Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 743 | 744 | (Page 745) | 746 | 747 | .... | 763 | newer

  0 0

  BrandDeli bestond op 1 november 5 jaar en vierde dit met een jubileumfeest. Tijdens het evenement deelde CEO Allard Ruyl niet alleen een terugblik, maar keek ook vooruit. Welke ontwikkelingen zijn er in de markt en welke plek ziet hij daarin voor BrandDeli weggelegd? Hij benoemde 5 focuspunten waar BrandDeli zich de komende jaren op wil richten.

  #1 TV blijft een sterk massamedium
  TV is volop in ontwikkeling, met schermen die geavanceerder worden en met een dagelijks bereik van bijna 11 miljoen mensen. Via verschillende devices is er steeds meer mogelijkheid tot interactie. Niet zo gek dat er al 184 miljard TV-impressies zijn geleverd dit jaar. Onze merken leveren 32 miljard van deze TV impressies, dit is 17% meer dan vorig jaar. Hoewel de video-kijktijd stijgt, stijgt de lineaire kijktijd niet mee, die versnippert. Wij hebben baat bij die versnippering, want onze zenders zijn flink gegroeid. BrandDeli biedt heel hele specifieke content van sterke merken en dat is belangrijk, want de consument kiest heel bewust. Uiteindelijk gaat het niet om de schermen, maar draait het om de content. Video is onze core business en zolang er kwalitatieve content gemaakt blijft worden, kan je de consument blijven bereiken. Ongeacht op welk platform de content wordt bekeken, blijft BrandDeli’s missie het bundelen van sterke merken voor een kosten-efficiënt en gericht bereik.

  #2 We ontwikkelen ons tot duurzaam video saleshuis
  De afgelopen 5 jaar is er veel veranderd. Niet alleen binnen BrandDeli, maar ook marktbreed. We gaan toe naar een wereld waarin TV en video één zijn, waarin we spreken over video totaal. BrandDeli is nu de derde TV partij in de markt en heeft als missie om binnen vijf jaar diezelfde top drie positie te behalen als duurzaam video saleshuis. Daarom zal actief naar mogelijkheden worden gezocht om meer eyeballs toe te voegen en de huidige meer i>>

  Lees verder..

  0 0

  Season 2 van Mixer is aangekondigd, Microsofts baanbrekende platform voor live gamestreaming. Zoals jullie weten, staat de community altijd centraal bij Mixer en voor dit tweede seizoen hebben we weer flink geïnvesteerd in innovatieve functies om de ervaring voor de community nóg leuker en interactiever te maken.

  In Season 2 bouwen we voort op alles wat we hebben geleerd sinds de lancering van Mixer om de community nog verder te ontwikkelen. Zo kunnen kijkers op allerlei creatieve manieren laten weten wat ze van content vinden en ondersteunen we streamers met nieuwe verdienmodellen.

  Ga naar Mixer-blog voor meer informatie over de innovatieve nieuwe functies van het tweede seizoen. Bezoek ook naar Mixer om samen met ons de digitale presentatie van het tweede seizoen te vieren.

  Nieuwe Games with Gold-releases voor maart 2018

  Speel in november de bejubelde first-person shooter Battlefield 1 en test je coördinatie en reflexen in Race the Sun. Dankzij Backward Compatibility kun je op zowel Xbox 360 als Xbox One plaats nemen op de Animus in de eerste  game uit de succesvolle franchise Assassin’s Creed en red je de ziel van je geliefde in Dante's Inferno.

  Alle games zijn tijdelijk en exclusief beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden als onderdeel van het

  0 0

  Op 14 november organiseert ChannelConnect een nieuw ICT-event in Studio A12 in Bunnik. Onder de titel This is IT verzamelen zich daar ruim 500 ICT-professionals voor informatie en inspiratie in het ochtendprogramma en zakendoen en netwerken in het middagprogramma. Matthijs van Nieuwkerk begeleidt de ochtendsessies met als thema ‘Op jacht naar de eindgebruiker’.

  Uitdagingen voor ICT-managers
  Met alle eisen die er tegenwoordig aan IT-infrastructuur wordt gesteld door bijvoorbeeld (AVG) wetgeving, klanten en medewerkers én het enorme aanbod aan oplossingen dat beschikbaar is, blijkt het voor ICT-managers vaak lastig is om door de bomen het bos nog te zien. Hun IT-partner zou ze daarbij moeten adviseren, maar het blijkt zelfs voor veel IT-resellers lastig te zijn om hun klanten van specialistisch advies te kunnen voorzien op gebied van bijvoorbeeld IoT, AI, security- en cloudoplossingen.

