Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 748 | 749 | (Page 750) | 751 | 752 | .... | 763 | newer

  0 0


  SMS wordt steeds vaker ingezet voor verschillende bedrijfsdoeleinden. Bedrijven worden steeds creatiever met het inzetten van de SMS en ondervinden steevast de positieve effecten van dit communicatiekanaal. Zo blijkt een SMS herinnering een positief effect te hebben op het gedrag van mensen met een betalingsachterstand.

  Financiële problemen
  Eerder verricht onderzoek heeft aangetoond dat mensen met financiële problemen gebaat zijn bij het ontvangen van reminders. Mensen die in financieel onweer verkeren, ervaren vaak stress en hebben veel aan hun hoofd. Hierdoor vergeten zij sneller een rekening (op tijd) te betalen, omdat dit simpelweg aan de aandacht is ontsnapt. Het sturen van een automatische SMS helpt hen hier eenvoudig aan herinneren. Dit voorkomt dat zij nog verder in de financiële problemen raken.

  SMS Reminder betalingsachterstand


  0 0

  • BlackBerry voegt hiermee next-generation machine learning- en cyberbeveiliging-oplossingen toe aan zijn portfolio
  • Hiermee is BlackBerry de eerste met slimme beveiligingsoplossingen voor vaste en mobiele endpoints
  • Geïntegreerde AI-technologie helpt de ontwikkeling van het BlackBerry Spark EoT Platform te versnellen
  Amsterdam, 16 november 2018BlackBerry neemt Cylance, specialist op het gebied van Artificial Intelligence (AI) en cyberbeveiliging, over. Met de overname is een bedrag van 1,4 miljard dollar gemoeid. De verwachting is dat de overeenkomst nog voor het einde van BlackBerry’s huidige fiscale jaar (februari 2019) wordt afgerond.

  “Cylance gaat direct toegevoegde waarde leveren aan het portfolio van BlackBerry op het gebied van AI en cyberbeveiliging, met name voor UEM en QNX. We kijken ernaar uit om met het nieuwe team aan de slag te gaan en onze expertise uit te breiden”, zegt John Chen, Executive Chairman en CEO van BlackBerry. “Doordat we Cylance’s deskundigheid kunnen toevoegen aan onze privacy-, mobiliteits- en andere geïntegreerde systemen, wordt BlackBerry Spark onmisbaar bij de realisatie van het Enterprise of Things (EoT).”

  Uit Gartner’s meest recente onderzoek naar het Internet of Things (IoT) blijkt dat veiligheid de belangrijkste barrière is voor het succes van het IoT (35 procent). Privacy (25 procent) en potentiële risico’s en aansprakelijkheden (25 procent) staa>>

  Lees verder..

  0 0

  In het Rotterdamse Zalmhuis zijn gisteravond 15 november tijdens het gala-diner de Telecom Inspirience Awards 2018 uitgereikt. Adatum ICT & Telecom won voor het tweede jaar op rij een award. De andere winnaars zijn: Bmetric, Ascom, MCS, Com1, Arcadis Nederland en SLTN. De award voor Personality of the Year is voor Pieter van Eldonk.  In een nagenoeg uitverkocht Zalmhuis waren ruim 130 aanwezigen getuige van de uitreiking van deze jaarlijkse perstigieuze vakprijs, die ondersteund wordt door Event Partners Speakup en dean one. De prijzen werden onder leiding van gastheer Jeroen Smits uitgereikt.

  De Telecom Inspirience Awards draaien om het vieren van de successen van het ICT- en Telecom-partnerkanaal. De 15 personen tellende vakjury had in de weken voorafgaand aan de uitreiking wederom de zware taak om de beste projecten te kiezen uit de vele tientallen inzendingen van dit jaar.

  De Award is een initiatief van het kennisplatform TBM voor de zakelijke ICT-reseller, wat onderdeel uitmaakt van Magenta Communicatie.

  Bijzonder was de uitreiking van de Personality of the Year 2018 Award aan Pieter van Eldonk van BusinessCom. Omdat hij tijdens de uitreiking in Las Vegas was, sprak hij de zaal met een videobericht toe waarin hij zijn award opdroeg aan de overleden André de Haas, de oprichter van BusinessCom.

