Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 746 | 747 | (Page 748) | 749 | 750 | .... | 763 | newer

  0 0

  KPN introduceert vandaag Combineer & krijg meer voor MKB klanten. Hiermee worden KPN EEN MKB klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen. Deze voordelen heten Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke MKB klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen.

  De Combinatie Voordelen
  KPN EEN MKB klanten die Internet en Vast Bellen combineren met Mobiel bellen genieten van drie voordelen. Zij krijgen 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen en een verdubbeling van mobiele data, belminuten en sms’jes. Daarnaast krijgen zij gratis licenties van F-Secure Computer Protection waarmee zij hun computers en laptops kunnen beschermen tegen onder andere virussen en spyware.

  Gefaseerde introductie
  De Combinatie Voordelen worden gefaseerd geïntroduceerd. Klanten die in aanmerking komen voor de voordelen hoeven zelf geen actie te ondernemen. De 5% korting en de mobiele verdubbelaar worden automatisch bij deze klanten geactiveerd en zijn zichtbaar op hun factuur. Voor het activeren van de gratis licenties van F-Secure Computer Protection neemt KPN contact met hen op.

  KPN Compleet
  In 2013 introduceerde KPN Combineer & krijg meer al succesvol voor consumenten klanten en later ook voor KleinZakelijke klanten.

  Klik hier voor meer informatie over de Combinatie Voordelen.

  0 0

  Maarssen – Eurofiber gaat de nieuwbouwlocatie van AGF- leverancier Van Gelder groente & fruit voorzien van een compleet glasvezelnetwerk. Zusteronderneming Dataplace gaat de dataopslag verzorgen.

  Contractondertekening Van Gelder en Eurofiber

  Van Gelder groente & fruit is de laatste jaren gegroeid als kool. Om alle activiteiten goed te kunnen uitoefenen, verhuizen ze eind 2019 naar een nieuwe locatie. De nieuwbouwlocatie vormt de entree van het kersverse bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk, het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Op de locatie waar vroeger tuinders hun groenten teelden – ook Leen van Gelder sr. verbouwde er zijn spruiten – wordt nu een nieuw multifunctioneel bedrijfspand gerealiseerd. Naast faciliteiten voor het telen, verpakken, bewerken, bewaren en transporteren van groenten en fruit, voorziet het nieuwe pand in een food experience center. Hier wordt op een bijzondere manier kennis over voeding, gezondheid en duurzaamheid met klanten en partners gedeeld.

  Bedrijfszekerheid
  Om deze ambities waar te maken ontstond ook de behoefte aan een toekomstvast digitaal netwerk. Van Gelder heeft gekozen voor glasvezel en internet van Eurofiber en dataopslag van zusteronderneming Dataplace. Demis van Kouwen, bedrijfsmanager van Van Gelder: ‘In onze nieuwbouwplannen speelt connectiviteit een belangrijke rol. Verbindingen met het internet en het datacentrum zijn cruciaal. Zeker als s>>

  Lees verder..

  0 0

  Kaspersky Lab behoort tot de early supporters van de ‘Paris Call’ voor vertrouwen en veiligheid in cyberspace. De Franse president Macron en minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drain deden deze oproep voor digitale veiligheid en vertrouwen tijdens het gisteren aangekondigde Vredesforum van Parijs.

  Sinds het najaar van 2017 is Eugene Kaspersky een actief pleitbezorger van grensoverschrijdende samenwerking in plaats van balkanisering voor een veilige digitale samenleving. Zelf heeft hij het voorbeeld gegeven met zijn zogeheten Global Transparency Initiatief. Daarmee opent het cybersecuritybedrijf twee datacenters in Zurich waar softwaregebruikersgegevens worden verwerkt, klanten en partners softwarebroncodes kunnen inzien en onafhankelijke audits plaatsvinden door een van de ‘big four’ accountants ter wereld.

  ‘’De door de Franse autoriteiten aangekondigde ‘Paris Call’ voor vertrouwen en veiligheid in cyberspace is een heel belangrijk initiatief. Zeker gezien de sfeer van groeiend wantrouwen die de cybersecurityindustrie momenteel ervaart. Leiders uit de gehele techindustrie hebben een grote verantwoordelijkheid om samen dat vertrouwen, de veiligheid en de stabiliteit in cyberspace te verbeteren. Transparantie moet de nieuwe industriestandaard worden. Daarvoor blijven wij aandringen op intensieve en grensoverschrijdende samenwerking. Wij voelen ons enorm gesteund in onze missie door dit initiatief van de Franse regering,” vertelt Eugene Kaspersky, CEO van cybersecuritysoftwarebedrijf Kaspersky Lab.

  Topbestuurder Eugene Kaspersky opent vandaag het eerste Transparency Center in Zurich. Dat is live te volgen om 10.30 uur via deze link:

  https://www.facebook.com/Kaspersky/videos/775941>>

  Lees verder..

  0 0

  Tijdens de BAVA van Lavide Holding NV (“Lavide”) op 12 november 2018 was 46,69% van het aantal uitstaande aandelen vertegenwoordigd middels fysieke aanwezigheid dan wel via volmachten. De verkoop van dochter Gastvrij Nederland BV was het enige agendapunt waarover stemming was vereist. Ter vergadering bleken er nog enige vragen te bestaan over het beleid van de holding. Hierover kon in een coöperatieve sfeer worden gesproken en werden de bestaande beleidslijnen bevestigd. Na dit constructieve gesprek bleek 99,71% van het vertegenwoordigde kapitaal voor verkoop te stemmen. Er waren geen tegenstemmen wel heeft 0,29% van het vertegenwoordigde kapitaal zich onthouden van stemmen. De nieuwe eigenaar is dhr. M. Dirken, die samen met zijn vrouw serieus een nieuw begin wil maken met deze onderneming. Lavide wenst hen alle goeds. De aandelenoverdracht heeft daaropvolgend tevens op 12 november bij de notaris plaatsgevonden.

