Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 735 | 736 | (Page 737) | 738 | 739 | .... | 763 | newer

  0 0

  BT is de eerste netwerkdienstverlener die Riverbed's SteelCentral Visibility-oplossing ‘As a Service‘ aanbiedt aan bedrijven over de hele wereld. Dit maakt het voor gebruikers veel eenvoudiger om zakelijke toepassingen naar de cloud te verplaatsen.

  BT Connect Intelligence Riverbed Visibility as a Service biedt klanten van BT de meest recente informatie over hoe applicatiegegevens hun Wide Area Network (WAN) doorkruisen. Naarmate bedrijven meer en meer bedrijfskritische applicaties uit de cloud halen, is het belangrijk om een gedetailleerd beeld te krijgen van wat er in het bedrijfsnetwerk gebeurt. Dit maakt het mogelijk om gebruikers een hoogwaardige service te bieden en het risico op storingen te minimaliseren.

  John Robertson, vicepresident van wereldwijde dienstverleners voor Riverbed, zegt: “De SteelCentral Visibility-oplossing, geleverd vanuit BT's cloud ‘As a Service‘, is de meest uitgebreide, geïntegreerde, uniforme oplossing voor het monitoren en beheren van de gehele digitale ervaring.”

  Dit is de nieuwste ontwikkeling in het Dynamic Network Services-programma van BT, dat klanten meer keuze, veiligheid, betrouwbaarheid, service en flexibiliteit biedt bij de uitrol van toekomstige netwerken die hun digitale transformatie ondersteunen.

  Neil Sutton, vicepresident Strategy and Strategic Alliances bij BT, zegt: “We hebben deze dienst, gebaseerd op Riverbed-technologie, ontwikkeld om organisaties te helpen de best mogelijke gebruikerservaring te bieden als onderdeel van hun digitale transformatie. De dienst ondersteunt onze klanten bij de introductie van cloud- en hybridemodellen en strategische ontwikkelingen, zoals Big Data Analytics en IoT.”

  Meer informatie vi>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam/Parijs, 10 oktober 2018 – Shippeo, de Europese marktleider in Supply Chain Visibility, breidt na Amsterdam haar activiteiten nu ook uit naar het Verenigd Koninkrijk. Zo wil het bedrijf tegemoetkomen aan de snelgroeiende vraag van verladers naar voorspellende en real-time informatie over Europese wegleveringen.

  Steve Holmes (47), die is aangetrokken als regionale verkoopdirecteur, brengt meer dan 15 jaar ervaring met zich mee op het gebied van business development en sales in de sectoren logistiek, retail en productie. Voordat hij bij Shippeo kwam, was Steve Head of Business Development en General Manager bij 3t Logistics, waar hij de omzet verhoogde van £ 2,5 miljoen in 2011 tot meer dan £ 18 miljoen in 2018. Steve gaat werken vanuit het nieuwe kantoor in Holborn, Londen.

  "Het Verenigd Koninkrijk is de op één na belangrijkste economie van Europa, en vrachtvervoer over de weg blijft de belangrijkste manier om goederen te vervoeren. Een sterke aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk is voor ons van strategisch belang, omdat we onze positie als Europees marktleider willen verstevigen", zei Lucien Besse, COO en medeoprichter van Shippeo. "Vanwege de grote volumes vracht die in het Verenigd Koninkrijk via de weg worden vervoerd, is het wegennet behoorlijk druk. Door verladers voorspellende en real-time zichtbaarheid te geven over hun leveringen, kan de efficiency van hun supply chain activiteiten aanzienlijk verbeteren. We zijn zeer verheugd Steve te mogen verwelkomen in het team en zullen zijn vaardigheden en ervaring gebruiken om onze business in het Verenigd Koninkrijk snel uit te breiden."

  "Na de afgelopen zeven jaar een succesvol bedrijf in de logistieke sector te hebben opgebouwd, kijk ik er echt naar uit om mijn kennis en expertise in deze nieuwe functie bij Shippeo toe te passen", zegt Steve Holmes. "Shippeo is de innovatieve nieu>>

  Lees verder..

  0 0

  Nistelrode, 10 oktober 2018 - XRC staat vandaag, 10 oktober 2018 stil bij de dag van de duurzaamheid. Wist u dat we binnen 15 tot 20 jaar maar liefst 35% van onze grondstoffen kwijtraken die nu gebruikt worden om uw ICT apparatuur mogelijk te maken?

