Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 737 | 738 | (Page 739) | 740 | 741 | .... | 763 | newer

  0 0

  Schiphol-Rijk, 16 oktober 2018 - McAfee, het device-to-cloud cybersecuritybedrijf, kondigt vandaag de verdere uitbreiding van de McAfee Security Innovation Alliance (SIA) aan met de toevoeging van 17 nieuwe partners en 16 nieuwe gecertificeerde integraties. McAfee SIA versnelt de ontwikkeling van open en interoperabele beveiligingsproducten, versimpelt de integratie met complexe gebruikersomgevingen en biedt zo een echt geïntegreerd, verbonden security ecosysteem om de waarde van bestaande investeringen in security te maximaliseren.

  Uit het laatste McAfee Labs Threats Report blijkt dat er in het afgelopen jaar meer dan 240 openbaar gemaakte beveiligingsincidenten hebben plaatsgevonden. Cyberdreigingen blijven dus toenemen, in zowel omvang als in complexiteit. Bovendien is de totale hoeveelheid ransomware met 57% toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor en ook malware is toegenomen, met 34%. Dit toont aan dat het steeds belangrijker wordt dat cybersecuritypartijen met elkaar samenwerken om de uitdagingen van het veranderende cyberlandschap aan te pakken.

  “Het wordt voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om het hoofd te bieden aan de nieuwste risico’s en cyberdreigingen,” zegt D.J. Long, vice president strategic business development bij McAfee. “McAfee begrijpt dat niet één cybersecuritybedrijf alle dreigingen kan voorkomen. Met het McAfee SIA-programma kunnen bedrijven gebruikmaken van gecertificeerde geïntegreerde oplossingen van marktleiders. Zo helpen we ze data te beschermen en risico’s te minimaliseren met een kleinere investering.”

  De volgende nieuwe partners hebben zich aangesloten bij de McAfee Security Innovation Alliance:

  • Atos
  • Aujas
  • Corsa Technology
  • CyberX
  • Cyber Observer
  • DB Cybertech
  • Fidelis Cybersecurity
  • Idaptive
  • >

   Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM, 16 september 2018 – Het Nederlandse Interxion NV (NYSE:INXN), een toonaangevende Europese aanbieder van carrier- en cloud neutrale colocatie datacenterdiensten, kondigt vandaag aan dat AWS Direct Connect beschikbaar is op de Interxion Schiphol Campus.

  In tegenstelling tot een verbinding via het reguliere internet biedt AWS Direct Connect een directe netwerkverbinding met de AWS Cloud. Klanten van Interxion, die hun netwerk en private IT-omgevingen op de Schiphol Campus coloceren, kunnen zo beschikken over een hogere bandbreedte, lagere latency, een robuust netwerk en lage kosten.

  “Steeds meer van onze klanten migreren applicaties en workloads naar de cloud en hebben een hybride IT-architectuur. Voorspelbare netwerkprestaties zijn voor die partijen van groot belang”, aldus Michel van den Assem, Managing Director bij Interxion Nederland. “Met de toevoeging van AWS Direct Connect biedt de Interxion Schiphol Campus organisaties een krachtige omgeving om zulke hybride IT-architecturen te realiseren.”

  AWS Direct Connect is nu beschikbaar op 10 datacentercampussen van Interxion in Europa; naast Amsterdam beschikken ook de campussen in Kopenhagen, Dublin, Frankfurt, Frankfurt, Madrid, Marseille, Parijs, Stockholm, Wenen en Zürich over de directe aansluiting.

  Over Interxion
  Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Eur>>

  Lees verder..

  0 0

  Commvault, wereldwijd leverancier van zakelijke oplossingen voor back-up en herstel, archivering en gegevensbeheer in elke hybride omgeving, kondigt het Commvault Command CenterTM aan. Hiermee zet het een nieuwe norm op het gebied van software-interfaces. Command Center is de nieuwe gebruikersconsole voor alle Commvault-software. De nieuwe interface is vanaf december beschikbaar op basis van een gratis upgrade voor alle klanten.

  De inzet van artificial intelligence en machine learning voor het analyseren en automatiseren van databeheerstaken vraagt om een nieuwe benadering van interactie met software voor gegevensbeheer. De focus ligt hierbij op het realiseren van zakelijke en operationele doelstellingen.

