Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 751 | 752 | (Page 753) | 754 | 755 | .... | 763 | newer

  0 0

  Onlangs werd de Scalys TrustBox verkozen tot CES® 2019 Best of Innovation Awards HonoreeDe aankondiging werd gedaan tijdens CES Unveiled New York. Op dit tech-evenement voor genodigden komen vooraanstaande media, exposanten en industrieleiders samen voor een voorproefje van de producten en trends die worden verwacht op CES 2019, van 8 tot en met 11 januari 2019 in het Amerikaanse Las Vegas.

  De Scalys TrustBox is de router & IoT-gateway voor hoogwaardig beveiligde communicatie via internet. Het beveiligt de communicatie en connectiviteit tussen onderling verbonden apparaten om cyber secure communicatie mogelijk te maken. Door in één apparaat een hoge doorvoersnelheid te combineren met hardwarematige beveiligingsfuncties ervaart de TrustBox gebruiker de best beveiligde internetverbinding, zowel onderweg als thuis.

  Ongeëvenaarde beveiliging
  De TrustBox is gebaseerd op de NXP® Layerscape® LS1012A netwerkprocessor met geïntegreerde netwerkversnelling. Door deze SoC te combineren met een hoogwaardig beveiligde hardwarearchitectuur en de mogelijkheid om cyberaanvallen te blokkeren, heeft TrustBox-producent Scalys een beveiligingsniveau bereikt dat veel verder reikt dan standaard apparaten die hoofdzakelijk softwarematig beveiligd zijn. De elektronica van TrustBox is ontworpen door diepgaande kennis van militaire ontwerpprincipes te combineren met de beste oplossingen in IoT-gateway-, VPN- en routertechnologie. Daarmee is het apparaat ideaal voor zowel consumenten- als netwerk- en industriële IoT-toepassingen. Mede dankzij de uitgebreide beveiliging set die is geïntegreerd in de TrustBox is het product ook certificeerbaar volgens de hoogste industriële beveiligingsnormen.

  Partnerschap met marktleiders
  Bij het ontwerpen en ontwikkelen van de TrustBox is Scalys een partnerschap aangegaan met marktleiders NXP en Microsoft. Hans Klos, CEO van Scaly>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 27 november – De ontwikkelingen op het gebied van IT en technologie vragen om aanpassing van de leerstof op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Niet alleen in het kader van technologievaardige burgers, ook omdat de IT-branche nu al tienduizenden kundige en vaardige mensen mist. Directeur-initiatiefnemer Ronilla Snellen van Stichting FutureNL en KPN-CIO Bouke Hoving vragen onderwijsminister Arie Slob vol in te zetten op digitale vaardigheden op school. Daarbij worden ze gesteund door 130 hoge Nederlandse IT-functionarissen.

  Stichting FutureNL zorgt dat jonge mensen opgeleid worden voor de beroepen en maatschappij van de toekomst, niet voor die van het verleden. Tijdens het openingsdiner van CIODAY2018, de jaarlijkse bijeenkomst van zo’n 800 Nederlandse chief information officers (CIO’s) en andere hoge IT-functionarissen, betuigden ruim 130 Nederlandse CIO’s, CDO’s en IT-industrieleiders maandagavond hun steun aan de digitale onderwijsmissie.

  Stichtingsdirecteur Ronilla Snellen en de vorig jaar tot CIO of the Year uitgeroepen Bouke Hoving riepen de Nederlandse IT-leiderscommunity op om collega-CxO‘s te enthousiasmeren voor het ambassadeurschap richting de directies van de scholen van hun kinderen, het verkrijgen van de benodigde laptops, en het tekenen van de gezamenlijke brief naar de minister. Daaraan werd massaal gehoor gegeven.

  “Geweldig dat we dit met elkaar hebben kunnen realiseren”, aldus Snellen. “Dat een dergelijk appèl ondersteund wordt door zoveel toonaangevende Nederlandse bedrijven en leiders maakt absoluut indruk.”

  KPN-CIO Bouke Hoving stelde dat we als Nederland onze kans om digitaal en technologisch te kunnen versnellen beperken, wanneer we de digitale vaardigheid in het onderwijs niet serieus nemen. “De overheid moet met behulp van het bedrijfsleven het laatste zetje gaan geven om de adoptiegraad te verhogen en de b>>

  Lees verder..

