentrales niet over gaan, is het zeker dat het 1-9-2019 over is.

  Het is dus zaak niet bij de pakken neer te zitten en te denken dat het wel los gaat lopen met die uitfasering. ISDN stopt echt.

  Om je hierop voor te bereiden, moet je de volgende drie vragen kunnen beantwoorden.


  Vraag 1. Ondersteunt mijn bestaande netwerkinfrastructuur VoIP?

  Toen VoIP(Voice over Internet Protocol, een manier om over het internet te telefoneren) voor het eerst werd geïntroduceerd, hebben bedrijven het vaak uit het oog verloren omdat zelfs zakelijke netwerksystemen moeite hadden om de kwaliteit aan gegevenstransport die nodig was voor spraakoproepen te verwerken met het soort snelheid dat nodig is voor fatsoenlijke gesprekskwaliteit. Tegenwoordig zijn vrijwel alle – helemaal zakelijke - internetverbindingen meer dan snel genoeg om VoIP te ondersteunen.


  Vraag 2. Wil ik vaste telefoons blijven gebruiken?

  Vaste lijn-telefoons zijn speciaal gemaakt om op het ISDN of PSTN-netwerk aan te sluiten. Gesprekken via VoIP kunnen ook via een vaste VoIP-telefoontoestel worden gevoerd, maar het hoeft niet. U zou ook via een applicatie via uw mobiel of via een desk-top in combinatie met een headset kunnen telefoneren.


  Vraag 3. Heb ik een nieuwe telefooncentrale nodig?

  In de meeste gevallen verdient het de voorkeur een cloud VoIP service te gebruiken. Alhoewel sommige bedrijven de bestaande ISD>>

  Lees verder..

  0 0

  HOOGTEPUNTEN

  • Doutzen Kroes neemt tweede plek op ‘Most Dangerous Celebrity’-lijst met internationale beroemdheden in
  • McAfee-onderzoek laat zien welke beroemdheden de gevaarlijkste zoekresultaten met malware opleveren voor consumenten
  • Nederlandse dj’s van de troon gestoten – jarenlange nummer één Armin van Buuren nu zelfs niet in top 50 te vinden
  Schiphol-Rijk, 2 oktober 2018 – Topmodel Doutzen Kroes is de gevaarlijkste Nederlandse beroemdheid om online naar toe zoeken. McAfee onderzocht voor het twaalfde jaar op rij verschillende nationale en internationale beroemdheden en het risico dat consumenten lopen wanneer ze hen online opzoeken. Voor Nederland is dat Kim Kardashian, met op een stevige tweede plaats Doutzen Kroes.

  Sinds Doutzen Kroes in 2005 doorbrak tijdens de Victoria’s Secret modeshow, is ze al jaren het grootste topmodel van Nederland. Daar kan ze nu ‘eerste Nederlandse topmodel op de Most Dangerous Celebrity-lijst’ aan toevoegen. Doutzen wordt alleen van haar ‘troon’ gestoten door reality-ster en socialite Kim Kardashian. Actrice Naomi Watts sluit de top 3 af, gevolgd door Game of Thrones-superster Emilia Clarke (4), actrices Amber Heard (5) en Rachel Weisz (6), comedians Jimmy Kimmel (7) en Jimmy Fallon (8) en actrice Noomi Rapace (9). Zangeres Adele is, als enige muzikant op de lijst, de hekkensluiter op plek 10.

  Het is geen geheim dat cybercriminelen al langer gebruik maken van de naamsbekendheid van beroemdheden om consumenten naar gevaarlijke websites te lokken, waarna malware wordt geïnstalleerd om persoonsgegevens en wachtwoorden te stelen. Het onderzoek, uitgevoerd door McAfee, laat zien hoe gevaarlijk het is om op verdachte links te klikken wanneer mensen op zoek zijn naar informatie over beroemdheden.

  “We leven in een wereld waarbij alle>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 2 oktober 2018. Software- en cloudbroker Portland kondigt vandaag aan een tweejarige overeenkomst te hebben gesloten met IT-onderzoeksbureau Gartner. Portland verkrijgt daarmee toegang tot de research van Gartner, diens analisten en bijeenkomsten.

  Cees Quirijns, operationeel directeur van Portland: "Vorig jaar startten we een pilot met Gartner waaruit ondermeer de MSP Hype Cycle werd geboren. Dit bleek een groot succes. Wij zijn daarom verheugd de samenwerking met Gartner voort te zetten. We starten bovendien een speciale desk om innovatieve research te ontwikkelen die onze klanten helpt bij het nemen van strategische en tactische beslissingen in het ICT-domein."

