Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 722 | 723 | (Page 724) | 725 | 726 | .... | 763 | newer

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch, 28 augustus 2018Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, publiceert onderzoeksresultaten die aantonen dat IT- besluitvormers in bedrijven in de VS, Europa en het Midden-Oosten verstrikt zijn in een balanceeract, waarbij dagelijks terugkerende taken, zoals het handhaven van de IT-operatie, zwaarder wegen dan de meer creatieve projecten, zoals het realiseren van innovatie en het ondersteunen van nieuwe digitale bedrijfsinitiatieven. Dit blijkt uit een nieuw onderzoek uitgevoerd door IDG Connect in opdracht van Ivanti.

  Het onderzoek, “The CIO’s Conundrum: Can IT Move from ‘Keep the Lights On’ to Creative Thinking?”, dat is gebaseerd op de antwoorden van meer dan 300 IT-besluitvormers, laat zien dat taken zoals ondersteuning van bedrijfsprocessen, verlaging van IT-uitgaven en verantwoordelijkheid nemen voor goed zakelijk bestuur en naleving van wet- en regelgeving, prevaleren boven creativiteit.

  “Het is niet overdreven om te stellen dat ondernemingen vandaag de dag voor een existentiële crisis staan: innoveren of sterven,” zegt Matthew Smith, President van Demand Generation bij IDG Communications. “Omdat globalisering en digital-native startups gevestigde organisaties bedreigen, moeten slimme bedrijven hun CIO's vrijspelen om vooruit te denken in plaats van zich druk te maken over de dagelijkse bedrijfsvoering. Maar IT wordt nog te vaak gezien als een ondersteunende functie en informatieleiders zitten te zeer in een spagaat om competitieve differentiatie aan te jagen.”

  Uit het IDG-onderzoek blijkt dat meer dan de helft (56%) van de respondenten verwacht voornamelijk bezig te zijn met het onderhouden van kritieke infrastructuur en IT-systemen. Daarna waren d>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 28 augustus 2018 – Rijkswaterstaat gaat een samenwerking aan met CGI voor het ontwikkelen van geïntegreerde areaalinformatie voor de Nederlandse infrastructuur zoals snelwegen, bruggen, sluizen en tunnels. Beide bedrijven hebben in juni 2018 een 3-jarige overeenkomst getekend met een optionele verlenging tot 10 jaar. Dit contract is van toepassing op het programma AIRBIM en moet voorzien in een optimaal beheer van de assets. Dit draagt eraan bij dat de Nederlandse infrastructuur is toegerust om aan de toenemende mobiliteit te voldoen en dat ons land bereikbaar en veilig blijft, nu én in de toekomst.

  Daar waar Rijkswaterstaat het beheer van het Nederlandse wegennet, bruggen, sluizen, tunnels en andere kunstwerken nu nog in verschillende systemen decentraal beheert, werkt het programma AIRBIM van Rijkswaterstaat aan een meer integraal en eenduidig beeld van de gehele infrastructuur. Daarmee krijgt Rijkswaterstaat nog beter inzicht in de (onderhouds)status van al zijn assets en kan de organisatie adequaat anticiperen op toekomstig onderhoud.

  CGI gaat Rijkswaterstaat helpen met het eenduidig beheer van alle beschikbare assetgegevens. Die gegevens worden gebruikt voor het visualiseren van de kunstwerken en voor de afstemming met alle marktpartijen, zoals aannemers en beheerorganisaties. Ook zijn die gegevens nodig voor het toepassen van innovatieve technologieën om het onderhoud en beheer van de infrastructuur verder te verbeteren. Daarvoor ontwikkelen CGI en Rijkswaterstaat gezamenlijk een DevOps/XP-omgeving,  met slimme software op basis van Cloudtechnologie. Het nieuw te ontwikkelen integrale systeem blijft beschikbaar binnen de deuren van het datacenter van Rijkswaterstaat. 

  Peter den Held, directeur Ontwikkeling Services bijRijkswaterstaat, vertelt: “CGI beschikt over re>>

  Lees verder..

  0 0

  Vanaf vandaag is de Surface Go verkrijgbaar in Nederland. Het is de kleinste, lichtste en meest betaalbare Surface tot nu toe, zonder in te leveren op de premium Surface-kwaliteit.

  Lees voor meer informatie de persoonlijke blogbijdrage van Paul Honout, Business Group Lead Devices bij Microsoft Nederland.

  Het comfort van een laptop met het gemak van een tablet

  Naast de Surface Pro, Surface Book, Surface Laptop, Surface Studio en Surface Hub is de Surface Go de volgende toevoeging aan de Surface-familie. De Surface Go is klein maar krachtig met een zevende generatie Intel processor, de Intel Pentium Gold Processor 4415Y. Die kracht zorgt ervoor dat er een volwaardige versie van Windows 10 op draait. Daardoor is software zoals Office 365 ook op de Surface Go de vertrouwde omgeving waarin je de hele dag productief kan zijn op school of tijdens je werk. Maar ook thuis is die veelzijdigheid handig om op internet te surfen, een film te kijken of een game als Minecraft te spelen.