  0 0

  Hengelo, 27 november 2018 - In navolging van een eerdere geslaagde pilot in de wijk Schuytgraaf in Arnhem heeft powermanagementbedrijf Eaton Industries (Netherlands) B.V. in Zwolle een nieuwe stap gezet in de realisatie van een plug-and-play elektrische infrastructuur binnen een modulaire woning. In de modulaire nieuwbouwwoning is een prefab meterruimte-trap-module geplaatst met groepenkast die volledig plug-and-play is aan te sluiten. De afgaande groepen zijn stekerbaar uitgevoerd, evenals de voedende zijde die voorzien is van een chassisdeel en voorbereid is om een stekerverbinding te kunnen realiseren tussen de groepenkast en de buiten de woning geplaatste ondergrondse bouw-/woonhuisnetaansluiting (OMZA box). Daarbij worden in de Zwolse woning de Go Wireless-schakelaars van Eaton toegepast op de prefab kingsize Faay wanden.

  Plaatsing meterkast-trapmoduleHet pilotproject in Zwolle voert Eaton in samenwerking met partners De Modulefabriek, Hegeman Bouwgroep, Löwik Installatietechniek, VBI en Faay uit. Het project is een nieuwe fase in het steeds verder prefabriceren en standaardiseren in de woningbouw, zonder het unieke en eigen karakter van de architectuur van de woningen te belemmeren. Belangrijk onderdeel binnen die balans tussen standaardisatie en eigenheid is de elektrische installatie binnen de woning. Met de in de meterruimte-trap-module voorgemonteerde Eaton Systeem 55 groepenkast is het aansluiten van groepen plug-and-play. Dankzij de voorgeconfigureerde Eaton Go Wireless-oplossingen is de installatie van schakelaars op de prefab wanden gemakkelijker, minder kostbaar en kan bouwtijd worden gereduceerd. Bovendien hebben bewoners zelfs aa>>

  Lees verder..

  0 0

  Arnhem, 22 november 2018 – Marketing intelligence-expert IKUU heeft vandaag een innovatieve module gelanceerd op zijn IKUU marketing analytics-platform: IKUU Search. De IKUU Search-module aggregeert en analyseert data uit verschillende digitale marketingtools en maakt deze doorzoekbaar. Hiermee stelt het gebruikers in staat om een 360-graden beeld te creëren rondom een lead, persoon of bedrijf.

  Alle leaddata die in het IKUU marketing analytics-platform wordt verzameld, kan met één zoekopdracht in IKUU Search worden opgevraagd. IKUU integreert data van de meest voorkomende digitale marketingtools in één omgeving. Denk aan data uit marketing automation-tools, mailingplatforms, social media, websites en vergelijkbare data sources. IKUU Search maakt deze data volledig doorzoekbaar en zorgt ervoor dat de gebruiker een 360-graden beeld krijgt omtrent het gedrag van de lead. Hierdoor kan de IKUU-gebruiker inspelen op leadinformatie die wordt verkregen uit digitale marketingcampagnes: het kanaal dat het meest wordt gebruikt, het onderwerp waarin de lead het meest geïnteresseerd is, de touch points die zijn aangeraakt, de leadscore, et cetera.

  “Sales-medewerkers willen verkoop verrichten op basis van het gedrag en het profiel van hun prospects en klanten. Pas dan zijn ze in staat om de behoefte van de potentiële klant op de juiste manier te adresseren”, zegt oprichter en mede-ontwikkelaar Alex Benou, die het IKUU marketing analytics-platform en de IKUU Search-module mede ontwikkelde. “IKUU Search zorgt daarvoor; het maakt alle digitale marketing- en leadgegevens inzichtelijk. De gegenereerde leaddata kan tot in detail doorzocht en bestudeerd worden en het stelt gebruikers in staat om trends en verbanden te ontdekken in data zoals clickgedrag, conversies, traffic journey en meer. Kortom, een 360-graden beeld van de marketinglead.”

  >

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp Plantronics (NYSE: PLT) brengt de nieuwe Polycom VVX x50 Series Obi Edition-telefoons op de markt, speciaal ontworpen voor mkb-bedrijven. De serie bestaat uit zakelijke IP-desktoptelefoons die de legendarische Polycom-audio en het eenvoudig design combineren. Ook bieden de VVX x50 Series Obi Edition-telefoons serviceproviders flexibiliteit en op maat gemaakte mogelijkheden bij het beheer van de telefoons voor mkb-bedrijven, tegen een betaalbare prijs.

  Een onderscheidende feature voor serviceproviders is, dat de VVX x50 Series Obi Edition-telefoons worden beheerd via de Polycom-cloudservice – Polycom Device Management Services for Service Providers (PDMS-SP) –, een web-based configuratietool. Deze cloudservice vereenvoudigt het beheer, biedt bruikbare analytics en stroomlijnt de technische support van Polycom-desktoptelefoons. Als multitenant-platform ondersteunen PDMS-SP en VVX x50 Series Obi Edition-telefoons meerdere installaties. Ook is het platform schaalbaar tot een miljoen UCS-devices, allemaal te beheren vanuit de cloudportal.