  Paneldiscussie met Matthijs van Nieuwkerk
  Om te achterhalen hoe de branche haar rol en die van de eindgebruiker ziet, vindt een paneldiscussie plaats waarin Matthijs van Nieuwkerk met diverse toonaangevende gasten uit de ICT-branche inzoomt op e´e´n centrale vraag: hoe zorgt de ICT-sector ervoor dat de kleine en de grote zakelijke eindgebruikers goed genoeg geïnformeerd zijn en dus de juiste beslissingen nemen. Van Nieuwkerk zal met Lotte de Bruijn, Managing Director van Nederland ICT in discussie gaan met de tafelgasten rondom dit thema om in het belang van ICT-branche en gebruikers te achterhalen waar en hoe kan worden verbeterd. Daarbij gaat ook het perspectief van de politiek niet ontbreken. Martin Wörfsdörfer - tweede kamerlid voor de VVD en IT-politicus van het jaar in 2017, neemt deel aan een van de panels.

  Middagprogramma: Expo>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 2 november 2018 – Onguard, het fintech bedrijf dat zich toelegt op het order to cash-proces, sleepte tijdens de zevende editie van de Main Software 50 Awards de derde prijs voor meest succesvolle softwarebedrijf in de wacht. Onguard realiseerde een indrukwekkende omzetgroei van maar liefst 50 procent in een jaar tijd. Dit betreft zowel autonome groei, als groei door acquisitie. Overige resultaten uit de Main Software 50 laten zien dat Nederlandse softwarebedrijven sterk groeien. De gemiddelde groei van deelnemende bedrijven aan de Main Software 50 is 22 procent.

  Focus op de toekomst
  Het award winnende softwarebedrijf Onguard biedt een volledig geïntegreerd platform van software-oplossingen. Dit platform zorgt ervoor dat het hele order to cash-proces efficiënter en effectiever ingevuld wordt en ook een bijdrage levert aan een duurzame klantrelatie. Volgens CEO Bert van der Zwan is het aanbieden van het gehele platform een van de succesfactoren van Onguard: “We zijn erg trots op deze mooie derde plek. De afgelopen twee jaar zijn we van het alleen aanbieden van credit management software uitgebreid naar het faciliteren van de gehele order to cash-chain. Doordat we nu veel meer nieuwe functionaliteiten op ons platform aanbieden, zien we dat we blijven groeien. Deze award is dan ook een bevestiging van onze nieuwe koers en een kroon op het werk dat we als team leveren.”

  De focus ligt binnen Onguard op het optimaliseren van de klantbeleving en verdere internationale groei. De oriëntatie en inzet van de nieuwste technologieën horen daarbij. “Het is natuurlijk niet zo dat we de nieuwste technologieën inzetten om ze in te zetten”, vertelt Van der Zwan. “We kijken kritisch of het echt past bij onze klanten. Momenteel oriënteren we ons bijvoorbeeld op het gebruik van blockchain en op de toepassing van Artificial Intellige>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, november 2018 - Het Regionaal Zorg Communicatie Centrum (RZCC) in de regio Zuidoost Brabant komt nog dit jaar met een proef van een Regionaal Zorgcommunicatie Platform, geplaats tussen de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) op de IT-voorzieningen van de burgers en de elektronische dossiers bij de zorgaanbieders. Het IT-hart van dit platform wordt ingevuld door IT-dienstverlener ITvisors uit Utrecht.

  De PGO bestaat uit een app op een smartphone, tablet, desktop of laptop. De bezitter daarvan heeft dus in principe altijd toegang tot zijn of haar zorgdossier. Het uitwisselen van medische informatie tussen zorgverleners onderling gaat via het Landelijk Schakelpunt (LSP), geëxploiteerd door de Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie (VZVZ). Langs die weg kunnen bijvoorbeeld (waarnemende) huisartsen, (ziekenhuis) apothekers en medische specialisten regionaal alleen de voor hen relevante gegevens uitwisselen. In principe hebben patiënten nu al recht op inzage in de informatie uit het eigen dossier. In de praktijk op dit moment zijn ze afhankelijk van de welwillendheid van hun behandelaars. Iedereen kan volgens de wet op 1 januari 2020 een digitaal afschrift uit zijn of haar elektronisch medisch dossier ontvangen. Ook moet de zorgverlener dan toestemming vragen aan de patiënt met welke andere behandelaars de gegevens mogen worden gedeeld.  

