Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 758 | 759 | (Page 760) | 761 | 762 | 763 | newer

  0 0

  Amsterdam, 18 december 2018 – De kerstvakantie staat voor de deur en veel sneeuwliefhebbers staan te popelen om op wintersport te gaan. De meeste vakantiegangers zullen hiervoor de auto pakken. Mogelijk met dashcam, want steeds meer bestuurders maken hier gebruik van. Nextbase, de grootste Europese fabrikant van dashcams, schat op basis van GfK-data dat het aantal dashcamgebruikers in Nederland is gestegen van 45.000 in 2017 naar 75.000 in 2018. Ondanks de vele voordelen van een dashcam zijn er toch enkele landen waar het gebruik ervan omstreden blijft. Zo is het niet in elk land toegestaan om alles te filmen wat er om je heen gebeurt. Tegelijkertijd worden de beelden toch vaak toegestaan als bewijsmiddel in een rechtszaak. Om ervoor te zorgen dat je onderweg geen onnodige boetes verzamelt, biedt Nextbase een handig overzicht van de regelgeving omtrent dashcams in de populairste Europese wintersportlanden – en alle landen daartussen.

  299241 dsc 3447 nl bb555e original 1545126139

  Nederland – België – Zwitserland – Italië – Frankrijk
  In Nederland is het gebruik van de dashcam toegestaan. De wet met betrekking tot het recht op privacy is altijd van kracht en de rechter oordeelt of bepaalde beelden wel of niet als bewijs gebruikt mogen worden. Hetzelfde geldt voor Zwitserland, Italië en Frankrijk. Voor België is de regelgeving vergelijkbaar, al verschilt het hier nogal per rechter of je de beelden ook daadwerkelijk als bewijs mag gebruiken. Bovendien is een opname alleen rechtsgeldig als de personen die erin voorkomen, na een ongeval direct op de hoogte worden gebracht – nog vóór de opname in een >>

  Lees verder..

  0 0

  Dataiku, leverancier van een open data science- en machine learning-platform, heeft een Series C-investering binnengehaald van 101 miljoen dollar. Met de financiering wordt onder meer het aantal medewerkers verdubbeld en de productontwikkeling versneld. De investeringsronde werd geleid door ICONIQ Capital en ondersteund door Alven Capital, Battery Ventures, >

  Lees verder..

  0 0

  Afgelopen week heeft Lelystad Airport een belangrijke stap gezet in haar ambitie om van de luchthaven een toekomstbestendige locatie te maken. Samen met partners Levelfour en Syscon werd de handtekening gezet voor het uitrollen van een glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein bij Lelystad Airport.

  Het uitrollen van het glasvezelnetwerk op Lelystad Airport is belangrijk voor de luchthaven en het bedrijventerrein. Wij vinden het als luchthaven belangrijk dat dergelijke basisvoorzieningen - zoals een goede breedband infrastructuur voor snel internet - aanwezig is op het bedrijventerrein. Met de aanleg van het glasvezelnetwerk hebben bedrijven toegang tot een snelle en betrouwbare internetverbinding, onmisbaar wanneer je als luchthaven een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven wilt neerzetten.

  “Het aanleggen van een glasvezelnetwerk geeft meerwaarde aan bedrijven gevestigd op dit bedrijventerrein  , hiermee is de luchthaven goed voorbereid op de toekomst ”, aldus Peter Grotenhuis , directeur van Levelfour. Door te investeren in de aanleg van een glasvezelnetwerk op de luchthaven, hebben de drie partijen het vertrouwen een aantrekkelijk optie te bieden voor bedrijven om zich hier ook op aan te sluiten.

  Syscon zorgt voor het klantcontact en aannemersbedrijf Van Gelder is de uitvoerende partij. Binnenkort wordt en gestart met de werkzaamheden. Als alles volgens planning verloopt, is de verwachting dat aan het eind van het eerste kwartaal 2019 het glasvezelnetwerk is aangelegd.  Noot voor de redactie (niet voor publicatie).

  Voor vragen over de aanleg van glasvezel kunt u contac>>

  Lees verder..

  0 0

  De feestdagen van 2018 komen eraan en dit is te merken aan de groei van retailactiviteit. De on-demand economie heeft de verwachtingen van de consument opgevoerd, en daarmee ook de druk op de retailer tijdens deze tijd van het jaar. Kerst is voor de meeste retailers de belangrijkste periode van het jaar en leidt vanwege Sinterklaas- en kerstinkopen tot een verhoogd eindjaarresultaat.

