Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 740 | 741 | (Page 742) | 743 | 744 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 24 oktober 2018 –Het aantal Nederlanders dat gebruikmaakt van spaarpunten en kortingsbonnen is in vier jaar tijd fors toegenomen. Momenteel maakt maar liefst 82% van de Nederlanders gebruik van spaarpunten. In 2014 was dit nog 74%. Dat blijkt uit onderzoek van InVotes in opdracht van online cashback-platform Shopkorting.

  Hoewel het aantal Nederlanders dat spaart is toegenomen, zijn de meesten hier nog steeds niet heel bewust mee bezig. 56% van de Nederlanders heeft geen idee hoeveel spaarpunten hij uit heeft staan. In 2014 was dit percentage nog 62%. Mensen weten in de regel ook niet hoeveel geldwaarde hun gespaarde punten hebben. In 2018 gaf 79% van de respondenten aan dit niet te weten. In 2014 was dit nog 82%. Hoewel mensen dus in een tijdsbestek van vier jaar bewuster zijn gaan sparen, is er nog altijd duidelijk ruimte voor verbetering.

  Lage inkomens laten geld liggen
  Opmerkelijk zijn de verschillen tussen diverse inkomensgroepen. Mensen die onder het modale inkomen verdienen, sparen op minder plekken kortingsbonnen en sparen ook minder bewust dan Nederlanders met een modaal of hoger inkomen. 82% van de huishoudens met lager inkomen (onder modaal) weet niet hoeveel euro’s aan punten ze hebben uitstaan. Voor huishoudens met een modaal inkomen is dit 77% en voor bovenmodaal is dit 76%.

  Spaarkansen
  Hoge inkomens sparen ook voor andere dingen dan lage inkomens. 82% van de bovenmodale inkomens spaart voor Airmiles, tegen 69% modaal en 70% onder modaal. Bovenmodale (18%) en modale (19%) inkomens sparen meer voor telecomproducten dan lagere inkomens (5%). En ook op het gebied van tanken wordt er door bovenmodale (35%) en modale inkomens (40%) meer gespaard dan huishoudens die onder het modale inkomen binnenkrijgen (28%).

  Robin de Vries, CTO van Shopkorting, verklaart>>

  Lees verder..

  0 0

  Oracle OpenWorld is zondagavond van start gegaan. Het jaarlijkse evenement vindt plaats in San Francisco en duurt tot en met 25 oktober. Via deze media alert houden wij u dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws.

  Nieuws van de dag

  Keynote Larry Ellison: Cloud Generation 2

  Keynote Mark Hurd: Accelerating Growth in the Cloud


  0 0

  Sittard, 24 november 2018BCT, specialist in Enterprise Information Management, heeft in samenwerking met Baanbrekers, een publieke onderneming voor participatie, werk en inkomen van de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk, een cursus op maat gemaakt voor statushouders. Tijdens de cursus leerden statushouders de ins en outs van computers: van simpele taken zoals het omgaan met een muis tot het werken met profielen op vacaturesites. Met deze actie neemt BCT haar verantwoordelijkheid ten aanzien van social return – iets dat hoog in het vaandel staat bij het softwarebedrijf.

  De cursus is het gevolg van het feit dat BCT een softwarepakket voor documentmanagement aan Baanbrekers mocht leveren. Eén van de voorwaarden om te mogen leveren was dat BCT samen met Baanbrekers zou nadenken over manieren om iets terug te doen voor de maatschappij. Omdat BCT in Limburg is gehuisvest, lag het niet voor de hand om kandidaten van Baanbrekers werkervaringskansen binnen het bedrijf te bieden. Samen kwamen BCT en Baanbrekers daarom tot het besluit speciale cursussen voor statushouders aan te bieden.

  De cursus werd gegeven door Demi Smits, Proces Consultant bij BCT: “In het dagelijks leven ben ik consultant, dus dat ik voor de klas sta ligt niet voor de hand. Toch is deze ervaring zeker voor herhaling vatbaar. Het is mooi om te zien dat de kandidaten graag willen leren en in het leven vooruit willen. Dit maakt het erg dankbaar werk om te doen.”

