Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 738 | 739 | (Page 740) | 741 | 742 | .... | 763 | newer

  0 0

  Maarssen, 18 oktober 2018Fujitsu en NetApps’ NFLEX Converged Infrastructure oplossing is nu beschikbaar voor SAP-omgevingen. De vooraf geconfigureerde datacentrum-infrastructuur wordt overgedragen op Windows- en Linux-besturingssystemen en is geoptimaliseerd voor het beheer van SAP-installaties. Zowel voor de SAP Business Suite, SAP S/4HANA® als SAP BW/4HANA implementaties.

  NFLEX voor SAP-omgevingen is binnen een dag klaar voor gebruik en kan de implementatie en werking van SAP-landschappen stroomlijnen. Het combineert beproefde oplossingen van Fujitsu en NetApp voor gegevensverwerking, opslag en infrastructuurbeheer met single-call service en ondersteuning.

  NFLEX is een flexibel pakket dat kan worden uitgebreid bij een verandering in bedrijfsvereisten eneen toename in datavolumes. Dit vertaalt zich in een verkorte time-to-market voor nieuwe SAP-installaties en SAP S/4HANA-migraties. Ook maakt het dagelijkse bewerkingen een stuk eenvoudiger door SAP-toepassingen en SAP HANA®-databases op dezelfde geconvergeerde architectuur uit te voeren.

  NFLEX voor SAP Environments is ontwikkeld met een focus op veelzijdige applicatievoorziening en biedt flexibiliteit voor het optimaliseren en upgraden van SAP-omgevingen. Gebruikers kunnen van aankoop tot implementatie vertrouwen op de combinatie van toonaangevende SAP-technologie, ondersteund door de allerbeste one-stop-services van zowel Fujitsu als NetApp. Dit maakt meer flexibele, gestroomlijnde en betrouwbare IT-diensten tegen lagere kosten mogelijk. Ook verhoogt het de uptime en productiviteit.

  NFLEX voor SAP Environments maakt deel uit van een reeks NFLEX-verbeteringen en nieuwe oplossingsontwerpen. Het NFLEX-systeem is uitgebreid met een geconvergeerde infrastructuurbeheerder, flexibelere berekeningsopties en een krachtigere opslag. Oracle en VMware eindgebruikergegevensbewerking zijn andere oplossingen die nu worden ontwik>>

  Lees verder..

  0 0

  Krimpen aan den IJssel thyssenkrupp, wereldwijd aanbieder van thuismobiliteitsoplossingen, zet de Microsoft HoloLens en de HoloLinc-technologie in voor het inmeten van haar trapliften. Dankzij de combinatie van deze innovatieve oplossingen kan thyssenkrupp Home Solutions als enige leverancier een maatwerk traplift binnen twee weken na het inmeten installeren. De toepassing van deze technologieën verkort de productietijd van één maand tot twee weken.

  Met HoloLinc meet de adviseur van thyssenkrupp Home Solutions tijdens het eerste bezoek de trap op en zet hij de data ter plekke in de cloud, waar de traplift wordt geconfigureerd in een 3D-projectie. Zo kunnen de adviseur en de koper van de lift direct bekijken hoe de traplift eruit zal komen te zien in de woning en kunnen ze nog tijdens het inmeten aangeven welke bekleding, type stoel of kleur rail de voorkeur heeft. Naast de trapoppervlakten en de afstand tot de muur brengt de oplossing ook eventuele obstakels in kaart, zoals een verwarming langs de trap of lichtschakelaars.

  “Een innovatieve oplossing als HoloLinc biedt grote voordelen”, legt Bert Grootjen, directeur van thyssenkrupp Home Solutions Benelux, uit. “Onze klanten kunnen vanaf nu hun mobiliteitsoplossing ‘in hun eigen huis’ bekijken voordat deze wordt geproduceerd, waardoor ze een goed gefundeerde aankoopbeslissing kunnen nemen. Bovendien zorgt HoloLinc voor de nodige gemoedsrust, aangezien zij weten dat ze binnen twee weken weer volledig mobiel zijn in hun eigen huis.”

  HoloLinc is een combinatie van de Microsoft HoloLens mixed reality-technologie en een cloud based configurator, en is ontwikkeld in samenwerking met Microsoft en een groot Zwitsers IT-bedrijf. Doordat alle meetgegevens direct kunnen worden doorgezet in een order, verkort het gebruik van Hol>>

  Lees verder..

  0 0

  Maassluis, 18 oktober 2018 - De top drie van meest gebruikte communicatiemiddelen voor klantcontact in Nederland bestaat uit de klassieke media: e-mail, vaste telefonie en mobiele telefonie. Er staat een nieuw middel klaar om deze top drie binnen te dringen: WhatsApp. Momenteel geeft 21 procent van de klantcontactmedewerkers in Nederland aan dat WhatsApp al vaak ingezet wordt binnen hun organisatie. Deze cijfers komen naar voren in de Customer Contact Radar van PeterConnects, leverancier van communicatiesoftwareoplossingen voor Cisco en Microsoft. E-mail (83%), vaste telefonie (65%) en mobiele telefonie (54%) zijn momenteel het populairst.