  Vloedgolf aan technologie
  De hoeveelheid beschikbare tools en oplossingen binnen de ICT-sector is de laatste jaren explosief gestegen. Eindgebruikers, maar ook hun adviseurs, kunnen nog maar moeilijk het bos zien tussen alle bomen. George van Brugge, algemeen directeur en oprichter van Portland: "Uitzoomen alvorens in te zoomen is daarom ons devies. Bepaal eerst welke bedrijfsuitdagingen prioriteit hebben. Selecteer vervolgens een aantal technologieën die daarbij kunnen assisteren en daal dan pas af naar het kiezen van de juiste tools en producten. Onze research helpt om orde te scheppen in deze chaos."

  Portland bedient ICT Professionals die op hun beurt diensten leveren aan het midden- en kleinbedrijf. Gartner staat erom bekend de focus te leggen op het grootbedrijf. Quirijns: "Wij zullen de Gartner-research dus ook niet klakkeloos over de schutting gooien naar onze klanten. Het is Portland's taak om relevante research en inzichten aan onze klanten te presenteren. De Gartner-research wordt daarbij gebruikt als input. De samenwerking met Gartner zorgt ervoor dat we niet telkens het wiel opnieuw hoeven uit te vinden en dat we>>

  Lees verder..

  0 0

  Oracle lanceert de Oracle Autonomous NoSQL Database, de nieuwste toevoeging aan het Oracle Autonomous Database-portfolio. De nieuwe oplossing is ontwikkeld voor workloads die snelle en voorspelbare response vereisen en eenvoudig te beheren zijn. De zelfsturende databaseservice stelt developers in staat om grootschalige applicaties te bouwen, inclusief UI-personalisatie, shopping carts, online-fraudedetectie, gaming en advertising. Door de inzet van innovatieve machine learning en automation-mogelijkheden biedt de Oracle Autonomous NoSQL Database significant meer betrouwbaarheid, met 99,95 procent beschikbaarheid en tot 70 procent lagere kosten dan Amazon DynamoDB.1

  De volledig beheerde Oracle Autonomous NoSQL Database ondersteunt NoSQL-applicaties die een lage latency, datamodel-flexibiliteit en elastisch schalen vereisen. Door het gebruik van simpele API’s kunnen developers focussen op applicatieontwikkeling, zonder zich zorgen te maken over serverbeheer, storage-uitbreiding, software-installatie en back-up. Developers hoeven alleen maar de doorvoer en capaciteit te specificeren die ze willen provisionen. Vervolgens worden resources toegewezen en geschaald, zodanig dat ze aan de eisen van dynamische workloads voldoen.

  “We blijven onze revolutionaire autonomous mogelijkheden inzetten om de databasemarkt te transformeren”, zegt Andrew Mendelsohn, executive vice president, Oracle Database. "Onze nieuwste Oracle Autonomous NoSQL Database biedt extreem hoge betrouwbaarheid en prestaties tegen lage kosten voor het creëren ven een flexibel development-framework.”

  Oracle Autonomous Database biedt uitzonderlijke prestaties en helpt tegelijkertijd bij het reduceren van risico’s en kosten. De oplossing draait op de Oracle Cloud-infrastructuur en beheert, beveiligt en herstelt zichzelf. Zo zijn de belangrijke beheerprocessen waaronder patching>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 3 oktober 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, introduceert Multy Plus, een mesh-WiFi oplossing die het mkb voorziet van een flexibel schaalbaar draadloos netwerk. Kleine en middelgrote ondernemingen worstelen vaak met de druk die gepaard gaat met een snelle groei. Ze vinden het lastig om hun fundamentele netwerkbehoeften te prioriteren als onderdeel van de operationele efficiëntie.  De Multy Plus helpt mkb’s door een betaalbare zakelijke mesh-wifi te leveren met meer gebruikersgemak door plug-and-play installatie. De ingebouwde beveiliging beschermt bedrijven in het kwetsbare stadium van hun groei door netwerkflexibiliteit en veiligheid beheersbaar te maken met slechts één klik in een app, ongeacht waar je bent.