  Dimitri Palmen, Directeur bij BCT: “BCT neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en geeft hier, waar mogelijk, al geruime tijd vorm aan. Acties zoals bij Baanbrekers zijn dan ook een mooie kans om invulling te geven aan het principe van Best Value Procurement. Middels dit soort aanbestedingsprocedures kan bij de inkoop namelijk rekening gehouden worden met >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 24 oktober 2018 – Vandaag presenteert Lightspeed op Lightspeed Connect, de Retail Success Index. Dat onthult Dax Dasilva, CEO van Lightspeed, tijdens zijn openings-keynote op het grootste retail en omnichannel event in Europa. De tool bestaat uit een online vragenlijst voor zelfstandige retailers. Op basis van de score op deze vragenlijst levert Lightspeed vervolgens gedetailleerde resultaten op vijf kritieke gebieden die bijdragen aan een sterk retail-model. Dit resulteert in waardevolle inzichten voor de groei en vooruitgang van hun onderneming. Meer dan 800 retailers krijgen de unieke kans om tijdens Lightspeed Connect de Retail Success Index tool voor het eerst te gebruiken.

  "Toen Lightspeed in 2005 werd opgericht, hebben we ons toegelegd op het helpen van zelfstandige retailers om hun activiteiten te laten groeien. De Retail Success Index is de volgende stap om hun volledige potentieel te kunnen benutten", zegt Dax Dasilva. "Door inzicht te bieden in hun prestaties, krijgen ondernemers beschikking over de juiste informatie om optimalisaties door te voeren."

  Waardevolle inzichten voor elke retailer
  Lightspeed creëerde de Retail Success Index om zelfstandige retailers in staat te stellen inzicht te krijgen in:

  • De positie tegenover concurrenten.
  • Hun sterke punten.
  • Gebieden waarop het bedrijf verbeterd kan worden.
  Daarnaast is het voor retailers mogelijk om hun groei te volgen wanneer ze de test regelmatig herhalen. Elke retailer, ook wanneer hij geen klant is van Lightspeed, heeft nu toegang tot de Retail Success Index. De test is te vinden via deze link.

  Preview op Lightspeed Connect
  Tijdens de vierde editie van Lightspeed Connect, >>

  Lees verder..

  0 0

  Profity B.V., leverancier van ERP- en planningssoftware en Studio-X, ontwikkelaar van 3D-belevingsoplossingen presenteren een innovatie op de Betondag 2018:  de toepassing van Mixed Reality bij de productie van prefab-betonelementen.

  Mogelijkheden vandaag
  De huidige software van Profity ondersteunt het grafisch plannen van projecten, productie en vrachten tot op elementniveau.  Bij de productie van elementen ondersteunt Profity Prefab onder andere de optimale plaatsing van elementen inclusief alle eventuele instortvoorzieningen op tafel of baan. Door middel van het aansturen van de eventueel aanwezige plotter kunnen contouren en locaties van instortvoorzieningen worden geplot op tafel of baan.

  Mogelijkheden morgen
  Profity en Studio-X ontwikkelen Mixed Reality-ondersteuning bij dit proces. Mixed Reality vervangt papier en plotter bij het opbouwen van een element voor de stort. Mixed Reality projecteert het IFC-model van het element door een AR-bril op de tafel of baan in de fabriek. Aan de hand hiervan vinden alle opbouwwerkzaamheden plaats.

  Bij kwaliteitscontrole projecteert de AR-bril het IFC-model over het geproduceerde element. Zo zijn alle eventuele verschillen onmiddellijk zichtbaar.

  Met deze innovatie verwachten we dat prefab-betonproducenten tijd gaan besparen in de opbouw en geproduceerde elementen eenvoudiger en sneller kunnen controleren.

  Betondag 2018
  Een prototype van Mixed Reality voor de prefab-betonproductie wordt getoond op de gezamenlijke stand 137 van Profity en Studio-X op de Betondag 2018 die gehouden wordt op 15 november 2018 in de Doelen in Rotterdam.

  Over Profity B.V.
  Wilt u uw projecten volgens planning, volgens specificatie en winstgevend realiseren? Wilt u projecten, productie en vrachten beter plannen? Profity is ontwikkelaar van Profity ERP, bedrijfssoftware speciaal ontwikkeld voor projectmatig werkende productiebedrijven zoals de Prefab-branche. Met Profity ERP krijgt u meer grip op uw projecten: logistiek, administratief en financieel.  Met Profity Prefab, onderdeel van Profity ERP, kunt u prefab-betonprojecten plannen. Daarbij ondersteunt Profity Prefab projectplanning, montageplanning, vrachtplanning en productieplanning.

  Over Studio-X
  U helpen is ons doel. Door u de juiste tools te bieden om uw projecten en ideeën zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Als onderdeel van de Brevo Group, waar ook BIM4ALL onder valt, hebben we zeer korte lijnen met de bouwwereld. We weten wat er speelt en wat de mogelijkheden en kansen zijn. Bovendien zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren om meer inhoud en beleving te creëren rondom vastgoed.