  Het RZCC is een samenwerkingsverband van alle zorgverleners in de regio Zuidoost Brabant, een gebied met 720.000 inwoners. Naar voorbeeld van reeds operationele systemen voor verstrekking van elektronische dossiergegevens aan burgers in landen als Estland, Finland, Engeland en de Verenigde Staten, start RZCC nog dit jaar met een ’proof of concept’ om PGO’s te laten vullen vanuit de databases van de zorgverleners. Daarbij gaat het niet alleen om data afkomstig van ziekenhuizen, huisartspraktijken en apotheken, maar ook om informatie >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 2 november 2018 – De winnaars van de Accenture Innovation Awards 2018 zijn bekendgemaakt. De awards van de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups zijn dit jaar uitgereikt in acht categorieën: gezondheid, security, mobiliteit, voeding, klimaat, onderwijs, financiën en leven & werken. Per categorie waren vijf start-upfinalisten genomineerd.

  image

  Met de Accenture Innovation Awards biedt Accenture beginnende ondernemers die zich richten op de Nederlandse markt, een podium voor hun innovatieve producten en oplossingen, en een netwerk om deze verder uit te rollen.

  De finalisten kregen op vrijdag 2 november 2018 de kans hun concept te presenteren aan een jury, investeerders en accelerators. Op basis hiervan zijn de acht winnaars bekendgemaakt. In alle acht categorieën ontvangt de winnaar naast de award advies, workshops en mediawaarde van de verschillende partners van het evenement.

  “Met de Accenture Innovation Awards ondersteunen we innovatieve ondernemers om hun oplossingen verder uit te rollen en koppelen we hen aan bedrijven, investeerders en accelerators”, zegt Kirsten Spahr van der Hoek, Innovation Lead van Accenture Nederland. “De Accenture Innovation Awards zijn een geweldige manier om op de hoogte te blijven van de laatste digitale innovaties, maar ook om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken die met de juiste impuls onze economie aanjagen.”

  Dit zijn de winnaars in alle categorieën, die tijdens de Accenture Innovation Awards op 2 november 2018 bekend zijn gemaakt:
  >>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 6 november 2018 – In het Rotterdamse havengebied hebben KPN, Shell, Huawei, ExRobotics, Accenture en ABB de eerste industriële toepassingen getest met de nieuwe generatie mobiele netwerken. Dankzij 5G-toepassingen kunnen productieprocessen verder worden geoptimaliseerd, kan industrieel onderhoud beter worden voorspeld en kan de veiligheid verder worden vergroot. Ook wordt dankzij 5G de grootschalige inzet van draadloze sensoren mogelijk en krijgt de procesindustrie direct toegang tot relevante digitale informatie van de productieomgeving.

  Tijdens tests bij Shell Pernis is met succes 5G-technologie getest, onder andere voor preventief onderhoud van circa 160.000 km aan leidingen. Dankzij met 5G verbonden Ultra High Definition (UHD-)camera’s en de toepassing van machine learning kan toekomstig onderhoud beter worden voorspeld. Ook wordt 5G-technologie ingezet om inspecteurs en engineers via tablets toegang te geven tot aanvullende informatie van de procesinstallatie dankzij de toepassing van augmented reality. Hierdoor kunnen de werkprocessen van Europa’s grootste raffinaderij verder worden gedigitaliseerd en geoptimaliseerd.

  KPN heeft in de Rotterdamse haven een experimenteel 5G-netwerk aangelegd waarbij gebruik wordt gemaakt van het voor deze doeleinden toegewezen testspectrum in de 700MHz en 3500MHz. Daarnaast is ook gebruikt gemaakt van de 2300MHz frequentieband. Dankzij deze frequenties en de nieuwste netwerk- en antennetechnieken is de netwerkcapaciteit sterk vergroot, de reactietijd van het netwerk realtime en de betrouwbaarheid verhoogd. Hiermee is de Rotterdamse Haven het eerste gebied in Nederland dat is ingericht volgens 5G-standaarden en geschikt voor de nieuwste video- en augmented reality toepassingen.

  Joost Farwerck, COO en lid van de Raad van Bestuur KPN: “In het industriële 5G Field Lab in de Rotterdamse Haven onderzoeken we samen met Shell en verschillende >>

  Lees verder..

  0 0

  De raad van bestuur van Econocom Group is vandaag samengekomen en heeft oprichter Jean-Louis Bouchard, huidige voorzitter van de raad van bestuur, gevraagd om als CEO het operationele leiderschap van de groep te hervatten, te midden van veranderingen in de traditionele services sector. Met goedkeuring van het bestuur treden Robert Bouchard en David Krieff terug van hun uitvoerende rollen binnen de groep. Daarnaast neemt Jean-Philippe Roesch een rol aan als adviseur voor de raad van bestuur.