  “Kleine bedrijven vertrouwden altijd op commerciële accesspoints om hun gasten van draadloos internet te voorzien. Dit is geen optimale oplossing, aangezien de bekabeling van deze accesspoints veel tijd en geld kost. Het beheer ervan is al even moeilijk door hun complexe interfaces, waar zelfs experts moeite mee kunnen hebben”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “Als mesh-oplossing krijgt Multy Plus de klus beter geklaard, met minder werk en tegen lagere kosten. Er hoeven slechts twee of meer accesspoints geplaatst worden ongeacht de omgeving, zonder bekabelde verbindingen. De interface is verder dusdanig eenvoudig dat zelfs niet-IT-personeel er gebruik van kan maken.”

  Voor onder meer restaurants en kleine kantoren biedt het apparaat tri-band wifi en 5-GHz dedicated backhaul-verbindingen met snelheden tot 1.733 Mbps over 5.000 vierkante meter via negen interne antennes.

  >>

  Lees verder..

  0 0

  • 31% van de ouders meent dat gadgets voor hun kinderen belangrijker zijn dan speelgoed, uitjes en huisdieren
  • Wanneer kinderen 8 jaar oud zijn, zijn ze volgens ouders technologisch al beter onderlegd dan volwassenen om hen heen
  • 79% van de ouders denkt dat het huidige tech-gebruik van kinderen van invloed is op hun carrière
  • 70% van de ouders maakt zich zorgen over de hoeveelheid schermtijd van hun kinderen
  Hoofddorp, 4 oktober 2018 – Eén op de drie Nederlandse ouders gelooft dat telefoons en tablets voor hun kinderen belangrijker zijn dan andere bezittingen of activiteiten. Bovendien geven ouders aan dat hun kinderen hen al op 8-jarige leeftijd voorbij zijn gestreefd in hun kennis van technologie.

  Dit zijn de belangrijkste bevindingen uit een onderzoek van pr- en communicatiebureau Yellow Communications, in samenwerking met haar internationale partner Hotwire. Het onderzoek maakt deel uit van een doorlopend project dat zich richt op Generatie Alpha: de nieuwe generatie die bestaat uit kinderen geboren na 2010. Met het project richten Yellow en Hotwire zich op het technologiegebruik van deze generatie, hoe deze ontwikkelingen de kinderen beïnvloeden en hoe merken met hun communicatiestrategie en -aanpak daarop in zouden kunnen spelen.

  Vorig jaar lanceerde Yellow, in samenwerking met Hotwire en Wired Consulting, een rapport waarin neurowetenschappers en maatschappelijke- en opvoedexperts lieten zien hoe technologie de nieuwe generatie vormgeeft en wat deze kinderen op hun beurt van hun omgeving verwachten. Dit jaar hebben Yellow en Hotwire gekeken naar

  0 0

  Barneveld, 4 oktober 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, en #YesWeCode introduceren GenOne, een initiatief om de diversiteit onder technisch personeel te vergroten. De coördinatie van het initiatief is in handen van het Infor Education Alliance Program en het programma zal gedurende 2019 verder uitgebreid worden.

  De samenwerking tussen #YesWeCode en Infor wordt gepromoot door Infor CEO Charles Phillips en Van Jones, social entrepreneur en host van The Van Jones Show op CNN, en heeft als doel ondervertegenwoordigd talent in technologie te werven, op te leiden en van een baan te voorzien. Deelnemers ondergaan in vier maanden een branchespecifiek programma met rolgebaseerde training en inclusief ondersteuning, zodat ze een goedbetaalde baan in de technologiesector kunnen vinden.

  “Technologie verandert de manier waarop mensen leven, werken en communiceren. Innovatie zal dit alleen maar versnellen. Bedrijven zoals Infor kunnen helpen de toekomst van werk te definiëren en talent voor de nieuwe economie te ontwikkelen. Om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie en de economie, moeten we daar alle bevolkingslagen bij betrekken”, zegt Charles Phillips, CEO van Infor. “Bij Infor waarderen we diversiteit en geloven we in menselijk potentieel. We zijn er trots op samen te kunnen werken met #YesWeCode om het GenOne-initiatief te starten met als doel jonge mensen de vaardigheden te leren die nodig zijn om de technologische leiders van morgen te worden.”

  Het GenOne-initiatief brengt het talent van beide organisaties bij elkaar en richt zich>>

  Lees verder..

