Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 438 | 439 | (Page 440) | 441 | 442 | .... | 759 | newer

  0 0

  Amsterdam, 22 maart 2016 - Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties voor toonaangevende organisaties wereldwijd, lanceert Pega Client Lifecycle Management (CLM), een applicatie die client-onboarding stroomlijnt en automatiseert. Dit is nog steeds een van de meest kostbare en tijdrovende processen voor internationale banken. Door complexe CLM-processen op wereldwijde schaal te organiseren en af te handelen in één uniforme applicatie, vermindert Pega CLM onboardingtijd met 70 procent en -kosten met 60 procent terwijl de klantervaring verbetert.

  Recent onderzoek toonde aan dat 88 procent van de banken de negatieve impact op client-onboarding tijden wijt aan de continu groeiende Know Your Customer (KYC) regelgeving. Dit vertraagt de omzettijd en vermindert tevredenheid en behoud van klanten. Pega CLM betekent een transformatie in de manier waarop onboarding van complexe entiteiten plaatsvindt, door traditioneel lineaire processen parallel aan te sturen. Zo coördineert Pega CLM alle stappen, van klantgoedkeuring (verrijking met extra informatie en KYC naar beoordeling van kredietwaardigheid, risico’s en juridische zaken) tot en met fulfilment, zowel in de front- als backoffice en voor meerdere regio's, producten en betrokkenen, op basis van vooraf gedefinieerde best practices. Zakelijke en institutionele banken evenals vermogensbeheerders kunnen hierdoor een eenvoudiger en kostenefficiënt systeem implementeren om sneller omzet te genereren en wereldwijde compliance te garanderen terwijl ze onderscheidend kunnen zijn in klantervaring.

  Pega CLM breidt de functionaliteit van Pega’s Onboarding applicatie uit om de complexiteit waarmee

  's werelds grootste financiële instelli>>

  Lees verder..

  0 0

  Het New Babylon Meeting Center in Den Haag heeft dankzij de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless een betrouwbaar netwerk waarmee zij alle bezoekers voorzien  van Wi-Fi. Doordat het oude netwerk het groeiende aantal bezoekers van de congressen niet meer kon ondersteunen, is er eind 2015 een geheel nieuw Wi-Fi netwerk geïmplementeerd door Nextlevel ICT.

  Het New Babylon Meeting Center biedt een plek waar men in alle rust kan werken en vergaderen. Hierbij beschikken zij over 15 flexibele vergaderruimtes en congreszalen waar diverse congressen of andere grote zakelijke evenementen worden georganiseerd. Tijdens al deze congressen en evenementen staat het netwerk onder een constante druk. Het Wi-Fi netwerk wordt door alle bezoekers intensief gebruikt. Zo gebruiken zij het om te kunnen skypen, televoting etc. Het vernieuwde netwerk weet al deze netwerkactiviteiten te ondersteunen zonder dat de performance van het netwerk verloren gaat en weet hierbij zonder problemen vele gelijktijdige gebruikers te ondersteunen.

  Voldoende netwerk performance
  Wegens de zware druk op het netwerk is er gebruik gemaakt van de Smart Wi-Fi producten van Ruckus Wireless zodat er hoge doorvoersnelheden en de beste performance kan worden geboden. Daarnaast moet het netwerk een stabiel signaal verzenden zodat de bezoekers hun verbinding niet verliezen. Om dit te kunnen bieden heeft Nextlevel ICT de Ruckus ZoneFlex R700 ingezet. Dit access point levert doorvoersnelheden tot wel 1300 Mbps en biedt ondersteuning aan 500 gelijktijdige gebruikers per access point.

  Binnen New Babylon zijn er vele openbare Wi-Fi netwerken aanwezig die allen met elkaar interfereren. Doordat de ZoneFlex R700 gebruik maakt van de BeamFlex technologie kan er ondanks deze storingsbronnen toch een stabiele Wi-Fi verbinding worden geboden. Deze technologie zorgt ervoor dat het access point opzoek gaat naar het meest ideale pad richting de gebruiker waardoor er meer ba>>

  Lees verder..

  0 0

  • Gratis tot 10.000 geteste views per maand
  • Meer conversies met hetzelfde aantal bezoekers
  • Grote klanttevredenheid
  Hardinxveld-Giessendam, 22 maart 2016 – Marketizator is sinds vandaag in Nederland beschikbaar. De prijswinnende conversie optimalisatie tool biedt meer dan andere aanbieders, zonder er iets voor terug te vragen. Het gratis pakket is een totaalpakket, dat toegang biedt tot alle functionaliteiten. Sterke punten van Marketizator zijn A/B en multivariate testen, personalisatie, segmentatie en (geavanceerde) enquêtes.

  "Marketizator is de meest complete conversie optimalisatie tool van dit moment," zegt Michel Aanen, die Marketizator naar Nederland haalde. "Daarnaast is Marketizator kostentechnisch aanzienlijk scherper dan andere tools op de markt. We hebben een levenslang gratis pakket op basis van maandelijks 10.000 geteste views. Waar andere aanbieders de tool uitkleden bij een gratis variant, zijn bij ons alle functionaliteiten 'gewoon' gratis beschikbaar."