  “De VVX x50 Series Obi Edition-telefoons zijn een belangrijke uitbreiding op het bestaande Polycom-desktoptelefoonportfolio, dat de behoeften ondersteunt van serviceproviders die zich op de mkb-markt richten”, zegt Shawn Puddester, vicepresident Global Service Providers van Polycom. “Met de nieuwe telefoons kunnen serviceproviderpartners de end-to-end-ervaring van het onderhouden en meten van Polycom-devices in de cloud vereenvoudigen.”

  Naast dat ze tegemoetkomen aan de behoeften van serviceproviders, sluiten de VVX x50 Series Obi Edition-telefoons ook aan op de constant veranderende communicatiebehoeften van de mkb-markt. Dankzij de eenvoudige buttons en intuïtieve interface zijn de telefoons gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen, zodat ze integreren in bestaande workflows zonder de bedrijfsvoe>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 27 november 2018 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, maakt de overname bekend van NooBaa, een ontwikkelaar van software waarmee dataopslagdiensten in hybride en multi-cloudomgevingen beheerd kunnen worden. Dankzij de toevoeging van de databeheertechnologie van NooBaa kan Red Hat zijn positie als toonaangevende leverancier van open hybride cloudtechnologieën verder verstevigen.

  Marktonderzoeksbureau Gartner zegt: “Het landschap van cloudacceptatie bestaat uit hybride clouds en multiclouds. In 2020 heeft 75 procent van de organisaties een multi-cloud- of hybride cloudmodel geïmplementeerd.”[1] Naarmate deze heterogene omgevingen een de facto standaard worden voor moderne workloads, kunnen ze leiden tot een toename van gescheiden gegevenssilo’s die het beheren en het schalen van cloud-native applicaties complexer maken.

  NooBaa is opgericht in 2013 om meer inzicht in en controle over ongestructureerde gegevens in gedistribueerde omgevingen te bieden. Om dit te bereiken, ontwikkelde het bedrijf een gegevensplatform dat functioneert als een abstractielaag boven de bestaande opslaginfrastructuur. Deze abstractie maakt niet alleen de gegevensportabiliteit van de ene naar de andere cloud mogelijk, maar biedt gebruikers ook de mogelijkheid om gegevens die op meerdere locaties zijn opgeslagen, te beheren als een enkele, coherente gegevensset waarmee een toepassing kan communiceren.

  De technologieën van NooBaa zijn een aanvulling op Red Hat’s portfolio van hybride cloudtechnologieën, waaronder Red Hat OpenShift Container Platform, Red Hat OpenShift Container Storage en Red Hat Ceph Storage. Deze technologieën bieden gebruikers>>

  Lees verder..

  0 0

  Lees hier het volledig Engelstalige bericht.  0 0

  NEXT Conference, Londen – Nutanix (NASDAQ: NTNX), een leider op het gebied van enterprise cloud computing, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Xi Cloud Services: een nieuwe reeks oplossingen die een meer uniforme infrastructuur creëren voor verschillende cloud-omgevingen. Dit geeft IT-teams de vrijheid applicaties op het optimale platform te draaien zonder technologische beperkingen. Xi Cloud Services bestaat bij de introductie uit vijf verschillende oplossingen, waaronder Xi Leap: een native uitbreiding van het Nutanix Enterprise Cloud-platform met disaster recovery as a service.

  Veel bedrijven zijn op zoek naar een naadloze hybride cloud waarmee IT strategische beslissingen kan nemen over de plaatsing van workloads. Volgens Gartner kan “een multicloud-strategie klanten helpen toegang te krijgen tot een breder scala aan opties, waaronder de meest innovatieve mogelijkheden”. Het beste van publieke en private cloud-implementaties identificeren (en dat samenbrengen voor een naadloze ervaring) is echter moeilijk en leidt vaak tot infrastructuur-silo’s, verspreid over verschillende on-premise en publieke cloud-implementaties. Deze complexiteit dwingt bedrijven om te experimenteren met nieuwe workloads in publieke clouds, terwijl ze traditionele bedrijfsapplicaties in het private cloud-datacenter houden – zelfs wanneer die workloads efficiënter zouden draaien in de publieke cloud.

  Volgens de recente Nutanix Enterprise Cloud Index zal het aantal enterprise-workloads, dat in zowel private als publieke clouds draait, de komende twee jaar met bijna 20 procent stijgen. Met Xi Cloud Services maakt Nutanix het voor bedrijven eenvoudiger om cloud-services te integreren in hun multicloud-implementaties. Dit kan door hun Nutanix-omgeving native uit te breiden buiten de grenzen v>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 november 2018  – Hylke Sprangers, CTO van Talpa Network, is winnaar van de CIO of the Year Award 2018. Hij dankte de prijs aan zijn cruciale rol in de baanbrekende digitale ontwikkeling van zijn bedrijf. “Hij heeft ingezien dat in de economie van nu incrementele stappen vanuit klassieke IT onvoldoende zijn en een moedige stap gezet naar de inzet van een digitaal platform”, motiveerde juryvoorzitter Bernhard van Oranje de keuze. “Hij heeft zijn nek uitgestoken voor totale digitale vernieuwing, waarmee het Nederlandse Talpa Network nu de strijd aankan met spelers als Netflix en Facebook.”

