Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 749 | 750 | (Page 751) | 752 | 753 | .... | 763 | newer

  0 0

  Utrecht, 21 november 2018 – De omzet van Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, steeg afgelopen boekjaar met 64 procent naar ruim 154 miljoen euro. De producten van de Amerikaanse tech-gigant waren afgelopen jaar populairder dan ooit. De iPad blijft de absolute bestseller, maar wordt langzaamaan ingehaald door de iPhone. Ook alle andere diensten van Amac zaten afgelopen jaar in de lift.

  Amacs moedermaatschappij Think Different zag in het gebroken boekjaar, dat van april 2017 tot en met maart 2018 liep, de winst met 78 procent stijgen naar 1,6 miljoen euro. De EBITDA(operationele winst) liep op tot 4,4 miljoen euro. Het is het derde jaar op rij dat de winst stijgt. Sinds het boekjaar 2014-2015 is de omzet van de Apple Premium Reseller met maar liefst drie kwart gestegen en het resultaat na belasting zelfs verzevenvoudigd. De eenmalige kosten die gepaard gingen met de overname van iCentre zijn in de jaarcijfers verwerkt.

  Overname iCentre
  Amac nam in maart vorig jaar alle 24 winkels en het reparatiecentrum over van het verlieslijdende iCentre, waardoor het aantal winkels bijna verdubbelde tot 46. “De overname van de iCentre-winkels is bijzonder goed verlopen en heeft gezorgd voor een groei op alle vlakken”, vertelt CEO van Amac Ed Bindels. “Dat geldt voor de omzet in de winkels en online, waar het aantal verkochten Apple-apparaten gigantisch is gestegen, maar ook voor de reparatieservice en voor de zakelijke markt.”

  De iPad blijft de grote koploper in verkoopaantallen, maar de iPhone is met een flinke opmars bezig. Waar het aantal verkochte iPads afgelopen boekjaar met een kwart steeg, gingen er ruim 64 procent meer iPhones over de toonbank van Amac dan het jaar daarvoor. “Dat betekent dat de iPad weliswaar het populairst blijft, maar dat dankzij de overname van iCentre de iPhone zijn grote broer begint in te halen”, vertelt Bindels. Het aa>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 22 november 2018 – MarkLogic, leverancier van een operationele en transactionele NoSQL-database, biedt een compleet cloudservices-portfolio, dat op Amazon Web Services (AWS) draait. Organisaties krijgen hiermee snel, flexibel en kosteneffectief toegang tot operationele datahubs en dynamische query services, die essentieel zijn voor het afbreken van datasilo’s en het extraheren van waarde uit hun gegevens.

  MarkLogic heeft de nieuwe MarkLogic Data Hub Service samen met Amazon Web Services geoptimaliseerd, bulletproof gemaakt en beveiligd. Wereldwijde organisaties kunnen hierdoor snel profiteren van de enterprise NoSQL-databasemogelijkheden, zoals ACID-transacties, semantiek en metadata-management, en daarnaast profiteren van een vereenvoudigd implementatiemodel en voorspelbare prijzen voor onvoorspelbare workloads in een productieomgeving.

  “We werken al bijna 10 jaar met AWS. Het is ongelooflijk om te zien hoe ze hun cloud-footprint met geavanceerde technologische mogelijkheden uitgebreid hebben, waar onze zakelijke klanten met MarkLogic afhankelijk van zijn geworden,” zegt Jurriaan Krielaart, Territory Director Northern Europe van MarkLogic. “Wij vinden het belangrijk om te zien waar onze klanten zich vandaag bevinden en ze voor te bereiden op de data-uitdagingen van morgen. AWS is marktleider op het gebied van clouddiensten en we zijn trots op onze samenwerking. Samen kunnen we ervoor zorgen dat grote organisaties overal ter wereld met behulp van MarkLogic op AWS eenvoudig hun applicaties kunnen bouwen, beveiligen en beheren.”

  In tegenstelling tot andere databases maakt de unieke architectuur van MarkLogic het mogelijk om instances in enkele s>>

  Lees verder..

  0 0

  Backup Everything is één van de snelst groeiende Cloud backup oplossingen. Wubben Consulting zal de exclusieve vertegenwoordiging van Backup Everything in de Benelux voor haar rekening nemen.

  Het model is totaal anders dan bestaande oplossingen. Door nauw samen te werken met geselecteerde partners in één regio ontstaat er een gezonde klantenbinding en kunnen we optimale ondersteuning leveren.