  Het Commvault Command Center tilt web-based interfaces naar een hoger niveau. De combinatie van een HTML5-interface en voortdurende optimalisatie op basis van artificial intelligence en machine learning draagt bij aan een compleet nieuwe gebruikservaring. Het Command Center brengt analyse- en visualisatiemogelijkheden, op rollen gebaseerde beheer- en beveiligingsfuncties, interactieve en proactieve dashboards en orkestratie samen binnen de software voor gegevensbeheer van Commvault. Daarmee neemt de oplossing gebruikers werk uit handen, zodat ze zich kunnen richten op hun inhoudelijke taken.

  Commvault Command Center past zich aan de manier waarop gebruikers met hun software voor gegevensbeheer omgaan aan, zodat ze nieuwe inzichten kunnen opdoen en meer grip krijgen op hun data. Hiertoe biedt de oplossing gestroomlijnde onboarding voor het platform, gegevensbescherming, herstelmogelijkheden en orkestratie van de beoogde resultaten. Gebruikers profiteren onder meer van bewaking en analyse van de key performance indicatoren voor het functioneren van de oplossingen van Commvault, de dataomgeving en de voortgang ten aanzien van de door de gebruikers gedefinieerde doelstellingen.

  Het Commvault Command Center zet een nieuwe>>

  Lees verder..

  0 0

  Juniper Networks, leverancier van geautomatiseerde, schaalbare en veilige netwerken, en Nutanix, leverancier van enterprise webscale cloud-infrastructuren, maken bekend dat ze hun bestaande samenwerking met nieuwe initiatieven hebben uitgebreid. Het doel is om bedrijven een eenvoudiger traject te bieden naar een multi-cloudarchitectuur waarin het netwerkbeheer en de beveiliging naadloos zijn geïntegreerd met de rekencapaciteit en IT-opslag. Bedrijven die voor een multi-cloudomgeving kiezen hebben behoefte aan vereenvoudigd en geautomatiseerd netwerkbeheer en geïntegreerde en flexibele beveiliging. Om dit mogelijk te maken hebben Juniper Networks en Nutanix hun samenwerking uitgebreid met het aanbieden van een naadloze integratie tussen virtuele en fysieke netwerken, die essentieel is in de toekomst van multi-cloudtoepassingen.

  Het doel van Juniper’s Contrail Enterprise Multicloud is het aanbieden van integratie met de API’s van Nutanix. Dit biedt bedrijven een verbeterd overzicht van alle gevirtualiseerde workloads binnen hun netwerk en draagt bij aan geautomatiseerd beheer van de netwerkstructuur. De integratie van het 

  0 0

  Barneveld – Global technologie-integrator en managed services provider – en onderdeel van de NTT Group – Dimension Data opent een Digital Workplace Center of Excellence in het NTT Global Innovation Center in Silicon Valley.

  Door de uitgebreide combinatie van spraak-, video-, end-user computing-, mobiliteits- en beveiligingstechnologieën voorziet de werkplek van de toekomst in voortdurende innovatie van nieuwe bedrijfsmodellen, processen en resultaten. Het Center of Excellence gaat geïntegreerde producten en diensten van bekende technologiebedrijven tot leven brengen. Voorbeelden zijn Apple, Cisco en VMware. Dit laat zien hoe Dimension Data met andere bedrijven samenwerkt om te zorgen voor het beste gebruik van technologie, afgestemd op de unieke behoeften van elke organisatie.

  Het Center of Excellence, gevestigd in de innovatiehoofdstad van de wereld, laat geavanceerde digitale-werkplektechnologieën zien, zoals samenwerkings- en securitytools van Cisco en VMware Workspace ONE, het digitale, kennisgedreven werkplekplatform. Ook toont Dimension Data hoe Apple-apparaten te combineren zijn met de managed-servicediensten van het bedrijf, waardoor bedrijven altijd en overal een goede mobiele ervaring kunnen bieden.

  Gasten kunnen het gesprek aangaan met experts die werken aan innovaties die de toekomst van werken zullen veranderen. In het centrum zijn de volgende technologieën te bekijken, gebundeld via Dimension Data Endpoint Lifecycle Management (ELM) Services, met als doel de gebruikerservaring te verbeteren en uitgebreide analytics te bieden.

  • Securityoplossingen die phishingaanvallen voorkomen, inloggegevens beschermen en frauduleuze applicaties detecteren.
  • Moderne same>>

   Lees verder..

  0 0
 • 10/16/18--06:42: Persbericht: Empty batteries
 • We have more and more access to WiFi and charging possibilities for our wireless devices. That means we can just continue to be online as much as we like. When you look from a business perspective there might be two reasons why you should be concerned. One of them is that your employees might be working too much, not taking enough downtime from work, possibly risking burnout. The other thing is: what is this constant stream of traffic doing to your API’s? How do they perform and how could you know?