  De XRC ICT Group en haar ondernemingen werken al jaren aan een duurzame samenleving en staan dan ook 100% achter de wereld van de circulaire economie. XRC verzorgt al jaren voor haar klanten de mogelijkheid om ook duurzaam te ondernemen. Alle gebruikte hardware, zoals bijvoorbeeld (SIP) telefoontoestellen, vaste- en mobiele telefoons, kunnen een 2e of 3e leven krijgen via XRC. XRC ruilt namelijk de oude telefonie omgevingen in bij de klant en geeft die oude apparatuur een nieuwe levenskans.

  XRC geeft daar tevens geld voor terug bij inlevering van die oude telefonie systemen. Deze systemen worden uit elkaar gehaald, schoongemaakt, opnieuw gespoten en voorzien van nieuwe software. De telefoontoestellen zijn nu klaar voor een 2e leven in de ICT markt.

  Dit 2e leven speelt zich niet alleen af binnen onze landsgrenzen, maar ook daarbuiten en zelfs ver daarbuiten in landen waar de communicatie middelen soms nog wat verder achter liggen op de hoog ontwikkelde landen zoals Nederland. Het mooie van de circulaire economie is dat deze cyclus zich steeds weer herhaalt, waardoor de klant altijd voorzien is van de juiste betrouwbare communicatie middelen tegen een betaalbare prijs en XRC en haar partners inclusief eindklanten zo mooi een steentje bijdragen aan de circulaire economie.

  Vanuit de overheid worden bedrijven steeds meer verplicht om een MVO beleid te hanteren in de bedrijfsvoering. Deze bedrijven kunnen wij op een eenvoudige en zelfs winstgevende manier helpen om verantwoord te ondernemen.

  Dus sluit u aan bij de XRC ICT Group (Westcomm en NXTcom partners die hier nog niet mee bekend zijn) en zorg dat we gezamenlijk de wereld een stukje b>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 10 oktober 2018 – Vertiv stelt Joachim Fischer aan als sales director distributie voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De aanstelling van Joachim is onderdeel van een bredere strategie.

  Vanuit München zal Joachim leidinggeven aan het opzetten van een verbeterd productportfolio dat speciaal is ontworpen voor distributie. Ook zal hij helpen bij het creëren van een concurrerend handelsbeleid en een aantal marketinginitiatieven en -programma’s om resellers te ondersteunen. Daarnaast draagt zijn rol bij aan de ondersteuning van nieuwe productontwikkelingen voor dit segment, alsook de marktintroductie van edge computing-oplossingen.

  Joachim brengt waardevolle ervaring op het gebied van distributie met zich mee vanuit zijn vorige positie als algemeen salesmanager voor NEC in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH), waar hij de leiding had over belangrijke ontwikkelingsprogramma’s met betrekking tot distributie.

  “We hebben hard gewerkt om een uitgebreide lijst met waardeproposities te ontwikkelen – een verfijnd productportfolio dat zich richt op distributie, aanvullende investeringen in de werving van resellers en andere investeringen in marketingprogramma’s voor distributie, om er maar een aantal te noemen. Dit doen we als onderdeel van onze bredere go-to-market-strategie, met de ambitie om partnerschappen aan te trekken die gebaseerd zijn op vertrouwen en een sterke wederzijdse groei bij onze distributeurs en resellers”, zegt Karsten Winther, vice president sales voor Vertiv in EMEA. “Dankzij de toevoeging van Joachims expertise hebben we een geweldig potentieel om zowel projecten als ‘run rate business’ op het gebied van distributie aan te trekken, en onze nieuwe initiatieven uit te r>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Haag, 8 oktober 2018 – RedSocks Security, specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit, heeft zich aangesloten bij Cyberveilig Nederland, de brancheorganisatie voor de cybersecuritysector. Cyberveilig Nederland heeft als doel de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en de kwaliteit en transparantie binnen de cybersecuritysector te verhogen. Reden voor RedSocks Security om zich aan te sluiten bij de brancheorganisatie is de overeenkomstige missie om het internet in Nederland veiliger te maken.

  Cyberveilig Nederland is een initiatief van acht cybersecurity dienstverleners. De organisatie nodigt andere dienstverleners binnen de sector uit om zich bij dit initiatief aan te sluiten en heeft de teller inmiddels op ruim 25 leden staan. Gezamenlijk werken zij aan belangenbehartiging, de ontwikkeling van keurmerken en een gedragscode en het weerbaarder maken van Nederland op het gebied van cybersecurity.

