Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 677 | 678 | (Page 679) | 680 | 681 | .... | 763 | newer

  0 0

  Nijmegen, 27 maart 2018LCG, consultancy- en trainingsbureau gespecialiseerd in Lean en Agile, is vanavond door Great Place to Work voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot nummer één Best Workplace. Dit jaar voor het eerst in de categorie ‘Medium sized Workplaces’, de afgelopen drie jaar in de categorie ‘Small & Young Workplace’. Een Great Place to Work kenmerkt zich door een hoge mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de organisatie waarvan het werkgeversbeleid (Trust Index©) en de tevredenheid van medewerkers (Culture Audit©) het beste scoren.

  Resultaten
  LCG werd vanavond geprezen om de manier waarop ze aan de slag is gegaan met de feedback van vorig jaar.

  • De organisatie werkte aan een nieuwe salaris- en bonusstructuur. De salarissen werden intern geopenbaard en iedereen was betrokken bij het ontwikkelen van een systeem waarin gelijkheid en transparantie centraal staan.
  • De organisatie heeft gezamenlijk jaardoelen gesteld en de verbeterprojecten die nodig zijn om de doelen te behalen benoemd.
  • Het inwerktraject is verder uitgebreid met een LCG-gids die een nieuwe medewerker in de beginfase begeleidt, de introductie van een Mystery Phone en de hulpvragenapp.
  Door deze ontwikkelingen werkt LCG actief aan het behouden en versterken van het medewerkersgeluk. Dat LCG mikt op het vergroten van het geluk van hun medewerkers is geheel in lijn met hun 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk in Nederland.

  In de Trust Index en Culture Audit is LCG getoetst op geloofwaardigheid (94%), respect (94%), eerlijkheid (95%), trots (95%) en kameraadschap (97%). Medewerkers kregen in het onderzoek de volgende stelling voorgelegd: ‘LCG vind ik een ‘Great Workplace’. Uit de resu>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 maart 2018 - Konica Minolta heeft de RobecoSAM Gold Class 2018 award voor Corporate Sustainability toegekend gekregen. Konica Minolta was in 2018 de enige onderneming die een Gold-classificatie ontving in de industriesector Computers & Peripherals en Office Electronics.

  In 2017 werden meer dan 3.500 toonaangevende bedrijven uitgenodigd om deel te nemen aan de RobecoSAM Corporate Sustainability Assessment (CSA) die werd uitgevoerd door de Zwitserse SRI-onderzoeksspecialist. Het recordaantal deelnemende ondernemingen laat duidelijk zien dat duurzaamheid hoog op de agenda van het bedrijfsleven staat.

  “Wij zijn erg trots deze award te mogen ontvangen als erkenning van ons streven om maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal te stellen bij al onze zakelijke activiteiten", zegt Xavier Biermez, Managing Director van Konica Minolta Business SolutionsBelgiëen Nederland. “Wij geloven dat de innovaties die wij onze klanten bieden een belangrijke rol kunnen spelen bij het helpen beschermen van het milieu en het aangaan van de uitdagingen rond globalisering."

  Het Sustainability Yearbook biedt een podium aan de top 15 procent van ondernemingen in elke industriesector op basis van hun CSA-score voor milieu-, sociale en economische inspanningen. Van de beursgenoteerde ondernemingen worden de leiders in het jaarboek vervolgens op basis van hun prestaties onderscheiden met de Gold, Silver of Bronze klasse. Binnen elke branche ontvangen de best presterende ondernemingen, zoals Konica Minolta, de RobecoSAM Gold Class award.

  Voor de beoordeling van ondernemingen in de sector Computers & Peripherals en Office Electronics richtte RobecoSAM zich op criteria die economische, milieu- en maatschappelijke factoren omvatten, zoals directievoering, privacybescherming en integraal beheer van de toeleveringsketen, het omgaan met gevaarlijke stoffen, operationele eco-efficiëntie en product>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 maart 2018 - Intigris en Xelion zijn een samenwerking aangegaan waarbij wordt geïnvesteerd in een zeer uitgebreide integratie van Salesforce met het Xelion VoIP platform. Deze integratie zal de krachten van het Xelion en het Salesforce platform combineren om sales en service medewerkers te laten profiteren van de meest moderne tools om klanten nog beter te helpen.

  Xelion - het grootste in Nederland ontwikkelde VoIP telefonie platform voor organisaties, biedt al langer integratie met Salesforce die door verschillende bedrijven wordt gebruikt om telefonie en CRM te integreren. “Door de introductie van de market place waarin vele tientallen add ons voor Xelion gebruikers beschikbaar komen, neemt de aandacht voor integratie toe. Diverse organisaties hebben gevraagd om een veel uitgebreidere koppeling met Salesforce waarmee zij hun bedrijfsprocessen verder kunnen optimaliseren”, aldus Arthur van den Ende, directeur Xelion.