  Battery life
  Battery life has been one of the limiting factors in our mobile use of devices the last couple of years because we are relying more and more on smart phones, tablets, and even smart watches or sports watches. One of the most often heard complaints is that the battery life is rapidly decreasing when the device gets older. And with that decreasing battery life becomes comes the necessity of charging your mobile devices.

  When you are in a car you can charge through the cigarette lighter (which is now of course not so well named because more and more people don’t smoke in cars these days) or a USB port. In public transport, whether it's a bus or train or even a plane, the possibilities to charge a mobile device were limited until a couple of years ago (or even still). I've always wondered why a train which on itself runs on electricity was not able to offer some charging to mobile devices incorporated into seats or desks in the train. I'm not talking about wireless charging I'm talking about charging via USB or lighting cables. Just put an USB outlet or a Qi charging point if you want something fancy with no wires.

  I see more and more possibilities to charge>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 oktober 2018 - KnowBe4, aanbieder van trainingsmateriaal voor het uitvoeren van awareness en phishing trainingen, kondigt vandaag aan dat er dit kwartaal (Q3 2018) twee keer zo veel heeft verkocht als hetzelfde kwartaal vorig jaar (Q3 2017). Het bedrijf heeft een groot aantal nieuwe klanten opgetekend, onder andere vanwege de publiciteit en schandalen rondom cybercriminaliteit

  “Aangezien er een groot aantal cyberaanvallen voorkomen, is het cruciaal om medewerkers aan te leren na te denken voor ze klikken. Veel hacks starten met een phishing mail of een telefoontje om informatie los te weken. Het is essentieel dat medewerkers dat soort oplichtingspraktijken herkennen. En zodoende investeren bedrijven in de digitale weerbaarheid van hun medewerkers. Dit kwartaal was daarom een druk kwartaal voor ons,” stelt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4.

  Het bedrijf heeft ondertussen kantoren op vier continenten en opende afgelopen kwartaal nog een nieuw kantoor in Singapore om de Aziatische markt te veroveren. Om de groei in banen te lijnen werd recent nog een nieuwe CFO aangesteld Krish Venkataraman. Venkataraman is een veteraan die eerder onder andere werkte bij de Europees-Amerikaans beursmaatschappij Euronext. Zijn laatste rol was als CFO bij fintechbedrijf Dealogic dat onlangs is overgenomen. Verder kreeg KnowBe4 afgelopen kwartaal erkenning in de vorm van awards, zoals de Channelnomics Security Award, en drong het bedrijf door tot plaats 96 in de INC. 500 (ranking voor snelst groeiende bedrijven in de VS).

  Voor meer informatie, bezoek www.knowbe4.com.

  ##

  Over KnowBe4
  K>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 oktober 2018 – Cybercriminaliteit dreigt de wereldmarkt in 2021 jaarlijks 6 biljoen dollar te gaan kosten. Dat is gelijk aan het bruto nationaal product van het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Door de snelle digitalisering nemen de cybersecurity risico’s snel toe en bedrijven kunnen maar moeilijk bijblijven. Dat blijkt uit onderzoek van ESI ThoughtLab, een economische denktank uit de Verenigde Staten.

  ESI Thoughtlab deed onderzoek onder 1.300 grote organisaties, verrichte benchmarkonderzoek en hield diepte interviews met diverse experts. Voor het onderzoek werd samengewerkt met een groot aantal organisaties waaronder Protiviti, Baker McKenzie, CyberCube, HP Inc., KnowBe4, Opus, Security Industry Association en Willis Towers Watson.

  Risico’s van digitale transformatie
  Het onderzoek laat zien dat de risico’s snel toenemen naarmate organisaties meer investeren in digitalisering. 57 procent van de respondenten ziet het delen van data met partners en leveranciers als snelst groeiende risico op kwestbaarheid. De introductie van nieuwe technologie en apparatuur is met 48% het tweede snelst groeiende risico.

  Executives verwachten bovendien dat het aantal aanvallen via een geconnecteerde leverancier of leverancier alarmerend snel gaat toenemen. Het aantal aanvallen dat wordt ondernomen via een derde partij stijgt naar verwachting met 247%. En andersom verwacht men dat het aantal aanvallen dat via de eigen netwerken wordt ondernomen op anderen gaat stijgen met 284%.

  Eigen personeel grootste bedreiging
  Het gevaar van hacken komt vooral van slecht geïnformeerd en opgeleid personeel. Maarliefst 87 procent van alle respondenten zien ongetraind personeel als het grootste cybersecurity risico. De meeste aanvallen op bedrijven komen van malware en spyware>>

  Lees verder..