  Aangezien het gros van de winkelactiviteiten online plaatsvindt, zijn retailers en logistieke dienstverleners snel bezig hun bezorgingsaanbod te verbeteren. Ondertussen geldt voor consumenten dat zij liever geen risico nemen dat producten te laat binnenkomen en dus is de verwachting dat ‘click en collect’ leveringen twee keer zo snel zullen groeien als normale leveringsopties. Sterker nog, veel traditionele retailers moedigen ‘store-based click en collect’ gratis of goedkoper aan om aanvullende verkopen aan te moedigen. Op dit moment is ‘click en collect’ goed voor een zesde van de totale onlineleveringsmarkt. Dit betekent een grote kans voor retailers die kampen met krimpende bezoekersaantallen. In de EMEA-markt echter, zoals Zebra’s Global Shoppers studie heeft laten zien, heeft meer dan driekwart (76%) van retail besluitvormers aangegeven dat het accepteren en/of managen van online retourorders een grote uitdaging is.

  Dezelfde studie heeft ook laten zien dat 55% van de ondervraagde retail winkelmedewerkers het eens is dat hun bedrijf onderbemand is en bijna de helft (49%) het gevoel heeft overwerkt te zijn. Dit percentage is ongetwijfeld nog hoger onder hen die achter de schermen werken om de winkelvoorraden op peil te houden en het managen van de piek in activiteiten tijdens Sinterklaas en de Kerstdag>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 19 december 2018 – Tijdens deze feestmaand wordt er meer dan ooit online gekocht. Ook uit het Kaspersky Lab onderzoeksrapport ‘From festive fun to password panic’ blijkt dat online winkelen na e-mailen veruit de meest populaire activiteit is op het internet. Het bewustzijn van mogelijke financiële cyberrisico’s is groot. Zo is 97 procent van de webwinkelbezoekers op de hoogte van cyberdreigingen. Bij 17 procent van deze consumenten zijn inloggegevens al eens in verkeerde handen gevallen. Nog altijd is betalen met de pinpas veruit de meest populaire betaalmethode. 88 procent maakt gebruik van directe bankoverschrijvingen via internet.

  Het gemak van online winkelen is groot. Tegelijkertijd maken mensen zich zorgen om de veiligheid van online betalingen. Dat is helaas terecht want 33 procent van de slachtoffers van internetbankieren heeft het verloren geld nooit meer teruggezien. Consumenten hebben moeite met het beheren van hun inloggegevens en de grote verscheidenheid aan beschikbare betaalmethoden. Dat vergroot de financiële risico’s, zo blijkt uit het Kaspersky Lab onderzoek.  Online shoppen is als winkelen in een gigantisch winkelcentrum, waar in een groot aantal verschillende winkels inkopen gedaan kunnen worden. Het is daarom niet gek dat veel mensen moeite hebben om het overzicht te houden welke betaalinformatie waar is gebruikt bij het online winkelen. Meer dan de helft (54 procent) van de mensen maakt zich zorgen over het feit dat cybercriminelen toegang hebben tot hun financiële informatie. Toch weet 31 procent niet meer met welke websites en apps ze hun financiële gegev>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 20 december 2018- Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, maakt vandaag bekend dat zijn T811-CM serie en E510 outdoor access points (APs) de Wi-Fi CERTIFIED Vantage Release 2 certificering hebben behaald. Dit is de eerste bekroning in zijn soort door de Wi-Fi Alliance.

  De Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 certificering wordt toegekend aan apparaten die de beste WiFi-verbinding leveren in high density-omgevingen als vliegvelden, stadions, kantoren, campussen, winkelgebieden en bij thuisnetwerken van serviceproviders. Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 gaat nog een stap verder dan de oorspronkelijke certificering. Met de nieuwe certificering wordt apparatuur onderscheiden die optimale prestaties levert en efficiënt gebruikmaakt van het Wi-Fi-spectrum en andere netwerkbronnen in druk belaste netwerkomgevingen. De netwerken kunnen extra gebruikers opnemen zonder dat de al verbonden gebruikers daar last van hebben, waardoor iedereen optimaal gebruik kan maken van het netwerk. Met de Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 certificering worden organisaties en apparatuur erkend die de beste Wi-Fi-beleving voor de gebruikers levert in omgevingen met druk verkeer tussen gebruikers en access points.

  “Wij zijn vereerd dat onze outdoor access points de eerste zijn met deze certificering”, zegt Steve Johnson, Regionaal Directeur Noord-Europa van Ruckus Networks. “Deze erkenning is een bevestiging van het leiderschap en de innovatiekracht van Ruckus in de Wi-Fi-sector. We zien de noodzaak van dit soort certificeringen nu we als Wi-Fi-industrie een nieuwe fase betreden. We zijn er trots op dat we onderdeel >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 20 december 2018- PA Consulting (PA), een wereldwijd adviesbureau voor innovatie en transformatie dat vindingrijkheid tot leven brengt, heeft We Are Friday (Friday) overgenomen, een specialist op het gebied van digital service design en engineering. Friday gaat bijdragen aan de innovatieactiviteiten van PA en is een aanvulling op de al aanwezige expertise op het gebied van digital service design, geavanceerde engineering en digitale transformatie.