  De oplossingen die Backup Everything kan leveren omvat de backup van servers, Pc’s, Virtuele omgevingen Image/Bare Metal en veel applicaties. Met als aanvulling de backup van Cloud naar Cloud services zoals Office 365, G-Suite en Dropbox.

  Met AVG/GDPR en veiligheid hoog in het vaandel voldoet de oplossing aan alle eisen. De data wordt weggeschreven naar een Datacenter in de EU, hoewel men ook lokaal back-ups kan maken. De data wordt via 256 AES versleuteld weggeschreven en het wachtwoord is alleen bij de gebruiker bekend die het account heeft aangemaakt.

  Backup Everything wordt als SAAS oplossing op de markt gebracht met maandelijkse betaling.

  Over Backup Everything
  Een leverancier van een kosteneffectieve online backup services voor Small Business en Enterprise omgevingen door middel van een netwerk van exclusieve globale partners. Data wordt bewaard in beveiligde Data Centers met support voor Windows, Mac, Linux, VMware, Hyper-V, Office 365 en nog veel meer.

  Over Wubben Consulting
  Een Distributie partner voor SAAS oplossingen in de Benelux. Is onderdeel van de WBN Groep met zusterbedrijven als Raxco Software en FT Systems.

  EINDE PERSBERICHT

  Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
  Dhr. G J Wubben Telefoonnummer: 085-489 4904
  E-mail: sales@backupeverything.nl
  website: https://www.backupeverything.nl
  https://backupeverything.co.uk/backup-everything-expands-into-netherlands-with-exclusive-partnership/

  0 0

  Brakel, 22 november 2018 – De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel privacywet, verplicht een groot aantal organisaties tot het aanstellen van een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). De AVG vraagt expliciet om een goede informatiebeveiliging, waardoor privacy en informatiebeveiliging zeer dicht tegen elkaar liggen. Aangezien informatiebeveiliging en privacy op dit moment dé onderwerpen zijn op de agenda van menig directie, introduceert Solipsis ‘Compliance Compleet’. Dit nieuwe dienstverleningsconcept is erop gericht organisaties volledig of gedeeltelijk te ontzorgen met informatiebeveiliging op maat, door ervaren consultants.

  Een FG in dienst nemen of inhuren?
  Cyberaanvallen, datalekken, virussen of phishing e-mails: de vraag is niet óf, maar wannéér een organisatie hiermee te maken krijgt. Met alle gevolgen van dien, zowel voor de eigen organisatie als mogelijk ook voor de klanten. De FG is toezichthouder op de naleving van het privacybeleid van een organisatie en vergroot ook het bewustzijn op het gebied van informatiebeveiliging. Binnen veel organisaties is de FG geen fulltime functie. Ook zal zijn/haar werkdruk variëren gedurende het jaar. Dan is het mogelijk interessant om een FG in te huren. Solipsis kan organisaties hierin ontzorgen. De verplichtingen en verantwoordelijkheden die de AVG stelt aan een organisatie zijn dan geborgd en de FG kan flexibel – en daardoor kostenefficiënt – worden ingezet. 

  Aad Dekker, Security Officer Solipsisgroep: “Solipsis vult in geval van uitbesteding de functie van de Functionaris voor de Gegevensbescherming, ook wel Security, Privacy of Data Protection Officer (DPO) in. Zo dragen wij onder andere zorg voor risicoanalyses, adviseren we over te nemen maatregelen en kunnen zelfs het volledig (her)inrichten van het securitybeleid uit handen nemen. Verder behoort het op>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch – 22 november 2018 – Tijdens de ASW Technology Partner Day kondigde A.S. Watson, de organisatie achter onder andere Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris XL, aan dat zij het Technology Partnership Programma doorzetten. Met dit programma geeft de retailer vorm aan verdere digitale transformatie met behulp van achttien partners, waaronder SAP.

  Het programma werd vorig jaar door A.S. Watson gestart om echte partnerships aan te gaan met de organisaties die hen ondersteunen in het digitale transformatieproces. Hierbij gebruiken zij de expertise en kennis van de partners. SAP Customer Experience hielp A.S. Watson een omnichannel ervaring te bieden aan klanten in alle webshops in Europa en Azië. Met bijna veertienduizend winkels in 24 landen is het belangrijk dat de klant een consistente en positieve ervaring krijgt op alle platformen.

