Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 754 | 755 | (Page 756) | 757 | 758 | .... | 763 | newer

  0 0

  Het tempo in de retail ligt hoog. De ene technologische innovatie is nog niet voorbij, of de volgende kondigt zich alweer aan. Het is dus niet vreemd dat veel retailers een afwachtende houding aannemen, uit angst om door de keuze voor een aanpassing nú, de revolutie van morgen mis te lopen. Bij het zoeken naar de juiste technologische upgrade spelen twee universele kwesties: hoe combineren we de echte wereld met de virtuele? En hoe zetten we zowel mens als machine op een zodanige manier in dat we het beste uit twee werelden halen? 2019 is het jaar om die vragen te beantwoorden.

  1. Van omnichannel naar omnipresence
   Waar het nu nog vaak voorkomt dat een webwinkel volledig losstaat van een fysieke winkel of app – en vice versa – wordt het steeds normaler dat alle kanalen samenwerken als een geheel. Online en offline lopen naadloos in elkaar over en kriskras door elkaar heen. Een consument weet zijn weg daar prima in te vinden. Bovendien biedt dit ongelooflijk veel mogelijkheden. Amazon is een goed voorbeeld van innovativiteit op dit vlak. Onlangs opende de retailpionier een winkel in New York met alleen maar producten die online als beste werden beoordeeld. Dit voorbeeld zal gegarandeerd worden gevolgd door andere retailers, waarbij op slimme manieren een optimale mix wordt gemaakt van digitale marketing, content, data en AI-gestuurde analyse. Als klant krijg je zo een steeds meer gepersonaliseerde winkelervaring. Tegelijkertijd nemen live-chats en virtuele assistenten in toenemende mate de rol van de klantenservice over.
  2. Superslimme winkels
   De persoonlijke ervaring – daar is ie weer – wordt steeds beter doordat de fysieke winkel slimmer wordt. Als klant zie of merk je het vaak niet eens, maar op de achtergrond werken meerdere apparat>>

   Lees verder..

  0 0

  BOURNE END, Verenigd Koninkrijk – 11 december 2018 - Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), een vernieuwer aan de rand van ondernemingen met oplossingen en partners die ervoor zorgen dat bedrijven een prestatievoorsprong kunnen realiseren, kondigde vandaag aan dat A.S. Watson Group (ASW), 's werelds grootste internationale retailer in gezondheid en schoonheids producten, Zebra Technologies voor het tweede opeenvolgende jaar heeft geselecteerd als onderdeel van zijn Technology Partners Day. Tijdens deze top ontving Zebra de benoeming tot Official Tech Partner 2019 en is het de enige leverancier van mobiele apparaten in deze exclusieve community, geselecteerd om nauw samen te werken met ASW om de bedrijfsgroei van de organisatie te versnellen. ASW heeft ervoor gekozen zijn wereldwijde personeelsbestand in de frontlinie uit te rusten met de op Zebra's TC51 Android gebaseerde mobiele touch computers.

  “We zijn vorig jaar gestart met het Technology Partnership Programme met het doel een samenwerking voor de langere termijn te creëren in plaats van een kortetermijnrelatie tussen klant en leverancier. Dankzij deze wederzijdse verbintenis hebben onze technische partners, zoals Zebra Technologies, die we hebben geselecteerd om mee samen te werken, ons geweldige expertise en innovatie gebracht om ons te helpen onze digitale transformatie te versnellen,” zei Malina Ngai, Group Chief Operating Officer, A.S. Watson Group. "Een van de belangrijkste voordelen is dat zij toegang hebben tot het hogere management en de zichtbaarheid van onze groeistrategie en de technologische routekaart. Terwijl we onze reis van digitale transformatie voortzetten, zullen we investeren in de juiste technologie en de juiste samenwerking om ons vermogen een sterkere co>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 11 December 2018 - Plus500 nadert het einde van weer een succesvol jaar. Dit blijkt uit de laatste trading update van de aanbieder van een online platform voor de wereldwijde handel in contracts for differences (CFD’s). Recente statistieken tonen aan dat het vermogen van het bedrijf om steeds meer waardevolle klanten te werven en te behouden een belangrijke factor is geweest voor dit groeiende succes. Niet alleen lukte het Plus500 om vooral nieuwe klanten te werven, die veel omzet genereren. Het bedrijf is er ook in geslaagd om de inkomsten van bestaande klanten te verhogen.

  Asaf Elimelech, CEO van Plus500, schrijft dit succes in het verwerven en behouden van nieuwe klanten toe aan twee belangrijke factoren: “We hebben ons eigen platform zelf gebouwd en hierbij van begin af aan gemikt op het werven en behouden van klanten. Ons zelfontwikkelde marketingsysteem is in de loop der tijd alleen maar verbeterd en daarmee ook de waarde van nieuwe klanten die we hebben kunnen werven. Ten tweede hebben we nieuwe retentie-initiatieven ontwikkeld en gerealiseerd om ons merk wereldwijd te versterken en nieuwe klanten met een hoge waarde over de hele tijd van hun verblijf aan te trekken. Uiteindelijk komt het allemaal neer op klantervaring en ons vermogen om goede service te bieden.”

