Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Actuele persberichten van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven

older | 1 | .... | 742 | 743 | (Page 744) | 745 | 746 | .... | 763 | newer

  0 0

  AMSTERDAM – 30 oktober 2018 Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources,maakt vandaag de resultaten bekend van een nieuw Europees onderzoek ‘ Digital Leaders, Transforming Your Business’, een whitepaper van IDC,gesponsord door Workday, waaruit blijkt dat er in veel organisaties een ‘digitale kloof’ ontstaat tussen de verwachtingen van digitale leiders en het vermogen van bedrijfssystemen om daaraan te voldoen. Organisaties staan voor de uitdaging om de digitale transformatie verder op te schalen, maar moeten constateren dat hun financiële en HR-systemen slechts toereikend zijn voor de zakelijke vereisten van vandaag en niet flexibel en geavanceerd voor de bredere digitale transformatie agenda die veel CEO’s willen uitvoeren.

  Het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau IDC deed in 2018 onderzoek bij 400 digitale leiders in Frankrijk, Duitsland, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en in Nederland, in opdracht van Workday. Het onderzoek spitst zich toe op de mate waarin de IDC-term ‘digitale impasse’ van toepassing is op financiële en HR-systemen, en de impact van digitale transformatie (DX) op de kernactiviteiten van organisaties die verder gaan dan DX-experimenten en -pilots om te proberen hun DX-strategie te concretiseren en te verankeren in de business.

  De ondervraagden zien drie kritische pijnpunten. Ook de Nederlandse digitale leiders onderkennen dat in hun organisaties:>

  Lees verder..

  0 0

  Veghel, Nederland, 30 oktober, 2018 – Steeds meer datacenterbeheerders en ICT-managers werken met de EN 50600 om datacenters en serverruimten op te zetten. Deze norm geeft niet alleen inzicht in het ontwerpproces – van het bepalen van een strategie tot het uitvoeren ervan – maar ook in KPI’s, best practices en datacenter-operations. Het effectieve gebruik van de EN 50600 om een energie-efficiënt datacenter te ontwerpen, blijft echter een uitdaging voor veel datacenterbeheerders en ICT-managers. Daarom lanceert datacenterleverancier Minkels – onderdeel van het beursgenoteerde Legrand (NYSE Euronext Paris: LR) – een nieuwe whitepaper over dit onderwerp.

  Volgens de EN 50600 zijn er drie pijlers die samen de kwaliteit van een datacenter bepalen: energie-efficiëntie, beschikbaarheid en beveiliging. In het beginstadium is het mogelijk een kostenraming te maken, waarbij uitgegaan wordt van een bepaalde energie-efficiëntie. De norm bevat richtlijnen waarmee te bepalen is welk niveau op deze drie terreinen het beste aangehouden kan worden. Whitepaper 10 “An energy-efficient data centre using the EN 50600” bespreekt de eerste pijler: energie-efficiëntie. Deze whitepaper neemt de lezer mee door de diverse onderdelen van de norm en voert langs de belangrijkste onderwerpen op het gebied van energie-efficiëntie.

  In deel één ontdekt de lezer hoe de EN 50600 kan helpen bij het maken van keuzes in datacenterdesigns – om een energie-efficiënt datacenter op te bouwen en te gebruiken in overeenstemming met de beoogde doelen. Dit deel van whitepaper 10 bespreekt strategieën en doelstellingen, een analyse van bedrijfsrisico's, het efficiënt gebruik van hulpbronnen, het gebruik van KPI's bij het ontwerpen van een datacenter – en biedt een overzicht van >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 30 oktober 2018 – Gemeente Amsterdam heeft info.nl gecontracteerd voor de bouw, implementatie, hosting, beheer en doorontwikkeling van het nieuwe beleensysteem voor de Stadsbank van Lening. De overeenkomst is afgesloten voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid om zes keer twee jaar te verlengen.

  De Stadsbank van Lening maakt bij het uitvoeren van het beleenproces gebruik van een beleensysteem. Via een Europese aanbesteding zocht Gemeente Amsterdam de partij met de beste prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van onder andere projectteam, projectuitvoering en verdere doorontwikkeling van het beleensysteem. Van alle partijen kwam info.nl als beste uit de bus.

  Klaar voor de toekomst
  Het beleenproces van de Stadsbank van Lening is erop gericht om gunstige voorwaarden te bieden aan haar klanten en wijkt daarin op belangrijke wijze af van commerciële pandhuizen. Omdat het huidige beleensysteem op onderdelen aan vervanging toe is, wordt het middels deze opdracht opnieuw ontwikkeld. Hiermee is de Stadsbank van Lening klaar voor verdere ontwikkeling in de toekomst om zo haar klanten nog beter te kunnen helpen.