  De Surface Go is door deze kenmerken ideaal voor leerlingen en docenten die een licht,krachtig en stevig device zoeken om aan te sluiten op hun digitale onderwijsomgeving. Maar ook voor de 1,2 miljoen Nederlandse werknemers die geen vaste werkplek hebben. Denk daarbij aan (thuis)zorgverleners, monteurs, koeriers en andere beroepen die veelal mobiel uitgevoerd worden.

  Prijzen en uitvoeringen

  De Surface Go is beschikbaar in twee configuraties. De versie met 64GB opslag en 4GB RAM is voor consumenten verkrijgbaar vanaf de adviesprijs € 449,- incl. btw. Je krijgt dan Windows 10 Home S voor geïnstalleerd met de mogelijkheid om gratis te switchen naar Windows 10 Home via de Microsoft Store. Voor zakelijke klanten is de adviesprijs € 499,-, hierbij wordt Windows 10 Pro voor g>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 28 augustus 2018 Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde beveiligings- en compliance-oplossingen, lanceert Qualys Consulting Edition. Dit is een complete oplossing voor consultants, adviesbureaus voor security en Managed Service Providers (MSP’s). Zij beschikken met deze makkelijk inzetbare en kosteneffectieve oplossing over de kracht en de schaalbaarheid van het Qualys Cloud Platform.

  Qualys Consulting Edition stelt consultants, adviesbureaus en MSP’s in staat om verschillende continue kwetsbaarheidsassessments uit te voeren vanaf een enkelvoudig, gecentraliseerd platform dat zichzelf updatet. Zo kunnen zij hun securitystack consolideren voor on-premise omgevingen, endpoints en clouds, wat de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch terugdringt.

  “Consultants, adviesbureaus en MSP’s hebben ons gevraagd ons unieke cloudplatform en onze geïntegreerde applicatiesuite op zo’n manier beschikbaar te stellen, dat zij hun diensten kosteneffectief kunnen schalen en hun klanten kunnen voorzien van een completere oplossing waarmee ze vanaf een enkel platform securityassessments kunnen uitvoeren op on-premise omgevingen, endpoints en clouds. Dit is precies wat Qualys Consulting Edition biedt”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys, Inc. “We zijn trots op deze innovatieve oplossing die consultants een modern cloudplatform biedt, waarmee zij klanten met nieuwe, hybride infrastructuren en cloudapplicaties beter kunnen bedienen.”
  image
  De nieuwe Qualys Consulting Edition stelt consultants in staat om verschillende klantcontracten effectief te beheren. Zij kunnen de resu>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, augustus 2018 – Het Finse softwarebedrijf Eficode opent een Benelux-kantoor in Amsterdam (kantoorgebouw De Entree 99-197).  Eficode is in 2005 opgericht in Helsinki en is inmiddels met vijf vestigingen en een 500-tal werknemers actief in Scandinavië en op andere plaatsen in de wereld. Op 26 september vindt de officiële opening plaats met een bijeenkomst in de Johan Cruijff Arena. Jari Litmanen, voormalige Finse stervoetballer van Ajax, zal de aftrap voor zijn rekening nemen.

  De expertise van Eficode ligt op het vlak van DevOps en UX DesignOps in samenhang met cloud toepassingen, Big Data applicaties en systemen met kunstmatige intelligentie.

  DevOps (Development and Operations) is het maken van software en gelijktijdig testen in de conceptuele fase, zodat daarna via een iteratief proces aan de hand van functionele prioriteit direct de operationele oplevering plaatsvindt. Kenmerkend voor de DevOps aanpak van Eficode zijn:

  • iteratieve design en afstemming van User Digital Experience, vanaf het begin van het project tot en met het in productienemen van een applicatie;
  • ’state-of-the art’ automatisering niet alleen door gebruik van de DevOps basisprincipes, maar ook vanwege het veelvuldig inzetten van andere componenten (digital user experience design & productie UX-opvolging);
  • voortdurende versie controle, foutherstel en correlatie;
  • unit & systeem testing automation;
  • OTAP automation (ontwikkeling, test, acceptatie en productie), die slechts minuten in beslag neemt;
  • toepassen van AI binnen DevOps;
  • Big Data en AI & Machine Learning voor ’Advanced analytics’. 
  Met UX DesignOps worden applicaties ontworpen op basis van inzicht in de user experience (UX), oftewel de gebruikers ervaring ten aanzien van een bepaalde toepassing zoals: kwaliteit vormgeving; mat>>

  Lees verder..

  0 0

  Vianen, 28 augustus 2018 – Hans Reuver wordt per 1 september aanstaande de nieuwe directeur van Frontline Services. De huidige directie, Marcel Reuvers en GertJan Coolen, doet een stap terug en gaat zich meer richten op CC4Skype, de contact center oplossing voor Skype for Business en Microsoft Teams. Voor klanten blijft de goede service die zij gewend zijn ongewijzigd: Frontline is en blijft de organisatie waar klanten terecht kunnen voor innovatieve klantcontact oplossingen.

