Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 753 | 754 | (Page 755) | 756 | 757 | .... | 763 | newer

  0 0

  Innofest start de werving voor het festivalseizoen van 2019. Een wc die kunstmest en schoon water produceert (Semilla Sanitation Hub), een veel slimmer stroomgrid in de stad dankzij AI (DUINN) of software die automatisch meters uitleest (Clockworks). Innovaties die de wereld veranderen en verbeteren, allemaal eerst getest op een festival. Innofest helpt ondernemers bij het valideren van hun innovatie, zodat ze sneller en efficiënter van prototype naar markt gaan.

  Negen van de tien innovaties faalt. Innovatiestimuleringsprogramma Innofest zet daarom festivals in als testgrond voor innovatie. Vanaf donderdag 6 december kunnen prototypes uit heel Nederland zich inschrijven om met Innofest te testen in 2019. Volgens onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen gaan geteste innovaties daadwerkelijk sneller en efficiënter van prototype naar succesvol product. De 30 meest relevante innovaties die voldoen aan de voorwaarden van Innofest mogen testen op een festival.

  Directeur Innofest Anna van Nunen: “Festivals zijn tijdelijke samenlevingen met een eigen energievoorziening, een afvalstroom, er zijn duizenden eindgebruikers, waterinfrastructuur, logistiek en dat allemaal binnen een hek waardoor het te meten is. Een ideaal levend lab, waar ondernemers cruciale feedback kunnen ophalen over hun prototype en tegelijk bouwen aan hun trackrecord, hun netwerk en businesscase." Meer dan honderd innovaties werden al op een festival getest, variërend van mobiele stroomvoorzieningen, een pop-up verzekering, circulaire waterinnovaties, een app die geluidsbeleving meet en alternatieven voor single-use plastic.

  Behaalde successen
  Innofest heeft in de afgelopen drie jaar in totaal 106 testcases begeleidt, uit zeven verschillende sectoren. De testcases zijn uitgevoerd in samenwerking met zo’n 130 startups, MKB’ers en onderwijsinstellingen, op tien verschillende festivals. Recent onderzoek uitgevoerd do>>

  Lees verder..

  0 0

  CyberArk is tot Leader benoemd in het allereerste Magic Quadrant-rapport van Gartner over Privileged Access Management. Privileged access management wordt in het rapport gedefinieerd als ‘een van de meeste cruciale beveiligingsmaatregelen, zeker in de huidige, steeds complexer wordende IT-omgevingen’. Leidinggevenden in security- en risicomanagement moeten volgens het rapport PAM-tools inzetten in een langetermijnstrategie voor een uitvoerige risicoverkleining.

  CyberArk kreeg de leidende positie in het kwadrant op basis van de hoogste waardering voor ‘Ability to execute’ en de ‘Completeness of vision’. Het bedrijf biedt de meest uitgebreide oplossing om privileged accounts, inloggegevens en secrets te beschermen, ongeacht hun locatie binnen een organisatie, in hybride cloud-omgevingen, DevOps of ergens op een endpoint.

  Het volledige rapport is te downloaden op https://www.cyberark.com/pr/gartner-mq-pam-leader/  image

  Bronvermelding rapport: Gartner, Magic Quadrant for Privileged Access Management, Felix Gaehtgens, Dale Gardner, Justin Taylor, Abhyuday Data, Michael Kelley, 3 December 2018

  Over CyberArk
  CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest>>

  Lees verder..

  0 0

  Tilburg, 6 december 2018 – Bijna een kwart (23%) van de Nederlandse werknemers heeft nog geen AVG-beleid ontvangen, blijkt uit onderzoek van kantoorspecialist Fellowes. Dit onderzoek is gehouden onder ruim 7000 respondenten uit zeven Europese landen, waaronder Nederland. In de nieuwe privacywetgeving worden alle bedrijven verplicht gesteld om een privacybeleid voor hun werknemers op te stellen als ze in contact komen met vertrouwelijke informatie. Onder vertrouwelijke informatie valt bijvoorbeeld de informatie die op het CV van een sollicitant staat of e-mailadressen van klanten.

  In sommige branches gaat het opstellen van een document over de omgang met privacygevoelige informatie al wel goed. In de communicatie heeft slechts vijf procent van de werknemers nog geen beleid ontvangen en in de financiële dienstsverlening is dit elf procent.

  Niet alle branches zijn al op de goede weg
  Helaas blijkt ook uit het onderzoek dat sommige bedrijven serieus achterblijven. Branches die op dit moment nog grote stappen moeten zetten op gebied van privacy voorlichting en waarbij werknemers dus nog geen AVG-beleid hebben ontvangen zijn: de auto-industrie (64%), horeca en reizen (53%) en handel (37%).