  Friday is de meest recente overname door PA in 2018. Eerder dit jaar werden overnames afgerond van Sparkler, een adviesbureau op het gebied van digitaal inzicht en marktstrategie en Essential Design, een bedrijf dat zich richt op innovatiestrategie en product design. Daarnaast heeft PA in september zijn digitale team uitgebreid en daarmee 400 banen gecreëerd voor de komende vijf jaar in het Ierse Belfast.

  Friday helpt toonaangevende bedrijven over de hele wereld met het opnieuw ontwerpen en inrichten van hun customer experience. Dat doen ze door de onderliggende technologie bij organisaties te verbeteren en hen de mogelijkheid te geven hun technologie zelf nog beter te beheren. Voorbeelden van hun klanten zijn Aetna, Nuffield Health, Jackson Hewitt, TalkTalk en het Britse Rode Kruis.

  Jiten Kachhela, manager van het digitale team van PA Consulting: "We zijn heel blij om Friday in het team te hebben. We bieden onze toonaangevende, end-to-end digitale expertise aan klanten over de hele wereld. Friday is een uitbreiding van en verdieping op onze capaciteit op het gebied van customer experience en service design, digitale transformatie en innovatie. De komst van Friday past helemaal binnen ons doel: 'Wij gel>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – 20 december 2018 – RTB House, wereldwijd leverancier van state-of-the-art retargeting-technologie voor topadverteerders, start met de testfase van de eerste MarTech-innovaties. De innovaties komen van het AI Marketing Lab. Deze nieuwe onderzoeksafdeling werd in mei 2018 geopend en kan rekenen op een initiële jaarlijkse investering van vijf miljoen dollar.

  De nieuwe ontwikkelingen worden vanaf het eerste kwartaal van 2019 getest door een selectie uit het wereldwijde klantenbestand van RTB House. Het bedrijf rolt volgend jaar drie innovaties uit naar klanten. RTB House bedient ruim 1.500 bedrijven in bijna zeventig landen, waaronder Adidas, Hotels.com, New Balance, Trivago, Sephora en Walmart.com.

  De nieuwe applicaties worden geïntegreerd in, en uitgebreid met de bestaande retargeting-technologie die volledig gestuurd wordt door deep-learning-algoritmen. Deep-learning is een geavanceerde vorm van artificial intelligence (AI). Het modelleert high-level abstracties in data en imiteert de werking van het menselijk brein om informatie snel te verwerken en patronen te creëren, die mensen gebruiken bij het nemen van beslissingen.

  De eerste drie innovaties van het AI Marketing Lab zijn de volgende.

  • De nieuwe Social Banners van RTB House verbeteren de gebruikerservaring en het aanbevelingsmechanisme door onlineshoppers meer controle te geven over gepersonaliseerde aanbiedingen die voor hen op maat zijn gemaakt. Met behulp van gamification-functies laten ze consumenten stemmen over welke producten hen aanspreken en welke niet. Op basis van de opt-in feedback van consumenten zullen producten die vergelijkbaar zijn met hun >>

   Lees verder..

  0 0

  Reagecon, ‘s werelds grootste fabrikant van reagentia en standaarden en leverancier van chemicaliën, verbruiksproducten en apparatuur voor testlaboratoria, heeft gekozen voor een Sana-webshop om het complexe koopproces voor zijn klanten te vereenvoudigen. De webshop is geïntegreerd met het ERP-systeem van Reagecon (SAP Business One), hierdoor kunnen technische data en informatie over wet- en regelgeving direct op elke productpagina worden getoond, inclusief belangrijke veiligheidscertificaten.

  Gereguleerde sector
  Reagecon heeft gekozen voor Sana Commerce omdat het bedrijf actief is in een sterk gereguleerde sector. De data vanuit SAP, geïntegreerd in de Sana webshop, geeft direct de complexiteit weer. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om meerdere gevaarlijke chemische stoffen in een zending te versturen.

  Thomas Neylon, sales manager bij Reagecon: “De integratie van Sana met onze ERP-oplossing van SAP was essentieel. We wilden niet langer twee afzonderlijke systemen onderhouden. Het feit dat veranderingen in één systeem, bijvoorbeeld door sales of een aanpassing in de voorraad, meteen in het andere systeem wordt weergegeven, was voor ons de belangrijkste reden om voor Sana te kiezen.”

  Gemakkelijk productpagina’s aanpassen
  De mogelijkheid om het uiterlijk van de productpagina’s aan te passen, was ook een belangrijke drijfveer om het Sana-platform te implementeren. “We hebben een duidelijke visie over hoe we de klantervaring kunnen optimaliseren, dus we wisten precies hoe we pagina’s wilden vormgeven en waar de informatie zou moeten staan. De mogelijkheid in de webshop van Sana om een productpagina eenvoudig aan te passen bij een aangepaste voorraad of een nieuw product was ook erg aantrekkelijk”, voegt Neylon toe.