  Dat Reuver een logische keuze is als nieuwe directeur, blijkt wel uit zijn werkervaring. Ooit begonnen bij Xerox en vervolgens ervaring opgedaan bij Mercuri International. In de rol als Commercieel Directeur bij Unamic/HCN kwam hij in aanraking met de contactcenter branche. De laatste 5 jaar is Reuver actief geweest bij Teleperformance en werd zijn ervaring uitgebreid op het gebied van digitale transformaties, customer experience en customer journeys. Met zijn brede achtergrond is hij de aangewezen persoon om Frontline nog verder te laten groeien.

  Geweldige mogelijkheden
  Frontline houdt zich bezig met het ontwerpen, implementeren en beheren van contact center oplossingen. De sterk groeiende onderneming geeft hier samen met partners zoals Genesys en Verint succesvol invulling aan en wordt door hun jarenlange ervaring inmiddels ook breed in de markt herkend.

  Marcel Reuvers: “Afgelopen jaar is er door verschillende partijen interesse getoond in Frontline. Voor ons stond en staat centraal dat de service die klanten van ons gewend zijn gecontinueerd zou worden. Wij zijn erg trots op hetgeen wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. De focus>>

  Lees verder..

  0 0

  Amersfoort, 29 augustus 2018 – Djoeke Dekker (25) is als Brand & Marketing Coördinator gestart bij FlowFabric, expert in ontwikkeling van businessapplicaties. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het verder optimaliseren en uitbouwen van de marketingactiviteiten en het verhogen van de brand awareness. Het betreft een nieuwe functie binnen de organisatie, dus de eerste stap is het creëren van een strategisch plan. Het eerste doel is het verhogen van de online zichtbaarheid.

  Voor haar overstap naar FlowFabric was Djoeke werkzaam als redacteur en vervolgens als hoofdredactrice van het healthplatform VivOnline. Hier heeft zij brede ervaring opgedaan op het gebied van tekstschrijven, het bedenken en realiseren van marketingcampagnes en het managen van diverse social media-kanalen. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de aansturing van de redactie.

  Djoeke Dekker over haar aanstelling bij FlowFabric: “Ik heb bewust gekozen voor een overstap naar de B2B-markt, omdat ik me meer wilde richten op kennisdeling. FlowFabric sprak me vanaf de eerste kennismaking direct aan. Het is geen logge IT-organisatie, maar een creatieve club met hele enthousiaste specialisten. Mijn belangrijkste doel is dan ook om de buitenwereld te laten zien wat voor gave organisatie FlowFabric is. Met klanten in de retail, wholesale, bouw, industrie en zakelijke dienstverlening bedienen we een gevarieerde doelgroep. Ik zie het als een mooie uitdaging om de brand awareness binnen deze markten verder te verhogen.”

  Kjeld Cornelissen, oprichter en CEO van FlowFabric: “FlowFabric is opgericht in 2012 en heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Dit is dan ook een mooi moment om onze marketingactiviteiten verder te professionaliseren. Met de toevoeging van Djoeke aan ons team hebben we hier een belangri>>

  Lees verder..

  0 0

  Voor de uitbesteding van onze ICT-infrastructuur was Pondres op zoek naar een toekomstvaste, flexibele en schaalbare oplossing. Ook een volwassen partnership en security waren belangrijke eisen. Na een uitgebreide selectieprocedure is de keuze op RAM Infotechnology gevallen. RAM gaat de complete infrastructuur vernieuwen en beheren met het multi-cloud Platform eCumulus.

  Culturele klik
  Johan Mulder was namens RAM bij de procedure betrokken: “Je leert elkaar gaandeweg steeds beter kennen en dat werkt heel verfrissend. Door de ‘culturele klik’ en de mogelijkheden van eCumulus konden we al snel de basis leggen voor een hechte samenwerking. Daarnaast beschikken wij, net als Pondres, over alle belangrijke certificaten zoals ISO9001, ISO 27001 en het ISAE3402/SOC2-rapport.”

  Bert Alblas, CIO bij Pondres, onderstreept het belang van die culturele klik: “Wij willen continu onze dienstverlening naar klanten verbeteren en hun verwachtingen overtreffen. Uiteraard binnen alle actuele wet- en regelgeving rondom de AVG. Bij RAM troffen we diezelfde passie. RAM gaat mee in onze groei en versnelt die zelfs waar mogelijk. Daardoor kunnen wij blijven innoveren en direct inspelen op nieuwe klantbehoeftes.”

  In twee fases over op eCumulus
  Pondres schakelt in twee fases over naar de nieuwe ICT-infrastructuur. In de eerste fase ligt de focus op het vernieuwen van het serverpark en de onderliggende infrastructuur van het platform voor omnichannel, persoonlijke klantcommunicatie. In de tweede fase vernieuwt RAM de gehele kantoorautomatisering van Pondres. Zo kunnen wij onze innovatieve dienstverlening continu uitbreiden.

  OVER PONDRES

  Pondres is een creatief bureau voor effectieve, datagedreven klantcommunicatie. Zij biedt haar (eind)klanten een zeer persoonlijke ervaring door klantgerichte communicatie via het juiste kanaal op het juiste moment. Daarnaast verzorgt Pondres persoonlijk fulfilment van goederen en (digitale) documenten.