  Meer informatie
  Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

  Profity B.V.
  Marijn Schouten
  mschouten@profity.nl
  tel. 0653 284 552  0 0

  Lexington, Mass., USA, Amersfoort, The Netherlands – Oct. 24 —Telserv, the global leader in numbering communication solutions and iBasis, a KPN company, today jointly announced that they have signed a strategic partnership to serve the growing demand from OTTs and the emerging demand from global Unified Communication as a service (UCaaS) market, Communications platform as a service (CPaaS) and cloud-based conferencing service providers.

  The partnership will enable software-driven, programmable communication providers to expand their reach via thousands of iBasis network relationships worldwide along with its high quality and secured global routing platform while leveraging Telserv's API 's expertise and comprehensive numbering portfolio.

  Voice, messages and video or real-time communications embedded into applications, websites, business workflows and connected objects represent new high growth segments as they better address custom requirements from vertical enterprise markets – The combined UCaaS and CPaaS market is estimated to grow from $21 billion in 2017 to $41 billion in 2021*. Fast growing cloud-based enterprise mobility and CPAAS providers such as VoIP Innovations is already taking advantage of the partnership to expand their Programmable Service platform worldwide.

  "This partnership successfully supports our cloud communication business enabling us to offer our customers a very large international footprint," said David Walsh, CEO of VoIP Innovations. "Our worldwide deployment went extremely fast: in less than three months we had live operations and we look forward to deploying new countries very soon. Our services reach more than 200,000 SMBs and Enterprises via our extensive channel partner network. Together iBasis and Telserv offered us the perfect mix in terms of scale, speed and quality to meet our dynamic growth and strategic initiatives in the programm>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 24 oktober 2018 - Outsourcing Hub lanceert een nieuw B2B-platform dat het zoeken en vinden van geschikte IT-partners drastisch vereenvoudigt. Of het nu gaat om Internet of Things, ERP, Cloud, Artificial Intelligence of een ander IT-thema: via iSourcing Hub kunnen bedrijven, overheden en hun adviseurs vragen stellen aan relevante spelers in de markt. In plaats van ‘zoekmachineruis’ krijgt 

  iedereen direct de informatie waar ze naar op zoek zijn, zodat snel de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

  Stel dat je als bedrijf of overheid ‘iets’ wilt gaan doen met Internet of Things, dan is het vinden van de juiste informatie en antwoorden op vragen erg lastig. ‘Google is je vriend’ is een bekende uitdrukking. Maar zo’n zoekmachine is niet geschikt voor dit soort complexere zoekopdrachten. De hoogste zoekresultaten zijn vooral het werk van de handigste internetmarketeers en bedrijven met de dikste portemonnee.

  Ook als je al vrij goed weet ‘wat’ je wilt gaan doen met bijvoorbeeld IoT of een van de vele andere IT-oplossingen, dan is het nog steeds een uitdaging om snel de relevante partijen in kaart te brengen en uit te vinden welke van deze partijen het best voldoet. Alles begint met het stellen van de juiste vragen aan de juiste partijen, maar de manier waarop dat tot nu toe gebeurt is verre van optimaal.

  iSourcing Hub
  Deze problemen wil het nieuwe B2B-platform iSourcing Hub nu in één keer oplossen. Alle ruim 130 leveranciers die op Outsourci>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofdpunten

  • Aanhoudend succes met focus op waarde en gebundelde diensten in Consumentenmarkt
   • Recordhoge klanttevredenheid in Consumentenmarkt van +17 (3e kw. 2017: +14)
   • 68% van de mobiele abonnees van het KPN-merk hebben ook een vaste dienst (3e kw.2017: 62%)
   • +53k mobiele abonnees in vast-mobiele bundels, nu 56% van het aantal mobiele abonnees (3e kw. 2017: 49%)
   • +26k vast-mobiele huishoudens, nu 45% van het aantal breedbandklanten (3e kw. 2017: 40%)
   • ARPU per huishouden is met 4,1% j-o-j gestegen naar EUR 45; postpaid ARPU is gelijk gebleven op EUR 18 (exclusief het effect van regulering)
   • Klantaantallen: -1k mobiele abonnees op het KPN-merk; -13k in het voordeelsegment; -2k(1) breedbandklanten; +10k IPTV klanten
  • Transformatie Zakelijke Markt krijgt vorm
   • NPS Zakelijke Markt voor het eerst positief op +1 (3e kw. 2017: -5)
   • Voortdurende succesvolle bundeling van diensten in MKB; +37k multi play werkplekken
   • Groei bij Professional Services dankzij geïntegreerde oplossingen bij grote klanten
  • Tweede fase Vereenvoudigingsprogramma levert besparingen op van ~EUR 190 mln (cumulatief tot eind 3e kw. 2018)
  CEO Maximo Ibarra
  “We hebben solide resultaten behaald in het derde kwartaal en zijn goed op weg om onze vooruitzichten voor 2018 te realiseren. Met onze klantgerichte aanpak boeken we resultaat. De klanttevredenheid was niet eerder zo hoog, zowel onder onze klanten in Consumentenmarkt als in Zakelijke Markt. Bovendien stijgt dankzij onze focus op waarde en de bundeling van diensten het aantal klanten met vast-mobiele abonnementen, én de omzet per huishouden. In Zakelijke Markt boeken we voortgang met de migratie van MKB-klanten naar ons geïnteg>>

  Lees verder..