  Bob Paulussen, directeur Stadsbank van Lening: “Wij zijn erg blij dat info.nl de leverancier van ons nieuwe beleensysteem wordt. Het is een cruciaal systeem voor onze organisatie, de backbone van onze dienstverlening aan de klanten. Ik kijk uit naar alle vernieuwingen en verbeteringen die we in dit systeem kunnen doen, zodat onze taxateurs beter ondersteund worden in het doen van hun werk. Altijd met het doel om onze klanten - de Amsterdammers aan het loket - beter te kunnen helpen.”

  Vernieuwen door hechte samenwerking
  Info.nl heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van high-end maatwerkapplicaties voor gerenommeerde klanten waaronder OV-fiets, Greenwheels en BVA Auctions en heeft een bewezen trackrecord als het gaat om projecten van grote omvang. Daarbij zit ook bij info.nl Social Return diepgeworteld in het DNA, net zoals bij de Stadsbank van Lening.

  Remmert Stipdonk, Managing Director info.nl: “Wij voelen ons vereerd dat wij met ons team de Stadsbank van Lening mogen helpen bij het zetten van de volgende stap naar de toekomst. We gaan de expertise die we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd breed inzetten voor een succesvolle samenwerking.

  Info.nl treedt op als innovatiepartner en neemt het gehele traject – van strategie, ontwerp, tot implementatie en onderhoud – onder zijn hoede. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en vanaf 5 november 2018 start info.nl met de eerste fase.

  * * *

  Over info.nl
  Info.nl is een creatief technologiebureau dat intuïtieve en behapbare digitale producten ontwikkelt voor complexe digitale vraagstukken. Het liefst werken we voor vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn om een volgende stap te nemen in hun digitale transformatie.

  Website: info.nl

  Over Stadsbank van Lening
  De Stadsbank van Lening is opgericht in 1614 om iedereen een gelijke kans op een eerlijke lening te geven, tegenover een onderpand. Tot op de dag van vandaag houdt de Stadsbank van Lening zich bezig met het stimuleren van financiële zelfredzaamheid van haar klanten. Klanten kunnen bij de Stadsbank terecht om hun sieraden te belenen.

  Website: amsterdam.nl/sbl

  * *

  Meer informatie (niet voor publicatie):

  Voor meer informatie en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met: Pelagiya Dragomirova, Marketing & Communications manager info.nl, t. 06 4147 2947, pelagiya@info.nl

  Beeldmateriaal:

  • WeTransfer link: https://we.tl/t-e8HmArOMfY
   • Logo info.nl
   • Logo Stadsbank van Lening
   • Fotomoment contactondertekening: Remmert Stipdonk, Managing director info.nl (links) en Rob Paulussen, directeur Stadsbank van Lening (rechts) - fotograaf Frank Lucas

  0 0

  BAAR, Switzerland: October 30, 2018: Veeam® Software, the leader in Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, today announced that it has re-structured its executive team, promoting Andrei Baronov to Chief Executive Officer (CEO).In addition to Co-Founder Mr. Baronov’s promotion, Ratmir Timashev, Veeam’s other Co-Founder, becomes Executive Vice President (EVP), WW Sales and Marketing, with William Largent assuming the role of Executive Vice President (EVP), Operations.Both Mr. Timashev and Mr. Largent will report to the CEO.

  These executive changes add extra focus and strength to help the company continue its rapid expansion into the Enterprise and Cloud segments and enable it to accelerate growth across all markets.

  “I want to thank Peter McKay for his dedication and energy, and we all wish him the best in his new endeavors,” said Andrei Baronov, Co-Founder and CEO at Veeam. “He leaves Veeam with a deep bench strength of experienced management leaders who will carry our vision and strategy forward. The changes we have made to the executive team will ensure that Veeam continues our aggressive growth, and we can deliver the exceptional customer experience we are renowned for.”

  Veeam recently reported its 41st consecutive quarter of double-digit growth, experiencing a 20% year-over-year (YoY) increase in bookings and more than 26% YoY growth in its cloud business.Moreover, traction with its alliance partners outperformed all expectations, with Cisco, HPE, Lenovo and NetApp helping drive a 128% YoY increase in bookings via unique resale agreements.The executive changes will enable Veeam to continue its growth trajectory to be the next billion-dollar software company.

  “Veeam is on a rapid growth trajectory and our vision and strategy to be the most trusted Intelligent Data Management>>

  Lees verder..