  Petra Oldengarm, directeur Cyberveilig Nederland: “Cyberveilig Nederland wil graag de markt van cybersecurity dienstverleners breed vertegenwoordigen. RedSocks Security mag daarin niet ontbreken en we zijn daarom blij dat zij zich bij ons hebben aangesloten.”

  Floris van den Broek, CEO van RedSocks Security: “RedSocks Security zet zich sinds de oprichting al in voor het bestrijden van cybercriminaliteit en het vergroten van het bewustzijn hieromheen met bijvoorbeeld awareness trainingen en phishing testen. Toetreden tot de belangenvereniging voelde dan ook als een logische stap. Samen kunnen we meer urgentie geven aan het belang van cybersecurity en de zichtbaarheid en impact van onze sector vergroten.”

  ----

  Over RedSocks Security
  RedSocks Security is specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag >>

  Lees verder..

  0 0

  Tilburg, 10 oktober 2018 – Op de werkvloer wordt niet zorgvuldig omgegaan met vertrouwelijke documenten. Meer dan de helft van de Nederlandse werknemers (56%) geeft aan weleens onbeheerde papieren met confidentiële informatie te hebben gevonden. Een voorbeeld hiervan zijn CV’s die worden geprint voor sollicitatiegesprekken, maar vervolgens niet op een juiste manier worden opgeborgen. Dit blijkt uit onderzoek van Fellowes. De kantoorexpert voerde het onderzoek uit onder ruim 7000 respondenten uit zeven Europese landen, waaronder Nederland. Zelf zeggen we zorgvuldiger met vertrouwelijke papieren om te gaan: slechts 29 geeft toe deze af en toe te laten slingeren. Veel werknemers kunnen dus informatie inzien die niet voor hen bestemd is.

  Bij het weggooien van confidentiële documenten zijn er ook nog genoeg stappen te zetten. Bij 30 procent van de respondenten belanden de documenten, in zijn geheel of enkele keren gescheurd, bij het afval of oud papier. Het oud papier, met hierin al deze leesbare documenten, wordt vervolgens bij zestien procent van de bedrijven aan straat gezet.

  Veilige opties
  De meest gekozen optie om vertrouwelijke documenten te laten verdwijnen is het versnipperen door middel van een papiervernietiger (37%). Hoewel dit een veilige oplossing is om documenten onleesbaar te maken, bezit 26 procent van de bedrijven deze nog niet. Bij 34 procent staat er een speciale box voor vertrouwelijke papieren. Deze worden vervolgens door een extern bedrijf vernietigd.

  Hajo Hoekstra, Fellowes Director in Benelux, Scandinavië en DACH landen en General Manager Duitsland: “Ondanks dat papieren meestal wel doorgescheurd worden voordat ze bij het afval belanden, is dit geen waterdichte methode om de inhoud veilig te stellen. De prullenbak blijft daarmee nog altijd een goudmijn voor kwaadwillenden. Dat besef lijkt nog niet hele>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam 10/10/18 - Data-analyse van de bezoekers van AutoTrack.nl laat een paar opvallende zaken zien: zo blijken iPhone gebruikers actievere zoekers én hebben ze meer dan anderen een voorkeur voor auto's uit het hogere segment.

  Android vs. iOS
  Uit diverse onderzoeken blijkt dat Android in Nederland een marktaandeel heeft van bijna 86%. Toestellen van onder andere Huawei, Google, Samsung en Sony draaien op dit besturingssysteem. iOS staat met een marktaandeel van 14% op de tweede plek. De toestellen van Apple draaien op dit besturingssysteem.
  De analyse van AutoTrack.nl laat een heel andere percentuele verdeling zien*, namelijk respectievelijk 66% om 34%. Dat betekent dat iPhone gebruikers relatief gezien vaker met hun mobiel naar auto’s zoeken dan mensen die apparaten gebruiken die op Android draaien.

  Verschil in autovoorkeur
  Naast het gegeven dat iPhone gebruikers relatief gezien actiever zijn dan hun Android aangedreven medezoekers, komt er nog een interessant verschil uit de analyse: iPhone gebruikers blijken een meer dan anderen een voorkeur te hebben voor auto’s uit het hogere segment.

