Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 760 | 761 | (Page 762) | 763 | newer

  0 0

  Webhoster Vimexx uit Deventer is ook in 2018 het ‘Best Beoordeelde’ webhosting bedrijf. De onafhankelijke vergelijker Webhosters.nl heeft de top 10 best beoordeelde bedrijven vastgesteld op basis van reviews die op het platform zijn gedeeld. In 2018 zijn er in totaal 1.642 reviews gedeeld door gebruikers via Webhosters.nl.

  Top 10 ‘Best Beoordeeld’ 2018

  # Bedrijf
  Positie t.o.v. 2017
  Reviews 2018
  Reviews Totaal
  Score
  1. Vimexx
  1 (gelijk)
  116
  366
  4.8
  2. Antagonist
  4 (+2)
  123
  1.718
  4.8
  3. Strato
  Nieuw
  313
  692
  3.8
  4. Yourhosting
  Nieuw
  102
  1.184
  3.6
  5. bHosted
  Nieuw
  62
  98
  4.6
  6. Yourname
  Nieuw
  63
  202
  4.4
  7. Argeweb
  10 (+3)
  54
  393
  4.5
  8. Budget Webhosting
  6 (-2)
  37
  938
  4.6
  9. mijn.host
  Nieuw
  25
  27
  4.9
  10. Versio
  Nieuw
  36
  2.117
  4.3

  Net als in 2017 zien we ook nu Vimexx bovenaan als best beoordeelde webhoster. Met 116 beoordelingen in 2018 en een gemiddelde score van 4.8 weten ze ook in 2018 de titel ‘Best Beoordeelde Webhoster’ te winnen. Ze blijven dit jaar net voor op Antagonist die met 123 nieuwe reviews en een totaal van 1.718 reviews een gemiddelde score van 4.8 heeft en daarmee een knappe tweede plek heeft behaald. Het is tot op achter de komma dat Vimexx net hoger weet te ranken dan Antagonist.

  Veranderingen in de Top 10

  Er zijn een groot aantal verschuivingen te zien in de top 10 van 2018. Ten opzichte van 2017 zien we de volgende bedrijven nieuw in de top 10: Strato, Yourhosting, Yourname, bHosted, Versio en mijn.host. De bedrijven die juist zijn gezakt tot buiten de top 10 zijn: DataCT, Byte, Sohosted, Domeinwinkel, Goedkopewebhoster.nl en Hosting2Go.

  Hoe wordt de ranking bepaald?

  Een onafhankelijk algoritme stelt dagelijks de top 10 best beoordeelde bedrijven op Webhosters vast. Dit gebeurt op basis van de volgende drie factoren: gemiddelde score, aantal reviews in de afgelopen 12 maanden en aantal reviews totaal. Factoren zoals prijs en ook opslagruimte worden niet meegenomen in deze ranking. Doordat de factoren ‘aantal reviews in totaal’ en ook ‘aantal reviews in de afgelopen maanden’ ook meewegen kan het zijn dat bedrijven zoals Strato en Yourhosting hoger ranken dan enkel op basis van de gemiddelde score verwacht zou worden. De achterliggende gedachte is dat het een stuk knapper is om van 200 gebruikers een 4 als beoordeling te krijgen dan van 5 gebruikers een 4,5 om even een extreem voorbeeld te geven.

  Bron: https://www.webhosters.nl

  0 0

  Nieuwegein, 8 januari 2019 – Netwerkintegrator Avit is door ASICS, een van de grootste producenten van sportschoenen en -kleding, sportartikelen en -accessoires ter wereld, aangesteld als hoofdaannemer voor de IT van nagenoeg alle ASICS EMEAR onderdelen. Beide bedrijven zijn een lange termijn samenwerking overeengekomen met een contractwaarde van enkele miljoenen euro’s. Als hoofdaannemer is Avit verantwoordelijk voor onder andere het bewaken van en het rapporteren over IT-diensten, alsook voor het strikt opvolgen van gemaakte afspraken.

  Edwin Idema, Global IT Manager ASICS Europe: "ASICS heeft een klein IT-team dat veel werk moet verrichten. Tegelijk bestaat er een sterke behoefte aan het op elkaar afstemmen van business en IT. Daarom hebben wij besloten het operationele IT-werk uit te besteden en zijn we op zoek gegaan naar een partij die een groot deel van de IT kan leveren én de leveranciers voor het resterende deel kan aansturen. We hebben dan nog maar één delivery manager om de operationele IT mee af te stemmen. Het geeft ons IT-team veel meer tijd en ruimte om onze business te ondersteunen.”

  Ronald Hoogeboom, extern organisatieadviseur bij ASICS: “Een belangrijk criterium voor ons was dat de IT-hoofdaannemer kan werken volgens het Service Integration And Management (SIAM) model. Na een uitgebreide, onafhankelijke selectieprocedure hebben we Avit geselecteerd. Waar andere aanbieders menen dat al te kunnen, is Avit op onze vraag ingegaan met ondernemerslust en bereidheid te investeren om volgens SIAM te werken. We hebben alle vertrouwen in de kennis, kunde en ervaring van Avit!”