  OVER RAM INFOTECHNOLOGY
  RAM Infotechnology is Cloud Service Partner voor de gezondheidszorg, overheid en zakelijke dienstverlening. De filosofie van het bedrijf is modulair uitbesteden: niet ‘alles of niets’, maar ‘alles op maat’. RAM Infotechnology heeft ruim 300 klanten. Met het eigen label eCumulus heeft RAM een multi-cloud platform voor werkplek-, hosting- en netwerkdiensten.  Voor de redactie – niet voor publicatie - Voor de redactie – niet voor publicatie


  Neem voor meer informatie contact op met Niels van Peer, commercieel directeur RAM Infotechnology: nvanpeer@ram-it.nl, 030 2 390 390.
  RAM Infotechnology. Ptolemaeuslaan 69, 3528 BR Utrecht.


  Van links naar rechts: Johan Mulder en Joachim Kaarsgaren van RAM Infotechnology, en Jeroen van der Velden, Hans van Gameren, Marcel Winkelman, Bert Alblas en Rob Jager van Pondres.

  0 0

  Amsterdam, 30 augustus 2018 - Martijn Terpstra (32) is gestart als Vice President of Sales voor de markten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (VP Sales EMEA) bij Instant Magazine. De komst van Terpstra sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om het team verder uit te breiden en door te groeien tot wereldleider op het gebied van contentmarketing.

  Internationale ervaring
  Terpstra heeft de afgelopen 10 jaar verschillende commerciële managementfuncties bij meerdere, soortgelijke Software as a Service (SaaS) organisaties bekleed. De afgelopen 4 jaar heeft hij zich als Head of Sales EMEA en VP Business Development North America bij inSided gericht op internationale groei.

  Product/market fit
  In zijn rol als VP Sales EMEA bij Instant Magazine gaat Terpstra zich richten op expansie van het interactieve contentmarketing platform binnen bestaande accounts, het betreden van nieuwe markten en het verder professionaliseren van de groeistrategie.

  “De product/market fit van Instant Magazine spreekt mij erg aan”, stelt Martijn Terpstra. “De afgelopen jaren is Instant Magazine sterk gegroeid, met een prachtig klantenportfolio en veel bedrijven die ons proactief benaderen. Dit geeft aan dat steeds meer bedrijven hun communicatiemiddelen digitaliseren en de statische pdf’s inruilen voor ons interactieve platform, waarbij de content op elk apparaat goed te lezen is. Ik kijk ernaar uit om samen met het ambitieuze team de indrukwekkende lijst aan klanten verder uit te breiden en de internationale groei te accelereren. Te beginnen met de verdere uitbreiding binnen het Verenigd Koninkrijk en de DACH-regio.”

  Professionele en culturele fit
  Daan Reijnders, oprichter en ceo van Instant Magazi>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 30 augustus 2018 – Veeam® Software, leider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, breidt zijn samenwerking met Cisco uit. Het bedrijf combineert zijn High-Availability-propositie met Cisco HyperFlex™. Het resultaat? Een veerkrachtig datamanagementplatform dat naadloze schaalbaarheid, eenvoudig beheer en ondersteuning biedt voor multi-cloudomgevingen via Cisco-ondersteuningsservices.

  Nu bedrijven de noodzaak erkennen om complexe legacy-databeschermingsoplossingen om te zetten naar multi-cloud oplossingen, verwachten ze dat de IT-marktleiders moderne databeschermingsoplossingen leveren die betrouwbaar, schaalbaar, makkelijk te beheren zijn en multi-site- en multi-cloudomgevingen ondersteunen. Met Cisco Hyperflex doen ze deze essentiële upgrade in één stap, wat de aankoop, implementatie en support vereenvoudigt.

  “Ons partnerschap met Cisco wordt steeds sterker en uitgebreider”, vertelt Peter McKay, Co-CEO en President van Veeam. “We zijn Cisco ISV Partner of the Year en zijn succesvol in de markt. Voor deze nieuwe oplossingen werken we opnieuw samen om steeds innovatievere manieren te bedenken om datacenters te moderniseren. De Veeam Availability-software die is geïmplementeerd in Cisco Hyperflex speelt in op feedback van klanten van grote bedrijven en service provider partners die bij Cisco hebben aangeklopt voor extra geïntegreerde oplossingen. We kijken ernaar uit om weer nauw samen te werken met het Cisco-team en met elkaar grote bedrijven te ondersteunen die betere manieren zoeken om hun IT-systemen zo veerkrachtig mogelijk te maken.”

  De samenwerking combineert het Hyper-Availability Platform van Veeam met de Hyperconverged Infrastructure-oplossing (HCI) van Cisco, HyperFlex. Hiermee voldoen de twee bedrijven aan de behoeften van IT-or>>

  Lees verder..

  0 0

  Eindhoven, 30 augustus 2018 – Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, lanceert vandaag haar nieuwste applicatie: Hyarchis Document Dialogue. Deze nieuwe dienst die in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM) kan worden gebruikt biedt klanten en medewerkers een beveiligde omgeving waarin zij digitaal documenten en berichten met elkaar kunnen uitwisselen. De eenvoudige en intuïtieve interface zorgt voor een optimale gebruikerservaring.Documenten en correspondentie via de applicatie worden bij ontvangst in HDM gezet. Autorisatie- en retentieregels worden vervolgens direct toegekend aan de documenten en de communicatie wordt gekoppeld aan de klantdossiers. Op deze manier is de communicatiestroom met klanten op overzichtelijke wijze te beheren.

