Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 676 | 677 | (Page 678) | 679 | 680 | .... | 763 | newer

  0 0

  Het aantal online aankopen dat gedaan wordt met een smartphone is in 2017 met 72% gestegen ten opzichte van een jaar eerder, naar 25,7 miljoen. Hiermee heeft de smartphone een aandeel van 13% van de 202 miljoen online aankopen die in 2017 zijn gedaan (in 2016 was dit nog 9%). Bij het doen van online aankopen blijft iDEAL de meest gebruikte betaalwijze, terwijl de betaalwijzen Klarna en AfterPay ten opzichte van 2016 een forse stijging laten zien. Dit blijkt uit cijfers van de eCommerce Payment Monitor, het onderzoek naar betaalwijzen in Nederland dat wordt uitgevoerd door GfK, in samenwerking met iDEAL en Thuiswinkel.org.

  Op basis van het aantal aankopen groeit de totale online markt in 2017 met 17% ten opzichte van 2016. Waar in 2016 nog 173 miljoen online aankopen werden gedaan, is dit in 2017 toegenomen tot 202 miljoen. iDEAL blijft met 56% van alle online aankopen de meest gekozen betaalwijze, gevolgd door de creditcard (11%).


  Download de grafiek

  Klarna en AfterPay laten forse groei in aantal aankopen zien
  Als we kijken naar het aantal online aankopen per betaalwijze in 2017, dan laat iDEAL een groei zien die in lijn ligt met de ontwikkeling van de totale online markt (+16%). Hiermee blijft het aandeel van iDEAL vrijwel gelijk ten opzichte van 2016 (56% versus 57%). Hoewel het aantal online aankopen via pintransacties (+41%) en PayPal (+28%) aanzienlijk harder groeit dan de totale online markt, laten de relatief nieuwe betaalwijzen (en achteraf-betaalmethoden) Klarna en AfterPay dit jaar relatief de grootste groei zien. Het aantal aankopen dat met Klarna is >>

  Lees verder..

  0 0
 • 03/23/18--03:08: Persbericht: Recruitment 3.0
 • In deze tijd is het ondenkbaar dat iemand niet op sociale media zit, zeker voor professionals. LinkedIn, Facebook en Twitter zijn mainstream geworden en vormen een integraal onderdeel van ons vakgebied. De meest gangbare websites worden steeds ‘socialer’ waardoor potentiële kandidaten zelfs onbewust onderdeel zijn van een community. Sociale media hebben dan ook een grote impact op onze manier van communiceren. Er wordt informatie verwacht, er worden reacties verwacht, snel en op allerlei plekken en apparaten.

  Inmiddels zijn we beland in de derde generatie van digitalisering waarin sociale media en mobiele technologie gemeengoed zijn geworden. Het tijdperk waarin we geen onderscheid meer maken tussen sociale media recruitment en recruitment, want recruitment kan simpelweg niet meer zonder de inzet van sociale media. Vandaar ook de titel van dit nieuwe boek, Recruitment 3.0, want dit is de fase van vergaande automatisering met slimme software of robots.

  Disruptie is nabij. Want er komt een nieuwe doorbraak aan op het gebied van het beter selecteren van personeel; van fingerspitzengefühl van de selecteur naar op data gebaseerde selectie waarin ook video en gamification een steeds grotere rol gaan spelen in de preselectie.

  Technologieën die ons leven gaan verbeteren zijn Artificiële Intelligentie, Machine Learning, Big Data, Blockchain, Augmented en Virtual Reality, Chatbots, Robotisering et cetera. Deze ontwikkelingen gaan ook de wereld van werving en selectie van personeel enorm en snel veranderen.

  Met dit boek leer je om naar het ‘Expertniveau’ van recruitment te gaan; de fase waarin sociale media en nieuwe technologieën een integraal onderdeel zijn van HR, recruitment en arbeidsmarkt-communicatie en je in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten.

  Kansen die je niet wilt missen in de huidige ar>>

  Lees verder..

  0 0

  Breda, 23 maart 2018 - De finalisten voor de Mobiliteitsmanager van het jaar award zijn bekend. De award daagt organisaties uit om tot slimme en duurzame oplossingen te komen op het gebied van zakelijke mobiliteit. De jury van de Mobiliteitsmanager van het jaar, kwam tot een shortlist van 3 finalisten na beoordeling van de inzendingen.