  Alkmaar, 13 november 2018
  Lavide Holding N.V.

  E I N D E B E R I C H T

  Lavide Holding N.V. (voorheen Qurius N.V.) is sinds 1998 genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam. Lavide wil mensen ontzorgen binnen de samenleving door specifieke doelgroepen te faciliteren in hun groei, ontwikkeling en/of welzijn om optimaal te kunnen functioneren. Lavide wil als bedrijf in deze samenleving haar verantwoordelijkheid nemen richting de samenleving. Lavide wil bijdragen aan de maatschappij door beter in te spelen op de behoeften van mensen en probeert hen (of de groep die hier zorgen over heeft) op die manier te ontzorgen.

  Voor nadere informatie:
  Lavide Holding N.V.
  contact@lavideholding.com

  0 0

  Utrecht, 13 november 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat er drie vooraanstaande specialisten op het gebied van operationele technologie (OT) zijn toegetreden tot zijn Technology Alliances-ecosysteem.

  De  drie specialistische leveranciers van oplossingen voor OT-beveiliging zijn RAD, Indegy en SecurityMatters. Zij voegen zich bij de reeds lang dienstdoende partner Nozomi Networks. De oplossingen van deze partners bieden verbeterd inzicht in het gebruik van OT-specifieke instructies en protocollen en voorzien de Fortinet Security Fabric van effectievere input te voorzien voor de beveiliging van deze omgevingen. Fortinet kan zijn functionaliteit voor het scannen op kwetsbaarheden en het toepassen van beveiligingsregels binnen OT-omgevingen daarnaast uitbreiden met mogelijkheden als deep packet inspection en contextgevoelige analyses.

  De Security Fabric van Fortinet creeërt met API’s, Fabric Connectors en DevOps-scripts en -tools een open ecosysteem waarmee toonaangevende beveiligingsoplossingen van partners kunnen worden geïntegreerd. Deze aanpak draagt bij aan naadloze samenwerking tussen een divers scala aan beveiligingsoplossingen. Bedrijven kunnen daarmee de beveiliging, veiligheid en betrouwbaarheid van hun OT-omgevingen naar een hoger >>

  Lees verder..

  0 0

  HEERENVEEN – 13 november 2018 Zebra Technologies Corporation(NASDAQ: ZBRA), een innovator welke via verschillende oplossingen bedrijven in staat stelt een prestatievoorsprong te behalen heeft vandaag de resultaten van zijn tweede jaarlijkse “Intelligent Enterprise Index” aangekondigd. De Index is een wereldwijde enquête die meet in welke mate bedrijven slimme ondernemingen worden.

  Het aantal slimme ondernemingen is met een score van meer dan 75 punten op de gehele Index, verdubbeld tot 10 procent in 2018. De index meet in welke mate bedrijven voldoen aan de criteria zoals gesteld in de huidige Intelligent Enterprise. De Index onthult de groei van, en investeringen in Internet of Things (IoT).

  ‘’Nieuwe technologieën veranderen de frontlinie van bedrijven, het delen van real-time data stelt medewerkers in staat om hun acties te optimaliseren,” zegt Casper Zweers regiodirecteur van Zebra Technologies in de Benelux. “Aan de hand van onze jaarlijkse Index, zien we dat meer bedrijven de waarde inzien van IoT-strategieën, en dat ze hier in de toekomst ook meer in zullen investeren.”

  BELANGRIJKSTE UITKOMSTEN VAN DE INDEX

  • IoT investeringen gaan omhoog en weerstand tegen implementatie is omlaaggegaan. De index onthult dat van de bedrijven die zijn ondervraagd, hun jaarlijkse uitgaven aan IoT met 4 procent omhoog zijn gegaan. 86 procent van de bedrijven die zijn ondervraagd verwacht dat dit aantal de komende een tot twee jaar verder zal groeien. Bijna de helft verwacht dat de investeringen met 11 tot 20 procent zullen groeien. Aangezien medewerker>>

   Lees verder..

  0 0

  Amstelveen, 8 november 2018Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, lanceert Aerohive HiveManager Shortcuts. Dit is een nieuwe functie voor Amazon Alexa binnen HiveManager. De toevoeging van deze nieuwe functie volgt na diverse verzoeken van IT-afdelingen om het netwerkbeheer verder te vereenvoudigen en de efficiëntie willen vergroten.

  Het enige dat IT-medewerkers nodig hebben voor het gebruik van Aerohive HiveManager Shortcuts is een apparaat met ondersteuning voor Amazon Alexa of een Alexa-app op een smartphone. Daarmee kunnen zij verbinding maken en zich authentiseren bij de HiveManager om gebruik te maken van op spraak gebaseerd netwerkbeheer. Het aantal gesproken opdrachten wordt voortdurend uitgebreid. Aerohive zorgt hiermee voor netwerkbeheer vanuit de cloud en zet hierbij tools als machine learning en kunstmatige intelligentie in. Dit leidt tot een drastische vereenvoudiging en optimale beveiliging van ruim 30.000 toegangsnetwerken wereldwijd.