  Persoonlijk, snel en veilig communiceren
  De applicatie Hyarchis Document Dialogue stelt organisaties in staat om op een persoonlijke, snelle en veilige manier met de klant te communiceren. Na de eenmalige uitnodiging en installatie van de app, kunnen zowel de medewerker als de klant in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren. De applicatie geeft medewerkers regie en overzicht. In een scherm is alle correspondentie inzichtelijk en kunnen documenten worden geraadpleegd, bewerkt en gedeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om via de app persoonlijk contact te krijgen met de contactpersoon en hun documenten via een drag-and-drop-functionaliteit te delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail over en weer worden gestuurd.

  Erwin van den Broek, Product Manager bij Hyarchis: “We zijn erg trots op deze uitbreiding in ons portfolio. We zien dat veel organisaties communicatie en documenten verspreid hebben opgeslagen over verschillende systemen. De struc>>

  Lees verder..

  0 0

  ‘s-Hertogenbosch – 30 augustus 2018 – Nederlanders willen een online aankoop gratis kunnen retourneren bij een webshop. Daarnaast zien ze graag een makkelijke locatie om de items terug te brengen. Of nog beter: een retourpakket dat kosteloos thuis wordt opgehaald. 61 procent van de Nederlanders wil dat meer webshops een gemakkelijk retourbeleid hebben om de online ervaring zo positief mogelijk te maken. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van SAP onder 21.600 respondenten. Aan het onderzoek deden 1.000 Nederlandse respondenten mee.

  Verbeter de customer experience
  Hoe kunnen bedrijven de online ervaring voor hun klanten nog meer verbeteren? Naast een goed retourbeleid geeft 40 procent van de respondenten aan dat ze graag de mogelijkheid hebben om artikelen te passen of te testen voordat een aankoop wordt gedaan. Een fysieke winkel is dus belangrijk voor veel shoppers. Alleen een online shop? Geen probleem, de respondenten hebben nog een wens: 30 procent ziet graag dat een bedrijf meerdere opties van een product stuurt, zoals verschillende maten, zodat ze zelf thuis een vergelijking kunnen maken en de beste optie kunnen kiezen.

  Nederlanders blijven Nederlanders
  Het onderzoek laat meerdere gebieden zien waarin retailers kunnen verbeteren, maar wat zijn redenen voor een consument om wel op ‘kopen’ te klikken? Het zal weinig bedrijven verbazen: een melding over korting (47%). Een vermindering in de prijs haalt shoppers vaak over de streep. Klanten staan daarnaast graag in contact met het bedrijf waar ze de aankoop doen. Een kwart van de Nederlanders geeft aan dat wanneer vragen over een item goed beantwoord worden, dit ze overhaalt om een aankoop te doen. Een ander aspect van de customer experience die klanten graag op een website terugzien, is een overzicht van eerdere aankopen. Wanneer een org>>

  Lees verder..

  0 0

  Monique Beerepoot is als Executive Sales bij Medius in dienst getreden. Medius is een toonaangevende wereldwijde leverancier van cloud oplossingen voor het automatiseren van de verwerking van inkomende facturen. Monique heeft eerder (internationale) sales rollen vervuld bij onder andere FD Media Group. Monique is verantwoordelijk voor zowel de nieuwe als bestaande relaties binnen Medius Benelux. Zelf zegt zij over haar aanstelling:”Door mijn jarenlange ervaring in consultative selling, enthousiasme en ondernemerschap kan ik met een frisse blik de financiële professionals bedienen. Medius is een wereldwijd opererende organisatie waardoor mijn ervaring in internationale salescases goed van pas komt”.

  Yvonne Jans, sinds februari 2018 eindverantwoordelijk als Area Manager Benelux bij Medius, geeft aan: ”Met veel enthousiasme en vertrouwen ga ik samen met Monique invulling aan haar rol geven. Eén van haar focuspunten is om de financiële professionals te enthousiasmeren over onze cloud oplossing MediusFlow voor Purchase to Pay (P2P) door middel van gerichte marketingcampagnes. Zo start dinsdag 11 september het webinar ‘Touchless facturen verwerken in Microsoft Dynamics’.

  Focus op de financiële professional
  Per Åkerberg, CEO & President bij Medius, over de aanstelling van Monique: “Wij zijn blij dat Yvonne haar team in de Benelux heeft uitgebreid. De jarenlange ervaring van Yvonne in de wereld van het automatiseren van de factuurverwerking aangevuld met de sales skills van Monique en onze cloud oplossing vormen een perfecte combinatie voor onze huidige en toekomstige klanten”.