  Er is een goede indicator voor het groeiende succes van Plus500 in het aantrekken van hoogwaardige klanten en het verbeteren van de omzet van bestaande klanten. Namelijk: een vergelijking tussen de omzet van klanten met verschillende verblijfstijden in Q2 2018 in vergelijking met Q2 in 2017 en Q2 in 2016. In het tweede kwartaal van 2018 heeft Plus500 aanzienlijk meer inkomsten gegenereerd van nieuwe klanten (klanten die minder dan één jaar actief zijn) dan in dezelfde periode in 2017 en 2016. Hetzelfde geldt voor klanten die al een tot twee jaar klant zijn en voor de groep klanten met een ‘dienstverband’ van meer dan twee jaar.

  Ook een vergelijking van de omzet op lengte van de relatie in het tweede kwartaal van 2018 geeft een sterke indicatie dat klanten de service van Plus500 blijven waarderen. Het is te verwachten dat klanten het meest actief zijn en dus verantwoordelijk voor de meeste omzet in het eerste jaar nadat ze zich hebben aangemeld bij het platform. De afgelopen kwartalen is Plus500 er echter in geslaagd om een aanzienlijk deel van de omzet te genereren met consumenten die al een tot drie jaar klant zijn. Zelfs de omzet van klanten die al meer dan vijf jaar trouw zijn, is de afgelopen jaren verdubbeld. De inspanningen om de klanttevredenheid te verhogen wordt ook weerspiegeld in de sterke daling van het percentage van klanten dat zijn of haar contract met Plus500 heeft opgezegd in Q3.

  Over Plus500
  Plus500 is de aanbieder van een online platform waarmee individuele beleggers op internationaal niveau kunnen handelen in contracts for difference (CFD’s). Dit is mogelijk voor meer dan 2.200 onderliggende financiële instrumenten, waaronder aandelen, indexen, grondstoffen, opties, ETF’s, cryptografische en buitenlandse valuta, en in ruim vijftig landen en in 32 talen. Het online handelsplatform kan worden gebruikt vanaf een groot aantal verschillende apparaten, waaronder pc’s en mobiele apparaten met iOS of Android.

  Plus500 is in het bezit van licenties voor de financiële handel in gereguleerde markten zoals het Verenigd Koninkrijk, Australië, Cyprus, Israël, Nieuw-Zeeland, Singapore en Zuid-Afrika. De zorg voor klanten staat centraal bij alles wat het bedrijf doet: zij kunnen niet meer geld verliezen dan zij inleggen, en er wordt geen commissie in rekening gebracht voor handelstransacties. Plus500 maakt geen gebruik van ‘cold calling’voor klantenwerving en biedt geen binaire opties aan. Plus500 biedt zijn klanten daarnaast gratis toegang tot geavanceerde tools voor risicobeheer die hen grip bieden op hun handelsposities en hun winsten beschermen en verliezen beperken. Verder kunnen zij een demo-account met onbeperkte functionaliteit gebruiken om ervaring met het handelsplatform op te doen.

  Perscontact
  Marcus Birke
  marcus.birke@axicom.com
  0611515006

  0 0

  TEANECK, N.J., December 11, 2018 - Cognizant(Nasdaq: CTSH) today announced it is acquiring Mustache, a privately-held creative content agency based in Brooklyn, NY, known for itsinnovative approach to planning, producing and distributing compelling video content and programming. The transaction is expected to close in the first quarterof 2019subject to satisfaction of certain closing conditions. Financial details were not disclosed.

  Founded in 2010, Mustache specializes in creating award-winning original and branded content for digital, broadcast and social mediums,all increasingly important for marketers. An April 2018 studyby the Interactive Advertising Bureau (IAB) shows that nearly 60 percent of marketers' digital ad budgets today are allocated to videoalone, and spending continues to rise.

  Mustache's capabilities extend across the content creation continuum, from developing concepts through to production, post-production, and distribution services. Mustache's TV business unit is widely recognized for its expertise in long format video development, including the "Most Expensivest" reality series created for Viceland. Theagency is also recognized for its integrated campaigns across arange of industries, including tech, tourism, beauty and television marketing.Mustache's clients include leading edge brands such as: A&E Networks, Brand USA, Google,Grammarly, L'Oréal, Netflix, and Viceland.

  Upon the close of the acquisition, Mustache's team of content experts -- including creative directors, strategists, art directors, writers, producers, animators, graphic designers, video editors, and post production specialists -- will become part of Cognizant Interactive,ranked in April 2018 by Ad Age as #1 digital agency network in the United States and #3 digital agency in the world.

  "CMOs are looking for a single-source, at-scale provider to help them with the capabilities they need to win in the experien>>

  Lees verder..