  In de komende maand worden drie finalisten aan de tand gevoelt door de vakjury. Zij krijgen dan de kans om hun inzending te onderbouwen. Traditiegetrouw ontvangt de winnaar de award op Fleet Mobility Live (voorheen het Fleetmanagement event) op dinsdag 29 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

  De finalisten van dit jaar zijn:

  • Gertjan Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit – Stedin
  • Leen den Bakker, Boardmember & Randolph Delwel, Fleet & Mobility Executive – IBM
  • Eric Versluis, Wagenparkbeheerder - Rabobank
  De award is een podium voor mobiliteitsmanagers en organisaties die zich onderscheiden op gebied van mobiliteitsoplossingen voor hun medewerkers. De jury is blij met het grote aantal inzendingen en de kwaliteit van de inzendingen.

  Samenstelling jury
  De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF), Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

  Over Fleet Mobility Live 2018
  Fleet Mobility Live is hét netwerkevent voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij mobiliteit van zijn of haar organisatie. Het event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke mobiliteit. Naast een expo met alle relevante mobiliteit- & automotive leveranciers, biedt het event ruime gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en kennis op te doen >>

  Lees verder..

  0 0

  ICT Group N.V. (ICT) announces that it has completed the purchase of the remaining 50% of the shares of InTraffic B.V. (InTraffic) from former joint venture partner Movares Group B.V. (Movares). ICT now holds 100% of the shares of InTraffic.

  The acquisition of InTraffic enables ICT to further expand its position in the strategic ‘Smarter Cities’ theme. It also supports ICT’s strategic objective to become a leading total solutions provider.

  InTraffic, located in Nieuwegein, designs and builds applications for Traffic Management, Infrastructure Monitoring and Travel Information. The company was founded in 2003 as a joint venture between ICT and engineering company Movares. With 150 professionals InTraffic generates annual turnover of approximately € 19 million.

  InTraffic will be fully consolidated as from 22 March 2018, while ICT’s former 50% stake used to be reported as result from joint ventures. The purchase consideration for 50% of the shares will be paid in cash. Further financial details will not be disclosed.

  ICT Group N.V. is a leading industrial technology solutions and services provider. Our specific industry knowledge of various markets, enables us to realise innovative solutions. Over 1000 passionate technical specialists are working for the ICT Group. The following subsidiaries are the main operating entities of the ICT Group: ICT Netherlands (ICT Automatisering Nederland B.V.), ICT Belgium, Strypes Bulgaria (Strypes EOOD), InTraffic B.V., Raster (Raster Industriele Automatisering B.V. and Raster Products B.V.), Improve (Improve Quality Services B.V.), NedMobiel B.V., BMA (Buro Medische Automatisering B.V.) (51%) and ICT Mobile B.V. (51%).

  For further information:
  Carla Stuifzand, marketing director
  +31 (0)88 908 2000
  E-mail: info@ict.nl
  ww>>

  Lees verder..

  0 0

  Box, Inc. (NYSE:BOX), een leider in cloud content management, maakt bekend dat Komatsu voor zijn personeel overschakelt op Box. Komatsu is een leider in het fabriceren en de verkoop van constructie- en mijnbouwuitrusting en voorzieningen, bosmachines en industriële machines. Sinds maart 2017 heeft Komatsu Box voor meer dan 10.000 medewerkers ingezet voor content management in de cloud.

  “Bij Komatsu streven we voortdurend naar innovatie. Niet alleen van onze producten en diensten maar ook in de technologie die we ons personeel bieden,” zegt een woordvoerder van Komatsu. “Box stelt ons in staat om ons werk over meerdere locaties en teams, inclusief klanten en zakenpartners, te centraliseren, en verbeterde samenwerking, snelheid en veiligheid voor onze meest belangrijke content te leveren.”

  “Komatsu is een wereldwijd bedrijf met bijna een eeuw fabricage-expertise,” zegt Katsunori Furuichi, voorzitter en uitvoerend directeur van K.K. Box Japan. “Met Box stelt Komatsu duizenden medewerkers in staat om op een slimmere manier samen te werken. We zijn verheugd dat Box de komende honderd jaar kan helpen bij de content management van Komatsu.”

  Komatsu koos Box in maart 2017 om veilige interne en externe samenwerking tussen meerdere landen mogelijk te maken. Tegenwoordig helpt Box afzonderlijke kantoren en medewerkers om samen te werken aan projecten, en biedt het een centraal punt voor toegang tot content, evenals het delen en werken in de cloud.

  Box maakt het voor meer dan 82.000 organisaties wereldwijd, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G, en Schneider Electric, mogelijk om eenvoudig bestanden te openen, te delen, en samen op een veilige manier te bewerken.

  Download afbeeldingen en logos hier:

  0 0

  HEERENVEEN, Nederland – 27 Maart 2018Zebra Technologies Corporation (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcode scanners en barcode printers die zijn uitgerust met software en diensten om real time zichtbaarheid binnen bedrijven mogelijk te maken, heeft aangekondigd dat beveiligingsbedrijf Securitas haar beveiligers heeft uitgerust met de TC75 mobiele computer met touchscreen om hen te assisteren tijdens hun patrouille rondes.