  0 0

  DattoCon, Barcelona, 30 oktober 2018 Datto, Inc., de wereldwijd toonaangevende leverancier van IT-oplossingen via managed service providers (MSP’s), groeit uitzonderlijk hard in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), waar het bedrijf via meer dan 3.000 MSP-partners kleine en middelgrote bedrijven bedient. Wereldwijd werkt Datto samen met meer dan 14.000 MSP’s om ruim 500.000 mkb-bedrijven in meer dan 130 landen te bedienen.

  Datto maakte onder meer de volgende EMEA-cijfers bekend.

  • Op partners gerichte medewerkers: Datto investeert in de EMEA-regio onder meer in een uitgebreide hoeveelheid productmanagementteams en in medewerkers die zich specifiek richten op het creëren van producten, dienstverlening en de support aan Datto-partners in EMEA. Momenteel heeft Datto in deze regio veertig vacatures uitstaan.
  • Partnergroei: Datto heeft in EMEA sinds het begin van het jaar 750 nieuwe partners in de arm genomen, resulterend in een groei van veertig procent jaar op jaar. Met meer dan 125 partnerevents in onder meer Kaapstad, München en Barcelona blijft Datto zich inzetten voor zijn partners in de regio.
  • Groei van kantoor en datacenter: Datto heeft in Europa inmiddels meer dan 230 werknemers verspreid over zeven kantoren. Naast de datacenters in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en IJsland investeerde Datto begin 2018 in een nieuw datacenter in het Verenigd Koninkrijk en opent het in de eerste helft van 2019 en nieuw datacenter in Duitsland. Het doel is om Europese klanten vóór de Brexit te migreren, wat laat zien dat Datto betrokken blijft en bereid is te investeren in zijn dienstverlening in de EMEA-regio.
  Mkb’ers besteden steeds vaker hun IT-behoeften uit aan MSP&>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 30 oktober 2018 - Dashcams worden steeds populairder – en niet alleen vanwege de filmpjes van bizarre verkeerssituaties, waar YouTube mee vol staat. De beelden van een dashcam maken het mogelijk om makkelijker aan te tonen wie schuld heeft bij een ongeval. Iets wat beide partijen een hoop kopzorgen kan besparen, evenals verzekeraars. Maar vanwege de toenemende populariteit van dashcams zijn er ook een hoop goedkope varianten in omloop, bijvoorbeeld bij supermarkten en tankstations. Het komt zelfs voor dat smartphones of GoPro actioncams worden ingezet als dashcam. Helaas is de kwaliteit van het beeldmateriaal van deze alternatieven meestal niet goed genoeg voor verzekeringskwesties. Waar moet je nog meer op letten bij het aanschaffen van een dashcam?  1.      Beeldkwaliteit
  Misschien wel de belangrijkste eigenschap van een dashcam: beeldkwaliteit. Een goede dashcam produceert ook bij hoge snelheden, slechte weersomstandigheden en in het donker stabiel en duidelijk beeld. Een slechte beeldkwaliteit daarentegen zorgt ervoor dat nummerplaten en verkeersborden onleesbaar zijn, waardoor het beeld onbruikbaar is in, bijvoorbeeld, verzekeringskwesties. Nog beter: een dashcam die over een groethoeklens beschikt en beide kanten van de weg kan vastleggen. Slechte camera’s maken gebruik van een fisheye-lens, waardoor het beeld aan de zijkanten juist slecht zichtbaar is.  

  2.      Nightvision
  Rijd je regelmatig in het donker? Dan is de keuze voor een dahscam met nightvision snel gemaakt. Deze dashcams werken perfect, zowel onder normale omstandigheden als in het pikkedonker. Op die mani>>

  Lees verder..

  0 0

  KPN introduceert vandaag mobiel bellen en sms’en over wifi, als aanvulling op bellen via 4G (VoLTE). Hierdoor wordt het ook mogelijk om bereikbaar te blijven en gesprekken op te zetten of sms’jes te ontvangen op die plekken waar het mobiele netwerk moeilijk doordringt, denk aan goed geïsoleerde nieuwbouwhuizen en kantoorgebouwen.

  Wanneer het mobiele signaal onvoldoende is en er in de buurt wél een wifi-netwerk aanwezig is, schakelt het mobiele toestel automatisch over op wifi. Zo kunnen klanten blijven bellen en sms’en zonder dat de verbinding verbreekt of vertraagt. Zodra het mobiele signaal weer voldoende aanwezig is, schakelt het toestel automatisch weer terug naar het mobiele netwerk. De kwaliteit van bellen en sms’en via wifi is afhankelijk van de kwaliteit en sterkte van het wifi-signaal.