  Hoewel de organisatie bij een kwart van de werknemers niet voldoet aan de AVG door het ontbreken van een privacybeleid, vindt 81 procent van de respondenten het wel belangrijk dat andere bedrijven aan de AVG voldoen. Volgens Nederlandse werknemers moeten bedrijven hier dus nog hard aan werken. Dit is met name aan de directies, die volgens 20 procent verantwoordelijk is voor het voldoen aan de privacywetgeving.

  Hajo Hoekstra, Fellowes Director in Benelux, Scandinavië en DACH landen en General Manager Duitsland: “Hoewel de hele organisatie goed moet letten op de omgang met privacygevoelige informatie, moet de kar wel getrokken worden. Het is noodzakel>>

  Lees verder..

  0 0

  Louwman Group opent op 1 januari 2019 het Mendix Expert Center (MEC). Het MEC wordt onderdeel van Louwman ICT Services, dat de ICT-diensten levert voor alle Louwman-bedrijven. Binnen het MEC kunnen voor de complete Louwman Group bedrijfsapplicaties ontwikkeld worden op basis van low-code platform Mendix. Het MEC is opgezet in samenwerking met Mendix-partner Mansystems.

  Met het MEC wil Louwman Group sneller, klantgerichter en creatiever bedrijfsapplicaties maken waardoor nieuwe concepten makkelijker uit te rollen zijn en klanten beter geholpen kunnen worden. Louwman Group is een van de grootste autodistributeurs van Europa en is bekend van werkmaatschappijen als de Louwman Dealer Groep, Alcredis en Welzorg. Op maandag 19 november hield Louwman Group een Babyshower om de komst van het Mendix Expert Center te vieren. Het werd benadrukt dat het belang van het MEC noodzakelijk is om “sneller, business gerichter en creatiever te kunnen opereren. Deze visie werd ondersteund door Edward Cox, Directeur ICT services bij Louwman Group: “Door inhouse applicaties te kunnen ontwikkelen, kunnen we sneller acteren in de business.”

  Goede ervaring met Mendix

  Louwman werkt reeds met het low-code platform van Mendix en heeft al een kleine 20 bedrijfsapplicaties met dit platform gebouwd. Door de ongekende snelheid, integratiemogelijkheden met de backoffice, standaard IoT-koppelingen  en de mogelijkheden om native mobiele apps te genereren, heeft Mendix zich binnen de Louwman Group al bewezen als ontwikkelplatform.

  Het Mendix Expert Center is opgezet in samenwerking met Mendix-partner Mansystems, waarmee Louwman Group al enige jaren samenwerkt. Er is zeer bewust voor Mansystems gekozen, omdat deze partner een filosofie heeft die aansluit bij de wensen van Louwman Group. In deze aanpak leidt Mansystems haar klanten geleidelijk op, zodat deze uiteindelijk zelfstandig aan de slag kunnen met >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 7 december 2018 – Wilko Klaassen (42) is 1 oktober benoemd tot Vice President – Commercial en BNL Domain Lead (General Manager) voor België en Nederland bij Klarna, leverancier van betaaloplossingen voor webshops. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de groei van Klarna in deze landen. De samenwerking met wereldwijde en lokale teams staat hierin centraal. Zijn focus ligt op het brengen van de Klarna smooothness naar alle consumenten en webwinkeliers in België en Nederland.

  Klaassen brengt een grote hoeveelheid e-commerce ervaring met zich mee. Hij heeft in zijn carrière internationale seniorrollen vervuld en in Zweden, Denemarken, België en Engeland gewoond. Klaassen heeft een rol gespeeld in het managen en bouwen van internationale e-commerce en/of digitale teams van LEGO, Electrolux, Husqvarna Group. Voordat hij bij Klarna kwam was Klaassen CDO bij Bakker.com.

  Klaassen: “De betaalindustrie evolueert van een laatste stap in de check-out naar een belangrijk deel van de winkelervaring. Ik heb in mijn carrière veel samengewerkt met payment providers en oplossingen om de gebruikerservaring en conversie te optimaliseren. Door de gebruikerservaring aan te pakken en hierdoor meer betrokken te raken bij de consument, kan je een grote impact teweegbrengen op het gebied van conversie en loyaliteit. Klarna is nu één van de grootste changemakers op dit gebied. Ik vind het een geweldige kans om Klarna in Nederland en België verder uit te bouwen in combinatie met het snelle tempo van de organisatie en de gepassioneerde collega’s.”