  Ronald Kraanen, CEO van Avit: “Avit was al netwerkleverancier van ASICS, maar we zijn er trots op dat we in de onafhankeli>>

  Lees verder..

  0 0

  Fremont, CA, Verenigde Staten, 8 januari 2019 – Royole Corporation toont bij de aankomende CES® 2019 zijn volledige line-up van volledig flexibele weergave- en flexibele sensortechnologieën. De toonaangevende innovator en fabrikant van technologieën en producten voor de volgende generatie Human Machine Interfacetechnologieën, inclusief geavanceerde flexibele schermen, flexibele sensoren en slimme apparaten, is dit jaar aanwezig op CES.  De geavanceerde technologieën van Royole maken deel uit van het Flexible+ platform van het bedrijf en zijn ideaal voor tal van toepassingen in een verscheidenheid aan productcategorieën, waaronder consumentenelektronica, sport en mode, kantoor en onderwijs, Smart Home en Robotics. Naast het benadrukken van deze categorieën zal het bedrijf voor het eerst op CES zijn baanbrekende, volledig flexibele displays demonstreren. Gebogen beeldschermen zijn op dit moment hét gesprek van de dag in de technische wereld. Royole heeft daarom de volgende generatie volledig flexibele displays ontwikkeld en geproduceerd. De gepatenteerde flexibele displays van Royole zijn dun, lichtgewicht en buigzaam, waardoor unieke functionaliteit en nieuwe toepassingen worden gecreëerd. Ze hebben een hoge resolutie en kleurverzadiging die zorgen voor een verbluffende beeldkwaliteit. De live demo’s laten de vrijwel onbegrensde mogelijkheden zien voor flexibele elektronische technologieën, waaronder een blik op 's werelds eerste commerciële smartphone met een flexibel display; de FlexPai. Ook zijn de wearables met flexibele display-integratie en de RoWrite Smart Writing Pad tijdens CES te zien.

  "De Flexible+-technologieën hebben ons in >>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 8 januari 2019 - @Valley en Netdata starten een samenwerking met Leadgate Europe. Beide IT-dienstverleners krijgen van Leadgate Europe ondersteuning om op korte termijn de marketingstrategie, online advertenties, website-optimalisatie en marketing automation door te ontwikkelen.

  Op dit moment vallen @Valley en Netdata onder de vlag van Solimas Groep. Het in Alphen aan den Rijn gevestigde Solimas Groep is in 2004 opgericht als groep van bedrijven met complementaire activiteiten op IT-gebied. Solimas Groep heeft de duidelijke ambitie om binnen twee jaar de allerbeste ICT-outsourcer en managed service provider van Nederland te zijn.

  Om deze ambitie kracht bij te zetten, moest de marketing voorzien worden van nieuwe ideeën. Voor deze nieuwe impulsen ging Solimas Groep op zoek naar een geschikt online marketing bureau. In deze zoektocht kwam Solimas Groep uit bij Leadgate Europe: een data-driven online marketing bureau met volledige focus op IT-bedrijven.

  Cathy van de Garde, Marketing & Communicatie Manager bij Solimas Groep, verklaart de keuze: ‘’Leadgate Europe heeft bewezen op basis van data te analyseren waar de groei op marketinggebied zit, om zo vervolgens met zichtbare online advertenties een groei in het aantal leads te generen voor bekende IT-bedrijven. Dit past perfect bij onze IT-dienstverleners @Valley en Netdata, waar ook alle beslissingen genomen worden op basis van data. Daarnaast hebben de medewerkers van Leadgate Europe kennis over en affiniteit met de IT-branche, dit in tegenstelling tot andere online marketingbureaus. Dat gaf voor ons de doorslag om in gesprek te gaan met Sjors Teeuwen.’’

  Sjors Teeuwen, Sales & Marketing Director bij Leadgate Europe, vervolgt: ‘’Wij zijn zeer verheugd online succes te mogen realiseren voor @Valley en Netdata. Beide IT-dienstverleners passen goed bij het soort klanten die wij ondersteunen: ambitieus en werkend voor een mooi klantenbestand. De ambitie van Solimas Groep sluit uitstekend aan bij onze eigen ambitie om gezien te worden als hét online marketingbureau voor de IT. Op dit moment werken @Valley en Netdata voor klanten zoals FIFPRO, Nelson Schoenen en HTM Personenvervoer. Voor ons ligt de online uitdaging om leads te genereren bij vergelijkbare bedrijven en zo de ambitie van Solimas Groep te verwezenlijken.’’

  Meer informatie: @Valley, Netdata en Leadgate Europe

  Over @Valley
  @Valley is een no-nonsense IT-organisatie welke gespecialiseerd is in het consolideren van complexe multisite netwerkinfrastructuren van commercieel gedreven organisaties. @Valley brengt complexe ICT terug tot de essentie. De dienstverlening van @Valley bestaat in zijn totaliteit uit ICT beheer, consultancy, outsourcing en projecten. Daarnaast biedt @Valley de volgende oplossingen: Business Continuity, Datamanagement, Infrastructuur, Security en Online Werkplek. Netdata, WE. MANAGE. IT. Snel, slim & soepel!

