Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 755 | 756 | (Page 757) | 758 | 759 | .... | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam – 12 december 2018 – Black Friday was al enorm belangrijk voor e-commercespelers, maar volgens analyses van retargeting-specialist RTB House gaat kerst voor nog betere resultaten zorgen, vooral deze week. Opvallend genoeg zag het bedrijf in zijn data van 2017 een terugval in de derde week van december*. De verwachting is verder dat shoppers na kerst weer meer onlineaankopen gaan doen. RTB House bracht ook het shoppinggedrag van Nederlanders in kaart. Dat gebeurde in het kader van een groter onderzoek met data uit Europa, Zuid-Amerika, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika.

  Volgens de analyse is de kans dat Nederlanders een onlinewinkel bezoeken en een aankoop doen, het grootst in de twee weken voor kerst. In 2017 was er op de zondag twee weken voor kerst een piek in het aantal aankopen. Op die dag lag het aantal bezoeken aan onlineshops 44 procent hoger dan het maandgemiddelde. De bezoekers kochten 43 procent meer dan het decembergemiddelde. Zaterdagen zijn het minst e-commercevriendelijk. Het aantal webshopbezoekers lag dertien procent lager dan het maandgemiddelde, en het aantal transacties was acht procent lager dan gemiddeld.

  Volgens data van RTB House neemt het bezoek aan webshops ongeveer vier dagen voor kerst langzaam maar zeker af en bereikt het op 25 december het laagste punt. Het bezoek aan webshops ligt dan veertig procent lager dan het decembergemiddelde. Het aantal transacties is ook lager en ligt 55 procent onder het maandgemiddelde.

  “Onlineshoppers in december lijken vooral in de eerste helft van de maand hun aankopen te doen, en niet op het laatste moment. Lastminuteaankopen gebeuren bij voorkeur in fysieke winkels”, zegt Cyril Westerhof, Country Manager Benelux van RTB House. “Daarom is het raadzaam om specifieke activiteiten te blijven ondernemen om klantengagement en verkoop een>>

  Lees verder..

  0 0

  TL;DR

  • Avicii is de top trending zoekopdracht van Nederland, terwijl World Cup wereldwijd top trending was.
  • In de acht andere Nederlandse lijsten zien we onder meer de dividendbelasting, Koos Alberts en Utopia.  
  • Alle lijsten en de Year in Search-video is te vinden op https://google.nl/2018
  De Zweedse dance-producer Avicii staat bovenaan de lijst van top trending Google-zoekopdrachten van Nederland in 2018. Ook Glennis Grace, Meghan Markle, Maarten van der Weijden en Fortnite staan in de top tien. Elk jaar biedt Google met Year in Search een tijdsbeeld, dat een unieke inkijk geeft in wat Nederland en de rest van de wereld heeft beziggehouden.

  In de top 10 van trending zoekopdrachten in Nederland staan bijna alleen maar mensen, al zien we behalve Fortnite ook Boer zoekt Vrouw terug. Daarnaast zijn er acht andere Nederlandse lijsten, waaronder de nieuwe lijst Evenementen, met daarin het WK Voetbal bovenaan. Ook Nederlandse evenementen zoals Pinkpop, de Nijmeegse Vierdaagse en de Zwarte Cross staan in die lijst.

  De trending Wat is-vraag van 2018 is “Wat is de dividendbelasting?”, maar Nederland had ook vragen over de sleepwet en de Nations League. Verder zien we in de lijst met Internationale Celebrity’s dat Meghan Markle (3e) een stuk hoger staat dan Prince Harry (7e). Bij Trending Nederlanders staat Max Verstappen bovenaan.

  Er zijn ook Nederlandse lijsten met trending politici, overledenen en voetbalclubs. Wereldwijd was World Cup de trending zoekopdracht van 2018, gevolgd door drie mannen die dit jaar het leven lieten: Avicii, Mac >>

  Lees verder..

  0 0

  Gegevens zijn het goud van de digitale transformatie – maar alleen als uit deze gegevens kennis kan worden gegenereerd. Insight Engines zijn ontwikkeld om juist deze taak te vervullen. Daniel Fallmann, oprichter en directeur van Mindbreeze, definieert de belangrijkste zes Insight Engines-trends voor het jaar 2019.

  De zin "Kennis is macht", die in de 16de eeuw door Francis Bacon werd geformuleerd, heeft vrijwel nooit een grotere rol gespeeld dan in het digitale tijdperk. Want kennis die op het juiste tijdstip kan worden opgevraagd, geeft in het hedendaagse, dynamische tijdperk de doorslag of de noodzakelijke bedrijfsbeslissingen tijdig kunnen worden genomen, of de klant trouw blijft aan de onderneming omdat hij hier meteen de gewenste antwoorden krijgt, of tijd en geld worden gespaard omdat bijvoorbeeld machine-onderdelen worden vervangen met behulp van voorspellend onderhoud ("Predictive Maintenance") voordat het tot een dure productiestilstand komt enz.