  Het Amsterdamse Intigris is al jarenlang Salesforce partner en ontwikkelt toepassingen die in combinatie met Salesforce zorgen voor slimmere business. Hans Nieuwenhuis, directeur Intigris zegt hierover: “We zien de vraag naar integratie met een volwassen VoIP platform toenemen. De huidige koppelingen die in de Salesforce AppExchange worden geboden zijn of beperkt in functionaliteit of hebben niet echt een focus op de Europese markt. Een samenwerking met Xelion is interessant omdat het een behoefte van klanten invult en omdat Xelion internationaal aanwezig is.”

  Een uitgebreide beschrijving van de functionaliteit van de nieuwe Salesforce CTI integratie is in de Xelion market place beschikbaar. De eerste klanten zullen binnenkort over kunnen overstappen. De koppeling zal direct na lancering beschikbaar zijn in Nederland, Engeland en Duitsland.

  0 0

  Hoofddorp – Riverbed®, de Digital Performance Company™, is door Gartner voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot Leader in het ‘2018 Magic Quadrant for Network Performance Monitoring and Diagnostics’. Daarnaast behoudt het bedrijf zijn positie als Challenger in het Gartner ‘2018 Magic Quadrant for Application Performance Monitoring Suites’. Hier en hier zijn de volledige rapporten in te zien.

  Het volledige Engelstalige bericht leest u hieronder.  Riverbed Maintains Leader and Challenger Positions in 2018 Gartner Magic Quadrant for Network Performance Monitoring and Diagnostics and the Magic Quadrant for Application Pe>>

  Lees verder..

  0 0

  Er verschenen ruim 8,4 miljoen nieuwe typen malware voor de pc, omgerekend 16 verschillende nieuwe soorten kwaadaardige software per minuut, in 2017 - een nieuw negatief record. Ralf Benzmüller, woordvoerder van het G DATA SecurityLab, analyseert en beoordeelt de situatie in zijn nieuwste blogartikel.

  Het aantal malwaretypen neemt nog altijd gestaag toe. Terwijl de prognose begin 2017 nog rond de 7,41 miljoen nieuwe schadelijke programma’s voor dat jaar lag, telde de G DATA-experts er bijna 1 miljoen meer: precies 8.400.058.

  "De meest opvallende en ernstige bedreiging voor computers is ransomware. Dat zal voorlopig niet veranderen", zegt Ralf Benzmüller. In zijn gedetailleerde blogpost "Malware Figures 2017" vat hij samen hoe de getallen tot stand komen, welke trends eruit kunnen worden afgeleid en welke malwarecategorieën en "potentially unwanted programs" (PUP) het vaakst voorkomen. "Duidelijk is dat de toename van ransomware achter blijft bij de toename van adware en zogenaamde Coin Miners die de rekenkracht van de computer misbruiken om cryptovaluta te stelen. Maar door de enorme impact van gijzelsoftware is het toch van groot belang om je pc en bestanden ertegen te beschermen”, waarschuwt Benzmüller. En dus geldt: het besturingssysteem updaten, programma's up-to-date houden en een IT-beveiligingssoftware installeren die proactief beschermt tegen cyberaanvallers.

  Over G DATA
  IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Ruim 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

  Als Duitse onderneming is G>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 28 maart 2018 – 48 procent van de IT-beveiligingsteams van grote ondernemingen vermoedt dat hun organisatie al is gehackt, zonder dat dit is opgemerkt.[1] Om dreigingen binnen bedrijfsnetwerken weer zichtbaar te maken en de reactietijden te verkorten, lanceert Kaspersky Lab het nieuwe platform Kaspersky Threat Management and Defense, dat de krachten van Kaspersky Anti Targeted Attack, Kaspersky Cybersecurity Services en Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) bundelt voor een complete aanpak.  Stap 1: ontdek de meest ongrijpbare dreigingen met Kaspersky Anti Targeted Attack
  Vaak gedragen gerichte aanvallen zich als een dodelijke ziekte: ze dringen door tot de kritieke systemen van een organisatie en houden zich jarenlang verborgen, ondertussen onherstelbare schade aanrichtend. Afzonderlijke symptomen kunnen misleidend zijn en alleen een volledig onderzoek leidt tot de juiste diagnose. Als onderdeel van het Threat Management and Defence-platform doet Kaspersky Anti Targeted Attack precies dat. Met een uitgebreide reeks technologieën voor de detectie van voorheen onbekende dreigingen en gerichte aanvallen, brengt het verschillende compromitterende indicatoren binnen het netwerk met elkaar in verband. Zo helpt het bedrijven zelfs de meest complexe aanvallen bloot te leggen.