  Over Netdata
  Netdata is een zeer toegankelijk en persoonlijke IT outsourcing organisatie. Bij Netdata is de techniek ondergeschikt aan persoonlijke aandacht en service integratie. De dienstverlening onderscheid zich door no-nonsense en pragmatisme. Netdata heeft een sterke focus op organisaties welke betrokken zijn binnen een productieketen. Hierbij kunt u denken aan producenten, (groot)handelsorganisaties en logistiek dienstverleners.

  Over Leadgate Europe
  Leadgate Europe biedt IT-organisaties een vernieuwende, allesomvattende Online Marketing benadering met hoogwaardige en gegarandeerd betere conversieratio’s.

  Met de Leadgate Smart Marketing Engine biedt Leadgate Europe  IT-bedrijven diverse marketing hulpmiddelen en diensten zoals SEO, SEA, Marketing Automation en Lead Nurturing om een compleet geautomatiseerd proces voor online marketing mogelijk te maken op basis van data.

  Alle diensten: marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation en contentmarketing kunnen apart ingeschakeld worden als een Marketing-as-a-Service voor een vaste prijs per maand.

  Contactgegevens pers

  Danny Blijenburg
  Online Marketeer Leadgate Europe
  +316-53646877
  d.blijenburg@leadgate.eu

  0 0

  KPN steekt vandaag in Zwolle Noord-Oost de eerste schop in de grond voor de versnelling van de uitrol van glasvezel (FttH) in Nederland. KPN verwacht in de loop van het jaar gemiddeld 6.500 huishoudens per week op glasvezel aan te kunnen sluiten zodat eind 2021 circa 1 miljoen adressen extra en in totaal ruim 40% van de Nederlandse huishoudens toegang hebben tot het netwerk van de toekomst.

  “Vandaag steken we de eerste schop in de grond met als doel om binnen drie jaar nog eens 1 miljoen huishoudens aan te sluiten op glasvezel, hét netwerk van de toekomst,” zegt Babak Fouladi, Chief Technology en Digital Officer bij KPN. “Daarmee kunnen we onze klanten nog beter bedienen en hen toegang geven tot een razendsnelle gigabit verbinding die dankzij de superieure infrastructuur ook stabiel en snel is tijdens drukke periodes.”

  Klanten stellen steeds hogere eisen aan hun vaste internetverbinding. Daarom rolt KPN versneld glasvezel uit, te beginnen in het Arnhemse Spijkerkwartier, de wijk De Biezen in Dongen, in Helvoirt en Noord-Oost Zwolle. Alleen via glasvezel is het uploaden van bestanden net zo snel als het downloaden. Op dit moment heeft KPN circa 30% van de huishoudens in Nederland, ruim 2,3 miljoen adressen, aangesloten op zijn glasvezelnetwerk.

  KPN NetwerkNL is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het vaste netwerk van KPN. Aangezien het een open netwerk is, kunnen naast KPN ook andere providers hierover diensten aanbieden. De uitrol vindt verspreid plaats over heel Nederland. Zodra de werkzaamheden in een gemeente starten, worden de inwoners hierover van tevoren geïnformeerd. In Zwolle Noord-Oost zullen de huishoudens die aangesloten worden op het glasvezelnetwerk naar verwachting vanaf april 2019 diensten over dit netwerk kunnen afnemen.

  Finaliseren glasvezel uitrol naar wijkkasten
  Naast he>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 10 januari 2019 – Netwerkbedrijf Juva heeft AMIS als leverancier gekozen voor de migratie van haar applicaties en databases naar de Oracle Cloud. Hiermee wordt de (operationele) efficiëntie verbeterd en speelt ze nog beter in op veranderingen binnen de organisatie en de markt. AMIS wordt tevens verantwoordelijk voor het beheer van de nieuwe omgeving.

  Juva is een netwerkbedrijf dat gespecialiseerd is in het transport van energie en de daaraan gerelateerde producten en diensten. Drie dochterondernemingen werken samen aan de beste oplossingen om zo te komen tot een leefbare en duurzame samenleving. Elk vanuit hun eigen expertise. Om de werkmaatschappijen optimaal te ondersteunen, wil Juva haar ICT transformeren van een traditionele serviceorganisatie naar een expertisecentrum.

  Transitie naar de cloud
  Om dit doel te bereiken, is gekozen voor een gefaseerde migratie van de huidige applicaties en databases naar de Oracle Cloud. Daarnaast besteedt Juva het beheer van de cloudomgeving uit aan AMIS. Zo komen ze tot efficiëntieverbetering en voldoende wendbaarheid en flexibiliteit om in te spelen op de constant veranderende vraag.

  “Onze grootste uitdaging voor de komende decennia, is de omvorming van de huidige energievoorziening naar een duurzaam energiesysteem”, zegt Ryan Muradin, Manager Operations bij Juva. “Dit vraagt ook om een transitie van onze huidige ICT. Bij de selectie van een partner die ons daarbij kan ondersteunen, hebben we gekeken naar een organisatie waar kwaliteit en klantbelang voorop staan. In AMIS hebben we een ervaren, proactieve en meedenkende partner gevonden die ons helpt de noodzakelijke ICT-veranderingen door te voeren.”