  Hylke Sprangers kwam op meerdere onderdelen van het selectieproces als beste uit de bus, zoals de totaalscore van het kwalitatieve en kwantitatieve onderzoek door The Boston Consulting Group (BCG) en het intensieve leiderschapsassessment van Linqhu.
  “We hebben voor een leider gekozen die geen onderscheid meer maakt tussen IT, technologie en business en daarmee de digitale toekomst vandaag al realiseert”, aldus Van Oranje.

  De CIO of the Year Award werd op dinsdag 27 november uitgereikt tijdens de CIODAY in de Amsterdamse Beurs van Berlage. Naast de uiteindelijke winnaar waren Alpna Doshi (Philips), Jesper Erichsen (LeasePlan) en Perry van der Weyden (Rijkswaterstaat) genomineerd voor de titel.

  Maximale spanning
  Bij Talpa Network is IT een core functie en dat moet het ook zijn, stelt Hylke Sprangers, omdat het een enorm concurrentievoordeel kan opleveren. Technologie – en daarmee het schaalbare platform dat Sprangers introduceerde - speelt een steeds grotere rol bij de productie van content. Ook bij televisieprogramma's, zelfs in live-uitzendingen. Een mooi voorbeeld is de tv-talentenshow The Winner Takes It All, waarbij zo'n 300.000 kijkers als jury via hun mobiele telefoon hun stemmen uitbrachten. Kandidaten e>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 november 2018 – Druid, wereldleider in Private CellulairLTE en GSM core netwerksoftware, heeft een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst gesloten met Koning & Hartman op het gebied van Private LTE en Private GSM.

  Koning & Hartman is gespecialiseerd in telecom infrastructuren en wireless connectivity, waaronder Private LTE en Private GSM.Het netwerk is betrouwbaar, veilig en duurzaam en opereert onafhankelijk van het publieke mobiele netwerk en internet. Hierdoor is de beschikbaarheid van het netwerk gewaarborgd en blijft gevoelige data binnen het eigen domein van de organisatie. Private LTE en Private GSM zijn gemakkelijk uit te breiden als er behoefte is aan meer capaciteit of bedekking en biedt een flexibel fundament voor diverse applicaties en uitbreidingen op basis van de klantwens.

  Het Private LTE en Private GSM netwerk kan vanuit het Remote Service Center van Koning & Hartman volledig worden beheerd. Het netwerk wordt 24/7 bewaakt, storingen worden direct opgelost en onderhoud kan efficiënt worden ingepland. Dit maximaliseert de beschikbaarheid van het netwerk en ontzorgt de klant.

  De core netwerksoftware van Druid is het hart van ieder Private LTE of Private GSM netwerk en daarbij dus onmisbaar in de proposities van Koning & Hartman.

  Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman: "Wij zijn trots om het partnershipuit te breiden met Druid. Druid levert een technisch geavanceerd product met meest uitgebreide mogelijkheden en bewezen technologie. Hiermee zijn wij altijd in staat om onze bedrijfs- en missie-kritische klanten te voorzien van een optimaal netwerk."

  De overeenkomst is onlangs getekend.

  ------------------- Einde Persbericht ------------------

  Koning & Hartman
  Met ruim 400 medewerkers is Koning & Hartman een uniek technologiebedrijf voor de telecom en industrie. Onze kennis va>>

  Lees verder..

  0 0

  Maarssen, 28 november 2018 - Bedrijfsleiders vinden het lastig om te voldoen aan alle wensen van de drie groepen die het belangrijkst zijn voor hun succes: klanten, medewerkers en de samenleving. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Censuswide onder 1.936 bedrijfsleiders1, in opdracht van Fujitsu. Uit het onderzoek blijkt dat de ondervraagden op dit moment de wensen van medewerkers bovenaan de prioriteitenlijst zetten (60 procent), gevolgd door die van klanten (55 procent) en de samenleving (37 procent). Maar liefst 60 procent van de bedrijven zegt niet in staat te zijn alle drie de groepen tegelijkertijd tevreden te kunnen houden.