  Jean-Louis Bouchard, voorzitter en CEO van Econocom: "Met de volledige goedkeuring van Robert en het bestuur zijn mijn prioriteiten duidelijk: hetbehalen van onze jaarlijkse doelstellingen voor 2018 en het voorbereiden van een nieuwe ontwikkelingsfase voor Econocom Group."

  Over Econocom:
  Econocom financiert en versnelt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 10.700 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van €3 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering.

  Econocom heeft de status van Europees Vennootschap (Societas Europaea). Het aandeel van Econocom Group staat sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel. Het maakt deel uit van de Bel Mid en familie bedrijfsindices.

  0 0

  Utrecht, 6 november 2018 – Wanneer een bedrijf wordt getroffen door een datalek, kan de schade verder reiken dan alleen financiën, reputatie en privacy van klanten. Geschonden bedrijfsdata kunnen ook ernstige gevolgen hebben voor de loopbaan van werknemers. Volgens een nieuw rapport van Kaspersky Lab en B2B International heeft 31 procent van de datalekken het afgelopen jaar geleid tot ontslagen. Bij 29 procent van de MKB's en 27 procent van de grote ondernemingen ging het om seniormedewerkers die niet op een IT-afdeling werkzaam waren.

  Datalekken breken carrières
  Een datalek bij een bedrijf kan grote gevolgen hebben in het leven van klanten en medewerkers. Dit blijkt uit een recent rapport van B2B International en Kaspersky Lab, ‘From data boom to data doom: the risks and rewards of protecting personal data'. Uit het onderzoek blijkt dat 42 procent van de bedrijven wereldwijd het afgelopen jaar minstens één keer met een inbreuk op bedrijfsdata te maken heeft gehad. In bijna twee vijfde van de gevallen – 41 procent in het MKB en 40 procent bij grote ondernemingen – ging het om persoonsgegevens van klanten. Betrokken medewerkers hebben, zelfs in de top van het bedrijf, niet altijd hun baan kunnen behouden.  Uit de reikwijdte van de ontslagen na een datalek kan worden afgeleid dat iedereen dit kan overkomen. In 2017 was de verscheidenheid groot: van verantwoordelijke CEO's >>

  Lees verder..

  0 0

  • Lijst van VMware Cloud Verified partners groeit naar 27 wereldwijd, waarmee het bereik van beschikbare diensten voor klanten groeit
  • VMware kondigt vandaag nieuwe VMware Validated Designs aan voor cloud providers en nieuwe Cloud Provider Platform-oplossingen
  BARCELONA - Vandaag heeft VMware op VMworld Europe 2018 benadrukt hoe het VMware Cloud Provider Program in heel Europaaan populariteit wint en het aantal VMware Cloud Verified partners wereldwijd blijft groeien. Met als doel de klant een zo hoog mogelijke flexibiliteit te bieden in de ondersteuning van hun zakelijke en applicatiebehoeften, voorziet VMware Europese partners zoals OVH, Telefonica en Tieto van de nodige tools om nieuwe en gedifferentieerde diensten te leveren, alle gebaseerd op de krachtigste en breedst uitgerolde cloudinfrastructuur ter wereld. De aankondigingen rond het VMware Cloud Provider Program waren met name:
  • Continue groei van het aantal VMware Cloud Verified partners. Op het moment zijn er t 27 partners wereldwijd en meer dan een dozijn in Europa die zich VMware Cloud Verified mogen noemen. Ter vergelijk; vorig jaar waren er slecht vijf. VMware Cloud Verified partners hebben een volledig uitgerolde VMware Cloud-infrastructuur, waarmee klanten over genoeg kracht en schaal beschikken om hun applicatiebehoeften te ondersteunen.
  • Nieuwe VMware Validated Designs (VVDs) voor Cloud Providers komen vandaag beschikbaar. Hiermee kunnen partners VMware cloudinfrastructuur uitrollen en beheren voor zeer uiteenlopende gebruikstoepassingen en een snel en bewezen route verschaffen richting VMware Cloud Verified status.
  • Eerder aangekondigde oplossingen voor het Cloud Provider Platform zijn nu algemeen beschi>>

   Lees verder..