  0 0

  Lavide Holding N.V. (“Lavide”) heeft op 16 oktober 2018 een overeenkomst gesloten met M. Dirken voor de verkoop van Gastvrij Nederland BV. Deze overeenkomst is gesloten met de ontbindende voorwaarde dat de BAVA van 12 november 2018 instemt met deze overdracht. Afgesproken is dat M. Dirken de vennootschap overneemt voor een overnamesom van EUR 1, waarbij de volgende winstclausule is afgesproken:

  • Bij een netto winst na belasting over de periode van 1 november 2018 tot 31 december 2018 die tussen de EUR 10.000 en EUR 16.667 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 7.500 worden betaald aan Lavide. Indien deze netto winst meer dan EUR 16.667 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 12.500 worden betaald aan Lavide.

  • Bij een netto winst na belasting over de periode van 1 januari 2019 tot 1 januari 2020 die tussen de EUR 60.000 en EUR 100.000 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 35.000worden betaald aan Lavide. Indien deze netto winst meer dan EUR 100.000 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 50.000 worden betaald aan Lavide.

  • Bij een netto winst na belasting over de periode van 1 januari 2020 tot 1 januari 2021 die tussen de EUR 60.000 en EUR 100.000 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 35.000worden betaald aan Lavide. Indien deze netto winst meer dan EUR 100.000 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 50.000 worden betaald aan Lavide.

  • Bij een netto winst na belasting over de periode van 1 januari 2021 tot 1 januari 2022 die tussen de EUR 60.000 en EUR 100.000 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 35.000worden betaald aan Lavide. Indien deze netto winst meer dan EUR 100.000 bedraagt, zal een aanvullend bedrag van EUR 50.000 worden betaald aan Lavide.
  De koper accepteert met deze overname ook de bestaande leningen van EUR 293.100 vanLavideaan Gastvrij Nederland BV, met dien verstande dat dochter >>

  Lees verder..

  0 0

  Tegen 2025 kan de wereld niet meer om blockchain heen: de technologie wordt onderdeel van mainstream business en ondersteunt toeleveringsketens wereldwijd. Dit voorspelt het nieuwste rapport van het Capgemini Research Institute. Door investeringen en partnerships zal de distributed ledger technologie (DLT) de maakindustrie, consumentenproducten en retailsector domineren. Dit luid een nieuw tijdperk van transparantie en vertrouwen in.

  Het rapport "Does blockchain hold the key to a new age of supply chain transparency and trust?" biedt een overzicht van bedrijven en regio’s die zichzelf klaarstomen voor blockchain. Het voorspelt bovendien dat blockchain tegen 2025 alom vertegenwoordigd is in de mainstream business. Van alle organisaties die blockchain implementeren, doet slechts 3% dit op grote schaal en bevindt 10% zich in de pilotfase. De resterende 87% bevindt zich in het eerste stadium van de experimentele fase.
  image De UK (22%) loopt voorop met grootschalige implementaties en pilots van blockchain. Nederland bevindt zich in de middenmoot met 9%. De koplopers zijn optimistisch dat blockchain zijn potentieel zal waarmaken en meer dan 60% gelooft zelfs dat blockchain de samenwerking met partners nu al verandert.

  0 0

  Maastricht, 17 oktober 2018 - Valid helpt Boon Edam, producent van systemen voor fysieke toegang, om met een connected platform een nieuwe stap te zetten in de modernisering van de producten, waardoor klanten optimaal inzicht krijgen en het onderhoud kan worden gestroomlijnd. Internet of Things, Machine Learning en Predictive Maintenance komen binnen bereik.

  De bedrijfsstrategie van Boon Edam moet een antwoord bieden op twee belangrijke uitdagingen: de behoeften van de klant centraal stellen en rekening houden met de groeiende schaarste aan technisch specialisten. Boon Edam heeft Valid ingeschakeld om te helpen innoveren. Valid ontwikkelt in Azure een cloudplatform voor het monitoren en aansturen van de toegangssystemen van Boon Edam.

  “Valid heeft snel en overtuigend laten zien dat Azure het beste voorziet in onze behoeften,” zegt Martin Moes, Manager Integrated Products Koninklijke Boon Edam

  In een Proof of Concept heeft Valid laten zien dat Azure de meeste mogelijkheden biedt om de bestaande dashboards naar de cloud te brengen en daar veel meer met de data te kunnen doen. Dit wordt bevestigd met een pilot met de toegangssystemen die in wc’s van wegrestaurants staan.