  Nauwkeurige detectie wordt bereikt door de toepassing van technologieën en mogelijkheden van een nieuwe generatie, zoals dreigingsanalyses en correlatie-algoritmen volgens machine learning, geavanceerde sandbox-technologie en analyse van netwerkverkeer. Dit alles wordt ondersteund door de beschikbare metadata voor het analyseren van de telemetrie van endpoint- en netwerkse>>

  Lees verder..

  0 0

  Venlo, 28 maart 2018 - De cloud zorgt ervoor dat de rol van de firewall verandert. Integratie met de cloud is inmiddels een absolute vereiste voor een moderne firewall, evenals een prijsstructuur die past bij inzet van de cloud. Dit zijn enkele uitkomsten van een onderzoek dat Barracuda heeft gehouden onder 600 IT-professionals uit de hele wereld, die verantwoordelijk zijn voor cloud omgevingen. Het resulterende rapport ‘Firewalls and the Cloud’ geeft een goed inzicht in de ervaringen met en ideeën over cloud security.

  Enkele belangrijke uitkomsten

  • De cloud zorgt ervoor dat er andere eisen gesteld worden aan firewalls
   Ruim acht op de tien (83%) respondenten is bezorgd over het gebruik van traditionele firewalls in de cloud. Daarvan zegt 39 procent dat de traditionele de prijs- en licentiestructuren niet geschikt zijn voor de cloud, terwijl 34 procent zegt dat het gebrek aan integratiemogelijkheden verdere automatisering van de cloud afremt. Dit zijn de twee belangrijkste zorgen rond traditionele firewalls in combinatie met de cloud.
  • Specifieke beveiligingsfuncties voor de cloud bieden meerwaarde
   Voor driekwart (74%) van de respondenten is integratie met tools voor beheer, monitoring en automatisering van de cloud het belangrijkste voordeel van cloud firewalls. Op de tweede plaats komt eenvoudige uitrol en configuratie door cloud ontwikkelaars (59%).
  • DevOps-teams profiteren van security automation
   Van de organisaties die gebruikmaken van DevOps, DevSecOps of CI/CD (‘continuous integration/continuous deployment), zegt maar liefst 93 procent dat ze problemen hebben ervaren bij het integreren >>

   Lees verder..

  0 0

  Nieuw-Vennep, 28 maart 2018 –  Slechts een paar muisklikken bleken genoeg om de vertrouwelijke gegevens van een grote supermarktketen boven water te krijgen, zo bleek onder meer toen Attingo Datarecovery aan de slag ging met 100 opgekochte tweedehands datadragers.
  Een onderzoek dat door Attingo met enige regelmaat wordt gehouden bracht wederom schokkende resultaten aan het licht ten aanzien van de manier waarop bedrijven en particulieren hun data wissen alvorens de gegevensdragers van de hand worden gedaan. "We konden het nauwelijks geloven maar op meer dan 73 procent van de harde schijven, SSD's en SD-kaarten waren zeer gevoelige gegevens beschikbaar", vertelt Robbert Brans, Managing Director van Attingo Datarecovery. "Extra opmerkelijk is dit te noemen aangezien we sinds 2011 met deze onderzoeken juist steeds een significante afname zagen van niet correct verwijderde data. In 2014 ging het 'slechts' in 28 procent van alle gevallen mediadragers die we hierop onderzochten."

  Het blijft een wijdverspreide mythe dat het eenvoudigweg wissen en formatteren van gegevens voldoende is om data te vernietigen. Brans: "Voor particulieren valt er wat geld te verdienen door afgedankte media te verkopen. Vaak zie je dan dat er maar een enkeling is die er op let dat data goed verwijderd wordt. In sommige gevallen zien we zelfs dat er helemaal geen goede pogingen zijn gedaan om gegevens te verwijderen. Slechts op een paar gegevensdragers waren de gegevens volledig vernietigd voor dat ze verkocht werden. Veel mensen missen de technische knowhow over hoe gegevens gewist moeten worden of welk resultaat het formatteren van data oplevert. Het is een misverstand dat gegevens daarna echt weg zijn", gaat Brans verder.
  De data die Attingo Datarecovery aantrof betrof complete financiële dossiers van particulieren, toegang tot de gegevens die nodig zijn om te kunnen internetbankieren en onlinewinkels. Maar ook vakantiefoto's of erotische v>>

  Lees verder..