  ‘Mobiel via wifi’ is de afgelopen tijd uitgebreid getest, in samenwerking met Samsung. Vanaf vandaag is deze oplossing beschikbaar voor klanten die reeds gebruikmaken van 4G Bellen (VoLTE) en beschikken over een Samsung smartphone met de juiste software-update. KPN verwacht medio november ook ondersteuning voor iOS 12.1, voor de iPhone 6 en hoger.

  Meer informatie
  Mobiel via wifi wordt gefaseerd geïntroduceerd, voor meer informatie zie:  www.kpn.com/mobielviawifi

  0 0

  Amsterdam, 1 november 2018 – Bijna driekwart van de Nederlandse CFO’s (73%) is ervan overtuigd dat robotisering gaat zorgen voor veel minder banen binnen de financiële dienstverlening in Nederland. Naast dat robotisering veel invloed gaat hebben op de werkgelegenheid, verwachten CFO’s ook dat kunstmatige intelligentie (30%) en de komst van big data (29%) gaan zorgen voor een flinke vermindering in het aantal banen. Een kwart van de CFO’s vindt het dan ook het belangrijkst dat de finance professional van nu zijn aanpassingsvermogen ontwikkelt. Dit blijkt uit de FinTech Barometer van Onguard, een onderzoek onder ruim 300 finance professionals in Nederland.

  Baan van CFO blijft wel
  Ondanks dat de CFO’s ervan overtuigd zijn dat het aantal banen binnen de financiële dienstverlening drastisch naar beneden gaat, verwachten zij niet dat hun eigen baan op de tocht staat. 90 procent van de CFO’s weet namelijk zeker dat zijn baan over tien jaar nog steeds bestaat. De finance professionals zijn minder positief over hun eigen toekomst. Ruim een op de drie (34%) denkt dat zijn huidige functie over tien jaar is komen te vervallen. Over de huidige werkgever twijfelen ze echter niet: 90 procent is ervan overtuigd dat de organisatie waar hij momenteel werkt over tien jaar nog steeds overeind staat.

  Marieke Saeij, CTO bij Onguard, is het eens met de CFO’s, maar verwacht ook dat er veel banen voor in de plaats komen: “Natuurlijk zien we door de komst van bijvoorbeeld robotisering en kunstmatige intelligentie dat banen verdwijnen. Financiële dienstverleners veranderen en fungeren meer en meer als platform waarop diensten bij elkaar komen om de consument de beste service te kunnen verlenen. Admi>>

  Lees verder..

  0 0

  Naarden, 1 november 2018— Genesys (www.genesys.com), wereldwijd leider in oplossingen voor omnichannel customer experience en contact centers, introduceert vandaag als eerste in de branche een forecasting en schedulingservice voor workforce management op basis van artificial intelligence (AI). Door nu gebruik te maken van AI voor het voorspellen van de beste personeelsroosters met een ongekende snelheid en accuratesse besparen bedrijven veel tijd en geld. Deze functionaliteit is nu beschikbaar in Genesys Automated Forecasting en Scheduling, de vaandeldrager in de Winter Innovations, allemaal gericht op het ondersteunen van medewerkers in slimmer werken door AI en automatisering.

  Volgens Peter Graf, Chief Product Officer van Genesys: “We zorgen dat bedrijven, groot en klein, hun totale AI-strategie kunnen realiseren op één platform. Met onder andere voicebots en chatbots, workforce management en predictive analyse introduceren onze Winter Innovations een serie applicaties die op grote schaal de belofte van AI waarmaken. Nog mooier is dat onze AI-innovaties samenwerken en data delen die de ervaring van klanten en medewerkers verrijken en tot exponentieel betere bedrijfsresultaten leiden.”

  Recent onderzoek van Call Centre Helper geeft aan dat op dit moment meer dan 50% van de ondernemingen gebruik maakt van moeizame, handmatige methodes voor forecasting van de personeelsbezetting voor klantgerichte afdelingen als service, sales en marketing.

  Automatisering op het werk
  Genesys Automated Forecasting vergelijkt meer dan 25 methodes, evalueert honderdduizenden van potentiële forecasts en selecteert de juis>>

  Lees verder..

  0 0

  Houten, 1 november 2018 – Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics en de intelligente dataplatformleverancier ProphetStor Data Services zijn een distributieovereenkomst aangegaan. Daarmee worden de data intelligence oplossingen van ProphetStor beschikbaar voor de kanaalklanten van Arrow in de EMEA regio.

  ProphetStor heeft zijn hoofdkantoor in Milpitas, Californië en voorziet ondernemingen en cloud service providers van datadiensten die geschikt zijn voor kunstmatige intelligentie. Belangrijke IT-leveranciers die door Arrow worden gedistribueerd gebruiken ProphetStor voor hun dataprotectie. De overeenkomst met ProphetStor is illustrerend voor de inspanningen van Arrow om het kanaal te voorzien van de meest geavanceerde oplossingen.