  Met hun Tech Partners en de digitale transformatie zet A.S. Watson in op een nieuw tijdperk van retail. Dankzij de samenwerking met verschillende partners wordt er gebouwd aan sterkere customer connectivity, zowel online als offline. Dankzij onder andere de software en kennis van SAP, heeft de retailgigant als missie om alle 12 merken die onder hen vallen de favorieten van de markt te maken.

  “We zijn dit Technology Partnership Programma vorig jaar gestart met als doel om lange, betekenisvolle relaties met onze partners aan te gaan,” vertelt Malina Ngai, Group Chief Operating Officer van A.S. Watson Group. “Dankzij deze samenwerking, brengen partners als SAP ons veel kennis, ervaring en innovatie om de digitale transformatie kracht bij te zetten. Een bijkomend voordeel is dat ze toegang krijgen tot ons senior management. Daarnaast hebben ze inzicht in onze groeistrategie en onze technologische roadmap. Nu we volop inzetten op de de digitale transform>>

  Lees verder..

  0 0

  Naarden, 22 november 2018 – Genesys, (www.genesys.com) rapporteert met het bereiken van bijna 1300 klanten een recordmomentum voor het PureCloud platform, een unified, all-in-one oplossing voor customer engagement en zakelijke communicatie. In de eerste drie kwartalen van 2018 tekende Genesys meer dan 500 klanten op en verhoogde de omzet van PureCloud met bijna 130% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Dit maakt PureCloud één van de snelst groeiende Software-as-a-Service-platforms (SaaS) in de markt.
  Ook de groei van de Benelux loopt in lijn met de totale groei met 130% ten opzichte van afgelopen jaar.

  Met een bewezen ROI van bijna 600%*, kiest een groot aantal A-merken voor PureCloud en vermijdt daarmee de grote investeringen in hardware en software van in-huis-oplossingen. De cloudoplossing verbindt bedrijven en klanten via spraak, web, chat, email en sms. Onder de merken die onlangs zijn overgestapt op PureCloud zijn Butterball, Performance Health Technology, BookIt.com, Company Nurse, Westpac New Zealand, Entrust Energy, Kenkou Communications (RIZAP GROUP), Pfizer Japan, Accordo NZ, O’Brien Glass, Fonterra, The Warehouse Group, ARS, Seguros Bolivar, Flex Gestão de Relacionamentos S.A., QuinStreet Brazil, Asistencia Bolivar, Actavo, Postcode Lottery, 86 400, Greater Bank en vele anderen.

  Oplossing voor klantconversaties
  In het afgelopen jaar koos meer dan de helft van de nieuwe klanten van Genesys voor PureCloud vanwege het gebruiksgemak, de snelle toepasbaarheid en de schaalbaarheid. Bovendien zag het bedrijf een stijging van 330% in nieuwe klanten van zeer grote organisaties, waaronder een miljoenendeal met één van grootste rit-deel-organisaties ter wereld. Opvallend is de groei van klanten uit de publieke sector (600%) en de reis- en toerismebranche (300%>>

  Lees verder..

  0 0

  Opvallende onderzoeksresultaten:

  • Slechts 4% van de Nederlandse bedrijven is Digital Leader (2,5% groei ten opzichte van 2016)
  • 28% gelooft dat ze eerder zelf de gevestigde orde zullen uitdagen dan dat zij door anderen wakker worden geschud
  • 35% is bezorgd dat zij moeite zullen hebben om aan de veranderende verwachtingen van consumenten te voldoen in de komende vijf jaar
  • 27% is bang dat hun organisatie binnen vijf jaar achterop zal raken
  • Bedrijfsleiders zien gebrek aan budget en/of middelen als hun voornaamste obstakel op de weg naar digitale transformatie
  image

  Amsterdam
  - Zeker 28% van de Nederlandse bedrijven ziet zichzelf als een ‘disruptor’ die de gevestigde orde kan uitdagen. Dit terwijl slechts 1 op de 25 bedrijven in Nederland bestempeld kan worden als een Digital Leader volgens de Dell Technologies Digital Transformation Index (DT Index) die werd samengesteld in samenwerking met Intel. De DT Index brengt de vooruitgang op het gebied van digitale transformatie van middelgrote tot grote bedrijven in kaart en onderzoekt daarbij de digitale verwachtingen en zorgen van het management. Het onderzoek wijst uit dat 35% van de managers van Nederlandse organisaties gelooft dat hun organisatie moeite zal hebben om te voldoen aan de veranderende verwachtingen van klanten in de komende vijf jaar. 27% van hen is bang dat hun organisatie achterop zal raken.