  0 0

  Diemen, 27 maart 2018 – ManpowerGroup is voor honderd procent eigenaar geworden van PEAK-IT en iSense, specialisten in IT-detachering, co- en outsourcing. Hiermee geeft ManpowerGroup een verdere invulling aan de ambitie om antwoord te bieden op alle vraagstukken omtrent digitale transformatie en detachering, co- en outsourcing in de IT-markt. De HR-dienstverlener was sinds 2015 al mede-eigenaar van de IT-bedrijven, maar het meerderheidsbelang heeft plaatsgemaakt voor volledig eigenaarschap.

  PEAK-IT en iSense bemiddelen tussen IT-professionals en -opdrachtgevers. Verder bestaat de dienstverlening uit advisering en geheel en gedeeltelijke outsourcing van infrastructuur en applicaties. Beide partners maken samen met Experis Ciber deel uit van het label Experis IT. Experis Nederland staat onder leiding van Directeur ExperisNederland Danny Spee, en richt zich naast IT op de sectoren Engineering en Finance.

  “Met deze combinatie van partnerships kunnen wij de mooiste oplossingen bieden als het gaat om de inzet van tijdelijk IT-personeel, co- en outsourcing en het beste advies geven over implementatietrajecten op het gebied van onder meer digitale transformaties en ERP trajecten. Ook nemen we de daadwerkelijke implementatie en het beheer hiervan op ons”, aldus José Brenninkmeijer, Algemeen Directeur bij ManpowerGroup Nederland.

  IT-sector
  Met een jaaromzet van ongeveer 170 miljoen euro, 350+ IT-klanten en meer dan 1.500 IT professionals werkzaam bij opdrachtgevers, is Experis IT één van de grootste dienstverleners op het gebied van vernieuwende IT-dienstverlening in Nederland. De afgelopen drie jaar lieten PEAK-IT en iSense beide een marge- en omzetgroei zien van meer dan tien procent. Brenninkmeijer: “De krachtige samenwerking binnen de verschillende labels zorgt ervoor dat we optimaal gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk van IT-professionals. Hie>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 maart 2018 – 88 procent van de consumenten heeft geen idee wie of welk bedrijf beschikt over hun persoonlijke data. Ondanks de geringe kennis van welke bedrijven over hun persoonsgegevens beschikken, vertrouwt bijna tweederde van de Nederlanders erop dat hun data veilig is bij de bedrijven die deze in hun bezit hebben. Dit blijkt uit onderzoek van securitydienstverlener Gemalto onder ruim 1.000 Nederlanders.

  “Consumenten hebben opvallend veel vertrouwen in bedrijven met betrekking tot persoonsgegevens. Ze verwachten dat hun gegevens veilig worden bewaard zonder er zelf moeite voor te doen”, aldus Dirk Geeraerts, identity and data protection expert bij Gemalto. “Bedrijven moeten, zeker met het oog op de Europese GDPR, goed nadenken over de data waarover zij beschikken en dit optimaal beveiligen middels encryptie en andere methodes zoals authenticatie. Daarnaast staan ze voor de uitdaging ervoor te zorgen dat consumenten gebruikmaken van de aangeboden beveiligingsmaatregelen. Samen sta je sterker in de strijd tegen datalekken. Tegenwoordig is het als bedrijf immers niet meer de vraag of, maar wanneer je gehackt wordt.”

  GDPR
  Ondanks het in bedrijven gestelde vertrouwen, voelt 40 procent van de consumenten zich nog veiliger door de komst van GDPR. Consumenten verwachten dat de overheid en daarmee GDPR-wetgeving zich richt op het recht om vergeten te worden (32%) en het recht op transparantie over hoe bedrijven persoonsgegevens gebruiken (31%). Een kwart van de Nederlanders wenst vooral inzage in een volledig overzicht van de persoonsgegevens die een bedrijf bewaart, terwijl eenvoudige toegang tot de persoonsgegevens die bedrijven bezitten voor slechts 11 procent relevant is.

  --

  Over het onderzoek
  Voor het onderzoek zijn er in opdracht van Gemalto door marktonderzoeksbureau PanelClix 1.050 Nede>>

  Lees verder..

  0 0

  Wageningen 27 maart 2018 – HydroMaster, een oplossing om organisaties te helpen bij het beperken van de impact van regen en wateroverlast, wordt versterkt met de gegevens en modellen van DHI Group. DHI Group wordt hiermee naast KISTERS en MeteoGroup de derde partner achter HydroMaster en voegt onder meer hydrologische informatie, expertise en gegevens toe aan het HydroMaster-product.

  HydroMaster ondersteunt klanten bij het beperken van de impact van regengebeurtenissen op activiteiten en infrastructuren. De professionele cloudservice voor weersinformatie en weersvoorspellingen informeert gemeenten, waterschappen en provincies, nutsbedrijven en eigenaren van infrastructuren en helpt hen beter voorbereid te zijn op eventuele overstromingen.