  ----

  Over Klarna:
  Klarna is sinds de oprichting in Stockholm in 2005 uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende betaalproviders in Europa. Met nieuwe betaalmogelijkheden voor zowel consumenten als webwinkeliers zetten zi>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam - Nederlanders zijn verdeeld over de vraag of hun privacy in het geding is in een smart city dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek onder 1.032 respondenten dat Dell EMC heeft laten uitvoeren. Zeker 55 procent geeft aan niet bang te zijn voor privacyissues tegenover ruim 44 procent die juist wel bang zijn dat hun privacy gevaar loopt.

  Oudere respondenten gaven in het onderzoek veel vaker aan bang te zijn dat hun privacy niet gewaarborgd is in een smart city. In de leeftijdsgroep van 60 tot 65 jaar heeft 57 procent de stelling ‘Ik ben bang dat mijn privacy niet gewaarborgd is in een smart city’ met ‘ja’ beantwoord ten opzichte van ruim 38 procent bij de respondenten onder de 40 jaar. In Noord- en West-Nederland maken relatief veel mensen zich zorgen over de waarborging van hun privacy. Respondenten in Oost-Nederland zijn daar duidelijk minder bezorgd over.

  Geen idee
  Deze angst, die bij veel mensen speelt, kan verklaard worden doordat veel mensen eigenlijk niet goed weten wat hun gemeente doet op het gebied van het ‘smarter’ maken van hun woonplaats. Op de stelling ‘De plaats waarin ik nu woon heeft al stappen gezet die horen bij een ‘smart city’, antwoordt slechts 15 procent bevestigend, terwijl 44 procent denkt dat dit niet het geval is. Veertig procent geeft aan geen idee te hebben of dit het geval is.

  In Noord-Nederland is men opvallend vaak van mening (52,1 procent van de respondenten) dat er nog geen stappen zijn gezet die horen bij een smart city. In Zuid Nederland kiest men juist vaker (18,2 procent) voor het antwoord ‘ja’. Respondenten met een laag inkomen kozen relatief gezien vaker voor de antwoordoptie ‘weet ik niet’. 51,3 procent tegenover 37,7 procenten bij middenhoogopgeleiden en 37,4 procent van de hoogopgeleiden.

  Transitiegeneratie
  “De beste technologie>>

  Lees verder..

  0 0

  ICT Group N.V. (ICT) today announces the nomination of Mr. Wouter van de Bunt for appointment as member of the Supervisory Board of ICT Group. His nomination made by the Supervisory Board will be on the agenda of the Annual General Meeting of Shareholders of ICT Group on 15 May 2019. At that same meeting the re-appointment of Theo van der Raadt, chairman of the Supervisory Board, will also be on the agenda. This nomination will be for a two year period, in line with the corporate governance code. Mr. Fritz Fröschl, whose second term ends on 15 May 2019, will not be available for re-election.

  Wouter van de Bunt (57) was partner at KPMG where he has held several roles in the past 20 years, the latest being Global Head of Mergers & Acquisitions. His focus was on M&A within the national and global Technology, Media and Telecom sector. Prior to KPMG he worked for a number of years at private equity firms and he started his career as an auditor at Ernst & Young.

  Theo van der Raadt, chairman of the Supervisory Board of ICT Group: “It is with pleasure that we nominate Wouter van de Bunt for appointment to the Supervisory Board. His extensive experience in the IT sector will be valuable for ICT Group and complement our board. At the same time, I would like to thank Fritz Fröschl for his valuable contribution to the development of the company in the past eight years.”

  Wouter van de Bunt will be nominated for appointment for a period of four years until the AGM in 2023. In addition, there will be a proposal to re-appoint Theo van der Raadt, whose second term ends on 15 May 2019, for a two-year period, until the AGM in 2021. This is to ensure sufficient continuity in the Supervisory Board. Both nominations will be made under the condition that the general meeting does not make use of its right of recommendation. After the (re-)appointments, ICT Group’s Supervisory Board will, effective 15 >>

  Lees verder..

  0 0

  No-shows in horecazaken vormen vandaag de dag nog steeds een probleem. Elke maand weer krijgen restauranteigenaren te maken met klanten die onaangekondigd wegblijven nadat zij een reservering hebben gemaakt. Biedt het sturen van een herinnering per SMS de oplossing om het aantal no-shows tegen te gaan?