  Internationaal zakendoen
  De Sana-webs>>

  Lees verder..

  0 0

  De Meern, 20 december 2018 - IT is meer dan ooit in beweging! Het is een uitdaging om toekomstgerichte keuzes te maken en tegelijkertijd rekening te houden met traditionele hardware en applicaties. Omdat PQR steeds vaker ziet dat organisaties met deze balans worstelen, heeft de IT-dienstverlener een Technical Leadership Team opgezet.

  Dit Technical Leadership Team bestaat uit de topexperts van PQR, die hun kennis vanuit verschillende technische focusgebieden samenvoegen om te komen tot innovatieve en werkbare toepassingen van IT. Hierbij speelt de gebruikerservaring een belangrijke rol. De eindgebruiker is immers steeds zelfredzamer op IT-gebied: een ontwikkeling die PQR toejuicht en graag verder helpt.

  Krachten bundelen voor een brede technologische visie
  CTO Sheau Pei Chong legt uit: “Het is een logische stap om de aanwezige expertise binnen PQR samen te voegen in een Technical Leadership Team. Door de krachten te bundelen kunnen onze experts vanuit verschillende vakgebieden een brede en krachtige technologische visie blijven ontwikkelen om te delen met onze klanten, zodat ook zij voorop blijven lopen in hun eigen branche. Dat mogen de klanten ook van PQR verwachten.”

  Naast R&D wordt er binnen het team gewerkt aan de technologische strategie en business enablement. Dit laatste geeft ook een nieuwe dimensie aan de al bestaande PQR-dienst CTO-As-a-Service, waarbinnen de experts uit het PQR Technical Leadership Team voor klanten een businessanalyse op maat uitvoeren en een passend advies verzorgen over de IT-strategie van de onderneming. 

  -------

  Over PQR
  Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloudomgevingen. Met haar jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbe>>

  Lees verder..

  0 0

  Het hard stijgende aantal mensen met diabetes vormt wereldwijd een van de grootste gezondheidskwesties. Vooral mensen uit etnische minderheidsgroepen zijn bijzonder kwetsbaar voor de ontwikkeling van diabetes, ondergaan minder controles en ondervinden vaker complicaties. Diabetescomplicaties kunnen worden voorkomen of vertraagd middels goede bloedglucoseregulatie, wat niet alleen de levenskwaliteit van een persoon verbetert, maar ook de kosten voor de gezondheidszorg die gepaard gaan met het behandelen van de ziekte, aanzienlijk vermindert.

  Mobiele telefoons vormen een ideaal hulpmiddel voor mensen met diabetes wiens toestand constant zelfcontrole vereist. Bovendien kunnen ook patiënten op landelijke en afgelegen locaties, waar de toegang tot zorgaanbieders beperkt kan zijn, gemakkelijk via een mobiele telefoon ondersteund worden. Echter in specifieke bevolkingsgroepen, zoals bij mensen met een laag gezondheidsniveau, een laag inkomen of leden van etnische minderheden, is er steeds vaker sprake van een digitale kloof. Dit wordt onder andere veroorzaakt door kosten en alfabetiserings– en taalbarrières. Mobiele diensten moeten daarom op de behoeften van deze groep afgestemd worden.

  sms bij diabetes


  0 0

  BOSTON, MA – December 17, 2018 – XebiaLabs, the recognized leader in enterprise-class DevOps and Continuous Delivery software tools, today launched DevOps as Code features for the XebiaLabs DevOps Platform. DevOps as Code allows development teams to specify their end-to-end DevOps pipeline flows, infrastructure configurations, and deployment settings all in code that can easily be versioned and stored alongside application code.

  DevOps Processes Present Challenges for Developers
  Developers work in code and not in GUIs, so it’s hard for them to connect to the entire DevOps process. DevOps as Code makes the software release process more useful for developers by exposing all of the DevOps processes, including environment, infrastructure, and pipeline information, in their preferred format—“code.” As a result, development teams can manage these settings just as they manage application code: writing simple code in their usual editor, checking it into source control management, applying it as part of their Continuous Integration (CI) pipelines, and testing it with automated testing tools.

  XebiaLabs’ latest DevOps as Code features include:

  • Everything as Code – The XebiaLabs DevOps as Code format allows teams to define deployment packages, infrastructure, environments, release templates, dashboards, and more in YAML files they can store in source control alongside application code. It’s simple and quick for developers to create, store, reuse, and share pipelines and components defined in code.
  • CommandLine Interface (CLI) – The new, lightning-fast XebiaLabs CLI lets teams kick off DevOps processes straight from the command line. The CLI also makes it easier to export DevOps configurations as YAML files, so it’s simple for teams to get started using settings they’ve already defined in the XebiaLabs DevOps Platfor>>

   Lees verder..