  Door naar de Azure Cloud te gaan, kan Boon Edam veel meer doen met de beschikbare data. Er ontstaat een gemakkelijk schaalbaar datawarehouse met flexibele functionaliteit voor reporting en dashboards. Gebruikers halen afhankelijk van hun rol en rechten precies die informatie op die ze nodig hebben.

  De Azure cloud biedt verder allerlei geavanceerde tooling voor Big Data Analytics, Security en Machine Learning die, losgelaten op het platform, leidt tot toepassingen die we nu nog niet eens kunnen verzinnen.

  Het nieuwe platform maakt Predictive Maintenance mogelijk: het op basis van historische en actuele informatie door de computer laten voorspellen wanneer componenten toe zijn aan onderhoud of vervanging.>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 oktober 2018 – Banenplatform Honeypot stelt Laura Schukkink (28) aan om Honeypot Nederland te leiden. Ze is de opvolger van Jelle Groot, die Honeypot twee jaar geleden in Nederland lanceerde – hij laat het bedrijf achter als leidend platform in de werving van techtalent. Groot stapt over naar het hoofdkantoor in Berlijn. Schukkink wordt verantwoordelijk voor de verdere groei in ons land, waarbij naast de regio Amsterdam ook nadrukkelijk op de regio’s Rotterdam en Eindhoven wordt gemikt.

  Programmeurs, codeurs, softwareontwikkelaars: Nederlandse bedrijven hebben een groot tekort aan tech-talent. Honeypot weet dit talent aan zich te binden door een unieke strategie: het platform laat bedrijven solliciteren bij de werknemer, in plaats van andersom. Door deze aanpak heeft het bedrijf binnen enkele jaren een leidende positie verworven op zowel de Duitse als de Nederlandse markt. Meer dan 1200 bedrijven, zoals Adyen, Catawiki en Bloomon gebruiken Honeypot om te solliciteren bij developers. Iedere week melden zich meer dan duizend nieuwe talenten aan. Voor geïnteresseerde bedrijven werkt het platform op basis van ‘no cure, no pay’.

  Bedrijf solliciteert bij werknemer
  Met ruim duizend aanmeldingen per week heeft Honeypot voorlopig niet te klagen over interesse van tech-professionals. “Dat komt echt door de manier waarop we werken,” stelt Schukkink. “Tech-professionals zijn enorm gewild, maar worden gek van ongewenste aanbiedingen. Als ze op zoek zijn naar werk is het logisch dat bedrijven moeite voor hen doen in plaats van andersom. Daarom hebben wij het sollicitatieproces omgedraaid: de bedrijven solliciteren bij de werknemers. Dat werkt in de praktijk geweldig voor alle betrokken partijen. Daarbij scheelt het ook dat bedrijven weten dat ze een bepaald niveau >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 17 oktober 2018 - Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, kondigt vandaag het Ruckus Financial Services programma aan. Dit programma is ontworpen om klanten te helpen hun WiFi-oplossingen klaar te maken voor de toekomst, door investeringen in de nieuwste netwerktechnologieën mogelijk te maken. Ruckus biedt hiervoor verschillende opties waaronder leasen, renteloos lenen en abonnementen. Met deze nieuwe diensten is het voor Ruckus mogelijk om technologische oplossingen en total cost of ownership-voordelen te bieden die overeenkomen met de financiële doelstellingen en prioriteiten van klanten en partners. Klanten en partners zoeken naar manieren om hun capital expenditure (CAPEX) vooraf te verminderen, terwijl ze de concurrentie tegelijkertijd voor willen blijven met investeringen in nieuwe technologie, om zo hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Om aan deze wens te kunnen voldoen heeft Ruckus het Financial Services programma opgezet. Op die manier helpt Ruckus klanten en partners bij de aanschaf van de nieuwste netwerkhardware, software en dienstenpakketten met een minimale CAPEX vooraf. Het programma heeft begin dit jaar een testfase doorlopen en is nu wereldwijd beschikbaar.

  “We hebben Ruckus Financial Services gebruikt om een Large Public Venue-project voor één van onze klanten te financieren,” zegt Brian Smith, Sales Manager bij UDT. “Dankzij flexibele financiering vooraf paste de Ruckus-oplossing binnen onze doelen, zowel budgettechnisch als in de uitvoering en de winstmarge.”

  Bedrijven die Ruckus Financial Services gebruiken ontvangen een 100% kant-en-klare financiële oplossing voor alle harde en zachte kosten, dus niet alleen de hardwarecomponenten. Hierdoor hebben partners en klanten de mogelijkheid bestaande bankafspraken te behouden, v>>

  Lees verder..