  De top-5 meest gezochte modellen laat het volgende zien:

  Android: Opel, Ford, Volkswagen, Audi, BMW
  iOS:Audi, BMW, Mercedes-benz, Volvo, Volkswagen

  De top 10 van de meest gezochte merken versterkt dit beeld:

  Android: Golf, Polo, Focus, Astra, A3, Fiesta, A4, Corsa, Clio,3-serie
  iOS: 3-serie, A3, A4, 1-serie, 5-serie, c-klasse, a-klasse, Focus,Golf, Polo

  Voor alsnog is er geen onderzoek gedaan naar de oorzaken achter deze verschillen. AutoTrack heeft aangegeven de ontwikkeling in de gaten te houden.  Bijlagen

  0 0

  Nieuwegein, 10 oktober 2018 – Netwerkintegrator Avit heeft afgelopen week twee Cisco partner awards gewonnen: de Software Partner of The Year award en de Customer Experience award. “Dit zijn de twee belangrijkste Cisco-awards, aangezien Cisco midden in de transitie zit naar een softwaremodel, zegt Ronald Kraanen algemeen directeur Avit Group. Voor ons betekenen deze twee awards dé erkenning voor de enorme hoeveelheid energie die we de afgelopen jaren hebben gestoken in de ontwikkeling van in-house integratie software. Hierbij richten wij ons op de door klanten gewenste functionaliteiten middels onder andere de integratie van Cisco software met bijvoorbeeld business applicaties en business intelligence.”


  Avit wint de Cisco Software Partner of The Year award (klik voor hi-res versie).

  Vlnr. Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland, Ronald Kraanen, Algemeen Directeur Avit Group, en Edwin Prinsen, Managing Director Cisco Nederland.


  Software als speerpunt
  Cisco zit midden in de transitie naar een subscription based softwaremodel. “Avit is de partner die het afgelopen jaar deze transitie het best heeft helpen versnellen en de meeste klanten voor Cisco op dit terrein heeft binnengehaald”, aldus Cisco Nederland. Kraanen is trots op die prestatie. Hij ziet dit als een erkenning voor de eerder gekozen strategie. “Avit heeft zelf de transitie naar subscription based software een paar jaar >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 11 oktober 2018 – Vorige week maakte Minister van Defensie Ank Bijleveld bekend dat de Nederlandse Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) op 13 april een operatie van de Russen verijdeld zou hebben tegen de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW). Naar verluidt is deze cyberaanval uitgevoerd door de geavanceerde dreigingsactor Sofacy, ook wel bekend als onder andere APT28 of Fancy Bear. Dat Sofacy actief was in Nederland, was bekend bij de onderzoekers van Kaspersky Lab. Echter, gezien de hoeveelheid multinationals, hightechbedrijven en andere toonaangevende organisaties die in Nederland gevestigd is, zouden er logischerwijs meer APT-groepen actief zijn in Nederland. Dit zijn tenslotte belangrijke potentiële doelwitten voor cybergroepen. Daarom heeft Kaspersky Lab’s Global Research and Analysis Team (GReAT) alle bedenkelijke cyberactiviteiten in Nederland in kaart gebracht, met als doel om een overzicht te geven van alle APT-groepen die in Nederland actief zijn of zijn geweest en op welke gebieden hun belangen liggen of lagen.

  Voor dit onderzoek heeft Kaspersky Lab data geanalyseerd die afkomstig zijn van Nederlandse IP-adressen van publieke multi-scannerdiensten, Kaspersky Labs eigen dreigingsinformatie en sinkholes. Daarnaast werd data die vrijwillig door klanten is gedeeld via het Kaspersky Security Network(KSN) onder de loep genomen.

  "De resultaten van het onderzoek zijn verrassend. Zo zijn APT-groepen aangetroffen, waarvan niet verwacht werd dat deze actief zijn in Nederland, zoals the Lamberts”, vertelt Jornt van der Wiel, securityanalist bij Kaspersky Lab.“Naast Sofacy en The Lamberts is de aanwezigheid van nog zeven andere cybergroepen gevonden.Minstens zo verbazingwekkend zijn de bevindingenbij de inspectie van de sinkhole-databases. Er is namelijk een groot aantal organisaties dat met ‘gewone’ malware >>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 11 oktober 2018 – Plantronics (NYSE: PLT), audiopionier en leider in communicatietechnologie, komt ­met nieuwe headsets die afleiding en lawaaioverlast verminderen, zodat medewerkers productiever kunnen zijn. Dit is zeer welkom in een tijd waarin veel wordt gedebatteerd over de productiviteit in open kantooromgevingen. Met de draadloze Savi 8200-headsets kunnen duidelijke telefoongesprekken gevoerd worden, of een werknemer nu in een open kantoor achter zijn bureau zit, in een kleine vergaderruimte telefoneert of rondloopt.