  Resengo heeft onlangs onderzoek uitgevoerd onder Vlaamse en Brusselse horecazaken. Uit het onderzoek blijkt dat veel horecazaken maandelijks met een no-show probleem kampen. Sterker nog, bij 43% van de ondervraagden is het aantal klanten dat onaangekondigd niet komt opdagen zelfs toegenomen ten opzichte van het jaar ervoor.

  No-show SMS horeca


  0 0

  's-Hertogenbosch, 7 december 2018– Siemens heeft COMSA Computer & Software GmbH uit München overgenomen. COMSA ontwikkelt software voor elektrische systemen en bekabeling in auto’s. De LDorado software van COMSA is marktleider op het gebied van automotive bekabeling en engineering software in Duitsland. Het COMSA-team en de -technologie sluit goed aan op de Mentor-afdeling van Siemens PLM Software. Hiermee worden belangrijke mogelijkheden voor kabelboom-engineering en ontwerpgegevensanalyse verder uitgebreid binnen het Siemens-portfolio.

  “De overname van COMSA maakt deel uit van Siemens’ constante investeringen in de automotive industrie”, vertelt Tony Hemmelgarn, president en CEO van Siemens PLM Software. “De combinatie van Siemens en de COMSA-oplossingen en -specialisten zorgt voor een unieke positie binnen de industrie. Samen gaan we elektrische systemen en kabelbomen naar een hoger niveau brengen. Dit is nodig om te voldoen aan de toenemende eisen van elektrische en zelfrijdende voertuigen. Deze oplossingen en mogelijkheden zijn belangrijk voor de klanten van COMSA en Siemens wereldwijd.”

  Kijk hier voor het volledige Engelstalige persbericht.

  0 0

  • Een overweldigende meerderheid van de bedrijven beschouwt zichzelf als goed uitgerust voor nieuwe digitaliseringsprojecten
  • Maar: een gebrek aan expertise, financiële middelen en steun van het management zorgt voor vertraging
  • Met name in de samenwerking met douaneagenten biedt digitalisering kansen
  Capelle aan den IJssel, 7 december 2018 – Een meerderheid van de bedrijven is van plan om zijn douaneprocessen te digitaliseren of heeft alvast de eerste stappen daartoe gezet. Dat is de conclusie op basis van het recente onderzoek ‘Clear the track for Digital Customs Management’, dat is gepubliceerd door softwarebedrijf AEB in samenwerking met de Duale Hochschule Baden-Württemberg (DHBW) in Stuttgart. Meer dan 35 procent van de 435 respondenten meldt dat zijn bedrijf tenminste één digitaliseringsproject op het gebied van douaneprocessen heeft uitgevoerd. Bijna net zo veel bedrijven heeft zo’n project in de planning of inmiddels opgestart. Het volledige rapport is beschikbaar via www.aeb.nl/onderzoek.

  Handelsconflicten versterken de behoefte aan efficiënte standaard processen
  Een derde van de respondenten geeft aan dat digitalisering van douaneprocessen een hoge prioriteit heeft binnen het bedrijf. Dat is veel gezien het feit dat douaneafdelingen vaak klein zijn en om de schaarse middelen moeten strijden met grote afdelingen zoals inkoop, verkoop of productie. “Onze aanname is dat de media-aandacht over het groeiende aantal handelsconflicten de interesse van het management in digitalisering van douaneprocessen een flinke impuls heeft gegeven. Bedrijven hebben efficiënte, gestandaardiseerde processen nodig om tijd vrij te maken voor hun douanespecialisten. Die hebben die extra tijd nodig om p>>

  Lees verder..

  0 0


  10 december 2018 – Energieadviseur Combined Traders kan met de aansluiting op het netwerk van Simplerinvoicing / PEPPOL voortaan een groot gedeelte van haar facturen elektronisch ontvangen en verwerken. De door tradeinterop gerealiseerde koppeling levert Combined Traders een enorme tijdsbesparing op.


  Combined Traders helpt organisaties met het voordelig inkopen en efficiënt organiseren van energiezaken. Voor haar klanten verwerkt Combined Traders duizenden facturen per maand. Steeds meer energieleveranciers kiezen ervoor hun facturen te versturen via het beveiligde netwerk van Simplerinvoicing / PEPPOL. Facturen die via dit netwerk worden aangeboden hebben reeds een controleslag ondergaan en bevatten zodoende fors minder (vorm) fouten. Tevens zorgt e-facturatie via het netwerk ervoor dat minder facturen handmatig worden verwerkt. “Het handmatig invoeren van facturen kost veel tijd en is foutgevoelig”, aldus Chanan Schouten van Combined Traders. “Met de aansluiting op Simplerinvoicing / PEPPOL kunnen wij een grote hoeveelheid facturen elektronisch ontvangen en automatisch verwerken. Dat levert ons een flinke besparing op.” 