  0 0


  Online facturatieprogramma WeFact maakt het voor ondernemers mogelijk om eenvoudig en direct vanuit de software beveiligd te kunnen e-factureren. WeFact heeft daarvoor met PEPPOL Access Point provider tradeinterop een koppeling gerealiseerd met het netwerk van Simplerinvoicing, dat gebaseerd is op PEPPOL.

  Ondernemers die gebruik maken van WeFact hoeven hierdoor niet langer een account aan te maken bij een externe e-facturatie dienstverlener. Met de nieuwe koppeling kunnen ondernemers direct vanuit de software e-factureren via het beveiligde netwerk van Simplerinvoicing. 
   
  Eenvoudig e-factureren via Simplerinvoicing
  Organisaties vragen hun leveranciers in toenemende mate om facturen niet alleen elektronisch aan te leveren, maar ook via het beveiligde Simplerinvoicing netwerk. De Nederlandse overheid is hier een goed voorbeeld van. “Ook onze klanten krijgen hiermee te maken”, aldus Roel Korting, algemeen directeur van WeFact. “De koppeling van tradeinterop maakt het voor duizenden WeFact ondernemers mogelijk om zonder enige technische kennis of ingewikkelde procedures te kunnen e-factureren via Simplerinvoicing. Voor ons is dit een mooie stap naar de toekomst, waarin we blijven innoveren om factureren zo eenvoudig mogelijk te maken voor ondernemers.”

  Access Point as a Service
  WeFact maakt voor deze koppeling gebruik van de Access Point as a Service (APaaS) oplossing van tradeinterop. Henk van Koeverden, directeur van tradeinterop: “Deze oplossing stelt softwareleveranciers in staat e-facturatie toegankelijk en drempelloos te maken. Ondernemers hoeven zich hierdoor niet bezig te houden met de technische aspecten van e-factureren en doordat wij het PEPPOL Access Point implementeren en beheren kunnen ook >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 20 december 2018OutSystems lanceert outsystems.ai, een nieuw onderzoekslab dat als doel heeft om met kunstmatige intelligentie en machine learning (AI/ML) het ontwikkelen van hoge kwaliteit applicaties 100 keer sneller te maken. Met inzichten van AI en ML voorspelt het platform welke functionaliteit de gebruiker zal toevoegen waardoor gebruikers in staat zijn sneller applicaties ontwikkelen. OutSystems heeft Antonio Alegria, expert in computertechnologie en machine learning en veteraan in het ontwerpen en bouwen van software om AI ten volle te benutten, benoemd tot hoofd van de OutSystems AI/ML-groep. Onderdeel van het project is lopend onderzoek naar door AI ondersteunde software-ontwikkeling.

  Project Turing
  outsystems.ai bouwt voort op het eerder aangekondigde 'Project Turing'. In dat project, vernoemd naar de vader van de theoretische computerwetenschap en kunstmatige intelligentie Alan Turing, is een nieuw AI Centre of Excellence in Lissabon opgezet. Verder heeft OutSystems twintig procent van het totale Research en Development-budget toegewezen aan AI/ML. Daarnaast werkt OutSystems samen met experts uit de industrie, technologieleiders en universiteiten om onderzoek en innovatie te bevorderen.

  Paulo Rosado, CEO van OutSystems: “Acht maanden geleden hebben we onze missie met Project Turing handen en voeten gegeven. De lancering van outsystems.ai is de volgende grote stap in de richting van het verminderen van de complexiteit van ontwikkeling en het veranderen van bedrijfssoftware met nieuw en lopend onderzoek naar door AI ondersteunde ontwikkeling. Forrester onderstreept het belang van AI en ML en stelt dat het bijdraagt aan het verbeteren, versnellen en ontwrichten van cyclussen voor softwareontwikkeling, >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 december 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, introduceert een integratie met Amazon Web Services (AWS) Security Hub. Dat betekent dat de resultaten van Qualys voor wat betreft kwetsbaarheden en policy-compliance van Qualys worden opgenomen in AWS Security Hub. Dit stelt gebruikers in staat om risico’s te prioriteren en herstel te automatiseren met behulp van native services als AWS Lambda.

  AWS Security Hub biedt gebruikers een uitgebreid overzicht van hun beveiligingsmeldingen met hoge prioriteit en compliance-status, door meldingen of resultaten van meerdere AWS-diensten, zoals Amazon GuardDuty, Amazon Inspector en Amazon Macie, en andere AWS Partner Network-beveiligingsoplossingen (APN) te verzamelen, organiseren en prioriteren. De resultaten worden vervolgens visueel samengevat op geïntegreerde dashboards met bruikbare grafieken en tabellen.