  Volgens een recent onderzoek van  Oxford Economics vindt bijna twee derde van de werknemers dat een gebrek aan stilteruimtes om geconcentreerd te kunnen werken een negatief effect heeft op hun productiviteit, tevredenheid en welzijn. De nieuwe Savi- en Voyager-headsets zijn voorzien van technologie die ruis en afleiding vermindert en gebruikers de mogelijkheid geeft om zich vrij te bewegen in een open kantooromgeving.

  “Slimmer werken in een open kantooromgeving is mogelijk met de juiste technologie en hulpmiddelen die de communicatie en samenwerking tussen medewerkers bevorderen en tegelijkertijd geluid en afleiding inperken”, aldus Shantanu Sarkar, EVP van de headset-businessunit van Plantronics. “Onze innovaties voor mobiliteit en ruisonderdrukking zullen, in combinatie met de Savi 8200- en Voyager 4200-headsets, een direct verschil maken voor de productiviteit en tevredenheid van werknemers door de afleiding in een open kantoor te verminderen.”

  De nieuwe draadloze headsets uit de Savi 8200-serie hebben een bereik tot 180 meter. Werknemers kunnen hierdoor van hun bureau weglopen, bijvoorbeeld om naar een nabijgelegen vergaderruimte te gaan voor een privégesprek, zonder daarbij de heldere audioverbinding te verliezen. De headsets van de Savi 8200-serie>>

  Lees verder..

  0 0

  Gigaset, leverancier van professionele communicatieoplossingen voor kleine en middelgrote organisaties, introduceert zijn nieuwe multicell-systeem N870 IP. Het belangrijkste element van dit nieuwe systeem is het N870-device, dat kan dienen als basisstation, DECT Manager en Integrator. De oplossing voorziet in centraal beheer van zowel kleine installaties als grote installaties op verschillende vestigingen. De N870 biedt beveiliging op basis van SRTP/TLS en is compatibel met verschillende toonaangevende Europese platformen.

  Perfect voor multisite-scenario’s
  De nieuwe N870 IP is gebaseerd op de bekende Gigaset Software Architecture, die garant staat voor eenvoudige implementatie en maximale uitwisselbaarheid met andere producten uit de Gigaset-productreeks voor professionele communicatie. De nieuwe oplossing is perfect voor multisite-scenario’s, zelfs in verschillende landen.Als basisstation en/of DECT Manager ondersteunt de N870 een enkele zone tot 250 gebruikers, zestig basisstations en zestig parallelle gesprekken. Elke satelliet verwerkt tot tien gelijktijdige gesprekken. Eindgebruikers profiteren van optimale flexibiliteit, naadloos doorverbinden en roaming, HD-audio en een intern telefoonboek op basis van LDAP(S). Het systeem biedt ook een uaCSTA-connectie (User Agent Computer Supported Telecommunications Applications) voor Computer Telephony Integration (CTI). Eindgebruikers kunnen met behulp van xhtml-applicaties hun eigen applicaties bouwen en deze toevoegen aan het systeem.

  Snel en gemakkelijk in te stellen
  De N870 IP is door zowel eindgebruikers als resellers gemakkelijk in te stellen. De beste locatie voor de satellieten van het product is gemakkelijk te vinden met behulp van de Gigaset DECT Measurement Kit. De N870 biedt ook professionele zero-touch auto-provisioning set-up en op IPUI gebaseerde handset-registratie. De intuïtieve web-interface met online help-func>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 11 oktober 2018 – GEAR4 introduceert zijn zwaarste beveiligingsoptie voor smartphones tot nu toe: de GEAR4 Platoon. Deze uiterst duurzame iPhone-behuizing biedt een valbescherming tot een hoogte van maar liefst zes meter - dat is hoger dan het gemiddelde raam op de tweede verdieping – dankzij het innovatieve tweeledige ontwerp en de extra impactbescherming van slimme D3O®-technologie.

  GEAR4 Platoon

  Met de Platoon iPhone case tilt Gear4 valbescherming naar een nog hoger niveau. De D3O®-technologie wordt dankzij zijn lichte gewicht en extreme impactbescherming onder meer gebruikt door de Amerikaanse Special Forces en de achterkant van de Platoon is verstevigd met speciaal polycarbonaat dat onder andere gebruikt wordt in kogelwerend glas. Schokabsorberend TPU en de ruime hoeveelheid D3O voorkomen dat serieuze valpartijen schade veroorzaken, zodat dure smartphones als nieuw blijven.