  Een van de diensten van ProphetStor is Federator.ai®, het AIOps-platform dat DevOps processen verbindt met kunstmatige intelligentie. Het platform stelt DevOp teams in staat gebruik te maken van technologie voor data-aggregatie, machine-learning, visualisatie en automatisering. Het vlaggenschip van ProphetStor is DiskProphet®, een gepatenteerde en intelligente oplossing voor gegevensanalyse om gegevensverlies te voorkomen. De oplossing verzamelt continu gegevens van harde en solid-state schijven om gedrag te voorspellen en normatieve acties aan te nemen.

  ProphetStor is opnieuw een geweldig voorbeeld van de nieuwe spelers op het gebied van belangrijke, nieuwe technologietrends die Arrow toevoegt aan zijn portfolio,” zegt Alexis Brabant, sales vice-president van Arrow’s enterprise computing solutions divisie in EMEA. “Zowel grote leveranciers als nieuwe, disruptieve spelers richten zich steeds meer op kunstmatige intelligentie en machine-learning technologie. Bij Arrow stellen we het kanaal in staat om de u>>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 1 november 2018 - Extreme Networks, Inc.(Nasdaq: EXTR) is uitgeroepen tot een 2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Data Center Networking. Gartner definieert leveranciers van datacenternetwerken als partijen die hardware- en/of software-oplossingen leveren die connectiviteit mogelijk maken voor zakelijke datacenters. De Gartner Peer Insights Customer’s Choice is gebaseerd op feedback en scores van zakelijke eindgebruikers die ervaring hebben met de aanschaf, implementatie en het gebruik van het product of de service.

  Extreme Networks Agile Data Center™-oplossingen zijn speciaal geoptimaliseerd voor grote bedrijven en cloudorganisaties. Met de oplossingen realiseren zij een flexibelere en efficiëntere bedrijfsvoering en behalen ze concurrentievoordeel. Gebruikers prijzen in de nieuwste Peer Insights-scores het turn-key-aanbod, de klantenservice, kostenefficiëntie en het commitment van Extreme Networks voor wat betreft het bieden van positieve bedrijfsresultaten.

  Wat Extreme Networks-klanten zeggen:
  “Extreme is een geweldige partner. Ze hebben ons voorzien van een turn-key-oplossing en ons het hele proces bijgestaan. Van netwerkdesign tot sales, tot de implementatie, ze hielpen ons met iedere stap.” - Chief Technology Officer, onderwijs

  “Het SPB-protocol van Extreme Networks is een game-changer voor de manier waarop we netwerken ontwerpen en implementeren.” - Principal Network Architect, gezondheidszorg

  “[Extreme is] zeer>>

  Lees verder..

  0 0

  Hoofddorp,1 november 2018 - OpenText™ (NASDAQ: OTEX, TSX: OTEX), wereldleider in Enterprise Information Management (EIM), heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Liaison Technologies, Inc. (Liaison) over te nemen. Liaison is een leverancier van cloud-gebaseerde enterprise applicatie-integratie en databeheeroplossingen.

  Lees hier het volledige Engelstalige bericht.

  Meer informatie staat in deze presentatie: investors.opentext.com.  BERICHT VOOR DE REDACTIE

  Over OpenText

  OpenText maakt de digital world mogelijk door informatiebehoeften van organisaties te vereenvoudigen, te transformeren en implementaties te versnellen, on premise of in de cloud.

  Voor meer informatie over OpenText (NASDAQ: OTEX, TSX: OTEX): www.opentext.com

  Lees Mark Barrenechea’s, CEO OpenText, blog: http://www.opentext.com/portal/site/communities/ceo-blog

  Social Media: Twitter | LinkedIn | Facebook  Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met LEWIS:
  Tel: +31 (0)40 – 235 4600
  E-mail: OpenTextNL@teamlewis.com

  0 0

  Ede, 1 november 2018 – Schoeller Allibert zet Robotic Process Automation (RPA) in voor de uniformering van bedrijfsprocessen op verschillende internationale locaties. 

  In het verleden heeft Europees marktleider Schoeller Allibert, fabrikant van verpakkingsoplossingen, verschillende bedrijfsovernames gedaan. Elk bedrijf heeft van oorsprong andere werkwijzen en bedrijfsprocessen die geüniformeerd moeten worden in dezelfde systemen van het moederbedrijf. Schoeller Allibert ziet Robotic Process Automation (RPA) als een middel om administratieve processen op de verschillende internationale locaties te uniformeren en hiermee efficiëntere bedrijfsadministratie te voeren.