  WhatsApp bekleedt de eerste plek in de top drie wanneer het gaat om technologieën die op de planning staan bij organisaties om te worden toegevoegd aan de klantcontactmogelijkheden (26%). De intrede van WhatsApp gaat zorgen voor veranderingen in het klantcontact: ruim driekwart (78%) van de respondenten verwacht dat klantcontact informeler gaat worden.
   
  WhatsApp Business
  Sinds begin dit jaar is WhatsApp Business in de Nederlandse appstores verkrijgbaar. De zakelijke variant van de messaging-app stelt bedrijven in staat te appen met klanten en een bedrijfsprofiel aan te maken. Daarnaast is het mogelijk om automatisch berichten te sturen over bijvoorbeeld de openingstijden, wachttijden of acties die er op dat moment zijn.  
   
  Lucas de Clercq, CEO van PeterConnects en initiatiefnemer van de Customer Contact Radar, vertelt: “Het onderzoek onderschrijft de signalen die wij opvangen in de markt: de verwachtingen voor WhatsApp als middel in klantcontact zijn hooggespannen. Er zijn al een aantal voorlopers, zoals grote retailers en luchtvaartmaatschappijen die pakketten en vluchten bevestigen en ook persoonlijke vragen beantwoorden >>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 17 oktober 2018 – Sollicitanten kunnen tegenwoordig via WhatsApp op vacatures van neomax reageren. De IT-dienstverlener heeft deze nieuwe manier van solliciteren ingevoerd omdat veel van hun websitebezoekers de vacatures bekijken op hun smartphone. Wanneer een kandidaat online een passende vacature ziet, kan hij of zij direct een boodschap achterlaten via de berichtendienst. Het bedrijf neemt vervolgens contact op met de sollicitant. Creatieve sollicitanten kunnen ook een video opsturen naar het telefoonnummer.

  Laagdrempelig solliciteren
  In de huidige krappe arbeidsmarkt biedt mobiel solliciteren een uitkomst voor opdrachtgevers. Potentiële kanshebbers bekijken vacatures vaak op een smartphone, maar websiteformulieren maken het lastig om mobiel te solliciteren. Kandidaten gaan daarna gedwongen over op hun desktop om hun sollicitatie af te ronden of zien af van de sollicitatie. Door de mogelijkheid om via WhatsApp te solliciteren wordt deze hindernis weggenomen. De methode is daarmee niet alleen laagdrempeliger, maar ook gebruiksvriendelijker en sneller. Sollicitanten kunnen nu waar dan ook reageren op vacatures via een applicatie die op bijna ieders telefoon staat. 

  Persoonlijke aandacht
  De nieuwe aanpak maakt het sollicitatieproces bovendien een stuk persoonlijker. Het past bij de individualisering van recruitment, omdat er meer ruimte is voor aandacht voor een specifieke kandidaat. Zo neemt een recruiter telefonisch contact op met de sollicitant na het ontvangen van de sollicitatie. In dit gesprek leren zij elkaar beter kennen en wordt bepaald of er een match is tussen de sollicitant en de opdrachtgever. Indien dit niet het geval is, kan er gekeken worden of een andere vacature misschien beter past bij de kandidaat. Deze wordt hierdoor optimaal gefaciliteerd.

  Patricia Smink-Sandel, Managing Director van neomax:>>

  Lees verder..

  0 0

  • Samenwerking van Fraunhofer instituut, Europese Pallet Associatie (EPAL) en T-Systems
  • Pallettransport realtime op vizier ter voorkoming van diefstal en verlies
  • Eerste intelligente 500 pallets wereldwijd beschikbaar
  T-Systems, het Instituut Fraunhofer for Material flow and Logistics (IML) en de European Pallet Association (EPAL) introduceren de eerste 500 intelligente pallets ter wereld tijdens de International Supply-Chain conferentie van 17 t/m 19 oktober 2018 in Berlijn. Met behulp van deze slimme pallets zijn bedrijven veel beter in staat bewegingen van hun goederen op water, spoor en asfalt te volgen. Het Internet of Things (IoT) is nu klaar voor massa gebruik binnen supply chain management.  Diefstal, verlies en vertragingen van vrachten kosten vele sectoren miljarden euro’s per jaar. Gemiddeld zo’n 30 procent van alle transporten komt niet op tijd - of nooit - aan op de juiste bestemming. Pallets die nu aangesloten worden op slimme netwerken worden de nieuwe data-parels in supply chain management trajecten.