  0 0

  Enschede, 4 oktober 2018 – Hillstone Networks, vooraanstaand leverancier van oplossingen voor netwerkbeveiliging, lanceert CloudView op de Nederlandse markt. Hillstone CloudView is een SaaS-oplossing waarmee organisaties hun bedrijfsbrede beveiliging kunnen beheren en bedreigingen kunnen analyseren. De oplossing stelt beveiligingsbeheerders in staat om snel actie te ondernemen dankzij realtime centrale bewaking van diverse apparaten, analyses van het dataverkeer en cyberbedreigingen, realtime waarschuwingen, uitgebreide rapportage en de vastlegging van logbestanden. Met 24/7 mobiele en internettoegang vanaf elke locatie en elk apparaat combineert Hillstone CloudView geoptimaliseerd beveiligingsbeheer met eersteklas operationele efficiëntie.

  Om de prestaties van CloudView v2.5 te stroomlijnen en overeenstemming met de GDPR te waarborgen, heeft Hillstone een datacenter in Europa geopend. Dit datacenter vormt een aanvulling op zijn bestaande datacenters in de regio Asia Pacific en Noord-Amerika. Het komt tegemoet aan de eisen van de GDPR door persoonsgegevens van gebruikers lokaal op te slaan in plaats van op de servers van Hillstone buiten de EU. Het datacenter biedt gebruikers daarnaast meer toegangsopties en verbeterde netwerkprestaties.

  Belangrijkste functies en voordelen van Hillstone CloudView:

  Realtime bewaking van systemen en het dataverkeer —CloudView biedt centraal beheer en bewaking van het dataverkeer voor alle ondersteunde beveiligingsproducten van Hillstone, of die nu de vorm hebben van een hardwarevoorziening of een virtuele appliance, waar die ook maar worden ingezet (aan de netwerkrand, voor een server of in de cloud).

  Diepgaande analyses en bewaking van bedreigingen — Met een wereldwijd overzicht van het bedreigingslandschap en informatie >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 5 oktober 2018 - Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner New Year´s & Awards Drinks bekend gemaakt welke Nederlandse partners de veertien awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en met Cisco in Cisco’s boekjaar 2018. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.


  De winnaars van de Cisco Partner Awards 2018.
  (klik voor hi-res foto)

  Dit jaar zijn de winnaars:

  AWARD
  Winnaar FY18
  1. Enterprise Networking Partner of the Year
  Axians
  2. Collaboration Partner of the Year
  >>

  Lees verder..

  0 0

  HUIZEN, 5 oktober 2018 - Het Security Operations Center (SOC) van Thales Nederland wordt door Thales en Previder beschikbaar gesteld als managed service. De nieuwe Nederlandse cloud security dienst is specifiek geschikt voor organisaties die diepgaand inzicht willen hebben in wat zich afspeelt binnen hun netwerk, zowel on-premise als in de cloud, om direct te kunnen reageren op mogelijk misbruik. Dankzij de samenwerking tussen de cybersecurity-divisie van Thales Nederland en Previder komt een hoogwaardig SOC nu voor meer organisaties binnen bereik.

  Het Managed SOC richt zich met name op organisaties die hun bedrijfscontinuïteit veilig willen stellen door direct inzicht te krijgen in alle activiteiten binnen hun totale IT-infrastructuur. “Met deze nieuwe service kunnen Previder en Thales verschillende beveiligingsmodellen aanbieden, van een laag instapmodel tot een full-service SOC", zegt René van Buuren, directeur Cybersecurity bij Thales Nederland. "Op deze manier stellen wij, samen met Previder, Nederlandse bedrijven in staat hun beveiligingsniveau uit te breiden met intelligent threat detection van een zeer hoog niveau."

  “Detectie is de belangrijkste component van een degelijke en moderne cybersecurity-strategie, naast zorgvuldige analyse van het bestaande netwerk en de preventieve maatregelen die iedere organisatie zou moeten nemen om misbruik te voorkomen”, zegt Van Buuren. Terwijl bij digitale dreigingen iedere seconde telt, zijn er nog steeds bedrijven die er weken, maanden of zelfs jaren later pas achter komen dat gevoelige gegevens het bedrijf hebben verlaten. “Onze technologie en onze experts zorgen er samen voor dat alle activiteit die afwijkt van de norm onmiddellijk wordt gesignaleerd en op waarde wordt geschat, zodat onze klanten wanneer het echt nodig is direct in actie kunnen komen.”