  Hoeveel kennis is er beschikbaar in hedendaagse bedrijven? Paradoxaal genoeg minder dan ooit, als je het onderwerp beschouwt met betrekking tot de gegeven mogelijkheden. Daar zijn vooral twee redenen voor. Ten eerste: Met de zeer snelle toename van de ter beschikking staande gegevens, beter bekend als Big Data, en de toenemende complexiteit wordt het in het algemeen moeilijker om kennis te genereren. Ten tweede: Gebruikers zijn nog steeds gedwongen om kennis te verwerven met de methoden van de analoge wereld. Want traditionele bestandssystemen van gangbare applicaties of de toenemende resultaten van online zoekopdrachten zijn eigenlijk niets anders dan ouderwetse kaartenbakken waarin je antwoorden d.m.v. tijdrovend, handmatig precisiewerk bij elkaar moet zoeken.

  Juist hierop sluiten de zogenoemde Insight Engines aan – een systeem dat niet alleen technisch, maar ook methodisch beantwoordt aan de mogelijkheden van de digitale transformatie. Zo halen Insight Engines>>

  Lees verder..

  0 0

  De gezondheidszorg wordt steeds meer beïnvloed door de digitalisering. Nieuwe producten of diensten doen hun intrede in het klinische werk of zijn als apps beschikbaar voor patiënten. Dr. Adolf Sonnleitner van Mindbreeze belicht drie ontwikkelingen waar de branche zich in 2019 intensiever mee zal bezighouden.

  1. Methodes met 'kunstmatige intelligentie' gaan als assistentiesystemen meedraaien in de geneeskunde

  Vooral het onderdeel beeld- en patroonherkenning zal in de toekomst waardevolle ondersteuning bieden in het diagnostische proces. Daarbij zijn er drie verschillende vakrichtingen die hier bijzonder van kunnen profiteren.

  • Radiologie: Door middel van intelligente algoritmes kunnen tomogrammen (zoals CT, MRI) geautomatiseerd met bekende beelden worden vergeleken, waardoor pathologische structuren sneller kunnen worden herkend.
  • Pathologie: Binnen duidelijk gedefinieerde gebieden, zoals prostaatcarcinomen, kunnen biopsiepreparaten geanalyseerd worden en kan direct proactief op verdachte veranderingen worden gewezen. Daardoor kan het werk van het continu dalende aantal pathologen veel efficiënter worden ingericht.
  • Dermatologie: Beeldherkenningsmethoden zijn inmiddels zo ver gevorderd dat ze niet onderdoen voor menselijke vergelijking. Ze vormen dus een waardevolle ondersteuning voor praktiserende dermatologen.
  2. De smartphone als toegang tot medische diensten

  De smartphone als dagelijkse begeleider is tegenwoordig ook de eerste informatiebron over ziekten. In de klinische wereld zal de smartphone spoedig ook dienen als toegang tot medische diensten die teleconsultaties of second opinions bij bekende medische problemen aanbied>>

  Lees verder..

  0 0

  Waddinxveen, 13 december 2018 – Er is een groot potentieel om de kwaliteit van vergaderingen te bevorderen. Het irriteert werknemers het meest als oude discussies opnieuw aangewakkerd worden tijdens een vergadering. Dit blijkt uit het onderzoek ‘4 keer tijd voor goed HR-beleid: kwaliteit’ onder 1.019 werknemers, uitgevoerd door Protime, specialist in workforce management oplossingen. Respondenten is onder andere gevraagd wat hen irriteert tijdens vergaderingen. Zij mochten meerdere ergernissen aangeven. Het meest opvallende is dat maar liefst 28 procent van de respondenten zich stoort aan oude discussies. Te laat komen staat met 26 procent ook hoog op de ergernissenlijst. Passiviteit en collega’s die druk zijn met andere dingen dan de vergadering vormen de derde en vierde plek met respectievelijk 25 en 23 procent. Op de vijfde plaats staat het uitblijven van beslissingen (23%).

  Volop ruimte voor verbetering
  Als je kijkt naar de ergernissen die gepaard gaan met vergaderen, is het niet zo gek dat een groot deel van werkend Nederland vindt dat hun organisatie meer moet doen om de effectiviteit van vergaderingen te verbeteren. Maar liefst 42 procent denkt er zo over. 45 procent van de werknemers vindt de vergaderingen binnen hun organisatie prima, maar is wel van mening dat er ruimte is voor verbetering. Slechts 13 procent is helemaal tevreden met de manier waarop er wordt vergaderd in hun organisatie. Deze cijfers geven aan dat er nog veel kan gebeuren om de kwaliteit van vergaderingen naar een hoger plan te tillen.