  Lees hieronder het volledige overzicht van de winnaars van de Telecom Inspirience Awards 2018

  Best Cloud Communications Project 2018
  Adatum ICT & Telecom
  Klantcase: Sensoor

  Best Contact Center Project 2018
  Bmetric
  Klantcase: Telia Company

  Best Healthcare Project 2018
  Ascom
  Klantcase: Erasmus MC Rotterdam

  Best IoT Project 2018
  MCS
  Klantcase: The Ocean Cleanup

  Best Mobile Project 2018
  Arcadis Nederland
  Klantcase: Noord/Zuidlijn

  Best Unified Communications Project 2018
  Com1
  Klantcase: Red Bull Media House – Wings for Life World Run

  Marketing Award 2018
  SLTN Inter Acces
  Marketingproject: Samenwerking met Rico Verhoeven

  Specialized Partner Award 2018
  Adatum ICT & Telecom
  Specialisme: Adatum Charity-concept

  Personality of the Year Award 2018
  Pieter van Eldonk  Voor meer informatie of fotomateriaal
  Sef Heldens, sef@magentacommunicatie.nl, 06-18736645
  Daisy van Diejen, daisy@magentacommunicatie.nl, 06-53733831

  0 0

  Amsterdam, 20 november 2018 - Pure Storage kondigt vandaag de Pure Storage Cloud Data Services aan, een nieuw cloudaanbod dat draait op Amazon Web Services (AWS). Met deze nieuwe producten kunnen klanten investeren in één enkele opslagarchitectuur die het implementeren van applicaties zowel on-premises als in de publieke cloud mogelijk maakt. Zo kunnen zij flexibel en vrijwel overal waar zij willen hun data omzetten in waarde.

  Door de mobiliteit van applicaties is het strategische belang van de infrastructuur exponentieel toegenomen. Dat geldt zeker als applicaties gekoppeld zijn aan opkomende technologieën zoals artificial intelligence (AI), machine learning (ML) en deep analytics. Alle typen applicaties – traditioneel en nieuw – vereisen een flexibele, locatie-onafhankelijke toegang tot data. Dit heeft een ingrijpende impact op de infrastructuur. Moderne organisaties hebben real-time toegang tot al hun data nodig. Dit betekent dat data ongehinderd moeten bewegen tussen on-premise opslag, en de cloud. Het gebrek aan een specifiek ontworpen strategische integratie tussen on-premises opslag en de cloud is tot nu toe een belangrijke barrière voor de mobiliteit van applicaties.

  “Er bestaat momenteel een ‘cloud-kloof’: de cloud is niet specifiek gebouwd voor de behoeften van enterprise organisaties terwijl een enterprise-infrastructuur niet zo gebruikersvriendelijk is als de cloud”, zegt Charles Giancarlo, Chairman en CEO van Pure Storage. “Klanten moeten in staat zijn om de optimale infrastructuurkeuzes te maken, gebaseerd op wat het beste is voor hun IT-omgeving, niet beperkt door wat de technologie kan doen of waar die zich bevindt. De aankondiging van vandaag breidt Pure’s datacentrische architectuur uit naar de cloud. Hierdoor zijn klanten in staat om hybride applicaties te ontwikkelen die werkelijke mobiliteit, flexibiliteit en vrijheid bieden.”

  >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 20 november 2018Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, breidt het aantal datacenters in Europa uit. Hiermee speelt Gemalto in op de toenemende vraag naar cloudgebaseerde authenticatie- en toegangsbeheeroplossingen die binnen de Europese Unie (EU) beheerd worden. Het werken met meerdere cloudplatformen die worden geleverd vanuit datacenters van over de hele wereld, zorgt ervoor dat het veiligstellen van gegevens en het voldoen aan lokale wettelijke mandaten een steeds grotere uitdaging wordt. De uitbreiding van het aantal datacenters zorgt ervoor dat Gemalto haar services vanuit de EU kan verlenen, waardoor klanten ondersteund worden bij het voldoen aan General Data Protection Regulation (GDPR) en andere wetten.

  Wereldwijde uitbreiding van datacenters
  De nieuwe datacenters in de EU zijn onderdeel van de uitbreiding van Gemalto's wereldwijde cloudgebaseerde beveiligingsdiensten. Later dit jaar komen er ook extra datacenters in Noord-Amerika, waardoor internationale organisaties kunnen kiezen vanuit welke locatie ze clouddiensten afnemen. Zo worden ze nog beter ondersteund bij het voldoen aan lokale wettelijke en compliance vereisten.

  De uitdaging van meerdere cloudplatformen
  "Nu GDPR en andere wetten meer eisen stellen aan gegevensbeveiliging, zien we een toenemende behoefte aan controle over de locaties van waaruit cloudservices worden geleverd", aldus Francois Lasnier, Senior Vice President Identity en Access Management bij Gemalto. "Naarmate het aantal diensten toeneemt, is het belangrijk dat we onze klanten de beste middelen blijven bieden om de toegang tot meerdere cloudservices te beheren en ze zo te laten profiteren van de flexibiliteit en snelheid om te schalen wanneer dat nodig is."