  Het robuuste ontwerp van de Platoon is een eerbetoon aan de militaire apparatuur van de Amerikaanse strijdkrachten, en minstens zo robuust. De versterkte achterkant is ideaal voor het beschermen van kwetsbare, volledig glazen smartphones, terwijl de gekartelde textuur een betere grip biedt.

  • Stevige behuizing met een tweeledige constructie
  • Extreme valbeveiliging: getest vanaf zes meter
  • Extra bescherming achterkant voor alle glazen telefoons
  • Gekartelde textuur voor een betere grip
  • Slank ontwerp  Bijlagen

  1.4 MB png 

  0 0

  Amsterdam, 11 oktober 2018 – Internet is voor een gamer wat een Formule 1 auto is voor een coureur: een onmisbaar onderdeel dat altijd in topconditie moet zijn. Waar de Formule-1 valt of staat met snelheid en precisie, is dat voor gamers net zo belangrijk. Tegenwoordig loggen de meeste gamers in op een server – of het nu om een single- of multiplayer game gaat. Haperend internet of een trage verbinding zijn daarbij geen optie. Ook voor gamers kan een kleine stuurfout winst of verlies betekenen. Hoe getalenteerd hij ook mag zijn, Max Verstappen is nergens zonder zijn racewagen. Net zoals een gamer nergens is zonder een goede router. Maar wie denkt dat de vergelijking daar ophoudt, heeft het mis.

  Stabiliteit
  Vroeger hadden Formule 1-wagens nog het meest weg van een sigaar op wielen. Dat is nu wel anders. Het geavanceerde ontwerp zorgt ervoor dat de wagens ontzettend stabiel op de weg liggen. De kans om uit de bocht te vliegen, is daardoor een stuk kleiner en de snelheden liggen een stuk hoger. Een beetje vergelijkbaar met de internetstabiliteit die nodig is om een game te spelen. Uitval of haperingen kunnen funest zijn – niemand wil een game verliezen puur omdat ze uit het spel worden gegooid. Met de geïntegreerde high performance modem biedt de FRITZ!Box 7590 de beste verbindingskwaliteit en razendsnel internet voor je apparaten thuis. De 7590 wordt, net als een Formule 1-auto, regelmatig van updates voorzien, waardoor de stabiliteit behouden blijft en uitvalveiligheid van de verbinding is gewaarborgd.


  Klik op de afbeelding om naar de video te gaan.

  Snelheid
  De snelheden in Formul>>

  Lees verder..

  0 0

  Sitecore Symposium 2018, Orlando, Florida Sitecore®, internationaal marktleider in digitale experience management software, maakt vandaag nieuwe mogelijkheden bekend in de Sitecore Experience Cloud™ – het platform voor end-to-end content, commerce en personalisering om merken te helpen hun digitale ervaringen te vernieuwen. De onthulde innovaties van de gelanceerde versie 9.1 van Sitecore Experience Platform, waaronder JavaScript Services (JSS), Sitecore Omni, en machine learning op een geheel nieuw niveau in Sitecore Cortex™, breiden de power van het meest veelzijdige digitale marketingplatform in de bedrijfstak om de rijkste en meest relevante digitale ervaringen aan klanten te leveren.

  Daarnaast maakt Sitecore de ondertekening bekend van de definitieve overeenkomst over de overname van Stylelabs, ontwikkelaar van het platform Marketing Content Hub® (zie afzonderlijk persbericht). Het toevoegen van het platform van Stylelabs aan Sitecore zorgt dat marketingteams de complete levenscyclus van content beheersen. Ze kunnen de impact van specifieke elementen content op het individuele gedrag van klanten herkennen. Hierdoor zijn ze in staat ervaringen binnen het hele traject van de klant aan te passen.

  "Sitecore is er volledig op gericht marketeers en ontwikkelaars de macht te geven om gepersonaliseerde klantervaringen te leveren die essentieel zijn voor de differentiatie van merken," zegt Mark Frost, CEO van Sitecore. De continue ontwikkeling van wereldklasse oplossingen in de Sitecore Experience Cloud en de uitbreiding met Stylelabs tonen aan dat we een marketingplatform voor nu én voor de toekomst ontwikkelen. Wij leveren de m>>

  Lees verder..

  0 0

  Oracle en LinkedIn hebben de handen ineengeslagen om HR-professionals te helpen te voldoen aan de veranderende vraag van de talenteconomie. Een serie nieuwe integraties tussen Oracle’s Human Capital Management Cloud (Oracle HCM Cloud) en Taleo Enterprise Edition en LinkedIn ondersteunt HR-teams in het aantrekken, betrekken en behouden van medewerkers door hun talentvijver uit te breiden, de sollicitantenervaring en interne mobiliteit te verbeteren en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden te vergroten.