  De remedie
  Wat doen organisaties om de effectiviteit van vergaderingen op te krikken? Een kwart van de bedrijven zegt dat er wordt gewerkt met heldere actiepunten. Een strakke planning en agenda blijkt ook een van de manie>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 december 2018 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, presenteert de resultaten van een nieuwe studie waaruit blijkt dat inefficiënte software en onderling slecht afgestemde bedrijfsprocessen de productiviteit van veel medewerkers belemmeren. Dit onderzoek naar de actuele desktopactiviteit toont verder aan dat medewerkers ongeveer elke minuut – of dagelijks meer dan 1.100 keer – moeten schakelen tussen 35 kritische bedrijfsapplicaties. Dat maakt hun werk onnodig complex en inefficiënt en leidt tot frustraties.

  Pega analyseerde van januari tot september 2018 bijna 5 miljoen uur aan desktopactiviteit van operationele supportmedewerkers – die voornamelijk routinetaken uitvoeren op het gebied van backoffice, gegevensinvoer en het klantcontactcentrum – bij Global 2000 bedrijven. Uit de gegevens blijkt dat twee belangrijke aspecten deze medewerkers in de weg staan bij optimale productiviteit en werktevredenheid:

  Inefficiënte applicaties en invoermethoden: Bedrijven bieden hun medewerkers operationele support doorgaans een aantal ´gestructureerde applicaties` die zodanig zijn ontworpen dat ze met minimaal typen en scrollen snel standaardtaken kunnen uitvoeren. Uit de studie blijkt echter dat medewerkers opgezadeld worden met te veel losse apps. Dit leidt tot een inconsequent bedrijfsproces, meer vergissingen en overbodige handelingen die ook geautomatiseerd kunnen worden:

  • Werknemers verrichten dagelijks gemiddeld 134 ´knip en plak` handelingen, dit toont aan hoe vaak medewerkers met dezelfde gegevens tussen applicaties >>

   Lees verder..

  0 0

  Meer dan 400.000 apotheken in Europa zullen worden beïnvloed door de Europese Richtlijn 2011/62/EU. Deze richtlijn moet vanaf 2019 voorkomen dat vervalste geneesmiddelen in de legale distributieketen belanden. Als gevolg van deze richtlijn moeten spelers in de farmaceutische industrie de methoden die ze toepassen om medicijnen te tracken versterken, om zo de toename van de distributie van illegale medicijnen te voorkomen.

  Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn er jaarlijks wereldwijd ongeveer 700.000 slachtoffers door de verkoop van namaakgeneesmiddelen. Geen enkel land is immuun voor deze plaag. Om deze trend tegen te gaan en de bezorgdheid van patiënten weg te nemen, zal de farmaceutische industrie verschillende procedures moeten gaan invoeren die in lijn zijn met de Europese richtlijn. Maar de vraag is of de gehele bevoorradingsketen van de farmaceutische industrie klaar is voor deze nieuwe richtlijn?

  De farmaceutische industrie is toegewijd aan het beschermen van patiënten
  Een van de speerpunten van de Richtlijn 2011/62/EU is de invoering van een uniek serienummer op de verpakkingen van alle medicatie. Dit labelproces staat bekend als serialisatie. Deze traceerbaarheid van goederen draagt in alle takken van de farmaceutische industrie, inclusief laboratoria, fabrikanten en apotheken bij aan het monitoren van alle geneesmiddelen, zowel tijdens de productie als tijdens de verkoop.

  Het bijwerken van de productielijnen en het installeren van geschikte codeerapparatuur is een complexe taak. Het vereist eersteklas technische capaciteiten en machines die afdrukken van hoge kwaliteit kunnen leveren. Het kunnen traceren van goederen brengt dan ook voor de meeste bedrijven in de farmaceutische industrie, substantiële investeringen met zich mee. Zo zullen apotheken zich bijvoorbeeld moeten aanpassen door 2D-barcodescanners aan te schaffen die cruciaal zijn in de nalevingscontrole van alle medi>>

  Lees verder..

  0 0

  • Sep is opnieuw één van de best gewaardeerde leveranciers in de Gartner Peer Insights Customers' Choice for Data Center Backup en Recovery Software.
  • Gartner Peer Insights Customers' Choice is gebaseerd op feedback en beoordelingen van professionele eindgebruikers die ervaring hebben met het product.
  • SEP is voor de tweede keer op rij Gartner Peer Insights Customers' Choice voor deze categorie.
  • Op basis van 175 beoordelingen van eindgebruikers kreeg SEP 4,7 van de vijf sterren.
  Holzkirchen/Duitsland - Stamford, Conn./USA, donderdag 13 december, 2018– Gartner, Inc. heeft in de in november gepubliceerde 2018 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Data Center Backup and Recovery Softwarebekend gemaakt dat SEP wederom een van de best beoordeelde oplossingen is. Gartner Peer Insights Customers' Choice biedt een overzicht van leveranciers, beoordeelt door geverifieerde (eindgebruiker) professionals. In de lijst wordt de beoordeling van de eindgebruikers gewogen op basis van het aantal beoordelingen. SEP kreeg 4,7 van de 5 sterren, gebaseerd op 175 eindgebruikersbeoordelingen.