  DHI is een wereldwijd onderzoeks- en ingenieursbureau, dat oplossingen ontwikkelt en implementeert voor wateromgevingen in de breedste zin. DHI beschikt over uitgebreide hydrologische en hydraulische kennis en hulpmiddelen voor het modelleren. MeteoGroup en KISTERS willen met de toevoeging van de DHI-modellen en -gegevens HydroMaster verder verbeteren.

  Cloudservice beheert neerslagrisico's
  Vorig jaar introduceerden KISTERS en MeteoGroup HydroMaster. Dit product is ontwikkeld als reactie op de steeds frequentere en intensievere extreme neerslaggebeurtenissen als gevolg van toegenomen verstedelijking, bevolkingsgroei en klimaatverandering.

  Met de live webservice van HydroMaster kunnen klanten historische, huidige en aankomende neerslaggebeurtenissen bekijken, analyseren en archiveren. HydroMaster is de perfecte oplossing om neerslaggerelateerde risico's effectief te beheren en ervoor te zorgen dat preventieve acties worden ondernomen om de impact op infrastructuur en activa te minimaliseren.

  "HydroMaster is ideaal voor waterbedrijven en toeleveringsbedrijven die behoefte hebben aan geavanceerde neerslagwaarschuwingen. Hierdoor kunnen ernstige problemen zoals overlopen >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 28 maart 2018 – Op 11 april organiseert IT-performance specialist Ymor een Lunch & Learn voor werkplekbeheerders om kennis uit te wisselen en ervaringen te delen op het gebied van digitale werkplekken. De sessie staat in het teken van de uitdagingen waar bedrijven tegenaanlopen, zoals controle krijgen over de kwaliteit bij geoutsourcete werkplekken, of grip houden op de performance van de werkplek voor, tijdens en na migraties. De Lunch & Learn start 11 april om 11:00 uur op het kantoor van Ymor te Utrecht.

  Tijdens de lunch leren werkplekverantwoordelijken aan de hand van korte presentaties hoe zij meer grip kunnen krijgen op de performance en veiligheid van de digitale werkplek. De presentaties worden gegeven door Nexthink, gespecialiseerd in werkplekmonitoring, en door ervaringsdeskundige Van Oord. Van Oord is een van de grootste baggermaatschappijen ter wereld en heeft Nexthink succesvol ingezet tijdens een migratie naar Office365 en Windows 10. Na de presentaties is er ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten, onder het genot van een geheel verzorgde lunch.

  Programma

  11.00 uur

  Welkom
  Introductie deelnemers en Ymor
  11.10 uur

  The Nexthink solution>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp, 27 maart 2018 – Het aansluiten van steeds meer apparaten in kleine kantoren of thuiswerkplekken is geen sinecure. Zyxel, Your Networking Ally, lost dit op met de nieuwe GS1200-5HP/8HP v2-serie. Dit is een uitbreiding op de SOHO Web Managed PoE Gigabit Switch. Door de combinatie van kracht, stijl en eenvoud in één doos, geven deze switches gebruikers de mogelijkheid om apparaten overal in het kantoor aan te sluiten zonder gedoe.

  Voor kleine en thuiskantoren die aansluitingen willen met wifi access points, IP-camera’s, laptops of een breed scala aan apparaten die op het internet aansluiten, bevrijden de GS1200-5HP/8HP v2 PoE-switches gebruikers uit de kabelspaghetti. Deze switches bieden stroom en data namelijk aan via één in plaats van twee kabels. Gebruikers kunnen snel, eenvoudig en waar ze maar willen apparaten aansluiten, zelfs als er geen stopcontact beschikbaar is. Het totale PoE-budget van 60W biedt voldoende stroom voor zelfs de nieuwste wifi access points of camera’s zoals die veel worden gebruikt >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 maart 2018 – 3W Infra, een snelgroeiende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) hosting provider uit Amsterdam met een wereldwijde klantenkring en meer dan 4.600 dedicated servers in beheer, kondigt de lancering aan van nieuwe dedicated server oplossingen voor het midden- en topsegment. De hostingpakketten zijn gebaseerd op Dell’s 14e generatie PowerEdge server technologie. 3W Infra verwacht later dit jaar verdere innovaties te kunnen doorvoeren door naast de Intel-gebaseerde oplossingen tevens AMD-gebaseerde Dell apparatuur te gaan gebruiken.