  Aerohive HiveManager Shortcuts gaat ondersteuning bieden aan ruim 100 specifieke opdrachten, zoals “stel een lijst op van gebruikers waarvoor de authenticatie bij het netwerk het afgelopen uur is mislukt”, en 15 stapsgewijze gesprekken, zoals:

  • inzoomen op de ervaring van een specifieke gebruiker tijdens een specifieke sessie of periode;
  • rapportage over de operationele efficiëntie van een netwerkcomponent op een specifiek tijdstip of in een bepaalde periode;
  • registratie bij het netwerk van apparatuur op basis van het serienummer en het daarop toepassen van vooraf gedefinieerde netwerk- en beveiligingsregels.
  Gaby Kroet, Regional Sales Director Benelux bij Aerohive Networks: “Al geruime tijd vragen organisaties om een oplossing waarmee IT-medewerkers>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 november 2018 – Innovatie is bij 69 procent van de organisaties een topprioriteit. Slechts 7 procent van alle organisaties innoveert zelfstandig, de rest werkt samen om efficiëntie te behalen of kosten te besparen. Gemiddeld wordt er met drie verschillende partners aan een innovatietraject gewerkt. De favoriete partners van organisaties zijn hun eigen medewerkers (66%) en externe partners (49%), bij voorkeur IT-partijen (48%). Dit blijkt uit het onderzoek ‘Peilstok van de Nederlandse innovatie’ uitgevoerd in opdracht van ilionx en QNH Consulting.

  Voordelen en nadelen innoveren met partners
  Het werken met partners levert zowel voor- als nadelen op volgens de managers van Nederlandse organisaties. Het grootste voordeel van samenwerken met een partner is het verkrijgen van nieuwe inzichten (56%). Ook de toegang tot nieuwe technologieën (35%) en kennis (33%) zijn belangrijke voordelen. Nadelen zijn vooral de tragere processen (42%), vertrekkende kennis (41%) en minder overzicht (34%).


  Bron: Peilstok van de Nederlandse innovatie, 2018

  Eigenschappen favoriete partners
  De keuze voor de juiste partner is belangrijk. In het selectieproces wordt naar diverse variabelen gekeken. De kennis die een eventuele innovatiepartner meebrengt, is hierbij van doorslaggevend belang, al speelt dit iets minder bij kleine organisaties. Een mogelijke oorzaak is het specialistische karakter van deze organisaties. Het hebben van een partner met een gevestigde naam is voor de meeste organisaties onbelangrijk, slechts 7 procent selecteert op deze eigenschap. Het draait dus vooral om de creat>>

  Lees verder..

  0 0

  In september opende datacentrumbedrijf maincubes, na een zeven maanden durende volledige upgrade en modernisering, op feestelijke wijze het nieuwe AMS01 datacenter in Schiphol-Rijk. Via de reeds aanwezige aangelegde Dark Fiber verbinding van Relined Fiber Network is het datacenter ontsloten op een uitgebreid netwerk in de regio Groot-Amsterdam.

  Het van oorsprong Duitse bedrijf maincubes heeft haar hoofdkantoor in Frankfurt am Main en maakt deel uit van de Zech Group uit Bremen. De datacenters van maincubes zijn te vinden op verschillende strategische locaties binnen Europa. De strategie van het datacenterbedrijf richt zich op co-locatie in combinatie met de ontwikkeling van ecosystemen in samenwerking met klanten en partners.

  Met het nieuwe hypermoderne datacenter in Schiphol-Rijk realiseert maincubes voor een grote diversiteit aan klanten co-locatiediensten voor de opslag van data. Het AMS01 datacenter biedt meer dan 4.400 m2 aan co-locatieruimte, ingericht met de modernste apparatuur en een beschikbaar IT-vermogen van 4.7MW. Hierbinnen kunnen alle relevante IT-technologieën en IT-services geregeld worden.

  Het gemoderniseerde datacenter van maincubes is middels via het netwerk van Relined verbonden met het metronetwerk in Amsterdam. Dit netwerk geeft de klanten van maincubes de beschikking over Dark Fiber verbindingen naar andere datacenters in de regio. In de regio Amsterdam biedt Relined verbindingen tegen een scherpe en vaste prijsstelling, die geleverd kunnen worden binnen 1 tot 3 weken. Relined levert daarnaast verbindingen naar de rest van Nederland en Duitsland.

  “De gezamenlijke ontwikkeling van digitale ecosystemen met onze partners maakt naast het aanbieden van co-locatie een zeer belangrijk onderdeel uit van onze strategie,” zegt Joris te Lintelo, Director International Business Development bij maincubes. “Relined Fiber Networks is voor ons een ideale netwerkpartner met verbindingen in heel Nederland, naar Duitsland en vanaf 2019 ook richting Denemarken. maincubes en Relined zijn complementair op het gebied van dienstverlening en kunnen onafhankelijk en neutraal van elkaar opereren. Dit staat ons echter niet in de weg om samen de markt op te gaan met een hoogwaardig en interessant aanbod.” 

  Waar Relined Fiber Network onlangs de uitbreiding van haar netwerk en dienstverlening richting Duitsland realiseerde, zet maincubes met de opening van het AMS01 datacenter in Nederland dezelfde stap in omgekeerde richting. Met de internationale stap van beide bedrijven zijn nu de co-locatiediensten van maincubes en de Dark Fiber diensten van Relined Fiber Network in zowel Nederland als Duitsland beschikbaar voor klanten en partners in beide landen.