  Wouter Schepers, Head of IT Solutions bij Schoeller Allibert over de strategie van de IT afdeling: “Ons doel is om onze collega’s te helpen met het standaardiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door het gebruik van software robots. Door middel van robotisering stellen we onze medewerkers in staat om zich te richten op activiteiten met hogere toegevoegde waarde, zoals de rol van business partner. Wij verwachten daarmee ook het werkplezier te vergroten”. 

  Uniform factuurproces voor Schoeller Allibert
  Het eerste gerobotiseerde proces om een start te maken met de uniformering van end-to-end processen is de verzendafhandeling van facturen. Een software robot logt in op het ERP systeem en haalt alle facturen op die gereed zijn om uit te sturen naar klanten. Aan de hand van bestaande klantinstellingen wordt bepaald of de factuur per post wordt verstuurd of klaar wordt gezet voor een elektronische verzending per e-mail. Voor Schoeller Allibert betekent de inzet van de RPA robot dat de verzending van facturen sneller gaat.

  “Deze gerobotiseerde werkwijze is kostenefficiënter dan het inzetten van een administratieve medewerker. De waarde voor ons >>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 1 november 2018 - Netdata, leverancier van innovatieve ICT-oplossingen, heeft Andreas Fotopoulos (51) aangesteld als Senior IT Infra Specialist. In zijn nieuwe functie is Fotopoulos verantwoordelijk voor het perfect draaiend houden van de IT-infrastructuur, zodat de klanten van Netdata zorgeloos kunnen werken. Netdata blinkt uit op het gebied van klanttevredenheid en biedt gedegen, betrouwbare en efficiënte ICT-oplossingen voor de zakelijke markt.

  Andreas Fotopoulos benoemd tot Senior IT Infra Specialist bij NetdataAndreas Fotopoulos is afkomstig van Triple P, waar hij jarenlang de functie van System Engineer vervulde. Daarvoor was hij onder meer in dienst bij KPN en Capgemini BAS.
  “Als Senior IT Infra Specialist ga ik voor de klanten van Netdata zorgen dat de kernprocessen van hun bedrijfsvoering voor hen efficiënter uit te voeren zijn door hun ICT-omgeving en -faciliteiten te optimaliseren.”

  Remo Del Mistro, algemeen directeur Netdata: “De uitbreiding van ons team is een direct gevolg van de groei die Netdata heeft gerealiseerd. De functie van IT infra specialist is cruciaal voor onze bedrijfsvoering. Met Andreas hebben wij een zeer ervaren specialist in ons team aangetrokken, die met zijn brede kennis onze groei ondersteunt.”

  Over Netdata
  Netdata, onderdeel van de Solimas Groep, is dè managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Vanuit een trusted advisor rol biedt Netdata de beste oplossingen voor de behoeften van klanten zoals FIFPro, Bouw Logistic Services en Bakeplus, compleet met een totaal pakket aan ICT services >>

  Lees verder..

  0 0

  Utrecht, 1 november 2018 - PA Consulting (PA), een wereldwijd adviesbureau voor innovatie en transformatie dat vindingrijkheid tot leven brengt, heeft vandaag de overname aangekondigd van Essential Design (Essential), een in Boston gevestigde onderneming die zich richt op innovatiestrategie en product design. Essential is expert op het gebied van gebruiksgerichte ontwerpen, het verbeteren van klantervaringen en het stimuleren van innovatie op de markt.

  Essential is een aanvulling op de wereldwijde mogelijkheden van PA op het gebied van strategie, innovatie, verbetering van productieprocessen en product design en engineering. Het team van PA ondersteunt wereldwijd toonaangevende innovaties, zoals Virgin Hyperloop One’s vernieuwende visie op mobiliteit, Skipping Rocks Lab's inspanningen om duurzame alternatieven voor plastic te creëren, en Monica Healthcare's zoektocht om levens van ongeboren baby's te redden door innovatieve monitoring.

  Essential, opgericht in 2001, heeft toonaangevende klanten in de consumentensector, biowetenschappen en gezondheidszorg. Het veelzijdige team van onderzoekers, ontwerpers en ingenieurs levert essentiële bijdragen aan innovatiestrategie om baanbrekende fysieke en digitale producten mogelijk te maken. Het werk van Essential heeft internationale erkenning gekregen en ontving talrijke industrieprijzen op het gebied van designonderzoek, designstrategie en designontwikkeling.