  Securitas, een van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld, moest haar patrouille teams voorzien van een toekomstbestendig, robuust Android ™ -apparaat met een geïntegreerde barcodelezer om zo hun productiviteit en efficiency te verhogen. Securitas selecteerde Zebra Technologies, en haar lange termijn partner Indicium, om over een periode van drie maanden, de op Android gebaseerde TC75 mobiele computers uit te rollen in 23 vestigingen in Nederland. Sinds de implementatie van de apparaten samen met het nieuwe Guard Control- en rapportagesysteem van Securitas, heeft het bedrijf een verbetering van 10% geboekt als het gaat o>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, The Netherlands, 27 March 2018 - Het afgelopen jaar groeide het aantal aansluitingen op breedbandinternet via de kabel met 1,5 procent naar 3,42 miljoen. Dat kwam vooral door een groeispurt in de laatste kwartalen (+0,5% en 0,7%). Verder groeide glasvezel met 4,9 procent in volume naar 1,16 miljoen aansluitingen. Breedband via koper (DSL) aansluitingen daalde met 0,7 procent naar 2,85 miljoen.

  Het afgelopen jaar groeide het aantal aansluitingen op breedbandinternet via de kabel met 1,5 procent naar 3,42 miljoen. Dat kwam vooral door een groeispurt in de laatste kwartalen (+0,5% en 0,7%). Verder groeide glasvezel met 4,9 procent in volume naar 1,16 miljoen aansluitingen. Breedband via koper (DSL) aansluitingen daalde met 0,7 procent naar 2,85 miljoen.

  Marktverzadiging nekt groei
  Volgens het nieuwste kwartaalrapport van Telecompaper over de vaste breedbandmarkt zal de groei van het aantal breedbandinternetaansluitingen de komende vijf jaar uitkomen op gemiddeld 1 procent per jaar. Dit is flink minder dan de 2,6 procent groei in 2016 en de 3,3 procent uit 2015. De belangrijkste oorzaak van lagere groei is - zoals te verwachten - de marktverzadiging op het gebied van vast breedbandinternet. De penetratie in huishoudens zit inmiddels op 94,1 procent.

  In de komende jaren is de groei van breedbandlijnen voornamelijk afhankelijk van de groei in huishoudens. Daarnaast hebben het toepassen van nieuwe technologie om hogere snelheden te realiseren voor netwerktechnologie zoals kabel en koper invloed. Bij kabel willen aanbieders vanaf dit jaar bijvoorbeeld Docsis 3.1 toepassen. Delta en Ziggo willen zo vanaf 2019 gigabitsnelheden kunnen leveren.

  Kabel veruit marktleider, Ziggo de grootste
  Per breedbandtechno>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 27 maart 2018Telindus Nederland kondigt de overname aan van Managed Security Provider ION-IP. Hiermee breidt Telindus haar dienstenportfolio en expertise inzake security verder uit en wordt de groei op de markt van Managed Security Services versneld. De overname van ION-IP past perfect in de ambitie van Telindus om klanten een volledig dienstenportfolio te bieden, van infrastructuurontwerp tot Managed Services. Met deze overname creëert Telindus Nederland een ijzersterk Managed Security Services aanbod, waardoor klanten op securitygebied volledig worden ontzorgd.

  Security uitbesteden
  Met de toegenomen complexiteit binnen het IT-landschap, is het verdedigen van de infrastructuur en het vervolgens monitoren en up-to-date houden van de oplossingen een specialistische en tijdrovende dagtaak geworden. Uit onderzoek van Telindus onder 266 IT-beslissers blijkt dan ook dat 46 procent van de organisaties de komende drie jaar steeds meer gaan uitbesteden op het gebied van IT-security. Met de overname van ION-IP speelt Telindus direct in op deze ontwikkeling.