  3W Infra’s nieuwe dedicated server oplossingen voor het midden- en topsegment zijn gebaseerd op respectievelijk Dell PowerEdge R440 en Dell PowerEdge R540. Deze nieuwe typen hardware zullen de vorige dedicated server oplossingen van 3W Infra binnen deze segmenten vervangen, pakketten die gebaseerd waren op Dell R430 en Dell R530 servers. 3W Infra heeft uitgebreide testen uitgevoerd met de 14e generatie Dell hardware. De IaaS provider met internationale activiteiten verwacht dat de significant verhoogde efficiency en prestaties van de nieuwe apparatuur klanten wereldwijd zal aanspreken, ook de meest veeleisende gebruikers.

  3W Infra testbank in datacenter Amsterdam

  “De engineers van 3W Infra hebben in ons datacenter in Amsterdam meerdere testen uitgevoerd met deze Intel-gebaseerde typen Dell servers,” zegt Roy Premchand, Managing Director van 3W Infra. “Onze engineers zagen tijdens deze testen opmerkelijke verbeteringen vergeleken met de vorige generatie Dell servers. De testresultaten laten zien dat de apparatuur significant beter scoort als het gaat om performance en efficiency, zoals aangegeven door Dell.”


  0 0

  Frankfurt (D), 28 maart 2018 - e-shelter, de toonaangevende Europese datacentrum-leverancier van NTT Communications Group Company, vervolgt zijn snelle groeipad met de aankondiging vandaag dat het zijn eerste Nederlandse datacentrum in ontwikkeling neemt. Het nieuwe ´Amsterdam 1 Data Center´ wordt gebouwd in vier fasen van elk 4.000 m2 IT-ruimte volgens e-shelter’s geslaagde bedrijfsmodel, waarin grootschalige co-locatiediensten worden aangeboden naast kleinschalige, beheerde diensten en hybride IT-bedrijfsoplossingen.  
   
  e-shelter heeft op Schiphol-Rijk een ontwikkelingslocatie van 40.000 m2 verworven en een bouwvergunning verkregen voor 16.000 m2 IT-ruimte in twee gebouwen, waarvan de bouw nu in gang is. Fase één nadert de opleveringsdatum en heeft in eerste instantie een IT-vermogenscapaciteit van 6 megawatt. Begin 2019 kunnen de eerste klanten worden bediend.
   
  Eenmaal voltooid, biedt het datacentrum een maximale IT-vermogenscapaciteit van 39,6 megawatt met een uitgebreide reeks flexibele en verschaalbare datacentrumdiensten voor e-shelter’s klanten en partners, alsook carrieronafhankelijkheid dankzij veelvuldige carrier- en cloudverbindingsmogelijkheden – en alles volgens NTT Communication’s Nexcenterstandaarden voor wereldwijde datacentra.
   
  “Ons bedrijf groeit voorspoedig dankzij de voortdurende vraag in onze belangrijkste klantsegmenten voor ondernemingen en voor ´hyperscale´ - met enkelvoudige huurders van volledige datacentra. Ons marktuitbreidingsplan is grotendeels ingegeven door de vraag naar datacentrumdiensten van bestaande klanten in onze huidige Duits-Oostenrijks-Zwitserse markt”, zegt Rupprecht Rittweger, CEO en oprichter van e-shelter. 
   
  “Nederland wordt beschouwd als een van de dichtst bekabelde landen ter wereld, en Nederland is een van de meest ontwikkelde markten voor datacentrum-ondernemi>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 29 March 2018 - Ziggo heeft KPN ingehaald in de strijd om de markt voor vaste telefonie. Met een marktaandeel van 41,9 procent is Ziggo de nieuwe marktleider, voor KPN met 41,1 procent, in een nog altijd krimpende markt. Het totaal aantal aansluitingen voor vaste telefonie zakte in het vierde kwartaal van 2017 met 1 procentpunt, zo blijkt uit de nieuwste editie van het Dutch Fixed Telephony Market-rapport van onderzoeksbureau Telecompaper.

  De Nederlandse vaste telefoniemarkt telde aan het eind van het vierde kwartaal nog 6,095 miljoen aansluitingen, mede het gevolg van een krimp in het aantal digitale telefonie (VoIP)-lijnen van 0,7 procent. Het aantal digitale lijnen kwam uit op 5,57 miljoen, 25 duizend minder dan in Q3 2017. Het restant bestaat uit analoge/ISDN-aansluitingen.

  De daling van het aantal aansluitingen is al gaande sinds eind 2015. Het positieve effect van triple play pakketten met (VoIP-)telefonie, internet en tv, zorgde sinds 2009 weer voor een groeiende markt in vaste telefonie. Sinds enkele jaren is dit niet meer voldoende om de ingezette daling van analoge lijnen te compenseren. Telecompaper verwacht dat de daling zal versnellen naar een gemiddelde van -2,9 procent per jaar tot en met 2022, om uit te komen op 5,267 miljoen. 