  De berekeningen van de

  0 0

  Amsterdam, 22 november 2018Qlik®, toonaangevend op het gebied van data-analyse, heeft Emmanuel Vanderhaegen (48) aangesteld als Sales Director Benelux. In zijn nieuwe functie staat Emmanuel aan het hoofd van de salesorganisatie in de Benelux.

  Emmanuel zal zich binnen deze functie inzetten om de zichtbaarheid van Qlik op de Benelux-markt te vergroten. Daarnaast gaat hij zich richten op een verbeterde samenwerking met partners en zal hij samen met de marketingafdeling aan de slag gaan om het marktaandeel van Qlik in de Benelux te vergroten.

  Emmanuel heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende salesfuncties binnen de IT-branche. Eerder werkte hij zeven jaar bij IBM als Senior Software Sales Specialist. Daarna ging hij bij Qlik aan de slag als Regional Director Benelux, om nu de overstap naar Sales Director te maken.

  “Ik kijk er erg naar uit om de positie van Qlik in deze functie nog verder te versterken”, laat Emmanuel weten. “Data en het op de juiste manier inzetten daarvan is voor veel bedrijven cruciaal tijdens hun digitale transformatie. In deze functie hoop ik een sterk Benelux-verkoopteam op te zetten om onze klanten verder te kunnen helpen bij hun big data avontuur.”

  Bijlagen
  402 KB jpg Emmanuel Vanderhaegen

  >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 22 november 2018 – Voor het tweede jaar op rij is IKEA benoemd tot de meest inspirerende organisatie van Nederland. Dit maakt adviesbureau Synergie vandaag bekend op basis van het jaarlijkse onderzoek ‘de inspirerende 40’. Hierin is aan 2.153 Nederlanders gevraagd om 75 genomineerde bedrijven te beoordelen op de pijlers visie, organisatie, product en relatie. De top vijf bestaat verder uit Tesla (opnieuw 2e), Apple (3e) en het Rode Kruis (4e). De hoogste Nederlandse notering is voor Bol.com (5e). Tevens blijkt uit het onderzoek dat met name de merken die een actieve rol claimen in het verbeteren van de samenleving goed scoren. Duurzaamheid weegt dit jaar zwaarder dan ooit gemeten. Daarnaast zijn er significant meer social enterprises en purpose gedreven organisaties vindbaar in de top 40.

  Top 5 tech
  Van de 75 genomineerde bedrijven zijn Tesla (1e), Apple (2e), Samsung (3e), Philips (4e) en Google (5e) de tech-bedrijven met de meeste inspiratiewaarde.

  Ondanks kritiek, toch inspirerend: Tesla
  Opvallend is dat Tesla zo veel inspiratie biedt, ondanks dat het bedrijf afgelopen jaar regelmatig onder vuur lag. De kritiek krijgt geen grip op de inspiratiewaarde, omdat de autofabrikant een duidelijk maatschappelijke meerwaarde biedt: de intentie om een 0-emissie toekomst te creëren, de vastberadenheid om dat voor elkaar te krijgen en de meest geavanceerde auto’s op de markt te brengen. De autofabrikant sleept met deze nominatie dit jaar de impact award in de wacht, omdat Tesla de afgelopen vijf jaar gemiddeld het beste scoorde op inspiratiewaarde.

  Opvallende verschijningen in de top 40
  Opvallende nieuwkomers in de lijst zijn Fairtrade Original, dat zich v>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 23 november 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, publiceert vandaag het Global Threat Landscape Report voor het derde kwartaal van 2018. Hieruit blijkt dat cyberbedreigingen in aantal toenemen en een steeds geavanceerder karakter krijgen. Zo wordt versleuteld dataverkeer steeds vaker misbruikt, en is er sprake van een groeiend aantal unieke malware-varianten en -families. Verder blijven organisaties met botnetinfecties kampen. Raadpleeg het blog van Fortinet voor een uitgebreide bespreking van de onderzoeksbevindingen voor exploits, botnets en malware en belangrijke aanbevelingen voor CISO’s. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste onderzoeksresultaten die in het rapport aan bod komen:

  • Het versleutelde netwerkverkeer bereikt nieuwe hoogten. In het derde kwartaal bereikte het versleutelde dataverkeer een recordhoogte. Het vertegenwoordigt inmiddels 72% van al het netwerkverkeer, een stijging ten opzichte van de 55% van een jaar geleden. Hoewel encryptie zonder meer bijdraagt aan de bescherming van data tijdens de overdracht, levert dit ook problemen op voor traditionele beveiligingsoplossingen. Vanwege de prestatiebeperkingen van firewalls en intrusion prevention systems (IPS) zijn organisaties niet in staat om versleuteld dataverkeer te inspecteren met de snelheid waarop zij zakendoen. Hierdoor wordt een groeiend percentage van het netwerkverkeer niet op kwaadaardige content geïnspecteerd. Dit maakt versleuteld dataverkeer tot>>

   Lees verder..