  ION-IP, gevestigd in Veenendaal, telt ruim twintig security- en performance-experts en heeft klanten in de zakelijke dienstverlening, telecom, financiële, zorg- en overheidsmarkt. ION-IP onderscheidt zich door haar unieke Point of Control-benadering, door op één centrale plaats de security en performance policies af te dwingen op verkeersstromen. De organisatie heeft zowel de Platinum Partnerstatus van Palo Alto Networks als de Guardian en Gold Partnerstatus van F5 Networks, naast relaties met andere partners. In de 28 jaren van haar bestaan, is ION-IP de laatste jaren sterk gegroeid door haar strategie te richten op het volledig managed aanbieden van security- en appli>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 27 maart 2018Avi Networks, leider op het gebied van next-gen load balancing en applicatiediensten, lanceert vandaag nieuwe features die het automatiseren van de uitrol en het schalen van applicaties in hybride en multi-cloud omgevingen vereenvoudigt. Verbeteringen in de integratie met datacenterbeheerplatformen Ansible en Terraform, gecombineerd met machine learning-mogelijkheden van Avi, stellen IT-teams in staat infrastructuurvoorzieningen en applicatiediensten te leveren zonder de noodzaak complexe logica te coderen. Deze oplossing kan worden uitgerold bij de grote cloudproviders, waaronder AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform, evenals privé datacenters.

  Tot op heden moesten organisaties handmatig applicaties configureren en applicatiespecifieke scripts gebruiken om voorzieningen beschikbaar te stellen in hun omgevingen. De architecturale innovaties in Avi’s platform halen deze drempels weg en leveren automatisering, elasticiteit en self-service. Zodra de vraag naar een bepaalde applicatie toeneemt, start Avi automatisch extra servers en levert het platform cloudinfrastructuur, netwerkvoorzieningen en applicatiediensten zodat de beschikbaarheid optimaal blijft. “Het automatiseren van de uitrol en de voorziening van applicaties is vandaag de dag essentieel voor organisaties. Toch moeten organisaties nog veel coderen en complexe scripts onderhouden om applicaties uit te rollen in elke specifieke omgeving en in elk specifiek scenario. De verhuizing naar hybride en multi-cloud omgevingen maakt deze ervaring alleen maar pijnlijker,” aldus Gaurav Rastogi, Automation en Analytics Architect bij Avi Networks. “We hebben dit gedoe opgelost. Je hoeft niet meer na te denken over input of code. Bepaal simpelweg de gewenste uitkomst en laat Avi’s intent-based systeem de rest doen.”

  “Automatisering zet de manier waarop applicati>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 27 maart 2018Klarna en Mijnwebwinkel kondigen vandaag hun partnership aan. Door het partnership is het voor retailers mogelijk om Klarna’s online checkout en betaalservice te combineren met het e-commerce platform van Mijnwebwinkel. Naast het ordermanagement en de klantenservice kunnen webwinkeliers nu ook de betaaloplossing regelen via Mijnwebwinkel, met één aanspreekpunt en één contract. De 42.000 online retailers van Mijnwebwinkel in Nederland kunnen bovendien eenvoudig mobiele transacties aanbieden en hun checkout conversie maximaliseren. Niet alleen worden alle type (credit)cards en iDeal transacties gefaciliteerd, ook profiteren zij van de toevoeging van Klarna’s achteraf betalen service – Betaal Later. Voor nieuwe Mijnwebwinkel klanten is de Klarna Checkout de standaard betaaloplossing.

  Klarna en Mijnwebwinkel spelen met het partnership in op de razendsnel groeiende e-commercemarkt. Niet alleen het aantal webshops, maar ook de omzetcijfers gaan de laatste periode in Nederland door het dak. Klarna profiteert mee van deze groeiende markt: het afgelopen jaar is het bedrijf 73 procent in volume en 97 procent in aantal transacties gegroeid. Daarbij shoppen steeds meer consumenten via smartphones: 66 procent van de webwinkelbezoekers shopt – en betaalt dus – mobiel. De checkout van Klarna is voorbereid op dit nieuwe type consument. Door het feit dat Klarna werkt vanuit de mobile first gedachte, is de online kassa zeer geschikt voor mobiel betalen. Hierdoor boeken webwinkels betere resultaten omdat het gros van de klanten de betaling gemakkelijk kan afronden.

  Snel up and running
  Tijdbesparing is een duidelijk voordeel van het Klarna en Mijnwebwinkel partnership. Winkeliers hoe>>

  Lees verder..

  0 0

  Op zaterdag 31 maart is het Wereld Backup Dag 2018. Met dit initiatief wordt wereldwijd opgeroepen tot het maken van een back-up. En dan wel specifiek op deze dag.

  Daar zit gelijk het probleem van handmatig een back-up maken, het is iets wat we graag nog een paar dagen of een paar weken uitstellen. Op de Wereld Backup Dag is het de bedoeling dat je niet alleen een back-up maakt maar dat je ook gelijk met je omgeving deelt dat je zojuist die back-up gemaakt hebt. Zo moet deze activiteit zich op 31 maart als een olievlek verspreiden.

  Is een Back-up nodig?
  De aantallen manieren waarop bestanden verloren raken is enorm, denk alleen al aan harde schijven die crashen, laptops die gestolen worden, een virus of ransomware die de bestanden beschadigt dan wel ontoegankelijk maakt. De noodzaak voor een back-up wordt door veel mensen wel gezien.