  0 0

  • VMware Cloud Foundation 3.5 biedt ruimere keuze bij het uitrollen van applicaties naar zowel private als ook public clouds
  • Bredere en veterende ondersteuning van containers
  • Dell EMC biedt een preview van VMware Cloud Foundation voor VxRail Hyper-converged Infrastructure (HCI)
  • VMware vRealize Network Insight 4.0 verbetert de troubleshooting voor applicaties in hybride en multi-cloud omgevingen
  BARCELONA – Vandaag heeft VMware op VMworld Europe 2018 met VMware Cloud Foundation 3.5 een nieuwe versie geïntroduceerd van zijn geïntegreerde hybrid cloud oplossing die het uitrollen in en beheren van cloud-omgevingen sterk vereenvoudigt..Met onder meer de ondersteuning van Kubernetes, het open source platform voor het draaien van applicaties in containers, biedt VMware Cloud Foundation aan klanten de snelste manier om geïntegreerde hybrid cloud omgeving te realiseren dankzij een setvan software-gebaseerde diensten voor compute, storage, netwerk, beveiliging en cloudbeheer met als doel bedrijfstoepassingen te kunnen draaien in hybride cloudomgevingen.

  Organisaties die werken in een multi-cloud tijdperk kiezen voor twee mogelijke banderingen (ofwel hybrid cloud ofwel een ‘native’ public cloud) om het groeiend aantal applicaties te ondersteunen en nieuwe mogelijkheden machine learning (ML), Kubernetes en advanced analytics te omarmen. Elk cloudmodel is uniek, maar ze zijn complementair en kunnen samen binnen dezelfde organisatie optreden, steeds met eenzelfde doel: innovatieve diensten aan het bedrijf te kunnen bieden. VMware investeert in oplossingen voor multi-cloud omgevingen, inclusiefmogelijkheden in de hybrid cloud uit te breiden van het datacenter richting de cloud en verder tot edge computing, als ookmet oplossingen voor native publ>>

  Lees verder..

  0 0

  Barcelona - IBM (NYSE: IBM) en VMware, Inc. (NYSE: VMW) kondigen op VMworld 2018 Europe nieuwe oplossingen aan om de hybrid cloud-adoptie door bedrijven helpen te versnellen. Deze aankondiging omvat een nieuw IBM Services-aanbod om te helpen bij het migreren en uitbreiden van bedrijfskritieke VMware-workloads naar de IBM Cloud en nieuwe integraties om bedrijven te helpen applicaties met Kubernetes en containers te moderniseren.

  Tot op heden, heeft het IBM- en VMware-partnerschap meer dan 1.700 bedrijven, waaronder Banca Carige en CNH Industrial geholpen met de implementatie van IBM Cloud voor VMware-oplossingen.

  Onderzoek van Ovum laat zien dat terwijl 20 procent van de bedrijfsprocessen al naar de cloud is verhuisd terwijl 80 procent van de bedrijfskritieke workloads en gevoelige gegevens nog steeds on-premises draait vanwege de vereisten op het gebied van performance en regelgeving. Bedrijven hebben behoefte aan een open, hybrid cloudaanpak voor het ontwikkelen, uitvoeren en implementeren van applicaties in een multi-cloudomgeving. IBM en VMware leveren nieuwe oplossingen om bedrijven te helpen bij het versnellen van de acceptatie van hybrid cloud zonder de kosten en risico's te lopen die normaalgesproken gepaard gaan met het opnieuw ontwerpen van applicaties, het opnieuw ontwerpen van applicaties en het herontwerpen van beveiligingsbeleid.

  Als onderdeel van het nieuws van vandaag maakt IBM een volledig geautomatiseerde, wereldwijd beschikbare cloudarchitectuur mogelijk voor bedrijfskritieke VMware-workloads om bedrijven te helpen downtime voor cloudapplicaties te voorkomen en failovers binnen een IBM Cloud-regio te automatiseren. Deze architectuur wordt beheerd door IBM Services en kan worden geïmplementeerd in de

  0 0

  • 30,7 % zegt nooit een voice-assistent te gaan gebruiken op de werkvloer. En nog eens 43,1 % heeft geen idee of dit ooit wel zal gebeuren
  • Toegevoegde waarde wordt voornamelijk gezien bij eenvoudige taken, terwijl de potentie van voice-assistenten vele malen groter is
  Delft, 6 november 2018 – Nederlandse werknemers lijken vooralsnog niet goed te kunnen bedenken hoe ze spraaktechnologie (systemen te vergelijken met Siri, Alexa of Google Assistent) op de werkvloer kunnen inzetten. 43,1 % van de Nederlanders heeft geen idee of zijn bedrijf ooit gebruik gaat maken van voice-robots en 30,7 % meent dat dergelijke technologie in zijn bedrijfstak zelfs nooit gebruikt zal gaan worden. Dergelijke cijfers staan in schril contrast met het optimisme dat bedrijven als Amazon en Google aan de dag leggen. Dit blijkt uit onderzoek door PanelWizard in opdracht van TJIP, The Platform Engineers.

