Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 736 | 737 | (Page 738) | 739 | 740 | .... | 763 | newer

  0 0

  Barneveld, 12 oktober 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, presenteert op de vakbeurs Unleash HR Europe zijn suite van Human Capital Management (HCM) oplossingen, inclusief Infor CloudSuite HCM, Talent Science en Workforce Management. Daarnaast deelt Jonathan Parsons, HR-directeur bij Triumph Motorcycles, hoe Infor HCM het bedrijf helpt zijn interne werknemerservaringen te stroomlijnen met de externe merkbeleving.

  Unleash HR is de grootste HR-techshow ter wereld, en vindt dit jaar op 23 en 24 oktober plaats in de RAI Amsterdam. Er worden zo’n 10.000 deelnemers verwacht. Tijdens het evenement zal Infor een reeks onderwerpen bespreken, uiteenlopend van de verbinding tussen data science en HR dankzij Artificial Intelligence (AI) en analytics, tot manieren om op een efficiëntere wijze beter talent aan te trekken in uiteenlopende industrieën.

  “De Human Capital Management software van Infor vervangt complexe processen en workflows door intuïtieve, met AI verrijkte oplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen om HR-professionals te ondersteunen, de werving van het beste talent te versnellen en de juiste mensen te motiveren hun prestaties te verbeteren”, zegt Graham Claydon, EMEA Sales Director HCM Solutions bij Infor.

  “Triumph Motorcycles is een fantastisch voorbeeld van hoe Infor HCM kan worden ingezet om innovatie te kanaliseren, de klantervaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat d>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, 12 oktober 2018 – De wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics is een strategische distributieovereenkomst aangegaan met NVIDIA. Daarmee zal Arrow datacenter-platformen, zoals NVIDIA® DGX™, NVIDIA virtual GPU (vGPU) en NVIDIA® Tesla® in de EMEA-regio distribueren.

  Cloud, IoT en virtualisatieoplossingen zijn belangrijke elementen in het portfolio van totaaloplossingen en diensten van Arrow. De overeenkomst met NVIDIA zorgt voor een sterke uitbreiding van dit aanbod, en biedt legio nieuwe zakelijke kansen voor het IT-kanaal: zowel op het gebied van (virtuele desktop)infrastructuur, virtuele grafische verwerking, servers, supercomputers (HPC) als opslag. De oplossingen van NVIDIA vormen een aanvulling op het bestaande serveraanbod van wereldwijde marktleiders. Dankzij de overeenkomst kunnen value-add resellers en solution providers nu uit één bron worden voorzien bij de bouw van datacenters en infrastructuren voor hun klanten.

  Het IT-kanaal heeft nu de mogelijkheid om virtuele GPU’s samen met andere infrastructuuroplossingen aan te bieden. Daarmee kunnen grote gegevensvolumes met hoge snelheid worden verwerkt: de technologische voorwaarden die vereist zijn voor bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie-, IoT- en blockchaintoepassingen.

  Het kanaal kan onder andere beschikken over NVIDIA vGPU, dat gebruikers schaalbare en kosteneffectieve prestaties in virtuele- en cloudomgevingen biedt, en het NVIDIA Tesla-platform, dat is ontworpen voor de meest veeleisende high-performance computing en hyperscale workloads in het datacenter. Ook NVIDIA DGX, ’s werelds eerste portfolio, speciaal bedoeld voor kunstmatige intelligentie systemen, zoals deep-learning en analytics is beschikbaar voor solution providers en value-add resellers.

  “Door deze nieuwe strategische overeenkomst met NVIDIA zullen onze >>

  Lees verder..

  0 0

  Zojuist is bekendgemaakt de De Persgroep en RTL een verregaande strategische samenwerking aangaan en daarmee de relatie met BrandDeli beëindigt. Hierbij geven wij graag reactie op dit bericht.