  “We zijn er trots op dat we Juva met onze kennis en ervaring kunnen ondersteunen bij het behalen van hun ICT-doelstellingen&rdquo>>

  Lees verder..

  0 0

  Waddinxveen, 10 januari 2019 – 21 procent van de Nederlandse werknemers heeft geen enkel idee wat de bedrijfsdoelstellingen zijn van de organisatie. Zij weten niet wat de koers van de organisatie is voor de komende periode. In meer dan een kwart van de gevallen (27%) worden de bedrijfsdoelstellingen één keer per jaar gepresenteerd. Vaak aan het begin van het jaar. In sommige gevallen wordt er nooit meer teruggekomen op de doelstellingen die door en voor de organisatie zijn opgesteld (17%). Dit blijkt uit het onderzoek ‘4 keer tijd voor goed HR-beleid: kwaliteit’ onder 1.019 werknemers uitgevoerd door Protime, specialist in workforce management-oplossingen.

  Vooruitgang
  Protime deed vorig jaar ook onderzoek naar kwaliteit op de werkvloer. Toen zei 28 procent van werkend Nederland nog dat ze in het duister tastten als het gaat om de bedrijfsdoelstellingen, tegenover 21 procent dit jaar. Het aantal medewerkers dat niet wordt ingelicht over de doelen neemt dus af. Daarnaast zijn er meer werknemers die zeggen dan de doelstellingen en de voortgang daarvan continu besproken worden met de manager. 23 procent van de medewerkers evalueert de bedrijfsdoelen geregeld met zowel zijn manager als met de rest van het team. Vorig jaar was dit slechts 16 procent.  Lucas Polman, directeur bij Protime Nederland: “Dat nog steeds 21 procent van de werknemers geen idee heeft van de bedrijfsdoelstellingen blijft een opvallend gegeven. Hoe ga je de doelstellingen halen als medewerkers geen idee hebben wat er moet gebeuren om dit voor elkaar te krijgen? Dat is een kansloze missie. Gelukkig gaat het wel de goede kant op. >>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch – 10 januari 2019 – In 2018 steeg de omzet in ecommerce opnieuw ten opzichte van het jaar ervoor. Dit is terug te zien in het aandeel van ecommerce in ons binnenlands bruto product (BBP). Naar verwachting beslaat deze 3,4 procent van het BBP en is de totale online verkoop daarmee goed voor 24.95 miljard euro. Dit blijkt uit het Ecommerce rapport dat in samenwerking met SAP is opgesteld. 

  Online verkoop heeft al geruime tijd een sterke groeicurve. In 2018 is de verwachte groeiratio van ecommerce dan ook 10,9 procent. Ondanks dat het aandeel van ecommerce gestaag blijft groeien, zijn we niet de fanatiekste shoppers van Europa. De Engelsen, Fransen en Duitsers shoppen liever online dan de gemiddelde Nederlander.

  Als we online shoppen doen we dit het liefst bij Nederlandse winkels. Chinese webwinkels volgen Nederland op de voet. Meer dan de helft van de uitgaven aan buitenlandse aankopen (59%) wordt in Chinese webshops besteed. 34 procent van de online uitgaven wordt gedaan bij andere Europese landen. Zo kiest de Nederlandse consument met enige regelmaat voor Engeland (24%) of Duitsland (19%).

  Sportartikelen offline, kleding online
  Online geeft de gemiddelde Nederlander het meeste uit aan kleding. Ook aan technische snufjes besteden ze genoeg geld. Verzorgingsproducten en sportartikelen zien we toch liever in het echt en hier wordt dan ook weinig online omzet in behaald. Als we naar online services kijken, boekt de Nederlander het vaakst vliegtickets en vakantieverblijven op het internet. Reisbureaus krijgen dan ook minder vaak een bezoekje. De soort producten of services die we online aanschaffen verschillen niet tussen verschillende leeftijdsgroepen.

  Mark de B>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 10 januari 2019 – Vanaf 1 januari 2019 is woningcorporatie Vivare live met Fit4Woco, de schaalbare en modulaire ERP-oplossing voor woningcorporaties van Business & Cloud Integrator Ctac (Euronext Amsterdam: CTAC). Met Fit4Woco, dat als clouddienst wordt aangeboden, optimaliseert Vivare zijn bedrijfsprocessen en werkstromen – zoals klantcontact, verhuur, vastgoed, ontwikkeling, onderhoud, inkoop en financiële administratie – waardoor het kan excelleren in zijn dienstverlening.

  Ontwikkeling tot proces- en datageoriënteerde organisatie
  Vivare en Ctac werken al geruime tijd samen als partners. Als woningcorporatie wil Vivare iedereen een thuis bieden in een betaalbare en passende huurwoning – nu en in de toekomst. Hiervoor moet de organisatie kunnen inspelen op de bewegingen en uitdagingen in haar omgeving. Daarom heeft zij zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een organisatie gericht op activiteiten, naar een efficiënte proces- en datageoriënteerde organisatie waarin de klant leidend is. Dit vroeg ook om aanpassing van de bedrijfsvoering op het gebied van efficiency. Ctac ontwikkelde Fit4Woco op basis van zijn kennis van de woningcorporatiemarkt en dat gaf Vivare veel vertrouwen in deze standaardoplossing.

  Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: “Door middel van een fit-gap-analyse werd eerst gekeken in hoeverre Vivare en standaard Fit4Woco bij elkaar passen. Daarbij keken we ook naar mogelijke verbeteringen in efficiency voor Vivare. Zo is voor de afdeling vastgoedregie de projectenadministratiemodule van Fit4Woco direct geïntegreerd met de financiële administratie. Vervolgens werd begonnen met de implementatie, waarbij de business gewoon doorging. Inmiddels is Vivare op 1 januari succesvol live gegaan.”

  Communicatie me>>

  Lees verder..

  0 0

  Beter afval scheiden dankzij gamification, op diverse plekken in de stad realtime watercontroles en crowdmanagement op basis van emoties. Innofest test tijdens de komende editie zeven innovaties binnen de structuren van het showcasefestival, dat op 17, 18 en 19 januari plaatsvindt in Groningen.

  Plastic bij plastic, papier bij papier. Goed afval scheiden maakt het mogelijk om veel meer de recyclen, maar toch blijkt dat voor veel mensen nogal een opgave. De ondernemers van E-waste Arcades zetten daarom gamification en pratende prullenbakken in om afval scheiden leuk te maken, in de hoop daarmee een goede motivatie te geven voor het publiek om zich in te zetten voor het op de juiste manier scheiden.

  Drinkwater moet terecht voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De manier waarop dat wordt gemeten is echter nogal ouderwets; met een buisje dat op kweek gaat. Aquacolor Sensors test in Groningen sensoren die door middel van kleur realtime waterkwaliteit meten. “Dat we zo direct ingeplugd zijn op het watersysteem, en dat realtime op zoveel verschillende plekken kunnen laten monitoren, is eigenlijk uniek,” zegt directeur Anna van Nunen. “Het zegt veel over de ruimte die de organisatie van Eurosonic ons geeft om te testen en over de kwaliteit van de cases die we voor komend jaar op de planning hebben.”

  Ook keren een aantal alumni van Innofest terug met aangepaste prototypes. Litti test een nieuwe versie van hun ‘mobiele asbak’, een vervolg op een test van een ontwerp van studenten uit 2017. Nu, twee jaar later, bleven de aanvragen binnenkomen en hebben de inmiddels afgestudeerden samen met een partner een nieuw prototype. Ook Semilla Sanitation Hub keert terug. Na grijs- en geelwater behandeling komt de ondernemer terug met de hub om nu ook zwartwater te kunnen zuiveren tot drinkwater en cyclus.

  Handelsmissie
  Focuslanden van Eurosonic Noorderslag zijn >>

  Lees verder..

  0 0

  Om nieuwe inkomstenstromen te ontdekken, moeten detailhandelaren investeren in de last-mile delivery: het laatste deel van het bezorgproces voordat een product bij de klant belandt. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek van het Capgemini Research Institute , “The Last Mile Delivery Challenge: Giving retail and consumer product customers a superior delivery experience without impacting profitability.” Het onderzoek wijst uit dat consumenten veel waarde hechten aan snelle levering of bezorging op gunstige tijden. Echter, slechts 1% van de klanten is bereid de volledige leveringskosten te dragen. Dit, terwijl bezorging het duurste onderdeel van de supply chain is. Kortom: anno 2019 staan retailers voor de uitdaging om hun last-mile delivery processen te optimaliseren en hiermee het vertrouwen van klanten te winnen, zónder in te leveren op winstgevendheid.

  De highlights van het rapport:

  43% van de Nederlandse consumenten bestelt minstens één keer per week online boodschappen. Naar verwachting groeit dit percentage uit naar 62% tegen 2021. Bezorging van boodschappen is volgens 39% van de klanten zelfs een ‘must have’. Als deze service ontbreekt, stapt 13% van deklanten zelfs over naar een andere supermarkt. Veranderd consumentengedrag zorgt ook voor een grotere urgentie van de aankoop: 59% van>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 10 January 2019 - Ruim één op de tien huishoudens van Nederlandse twintigers heeft geen traditioneel tv-abonnement. Dat is twee maal zo hoog als in het gemiddelde Nederlandse huishouden. Sinds drie kwartalen is er een versnelling te zien in het aantal huishoudens dat geen tv-abonnement (meer) heeft, zo blijkt uit het nieuwe Video behaviour of Dutch consumers rapport van Telecompaper over 2018 Q3.

  Zeven procent van de Nederlandse huishoudens verwacht het tv-abonnement op te zeggen ergens in de komende twee jaar. Het overgrote deel behoudt echter het abonnement van zijn huidige tv-aanbieder. De voornaamste reden is dat zij naar live tv willen blijven kijken. Ondanks de opkomst van on demand diensten, de populariteit van videoplatforms zoals YouTube en het gebruik van de functies van interactieve tv blijft live tv kijken de meest populaire vorm van videoconsumptie voor de gemiddelde Nederlander. Live tv via een OTT (over-the-top, ofwel via internet)-abonnement kijken is slechts beperkt mogelijk. Het afgelopen jaar zijn zowel KPN als T-Mobile met dergelijke abonnementen gestopt.