  Het Delftse technologiebedrijf TJIP deed enquêteonderzoek onder duizend respondenten en vroeg hen naar de potentie die zij zagen in voice-assistenten op de eigen werkvloer. Voice-assistenten als Google’s Assistent, Apple’s Siri en Amazons Alexa kunnen door middel van kunstmatige intelligentie complexe handelingen verrichten. TJIP wilde met het onderzoek te weten komen hoe open mensen staan voor het gebruik van spraaktechnologie op de werkvloer en hoe mensen de technologie het liefst inzetten.

  Nederlanders zijn nog zeer gematigd in hun optimisme over de introductie van voice-assistenten op de werkvloer. Slechts 21 % van de respondenten is positief over de technologie. De overige respondenten zijn negatief (18,6%), neutraal (26,8 %) of hebben geen mening (33,6 %). Geluidsoverlast (34 %) op de werkvloer wordt aangemerkt als belangrijkste negatieve punt van voice-assistenten.

  De onderzoekers vroege>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 6 november 2018Vertiv introduceert nieuwe producten om aan de unieke uitdagingen van de netwerk-edge te voldoen, zoals de behoefte aan snelle implementatie, remote monitoring en beheer, en end-to-end dienstverlening. De Vertiv™ VR Rack en Vertiv™ Geist rPDU (rack Power Distribution Units) zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van edge-implementaties en vanaf nu beschikbaar voor channelpartners en klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met de introductie van deze producten breidt Vertiv zijn portfolio van edge-oplossingen verder uit. Een brede variatie aan producten en services aan de rand van het netwerk is van groot belang, omdat de IT-behoeften van locatie tot locatie vaak verschillend zijn en continu veranderen. Een leverancierspartner die zowel end-to-end infrastructuuroplossingen als ondersteuning biedt, heeft veel waarde voor bedrijven die behoefte hebben aan edge-implementaties, maar zelf niet de middelen of expertise in huis hebben om dit businessmodel te onderhouden.

  “We zien dat de edge zich voortdurend ontwikkelt en zich vormt rondom vier belangrijke archetypes, elk met hun eigen technologievereisten”, zegt Giordano Albertazzi, bestuursvoorzitter van Vertiv in EMEA. “Ons nieuwe edge-portfolio biedt onze channelpartners en klanten een ruime keuze aan flexibele en snel uit te rollen oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Bovendien helpen deze oplossingen ze het meeste uit hun edge te halen.”

  De Vertiv VR Rack is een robuuste en>>

  Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 6 november 2018 – Volgens SendCloud, de all-in-one verzendtool voor webshops, wordt de week van Cyber Monday (26 november) de drukste week voor het verzenden van pakketten in 2018. Het aantal webshoporders zal maar liefst verdriedubbelen ten opzichte van een reguliere week. Hiermee stijgt het vanuit Amerika overgewaaide fenomeen uit boven het aantal webshoporders in de week van Kerst 2018. Overall voorspelt SendCloud dat het aantal webshoporders in 2018 met 26 procent groeit ten opzichte van 2017. De organisatie doet deze voorspellingen op basis van historische data en trends van dit jaar.

  Amerikaanse feestdagen in opmars
  Hoewel de feestdagenperiode altijd druk is voor webwinkels, zwaaien Kerst en Sinterklaas hier niet meer de scepter. Amerikaanse feestdagen zijn bezig aan een grote opmars. Black Friday (23 november) en Cyber Monday zullen samen een sterke impact op het totale volume pakketverzendingen hebben. Waar de groei vorig jaar 170 procent was, zal dit naar verwachting nu 190 procent zijn. Ook Singles Day (11 november), de vorig jaar door Bol.com geïntroduceerde feestdag, stijgt in populariteit en groeit met 20 procent. De groei in pakketverzendingen rondom Sinterklaas blijft enigszins achter – hier voorspelt SendCloud een stijging van vijf procent ten opzichte van 2017.  Drukste dag valt een week voor Kerst
  De verwachting is dat de drukste dag van 2018 op 17 december valt, een week voor Kerst. Hier wordt in vergelijking met een reguliere dag in 2018 een verdriedubbeling in webshoporders verwacht. Vorig jaar was de drukste dag 18 december. Daarnaast voorziet SendCloud ook dat 24 december, de dag van Kerstavond, druk gaat worden. Hoewel>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp - Riverbed®, The Digital Performance Company™, lanceert het Riverbed Certified Performance Engineering Program (RCPE). Het programma is ontwikkeld voor iedere IT-professional – van technische staf tot CXO – die is betrokken bij het beheren van de digitale performance van een onderneming voor wat betreft eindgebruikerservaring, applicaties, netwerken, infrastructuur, supportdesk en operations. Het RCPE-programma richt zich op het ontwikkelen van kennis en skills op het gebied van digital performance. Doel is om daarmee significante businessresultaten te behalen op verschillende organisatorische en technische niveaus in de organisatie. Het programma biedt een oplossingsgerichte benadering voor digital performance-engineering en -beheer. Daartoe wordt een combinatie geboden van e-learning, klassikale lessen en praktisch laboratoriumwerk waar echte scenario’s worden uitgewerkt.