  CEO van BrandDeli, Allard Ruyl: “Het is spijtig dat De Persgroep de samenwerking beëindigt, we hebben altijd erg fijn samengewerkt en we weten dat dit wederzijds is. Maar we zijn realistisch en begrijpen dat dit voortkomt uit strategische keuzes. Met het vertrek van De Persgroep verliezen we een deel van onze online inventory, maar gelukkig wordt er bij ons hard gewerkt aan het digitaliseren van ons TV product. Dit zal enorm veel nieuwe inventory opleveren. Afgelopen zomer hebben wij samen met FOX Sports succesvol een volledig adressable reclameblok uitgezonden. Talpa kondigde al aan voornemens te zijn dit samen met KPN uit te rollen, maar ons is het reeds gelukt zonder operator omdat FOX Sports de feed in hun FOX Sports GO app in eigen beheer heeft. We hebben dus al succesvol in een gedupliceerd TV-signaal een geheel reclameblok met “TV-reclame op maat” uitgezonden. Dit bekent een grote doorbraak in de ontsluiting van nog meer kwalitatieve video inventory waar adverteerders omheen kunnen adverteren en we zullen hier in de aankomende weken dan ook verder in experimenteren. We juichen de samenwerking op het gebied van adressable TV alleen maar toe, want we zijn verheugd dat er stappen worden gemaakt. Zoals iedereen weet is BrandDeli ontstaan bij de gratie van samenwerking en dit zien we graag terug in de markt. Los van de kleine bewegingen waarbij een partij het ene jaar door de ene partij en het andere jaar door de andere partij wordt vertegenwoordigd, is het noodzakelijk dat wij ons op lokaal niveau in de Nederlandse markt vereningen en weten te vinden. Want alleen dan kunnen wij duurzame oplossingen blijven bieden aan onze adve>>

  Lees verder..

  0 0

  Shell en Deliveroo zijn een samenwerking aangegaan voor de bezorging vanuit de winkels van vier Shell-tankstations, in de steden Leiden, Rotterdam en Amsterdam. Hiermee is de bezorging aan huis mogelijk van een breed assortiment uit de winkels van Shell. Dit zijn frisdrank, bier, chips & nootjes, ijs en chocolade en koekjes. “Deliveroo wil altijd een optie zijn wanneer je aan eten denkt, daar hoort ook dit aanbod bij. We zien de meerwaarde van deze samenwerking voor onze klanten, vanwege het brede aanbod en de centrale locaties van de Shell-shops,” zegt Stijn Verstijnen, directeur Deliveroo Nederland.

  “Deliveroo is de eerste bezorgdienst waar Shell wereldwijd mee samenwerkt. Steeds meer mensen willen het gemak van online bestellen en laten bezorgen. Shell heeft alles in huis voor de lekkere trek, daar kunnen mensen nu ook thuis van genieten”, zegt Saskia Boeve, National Sales Manager bij de retailorganisatie van Shell.

  Pilot in Amsterdam, Rotterdam en Leiden
  In eerste instantie gaat het om een proefperiode tot het einde van het jaar, waarbij wordt bezorgd vanuit vier deelnemende Shell-shops in stedelijke omgevingen. Twee in Amsterdam, één in Rotterdam en één in Leiden. Shell heeft op het platform van Deliveroo een eigen shop waar mensen hun bestelling kunnen doen. Een bezorger van Deliveroo haalt vervolgens de producten op bij de Shell-shop en brengt het naar de klant. Verstijnen: “Wij willen Deliveroo-klanten een zo groot mogelijk aanbod bieden via onze app en website. De vier Shell-winkels waaruit wij nu bezorgen zijn een goede start van de proef.” Boeve: “Iedereen is welkom bij Shell, nu ook online. Na de proefperiode bekijken we de vervolgstappen op dit vlak.”

  Populairste producten
  Klanten kunnen een keuze ma>>

  Lees verder..

  0 0

  De maatregelen die Nederlandse bedrijven nemen om zich te beschermen tegen cybercrime zijn ontoereikend. Volgens branchevereniging Cyberveilig Nederland kan het inzetten van ethische hackers een belangrijke oplossing zijn om zich beter te wapenen tegen de risico’s en voor het verbeteren van de informatiebeveiliging. Daarom brengt het vandaag een stappenplan uit om organisaties te helpen zogenaamde ‘Coordinated Vulnerability Disclosure’ te implementeren.

  Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) bracht onlangs een nieuwe ‘Leidraad Coordinated Vulnerability Disclosure’ uit. Het doel van Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD) is om samen te werken met ethische hackers waarmee zij een bijdrage leveren aan de veiligheid van ICT-systemen door kennis over kwetsbaarheden te delen. De leidraad beschrijft onder andere spelregels waaraan hackers zich dienen te houden als zij kwetsbaarheden willen onderzoeken bij organisaties. De leidraad is ervoor bedoeld om bedrijven te helpen een eigen CVD-beleid te ontwikkelen.

  “In de praktijk merken onze leden dat veel organisaties moeite hebben met een goede implementatie van het CVD-beleid binnen hun organisatie”, zegt Petra Oldengarm, directeur van Cyberveilig Nederland. “Daarom hebben wij een stappenplan ontwikkeld dat zowel Nederlandse bedrijven als onze leden kan ondersteunen in het implementeren van dit beleid. Onderdelen van dit stappenplan zijn bijvoorbeeld het zorgen voor betrokkenheid van bestuur en management, het inrichten van een proces voor het afhandelen van een melding van een kwetsbaarheid door een hacker en het testen van het proces om er zeker van te z>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 oktober 2018 – Hans Böhm van Beerwulf, een e-commerce platformvoor craftbier, heeft gisteravond de Digital Transformers Awards 2018 in ontvangst genomen. Hiermee is hij dit jaar de beste digital change-maker van Nederland. De awards zijn in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren. De overwinning van Hans Böhm is een bewijs van het belang van mensen in de digitale transformatie;  iedereen binnen het bedrijf moet mee hierin.