  0 0

  NetApp helpt organisaties de potentie van AI te benutten door:

  • Eenvoud voor dataservices, van edge tot core tot cloud
  • De optie om AI te kunnen gebruiken in elke cloud of on-premises
  • Schaalbaarheid om de groeiende capaciteits- en performancevereisten voor deep learning het hoofd te bieden
  LAS VEGAS — NetApp (NASDAQ: NTAP), het toonaangevende bedrijf op het gebied van de hybrid cloud, heeft vandaag de lancering van ONTAP®9.5, MAX Data, StorageGRID® SG6060, NetApp® Solution Support voor FlexPod® en flashsnelheidsgarantie bekend gemaakt. Deze nieuwe dataservices en oplossingen breiden de NetApp Data Fabric verder uit over edge, core en cloud en bieden organisaties de mogelijkheid om het volledige potentieel van kunstmatige intelligentie (AI) te benutten.

  Volgens Gartner, Inc. komt de wereldwijde omzet op basis van AI in 2018 uit op $1,2 biljoen in totaal, dat is 70% meer dan in 20171. IDC voorspelt dat tegen 2021 in bijna 75% van de commerciële bedrijfsapplicaties gebruik wordt gemaakt van AI2. Bedrijven zijn van plan om AI te gebruiken om nieuwe en innovatieve bedrijfskansen te creëren die worden gestimuleerd door diverse, gedistribueerde en dynamische data, maar toch komen ze er vaak achter dat de meest waardevolle data vastzitten in silo's, worden gehinderd door complexiteit en te veel kosten met zich meebrengen om ook nog volop gebruik te kunnen maken van resource-intensieve AI-applicaties.

  “Op dit moment is een Data Fabric die de edge, de core én de cloud ondersteunt essentieel om succes te kunnen behalen met AI. Dit komt door de snelheid en de omvang van data die nu wordt gegenereerd en beheerd in IoT-apparaten en -sensoren, in on-premises datacenters en in hybrid-cloudomgevingen”, zegt Joel Reich, EVP van Storage Systems & Software bij NetApp. “Door de integratie in NetApp Data Fabric van de nieuwe dataservic>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 24 oktober 2018 – Value Added Distributeur IOdis uit Utrecht ontving op 9 oktober op basis van haar kennis en focus de NVIDIA vGPU EMEA Partner of the Year 2018 Award.
   
  De jaarlijkse uitreiking van de Partner Award vond plaats tijdens de NVIDIA Partner Summit, voorafgaande aan de Europese GPU Technology Conference in München.
   
  Michèl van Proosdij, Channel Manager en NVIDIA vGPU Product Sales Specialist van IOdis kreeg de Award overhandigd door Richard Jackson, VP EMEA Partner Organisatie en Daniela Marggraf, GRID Partner Channel Business Manager.


  v.l.n.r. Richard Jackson, Daniela Marggraf en Michèl van Proosdij

  Van Proosdij: “Voor ons is deze Award een feest. Het is de bevestiging van de keuze die we vier jaar geleden hebben gemaakt, om grafische performance in gevirtualiseerde omgevingen tot een belangrijk speerpunt van onze organisatie te maken. Je ziet nu bij Windows 10 en Office 2019 dat die keuze juist was. Grafische virtualisatie is onontkoombaar geworden. Deze Award is daarom een beloning voor onze focus en voor ons harde werk in deze richting.” En hij voegt hier aan toe dat IOdis zijn blijdschap over deze Award met zijn klanten gaat delen. “Bij iedere bestelling van een zekere omvang gaan we een hele mooie fles Prosecco cadeau doen!”

  Naast IOdis werden ook zes ander EMEA partners in de verschillende categorieën beloond met een NVIDIA Award.

  IOdis behaalde vorige maand de NVIDIA Elite status. Dit is de hoogst haalbare partner status binnen het NVIDIA GPU Virtualization Specialisatie programma.  Over IOdis
  IOdis is een lokale Value Added Distributeur bestaande uit een professioneel team van ervaren en gedreven specialisten. Onze focus ligt op het gebied van VDI oplossingen, bestaande uit Appliances, GRID, HPC, Endpoint devices en Services. IOdis onderscheid zich mede door het ondersteunen van partners bij het zoeken naar de beste oplossing op klant specifieke vraagstukken.