  “Het nieuwe Riverbed Certified Performance Engineering-programma is een primeur met een curriculum dat loopbaangerichte skills en mogelijkheden op het gebied van digital performance ontwikkelt. Het dicht een belangrijke kloof in de branche, waar veel expertise nodig is op het gebied van de levering van hoogwaardige applicaties, netwerken en infrastructuren nu bedrijven hun digitale services willen benutten om zakelijke waarde te creëren”, zegt Dan Smoot, Chief Customer Officer van Riverbed. “Het programma is onderdeel van onze customer success- en partner-strategie die in de praktijk belangrijke zakelijke voordelen oplevert. Ons doel is om expertise op te bouwen die tot langetermijn- en succesvolle digital performance management-strategieën leidt en de uitdagingen van moderne ondernemingen oplost.”

  Het RCPE-programma biedt het volledige spectrum van het digital performance engineering- en beheerdomein en levert zowel breedte als>>

  Lees verder..

  0 0

  Bedrijven die actief werken aan hun cultuur zijn aantoonbaar succesvoller; niet alleen hebben ze vaak een hogere omzet, maar hun digitale innovaties hebben ook een hogere slagingskans. Dat blijkt uit onderzoek van Cognizant en HfS Research.

  Een bedrijfscultuur die digitale innovaties ondersteunt herken je aan de volgende symptomen:

  1. Alle neuzen staan er dezelfde kant op
   Aan wie je het ook vraagt, elke medewerker uit elke laag van het bedrijf geeft hetzelfde antwoord als je vraagt naar de ambities en mogelijkheden voor de toekomst. Van nieuwe medewerkers tot managers; iedereen heeft dezelfde visie.
  2. Leiderschap werkt er zowel horizontaal als verticaal
   Wanneer je leidinggeeft aan een afdeling is het mooi dat je daar als inspirator en coach wordt gezien. Maar in een gezonde werkcultuur is een leider daarnaast ook een voorbeeld voor zijn gelijkgestemden en zelfs collega’s hoger in de boom. De ultieme leidinggevende is dus een bron van inspiratie voor elke collega.
  3. Mensen voelen dat ze ertoe doen
   Het is voor medewerkers van essentieel belang om goed samen te kunnen werken. Dit is de basis voor een succesvolle carrière; vanaf de eerste maanden bij het bedrijf tot het bijscholen in een later stadium. Samenwerken is essentieel en de boodschap is daarmee eenduidig: de mens staat centraal, ook in moeilijke tijden.
  4. Mensen communiceren er graag
   Medewerkers nemen uit zichzelf deel aan een aantal formele en informele communicatiekanalen. Uit angst iets te missen willen zij graag op de hoogte worden gehouden en liever ruim voor een evenement alle informatie hebben, dan in een onpersoonlijke mail alles achteraf te moeten lezen. Door informatie ruimschoots op tijd te delen>>

   Lees verder..

  0 0

  • Uitbreiding ecosysteem met grootste cloudinfrastructuur provider ter wereld
  • End-to-end services voor SAP, VMWare, security, migratie en netwerken op Amazon Web Services

  T-Systems heeft zijn cloudaanbod uitgebreid met Amazon Web Services (AWS), de grootste publieke cloud ter wereld. De dochteronderneming van Deutsche Telekom biedt vanaf vandaag een portfolio van ‘value added services’ op AWS. Deze services zijn gebaseerd op ‘cloud native’ best practices.

  “Bedrijven in de hele wereld transformeren hun IT-omgeving met behulp van cloudservices. Afnemers van onze traditionele IT-diensten maken snel en op grote schaal de overstap naar de cloud. AWS helpt ons te voldoen aan de steeds hogere klanteisen voor snelheid en schaalbaarheid”, legt Frank Strecker, Global SVP for Public Cloud van T-Systems, uit. Hij voegt toe: “Bedrijven willen niet alleen naar de cloud, maar ze zijn ook op zoek naar een partner die ondersteuning biedt bij hun digitale transformatie en hun cloudomgevingen van begin tot eind beheert. Daar kunnen T-Systems en AWS bij helpen.”