  Verschillende XML facturen
  Een aantal energieleveranciers levert facturen wel in XML aan, maar maakt geen gebruik van Simplerinvoicing / PEPPOL. “Het nadeel hiervan is, dat er veel aanpassingen nodig zijn om de XML in ons systeem te kunnen verwerken. Wanneer een leverancier gebruik maakt van Simplerinvoicing / PEPPOL hebben we dat probleem niet. Een factuur die via het netwerk wordt aangeboden heeft altijd hetzelfde formaat, wat Combined Traders veel werk scheelt. Daarnaast heeft het netwerk meer mogelijkheden en is er geen bestandslimiet zoals bijvoorbeeld bij e-mail het geval is”, aldus Cha>>

  Lees verder..

  0 0

  De hoeveelheid data door mensen en machines gegenereerd groeit tien keer sneller dan de hoeveelheid bedrijfsdata. En machinedata alleen neemt vijftig keer sneller in volume toe dan bedrijfsdata. Met dit gegeven in het achterhoofd richtte Dave Russell, Vice President for Product Strategy bij Veeam, zijn blik op het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Volgens hem zijn er vijf trends waarmee bedrijven rekening moeten houden in 2019.

  1. Het gebruik van multi-cloud wordt steeds populairder
  Onderzoek van McKinsey & Company toonde aan dat de dataflow naar Azië sinds 2005 ten minste 45 keer groter geworden is. Het dataverkeer van belangrijke regio’s als Noord-Amerika en Europa steeg aanzienlijk: respectievelijk van 100 – 500 Gbps en minder dan 50 Gbps in 2005 tot 5.000 - 20.000 Gbps en 1.000 - 5.000 Gbps nu. Nu bedrijven steeds meer buiten hun landsgrenzen actief zijn en de afhankelijkheid van technologie groter is dan ooit, is een uitbreiding van het gebruik van multi-cloud bijna onvermijdelijk. IDC schat dat klanten in 2021 554 miljard dollar besteden aan cloudcomputing en daaraan gerelateerde diensten. Dat is meer dan twee keer zoveel als in 2016. On-premise-data en -applicaties raken niet verouderd, maar de implementatiemodellen voor data worden steeds meer een mix van on-premise, SaaS, IaaS, managed clouds en private clouds. Naar verwachting verschuift een steeds groter deel van de workload naar off-premise. Hoewel deze transitie meerdere jaren in beslag zal nemen, is het wel belangrijk nu al voorbereidingen te treffen.

  2. Het tekort aan flash-geheugen neemt af en ook de pri>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 11 december 2018 – Kaspersky Lab breidt het portfolio van virtualisatiesoftware uit voor de beveiliging van hybride cloudomgevingen met de lancering van Kaspersky Hybrid Cloud Security. Deze nieuwe generatie beveiligingssoftware is geschikt voor zakelijke omgevingen waar cloudplatformen van zowel Microsoft Azure als Amazon Web Services (AWS) worden ingezet. De oplossing is bedoeld voor de beveiliging van zowel data als applicaties in de publieke cloud.

  Kaspersky Hybrid Cloud Security beschermt applicaties en data in fysieke, virtuele en cloud workloads. Dankzij de API-gebaseerde integratie met zowel Amazon Web Services (AWS) als het Microsoft Azure cloudplatform kunnen organisaties alles beveiligen wat ze laten landen op deze cloudplatformen. Kaspersky Hybrid Cloud Security beschermt multicloudomgevingen tegen cyberdreigingen dankzij een geïntegreerde regie, system hardening, bescherming van de workload en zelflerende beveiligingssystemen.

  Zichtbaarheid is de kern van een veilige hybride cloudomgeving
  Organisaties die migreren naar een publieke cloudomgeving krijgen te maken met complexe trajecten om de beveiliging van diverse systemen op één lijn te krijgen. Er is veelal sprake van een uiteenlopend aantal virtuele omgevingen zowel op eigen locaties als in een publieke cloudomgeving. Zelfs na de migratie naar een cloudomgeving, is het een hele uitdaging om zicht te houden op alle cloudvarianten. Kaspersky Hybrid Cloud Security biedt één console in de cloud. Daarmee houden IT-beveiligingsteams volledige zichtbaarheid en controle op toegangsrechten van data, ongeacht of deze op locatie of in de publieke cloud worden opgeslagen. Dat zorgt voor integratie van verschillende beveiligingsmethodes van alle virtuele infrastructuren. Daarmee kan veel sneller en adequater gereageerd worden op cyber>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 11 december 2018 – De eindejaarsuitverkoop biedt vooral mogelijkheden voor webshops die mannen als doelgroep hebben om extra omzet te verkrijgen. Tijdens de sale zijn het namelijk niet de vrouwen, maar vooral de mannelijke consumenten die in koopjesjagers veranderen. Meer dan een vijfde van hen (21%) zegt tijdens een sale elke dag te kijken naar de afgeprijsde items, tegenover 10 procent van de vrouwen. Dit blijkt uit de Emotional Shopping Index van Klarna, leverancier van betaaloplossingen voor webshops, in een onderzoek naar shopgedrag onder 1000 Nederlandse consumenten.