  Voor meer informatie:

  IOdis BV
  Michèl van Proosdij
  T. +31 30 303 06 60
  E. michel@iodis.nl

  0 0

  Naarden, 25 oktober 2018 – PEAK-IT opent 1 november een nieuw kantoor in Eindhoven. Op die manier kan de fors groeiende IT-detacheerder zijn werkgebied onder de rivieren nog verder uitbreiden. De dochteronderneming van ManpowerGroup is op zoek naar zo’n 1200 sollicitanten voor de vacatures die komend jaar in Eindhoven worden uitgezet.

  De nieuwe vestiging is het eerste kantoor waar alle Experis-labels van ManpowerGroup onder één dak zitten. Naast PEAK-IT nemen ook iSense, Salarisprofs en Experis Ciber hun intrek in het pand dat is gelegen aan het Flight Forum 840 in Eindhoven. Het hoofdkantoor van PEAK-IT is in Naarden gevestigd en daarnaast heeft de IT-detacheerder nog een vestiging in Rijswijk.

  Veel animo
  PEAK-IT is inmiddels gestart met de werving van personeel dat vanuit de nieuwe locatie gedetacheerd kan worden. De IT-detacheerder is met name op zoek naar goede helpdeskmedewerkers en systeembeheerders. “Er is nu al boven verwachting veel interesse van IT-professionals”, vertelt Marloe van Boekel, Recruitmentmanager bij PEAK-IT. “Eigenlijk wilden we pas over een half jaar een recruiter voor Eindhoven aannemen, maar die hebben we door het hoge animo nu al in dienst genomen.”

  Net als elders in het land gaat PEAK-IT ook in de regio Eindhoven samenwerken met scholen. “Voor de opleidingen is het essentieel feeling te houden met de praktijk”, vertelt Van Boekel. “Wij geven gastlessen, bijvoorbeeld sollicitatietraining, en houden de docenten op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Op dit moment zijn er al contracten gesloten met twee scholen uit het zuiden.”

  Uitbreiding klantportfolio
  Willem-Jan Dekkers is Regiomanager Zuidoost-Nederland bij PEAK-IT en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten in die regio. Dekkers: “We hebben op dit moment a>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 25 oktober 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, introduceert een nieuwe integratie met Microsoft Azure Stack die zorgt voor single-pane-of-glass inzicht in de beveiligings- en compliance-situatie van Microsoft Azure-omgevingen en gebruiker-workloads.

  Azure-klanten zijn nu in staat om de kwetsbaarheid en compliance-situatie van de control pane-infrastructuur van Azure Stack te beoordelen en een advies te krijgen van Microsoft Azure. Daarnaast zorgt de integratie voor beveiligingsinzicht in Microsoft Azure én Azure Stack.

  Azure Stack-klanten kunnen zowel gebruikmaken van Qualys Virtual Scanner Appliances, direct vanuit de Azure Stack Marketplace of van Qualys Cloud Agents als een extensie, als ze nieuwe virtual machines opstarten. Dat maakt het eenvoudiger om kwetsbare systemen en applicaties binnen het hybride cloudmodel van Azure te detecteren en identificeren.

  image
  Qualys integreert met Azure Stack voor infrastructuur-assessment

  “Nu cloudproviders uitbreiden naar datacenters met meer heterogene systemen, vervagen ze de grenzen en zorgen ze voor meer mobiliteit tussen de linies”, zegt Fernando Montenegro, senior analist bij 451 Research. “Gebruikers moeten zich bewust zijn van hoe de gedeelde verantwoordelijkheid ook deze grenzen doordringt en hoe dit van hen eist dat ze bepaalde beveiligingsmaatregelen in de cloud moeten handhaven, terwijl ze over dezelfde flexibiliteit beschikken om dit te doen voor hun on-premise infrastructuur.”

  Video over Azure Stack-integration: >

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 25 oktober 2018 – Infor, leverancier van branchespecifieke cloudapplicaties, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Treasury Management en Infor Advanced Treasury Management. Deze uitgebreide productsuites helpen organisaties bij het oplossen van complexe financiële uitdagingen. Zo kunnen teams hun kerncapaciteiten optimaliseren voor het beheer van contant geld en risico’s, betalingen en werkkapitaalstrategieën.

