Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 745 | 746 | (Page 747) | 748 | 749 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 9 november 2018 - De kerstkriebels zijn al vroeg voelbaar bij winkelend Nederland. Ruim een vijfde van de Nederlandse shoppers (21%) geeft aan dat ze in het begin van de herfst al starten met shoppen voor kerst. Dit blijkt uit de Emotional Shopping Index. Klarna, leverancier van betaaloplossingen voor webshops, heeft dit onderzoek onlangs uit laten voeren onder ruim 1.000 consumenten in Nederland. De inkopen voor de feestdagen doet men graag vanuit het comfort van het eigen huis. Uit de Index blijkt dat 47 procent van de shoppers artikelen of cadeaus voor de feestdagen online koopt. Vrouwen (49%) doen dit iets vaker dan mannen (45%). Ook voor Sinterklaas laten de consumenten zich online bedienen: 23 procent winkelt de complete surprise via webshops bij elkaar.

  Cadeaukoopjes scoren tijdens de shopfeestdagen
  Veel consumenten grijpen de in populariteit groeiende shopfeestdagen, Singles Day (11 november), Black Friday (23 november) en Cyber Monday (26 november), aan om inkopen voor de feestdagen te doen. Uit het onderzoek blijkt dat een derde (31%) van de Nederlandse consumenten wacht met het plaatsen van een aankoop tot de sale op Black Friday, Cyber Monday en Singles Day start. Op deze dagen lopen de emoties vervolgens hoog op: 14 procent van de Nederlandse consumenten is bereid iemand te duwen om het allerlaatste item te grijpen tijdens een Black Friday sale. Mannen zijn hier veel sneller toe bereid (19%) dan vrouwen (9%).

  Wilko Klaassen, General Manager BeNeFra bij Klarna: “Het einde van het jaar is een prijzige periode voor veel Nederlanders, met alle feestdagen en diners die op de planning staan. Om die reden worden de cadeaus en andere feestbenodigdheden al in grote getalen geshopt op Singles Day, Black Friday en Cyber Monday. Webshops bieden >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 8 november 2018 Synergie, strategisch adviesbureau voor inspirerende organisaties met impact, breidt de coöperatie uit met Ariane Roos. Als partner en strateeg gaat ze zowel het ontwikkelen van de visie en missie bij organisaties begeleiden, als het implementatieproces. De ervaring van Ariane op het gebied van changemanagement zorgt voor een kennisinjectie bij Synergie. Hiermee kan het adviesbureau het gehele implementatieproces voor bedrijven waarborgen.   

  Ariane is de perfecte kandidaat om als partner aan te sluiten bij de coöperatie. In haar carrière is ze bij verschillende bedrijven als senior manager aan de slag gegaan om interne processen te stroomlijnen en echt waarde uit de organisatie en werknemers te halen. Ze ging aan de slag met grote changemanagementprojecten bij onder andere Vodafone en Philips. Bij de laatste organisatie verbeterde ze de bottom line, werd ziekteverzuim teruggedrongen en het plezier in werken teruggehaald. Na verschillende changeprojecten werd het voor Ariane tijd om de verandering niet meer zelf te bewerkstelligen, maar andere managers hierin te gaan begeleiden. Synergie is hier de uitgelezen plek voor.

  Ariane Roos, partner en strateeg bij Synergie: “Mijn favoriete gezegde is ‘inspire action through inspirational leadership’. Ik heb zelf al bij verschillende bedrijven meegemaakt wat je kunt bereiken met inspirerend leiderschap. Nu ga ik met veel plezier aan de slag om verschillende organisaties hiermee te helpen. Als een organisatie even niet lekker loopt, is de initiële reactie vaak om te korten op personeel. Maar je bewerkstelligt niet per se verandering of efficientie door met minder werknemers door te gaan, dit doe je juist door vanuit de top te veranderen. Inspirerend leiderschap zorgt voor actievere werknemers, meer plezier en verbeterde resultaten. In mijn werk bij Synergie kan ik>>

  Lees verder..

  0 0

  09-11 UDEN – Op 8 november vond in De Efteling de eerste uitreiking van de Cor van der Heijden Award plaats. Een initiatief van schoonmaakbedrijf CSU dat het meest innovatieve idee voor de facilitaire branche een podium geeft. Uit drie finalisten is het platform voor virtuele trainingen van Warp Industries verkozen tot meest impactvolle idee.