  Hans Böhm: “Deze Award is een geweldige waardering en stimulans voor Beerwulf als organisatie. Het is een team effort geweest en ik wil alle medewerkers bedanken dat ze mij digitaal getransformeerd hebben. Hiermee wil ik zeggen dat zij mij veel hebben geleerd en dat ik zonder hen hier niet had gestaan.”

  Hans Böhm werd gekozen uit ruim 40 inzendingen door een kritische vakjury bestaande uit de winnaar van afgelopen jaar Gerhard van der Bijl, CDO en CIO bij Royal FloraHolland, Tjalling Smit, directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS, Marietje Schaake, Europees Parlementslid van D66, Marc Salomon, o.a. Dean of the Amsterdam Business School (ABS), Professor in Decision Sciences bij de UvA.

  Marietje Schaake van de jury: “Bij deze awards gaat het om daadwerkelijk geboekte resultaten en niet om het hebben van alleen een plan. Böhm en zijn team kon het beste de resultaten aantonen en daarom waren wij het als jury, na lang beraad, eens dat Beerwulf de winnaar is. De groei die het team van Beerwulf heeft doorgemaakt was voor ons doorslaggevend.” Schaake vervolgt: “Daarnaast zei Böhm toe de belangen van d>>

  Lees verder..

  0 0

  image

  Eén op de zes Amerikanen heeft een smart speaker in huis. Eind dit jaar doet de Nederlandstalige Google Home zijn intrede in de Nederlandse huishoudens. Daarnaast worden steeds meer gewone huishoudelijke apparaten (stofzuiger, koelkast, thermostaat) ‘slim’. Deze apparaten maken het leven makkelijker, maar tegelijkertijd wordt alle data bijgehouden, uitgewisseld en doorgestuurd aan grote bedrijven. Volgen deze apparaten klakkeloos onzewensen of hebben ze ook invloed op ons gedrag, relaties en identiteit? En: welke rol kunnen ze spelen in verhalen?

  Naar deze vragen heeft het VPRO Medialab het afgelopen jaar onderzoek gedaan. Het resultaat is een bijzonder, multimediaal project, Home Smart Home, dat gelanceerd wordt op de Eindhovense Dutch Design Week. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  Home Smart Home shorts: Drie korte films MAYA, RITA en ALEX
  VPRO Medialab wil de mogelijke gevolgen van het samenleven met smart devices voor een groot publiek invoelbaar maken. Daarom vroeg zij jonge filmmakers scenario’s te verbeelden in drie korte films.

  MAYA (Nils en Anouk Vleugels)
  Tom’s digitale assistent weet eerder dan hij dat zijn vriendin hem gaat dumpen. Zij begint maatregelen te nemen om de klap voor Tom te verzachten - helpen deze nou of werken ze juist tegen hem?

  Kijk de film via deze link (wachtwoord: Hom3Sm@rtHom3)

  RITA (Elly Scheele en Ivo van Aart)
  Vluchteling Amina leert Nederlands praten>>

  Lees verder..

  0 0

  GAC Business Solutions uit Oirschot is dit jaar uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Noord-Brabant. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prestigieuze prijs dinsdag aan directeur Eric van Driel. Volgens jurylid Van den Hoogenband investeert GAC Business Solutions van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

  Gezonde werkplek
  GAC Business Solutions is opgericht in 1987 en levert innovatieve bedrijfssoftware die mkb-bedrijven ondersteunt bij de automatisering en optimalisatie van hun bedrijfsprocessen. Er werken 146 mensen, waarvan 130 in Nederland. Hoewel het bedrijf al jaren bezig is met een vitale werkomgeving, is hier het afgelopen jaar extra werk van gemaakt.

  Zo zijn onder andere werkplekken prettiger ingedeeld en zijn deskbikes en ergonomische krukken aangeschaft. Maandelijks is er een specialist op kantoor aanwezig, zodat medewerkers vragen kunnen stellen over gezondheid en vitaliteit, maar ook om hen te inspireren met tips voor een gezonde werkplek. Ook wordt, ter ontspanning, deskyoga aangeboden. Per 1 januari 2018 is verder gestart met een zogenoemde vitale lunch: door samen (gezond) te lunchen ontstaat meer verbinding tussen verschillende afdelingen, wat weer bijdraagt aan een positieve en dus gezonde werkomgeving. En met succes, want het verzuim is door dit beleid zeer laag: slechts 1,1 procent.