  Marketizator is een 3-in-1 conversie optimalisatie tool die naadloos in iedere online marketingstrategie past. Je verhoogt eenvoudig conversies, laat je klantenbestand groeien, ontvangt waardevolle feedback en verbetert je processen. Na de gratis 10.000 geteste views krijg je automatisch bericht dat je limiet is bereikt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Kort na de oprichting won Marketizator in 2013 in Praag de StartUp Rally Prijs. Sindsdien volgen de successen elkaar snel op:
  • In januari 2014 verhoogt Creaton, een gerenommeerde dakproducent in Duitsland, zijn conversiepercentage met 350% dankzij Marketizator

  • In augustus 2014 laat TinaR, één van de belangrijkste spelers in de online kledingindustrie in Roemenië, zijn omzet met 48% stijgen door de real-time web personalisatie tool van Marketizator

  • In januari 2015 wordt Marketizator door G2Crowd.com verkozen tot de CRO tool met 'de hoogste score voor totale klanttevredenheid’.

  • Tussen september 2015 en december 2015 ontdekken meer dan duizend nieuwe gebruikers Marketizator

  • Maart 2016: Marketizator.nl beschikbaar in Nederland!
  Momenteel is Marketizator uitgerold in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en tal van Oost-Europese landen. Forbes, Samsung en Wordstream behoren tot de duizenden tevreden gebruikers.


  Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

  Plaatst u het bericht op internet dan kan gebruik gemaakt worden van de onderstaande links:

  Website: http://www.marketizator.nl/   
  Persinformatie: http://www.marketizator.nl/pers
  Vergelijking van optimalisatie tools: http://www.marketizator.nl/vergelijk
  Het verhaal achter Marketizator: http://www.marketizator.nl/verhaal

  Neem voor aanvullende informatie contact op met:

  Michel Aanen
  Country Manager Marketizator Nederland
  +31 184 745 255

  0 0

  Amsterdam, 22 maart 2016Interoute, eigenaar van een wereldwijd cloudserviceplatform en van een van Europa’s grootste netwerken, maakt vandaag bekend dat zijn Interoute Virtual Data Centre (VDC) Cloud platform de beste resultaten boekt in wide area network (WAN)-prestaties. In onafhankelijk onderzoek werden de datacenterlocaties in Amsterdam, Frankfurt, Londen, Madrid, Milaan, Parijs, New York en Santa Clara (Silicon Valley) vergeleken met clouddiensten van Amazon Web Services, Microsoft Azure en Rackspace.

  Prestaties van het netwerk zijn bepalend in de gebruikservaring van cloudgebaseerde softwareapplicaties. Weinig latency (netwerkvertraging) en een hoge throughput zorgen voor een responsieve, superieure ervaring voor gebruikers en laten een organisatie besparen op IT-kosten. Interoute VDC is een hypergeconvergeerd digitaal platform waarbij de cloud computing capaciteiten ingebouwd zijn in Interoute’s grote next-gen netwerk. Bij routering van data via de wereldwijde backbone, worden prestaties geoptimaliseerd en blijft netwerkvertraging tot een minimum beperkt.

  Het volledige rapport, inclusief de gebruikte onderzoeksmethode, is hier te downloaden.

  De belangrijkste onderzoeksresultaten voor Amsterdam zijn: 

  • Het netwerk van Interoute presteert 59 tot 403 procent beter tussen het Amsterdamse datacenter en het Amsterdamse user endpoint in vergelijking met Amazon, Microsoft en Rackspace.
  • Zowel Interoute als Microsoft beschikken over datacenters in Amsterdam. De providers scoorden als beste en op één na beste in de meeste tests. Echter bij Interoute treedt aanzienlijk minder latency op, wat resulteert in een hogere eindscore.
  Wereldwijd zijn de belangrijkste bevindingen:

  0 0

  Amsterdam, 22 maart 2016, – Quiver, een snelgroeiende Amsterdamse start-up op het gebied van digitale informatiebeveiliging die controle geeft over online gedeelde bestanden, heeft Lubbers De Jong in de arm genomen om de naamsbekendheid te vergroten. Gezamenlijk zullen de bedrijven het bewustzijn over het belang van het beveiligen van digitale documenten vergroten en hopen de bedrijven bij te dragen aan een veiligere manier van het online delen van bestanden.

  Het grote aantal gevallen van gelekte gevoelige informatie of bestanden die op onbedoelde wijze worden gebruikt, geeft genoeg rechtvaardiging voor de oplossing die Quiver biedt. Met Quiver’s file sharing oplossing kunnen gebruikers op een veilige manier digitale bestanden zoals afbeeldingen, video’s, en tekstbestanden delen, op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Dankzij Quiver kan de eigenaar van het bestand zien wie het document bekeken heeft, voor hoe lang en wat zij verder met dit bestand doen. Tevens kunnen restricties worden aangebracht in de rechten en zo bepaald worden wie het document wel en niet kan inzien.

  De bestanden die worden gedeeld, zijn dankzij de toepassing van Quiver altijd te traceren en met één druk op de knop weer worden terug te trekken, indien het in ongewenste handen valt. Zelfs als het bestand al gedownload is. Ook biedt Quiver de mogelijkheid om bestanden alleen tijdens een vooraf bepaalde tijdsperiode beschikbaar te stellen, of op een bepaalde locatie, bijvoorbeeld binnen een straal van één kilometer rondom een bedrijf of stad. Verder biedt de toepassing de mogelijkheid bestanden te beschermen tegen het maken van screenshots.