  In een wereld waar strategieën, technologieën en innovatie met elkaar concurreren, verandert de combinatie van de competenties van PA en Essential de manier waarop organisaties nieuwe producten en ervaringen op de markt brengen. De overname biedt PA een nieuw expertisecentrum voor innovatie en productontwerp in de Verenigde Staten, dat zal samenwerken met het bestaande Global Innovation and Technology Centre van PA in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

  Frazer Bennett, PA Consulting's Ch>>

  Lees verder..

  0 0

  Amsterdam, 1 november 2018Eventive | Eventmarketing, het marketingcommunicatie gedreven evenementenbureau voor de Benelux, is een nieuwe Concept & Eventmanager rijker. Sinds 10 september versterkt Anouk van den Berg (30) het team in Amsterdam. Ze brengt een flinke dosis ervaring met zich mee en zal zich bezighouden met alle facetten van eventmarketing.

  Voorheen was Anouk werkzaam als Global Marketing & Events Coördinator bij ABN AMRO en deed daar tevens projectervaring op. De afgelopen jaren bleef zij haar kennis ontwikkelen en behaalde zij na haar bachelor Business Administration onder andere een diploma als Scrum Master. Als Concept & Eventmanager bij Eventive is Anouk sparringpartner voor klanten, bedenkt ze passende concepten en vertaalt die naar creatieve en effectieve events, acties en campagnes. Ze zal zich de komende tijd onder andere inzetten voor merken als Commvault, Microsoft Bing en Fortinet.

  “We zijn ontzettend blij dat Anouk nu deel uitmaakt van het Eventive-team. Ze heeft al aardig wat vlieguren gemaakt binnen het vakgebied en haar brede kennis zorgt ervoor dat we nog meer nieuwe kansen en mogelijkheden kunnen benutten. Anouk heeft daarnaast een geweldige, energieke persoonlijkheid waardoor ze perfect binnen het team past!”, zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive.

  Anouk van den Berg

  # # #

  Over Eventive | Eventmarketing
  Eventive | Eventmarketing is een marketingcommunica>>

  Lees verder..

  0 0

  Rotterdam, 1 november 2018 Realtime open-bronnenmonitoringspecialist CrowdSense kiest voor Proserve als strategische en toekomstvaste partner die het bedrijf faciliteert in de explosieve ontwikkeling en groei. CrowdSense biedt applicaties die volautomatische vroegdetectie en realtime situationele beeldvorming geven tijdens incidenten en crisissen. Binnen deze sectoren worden hele hoge eisen gesteld aan high-availability, performance, security en compliance.

  CrowdSense voerde in 2012 het eerste project uit, waarbij de toegevoegde waarde van deze vroegdetectie en situationele beeldvorming bewezen is. De applicaties kunnen incidenten realtime detecteren en volgen, en aan de hand van de output kan er dan in crisissituaties proactief gehandeld worden. Om deze ontwikkelingen te faciliteren, is een betrouwbare en innovatieve infrastructuur essentieel.

  “Proserve biedt de unieke applicatie van CrowdSense een Container-as-a-Service-infrastructuur gebaseerd op Kubernetes & OpenStack“, zegt Ben Velders, manager Solutions Architects bij Proserve. De Container-as-a-Service-infrastructuur op OpenStack beschikt over drie availability zones waarover de applicatieonderdelen worden verdeeld voor een optimale applicatiebeschikbaarheid. De applicaties worden via Continuous Integration/Continuous Delivery (CI/CD) volledig geautomatiseerd getest en uitgerold over de OTAP-straat. Hierdoor vormen het ontwikkelen en testen een continu proces waardoor meerdere updates per dag kunnen worden toegepast en nieuwe features sneller door CrowdSense kunnen worden geïmplementeerd. Proserve beheert en monitort de volledige omgeving en het CI/CD-proces, zodat CrowdSense zich kan focussen op het verder ontwikkelen van zijn applicaties.

  Richard Stronkman, technisch directeur en oprichter van CrowdSense: “Niet alleen de complexiteit van de a>>

  Lees verder..

  0 0

  IE Kinetix (Euronext Amsterdam: TIE), the leading provider of cloud-managed Business Integration, E-Commerce, Demand Generation, and Business Analytics services, announced today that its FLOW Partner Automation platform has been identified by Forrester Research, Inc. as a “Strong Performer” in The Forrester Wave™: Partner Relationship Management, Q4 2018.

  According to the Wave report, “TIE Kinetix is a good fit for global technology or retail customers looking for flexible, highly configurable, and integrated solutions for end-to-end partner management.”

  TIE Kinetix offers global Partner Relationship Management (PRM) with extensive supply chain integration. TIE Kinetix has delivered supply chain, commerce, and marketing solutions to OEMs, manufacturers, and vendors for more than 31 years. The company sets itself apart as a solution provider that offers a deeply skilled global team and a mature platform with experience and success in the technology industry, retail, CPG, and luxury goods.