  0 0

  Vandaag heeft Unit 42, het Palo Alto Networks-team voor bedreigingsintelligentie, een nieuw cloudbeveiligingsrapport uitgegeven. Unit 42 onderzocht nieuwe en bestaande bedreigingen in cloudbeveiliging van eind mei tot begin september 2018 en analyseerde hoe ondernemingen deze bedreigingen beheren terwijl zerisico’s en efficiëntie in balans proberen te houden.

  Nu steeds meer bedrijven migreren naar de public cloud of hybride versies, zijn er zorgen over de beveiliging van de cloud.

  De belangrijkste bevindingen zijn:

  • Accounts die in de problemen komen, nemen in schaal en snelheid toe: 29% van de organisaties heeft potentiële accountproblemen, 27% staat default gebruikersactiviteiten toe en 41% van de wachtwoorden is niet veranderd in de afgelopen 90 dagen.
  • Compliance is werk in uitvoering: 32% van de organisaties heeft ten minste één cloudopslagservice openbaar gemaakt, 49% van de databases is niet gecodeerd en 32% van de GDPR-nalevingscontroles mislukt.
  • Cryptojacking lijkt minder te worden: 11% van de organisaties heeft een cryptojacking-activiteit in hun omgeving meegemaakt - een serieus probleem, maar beter dan de 25% die in mei werd gemeld. De afnemende waarde van cryptocurrencies, samen met betere detectiemogelijkheden, helpt aanvallen te verminderen.
  Als je interesse hebt om met een onderzoeker van Unit 42 te praten, laat het me dan weten. We kunnen ook vragen beantwoorden via e-mail.

  Zie hier het complete Engelstalige bericht hierover met ook de downloadlink naar het rapport.

  Over Palo Alto Networks
  Wij zijn de wereldwijde leider in cybersecurity en zijn bekend om het uitdagen van de status quo in deze markt. Onze missie is om onze manier van>>

  Lees verder..

  0 0

  De Koningin Emma Pontjesbrug, de Handelskade en Kleine Knip - de mooiste plekken van Curaçao verkennen wordt een stuk makkelijker. Het Caribische eiland staat vanaf vandaag ook op Google Street View, waardoor het makkelijker wordt om door de straten van het eiland te navigeren en lokale bedrijven te zoeken.


  (
  Download meer screenshots hier)

  Google werkte samen met het Curaçao Toeristen Bureau om op Curaçao beelden van het eiland in 360 graden te maken. Verder zijn tientallen 360 graden-panorama’s gemaakt van Curaçao’s mooiste bezienswaardigheden, gemaakt met de Street View Trekker, een rugtas waar een camera uitsteekt. Grote KnipPlaya Grandi en nog veel meer zijn op die manier in beeld gebracht.

  Meer Curaçaose bedrijven op Google Maps
  Bedrijven op Curaçao hebben intussen hard gewerkt aan hun eigen digitale transformatie. Zo hebben ze via Google Mijn Bedrijf nuttige informatie voor hun klanten toegevoegd aan Google Maps. Daardoor is het nu makkelijker dan ooit>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 12 december 2018 -  Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging en Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), ‘s werelds grootste leverancier van beveiligingsoplossingen, maken bekend dat zij een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. Het doel is om gezamenlijke klanten toegang te bieden tot de meest uitgebreide en robuuste beveiligingsoplossingen  binnen de branche. Voor dit doel zullen de next-generation firewall (NGFW)-mogelijkheden van Fortinet worden geïntegreerd met de cloud-gebaseerde Web Security Service (WSS) van Symantec. Verder is het de bedoeling om de oplossingen voor endpointbeveiliging van Symantec te integreren met de Fortinet Security Fabric. Deze technologische samenwerking zal gezamenlijke klanten toegang bieden tot essentiële beveiligingsmechanismen voor endpoints, netwerken cloud-omgevingen. Deze zijn van cruciaal belang zijn voor de toepassing van het beveiligingskader Zero Trust.

  WSS voert de markt voor Secure Web Gateways aan. Deze gebruiksvriendelijke, vanuit de cloud aangeboden dienst voor netwerkbeveiliging biedt bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, voorziet in toegangsbeheer en houdt bedrijfskritische informatie veilig. Daarmee draagt WSS bij aan een veilig gebruik van het internet en cloud-applicaties dat strookt met de eisen van de we>>

  Lees verder..

  0 0

  Alkmaar, 12 december 2018 – Managed Service Providers (MSP’s) zijn lang niet altijd in staat om hun klanten duidelijke toegevoegde waarde te laten zien. Bijna één op de drie klanten denkt te zijn afgezet door de MSP. Voor de helft van de klanten is dit reden genoeg om de overstap naar een andere MSP te overwegen. Dit blijkt uit onderzoek onder MSP-klanten, uitgevoerd in opdracht van clouddistributeur Uniserver. Aan het onderzoek (september 2018) hebben 150 IT-beslissers deelgenomen die werkzaam zijn bij bedrijven met meer dan 100 medewerkers en samenwerken met één of meer MSP’s.