  Django Lor, CEO en oprichter van Quiver: ‘Het is bizar dat digitale beveiliging eigenlijk altijd neerkomt op het beveiligen van netwerken, terwijl vertrouwelijke bestanden vaak worden gedeeld via de mail of WeTransfer>>

  Lees verder..

  0 0
 • 03/22/16--08:40: Rittal wint IT-award
 • Bij de door Vogel IT-Medien gehouden lezersenquête won Rittal in de categorie “Racks & Containers“ de Readers' Choice Award 2015. De award bevestigt dat oplossingen zoals het serverrack TS IT tot de succesvolste producten in de IT-industrie behoren.

  Lezers van de zes bekende portals BigData-Insider, CloudComputing-Insider, DataCenter-Insider, IP-Insider, Security-Insider en Storage-Insider werden opgeroepen hun stem uit te brengen. In totaal gaven circa 28.000 IT-experts hieraan gehoor. De redacties stelden vooraf categorieën samen en maakten een voorselectie van bedrijven en producten die zich in het recente verleden bijzonder positief hebben onderscheiden.

  “Wij zijn heel blij met deze award. Het bewijst dat wij met name met ons TS IT-rack de wensen van onze klanten hebben begrepen en met succes hebben geimplementeerd,“ aldus Dieter Malzacher, hoofd IT-projecten bij Rittal GmbH.

  De categorie “Racks & Containers“, waarin Rittal de eerste plaats heeft verworven, omvat de centrale IT-oplossingen van Rittal. Hieronder vallen bijvoorbeeld het TS IT-rack en RiMatrix S, een modulair opgebouwde computerruimte. Het IT-rack TS IT van Rittal is geschikt voor netwerk- en servertoepassingen en biedt dankzij de vele modulaire uitvoeringen maximale flexibiliteit. De oplossing ondersteunt de technicus met een groot aantal installatiehulpen en slimme details, waardoor de montage aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

  In totaal biedt Rittal een breed scala aan IT-infrastructuuroplossingen. De oplossingen omvatten producten zoals IT-racks, systemen voor klimatisering en stroomverdeling tot aan complete computerruimten in containers. Het thema Industrie 4.0  (Smart Industry) speelt een belangrijke rol bij het samenstellen van het productassortiment, omdat een efficiënte IT-infrastructuur de basis vormt voor toekomstige productiesystemen.

  Rittal
  R>>

  Lees verder..

  0 0

  Voor de meeste online content geldt dat de vindbaarheid door verschillende zoekmachines de belangrijkste succesfactor is. Google verandert regelmatig zijn zoekalgoritme om ervoor te zorgen dat gebruikers de meest relevante resultaten als eerste te zien krijgen.

  Nog niet zo heel lang geleden was SEO redelijk overzichtelijk: mensen zochten op hun laptop via een paar steekwoorden naar relevante websites. Vandaag de dag zoeken we vaker op mobiele apparaten naar relevante lokale resultaten, gebruiken spraaktechniek om onze zoekopdracht in te spreken of krijgen de resultaten op een smartwatch te zien. Nu het internet langzaam maar zeker aan het transformeren is tot een Internet of Things - waar diverse apparaten (connected objects) aan verbonden zijn - worden de spelregels van zoekmachineoptimalisatie onherroepelijk veranderd.

  Van SEO naar COO?
  Sterker nog: misschien spreken we binnenkort van COO (Connected Object Optimisation) in plaats van Search Engine Optimisation (SEO). Dankzij de smartphone hebben we altijd en overal toegang tot informatie en dit zal alleen maar toenemen door de komst van nieuwe apparaten die met het internet zijn verbonden.

  Hoe kunnen we ons aanpassen aan deze nieuwe manier van informatie zoeken? OVH zet een aantal zaken op een rijtje die hierbij helpen:

  1. Zoekopdrachten zijn langer
  Zoekmachines moeten content beter ‘begrijpen’, zodat ze meer relevante en gepersonaliseerde resultaten tonen. Zoekopdrachten zijn de afgelopen jaren alleen maar langer geworden. Eerst zochten we op verschillende zoekwoorden en nu typen of spreken we volledige zinnen in als zoekopdracht met onze mobiele telefoon. Ruim twee jaar geleden installeerde Google Hummingbird; een volled>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 22 maart 2016 – Tijdens Summit 2016 in Las Vegas toont Adobe (Nasdaq:ADBE) verschillende innovaties binnen Adobe Marketing Cloud. Adobe Summit is een belangrijk industrie event gericht op de toekomst van marketing en zakelijke transformatie. Dit jaar heeft het evenement een recordaantal bezoekers met zo’n 10.000 deelnemers in totaal. Adobe presenteert niet alleen de belangrijkste technologische vernieuwingen op het gebied van marketing. Tijdens de conferentie zijn ook acteur George Clooney, ‘Silicon Valley’-ster Thomas Middledich en acteur en zanger Donny Osmond aanwezig om te vertellen over hoe hun persoonlijke merk zich ontwikkelt in de huidige digitale wereld. Executives van Cirque du Soleil, Comedy Central, Mattel, McDonalds en Royal Bank of Scotland zijn slechts enkele voorbeelden van de honderden merken die tijdens Adobe Summit spreken over hoe zij vooroplopen bij de volgende industriële ontwikkeling: de ‘ervaringsgericht ondernemen’ trend.