  De ondervraagde bedrijfsleiders zijn zich bewust van de waarde die medewerkers, klanten en de samenleving vertegenwoordigen wanneer het gaat om de toekomst van hun bedrijf. Zo zegt bijna driekwart (73 procent) dat de creativiteit van het personeel cruciaal is voor toekomstige groei. 74 procent zegt dat het vermogen om van impact te zijn op de samenleving het belangrijkst is voor toekomstig succes. Acht op de tien bedrijfsleiders stellen echter dat je de klant altijd op de eerste plek moet zetten om succesvol te zijn.

  Duncan Tait, SEVP and Head of Americas en EMEIA Fujitsu, zegt: “Alleen wanneer je klanten tevreden zijn, je het maximale uit werknemers haalt en een positieve impact hebt op de samenleving, kun je spreken van langdurig succes. Omdat organisaties via hun klanten en medewerkers de rest van de samenleving kunnen beïnvloeden, zijn de drie groepen intrinsiek met elkaar verbonden. Mensen – zowel potentiële werknemers als klanten – zijn aangetrokken tot bedrijven met een duidelijk (sociale) visie. Zeker wanneer die al een positieve impact hebben op de samenleving. Uit het onderzoek blijkt echter dat bedrijven niet gerust zijn over de manier waarop zij de drie groepen individueel benaderen. Vanwege de grote invloed die medewerkers, klanten en>>

  Lees verder..

  0 0

  Alkmaar, 29 november 2018 – Bij het aangaan van een samenwerking met Managed Service Providers (MSP) zijn de zwaarst wegende selectiecriteria voor klanten up-time (58%), prijs (45%) en 24/7 support (42%). Wanneer de samenwerking eenmaal loopt worden prijs en up-time een stuk minder belangrijk en komt de focus te liggen op advies en innovatie. Dit blijkt uit onderzoek dat in opdracht van clouddistributeur Uniserver is uitgevoerd. Het onderzoek is afgenomen onder 150 IT-beslissers die werkzaam zijn bij bedrijven met meer dan 100 medewerkers en samenwerken met één of meer MSP’s.

  Een goede MSP is deskundig, betrouwbaar en geeft proactief advies
  Slechts 9 procent van de respondenten noemt prijs (‘concurrerende tarieven’) als kenmerk van een goede MSP. Ook het belang van de beschikbaarheid van de afgenomen dienst (up-time) daalt voor klanten na de selectiefase. 29 procent van de respondenten noemt beschikbaarheid van de dienst als kenmerk van een goede MSP. Hiermee valt up-time net buiten de top-5 kenmerken van een goede MSP, waar het als selectiecriterium de lijst nog domineerde. Volgens klanten zijn de belangrijkste eigenschappen van een goede MSP technische deskundigheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid met, respectievelijk, 54%, 45% en 34% van de stemmen. Meer dan de helft van de respondenten (62%) verwacht ook proactief advies van zijn MSP. Op het gebied van trends en ontwikkelingen (56%), nieuwe diensten (52%), het realiseren van kostenbesparingen (51%) en performance optimalisatie (42%) is de behoefte aan proactief advies het grootst.

  Abigail Jessurun, MarCom Specialist bij Uniserver: “Het onderzoek onderstreept het belang van up-time en prijs in het selectieproces. In deze fase ligt de focus voor de klant op het maken van een business ca>>

  Lees verder..

  0 0

  Huizen, 29 november 2018 - Thales, specialist in cybersecurity en databeveiligingsoplossingen voor kritieke informatiesystemen, heeft zich aangesloten bij de brancheorganisatie Cyberveilig Nederland. Deze organisatie heeft als doel de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en wil daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de steeds groter wordende cybersecurity branche verhogen.

  Van de Nederlandse bevolking heeft 97,1 procent toegang tot internet. Nederland loopt daarmee voorop in Europa. Deze digitalisering heeft grote economische en maatschappelijke voordelen, maar brengt tegelijkertijd risico’s met zich mee. Aandacht voor cybersecurity is essentieel, zodat we kunnen blijven vertrouwen op onze informatie en informatiesystemen.

  “We hebben de afgelopen jaren veel grote (internationale) cyberaanvallen voorbij zien komen, die ervoor hebben gezorgd dat bedrijven zich steeds bewuster worden van de kwetsbaarheden van hun digitale infrastructuur,” zegt Petra Oldengarm, directeur Cyberveilig Nederland. “Dit toenemende bewustzijn leidt tot een groei in de vraag naar cybersecurity dienstverlening. Organisaties hebben de keuze uit een groot aantal beveiligingsdiensten en vinden het vaak lastig om een goede selectie te maken. Meer transparantie en een sterk kwaliteitskeurmerk kunnen hen daarbij helpen.”