  De 500 intelligente pallets zijn voorzien van een zogeheten low-cost tracker die zijn eigen positie achterhaalt en transportbewegingen plus temperatuurwisselingen volgt. Naast de locatie detecteert de waterdichte sensor schokken, hellingen, versnellingskrachten en de temperatuur van elke pallet. De opleggers rapporteren zelf hun status van bijvoorbeeld afwijkingen op het vlak van onverwachte schud- of temperatuurfluctuaties. Updates worden automatisch doorgegeven aan een specifiek portal.

  "De low-cost tracker hebben we in samenwerking met EPAL ontwikkeld. Zij hebben alleen al in Europa meer dan 500 miljoen pallets in omloop. Met deze eerste 500 slimme pallets maken we een goe>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Haag, 18 oktober 2018 – AvePoint, leverancier van backup- en datamanagement-software voor enterprise collaboration systemen, heeft voor pr-bureau Lubbers De Jong gekozen om de communicatie- en pr-activiteiten in Nederland te versterken. Het bedrijf is de laatste jaren sterk gegroeid, omdat het een bijna essentiële aanvulling levert op samenwerkingsplatformen als Microsoft Office 365 en Sharepoint.

  AvePoint versnelt de digitale transformatie van organisaties met oplossingen voor beheren van gegevens in Office 365 en Sharepoint. In tijden van steeds strengere wet- en regelgeving zorgt AvePoint ervoor dat bedrijven veilige backups kunnen maken van alle gegevens in hun enterprise collaboration platformen, en daarnaast regels voor datamanagement, operational governance en compliance kunnen implementeren. Dit is essentieel voor bedrijven die aan hun wettelijke verplichtingen willen voldoen, en de aanhoudende datagroei beheersbaar willen maken. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 16.000 klanten in diverse sectoren, van juridische, financiële en productiebedrijven tot zorginstanties, onderwijs, de maakindustrie, overheden en defensie.

  Hylke van der Velde, country Manager Nederland bij AvePoint: “Lubbers de Jong is als pr-bureau gespecialiseerd in technologie, en organiseert bovendien de Digital Transformers Awards, wat precies ons speelveld is. Wij helpen organisaties bij hun digitale transformatie, en zorgen dat zij op een duurzame manier met hun gegevens kunnen werken, of dit nu in een cloud, on-premises of hybride omgeving is. Samen met Lubbers De Jong willen we ons verhaal in Nederland breder onder de aandacht krijgen.”

  Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “We zijn zeer verheugd >>

  Lees verder..

  0 0

  • Aanzienlijk deel van woningeigenaren is wel bereid te verhuizen, maar niet actief in de markt
  • Guerrilla huizenkoper maakt reële kans met bod op briefje in de brievenbus
  Delft, 18 oktober 2018 – Eén op de negen woningeigenaren (11,7%) in Nederland wil zijn of haar huis binnen drie jaar verkopen, maar heeft de woning nog niet in de verkoop staan. Bij jonge gezinnen is dit zelfs bijna een kwart van de mensen (22,4%). Woningeigenaren wachten met de verkoop van een eigen woning maar vinden het in de regel niet vervelend om een bod op het eigen huis te krijgen. Dit blijkt uit onderzoek door PanelWizard in opdracht van Jumba.nl, marktplaats voor koopwoningen.

  Jumba.nl, onderdeel van het Delftse technologiebedrijf TJIP, deed enquêteonderzoek onder duizend respondenten en onderzocht in hoeverre woningeigenaren bereid zijn hun woning te verkopen. Respondenten werden onder meer gevraagd hoe tevreden ze zijn over hun huidige koopwoning, of men actief op zoek is naar kopers en of zij open zouden staan voor een onverwacht bod op hun huis.

  Ontevreden… maar niet in de verkoop
  De meeste woningbezitters (84,9%) zijn tevreden over hun woning. In totaal is 13,8% van de woningbezitters van plan om binnen drie jaar te verhuizen. In de leeftijdscategorie 30-39 jaar is dit percentage zelfs bijna één op de vier mensen (22,4%). Opmerkelijk daarbij is dat bijna niemand de woning daadwerkelijk in de verkoop heeft staan (slechts 2,1%). De meesten willen eerst zelf een woning vinden (21,4%). Bovendien ervaren ze verhuizen als gedoe (18,2%).

  Briefje door de brievenbus
  Woningbezitters blijken best open te staan om benaderd te worden met een bod op het eigen huis. De manier waarop je dit aanpakt maakt echter wel veel>>

  Lees verder..

  0 0

  Vandaag, 18 oktober 2018 opent in Gorinchem een gloednieuwe Mitra drankenspeciaalzaak met Raymond Zonneveld als eigenaar. Belcentrale levert voor deze Gorinchemse vestiging aan De Linie de telefonie en de internetverbinding over glasvezel. Het was een harde eis van Mitra dat vóór de opening een glasvezelverbinding moest liggen. Belcentrale deinsde hiervoor niet terug en durfde het commitment aan te gaan. Afgelopen weekend werd een goed werkende verbinding inclusief VoIP-telefonie opgeleverd, zodat ruim voor de opening het pin- en kassasysteem ook veiliggesteld waren.