  Netflix en Videoland blijven groeien

  On demand-diensten Netflix en Videoland blijven groeien in Nederland. Sinds de introductie in september 2013 is Netflix nog elk kwartaal gegroeid, al vlakt de groeicurve de laatste kwartalen wat af. Het Nederlandse Videoland zit nog vol in een sterke groeifase en laat na een wat vlakke start inmiddels ook al acht kwartalen op rij een groei zien.

  Het Amerikaanse Amazon Prime Video, dat sinds 2016 actief is in Nederland, speelt vooralsnog geen grote rol in het Nederlandse on demand-landschap. Hetzelfde geldt voor meer niche-spelers zoals Cinetree, Eurosport Player, Lebara Play, Lyca TV en MUBI.

  Programma gemist meest populaire iTV-optie

  Bijna driekwart van Nederlandse huishoudens geeft aan interactieve (iTV)-opties te hebben via hun tv-aanbieder. Zo kijk>>

  Lees verder..

  0 0

  Roosendaal, 10 januari 2019 – Executive search specialist GrassGreener Europe heeft in 2018 een omzetgroei van 100 procent behaald. De krapte op de arbeidsmarkt door de economische groei en de goede resultaten van de eigen unieke selectiemethode, zorgen ervoor dat de vraag naar de diensten van het bedrijf sterk toeneemt. Ook in 2019 wordt er een forse omzetgroei verwacht.

  PostNL, Revaho/Netafim, Telstar, Trust Chem Europe, AvePoint, Parnassia Groep en Voergroep Zuid zijn allemaal bedrijven die afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van de executive search diensten van GrassGreener Europe. De bedrijven zitten verlegen om nieuw managementtalent – vast of interim – om de economische groei van de laatste jaren in goede banen te leiden. Daarnaast hebben veel bedrijven te maken met grote veranderingen als gevolg van de snelle digitalisering. Nieuw managementtalent is nodig om de digitale transformatie aan te wakkeren en bedrijfsprocessen om te vormen. Bovendien speelt de war on talent steeds meer op. Medio 2018 bleek al uit onderzoek van ManPowerGroup dat managementfuncties onder de drie moeilijkst te vervullen functies voor Nederlandse werkgevers vallen. En dat zal in 2019 niet minder zijn.

  GrassGreener Europe heeft afgelopen jaar goed van dez>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 10 januari 2019 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Red Hat Ansible Tower 3.4, de nieuwste versie van zijn enterprise framework voor het automatiseren van IT-processen, inclusief infrastructuur, netwerken, cloud en beveiliging. Workflowverbeteringen zijn onder andere nested workflows en workflow convergence om zo het beheer van complexe hybride cloudinfrastructuren te vereenvoudigen.

  Binnen veel bedrijven komt het voor dat gescheiden IT-teams on-premises IT en clouddiensten beheren, en daarvoor hun eigen reeks Ansible Playbooks gebruiken. Om de voordelen van automatisering in een gedistribueerde infrastructuur te maximaliseren, kunnen deze bedrijven een ‘automation center of excellence’ oprichten dat verder gaat dan enkel het invoeren van automatisering. Dit centrum draagt bij aan end-to-end automatisering in de gehele organisatie door gemeenschappelijke oplossingen te bieden en goedgekeurde strategieën voor het invoeren van automatisering in nieuwe IT-gebieden. Met Red Hat Ansible Tower 3.4 kunnen gebruikers nu één master workflow definiëren die verschillende IT-gebieden verbindt – en ontworpen is voor het beheren van een hybride infrastructuur zonder de beperkingen van specifieke technologiesilo’s.

  Met het beheerportfolio van Red Hat, inclusief Red Hat Satellite voor het beheer van Red Hat Enterprise Linux en Red Hat CloudForms voor bare metal, virtuele machines en private cloudoperaties geïntegreerd met Red Hat Ansible Tower kunnen IT-teams hun workflows in hun gehele IT-infrastructuur orkestreren.

  Verbeterde workflows
  Met nieuwe workflowverbeteringen kunnen gebruikers automatiseringworkflows gebruiken die in verschillende omgevingen en scenario’s worden ingezet om hun hybride cloudinfrastructuur efficiënter te beheren>>

  Lees verder..

  0 0

  Veel bedrijven hebben nog steeds moeite grip te krijgen op hun groeiende applicatie-omgevingen en deze te optimaliseren en te beveiligen. Het 2018 Application Protect Report van F5 Labs toont dat 38 procent van de bedrijven wereldwijd geen vertrouwen heeft in hun eigen zicht op de gebruikte applicaties.

  Aanvullend onderzoek uitgevoerd door het Ponemon Institute laat regionale verschillen zien. Zo hebben bedrijven uit het Verenigd Koninkrijk het minste zicht op hun applicaties; slechts 32 procent geeft aan vol vertrouwen te zijn. De Duitsers blinken wel uit in vertrouwen: 45 procent heeft alles onder controle qua applicaties.