  “Bij Thales zien we het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een ‘cyberveilig’ Nederland te realiseren. Het is van groot belang dat verschillende partijen hierin samenwerken, zodat we elkaar daarin kunnen versterken,” aldus Fokke Dijksma, Cybersecurity Consultancy Lead bij Thales. “De branchevereniging is een volwaardige gesprekspartner voor onder meer de overheid en vertegenwoordigers daarvan, zoals het Nationaal Cybersecurity Centrum. Door de handen ine>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 29 november 2018 – BlackBerry is benoemd tot HIMSS Analytics Certified Consultant. Met de certificering van HIMSS Analytics, een wereldwijde IT-consultant in de gezondheidszorg, toont BlackBerry aan zorginstellingen wereldwijd te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van de digitale infrastructuur.

  Als gecertificeerd consultant begeleidt BlackBerry zorgorganisaties bij de verschillende stappen in het ‘Infrastructure Adoption Model (INFRAM)’. INFRAM is het nieuwste Maturity Model van HIMSS Analytics. Cyberexperts van BlackBerry beoordelen de kwaliteit van de IT-infrastructuur van zorginstellingen en helpen hen vervolgens de benodigde INFRAM-score te behalen.

  Net als het HIMSS Analytics Electronic Medical Record Adoption Model (EMRAM), het model waarmee ziekenhuizen kunnen zien hoe ver ze zijn met de implementatie van technologie voor verduurzaming en verbetering van de gezondheidszorg, is het INFRAM een acht stappenmodel (0 – 7). Met INFRAM kunnen IT-managers de technologische infrastructuurcapaciteiten in kaart brengen die nodig zijn om klinische en operationele doelstellingen te behalen die voldoen aan maatstaven en normen binnen de zorgindustrie.

  "Terwijl EMRAM zich richt op de effectieve adoptie en implementatie van EMR-technologie, kunnen ziekenhuizen naar INFRAM kijken voor de ontwikkeling van hun digitale infrastructuur”, zegt Blain Newton, Executive Vice President bij HIMSS Analytics. "Met BlackBerry's expertise op het gebied van cybersecurity en hun sterke positie in deze enorm gereguleerde industrie, zijn we ervan overtuigd dat INFRAM de hoogste norm wordt voor het beheren van een schaalbare en veilige organisatie.”

  "Het beveiligen van communicatie tussen>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht - De nieuwste toevoeging aan de reeks Mindspace-introducties in Nederland ligt in het hart van de stad Utrecht. Het nieuwe gebouw biedt geweldige mogelijkheden voor bedrijven die willen uitbreiden op de Nederlandse markt, maar ook voor organisaties die nieuw talent willen aantrekken en hun bestaande werknemers willen behouden. Het nieuwe gebouw opende officieel op 1 november.

  De Utrechtse locatie van Mindspace ligt aan de Nicolaas Beetstraat 216-222, op een kleine vijf minuten lopen vanaf het centraal station en dicht bij de drukte van het levendige stadscentrum. Mindspace koos ervoor zijn nieuw locatie in Utrecht te openen, vanwege de snelle ontwikkeling en de sterke lokale cultuur. De stad is de toegangspoort tot Nederland, met de luchthaven en het drukste treinstation binnen handbereik. Bovendien heeft Utrecht een unieke zakelijke omgeving. Kortom: Utrecht is de ideale locatie voor 1.400 vierkante meter aan flexibele kantoorruimte, waaronder een auditorium dat plaats biedt aan vijftig personen, vier lounges, vier vergaderruimten en 250 werkplekken.

  Vanwege zijn high-end opties trekt Mindspace als vanzelfsprekend gevestigde bedrijven en grote internationale ondernemingen aan, waaronder Microsoft, Spotify, Saatchi en Visa. De Mindspace bedrijfservaring verzekert de perfecte werknemerservaring. De mogelijkheid om aangepaste ruimten en suites te creëren, zorgt voor creatieve en productieve ruimtes die voldoen aan de hoge normen van die bedrijven, waardoor ze werknemers kunnen aantrekken en behouden. Yotam Alroy, mede-oprichter en chief business officer van Mindspace: “We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die Utrecht als snel ontwikkelende stad biedt en de cruciale locatie in het Nederlandse ecosysteem. Deze ideale positie betekent dat de stad fungeert als brug naar de rest van het land en hierdoor zowel grote onder>>

  Lees verder..

  0 0

  ISDN, heeft dat iets te maken met mijn telefooncentrale?
  Bij veel bedrijven die meerdere telefoonlijnen tegelijk moeten kunnen gebruiken, werd vooral ISDN geadviseerd in het verleden. U vindt dan een wit kastje in uw meterkast, het zogenaamde NT1 kastje.