  Ervaringsgericht ondernemen
  De derde wave van zakelijke software komt eraan en zorgt ervoor dat producten en diensten op een nieuwe manier worden gecreëerd, geleverd en op de markt wordt gezet. Eerst was er de ‘backoffice’ wave met software-oplossingen voor interne processen zoals voorraadbeheer, salarisadministratie en de boekhouding. Hierna kwam de ‘front-office’ wave die ervoor heeft gezorgd dat bedrijven beter in staat zijn om hun data te stroomlijnen om de interactie met de klant te verbeteren. Voor beide waves geldt dat early-adopters van bedrijfssoftware een groot voordeel hebben op hun concurrenten. Op dit moment bevinden wij ons in de eerste fase van de derde wave.

  De enorme hoeveelheid informatie en kansen die ontstaan door de digitale revolutie hebben ertoe geleid dat de verwachtingen van consumenten naar een ongekend hoog niveau zijn gestegen. Er is maar é&ea>>

  Lees verder..

  0 0

  Dordrecht, 22 maart 2016 – Exertis GO Connect, Benelux-distributeur van Unified Communications endpoints, A/V solutions en Networking, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Huawei. Vanaf april 2016 is Exertis GO Connect officiële distributeur van het enterprise-portfolio van Huawei in de Benelux.

  De distributeur uit Dordrecht zal het enterprise UC&C-aanbod van Huawei toevoegen aan het portfolio. Dit palet varieert van netwerkoplossingen tot security- en city surveillance-oplossingen. Een van de hoogtepunten uit het portfolio zijn de Smart City-oplossingen. Dit zijn ICT-oplossingen voor het waarnemen, analyseren, integreren en vastleggen van videobeelden. Belangrijke onderdelen hiervan zijn de video surveillance-oplossingen, die bijvoorbeeld in stadcentra ingezet kunnen worden.

  “Huawei biedt een breed portfolio van innovatieve ICT-oplossingen die tegemoetkomen aan de behoefte van de wereldwijde, verticale industrie. Wij kunnen dit enkel bereiken door samen te werken met de beste partners wereldwijd”, zegt Moore Wu, Director WEU UC&C Solution Sales bij Huawei Enterprise Business Group. “Dat is de reden waarom wij een samenwerking zijn aangegaan met Exertis GO Connect in de Benelux-markt. Exertis GO Connect bezit de expertise en de value added services die perfect aansluiten bij onze waarden.”

  “Met de UC&C-producten uit het enterprise-portfolio van Huawei kunnen wij nu met trots zeggen dat we een merk in ons portfolio aanbieden dat daadwerkelijk alle vlakken van communicatie aanraakt”, zegt Christ-Jan Beljaars, Sales & Marketing Director bij Exertis GO Connect. “We voegen een topmerk toe aan ons aanbod waarmee wij onze resellers een sterkere positie geven op de markt. Op hun beurt kunnen onze resellers hun klanten weer sterker maken.”

  Meer productinformatie over het enterprise-portfolio van Huawei is te vinden op

  0 0

  ICT Automatisering N.V. (ICT) hereby announces the closure of its ICT Poland operation with effect of 31st May 2016.  Although ICT Poland realized an improvement in the past year, the Polish activities had not reached the necessary scale to continue to make the operation viable. Therefore, in a consolidating market, ICT has decided to focus its nearshoring strategy fully on Strypes Bulgaria which has already achieved healthy growth and has the clear potential to continue to expand its customer base.

  Nippon Seiki (Europe) B.V., a supplier to the automotive sector, is extending its European Technical Development offices and in close cooperation with ICT, has offered employment opportunities to members of the ICT PL technical team. This move fits well with Nippon Seiki’s current plan to increase local development resources to the European market.

  Jos Blejie, CEO of ICT: “We are confident that this transaction is in the best interest of all stakeholders, including the employees of ICT Poland and our customer Nippon Seiki. This transaction guarantees continuity for everyone and will allow ICT to fully focus on the expansion of Strypes Bulgaria.”

  The asset purchase agreement will be effectuated on 1 June 2016. Financial details will not be disclosed.

  ***

  ICT Group (ICT Automatisering N.V.) is a leading industrial technology solutions and services provider. Our specific industry knowledge of various markets, enables us to realize innovative solutions. Over 750 passionate technical specialists are working for the ICT Group. The main subsidiaries of the ICT Group are: ICT Netherlands (ICT Automatisering Nederland B.V.), Strypes (Strypes EOOD Ltd.), Raster (Raster Industriële Automatisering B.V. and Raster Products B.V.), Improve (Improve Quality Services B.V.) and BMA (Buro Medische Automatisering B.V.) (51%). For more information: www.ict.eu>>

  Lees verder..

  0 0

  Volgens het vandaag gelanceerde trendrapport van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) van Sogeti is DevOps de manier voor traditionele organisaties om disruptie de baas te blijven. DevOps gaat uit van het principe dat ontwikkeling (Development) en beheer (Operations) van (digitale) producten en diensten samen optrekken. Dit trendrapport van VINT met de titel ‘Digitale disruptie de baas met DevOps’ is de laatste in de reeks van vier ‘Design-to-Disrupt’ onderzoeksnotities.