  Focus op retail- en franchiseformules
  Belcentrale richt zich sinds een aantal maanden succesvol op retail- en franchiseformules. Eerder berichtten we bijvoorbeeld al dat we preferred supplier zijn geworden van Hubo en Multimate, onderdeel van DGN Retail. “Deze nieuwe winkel van Raymond Zonneveld is de eerste Mitra drankenspeciaalzaak voor Belcentrale en we gaan ervan uit dat we hierna nog veel meer vestigingen van internet, telefonie en eventueel alarm en pin mogen voorzien. Het voordeel voor de formule is hierbij dat hoe meer vestigingen zijn aangesloten, hoe interessanter de prijs wordt.”

  Servicegericht, zelfs in het weekend
  “Natuurlijk doen we met deze pilot voor Mitra Zonneveld ons uiterste best”, aldus Soufiane Achraa, salesmanager bij Belcentrale. “Dat blijkt ook al uit het feit dat we zo snel mogelijk de glasvezelverbinding hebben kunnen leveren. Onze goede relatie met Unet – een dochterbedrijf van Eurofiber - was hierbij cruciaal. Maar we hebben er ook voor gezorgd dat we in het weekend voor de opening alle installaties al hebben uitgevoerd, wel zo prettig voor de ondernemer. Dat is overigens sowieso onderdeel van het vaste pakket, wanneer een retail- of franchiseformule met ons in zee gaat. Dat is inclusief ons premium servicecontract, waarmee we ook ’s avonds en in het week>>

  Lees verder..

  0 0

  Baarn, 18 oktober 2018 Uitelkaar.nl, het platform dat stellen begeleidt naar een afgeronde scheiding, gaat samenwerken met PR- en content marketingbureau Marcommit. Hiermee wordt verdere invulling gegeven aan de positionering als innovatieve en kwalitatieve partij die streeft naar een betere samenleving door middel van legal tech. Uitelkaar.nl biedt consumenten inzicht in de mogelijkheid om op een goede manier zelf hun scheiding te regelen. De PR-strategie die Marcommit daarbij heeft ontwikkeld is gericht op kennisdeling en onderzoek naar scheidingen en ouderschapsplannen. Op deze manier positioneert het platform zich als kennispartner op het gebied van scheiden. Het vergroten van de naambekendheid onder consumenten in Nederland is de doelstelling.

  Kaspar Scheltema, CEO en medeoprichter Uitelkaar.nl: “Toen we vorig jaar het platform hadden neergezet, was het tijd om een gerichte marketingstrategie te formuleren waarin het vergroten van de naamsbekendheid een belangrijke doelstelling is. Dit is nodig om Nederland kennis te laten maken met de manier waarop scheiden beter kan, zowel voor stellen als voor hun kinderen. In Marcommit hebben we een specialist gevonden die kwalitatieve content creëert en de juiste connecties voor ons legt in de media om deze doelstelling te realiseren.”

  Eline Visser, Managing Director bij Marcommit, is blij met de samenwerking: “Sinds jaar en dag zijn we gespecialiseerd in tech. Tech wordt veel ingezet voor het verbeteren van zaken waar we in het dagelijks leven mee te maken krijgen. Uitelkaar.nl toont dit aan door legal tech in te zetten om scheiden beter te maken voor de betrokkenen. In combinatie met het maatschappelijke doel van Uitelkaar.nl, zagen we beiden een unieke match. Het open en enthousiaste karakter van deze partij maakt het mogelijk om mooie PR-acties neer te zetten om zo de naamsbekendhei>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch – 18 oktober 2018 – Tijdens SAP Customer Experience LIVE heeft SAP aangekondigd dat het bedrijf zich met de lancering van de SAP Upscale Commerce in het MKB-marktsegment gaat mengen. Dit nieuwe product is geheel vormgegeven om aan de behoeftes van organisaties in dit segment te voldoen. Daarnaast introduceerde SAP op het CX-evenement de SAP Cloud Extension Factory. Dit is een nieuwe feature voor het SAP Cloud Platform, waarmee klanten en partners gemakkelijk enterprise applicaties kunnen verbinden en uitbreiden in een wereld die steeds meer om de cloud draait.

  De SAP Upscale Commerce is een complete oplossing die gemakkelijk geconfigureerd wordt, waardoor de software vrijwel direct gebruikt kan worden. Klanten kunnen hiermee klein beginnen en al naar gelang de groei betalen. De SAP Upscale Commerce is een op SaaS-gebaseerd platform dat het MKB helpt om klanten een unieke en consistente ervaring te bieden door middel van AI. Het nieuwe aanbod complementeert de bekende commerce oplossing van SAP: de SAP Commerce Cloud. In eerste instantie zal deze uitbreiding in Amerika worden uitgebracht.