  Een Back-Up Maken is niet moeilijk
  Gelukkig is het ook niet moeilijk om een back-up te maken. Er zijn simpelweg twee gangbare manieren om een back-up van je belangrijkste bestanden te maken. Je kunt een back-up maken op een externe harde schijf of je kunt een online back-up maken.

  Back-up op een externe harde schijf
  Een simpele manier om een back-up te maken is bestanden te kopiëren naar een usb drive of externe harde schijf. Externe harde schijven zijn verkrijgbaar bij Bol.com en Coolblue vanaf ongeveer €50,-.

  Back-Up in de cloud
  Een online back-up maken kan zelfs gratis als het gaat om een paar GB, kijk hiervoor bij de cloud opslag van Google, OneDrive en Dropbox. Wie meer ruimte of meer back-up functionaliteiten zoekt kan voor ongeveer €10 per maand upgraden. Dropbox biedt 1.000 GB aan voor €9,99 per maand, Google Drive heeft een 100 GB abonnement voor €1,99 en een 1.000 GB voor €9,99 per maand. Het OneDrive van Microsoft biedt een 50 GB abonnement aan voor €2 per maand, wie echter al Office365 klant is heeft gratis de beschikking over 1.000 GB.

  Wie vervolgens zijn of haar belangrijkste mappen met bijvoorbeeld foto’s in de cloud bewaart is automatisch voorzien van een actuele back-up.

  Nederlandse alternatieven
  Wie zijn persoonlijke documenten niet toevertrouwd aan een Amerikaans bedrijf dat onder de Patriot act valt kan kiezen voor enkele Nederlandse aanbieders.
  Over BackupVergelijker.nl
  BackupVergelijker.nl ondersteunt de Wereld Backup Dag 2018 (www.wereldbackupdag.nl). Sinds 2012 is www.backupVergelijker.nl de vergelijker voor Cloud Backup diensten. BackupVergelijker.nl is een initiatief van ReferMedia B.V., uitgever van diverse Nederlandse vergelijkingswebsites waaronder ook Webhosters.nl.

  0 0

  Schiphol-Rijk, 27 maart 2018 - McAfee komt met nieuwe oplossingen waarmee securityteams sneller kunnen reageren op geavanceerde dreigingen. McAfee Enterprise Security Manager (ESM) versie 11 biedt een hogere schaalbaarheid, betere prestaties, sneller zoeken en meer mogelijkheden voor samenwerking. In combinatie met de nieuwe McAfee Behaviorial Analtytics en de vernieuwde McAfee Investigator, McAfee Advanced Threat Defense en McAfee Active Response kunnen securityteams hiermee hun beveiligingsinfrastructuur versterken. Ze kunnen gebruikmaken van automatisering, de detectie verbeteren, werkstromen optimaliseren en teams bestaande uit mensen en machines inzetten. Dit alles zorgt voor kortere responstijden en een hoger beveiligingsniveau.

  “Organisaties hebben moeite om de snel ontwikkelde dreigingen bij te houden. Daarom is het steeds belangrijker om de capaciteiten van mensen en machines met elkaar te combineren”, zegt Christiaan Beek, Lead Scientist en Senior Principal Engineer bij McAfee. “Omdat het steeds moeilijker wordt om mensen te vinden met de juiste kennis, hebben organisaties krachtige analyse tools en oplossingen op basis van machine learning nodig om hun mensen te ondersteunen. Wanneer de kracht en snelheid van deze nieuwe technologie worden gecombineerd met menselijke intelligentie, worden securityteams sneller, slimmer, effectiever en efficiënter.”

  Dankzij de combinatie van geavanceerde analyses en de nieuwe beveiligingsoplossingen van McAfee kunnen organisaties efficiënter data over dreigingen verzamelen, verrijken en delen. Ook kunnen ze beveiligingsmeldingen transformeren tot inzichten die de basis vormen voor concrete acties. Zo kunnen dreigingen sneller en trefzekerder worden gedetecteerd en gecorrigeerd.

  De nieuwe en verbeterde beveiligingsoplossingen betreffen:

  McAfee ESM 11


  0 0

  Hasselt, 27 maart 2018 - Elsevier, het wereldwijde informatie- en analyticsbedrijf gespecialiseerd in wetenschap en gezondheid, heeft met behulp van Sparkcentral zijn klantenservice uitgebreid met support via social media. Daarbij gaat het in eerste instantie om Twitter en Facebook. Met het toevoegen van deze communicatiekanalen wil Elsevier zijn doelgroepen – waaronder universiteitsstudenten en wetenschappelijk onderzoekers over de hele wereld – beter bedienen. Sparkcentral zorgt ervoor dat alle supportaanvragen die via Twitter en Facebook binnenkomen automatisch worden gecategoriseerd waardoor deze sneller en effectiever kunnen worden afgehandeld. Op dit moment is support via messaging beschikbaar voor de Elsevier-producten Evise, Mendeley, ScienceDirect, Scopus en ClinicalKey.