  Warp Industries: trainen met Virtual Reality
  Warp Industries bestaat onder andere uit Guido Helmerhorst, Adriaan Rijkens, Thijs de Vries en Danny de Bruijn uit Delft. Zij zijn ervan overtuigd dat trainen van medewerkers effectiever, impactvoller én kostenefficiënter kan. Ze hebben een platform ontwikkeld waarin 360° video centraal staat. Het stelt organisaties in staat om virtueel te trainen in levensechte situaties. Een zeer krachtige manier om ervaring op te doen, nog voordat situaties zich daadwerkelijk voordoen. Met meer zelfvertrouwen en werkgeluk als direct resultaat voor de trainee.

  Oplossing bij functievervaging
  De jury beoordeelde de inzendingen op originaliteit, impact, toepasbaarheid en ondernemerschap. De vakjury ziet verschillende toepassingsgebieden voor het idee van Warp Industries. Juryvoorzitter Esmée Ficheroux: “De jury ziet veel mogelijkheden op plekken waar de grenzen van functies vervagen. Waar snel en effectief instrueren wenselijk is. Waar het van belang is om direct inhoudelijk af te stemmen in de ‘virtuele’ praktijk. Als je dat op grote schaal kunt toepassen is dat een heel krachtig instrument.”

  Kick-start naar succes
  De innovatieprijs is voor de winnaars een kickstart naar succes. Naast een investeringsbudget van € 10.000,-, krijgen de winnaars ondersteuning van CSU om de plannen concreet te maken. Een succesversneller met professionele begeleiding, toegang tot een groot professioneel netwerk en nieuwe afzetmarkten, een marketingbo>>

  Lees verder..

  0 0

  Cloudian, leverancier van enterprise systemen voor object storage, maakt bekend dat het lid is geworden van Cloud28+. Dit is een door Hewlett Packard Enterprise (HPE) ondersteunde wereldwijde gemeenschap van organisaties die zich bezighouden met cloud computing. Leden van Cloud28+ bevorderen het wereldwijde gebruik van de cloud en bundelen hun krachten binnen een platform voor de uitwisseling en bevordering van kennis en oplossingen op het gebied van cloud computing.

  “Het doet Cloudian een genoegen om toe te treden tot de Cloud28+ gemeenschap van HPE en gezamenlijke klanten te helpen met het vinden van de juiste combinatie van oplossingen voor private, publieke en hybride clouds. Hiermee vergroten we de kennis van de innovatieve mogelijkheden die de cloud te bieden heeft en helpen we bedrijven die zelf clouddiensten willen aanbieden”, zegt Jon Toor, de CMO van Cloudian. “Ons met de cloud compatibele storage-platform voor gebruik op locatie biedt leden van Cloud28+ toegang tot een aantrekkelijke oplossing die voorziet in de onbeperkte schaalbaarheid en gebruiksvriendelijke functionaliteit die nodig is om te profiteren van de groeiende mogelijkheden van de cloud.”

  HyperStore, het paradepaardje van Cloudian, is een met S3 compatibel object storage-platform met 

  0 0

  Eindhoven,12 november 2018 – Slechts de helft van Nederlandse managers vindt dat hun organisatie voldoende tijd en budget besteedt aan digitale vooruitgang. Dat organisaties te weinig investeren in digitale vooruitgang is zorgwekkend – 58 procent van alle managers ziet achterblijven in de digitale vooruitgang namelijk als bedreiging voor de concurrentiepositie van de organisatie. Dit blijkt uit onderzoek van Ictivity, IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, IT-adoptie en online werkplekken. Aan het onderzoek deden bijna 500 managers mee die werkzaam zijn in organisaties uit verschillende branches en met verschillende groottes.

  Om een sterke concurrentiepositie te behouden is bij twee derde (62%) van de organisaties iemand aantoonbaar verantwoordelijk voor het borgen van de vooruitgang. Toch leidt deze verantwoordelijkheid niet altijd tot de gewenste investering van tijd en budget. Slechts 55 procent van de managers is van mening dat er genoeg tijd in digitale vooruitgang wordt gestoken en 51 procent vindt dat de organisatie er genoeg budget voor vrijhoudt.

  Daarnaast is de organisatiestrategie aangaande digitale transformatie bij veel managers niet bekend. 42 procent is er niet van op de hoogte. Opvallend is dat het vooral bij jongere managers, waarvan je zou verwachten dat ze de kansen van digitale vooruitgang eerder zien, ontbreekt aan bekendheid met de organisatiestrategie. Maar liefst 54 procent van de managers tussen de 18 en 34 jaar is niet op de hoogte van de digitale koers van de organisatie. 