  Er zijn drie kernmodules binnen Infor Treasury Management. De eerste, Cash and Liquidity, biedt CFO’s en penningmeesters de zichtbaarheid en rapportagemogelijkheden die ze nodig hebben om zowel hun contanten te optimaliseren als hun bankrekeningen en liquiditeit te beheren. Met de tweede module, Transaction Lifecycle Management, kunnen gebruikers schulden en beleggingen beheren en volgen. Die module is bovendien geïntegreerd met Infor’s kasbeheer, schulden en wereldwijde grootboek zodat directe verwerking is gegarandeerd. De derde module, Payments, biedt wereldwijde, multi-bank betalingsoplossingen. Gebruikers kunnen zakelijke betalingworkflows ondersteunen, waaronder payment factories en betalingen namens groepsmaatschappen (‘Payments on behalf of’, oftewel PoBo).

  Infor Advanced Treasury bestaat naast de drie bovenstaande modules uit nog een vierde module, Risk Management, die exposure management, waarderingen, risicoanalyse, en derivaten- en hedge accounting biedt. De geïntegreerde marktgegevens en trade portal-integratie bieden complete workflows ter ondersteuning van hedging-programma’s en de naleving van wet- en regelgeving.

  Door het volledige treasury-beheerproces te automatiseren, kunnen bedrijven op elk moment rapportages aanvragen. Tegelijkertijd kunnen >>

  Lees verder..

  0 0

  Den Haag, 25 oktober 2018Bitdefender, een toonaangevend wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat meer dan 500 miljoen systemen beschermt, geeft een decryptietool vrij voor recente versies van GandCrab, 's werelds meest productieve ransomware. Zo blijft Bitdefender zijn innovatievermogen overal ter wereld inzetten voor het welzijn van internetgebruikers.

  De tool, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Europol, de Roemeense politie en met steun van de FBI en andere wetshandhavingsinstanties, laat slachtoffers over de hele wereld hun gecodeerde informatie ophalen zonder tientallen miljoenen dollars aan losgeld aan hackers te betalen. De nieuwe tool kan nu gegevens ontsleutelen die zijn vrijgegeven door versie 1, 4 en 5 van de GandCrab-malware, evenals alle versies van de ransomware voor een beperkt aantal slachtoffers in Syrië.

  Meer informatie over GandCrab en de decoderingstool kan worden gedownload via Bitdefender Labs of the NoMore Ransom website - een gezamenlijk project tussen de Nederlandse politie en Europol om ransomware op het niveau van de Europese Unie te bestrijden.

  "De release van deze decryptietool is een spectaculaire doorbraak die de effectiviteit van samenwerking tussen beveiligingsleveranciers en wetshandhavingsinstanties benadrukt", zegt een woordvoerder van Bitdefender. "We hebben maandenlang crypto-onderzoek gedaan en een aanzienlijke infrastructuur ingezet om dit mogelijk te maken en slachtoffers te helpen de controle over hun digitale leven gratis te herstellen."

  GandCrab is sinds januari zeer actief, opererend op een gelieerd model. De ontwikkelaars maken de malware beschikbaar als een service voor geïnteresseerde partijen in ruil voor een deel van de winst. Deze ransomware-familie verspreidt zich via meerdere aanvalsvectoren, z>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 25 oktober 2018 – Vanaf nu voorziet Toshiba mobiele oplossingen van extra beveiligingsopties voor bijvoorbeeld zakenreizigers die op het vliegveld door controle checks moeten. De notebooks bevatten multi-factor authenticatie, een zogeheten Trusted Platform Module en de in eigen fabriek ontwikkelde BIOS. Met deze extra beveiligingsfuncties zijn opgeslagen gegevens niet langer toegankelijk voor pottenkijkers. Zo ook niet voor medepassagiers of douanebeambten op vliegvelden. “Computertoegang via een wachtwoord is niet langer toereikend voor optimale beveiliging. Daarom kiest Toshiba voor aanvullende biometriebeveiliging,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Client Solutions in de Benelux.

  De multi-factor authenticatie bevat gezichtsherkenning en een vingerafdrukscanner. Daarmee wordt voorkomen dat betrouwbare gegevens in handen komen van derden bij verlies of diefstal of het meekijken op een vliegveld of andere openbare plekken.

  De Trusted Platform Module (TPM) zorgt voor betere encryptie en veilige aanmeldopties. Daarnaast zijn zowel de BIOS als de hardware ontwikkeld door Toshiba, wat het beveiligingsrisico van bemoeienis door derden wegneemt.