  0 0

  Black Friday betekent hoge kortingen! En dit jaar ook bij het online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl. Wie op vrijdag 23 november een account aanmaakt, krijgt het eerste jaar gratis!

  Eenvoudig online boekhouden
  Met e-Boekhouden.nl doen ondernemers eenvoudig online hun boekhouding. Zo besparen ze bijvoorbeeld de kosten van een accountant of boekhouder en houden ze tijd over voor wat er echt toe doet: hun onderneming!

  1 jaar gratis boekhouden én factureren
  e-Boekhouden.nl biedt een unieke actie tijdens Black Friday voor iedere ondernemer: 1 jaar gratis boekhouden en factureren zonder verplichtingen. De actie is helemaal vrijblijvend en ondernemers zitten nergens aan vast.

  Aanmelden
  Aanmelden voor de unieke Black Friday actie kan via de website van e-Boekhouden.nl. Daar staan ook de actievoorwaarden.

  0 0

  Utrecht - Digitale transformatie is nog steeds zeer complex. Minder dan 30 procent van de technologieleveranciers van organisaties zijn actieve partners als het gaat om inspanningen op het gebied van digitale transformatie. Om klanten te helpen bij het vinden van de juiste route bij deze belangrijke initiatieven, lanceert Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR) zijn Premier Services, een hoogwaardige ondersteuningsservice die wereldwijd beschikbaar is voor klanten. Met medewerkers uit het bekroonde team van Customer-Driven Networking ™-experts biedt Extreme Networks Premier Services in twee varianten: Premier en PremierPLUS. Deze bieden uitgebreide, proactieve betrokkenheid en ondersteuning en beheer bij Extreme-technologie-implementaties, vanaf de ideevorming tot aan de daadwerkelijke installatie en daarna.

  Extreme Premier Services bieden klanten netwerkexpertise en een eigen advocacy-team om ervoor te zorgen dat aan alle servicebehoeften wordt voldaan, zelfs voordat de klant onderkent dat hij ze nodig heeft. Klanten hebben een eigen, centraal aanspreekpunt voor productvragen, informatieverzoeken en het verwerken van serviceaanvragen, samen met prioritering van openstaande vragen. Het wereldwijde technische supportcenter van Extreme Networks, GTAC, is 24 uur per dag beschikbaar. Extreme Premier PLUS biedt dezelfde optimale service, met extra monitoring, beheer en respons.

  Premier Services worden direct door Extreme Networks aan de klant geleverd. Deze services zijn ook beschikbaar via de Extreme Channel-partners voor hun eindgebruikers.

  Premier Services vormen een belangrijke aanvulling op het uitgebreide aanbod van Extreme-services, waaronder:

  • Professional Services. Advies over netwerkoplossingen en implementatie door Extreme Networ>>

   Lees verder..

  0 0

  ZWOLLE - ecManager, sinds 2006 een toonaangevende leverancier van digital commerce technologie, kondigt de lancering van ecManager SaaS Editie aan. Een volledig beheerd, single-tenant digital commerce platform, dat draait op het cloud platform van Microsoft Azure. 

  Duurzame vooruitgang, business transformatie en concurrentiekracht worden voor een groot deel door technologie gedreven. Met de state-of-the art digital commerce technologie van ecManager worden klanten in staat gesteld om dat te kunnen realiseren.

  “Klanten kunnen samen met hun commercepartner onze technologie inzetten om concurrentievoordeel te creëren”, zegt Bjørn Hascher, Customer Success & Partner Manager bij ecManager. "Onze modulaire services architectuur en gescheiden data-, logica- en presentatielagen zijn volledig aanpasbaar en ondersteunen 100% on-brand en altijd passende omni-channel winkelervaringen. Geen dertien in een dozijn webshop, maar altijd een stap voor op de concurrentie.”

  Een nieuw tijdperk van digital commerce in de cloud
  Met ecManager SaaS op Microsoft Azure, het grootste cloud platform ter wereld, gaat ecManager weer een stap verder met het leveren van schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en performance.