  Lichte groei kabel-VoIP
  Bij digitale telefonie groeide kabel in het vierde kwartaal nog licht met 1.000 aansluitingen naar 2,657 miljoen, maar dit was niet genoeg om de daling bij DSL en glasvezel te compenseren. DSL VoIP daalde met 1,2 procent naar 2,013 miljoen en glasvezel VoIP verloor 1,5 procent in het vierde kwartaal.

  KPN ingehaald door Ziggo
  Kabelaanbieder Ziggo heeft KPN (PSTN, DSL en glasvezel) achterhaald als marktleide>>

  Lees verder..

  0 0

  Ede, 29 maart 2018 – Capitar IT Group maakt bekend dat het bedrijf de Access en Identity (IAM)-omgeving van supermarktketen Jumbo beheert. Dit houdt in dat Capitar verantwoordelijk is voor het  onderhoud en beheer van het Jumbo’s IAM-systeem. Hieronder valt ook de authenticatie, autorisatie en gebruikersbeheer van 65.000 winkelmedewerkers tot het voorraad- en kassasysteem. Jumbo koos voor Capitar omdat het een ruime ervaring en brede kennis heeft in het bieden van managed services aan grote retail organisaties.

  Jumbo maakt gebruik van het IAM-systeem One Identity, en zocht een partij die binnen 4 uur kon reageren op verzoeken en problemen. Dat is belangrijk, want zonder een goed werkend IAM-systeem kan het winkelpersoneel bijvoorbeeld niet in verschillende vestigingen werken. Om het hoge serviceniveau te garanderen verdiepte Capitar zich in de techniek en mogelijkheden van One Identity. Na diverse trainingen bezit Capitar een 4-koppig team dat Jumbo vanaf eind februari 24/7 ondersteunt. Hierdoor kan Capitar op een efficiënte en veilige wijze de vele identiteits- en toegangsgegevens van Jumbo’s werknemers overzien en beheren.

  Peter Jurg, managing director bij Capitar: “We zijn zeer enthousiast dat we het IAM-systeem voor Jumbo mogen onderhouden en beheren. Capitar werkt al 25 jaar voor bedrijven die degelijk beheer, en snelle en goede service vereisen bij incidenten. Daarom zijn we er ook van overtuigd dat we de continuïteit kunnen bieden die voor Jumbo zo kritisch is. We kijken uit naar een intensieve en prettige samenwerking.”

  Over Capitar
  Capitar IT Group levert al bijna 25 jaar Managed Services met een sterke focus op beveiliging en is ingericht voor 7x24 proactief beheer en support. Sinds 2012 levert Capitar IT Group IAM-diensten aan grote organisaties. Capitar IT Group heeft een zeer klantgerichte inste>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 29 maart 2018 - OutSystems, leverancier van hét Low-Code platform voor applicatieontwikkeling, lanceert vandaag van de Digital Transformation Hub. Deze hub is een online kenniscentrum om organisaties te ondersteunen bij digitale transformatie-initiatieven. De hub bevat onderzoeken, analistenrapporten van Gartner, Forrester en IDC, peer-to-peer succesverhalen, video’s, eBooks, infographics en content van OutSystems-partners zoals Cognizant en Deloitte.

  De Digital Transformation Hub dient als een multimediale ervaring met verscheidene gratis, handige middelen. De meest voorkomende obstakels, zoals enorme backlogs, legacy-technologie en uitdagingen op het gebied van voorzieningen, kunnen worden aangepakt met deze online portal van OutSystems. De Hub omvat onder andere:

  • eBook: Why IT Struggles With Digital Transformation (and What to Do About It)
   Dit nieuwe eBook van OutSystems behandelt vier uitdagingen die digitale transformatie tegenhouden.
  • De Digital Transformation Playbook
   Bezoekers van de Hub hebben toegang tot de nieuwe Low-Code Digital Factory-methode en kunnen The Digital Transformation Playbook downloaden.
  • Webinarserie
   OutSystems lanceert een webinarserie over de grootste uitdagingen voor IT-managers. In de eerstvolgende webinars komen de volgende internationale sprekers aan het woord:
   • Jason Bloomberg, President bij Intellyx;
   • Brian Roche, Vice President of Products bij Cognizant Digital Business;
   • Rick Virmani, Rick Virmani - Manager, Systems, City of Las Vegas, NV;
   • Mik>>

    Lees verder..

  0 0

  Berlijn - Freshworks, leverancier van cloud-gebaseerde business software, heeft de IT-Service Management Solution Award gewonnen. Freshworks won de award voor het tweede jaar op rij met de implementatie van de cloud-oplossing Freshservice bij Descartes, een wereldwijde leider in logistieke technologie. De bekendmaking van de prijswinnaars vond plaats tijdens het internationale Service Desk Institute Awards diner.