  Waarom wordt ISDN uitgefaseerd?
  ISDN is een relatief oude techniek die sinds de introductie in de jaren 90 weinig doorontwikkeld is. Vanwege de toenemende populariteit van VoIP telefonie, wordt het steeds kostbaarder om de benodigde infrastructuur draaiende te houden. Tevens biedt ISDN weinig flexibiliteit als het gaat om uitbreidingen en innovatie.

  Wanneer gaat ISDN eruit?
  Vanaf 1 september 2019 stopt KPN met het aanbieden van ISDN. Andere providers, zoals Belcentrale, moet dus ruim voor die tijd al haar klanten omzetten. Sommige aanbieders stopten zelfs al eerder, Tele2 stopte vanaf mei 2018 al met het leveren van ondersteuning.

  Oei, en nu? Over op een Roeptoeter?
  Gelukkig niet, zoals eerder aangegeven is er momenteel een heel degelijk alternatief: VoIP. Naast meer mogelijkheden en flexibiliteit brengt dit nog een paar belangrijke aspecten met zich mee; lagere kosten en meer technische mogelijkheden.

  Dat klinkt goed, maar waarom vertellen jullie me dit?
  Belcentrale ontvangt veel reacties van klanten die niet begrijpen waarom ze iets zouden moeten veranderen. KPN verspreidt daarbij tegenstrijdige informatie en vertelt klanten die nu echt overgezet moeten worden dat vaste telefonie helemaal niet uitgefaseerd gaat worden. Dit levert onnodige verwarring op. Vaste telefonie over VoIP bijvoorbeeld blijft natuurlijk. Maar er is geen enkele twijfel over het feit dat ISDN 1/2 stopt. En voor veel (kleine) ondernemers is het precies de technologie die ze gebruiken.

  Belcentrale zet op dit moment al haar klanten over op een toekomstbestendige VoIP oplossing. Omdat >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, Netherlands, Thursday 22nd November 2018 – CapX and Avics come together to deliver the latest 4G technology from Druid and Corning for more secure, scalable future proof wireless technology solutions for Dutch Healthcare.

  In mission critical environments like Healthcare and elderly care, Druids core software application in combination with Corning’s Spidercloud small cells provide scalable dedicated wireless data, with easy integration of the latest Nurse Call applications & auto location technology.

  “Druid’s private network guarantees staff a quality of service (QoS), using any cellular device for data, messaging, and voice services anywhere on the campus outside or in building on a dedicated cellular network controlled and managed easily by the staff” says Mark Schuring, Engineering Manager at Avics.

  The Druid application effectively turns the cellular device into a pager, location tracking device and nurse call delivery and reporting tool. Some of Druids larger hospital installations deliver over 10 million critical staff calls a year and have been the technology of choice for many years now in the Netherlands for dedicated wireless coverage.

  Tadhg Kenny, SVP of Business development at Druid said “While our software application plays an essential part in providing the best dedicated quality mobile coverage available today, it is our local technology partners in each market and their ability to execute excellence in radio planning and integration with the latest business process applications that completes the solution. Their ability to integrate the Druid “Raemis” application with the latest Nurse call ensures the end customers reap the benefits and efficiencies these environments cannot do without.”

  Paul van Gasselt, CEO of CapX Nederland said “The deal we are signing today with Avics, Druid and Corning is >>

  Lees verder..

  0 0

  ZWOLLE - ecManager, sinds 2006 toonaangevend leverancier van digital commerce technologie, heeft de Fall ’18 Release uitgebracht. De nieuwe release biedt klanten met ecManager storefronts de mogelijkheid gebruik te maken van nieuwe ontwikkelmodules en een groot aantal fixes en verbeteringen.

  ecManager heeft een gloednieuwe Tasks & Scheduling module. Met deze ontwikkelmodule wordt het voor ecManager, implementatiepartners en klanten mogelijk om verschillende toepassingen te ontwikkelen voor het aanmaken, inplannen en ge-automatiseerd uitvoeren van digital commerce business logica. Voorbeelden van Tasks & Scheduling toepassingen zijn: Clean-up scripts, feed generator taken, search (her)indexaties en product imports.

  Het ecManager CMS waarmee webshops eenvoudig beheerd kunnen worden, krijgt in drie fases een grote update. In deze release is het design onder handen genomen. Deze sluit volledig aan op onze design principes en de meest recent applicatie design-conventies. In de volgende release zal de interactie een update krijgen voor een verbeterd gebruiksgemak.

  In deze release zitten verder ruim 70 fixes en verbeteringen zoals een nieuwe login module, video block styling, verbeterde Redis cache performance en import error handling. De nieuwe ontwikkelingen zitten in het ecManager Digital Commerce Platform, ecManager CMS en de ecManager QuickStart webshop.