  Organisaties die volgens de DevOps-methode werken, weten op voorhand dat hun nieuwe digitale product een succes wordt omdat klanten vanaf de geboorte actief betrokken zijn bij de ontwikkeling. Dezelfde bedrijven werken niet meer langs de lijnen van de traditionele organisatiestructuren van silo’s en afdelingen. Multidisciplinaire teams van deze bedrijfsmedewerkers zijn zo betrokken en gemotiveerd alsof ze voor hun eigen startup werken. Met de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor zowel ontwikkeling van nieuwe producten en diensten als de gehele levenscyclus daarvan, komt er een einde aan het elkaar de schuld geven als het misgaat. De obsessieve focus op klantwaarde zorgt ervoor, dat tijd besteden aan eindeloos vergaderen, doelloze rapporten invullen of andere bureaucratische processen ook voorbij is.

  Volgens het rapport kan het niemand zijn ontgaan dat onze economie verschuift van technology push naar customer pull, van disconnected klanten naar klanten die altijd en overal verbonden zijn, van overspannen verwachtingen van aandeelhouders naar hooggespannen klanteisen, van leveren naar ontdekken, van langzame adoptiecurves naar razendsnelle marktintroducties, van oude naar nieuwe verdienmodellen en van het niet exact begrijpen wat men met de technologie aan moet naar ‘everybody gets it’. Kortom, het tijdperk van de digitale onderneming die alle digitale mogelijkheden be>>

  Lees verder..

  0 0

  Maarssen, 23 maart 2016 – De gemeenten Brielle, Nissewaard en Westvoorne op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten krijgen dedicated verbindingen uit het glasvezelnetwerk van Eurofiber, dat hun drie stadhuizen, ruim twintig nevenlocaties en twee datacenters verbindt. De snelle en betrouwbare glasvezelring vormt de basis voor alle gemeentelijke toepassingen. Bovendien biedt het netwerk het bedrijfsleven op Voorne-Putten de mogelijkheid om de aansluiting te maken naar het landelijke glasvezelnetwerk van Eurofiber. De digitale infrastructuur ondersteunt zo een ‘Smart Society’ op het eiland. Syntrophos, het Shared Service Center van Brielle, Nissewaard en Westvoorne, tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met Eurofiber voor het gebruik van het glasvezelnetwerk. Door het afsluiten van deze overeenkomst kan Eurofiber starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. De eerste schop gaat eind maart in de grond.

  Online dienstverlening burgers verbeteren
  Hans Hartzema, directeur van Syntrophos: “Alles wat de gemeenten doen, van de sociale dienst tot burgerzaken, gaat straks over dit netwerk. De hoge veiligheid en stabiliteit zijn heel erg belangrijk. Met deze dubbel uitgevoerde glasvezelring zijn alle gemeentelijke toepassingen altijd beschikbaar. De hoge snelheid van de verbinding met het internet helpt bovendien de online-dienstverlening van de gemeenten te verbeteren. Burgers verwachten tegenwoordig 24 op 7 service, dus dat is van vitaal belang.”

  Digitale ontsluiting grote plus voor bedrijfsleven
  Dirk van der Schaaf, wethouder van de gemeente Nissewaard en voorzitter van het bestuur van Syntrophos, benadrukt het belang van het gemeentelijke glasvezelnetwerk voor de economie van Voorne-Putten. “Er zitten allerlei ondernemingen op het eiland, van recreatie- en transportbedrijven tot agrarische industrie. Ook onderwijs- en zorginstellingen>>

  Lees verder..

  0 0

  Maassluis, 22 maart 2016 – Uit onderzoek gehouden op de World Hosting Days blijkt dat de public cloud niet als bedreiging wordt gezien voor cloud- en hosting providers. Het onderzoek is door cloud provider Amsio en datacenterleverancier Interxion gehouden onder 269 bezoekers van de World Hosting Days, de grootste en drukst bezochte hosting gerelateerde beurs ter wereld.

  Slechts 28 procent van de respondenten ziet de public cloud als een serieuze bedreiging voor cloud- en hosting providers. Het merendeel maakt zich dus geen zorgen. Cloud providers die geen public cloud-strategie toepassen, zullen volgens deze respondenten over vijf jaar gewoon nog bestaansrecht hebben. Wel wordt verwacht dat tegen die tijd 56 procent van alle applicaties in de public cloud zal draaien.

  Security grootste nadeel public cloud
  44 procent van de respondenten maakt momenteel zelf geen gebruik van een public cloud. Indien er wel gebruik wordt gemaakt van een public cloud, dan is dat meestal Amazon (18%) of Microsoft Azure (17%).

  Schaalbaarheid en flexibiliteit worden met respectievelijk 57 en 49 procent als de grootste voordelen van een public cloud gezien door de respondenten. De prijs is met 35 procent goed voor een derde plek. Security (46%) en het feit dat er geen lokale support is (28%), worden als grootste nadelen van een public cloud gezien. Ook het gebrek aan ‘op maat gemaakte oplossingen’ in de public cloud wordt door 21 procent als groot nadeel gezien.

  Hybrid cloud het meest populair
  Aan de respondenten is gevraagd welk cloud-model de voorkeur heeft als het gaat om het hosten van de IT-infrastructuur. Hierbij geeft 39 procent de voorkeur aan een hybride model, gevolgd door private cloud (31%) en public cloud (15%). On premise is het minst populair.  

  Managed Public Clouds van Amsio
  Volgens Gerben van Leeuwen, directeur van Amsio, bevestigt dit onderzoek wat hij in de markt ook ziet: “Bij een groot aantal van onze klanten wordt de locatie van de infrastructuur de komende jaren steeds minder relevant. Daar spelen wij op in door Managed Services op de public cloud te leveren, waarmee wij inzicht geven in de performance, beschikbaarheid en op welke manier workloads het beste afgehandeld kunnen worden.”