  Voordelen voor klanten van de extra datacenters zijn:


  0 0

  Amsterdam, 20 november 2018Onguard, het fintech-bedrijf dat een platform aanbiedt om het gehele order to cash-proces te stroomlijnen, en risico- en verzekeringsadviseur Aon, tillen hun bestaande samenwerking naar een volgend niveau. Onguard start met de doorontwikkeling van kredietverzekeringssoftware ‘PolicyManager’ die exclusief toegankelijk is voor klanten van Aon. Deze software koppelt data van kredietverzekeraars met debiteuren- en factuurgegevens uit de financiële systemen van de klanten van Aon, waardoor onder andere tekorten in kredietlimieten automatisch worden gesignaleerd. Andersom krijgt Onguard toegang tot het wereldwijde netwerk van Aon, wat past bij de ambitie van Onguard om op internationaal niveau haar klanten optimaal te kunnen bedienen.

  Betere informatievoorzieningen
  Deze geïntensiveerde samenwerking en upgrade van de software maakt het voor klanten van Aon mogelijk om op een snellere manier betere informatie te krijgen over verzekermogelijkheden en premieconsequenties. Daarnaast bespaart PolicyManager tijd, helpt het medewerkers te voorkomen dat zaken over het hoofd worden gezien en automatiseert het administratieve handelingen bij een kredietverzekeringspolis, zoals het aanvragen en managen van kredietlimieten. Bert van der Zwan, CEO van Onguard, kijkt uit naar het nieuwe hoofdstuk van de samenwerking: “We zijn al jaren partner en dankzij de doorontwikkeling van het multi-tenant SaaS-product ‘PolicyManager’ wordt het partnership geïntensiveerd. We starten de komende tijd met het exclusief bouwen van de software voor zowel de nationale als internationale klanten van Aon. Daarnaast integreert de software naadloos met de andere software van Onguard. We zijn trots op het feit dat we Aon als exclusieve partner hebben.”

  Remco Beuvens, Chief Development Offic>>

  Lees verder..

  0 0

  Ede, 20 november 2018 – In Nederland is er veel onwetendheid over de inzet Robotic Process Automation en de rol die het kan betekenen in de digitale transformatie. Coforce en Kofax willen organisaties kennis laten maken met software robots die terugkerende administratieve taken kunnen oppakken.

  Maar liefst 95% van de organisaties die geautomatiseerde procesautomatisering (RPA) hebben geïmplementeerd, zegt dat het de productiviteit heeft verbeterd, dat blijkt uit een recent onderzoek van Deloitte. Bovendien ziet 83% van de medewerkers digitalisering en robotisering als een kans om de eigen werkzaamheden leuker en uitdagender te maken volgens FME. Echter, in Nederland is de acceptatiegraad van software robots op de werkvloer nog laag. Hoewel steeds meer medewerkers de technologie als een kans beschouwen, blijven er sceptici. Volgens de onderzoekers kan onwetendheid een rol spelen bij het wel of juist niet omarmen van nieuwe technologie. Coforce stelt nu RPA software Kapow beschikbaar als een trial versie in samenwerking met de software gigant Kofax.

  Inzet bij digitale transformatie
  “Door middel van deze trial versie willen wij de laatste drempel wegnemen als het gaat om aanschaf van RPA software en de implementatie hiervan binnen organisaties”, motiveert Martin van Esschoten, business manager bij het bedrijf uit Ede. “Samen met de softwareontwikkelaar Kofax werken wij als certified partner verder aan de acceptatie van de technologie in de markt. Het is zonde dat software robots nu nog niet wordt toegepast in de digitale transformatie van organisaties. Met het lanceren van een trial versie kan Nederland kennismaken met de technologie. Gebruikers kunnen nu zelf de intuïtieve RPA software uitproberen en ervaren hoe eenvoudig het is om een>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld – Dimension Data, global systems integrator en managed services provider, is bekroond met drie Cisco® Partner Summit Global Awards en daarmee uitgeroepen tot APJ Partner of the Year, Commercial Partner of the Year en Social Responsibility Partner of the Year. Daarnaast werd tijdens de Summit bekendgemaakt dat Dimension Data Nederland is onderscheiden met de North Theater/Area Award voor Enterprise Partner of the Year. In oktober 2018 was al bekend gemaakt dat Dimension Data de Nederland Enterprise Partner of the Year Award had ontvangen. Cisco maakte de winnaars bekend tijdens de Global Awards-ceremonie die plaatsvond tijdens de jaarlijkse partnerconferentie in Las Vegas (VS).

  De Cisco Partner Summit Global Awards worden uitgereikt aan channelpartners die belangrijke businessuitdagingen tackelen en dat op uitzonderlijke wijze doen. Factoren die een belangrijke rol spelen in de beoordeling, zijn innovatieve processen, succes in de inzet van technische architecturen, strategische, op bedrijfsresultaat gerichte programma’s, inspelen op nieuwe kansen, en salesstrategieën.

  “Het verheugt me om deze partners, die continu aantonen gefocust te zijn op uitstekende prestaties en waardetoevoeging voor onze klanten, te belonen. Met goed leiderschap en innovatie helpen zij bedrijven complexe problemen op te lossen”, zegt Oliver Tuszik, Senior Vice-President Global Partner Organisation van Cisco. “Het is een eer om deze drie awards uit te reiken aan Dimension Data als erkenning voor zijn klantondersteuning bij businessuitdagingen.”