  --------

  Over Medius
  Medius is een toonaangevende leverancier van cloud oplossingen voor het automatiseren van de verwerking van inkomende facturen. De oplossing MediusFlow automatiseren en vereenvoudigen het volledige crediteurenproces, waardoor een ongekend niveau van werkelijk contactloze factuurverwerking, verkorte doorlooptijden, meer controle en verbeterde zichtbaarheid van financiële meetwaarden mogelijk wordt. Het bedrijf heeft meer dan 2.500 klanten wereldwijd, waaronder Marc Jacobs, Toyota, Elekta, Prenatal en Intersport, die jaarlijks meer dan 52 miljoen facturen verwerken.

  Medius is opgericht in 2001 en is eigendom van de wereldwijde beleggingsfirma Marlin Equity Partners. Het bedrijf heeft meer dan 220 medewerkers die werken vanuit kantoren in Zweden (HQ), de Verenigde Staten, Australië, Denemarken, Noorwegen, Nederland en Polen.

  Meer informatie:
  Yvonne Jans
  e-mail: yvonne.jans@medius-group.com
  Mobile: +31(0)6 50969737
  https://www.mediusflow.com/

  0 0

  Taxicentrale Amsterdam (TCA) is de samenwerking aangegaan met de Nederlandse reis-app Tranzer. Met de app is het mogelijk om te reizen met verschillende vormen van openbaar vervoer, zonder dat daar een OV-chipkaart, klantenkaart of andere apps voor nodig zijn. Tranzer maakt het mogelijk vooraf de reis volledig te plannen, te boeken en in een keer te betalen via iDeal of creditcard. Door de samenwerking kunnen gebruikers van Tranzer voortaan ook gebruikmaken van de taxi’s van TCA.

  In Tranzer heeft TCA een partner gevonden die bijdraagt in het zo eenvoudigen transparant mogelijk reizen. “Het is een innovatieve oplossing die inéén overzicht de snelste en goedkoopste reisopties weergeeft. Gebruikers van de app kunnen van tevoren de ritprijs inzien en betalen en komen zo ook niet voor verrassingen te staan”, aldus Hedy Borreman, directeur van TCA.

  De reis-app is in december vorig jaar door Tranzer op de markt gebracht. De Nederlandse innovatie ontving al snel een Europese prijs voor Best Smart City Initiative. Naast TCA hebben vervoerders als Connexxion, RET, NS, GVB en EBS zich inmiddels al aangesloten bij Tranzer. Tranzer wil ook uitbreiden buiten de Nederlandse grenzen, door samen te werken met KLM, WeChat, NS Internationaal en vele andere vervoerders in Europa.

  Over Taxicentrale Amsterdam
  TCA is met 1.500 aangesloten chauffeurs de grootste taxicentrale van Amsterdam. Vanwege de grote spreiding van chauffeurs over de stad, zorgt TCA ervoor dat er altijd binnen 5 minuten een taxi voor de deur staat. Alle aangesloten chauffeurs zijn zelfstandig ondernemer, volledig gecertificeerd en hebben een TCA-cursus doorlopen. Zo voorziet TCA-taxireizigers van veilig en vertrouwd Amsterdams taxivervoer.

  Zie voor meer informatie:

  0 0

  Het van oorsprong Spaanse tech-opleidingsinstituut Ironhack opent de deuren van zijn nieuwe campus in Nederland. Ironhack leidt cursisten op tot webdevelopers en UX- en UI-designers. Er is een nijpend tekort aan deze techspecialisten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Voor elke cursist staan er gemiddeld 26 vacatures open, blijkt uit onderzoek van Amsterdam Economic Board. Ironhack stoomt cursisten in 9 weken klaar tot professionals die kunnen instromen op de arbeidsmarkt.

  Ironhack heeft voor Amsterdam gekozen omdat de Nederlandse hoofdstad zich de afgelopen jaren heeft ontpopt als digitale hoofdstad van Europa. Er zitten meer dan 600 grote techbedrijven in de Amsterdamregio. Hiervan hebben er 170 ook nog eens hun Europese hoofdkwartier in onze hoofdstad. En ook multi-nationals zoals Adyen, Phillips en Unilever, zijn in toenemende mate afhankelijk van technologie en hebben steeds grotere behoefte aan service designers, UX-designers en webdevelopers.

  Bootcamp voor nieuwe techbanen
  Er staan momenteel een groot aantal vacatures open die niet kunnen worden ingevuld. Opleidingen van universiteiten sluiten niet aan op de praktijk en bereiden techtalenten onvoldoende voor op ‘nieuwe’ techbanen als UX designer en webdeveloper. Ironhack adresseert dit nijpende tekort. Middels intensieve bootcamps kunnen cursisten zich in 9 weken tijd omscholen. De eerste bootcamps, die worden gegeven in het Engels, starten in oktober.  Ironhack wordt in Nederland geleidt door Manouk Meilof. ‘Onze kracht ligt met name in het slaan van een brug tussen onze bootcamp en het bedrijfsleven. De nieuwste technologie die gangbaar is in het bedrijfsleven is bij ons altijd leidend. Nu is dat Javascipt en ondersteunende frameworks, maar dat kan over enkele maanden anders zijn.’

  >

  Lees verder..