  Wilbert van Beek, Commercieel Directeur bij Ictivity: “Veel organisaties zijn bezig met digitale vooruitgang. Een groot deel van de organisaties onderschat echter de investering die dit vergt. Tijd, budget, maar ook het mee>>

  Lees verder..

  0 0

  Breukelen, 12 november 2018IGEL, wereldwijd toonaangevend op het gebied van software voor endpointmanagement, benoemt Simon Townsend (42) tot chief marketing officer (CMO) voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Townsend is expert op het gebied van End User Computing (EUC). Hij kan bogen op ruim twintig jaar ervaring in het domein van werkplektechnologie zoals VDI-oplossingen, desktop-as-a-service (DaaS) en beveiliging van werkplekapparatuur. Hij is afkomstig van Ivanti waar hij als Chief Technologist deel uitmaakte van de directie. Vanaf 2016 was Townsend in dienst bij Ivanti, voorheen Landesk Software. Voor die tijd was hij eveneens werkzaam als Chief Technologist bij AppSense. Na zijn studie aan de Bournemouth University was hij actief in diverse commerciële en technische functies o.a. bij Servo.

  "Simon is visionair op het vlak van de digitale werkomgeving”, zegt Jed Ayres, president en CEO van IGEL North America. “Hij heeft veel kennis over softwaregedreven werkplekbeheer. Daarnaast onderhoudt hij nauwe contacten met technologie- en channel partners zoals Citrix en VMWare. Zijn uitgebreide expertise gaat ons helpen onze marktleiderspositie in Duitsland verder te verstevigen en in andere Europese landen ons marktaandeel te laten groeien. Naar verwachting zal hij ook een belangrijke rol gaan spelen om onze actieve IGEL-community verder uit te breiden.”

  "Met de softwaregedreven aanpak voor werkplekbeheer heeft IGEL een enorme potentie om de beheersbaarheid van de steeds meer heterogene werkplekomgeving te vereenvoudigen. Dat bespaart kosten, verbetert de veiligheid en maakt het voor IT-beheerders een stuk makkelijker. Uiteraard ben ik trots dat ik mijn bijdrage mag leveren aan de verd>>

  Lees verder..

  0 0

  Den Bosch, 12 november 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, introduceert Ivanti® Asset Manager Cloud. De asset management oplossing van Ivanti biedt een gedetailleerd overzicht van alle IT assets in elk stadium van de levenscyclus, terwijl ook lease-, garantie- en financiële gegevens bijgehouden worden om ervoor te zorgen dat de assets geoptimaliseerd en beveiligd zijn.

  “Uit recent onderzoek is gebleken dat 30% van de vaste IT assets ontbreekt of niet kan worden gevonden1,” zegt Ian Aitchison, Senior Product Director van Ivanti. “Voor veel bedrijven is het weten welke assets ze hebben en waar ze zijn, slechts het topje van de IT asset ijsberg. Het is ook van essentieel belang om contracten, compliance en eigendomskosten bij te houden. Ivanti Asset Manager Cloud monitort en rapporteert deze aspecten, evenals welke hardware moet worden gekocht, bijgewerkt en onderhouden. Dit stelt de IT-afdeling in staat om vooruit te plannen, overhaaste inkoopbeslissingen te vermijden en het gebruik van IT assets op operationeel en fiscaal gebied te optimaliseren. Het biedt de ondersteuning die ondernemingen nodig hebben om hun IT assets succesvol te beheren.”

  Ivanti Asset Manager Cloud is gebouwd voor volledige IT asset optimalisatie en omvat:

  • Asset manager repository. Maakt consistent beheer mogelijk - van inkoop tot inkooporder, ontvangst, implementatie en verwijdering. Maakt ook de toewijzing van assetgegevens mogelijk, inclusief identificatiegegevens, levenscyclusstatus, voorraad, locatie en garantie-informatie.
  • Krachtige functionaliteit voor het importeren van asset data. Biedt ingebouwde ondersteuning voor discovery-bronnen, waaronder Ivanti Endpoint Manager, Ivanti Data Center Discovery en barcod>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 november 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) heeft Stefan van Vlerken benoemd tot Large Account Manager Benelux & Nordics. Van Vlerken richt zich op de snel groeiende lijst van grote organisaties die hun doelstellingen op het gebied van security en compliance managen met onder meer de cloud-oplossing van Qualys. Van Vlerken rapporteert aan Chantal ’t Gilde, Managing Director bij Qualys in de regio Benelux en Nordics. In zijn laatste rol was Van Vlerken mede-eigenaar van NetBoss, een specialist in enterprise mobility. Hij hield zich hier voornamelijk bezig met commercie en marketing. Voor zijn ondernemerschap werkte Van Vlerken acht jaar als Senior Sales Consultant Enterprise Mobility bij ELMO/mITE. Daarvoor was hij Sales Consultant bij Copaco.