  Gemak met de SAP Cloud Extension Factory
  De SAP Cloud Extension Factory is in 2019 beschikbaar. Met deze agile en open source oplossing kunnen organisaties gemakkelijk iedere API-gestuurde applicatie van het SAP C/4HANA portfolio uitbreiden en customizen in dezelfde omgeving. Hiermee wordt het managen van systemen en extensies die met elkaar verbonden zijn gemakkelijker dan ooit. Met SAP Cloud Extension Factory wordt het overzichtelijk voor organisaties om klanten een end->>

  Lees verder..

  0 0  BT kondigt de lancering aan van een nieuwe service om organisaties te voorzien van eenvoudige, directe en snelle toegang tot het Google Cloud Platform.

  BT Cloud Connect voor Google Cloud biedt klanten een directe verbinding met interfacesnelheden van 50 Mb/s tot 2Gb/s. Deze veerkrachtige, hoog presterende verbindingen geven toegang tot Google Cloud Platform-diensten met meer veiligheid, hogere beschikbaarheid en betere consistentie dan een verbinding via het open internet.

  De service is momenteel beschikbaar op Google Cloud-locaties in Ashburn en Chicago in de VS, Frankfurt en Londen. Organisaties in die regio’s kunnen daardoor hun prestaties optimaliseren en aan de compliance-eisen voldoen.

  De nieuwe service is een aanvulling op Google Cloud’s Partner Interconnect, een service die bedrijven overal ter wereld toegang geeft tot het Google Cloud Platform.

  John Veizades, productmanager Google Cloud, zegt: “Partner Interconnect geeft klanten van Google Cloud nog meer connectiviteitskeuzes voor hybride omgevingen. Samen met BT maken we het voor klanten gemakkelijker om hun on-premise infrastructuur uit te breiden naar het Google Cloud Platform”.

  Neil Sutton, vicepresident strategie en strategische allianties bij BT, zegt: “BT kan klanten nu directe, veilige en betrouwbare toegang bieden tot Google Cloud – een wereldwijd platform ontworpen om zeer grote, gegevensintensieve werklasten aan te kunnen. Het is de nieuwste ontwikkeling in onze ‘Cloud of Clouds’-aanpak, waarbij we hebben geïnvesteerd in directe links met de meest toonaangevende hyperscale cloudplatforms ter wereld. De ontwikkeling biedt klanten een uitgebreide keuze aan cloud serviceproviders en waardevolle services, zoals Check Point firewall, Connect Intelligen>>

  Lees verder..

  0 0

  Descartes Systems Group (Nasday: DSGX) (TSX: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties, kondigt aan dat het succesvol de eerste importaangifte in het nieuwe douaneaangiftesysteem Customs Declaration System (CDS) van de Engelse douanedienst – Her Majesty’s Revenu and Customs (HMRC) – mogelijk heeft gemaakt.

  CDS is het nieuwe systeem voor het beheren van douaneaangifteformulieren voor import en export. CDS vervangt het oude CHIEF-systeem (Customs Handling of Import and Export Freight). In aansluiting op de technische lancering van CDS in augustus 2018 werkte Descartes nauw samen met HMRC om Descartes-klanten klaar te stomen om declaraties via het nieuwe systeem in te dienen. Nu de eerste succesvolle aangiftes op 3 september 2018 werden gedaan, richt Descartes zich op het helpen van bedrijven met de overstap op CDS.

  “We zijn vereerd dat onze software werd gebruikt voor de eerste succesvolle CDS-aangifte. Dit is een mijlpaal in de ontwikkeling van CDS”, zegt Martin Meacock, Director eCustoms Product Management van Descartes. “De verschillen tussen CDS en CHIEF zijn niet alleen van technische aard, maar gaan ook over de regels en datavereisten om te voldoen aan de EU Union Customs Code (UCC). We hebben nauw samengewerkt met zowel de Engelse douanedienst als onze klanten om aan die vereisten te kunnen voldoen. Binnenkort introduceren we nieuwe features om de functionaliteit van CDS-import en -export in toekomstige releases te ondersteunen.”

  De combinatie van de cloudoplossing van Descartes op het gebied van douane-compliance en ’s werelds meest uitgebreide logistieke messaging-netwerk – het Descartes Global Logistis NetworkTM – helpt organisaties data te verzamelen en te verwerken, waar douane- en belastingautoriteiten om vragen. Descartes houdt continu wijzigingen in de regelgeving van deze overheidsinstellingen, >>

  Lees verder..