  0 0

  HUIZEN, 17 oktober 2018 – Thales, een van ’s werelds grootste leveranciers van cybersecurity diensten, data security oplossingen en bedrijfskritische informatiesystemen, constateert in het Global PKI trendrapport 2018 dat het Internet of Things (IoT) op dit moment de snelst groeiende trend is die het gebruik van public key infrastructure (PKI) stimuleert.

  Het rapport, samengesteld op basis van onafhankelijk onderzoek door het Ponemon Instituut, laat zien hoe organisaties PKI steeds vaker inzetten om vertrouwelijkheid te kunnen garanderen. Eenpublic key infrastructure(PKI) reguleert uitgifte en beheer vandigitale certificatenwaarmee de integriteit, authenticiteit en vertrouwelijkheid van berichten worden gegarandeerd. Het belang en het gebruik van PKI groeide de afgelopen jaren al door de opkomst van cloudapplicaties. Het IoT zorgt nu voor een verdere versnelling.

  Het rapport, samengesteld op basis van onafhankelijk onderzoek door het Ponemon Instituut, laat zien hoe organisaties PKI steeds vaker inzetten om vertrouwelijkheid te kunnen garanderen. Eenpublic key infrastructure(PKI) reguleert uitgifte en beheer vandigitale certificatenwaarmee de integriteit, authenticiteit en vertrouwelijkheid van berichten worden gegarandeerd. Het belang en het gebruik van PKI groeide de afgelopen jaren al door de opkomst van cloudapplicaties. Het IoT zorgt nu voor een verdere versnelling.

  Hoewel in het onderzoek veel bekende uitdagingen voor het gebruik van PKI worden aangehaald (zoals onduidelijkheid over eigenaarschap: 70%), nemen organisaties inmiddels wel steeds vaker PKI-specialisten in dienst en groeien de investeringen in aanvullende beveiligingsmaatregelen, zoals het gebruik van multifactor authenticatie (62 procent). Het onderzoek, gehouden onder 1.600 IT security professionals wereldwijd, geeft inzicht in de huidige status van PKI en de toekomsti>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 17 oktober 2018 – Nederlanders zien zichzelf als de veiligste chauffeurs van Europa: bijna een kwart van de Nederlandse bestuurders (23 procent) geeft aan dat ze er zelf de veiligste rijstijl op na houden. Naast landgenoten denken we dat inwoners in Zweden (zestien procent) en Noorwegen (twaalf procent) het meest veilig rijden. Italianen daarentegen rijden volgens ons het minst veilig (21 procent). Dat blijkt uit onderzoek van EasyPark, de mobiele-parkeerapp met de grootste dekking van Europa, onder ruim tienduizend Europeanen met een rijbewijs*.

  image

  De meeste respondenten geven aan hun eigen landgenoten als veilige bestuurders te zien. Daarnaast zien inwoners in andere Europese landen Zweedse (zestien procent), Duitse (veertien procent) en Noorse (twaalf procent) chauffeurs als veilige rijders. Een derde van de Europeanen (34 procent) deelt onze mening dat Italianen er geen veilige rijstijl op nahouden. Interessant detail: dat vinden de Italianen zelf ook: 45 procent bestempelt landgenoten als de meest onveilige chauffeurs van Europa.

  Parkeren met de Franse slag
  Ook voor wat betreft parkeren doen we het naar eigen zeggen goed. Nederlanders zijn volgens Nederlandse chauffeurs de beste parkeerders (twintig procent), gevolgd door de Duitsers (tien procent). Fransen parkeren wat ons betreft het slechtst (zestien procent). Daar zijn ze het zelf niet mee eens: negentien procent van de Fransen vindt Italianen het slechtst parkeren. Kijken we naar de mening van alle Europese ondervraagden, dan komen de Italianen er op dit gebied inderdaad het minst goed vanaf. Volg>>

  Lees verder..

  0 0

  Brussel, 17 oktober 2018Altares Dun & Bradstreet introduceert ‘Trade Market Intelligence’, een hulpmiddel waarmee hun klanten inzicht verkrijgen in de internationale handel (import en expert) van bedrijven. Met de toevoeging van deze gedetailleerde handelsstromen aan de huidige database van Altares D&B kunnen bedrijven de internationale markt en hun prospects en leveranciers in ‘global trade’ beter in kaart brengen en gerichter risico’s in internationale supply chains identificeren en mitigeren. De organisatie zet hiermee een grote stap voorwaarts in haar missie om bedrijven te helpen om van data een strategisch wapen te maken.