  Chantal ’t Gilde: “Ons team en marktaandeel is de laatste jaren gestaag gegroeid en daarom is een relatiemanager als Stefan een belangrijke toevoeging voor het team. Tel daar zijn ervaring om op het kruispunt van commercie en techniek te opereren bij op en we hebben de juiste man op de juiste plaats. Van Vlerken: “De zakelijke relatie is voor mij altijd een van de belangrijkste drijfveren geweest. Samen kijken hoe het beter kan en waar kosten bespaard kunnen worden. Met deze insteek start ik dan ook bij Qualys.”

  image
  Stefan van Vlerken

  Over Qualys
  Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier op het gebied van oplossingen voor cloud-based security en compliance. Het bedrijf heeft meer dan 10.300 klanten in meer dan 130 landen, inclusief een meerderheid van zowel de Forbes Global 100- als de Fortune 100-bedrijven. Qualys helpt organisaties>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 12 november 2018 – De Faeröer Eilanden, onderdeel van het Koninkrijk Denemarken, hebben alle digitale overheidsdiensten ondergebracht in één portal dat is gebouwd samen met OutSystems, leverancier van hét Low-Code-platform voor applicatieontwikkeling. Het project "Talgildu Føroyar”, oftewel de Digitale Faeröer Eilanden, stelt de 50.000 eilandbewoners in staat om al hun overheidszaken digitaal te regelen, zoals bankieren en het maken van een afspraak bij de dokter. Het uiteindelijke doel is om in 2020 een volledig digitale infrastructuur te bieden. Tevens wordt het mogelijk om andere zaken via dezelfde portal te regelen, zoals het kopen van een huis of het inschrijven voor een universiteit. Met behulp van eenmalig inloggen krijgt de burger toegang tot alle overheidsdiensten.

  Alomvattend systeem
  Talgildu Føroyar focust zich op het creëren van de volgende vier pijlers:

  • Een nationale digitale identiteit, bestaande uit een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Eén burgerportaal voor digitale diensten van overheden
  • X-road, het Estlandse systeem voor veilige dataoverdracht
  • Basisregistraties
  Voor de ontwikkeling van het systeem is gekeken naar vergelijkbare projecten in andere Scandinavische landen. Het project is conform de Europese eiDAS regelgeving, wat betekent dat de Faeröerse digitale identiteit over een aantal jaar ook gebruikt kan worden om in te loggen bij diensten van andere Europese landen.

  Toegankelijkheid als doorslaggevende factor
  Er is voor OutSystems gekozen omdat externe ontwikkelaars eenvoudig deel kunnen nemen aan de ontwikkelingsfase. De architectuur stelt ontwikkelaars in staat een systeem te bouwen dat stabiel is en in een korte periode opgeleverd kan wor>>

  Lees verder..

  0 0

  • De Oracle Cloud is per direct uitgebreid met diverse oplossingen voor HPC (High Performance Computing)-taken.
  • HPC workloads zijn zeer zware workloads die gebruikt worden voor bijvoorbeeld simulaties of AI-toepassingen.
  • Door HPC oplossingen in de cloud uit te voeren, wordt deze toepassing vele malen goedkoper en daardoor bereikbaar voor een grotere groep bedrijven.
  • Voor bedrijven die nu al veel HPC-taken uitvoeren ligt een volledige overstap naar de cloud nu binnen handbereik.
  Voor meer informatie:

  Frank Jansen of Martijn van Leeuwen (LVTPR)
  oracle@lvtpr.com
  +31306565070

  Originele bericht

  Oracle Cloud Unveils New HPC Offerings to Support Mission Critical Workloads

  Oracle now provides a complete set of solutions for any high performance computing workload, built to offer the best performance at the lowest cost in the cloud

  Supercomputing, Dallas, TX – November 12, 2018 — Oracle today announced availability of new bare metal Oracle Cloud Infrastructure compute instances to help enterprises run various performance sensitive workloads, such as artificial intelligence (AI) or engineering simulations, in the cloud. These new instances are part of Oracle’s new “Clustered Network,” which gives customers access to a low latency and high bandwidth RDMA network. Oracle now provides large organizations with a complete set of solutions for any high performance computing (HPC) workload, enabling businesses to capitalize on the benefits of modern cloud computing while enjoying performance comparable to on-premises compute clusters at a cost th>>

  Lees verder..