  SEP’s data backup oplossing is ‘Made in Germany’ en biedt continuïteit in een breed scala aanvirtuele omgevingen, besturingssystemen, applicaties en databases. SEP onderscheidt zich van de concurrentie met deze universele steun voor complexe systeemomgevingen. Deze technologie kan ook meerdere backupsystemen vervangen en consolideren om zo een centraal ‘managed’ backupsysteem te creëren. SEP houdt daarmee bedrijfskritische gegevens altijd beschikbaar en >>

  Lees verder..

  0 0

  Vanwege krapte op de woningmarkt wonen mensen steeds langer op beperkte vierkante meters, ook als de gezinssamenstelling verandert. Tegelijkertijd is er steeds meer vraag naar flexibele, kleine woonvormen die snel kunnen worden geplaatst of gerealiseerd. Steeds meer mensen kiezen bovendien bewust voor een tiny house of voor een leven met minder spullen. Al deze tendensen vragen om een flexibele opslag van spullen die even niet in huis passen maar die we niet weg willen doen. Met SmartStorage van Inbox, de eerste bewaar-app voor spullen van Nederland, sla je die spullen nu net zo eenvoudig op als bijvoorbeeld foto’s in de cloud. Via de app wordt de opslag geregeld, is bij te houden welke spullen er zijn opgeslagen kunnen deze op elk moment weer worden teruggebracht. Hiermee komt Inbox tegemoet aan een grote vraag naar meer flexibiliteit en service in self storage.

  Self storage 2.0
  De self storage markt is sinds de jaren ’90 nauwelijks veranderd. Het concept is hetzelfde gebleven: mensen huren een box, krijgen een code, pasje of sleutel en brengen zelf de spullen van en naar de box. De opslagloods waar de box wordt gehuurd moet bovendien een beetje in de buurt van huis staan zodat de klant niet te ver hoeft te rijden en makkelijk even langs zijn spullen kan. Dat blijkt een verkeerde aanname stelt In>>

  Lees verder..

  0 0

  Barneveld – Dimension Data, global systems integrator en managed services provider, is tijdens de Avaya Partner Summit bekroond met de Avaya Growth Edge Partner of the Year Europe North. De Avaya Partner Summit werd dit jaar gehouden in Dubai op 4 en 5 december. Dimension Data werd beloond voor de grote groei die het bedrijf, ook op de Nederlandse markt, boekte met Avaya.

  Steve Joyner, Channel Leader bij Avaya in Europa: “Dimension Data liet dit jaar met Avaya indrukwekkende groeicijfers zien, een van de belangrijkste selectiecriteria voor deze prijs. Afgezien van de cijfers, deelt Dimension Data onze passie om te slagen en toont het bedrijf een enorme inzet om onze gezamenlijke klanten te bedienen met een bewezen methodologie en een geweldig team. Felicitaties voor het team van Dimension Data, we kunnen niet wachten om te zien wat we komend jaar samen kunnen bereiken.”

  image image

  Wilt u meer weten over deze prijs? Neem dan contact met ons op!  Over Dimension Data
  Dimension Data, opgericht in 1983 en met een omzet van 8 miljard dollar, is wereldwijd marktleider in het ontwerpen, optimaliseren en managen van moderne technologieomgevingen. Hierdoor kunnen klanten data ten volle benutten in dit digitale tijdperk door deze om te zetten in informatie en daar inzichten uit te winnen. Dimension Data heeft 28.000 werknemers in 47 landen. Het bedrijf brengt de beste technologie ter wereld>>

  Lees verder..

  0 0

  Breukelen, 13 december 2018 – NBD Biblion wil graag groeien en investeert in een Xerox iGen5 kleurenpers vanwege de kwaliteit, automatisering en productiviteit.

  NBD Biblion levert een compleet pakket producten en diensten aan bibliotheken en (school)mediatheken. Om het predicaat “bibliotheekgeschikt” te mogen dragen moeten boeken robuust zijn en een lange levensduur hebben. De boeken komen vanaf de uitgevers met zachte omslag(kaft) bij NBD Biblion binnen en worden voorzien van een op de Xerox iGen5 geproduceerde harde omslag. Het unieke iGen5 formaat van 36 x 66 cm is daarbij van cruciaal belang. Daarnaast worden op de iGen5 kleine boekoplagen (van 1 tot 500 exemplaren) digitaal gedrukt (books on demand).