  Internationale handel
  Met de data over de internationale handel van bedrijven is het mogelijk om inzicht te krijgen in het soort en de hoeveelheid goederen die geïmporteerd en/of geëxporteerd worden. Bovendien worden buitenlandse investeringen (lokale activiteiten van multinationals) transparanter. In combinatie met de reeds aangeboden data over de financiële gezondheid, familiestructuur, de sectorclassificatie, faillissementenscore en het betaalgedrag (Paydex score), krijgen klanten van Altares D&B voortaan een breder beeld van prospects, partners, leveranciers en andere samenwerkingspartners.

  Overheid
  De overheid heeft ook baat bij het verruimen van het handelsbeeld bij het toekennen van programma’s om de economie te stimuleren. Ze krijgt concrete inzichten in de relatie tussen exportactiviteiten en de gezondheid van het bedrijfsleven. De Europese Commissie maakt ook gebruik van deze nieuwe Tade Market Intelligence.

  Ziv Baida, Sales Leader bij Altares Dun & Bradstreet BeNeLux: “Met trots mogen we onze nieuwe dienst aankondigen. We helpen klanten al jarenlang met het bieden van een klantbeeld van meer dan 300 miljoen bedrijven en nu ku>>

  Lees verder..

  0 0

  APELDOORN – Nasano introduceert vanaf oktober de quickscan en adviestool BravoApp. Na de warme leads tool is de BravoApp de nieuwste toevoeging aan het arsenaal van effectieve leadgeneratietools. Met de tool kunnen ondernemers en directies nog sneller groeien.

  Snel advies op maat
  Bedrijven kunnen met de BravoApp eenvoudig een quickscan of adviestool op hun website plaatsen. Na het invullen van een vragenlijst wordt automatisch een uitgebreid, persoonlijk adviesrapport gegenereerd en opgestuurd naar de potentiële klant. Inmiddels zijn er bijna 10.000 van die rapporten gemaakt en verstuurd.

  Kennis in huis
  “Zo’n rapport laat zien dat je als bedrijf veel waardevolle kennis in huis hebt,” zegt Jeroen Venus, CEO van Nasano. “Bovendien spoor je de gebruiker aan om contact op te nemen voor nog meer informatie. Op dat moment weet je door het adviesrapport al veel over je potentiële klant – hoe ze denken, wat ze nodig hebben.”

  De cijfers
  In de afgelopen drie jaar zijn er bijna 130.000 vragen ingevuld in 11.715 testen, en 4.000 e-mailadressen verzameld. Jeroen Venus: “De cijfers liegen er niet om: een adviserende quickscan is een effectieve manier om leads te genereren, veel beter dan bijvoorbeeld pop-ups voor een mailinglist of een live chat: je biedt echt een waardevolle, gratis dienst aan. En dat valt op.”  Noot voor redactie: voor meer informatie over de BravoApp kunt u contact opnemen met Chantal van Thiel, Senior Marketing Professional van Nasano Management via 055-2045555 of cvanthiel@nasano.nl.

  Over Nasano
  Wij helpen ondernemers en directies die willen groeien! Met een helder doel voor ogen genereren wij op een snelle en slimme wijze meer leads. Daar zijn we goed in. Heel goed zelfs! En om dat doel te bereiken, kiezen wij voor een slimme combinatie van sales en marketing. Een integrale leadgeneratie aanpak. 

  Wij zijn net als jij. Echte MKB'ers. Denkers en doeners. Wij geloven in een daadkrachtig plan en niet in wollige, vuistdikke en nietszeggende rapporten. Heldere en duidelijke analyses, een pragmatisch plan en daadkrachtige uitvoering! Dat is wie we zijn.  0 0

  Schiphol-Rijk, 18 oktober 2018 - McAfee, het device-to-cloud cybersecuritybedrijf, kondigt vandaag nieuwe producten aan ter uitbreiding van het McAfee MVISION portfolio. MVISION is een unieke oplossing die klanten in staat stelt hun cybersecurity volgens hun eigen criteria in te richten als ze overstappen naar de cloud. Het portfolio werd afgelopen juli aangekondigd en bestaat uit McAfee MVISION ePO, McAfee MVISION Endpoint en McAfee MVISION Mobile. Tijdens McAfee MPOWER 2018 is bekendgemaakt dat dit portfolio wordt aangevuld met McAfee MVISION EDR en McAfee MVISION Cloud. Hiermee worden volledige en geïntegreerde gegevensbeschermings- en preventiemogelijkheden aan het portfolio toegevoegd, zodat klanten het risico op dataverlies snel en eenvoudig kunnen verlagen.