  Kleding favoriet, maar retourbeleid moet makkelijk zijn
  Wanneer er een korting of aanbieding beschikbaar is, zegt 62 procent van de Nederlandse shoppers sneller een spontane aankoop te doen. De uitverkoop maakt daarbij emoties los: 67 procent van de Nederlanders wordt blijer van een goedkope aankoop uit de sale, dan van een duur item waar lang voor is gespaard. De favoriete categorie voor mannelijke shoppers is kleding en accessoires, 32 procent van hen geeft dit aan. Twee op de vijf mannen zegt het belangrijk te vinden dat de aankoop gemakkelijk geretourneerd kan worden en checkt daarom het retourbeleid voordat zij een bestelling plaatsen.

  Annette Verdouw, Marketing Manager BeNeFra van Klarna: “Het is voor webwinkeliers van belang om alles uit de grote uitverkoop aan het einde van het jaar te halen. Deze periode leent zich bij uitstek voor het verleiden van consumenten tot een aankoop in jouw webwinkel en de conversie door het dak te laten gaan. Voor iedere consument is gemak tijdens het online shoppen cruciaal, zeker bij het betaalgedeelte. Zorg er dus voor dat de checkout zo smoooth mogelijk is.”

  In het whitepaper ‘De uitverkoop: hoe zorg je voor maximale conversie én blije klanten’ geeft Klar>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 11 december 2018 – BlackBerry gaat particuliere en overheidsinstellingen ondersteunen om de ontwikkeling van Smart Cities en intelligente infrastructuur te versnellen met een Security Credential Management System (SCMS).

  BlackBerry maakt deze oplossing vanaf nu gratis beschikbaar voor autofabrikanten en overheidsinstellingen die deelnemen aan pilots voor Smart Cities en verbonden voertuigoplossingen. Deze SCMS-dienst biedt een veilige en betrouwbare manier van informatie-uitwisseling tussen voertuigen en infrastructuur, zoals stoplichten, met behulp van digitale certificaten.

  Volgens het Amerikaanse ministerie van transport is het belangrijk dat de informatie die gebruikers van andere systemen ontvangen gegarandeerd veilig is. Dit, aangezien gekoppelde applicaties informatie niet alleen met andere voertuigen delen, maar ook met weginfrastructuur, verkeermanagementcentra en mobiele apparatuur.

  De SCMS-dienst is gebaseerd op de BlackBerry Certicom-technologie en zorgt voor een veilige en betrouwbaar gehoste Public Key Infrastructure (PKI). Deze kan certificaten beheren namens een organisatie of voor een volledig ecosysteem. De dienst is ontwikkeld om nationaal en zelfs internationaal ingezet te worden door fabrikanten en overheidsinstellingen. Zij krijgen toegang tot een kant-en-klare cloud-dienst voor de uitgifte van voertuig-naar-infrastructuur (V2X) certificaten en lifecycle-management. BlackBerry kan ook hybride SCMS-oplossingen ondersteunen die geoptimaliseerd zijn voor de productie van grote aantallen voertuigen.

  “De zelfrijdende auto’s van de toekomst kunnen niet worden gerealiseerd tot er een intelligent transportsysteem wordt ingevoerd”, zegt Jo>>

  Lees verder..

  0 0

  Toucan Toco, specialist in data storytelling en BearingPoint, een consultancy-organisatie voor management en technologie, hebben een partnership gesloten. De samenwerking sluit aan bij het doel van beide bedrijven om organisaties te helpen bij het implementeren van een datagedreven cultuur. Deze cultuur is volgens BearingPoint en Toucan Toco noodzakelijk voor een succesvolle digitale transformatie. Het partnership betekent ook een volgende stap in het realiseren van de ambities van Toucan Toco op de Nederlandse markt.