  NBD Biblion onderscheidt zich mede doordat klanten zelf kunnen bepalen welk uniek boekenformaat men wilt gebruiken. Daarbij heeft NBD Biblion een uitstekende reputatie op het gebied van boekbinden.

  Kristen van der Rijst, adjunct directeur van NBD Biblion: “Wij willen 25% groeien en de Xerox iGen5 kan ons daarbij helpen met de snelle omschakeling tussen de vele kleine jobs. Ook kunnen er opdrachten afgemaakt worden terwijl iedereen al naar huis is. Heel productief.” Joop Wolff, Eerste medewerker Drukkerij van NBD Biblion voegt daaraan toe: ”We kennen de service en de responsetijden, dat is bij Xerox goed geregeld. Vooral in de POD-markt zijn snelheid en betrouwbaarheid van leveren heel belangrijk.”

  NBD Biblion maakte al gebruik van de digitale persen van Xerox, een iGen4 voor kleur en de Nuvera voor zwart-wit. De iGen4 is nu vervangen door de iGen5. Voor een optimaal geautomatiseerde workflow wordt gebruik gemaakt van  Xerox FreeFlow Core.

  NBD Biblion is al een aantal jaar Xerox Premier Partner, het internationale ne>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 13 december 2018Avi Networks, leverancier van multi-cloud applicatiediensten, lanceert vandaag de Universal Service Mesh en voegt daarmee twee verbeteringen toe aan het Avi Vantage Platform. De eerste is het leveren van verbeterde, full featured, ingress en gateway-diensten aan Istio om veilige verbindingen te faciliteren voor Kubernetes-applicaties in meerdere clusters, regio’s of clouds. Dit omvat L4-7 traffic management, security inclusief Web Application Firewall en observability. De tweede verbetering omvat integratie van Istio in de Avi Controller en het uitbreiden van de service mesh-features naar applicaties die draaien op bare-metal servers of virtuele machines. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om een enkele service mesh uit te rollen over alle applicaties, zowel traditioneel als in containers, zowel on-premise als in public clouds.

  De toekomst van applicatiediensten

  Moderne applicaties bestaan uit verscheidene microservices, die onderling communiceren en informatie opvragen. Deze microservices worden voortdurend verbeterd en moeten bovendien veilig onderling communiceren om een transactie tot stand te brengen. De integratie van Avi Networks met Istio biedt ontwikkelaars de mogelijkheid een snellere go-to-market te realiseren voor microservices en biedt security voor de gehele service mesh, zowel bij traditionele als moderne applicaties in multi-cloud omgevingen. De integratie met Istio maakt diensten als security, observability en traffic management van de service mesh in clouds beschikbaar buiten containers.

  Avi Networks ziet service mesh als de toekomst van application delivery, security en visibility, met het potentieel om de markt voor applicatiediensten opnieuw vorm te geven. In het rapport “V>>

  Lees verder..

  0 0

  Groningen - Economic Board Groningen (EBG) maakt vandaag bekend dat de Amerikaanse bedrijven Dell EMC en VMware toetreden als technologiepartners tot het 5Groningen-programma. Als nieuwe leden van 5Groningen sluiten Dell EMC en VMware zich aan bij de 10 andere partners die allen gespecialiseerd zijn op het gebied van telecom, innovatie, wetenschap en economische ontwikkeling voor het ontwikkelen en testen van 5G-toepassingen, met focus op het Internet of Things (IoT). Door het leveren van resources, waaronder infrastructuur, software en kennis, laten Dell EMC en VMware hun expertise en innovatieve mogelijkheden op het gebied van telecommunicatie en IoT zien. De komende maanden zullen diverse 5G pilots worden gedaan op basis van de krachtige platformen van Dell EMC en de brede security- IoT- en virtualisatiekennis en -oplossingen van VMware.

  image
  Toetreding zorgt voor boost in de ontwikkeling van 5G-applicaties en IoT use cases

  Groningen voorloper in Europa met 5G-testen

  0 0

  Homefashion Group gaat haar bedrijfsprocessen vernieuwen met Microsoft Dynamics 365. Met dit cloudplatform reduceert de organisatie de complexiteit die gepaard gaat met het gebruik van meerdere bedrijfsapplicaties. “We gaan onze woonwinkels en online verkoopkanalen ontzorgen met een totaaloplossing die gebaseerd is op de nieuwste generatie zakelijke Microsoft technologie. Zo kunnen we een ijzersterke omnichannel-fundering leggen met geavanceerde supply chain- en ordermanagement-functionaliteit. Een investering die zich snel terugverdient.” 
   