  ----

  EINDE PERSBERICHT

  Note voor de redactie
  Neem voor meer informatie contact op met Susan Middelwijk, via s.middelwijk@relined.eu of telefonisch via 06 46 34 10 90

  0 0

  Zaltbommel, 13 november 2018 - Eaton heeft een nieuwe RMQ-opbouwbehuizing gelanceerd die de kleinste in zijn soort is en een elegant ontwerp heeft. Daarmee is de RMQ Flat Enclosure (RMQ slanke behuizing) flexibel inzetbaar voor veel verschillende toepassingen en tegelijk een stijlvol element in machines en systemen met een gestroomlijnd ontwerp. De RMQ Flat Enclosure is samen met de RMQ Flat Rear LED en contactelementen onderdeel van het modulaire RMQ-assortiment van Eaton. De nieuwe slanke en stijlvolle RMQ-behuizingen worden op de vakbeurs SPS IPC Drives gepresenteerd, van 27 tot en met 29 november in de Nürnberg Messe. Eaton is daar dit jaar prominent aanwezig in hal 9, stand 371.

  De RMQ slanke behuizing is beschikbaar met 1 tot 4 montageplaats(en) en geschikt voor zowel de RMQ M22 als de RMQ M30 frontelementen. Ook een combinatie van beide frontelementen is mogelijk. De RMQ slanke behuizing kan worden ingezet als flexibele en stijlvolle behuizing voor zowel noodstopknoppen, signaallampen en drukknoppen, als keuze- of sleutelschakelaars. De LED-elementen Flat Rear Multi Color (RGB) en Dual Color (rood/groen) dragen bij aan een intelligente machinebediening en maken individuele visualisatie van verschillende machinetoestanden mogelijk. Met zijn breedte van 43 mm en hoogte van 44 mm is de slanke behuizing ideaal om op machineprofielen te monteren. Het slanke ontwerp beperkt de toepassingsmogelijkheden en capaciteit van de RMQ contactelementen niet; 230V spanning en 4A stroomsterkte zijn mogelijk.

  Kijk voor meer informatie op de website van Eaton.  Bijlagen
  >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 november - Datto, Inc. maakt vandaag de resultaten van zijn derde jaarlijkse Global State of the Channel Ransomware Report bekend. Uit het rapport komt naar voren dat ransomware – kwaadwillende software die dreigt bedrijfsdata te versleutelen totdat losgeld wordt betaald – de belangrijkste cyberaanval blijft waar het mkb onder lijdt. Het rapport ondervroeg 2.400 managed service providers (MSP’s) die de IT-behoeften van bijna een half miljoen mkb-bedrijven wereldwijd ondersteunen. Daarnaast toont het rapport de grote impact aan, die deze aanvallen op bedrijven hebben.

  • Omzetverlies door downtime kan een klein bedrijf te gronde richten: de gemiddelde aanval is tien keer kostbaarder voor een bedrijf dan het losgeld zelf. Ransomwareaanvallen kosten een bedrijf gemiddeld 46.800 dollar, terwijl het gevraagde losgeld gemiddeld 4.300 dollar per aanval is.
  • Aanvallen komen regelmatig voor en nemen naar verwachting toe: meer dan 55 procent van de MSP’s gaf aan dat hun klanten in de eerste zes maanden van 2018 slachtoffer zijn geworden van een ransomwareaanval. 35 procent gaf aan dat klanten meerdere malen per dag zijn getroffen. 92 procent van de MSP’s voorspelt dat het aantal aanvallen door zal gaan tegen dezelfde of hogere losgeldsommen.
  • Antivirussoftwareoplossingen zijn niet effectief: 86 procent van de MSP’s rapporteerde dat ransomwareslachtoffers antivirussoftware hadden geïnstalleerd. Verder had 65 procent van de slachtoffers e-mail/spamfilters geïnstalleerd en 29 procent van de slachtoffers maakte gebruik van pop-upblockers die niet in staat waren ransomwareaanvallen te blokkeren.
  • B>>

   Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 13 november 2018 – Vanaf vandaag worden alle schadelijke en verdachte bestanden van Europese Kaspersky Lab softwaregebruikers verwerkt in Zurich. Waar voorheen dataverwerking in Rusland plaatsvond, vindt dat vanaf nu in Zwitserland plaats. De plek waar Kaspersky Lab haar eerste Transparency Center opent waar klanten inzicht kunnen krijgen in softwarebroncodes en audits plaatsvinden door onafhankelijke experts. Dit is het startsein van de grote verhuizingsoperatie die Kaspersky Lab eind 2017 aankondigde in het kader van het zogeheten Global Transparency Initiative. Met deze fysieke opening van twee nieuwe datacenters maakt Kaspersky Lab haar belofte waar om betrouwbaarheid en integriteit van haar cybersecuritysoftware-oplossingen te waarborgen.

  Gegevens worden in twee verschillende datacenters verwerkt. Beide faciliteiten voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden van de industrie. Met deze grootscheepse infrastructurele verhuizingsoperatie zorgt Kaspersky Lab ervoor, dat de IT-huishouding van het bedrijf nog beter bestand is tegen datalekken en cyberaanvallen. Het inzichtelijk maken van softwarebroncodes, interne processen en diensten zorgen er bovendien voor dat de betrouwbaarheid en integriteit van Kaspersky Lab onderstreept worden.