  Michael van den Assem, Algemeen Directeur van Interxion Nederland: “Elke organisatie die een migratietraject naar de cloud start, ziet zich voor de uitdaging geplaatst om bestaande IT-infrastructuur in een hybride omgeving optimaal functionerend te krijgen. Het is zaak om de applicaties die lokaal draaien op een veilige manier en met de best mogelijke prestaties te verbinden met de applicaties die in de cloud zijn ondergebracht.”

  -----------------------------------------------------------

  Profiel respondenten
  De respondenten werken voornamelijk in Duitsland en Nederland. 56 procent van hen is Hosting Service Provider of Independent Software Vendor en werkt voor een bedrijf dat meer dan vijftig werknemers bevat. De World Hosting Days werd door de meerderheid voor de tweede keer bezocht.

  Over Amsio
  Amsio biedt sinds ruim 15 jaar een breed scala aan managed- en cloud services voor het bedrijfsleven. Met meerdere gecertificeerde datacenters en eigen IP netwerk is Amsio uniek gepositioneerd om goede beheerde infrastructuur- en hybride cloud oplossingen te leveren. Amsio is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en werkt met partners voor partijen als KLM, Heineken en TNT Post. Meer informatie kunt u vinden op www.amsio.com.
   
  Over Interxion
  Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 41 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen en energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheden en beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

  Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 7 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie. Meer informatie kunt u vinden op www.interxion.nl.

  Logo Amsio: https://www.amsio.com/wp-content/themes/amsio/images/amsio.png 
  Infographic: https://www.amsio.com/wp-content/uploads/2016/03/Infographicamsio2016.pdf

  0 0

  • Omzet vierde kwartaal $544 miljoen, 17 procent meer dan het voorgaande jaar of 21 procent op basis van constante valuta; omzet volledige boekjaar $2,05 miljard, 15 procent meer dan het voorgaande jaar of 21 procent op basis van constante valuta

  • Omzet uit abonnementen vierde kwartaal $480 miljoen, 18 procent meer dan het voorgaande jaar of 22 procent op basis van constante valuta; omzet uit abonnementen in boekjaar 2016 bedraagt $1,80 miljard, 16 procent meer dan het voorgaande boekjaar en 22 procent op basis van constante valuta

  • Operating cash flow vierde kwartaal $247 miljoen, 14 procent meer dan het voorgaande jaar; operating cash flow volledige boekjaar $716 miljoen, 15 procent meer dan het voorgaande jaar

  • Year-end deferred revenue balance $1,72 miljard, stijging van 16 procent ten opzichte van voorgaande jaar

  Amsterdam, 23 maart 2016 – Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplossingen, heeft de resultaten bekend gemaakt van het vierde kwartaal en van het boekjaar 2016 dat afliep op 29 februari 2016.

  “De toenemende mate waarin grootzakelijke bedrijven kiezen voor hybride cloudinfrastructuren en opensourcetechnologieën zorgde voor deze goede resultaten. Dit vierde kwartaal is het 56e opeenvolgende kwartaal van omzetgroei, wat leidt tot een jaaromzet van meer dan $2 miljard”, aldus Jim Whitehurst, president en chief executive officer van Red Hat. “Klanten willen technologieën die de ontwikkeling, implementatie en life-cycle management van applicaties in hybride cloudomgevingen moderniseren. Veel klanten vertrouwen op Red Hat voor zowel de infrastructuur als de applicatieontwikkelplatformen om hun zakelijke applicaties in fysieke, virtuele, private en publieke cloudomgevingen veilig en consistent te laten draaien.”
  >>

  Lees verder..


  0 0

  Breda, 23 maart 2016 – Circa 86 procent van de bedrijfsvestigingen maakt gebruik van financiële software. Dat kan een financiële module zijn van een ERP-pakket of een opzichzelfstaand financieel pakket. In 2011 draaide bij 52 procent de gebruikte oplossing nog op de eigen locatie, in de afgelopen vijf jaar is dit gedaald naar 35 procent. In dezelfde periode is het percentage dat zegt de financiële administratie door een externe dienstverlener te laten hosten of gebruik te maken van een cloudoplossing toegenomen van 8 procent naar 30 procent. Het gebruik van een financiële oplossing die op een moeder- of zusterlocatie draait, vertoont een licht dalende trend, van 32 procent in 2012 naar 27 procent nu. Dit blijkt uit analyse van Computer Profile op basis van ruim 5.000 interviews met ICT-functionarissen van Nederlandse bedrijfsvestigingen met ten minste 50 medewerkers op locatie.  Per locatie kunnen er meerdere financiële pakketten worden gebruikt, waarvan er bijvoorbeeld één on-premise en één in een private cloud draait. De som van on-premises, hosted en cloud en bij moeder- of zusterlocaties ligt daarom hoger dan 86 procent (het percentage locaties dat aangeeft gebruik te maken van een financiële toepassing).

  Kijkend naar het totaal aantal softwareoplossingen dat gebruikt wordt voor de financiële administratie, dan blijkt SAP de meest genoemde leverancier (21%). Exact staat op nummer twee met ruim 15 procent en Microsoft sluit de top drie met bijna 12 procent.