  Homefashion Group staat voor kwaliteit, snelheid, prijs, service en toegankelijkheid, zegt IT Director Jeroen Koppenaal. “We willen scherp zijn en in beweging blijven. Eind 2017 hebben we de ITstrategie opnieuw gedefinieerd en alle belangrijke vraagstukken geadresseerd. Ook is een procesarchitectuur ontwikkeld en gevalideerd door de directie. Dit leidde tot de selectie van Dynamics 365 als systeem van geïntegreerde bedrijfsapplicaties en stuwende kracht achter de businessdoelen. Dit platform voorziet in uitgebreide basisfuncties en is eenvoudig te configureren en in te richten. Bovendien kunnen we onze omnichannelprocessen ondersteunen met geavanceerde business intelligence tools en retail apps.” 
   
  Extra bouwstenen
  De financiële administratie is al overgezet met IT-partner GreatCircle. Hierbij zijn financiële applicaties van ISProjects en GreatCircle als extra bouwstenen aan het platform toegevoegd. ISProjects voorziet in geautomatiseerde factuurverwerking en de Extended Banking-module van GreatCircle in snelle verwerking van banktransacties. “De samenwerking met GreatCircle en ISProjects loopt prima. Dit komt mede door het kwaliteitsniveau van de consultants en de retailkennis van deze bedrijven. We gaan deze vernieuwing nu ook inzetten voor de retail-, groothandels-, logistieke en serviceprocessen. Dit doen we in nauw overleg met de business.” 
   
  Doorlopend innoveren
  Naast vernieuwing van bedrijfsprocessen waren cloud first en reductie van complexiteit volgens Jeroen Koppenaal belangrijke uitgangspunten in de strategienota. Daarom was Dynamics 365 een logische keuze. “Dit platform helpt niet alleen bij het vereenvoudigen en vernieuwen van processen, maar biedt realtime ook de nieuwste updates. We brengen in één keer de verscheidenheid aan applicaties terug en kunnen doorlopend profiteren van de nieuwste Microsoft-innovaties.” 
   
  Over Homefashion Group
  Homefashion Group (www.homefashiongroup.nl) is eigenaar van Kwantum Nederland, Kwantum België en Benesto met meer dan 1.700 medewerkers. HFG heeft 112 eigen winkels in Nederland en Vlaanderen. Jaarlijks bezoeken ruim 35 miljoen consumenten de winkels en websites. Kwantum is in de Benelux marktleider in wand-, raam- en vloerproducten. Achter een op de vier ramen in Nederland hangen gordijnen van Kwantum. Dit marktleiderschap is mede te danken aan woninginrichtingsdienstverlener Benesto die mensen helpt hun woning te stofferen.
   
  Over GreatCircle Solutions & Services
  GreatCircle (www.greatcircle.nl) helpt bedrijven om hun effectiviteit te vergroten door productiever, intelligenter én flexibeler te werken. Hiertoe adviseert en ondersteunt GreatCircle bij het stroomlijnen en het inrichten van de bedrijfsprocessen voor efficiëntere bedrijfsvoering. Naast slimme branchespecifieke bedrijfsapplicaties en Microsoft-technologie voorziet GreatCircle ook in projectrealisatie en managed services. GreatCircle is gevestigd in Nieuwegein en onderdeel van Broad Horizon: specialist op gebied van Cloud & Business Transformation oplossingen.

  0 0

  Op 23, 24 en 25 januari 2019 vindt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is dé vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. Belcentrale en Belcentrale Security Systems zijn ook aanwezig met een stand.

  Het evenement dat niemand mag missen
  Tijdens dé vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid treffen bezoekers een gevarieerde beursvloer met bijna 350 exposanten, alle innovaties op het Noviteitenplein en kunnen bezoekers lezingen bijwonen. Belcentrale en Belcentrale Security Systems zullen met expertise op het gebied van digitale telefonie, internet en zakelijke applicaties ook van zich doen gelden.

  Coert Coomans, directeur van Belcentrale: “We kijken er naar uit om als enige telecomprovider deel uit te maken van deze vakbeurs. Het is een uitgelezen kans om de bezoekers te informeren over alle zaken op het gebied van telefonie en digitaal. We zijn trots op onze deelname, het wordt vast een succes!”

  Algemene informatie
  Vakbeurs Facilitair is op woensdag en donderdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op vrijdag is het geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Iedereen is welkom om de stand D28 van Belcentrale en Belcentrale Security Systems te bezoeken. Entree is gratis, echter dienen de bezoekers zich online te registreren via de website van de vakbeurs.