  Deze extra beveiligingsopties zijn beschikbaar op de nieuwste Toshiba Portégé X30T-E apparatuur. Dit is een tablet met de functionaliteit van een laptop door de optionele internet- en videopoorten, het toetsenbord(dock) en de accu waarmee je bijvoorbeeld op een lange vlucht eenvoudig kan doorwerken omdat de oplader minimaal 15 uur meegaat. De buurman of -vrouw in het vliegtuig kan niet met de laptopgebruiker meekijken dankzij de nieuwe privacy screens waarmee het beeldscherm alleen af te lezen is als je recht voor de computer zit. Het Portégé X30T-E toestel is eveneens uitgerust met een sleuf voor een Kensington-slot in de Keyboard Dock. Met deze extra veiligheidsmaatregel word>>

  Lees verder..

  0 0

  Brakel, 25 oktober 2018 – Sinds oktober 2018 is Solipsis benoemd tot ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN. Het Excellence & IT Business Partnership is een relatief nieuwe formule die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. Voor Solipsis betekent het een nieuwe stap in het continu optimaliseren van zijn dienstverlening.

  Dienstverlening Solipsis en KPN

  Dankzij het partnership is Solipsis nog beter in staat om met ‘one stop shopping’ te voorzien in een innovatief en volledig dienstenportfolio op het gebied van cloud, security en werkplek. Hierbij is Solipsis het vaste aanspreekpunt van de klant en verzorgt het gehele traject van verkoop en advies tot en met de levering, installatie, service en facturatie. Natuurlijk met als doel een nog optimalere klantbeleving.

  Slimme samenwerking
  “In het zakelijke segment is het partnerkanaal echt hét kanaal voor KPN”, aldus René Schenk, Directeur Business Partner Organisatie van KPN. “In een tijd dat IT en telecommunicatie samenkomen, worden zaken steeds complexer. Zakelijke klanten willen voor een ‘ICT-comfortclass dienstverlener’ kiezen die letterlijk en figuurlijk dichtbij hen staat. Solipsis is voor ons een toonaangevende Business Partner die als geen ander hierop in kan spelen en in staat is om ondernemend Nederland vooruit te helpen op het gebied van gebundelde IT en toekomstvaste telecomoplossingen. Het is daarom een heel bewuste keuze van KPN om nadrukkelijker met partners zoals Solipsis te gaan werken.”

  Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep, is trots op het gerealiseerde partnership: “Door onze status als KPN Excellence en IT Business partner kunnen wij onze klanten een herkenbare meerwaarde bieden. Het stelt ons in staat om geïntegreerde totaaloplossingen te leveren, op uiteenlopende vl>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM, - 25 oktober, 2018 Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, heeft de resultaten bekendgemaakt van een wereldwijd onderzoek onder 3.500 consumenten die vinden dat meeste chatbots nog niet slim genoeg zijn om aan hun hoge verwachtingen te voldoen. Hoewel bijna iedereen het erover eens is dat chatbots in sommige situaties snel en handig kunnen zijn, scoort gebrek aan intelligentie hoog op de bezwarenlijst van de consument. 65 procent geeft nog steeds de voorkeur aan menselijke interactie aan de andere kant van de chat.

  Tweeënzeventig procent van de consumenten vindt chatbots tot op zekere hoogte wel handig. Daarentegen zijn de meningen over de interactiekwaliteit redelijk verdeeld. Het merendeel (58 procent) kwalificeert hun chatbotervaring met slechts een ´voldoende`- sommige taken worden goed uitgevoerd, andere slecht. Een andere 18 procent klaagt over het feit dat chatbots ineffectief of zelfs irritant zijn en maar 16 procent gaf aan heel tevreden te zijn.

  Analisten verwachten dat het chatbotgebruik de komende twee jaar aanzienlijk zal stijgen - een verschuiving die kostbaar kan zijn voor merken die hun bots niet ontwikkelen. Volgens Gartner zal 25 procent van de klantenservice en -supportafdelingen in 2020 de virtuele klantassistent (VCA) of chatbottechnologie integreren via de verschillende interactiekanalen, tegenover nauwelijks twee procent in 2017.

  “Hoewel chatbots steeds meer gemeengoed worden, blijft de kwaliteit van de interactie achter bij de verwachtingen van de consument“, aldus Derk-J>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht 25 oktober 2018Een mailbericht met onderwerp ‘Controleer nu onmiddellijk uw wachtwoord’ blijkt bijzonder succesvol als phishingmail. Met dit soort berichten proberen cybercriminelen onder andere inloggegevens te stelen en malware te verspreiden. Maar liefst een derde van alle succesvolle phishing-mails heeft dit onderwerp. Dat blijkt uit onderzoek van het beveiligingsbedrijf KnowBe4, dat de resultaten publiceert in de Q3 Phishing Monitor.