  De cybersecuritysoftware-oplossingen sturen verdachte of voorheen onbekende schadelijke bestanden, inclusief bijbehorende metadata, naar het Kaspersky Security Network (KSN) voor geautomatiseerde malware-analyse. Dit gebeurt alleen als gebruikers daar toestemming voor gegeven hebben. Deze bestanden zijn de belangrijkste onderdelen van de gegevens die Kaspersky Lab analyseert in Zwitserland. Later komend jaar zal Kaspersky Lab meer typen data in Zurich gaan verwerken, zoals verschillende soorten geanonimiseerde dreigings- en gebruiksstatistieken. Naar verwachting zal alle relevante dataververwerking ter bescherming van klantgegevens, veil>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoogtepunten

  • Onderzoek toont aan dat 68% van de online shoppers zou overwegen iets te kopen in een mogelijk onveilige webshop als deze goedkoper is dan het veilige alternatief
  • 38% van de ondervraagden geeft aan dat financiële zorgen tijdens de feestdagen voor hen de oorzaak zijn van mogelijk onveilig internetgedrag
  • 57% zou een aankoop op een voor hen onbekende webshop doen als deze goede kortingen biedt
  Schiphol-Rijk, 13 november 2018 - McAfee, het device-to-cloud cybersecuritybedrijf, heeft vandaag de resultaten bekend gemaakt van een onderzoek naar feestdagenstress. Uit dit onderzoek blijkt dat online shoppers tijdens de feestdagen meer risico’s nemen, bijvoorbeeld door aankopen te doen op onveilige/onbeschermde wifi-netwerken of bij webshops waarvan ze niet zeker weten of deze veilig zijn (68%). Consumenten moeten zich juist tijdens deze drukke dagen bewust zijn van hun online veiligheid en goed nadenken over risico’s als identiteitsdiefstal of hacking.

  Dat shoppers tijdens de feestdagen minder goed nadenken over hun cybersecurity komt mede door de financiële stress die deze tijd van het jaar met zich meebrengt: 55% van de ondervraagden geeft aan hier last van te hebben. Onder jongeren (18 - 20 jaar oud) is dat zelfs 66%. Door die stress is 38% van de respondenten geneigd het minder nauw te nemen met zijn online veiligheid, om de beste koopjes te kunnen scoren.

  De belofte van een goede deal is op meerdere fronten aanleiding tot onveilig gedrag. Zo klikt 22% van de consumenten op een onbekende link in een e-mail als deze hen naar een mogelijk koopje leidt. Ook vindt 41% van de ondervraagden het geen probleem als hun e-mailadres tijdens de feestdagen door onveilig gedrag in verkeerde handen valt. Met ons woonadres (14%) en telefoonnummer (13%) zijn we een stuk voorzichtiger, evenals met onze bankgegevens (6%). Meer dan de helft v>>

  Lees verder..

  0 0

  Oude Wetering, 13 november 2018 – CoolProfs heeft de ISO 27001 certificering behaald. De rapid development softwarebouwer voldoet hiermee aan de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging.

  Senior consultant Marco Burggraaff was namens CoolProfs verantwoordelijk voor het traject. “ISO 27001 wordt wereldwijd erkend als dé norm op het gebied van informatiebeveiliging,” aldus Burggraaff. “Het gaat om certificering op het gebied van ontwikkeling, implementatie en beheer van maatwerk ICT-systemen. We bouwen bedrijfskritische applicaties voor onze klanten en  zien in de praktijk dat er ook steeds meer vraag is naar beheerwerkzaamheden. Bij beiden hoort een goede en veilige procesvoering. Na een uitvoerige documentreview en een stevige audit weten wij nu zeker dat we die als organisatie kunnen bieden.”

  “Dat we nu ISO gecertificeerd zijn, betekent dat we beschikken over een werkend Information Security Management System (ISMS),” stelt Burggraaff. “Dat is echter geen eindpunt. De komende jaren zullen we ons managementsysteem continu blijven verbeteren, op basis van de Plan-Do-Check-Act cyclus. Voor onze eigen bedrijfsvoering is het wenselijk om een professionaliseringslag te maken op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast is het vanuit onze klanten en vanuit de AVG steeds vaker een vereiste dat de toereikendheid van informatiebeveiliging met een certificering wordt bevestigd. Daarin voorzien we nu.”

  ###

  Over CoolProfs
  Sinds de oprichting in 2000 bouwt CoolProfs snel en innovatief maatwerk samen met zijn klanten. Al jarenlang adviseert het bedrijf organisaties over creatieve IT-oplossingen, en denkt mee over hoe bedrijfsprocessen naar een hoger niveau getild kunnen worden. CoolProfs werkt volgens agile- en scrummethoden en gebruikt daarbij het low-code platform, OutSystems. Het bedrijf, >>

  Lees verder..

  0 0

  Helmond/Rijen, 14 november - Gisteren is op de Automotive Campus in Helmond het 5G Field Lab van KPN van start gegaan. Als onderdeel van het Europese Concorda project werden met het netwerk van KPN en de nieuwste antenne- en radiotechniek van Ericsson de mogelijkheden van connected & automated driving getest. Tijdens de livegang werden verschillende demonstraties gegeven, zoals een VR-demo in de auto of het op meer dan duizend kilometer afstand besturen van een voertuig. Deze specifieke demonstratie werd ondersteund door Red Bee Media, een dochteronderneming van Ericsson.

  5G Field Lab Automotive Helmond
  In het Field Lab op de A270 tussen Helmond en Eindhoven, waar KPN en Ericsson het netwerk geschikt hebben gemaakt voor 5G, kunnen automotive toepassingen met supersnelle verbindingen getest worden. “Om voertuigen zo efficiënt en veilig mogelijk door het verkeer te laten bewegen is het noodzakelijk dat ze snel met elkaar en hun omgeving communiceren’’, stelt Everth Flores, Country Manager Ericsson in Nederland. “Denk aan communicatie met stoplichten, zodat alle auto’s tegelijk optrekken waardoor er zo min mogelijk vertraging ontstaat. Een real-time verbinding is daarvoor noodzakelijk, anders krijgen we vertraging of nog erger, ongelukken. 4G technologie is wat dit soort zaken betreft niet snel genoeg, daarvoor is 5G vereist.”