  Over Belcentrale
  Belcentrale is een op en top Rotterdamse ICT & VoIP leverancier voor het MKB. Anders dan grote telecompartijen biedt Belcentrale altijd een persoonlijke benadering en betere on-site service. Loyaliteit wordt beloond met grote kortingen op installatie, onderhoud en hardware. Met meer dan 35.000 klanten is Belcentrale een gevestigde naam in de zakelijke markt voor telefonie en>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 14 december 2018 – Vacaturesites winnen het nog steeds van social media in de zoektocht naar een nieuwe baan. 37 procent van de werkzoekenden raadpleegt vacaturesites, waar 32 procent kiest voor social media. De belangrijkste manier om aan een nieuwe baan te komen voor medewerkers is via het eigen netwerk (40%). Opvallend is dat werkgevers juist social media als eerste inzetten om hun vacatures te verspreiden (63%). Dit blijkt uit de tiende editie van het jaarlijkse HR Benchmarkonderzoek van HR-dienstverlener Raet, onder ruim 1.400 Nederlandse medewerkers.

  Eisen nieuwe werkgever
  Wanneer medewerkers zoeken naar een nieuwe baan, kijken zij allereerst naar de hoogte van het salaris. Ruim de helft van de medewerkers (55%) vindt dit het belangrijkste aspect van een nieuwe werkgever. Mannen vinden dit overigens belangrijker dan vrouwen (65% vs. 47%). De nummer twee is bij mannen en vrouwen daarentegen verschillend. Vrouwen vinden de reisafstand belangrijker (44% vs. 34%) en bij mannen staat de uitdaging in het werk op nummer twee (35%). Naast deze aspecten is voor een op de vijf medewerkers de contractvorm het belangrijkst. Een vast contract geeft voor de grote meerderheid (78%) een gevoel van zekerheid. Wanneer medewerkers eenmaal op hun nieuwe plek zitten, blijkt dat het salaris nog steeds belangrijk is voor hun werkgeluk, maar dat de werk-privé balans het uiteindelijk wint (24% vs. 26%).

  Employer branding geen prioriteit
  Om goede kandidaten aan zich te binden, is het voor werkgevers belangrijk om te werken aan de employer branding – oftewel de reputatie van een bedrijf als werkgever. Uit het HR Benchmarkonderzoek blijkt echter dat employer branding bij 90 procent van de bedrijven geen prioriteit. Slechts 8 procent geeft aan dat dit de komende één á twee jaa>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 14 december 2018— Zoho lanceert de nieuwste generatie Zoho CRM Plus: het alles-in-één Customer Experience Platform voor sales, marketing, customer support en operations. Klanten van Zoho krijgen vanaf nu één compleet overzicht van alle afdelingen van hun klanten in plaats van gedeeltelijke weergaven. De intelligente assistent Zia en het verbeterde Zoho Analytics zijn de business intelligence en rapportagetool binnen de suite van applicaties van Zoho CRM Plus. Ze helpen bedrijven om klanten superieure ervaringen te bieden via verschillende kanalen.

  De kracht van Zia en Zoho Analytics binnen het nieuwe klantbelevingsplatform zijn gekoppeld aan belangrijke updates voor Zoho Desk, Zoho Social en de SalesIQ- applicatie. Bedrijven kunnen nu eenvoudig alle afdelingen met direct klantcontact binnen één interface monitoren. Bovendien kunnen ze contextuele berichten uit de front- en backoffice van alle klantcontactpunten realtime volgen.

  "Bedrijven erkennen vandaag de dag het belang van AI om positieve ervaringen voor klanten te creëren. Nu AI in het geïntegreerde Customer Experience Platform is opgenomen, creëren bedrijven op consistente wijze positieve ervaringen tijdens de customer journey”, vertelt Brent Leary, mede-oprichter en partner CR02M Essentials. "Met CRM Plus heeft Zoho een overtuigend platform ontworpen waarin sales, marketing, support en operations zijn gebaseerd op één technologiestack. De intelligente assistent Zia heeft toegang tot gegevens van alle applicaties en levert zo automatisch waardevolle inzichten van alle afdelingen om klantervaringen te verbeteren.”

  De belangrijkste ontwikkelingen van het Customer Experience Platform:

  • Zia staat centraal bij klantbelevingen – Handelingen van klanten zijn automatisch beschikbaar binnen Zoho Desk. Zia stelt automatisch vervolgst>>

   Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – Een overgrote meerderheid van de Nederlanders vindt dat de overheid burgers moet beschermen door een keurmerk in het leven te roepen voor bedrijven die technologie leveren voor het creëren van een smart city. Dit blijkt uit onderzoek dat onderzoeksbureau dat Dell EMC heeft laten uitvoeren. Van de 1.032 ondervraagde respondenten vond 86,4 procent dat er vanuit de overheid een dergelijk keurmerk moet komen. De onderzoekspopulatie bestond uit 18 tot 65-jarigen. Hoe ouder de respondent hoe groter de groep die graag zo’n keurmerk zou willen zien.