  0 0

  Acht sprekers op een rij

  Op inct.spiratie 2018 worden de nieuwe verdienmodellen voor de uitgeef- en mediasector bespreken:

  Blockchain en Platform-economie.

  Opening Keynote

  Thema Blockchain:

  • Eveline Klumpers: een inleiding in blockchain voor uitgevers.
  • Antonio Talarico: BLKCHN Records: een uitgeefmodel gebaseerd op blockchain in de muziekindustrie: wat kunnen uitgevers hiermee?
  • Martijn Roelandse: de blockchain-uitgeefcase van Springer Nature: "Als DJ Hardwell het kan, kunnen wij het ook".

  Thema Platform-economie / Platformwerking

  • Frans van der Reep over platformwerking en de platform-economie.
  • Æbele Kluwer over het platform/kennisnetwerk Renda: van uitgeverij naar mediabedrijf.
  • Hans Lodders: de lessen van Groen Gelinkt: de opkomst en (bijna) ondergang van een platform.

  Afsluiting

  Daarnaast ook nog inspirerende inzichten over Design thinking en Internet of Things.

  We gaan het congres afsluiten met een prikkelende en verrassende spreker: Marco Heida gaat ons alles vertellen over the Internet of Things en Uitgeven... Een blik op toekomst

  Een niet te missen bijeenkomst waar u ook met collega vakgenoten in gesprek zult gaan.

  Meer informatie

  Direct Aanmelden


  0 0

  Amsterdam / Berlijn, 12 november 2018 – Gartner waardeert Doxis4 met ‘excellent’ in vier van de vijf toepassingsscenario´s en met ‘goed tot excellent’ in de vijfde ´use case` voor content services platforms. De SER Group verbeterde de score van zijn vlaggenschipproduct Doxis4 ten opzichte van het vorige Gartner rapport.  In de toepassingsscenario´s Document Management en Team Productiviteit eindigde SER´s Doxis4 bij de hoogste drie producten. Dit zijn de belangrijkste conclusies van het onlangs gepubliceerde 2018 Gartner Critical Capabilities voor Content Services Platforms* rapport.

  De Critical Capabilities voor Content Services Platforms is een onafhankelijke technologische analyse en onderdeel van het 2018 Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms (CSP) van oktober. In tegenstelling tot het Magic Quadrant dat leveranciers beoordeelt op ability to execute, volledigheid in visie en derhalve op hun marktpositie, wordt in de Critical Capabilities dieper ingegaan op de technologische kenmerken die leveranciers bieden. Gartner, een gerenommeerd bedrijf voor marktanalyse, beoordeelde 20 verschillende content services platforms op hun geschiktheid voor diverse toepassingsgebieden en hun kritische mogelijkheden. Ten opzichte van 2017 behaalde Doxis4 voor nagenoeg elk toepassingsscenario een hogere score.

  Doxis4 scoorde vooral goed met de toepassingsscenario´s Document Management en Team Productiviteit. Als de grootste ECM-leverancier van Europa**, is SER trots dat het productplatform Doxis4 bij de hoogste drie in deze twee categorieën eindigt. “We beschouwen onze scores in dit Gartner Critical Capabilities rapport als een bewijs dat we op hetzelfde technologische niveau opereren als de koplopers wereldwijd”, aldus Dr. Gregor Joeris, CTO van de SER Group. &ldquo>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 november 2018Konica Minolta heeft de eerste MGI JETVARNISH 3DS in Nederland verkocht. Colorspace BV, het bedrijf achter www.DeKaartenDrukkerij.nl, heeft in het systeem geïnvesteerd om nog meer toegevoegde waarde te kunnen bieden aan haar klanten. Colorspace BV is een digitale drukkerij die zich heeft gespecialiseerd in maatwerk kaartproducties. Met de aanschaf van deze MGI JETVARNISH 3DS met IFOIL-S kan de drukker printproducties digitaal veredelen met een 3D UV-spotvernis en foliedruk met preeg-effect.

  Met de JETVARNISH 3DS is het mogelijk om drukwerk digitaal te voorzien van uv-spotvernis en hotfoil om bepaalde gebieden te laten opvallen of om 3D-effecten toe te voegen. Dit kan op gelamineerde materialen of rechtstreeks op een brede selectie van substraten. “Door een spotvernis-effect toe te voegen krijgen printproducten een extra dimensie. Ze voelen anders aan en zien er aantrekkelijker uit”, legt Peter Veldhuysen, Manager Sales & Marketing Professional Printing bij Konica Minolta uit. “Doordat met JETVARNISH het zelfs mogelijk is om te personaliseren in vernis of folie, hebben ze een grotere marketingimpact.”