  Voordelen van 5G voor automotive toepassingen
  5G technologie biedt verschillende voordelen. Door een bijna realtime-verbinding kunnen voertuigen bijvoorbeeld efficiënter gebruik maken van de weg, wat onder andere zorgt voor minder files. Ook besparen de voertuigen en de omgeving veel energie. En “last but not least” kunnen ongelukken worden voorkomen.

  Uniek in Europa
  Ericsson geldt wereldwijd als een van de vooraanstaande spelers op het gebied van 5G-technologie en is gespecial>>

  Lees verder..

  0 0

  Tijdens de feestelijke prijsuitreiking afgelopen donderdag 8 november is door een jury van architectenweb de prijs voor ‘Kantoorgebouw van het Jaar 2018’ toegekend aan het IJsselsteinse pand, De Curve. Eigenaar van het pand, Edwin Dullaart en architect Maarten Terberg namen de prijs vol trots in ontvangst.  Een baken van eigentijdse architectuur
  Binnen het bedrijventerrein waarop het gebouw staat, vormt het een baken van eigentijdse architectuur. Wat dat betreft is het een voorbeeld voor zijn omgeving. Door dit project deze prijs toe te kennen hoopt de jury andere ondernemers te stimuleren om dit voorbeeld te volgen.

  Het gaat daarbij om veel meer dan uiterlijk vertoon, benadrukt de jury, want de opzet van het gebouw met volglazen gevels zorgt voor bijzonder prettige en lichte werkruimtes en al dat daglicht is gezond. Daarnaast wekt het bedrijf net zoveel energie op als het verbruikt, dit maakt het een uniek en zeer duurzaam gebouw.

  Wij hadden niet gerekend op deze prijs en dat maakt hem nog mooier dan hij als is. De architectenbureaus met internationale faam waar wij mee concurreerde leken ons niet te verslaan door een Utrechtse ondernemer, architect en installatiebedrijf” – aldus Edwin Dullaart.

  Exterieur en interieur maken de winnende combinatie
  Ook bij Technisch beheer Nederland, de grootste huurder van het pand en Terberg Totaal Installaties, één van de onderneming van Dullaart, zijn ze erg trots op deze nominatie.

  Voor dit bijzondere pand heeft Terberg Totaal Installatie alle installaties verzorgd. Er zitten een hoop bijzondere toepassingen in het pand, waar ook de jury naar verwijst, zoalsde>>

  Lees verder..

  0 0

  Geldermalsen, 14 november 2018Ultimaker, marktleider voor desktop 3D-printen, is gecertificeerd met ISO 9001:2015 voor kwaliteitsmanagement en ISO 14001:2015 voor milieumanagement. Dit is gebaseerd op een strikte, bedrijfsbrede audit van de BSI Groep Nederland. Deze erkenning bevestigt de toewijding van Ultimaker aan kwaliteits- en milieumanagement en geeft klanten het vertrouwen dat Ultimaker de juiste leverancier is voor professionele 3D-printtoepassingen.

  De certificeringen
  De ISO 9001:2015 certificering vereist dat een organisatie een end-to-end kwaliteitsmanagementsysteem heeft. Het demonstreert dat het bedrijf producten en diensten levert die voldoen aan de behoeften van de klant en aan de toepasselijke wettelijke en reglementaire vereisten. De effectieve toepassing van dit systeem verhoogt de klanttevredenheid. De ISO 14001:2015 certificering vereist dat een organisatie milieuverantwoordelijkheden beheert volgens de nieuwe High Level Structure (HLS), die van toepassing is op alle managementsystemen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam ondernemen.

  Hoge mate van compliance
  De certificeringen onderstrepen de focus van Ultimaker op risicogebaseerde bedrijfsvoering en continue verbetering. De auditors van BSI vonden bij Ultimaker geen grote non-conformiteitem en één kleine non-conformiteit. De laatstgenoemde werd vóór de certificering nog gecorrigeerd. De auditors merkten op dat ze zelden hebben meegemaakt dat een relatief jong bedrijf al zo’n hoge mate van compliance heeft bereikt. Ze ontdekten daarnaast dat Ultimaker een unieke best practice binnen deze sector toepast: het visueel communiceren van gegevens die de consistentie van metingen en tests aantonen.

  “Het BSI-team was enthousiast om Ultimaker te ondersteunen bij het behalen van deze t>>

  Lees verder..

  0 0

  Cambridge, Mass., november 2018 – InterSystems, wereldwijd toonaangevend met technologieplatformen voor de zorg, het bedrijfsleven en de overheid, is door Gartner geplaatst als uitdager in de Magic Quadrant 2018 voor ’Operational Database Management Systems’ (ODBMS).  Van de veertien vermelde leveranciers in het Gartner-overzicht, zijn er drie vermeld als ’uitdager’. InterSystems krijgt sedert 2013 elk jaar een vermelding in de Magic Quadrant. Dit jaar scoorde het bedrijf hoger op de beoordeling van de compleetheid van de visie.