  Tim Timmerman, directeur Previder: “We hebben bewust gekozen voor een p>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 5 oktober 2018 – BlackBerry kondigt nieuwe samenwerkingen, klant-projecten en oplossingen aan met als doel de patiëntenzorg te transformeren en verbeteren met behulp van het Enterprise of Things (EoT).

  “We zetten onze expertise op het gebied van beveiliging, dataprivacy en communicatie in grote sectoren als de auto-industrie, financiële sector en overheid in om de grootste uitdaging in de gezondheidszorg aan te gaan. Dit betreft het gebruik van endpoints om de gezondheidsresultaten van patiënten te verbeteren, terwijl tegelijkertijd de privacy van patiënten wordt gewaarborgd”, zegt John Chen, Executive Chairman en CEO van BlackBerry.

  Om dit te realiseren kondigt BlackBerry een aantal nieuwe samenwerkingen en oplossingen aan. Het bedrijf werkt samen met ONEBIO en brengt een blockchain-oplossing op de markt waarmee op een zeer veilige manier gegevens kunnen worden opgeslagen en gedeeld. Daarnaast komt BlackBerry met het nieuwe besturingssysteem QNX OS for Medical 2.0. Dit systeem wordt gebruikt voor de ontwikkeling van gerobotiseerde chirurgische instrumenten, patiëntbewakingssystemen, infuuspompen, bloedanalysesystemen en andere producten waarbij veiligheid cruciaal is en welke moeten voldoen aan bepaalde wettelijke veiligheidscertificeringen.

  Ook start BlackBerry een samenwerking met Mackenzie Innovation Institue (Mi2) en Melanoma Institue Australia (MIA). Het onderzoeksinstituut Mi2 onderzoekt hoe het reeds aangekondigde BlackBerry® Spark™ platform succesvol kan worden ingezet in de gezondheidszorg. MIA werkt met BlackBerry Workspaces om onderzoekers in staat te stellen kritische onderzoe>>

  Lees verder..

  0 0

  Haarlem, 5 oktober 2018Snow Software, aanbieder op het gebied van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend Management-oplossingen, verwelkomt Ken Schock in het managementteam als Chief Revenue Officer. Schock gaat zich richten op alle zaken rondom de omzet van Snow Software, waaronder sales en de samenwerking met partners. Schock was hiervoor Vice President of Sales voor Noord-Amerika bij Cloudera en daarvoor was hij Senior Sales Leader bij Splunk.  Over Snow Software
  Of het nu door gebrek aan controle, onbegrip of compliancy komt,Snow Softwareis van mening dat de meeste organisaties te veel betalen voor hun software.

  Met een hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, en kantoren over de hele wereld, is Snow Software de grootste ontwikkelaar van Software Asset Management (SAM)-oplossingen. Snow Software zorgt ervoor dat de uitgaven aan bedrijfssoftware goed besteed geld is. Met behulp van Snow Software beschikken organisaties over de juiste licenties voor de software die ze gebruiken – niet te veel en niet te weinig.

  Snow Software heeft meer lokale kantoren en regionale ondersteuningscentra dan alle andere aanbieders van SAM-oplossingen. Meer dan 4.500 organisaties over de hele wereld maken gebruik van Snow Software’s SAM-oplossingen op locatie en in de cloud, om softwarelicenties van meer dan 11 miljoen apparaten te beheren, van mobiel tot desktop, datacenter en in de cloud.

  Kijk voor meer informatie op www.snowsoftware.com  Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS:>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 8 oktober 2018 – Als eerste SAP Partner in Nederland biedt Acorel de zakelijke markt een door SAP gecertificeerd Customer Experience Solution Package. Het bedrijf doet dat met de Acorel Marketing Accelerator, waarmee organisaties binnen acht weken zelf aan de slag kunnen met SAP Marketing Cloud.

  Acorel Marketing Accelerator bestaat uit SAP Marketing Cloud-licenties, aangevuld met Acorel-diensten. Marketeers halen daardoor nóg meer uit SAP Marketing Cloud. Dit platform biedt marketeers een klantspecifiek marketingplatform, bedoeld voor real-time inzicht in klantengedrag, gebaseerd op analyses van grote hoeveelheden gegevens. Met SAP Marketing Cloud benaderen marketeers de klant op een individuele en persoonlijke manier. Met op de klant afgestemde content, op het juiste moment en met doelgerichte campagnes.