  “Steeds meer van onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor universiteitsstudenten en voor die doelgroep kan je eigenlijk niet meer aankomen met telefoon of e-mail. Daarnaast werden al supportvragen gesteld via onze bestaande social media kanalen, waarbij je het risico loopt dat andere gebruikers van onze producten of individuele medewerkers proberen te antwoorden. Je mist dan overzicht over de status, inzicht in de supporttrends rond specifieke producten etc. Met Sparkcentral krijgen we meer grip op de support via social media. De klant krijgt sneller antwoord en vergeleken met support via live chat lopen er veel minder mensen ‘weg’”, zegt Nicoline van der Linden, VP Scopus Business Development bij Elsevier.>>

  Lees verder..

  0 0

  Nederlandse ICT- en technologiebedrijven hebben volop mogelijkheden om te groeien in Duitsland. Om dit potentieel echter volledig te kunnen benutten is kennis van de Duitse markt en de zakelijke cultuur onmisbaar. De Duits-Nederlandse Handelskamer organiseert daarom op 17 april 2018 in Utrecht de Duitslanddag. Hier kunnen ondernemers in één dag de beste tips voor succes in Duitsland binnenhalen. Ondernemers kunnen zich nu aanmelden via www.duitslanddag.nl

  Workshop: Kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven in Duitsland
  Met name op het gebied van internet of things, big data, cyber security en blockchain liggen er veel kansen. In Duitsland wordt veel waarde gehecht aan individuele oplossingen die specifiek voor een bedrijf zijn gemaakt. – Deze en meer tips ontvangen ondernemers in de workshop ‘Internet of things, big data & cyber security - kansen voor Nederlandse ICT-bedrijven in Duitsland’ op de Duitslanddag.

  Succesverhalen van ondernemers
  Grote spelers zoals Randstad, ING, Rabobank, Mercedes en Tribes vertellen over hun ervaringen op de Duitse markt en geven tips. Ook zijn er jonge succesvolle bedrijven zoals Tony’s Chocolonely, Sendcloud en 3D Hubs op de dag aanwezig om te vertellen hoe zij in Duitsland van start zijn gegaan en welke valkuilen andere ondernemers moeten vermijden. Het volledige programma met alle sprekers staat nu online onder www.duitslanddag.nl/programma

  Workshopprogramma over juridische en fiscale vraagstukken
  Tijdens verschillende workshops en infosessies worden onder andere de vragen beantwoord, welke juridische en fiscale aspecten bij het zakendoen in Duitsland komen kijken en wat de beste marketingstrategie voor een product kan zijn. Daarnaast is er een beursvloer met 45 informatiestands en veel tijd om te netwerken.

  Deelnam>>

  Lees verder..

  0 0

  Flitsmeister staat bekend als de app die de gebruiker normaliter om files heen leidt. Wanneer gebruikers ondanks dat toch in de file belanden, biedt de app nu een mogelijkheid om het file rijden leuker te maken. De gebruikers met versie 7.3 kunnen vanaf aankomende vrijdag gebruik maken van een nieuwe feature: Flirtmeister. 

  Flirten met Flirtmeister
  Gebruikers kunnen één keer per half uur een flirt versturen naar de medegebruiker in dezelfde file. De flirt komt bij de juiste persoon terecht wanneer je op het hart klikt in de app. De gebruikers krijgen aan het einde van de rit een overzicht met het totaalaantal ontvangen flirts met een link naar het forum van Flirtmeister. 

  Forum van Flirtmeister
  Hebben de gebruikers van Flitsmeister een leuk persoon gezien in de file en willen zij in contact komen met diegene? Dan kunnen zij vanaf nu op het forum van Flirtmeister een oproep plaatsen met informatie over een persoon (auto, uiterlijk en geslacht), om zo de mogelijkheid te bieden om elkaar te ontmoeten.

  Community
  Door middel van deze feature wilt Flitsmeister het reeds aanwezige community gevoel nog verder versterken. Naast het helpen van elkaar met verschillende verkeersmeldingen biedt de app nu meer manieren tot elkaar te verbinden. Het uiteindelijke doel is om meer gebruikersgroei te realiseren wat als gevolg oplevert dat verkeersinformatie verbeterd wordt.
  Noot voor de redactie

  Over Flitsmeister B.V.
  Sinds de oprichting in 2012 is Flitsmeister zowel als web- als mobiele applicatie uitgegroeid tot de grootste verkeersinformatiedienst van Nederland. Dankzij onder andere Floating Car Data is het bedrijf in staat om verkeersstr>>

  Lees verder..