  Innovatie
  IT-managers werken vooral samen met MSP’s om tijd, geld en personeel vrij te maken. Daarnaast wordt van de MSP verwacht dat hij zijn steentje bijdraagt bij innovatieprojecten. De MSP moet meer als kennispartner optreden en actief meedenken met de businessvraagstukken. 75 procent van de respondenten ziet hierin ruimte voor verbetering bij zijn huidige MSP. Daarnaast verwacht de klant proactief advies over nieuwe technologie(ën). Dit gebeurt volgens de helft van de respondenten te weinig.

  Ontzorgen
  De samenwerking tussen klant en leverancier verloopt niet altijd vlekkeloos. Slechts 49 procent geeft aan totaal ontzorgd te worden door zijn huidige MSP. 1 op de 10 geeft aan dat de MSP te weinig tijd heeft voor hem. En volgens 16 procent van de respondenten kost de samenwerking met de MSP meer tijd dan het oplevert. Deze ontevredenheid mondt uit in het opvallende resultaat dat 30 procent van de ondervraagden het idee heeft te zijn afgezet door zijn MSP. Hieruit concludeert analistenbureau Pb7 Research, dat in opdracht van Uniserver het onderzoek heeft uitgevoerd, dat MSP’s onvoldoende in staat zijn om hun toegevoegde waarde voor het voetlicht te brengen. Als gevolg hiervan zegt 49 procent van de respondenten aan o>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 december 2018 – Cindy Taphoorn (34) is gestart als Enterprise Sales Director bij UiPath, wereldleider in Enterprise Robotic Process Automation (RPA) software. Vanuit het kantoor in Amsterdam adviseert ze grote organisaties bij het implementeren van RPA en biedt ze strategische begeleiding aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Vanwege haar uitgebreide ervaring in sales, zal Cindy's aanstelling UiPath helpen om de leidende positie binnen het Nederlandse bedrijfsleven verder uit te breiden. Dit doet zij door meer bedrijven te laten kennismaken met de voordelen die RPA voor alle soorten organisaties biedt.

  Na het afronden van de dansacademie aan de Hogeschool van de Kunsten, heeft Cindy een post-HBO Business Administration en Strategic Account Management aan de Erasmus Universiteit afgerond. Cindy Taphoorn is begonnen met het opbouwen van haar zakelijke carrière bij verschillende HR-techbedrijven, waaronder Blue Carpet. Hier heeft ze het platform helpen ontwikkelen en positioneren in de markt. Na zes jaar te hebben gewerkt bij LinkedIn start Cindy nu bij UiPath. In haar laatste functie als Senior Relationship Manager Sales Solutions Benelux was ze verantwoordelijk voor de uitrol van de Sales Navigator in de Benelux.

  Cindy weet wat het is om voor een snelgroeiende organisatie te werken. In haar tijd bij LinkedIn is het platform gegroeid van 200 miljoen naar 590 miljoen gebruikers. Daarnaast weet zij als geen ander hoe je organisaties ondersteunt bij de adoptie van nieuwe technologieën. 

  “Op dit moment houdt iedere organisatie zich bezig met de digitale transformatie”, stelt Cindy Taphoorn. “Hierin spelen software robots een steeds belangrijkere rol. Het mooie van RPA is dat de winst direct meetbaar is. Mijn doel is dan ook om het Nederlandse bedrijfsleven op grote schaal kennis te laten maken met deze innovatieve technologie. Ik ga or>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 december 2018 – Online recruitmentspecialist Floyd & Hamilton heeft per 1 december een nieuw teamlid verwelkomd met de aanstelling van Liesbeth Dusseljee (44) als Sales Manager. In haar nieuwe functie is Dusseljee verantwoordelijk voor de uitbreiding van het bestaande klantportfolio. Daarmee treedt zij toe tot het management van Floyd & Hamilton en gaat meedenken over de sales- en marketingprocessen van de organisatie. De ontwikkelaar van werken-bij-websites van onder andere Hunkemöller en Coolblue maakt een sterke groeispurt door. Met Dusseljee aan boord kan deze groei doorgezet worden.

  Katalysator voor bedrijfsgroei
  Dusseljee neemt een schat aan recruitment- en saleskennis mee naar Floyd & Hamilton. De afgelopen vier jaar was zij actief als Accountmanager Media voor Indeed.com waar ze intensief samenwerkte met mediabureaus in de Benelux. Daarvoor was Dusseljee onder andere werkzaam als Recruitment Consultant bij LinkedIn en als Key Accountmanager New Business bij Monsterboard. In deze periodes heeft ze een aandeel gehad in de sterke groei die de organisaties hebben doorgemaakt.