  Kwetsbaarheids- en configuratieonderzoeken zijn cruciaal voor elk beveiligingsprogramma. Door de native integratie van Qualys-resultaten via Vulnerability Management, Policy Compliance en Cloud Security Assessment binnen AWS Security Hub krijgen klanten realtime inzicht in hun actuele beveiligings- en compliancestatus, rechtstreeks in de AWS-console. Deze inzichten, opgedaan door de correlatie van Qualys-informatie met andere data in de AWS Security Hub, stellen klanten in staat om snel risico’s in hun AWS-omgeving te detecteren en snelle, geautomatiseerde herstelacties te ondernemen.

  “Dankzij de AWS Security Hub kunnen bedrijven inzicht in beveiliging en compliance direct integreren in al hun ontwikkelings- en cloudprojecten”, aldus Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys Inc. “Door Qualys te integreren in de AWS Security Hub>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 21 december 2018 – Het wordt steeds gebruikelijker om geld over te boeken als kerstcadeau. Tegemoetkomend aan deze trend voegen bunq en TransferWise vandaag 24 nieuwe valuta toe aan de bunq app. De Europese challenger bank wordt hiermee de partner die de meeste valuta via TransferWise aanbiedt. Gebruikers van bunq kunnen nu internationale betalingen doen in 39 valuta, tot wel 8 keer goedkoper dan bunq’s grootste concurrenten.  TransferWise onthult dat de top drie van meest gebruikte valuta die Nederlanders naar het buitenland overmaken als kerstcadeau, bestaat uit GBP, INR en USD. bunq biedt in samenwerking met TransferWise internationale overboekingen aan in de 10 meest gebruikte valuta.

  “We verwachten een enorme toename van internationale overboekingen naar dierbaren. Als kerstcadeau voor onze gebruikers bieden we de goedkoopste manier om geld naar huis te sturen, voor iedereen” zegt Ali Niknam, oprichter en CEO van bunq.

  Arun Tharmarajah, Head of Europe bij TransferWise, zegt: “Juist in een periode dat mensen graag aan elkaar willen geven is het oneerlijk dat je wordt beetgenomen door verborgen kosten wanneer je geld naar een verre geliefde overmaakt. Wij vinden dat mensen een eerlijke prijs verdienen en dat het volledige bedrag moet aankomen bij degene die het cadeau krijgt. Door onze samenwerking met bunq kunnen veel meer mensen geld overmaken volgens de échte wisselkoers, zonder verborgen kosten.”

  Over bunq & TransferWise
  bunq en TransferWise bundelden dit jaar hun krachten en maakten het bunq gebruikers mogelijk om geld in 39 verschillende valuta te versturen, direct vanuit de app. bunq 
  gebruikers kunnen internationale overboekingen doen volgens de echte wisselkoers, tot wel 8 keer goedkoper dan haar grootste concurrenten.

  Over bunq
  bunq is Bank of The Free. Een volledig onafhankelijke bank die grenzen en obstakels in het traditionele bankieren doorbreekt. Geen kantoorbezoeken, geen rijen, geen papierwerk, maar directe toegang vanaf een mobiele telefoon. Gebruikers kunnen rekeningen delen met wie ze maar willen en overal betalen met Maestro en Mastercards, waar ook ter wereld.

  bunq is in 2012 opgericht door Ali Niknam (1981), die als eerste in meer dan 35 jaar een Europese banklicentie wist te verkrijgen. Zijn doel is om het traditionele bankwezen radicaal te veranderen en hij heeft, als diens enige investeerder, €34.9m in bunq geïnvesteerd. In 2017 groeide het totaal aan tegoeden van gebruikers met 800%, een groei die elke dag verder toeneemt.

  Over TransferWise
  TransferWise is een nieuw soort ?nanciële onderneming voor mensen en bedrijven die internationaal leven, werken en reizen. Het is de eerlijkste en makkelijkste manier om je geld internationaal te beheren. Met een eenvoudig platform voor geldtransacties en accounts waarbij grenzen geen rol spelen, kan men snel, eenvoudig en stressloos geld beheren.

  Mede-opgericht door Taavet Hinrikus en Kristo Käärmann werd TransferWise in 2011 gelanceerd. Het is een van ’s werelds meest succesvolle ?ntech startups en wist $397m te werven van investeerders zoals IVP, Old Mutual, Andreessen Horowitz, Sir Richard Branson, Valar Ventures en Max Leychin van PayPal.

  Meer dan vier miljoen mensen gebruiken TransferWise om maandelijks €3 miljard over te maken, waarbij ze elke dag gezamenlijk €3 miljoen besparen.