  Het Application Protection Report 2018 is het meest uitgebreide onderzoek ooit op dit gebied. De onderzoekers analyseerden ook de beveiliging van web-applicaties. Hieruit bleek dat 60 procent geen testen uitvoert om kwetsbaarheden te ontdekken, heeft geen vaste routine hierin of doet het slechts jaarlijks. Verder gaf 46 procent van de respondenten aan dat hun organisatie niet eens in staat zou zijn om kwetsbaarheden te ontdekken en bijna de helft (49 procent) stelde geen tegenmaatregelen te kunnen treffen.

  “De meeste bedrijven proberen bij te blijven met de technologische ontwikkelingen, maar ze slagen daar slechts ten dele in, met allerlei security-issues tot gevolg. De druk wordt verder opgevoerd om snelle, flexibele en veilige apps te maken. Hierbij worden compromissen gesloten die dus altijd ten koste gaan van één van de eisen, en vaak is dat beveiliging”, aldus David Warburton, Senior EMEA Threat Research Evangelist, F5 Networks.

  Cruciale apps
  Het onderzoek wijst uit dat bedrijven een derde van hun apps als cruciaal beschouwen. De belangrijkste hierbij zijn document management en samenwerking, communicatie-apps (email en messaging) en Microsoft Office-toepassingen.

  De top drie belangrijkste risico’s is in alle landen gelijk: diefsta>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 10 januari 2018 – Smile, toonaangevend in Europa op het gebied van digitale en opensourcediensten, kondigt een samenwerking aan met SensioLabs. Het Franse SensioLabs is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van opensource, mede door de ontwikkeling van Symfony. Dit is een framework voor complexe maatwerkapplicaties gebaseerd op PHP. Met deze samenwerking kunnen beide organisaties zich sneller ontwikkelen en klanten een breder dienstenpakket aanbieden.

  SensioLabs verwelkomt Smile als grootaandeelhouder. Smile en SensioLabs delen dezelfde waarden en ambities, wat blijkt uit hun gezamenlijke bijdrage aan de oprichting van de Franse Opensource School. Daarnaast organiseren zij samen de Paris Opensource Summit.

  Naast haar eigen inhouse specialisten werkt SensioLabs met meer dan 55 partners voor het Symfony framework en PHP. SensioLabs is een incubator van tools en oplossingen die web developers helpen bij uitdagingen in hun dagelijkse werk. Het opensource framework Symfony is wereldwijd al meer dan 2 miljard keer gedownload, waardoor het een sterkte community van developers heeft gecreërd. Naast het Symfony framework heeft SensioLabs in 2015 Blackfire ontwikkeld, een oplossing die PHP-developers helpt de performance van hun code te verbeteren. Met de samenwerking met Smile, wil SensioLabs de technologische grenzen van PHP verder verleggen en web innovaties van de toekomst ontwikkelen.

  Fabien Potencier, mede-oprichter van SensioLabs, is zeer verheugd met de samenwerking: “SensioLabs is zeer snel gegroeid dankzij het talent van het team en het krachtige ecosysteem. Nu is het tijd voor een volgende stap: het bundelen van onze krachten met een grote operator die onze waarden deelt en onze expertise op waarde schat. Sterk ondernemerschap en een opensource cultuur is een integraal onderdeel van Smile’s DNA, wat ons gaat helpen onze ontwikkeling te ve>>

  Lees verder..

  0 0

  KPN wil de onbetwiste kwaliteitsprovider zijn met de beste diensten, klantenservice en netwerken en heeft met het KPN-merk de ambitie alle klantengroepen in de verschillende segmenten te bedienen, van voordeeldiensten tot premium diensten. Daarom gaat KPN alle focus leggen op het KPN-merk met gecombineerde diensten voor Nederlandse huishoudens en bedrijven.

  Om uitvoering te geven aan deze strategie, zal KPN in de loop van 2019 en 2020 het KPN-merk aanvullen met de sterke eigenschappen van de merken Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom. Voor klanten van deze merken verandert er niets. KPN heeft het voornemen om op termijn de dienstverlening van deze merken verder te laten gaan onder de vlag van het KPN-merk.

  “Met de focus op het KPN-merk gaan we de KPN-dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de afzonderlijke merken, zoals de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom”, zegt Jean-Pascal Van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN. “Hierdoor zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten. We starten bijvoorbeeld in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.”

  0 0

  Amersfoort, 14 januari 2019 – Uit onderzoek van Omnia Connect, de internetprovider voor de zakelijke markt, blijkt dat ruim een derde van de retailers (38%) geen idee heeft wat de kosten van hun internet-, telefonie- en back-updiensten zijn. Onder retailers met twee tot tien medewerkers ligt dit percentage nog veel hoger, namelijk 51 procent. Dat een groot aantal retailers geen inschatting kan maken staat lijnrecht tegenover het feit dat maar liefst 57 procent van de retailers zelf de internetverbinding in de winkel heeft geregeld. Daarnaast hebben retailers geen duidelijk beeld van de kosten voor telefonie (39%) en meer dan een kwart is onwetend over de back-up kosten (27%).