  Bjørn Hascher, Customer Success & Partner Manager bij ecManager: “Deze release is per direct beschikbaar voor onze implementatiepartners en klanten die werken met ecManager Server Editie, ecManager Cloud Editie. Voor de ecManager SaaS klanten staat de implementatie van de update reeds ingepland. Inmiddels zijn we alweer met nieuwe innovaties bezig, zoals onze GraphQL API, zodat onze klanten altijd voorop blijven lopen met hun digital commerce technologie.”

  --------------------------------------

  NOOT >>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 30 november 2018 – Wipro Limited (NYSE: WIT) en Snowflake Computing publiceren het onderzoeksrapport ‘An Inflection Point for the Data-Driven Enterprise’. Het onderzoek werd uitgevoerd door Harvard Business Review Analytic Services. De studie laat belangrijke hiaten zien tussen wat bedrijven willen implementeren, en wat ze daadwerkelijk met moderne gegevensuitwisseling en geavanceerde analyse hebben bereikt.

  Slechts 5 procent van de respondenten gelooft dat hun organisatie efficiënt bezig is met het implementeren van hedendaagse gegevensuitwisseling. 67 procent streeft naar een effectieve uitwisseling van gegevens . Met moderne gegevensuitwisseling worden de gegevens zelf niet fysiek verplaatst. In plaats daarvan worden de gegevens in real time op een veilige manier gedeeld. Men maakt hierbij alleen-lezen kopieën van de gegevens toegankelijk voor elke combinatie van organisaties bestaande uit ‘gegevensverstrekkers’ en ‘gegevensconsumenten’. Dit geeft organisaties onbegrensde mogelijkheden om gedeelde gegevens met hun eigen gegevens te integreren. Het leidt bovendien tot diepe inzichten, die voorheen niet beschikbaar waren.

  De organisaties die gebruikmaken van conventionele methoden hebben te maken met hoge kosten, langdurige vertragingen en vermijdbare risico’s. Zij delen immers enkel statische kopieën van verouderde gegevens. Dit beperkt hoe en met wie zij hun gegevens uitwisselen:

  29 procent deelt gegevens in functionele groepen of business units

  21 procent deelt met business units binnen een organisatie

  15 procent deelt gegevens extern met belangrijkste verkopers/leveranciers

  14 procent deelt extern met partners buiten hun industrie

  Pallab Deb, Vice President en Head - Data, Analytics en AI, bij Wipro Limited: “In dit digitale tijdperk gebruiken organisaties gegevens van klanten, partners en >>

  Lees verder..

  0 0

  Net als voorgaande jaren heeft Sinterklaas voor een flinke e-commerceboost gezorgd. In de vijf weken voorafgaand aan 5 december heeft de goedheiligman € 340,9 miljoen besteed aan cadeaus en andere producten voor pakjesavond. Hiermee zorgde hij gedurende deze periode voor een gemiddelde weekomzet die 28% hoger ligt dan in een reguliere week. Dit blijkt uit een onderzoek onder de leden van Thuiswinkel.org.

  Hogere weekomzet door Sinterklaas

  De laatste cijfers uit de Thuiswinkel Markt Monitor, het kwartaalonderzoek naar de online bestedingen in Nederland, laten zien dat Nederlandse consumenten in de eerste negen maanden van 2018 gemiddeld € 243,5 miljoen per week online besteden. In de periode tussen 1 november en 5 december wordt er mede dankzij Sinterklaas per week gemiddeld € 311,7 miljoen via internet uitgegeven aan producten en diensten. De groeiende populariteit van retailfeestdagen als Singles’ Day en het Black Friday-weekend (inclusief Cyber Monday) speelt hierbij ook een rol.

  “Tellen we de totale online bestedingen binnen de afgelopen vijf weken bij elkaar op, dan komen we op een bedrag van bijna € 1,6 miljard uit”, aldus Wijnand Jongen, directeur van Thuiswinkel.org. “Daarmee breekt Sinterklaas dit jaar opnieuw een record. Maar nu de buitenlandse shopfeesten ook in Nederland nog verder zijn ingeburgerd, verwachten we dat dit record volgend jaar opnieuw moeiteloos gebroken wordt.”

  Naast gewone cadeaus ook giftcards populair

  Leden van Thuiswinkel.org geven aan dat de verkoop van giftcards en cadeaubonnen ook dit jaar blijft doorgroeien en met name tijdens de feestdagen zien we dat de populariteit van deze cadeaus toeneemt. Waar deze tegoedbonnen vooral tijdens verjaardagen een veel gegeven cadeau zijn, blijkt uit de Gift Card Monitor van GfK dat ze ook tijdens Sinterklaas en Kerstmis vaak worden weggeven. Zo is het vierde kwartaal (van oktober tot en met d>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 751 | 752 | (Page 753) | 754 | 755 | .... | 763 | newer