  KnowBe4 ontwikkelt security awareness-trainingen die werknemers bewuster maken van cyberdreigingen. Dit wordt onder andere gedaan met behulp van gesimuleerde phishingmails, waarmee medewerkers van bedrijven leren om berichten van gelijke strekking te herkennen. Gemiddeld klikt bij een eerste test 28 procent van de medewerkers op een phishing e-mail als ze niet goed getraind zijn.

  Ieder kwartaal brengt KnowBe4 een verslag uit over de meest gebruikte en meest succesvolle onderwerpen van phishing e-mails. Dit onderzoek is gebaseerd op tienduizenden geteste phishingmails bij klanten van KnowBe4 over de hele wereld.

  “Phishing is een relatief eenvoudige - maar effectieve - techniek van hackers om binnen te komen in een computersysteem,” zegt Jeffrey de Graaf, directeur EMEA van KnowBe4. “Onze monitor laat zien dat hackers steeds gewiekster worden bij het verzinnen van phishingmails. Ze creëren urgentie, spelen in op de nieuwsgierigheid en richten zich op specifieke werknemers. De tijden dat de cybercrimineel zich voordeed als een Nigeriaanse prins in nood zijn voorbij. Phishingmails zitten tegenwoordig slim in elkaar en zijn lastig van echt te onderscheiden.”

  De top 10 meest geklikte onderwerpen uit phishing e-mails Q3 2018:

  • U dient nu onmiddellijk uw wachtwoord te controleren 34%
  • U heeft een nieu>>

   Lees verder..

  0 0

  F5 Networks heeft in het fiscale jaar 2018 een omzet geboekt van 2.161,4 miljoen US dollar. Een jaar eerder was het nog 2.090,0 miljoen US dollar. Het fiscale jaar werd op 30 september afgesloten. Het GAAP netto inkomen over het hele jaar bedroeg 453,7 miljoen US dollar (7,32 US dollar per aandeel). In het voorgaande fiscale jaar was dit 420,8 miljoen US dollar (6,50 US dollar per aandeel).

  De omzet in het laatste kwartaal van fiscaal 2018 bedroeg 562,7 miljoen US dollar. De prognose voor het eerste kwartaal van fiscaal 2019, eindigend op 31 december, is 542 tot 552 miljoen US dollar.

  Meer informatie en volledige cijfers zijn te vinden op https://www.f5.com/company/news/press-releases/f5-networks-announces-fourth-quarte…  Over F5
  F5 (NASDAQ: FFIV) maakt apps sneller, slimmer en veiliger voor bedrijven, service providers en overheden wereldwijd. F5 levert cloud en security oplossingen om bedrijven in staat te stellen een applicatie-infrastructuur te kiezen zonder in te leveren op snelheid en beheer. Meer informatie op F5.com over F5, partners en technologieën.

  F5, F5 Labs, Advanced Web Application Firewall, Advanced WAF, WAF Express, Silverline, DDoS Hybrid Defender, BIG-IP and Advanced Firewall Manager are trademarks or service marks of F5 Networks, Inc., in the U.S. and other countries. All other product and company names herein may be trademarks of their respective owners.

  This press release may contain forward looking statements relating to future events or future financial performance that involve risks and uncertainties. Such statements can be identified by terminology such as "may," "will," "should," "expec>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 25 oktober 2018 – Belcentrale, de vertrouwde MKB-leverancier van ICT en VoIP, heeft vandaag het 100.000e toestel van Gigaset verkocht.

  Gigaset is een van ’s werelds grootste producenten van draadloze telefoontoestellen en marktleider in Europa voor DECT-telefoons. Onder de Gigaset Pro levert het bedrijf onder andere kwalitatief hoogstaande producten voor het MKB. De telefoons worden vervaardigd volgens de strengste kwaliteits- en milieunormen. Belcentrale en Gigaset zijn al jaren partners.

  Mijlpaal
  Directeur van Belcentrale Coert Coomans: “Een mijlpaal: 100.000 Gigasets verkocht door Belcentrale. Daar zijn we best trots op! We werken heel graag met Gigaset. Hiermee bieden we onze klanten gegarandeerd top-toestellen, voor optimaal gebruik van onze telefoondiensten.”

  Over Belcentrale
  Belcentrale is een op en top Rotterdamse ICT & VoIP leverancier voor het MKB. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware. Met meer dan 35.000 klanten is Belcentrale een gevestigde naam in de zakelijke markt voor telefonie en internet.
  Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
  Heeft u vragen over het bovenstaande, neemt u dan contact op Deborah Ansems
  e-mail: deborah.ansems@belcentrale.nl

older | 1 | .... | 740 | 741 | (Page 742) | 743 | 744 | .... | 763 | newer