  Soepel en snel
  Met de Acorel Marketing Accelerator kunnen organisaties soepel aan de slag met SAP Marketing Cloud. “We zijn trots dat SAP ons als eerste een qualified Solution Package heeft toegewezen”, zegt Taco Schallenberg, directeur van Acorel. “Maar het meest belangrijk is dat het nu voor onze klanten nóg makkelijker wordt om snel met SAP Marketing Cloud aan de slag te gaan. De markt vraagt om snelle time-to-market. Met het BASIC package is een klant al binnen acht weken up and running. Dat levert een hele snelle ROI op.”

  Gewaardeerde partner
  Mark de Bruijn, VP & Head of Marketing EMEA & MEE bij SAP Customer Experience: “Acorel is al jaren een zeer belangrijke en gewaardeerde partner van SAP Customer Experience. Beide bedrijven hechten veel waarde aan persoonlijke interacties met klanten. Met de Acorel Marketing Accelerator wordt het voor organisaties nog gemakkelijker om in korte tijd gebruik te maken van SAP Marketing Cloud, waarmee marketeers zich echt op de individuele klant kunnen f>>

  Lees verder..

  0 0

  Stockholm, 8 oktober 2018H&M en Klarna kondigen vandaag hun wereldwijde partnership aan. Samen werken H&M en Klarna verder aan een naadloze, gepersonaliseerde en betrokken shopervaring voor klanten in H&M’s digitale en fysieke winkelkanalen. De samenwerking resulteert in een inspirerende, relevante en comfortabele ervaring voor miljoenen consumenten in 14 markten waarin H&M opereert. De introductie gebeurt gefaseerd. Engeland en Zweden zijn de eerste landen en zullen naar verwachting in 2019 live gaan. 

  Daarnaast investeert H&M group in Klarna. De investering demonstreert een gedeelde betrokkenheid en visie op het gebied van slimmere retail, waarin continu wordt geoptimaliseerd om de veranderende verwachtingen en voorkeuren van de consument tegemoet te komen.

  ----

  Meer informatie
  Marcommit
  Laura Emous
  035-5822730 of 06- 21574261
  klarna@marcommit.nl

  0 0

  Amsterdam, 8 oktober 2018 – Itho Daalderop, fabrikant van verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen, heeft IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting in de arm genomen voor het ontwikkelen van een nieuwe website. QNH treedt hierbij op als adviserend en uitvoerend partner en zal de front-end en back-end omgeving ontwikkelen en diverse koppelingen realiseren met onder andere Compano en Microsoft Dynamics AX. QNH maakt hierbij gebruik van het Betty Blocks low code platform.

  De nieuwe website van Itho Daalderop moet voldoen aan diverse eisen op het gebied van wendbaarheid, betrouwbaarheid en een goede gebruikerservaring. Een van de eisen is dat de tienduizend producten makkelijk geüpload kunnen worden en dat aanpassingen met één druk op de knop worden doorgevoerd. De verbeterde koppeling met de diverse databases gaat ervoor zorgen dat Itho Daalderop straks veel sneller kan inspelen op veranderingen en nieuwe wensen in de markt.

  Daarnaast wordt de gebruikersinterface een stuk klantgerichter, is de structuur van de website overzichtelijker, wordt de website mobile first ingericht en is er een kleinere kans op fouten. QNH heeft op dit moment al een duurzaamheidstool opgeleverd waarmee klanten na het beantwoorden van een aantal vragen, advies krijgen op het gebied van warmtepompen. Deze komt eerst op de oude website en zal later meegaan naar de nieuwe. 

  Nick Winkelman, Projectleider Digital Marketing bij Itho Daalderop: “We wilden een toekomstgerichte oplossing met een snelle time-to-market en een geweldige user experience. Hiervoor zijn we bij QNH aan het juiste adres. Tijdens de proof-of-concept periode en de fase nul, waarin de scoping is bepaald, verliep de samenwerking zeer voorspoedig en kregen we gedegen en reëel advies. Het is van grote waarde dat QNH kritisch meed>>

  Lees verder..

  0 0

  Belcentrale is begonnen met de uitrol van haar nieuwe Unified Communication pakket onder bestaande klanten. Tot 10 werkplaatsen zijn gratis.

  Het pakket wordt in de eerste fase uitgerold met instant messaging, chat, bestanden delen, video chat, VoIP desktop integratie. Begin 2019 wordt het pakket uitgebreid met e-mail, mobiele telefonie en de Ios/Android app.