  De JETVARNISH 3DS is een volledig digitale oplossing. Hierdoor is het mogelijk om zelfs zeer kleine oplagen te voorzien van uv-spotvernis. Het systeem werkt in één procesgang, wat resulteert in een hoge snelheid en productiviteit. De gebruiker kan maximaal 4.154 A3-vellen per uur van spotvernis voorzien. Bovendien is het mogelijk om de vernisdikte op elk vel heel nauwkeurig in te stellen. Do>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 november 2018Lightspeed, leverancier van kassa- en webwinkelsoftware, maakt bekend dat Patrick Pichette, Marie-Josée Lamothe, Rob Williams en Paul McFeeters toetreden tot de board. Deze aanvullingen komen middenin een tijd van groei voor het bedrijf en brengen nieuwe perspectieven voor de wereldwijde expansie van Lightspeed.

  “We zijn heel enthousiast om Patrick, Marie-Josée, Rob en Paul te verwelkomen binnen ons groeiende board”, zegt Dax Dasilva, oprichter en CEO van Lightspeed. “Vorig jaar oktober hebben we aangekondigd dat we een investering binnen hebben gekregen. Sindsdien zijn we bezig met het uitbreiden van onze organisatie met leidinggevenden die over de specifieke vaardigheden beschikken die ons helpen bij het maken en realiseren van ambitieuze toekomstplannen.”

  OVER DE NIEUWE LEDEN

  Patrick Pichette
  Patrick Pichette
  is voormalig CFO van Google en brengt een schat aan ervaring met zich mee over het bouwen en opschalen van internationale bedrijven. Pichette bekleedt momenteel de rol van General Partner bij iNovia Capital.

  Marie-Josée Lamothe
  Marie-Josée Lamothe was Managing Director bij Google Canada en verantwoordelijk voor Consumer Products, Government en Entertainment. Ook was zij Managing Director van Quebec. Lamothe is voorzitter van Tandem>>

  Lees verder..

  0 0

  Heerlijkheid Mariënwaerdt kiest voor Microsoft Dynamics in combinatie met de Entertainment oplossing van Xperit. Na een intensief selectietraject heeft Mariënwaerdt de keuze gemaakt voor Xperit Solutions uit Barneveld.

  De ERP software Microsoft Dynamics aangevuld met de Entertainment oplossing van NaviPartner uit Denemarken bieden standaard de functionaliteit die benodigd is om de diversiteit aan processen, van bijvoorbeeld de productie van kaas tot en met de organisatie van de jaarlijkse landgoedfair, binnen Mariënwaerdt te ondersteunen.

  “Naast het feit dat de software de juiste functionaliteit biedt, is het ook bijzonder plezierig samenwerken met de mensen van Xperit”, aldus Erik van de Wal, financieel manager bij Heerlijkheid Mariënwaerdt.

  “We zijn trots, maar vooral ook dankbaar een mooi bedrijf als Mariënwaerdt aan onze klantenkring te kunnen toevoegen”, zegt Lubbert van den Heuvel, directeur van Xperit Solutions. “Mariënwaerdt is een mooi bedrijf met een goede naam, waar onze expertise voor zowel de activiteiten op het landgoed als ook de landgoedproductie goed van pas zullen komen.”

  “Voor Heerlijkheid Mariënwaerdt is de aanschaf en implementatie van Microsoft Dynamics NAV een belangrijke stap in het verder optimaliseren en automatiseren van onze organisatie. Dit is onmisbaar voor een goed functioneren van het landgoed met het oog op de toekomst”, aldus F.A.J. baron Van Verschuer, directeur en eigenaar van het landgoed.

  Het contract tussen Heerlijkheid Mariënwaerdt en Xperit Solutions werd ondertekend op het mooie landgoed Mariënwaerdt, in aanwezigheid van Mark Stewart Pedersen, CEO van het Deense NaviPartner.  Over Xperit

  Xperit Solutions, zo heten ze voluit. Noem hen een softwareleverancier, al is dat wat kort door de bocht. Ze leveren niet alleen, ze ontwikkelen en helpen ondernemers ook slimme software te implementeren. Met hun geïntegreerde totaaloplossing X/Entertainment, op basis van Microsoft Dynamics NAV, wordt alle data verzameld in één systeem en automatiseert en stroomlijnt het alle processen in een bedrijf. Xperit is Microsoft partner en de Nederlandse partner van Navipartner voor de entertainment oplossing.