  0 0


  Het stemproces voor de vierde editie van de 
  Dutch IT-channel Awards is gestart! Er kan tot 1 januari 2019 op dutchitawards.nl worden gestemd. Er zijn in totaal 90 genomineerden in 18 categorieën. De 19e categorie is de Editors Choice Award die exclusief door de redactie wordt gekozen en uitgereikt wordt aan een bedrijf of persoon die zich al voor een langere periode heeft weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business. De Dutch IT-channel Awards worden op 17 januari 2019 feestelijk uitgereikt in Studio21 Hilversum tijdens het Dutch IT – Channel Awards Nieuwjaarsgala. Op dit grootste Nederlandse IT Business netwerkevent worden ruim 700 gasten verwacht. Het gala wordt dit jaar gepresenteerd door Anouk Smulders en de special guest is Esther Vergeer, namens de Esther Vergeer Foundation.

  In de zomer van 2018 zijn de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend gemaakt. Sindsdien is de website druk bezocht door bezoekers die hun favoriete VAR, MKB-reseller, service provider, distributeur, IT-vendor en channel personality hebben genomineerd. De jury heeft uit de vele inzendingen een definitieve lijst van genomineerden samengesteld. De genomineerden krijgen komende tijd volop aandacht in Dutch IT-channel Magazine, op de website, de Dutch IT-channel apps en social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter (@Dutchitchannel) en Facebook. In dec>>

  Lees verder..

  0 0

  Het volledig Engelstalige bericht:  KPN Ventures provides growth capital to CUJO AI for international growth

  KPN Ventures, the venture capital investment arm of KPN, has provided growth capital to CUJO AI, a next-gen artificial intelligence company. The capital provided is part of a series B investment round to fuel international growth.

  CUJO AI will use the capital to accelerate growth in building and expanding new AI-driven services for network operators. With this investment, CUJO AI will continue to evolve AI-powered technology and to meet growing international demand. The company is actively working with several network operators.

  With CUJO AI’s technology, operators can reduce costs, save time, decrease customer churn, and create brand loyalty. Powered by machine learning algorithms, CUJO AI’s proposition not only helps network operators to protect the connected homes of their customers but also to improve the connected experience. These solutions include security, advanced device identification, as well as advanced parental controls.

  “We work closely with the network operators to develop and deliver AI driven solutions powered by machine learning and real-time data. Our goal is to scale the security and personalize the customer experience. Network Operators that implement CUJO AI solutions will be able to offer personalized network visibility for their users,” said Einaras von Gravrock, CEO of CUJO AI. “We are proud that KPN Ventures trusts our technology and wanted to invest in our AI-driven solutions.”

  Herman Kienhuis, managing director of KPN Ventures: “As the number of connected home devices grows, home network management and security becomes increasingly important. The CUJO AI team has developed best-in-class s>>

  Lees verder..

  0 0

  Leiden / Brussel - IT-leverancier Bechtle Brussel is toegetreden als Value Added Reseller (VAR) tot het partnerprogramma van Liferay, leverancier van Digital Experience Platforms (DXP). Als VAR van Liferay neemt Bechtle Brussel de oplossingen van Liferay op in haar portefeuille.

  “We zijn er trots op om een bekende, grote leverancier als Bechtle als partner aan Liferay te kunnen verbinden”, zegt Ruud Kluivers, General Manager van Liferay Benelux. “Bechtle is een bekende leverancier voor onder meer de Europese Commissie. Dankzij ons partnerschap kunnen ook de agentschappen van de Europese Commissie gebruikmaken van het DXP van Liferay.”

  “Liferay biedt een perfecte oplossing om data uit verschillende systemen simpel te ontsluiten in een portal, het DXP.”, zegt Jan degens, Business Unit Manager Software bij Bechtle Brussel. “Met dit DXP kunnen onze klanten hun interne en extramurale samenwerking verder verbeteren, en zorgen zij ervoor dat zij niet dezelfde data in verschillende systemen moeten invoeren. De bewezen functionaliteit van de oplossingen en het hoge serviceniveau van Liferay zorgen ervoor dat wij Liferay graag opnemen in ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze klanten met behulp van Liferay nog een stap verder naar naadloze samenwerking kunnen helpen.”

  ###

  Over Bechtle Brussel
  Bechtle behoort in Europa tot de top van ICT-leveranciers voor zakelijke eindklanten en de publieke sector. Het bedrijf biedt een breed portfolio aan IT-producten en diensten en onderscheidt zichzelf via de klant- en oplossingsgerichte aanpak. Bechtle Brussel is onderdeel van Bechtle AG (circa 8.300 medewerkers, 73.000 klanten en een jaarlijkse omzet van circa EUR3,6 miljard) en behoort in die hoedanigheid tot de Europese marktleiders binnen het reseller segment, met meer dan 90 sectoren Europa-breed.

  Bechtle Brussel focust binnen Bechtle AG op opdrachten>>

  Lees verder..

  0 0

  Studenten luisteren amper meer naar 3FM, dat bleek woensdag tijdens een interview tussen presentator Twan Huys en Pinkpopdirecteur Jan Smeets. Het interview vond plaats op het jaarlijkse Career Event van Hogeschool Tio.