  Interviewverzoeken
  Contactpersoon pers bunq: Bianca Zwart // press@bunq.com // press kit
  Contactpersoon pers TransferWise: press.europe@transferwise.com

  0 0

  Houten, The Netherlands, 21 December 2018 - De Nederlandse markt voor breedbandinternet is in het derde kwartaal van 2018 met 0,3 procent gegroeid naar 7,48 miljoen aansluitingen. Dat blijkt uit het kwartaalrapport van Telecompaper over de Nederlandse vaste breedbandmarkt. De kwartaalgroei kwam vooral van T-Mobile (+17.000) en Ziggo (+ 13.000), waarmee de daling van Tele2 (-7.000) en KPN Groep (-5.000) te niet werden gedaan.

  Kabel blijft de meest gebruikte technologie voor breedband na een kwartaalgroei van 0,4 procent naar 3,46 miljoen aansluitingen. Glasvezel groeide echter harder, met 0,8 procent naar 1,21 miljoen aansluitingen. Tegelijkertijd daalde DSL breedband met 0,1 procent naar 2,81 miljoen. 

  Ziggo heeft bijna 44%, KPN daalt naar 40%
  Ziggo blijft marktleider na een kwartaalgroei van 0,4 procent naar 3,286 miljoen breedbandklanten. Dat staat gelijk aan een marktaandeel van 43,9 procent, evenveel als in Q2 2018 en 0,3 procentpunten meer dan in Q3 2017. KPN (inclusief Telfort, XS4ALL en Solcon) zag het marktaandeel in het kwartaal met 0,2 procentpunten dalen naar 40,4 procent. De kwartaaldaling van 0,5 procent zorgde ervoor dat de groep uitkwam op 3,023 miljoen breedbandaansluitingen.

  Behalve Ziggo en KPN kent de markt nog een aantal kleinere spelers waaronder Tele2 en T-Mobile, die per Q1 2019 samengaan nadat de transactie onlangs is goedgekeurd door de Europese Commissie. Hiervan is Tele2 op de breedbandmarkt de grootste met 3,8 procent, 0,1 procentpunten minder dan in Q2 2018. T-Mobile is in het derde kwartaal juist gegroeid, met 0,2 procentpunten om uit te komen op 3 procent. Samen hebben deze partijen dus iets minder dan zeven procent van de breedbandmarkt in handen, ver achter Ziggo en KPN.

  Breedbandomzet groeit 4,8% naar EUR 511 miljoen
  De omzet uit breedbandaansluitin>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM, 21 december 2019 - Broad Horizon, specialist op het gebied van cloud- en businesstransformatie oplossingen, heeft on-premise- & cloudspecialist Square One Solutions overgenomen. De overname is voor Broad Horizon een versteviging van haar portfolio om een integraal platform van Enterprise bedrijfsapplicaties inclusief proactief beheer te bieden.

  Square One Solutions is ruim 25 jaar specialist in het moderniseren van infrastructuren en digitale werkplekken, (mobile) device management en securitydiensten. Deze kennis en ervaring zullen geïntegreerd worden in het bestaande dienstenportfolio van Broad Horizon.

  Top 5 Nederlandse cloudbedrijven
  Broad Horizon behoort tot de top-5 van Nederlandse managed service providers. Met de komst van Square One Solutions verstevigt Broad Horizon haar positie in deze markt.

  Rudolf Meijer, founding partner van Broad Horizon, benadrukt: “Broad Horizon stelt bedrijven en organisaties in staat om hun hele primaire proces te digitaliseren. Met meer dan 300 professionals – waaronder ruim 150 ERP-, CRM- & BI-specialisten - implementeren en beheren wij het gehele data-, e-commerce-, applicatie- en werkplek landschap van onze klanten. Organisaties hebben daarbij ook lokale ondersteuning nodig, voor bijvoorbeeld on-premise omgevingen en het verbeteren van de gebruikerservaring op locatie. Square One Solutions heeft haar sporen verdiend in dit metier en is een welkome aanvulling om onze digitale werkplek-propositie nog completer te maken.”

  Hans de Vlieger, directeur Square One Solutions; “In de afgelopen jaren is de vraag naar onze digitale werkplek diensten enorm toegenomen. Samen met Broad Horizon kunnen we nieuwe oplossingen ontwikkelen waarmee wij onze klanten verder kunnen helpen. De productiviteit van de eindgebruiker staat daarbij altijd centraal, terwijl we de veiligheid van data nog sterker dan voorheen borgen.”