  “Ik had gelijk een klik met het managementteam”, zegt Dusseljee. “Het team kan binnen no-time een strak online recruitmentplatform opleveren en is enorm gemotiveerd. Daarnaast laten hun innovatieve websites een candidate journey zien die baanbrekend is. Als Sales Manager ligt voor mij enerzijds de uitdaging in het verkennen van nieuwe markten en anderzijds de kans om het verschil te maken in de branche. Waar laten concurrenten nog steken vallen en kunnen wij stappen zetten? Ik kijk ernaar uit om Floyd & Hamilton te helpen om op een duurzame manier verder te groeien.”

  Door zowel haar project- als salesmanagementvaardigheden in de recruitmentwereld is ze een grote aanwinst voor het bedrijf. “Liesbeth voegt een flink>>

  Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 12 december 2018 – Nederlandse managers zien minder digivaardige collega’s als belemmering voor de digitale vooruitgang van de eigen organisatie. Bijna een kwart van de managers geeft aan zich om deze reden te ergeren aan een gebrek aan digivaardigheid. Dit blijkt uit onderzoek van Ictivity, IT-dienstverlener gespecialiseerd in managed services, IT-adoptie en online werkplekken. Aan het onderzoek deden 467 managers mee die werkzaam zijn in organisaties uit verschillende branches en met verschillende groottes.

  Beperkte digivaardigheid leidt tot ergernissen
  Gebrek aan digitale vaardigheden op de werkvloer leidt onder managers ook tot andere ergernissen. Naast het belemmeren van de digitale vooruitgang, stoort 37 procent zich aan collega’s die door beperkte digivaardigheid langer doen over processen. Ook ervaart een derde van de managers het mislopen van essentiële informatie en moeite met het gebruiken van nieuwe technologieën als ergernis. Daarnaast gaat volgens een derde van de managers de kwaliteit van het werk erop achteruit wanneer het niveau van digivaardigheid te laag is.

  Zicht op digivaardigheid
  Managers zijn het er dus over eens dat beperkte digivaardigheid negatieve gevolgen heeft. Om hier iets aan te doen moet er allereerst zicht komen op de digivaardigheid van collega’s. 30 procent van de managers geeft namelijk aan dat zij hier niet van op de hoogte te zijn. De verantwoordelijkheid voor het verbeteren van deze vaardigheden wordt daarnaast lang niet altijd genomen door organisaties. 42 procent ziet hier ruimte voor verbetering. Opvallend is dat managers wel een groot vertrouwen hebben in hun eigen kunnen op het gebied van IT. Maar liefst 66 procent van de managers vindt zichzelf voldoende digivaardig. Slechts acht procent heeft het gevoel o>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 12 December 2018 - Het aantal aansluitingen op de Nederlandse televisiemarkt is in het derde kwartaal van 2018 gedaald naar 7,46 miljoen. Het marktaandeel van het nieuwe fusiebedrijf T-Mobile/Tele2 bedraagt 4,8 procent, waarmee het een minimale voorsprong heeft op Canal Digitaal en op Delta/Caiway. Dit blijkt uit het recente kwartaalrapport van Telecompaper over de Nederlandse televisiemarkt. De omzet uit televisiediensten groeide daarentegen naar EUR 472 miljoen in Q3 2018.

  Ondanks een daling van 0,1 procentpunt in het derde kwartaal is kabel is nog steeds de grootste televisietechnologie met 55,7 procent van de aansluitingen. DSL (koper) volgt als nummer twee met 21,3 procent aandeel en glasvezel is nummer drie met 15,9 procent. Zowel satelliet als Digitenne (KPN) hadden een marktaandeel van minder dan vijf procent in het derde kwartaal, waarbij satelliet groter is dan Digitenne.

  Omzet groeit nog wel, krimp verwacht vanaf 2020

  De omzet* uit tv-diensten groeide met EUR 6 miljoen in Q3 2018 naar EUR 472 miljoen. Voor heel 2018 verwacht Telecompaper dat de omzet met 1,7 procent gaat groeien naar EUR 1,87 miljard, waarbij de prijsverhogingen van KPN, XS4ALL, Telfort, en Ziggo voor extra groei zorgden in Q3 2018, die doorzet in het vierde kwartaal.

  Verder in de toekomst is de verwachting dat de tv omzet vanaf 2020 zal gaan dalen. Hierdoor komt de verwachte gemiddelde groei uit op 0,2 procent in de jaren tot en met 2022.

  Voor 2018 verwacht Telecompaper dat de tv-aansluitingen zullen dalen met 0,5 procent. De versnelling van de daling wordt mede veroorzaakt door het uitzetten van analoge kabeltelevisie waarmee Ziggo en Delta zijn begonnen. Daarnaast wordt de invloed van de zogenaamde cord-nevers en cord cutters, die tv en video via internet kijken, groter. Voor de periode 2018-2022 verwacht Telecompaper een daling van gemiddeld 0,6 procent per jaar in tv-aansluitingen.

  T-M>>

  Lees verder..