  The FLOW Partner Automation solution incorporates more than PRM and offers a flexible pricing structure that includes unlimited partners, content and updates as well as supporting 44 languages. Over the past year, the company has refocused on its core solutions, which has meant more investment in PRM. Capabilities like advanced MDF, lead and opportunity management, SCORM compliant training & certification module, advanced deal registration based on partner attributes and more, have been added rapidly with even more capabilities coming later in the year/soon.

  Jan Sundelin, CEO of TIE Kinetix: “We are excited to see that Forrester Research acknowledges our FLOW Partner Automation platform as a Strong Performer in the PRM marketplace in its latest PRM Wave Report. This is our first inclusion into the PRM Wave report. Over the past 2 years we have been developing and focu>>

  Lees verder..

  0 0

  1 november 2018 – RightBrains, het carrièreplatform voor vrouwen in het digitale werkveld, kondigt vandaag het nieuwe platform aan tijdens het jaarlijkse CIAO-event in Rotterdam. De toestroom van talent naar functies in digitale technologie blijft achter, waardoor de IT-sector van Nederland kampt met een personeelstekort. Het nieuwe platform van Rightbrains dient om de in- en doorstroom van digitaal talent te stimuleren. Deelnemers kunnen eenvoudig hun profiel opstellen, waarna ze gekoppeld kunnen worden aan accelerators. Dat zijn ervaringsdeskundigen uit het digitale werkveld, die fungeren als gesprekspartners om deelnemers te inspireren en inzicht te geven in de mogelijkheden van een carrière in digitale technologie. Ook wil Rightbrains in de toekomst trainingen bieden voor digitale vaardigheden, toegespitst op verschillende carrièrefases. Deze trainingen volgen het Digital Leadership Programme dat voor de vijfde keer start in april 2019. De lancering van het platform van Rightbrains wordt ondersteund door KPN, Rabobank, Volksbank, Axians, Deloitte en Nationale Nederlanden.

  Geke Rosier, oprichter van RightBrains: ‘’Het nieuwe platform biedt deelnemers niet alleen de nodige informatie en inspiratie, maar ook de begeleiding om een carrière in het digitale werkveld te vergemakkelijken. De accelerators zijn rolmodellen die nieuwe generaties inspireren. De winnaars van het Digital Leadership & diversity award en de Digital Talent award zijn hiervan een goed voorbeeld.

  Naast de aankondiging van het nieuwe platform zijn vandaag ook de winnaars bekendgemaakt van de Digital Leadership & Diversity award en de Digital Talent award. Dit is>>

  Lees verder..

  0 0

  Maarssen – Eurofiber biedt sinds vandaag WDM Encrypted aan zijn klanten. Deze encryptietechniek zorgt ervoor dat data tijdens het transport over glasvezel niet afgetapt kan worden. De bekendmaking vond plaats op de InfoSecurity beurs in Utrecht.

  De Cybersecuritymonitor 2018 van het CBS laat zien dat grote organisaties bovengemiddeld vaak getroffen worden door cyberaanvallen, zoals hacks. Encryptie biedt aantoonbare zekerheid dat afgetapte data onderweg niet bruikbaar is voor de dader. Als aanbieder van premium netwerkinfrastructuur heeft Eurofiber zijn WDM-portfolio verrijkt met de nieuwste encryptietechniek die voldoet aan niveau 2 van de FIPS 140-2 standaard. Dit is een extra security waarborg naast het feit dat Eurofiber’s glasvezelnetwerk als enige in Nederland volledig ondergronds is aangelegd.

  Data binnen beheerde verbinden niet automatisch beveligd
  Door de opkomst van de cloud verplaatst data zich continu tussen organisaties en datacenters. Onderweg moet die data ook goed beschermd zijn. Veel organisaties gaan ervan uit dat beheerde diensten standaard op het juiste niveau beveiligd zijn. Dat is niet automatisch zo. Ook data binnen beheerde verbindingen moet beveiligd worden.

  Glasvezel kan ook een doelwit zijn
  Glasvezel heeft een sterke reputatie vanwege de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Toch kunnen cybercriminelen glasvezelkabels aftappen, in bijvoorbeeld parkeergarages en locaties waar glasvezel bovengronds komt, met een ernstig datalek tot gevolg. Dus ook als een bedrijf zijn overige IT-infrastructuur intern goed beveiligd heeft, betekent dit niet dat het WAN automatisch voldoende beschermd is.

  Eurofiber lanceert de nieuwste encryptietechniek>>

  Lees verder..

older | 1 | .... | 742 | 743 | (Page 744) | 745 | 746 | .... | 763 | newer