  Voor meer informatie: Maritt ten Hoedt, Marketing medewerker, mthoedt@xperit.nl, 0622326756

  Over Mariënwaerdt

  Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een familielandgoed van ruim 900 hectare aan de rand van het Betuwse dorp Beesd. Een veelzijdig landgoed met akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Het landgoed is al sinds 1734 in handen van dezelfde familie. Inmiddels beheert de negende generatie van de familie Van Verschuer het landgoed.

  Voor meer informatie: Jorieke Arntz – Nieboer, Communicatie medewerker, j.arntz@marienwaerdt.nl  0 0

  Utrecht – Dimension Data, global technology integrator en managed services provider, bracht afgelopen week het rapport Tech Trends 2019 uit dat ontwikkeld is door zijn team van technologie-experts. Hierin zijn trends opgenomen, die in 2019 het technologielandschap op het gebied van customer experience, cybersecurity, digital business, digitale infrastructuur, de digitale werkplek, technologische toepassingen en services gaan bepalen. Ettienne Reinecke, Group CTO, verwacht dat in 2019 de digitale transformatie eindelijk werkelijkheid wordt. Hij voorspelt een grote, branchebrede disruptie doordat innovatieve organisaties inzien dat langetermijnprojecten vruchten gaan afwerpen.

  De vaak genoemde – maar zelden voltooide – transformatieprojecten komen tot leven dankzij baanbrekende technologieën die steeds volwassener worden, zoals artificial intelligence (AI), machine learning en gerobotiseerde procesautomatisering.

  Ettienne Reinecke: “Tot nu toe sprak onze sector enigszins theoretisch over innovatieve technologieën zonder een duidelijk beeld te geven van hoe deze krachtige, nieuwe innovaties te gebruiken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan analytics, machine learning, AI, blockchain en containers. Dit begint nu te veranderen. Disruptieve technologieën worden steeds meer toegepast. De meest innovatieve bedrijven zullen in 2019 indrukwekkende voorbeelden van digitale transformatie in actie laten zien, en in de komende drie jaar zullen er nog veel meer op de markt komen. Ze zullen dan zo stevig verankerd raken in de kernprocessen en -technologieën die we gebruiken, dat we ze als alledaags gaan beschouwen. 2019 is het jaar dat de zogenoemde trailblazer>>

  Lees verder..

  0 0

  CyberArk heeft in het derde kwartaal van 2018 een omzet geboekt van 84,7 miljoen dollar. Dit is een groei van 31 procent ten opzichte van een jaar eerder.

  Het operationele inkomen op basis van GAAP was 8,8 miljoen dollar. Vorig jaar was dat 1,7 miljoen dollar. De nettowinst was in het derde kwartaal 8,1 miljoen dollar of 22 dollarcent per aandeel. Een flinke groei ten opzichte van de 1,7 miljoen dollar of 5 dollarcent per aandeel van het jaar daarvoor.

  Op basis van non-GAAP was het operationele inkomen in het derde kwartaal 21 miljoen dollar, in 2017 was dit 10,7 miljoen dollar. De nettowinst bedroeg 17,8 miljoen dollar of 48 dollarcent per aandeel. Een jaar eerder was dit 8,9 miljoen dollar of 25 dollarcent per aandeel.

  CyberArk wist in het derde kwartaal meer dan 200 nieuwe klanten binnen te halen, zodat er momenteel meer dan 4200 bedrijven worden bediend. Vooral de sectoren overheid, zorg, financiële diensten en industrie zijn sterk vertegenwoordigd, terwijl afgelopen periode er relatief veel retailklanten bij kwamen.

  Het partner ecosysteem werd belangrijker, dankzij strategische alliantiepartners als PwC en technologiepartners waaronder SailPoint en Okta.

  Het volledige bericht en alle cijfers staan op https://www.cyberark.com/press/cyberark-announces-strong-third-quarter-2018-results/

  --------

  Over CyberArk
  CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest geavanceerde internetbedreigingen: degene die gericht zijn op het gebruik van privileged accounts om het hart van de onderneming te raken. CyberArk wil aanvallen platleggen voordat ze bedrijven platleggen. Hiertoe beschermen ze bedrijven proactief, voordat aanvallen onherstelbare schade aanrichten. Het bedrijf mag bijna de helft van de Fortune 100 tot de klanten rekenen, waarvoo>>

  Lees verder..