  0 0

  Utrecht, 23 maart 2016 – Veeam® Software, leverancier van oplossingen voor Availability for the Always-On Enterprise™, introduceert Direct Restore to Microsoft Azure. Deze voorgeconfigureerde Azure-appliance is nu gratis te proberen in de Microsoft Azure Marketplace en biedt cloud-restore voor Veeam Backup & Replication™ en Veeam Endpoint Backup™. Gebruikers kunnen hiermee on-premise workloads herstellen en migreren naar de cloud via een geautomatiseerd fysiek-naar-virtueel- en virtueel-naar-virtueel-conversieproces.

  Marktanalistenbureau IDC ziet momenteel al een overstap naar de hybride cloud en verwacht dat die binnenkort nog sneller gaat. Uit een recent onderzoek van IDC Research komt het volgende naar voren: “Afhankelijk van de precieze definitie van een hybride cloud heeft 20 tot 45 procent van de respondenten inmiddels een – wat zij noemen – hybride-cloudstrategie geïmplementeerd. Daarnaast hebben bijna alle respondenten plannen – in enige vorm – voor een hybride cloud.”

  “In 2018 is meer dan de helft van de IT-infrastructuren en software bij grote ondernemingen cloudgebaseerd, en in 2020 is dat 60 tot 70 procent”, schrijft Frank Gens, senior vicepresident en chief analyst bij IDC Research1. “Een strategie voor digitale transformatie doorvoeren zonder een basis van cloud-IT is dan volstrekt onmogelijk.”

  Om te voldoen aan de nieuwe uitdagingen die spelen bij de versnelling van cloudadoptie, biedt Direct Restore to Azure de mogelijkheid om op Windows gebaseerde virtual machines, fysieke servers en endpoints snel te restoren naar Azure om zo de impact op de business zo klein mogelijk te houden. Daarnaast stelt de nieuwe feature gebruikers in staat geplande workloadmigraties van on-premise naar de cloud uit te voer>>

  Lees verder..

  0 0

  In de eerste helft van 2015 werden bijna 3.000 lekken in software gevonden (bron: Microsoft). Patches die lekken kunnen dichten laten vaak op zich wachten. In Versie 14 van de zakelijke oplossingen, die G DATA vandaag op Infosecurity.be in Brussel presenteert, heeft G DATA een exploitbeveiliging geïntegreerd. De technologie beschermt clients in het zakelijke netwerk tegen beveiligingslekken in de software die binnen het netwerk is geïnstalleerd. Met de optionele Netwerk Monitoring Tool, maakt G DATA zijn zakelijke oplossingen nog gebruiksvriendelijker en functioneler. Versie 14 zal in april 2016 beschikbaar zijn.

  Het misbruiken van beveiligingslekken in software door zogenaamde exploits is een effectieve methode voor cybercriminelen om computers te infecteren met malware. Niet elk beveiligingslek wordt snel gedicht met een patch, waardoor criminelen de kans hebben om er misbruik van te maken. Met G DATA’s exploitbeveiliging zijn clients nog voor het uitrollen van de patch, beschermd tegen dit misbruik.

  G DATA PATCH MANAGEMENT
  Geen enkele techniek is beter in het beveiligen van zwakke plekken dan het uitvoeren van patches. Daarmee wordt het gat in de muur als het ware mee dichtgemetseld, waar andere technieken niet verder komen dan het plaatsen van een schutting of een raam. Met de aanvullende module G DATA PATCH MANAGEMENT hebben gebruikers een goed overzicht van alle software binnen hun netwerk en alle patches die daarvoor beschikbaar zijn. Patches worden op basis van prioriteit gecategoriseerd. Alle aangeboden patches zijn uitvoerig getest en daarmee veel veiliger dan de patches die rechtstreeks via de leverancier van de betreffende software binnen komt.

  Downtime voorkomen met de Network Monitoring Tool
  G DATA lanceert met Versie 14 de optionele Network Monitoring Tool. Beheerders kunnen deze tool gebruiken om van elke plek ter wereld de apparaten en diensten binnen het bedrijfsnetwe>>

  Lees verder..

  0 0

  GGZ Noord-Holland-Noord (GGZ NHN) heeft RAM Infotechnology geselecteerd voor de implementatie van een nieuw platform voor de ICT-dienstverlening. eCumulus is het private cloud platform waarmee vanaf  december 2016 alle 1.700 medewerkers van GGZ NHN aan de slag gaan. Onderdeel van de dienstverlening zijn de eCumulus Workspace, de hosting van de verschillende applicaties en het mobiel werken op basis van verschillende devices voor ambulante medewerkers.

  Rob de Ruiter, Hoofd ICT, Zorgapplicaties en Services GGZ NHN: ‘Met eCumulus van RAM kiezen we strategisch voor een platform wat qua kwaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit, informatieveiligheid en toekomstige mogelijkheden aansluit op de ambities van GGZ NHN. Door de transparante en flexibele kostenstructuur van eCumulus biedt deze keuze voor GGZ NHN bovendien goed zicht op de exploitatiekosten en een besparingspotentieel voor de toekomst. Wij houden zelf als zorgorganisatie de regierol, terwijl RAM een groot deel van de operationele beheertaken verzorgt en wij ons daardoor meer kunnen focussen op innovatie in de zorg en de bedrijfsvoering zelf door juiste en snelle inzet van nieuwe ICT mogelijkheden.’