  Bruce Watson, Group Executive Cisco Alliance van Dimension Data: “Het is een eer om dit jaar wederom te worden beloondmet meerdere awards. Onze samenwerking met Cisco is de afgelopen 27 jaar alleen maar beter geworden. Gezamenlijke initiatieven, zoals

  0 0

  Amsterdam, 20 november 2018 – Between Staffing Group, bemiddelaar van interim professionals, en Eonics slaan de handen ineen. Eonics, een software developer met een sterke focus op DevOps en Artificial Intelligence, zal als technology partner samen met Between Staffing Group het platform Jobcatcher verder ontwikkelen. Op Jobcatcher vinden zzp’ers en leveranciers veel tijdelijke ICT-opdrachten. Door de krachten te bundelen met Eonics zet Between Staffing Group een grote stap in het behalen van het doel om Jobcatcher het leidend platform te maken in haar markt.

  Rein Buijtelaar, algemeen directeur van Between Staffing Group: “Door deze samenwerking komt de doorontwikkeling van het bestaande platform Jobcatcher in een versnelling. Jobcatcher heeft als doel om alle tijdelijke ICT-opdrachten in Nederland via een gebruiksvriendelijk portaal aan te bieden met veel extra functionaliteit voor de gebruikers. De komende periode wordt Jobcatcher in samenwerking met Eonics vernieuwd en verrijkt met functionaliteit die het gebruikersgemak zal vergroten.”

  Jan Peter Jansen, oprichter van Eonics: “Wij zijn verheugd dat wij technology partner van Between Staffing Group zijn geworden. Hierdoor werken wij mee aan de ambitie om de markt voor tijdelijke ICT-professionals transparant en toegankelijk te maken. Het verslimmen en het Agile maken van het platform sluit naadloos aan bij onze kerncompetenties.”

  --------------
  Noot voor de redactie: bijgaand een afbeelding geschikt voor publicatie.  Over Between Staffing Group >

  Lees verder..

  0 0

  Versterkt positie als enige leverancier van compleet platform voor content, commerce en personalisatie Toevoeging van Stylelabs Marketing Content Hub® aan Sitecore Experience Cloud™ stelt bedrijven in staat om volledige content-lifecycle te stroomlijnen en te zorgen voor relevante, gepersonaliseerde en overtuigende ervaringen

  Amsterdam – Sitecore®, de wereldwijde leider in digital experience management, heeft de overname van Stylelabs, de maker van de Marketing Content Hub®, afgerond. De Marketing Content Hub integreert digital asset management (DAM), marketing resource management (MRM) en product information management (PIM) binnen één enkel platform. Nu de overname is afgerond, wordt de Stylelabs Marketing Content Hub onderdeel van de Sitecore Experience Cloud, die voorziet in toonaangevende mogelijkheden voor web-contentmanagement, commerce en digital experience. Zo ontstaat een gemeenschappelijk platform dat de volledige marketingafdeling afdekt met mogelijkheden voor het definiëren, creëren, beheren en distribueren van gepersonaliseerde content via ieder kanaal, in iedere fase van de customer journey.

  “Marketeers worden vaak gedwongen om tools te gebruiken die niet geïntegreerd zijn of die hun workflow en processen niet ondersteunen. Dat beperkt hen sterk in het gezamenlijk plannen, creëren en beheren van marketingcontent, het lanceren van campagnes en het bieden van gepersonaliseerde ervaringen die zorgen voor verbinding met klanten”, zegt Ryan Donovan, chief technology officer van Sitecore. “De Stylelabs Marketing Content Hub helpt dit probleem op te lossen door het bieden van een geïntegreerde oplossing. Deze verbindt en ondersteunt teams binnen de gehele contentmarketing-lifecycle, van planning tot publiceren. Door dit te combineren met de toonaangevende cont>>

  Lees verder..

  0 0

  Ruim 53% van de Belgen is van plan om dit jaar te gaan shoppen op Black Friday, de uitverkoopdag bij de start van het feestdagenseizoen die uit de Verenigde Staten is overgewaaid. Onderzoek van Ingenico en YouGov laat zien dat kleinere winkels zich opmaken voor de strijd om de klanten van de grote merken.

  Brussel, 20 november 2018 – Komende Black Friday (23 november) nemen kleine retailers het op tegen de grote merken, meent Ingenico Group. De wereldwijde marktleider in naadloze betalingen heeft in samenwerking met YouGov onderzoek gedaan naar consumentengedrag en naar de kansen voor de kleinere retailers dit jaar. In België blijkt Black Friday aan populariteit te winnen.