  Baptiste Jourdan, mede-oprichter & Business development Director van Toucan Toco: “BearingPoint is sterk in het verder brengen van organisaties in het proces van digitale transformatie. Zij weten dat het breed beschikbaar stellen van data aan medewerkers hierbij een belangrijke rol speelt. Het partnership in Nederland is, naast onze samenwerking in Frankrijk, een mooie volgende stap in onze gezamenlijke missie en ik zie ernaar uit ook op andere markten samen organisaties te helpen het maximale uit hun data te halen.”

  Gebruiksvriendelijkheid en aantrekkelijke interface
  De gebruiksvriendelijkheid van de toepassing, de aantrekkelijke interface en de mobiele beschikbaarheid, zijn voor BearingPoint belangrijke redenen om samen te werken met Toucan Toco. Jaco Van Zijll Langhout, partner bij BearingPoint: “We merken dat bedrijven terughoudend zijn bij het in gebruik nemen van nieuwe tooling als er uitgebreide training aan vast zit. Er is behoefte aan toepassingen die zo laagdrempelig en intuïtief zijn dat mensen er graag mee werken. Met Toucan Toco hebben we die oplossing gevonden.”

  Van Zijll Langhout ziet dat traditionele tools voor datavisualisatie met name worden gebruikt door data-analisten. “Dit betekent dat business users altijd weer teru>>

  Lees verder..

  0 0

  Pitney Bowes, wereldwijd leverancier van oplossingen op het gebied van e-commerce, verzending, mailing en data, integreert de omnibot Freddy van Freshworks in de volgende generatie SendPro- ® C-series- devices. Pitney Bowes zet Freddy, de onmibot met Artificial Intelligence (AI) in om gebruikers effectiever te ondersteunen via chat-interacties. Dit is de eerste hardware integratie van Freddy na de wereldwijde lancering vorige maand.

  Na de integratie is Freddy het eerste contactpunt voor vragen van gebruikers van de Pitney Bowes SendPro C-Series. Zo biedt Freddy bijvoorbeeld bij hardwareproblemen, zoals een papierstoring of een uploadfout, contextuele apparaatondersteuning aan gebruikers om het probleem op te lossen. Op deze manier minimaliseert Pitney Bowes de noodzaak om de klantenservice te bellen. Als blijkt dat er aanvullende ondersteuning nodig is, maakt Freddy automatisch een ticket aan voor de customer support medewerkers van Pitney Bowes.

  Freddy werkt samen met andere C-Series-apps om support vanaf het apparaat zelf mogelijk te maken en systematisch vragen te beantwoorden. De omnibot met deeplearning AI-mogelijkheden beantwoordt veelgestelde vragen en stelt oplossingen beschikbaar in eenvoudig te gebruiken en intuïtief ingerichte formats, waaronder video’s, zodat vragen snel en gemakkelijk beantwoord worden.

  “De Freshdesk-app van Freshworks helpt ons bij het eenvoudig beheren van customer service tickets. De volgende stap om de customer engagement te verbeteren, is om Freddy te integreren in onze producten. Deze vorm van voorspellende customer service zorgt ervoor dat gebr>>

  Lees verder..

  0 0

  Ljubljana, 11 december 2018 – Zwitserse voedingsmiddelenfabrikant Coop heeft NiceLabel, marktleider in label designsoftware en label managementsystemen, geselecteerd om te helpen bij het stroomlijnen en verbeteren van de etiketteringsprocessen in haar fabrieken en instore bakkerijen. De samenwerking maakt een consistente en traceerbare manier van ontwerp, beheer, kwaliteitsbewaking en productie van voedseletiketten met allergenen, ingrediënten en voedingswaarde-informatie mogelijk. Een belangrijke ontwikkeling omdat in de voedseletikettering nog te vaak sprake is van onduidelijke allergiewaarschuwingen.

  Coop, de op één na grootste retailer in Zwitserland, gebruikt het label managementsysteem (LMS) van NiceLabel al in haar productiecentrales. Met dit nieuwste project zet de foodretailer in op verbeterde nauwkeurigheid en voedselveiligheid in het netwerk van de 45 instore bakkerijen. Dankzij het LMS kan Coop bij het ontwerpen en afdrukken van etiketten inconsistenties verwijderen en de workflow en kwaliteitsborging verbeteren.

  Integratie met SAP-systeem
  Het LMS van Nicelabel is geïntegreerd in het bestaande SAP-systeem van Coop. Elke productiecentrale en bakkerij kan nu eigen etiketten produceren, maar het gecentraliseerde document managementsysteem zorgt ervoor dat alleen bepaalde gebruikers wijzigingen kunnen aanbrengen. Dit leidt tot een veiligere workflow waarin etiketten consistent en tijdig worden gegenereerd. Coop kan op deze wijze universele sjablonen gebruiken die het juiste, goedgekeurde etiketformaat behouden, ongeacht printertype of resolutie.