  Tijdens het Career Event doen de hbo- en mbo-studenten van de studierichtingen hotel, events, toerisme, marketing en business inspiratie op door gastcolleges te volgen van diverse interessante sprekers en leggen ze contacten met (internationale) stagebedrijven. Onderdeel van het programma is de College Tour, waarin Twan Huys elk jaar een andere gast interviewt.

  Dit jaar was Pinkpopdirecteur Jan Smeets te gast, die vertelde over het succes van Pinkpop en diverse vragen van studenten beantwoordde. Het gesprek kwam op adverteren, en Twan Huys besloot een steekproef te doen onder de 650 aanwezige studenten. Hij vroeg studenten hun hand op te steken als ze naar 3FM luisterden, en hun hand op te steken als ze naar Radio538 luisterden. Opvallend was dat vrijwel geen enkele hand de lucht in ging voor 3FM, terwijl de halve zaal zijn hand opstak voor Radio538. Hoewel het een steekproef betreft, is dit voor 3FM mogelijk wel reden tot zorg.  Informatie voor de redactie, niet voor publicatie:
  Voor meer informatie over Tio, de opleidingen of het opvragen van beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Mw. V. Mast van de afdeling Marketing & Communicatie, bereikbaar via 06 297 256 73 of per mail via v.mast@tio.nl. Meer informatie over Hogeschool Tio vindt u op www.tio.nl.

  0 0

  Schiphol-Rijk, 19 oktober 2018McAfee, het device-to-cloud cybersecuritybedrijf, heeft vandaag op MPOWER 2018 aangekondigd dat het een nieuwe cyberspionagecampagne heeft ontdekt die zich richt op Zuid-Korea, de Verenigde Staten en Canada. Deze nieuwe campagne maakt gebruik van een data reconnaissance implant dat voor het laatst werd gebruikt door de hackgroep APT1 (ook bekend als Comment Crew), een Chinese aan het leger gelieerde groep die eerder werd beschuldigd van cyberaanvallen op meer dan 141 Amerikaanse bedrijven van 2006 tot 2010.

  De actoren van deze nieuwe campagne zijn nog niet geïdentificeerd, maar ze maakten gebruik van code uit implants die voor het laatst werden gebruikt in 2010, door Comment Crew. Deze eerdere aanvallen werden ‘Operation Seasalt’ genoemd. Deze nieuwe campagne, die door McAfee Operation Oceansalt genoemd wordt, is gebaseerd op de gelijkenissen met Seasalt.

  Het rapport ‘Operation Oceansalt Attacks South Korea, U.S. and Canada with Source Code from Chinese Hacker Group’ suggereert dat het Oceansalt-implant niet ontwikkeld had kunnen worden zonder dat de aanvallers directe toegang hadden tot de broncode van Seasalt 2010 van Comment Crew. Toch heeft het Advanced Threat Research Team van McAfee geen bewijs gevonden dat de broncode van Comment Crew ooit openbaar beschikbaar is geweest, wat de vraag oproept wie er nu verantwoordelijk is voor Oceansalt.

  McAfee ontdekte dat Oceansalt in 5 ‘golven’ gelanceerd werd, aangepast aan het doelwit. De eerste en tweede golf begonnen met een geïnfecteerd Microsoft Excel-document in het Koreaans, dat werd opgesteld en opgeslagen in 2018, waarmee de implant gedownload werd. Dit Excel-document, opgesteld door een gebruiker onder de noemer ‘Lion’, bevatte informatie waaruit McAfee afleidde dat de doelwitten verbonden waren aan openbare infrastructuurprojecten>>

  Lees verder..

  0 0

  Verbroken afspraken. In het Verdrag van Maastricht uit 1993 is keihard afgesproken dat de eurolanden geen begrotingstekort mogen hebben van meer dan 3% van het bruto binnenlands product (BBP), geen staatsschuld mogen hebben die hoger is dan 60% van dat BBP en dat de inflatie niet meer dan 1% mag afwijken van het Europese gemiddelde. Nederland, maar ook Duitsland en Groot-Brittannië voldoen daaraan.

  Maar nu Italië: lage inflatie, hoge werkloosheid, grote vergrijzing en economische stagnatie, maar het begrotingstekort schiet weer naar de 3% van het BBP en de staatsschuld passeert de 133% van het BBP en is onderweg naar 137% daarvan in 2022. Italië negeert alle afspraken.

  Toen Italië in 1999 tot de euro toetrad was het financiële tekort 109,7% van het BBP en de belofte was dat dit tekort teruggebracht zou worden naar 60%. Nu zit Frankrijk ook nog wel op 97%, maar de Fransen koersen omlaag. De 60% norm vind ik niet absoluut belangrijk, maar dat de EU-landen synchroon lopen wel en dat doet Italië niet. Italië maakt zich daardoor feitelijk los van de euro.