  Voor het onderzoek werden consumenten in zes landen ondervraagd: België, Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. Van de Belgische respondenten geeft 31% aan al eerder op Black Friday online geshopt te hebben en dat dit jaar weer van plan te zijn. 21% heeft nog nooit Black Friday-inkopen gedaan, maar is dat dit jaar wel van plan. Uit de betalingsdata van Ingenico blijkt dat in Europa op Black Friday gemiddeld 72% meer uitgegeven wordt dan op een normale vrijdag. In België ligt dat gemiddelde lager: hier werd vorig jaar 46% meer uitgegeven op Black Friday.

  In België weten de lokale, kleinere retailers een flink deel van het marktaandeel te veroveren. Van de Black Friday-shoppers kiest 23% voor kleine, specialiseerde lokale winkels. 25% kiest het liefst voor gevestigde Belgische merken zoals GaleriaInno. 37% gebruikt nog wel bij voorkeur internationale webshops als Amazon.com en AliExpress, maar dat begint dus meer en meer een gelijkwaardige strijd te worden. Dat zou erop kunnen duiden dat kleinere ondernemingen zich beter kunnen weren tegen het geweld van grote massashops dankzij een gerichter aanbod en betere service>>

  Lees verder..

  0 0

  Gartner, 's werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau, heeft opnieuw onderzoek gedaan naar 10 Contact Center as a Service aanbieders in West-Europa op basis van criteria als ‘ability to execute’ en ‘completeness of vision’. Content Guru is voor het vierde jaar op rij gepositioneerd als Challenger in het 2018 Magic Quadrant voor Contact Center as a Service in West Europa.

  Gartner positioneert Content Guru voor de vierde keer als Challenger Contact-Center-as-a-Service (CCaaS) in West-Europa

  Gartner Critical Capabilities rapport

  Daarnaast is Content Guru geanalyseerd in Gartners rapport 2018 Critical Capabilities, dat kijkt naar het wereldwijde CCaaS-landschap en een dieper inzicht biedt in het product- en serviceaanbod van leveranciers. In het Critical Capabilites-rapport van dit jaar staat Content Guru als eerste gepositioneerd met 3,5 uit 5 in de categorie 'High-Volume Call Center' en heeft de op één na hoogste beoordeling in 'Customer Engagement Center', 'Agile Contact Center' in 'West-Europa'.

  Content Guru is leverancier van het storm Cloud Contact Center-platform. Hiermee zijn organisaties op elk gewenst moment van de dag optimaal bereikbaar. Met het storm-platform kunnen organisaties door middel van één applicatie via meerdere kanalen communiceren met hun klanten (via telefoon, chat, sms, mail als ook online zoals Twitter). In Nederland heeft Content Guru klanten als Credit Agricole, Feenstra, Engie, MoneYou, Raet, G4S en nog vele anderen.

  Martin Taylor, Global CMO van Content Guru

  Martin Taylor merkte op: "Het Magic Quadrant van dit jaar heeft, in vergelijking met het jaar ervoor, Content Guru verder zien groeien op het gebied van visie, terwijl ook de capaciteit om uit te voeren hoger is. Dit vinden we een fantastisch resultaat. 2018 Was wederom een uitstekend jaar voor Content Guru, met een substantiële omzet groei en met de groei van het team waardoor onze aanwezigheid in Azië-Pacific, West-Europa en Noord-Amerika is toegenomen. De omnichannel CCaaS-markt blijft ongekend snel groeien, en we kijken ernaar uit om onze portfolio verder te laten groeien en voort te bouwen op nieuwe en opwindende internationale kansen, waarmee we onze positie als wereldwijde leider in oplossingen voor klantencontact in 2019 zullen consolideren. "

  Michael van den Brink, Country Manager van Content Guru Nederland

  "We zijn blij met de erkenning van Gartner om ons wederom als Challenger te positioneren binnen het Magic Quadrant. Maar wij zijn extra trots dat onze klanten en de analisten van Gartner ons ook beloond hebben met de hoogste positionering   op het gebied van CCAAS oplossingen in West-Europa met de service scores 3,5 van de 5! Met onze jarenlange ervaringen met cloud en klantcontact en met ons geweldige team in Nederland die klantcontact in hun DNA heeft helpen wij onze klanten elke dag weer verder om hun customer experience te verbeteren."

  Meer informatie

  Het rapport kunt u hier downloaden.

  Voor vragen kunt u contact opnemen met Michael van den Brink, Country Manager Content Guru Nederland, via 088-5769289 of via info@contentguru.nl.


  Gartner, Magic Quadrant for Contact Center as a Service, Western Europe, Steve Blood, Drew Kraus, Simon Harrison, Daniel O’Connell, 18 October 2017

  Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

  0 0

  Londen / Amsterdam, 20 november 2018 - Het grootste Europese energieopslagsysteem dat tweedehands en nieuwe batterijen uit elektrische voertuigen toepast in een commercieel complex – de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA - heeft de internationale Green Apple Award voor Environmental Best Practice gewonnen. Het project dat verkozen werd uit ruim 800 andere internationale nominaties, is tot stand gekomen dankzij de samenwerking van powermanagementbedrijf Eaton, Nissan, BAM, The Mobility House en de Johan Cruijff ArenA met ondersteuning van het Amsterdams Klimaat en Energiefonds (AKEF) en Interreg.