  0 0

  Amsterdam, 12 december 2018 - Instant Magazine heeft Daniel Schafrat (31) aangesteld als Vice President (VP) of Product & Solutions. Schafrat zal als onderdeel van het managementteam de verantwoordelijkheid dragen voor het doorontwikkelen van het platform, om te voldoen aan de groeiende vraag vanuit de markt.

  Internationale standaard voor interactieve content
  De aanstelling van Schafrat is in lijn met de ambitie van het bedrijf om door te groeien tot dé internationale standaard voor interactieve content. De afgelopen jaren heeft Schafrat als Global Head of Solutions een vergelijkbare rol bij Bynder, een Digital Asset Management-platform, bekleed en leiding gegeven aan een internationale team. Daarnaast is hij werkzaam geweest als Partner manager.

  Productstrategie
  In zijn rol als VP of Product & Solutions is Schafrat eindverantwoordelijk voor het interactieve contentmarketing platform van Instant Magazine. Als eerst zal hij de huidige productstrategie verder uitwerken en de propositie aanscherpen, zodat dit aan blijft sluiten bij de wensen van de Instant Magazine-gebruikers.

  “Ik ben heel enthousiast om aan de slag te gaan”, stelt Schafrat. “Mijn brede achtergrond in propositiemanagement en uitbouwen van het SaaS product is een goede match met de uitdaging en stap die Instant Magazine nu wilt zetten. We hebben al een prachtig portfolio met 1250 klanten, met namen als PwC, Deloitte, Vivat en Atradius, daar kunnen we trots op zijn. De volgende stap die we moeten maken is het verder uitwerken en aanscherpen van de propositie, om de groei van afgelopen jaren door te zetten.”

  Ervaring in SaaS-omgeving
  Daan Reijnders, oprichter en ceo>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 december 2018Qlik® introduceert nieuwe mogelijkheden voor machine learning (ML) in de meest recente release van het Qlik Sense®-platform. Dankzij precedent-based machine learning wordt de cognitieve engine van Qlik voortdurend slimmer, door te leren van diverse bronnen, maar ook van de interacties met gebruikers en hun feedback. Qlik is hiermee de eerste leverancier van analytics die AI en ML niet alleen voedt met data, maar ook met menselijk gedrag om sneller betekenisvolle resultaten te genereren.

  Volgens Gartner is deze vorm van augmented analytics momenteel sterk in opkomst: "Centraal in deze ontwikkeling staat het gebruik van ML- en AI-technologieën, die een uitbreiding vormen op de menselijke intelligentie en het contextuele bewustzijn. Dit zorgt voor een transformatie van datamanagement, analytics en BI. Maar ook bepaalde aspecten van datawetenschap en de ontwikkeling en het gebruik van ML- en AI-modellen worden erdoor beïnvloed."*

  De nieuwe ML-capaciteit van Qlik wordt in eerste instantie ingezet in Insight Advisor, dat in juni werd geïntroduceerd in Qlik Sense Enterprise. Insight Advisor genereert en suggereert automatisch de beste analysefuncties en inzichten op basis van de complete dataset en de zoekcriteria van de gebruiker. Daardoor worden suggesties steeds relevanter en waardevoller, omdat het systeem leert van de interacties met de gebruiker. Gebruikers kunnen het systeem trainen door analyses uit te voeren, de suggesties van het systeem te corrigeren en rechtstreeks feedback te geven. De cognitieve engine leert ook van de informatie in beheerde en vertrouwde bronnen, zoals de definities van bedrijfsregels in algemene bibliotheken en Qlik-artefacten.

  "Steeds meer klanten hebben behoefte aan conc>>

  Lees verder..

  0 0

  Oracle introduceert Oracle Cloud Native Framework, een cloud-native oplossing voor public-cloud-, on-premise- en hybrid-cloudimplementaties. Deze nieuwe oplossing maakt gebruik van de Oracle Cloud Infrastructure en de recent geïntroduceerde Oracle Linux Cloud Native Environment. Developers hebben hiermee de beschikking over cloud-native managed services en on-premise-software. Ook nieuw in het Oracle Cloud Native Framework is Oracle Functions, een nieuwe serverless clouddienst op basis van het open-sourceplatform Fn Project.

  - Einde samenvatting -

  -Begin persbericht -

  Oracle Arms Developers with the Most Comprehensive Cloud Native Framework

  Oracle Cloud Native Framework provides deployment models for Oracle Cloud Infrastructure, hybrid cloud and on-premises users

  KubeCon, Seattle, Was. – December 11, 2018 – Oracle today announced the Oracle Cloud Native Framework, providing developers a cloud native solution that spans public cloud, on premises and hybrid cloud deployments. Capitalizing on Oracle Cloud Infrastructure and the recently announced Oracle Linux Cloud Native Environment, the Oracle Cloud Native Framework introduces a rich set of cloud native managed services and on-premises software. The Oracle Cloud Native Framework also introduces Oracle Functions, a new breakthrough serverless cloud service based on the open source Fn Project.