  Deskbikes
  "De prijs is echt een verrassing," zegt Eric van Driel. "Al hebben we hier wel erg ons best voor gedaan natuurlijk. Maar uiteindelijk doen we het voor onszelf. Zo hebben we deskbikes gekocht en hebben we daaraan gekoppeld een eigen app ontwikkeld. Daarmee kunnen medewerkers een challenge doen, waarbij geld kan worden verdiend voor een goed doel. Zelf leefde ik vroeger ongezond en >>

  Lees verder..

  0 0

  Commvault, leverancier van enterprise oplossingen voor back-up en herstel, archivering en gegevensbeheer in elke hybride omgeving, introduceert een oplossing die het in samenwerking met Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft ontwikkeld. Het gaat om een volledige integratie van de softwareoplossing Commvault Complete Backup & Recovery met de StoreOnce-systemen van HPE, waaronder HPE StoreOnce Catalyst. De software van Commvault draagt daarbij zorg voor de complete cyclus van databeheer voor StoreOnce-systemen van HPE. De naadloze integratie tussen deze systemen met behulp van Catalyst Copy biedt een oplossing voor actuele problemen op het gebied van back-ups, herstel en compliance. Deze oplossing vereist minder menselijke tussenkomst en stelt organisaties in staat om de voortdurende gegevensaanwas op te vangen.

  De integratie van de softwareoplossing Commvault Complete Backup & Recovery met de HPE StoreOnce-systemen stroomlijnt de opslagkosten, reduceert het netwerkverkeer, maakt het mogelijk om data probleemloos te verplaatsen en vereenvoudigt het databeheer. Gebruikers kunnen daarnaast een beroep doen op ingebouwde functies voor betrouwbare en kostenefficiënte back-ups naar de public, private of hybrid cloud. Deze mogelijkheden worden verzorgd door HPE Cloud Bank Storage, een functie die wordt opgenomen in een nieuwe release van de software van HPE die in november gepland staat.

  De nieuwe oplossing van Commvault en HPE biedt ondersteuning voor deduplicatie aan de bron met een laag bandbreedteverbruik die voorziet in geautomatiseerde verplaatsing van data en lagere opslagkosten naarmate data veroudert. De gegevensoverdracht vindt plaats op basis van definieerbare beleidsregels. De oplossing biedt daarnaast ondersteuning vo>>

  Lees verder..

  0 0

  Colt Technology Services heeft de uitbreiding van zijn Colt IQ Network in Berlijn aangekondigd. Het doel is om de digitale transformatie van klanten in de regio te ondersteunen met on demand en high-bandwidth netwerkservices. Met deze uitbreiding zal het Colt IQ Network in Berlijn meer dan 500 gebouwen verbinden. Daarvoor zal ruim 100 kilometer aan glasvezelkabel in de Duitse hoofdstad gelegd worden. Berlijn is de derde aangekondigde uitbreiding in 2 maanden, na Spanje en Ierland. Colt investeert dan ook significant in een wereldwijde dekking.

  Met de investeringen kan het Colt IQ Network tegemoetkomen aan de groeiende connectiviteitsbehoefte van digitale ondernemingen in de regio. In Berlijn is Colt sinds 1997 exploitant van zijn eigen Metropolitan Area Network (MAN). Het Colt IQ Network is een intelligent, voor 100 Gbps geoptimaliseerd netwerk dat meer dan 850 datacenters en carrier hotels in alle delen van de wereld verbindt. Dit netwerk biedt de beste quality of service in zijn categorie, is geoptimaliseerd voor SDN, NFV en cloud-diensten en omspant vier continenten.

  Volgens een recent onderzoek door de Kamer van Koophandel van Berlijn (IHK) heeft 70% van alle bedrijven in de Duitse hoofdstad behoefte aan verbindingen met een minimale snelheid van 100 Mbit/s. Dankzij zijn sterke lokale aanwezigheid kan Colt high-bandwidth aanbieden aan technologiepark Berlin Adlershof, een van de meest succesvolle hightech omgevingen van Duitsland en d>>

  Lees verder..

  0 0

  MobileIron de security oplossing voor het moderne werken, heeft Gemeente Emmen geholpen om op tijd te voldoen aan alle eisen van de GDPR en de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG). MobileIron heeft de gemeente geholpen om de veiligheid en efficiëntie van diverse interne en externe communicatiekanalen te optimaliseren ten gunste van de dienstverlening en samenwerking met externe stakeholders.