  “De wereld van het werk verandert snel, en dit creëert nieuwe kansen en uitdagingen voor talentmanagers”, zegt Scott Roberts, Vice President of Business Development bij LinkedIn. “We zijn verheugd samen te werken met Oracle om betere oplossingen te creëren en ervoor te zorgen dat het aannemen en ontwikkelen van talent zo naadloos en effectief mogelijk kan plaatsvinden.”

  Technologie blijft de wereldwijde arbeidsmarkt voor talent transformeren, mede dankzij de opkomst van automatisering en de noodzaak om vaardigheden te blijven ontwikkelen. Om deze veranderingen het hoofd te bieden en de uit de hand lopende recruitmentkosten en het toenemende personeelsverloop tegen te gaan, moet HR zijn strategieën en technologieën aanpassen. De nieuwe integraties tussen LinkedIn en Oracle HCM Cloud en Taleo Enterprise Edition komen tegemoet aan deze behoefte en stellen HR-teams in staat om de ervaring, vaardigheden en carrièredoelen van hun talent op holistische wijze te benaderen. Zo bereiken zij een goede afstemming tussen de professionele verantwoordelijkheden van iedere medewerker en de algehele businessdoelstellingen van een organisatie.

  “De snel veranderende internationale arbeidsmarkt dwingt organisaties in iedere sector opnieuw te kijken naar hoe ze medewerkers aantrekken, betrekken en behouden”, zegt Nagaraj Nadendla, Group Vice President, Product Development bij Oracle. “>>

  Lees verder..

  0 0

  Descartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSX: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiek-intensieve organisaties, kondigt aan dat het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bandenspecialist Tyres on the Drive haar klanten nu de mogelijkheid biedt om online zelf afspraken in te plannen met de oplossing van Descartes voor dynamische afspraakboeking en routeplanning. De oplossing biedt een onderscheidende klantervaring en vergroot tegelijkertijd de productiviteit van de Tyres on the Drive-vloot en -technici.

  “Om de ervaring van onze klanten te verbeteren, wilden we ze de mogelijkheid bieden om zelf afspraken in te plannen, maar dan wel op basis van specifieke businessparameters, zodat wij zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan”, zegt Ray Fernandez, CEO van Tyres on the Drive. “We kozen voor de oplossing van Descartes, omdat we hiermee tijdens het aankoopproces kunnen inspelen op de keuze van klanten en zo realtime geoptimaliseerde afspraakboekingen bieden.”

  Tyres on the Drive biedt klanten een mobiele bandenservice op een tijdstip en locatie naar keuze. Het bedrijf beschikt over honderd technici en een vloot van zeventig busjes verspreid over het Verenigd Koninkrijk. Samen voeren de technici in 2018 circa 150.000 klussen uit. Descartes heeft het bedrijf geholpen zijn grotendeels handmatige, op contactcentra gebaseerde afspraakboekingsproces te vervangen.

  image

  Het afspraakboekingsproces dat door Tyres on the Drive is geïmplementeerd, maakt deel uit van de Routing-, M>>

  Lees verder..

  0 0

  Heerenveen,11 oktober 2018 – Zebra Technologies Corporation(NASDAQ: ZBRA), een innovator welke via verschillende oplossingen bedrijven in staat stelt een prestatievoorsprong te realiseren, heeft de nieuwe generatie handheld mobiele computers op bedrijfsniveau onthuld. Deze is ontworpen om retail, productie en

  0 0

  • Wereldwijde organisaties (waaronder Qlik, Cognizant, Experian en Pluralsight) slaan handen ineen om een data literate wereld voor iedereen mogelijk te maken
  • In het project komen educatieve en professionele trainingsbronnen samen met interactieve assessment tools en toegang tot een expert-community
  • Zie ook www.thedataliteracyproject.org
  Amsterdam, 11 oktober 2018 - Vandaag lanceren wereldwijde marktleiders het Data Literacy Project om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar datavaardige werknemers. De community is opgezet met als doel de maatschappij vloeiend ‘data’ te leren spreken en stelt data literacy centraal in zowel individueel- als bedrijfssucces.