  Belcentrale UC richt zich op ervaring- en communicatieresultaten. We minimaliseren de ruis veroorzaakt door meldingen om frustratie te verminderen. We plaatsen alle directe kanalen die er zijn - chat, voice, video, in de handen van mensen en we stellen hen in staat om hun ideeën, emoties en doelen met elkaar te verbinden.

  Belcentrale UC helpt bedrijven een cultuur van transparantie op te bouwen, waar mensen snel leren en evolueren. Het inhuren van nieuwe teamleden kost aanzienlijk minder tijd en moeite. Met onmiddellijke toegang tot teamcommunicatie en samenwerking op eerdere en lopende projecten, leren ze de workflows on the fly en worden ze productief zonder veel formele training.

  Wat maakt Belcentrale UC speciaal?

  Mensen centraal stellen is de sleutel. Dit is heel anders dan andere communicatieplatforms die constant de aandacht van de gebruiker trekken. Belcentrale UC-teams zijn meer verantwoordelijk en toegewijd en het hele bedrijf behaalt betere resultaten. Belcentrale UC gebruikt kunstmatige intelligentie om de gemoedstoestand van mensen te bepalen en communicatiestromen aan te passen op basis van meer dan 50 factoren. Onze missie - een gelukkiger team dat in staat is om de meest ambitieuze doelen te bereiken. Bent u geïnteresseerd in Belcentrale UC en wat het voor u productiviteit en  werknemer tevredenheid kan doen. Neemt contact via www.belcentrale.nl en boek een gratis startup sessie.


  0 0

  Amsterdam, 8 oktober 2018 – Konica Minolta biedt met dokoni SYNC & SHARE een ondernemingsbrede oplossing voor het delen en synchroniseren van bestanden. dokoni SYNC & SHARE is een zakelijke oplossing die op maat is af te stemmen op de behoeften van elk bedrijf. De oplossing biedt daarnaast een beveiligde toegang tot data en informatie vanaf elke plek, op elk moment en met elk apparaat.

  Data is het meest waardevolle bezit van een bedrijf geworden. Daarom is de toegankelijkheid van deze informatie van binnenuit en van buitenaf een belangrijke factor voor het succes van het bedrijf. Deze data moet op een efficiënte manier beheerd worden, want de hoeveelheid data zal naar verwachting vertienvoudigen tegen het jaar 2025. Effectieve, flexibele en snelle toegang tot informatie en het delen ervan is hiervoor onmisbaar. Snel kunnen reageren op veranderende marktsituaties en invloeden van buitenaf is immers een belangrijk concurrentievoordeel voor bedrijven. Het kunnen inspelen op nieuwe trends en toepassen van nieuwe technologieën, plus het koesteren van innovatie zijn onmisbare eigenschappen voor een globale integratie van zakelijke activiteiten en bedrijfsprocessen.

  Oplossingen zoals dokoni SYNC & SHARE zijn daarom van groot belang. Zij ondersteunen deze processen door informatie op elk moment en op elke plek toegankelijk te maken en door een platform te bieden voor een betere samenwerking.

  ECM in lijn met de bedrijfsprocessen en bestaande IT-oplossingen
  Egwin Bovyn, Product Manager IT Solutions Cluster West bij Konica Minolta, legt uit: “dokoni SYNC & SHARE is bedoeld voor de dagelijkse documentverwerking van organisaties door administratie en beheer makkelijker te maken. Je kunt onderweg, waar en wanneer je wilt, werken met al je data bij de hand. dokoni SYNC & SHARE helpt je het werk af te maken en maakt een eind aan IT-barrières die >>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 8 oktober 2018 - Op 8 november aanstaande wordt het boek “Critical Success Factors for effective Business Information Security” ten doop gehouden. Het naslagwerk - met voorwoord van Dick Berlijn, voormalig Chef Defensiestaf en autoriteit op het gebied van (Cyber) Security -  is van de hand van Yuri Bobbert, CISO van NN Group en Talitha Papelard, Directeur Business Security bij Northwave. In ruim 200 pagina’s hebben de auteurs de uitkomsten uit hun wetenschappelijk onderzoek getoetst aan de ervaringen en inzichten van mensen uit de praktijk. In totaal zijn meer dan 100 wetenschappelijke studies geanalyseerd en is praktijkonderzoek gehouden onder 50 respondenten, (waaronder meer dan 20 CISO’s en CIO’s) met als finale een uitgebreide, door een Group Support System (GSS) ondersteunde sessie. Daarna hebben 4 toonaangevende CISO’s gereflecteerd op de onderzoeksuitkomsten. Dit alles heeft geleid tot een diepgravend en toch praktisch handboek voor elke (Chief) Information Security Officer.