  De gemeente koos in 2012 voor de oplossingen van MobileIron, toen het management met iPads wilde werken. In 2016 breidde de gemeente de samenwerking met MobileIron verder uit toen zij met alle apparaten overstapten van Blackberry naar iOS. Recent werd de inzet van MobileIron nader uitgebreid om te kunnen voldoen aan de vereisten van de BIG en GDPR ten aanzien van (mobiele) beveiliging en toegangsbeheer. Zo moet de gemeente in staat zijn om mobiele apparaten op afstand te lokaliseren, blokkeren en wissen.

  “Gemeente Emmen opereert op basis van maatschappelijk draagvlak en is continu in gesprek met haar inwoners, erkende overlegpartners, ondernemers en maatschappelijke partners en -instellingen,” aldus Maarten Visser, concern manager bij het Concern Management Team (CMT) van Gemeente Emmen. “Goede informatie en communicatie is hierbij van groot belang. In het kader van  e-participatie kunnen burgers bijvoorbeeld digitaal van zich laten horen over het gemeentelijk beleid. Optimale beveiliging van onze communicatieprocessen en data is – mede in het kader van de recente privacywetgeving – cruciaal.”

  De inwoners van Emmen profiteren nu buiten het gemeentehuis van effectievere mobiele diensten zoals onderhoud, toezicht en inspecties. Dit komt doordat mobiele medewerkers nu onderweg informatie of nieuwe verzoeken ontvangen, waar zij vroeger pas terug op kantoor hun e-mail weer konden lezen en nieuwe bezoeken konden inplannen. Verder kan Gemeente Emmen nu ook efficiënter en v>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 oktober 2018 – RTB House, wereldwijd leverancier van state-of-the-art retargeting-technologie voor topadverteerders, is het enige Poolse bedrijf dat in de ‘Big Five’-categorie staat van de Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Het bedrijf staat op de tweede plaats in de categorie van grote techbedrijven die uitzonderlijk snel groeien. Daarnaast staat RTB House op de 32e plaats van snelst ontwikkelende techbedrijven in de ‘Fast 50’-categorie.

  image

  De grote techbedrijven die binnen de ‘Big Five’-categorie vallen moesten voldoen aan specifieke criteria. Zo moesten ze minstens vier jaar actief zijn op de markt en in de geanalyseerde jaarlijkse perioden een operationele omzethebben gegenereerd van tenminste 50.000 euro, maar in het laatste geanalyseerde jaar mocht deze omzet niet minder bedragen dan 25 miljoen euro. RTB House behaalde een omzetgroei van 415 procent, wat resulteerde in de tweede plaats onder technologiebedrijven in Centraal Europa.

  De Fast 50 is de hoofdcategorie van de Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. De ranglijst erkent en profileert de vijftig snelst groeiende bedrijven in de regio op basis van hun omzetgroei over een periode van vier jaar (2014-2017). In deze categorie is RTB House geëindigd op de 32e plaats.

  “Het is een fantastisch jaar geweest voor RTB House”, zegt Daniel Surmacz, COO van RTB House. “Onze technologie en continue ontwikkeling werden al erkend door bekende industrie-experts en onderscheiden met verschillende prijzen, maar nu maken we ook nog eens deel uit van d>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 15 oktober 2018: de kwartaalomzet van Icecat N.V., de beursgenoteerde uitgever van productgegevens voor de wereldwijde ecommercemarkt, nam in het derde kwartaal van 2018 toe met 19,7% toe tot 2,13 miljoen euro, vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder. De winst voor belastingen nam toe met 64% tot 516K euro dankzij een verbeterde brutowinst en relatief lagere bedrijfskosten.


  Bedragen in euro.

  Syndy overname: sturen op synergie
  Syndy, overgenomen in het 1e kwartaal 2018, ligt op schema om in de loop van 2018 winstgevendheid te worden. Financiële, marketing- en verkoopsynergiën zijn inmiddels gerealiseerd. De focus ligt nu op het realiseren van operationele synergiën door het verplaatsen van retailer templating- en datafeed-jobs naar Icecat's near-shore teams. De vrijgekomen cashflow wordt gebruikt om verder te investeren in uitbreiding van het ontwikkelteam, om de verbetering van het Syndy PIM (product informatiemanager), zoals gebruikt door merk- en retail-klanten, te versnellen.