  Het 3 megawatt opslagsysteem in het grootste multifunctionele stadion van Nederland zorgt voor een betrouwbaardere en efficiëntere energievoorziening en -gebruik voor het stadion, de bezoekers, de omgeving en het Nederlandse stroomnetwerk. De combinatie van de Eaton converters en de batterijen uit 148 Nissan LEAFs zorgt niet alleen voor een duurzamer energiesysteem, maar creëert ook een circulaire economie voor batterijen van elektrische voertuigen.

  Het energieopslagsysteem speelt een belangrijke rol bij het in balans brengen van vraag en aanbod van energie in de Johan Cruijff ArenA. Met 3 megawatt heeft het systeem voldoende capaciteit om enkele duizenden huishoudens van elektriciteit te voorzien. Deze capaciteit betekent ook dat de energie van de 4.200 zonnepanelen op het ArenA-dak optimaal opgeslagen en gebruikt kan worden. Het energieopslagsysteem levert back-up energie en daardoor zijn er minder dieselgeneratoren nodig. Bovendien ontlast het systeem het energienet door de piekgebruiken tijdens concerten af te vlakken.

  Het project in de Johan Cruijff ArenA, het grootste energieopslagsysteem dat momenteel bestaat, nam het op tegen ruim 800 andere nominaties voor de Green Apple Award voor Environmental Best Practice en won dus. De Green Apple Awards werden in 1994 in het leven geroepen en zijn inmiddels interna>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 november 2018 – commercetools, toonaangevend leverancier van innovatieve commercesoftware, is opgenomen in de Major Player-categorie in het 2018 IDC Marketscape for B2C Digital Commerce-rapport. De wereld van digitale B2C-commerce verandert snel, het rapport helpt bedrijven hiermee om te gaan.

  commercetools is een API-first-platform. Het rapport noemt API-first als een van de twee belangrijkste architectuursoorten voor bedrijven die een strategische digitale transformatie doormaken en hierbij van hun legacy commerce-platform afstappen. Volgens het rapport is commercetools “een van de meest vooraanstaande leveranciers van een API-first-architectuur, die klanten granulaire functionaliteiten laat inzetten via commerciële microservices. Deze microservices zijn schaalbaar en stellen klanten in staat om enkel de functionaliteiten aan te schaffen die ze nodig hebben.” Een van de sterke punten van commercetools volgens het rapport is de snelle implementatie: “de implementatie voor testen en integratie kost slechts dagen, in plaats van weken of maanden.” Daarnaast roemt het rapport de geleverde waarde van het commercetools-platform.

  "Digitale transformatie is de belangrijkste drijvende kracht achter de verschuiving van de sector naar een snellere, flexibelere bedrijfsarchitectuur met microservices, cloud en API's”, aldus Dirk Hoerig, CEO van commercetools. "Onze positionering als Major Player door IDC toont aan dat we de beste e-commercesoftware voor moderne retail bieden en bedrijven helpen de uitdagingen van verandering en wendbaarheid onder de knie te krijgen."

  Forrester en Gartner erkenden commercetools dit jaar voor zijn baanbrekende benadering van commerce. De drie grote analistenfirma's - waaronder IDC – merkten hierbij op dat bedrijven die concurrerend en relevant willen blijven in de digitale economie een architectuur moeten omarmen die hen helpt bij een s>>

  Lees verder..

  0 0

  Freshworks, leverancier van customer engagement software, versterkt het topmanagement met de benoeming van Prasad Ramakrishnan tot Chief Information Officer (CIO) en Shivanath Somanathan tot Chief Information Security Officer (CISO). Met de benoemingen van deze zeer ervaren professionals zet Freshworks een nieuwe stap in het versterken van de positie als leider in de SaaS markt.

  Ramakrishnan benoemd tot CIO
  Prasad Ramakrishnan is verantwoordelijk voor het opschalen van de technologie-infrastructuur binnen Freshworks, zodat deze aansluit bij de snelle groei van het bedrijf. Daarnaast stuurt hij de implementatie en het beheer van interne bedrijfssystemen, business intelligence, analytics en IT-infrastructuur aan. Ramakrishnan werkte eerder als CIO bij HotChalk en Veeva. Ramakrishnan heeft een bachelor wiskunde en een diploma in bedrijfsadministratie (marketing) van Madras University (Chennai, India), een master in computertoepassingen van Anna University (Chennai) en een MBA global management van de Universiteit van Phoenix.