  Tegelijkertijdwas bijna driekwart van de ondervraagden (73,2 procent) het er mee eens dat burgers ook een eigen verantwoordelijkheid hebben om hun persoonlijke informatie te beschermen in een smart city. Iets meer dan een kwart (26,8 procent) van de respondenten was het daar niet mee eens.

  Initiatieven verbinden
  Bram Reinders van de netwerkorganisatie voor gemeenten Institute for Future of Living (IFL), die deelnam aan een rondetafeldiscussie naar aanleiding van het onderzoek, roept vooral bedrijven op om het voortouw te nemen in de ontwikkeling naar smart cities. “Steden in Nederland hebben een eigen focus, bijvoorbeeld Den Haag op Cybersecurity, Amsterdam op Circulaire Economie en Eindhoven op Mobiliteit. Ook bedrijven zouden leiderschap moeten >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 14 december 2018 – Amac opent 15 december zijn grootste winkel in The Wall, het koop- en belevingscentrum langs de snelweg A2 bij Utrecht. Het 47e filiaal van de Apple Premium Reseller wordt een van de grootste door Apple gecertificeerde winkels ter wereld. Op de dag van de opening geldt op bijna het hele assortiment een korting van tien procent.

  Amac is de grootste Apple Premium Reseller van Nederland en heeft in totaal 6200 vierkante meter gehuurd in The Wall. De nieuwe winkel telt ruim 675 vierkante meter en heeft het breedste assortiment aan Apple-producten en accessoires. "Fase 1 was het magazijn, met de opening van de winkel isfase 2voltooid. Daarna volgen nog drie fases, totdat uiteindelijk eerste kwartaal 2019 het complete oppervlak in gebruik is genomen", licht CEO van Amac Ed Bindels toe.

  Reparatiecentrum
  Apple verzorgt het interieur van alle Amac-stores in Nederland en voorzag de winkel van het nieuwste lichtplan en meubels, die alleen nog maar te zien waren in de filialen in Hilversum en Rotterdam. “De laatste Apple-meubels komen in deze ruime winkel prachtig tot hun recht”, aldus Bindels. “De blikvanger is de grote 360 graden servicebalie waar klanten optimaal kunnen worden geholpen met al hun vragen.”

  Zo’n 11 miljoen Nederlanders wonen op één uur rijden van de winkel, waardoor deze een aantrekkelijke locatie is voor het uit laten voeren van reparaties. iPhones kunnen nu al worden gerepareerd op de nieuwe locatie. Later dit jaar opent Amac in The Wall een omvangrijke reparatie-afdeling, de grootste van alle filialen. Voor dringende problemen met iPhones, iPads of MacBooks komt er een express service. “We hebben op dit moment diverse vacatures openstaan voor technisch geschoold personeel”, aldus Bindels.

  Volgende fases
  Na de opening van het reparatiecen>>

  Lees verder..

  0 0

  Belcentrale Security Systems heeft onlangs het BORG keurmerk in ontvangst mogen nemen nadat het door certificeringsorganisatie KIWA volledig is doorgelicht. Het jonge Rotterdamse beveiligingsbedrijf voldoet hiermee aan alle vereisten om na afloop van een uitgevoerde installatie de klant een BORG certificaat te mogen uitreiken. Met het BORG certificaat en opleveringsbewijs weet de eindgebruiker dat er goede beveiliging is aangebracht en dat het bedrijf voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar. In sommige gevallen bieden verzekeraars korting wanneer een BORG certificaat kan worden overlegd.

  BORG beveiliging voor preventief vakmanschap

  Veel ondernemers zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, ondanks dat ze wel investeren in beveiliging. De bedrijfscontinuïteit kan flink verstoord worden, met grote financiële gevolgen, wanneer een bedrijf slachtoffer wordt van inbraak. Belcentrale Security Systems helpt het risico om slachtoffer van inbraak te worden te verkleinen. Bij beveiliging van bedrijven en bedrijfspanden werkt Belcentrale Security Systems altijd met de volgende drie stappen, allemaal vastgelegd volgens de BORG-eisen. Om te beginnen maakt de Technicus Beveiligingsinstallaties een inschatting van het risico- en beveiligingsniveau. De tweede stap is het opstellen van een passend beveiligingsplan, gebaseerd op de voortvloeiend uit de risicoklasse-indeling. Dit plan bestaat uit een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen en wordt door de Technicus Beveiligingsinstallaties opgesteld. De derde stap is het daadwerkelijke installeren van de gekozen maatregelen door een Monteur Beveiligingsinstallaties.

  Onafhankelijk

  Het BORG certificatieschema is opgesteld door onder ander beveiligingsbedrijven zelf, onder begeleiding van het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Met het BORG certificaat toont het beveiligingsbedrijf zi>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 755 | 756 | (Page 757) | 758 | 759 | .... | 763 | newer