  0 0

  We willen ons er graag van verzekeren dat je de aankondigingen hebt gezien die gedaan werden tijdens BoxWorks 2018. Je kunt de twee persberichten hier vinden. Tijdens de keynote onthulde Box nieuwe updates voor de Box-omgeving om veilige samenwerking in de digitale werkomgeving mogelijk te maken. Ook kondigde het bedrijf updates aan voor Box Skills en presenteerde het nieuwe taken en automatiseringsmogelijkheden om de digitale transformatie van bedrijven te bevorderen. Samenvatting van de aankondigingen:

  1) Digitale werkplek

  • Nieuwe activiteitenstroom voor bestanden: deze nieuwe contenthub bevordert samenwerking tussen moderne, best-of-breed applicaties. Ook maakt het mogelijke acties, huidige activiteit en relevante context van andere apps direct zichtbaar in de voorbeeldweergave in Box.
  • Aanbevolen apps: de nieuwe voorbeeldweergave geeft ook een samengestelde lijst van aanbevolen applicaties weer die gebruikers in combinatie met dat bestand kunnen gebruiken. Of het nu gaat om het snel delen van een link met Gmail of Outlook of het plaatsen van een link naar het bestand in Slack.
  • Bezoek de Box Blog voor meer informatie over de geheel nieuwe activiteitenstroom en aanbevolen apps.
  • Openbare bètaversie van Box Feed: Box Feed beheert op slimme wijze de inhoud en updates die het meest van belang zijn voor gebruikers. Het is een nieuwe manier om op de hoogte te blijven van alles wat er in Box gebeurt – van opmerkingen op en updates van bestanden en mappen waar op dat moment in ge>>

   Lees verder..

  0 0

  23 augustus, 2018 - De Benelux Chapter van de Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS) presenteert op dinsdag 11 september aanstaande in het kantoor van Loyens & Loeff in Amsterdam, een bijzonder panel met vijf experts uit de onderzoekspraktijk. In een open discussie benaderen de experts ieder vanuit hun eigen praktijkervaring vragen die in elk informatieverzoek centraal staan: wat zoekt de toezichthouder precies en hoe zoeken ze? Toegang (na inschrijving) is gratis.

  De educatieve sessie is bedoeld voor juridische professionals die in toenemende mate te maken krijgen met informatieverzoeken omtrent mededingings-, fiscale-, milieu-, privacy-, financiële-, of gezondheidszorg zaken.

  Om de disruptie en mogelijke schade van dit soort informatieverzoeken of ernstiger, een inval, te beperken, delen de vijf ervaren onderzoekers hun ervaringen waarmee deelnemers zich kunnen voorbereiden op vragen die tijdens een onderzoek worden gesteld.

  Aan het bod komen vragen als: welke personen zijn relevant voor het onderzoek? Is er aansturing geweest vanuit het management? Wat is er precies gebeurd, wanneer en hoe is het gedaan?


  Het panel

  Bart Bruin is medeoprichter en directeur van het forensisch onderzoeksbureau Integis. Bart is een ervaren forensisch accountant die gedurende zijn loopbaan voor uiteenlopende opdrachtgevers opdrachten heeft vervuld vooral op het brede gebied van integriteit en veiligheid.

  Robin Fiolet is criminoloog en forensisch onderzoeker en als senior associate verbonden aan het Corporate Investigations team van advocatenkantoor Loyens & Loeff. Robin is gespecialiseerd in het adviseren over en het uitvoeren van (interne) forensische onderzoeken naar fraude rondom ondernemingen.

  Marc Wiggers is advocaat bij Loyens & Loeff en lid van de praktijkgroep Mededinging & Overheid, het Competition Litigation Team, Corporate Investigations Team en het Zorgteam. Marc adviseert over de toepassing van de mededingingsregels (kartelverbod, verbod van misbruik van machtspositie, verbod van staatssteun en concentratietoezicht) en het algemene zorgregulatoire kader. Daarnaast is Marc gespecialiseerd in het toezicht van de ACM, de NZa en de IGJ, interne onderzoeken (corporate investigations) en compliance.

  Ronald van Vliet is digitaal forensisch onderzoeker van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Sinds 2009 is hij tevens verbonden aan het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als forensisch ICT-specialist. Ronald heeft veel ervaring met het gebruik van diverse vormen van technische hulpmiddelen en ondersteuning bij grote data onderzoeken van toezichthouders.

  Prof. dr. Ir. Jan Scholtes is hoogleraar bij de Universiteit van Maastricht en leider van het Data Science en Artificial Intelligence team bij ZyLAB. Jan was luitenant bij de inlichtingendienst van de Koninklijke Nederlandse Marine en was betrokken bij het inzetten van eDiscovery software bij onder andere de Oorlogsmisdaden Tribunalen van de VN, de FBI-Enron onderzoeken, het Witte Huis en duizenden andere gebruikers wereldwijd.


  Inschrijven

  Hier kunt u zich inschrijven voor deze unieke paneldiscussie op 11 september. Vanzelfsprekend is er ruim gelegenheid om mee te discussiëren, vragen te stellen en achteraf te netwerken met mede-eDiscovery specialisten. U hoeft geen lid te zijn van ACEDS om deel te mogen nemen.


  Over de ACEDS Benelux Chapter

  De Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS), een BARBRI Professional Association, is een ledenorganisatie voor professionals uit alle sectoren die werkzaam zijn op het gebied van eDiscovery.