  Verandering in de markt 
  Didier Gremaud, hoofd IT-processen ERP Production Companies bij Coop: “We kunnen de problemen in de Europese markt rond allergenen-etikettering niet negeren. Door he>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 11 december 2018 – Bomen planten en groente kweken in een droge woestijn valt op zijn zachtst gezegd niet mee. Met de zogenoemde Growboxxen gaat dat een stuk makkelijker. Met deze speciale boxen is er 90% minder water nodig voor beplanting en begroeiing. Hiermee kunnen mensen ook in zeer droge gebieden bomen planten en groente telen om van te leven. Voor het Bredase software testbedrijf Testpeople een prachtig en vooral nuttig doel om geld voor in te zamelen. En dat is gelukt! Maar liefst 30.000 euro is er dit jaar opgehaald voor Groasis, het Steenbergse bedrijf dat de Growboxxen maakt en plaatst.

  “Ieder jaar steunen wij met Testpeople goede doelen, maar vanwege ons tienjarig jubileum hebben we ons in 2018 allemaal extra ingezet. En niet alleen onze medewerkers, maar ook hun vrienden, familie, zakenrelaties, opdrachtgevers en klanten. Iedereen heeft op verschillende manieren een bijdrage gedaan, waarvoor heel veel dank!”, aldus de trotse eigenaren van Testpeople, Philippe Metz en Aldo Lufting.

  Zelfvoorzienende toekomst bieden
  Dankzij het gedoneerde bedrag van 30.000 euro is Testpeople gouden aandeelhouder van Friend of Groasis. Dat betekent dat er namens het Bredase bedrijf Growboxxen, inclusief bomen, groenten en een zogenoemde Growsafe-boombeschermer uitgedeeld kunnen worden aan families die wonen in woestijngebieden. Pieter Hoff, directeur en oprichter van Groasis, is blij met de donatie. “Hiermee kunnen we de wereld weer wat groener maken en meer boeren ter plekke een zelfvoorzienende toekomst bieden. Mooi dat Testpeople hier haar steentje aan bijdraagt.”  Bijlagen

  97 KB jpg 

  0 0

  Verleden kopte Telecompaper met een artikel over de voorkeur van consumenten als het gaat om contact met helpdesks. In tegenstelling tot wat u wellicht vermoedt, is de telefonische helpdesk onbetwist nummer 1, gevolgd door e-mail social media en chat-apps. Belcentrale biedt met haar eenvoudig werkende maar zeer complete VoIP-toepassingen dé oplossing voor elk bedrijf dat haar klanten telefonisch goed van dienst wil zijn.

  Uitkomsten onderzoek
  Via het Consumer Insights Panel deed Telecompaper onderzoek naar de voorkeur van consumenten van mogelijkheden om met de mobiele provider in contact te komen. Dit onderzoek werd ook al in 2017 uitgevoerd. En ondanks de opmars van klantenservice via Whats-app zijn er weinig verschillen: 56 procent gaf aan bij voorkeur telefonisch contact te willen hebben. 34  procent van de ondervraagden wil graag via e-mail contact.

  Bereikbaarheid is klanttevredenheid
  Voor bedrijven met een klantenservice is goede bereikbaarheid dus top-prioriteit. Klinkt wellicht als een open deur. Maar hoe vaak komt het niet voor dat u eerst in de wacht hangt en dan vervolgens de verbinding wordt verbroken. Funest voor uw klanttevredenheid natuurlijk. Dat kan beter, en het is niet eens moeilijk.

  Mogelijkheden van VoIP
  Met een VoIP-centrale, een moderne telefooncentrale in de cloud, biedt Belcentrale bedrijven met een klantenservice heel veel mogelijkheden. Denk aan een keuzemenu om klanten alvast bij de juiste afdeling te laten uitkomen. Vervolgens kan hieraan weer een wachtrij worden gekoppeld. Gedurende de wachttijd kan de pbx-centrale muziek afspelen, een andere meer oplossingsgerichte optie is om te verwijzen naar de veelgestelde vragen op een website. Of om melding te maken van de momenten dat de klantenservice beter bereikbaar is.

  Meten is weten
  Kiest u om gebruik te maken van de wachtrij funct>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 753 | 754 | (Page 755) | 756 | 757 | .... | 763 | newer