  “De MPOWER Cybersecurity Summit is voor aanwezigen een uitgelezen kans om hun skills aan te scherpen en een koers uit te stippelen om zich voor te bereiden op de toekomst,” aldus Chris Young, CEO van McAfee. “McAfee levert een cloud-native portfolio dat is ontworpen om data te beschermen en dreigingen tegen te houden, van device naar de cloud. De digitale transformatie is onvermijdelijk: we sporen onze klanten aan om het MVISION-portfolio te gebruiken om zichzelf klaar te maken voor de dreigingen die op hen af komen tijdens de ontwikkeling van hun organisatie.”

  Met de opmars van de digitale transformatie wordt een cloud-first aanpak van security steeds belangrijker. Om de cloud met een gerust hart te kunnen gebruiken, hebben organisaties niet alleen inzicht nodig in gegevens en toepassingen. Ze moeten bovendien zorgen voor een consistent be>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 18 oktober 2018 - Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt Infor Fashion Product Lifecycle Management (PLM) Cloud aan, een nieuwe cloud native multi-tenant oplossing voor modebedrijven. Fashion PLM Cloud wordt geleverd als een clouddienst en biedt een verbeterde beveiligingsinfrastructuur en een aantrekkelijke cost of ownership in vergelijking tot een on-premise single-version softwarepakket. Bedrijven kunnen hierdoor snel profiteren van nieuwe software-innovatie zonder dat ze een grote upgrade nodig hebben.

  Infor Fashion PLM Cloud is ontworpen als basis om de nieuwste digitale technologieën voor het ontwikkelproces van modeproducten in te kunnen zetten. Daarnaast ondersteunt het de centralisatie van productontwerp en ontwikkelactiviteiten door een meer gestroomlijnde samenwerking. Fashion PLM, dat draait op Infor OS-technologie, biedt klanten een schaalbare, flexibele oplossing die snel uitgerold kan worden naarmate een bedrijf groeit en evolueert.

  Fashion PLM is beschikbaar als een cloudservice-abonnement, wat de behoefte aan toekomstige aanvullende hardware, lokale configuratie en ondersteuningsmiddelen elimineert. Nieuwe innovaties zijn direct beschikbaar, zonder dat er upgrades nodig zijn. Bedrijven kunnen hierdoor sneller inspelen op veranderingen in de markt, tijd besparen en de TCO verlagen. Infor OS maakt sociale samenwerking mogelijk tussen interne gebruikers, inclusief ontwerpers, technische productspecialisten, merchandisers en sourcing, evenals externe leveranciers. Dit kan helpen om de algehele productiviteit te verhogen. De oplossing biedt bovendien een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring, waardoor het gemakkelijk te leren en>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM – 18 oktober 2018 – ‘Mijn Agentschap Telecom’ is het nieuwe registratiesysteem waarmee radiozendamateurs en maritieme registratiehouders hun gegevens kunnen inzien, wijzigen of intrekken. Het online portal is een implementatie van RijksZaak, een gestandaardiseerd platform dat DICTU heeft opgezet om zaakgericht werken mogelijk te maken binnen overheidsorganisaties. Het platform maakt onder meer gebruik van Pega-software en de Rijksbrede Cloud. 

  “Agentschap Telecom en Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd hebben samen met DICTU geïnvesteerd in de ontwikkeling van RijksZaak”, aldus Bas van der Meulen, programmamanager van DICTU. “Het platform is een combinatie van twee oplossingen: een case management systeem van Pegasystems en een documentmanagement systeem van Alfresco. Het is bedoeld om processen van de Rijksoverheid zoals vergunningverlening, inspectie en toezicht te ondersteunen.”

  Belangrijke stap in digitalisering
  Agentschap Telecom valt onder het Ministerie van Economische Zaken en KIimaat en voert beleid uit en houdt toezicht op frequentiegebruik van radio en televisie, satelliet, telefonie en radiozendapparatuur, zodat Nederland veilig verbonden is. Het klantbeeld van Agentschap Telecom is vrij breed: van particuliere bootbezitters tot en met de beroepsvaart, reders, media, zendamateurs en telecomproviders. “Het nieuwe klantportaal vervangt het frequentiegebruikersregister en is een belangrijke eerste stap in het streven van Agentschap Telecom naar modernisering van de digitalisering van onze dienstverlening”, aldus Ton Jacobs en Arie Huisman, projectmanagers bij Agentschap Telecom. “We werkten met een verouderd systeem; het resultaat van zestien jaar lang steeds verder uitbouwen. Het voldeed niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd en het was ook steeds lastige>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 737 | 738 | (Page 739) | 740 | 741 | .... | 763 | newer