  De Italiaanse schuld stijgt alleen maar wat leidt tot hogere rente en verlies van kredietwaardigheid. Het issue is niet of Italië de rente niet kan betalen. Dat kan makkelijk, die lasten zijn maar 3,6% van het BBP of 14% van de belastinginkomsten. De issue is dat Italië met vlaktax, betere pensioenen, cash voor bijstandstrekkers en andere douceurtjes de oorlog om innovatie en economische groei niet wint bij de huidige vergrijzing en hoge immigratielasten. Dat de stagnatie doorzet. Het land zingt zich los.

  De nieuwe premier Giuseppe Conte is een volkomen nieuweling in de Italiaanse politiek en is op internationaal-politiek vlak onbekend.Voor het eerst zijn de populisten en aartsconservatieven van de Vijfsterrenbeweging en de Lega aan de macht in de derde economie van de eurozone en stichtend lid van de Europese Unie.>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 oktober 2018 – De arbeidsmarkt is flink in beweging. Er zijn niet alleen meer mensen aan het werk, er worden ook banen vervangen door technologie en steeds meer (jonge) professionals kiezen voor zelfstandig ondernemerschap. Nieuwe ontwikkelingen leiden tot nieuwe vormen van samenwerken, organiseren en leidinggeven. De vraag is hoe organisaties van verschillend formaat hierop in kunnen spelen. Hoe blijf je mensen binden en boeien? En hoe word en blijf je innovatief en flexibel? In het rapport ‘De kracht van flex en sociale disruptie’ gaan ABN AMRO en Between Staffing in op deze vraag. Het rapport is gebaseerd op meerdere onderzoeken, waaronder het ZP Onderzoek dat Between Staffing deed onder 1.442 zelfstandig professionals.

  Strategische personeelsplanning faalt
  De huidige economische groei leidt tot schaarste van zowel vaste medewerkers als flexkrachten. Welke invloed nieuwe technologieën in de toekomst zullen hebben is nog onzeker. Deze onzekerheid is een van de factoren waardoor de strategische personeelsplanning van grote organisaties faalt. Want hoe bereiden ze zich voor op een wereld waarvan niemand weet hoe die eruit gaat zien? Een andere oorzaak voor een falende personeelsplanning is de nog altijd aanwezige scheiding tussen vast en flex. De vraag is dan ook: Voor welke kernactiviteiten is een vast contract nodig? En kunnen medewerkers met flexibele contracten ook kernfuncties uitvoeren? Dergelijke vragen brengen de arbeidsmarkt in beweging en leiden tot nieuwe organisatievormen, nieuwe samenwerkingsverbanden, diversiteit op de werkvloer en nieuwe vormen van leiderschap.

  Onderzoeksresultaten
  Uit het ZP Onderzoek dat Between Staffing uitvoerde onder 1.442 zelfstandig professionals (zp’er>>

  Lees verder..

  0 0

  • Het centrum functioneert als global expertise-hub om het maximale uit de voordelen van technologie te halen
  • Deposit Solutions, moederbedrijf van Savedo, is het eerste Europese fintech-bedrijf dat toetreedt tot het centrum
  • De pionier op het gebied van open banking voltooide onlangs een nieuwe investeringsronde van 100 miljoen dollar, met een waardering van 500 miljoen dollar
  Amsterdam, 18 oktober 2018 – Deposit Solutions, pionier op het gebied van online banking en toonaangevend internationaal platform voor spaarproducten, is lid geworden van het World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution, dat gevestigd is in San Francisco. Het Centre werkt samen met vooruitstrevende bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en experts over de gehele wereld, die beschikken over de omvang en ambitie om de governance van de vierde industriële revolutie in kaart te brengen. Deposit Solutions voltooide onlangs een investeringsronde van 100 miljoen dollar en is het eerste Europese fintech-bedrijf dat lid wordt van deze internationale hub.

  Murat Sönmez, hoofd van het Centre for the Fourth Industrial Revolution Network: “De vierde industriële revolutie heeft invloed op alle sectoren en verandert de manier waarop mensen zaken doen. De bankiers- en fintech-bedrijven vormen daarop geen uitzondering. We zijn blij dat Deposit Solutions nu onderdeel uitmaakt van ons netwerk en ons zo helpt om een waardevolle bijdrage te leveren aan de discussie omtrent open banking en de toekomst van de sector.”

  Met zijn open banking-platform introduceerde Deposit Solutions een belangrijke innovatie in de retail banking-sector. Dankzij de banking-as-a-service-technologie (BaaS) voor spaargelden kunnen banken retailfinanciering ophalen zonder over een eigen infrastructuur te beschikken, of hun eigen klanten spaarproducten van derden aanbieden. Bankklant>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 738 | 739 | (Page 740) | 741 | 742 | .... | 763 | newer