  Volledige support op zakelijke werkplek
  Square One Solutions zal huisvesten in het kantoorpand van True, specialist in managed web- en digitale werkomgevingen en één van de 6 bedrijven die onder de vleugel van Broad Horizon opereren. Met de ervaring van Square One verwacht True zijn kennis en expertise over de volledig managed zakelijke werkplek te verstevigen. “De gebruiker is definitief aan zet; een eindgebruiker in z’n kracht zetten met continu de juiste IT-middelen geeft je aantoonbaar een voorsprong. Binnen de totale zakelijke werkplek is het dan ook logisch dat het management van de ‘end-points’ een aanzienlijke succesfactor is. Square One Solutions zorgt voor een welkome versnelling met hun bewezen lokale en specialistische aanpak”, vertelt Olaf van Veen, commercieel directeur bij True.

  Over Broad Horizon
  Broad Horizon is een specialist in managed hosting, digitale werkplekken en security en levert diensten op het gebied van strategie, ontwerp, bouw en implementatie van bedrijfskritische systemen. Broad Horizon behoort tot een van de grootste aanbieders van ICT-diensten voor middelgrote organisaties in de Benelux en is tevens de grootste onafhankelijke specialist op gebied van realisatie en beheer van geïntegreerde oplossingen gebaseerd op Microsoft en Microsoft Dynamics 365 technologie. Bij Broad Horizon werken ruim 300 professionals. De Broad Horizon groep bestaat uit de bedrijven True, Abecon, Breinwave, GreatCircle, Set Range, House of Engagement en Square One Solutions. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Maastricht en Gent (België). Meer informatie is beschikbaar via www.broadhorizon.nl.

  0 0

  Parnassia Groep en Eurofiber hebben onlangs een contract ondertekend voor de aanleg en het beheer van digitale infrastructuur. Het betreft een overeenkomst voor de aansluiting van circa 176 locaties.

  Parnassia Groep is de grootste instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Parnassia maakt toenemend gebruik van ICT-toepassingen om de zorg van haar cliënten te optimaliseren en (administratieve) processen te verbeteren, waaronder domotica, 4K video, Zorg op afstand, het Elektronisch Cliënten Dossier en uiteenlopende (andere) cloud toepassingen. De afhankelijkheid van ICT groeit en daarmee de behoefte aan betrouwbare en opschaalbare infrastructuur voor de verwerking van de steeds grotere hoeveelheid data. Daarom heeft Parnassia gekozen voor een toekomstvaste WAN infrastructuur.  Eurofiber verbindt 176 locaties in heel Nederland met Dark Fiber ringen, met dubbele (redundante) ontsluiting van de centrale twin datacenter omgeving. Hiermee krijgt Parnassia een glasvezelnetwerk dat klaar is voor alle relevante ontwikkelingen en innovaties. De aanleg begint in januari. Eind 2019 wordt het volledige 1.200 kilometer lange netwerk opgeleverd.

  0 0

  Nederlanders zochten in 2018 veel minder dan in voorgaande jaren naar last minute vakanties in de zomer. Het mooie weer in Nederland leidde wel tot pieken in de zoekopdrachten naar strand, zee en zonnebrand. Dit blijkt uit Google’s nieuwste Travel Monitor, waarin het online zoekgedrag van Nederlanders is geanalyseerd op het gebied van reizen en vakanties. Londen is over 2018 de meest gezochte stedentrip bestemming en Valencia de grootste stijger. Stedentrips hebben sowieso de interesse; Nederlanders zoeken nu 5% meer op stedentrips en 6% minder op pakketreizen dan in 2017.

  Tijdens de donkere, koude dagen voor Kerst verlangen velen naar de zon. ‘Waar is het warm tijdens de kerstvakantie’ luidt daarom een van de meest gestelde vragen aan Google. De meest gezochte winterzonbestemming blijkt Spanje, vooral de Canarische Eilanden. Het overgrote deel van de zoekopdrachten naar Spaanse bestemmingen heeft betrekking op deze zonnige eilanden. Andere bestemmingen die veel worden gezocht zijn Portugal, Egypte en Kaapverdië.

  Kerstmarkt en wintersport

  Shoppen voor de kerst en het bezoeken van een kerstmarkt zijn populair in december. De meest gezochte steden hiervoor zijn Londen, Düsseldorf en New York. De meest gezochte Nederlandse bestemming hiervoor is Maastricht. Nederlanders die geïnteresseerd zijn in wintersportbestemmingen, zoeken vooral op Gerlos en  Saalbach-Hinterglemm. De top-5 van meest gezochte wintersportbestemmingen is:
  1. Gerlos
  2. Saalbach-Hinterglemm
  3. Winterberg
  4. Sölden
  5. Serfaus

  Warme zomer, minder last minutes

  Opvallend was in 2018 het geringere aantal zoekopdrachten naar last minute vakanties gedurende de zomer. Mogelijk dat het mooie weer in Nederland mensen heeft doen besluiten dit jaar in eigen land te genieten van de vakantie. Het aantal zoekopdrachten voor bestemmingen in eigen land nam im>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 758 | 759 | (Page 760) | 761 | 762 | 763 | newer