  Bjørn Hascher: “Klanten hebben hun eigen commerce platform in hun eigen single-tenant Azure cloud. Je deelt dus niet, zoals bij de traditionele multi-tenant SaaS oplossingen, de applicatie en infrastructuur met andere gebruikers of zelfs met je concurrenten. Je hebt met ecManager volledige vrijheid om business logica, presentatie, integraties en performance aan te passen. Hiermee kun je unieke online winkelervaringen ontwikkelen en maximaal sturen op het verbeteren van orderwaarde en conversies.”

  Naast cloud infrastructuur biedt Microsoft Azure ook innovatieve cloud technologieën zoals artificial intelligence, voice>>

  Lees verder..

  0 0

  Rubrik, het Cloud Data Management-bedrijf, heeft aangekondigd dat het ‘2018 Gartner Peer Insights-klantkeuze’ is voor datacenter-back-up- en recovery oplossingen. Gartner definieert de markt van de back-up- en herstelsoftware voor datacenters als het bieden van back-upmogelijkheden voor high-enterprise omgevingen in de hogere en middenklasse. Vanaf 16 november 2018 gaven klanten Rubrik gemiddeld 4,8 van de 5 sterren, wat de nadruk legt op de toewijding van het bedrijf voor klantensucces, de allerbeste ondersteuning en uitstekende producten.

  Onderstaand is het gehele persbericht in het Engels te lezen.  Rubrik Is Recognized as a 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Backup and Recovery Solutions

  The Gartner Peer Insights Customers’ Choice distinction is based on feedback and ratings from end-user professionals who have experience purchasing, implementing and/or using the product or service

  As of November 16, 2018, Rubrik scored a 4.8/5.0 star rating from over 320 verified IT customers who submitted reviews to Gartner Peer Insights

  PALO ALTO, Calif., Nov 23, 2018 –Rubrik, the Cloud Data Management company, announced it has been named a2018Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Backup and Recovery Solutions.Gartner definesthe data center backup and recovery software market as being focused on providing backup capabilities for upper-end midmarket and large-enterprise environments. As of November 16, 2018, customers gave Rubrik an average of 4.8 out of 5 stars, highlighting the company’s dedication to customer success, best-in-class support and product excellence.

  Rubrik received over 320 verified, anonymous reviews provided by members of its worldwide customer base, including:
  • “Their product is revolutionary, easy to use and requires very>>

   Lees verder..

  0 0

  TradeTracker is constant aan het groeien als onderdeel van haar ambitieuze expansie plannen. Met diverse activiteiten die de beste resultaten leveren aan adverteerders en affiliates in alle bestaande markten van TradeTracker en de introductie van het Real Attribution model, is het nu tijd om het derde Latijns-Amerikaanse land te betreden, Argentinië Het nieuwe kantoor zal de producten vanaf 26 November 2018 leveren aan adverteerders en publishers vanaf Buenos Aires. De expansie betekent dat TradeTracker momenteel haar producten levert aan verschillende markten in de wereld met het grootste aandeel in Europa. Naast het overnemen van de Europese markt, is TradeTracker ook globaal aan het expanderen, uitgebreid over 4 continenten en 24 kantoren. Het netwerk zal haar deuren open voor programma’s van top merken waaronder: TomTop, Zaful, Naturgy, Quilmes and Ali Express

  Start in Argentinië
  TradeTracker Argentinië Country Manager Ted Vendramin zegt: “ het is een groot genoegen om de internationale, transparante en effectieve diensten van TradeTracker aan te bieden in Argentinië. Wij lanceren een volledige en eersteklasoplossing voor Performance-marketing, en wij verwachten zowel uitgevers als klanten gepersonaliseerde aandacht te bieden en hun hierdoor te helpen meer winst te genereren. Wij verwachten het digitale landschap te veranderen met Real Attribution zodat onze klanten de reis van hun gebruikers en uitgevers kunnen belonen voor de echte bijdrages van elke verkoop.