  As organizations move to the cloud, they are facing new and difficult challenges addressing cultural change and increased complexity. DevOps and cloud native tooling have left many developers and projects behind the curve. M>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 12 december 2018 – De zesdelige online miniserie Meet The Chef is tijdens een exclusieve première gelanceerd. In de afleveringen komen de Nederlandse topchefs Menno Post (Restaurant Olivijn), Luc Kusters (QO), Richard van Oostenbrugge (212), Peter Gast (Graphite), Lars Scharp (Lars Amsterdam) en Thijs Meliefste (Meliefste) aan het woord. Zij hebben allemaal meegedraaid op sterrenniveau en staan nu aan het hoofd van hun eigen zaak. Vanaf 20 december verschijnt zes weken lang elke donderdag een nieuwe aflevering op Youtube en Instagram TV. De serie is mogelijk gemaakt door horeca kassasysteem aanbieder Lightspeed en kitchen system bouwer Annoncer in samenwerking met videoproductiebedrijf Soulvizion.

  Vakmanschap tonen
  Lightspeed en Annoncer staan beiden voor het verder helpen van de horecabranche en het ondersteunen van de ondernemers. De serie heeft dan ook als doel om de unieke verhalen achter de Nederlandse horecatop op een visueel krachtige manier te vertellen en de passie achter dit vakmanschap te tonen. De serie wordt vlak voor de uitreiking van de Nederlandse Michelinsterren gelanceerd. Dit is geen toeval: wellicht vallen deze restaurants in de prijzen.

  Lars Scharp, chef-kok en eigenaar van Lars Amsterdam: “Ik ben ontzettend blij en trots dat Lightspeed en Annoncer ons de kans hebben gegeven om deze mooie serie te maken. Deze productie geeft iedereen de gelegenheid om een uniek inkijkje te krijgen in ons dagelijks leven als chef-kok en het vakmanschap en de creativiteit die daarbij aan te pas komt.” 
   
  De afleveringen
  In de>>

  Lees verder..

  0 0

  Ljubljana, 11 december 2018 – Zwitserse voedingsmiddelenfabrikant Coop heeft NiceLabel, marktleider in label designsoftware en label managementsystemen, geselecteerd om te helpen bij het stroomlijnen en verbeteren van de etiketteringsprocessen in haar fabrieken en instore bakkerijen. De samenwerking maakt een consistente en traceerbare manier van ontwerp, beheer, kwaliteitsbewaking en productie van voedseletiketten met allergenen, ingrediënten en voedingswaarde-informatie mogelijk. Een belangrijke ontwikkeling omdat in de voedseletikettering nog te vaak sprake is van onduidelijke allergiewaarschuwingen.

  Coop, de op één na grootste retailer in Zwitserland, gebruikt het label managementsysteem (LMS) van NiceLabel al in haar productiecentrales. Met dit nieuwste project zet de foodretailer in op verbeterde nauwkeurigheid en voedselveiligheid in het netwerk van de 45 instore bakkerijen. Dankzij het LMS kan Coop bij het ontwerpen en afdrukken van etiketten inconsistenties verwijderen en de workflow en kwaliteitsborging verbeteren.

  Integratie met SAP-systeem
  Het LMS van Nicelabel is geïntegreerd in het bestaande SAP-systeem van Coop. Elke productiecentrale en bakkerij kan nu eigen etiketten produceren, maar het gecentraliseerde document managementsysteem zorgt ervoor dat alleen bepaalde gebruikers wijzigingen kunnen aanbrengen. Dit leidt tot een veiligere workflow waarin etiketten consistent en tijdig worden gegenereerd. Coop kan op deze wijze universele sjablonen gebruiken die het juiste, goedgekeurde etiketformaat behouden, ongeacht printertype of resolutie.

  Verandering in de markt 
  Didier Gremaud, hoofd IT-processen ERP Production Companies bij Coop: “We kunnen de problemen in de Europese markt rond allergenen-etikettering niet negeren. Door he>>

  Lees verder..

  0 0

  Aan het einde van het jaar wordt traditioneel terug, maar vooral vooruit gekeken. Specialisten uit verschillende vakgebieden binnen F5 Networks geven hieronder in korte quotes een aantal trends voor het komende jaar.