  Niels van Peer, Commercieel Directeur van RAM Infotechnology: ‘De keuze voor RAM is gebaseerd op een uitgebreide marktverkenning in 2015 door GGZ NHN in samenwerking met VOISS (www.voiss.nl). Naast de voordelen van eCumulus hebben ook de brede ervaring van RAM in de Zorgsector en de klik tussen onze beide organisaties meegespeeld in deze keuze. Met eCumulus legt GGZ NHN een stevig fundament voor de  zorg en ICT-trends die in Nederland een rol spelen op het gebied van ketenzorg, M-health en Connected health. We kijken er naar uit om samen met GGZ NHN de verdere stappen te gaan nemen.’

  eCumulus is een complete suite van diensten, modulair opgezet rondom ICT voor werkplekken. Medewerkers krijgen een werkomgeving aangepast aan het device waarmee ze werken en de applicaties en data die zij nodig hebben voor hun werk.

  RAM Infotechnology levert als premium Cloud Service Partner veel private, publieke en hybride clouddiensten binnen de Gezondheidszorg en (semi-)Overheid. In 2014 heeft RAM een geheel nieuw eigen datacenter in Utrecht in gebruik genomen.

  GGZ NHN is de regionale specialist in Noord-Holland-Noord voor geestelijke gezondheidszorg bij ernstige psychiatrische klachten. Haar missie is ‘Beter worden doe je thuis’.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Voor de redactie – niet voor publicatie - Voor de redactie – niet voor publicatie

  Neem voor meer informatie contact op met Niels van Peer:

  RAM Infotechnology
  Ptolemaeuslaan 69
  3528 BR Utrecht
  Tel.: 030 2 390 390
  E-mail: marketing@ram-it.nl
  Website: www.ram-it.nl

  0 0

  Veenendaal, 23 maart 2016Elan Wonen, een ambitieuze woningcorporatie in de regio Haarlem, Heemstede en Velsen met 7000 woningen en 1000 andere gebouwen, stapt na een zorgvuldige selectie over op Dynamics Empire, de innovatieve ERP-oplossing van cegeka-dsa. De oplossing ondersteunt de volledige bedrijfsvoering op het gebied van wonen, vastgoed en financiën, inclusief efficiënte klantondersteuning.

  Elan Wonen was al gebruiker van software van cegeka-dsa, maar heeft zich voor een grootschalige vernieuwing van het primaire systeem georiënteerd op een aantal oplossingen van diverse aanbieders. Na een grondige evaluatie is Elan Wonen wederom uitgekomen bij cegeka-dsa. De implementatie van Dynamics Empire zal volgens planning in het vierde kwartaal van dit jaar worden afgerond.

  Chris Schaapman, directeur-bestuurder van Elan Wonen: “Onze verwachtingen zijn hoog gespannen. Het nieuwe systeem biedt ons alle kansen voor een optimalisatie van de werkprocessen en het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders. Optimaliseren én digitaliseren van onze processen – en in die volgorde, want die is voor ons belangrijk - kan allebei met adequate ondersteuning vanuit cegeka-dsa. We werken al met hen en waren op zoek naar een nieuw ERP-systeem. Na selectie op inhoud en prijs, kwamen wij opnieuw uit bij cegeka-dsa. Op basis van de eerste oefeningen met Empire binnen heel onze organisatie zijn we enthousiast over de mogelijkheden en zien wij uit naar de implementatie.”

  Hein Brockhoff, commercieel directeur van cegeka-dsa: ”We zijn natuurlijk verheugd dat ElanWonen wederom voor ons heeft gekozen. We zien hierin ook de bevestiging dat Dynamics Empire erg goed aansluit op de efficiencyslag die woningcorporaties momenteel moeten maken. Elan Wonen kan met Dynamics Empire een betere dienstverlening,>>

  Lees verder..

  0 0

  De overgang naar de zomertijd in de nacht van zaterdag op zondag betekent voor ongeveer 200.000 Nederlandse werknemers een uurtje minder werken. Het gaat om medewerkers in ploegendiensten die aan het werk zijn als de klok een uur vooruit wordt gezet. 

  Dat blijkt uit berekeningen van Paralax Planning Solutions, een leverancier van personeelsplanningssoftware. De meeste nachtdiensten worden gedraaid in de vervoerssector, zorg, industrie en horeca¹. 

  Volgens Rob Buikema, directeur van Paralax, levert de overgang naar de zomertijd geen problemen op in de personeelsplanning: “Systemen passen zich hier automatisch op aan, wat in de praktijk inhoudt dat nachtwerkers tijdens de overgang naar de zomertijd gewoon een uurtje minder worden ingeroosterd. In oktober, als de klok een uur terug wordt gezet in de overgang naar de wintertijd, draaien medewerkers in ploegendiensten juist weer een uurtje extra.” 

  Uitgaande van een gemiddeld uurloon van 17 euro scheelt dit het bedrijfsleven 3,4 miljoen euro. “Dat gaat wel gepaard met een uurtje minder omzet; zo kunnen cafés een uur minder lang open zijn, waardoor er ook minder barinkomsten zijn.”

  Ongeveer 7 procent van de Nederlandse beroepsbevolking werkt regelmatig ’s nachts². Op een een gemiddelde nacht is de helft van deze groep aan het werk³. Naar verwachting zijn iets meer dan 200.000 Nederlanders aan het werk op het moment dat de klok wordt verzet van 2 naar 3 uur.

  ____________________

  ¹ Bron: Gezondheidsraad
  ² Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek
  ³ De >>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 438 | 439 | (Page 440) | 441 | 442 | .... | 759 | newer