  Icecat-catalogus en gebruik blijven snel groeien
  Wat de niet-financiële KPI's betreft, zijn de trends in het 3e kwartaal positief. De statistieken zijn gebaseerd op 1,1 miljard product-datasheet-downloads door ecommercebedrijven en consumenten gedurende het 3e kwartaal 2018*. Het aantal productdatasheets (PDS) in de catalogus steeg op jaarbasis met 19% tot 5,4 miljoen. Het aantal ondersteunde merken is met 8% gegroeid tot 21 duizend en het aantal ondersteunde productcategorieën groeide met 11% tot 4.927. Veel van de nieuwe categorieën zijn in mode, doe-het-zelf en speelgoed. Het aantal geregistreerde e-commerce kanaalpartners groeide met 8% tot 79 duizend en het aantal technische interfaces met retail-platformen nam toe met 15% tot 3.000**>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 15 oktober 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, kondigt een nieuwe firewall-lijn aan: Zyxel ATP. Mkb’ers hebben hiermee eindelijk een kosteneffectieve manier om hun netwerken en hun gegevens te beschermen, zelfs tegen zero-day aanvallen waar conventionele security-oplossingen geen vat op hebben.

  Zyxel ATP is een alles-in-een gateway die met schaalbare, cloudgebaseerde sandboxing en meerdere extra beveiligingslagen zowel bekende als onbekende cyberbedreigingen kan opsporen en blokkeren.

  Onbekende bedreigingen kunnen niet worden tegengehouden door conventionele beveiligingsoplossingen. Het aantal van dit soort bedreigingen groeide in de tweede kwartaal van vorig jaar met 40 procent ten opzichte van het kwartaal ervoor.

  “De ransomware-epidemie van vorig jaar is een waarschuwing dat je geen gevoelige informatie of grote sommen contant geld hoeft te hebben om doelwit te zijn”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “En tot nu toe was de geavanceerde technologie die nodig is om deze bedreigingen af te weren voor de meeste mkb’ers onbetaalbaar. Met de ZyWALL ATP-serie en zijn meerlaagse bescherming is deze budgetdrempel voor het mkb aanzienlijk verlaagd.”

  Sandboxing
  Zyxel ATP maakt gebruik van sandboxing, waarmee onbekende en potentieel gevaarlijke datapakketjes in een veilige, verborgen omgeving worden geplaatst om te bepalen of ze veilig zijn voordat ze wel of niet worden toegelaten.
  Veel bedreigingen halen de sandbox niet. Zoals de meeste beveiligingsoplossingen beoordeelt Zyxel ATP inkomende datapakketten door hun&>>

  Lees verder..

  0 0

  Rijen, 15 oktober 2018 SecureMe2 lanceert een rack-variant van zijn SAM Cyber Alarm, de SAM-Pro-1; een softwarevariant VirtualSAM en een nieuwe versie van het klantportaal MijnSAM. Deze producten maken deel uit van de cyberalarmdiensten die door SecureMe2 en zijn partners op abonnementsbasis worden aangeboden.

  Aad van Boven, CEO en medeoprichter van SecureMe2: “Organisaties realiseren zich steeds beter dat goede security niet alleen vraagt om preventie, maar ook om detectie en respons. Preventieve maatregelen zoals firewall en antivirus, zijn niet meer genoeg. Want de techniek en de mens kunnen falen. Dat falen moet direct gedetecteerd worden, zodat een organisatie direct adequate maatregelen kan treffen. Met deze nieuwe producten dragen we bij aan snelle en betrouwbare detectie.”

  Rack-versie SAM-Pro-1
  SecureMe2 levert sinds 2016 het SAM Cyber Alarm. Deze wordt aangeboden als een klein apparaat dat elke ondernemer makkelijk in een meterkast kan onderbrengen. Grotere organisaties geven de voorkeur voor de montage in een 19" computerrack aangezien dat beter past bij hun IT-inrichting. De nieuwe SAM-Pro-1 maakt dat mogelijk. De functionaliteit is dezelfde als van de compacte versie van SAM Cyber Alarm. Door een inbouwdiepte van slechts 18 cm kan de SAM-Pro-1 ook gemonteerd worden in ondiepe racks. De SAM-Pro-1 heeft bovendien een display waarop eventuele aansluitfouten worden weergegeven. De kosten voor de SAM-Pro-1 kunnen worden meegenomen in de abonnementsprijs zodat investeringen vooraf niet nodig zijn.  VirtualSAM (vSAM)
  Naast de vraag naar een rack-versie van het SAM Cyber Alarm ontstond ook vraag naar een virtuele variant. SecureMe2 heef>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Haag, 15 oktober 2018 - IT-dienstverlener @Valley heeft dit jaar een omzetgroei van 30% gerealiseerd. Het bedrijf viert dit jaar zijn 15-jarig bestaan en heeft kunnen groeien dankzij gunstige economische ontwikkelingen en de vraag naar IT@ the speed of business. Dit is het model dat @Valley heeft ontwikkeld om complexe ICT-vraagstukken terug te brengen tot de essentie en organisaties stevige grip te geven op hun IT. Bovendien verstevigde @Valley het afgelopen jaar zijn marktpositie in de retail- en vervoerssector.