  0 0

  Veenendaal, 27 maart 2018 - GarantiBank International N.V., een middelgrote Europese bank gevestigd in Amsterdam, besteedt het beheer van de gehele IT-infrastructuur uit aan Cegeka. Het betreft een innovatief open contract voor de lange termijn waarmee de klantgerichtheid en de service van GarantiBank aan haar klanten verder gewaarborgd wordt. Het overdragen van het beheer van de IT-infrastructuur is een omvangrijke operatie, die eind 2018 moet zijn afgerond. Het contract heeft een omvang van enkele miljoenen euro’s.

  Alex Hurkmans, Chief Digital Officer van GarantiBank International (foto): “We hebben eind 2016 onze digitale transformatie ingezet: de klant staat daarbij voorop. We stemmen onze interne processen en dienstverlening daarop af en richten ons op datgene waar wij als financiële dienstverlener waarde toevoegen. Daarvoor hebben gekeken naar onze specialisaties en naar wat beter door een externe specialist gedaan kan worden. IT-infrastructuur is géén kernactiviteit voor de bank. Bovendien willen we van vaste IT-kosten naar een flexibelere service en een onderliggend variabel kostenmodel om naar behoefte op en af te schalen. We zijn daarom op zoek gegaan naar een specialist die deze filosofie heeft verwerkt in zijn dienstverlening. Na een selectieproces zijn we uitgekomen bij Cegeka.”

  GarantiBank International hanteert strenge selectiecriteria. De beoogde partner moet beschikken over de nodige certificeringen, voldoen aan zware security-, privacy- en continuïteitseisen en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van preventief, perfectief en adaptief onderhoud op de onderliggende techniek en dienstverlening. Daarnaast is er gezocht naar een partij die aantoonbaar laat zien hoe ze technologische ontwikkelingen en innovatie weten in te zetten om de geleverde dienstverlening naar de eindklant continu te verbeteren en prijstechnisch interessant te>>

  Lees verder..

  0 0

  Naarden, 27 maart 2018 – Genesys, wereldwijd marktleider in omnichannel-oplossingen voor customer experience en contact centers, heeft deze week de registratie geopend voor G-Summit Amsterdam op 23 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. G-Summit Amsterdam is het grootste CX-event voor klanten, partners en prospects van Genesys in de Benelux. Naast inspirerende keynote sprekers is G-Summit Amsterdam een ideale gelegenheid voor het aanvullen en opfrissen van kennis maar vooral ook voor netwerken met klanten, partners en Genesys specialisten.

  Merijn te Booij, Martine Ferment en Gerd-Jan Poortman
  In het programma is veel ruimte voor visie en inspiratie.

  • Merijn te Booij, Chief Marketing Officer van Genesys, spreekt in zijn keynote CX Singularity over de buitengewone ontwikkeling dat kunstmatige intelligentie een technologische ontwikkeling in gang zet die wij als mensen ons nog niet voor kunnen stellen. Wat gaat dat betekenen voor de klantervaringen?
  • Martine Ferment, voorzitter van het Klant Interactie Research Center, presenteert op een sprankelende manier de onderdelen van het onderzoek ‘Contact Center 2020; Are You Prepared?’
  • Gerd-Jan Poortman gebruikt zijn eigen ervaring in de Volvo Ocean Race om te inspireren op het gebied van communicatie, leiderschap en innovatie. Eind juni dit jaar ligt de eindstreep van Volvo Ocean Race editie 2017-2018 in Den Haag. www.volvooceanracedenhaag.nl
  CX-inspiratie op een unieke locatie
  CX’18, de global user en partner conference van Genesys, vindt plaats in Nashville van 1-4 mei 2018 en daarna volgt wereldwijd een serie G-Summits waarin de visie, klanten en partners van Genesys centraal staan.

  “Het is geweldig om een inspirerend G-Summit Amsterdam programma op te tuigen voor alle Genesys klanten en partners in de Benel>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 maart 2018 - Pure Storage kondigt vandaag de eerste totaaloplossing voor AI-Ready Infrastructure (AIRI) aan, mogelijk gemaakt door NVIDIA. AIRI is gebouwd door Pure Storage en NVIDIA en is speciaal ontwikkeld om data-architecten, wetenschappers en managers in staat te stellen de kracht van de NVIDIA DGX-1 uit te breiden en AI voor elke organisatie mogelijk te maken. AIRI stelt het bedrijfsleven, overheidsinstanties en cloud providers in staat om nieuwe, impactvolle innovaties sneller voor de mensheid beschikbaar te maken.