  Philip Keckeis, directeur TradeTracker International Operations vervolgt; “ Argentinië heeft een belangrijke rol in Latijns-Amerika en de markt is constant in snel vaart aan het groeien. We hebben nu bevestigd dat er behoefte is aan een professioneel en transparant netwerk voor performance marketing en geziene attributies een prominentere plaats inneemt in de planning van merken, is TradeTracker een uitstekende partner>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 november 2018 -  iRobot  breidt de manieren uit waarop gebruikers met hun Wi-Fi Connected Roomba®-robotstofzuigers kunnen communiceren. Vanaf deze winter zijn alle geconnecteerde Roomba®-robotstofzuigers namelijk compatibel met Google Assistent. Dat houdt in dat Nederlandse gebruikers Google Assistent heel eenvoudig in het Nederlands de opdracht kunnen geven om de robotstofzuiger te starten, stoppen, pauzeren of docken. Spraakbediening via Google Assistent is een van de nieuwe functies in de iRobot HOME App en is vanaf nu beschikbaar via de App Store en Google Play.    

  “iRobot werkt continu aan nieuwe mogelijkheden om de ervaring met huishoudrobots te verbeteren”, aldus Colin Angle, voorzitter en CEO van iRobot. “Spraakgestuurde apparaten zijn duidelijk een gat in de markt. We merken dat klanten behoefte hebben aan meer eenvoudige manieren om te communiceren met een groeiend aantal producten en technologieën door het hele huis.”  Over iRobot Corp.
  iRobot, het toonaangevende bedrijf voor huishoudrobots voor de consument, ontwerpt en bouwt robots die ervoor zorgen dat we zowel binnen als buiten meer doen. iRobot lanceerde in 2002 de huisstofzuigrobotcategorie met de introductie van zijn Roomba®-robotstofzuiger. Vandaag is iRobot wereldwijd actief en verkocht het al meer dan twintig miljoen robots. Het assortiment van iRobot, waaronder de Roomba® en de Braava®-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten in schoonmaak, mapping en navigatie. De ingenieurs van iRobot bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Surf voor >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 november 2018 - Wat geef jij dit jaar cadeau met de feestdagen? Je wilt je familie en vrienden natuurlijk blij maken met een cadeau waar ze écht iets aan hebben – de berg prullaria is al groot genoeg. Denk daarom eens aan refurbished elektronica. Het refurbishen, ofwel renoveren, van een product verlengt de levensduur ervan en bespaart zo waardevolle grondstoffen. Een milieubewuste aankoop dus, zonder dat je inlevert op service en kwaliteit. En dat tegen een prijs die je portemonnee veilig de dure decembermaand doorloodst.

  Overweeg je een refurbished device cadeau te doen voor Sinterklaas of Kerstmis? Je bent niet de enige. reBuy vroeg ruim duizend Nederlanders naar hun mening omtrent tweedehands en refurbished producten. Ongeveer een derde van hen gaf aan te overwegen een refurbished device als cadeau te geven, dat wil zeggen een tablet, e-reader, console, handheld, smartphone, laptop, MacBook, camera of lens.

  Met een refurbished device als cadeau kun je niet de mist ingaan. Elk apparaat is – voordat het in jouw winkelmandje belandt – grondig gecontroleerd door reBuy-experts. Bovendien krijg je ook nog eens drie jaar garantie op je aankoop. reBuy heeft dan ook al meer dan vijf miljoen tevreden klanten.    Uit het onderzoek van reBuy blijkt dat maar liefst 71 procent van de Nederlanders positief aankijkt tegen refurbished producten. Van de mensen die zelf weleens een refurbished product kochten, deed 87 procent dat vanwege de aantrekkelijke prijs. Voor nog eens 52 procent was de reden dat daar garantie op zit. 48 procent vindt refurbished een duurzame oplossing en 28 procent zegt een refurbished device gekocht te hebben vanwege>>

  Lees verder..

  0 0

  Black Friday, Sinterklaas en Kerst zijn hoogtijdagen voor zowel webwinkels als hackers. Shoppers komen massaal op de aanbiedingen af en zijn minder alert op het lekken van inlog- of betaalgegevens en gevoeliger voor interessant lijkende aanbiedingen via mailtjes of pop-ups. Volgens het Security Operations Center van F5 Networks stijgt het aantal fraude-incidenten met zo’n 50 procent de laatste maanden van het jaar. Van de websites die dit onderzoekscentrum de afgelopen jaren offline haalde was 75 procent het (indirecte) slachtoffer geworden van phishing.

  Het probleem wordt vergroot door de sterke groei van de ‘attack surface’, ofwel de mogelijkheden voor hackers om toe te slaan. Een uitgebreide, wereldwijde analyse*  wijst uit dat de omzet in e-commerce tijdens deze feestdagen groeit met 13 procent ten opzichte van vorig jaar, waarbij AI-gebaseerde productsuggesties 35 procent van de verkopen vertegenwoordigen. Voor het eerst worden de meeste aankopen gedaan via mobiele telefoons (68 procent).