  “Freshworks is een pionier die de manier waarop organisaties naar SaaS kijken opnieuw definieert. Het gemak en de wendbaarheid als het gaat om het inzetten en onderhouden van de reeks Freshworks-producten vormen een overtuigende waardepropositie en tonen het IT-leiderschap van Freshworks”, zegt Ramakrishnan. “De ervaring die ik heb met Freshworks-producten en het feit dat ik de kracht van hun bindingsplatform heb gezien, zorgen ervoor dat ik blij ben om deel uit te maken van de Freshworks-familie. Ik kijk uit naar het creëren van ‘wow’-momenten voor al onze gebruikers.”

  Somanathan benoemd tot CISO
  Shivanath Somanathan krijgt de verantwoordelijkheid over informatiebeveiliging, governance, risicomanagement en compliance met betrekking tot productontwikkeling en productie-infra>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 november 2018 - Het is alom bekend dat data het nieuwe goud is. Marketeers gebruiken data niet alleen om hun campagnes beter af te stemmen op de doelgroep, maar ook om de impact van eigen campagnes te meten. Cijfers alleen vertellen echter een erg eenzijdig verhaal; om de echte waarde te kunnen aantonen, moet je een beroep doen op analyse en inzicht. Alleen zo zie je wat de echte waarde van een campagne is.

  Menselijke inzichten in een digitale context
  Om bruikbare kennis te verkrijgen uit analytics en software, heb je niet genoeg aan data alleen. Je hebt menselijk inzicht nodig voor de implementatie van die data: hoe creëer je op basis van die cijfers verschillende, persoonlijke ervaringen en diensten? NGDATA geeft drie manieren waarop analyse en digitale inzichten je campagnes – en je bedrijf – kunnen helpen.

  1.Betere targetingprecisie betekent een betere basis
  Dit klinkt logisch, maar vaak houden bedrijven zich hier onvoldoende mee bezig. Bedrijven en marketeers hebben diepgaande inzichten nodig om met grotere precisie individuele mensen te kunnen bereiken. Om die precisie te verbeteren, is het belangrijk om lessen te trekken uit alle historische en realtime-gedragsdata die je van één individu kan verzamelen – op een legale manier uiteraard. Doe dit voor een grote groep en het wordt steeds makkelijker om van volledig onbekende targets toch klanten met een grote waarde te maken.

  2. Betere en meer gepersonaliseerde content en aanbiedingen
  Een betere precisie komt voort uit begrip. Begrip over de verschillende lagen aan informatie van bestaande klanten bijvoorbeeld. Momenteel is een enorm deel van de communicatie tussen merken en hun klanten volledig overbodig: klanten weten maar al te goed dat hun data wordt opgeslagen en gebruikt, wa>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 november 2018 – Het Amsterdamse HR-tech bedrijf Floyd & Hamilton, vooral bekend als ontwikkelaar van innovatieve en toonaangevende werken-bij-websites, gaat de nieuwe recruitmentsite van Hunkemöller ontwerpen. Het nieuwe recruitmentplatform wordt in eerste instantie gelanceerd in dertien landen en in negen talen. Het platform wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 geïntroduceerd.

  Makkelijk en snel de juiste vacature voor ogen
  De internationale lingerieketen heeft behoefte aan een nieuwe werken-bij-website die de kandidaatervaring op innovatieve manier optimaliseert. De voornaamste uitdaging voor hen ligt in het bieden van een betere dienstverlening voor sollicitanten. De sollicitant moet op de meest eenvoudige en snelle manier bij de best passende vacature terechtkomen. Het nieuwe platform zal de kandidaat goed en snel begeleiden in de zoektocht naar een baan door deze onder andere te wijzen op vacatures in de eigen omgeving en door gerelateerde vacatures te tonen.

  Ramses Serno, CEO van Floyd & Hamilton, is trots dat Hunkemöller voor hen heeft gekozen: “Ik vind het erg mooi dat een ambitieuze omnichannel partij als Hunkemöller ons deze opdracht toevertrouwt. Op dit moment is er veel vraag naar goede oplossingen op het gebied van recruitment en employer branding die het verschil maken. Wat zorgt ervoor dat een kandidaat voor jou kiest? Ook met Hunkemöller gaan we op zoek naar die doorslaggevende factor. We gaan samen aan de slag om hun werkgeversmerk sterk te positioneren op de arbeidsmarkt.”

  Suzanne Jansonius, Global Recruitment & Talent Manager van Hunkemöller: “We hebben voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij aanzienlijke ervaring hebben met internationale retailers en veel recruitmentkennis in huis hebben. Daar>>

  Lees verder..