  Het recent geannonceerde InterSystems IRIS Data Platform maakt het mogelijk om naast analytische gegevensverwerking gelijktijdig transactionele processen uit te voeren met standaard interoperabiliteit functies voor alle typen data. Het nieuwe dataplatform bouwt voort op de bewezen omvangrijk functionaliteit en hoge prestaties van Caché, een toonaangevend dataplatform dat nog steeds in gebruik is bij zes van de tien grootste investeringsbanken ter wereld en bij een reeks innovatieve organisaties in de zorg en in de retailsector. InterSystems IRIS zorgt voor een acceleratie op de digitaliseringstrajecten van ondernemingen, dankzij het accuraat opschalen naar de omvang en de snelheid, benodigd voor het beheren van uiteenlopende typen data.

  In het commentaar bij de Magic Quadrant schrijft Gartner dat bij het evalueren van de opties van ’Operational Database Management Systems’ de leidende partijen op het gebied van zowel dataverwerking als analyse een balans moeten zien te vinden in de huidige en toekomstige behoeften op een in toenemende mate concurrerende markt.

  ”Wij denken dat onze positieve scores op de Gartner Magic Quadrant altijd al een reflectie vormden van de geringe uitval van ons platform. Bemoedigen>>

  Lees verder..

  0 0

  Van plan keuken naar een 3 verdiepingenmagazijn met +100.000 meter stoffen

  Met een flinke dosis moed en ondernemingsgeest startte Saskia van der Linden in 2015 haar tweede bedrijf "Stoffenwinkel.nl". In een nieuwbouwgarage van 45 vierkante meter die eigenlijk bedoeld was voor uitbreiding van de woongelegenheid.

  Tijdens het bouwen van de garage kregen wij de tip van een goede vriend dat hier ook goederen konden liggen voor het starten van een webshop. Al snel werden de plannen voor een keukenblad en gasfornuis vervangen door tweedehands magazijnmateriaal, een laptop, bureaustoel en een kniptafel. Van het laatste geld (€2.000 euro) dat nog over was, werden wat goedkope decoratiestoffen (± 4000 meter) en wat inpakmaterialen gekocht.


  Stoffenwinkel populair op internet

  Na online onderzoek kwam de naam Stoffenwinkel als een populair zoekwoord aan het licht. De naam Stoffenwinkel.nl werd door Saskia van der Linden gekocht en er werden testen gedraaid op een eenvoudig platform met een klein assortiment decoratiestoffen waaronder een aantal kleuren organza, tule, satijn, velours de panne, kaasdoek en jute. Al vanaf dag 1 kwamen enkele orders binnen via klanten die de naam Stoffenwinkel intoetsten en zich gedroegen alsof het bedrijf al jarenlang bestond. Niet veel later werd het assortiment verder uitgebreid met o.a. dierenprint stof en nog wat andere decoratie- en feeststoffen. "Nog geen flauw benul wat de toekomst zou gaan doen", zegt Saskia.


  Nieuw magazijn Stoffenwinkel.nl

  Nog geen jaar later ging de handel zo snel en groeide de voorraad waardoor wij met een volgepropt magazijn niet goed meer uit de weg konden. Er werden andere ruimtes ten bruikleen gesteld om tijdelijk ruimtegebrek te overbruggen. Binnen 4 maanden waren ook deze ruimtes benut en stonden deze vol met rolkarren tot over de rand gevuld met nieuwe stoffen.

  Inmiddels is Stoffenwinkel.nl na 4 jaar met tienduizenden tevreden klanten en duizenden vaste klanten uitgegroeid tot de bekendste online stoffenshop. Onze pakketten worden vanuit ons nieuwe magazijn bestaande uit drie verdiepingen stoffen en + 100.000 meter aan stoffenvoorraad met de grootste zorg verzonden naar onze klanten in Nederland, maar ook naar andere landen in Europa waaronder België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Zweden, Finland, Ierland, Italië, maar we hebben ook klanten in onder andere Spanje, Portugal en Oost-Europa.


  Hecht team bij Stoffenwinkel

  Al gauw kwam personeel. Stoffenwinkel werkt inmiddels met een hecht team aan magazijnmedewerkers, orderpickers, marketeers en bedrijfsstrategen aan de groei van Stoffenwinkel.nl. Ondanks dat wij in Nederland de populairste online stoffenwinkel zijn, zien wij vele orders vanuit het buitenland langskomen. De prijzen in Nederland zijn aantrekkelijker dan bij onze buurlanden en daarbuiten. Graag willen wij verdere groei verwezenlijken. Zowel in ons assortiment als op de internationale markt. De namen voor onze webshops op de internationale markt zijn inmiddels in ons bezit en ieder land zal op een eigen platform gaan draaien. Landen als België, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Denemarken en Finland zijn daar onderdeel van in de meeste gebruikte varianten waaronder wij gevonden willen worden.


  Nieuw magazijn Stoffenwinkel.nl

  Online ondernemen bestaat niet alleen uit het presenteren van producten, deze worden tegenwoordig op iedere hoek van de straat aangeboden, aldus onderneemster Saskia van der Linden. Anticiperen op toekomst en direct inspelen op de behoeften van de klant en tijdig wijzigingen aanbrengen in de bedrijfsstrategie is een pre. Een goede kwaliteit stof voor weinig geld vindt u online bij Stoffenwinkel.nl.

  In de webshop van Stoffenwinkel vindt u exact de zelfde stoffen als bij de stoffenspeciaalzaken en stoffenwinkels bij u in de buurt. Wij kopen allen bij de zelfde groothandels en importeurs. Voor een online aankoop hoeft u de deur niet meer uit. Onze kracht ligt aan de kostenkant, aldus Saskia. Grote bedrijven zijn vaak financieel bedreven en willen binnen afzienbare hen geïnvesteerde geld terug zien. Hier hebben wij geen last van, aldus Saskia.