  Ton van der Tuijn, algemeen directeur: “We kijken terug op een succesvol jaar, waarin we verder zijn gegroeid. Samen met mijn collega’s zetten we ons elke dag voor de volle 100% in om de complexe vraagstukken van organisaties uit handen te nemen en een passende oplossing te bieden. Wij geloven in een waardevolle verbinding en blijven focus houden op innovatie, service en kwaliteit in ons team om onze klanten in deze groeimarkt goed van dienst te zijn. Om de komende jaren verdere groei binnen @Valley te ondersteunen, zijn er het afgelopen jaar al 16 nieuwe medewerkers gestart, van wie drie medewerkers zeer recent. Maar er zijn nog meer functies te vervullen, dus we zijn nu hard op zoek naar nieuwe medewerkers.”

  Dave Redondo (38) is in dienst getreden als Account Manager. Hij beschikt over ruime sales en marketing ervaring, opgedaan bij uiteenlopende bedrijven zoals Misco Solutions en Citrix. “In mijn nieuwe functie als Account Manager zet ik mij in om voor klanten en prospects een trusted advisor te zijn. Dit doe ik door het voor hen uit handen nemen van complexe ICT vraagstukken waarin business continuïteit en compliancy centraal staan.”

  Mark Joosen (35) is aangetrokken als Solutions Engineer. Mark is afkomstig van Avantage, waar hij jarenlang als Service Engineer werkte. “Als Solutions Engineer ga ik voor de klanten van @Valley zorgen >>

  Lees verder..

  0 0

  IT-dienstverlener Caesar Groep heeft de meerjarige opdracht gewonnen voor het beheren en door ontwikkelen van het Omgevingsloket Online (OLO2). Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zette vanuit de Directie Concern Informatievoorziening de offerte voor OLO2 uit in het voorjaar van 2018. De opdracht heeft een geraamde opdrachtwaarde van 2 miljoen euro.

  Met Omgevingsloket online (www.omgevingsloket.nl), in gebruik bij alle provincies, gemeenten en waterschappen, kunnen burgers en bedrijven digitaal een aanvraag of melding doen voor omgevingsvergunningen en watervergunningen. De overheid kan met Omgevingsloket online de aanvragen behandelen. Ook kan met Omgevingsloket online een vergunningscheck worden gedaan om te zien of een vergunning of melding nodig is. Sinds 2012 is Caesar Groep al verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van Omgevingsloket Online.

  Binnen het door het Ministerie aangegeven kader deed Caesar Groep het kwalitatief meest passende aanbod. In plaats van een aanbod voor klassiek beheer (vast plus variabel) deed Caesar een continuïteitsaanbieding, waarbij het team in stand wordt gehouden gedurende de formele contractduur (van 3 jaar), plus de mogelijkheid om te verlengen. De feitelijke opdrachtnemer is Value&Result, onderdeel van Caesar Overheid, welke is gespecialiseerd in het modelleren vanuit bedrijfsregels en wetgeving naar directe procesuitvoering via het Be Informed-platform.

  Dick Hof, Directeur bij Caesar Overheid: “Wij zijn er bijzonder trots op dat wij de ruimte hebben gezocht om een oplossing te bieden die past bij de huidige levensfase van het omgevingsloket online. Op die manier kunnen we in onze dienstverlening ook echt invulling geven aan onze doelstelling om zo duurzaam mogelijke oplossingen te bieden. Het wederom winnen van OLO2 sterkt ons in het vertrouwen dat de markt dit waardeert.”

  0 0

  Amsterdam, 9 oktober 2018 - Ondernemers regelen binnenkort een stuk eenvoudiger en sneller een Standaard Bankverklaring. Want SBR Banken - de organisatie die de aanlevering van financiële rapportages vereenvoudigt – start binnenkort een pilot met eHerkenning en iSHARE.

  Jaarlijks vragen tienduizenden ondernemers een Standaard Bankverklaring aan bij hun bank, omdat hun tussenpersoon het financiële overzicht nodig heeft voor bijvoorbeeld het maken van de jaarrekening of het opstellen van een oprichtingsakte.Ondernemers doen dit door hun tussenpersoon te machtigen om namens hen een Standaard Bankverklaring bij hun bank op te vragen.

  Het regelen van deze machtiging is nu een omslachtig – grotendeels papieren – proces dat door banken en tussenpersonen als inefficiënt, tijdrovend en foutgevoelig wordt ervaren. En dat bovendien voor elke verklaring opnieuw moet worden gedaan. Maar hier komt verandering in. Want SBR Banken gaat ’t een stuk makkelijker, sneller en veiliger maken om een Standaard Bankverklaring te regelen. De pilot zal dit uiteraard moeten ondersteunen.