  De onderzoekers laten aansprekende CISO’s aan het woord, waaronder Jaya Baloo, CISO van KPN en Ad Krikke, CISO van DSM. Het zijn allen voorlopers in hun vakgebied die verantwoordelijk zijn voor de informatieveiligheid van grote organisaties. De auteurs hebben die inzichten vertaald zodat ze bruikbaar zijn in elke organisatie.

  “De belangrijkste Kritische Succes Factor (KSF) is ontegenzeggelijk de factor mens. In ons onderzoek blijkt dat ruim de helft van de KSF’s daarmee samenhangt en CISO’s bevestigen dat ook ondubbelzinnig. Ze vertelden ons over hoe zij die factoren naar hun hand hebben gezet.” Aldus Yuri Bobbert.

  “Je kunt gemakkelijk verdwalen>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 8 oktober 2018 - ICT-dienstverlener Winvision is, als onderdeel van een zeer select gezelschap van internationale Microsoft-partners, nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Digital Twins, de nieuwe toepassing van Microsoft op het Azure IoT-platform voor slim en duurzaam beheer van gebouwen en objecten. Microsoft heeft Azure Digital Twins op 24 september gepresenteerd tijdens de Microsoft Ignite 2018 conferentie en maakt het medio oktober voor de markt beschikbaar.

  Azure Digital Twins is het eerste IoT-platform dat een volledige digitale representatie maakt van een fysieke omgeving. Dat betekent dat elk gebouw of object – van kantoor, campus of ziekenhuis tot winkelcentrum, parkeergarage, fabriekscomplex, straat en zelfs stad – in context slim beheerd en aangestuurd kan worden. Er is in de digitale omgeving een volledig overzicht van de gemeten beweging, omstandigheid, bezetting en het gebruik en het is mogelijk om in te zoomen tot op het niveau van ruimte, bureau en afzonderlijk apparaat als pomp, afzuiger en sensor. Daarmee geeft Azure Digital Twins een volledig nieuwe dimensie aan concepten als smart buildings en smart cities.

  Dicht bij het vuur als developer
  Winvision is al ruim een jaar betrokken bij de ontwikkeling van Azure Digital Twins. Het IoT-team van Winvision heeft de ervaringen die het opdeed als technologiepartner van BeSense ingebracht in de ontwikkelsessies met het Amerikaanse team van Microsoft. Senior Solution Architect Remco Ploeg van Winvision: “Met ons team waren we wekelijks in overleg met Microsoft om Digital Twins verder te verbeteren. En we blijven in overleg, de ontwikkelingen staan nooit stil. Bij de eerste presentatie eind september tijdens Microsoft Ignite in Orlando waren we dan ook trots. Digital Twins voelt eigen, omdat >>

  Lees verder..

  0 0

  Whether it’s employees collaborating using the latest unified communication tools or customers contacting service teams via video or web chat, users of corporate applications expect high-quality experiences.

  With a growing number of enterprises moving these and other critical applications to the cloud and adopting new digital strategies across the rest of the business, it’s never been as important to have a clear view and control of what’s happening on the corporate network to ensure great user experiences and manage operational risk. 

  That’s why BT has become the first network services provider to offer Riverbed’s SteelCentral Visibility solution ‘as a service’ to enterprises globally.

  BT Connect Intelligence Riverbed gives customers more timely information about how application data crosses their wide area network (WAN). According to John Robertson, vice president, for global service providers at Riverbed, “the SteelCentral visibility solution, delivered from BT’s cloud and ‘as a service’, gives the most comprehensive, integrated and unified solution for monitoring and managing the entire digital experience”.

  Offered with simple, predictable and flexible pricing options based on usage, it’s available with three different service levels — Visibility as a service (Vaas) Bronze, Vaas Silver and Vaas Gold.  It includes consultancy, reporting, design and implementation as well as global support. Customers can try it without any significant cost outlay. A base level service can be deployed and then built up quickly and easily as needed. BT experts are also available to help customers understand any issues identified by the platform and advise on how to resolve them.
  >>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 733 | 734 | (Page 735) | 736 | 737 | .... | 763 | newer