  0 0

  De Scalys TrustBox is de router & IoT-gateway voor hoogwaardig beveiligde communicatie via internet. H beveiligt de communicatie en connectiviteit tussen onderling verbonden apparaten om cyber secure communicatie mogelijk te maken. Door in één apparaat een hoge doorvoersnelheid te combineren met hardwarematige beveiligingsfuncties ervaart de TrustBox gebruiker de best beveiligde internetverbinding, zowel onderweg als thuis.  Ongeëvenaarde beveiliging
  De TrustBox is gebaseerd op de NXP® Layerscape® LS1012A netwerkprocessor met geïntegreerde netwerkversnelling. Door deze SoC te combineren met een hoogwaardig beveiligde hardwarearchitectuur en de mogelijkheid om cyberaanvallen te blokkeren, heeft TrustBox-producent Scalys een beveiligingsniveau bereikt dat veel verder reikt dan standaard apparaten die hoofdzakelijk softwarematig beveiligd zijn. De elektronica van TrustBox is ontworpen door diepgaande kennis van militaire ontwerpprincipes te combineren met de beste oplossingen in IoT-gateway-, VPN- en routertechnologie. Daarmee is het apparaat ideaal voor zowel consumenten- als netwerk- en industriële IoT-toepassingen. Mede dankzij de uitgebreide beveiliging set die is geïntegreerd in de TrustBox is het product ook certificeerbaar volgens de hoogste industriële beveiligingsnormen.

  Partnerschap met marktleiders
  Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de TrustBox is Scalys een partnerschap aangegaan met marktleiders NXP en Microsoft. Hans Klos, CEO van Scalys: "Scalys heeft de TrustBox ontwikkeld omdat wij cyberbeveiliging zien als een vitaal issue voor nu en de toekomst en ervan overtuigd zijn dat hoogwaar>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld, 22 november 2018 – Infor (GT Nexus) is door Gartner Inc. opgenomen als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Multi-enterprise Supply Chain Business Networks 2018 voor de volledigheid van de visie en het vermogen om deze uit te voeren.

  De complexe commerce-omgeving staat vandaag de dag onder grote druk en stelt enorme eisen om klantgerichte supply chains te implementeren die in staat zijn om in elke stap van de keten waarde en innovatie te bieden, van de bron tot de klant. Het verhogen van de snelheid en het zorgen voor tijdige levering aan de klant vereist een digitaal fundament dat het hele netwerk van handelspartners op elkaar afstemt en orkestreert, en daarnaast de bedrijfsprocessen met meerdere organisaties stroomlijnt.

  Het GT Nexus Commerce Network van Infor faciliteert complexe processen met meerdere partijen en orkestreert wereldwijde supply chains. Bedrijven blijven bewegen in de richting van digitale transformatie om gelijke tred te houden met de snelheid van de markt, en moeten daarom verbonden zijn met hun ecosystemen.

  Het hyperconnected netwerk van Infor GT Nexus biedt zichtbaarheid, zorgt voor betere samenwerking en automatiseert wereldwijde supply chain-processen, wat bedrijven in staat stelt hun supply chain volledig digitaal te transformeren. Bedrijven krijgen rijkere inzichten en kunnen slimmere beslissingen nemen op basis van actuele inzichten en netwerkbrede intelligentie.

  “Door gegevens en signalen in realtime te verzamelen en vervolgens snel problemen te coördineren, uit te voeren en op te losse>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 november 2018 – Niet het beheren van relaties of de servicegerichtheid, maar het analytisch vermogen van de finance professional is de belangrijkste vaardigheid die moet worden ontwikkeld. Uit de FinTech Barometer van fintech bedrijf Onguard blijkt dat deze nieuwe skills moeten worden ontwikkeld om in de toekomst van toegevoegde waarde te kunnen zijn. 32 procent van de CFO’s en finance professionals zetten het analytisch vermogen bovenaan de lijst. Ook wordt het aanpassingsvermogen (21%) als belangrijke vaardigheid beschouwd. Relatiebeheer en leiderschapskwaliteiten delen de derde plek (13%). In het onderzoek geven de ondervraagde CFO’s aan dat zij het leren programmeren (12%) zelfs belangrijker vinden dan de ontwikkeling van servicegerichtheid (8%). 

  Belang van data
  De ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologieën en het verkrijgen en opslaan van data gaan hard. Zelfs zo hard dat drie op de vijf finance professionals (57%) verwacht dat financiële dienstverleners over tien jaar zijn getransformeerd tot IT-bedrijven. De beschikbaarheid en het gebruik van data is voor bedrijven belangrijk. Bij 95 procent speelt data namelijk een rol. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 41 procent van de finance professionals denkt dat ‘big data’ de meeste invloed gaat hebben binnen de branche. Deze aspecten zijn de mogelijke verklaring waarom CFO’s en andere finance professionals verwachten dat ze in de toekomst met name vaardigheden moeten ontwikkelen op het gebied van analyseren.

  Marieke Saeij, CTO bij Onguard, onderstreept het belang van deze vaardigheden: “We zien dat steeds meer bedrijven de samenwerking opzoeken met partners om continu meer waarde te leveren voor klan>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 748 | 749 | (Page 750) | 751 | 752 | .... | 763 | newer