  Data literacy is een onmisbare vaardigheid in de vierde industriële revolutie. Data literacy stelt iedereen in staat vragen te stellen over data en machines, kennis op te bouwen, besluiten te nemen en de betekenis ervan met anderen te delen. Toch schatten experts dat slechts 1/3 van de mensen écht vol zelfvertrouwen kan werken met data.*

  Het Data Literacy Project is opgezet door Qlik, marktleider in data-analyse, en verder uitgewerkt in samenwerking met vijf medeoprichters: Cognizant, Experian, het Chartered Institute of Marketing, Pluralsight en Data to the People. Deze organisaties zullen de agenda bepalen, het educatieve materiaal en de trainingen leveren en ervoor zorgen dat het project ook daadwerkelijk zijn doel behaalt.

  “Door de opkomst van automatisering, robotica en kunstmatige intelligentie, wordt het steeds belangrijker dat we vertrouwen hebben in onze eigen datavaardigh>>

  Lees verder..

  0 0

  De Data Literacy Index, uitgevoerd door Qlik in samenwerking met wetenschappers van de Wharton School en IHS Markit, toont correlatie tussen bedrijfsprestaties en data literacy-niveau van medewerkers

  • Index laat zien dat bedrijven met een grote focus op data literacy een tot wel 5% hogere bedrijfswaarde tonen
  • Hoewel de meerderheid van de managers zich realiseert hoe belangrijk datavaardigheden onder werknemers zijn, zet minder dan 20% zich in voor het verbeteren van deze vaardigheden
  Amsterdam, 11 oktober 2018 - Grote bedrijven waarbij een hoger percentage werknemers over de juiste datavaardigheden beschikt, rapporteren een bedrijfswaarde die wel 320 tot 534 miljoen dollar hoger ligt dan die van hun minder vaardige concurrenten. Dit blijkt uit een grootschalig uitgevoerd wetenschappelijk onderzoek dat in opdracht van Qlik werd uitgevoerd in het kader van het eerder gelanceerde Data Literacy-project.

  Corporate data literacy is de mate waarin de werknemers van een bedrijf in staat zijn data te lezen, analyseren en in te zetten bij het nemen van besluiten. Organisaties moeten er niet alleen voor zorgen dat werknemers over de juiste datavaardigheden beschikken, maar dat deze vaardigheden vervolgens ook worden ingezet bij het nemen van besluiten, om zo mee te kunnen doen met de vierde industriële revolutie.

  Hoewel er een duidelijk verband bestaat tussen bedrijfswaarde en de mate van data literacy binnen een bedrijf, zit er nog steeds een kloof tussen de mate waarin bedrijven het belang van data literacy erkennen en de manier waarop ze data literacy stimuleren. Hoewel 92% van de managers zich realiseert hoe belangrijk datavaardigheden onder werknemers zijn,>>

  Lees verder..

  0 0

  Amstelveen, 11 oktober 2018 — Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, introduceert Cloud Configuration Groups: een nieuwe technologie voor microsegmentatie. Netwerkbeheerders kunnen hiermee in een handomdraai access points, switches en routers in groepen onderverdelen. Met Cloud Configuration Groups worden workflows van netwerkbeheerders vereenvoudigd voor het implementeren, beheren en bijwerken van groepen netwerkapparaten, zonder verlies van maatwerk of conflicten met traditionele segmentatietechnologieën.

  De microsegmentatie is mogelijk op een of meer locaties op bedrijfsbreed niveau. Beheerders krijgen de mogelijkheid om eenvoudig en snel het toegangsnetwerk te segmenteren in aansluiting op de zakelijke behoeften. Op deze manier hoeven ze zich niet langer aan te passen aan of genoegen te nemen met de beperkingen van traditionele segmentatietechnologieën. De Cloud Configuration Groups zijn een aanvulling op de traditionele technologieën voor netwerksegmentatie, zoals IP, VLAN, en ACL.

  Gaby Kroet, Regional Sales Director Benelux bij Aerohive Networks: “Wij zijn erg trots op de introductie van de cloud architectuur van Aerohive. De nieuwe Cloud Configuration Groups zetten de op netwerkbeleidsregels gebaseerde architectuur van Aerohive kracht bij. Hiermee breidt Aerohive het unieke productenaanbod uit en biedt zij de meest flexibele en schaalbare infrastructuur in de IT-industrie.”

  ----

  Over Aerohive Networks
  Aerohive (NYSE: HIVE) verbindt klanten op eenvoudige en betrouwbare wijze met de informatie, applicaties en inzichten die zij nodig hebben om te groeien. Het simpele, schaalbare en veilige platform levert mobiliteit zonder beperkingen. Voor haar wereldwijde klanten is ieder access point een startpunt. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive b>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 735 | 736 | (Page 737) | 738 | 739 | .... | 763 | newer