  Tips voor consumenten:

  • Consumenten moeten alleen bekende, vertrouwde websites gebruiken. Shoppen via zoekmachines kan nog wel eens schimmige webshops opleveren. Let op vreemd woordgebruik en foutmeldingen, aangezien dat signalen zijn voor fake websites.
  • Doe alleen aankopen bij webwinkels die versleuteld zijn, over het algemeen te herkennen aan HTTPS aan het begin van de URL en een hangslotje in de URL-balk.
  • Let op phishing-mails: ze lijken vaak afkomstig van bekende merken en vragen persoonlijke informatie; iets wat een retailer nooit zomaar zou doen.
  • Het gebruik van aparte betaalkaarten, tegoedkaarten, postwissels of andere weinig gebruikte betaalmethodes zijn vaak geen goed teken. Als retailers alleen deze mogelijkheden aanbieden, loont het de moeite om elders te shoppen.
  Tips voor retailers

  0 0

  Sana Commerce benoemt Tim Beyer als CEO en president voor Noord-Amerika met ingang van 1 januari 2019. In deze nieuwe functie is Beyer verantwoordelijk voor de groei van alle B2B e-commerce-activiteiten van Sana in deze regio. Momenteel werken 200 organisaties in Noord-Amerika met Sana Commerce, het bedrijf verwacht dit aantal klanten in 2020 te hebben verdubbeld.

  “Sana Commerce is het enige e-commerce platform dat voorziet in de unieke behoeften van B2B-bedrijven die willen groeien met behulp van e-commerce”, zegt Michiel Schipperus, CEO van Sana Commerce. “Er liggen voor Sana enorme kansen om juist in dit segment een belangrijke rol te spelen in Noord-Amerika. Aan Tim de schone taak ons te helpen om marktleider te worden.”

  Sana Commerce - Tim BeyerBeyer kwam in 2013 bij Sana Commerce in dienst. De afgelopen drie jaar was hij de COO van het Rotterdamse bedrijf. In deze rol heeft hij Sana’s wereldwijde uitbreiding begeleid, waaronder de opening van het kantoor in New York.

  “We willen het volwassenheidsniveau verhogen en accelereren op alle niveaus binnen de organisatie. Dit wil zeggen de acquisitie van klanten versnellen, een betere samenwerking met onze partners en de focus van de productontwikkeling verleggen op ‘US-first features’”, zegt Beyer. “Om dit te bereiken, zullen we flink investeren in ons team en onze mensen.” Sana Commerce is van plan om het Amerikaanse team te laten gr>>

  Lees verder..

  0 0

  Nederlandse consumenten kunnen het gebruik van emoji’s en gifjes door de klantenservice over het algemeen niet waarderen. Ondanks dat men zelf in de persoonlijke sfeer wel geregeld emoji’s en gifjes stuurt en ontvangt, wordt het in de communicatie met de klantenservice niet op prijs gesteld. Overheden moeten burgers al helemaal niet benaderen met deze plaatjes en vaak grappig bedoelde gifjes, aangezien 93% dit niet gepast vindt. Dit blijkt uit onderzoek dat Peil.nl in opdracht van Zendesk uitvoerde onder 2800 Nederlandse respondenten van 18 jaar en ouder.

  Consumenten nemen via steeds meer verschillende kanalen contact op met de klantenservice zoals via telefoon, e-mail, chat en social media als Facebook. Toch houden zij het wat de inhoud van de communicatie met bedrijven en instellingen betreft, liever alleen bij het ‘gewone’ gesproken of geschreven woord. Want hoewel 85% van de respondenten wel emoji’s en gifjes gebruikt in de communicatie met privécontacten, doet slechts 4% dit in contacten met bedrijven en instellingen.

  Millennial ziet emoji’s en gifjes liever alleen in privésfeer
  De meeste ondervraagde consumenten gebruiken in hun privéleven emoji’s en gifjes het vaakst in Whatsapp-conversaties (92%) gevolgd door Facebook (55%), e-mail (39%) en chat (29%). Opvallend is overigens dat millennials aangeven zelf graag graag emoji’s of gifjes te gebruiken, maar dat slechts 31% het zou waarderen als de klantenservice dit zou doen.  Consumenten milder voo>
  >

  Lees verder..

older | 1 | .... | 749 | 750 | (Page 751) | 752 | 753 | .... | 763 | newer