  Freshworks implementeerde bij Descartes een cloud-based service desk. Met deze oplossing kan het team van service medewerkers vanuit kantoren over de hele wereld hun meer dan 17.000 klanten wereldwijd ondersteunen. Julie Calcunovitch, VP, Customer Support & Client Services bij Descartes, werkte mee aan de winnende implementatie: “Support is een cruciaal onderdeel van onze service naar onze klanten. De implementatie van Freshservice is onderdeel van onze strategie om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Sinds we met Freshservice werken, ontvangen we veel enthousiaste reacties van zowel onze klanten als onze medewerkers. Het winnen van de Service Desk Institute Awards is een mooie bekroning van onze samenwerking met Freshworks.”

  Succesvolle klanten
  Simon Johnson, General Manager UK & Ireland bij Freshworks: “Wij zijn trots op het succes dat onze klanten hebben met onze oplossingen. Onze samenwerking met Descartes is een duidelijk voorbeeld van een succesvolle implementatie die de verwachtingen van de klant overtrof. We verrassen onze klanten graag met de beste service.”

  De IT Service & Support Awards worden elk jaar in de lente uitgereikt. Deze prijs is bedoeld om mensen en teams in de IT service en support te erkennen en te motiveren. Freshworks wint de IT-service & Support Award voor beste implementatie voor de tweede keer op rij. Vorig jaar werd de organisatie onderscheiden voor de implementatie van Freshservice bij de Western Sussex Hospitals NHS Fo>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM/KAMPEN – Na een intensieve voorbereiding is Custom Decks aan de vooravond van het buitenseizoen voor skaters gestart met de verkoop en productie van volledig gepersonaliseerde skateboards. Zowel de gepersonaliseerde decks als toebehoren kunnen worden besteld via customdeck. Ter gelegenheid van deze start vindt er zeer binnenkort een give-away van een gratis CustomDeck plaats (Instagram: CustomDecks.nl).

  Dankzij de productontwikkeling van Custom Decks, onderdeel van B&Vmedia BV, kan iedereen in ons kikkerlandje vanaf nu dus skateboard decks bestellen met een gepersonaliseerde graphic erop, in oplages vanaf één stuk. Ook kunnen via de site alle onderdelen worden besteld om er een compleet skateboard van te maken. Tot nu toe was dit alleen mogelijk in het buitenland, waar het om grote oplages en/of hoge verzendkosten ging.

  Omdat Custom Decks de kwaliteit van de decks en de graphics hoog in ’t vaandel draagt, is er een grote reeks proefdecks gemaakt, onder meer via succesvolle samenwerkingen met verschillende artiesten zoals de Amersfoortse trapper Bizzey, het label Roq 'n Rolla, en de fashion groep Sumibu (zie ook de foto's).

  Bij CustomDecks kan iedereen een zelf ontworpen graphic op de onderkant van een skateboard zetten. Het is ook mogelijk een ontwerp uit de art gallery te kiezen of een ontwerp verzoek indienen. Customized skate decks in oplages vanaf 1 stuks zijn uniek. Dankzij de specifieke productiewijze zijn alle ontwerpen duurzamer dan de gemiddelde graphic. Zo kan iedereen optimaal genieten van het eigen kunstwerk.

  De kwalitatieve blanke decks en de hoge afdrukkwaliteit van graphics garandeert een prachtig resultaat. Tegen een scherpe prijs kunnen klanten een setje trucks, wielen en kogellagers bestellen. Ook is er ruimte voor de verlangens van de kunstliefhebber. Voor ‘Wall art’ bestaat de mogelijkheid om voor een transparante graphic te kiezen, waardoor de houtkleur van het deck achtergrondkleur van de graphic wordt. Dit garandeert een artistiek resultaat. De eerste ‘Wall Art’ hangt al (zie foto)!

  Custom Decks houdt kantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht én aan de Ambachtsstraat in Kampen. Op afspraak is iedereen welkom om de unieke mogelijkheden te bekijken. Telefoon: 020-820 87 85 / 038 332 35 07

  Custom Decks Amsterdam
  Keizersgracht 391 A
  1016 EJ Amsterdam
  Alléén kantoor. Bezoek op afspraak.
  Tel: +31 (0)20 820 87 85

  Custom Decks Kampen
  Ambachtstraat 3D
  8263AJ KAMPEN
  Kantoor & voorbeelden. Bezoek op afspraak.
  Tel:
  +31 (0)38 332 3507
older | 1 | .... | 677 | 678 | (Page 679) | 680 | 681 | .... | 763 | newer