  IT-uitdagingen in de retailbranche
  Het aanleggen van een goede IT-infrastructuur om onder andere het kassasysteem en het voorraadbeheer op aan te sluiten, wordt door de retailers als grootste IT-uitdaging gezien (47%). Zeker onder grote retailers steekt het goed regelen van de IT-infrastuur met kop en schouders boven andere uitdagingen uit (70%), terwijl middelgrote retailers daarnaast ook het neerzetten van een omnichannel aanpak als een moeilijke opgave zien (24%).

  “Ondanks dat in de competitieve retailmarkt elke euro telt, valt het op dat er toch veel onwetendheid heerst als het gaat om de kosten van de verbindingen in winkels. Retailers vinden het vaak een moetje om te hebben en worden niet gelukkig van het bezig zijn met hun financiën en IT. Terwijl er juist voor hen kansen liggen om de business vooruit te helpen als zij de IT-infrastructuur goed hebben geregeld.” Aldus Tom Mulder, Managing Director bij Omnia Connect.

  Voor het hele onderzoek kunt u kijken op:

  0 0

  • Meerderheid consumenten wil vooraf weten of ze met een mens of chatbot communiceren
  • Vooral oudere consumenten geven voorkeur aan persoonlijk contact
  • 48,7% heeft echter geen bezwaar tegen chatbots als de vraag juist beantwoord wordt
  Hoofddorp, 14 januari 2019 - Consumenten stellen hun vraag voor bedrijven het liefst aan een medewerker van vlees en bloed via telefoon, per e-mail of in face-to-face contact. Slechts een klein deel van de consumenten (4,8 procent) heeft een voorkeur voor een chatbot of virtuele assistent. Tegelijk vindt bijna de helft (48,7 procent) ook dat zo lang de vraag maar juist wordt beantwoord, het niet uitmaakt of er contact is met een mens of een (chat)bot. Dat blijkt uit onderzoek onder 666 consumenten dat eind december in opdracht van HubSpot is uitgevoerd.

  Het grootste nadeel van chatbots is voor bijna 45 procent van de ondervraagden het gebrek aan persoonlijk contact. Bovendien hebben consumenten meer vertrouwen in mensen (7 op de schaal van 10) dan in chatbots (5.7) als het gaat om de wijze waarop met hun gegevens wordt omgegaan. Tevens geven de ondervraagde consumenten aan dat zij met name ergernis ervaren omdat chatbots hun vraag vaak niet goed begrijpen en geen nuance kunnen aangeven. Toch zien consumenten ook voordelen in de communicatie met een chatbot. Als belangrijkste pluspunt noemt een ruime meerderheid van de ondervraagden (56,1 procent) de tijdwinst. Consumenten hebben het idee dat ze sneller contact hebben met een geautomatiseerde gesprekspartner dan met een menselijke medewerker. Vooral jongere consumenten (18-30 jaar) vinden het directe contact met een chatbot of virtuele assistent een grote plus: ruim 80 procent noemt snelheid het belangrijkste voordeel.

  Vooraf duidelijkheid over gesprekspartner

  “Chatbots worden steeds geavanceerder en slimmer. Uit ons onderzoe>>

  Lees verder..

  0 0

  Nieuwegein, 14 januari 2019 - Als je precies weet wat er in en om een gebouw gebeurt, kun je bezetting, energieverbruik en onderhoud heel precies daarop aanpassen. De airco alleen aan in de bezette ruimtes, kamers reserveren op plekken waar vanwege zonlicht minder gestookt hoeft te worden, schoonmaakroutes inplannen aan de hand van daadwerkelijk gebruik, gebruik clusteren zodat je energie optimaal benut.

  15 januari: webinar De Toepassing van IoT in de bouw
  Dankzij IoT weten we steeds meer over een gebouw. Met sensoren kun je beweging, temperatuur, luchtkwaliteit en energieverbruik meten. Daardoor kun je het gebouw veel efficiënter en duurzamer beheren. Het idee is duidelijk. Maar hoe vertaal je dat concept naar de praktijk?

  Van concept naar praktijk
  Winvision organiseert samen met BeSense op 15 januari van 15:00 tot 16:00 uur het webinar De Toepassing van IoT in de bouw. Veel bouwers weten wel dat ze aan de slag moeten met IoT. Maar waar begin je? In dit webinar vertellen de experts van Winvision en BeSense hoe je - binnen een dag - van een doods object een slim en duurzaam gebouw kunt maken.

  De experts zijn Melle Lelieveld, Business Manager van Winvision en Thomas Thunnissen, Manager van BeSense. Het webinar wordt gepresenteerd door Niels Post van WebinarTV. Hier kun je je aanmelden voor dit webinar.

  BeSense en Winvision
  BeSense is sinds 2017 zeer succesvol in gebouwenbeheer met een compleet en innovatief sensorsysteem dat doorlopend en realtime gegevens verzamelt over het gebruik van een gebouw en ‘comfortwaardes’ meet, zoals temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 waardes, geluidsniveau en lichtintensiteit. Die gegevens zijn inp>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 760 | 761 | (Page 762) | 763 | newer