  AIRI stelt organisaties in staat om data in een ongekend tempo om te zetten in innovatie. AI helpt ondernemingen niet alleen met innovaties op productniveau, maar ook om hun dagelijkse operaties te leiden in tijden van enorme verandering. Volgens Gartner zet in 2020 80% van de ondernemingen AI in. AIRI biedt een eenvoudige maar zeer krachtige architectuur die organisaties met een data-centrische infrastructuur nodig hebben om de werkelijke kracht van AI te benutten.

  Realiteit in plaats van toekomstbeeld
  “AI biedt een fantastisch potentieel voor de wereld en de mensheid”, zegt Charles Giancarlo, CEO van Pure Storage. “AI biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van ons leven drastisch te verbeteren. Veiligere zelfrijdende voertuigen zullen tienduizenden verkeersslachtoffers voorkomen en ons leven efficiënter te maken. AI zorgt voor wetenschappelijke doorbraken waardoor preventieve gezondheidszorg niet langer een vaag toekomstbeeld is, maar realiteit. AI zal consumenten een zeer persoonlijke beleving bieden en online communities veiliger te maken. AIRI zal AI-onderzoek versnellen en innovators in staat stellen sneller vooruitgang te boeken om met data een betere wereld te creëren.”

  Verlost van complexe infrastructuren>>

  Lees verder..

  0 0

  AMSTERDAM,  28 maart 2018 – COMPAREX heeft de achtste plaats op de lijst van Best Workplaces 2018 van Nederland behaald in de categorie Multinational. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Gisteravond werd de lijst van 2018 bekendgemaakt.

  Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

  COMPAREX is uitgegroeid tot een echte kennisorganisatie. Dit betekent automatisch dat onze medewerkers bepalend zijn voor ons succes. Afgelopen jaren hebben we bewust veel tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van onze mensen. De bevestiging dat deze ontwikkelde kennis en expertise door onze klanten gewaardeerd wordt, komt naar voren uit onze klanttevredenheidsscore, van een gemiddelde van 8,3. Onze organisatie zit middenin een transformatiefase. Van traditionele licentieadviseur is COMPAREX aan het veranderen naar een managed services organisatie. Dit betekent een andere aanpak voor de organisatie en medewerkers. Deze verandering kan alleen worden doorgemaakt als de cultuur wordt veranderd.

  Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland, vertelt: “Ik ben ongelooflijk trots dat wij dit jaar op de achtste plaats staan van beste werkgevers van Nederland! Een mooiere bevestiging van dat we goede kant opgaan kan ik niet bedenken. In een paar jaar tijd is het aantal medewerkers binnen onze organisatie flink gegroeid. Inmiddels bedienen wij onze klanten met 220 personen v>>

  Lees verder..

  0 0

  Waddinxveen, 28 maart 2018 – Protime Nederland, specialist in workforce management oplossingen, is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work®. Dit jaar behaalde het bedrijf de tweede plaats in de categorie ‘Small & Young Workplaces’. Een Great Place to Work kenmerkt zich door een hoge mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de organisatie waarvan het werkgeversbeleid (Trust Index©) en de tevredenheid van medewerkers (Culture Audit©) het beste scoren. Protime behaalde hoge cijfers voor onder andere geloofwaardigheid (95%), kameraadschap (93%) en trots (89%). Voor het eerst werden dit jaar ook special awards uitgereikt voor ‘Innovatie’, ‘Luisteren’ en ‘Spreken’, waar de deelnemers uit alle categorieën naar konden meedingen. Protime kreeg de Luisteren-award, onder andere vanwege hun coachingbeleid, de platte organisatiestructuur en de value journey.

  The value journey
  Protime hecht veel waarde aan de cultuur en heeft dit zelfs als strategisch doel gesteld. In het kader van vernieuwing bewandelde de Protime-medewerkers dit jaar het pad van the value journey. De CEO stelde iedere medewerker afzonderlijk de vraag welke kernwaarden hij belangrijk vindt binnen het bedrijf. Vervolgens zijn alle waardes samengebracht en gecategoriseerd. Het resultaat zijn vier kernwaarden, samengevat in C³. C³ staat voor: Collaboration, Camaraderie, Customer Focus en de ³ staat voor Growth. En juist die waarden, samenwerking, kameraadschap, klantgerichtheid en groei, maken de cultuur van Protime.

  Lucas Pol>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 676 | 677 | (Page 678) | 679 | 680 | .... | 763 | newer