  Value added services in de hele waardeketen
  Het toevoegen van advies-, migratie- en managed services voor AWS aan het portfolio was een belangrijke mijlpaal voor T-Systems. Daarmee kan het bedrijf oplossingen voor klanten implementeren op een infrastructuur naar hun keuze, inclusief hybride cloudoplossingen op verschillende platformen. Bovendien ondersteunt deze stap de ‘public cloud first’-strategie van T-Systems, dieeerder dit jaar werd gelanceerd. Deze strategie houdt in dat T-Systems infrastructuur, platformen en managed services bij voorkeur via de publieke cloud levert. De samenwerking is gericht op de realisatie van projecten voor SAP en andere businessapplicaties op AWS en VMware Cloud op AWS, alsook op het bieden van services voor security en netwerken a>>

  Lees verder..


  0 0

  Utrecht, 6 november 2018OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling, heeft per 1 oktober Hans de Preter (50) aangesteld als Senior Account Executive. OutSystems maakt momenteel een enorme wereldwijde groei door en Hans gaat in zijn nieuwe functie bijdragen aan het verzilveren van het groeipotentieel in Nederland. Zijn focus ligt op enterprise accounts binnen diverse sectoren, waaronder ook de centrale overheid.

  Hans heeft jarenlange saleservaring in de ICT-branche. Als afgestudeerd informaticus is hij zijn carrière gestart bij Ordina waar hij eerst als software developer en jaren later als projectmanager actief is geweest. Hierna maakte hij de overstap naar het salesvak. Als senior accountmanager heeft Hans bij diverse softwarebedrijven bijgedragen aan groei, zoals Human Inference, BWise, BiZZdesign, Be Informed en Blueriq. Low-Code-technologie is hem daarmee niet onbekend, aangezien hij bij de twee laatstgenoemde bedrijven al ruim acht jaar ervaring heeft opgedaan in het succesvol vermarkten van Low-Code-platforms, resulterend in een bewezen track record en een sterk netwerk binnen enterprise accounts.

  Hans de Preter, Senior Account Executive bij OutSystems: “Ik ben enorm enthousiast over OutSystems. Het platform is disruptief, productief en functioneel compleet, laagdrempelig in toepassing, schaalbaar, veilig en biedt ongeëvenaarde integratiemogelijkheden. Van het realiseren van pixel-perfect user experiences tot het moderniseren of vervangen van legacy- en backoffice-applicaties: bedrijven kunnen écht end-to-end hun bedrijfsprocessen digitaliseren en wendbaar maken door het strategisch toepassen van het OutSystems-platform. Daarnaast ben ik verheugd over de zeer hoge klanttevredenheid, de volwassen customer success-programma’s en de prettige organisatiecultuur waarin mijn aanpak en stijl passen. Allemaal be>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam / Barcelona - Dell EMC, de nummer één aanbieder van cloud-infrastructuur, presenteert nieuwe verbeteringen aan zijn portfolio en integraties met VMware die zijn ontworpen om klanten te helpen hun datacenter- en multi-cloud-omgevingen verder te automatiseren. Deze nieuwe mogelijkheden stellen bedrijven in staat om operations te vereenvoudigen en de innovatie en overall IT-transformatie te versnellen.

  De toename in data, dankzij zowel traditionele als moderne applicatie-workloads, stelt hogere eisen aan het automatiseren en aan de bandbreedte zowel binnen als buiten het datacenter. Dankzij samenwerking en gezamenlijke engineering stellen Dell EMC en VMware organisaties in staat meer waarde te halen uit hun IT-investeringen.

  “Organisaties die digitaal transformeren met een software-defined en cloud-ready moderne datacenter-infrastructuur kunnen een krachtige hybrid-cloud-strategie hanteren met optimale controle, eenvoud en kostenbeheersing die aansluiten op hun unieke behoeften”, zegt Jeff Clarke, vice chairman, Products & Operations bij Dell. “Door samen te werken, verbeteren Dell EMC en VMware VxRail en VxBlock System 1000 voor het automatiseren van operations van geïntegreerde cloud-platformen zodat onze klanten het maximale uit hun data kunnen halen, wat resulteert in betere processen, innovatieve uitkomsten en efficiënte operations.”

  Dell EMC VxRail
  Wereldwijd kiezen organisaties voor zeer geautomatiseerde, scale-out VxRail HCI appliances die de noodzaak om operations snel en efficiënt te kunnen schalen en hun digitale transformatiedoelen ondersteunen. Applicaties en data worden steeds vaker naar edge-locaties, core datacenters en hybrid-cloud-omgevingen gedistribueerd. Klanten kloppen bij Dell Technologies aan als een vertrouwde partner voor het bieden van een goede>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 743 | 744 | (Page 745) | 746 | 747 | .... | 763 | newer