  Gevaar uit de supply chain
  Een belangrijke opkomende dreiging is een toename van aanvallen op derden in de supply chain. Hackers realiseren zich dat het makkelijker is om bij een toeleverancier bepaalde malafide scripts te installeren, en via die weg honderden applicaties verderop in de keten te infecteren, dan zich te richten op individuele websites.
  Keiron Shepherd, Senior Security Systems Engineer bij F5 Networks

  Machine learning security
  De security-markt zal machine learning en real-time technologieën omarmen. Geautomatiseerde security is altijd met argusogen bekeken vanwege het grote aantal false positives. Maar de ontwikkelingen in machine learning zijn zo snel gegaan en de beschikbaarheid van data van verschillende bronnen is zo groot dat het daadwerkelijk security slimmer kan maken. In 2019 zullen we meer oplossingen zien waarbij we meer op machines kunnen vertrouwen dan op handmatige inspectie.
  Lori MacVittie, Principal Technical Evangelist bij F5 Networks

  Security in de cloud
  Een groot risico in 2019 is dat bedrijven denken dat met een stap naar de cloud hun security-verantwoordelijkheden afnemen. Dat is een pedante houding. Sterker nog, de verantwoordelijkheden nemen toe! Bedrijven moeten waakzamer zijn; ze hebben mogelijk minder controle en zicht op hun applicaties en databescherming in die omgevingen.
  Tristan Liverpool, Director of Systems Engineering bij F5 Networks

  Nieuw werk voor netwerkspecialisten
  Netwerkspecialisten zien hun werk in rap tempo veranderen. Het traditionele routing en switching van het netwerk wordt grotendeels overgenomen door automatische pro>>

  Lees verder..

  0 0

  Op 4 februari 2019 start in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena de tweede editie van de Microsoft Azure Academy, Powered by Techionista, de opleiding waarin vrouwen in zestien weken worden klaargestoomd voor een carrière op het gebied van data science – een IT-vakgebied waarin relatief weinig vrouwen werkzaam zijn.

  Deelneemsters aan de Microsoft Azure Academy, in de leeftijd van 23 tot 56 jaar, volgen twee dagen per week klassikale lessen waarin onderwerpen als data-analyse en -visualisatie, statistiek en coderen aan bod komen. Op de overige werkdagen in de week verdiepen de deelneemsters hun kennis aan de hand van zelfstudie. Daarnaast helpt Techionista de deelneemsters belangrijke soft-skills verder te ontwikkelen, zoals communicatieve vaardigheden en persoonlijk leiderschap, zodat zij naast technische vaardigheden zich ook ontwikkelen in zelfkennis- en ontplooiing en zo een nog rijker palet aan vaardigheden meebrengen in hun nieuwe carrière.

  Het merendeel van de deelneemsters uit de eerste editie van de Microsoft Azure Academy uit 2018 heeft inmiddels een baan, onder andere als data-scientist bij verschillende klanten, partners en andere bedrijven uit het Microsoft-ecosysteem, waar veel behoefte was aan een diversiteit aan talenten met een IT-profiel. Mede daarom is het programma ook opgezet.

  “Omdat digitale vaardigheden een steeds belangrijkere rol spelen op de arbeidsmarkt en we bij Microsoft veel waarde hechten aan diversiteit en inclusiviteit, vinden we het belangrijk dat banen in de IT-sector evenwichtig zijn verdeeld”, zegt Emily Glastra, Directeur Public Sector bij Microsoft Nederland. “De Microsoft Azure Academy is voor Microsoft een manier om de talentpool van vrouwelijke professionals in de techs>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 11 december 2018 -Geef jij dit jaar graag een cadeau waar WiFi voor nodig is? Of ontvang je er wellicht het liefst zelf een? Je bent niet de enige. Maar liefst 37 procent van de Nederlanders schenkt of ontvangt deze kerst graag een cadeau dat verbonden is met WiFi. Dat blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Pilot in opdracht van AVM*. Een met WiFi-verbonden cadeau is onder mannen (44 procent) populairder dan onder vrouwen (dertig procent). Met name de jongste generatie ondervraagden, 18 tot 29 jaar, ontvangt het liefst een cadeau met WiFi-verbinding (57 procent), maar een dergelijk cadeau doet het ook goed onder respondenten van 30 tot 39 jaar (53 procent). De kans is dus groot dat er ook bij jou dit jaar cadeautjes onder de kerstboom liggen, waarvoor een WiFi-verbinding nodig is. Denk aan een slimme speaker, spelcomputer of videodeurbel. Of zelfs een smart-tv als de kerstman in een extra goede bui is. Om optimaal van deze kerstcadeaus te kunnen genieten, heb je wel een goed én sterk WiFi-signaal nodig. Gelukkig biedt mesh-WiFi van AVM uitkomst.

  298733 avm umfrage wlan xmas nl f51714 large 1544530228

  Meer WiFi met mesh
  Mesh is de oplossing voor huizen waarin WiFi niet in elke kamer beschikbaar is of op bepaalde plekken langzamer werkt. Door je netwerk uit te breiden met meerdere WiFi-apparaten, creëer je een mesh-netwerk, oftewel: één groot draadloos netwerk. Zo kun je in de kerstperiode tot in de verste hoekjes van het huis kerstfilmmarathons houden, met verre familie skypen of foute kerstnummers draaien – en natuurlijk: optimaal genieten van je mooie cadeaus.

  Een mesh-netwerk creëren
  Gebruik bijvoorbeeld de 

older | 1 | .... | 754 | 755 | (Page 756) | 757 | 758 | .... | 763 | newer