  Het doel van ACEDS is eDiscovery-specialisten een platform te bieden voor de uitwisseling van ideeën, begeleiding, training en ervaringen. ACEDS Chapters zijn verlengstukken van ACEDS, opgericht om de algehele eDiscovery-activiteiten met betrekking tot educatie en training op regionaal en internationaal niveau te versterken. De ACEDS Benelux Chapter is de eerste professionele eDiscovery community in de regio.

  Voor meer informatie over het ACEDS Benelux Chapter kunt u contact opnemen met Jan Scholtes, President van de ACEDS Benelux Chapter (johannes.scholtes@zylab.com/ T: 31-20-7176500).

  0 0

  image
  Tijdens IFA, dat deze week plaatsvindt in Berlijn, presenteert Dell nieuwe, innovatieve producten die de gebruikerservaringen van consumenten, mobiele professionals en kleine ondernemingen verbeteren.

  Onderstaand een samenvatting van de nieuwe producten die tijdens IFA worden gepresenteerd. Meer informatie is te vinden via het originele, Engelstalige persbericht.

  Download hier de high res-afbeeldingen en productspecificaties van de nieuwe producten van Dell.

  ------------

  Inspiron 7000 2-in-1
  De nieuwe Inspiron 7000 2-in-1 serie pakt uit met een elegant design in geborsteld aluminium. De apparaten zijn beschikbaar in drie schermgroottes: 13-, 15- en 17-inch, met een UHD 4K-resolutie als optie. De 13- en 15-inch-modellen beschikken over een miniatuurwebcam van 2,7 mm, die beter presteert bij weinig licht dankzij de Temporal Noise Reduction-technologie.

  Inspiron 15 5000
  De nieuwe Inspiron 15 5000 (5580) beschikt over een Type-C USB-poort die zowel voor de stroomvoorziening als voor externe displays kan dienen. Optioneel is hij ook beschikbaar met een toetsenbord met achtergrondverlichting, vingerafdruklezer op de Power-knop en NVIDIA GeForce MX150 grafische kaart.

  Inspiron 14 5000 2-in-1
  De twee versies van de Inspiron 14 5000 2-in-1, 5481 en 5482, beschikken over nieuwe Intel U-Generation processors van de 8e generatie. Voor de 5482 is>>

  Lees verder..

  0 0

  Zoetermeer, 30 augustus 2018 NETGEAR voegt de Nighthawk X6 Tri-Band Wifi Mesh Extender toe aan de serie Mesh-producten. Deze nieuwe Mesh-extender zorgt voor krachtige wifi in het hele huis door het bereik van de bestaande router uit te breiden met gepatenteerde Fastlane 3-technologie. Met een speciale 866Mbps 5GHz-band verhoogt de extender internetsnelheden van alle verbonden apparaten. De EX7700 is daarmee één van de meest geavanceerde Tri-Band Wifi Mesh-extenders op de markt.

  De Nighthawk X6 voegt zich bij de bestaande familie van Nighthawk Mesh-extenders, die gebruikmaken van een speciale wifi-link voor een ononderbroken datastroom tussen de primaire router en extender. Nighthawk Mesh kan dezelfde wifi-netwerknaam gebruiken als de primaire router, waardoor naadloze connectiviteit mogelijk is met smart roaming1. Daarmee kunnen mobiele apparaten intelligent verbinding maken voor de optimale wifiverbinding tussen router en extender en vice versa, wat zorgt voor exceptioneel snelle streaming wanneer u door uw huis loopt. Krachtige functionaliteiten, zoals MU-MIMO en Smart Connect zorgen ervoor dat ieder apparaat een snelle wifiverbinding krijgt toegewezen.

  De Nighthawk Mesh-extender werkt met elke thuiswifirouter en breidt wifibereik uit met een extra 185 vierkante meter, met AC2200 wifi-snelheden die gecombineerd een snelheid bieden tot 2.2Gbps (866+866+400Mbps)2. Met één druk op de knop is de extender toegevoegd aan het bestaan>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam – 31 augustus 2018 – Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS), pionier en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde security- en compliance-oplossingen, breidt zijn cloudplatform drastisch uit door de introductie van Passive Network Sensor (PNS). Dit is een nieuw lid van de Qualys Sensor Family die analysefuncties direct integreert in het Qualys Cloud Platform. Dankzij die functies creëren klanten compleet inzicht in hun IT-omgeving, terwijl ze de kosten en complexiteit reduceren.

  Het Qualys Cloud Platform, dat voorziet in actieve scanning, always-on agents en container- en cloudsensors, biedt grote bedrijven direct (binnen twee seconden) inzicht in hun hybride-IT-infrastructuren, inclusief alle on-premise middelen, multicloudomgevingen en mobiele werknemers. Het sterk schaalbare platform verwerkt jaarlijks drie miljard device-assessments. De Kafka-clusters van het platform analyseren een triljoen change-events en verwerken dagelijks miljarden messages. Verder worden meer dan 250 miljard security-datapoints in zijn elasticsearch-clusters geïndexeerd.

  image
  Qualys Cloud Pl>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 722 | 723 | (Page 724) | 725 | 726 | .... | 763 | newer