  Volledig digitaal & fijnmazig
  In de pilot regelen ondernemers hun Standaard Bankverklaring met behulp van eHerkenning en iSHARE. Met hun eHerkenning-identiteit kunnen ondernemers hun accountants machtigen om bepaalde diensten af te nemen bij de bank. Bijvoorbeeld het aanvragen van een Standaard Bankverklaring. Volledig digitaal. Dat scheelt tijd en geld, en voorkomt fouten in het proces.

  Het afsprakenstelsel iSHARE stelt ondernemers in staat om heel fijnmazig rechten toe te kennen. Wanneer zij zijn ingelogd met eHerkenning, geven ondernemers aan wie, wanneer, welke bankgegevens en voor hoe lang mag opvragen. Dat is ten opzichte van de huidige situatie waarbij differentiatie in het toekennen van rechten niet mogelijk is, een enorme stap voorwaarts.

  Sander Middendorp, direc>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 16 oktober 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, breidt zijn samenwerking uit met ADP, een leverancier van human capital management (HCM) oplossingen, om zijn wereldwijde HCM-klanten toegang te geven tot payroll-producten en diensten van ADP. Ze kunnen daarbij gebruikmaken van bepaalde gestandaardiseerde processen, waaronder single sign-on (SSO), zodat ze hun wereldwijde personeelsbestand efficiënter kunnen beheren. Het bijhouden van gegevens van werknemers wereldwijd kan de compliance-risico’s vergroten, en de naleving van de geldende wetgeving complexer maken. Door samen te werken met marktleiders op het gebied van wereldwijde HR- en payroll-technologie wil Infor organisaties beter ondersteunen, zodat ze risico’s kunnen beperken en zich aan strenge lokale richtlijnen tussen landen kunnen houden. Tegelijkertijd biedt Infor een robuuste HCM-oplossing die ook salarisadministratie omvat.

  “Onze uitgebreide samenwerking met Infor brengt marktleiders bij elkaar met als doel een naadloze wereldwijde payroll-ervaring te bieden”, aldus Don McGuire, president of Employer Services International bij ADP. “Onze gezamenlijke multinationale klanten kunnen nu beter omgaan met de complexiteit van wereldwijde salarisadministratie en hun aandacht richten op het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.”

  Dankzij de uitgebreide samenwerking tussen Infor en ADP kunnen klanten profiteren van een multinationaal salarisadministratiemodel inclusief HCM. Dit helpt ze succesvol te zijn met behulp van een gestandaardiseerde oplossing. Daarnaast hebben multinationale organisaties nu meer opties voor cloudapplicatietechnologie, die is ontworpen om governance en compliance beter te ondersteunen en om risico’s te verlagen.

  >

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 16 oktober 2018ZIVVER, het platform dat bedrijven helpt om GDPR-compliant te zijn op het gebied van communicatie, heeft 12 miljoen dollar groeifinanciering opgehaald. Toonaangevende Europese investeerders Dawn Capital, DN Capital en bestaande investeerder henQ Capital droegen bij aan de Series A-investering, waardoor de uitbreiding van ZIVVER naar andere markten, zoals de advocatuur en zakelijke dienstverlening, en andere landen versneld plaats kan vinden.

  ZIVVER biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor veilige e-mail en bestandsoverdracht. De focus ligt daarbij op de grootste oorzaak van datalekken: menselijke fouten, zoals het verkeerd adresseren van e-mails, toevoegen van onjuiste bijlagen en het gebruik van zwakke wachtwoorden. “Onze toepassingen voor e-mail en het delen van bestanden helpen gevoelige informatie te beschermen vóór, tijdens en na het verzenden van berichten en grote bestanden tot 5.000GB”, vertelt Rick Goud, directeur en medeoprichter van ZIVVER. "Onze software classificeert de inhoud van het bericht in combinatie met de juiste ontvanger en stelt actief verbeteringen voor of waarschuwt nog voordat berichten worden verzonden. Daarnaast beveiligen we berichten en bestanden met sterke encryptie en authenticatie, waardoor we voldoen aan de strengste privacywetgeving. Zelfs die in Duitsland.”

  Sinds de introductie van het platform in 2017 heeft ZIVVER een aanzienlijk marktaandeel veroverd in de Nederlandse gezondheidszorg en de publieke sector, waaronder twintig procent van alle Nederlandse ziekenhuizen en twintig procent van de Nederlandse gemeenten. ZIVVER mag inmiddels onder meer de Rivas Zorggroep, Antoni van Leeuwenhoek en ICT NML (gemeenten Weert, Nederweert, Roermond en Venlo) tot zijn klanten rekenen. ZIVVER is echter geschikt voor bedrijven in iedere sector. De software werkt namelijk samen met Ou>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 736 | 737 | (Page 738) | 739 | 740 | .... | 763 | newer