  0 0

  Als Authorized Training Partner van de Wireshark University organiseert SCOS Software bv te Amsterdam-Hoofddorp van 26 November tot en met 30 November 2018 een nieuwe Wireshark Training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan een miljoen downloads per maand. Deze training is gebaseerd op Wireshark versie V2.

  SCOS Software is de enige officiële Wireshark Authorized Training Center welke in Europa deze training verzorgt samen met de Wireshark University van Laura Chappell. De training  zal worden gegeven in Hoofddorp door een Certified Trainer van de Wireshark University USA. In deze training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

  SCOS-trainers zijn Certified Wireshark University Trainers, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

  Voor meer inlichtingen:
  SCOS Software bv
  www.scos.training

  www.scos.nl
  info@scos.nl
  tel. 023 5689227

  0 0

  Utrecht, 12 november 2018 – Verizon Connect, leverancier van oplossingen voor telematica en wagenparkbeheer, breidt zijn fleetmanagementsysteem REVEAL uit met een oplossing waarmee gebruikers naast voertuigen ook assets kunnen beheren. Met het nieuwe gps-volgsysteem voor assets kunnen bedrijven inzicht verkrijgen in de locaties en prestaties van waardevol materieel, zoals kranen, trailers en graafmachines. Dankzij de aanvulling op REVEAL kunnen zij hun assets optimaal inzetten, onderhoud beter inplannen en het risico op diefstal en andere vormen van ongeautoriseerd gebruik verkleinen.  Inzicht in locatie, gebruik en productiviteit assets
  Vergelijkbaar met de voertuigvolgfunctionaliteit van REVEAL verkrijgen gebruikers met de nieuwe asset-trackingoplossing zowel near-realtime als achteraf inzicht in de gps-locaties van hun materieel.  Ook is het mogelijk om te zien of apparatuur stationair draait en hoe vaak het wordt ingezet. Dankzij deze functionaliteiten verkrijgen gebruikers en beheerders inzicht in welke machines wel en niet worden gebruikt, en weten zij welke assets beter ergens anders in de organisatie ingezet kunnen worden of verkocht kunnen worden.

  Onderhoud en controle van assets
  Naast inzicht in de locaties en het gebruik van machines biedt de asset-trackingoplossing van REVEAL gebruikers verschillende opties om te helpen bij het tegengaan van diefstal en andere vormen van ongeautoriseerd gebru>>

  Lees verder..

  0 0

  Online verkopers gebruiken de data die ze via hun e-commerce oplossing verzamelen maar mondjesmaat om de bedrijfsresultaten te verbeteren, zo blijkt uit onderzoek van Sana Commerce. 42 procent van de respondenten geeft aan dat data wordt gebruikt om de klantenservice te verbeteren, 24 procent zet de verzamelde gegevens in voor een analyse van het aankoopgedrag en tweederde geeft aan dat de data helemaal niet wordt ingezet voor het verbeteren van de klantervaring.

  Uit het onderzoek onder 559 wereldwijde B2B-organisaties blijkt verder dat veel bedrijven e-commerce alleen inzetten voor het verhogen van de sales en het bieden van betere mogelijkheden voor online verkoop aan hun klanten. Dit zijn specifieke kenmerken voor wat ook wel ‘e-commerce 1.0’ en ‘e-commerce 2.0’ wordt genoemd. 48 procent van de ondervraagden stelt dat meer sales de voornaamste prioriteit is voor hun e-commerce omgeving en 38 procent wil de klantervaring verbeteren. Hoewel de data binnen handbereik is, gebruiken online verkopers deze informatie niet om de gewenste bedrijfsresultaten te boeken. Om de markt het hoofd te kunnen bieden, wordt voornamelijk geconcurreerd op prijs (47 procent) en door het bieden van een goede online klantervaring (38 procent), in plaats van het verbeteren van het aanbod. Slechts een derde van de respondenten stelt dat ze data zouden gebruiken om personalisatie te verbeteren en 26 procent stelt dat ze dat ze informatie zouden gebruiken voor targeting en account based marketing.

  E-commerce 3.0
  Weinig online verkopers zien de echte waarde in van e-commerce 3.0 en de integratie met belangrijke bedrijfssystemen, zoals het ERP, om de bedrijfsresultaten over de gehele linie te verbeteren. Sterker nog, het efficiënter maken van de processen binnen de organisatie, het ver>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 745 | 746 | (Page 747) | 748 | 749 | .... | 763 | newer