  Om op de behoeft van de klant in te blijven spelen heeft Stoffenwinkel sinds 12 november 2018 Stoffenwinkel haar nieuwe platform gelanceerd. Het oude platform werd te onoverzichtelijk door het grote aanbod aan stoffen. Daarnaast kregen wij het bericht dat wij al voor het vierde jaar oprij Thuiswinkel Waarborg lid zijn. Wij zijn op alle punten met lof geslaagd zodat u als klant veilig uw online aankopen kunt doen in de webshop van Stoffenwinkel.nl.


  Assortiment stoffen online

  Bij Stoffenwinkel vindt u tegenwoordig veel meer dan de bekende feeststoffen en decoratiestoffen zoals organza, lamé, paillettenstof, carnavalsbont, tule, jute, kaasdoek, satijn,dierenprint, taft, en velours de panne. U bent in onze online stoffenzaak ook aan het juiste adres voor al uw andere stoffen. Hierbij kunt u denken aan mode- en kledingstoffen waaronder jersey, fleece, jogging, katoen, skai kunstleder, linnen, softshell, sweatstof, ribcord, double gauze, alpenfleece, french terry, digitale stoffen, jeans spijkerstof en boordstof. Daarnaast zijn er genoeg andere stoffen te verkrijgen. Van hobbystoffen zoals vilt, kerststoffen, quiltstof, ongebleekt katoen tot aan babystoffen waaronder wafelkatoen, fleece, minky fleece en poplin babykatoen. 

  Als dit nog niet alles is hebben wij nog een afdeling interieurstoffen voor het maken van een kussentje tot complete inrichting van uw interieur met de mooiste gordijnstoffen, maritieme stoffen. Vergeet ook niet de prachtige collectie kinderstoffen in verschillende kleuren en dessins. 

  Wij hebben een groot assortiment stoffen van verschillende merken zoals Nooteboom, Knipidee, Qjutie Kids Collection, Stenzo, Wish, Polytex, Nobodeco, by Poppy, Dapper, Ilja Fabrics, Mi & Joe Fabrics, Fiona Hewitt en onze eigen Basic Collection waarmee je creatief aan de slag kunt en de leukste zelfmaakideeën creëert. Alle merkstoffen in het assortiment van Stoffenwinkel zijn kwalitatief hoogwaardige stoffen en vele hiervan hebben een kwaliteitskeurmerk, zoals het Oeko-Tex standaard-100 keurmerk.


  Leveranciers Stoffenwinkel

  Ondanks dat wij regelmatig aanschrijven ontvangen van leveranciers uit Polen, Turkije, Portugal, Bangladesh, Pakistan en China, doen wij graag zaken met de stoffengroothandels in eigen land. Producten die een fout bevatten of niet goed zijn, kunnen wij deze direct terugsturen zodat dit direct wordt opgelost. Stoffenwinkel koopt steeds uitgebreider in en daarnaast groeit onze voorraad dagelijks waardoor wij interessante prijzen ontvangen van onze leveranciers. Uiteraard laten wij u als klant hiervan mee profiteren en zijn onze stoffen bereikbaar voor vele portemonnees. Ook hanteren wij zeer interessante volumekortingen waadoor onze B2B hun weg hebben weten te vinden naar de webshop van Stoffenwinkel.nl 

  Wij zullen continu vernieuwingen aanbrengen en onze klanten blijven inspireren en verrassen. Wij investeren in merken, service en online shopbeleving, aldus Saskia van der Linden van Stoffenwinkel in het persbericht.

  0 0

  Op de Automotive Campus in Helmond is het automotive 5G-Field Lab van KPN van start gegaan. Als onderdeel van het Europese Concorda project worden door KPN, Ericsson, TU Eindhoven, Tass International en OPNT de mogelijkheden van connected & automated driving getest. Hiervoor zijn op het mobiele netwerk van KPN de eerste 5G technieken geactiveerd, met name toegespitst op het verlagen van de reactietijd (low latency). Aan de hand van een aantal concrete toepassingen zal de waarde van mobiele netwerken voor de automotive sector worden onderzocht.

  Om de mogelijkheden van 5G technologie voor de automotive sector te tonen reed tijdens de livegang een auto met afgeplakte ramen over een afgesloten parcours. De auto was voorzien van een aantal camera’s en werd bestuurd door een chauffeur die was uitgerust met enkel een virtual reality-bril, waarop hij de camerabeelden zag. Dankzij de lage vertragingstijd op het KPN netwerk, wist de chauffeur steeds tijdig te anticiperen op de getoonde beelden en kon hij het voertuig over het parcours rijden.

  De testen spelen zich af op de A270 tussen Helmond en Eindhoven en op de nabij gelegen Automotive Campus. Hiervoor is de vertragingstijd op het mobiele netwerk dankzij geavanceerde technologieën sterk omlaag gebracht. Eén van deze technologieën is Multi-Access Edge Computing (MEC), waarbij de verwerking van de data plaatsvindt op een locatie dichtbij de tests. Hierdoor is de reactietijd van het netwerk vele malen sneller, een eigenschap die cruciaal is wanneer voertuigen communiceren via een mobiel netwerk.

  Begin 2019 zullen op de openbare weg de eerste tests gehouden worden voor het Concorda project. Dit Europese project is er op gericht om de stijging van files af te remmen, de verkeersveiligheid te vergroten en de rijervaring te verbeteren. Een van de toepassingen die getest zal worden is Cooperative Adaptive Cruise Control (CACC), waarbij voertuigen elkaar v>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 746 | 747 | (Page 748) | 749 | 750 | .... | 763 | newer